Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.14. 09:18 Fabius

Kokó: kiütlek, Viktor!

Aztamegbasztabüdöskurvaélet!

Most már elég! Komolyan mondom, ami itt folyik az olyan, mint övön alulit beszedni valamelyik Klicskótól. Azt énnekem senki nem mondta, hogy a mindenféle bajnoki címek-övek mellé a (meg)sérthetetlenség nem jár alanyi jogon, holtomiglan. A felismerés letaglózott, mint Iron Mike Lou Savaresét az első menetben, mer'hát milyen ország lett ez?

Jó, én is ott ültem ahol azt mondták: a haza nem lehet ellenzékben.

Mégsem érzem úgy, hogy ezzel hozzájárultam volna az árokásáshoz, elvégre olimpiai bajnok vagyok és nem politikai kubikos. Ráadásul mára elhidegültünk és eltávolodtunk egymástól, a Fidesz meg én. Ezt az is mutatja nekem például nem szóltak, hogy dicsaköcsém, a "polgári Magyarország" nem meggyőződés volt, hanem politikai termék, oszt' nem kell itt polgári kormányozni mert kiröhögteted magad. Ahogy nem szóltak arról sem, hogy Borkai lesz a MOB elnöke és ne teperjek feleslegesen Plagibához etika órákat venni.

De ettől én még rájuk szavaztam 2014-ben is, mert ki másra szavaztam volna?

Nem volt, nincs és nem is lesz olyan alkalmas erő ebben az országban, akire rábíztam volna a közbeszerzési csalások, a nyugdíjvagyon einstand módszertanának kidolgozását, akinek baltát adtam volna kezébe, hogy azzal faragjon minekünk alkotmányt. Mondom: nincs ilyen erő, hacsak én magam nem csinálok egyet. Mert ugyan nem látom át mit műveltek Orbánék a dohányipar körül, példálózok is a hülyeséggel, de az megvan, hogy sokan utálják már, és ellenzékre igény éppen lenne. És ha már így belemerültem ebbe a politikaizéba, akkor miért ne?

A fészbúkhuszárok rohamát, a mémgyártámadást és az online fikát épp most szokom.

Úgyhogy bár bírom őket, és továbbra is nekik szurkolok, azért fölmerült bennem, hogy ha nem teljesítik ígéreteiket akkor keményebben verem ki a szart is belőlük, mint Barrera Hamed hercegből. (mindkettőt megvertem volna amúgy, ha...értitek) Mert ha felébred bennem a tisztaság-fair play - becsület fenevad, akkor még az is megeshet, hogy nyilvánosan fogom kritizálni az Orbán kormányt!

koko1.jpg

Kussbazmeg! - nem röhög! Erre én eddig semmi okot nem láttam idáig. Tényleg. A mindenmutyi teljesen rendben volt, kínos lett volna megszólalni miattuk addig, amíg a szerencsecsillag le nem áldozott. Most azonban higgyétek el nekem, hogy tényleg őszintén aggódom az ígéretek betartatlansága miatt, és nem vagyok virtigni, csak szőrmenti fideszes.

Meglehet, hogy ez is már csak voltam, vagy mi. Csókpuszi!

 

Ui: az ellenzék lehet fideszes amúgy?

124 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr127458094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikor a beosztott csinál hülyét a főnökéből:

2015. május 15.

"Az EMMI-hez tartozó intézményeknél, különösen a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnál (Klik) mind többször fordul elő, hogy alkalmazottakat bocsátanak el, majd mint közmunkásokat újra foglalkoztatják őket - írja a Világgazdaság Szél Bernadett elempés képviselő bizottsági jelzése alapján."

index.hu/gazdasag/2015/05/14/kirugjak_a_portast_hogy_kozmunkaskent_olcsobban_visszafoglalkoztassak/

vs.

2014. február 25.

"A közmunka kapu, amelyen keresztül be lehet lépni a segély világából a munka világába, ezért azt meg kell becsülni - mondta Orbán Viktor."

vs.hu/gazdasag/osszes/orban-a-kozmunka-kapu-a-munka-vilagaba-0225
@Myrath: nem osztom közvélekedést, hogy a ringben kapott pofonok maradandó károsodást okoztak volna szellemi képességében. szóval nem hülye. semmi problémám azzal, hogy egy-egy híresebb ember, celeb beáll valamelyik párt mögé, felcsücsül a színpadra. nekem azzal van, hogy besértődik, ha ezért bírálat éri, s el akar bújni az olimpiai érme mögé.
a jelzett nagy ő, pedig arra vonatkozott, hogy kovácsot emlegetve konzekvensen ezt írod: Ő. szóvicc, de nem sikerült.
@parti_giano: "A közmunka kapu..."

és ez fordítva is igaz, ami a világon egyedülálló, igazi fidesz vívmány - tette még hozzá a minelnök.
@Spániel: azt mondod akkor: A kapu közmunka...
hmmm... valóban, egyedülálló a megközelítésed. d:
@Myrath:
Mindenkinek vannak kedvenc ugyei és a fidesz mindet fel is karolta. Sport és egészség? Nosza. Nemzeti kultúra? Íme. Értékelvu oktatás? Várunk sorainkba. stb.

Es mindegyik kussol amíg kap egy játszóteret - komplett ágazatokat, megyéket, intézményeket - ahol a saját kártékony és elmebeteg hobbijának élhet. (Ángyánt mondjuk nem hagyták.)

Aztán a nyilatkozatok: A gazdasághoz nem ertek de az szerintem jó irányba megy, háááát talán a kultúrpolitika egy kicsi változásra szorul...; Háááát a kommunikáció nem mindig tokéletes, de amúgy jó az irány...

Szociálpatológia.

Amúgy meg Koko is csak ember, birkózzon meg a kognitív disszonanciájával.
valaki már szólhatna neki hogy lehet befejezni a magyarázkodást.
a másik nem jelentéktelen apróság...tán aztat is meg kéne mondani neki,hogy nagyot téved abban,miszerint őt a fél ország "továbbra is imádja"
szó szerint ez hangzott el a szájából.
a többi amit mondott súlytalan és hiteltelen.
mint amilyenné ő maga vált de önmaga által.
mondja ezt meg valaki végre ennek a szerencsétlen "csalódott" lénynek.

(persze volt még önfényezés is jócskán-de az meg netto undor volt)
Értem én, hogy 2002-ben odaállt fideszhez!
Értem én, (bár már nem annyira)hogy 2010-ben oda állt a fideszhez!
De azt már fel nem foghatom, hogy 4 évnyi fideszes szabad rablás, a saját népszavazásuk figyelmen kívül hagyása, az illiberális rendszer kiépítése után, ő mint polgári felfogású ember, miért szavazott a fideszre 2014-ben?
Ez persze nem csak Kokora vonatkozik, hanem az összes fideszesre.
@parti_giano: Főleg az utolsó meccse volt emlékezetes!Nem neki!
@vörösbor(de)minőségi:
"Valaki már szólhatna neki, hogy befejezhetné ezt a magyarázkodást."
Kokó magyarázkodott az ATV-n, már ha a szokásos szószátyárkodását annak lehet nevezni.
Nagyon apolitikus módszert választott tisztességének védelmére.
Ugyanis a saját felelősségét nem firtatta politikai pálfordulásának a tárgyában, hanem helyette támadott.
Szerinte őt a fél ország szereti, a fele pedig utálja. Ez utóbbi célcsoportot lealázta azzal, hogy - miután szerinte őt odadobták gumicsontnak - a fél ország ezen része ezt a gumicsontot rágja. Az láthatóan fel sem merült ebben az emberben, hogy magába nézzen, és elemezze ebben a szituban az általa generált megítélés okait.
Továbbiakban horror büntetést javasolt Orbánnak és Gyurcsánynak, demonstrálva, ő milyen pártatlan és igazságos.
Globálisan egy meglehetősen buta és gyáva ember benyomását keltette, a gumicsontos fél ország negatív indulatát pedig sikerült még inkább maga ellen fordítania.
Nem ismerte fel, hogy politikai szerepvállalása miatt közszereplővé avanzsált, amely megköveteli az ehhez illő magatartásformákat is.
@Mariann19: igen, nagyon feszengő és izzadtságszagú volt a riport, láthatóan zavarban volt.
Megtehette volna - az első felhördüléskor - hogy visszavonul, mint Egérke és nem nyomul a fidesz farvizén tovább.
Akkor most őszintének tudnánk elfogadni a jogos kiábrándultságát.
Így marad a patkány meg a süllyedő hajó esete.
@Spániel:
"Igen,nagyon izzadtságszagú és feszengő volt a riport, láthatóan zavarban volt."
Inkább dühös.
Hol mártíromságot színlelt, hol úgy beszélt önmagáról, hogy számunkra már a létezése is ajándék, hiszen mennyit tett a hazáért.
Sportteljesítményét tekintve ez igaz is, de sikerült ezt ellentételeznie látványos politikai kiállásának megtagadásával.
Ez a probléma.
@Mariann19: és az a szomorú, hogy ez az egyébként értékes ember most már minden oldalról kuka.
@Spániel:

Az is szomorú, hogy számtalan embernek hajlították meg a gerincét a "Libák közt gágogj!" trenddel.
@Mariann19: ööööö, nem írok semmit, mert nem bírnák a bitek.......................

Lesz külön Mészáros-adókedvezmény 2016-ban
kasnyikm

“Azok a vállalkozások, amelyek egyik évről a másikra ötszörösére növelik adózás előtti eredményüket, elhalaszthatják az adó megfizetését, így több forrásuk marad tevékenységük bővítésére.”

444.hu/2015/05/14/lesz-kulon-meszaros-adokedvezmeny-2016-ban/
@Mariann19: én is ezt gondolom bár nem akartam részletezni,de akkor nagyot néztem amikor előállt a farbával:))) és igaz megmondóembert alakított.hogyaszongya akkor a politikusokon kezdjük a halálbüntetést de ez már egy nagyon szánalmas magamutogatás volt a részéről.és nagyon hibás.
ezért is gondolom ő már nem képes analizálni és feltárni a saját nagyon hibás kommunikációját-ezért "szójjommávalakineki"...
mielőtt keresztre feszíti önmagát.
mostantól bármit mond egyre mélyebbre kerül de nem lökték oda-önként megy.
Gondolom lesz egy új párt Universum néven,és szakszervezeti vezetők lesznek benne.A celebségnek ára is van,mindenki maga választja a barátait.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát Cirbi, most vulgáris leszek. Beszarás!!!!
A hülye is látja, hogy ez a halasztott adóbefizetési kötelezettség lehetősége azoknak a vállalkozásoknak szól, akik az állami megrendelésekből búsás nyereségeket tudnak képezni. Mészáros Lőrinc, Tiborcz és még egy kettő.Az adresszt is mellékelhették volna a törvényben.
Melyik ágazatban tud egy vállalkozó 5-szörös nyereséget produkálni egy év alatt ebben a lepukkant országban.
Az időben be nem befizetett adó nem hiányzik a költségvetésből? Netán az állam ebből az adóból nem tudna célirányos növekedést megvalósítani?
Futólag áttanulmányoztam a törvényt, és felettébb érdekes, hogy nincs kikötés arra, hogy ezt a növekedési hitelt kötelezően mire szabad felhasználni.
Mert pl. egy 800 méteres jacht is beruházás.
@labrabbit:

"Amúgy meg Koko is csak ember, birkózzon meg a kognitív disszonanciájával."

Ez jó mondat:))
De!
Sok százezer arctalan ember kognitív disszonanciája senkit nem érdekel.(A jobbikot sem.) Tulajdonképpen Kokóé sem, de neki - mint ismert és elkötelezett arcnak - más a megítélése, felelőssége.

Tetszik, nem tetszik, ezt mindenki árulásnak ítéli. A hívekből dühöt, a másik oldalból kárörömöt vált ki. Ezt azért már 70 IQ-tól lehet tudni, hogy nem jár érte dicséret.
@vörösbor(de)minőségi:
Azért minősítettem apolitikusnak a megnyilatkozását, mert -veled egyetértve - rontott az egyébként is megtépázott tekintélyén.
Szerencsésebb lett volna egy önkritikus vallomás, de erre nem kerülhetett sor.
Ugyanis láthatóan nincs tisztában azzal, hogy miben áll a felé irányuló bírálat.
@Mariann19:
Döbbenet ez a balfasz ország!
Sok seggarc fideszcsicska meg lelkesen tapsikol, evégre hasítunk... Ez a sok kretén nem is érti a matekot, azt meg, hogy ilyen célzott halasztott adóbefizetési kötelezettséget KIRE lehet testreszabni... nem is sejtjük.
Agyrém, hogy sok primitív bunkó magyar torkán mennyi szart le lehet nyomni.
@Orica Középföldi:
Sok százezer, inkább millió ember kognitív disszonanciájára épul a rendszer és sajnos az ellenzéke is.
@guma: "Balogh: visszafordíthatatlan krízishelyzet lehet az egészségügyben"

Egy pillanatra azt hittem, Balog Zoltán embertelenminiszter világosodott meg.
Aztán elolvastam a cikket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Mert akinek van, annak adatik, akinek pedig nincs, attól az is elvétetik, a mije van."
(Darth Vader levele a mordorbéliekhez)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azóta is gondolkozom ezen a faszságon, mert ilyet még nem látott a világ.
Ha belegondolsz, az be nem fizetett adót átfogalmazza növekedési hitelnek, melynek ugyebár nincs kamata, sem járulékos költségei.
"Adóbefizetési kötelezettséget kire lehet testre szabni."
Már várom a címlapos hírt, hogy Tiborcz nyerte el a Sao Paulóban Szíjjártó által szerzett közvilágítási munkák kivitelezését.
Már csak azért, mert volt erről a munkáról szó a déli nyitás kapcsán, amikor Petya Braziliában rodeózott.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"…akinek nincs semmije, az annyit is ér" - mondá Lázár - persze ez egy egykori szimpla táskahordozó csak.

"Érdekes lenne pontos részleteket tudni néhai Rapcsák András polgármester és táskahordozója, Lázár János kapcsolatairól. Rapcsák vagyona már akkor is nagyobb volt az átlag emberénél, mikor csak egyszerű mérnökként tevékenykedett. Polgármesterként azonban rohamos gyarapodásnak indult vagyona. Ki vizsgálhatná meg Lázár vagyonosodását mely Rapcsák idejére esik? Rég volt? Igen. Érdemes lenne? Egészen biztos. Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy amíg Lázár Rapcsák András táskáját hordozta, vajon mekkora földterület került a nevére.

Rapcsák András hirtelen halála zavarossá tette Hódmezővásárhely politikai életét. A Fidesz számára vákuum keletkezett, melyet nehéz volt megszüntetni. Azonban amint elfogadta anno Orbán Lázár jelöltetését megoldódott minden. Azóta a város lakói nem jutnak levegőhöz. A politikai szmog naponta fojtogat pedagógust, korházi dolgozót, vállalkozót, közmunkást, alpolgármestert és önkormányzati dolgozót, azaz mindenkit.

Lázár János természetét pontosan senki sem ismerheti. Még ő saját magát sem ismeri eléggé. A vásárhelyi emberek azonban jobban ismerik, mint az ország más településén élők. Ezért a különböző médiumokban történő Lázár viselkedését elemző politikai állásfoglalások a legtöbb esetben félrevezetik az embert.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Orbán nemzetbiztonsági vizsgálatot indítson Lázár ellen. A DK sajtóközleményét az mti.hu közölte. Ebben Vadai Ágnes kijelenti, hogy az elmúlt hetekben „Lázár János botrányaitól” volt hangos a magyar sajtó. Lázár természetesen hallgat ezekről. Talán azt gondolja, hogy az idő múlásával kialszik a tűz?

Vadai szerint szaporodnak azok az események, melyek a Lázár személyével kapcsolatban a nemzetbiztonsági kockázatot növelik. Ilyen a Norvég Alap tönkretétele, a magyar-norvég kapcsolat megromlása is. Vadai azt is megemlíti, hogy Lázár saját magának, családtagjainak és barátainak már biztosította az anyagi jólétet. Jogszabályt sértett a lézerblokkolóval, megsértette a szegény embereket. Hozzátehetjük, hogy pedagógusok is beszélhetnének arról, mi a köze Lázárnak a munkaviszonyuk megszűnéséhez.

Vadai megemlíti még Lázár 3-23 milliós vadászatait is. Ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy az őszi csehországi vadászatával kapcsolatos szerződést nem a tényleges vásárhelyi tartózkodási helyére címezték, hanem a szülei címére, mert Lázár bejelentett lakása ott van. Persze ehhez mindenkinek joga van. Még Lázárnak is. Mindenesetre furcsa, hogy nem a családja lakhelye az ő bejelentett lakásának a helye. Nem szeret talán a feleségével és gyermekeivel hivatalosan egy helyen lakni?

Ne feledjük az elhíresült mondást: …akinek nincs semmije, az annyit is ér. Ehhez az elhíresült mondáshoz kapcsolódik Lázár lelke mélyéből származó megnyilvánulása is: „Azt remélem, hogy a hódmezővásárhelyi lányos anyukák legalább ebből a közérdekű tájékoztatásból érzékelték, hogy húsz év múlva jó parti lehet Lázár János Boldizsárból, hogyha a kamat és a forint-euro árfolyam az jól alakul a következő években.”

www.vasarhelyi-hirhatar.hu/hirek/ossztuz-lazar-janosra
@Mariann19:
Ezt csak valami faék ecceriségű jogot végzett hegyibalfasz találhatta ki, merthogy a számokat nem ismeri, az hétszentség.
A közgazdaságtan meg amúgy is mostanság csak valami libsi ármány...
@Mariann19: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: áááá ilyen ebben az országban, hova gondoltok, íme a mindenhez hozzáértő, sajátlábán álló maffia családtag:

Ki nem találná, hogy mit csinált Orbán veje a siklósi közvilágításról szóló közbeszerzéssel
orbantiborcz2

Alap, hogy megnyerte! Orbán lányának férje a fillérekért is lehajol.

444.hu/2015/05/14/ki-nem-talalna-hogy-mit-csinalt-orban-veje-a-siklosi-kozvilagitasrol-szolo-kozbeszerzessel/

---

és minek küzdeni az eü-vel, az oktatással, hisz van itt pénz dögivel:

Lesz egy új Duna-híd egy már létező mellett, hogy legyen hol átjárniuk a paksi építkezésen dolgozóknak
maps

Különben nehezen jönnének át Bács-Kiskunból, indokolt Lázár János. Még nem tudni mennyiből. Ja, hogy van onnan 27 kilométerre egy híd, amit egyébként senki nem használ?

444.hu/2015/05/14/lesz-egy-uj-duna-hid-egy-mar-letezo-mellett-hogy-legyen-hol-atjarniuk-a-paksi-epitkezesen-dolgozoknak/
és még egy kis hangulat "javító"

17:47
Egy rakás pénzt várnak Orbánék a kisvállalkozóktól

Napvilágot látott az idei és a jövő évi költségvetés, amiből kiderül, hogy idén is, de jövőre még több pénzt remélnek a kisvállalkozásoktól. Egyedül az evások esetében nem számolnak adóbevétel-növekedéssel, aminek feltételezhetően az az oka, hogy az elmúlt években sokan hagyták el ezt az adóformát a kata javára.

hvg.hu/enesacegem/20150514_Egy_rakas_penzt_varnak_Orbanek_a_kisvalla

----

17:46
Mélyíti a társadalmi egyenlőtlenségeket az szja-csökkentés a Munkástanácsok szerint

A Munkástanácsok szakszervezeti konföderáció a jövő évi költségvetési törvénytervezetben foglalt több intézkedéssel is egyetért, ugyanakkor úgy véli, hogy az előterjesztésben tükröződő adófilozófia tovább mélyíti a jövedelmi és fogyasztási egyenlőtlenséget a társadalomban.

hvg.hu/gazdasag/20150514_Melyiti_a_tarsadalmi_egyenlotlensegeket_a
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sőt, kilóra megvesszük Putyinkát... Mondjátok, hogy csak betépett LézerDzsonni, mert józanul nem lehet ilyen ostoba.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: belenyomjuk a nemzeti közszolgáltatóból (főgáz) származó hatalmas hasznot, oszt egy év alatt visszafizetjük. a bkv, a máv és a volánok szárnyalni fognak, mindenki audit és mercedest vesz második autónak... és akkor imola felébredt, mert a bili a fejére borult.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ostoba? ő? ne mondj már ilyet, arra a "szent" emberre. Igaz jobban szeretném látni, boldoggá avatva :D

Oroszország magával ránt a mélybe egy halom országot!

Miközben az eurózónához szorosan kötődőek jól járnak. Így például mi is.

www.portfolio.hu/gazdasag/oroszorszag_magaval_rant_a_melybe_egy_halom_orszagot.2.214115.html
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Ezt valami faék ecceriségű, jogot végzett hegyi- balfasz találhatta ki."
Jól kitalálta, mert tovább gondolva, ez a megoldás azt is jelenti, hogy nincs kockázatvállalás.
A vállalkozók meg, ha nem időben fizetnek, jön a kamat és a bírság.
Na, de megmondta Orbán, hogy csak az autokrata országok sikeresek.
@Mariann19: kell a pénz a narancsmaffia családnak, de hogy ennyira nyiltan tolják le az emberek torkán a szart. Azért ez hihetetlen,
igaz hű csicskái putyinak.
@parti_giano:
A jelen képlet alapján a szarnyalás esélyesebb... :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Teljesen elcsigázott lesz az ember már a mai "terméstől" is, és ez csak egynapi fejadag.
@Mariann19:
Azért a hegyibalfaszokkal csak a gond van. Anno az egykulcsos adónál is egy kretén elszámolta magát, 50 milliárd mínuszról beszéltek, egy nullát tévedett. Így jártunk...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azóta feketére dukkóztatta, berácsozta, és azt motyogja: "Én vagyok az apád... gyöke!"
Essetunni... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"50 milliárd mínuszról beszéltek, egy nullát tévedett."
Micsoda lazaság!
2011-ben vezették be ezt az agyrémet, az így kiesett bevétel összegéből pl. 2 millió saját jogú nyugdíjast lehet eltartani.
Elég combos elb...ás.
Csak az a matek ne volna...
@Mariann19:

Senki nem tart vissza senkit attól, ha kevesli a közterheit, akkor fizessen többet. Akár fedett sportlétesítményekre.
@parti_giano:

"_ belenyomjuk a nemzeti közszolgáltatóból (főgáz) származó hatalmas hasznot, oszt egy év alatt visszafizetjük. a bkv, a máv és a volánok szárnyalni fognak, mindenki audit és mercedest vesz második autónak... és akkor imola felébredt, mert a bili a fejére borult. _"

Lószart mama! -mondá egykor a klasszikus.
Kettőkor már mást mondott, de az meg tört én elem. Csak nem durr a cell, hanem fül ke forr ad alom, továbbá mindennapi imolánkat add meg nekünk ma s egyben szabadíts meg attól a gonosztól akár gyök erestől.
@Mariann19:
Ez egy ilyen hülye ország! Igény is van ennyi hülyére...
@jaegtoer:
Backi, vannak igényeid... Iszol te rendesen?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"Lázár: vizsgáljuk a paksi orosz hitel előtörlesztési lehetőségeit"_"

Ennek a cikknek az elolvasására egyszerűen nem bírom rászánni magam.

Most akar vizsgálódni, amikor a nyelvük alulról csiklandozza Putyin torkát?!

Akkor amikor megkötötték a bizniszt, mit gondoltak miből fizetik? Rezsicsökkentésből?
Vagy hezitáltak még, hogy megforgatják párszor a büdzsét meg az MNB letéteket a Questornál?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jelentem, Nem! Távol áll tőlem minden pia. Akárki megmondja!
@Mariann19:

"_Csak az a matek ne volna..._"

Mariann, drága! Itt nem matekozni kell! Arra ott van a matematika verseny.
itt csak egyszerűen fizetni kell a cechet. Ahhoz nem kell matek. Megmondják mennyi, aztán elő a bukszát!
Méghogy matek?! Matt van, Kedves, Matt! Még csak Matolcsy sem, csak sima schusztermatt.
@gazoló:
Kiskretén nulladik alá a bráner berajzol, levélke vissza a parasztjának.
hallgattam Kokót reggel a Fialánál. elmondta, hogy ö még mindig, orbán viktort tarja a legalkalmasabbnak az ország vezetésére.
és magyarázkodott tovább...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: DDD

Ha képes volt ideküldeni kéretlenül 'csiliárdokért,vállalja el a véleményemet is a fa@fej:))
@punkfrog:

A baj előtti pillanatig a Titanicon is mindenki így vélte.
@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA:
indok?:))))
a 25 milláról, például folyamatosan azt mondta, hogy azt már a 2002-es kormányváltás után kapta.
aztán kiderült, hogy valóban akkor utalták neki (ill. a cégének!, mert ezt is sokszor hangsúlyozta) de még az orbán kormány ítélte oda neki, a két választási forduló között 2002-ben!
ráadásul, ő úgy érzi, hogy a többszörösét visszafizette ADÓBAN!
wtf!?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"_Az elemző gondolkodás teljes hiánya._"

Csak igekötő problémáról van szó:)

A helyes megfogalmazás:

'Orbán Viktor a legalkalmasabb az ország megvezetésére.'

Így már rendben?
@jaegtoer:
Az irigységet vélem kihallani soraidból!
Gebedj meg, kérlek alássan... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Még csak alá sem, a gebedést még megfontolom, de neked jobban megy, adj tanácsot, nekem tanulatlannak, te Ch.T. is + hát:D
@gazoló:

Ilyeneket honnan bányászol elő? )))
@Eszter jött:
Régi mozgalom ez... A társadalom önvédelmi reakciója.
@jaegtoer:
Nem illik egy admint felülírni - akár rá is bhat az ember később - de nekem Sophie akkor is...
filmnezes.hu/wp-content/uploads/2012/12/a-boldogsag-sosem-jar-egyedul-1.jpg
Itt meg mán nem is tinédzser, a 45-ön túl - de...
Imádom és ennyi!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez nekem kimaradt. Most olvastam utána, jókat szórakoztam közben.
@taga20:
Szép, de kinek mi a szebb?!
Misel gyönyörű, de Márszó az meg másként gyönyörűbb!:))
Ezen nem fogunk összeveszni, neked ez, nekem az.
A rubintréka persze nem közelíti meg őket, az ő szépsége legendás. A baj csak az, hogy az ő tartozéka a zabostarisznya, míg az említett szépségeknek nincs rá szükségük.
@Knósszosz: @taga20: baccatok meg, gondoljatok mar szegeny bolira! ennyi "meg hat" nincs a vilagon. nem ehetne mast, ha teljesiteni akarna, csak viagrat. szaraz abrak kura.
@parti_giano:
Céhátéhez nem kell kék pirula, akinek meg igen, annak ajánlom kiszeltündét.

Boli egészséges, neki ilyesmire nincs szüksége, csak haverok módján piszkjáljuk őtet!:))
@parti_giano:

"_@Spániel: azt mondod akkor: A kapu közmunka...
hmmm... valóban, egyedülálló a megközelítésed. d:_"

Én, mint önjelölt ajtófelelős azt mondom:
A közmunka zsákutca.
@vörösbor(de)minőségi:

"(...)a többi amit mondott súlytalan és hiteltelen.(...)_"

'Kovács Kokó István három különböző súlycsoportban (légsúly, harmatsúly, pehelysúly) ért el eredményeket.'

Mondhatni megmérettetett és könnyűnek találtatott. Így is, úgy is.

Kokó a test, a lét, a lélek és a szellem ekvivalenciájának fidesz kori adathordozója.
Látlelet e korról, amelyben élünk.
Lenyomat, sine ira et studio - mondaná Tacitus.
@Knósszosz:

"_Nem illik egy admint felülírni - akár rá is bhat az ember később - de nekem Sophie akkor is..._"

Vállalom a következményeket. Ha kell kiülök én is a tribünre:)

"_Itt meg mán nem is tinédzser, a 45-ön túl - de...
Imádom és ennyi! _"

Ne felejtsd el felköszönteni, ma névnapja van.
Én ki is állok a sorból, így hamarabb sorra kerülsz, csak a 99,999,999. leszel. Így jó? :DD
@jaegtoer: 'reggelt. mindig is nagylelku voltal. engeded knoszit sofie vilagaba. aztan ott filozofalhat.

moly.hu/konyvek/jostein-gaarder-sofie-vilaga
@Knósszosz: :)))))

ő meg 65, és tömegével hódítja a szíveket sorozatban. :DDDD

offforever.blog.hu/2015/05/14/ez_a_no_valamit_nagyon_tud
@jaegtoer:

@parti_giano:

legyen szép napotok! :)

öröm látni, hogy még a nőkön sem vesztek össze.
el is énekelhetitek:

www.youtube.com/watch?v=lXNp7Hw3qBs
@guma: max a szépasszonyok völgyén vagyok hajlandó veszekedni velük, de ott sem mindegyik pincénél.
Hehehe.

"a nyomozóknak nem sikerült kideríteniük, honnan vannak Simon eltitkolt százmilliói."

index.hu/belfold/2015/05/15/simon-ugy_borton_nem_lesz_szazmillio_megmarad/
az meg van, hogy Gábrist a vincentről is kidobták?
naná, hogy nem bírt magával egy ilyen poszt alatt:
"A brit konzervatívok esete a melegházassággal"
még anyó is beszólt neki
"évásanyó 2015.05.14. 01:19:19
@Gábris szomszéd: Gabikám! Ez egy kulturblog, látod én is itt vagyok, nem tudnál máshogy fogalmazni? Miért kell sértegetni meleg embertársainkat ilyen durván.Nem ismerek rád.Ne szeresd őket, ha nem akarod, de az embernek járó tisztelet nekik ugyanúgy kijár, mint bárki másnak. Rendben? köszi."
@punkfrog:
Évike néni mindenkinek beszól, abban nincs hiány.
A múltkor már kezdtem örülni a poszt kapcsán, elég normális volt a szóhasználata, erre ebben az alcím megint egy vérmes káromkodás. Mire való ez?
Mondjuk engem elriaszt ettől a blogtól, az biztos.
@jaegtoer: kábé így!
csak ne magyarázná azt amit nem lehet.
főleg ne úgy,hogy gyakorlatilag meghatódik önmagától,és majdnem elsírja magát a sok neki nem tetsző reagáláson.
kiváncsi vagyok arra,ez milyen reakciókat fog kiváltani ott ahol eddig alommelegben simizték a buksiját-mehogy nem marad válasz nélkül-az 100%.
ennél sokkal kisebb dolgokat is megtorolnak....
@látjátok feleim szümtükkel:
Pedig egyszerűen csak az történt, hogy az éj leple alatt egy UFO - valamilyen antigravitációs delejezést generálva - a lóvét betette a lakásába.
A történetről azért van hiteles információm, mert magától P. Attilától hallottam, aki egyszer már élvezte a földönkívüliek gáláns vendégszeretetét.
@Satyala: "ő mint polgári felfogású ember, miért szavazott a fideszre 2014-ben?"

Azért, amiért az ellenzék szavazótábora is elment voksolni 2014. áprilisában. Mindenki azt várta, hogy konszolidálódik a rendszer, aztán pont nem.
@Kijelölt Önkéntes:

A fenéket. Egyszerűbb ez, másnak is van onnan származója, így aztán...

Szóval azért indult nyomozás, hogy ne lehessen bebizonyítani a kérdéses pénz nem az elévülési időn belül szerződött, és nem is tudni miből. A hatóságnak kell bizonyítania, ameg nem mindig sikerül. Majd az elmúlt nyolc év után sem.

Azért az adóhiányt megállapították neki. Ki is fizette. Rosszul járt itten valaki?
@jaegtoer:
"Itt nem matekozni kell!
Itt csak egyszerűen fizetni kell a cechet.
Matt van, Kedves, Matt!
Be sem mattoltuk a királyt, és mégis veszítettünk, és veszítünk.
Olyan gyönyörűségesen szólítottál meg, hogy hálából /is/ belegabalyodok az egykulcsos uszályodba.
Már egy hosszú listám van arról az okos füzetemben, hogy mi mindent kell aktívként, adózóként fizetnem. Nekem már alig marad.
Nem lenne jobb átállni az egykulcsosok táborából a kedvezményezettek népes csoportjába?
Már itt tartok a zaklatott állampolgári létemben.
süti beállítások módosítása