Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.05. 08:27 Fabius

Sokkolj, Laca!

Címkék: parlament sokkoló kövér lászló

Kellet ez, úgy kellett, mint befásult bayerzsoltnak kéne a friss motiváció. Lássuk be annyi rossz arcú ember mászkál a Nagy Büdösben habonyárpitól tarsolycsabáig, hogy én se merészkednék közéjük csapásmérő eszköztelenül. Ja, meg most már rend lesz, nix ugribugri. 

Mert képzeljük el mi van, ha az asszonynép megint nekivadul, és terroristamód igyekszik elfoglalni a karzatot? Hagymapucoláshoz szokott szemük kiröhögi a paprika sprét és tudják, a Fideszben asszonyt csak akkor vernek, ha van közelben ősi terelő alibikomondor. Na de most, most majd elgondolkodnak ők is, ahogy muszáj lesz a középső ujjal szanyizóknak, a célkeresztező gőgösözőknek is önmérsékletet tanúsítani.

Az egyelőre még tisztázatlan, hogy Lázár Jánosnak be kell érnie továbbra is a szexista szavak megrázó erejével, vagy az egyszerűség kedvéért meg is pisztolyozhatja Szél Bernadettet, ha a Nagy Büdös méltóságának megőrzése éppen úgy kívánja. 

Most, hogy tisztáztuk az eszközpark fejlesztésének szükségszerűségét beláthatjuk, ez a dolog is pont olyan, mint a Fidesz többi marhasága: csak a píárja, a kommunikációja rossz. Ha nekik lennék gyorsan tisztáznám a ügyet, segítségül hívnám Johnny Knoxville-t és a Jackass csapatát, akik - nyilván feliratozva, hogy mindenki megértse - elmagyaráznák, a Kövér László Őrbetyár Dandár eszközei túlélhetőek, nem kell ám komolyan aggódnia senkinek. 

 

Mennyivel közérthetőbb és emberközelibb lenne így, mint a szikár száraz tények bejelentésével. De, ha nagyot akarnak gurítani akár újra is forgathatják az egészet rogánanti főszereplésével, ő annyi mindenen keresztülment már, hogy meg sem kottyanna neki. A leforgatott videó aláfestéseként Orbán eldünnyögné vágásiferivel a Mi fáj, gyere mesélj című örökbecsűt Zorántól, mintegy bizonyítva, nem a halálbüntis blöffölés az egyetlen manapság, amiben tényleg tehetséges. 

 

 

159 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr347431178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@kentauri: munkája az evezés, hiszen a nevében a ch. rövidítés charonra (kharón) utal. a t. rövidítés meg a múlt idő jele, tehát jóval több száznál.
@parti_giano: poszthoz valamit esetleg?... mert eddig csak richelieut fényezed, sz'tem ki fog zárni...
Miről van szó? Egy ideje nem követem napi szinten az eseményeket - mert minek tenném. Lemaradtam valamiről?
gobbekszi mélységek:

Működik a kormánypropaganda: sosem gyűlölte ennyire a magyar az idegeneket
orban_viktor_miskolc_13

A Tárki felmérése szerint csak a megkérdezettek kilenc százaléka támogatja a menekültek befogadását.

444.hu/2015/05/05/mukodik-a-kormanypropaganda-sosem-gyulolte-ennyire-a-magyar-az-idegeneket/
Kutyajátékkal, egy színes gumicsonttal zavarta meg valaki Kovács Zoltán kormányszóvivő és Pósán László kormánypárti képviselő tájékoztatóját, amin az illegális bevándorlás ügyében tervezett nemzeti konzultáció kérdőíveit mutatták be.

www.origo.hu/itthon/20150505-gumicsonttal-hackeltek-meg-a-nemzeti-konzultacio-bejelenteset.html
Kellett ez, nagyon kellett.
Aki majd okvetetlenkedik, molinózik, vagy olyat mond, ami mem szolgálja Magyarország érdekeit, annak a sokkolóval megbirizgálják a micsodáját.
A sokkolóról hablatyolunk? Kidobott pénz, én mondom. A kormányzati kommunikáció bevégzi a piszkos munkát. Egy-egy nyilatkozat, aztán nemhogy pár percre vagy kivonva a forgalomból, hanem maradandó idegrendszeri károsodás nélkül nem valószínű, hogy meg fogod úszni a dolgot, amennyibe néhány szónál többet hallgatsz meg az összefüggéstelen gágogásból. Igaz -e kocsis matyikám, hogy basznám telibe a buzi kurva rohadt anyád fogatlan büdös pofáját nekifutásból.
@huzzadneki shakespeare: Szerintem a lézerjohnynak kellett szexuális segédeszköznek. Ugye a szegény pára már nem bírja az egyre mohóbb, ám kielégítetlen anikó tekintetes asszony picsáját kinyalni, ezért azt találta ki, hogy ezeket a cuccokat rábassza egy húszmillió voltos távvezetékre, és ad a szikkadt puncinak az amperből, végül is van ott elég. De nem biztos.
@jöttem: Faszt. Lerázta magáról az is . . .
A Századvég pert vesztett a pénzmosodázó Mellár Tamás ellen

Első fokon megnyerte Mellár Tamás azt a pert, amit a Századvég indított ellene azután, hogy a céget pénzmodosának nevezte.

hvg.hu/itthon/20150505_Pert_vesztett_a_Szazadveg_Mellar_Tamas_el
@Sir Bates dö Hól: legyen kívánságod szerint: annyira kretén ez a kövér lászló, hogy még azt is kinézem belőle, szexuális segédeszközöket is forgalmazó csomagküldő tevékenységet végez sokkolóknak álcázva.
@s:
Látod, nem muszáj feltétlenül naprakésznek lenni, egy-egy posztból meg néhány hozzászólásból is kiviláglik, hogy mit percegtet az újságírók tolla.
@huzzadneki shakespeare: "ami mem szolgálja Magyarország érdekeit, annak a sokkolóval megbirizgálják a micsodáját."

Szeretném végre megérni azt a szép napot! Ha lennének tökös ellenzéki képviselőink, akkor direkt mondanának valami olyat a parlamentben, amiért sokkolás jár.

Aztán telefonnal lefényképezik, és bejárja a kép a külföldi hírügynökségeket!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Kutyajátékkal, egy színes gumicsonttal zavarta meg valaki"

1. Az a kérdőíves egymilliárd jól jön valakinek (papír, nyomda, postás stb.), tehát nem kidobott pénz, "csak" ma sem laknak jól az éhező gyerekek:( ...

2. Orbán addig hisztizik, amíg hazazavarják a félmillió magyart az EU-ból. Hazajön az a sok orvos meg más nyugatias úrinép, már várom azt a szép napot ... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lézer Johny II. Ő is Gőg és Magőg fia /by Hofi/.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
A megalapozatlan és egyben felelőtlen sorokat olvasva arra az álláspontra jutottam, hogy az elvárható, preventív hozzáállás indukálása végett a tegnapi kommentemet ismét megjelentetem:
"Az imént értesültem arról, hogy a legújabb szuper sokkolók újraélesztésre is alkalmasak, ezért nagyon átgondolt és előnyös beszerzésről van szó.
A továbbiakban tessék mellőzni a komolytalanságokat!"
@Kijelölt Önkéntes: sőt!...preventív módra kapcsolva megakadályozza az infarktust is...
@kentauri:
... de kötsögök tunnak itten lenni valakik... :)
@jöttem: ha csak Gőg lenne, de jelentős aljasság is van ott
@Orica Középföldi:
Ááá... csak amióta az Ai2000-el összehaverkodott. :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
A Szél Bernadettet tutira megpetrencéznék. Fehérnép létére sok borsot tört már az orruk alá. :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nosztalgiazik, mikor meg o is tudta hasznalni a botmixert. az volt az aranykor.
@huzzadneki shakespeare: "Fehérnép létére sok borsot tört már az orruk alá. :-)"

Mégse vitték még el a zsaruk karéjban, mint pl. a Móra Verát. Meg nem zavarták szét, mint a Somody Bettiéket Putyin látogatása napján.

Díszellenzék. Az nekem nem is igazi ellenzék, akit nem vernek meg jól legalább egyszer.
@parti_giano:

Hööööölgy??? Egy hisztis picsa (bocsánat!).
@Kijelölt Önkéntes: Mikor naprakészen követtem a Kishantos-ügyet tavaly, írt egy levelet az EU környezetvédelmi bizottsága.

"Dear Minister Prime Orbán, ...

... The decision to terminate the Centre will lend support to those voices which declare that providing Western European funding to Hungary is a WASTE OF MONEY, because this money is misused and the investments made possible by such money are insecure. ..."
Európai Környezetvédelmi Iroda (kiemelés tőlem)

Egyes hangok szerint az EU-s befektetések Magyarországra kidobott pénz. :))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Az a legfontosabb, hogy vannak olyan személyek és érdekcsoportok, akik haszonélvezői az ilyen dobálásnak, ezért ők másként vélekednek...
@Orica Középföldi: ja... klasszikust citálva: "csak a gyep, az a szép zöld gyep... csak az hiányzik"... (per pillanat nekem is:-)...)
@Kijelölt Önkéntes: Többször idéztük már itt a Béndek Péter klasszikust: Meddig falaz még Merkel Orbánnak? :)

hafr.blog.hu/2014/11/07/meddig_falaz_meg_merkel_orbannak
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Attól még beláthatatlanul messze van Béndek, hogy klasszikusnak lehetne nevezni.
A sokkolókra még szükség lehet, mikor is remélhetőleg elfogató parancs lesz a narancsbandára, valahogy meg kell fékezni őket.
@Sir Bates dö Hól:

Én nem így látom. Anno az újságírók rendesen megszívatták, lealázták. Azt most hagyjuk, hogy ezért mennyire dolgozott meg egyedül.
Már akkor biztos voltam benne, hogy - előbb-utóbb - a gyerek ezt visszaadja. És lőn:))

Megjegyezném, hogy az nem újságíró, aki fácse-oldalakon szedi össze a híreket, majd ellenőrizetlenül leadja. Tipikus bulvármódszer. Menjenek a francba az ilyenek.

Az akkori eset kapcsán írt levele stílusa, minimum óvatosságra késztethette volna a firkászokat.
@parti_giano:

"Rászorulók teszik autójukba a malac mellé járó tápot. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt"

Na, ezek jól rászorultak a malacra. MTI meg fotózza.:D
@Sir Bates dö Hól:

Gondolom ő is a saját lábán áll, csak közben a mienket tapossa.
Nem csoda, hogy Putyin ijesztget:

"Magyarország tartani fogja magát az Európai Uniónak az ukrajnai válsággal kapcsolatban kialakított közös álláspontjához Oroszországgal szemben - jelentette ki Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter kedden Prágában Lubomír Zaorálek cseh külügyminiszterrel folytatott tárgyalásait követően.
"Magyarország mindig részt vett az Európai Unió közös álláspontjainak elfogadásában. Mindig a közös európai döntések mellett voltunk. Ez így volt, és így is lesz" - vélte Szijjártó. Hangsúlyozta: az egységben rejlik az EU legfőbb ereje és ezt senkinek sem szabad megbontania."

index.hu/belfold/2015/05/05/szijjarto_hirtelen_oroszellenes_lett/

Persze az is lehet, hogy nem is ijesztget, hanem zsarol. Mondjuk biztos nem engem.
@látjátok feleim szümtükkel: lehet-e szebbet elképzelni, ha végül nem jön össze a biznisz, Putyin kiteregeti a fidesz szennyest?
Most meg várok egy birkamenetet, szokásos: nem leszünk gyarmat szöveggel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nyilván, hisz urambátyáméknál csak úgy lehet feljutni a szamárlétrán.
Gulyás lázármódra pózol, hasonló szögben tartja a fejét. Ő már bekerült a legfelső kasztba. Elég sok segget nyalt ki, elég sok piszkos munkát végzett.
Hátradőlhet. Vagyis előre, mert mögötte is biztos sürgölődik néhány fidelitas tag, akik hasonló karrierre vágynak.
@Orica Középföldi: "Attól még beláthatatlanul messze van Béndek, hogy klasszikusnak lehetne nevezni."

Béndeknek a Merkeles posztját neveztem klasszikusnak, mert sokan sokszor linkelik, itt is.

Ott ahol "hat évig tanultad a pszichológiát", vagy nem tanítják, vagy ott se volt szokásod figyelni.
@látjátok feleim szümtükkel: Ha Putyin valakit ijesztget, az legfeljebb egy másik nagyhatalom lehet. :)

Orbánék már azt se tudják, hogy melyik s.gget nyalják, nagyon szánalmas. :)
@Orica Középföldi: A róka nem érte el a szőlőt, azért mondta, hogy savanyú.

Béndek kimondott egy dolgot, ami sokakat foglalkoztat. Vitatkozhatnál is vele, de te fikázod, hogy sz.r meg középszerű.
@Orica Középföldi: biztos bölcs dolog égiháború idején a hegy tetején található templomtoronyra felmászva az isteneket ócsárolni...
@Sir Bates dö Hól: Szegény szerencsétlen, hát mással képtelen fölhívni magára a figyelmet ...

Bartus is megírta, ha Orbán egyszer dinasztiát alapít, csak a Récsöl jöhet számításba, mert a Gazsi nem elég erős az emberek taposásához (nem mintha nem lenne hozzá kedve).
@Sir Bates dö Hól:

Ugyan nagyon szemléletes a példa, de csak a te szemszögedből látszik így, az övéből nem:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Higgadj le. Attól, hogy sokakat foglalkoztat a dolog, még nem feltétlenül igaz. Béndek ismeri a véleményem.
Nem fikáztam, hanem azt írtam, nem jó.
Ez a saját véleményem, amivel persze nem kell egyetérteni, de ettől még fenntartom.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Miért? Ne panaszkodhatnak, hogy unalmas a világ, elég változatosak azok a seggek.
@jöttem: "Vagyis előre"

Mi is volt az úttörő elszava? ELŐRE!
Terelés. (szerintem)
Arról lehet inkább szó, hogy a beszart fideszes bagázs prominenseinek kell egy olyan védőeszköz, amit a frakció költségvetése terhére vagy egyéb ellátmány címén cinkes lenne használatba venni.
Tekintve hogy a T. Hizlalda biztonsági kérdései és néhány fejezete nem nyilvános, így az érzékeny ellátmány gondjának megoldása ki van pipálva.

Ami a fenti minden alapot nélkülöző konteoval szemben bizonyos, hogy minden propaganda ellenére a fideszes fiúk félelme olyan méreteket öltött, hogy már nem érzik biztonságban magukat, és vélhetően egészen fel akarják fegyverezni a praetorianus gárdát.
Ez nem konteo, nem vélelem, hiszen aber Áder köztársasági elnök úr is saját külön ki- és bejáratú testőrgárdát igényelt.
@jaegtoer:
Zabszem szorongatás van, beszarás van. Fosik a bolseviki csürhe. Egyre jobban, egyre parábbak az ettársak.
106 éve, 1909. május 5-én született Radnóti Miklós!

canadahun.com/temak/radnoti-miklos.33536/

"
ALUDJ

Mindig gyilkolnak valahol,
lehunyt pilláju völgy
ölén, fürkésző ormokon,
akárhol, s vígaszul
hiába mondod, messzi az!
Sanghaj, vagy Guernica
szívemhez éppen oly közel,
mint rettegő kezed,
vagy arra fen a Jupiter!
Ne nézz az égre most,
ne nézz a földre sem, aludj!
a szikrázó Tejút
porában a halál szalad
s ezüsttel hinti be
az elbukó vad árnyakat."
Bejelentés

A Falka egyhangvauval hozott rendkívüli közgyűlési határozatában díszvausági címet adományozott Scarlett-nek.

A kisvauk a rendkivüli határozat hatására az egérfogást gyakorolják.

index.hu/index2/#bloghu/szeretemacicamat/2015/05/04/scarlett_es_anyai_gondoskodas_az_anyak_napja_margojara
@100 kóbor kutya:
Megértem és farokcsóválás...

Amúgy a bolseviki csürhe meg élvezkedjen egy ménesnyi lipiczai lópimpivel!
"1000 millió forint
Megközelítőleg ennyibe kerül egy Nemzeti Konzultáció. Az ezt megelőző konzultációkat levelenként 105 forintos költséggel kalkulálták. Az összeg kétszer annyi mint amennyibe ma Magyarország a bevándorlókra költ."

444.hu/2015/05/05/es-az-meg-van-hogy-mennyit-kolt-magyarorszag-a-bevandorlokra-es-mennyit-a-nemzeti-konzultaciora/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Minden eszetlen pazarlás - és ez több, mint az - esetén elönt a tehetetlen düh.

jöttem (törölt) 2015.05.05. 22:33:13

@100 kóbor kutya:

Tisztelet a Falkának! Mindig is odavoltam a mély érzésű kutyákért.))
@jöttem:
Már a mélynövésű ugrott be elsőre. :)
A face-en új képek, doki jött a blökijével kenuzni ma.

jöttem (törölt) 2015.05.05. 22:44:51

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Most nézegettem őket.
A kutty nem ideges a vízen?
@jöttem:
Ez? A parton majd szétesik az örömtől, ha dögönyözik, a kajakba is simán beugrik. Persze csak a gazdival...
@jöttem:
Cikket-reklámot is kaptunk, lejjebb, a megosztásaimban. Aranyosak voltak, segítettem nekik.

jöttem (törölt) 2015.05.05. 23:03:12

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A gazdiért mindent!

Több ez, mint cikk vagy reklám. Ez egy nagy elismerés.
@jöttem:
Nekünk ez a segítségnyújtás természetes. Örülünk, hogy jó hírünket viszik. Elég jó kis összetartó közösségek ezek, segítik egymást, tippekkel, ötletekkel is. Sokan ismerik így egymást, néha csak névről, de előbb-utóbb összefutnak a szálak. :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: hát, lehet, viszont bartusnak inkább a saját diagnózisát kellene felállítania...
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez csodás volt! Jó, hogy megtaláltad.

Igazán angyali jelenség volt a kislány, nincs jobb jelzőm:)))
@Orica Középföldi: köszönet az eredetiért Terry Prachetnek:-)... az ilyen kis "csínyek" lehetnek az utolsó szikrák (lásd: Bouzazizi)...
@Orica Középföldi: "Higgadj le. Attól, hogy sokakat foglalkoztat a dolog, még nem feltétlenül igaz."

Beszéltél Merkellel, és akkor mondta, hogy ő nem falaz Orbánnak?

"Meddig falaz még Merkel Orbánnak?" szerintem zseniális címadás, és fontos kérdést vet fel Béndek, ti. ki az, aki még szaros bottal hozzányúl Orbánhoz az Unióban?
Parti Nagy ma este pl. azt mondta Friderikusznak, hogy német ismerősei nem értik, mi folyik Mo.-n, de mivel a kormány "tartja a hiánycélt", és mert fontos kérdésekben "mindig meghátrál", ezért elviselik a néppártiak ...
@Sir Bates dö Hól:

De nem nálunk.
Annak a Sirnek nem ismerem a munkásságát, nem lévén fantasy-rajongó:)
@Sir Bates dö Hól: "bartusnak inkább a saját diagnózisát kellene felállítania..."

Te állandóan mások elmeállapotát firtatod. Valami személyes probléma áll nálad a háttérben? Vagy fideszes a főnököd, és frusztrált vagy a munkahelyeden?

Itt a fórumon nagyon bátor vagy, de lehet, hogy nap mint nap fideszesek ugráltatnak, és itt éled ki magad ...
@látjátok feleim szümtükkel: Vajon ki adta ezt Szíj-ártó szájába?

Ezeket a szavakat: "Magyarország mindig részt vett az Európai Unió közös álláspontjainak elfogadásában. Mindig a közös európai döntések mellett voltunk. Ez így volt, és így is lesz" - vélte Szijjártó.
@látjátok feleim szümtükkel:

...hogy te mekkora bányász vagy!?:)

...és még csak 9 éves volt akkor. Mi lesz ha 'megtanul' énekelni?
@Orica Középföldi:

Callasra kerestem rá, és közben ezt is találtam.:D
@jaegtoer:

"Zenei tehetsége korán megmutatkozott, első zeneműveit hatévesen improvizálta."
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Nekem van tippem arra, hogy Merkel mama magyarországi látogatásán nagy tockost ( sallert, nyakast ) osztott.:D
@vigyüktúlzásbaadolgokat: bármily csábító is azt gondolni, ám az égig nyúló gizgazok közt nem bartus a virág... (én meghallgatnám és elgondolkoznék, ha neked volnék (de nem vagyok, te meg nem érted, miért írom:-)) hofin és a mindenkori seggszükségleten intellektuális independenciáddal kapcsolatban...

legyen szép a napod...
@Sir Bates dö Hól:

Ha beleköthet valakibe, már szép napja van.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Bartus fejében jelentős homályzóna van. Veszprém után - ahol egy civil nyert a pártok támogatásával - volt kedves ezt megfogalmazni:

"a civil kezdeményezésekre ezentúl nincs semmi szükség. Menjenek szépen haza, nincs itt semmi látnivaló, különösen beleszólni való a nagyok dolgába. Ez egyszerű, mint a légpuska."

Szeretem mikor egy elkötelezett úgy nevezett demokrata szeretné vezényelni mi civilek mikor mit csinálhatunk.
@Fabius: "mikor egy elkötelezett úgy nevezett demokrata szeretné vezényelni mi civilek mikor mit csinálhatunk."

Ha bárki bármikor feltenné nekem azt a kérdést, hogy mi a véleményem Bartusról, akkor természetesen leírnám, hogy a bögyömben van a pasi, mert már kitiltott a facebookjáról, mikor a liberálisokról firtattam kényes kérdéseket.

De mivel senkit nem érdekel a demokrata bloggerek és fórumozók közül se az én véleményem, se a Bartusé, csak hülyézik meg bolondozzák Bartust. Ez is egy szint ...

Ami a konkrét veszprémi ügyet illeti: Bartussal ellentétben én híve vagyok a Bethlen-Peyer paktumoknak. De abban igaza van, hogy a jelenlegi ellenzék hihetetlen impotens módon politizál, és a civilek közt is alig van értékelhető formáció.
@Sir Bates dö Hól: Most már biztos, hogy fideszes főnök ül a seggével a fejeden nap mint nap, azért vagy ilyen frusztrált és "udvarias"! :)

Régebben panaszkodtál a tanítványaidra, és a tanárokat porig lealázta a fidesz!! KLIK vagy a kancellár ül a nyakatokon, attól függően, hogy hol tanítotok! Ha te még állásban vagy, akkor az azt jelenti, hogy már hajlítod a gerincedet, mert nem mersz kilépni!

Nem olyan vagy, mint a volt iskolaigazgatóm! Most tüntetnek érte a tanítványai, mert oylan tanári kart vezetett, amelyik soha nem görbítette magát. Mi például akkor sem a Salamon-féle törikönyvből tanultunk, mikor az volt a divat, mert a töritanárunk ki nem állhatta a jobboldali hazugságokat.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: hát, én maximum olyan tit-es ismereteket terjeszthetek, szabadidőben:-)...
@Sir Bates dö Hól: Te olyan "ismereteket" terjesztettél eddig a gyíkon, mint pl. "a nácik nem voltak fasiszták".

Nem tudom, mi volt az a TIT, de ennél csak hasznosabb infókkal láthatták el a jónépet!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: akkor rakjunk közéjük egyenlőségjelet, neked úgy is jó lészen (bár, ormost plvashatnál azért e témában:-)... )
@Sir Bates dö Hól:

Intellektuális independencia koherens gondolati rendszerek és rendszerszervező alapfogalmakkal nélkül nincs. Ám te ezt tudod:)
@Orica Középföldi:

jav. alapfogalmakkal helyett csak alapfogalmak
@Orica Középföldi: én, mint a KLIK aktív tagja, s ilyetén a NER támasza, én ne tudnám?!?:-)...
@Sir Bates dö Hól:

Ok:)) Én is ezt válaszoltam volna, de nem igazán jó, ha a hübriszed a görényekkel nyaral:)
@Orica Középföldi: az én hübriszem, vagy mi a szöszöm, az nem görényekkel, hanem hoffman rózsával nyaral:-)...
@Sir Bates dö Hól: Szóval azóta se néztél utána a témának.

Én szóltam.
süti beállítások módosítása