Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.18. 10:10 Fabius

Mészáros Lőrinc esete a vagyonnyilatkozati szürkezónával

Címkék: fidesz felcsút mészáros lőrinc vagyongyarapodás

"A vagyonnyilatkozatomban szereplő adatok a törvényes helyzetet tükrözik, és a valóságnak mindenben megfelelnek" - duzzogta vissza Lőrinc barát Lézerdzsoni beszólására nemrég. Tudja fene, de az elfeledett egymilliárd és a szintén kifelejtett, Kiss Szilárddal közös cég után nem meglepő, ha Lőrinc őszinte igazmondásában mások is kételkednek.

A Nemzet Feljelentője, Tényi István például.

Tényi feljelentése alapján indult a kismagyar illetékességi abszurd: senki nem érezte magát felhatalmazva arra, hogy az uralkodóház felcsúti helytartója vagyona körül szimatolgasson. Jobb a békesség, amit ma elmismásolhatsz azért holnap nem leszel "simicska bérenc", vagy Gyurcsány kottából játszó áruló. Tényit ez szemmel láthatóan nem zavarta, ő szót fogadott a NAV-nak, és a felcsúti vagyonnyilatkozat - vizsgáló bizottsághoz fordult, ugyan nézzenek már utána, hol lehet az a 80 milliócska és a polgármonsteri fizetés, amit Lőrinc barát ezúttal kifelejtett. Elkaszinózta? Vagy valami apró, de kínos jelmezre költötte?

meszaros_penz.jpg

Szegény Lőrinc, valahol azért sajnálom. A nép egyszerű gázszerelőjéből felküzdi magát addig, hogy vagyona Lady Gaga éves árbevételével vetekszik, róla mintázhatják a keményen dolgozó kisember szobrát, beveszik az elitklubba, ahol már egyénre szabott törvényeket is kapni szokás, mégse lehet egy perc nyugta szegénynek. Pedig ő aztán tényleg annyira egyszerű, mint egy villás kapa, a vagyonnyilatkozat kitöltése  rendszeresen meghaladja a képességeit.

Tehet ő arról, hogy nem kenyere a matek?

Ha a számok világa érdekelte volna brókercéget alapít és hagyja ezt a gázszerelő-földoligarcha-polihisztorságot a picsába. Ráadásul így több ideje lett volna a felcsúti fodball irányítására, szórakozásra, úgyhogy az áldozatért amit meghozott nem azt érdemli, hogy most már nem csak az ellenzék, de az egyatábor' tagjai is a vagyonosodását basztassák. Hogy lehet ilyen kényelmetlen helyzetbe hozni a felcsúti képviselő testületet? Most gründolhatnak egy vagyonnyilatkozat - vizsgáló bizottságot, mert az 1800 fős település - Lőrinccel együtt - 7 tagú testületének eddig ilyenje nem volt. No, meg ugye kérdés az is, ki ül bele ebbe a bizottságba? Mészáros János képviselő, Mészáros László alpolgármester, akiket a rendszer ki teccett stafírungozni trafikkoncesszióval elég alaposan? Flier Jánosné, a helyi Fidesz elnöke, akinek férje Lévai Anikó üzlettársa, földbérlet pályázat és Darányi terv nyertes?

Elfogulatlan vizsgálat lesz ez akárki meglássa, (muhaha) ha lesz egyáltalán. Szerintem érdemesebb arra tippelni, mi lesz az indok ami alapján elutasítják Tényi okoskodását.

136 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr897469080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd: A cocik biztosan nem számoltatnák el, de DK-ban lehet annyi, hogy legalább megpróbálná a dolgot. De mint 2002-ben is látszott, annyira körbe bástyázták magukat törvényekkel és jogszabályokkal, hogy szinte lehetetlen.

@Imola Helyesi: Viktorputyin egy kellemes nyári hétvégi elfoglaltságról beszélt, olyasmiről, mint amibe Moamer El Kadhafi is beleszaladt, ha emlékszel.
@Gábris szomszéd: Bocs Gábris, te 2010-ről beszéltél. Ha emlékszel volt egypár nagy mellényű próbálkozás Budai Gyula és Papcsák Ferenc részéről, de semmit nem tudtal felmutatni. Ami letartóztatással és bírósági eljárással járt, azt egytől egyig a szocikormányok idején kezdték el (Hunwald, Hagyó, Zuschlag, etc.).
@The Ghost Wolf:
Aha, azóta szaladgálnak onnan ide a menekültek, de fogadjuk be őket, mi?
Az gáz lenne, ha kiderülne, hogy lopja a gázt a gázos.
@Imola Helyesi: Te szerencsétlen, te semmilyen médiát nem olvasol? Az EU kvóta alapján 2015-ben 307 azaz háromszázhét darab menekültet kell befogadnunk. De mond már meg nekem, hány líbiai menekült érkezett onnan azóta, hogy Kadhafit felkoncolták? A menekültek elsődleges célpontja Olaszország, másodsorban Görögország. A görög gazdaság ráadásul nagyobb szarban is van, mint a "dübörgő" magyar gazdaság, mégsem szórják őket vissza a tengerbe.
@Baszki, nincs már mit ellopni...: Tényinek nincs félnivalója.
Ezzel az erővel a Cinege utcába is vihette volna a vagyonosodási vizsgálati kérelmét. Legfeljebb a Felcsúti Geci megsimogatja az orcáját és megsimizi a buksiját.
@The Ghost Wolf:
Ne csak olvass, gondolkozz is. Ha nem bolygatták volna meg ezen államokat, eszükbe sem jutna idejönni.
Kvóta ide vagy oda naponta jönnek kb 300-an, és ki tudja mennyi marad itt belőlük.
@The Ghost Wolf:
Azért ez a menekültügyi kérdés nem ilyen egyszerű kihívás Európa számára, melyet egy kvóta rendszerrel meg lehet oldani.
Láthatóan az ügy megítélése egy statikus, pillanatnyi megoldásra alapoz, és nem szemléli globálisan és távlatokban Európára nézve a következményeket.
Illúzió azt feltételezni, hogy a menekültáradat egy pont után megáll.
Folytatódni fog, hiszen a megengedő európai magatartás további bevándorlónak ad reményt hazája elhagyására.
A jelenlegi nagyhatalmak ezt a problémát előkelő idegenként szemlélik, mi több, elégedetten, mert ez Európa gyengülését is eredményezheti.
Megkérdezem, hogy miért Európának kell viselnie egy földrész háborúskodásának a következményeit, Közép-Keletet is beleértve?
A jelenlegi állapotot az jellemzi, hogy az emóció és a ráció fut egymás mellett, de egyenlőre az emóció kerül előtérbe.
Igen, van emberi elvárás velünk szemben bajba jutott embertársaink okán.
Azonban felvetődik a felelősség kérdése a birtokon belül lévő európai népek iránt, melyeknek jövőjét negatívan határozhatja meg olyan döntés sorozat, amely most csak felületi kezelésben gondolkozik.
@Mariann19:
Végre egyetértünk valamiben, jaj de jó.
@Imola Helyesi:
Fentiekben nem a jelenleg tőlünk elvárható befogadókészségünkről írtam, hanem a döntéshozók felelősségét firtattam.
Nem szabad arra alapozni ezt a kérdést, hogy itt kenyérféltésről legyen csak szó, pedig ez történik.
Ez hangzik el a menekülteket elutasítók érveléséből, de az orbáni konzultáció kérdéseiből is, mely érzelmi zsarolás.
Az emberekben zsigerből megvan a segítségnyújtás készsége, erre nem kell az embereket figyelmeztetni.
Azonban a segítség nem egy életre szól, mert az nem kivitelezhető.
Az, hogy a ráció szemléletében is kell ezt a kérdést vizsgálni, ennek szellemében próbáltam gondolkozni.
@Mariann19: való igaz, és az igazi probléma nem is itt és most van a kontinensünkön, merthogy a háborús, stb menekültek nagyrésze a környező országokban dekkol, amik viszont nem fogják sokáig bírni, hiszen ők maguk sem erősek, és ha ott leomlanak a falak, akkor lehet baj.
@Mariann19:
A rációról szól a konzultáció is, Orbán legtöbbször a ráció szerint dönt, viszont nyilván él ő is az érzelmi befolyásolással, mint minden párt, média és az ellenzék is.
Az érzelmi motiváció egyébként egy, a nevelésben is bevetett eszköz.
A poszthoz: viszont ezeket a nagyon gazdag milliomosokat meg kellene adóztatni, volt már ilyen a történelemben. Én egy egyszeri 25 /-os vagyonelvonásban részesíteném őket, hiszen ők a zürzavaros rendszerváltás győztesei, jól halásztak a zavarosban. Pl. Csányi vagyonában az én kamatforintjaim is benne vannak.
Az lehetne az érv, hogy szinte ingyen jutottak hozzá a kezdő vagyonhoz.
A bevételt pedig az ÁTLAGOS keresetű családok közt osztanám el.
@Gábris szomszéd:
Nagyon jó dolgokat tudsz előbányászni, meg is osztottam.
Ha taga invitált volna erre a címre, nem biztos, hogy kinyitom:)))
@Gábris szomszéd:
Jó, hogy itt vagy, csak légy óvatos, Boli vadászik ránk, amióta evez, olyan szeszélyesen hullámzik, mint a Duna:)))
Hmmm, nagyon tepernek Viktorék. :)

Végleg eldőlt: jobbra rántja a kormányt a Fidesz

A Jobbikot "jobbról" előzni kívánó taktika tehát nagyjából így foglalható össze:

- Végy egy kemény, radikális ötletet!
- Ez az ötlet olyan legyen, amely a jelenlegi keretek között nem valósítható meg!
- A jelenlegi kereteket ne feszegesd, csak mutogass rájuk, hogy ezt is miattuk nem lehet!
- Keménykedő ötletedre támaszkodva söpörj a szőnyeg alá minden más kezdeményezést, amely amúgy megvalósítható lenne! A halálbüntetés lebegtetésével az önfenntartó börtönöket, a menekülttábor bezárásának illúziójával a határőrség visszaállítását úszhatod meg.

A Fidesz tehát rázza a rácsot jó hangosan, hadd hallja mindenki. Hadd essen pánikba a börtönigazgató, hadd keverjen le egyet nekik a smasszer, annál jobb, lehet mutogatni a szabadságharcban szerzett monoklit is, mint a bátorság bizonyítékát. Ha valaki kerít egy reszelőt, hogy valóban kiszökjön, azt beköpik az őröknek. Közben a zárka kulcsa meg ott lapul a zsebükben, de eszük ágában sincs kinyitni. Ameddig mindannyian a rácson belül vagyunk, addig ők a cellafőnökök. És vamzernak lenni túl kényelmes ahhoz, hogy a szabadságra cseréljék...

alfahir.hu/vegleg_eldolt_jobbra_rantja_a_kormanyt_a_fidesz
@Imola Helyesi: Különösebben nem izgat. Eddig is túléltem, ezután is túl fogom. :)
@Gábris szomszéd:
Én nehezebben tűröm az igazságtalanságot, a múltkor is leparasztozott, lenézi még a földműveseket is, pedig a magyar nemzet pillére volt a parasztság, a népi kultúrát, népzenét, táncot, ízes szólásokat, közmondásokat, stb nekik köszönhetjük. Az egója nem tudom, mitől olyan nagy.
@Penivaldes:
Szia Peni!
Egy kicsit tágabb körben érdemes ezt a kérdést nézni.
A hírek szerint naponta 10 ezer menekült érkezik
Európába.Már napjainkban is kicsúcsosodnak az ellentétek a bevándorlók és a hazaiak között, ismeretesek az örökös villongások különösen a nyugati országokban.
Nem lenne szerencsés a jövővel hazardírozni ebben a kérdésben, hiszen nem láthatóak a következmények Európát illetően.
@Imola Helyesi:
"Orbán a ráció szerint dönt."
Sajnos, most nem fogunk egyet érteni.
A rációban való gondolkodás értelmet és józan gondolkodást jelent.
Orbán döntései és intézkedései egy irányt követnek, a hatalom fenntartását, mely cél nem engedi a ráció érvényesülését.
Az érzelmi hatások bevetése akkor hiba, ha csalárd, megtévesztő szándékok miatt történik.
"A nagyon gazdag milliomosokat meg kell adóztatni." A poszthoz írtad.
Mindenképpen, még a tisztességesen szerzetteket is.
Azonban Mészáros Lőrinc és hasonszőrű társainál már a vagyonszerzés fázisában van a baj, több okból.
Az állami megrendelések túlárazásai által eleve tisztességtelen profithoz jut, mert így lehet nagyot markolni és elosztani az így szerzett javakat a megbízója és saját maga között.
Tehát ebben az összefüggésben nálunk halmozott az illetéktelenül vagyonhoz jutottak kártékony
működése.
@Mariann19:
"Orbán döntései és intézkedései egy irányt követnek, a hatalom fenntartását, mely cél nem engedi a ráció érvényesülését."
Ebben most tényleg nem értünk egyet, ui a hatalom fenntartása szükséges ahhoz, hogy egy nemzetet irányítani tudjanak, ellenkező esetben széthull az ország, instabilitás és anarchia lesz, és mivel e célból érzelmi motiváció is van, akkor az nem csalárd, a cél ui.szentesíti az eszközt.
A történelemben egy nemzet fejlődéséhez szilárd hatalom kellett, és azok az országok maradnak fenn, ahol ez megvalósult.
Sajnos a vagyonelvonási javaslatom nem fog érvényesülni, mert e rendszer megalkotói a rendszerváltáskor erről nem gondoskodtak, a többpárti váltógazdaság ellenérdekeltté teszi a feleket ebben, valamint a közélet erkölcsi tisztulását is megakadályozták, mert nem volt felelősségre vonás.
Most meg már késő is, mert politikailag az átkos résztvevői sem voltak sokkal rosszabbak, mint a mostaniak, ők legalább nem adták el az iparunkat, mezőgazdaságunkat, és nemzeti kultúra is volt.
@Mariann19:
:)
.... hogy'demilyen is tucc te lenni!
Most tényleg kinézel belőle egy értelmes választ? Tulajdonképp szénné égeted, de arra is képtelen, hogy ezt felismerje. Viszont mi látjuk... ezért szinte szánalmas ahogy kushad. Mindenkinek a maga érdeme szerint.
Azért nem csak a volt gázosoknak megy jól, 3.8 milliárd agrártámogatás is a lehető legjobb helyre került... Akartam még valamit ebből kihozni, de most néztem meg a Sándor Máriával készült interjút a tévében és egyelőre semmit sem tudok mondani azon kívül, hogy a legeslegnagyobb tisztelet illeti ezt az asszonyt!! A felcsúti csőszerelő meg a haverja és az ember közötti párhuzam okán erről még valami beugrott: Tomaso. Meg a módszerei.

Előbbiek egy szó erejéig sem érdemesek említésre sem, Máriának viszont a humánum Nobel-díját kellene megkapnia!
Csodálom! - hogy szembe mer menni evvel a velejéig rohadt hatalommal. Száz Máriát, ezeret!!!
Köszönjük meg...
"A történelemben egy nemzet fejlődéséhez szilárd hatalom kellett, és azok az országok maradnak fenn, ahol ez megvalósult"

Lásd Olaszországot, volt időszak, amikor félévente változott a kormány, oszt még most is megvannak, talán jobban mint mi.
Orbán igaza, vagy csak beszólunk a kapun, oszt közben meg kint maradunkot játszik?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_megint_beszolt_az_eu-nak.597885.html

Abban kivételesen igaza van, hogy aki útlevél nélkül jön be a határon, ha menekült, ha nem, az bűncselekményt követ el. ÉS akkor mi a teneedő?

Nem az unijóna kell beszólnia, hanem a belügyminiszternek, meg a legfőbb ügyésznek, hogy nem tudják merre hány méter? Majd a bírók ítélkeznek, oszt aki nem akar börtönbe kerülni, az nem jön hozzánk.
@Imola Helyesi:

"_Az egója nem tudom, mitől olyan nagy. _"

A nego-tól.
@ornagy50:
Parthus vót cseszed! Essetunni... Veletek is csak a baj van... :(
@látjátok feleim szümtükkel:
Most képzeld azt el, mi lenne ezekkel a szarháziakkal, ha ez kicsit is Itália lenne..?
@jaegtoer:
A méret a lényeg. Most centiben is akarjátok? :) Kekec! Lemaradtam valamiről azon kívül, hogy szopatjátok a banyát?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát emeg asztán
sohase juttot vóna a fejembe:(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Hányszó hányszó?
Beszélj a tecsnyikával!!!:D
@ornagy50:
Csak mert mazsola vagyok, nem tolom rá a zevezőt a billentyűre!
@ornagy50:
Mond azt, a söröd löttyent a zenterre! Knoszi igaz kicsit ideges lesz, de túléled...
@ornagy50:
Kidob, elás, forszázs rányom, vagy valami... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
... mivanmivan? azt olvastam, hogy sör, jól láttam?
Illik ilyenkor felébreszteni?
Halásziban hűtik már a fröccsöt, vagy csak később üzemel be a kocsma?:))
@Knósszosz:
Kocsma 1 hónapja megy és még nem voltam ott! Meló+van egy sérülésem, kímélem magam. Lightosan nyomom. Nem kell a "Halál a májra!" duma... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem szopat'juk'. Szopna. De nem hagy'juk'.

Az ego-ra a nego egy szójáték akart lenni:) merthogy a nego megtagad, elutasít jelentéssel bír a latinban és ez esetedben Imolára tekintettel -igaz állítás. Legalábbis véleményem szerint:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Rendben volt amikor
először "elment":DDD
Az "Ukrán emigránson"mög mááán nincsen "fáklya"
:)))
@ornagy50:
:) Ahogy elnézlek, igény az lenne rá!

@jaegtoer:
Hidegen hagy, bottal se kategória. Persze moderál gombbal... határeset. Negligálom. Sajnálom rá az időmet.
Csakhogy tudjátok, Lőrinc nagyságos és tekintetes úr és polihisztor, a nemzet gázos szerelője nemrég Egersszalókon a hotelszakmába is benyomult tulajdonosi rangban mintegy a saját lábon állást elősegítendő.

Ugyanitt polgármester választás volt most vasárnap.
Egy kis kedves előzmény, mint kor- és kórkép (elég nehezen jön be):

www.hir24.hu/nagytotal/2015/05/15/a-szelutott-falu/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jóvammá' a látens alkoholista majd előgyün a felszínre, ha kurva meleg leszen, nem?!:)))
Én végig néztem a mosonit a kuglin, irigyellek. Kurvára megértem, mér szeretsz ottan lapátolni - de tényleg!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bottal se, bottal se... és evező, szívlapát?
Milyen sportember vagy te?:)
@jaegtoer:
Dejszen, te meg a szójáték!
Ne dühítsél, így is elég mérges vagyok, túrós metéltet akartak adni vacsorára a rokonok, pedig tudják, hogy utálom.Spórolnak a kakashúsukkal, irigyek nagyon.
@jaegtoer:
Egerben van érdekeltsége?
Az mellbe vágna, ha az Almagyar utcában szennyezné a várost, onnan szép emlékeket ápolok. Volt egy kellemes panzió, a húsvétokat ott baxtuk el a haverokkal - és az aktuális csajokkal -, nagyon kellemes volt.
@Knósszosz:
Ott nem kell neki ülni méla lesben, várni felajzott nyilára a vadat, nem lát legfeljebb csak halat, itt meg csak a merev lemezén matat, ami csak neki nagyon jó falat.
@Imola Helyesi:
Kakaspörkölt --- az is szaftos, tocsogós, paraszt izé... tán csak nem szereted?
FATER KEDVENCE, MEG AZ ENYÉM IS - A SOK KÖZÜL.

Bassza meg a capslock...
@jaegtoer:
Tehetség, szorgalom, hit, 0.Viktor segg...ggítsége... Irigyek vagytok, nyomába se értek! Súlyba se... Komolyan... Egy tehetséges, szorgalmas ember, ti meg csak kritizálni tudtok, ahelyett, hogy örülnétek annak az 1800 milliós osztaléknak, amit ki tudott venni egy sikeres magyar vállalkozó! Ja, a haza javára forgatja vissza, essetuggyátok... :(
@Imola Helyesi:
Az a poéta vénád...
Nem említeném Rejtő idevalósiját, még Boli elküldene.
@Knósszosz:
Nem pörkölt, finom pecsenye meg leves. De nem főzték meg, ki hallott már olyat, hogy túrósgaluskát adnak a vendégnek, amúgy sem szeretem a tésztát, mert hízlal. Legalább csusza lett volna, az még lecsúszott volna valahogy.
@jaegtoer:
Azt nem koszítjuk össze minden sz.rral! :(
@Knósszosz:

Mindenhol ott vannak. A fidesz zrt. holding tulajdonosi hálója beborította az országot.
Nincs menekvés alóla. Rátelepedett ez a pióca tettestársi társulat ingó és ingatlan tulajdonra a Magyar Nemzeti Banktól kezdve a legutolsó kis takarékszövetkezetig, céljuk a nemzeti parkoktól a legeldugottabb szőlő dűlőkig, gyárak, várak, paloták, kikötők, folyók és állóvizek urasága, amíg csak azt nem vesszük észre, már a lélegzetünk sem a mienk.
@Imola Helyesi:

"_Dejszen, te meg a szójáték!_"

Még a nick-em is az:)
@jaegtoer:
Más országban ezt maffiának hívják és írtják tűzzel-vassal! Nálunk állami szintre emelték.
@látjátok feleim szümtükkel: "Majd a bírók ítélkeznek, oszt aki nem akar börtönbe kerülni, az nem jön hozzánk."

Ezt k9molyan gondolod?...
@ornagy50:

)))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tessék mélyebben meríteni. Nemcsak medikákból áll a tejszínhab, tejtermék a túró is, és empatikánál nincs felár, sem veszélyességi pótlék, továbbá az ámítástechnikusok ámította ámuló álhercignők is vásott banyává válnak, hacsaknem hétfejű sárkánnyá házasságra fanyalodás után kissé és nemsokára sréen a hentessel szemben a műkörmösnél útban a fodrászhoz- egyszercsak. Imola üdítő színfolt, respektál téged, száján és számon tartja hányszor tiltottad ki, sőt demokráciára tanít, Orbán istenítése mellett, de szigorúan racionális alapon. Egy kincs. Becsüld meg, dugd el:) Óvd a tűző naptól és a sápad holdsugártól is. Pótolhatatlan. Bár a céda Gábriellel hetyegett.
@Imola Helyesi: A Mester, hogy képzeled?! :)
@jaegtoer:
Röviden óhajtod válaszom (B+!), vagy ilyen cirkalmasan írjam körbe én is, hogy mit, hová méltóztass? :O
@Imola Helyesi:
Nem szereted a tésztát, de a csusza az oké?
Asztaliteniszező vagy?

Az meg ,hogy mi hizlal az attól (is) függ, mennyit eszel belőle. Ugye, baromi finom a kolozsvári szalonna, ha 15 dekát eszel belőle pradicsommal-paprikával, az egy kurva jó reggeli amitől nem lesz felesleged. De lehet belőle fél kilót is zabálni megsütve tojással, na az már... Olyan nincs ami hizlal, csak olyan, ami túl adagolva. No1 norbi elmehet a ferde ...

Na, ő aztán üzletember, ezt el kell ismerni!
Jól tolja a sok barom szája íze szerint. Hogy röhöghet rajtuk..?:)) Meg is érdemlik!
@Knósszosz:
Tudsz jó pecsenyét sütni, leírjam neked?
@Imola Helyesi:

Én sosem kértem meg kegyed kezét, és még csak a stafírungját se:) Ráadásul rén terepen is teljesen járatlan vagyok, bár a rénkumiszt megiszom.
Rajtaütésszerűen elaludtak, na jó éjt!
A jövő elkezdődött. :)

Elbúcsúzott tagjaitól - feloszlott az ózdi Fidesz

alfahir.hu/elbucsuzott_tagjaitol_feloszlott_az_ozdi_fidesz
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jól van, na! Egyszer akartam konstruktív retrospektív lenni és ez a reakció?!:D
@Imola Helyesi:

"Ne dühítsél, így is elég mérges vagyok, túrós metéltet akartak adni vacsorára a rokonok, pedig tudják, hogy utálom."

Talán direkt volt?
@jaegtoer:
Fizika órákra még emlékszel?
Mi kell az égéshez?

Na, ezt a fiúknak ki kell lexikonozniuk, mert olyan nincs, hogy a ganaj sokáig kukorékoljon a híg bélsár farvizén. Ezt ők még nem tudják, de majd megtapasztalják.
Éghető anyag az van, sokkal több is mint kellene.
Oxigén is akad, bár ezt igyekeznek az utolsó molekuláig elszívni.
A gyulladási hőmérsékletet meg biztosítja L-simon, a bubizseni, és legújabban a milánói pavilon megálmodói, a Reichstag hozzájuk képest szalmaláng.

Megkaptam a konzultációs kérdőívet, iktattam.
Már a helyén van.
@Imola Helyesi:

"_Rajtaütésszerűen elaludtak, na jó éjt!_"

Kegyeden ütött rajt' orvul az éj egy ideje, s azóta orbánrózsika álomban leledzve várja a viktori csókot, mely egyre késik az éji homályban.
Jajj de jóóóó, sikerült ismét megragadnia a lényeget. :)

youtu.be/uMQpzLy1HCo
@Knósszosz:

"_Megkaptam a konzultációs kérdőívet, iktattam._"

Én még nem mertem kinyitni. Nincs annyi sör itthon, a rénkumisz meg fogytán, és a Mestert se láttam már egy ideje.

Az égés? Megy az kérem, mint az ágybasz...s:)
@jaegtoer:
@jaegtoer:
Amennyiben destruktívan állunk a kérdéshez, magácskának is csak annyit tudok kívánni, hogy deflorálja Imolát!
Sallert nem küldünk, foltozza be, ahogy tudja... :D
@Imola Helyesi: valahol irtad, hogy "legalább nem lopott és volt nemzeti érzület"
kezdjük az első kijelentésnél, szerintem minimum bűnsegédként részt vett az ország kifosztásában, ugyanis emlékeim szerint 1980'-as évektől politizált, egész szépen ki si gömbölyödött a családi kassza, baráti, ismerősi nem kevésbé.

a második fele, én emlékszem még a "csuhások térdre" megnyilatkozására is, azóta mintha egy cseppet "finomodott" volna, már akkora álszent keresztyén, hogy párját ritkítja.

nemzeti érzület: bizony, a mára pfujjabelemjönki USA, tegnapelőtt még, húúúú de nagyon, nagyon!!! EU-ról ne is tegyünk említést.
ide tartozik szerintem, ha valóban szeretné a nemzetet, akkor ideje lenne megismerkednie a valódi problémákkal. mert mint tudod magad is, egész zsenge ifjúságától fogva, bizony zsíros ösztöndíjakon és tiszteletdíjakon tengődött, a tuggyukkiktől kapta. tehát segéd fogalma sincs a valóságról.

hirtelen ennyi jutott eszembe a csúti Gummicsimmás Rámszeszről.
@Sir Bates dö Hól:

Komolytalan a kérdés feltevésed, mert nem én találtam ki, hogy mi a bűncselekmény. Viktorovics kinyilatkozta. Innen pedig csak előre vezet az út.

Bár lehet, hogy a menekültekkel kapcsolatos nemzetközi jog nem azonos a kinyilatkozással. Nem ez az első eset, volt már erre példa.
Ajjaj, deflorálni már régen akartak, volt egy fogorvos, mindig tömte volna, ahelyett húzta volna a fogaimat.
Nem szerettem soha az orvosokat/ ezért se/, egójuk és pénzük a magasban, a haza meg sehol.
"Arra a kérdésre, hogy többet adna-e a kórházaknak, Varga Mihály úgy válaszolt, hogy valószínűleg másképp adná ezt a pénzt. Egy szakmai hibának tartom, hogy az egyik kórházi adósságkonszolidációtól a másikig jutunk el. Öt évvel ezelőtt évi 30 milliárd forintos adósság halmozódott fel, most 60 milliárd forint. Nem egészen értem az okát, hogy mi változott közben az egészségügyben - magyarázta Varga."

www.portfolio.hu/gazdasag/egeszseggazdasag/varga_ez_koltsegvetesi_csalas.214269.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Kérdés, ha Varga miniszter sem érti az okát, akkor a cöf, meg a röf, meg az eccerű választó hogy érthetné?
"Be kéne tiltani, hogy szakképzett embereket elbocsássanak és közmunkásokkal helyettesítsék őket - vetette fel a műsorvezető. Varga Mihály erre úgy fogalmazott, hogy "miért kellene ezt betiltani". Most sem alkalmazunk közmunkásokat, nem szakembereket pótlunk közmunkásokkal, nincs ilyen az államigazgatásban - jelentette ki határozottan."

No akkor hogy is van ez, ki is hazudik?
@jaegtoer:
A postaládából az asztalomra való kerülésekor érkeztető stemplit nyomtam rá 10:39 peckor, majd 10:41-kor továbbító bélyegzőt kapott, mielőtt a kukába (oppardon; kulturált európai módon a szelektív papíros edénybe) hajítottam.

Amúgy nem kell kapkodnod, töltsd fel a kumisz készleteidet, vásárolt sört is - azért gondolj a vasárnapra is - ráérsz még a visszaküldéssel.
Nekem nincs rá módom, már a megfelelő helyén van...
@Knósszosz:

Ez nem ilyen egyszerű.

Ez a nemzetet inszinuáló inzultációs konzultáció egyre nagyobb jelentőséggel bír.
Kettőre végérvényesen végünk.

És nincs olyan politikai erő, ami/aki tömegeket lenne képes mozgósítani arra, hogy nyilvános konzultációs levélégetést tarthassunk a Hősök terén, megfelelő tűzoltósági készültség mellett.
A szerelmetek énekel az eurovíziós dalfesztiválon, koncsita.
@jaegtoer:
Jelentőséggel maximum azon seggnyalók és bigott hívők körében bír, akik sorszámot húztak a fenséges segg mögött elhelyezett automatából, ezek száma semmiképpen sem jelent kétharmadot, de még egyszerű többséget sem, sőt, egyre inkább semmit sem.

Fogynak mint matolcsy alatt a devizatartalék, egyszer azon veszik majd észre magukat, hogy: "dikkmá' se előttem, se mellettem senki, a köd meg utánam" - ez amúgy törvényszerű, nem értem a Dont, állítólag ő tanult ember(...), tudhatná, hogy a diktatúrák megdőlnek előbb-utóbb.

Persze lehet, hogy nem figyelt az órákon, csak vázlatokat skiccelt pálinkafőző szerkezetekről, talán ez is oka lehet a tájékozatlanságának.
@Knósszosz:

Amit írtam az állva is ül.
@jaegtoer:
Értem és sajnos a hülyeséget félretéve igazad is van...- ha ugyanarra gondolunk.
"Orbán: Sosem voltunk multikulturális társadalom"

index.hu/kulfold/eurologus/2015/05/19/orban_sosem_voltunk_multikulturalis_tarsadalom/

Erre azt mondja a Wiki, hogy "A multikulturális kifejezés kulturális vagy nemzeti sokszínűséget jelent, míg a multikulturalizmus olyan ideológia, mely támogatja a kulturális és a nemzeti sokszínűséget és elismeri az etnikai kisebbségiségeket."

Most osztán forog a fejem, mert valahogy az én történelmi ismereteim szerin mi sokszínű ország-nemzet vagyunk, kezdve a roma kisebbségen.
Vagy talán OV nem járt olyan iskolába ahol a magyar történelmet tanították?
süti beállítások módosítása