Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/magyar-peter-barandy-peter-varga-judit-hangfevetel-volner-schadl-ugy/ ... (2024.03.28. 18:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.02. 11:20 Fabius

Orbán: a közmédia szar

Címkék: média interjú orbán fidesz

Azt hisszük ha Őfelsége leül interjúzni első számú sajtóliblingjével abból csakis orális obersovszkyzás sülhet ki (el) a végén. De a biztonság, a kényelem, amit a veszélytelen kérdések jelentenek óvatlanná teszik az embert, és kicsúszik a száján ez meg az.

orban-v1.jpg

"Van egy zavar. Nem az erőben, hanem a tájékozódásban. Ennek az az oka, hogy elvesztettük a médiánkat."

A gecicunamiban elvesztett média tény. Az is tény, hogy a közpénzen létrehozott "újmédia" legfeljebb zavar lehet a tájékozódásban. Az meglepő, Viktorom, hogy te is kimondod: a soktíz milliárd közpénzből gigalófasz méretűre pumpált közmédia szar. Nem, hogy a "közmédia", de a pártmédia szerepét sem tudja betölteni.

"Ilyen országot álmodtunk".

Ti lehet, mi kurvára nem ilyet. Laller túlnyerte magát a földpályázatokon, és nem akar újra kiskertben kigolyózva kapáló, kaszáló, közben keményen kurvaanyázó kisember lenni. Ti meg a rátok borított geciputtony tartalmában kapálózva, közmédia, kommunikáció címen elköltött százmilliárd árnyékában csak erre a nincsenmédiánk, polgári Magyarország vinnyogásra vagytok képesek úgy, hogy utóbbiról Gépontfodor óta a leghülyébbek is tudják: lejárt szavatosságú politikai termék. De az legalább szórakoztató, hogy a nagy ellenforradalmazásodon röhögés közben az jutott eszembe:

Ki lesz közületek az az egy Pozsgay, aki egyszer csak népfölkelésnek fogja majd látni az egészet? ( Lázár, de pszt!)

737 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr887421290

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán lebirkázta a híveit 2015.05.03. 11:34:07

Az ECHO tévén leadott Hacsek és Sajó beszélgetésből igazából csak egy dolog ragadta meg a figyelmemet:  Orbán Viktor emellett „tájékozódási zavarról” beszélt, aminek okát abban látja, hogy elveszítették egy fontos támaszukat, a médiájuk egy részét, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gecicunami, ez tetszik :D
Ez a Bajjjer nem egy sztárripporter. Leginkább uszoda és erdő szakértő.

De egy kerekasztal-beszélgetés Orbánnal, Bogár László, Boros Imre közgazdászokkal, Szaniszló Ferenc valamivel....
Az igen! Az beszélgetés.
@Imola Helyesi:

Ott vannak a híradó.hu közpénzen előállított blogjai, látogasd őket.

Úgy tudom még nem kötelező olvasmány se amit én írok, se amit a kommentelők.
@Imola Helyesi:
.
Azzal fejezted be, hogy "Beakadt a lemez..."
Segítek. Folytatom (de nem vagyok fideszes!)az értékelést: 0
"Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételű kormánykoalíció képviselői között százharminc ügynököt találunk. Így már érthető Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: „Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség’’. Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon.

Adják össze a számokat, s elsápadhatnak, az első, úgynevezett szabadon választott képviselők kétharmada ügynök volt. És akkor gondolkodjanak el azon, milyen lényeges magyarellenes törvényeket fogadott el ez a parlament. Míly mértékűvé vált Hazánk vagyonának ki- és átjátszása? Ha górcső alá veszik az „eredményeket’’, levonhatják a következményeket, egyáltalán nem véletlen kifosztásunk, a jog lábbal tiprása.

De vallassuk tovább a számokat, újabb összefüggésekre jövünk rá. Láthatjuk, hogy a kormánykoalíció ügynökei többségükben piti kis III/III-as besúgók voltak, itt-ott akadt egy-két szigorúan titkos tiszt.(A szigorúan titkos tiszt, a korábbi beszervező, akkor képviselőtárs, csak összevonta szemöldökét, s a spicli úgy ugrált, azaz szavazott, ahogy egykori tartótisztje akarta A pártszínek nem jelentettek akadályt. Az MSZP meg még inkább elemében volt, hiszen tudta, egykori MSZMP-sként kit szerveztetett be.) Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsősorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselői pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak."
Júdások a magyar parlamentben c írásból
@Imola Helyesi:

Olyan vagy te is, mint Viktor. Ilyen szövegekkel:

"A jövő trafikrablói itt nevelődhetnek"

magadra rántos a szarosbödönt, aztán meg vinnyogsz, hogy a polgári magyarország keményen dolgozó kommentelői kitapossák kicsiny beled verbálisan.

Amúgy szarom le a politikai helyzet fokozódását, azt is, mennyien toporogtok itt muszájból miatta. Viktor megfőzte, ti megeszitek, jó étvágyat!
Bemelegítő teszt az írásos konzultáció előtt.
www.youtube.com/watch?v=HydCOeQhJUc
Kérdés: a felvétel óta történt-e az interjú alanya kvalitásaiban változás?
A lehetséges válaszok:
1. igen
a. nagyon előnyösen
b. mérsékelten kedvezően
2. nem
3. nem tudom
4. nem érdekel
A helyesen válaszolók között népnemzeti ihletésű, történelmi szimbólumokat tartalmazó, korlátozott darabszámban készült és kormányzati szereplők által dedikált ajándéktárgyak lesznek kisorsolva!
"Hacsek és Sajó az Echo tévén – Bayer Orbánt faggatja

Nos, kétségtelen, hogy a nagyképűségnek és a cinizmusnak olyan egyvelegét láthattuk, hallhattunk, ami – elvileg – azokból a jó ízlésű emberekből is kihozná a dühöngő fenevadat, akik életükben nem hallottak Bayerről, Orbánról; ráadásul egy sor olyan embertelen és kegyetlen állítás hangzott el forradalomról, menekültkérdésről, halálbüntetésről stb, ami demokráciában, jogállamban még akkor is vállalhatatlan, ha a sarki csehóban tolja valaki, nem hogy egy miniszterelnök."

magyarnarancs.hu/narancsblog/hacsek-es-sajo-az-echo-teven-bayer-orbant-faggatja-94796
@Imola Helyesi: leírtad a leletet magadról agresszorkám!
@Zollerbá: Az 1990-es választásokon? lehet! de akkor kellett volna szólni, kiabálni, ez ma már hatástalan... szerintem
@Fabius: haver, egyre jobban szeretlek. jókat nyomsz mostanában.

pukkadjon meg minden ebola:)))
@Imola Helyesi: Észre vehetnéd, hogy az agressziót itt te váltod ki, mert ezzel szórakozol
@Nefos_Sámán: ahhoz engem szorosan ide kellene láncolni a forgószékemhez.
Najó, kiváncsiságból időnként belenéztem, de nem ment. Orbánt sem nézni, sem hallgatni nem bírom gyomorfelfordulás és agyvérzés veszélye nélkül.
"Orbán: a közmédia szar"
.
Tudjuk!
Merjük!
Tesszük!
@Imola Helyesi: szerintem kimondottan unalmas ez a sértettség részedről.de az sem kevésbé érdektelen,hogy megpróbálod mindenképpen "kézben tartani" és ha csak lehet önmagadat előtérbe tolva tematizálni az oldalt és az általad nagyon megvetett "néped" gondolkodását fésülgeted terelgeted..
ja és ráadásul nevelni szándékozol.

nagyon nevetségessé bírsz válni ezzel a műmájerkodással.
hol a teherbírásodat fitogtatod hol a türelmedet és hihetetlen kitartásodat tárod a publikum elé.bármit bármikor csak rólad szóljon ha lehet MINDEN.

elképesztően sivár silány ingerszegény életed lehet-ha ez az egyetlen dolog amiben azt érezheted-vagy valaki.

ja felejtettem is el...néha azért a nemlétező 33 diplomád és 44 nyelvvizsgád is terítékre kerül mert gondolom azt érzed nyomatéknak szükséges.
ajóisten tartson sokáig még erőben egészségben-legyél nekünk még sok sok ideig örömünk abban,hogy tehetünk érted legalább annyit,hogy ne százszorszépnek érezd magadat-mert mindne nap kiderül ha egyetlen egy kicsiny IQval többed lenne-akkor ez a növény lennél.
@Imola Helyesi:
Tán mert magácska a posztokhoz képtelen hozzaszólni, helyette provokálja a blog népét, majd pityereg, hogy lefossák... A szarkavarás helyett tán konmentelni, érvelni kéne és nem falmelléki dumával sunyiskodni itt. Szánalmas kicsi csicska magácska. Utána nyafi, hogydebánccsák a hülyéjét.
@Imola Helyesi: kedves Molly, tudtommal nem vagy a bloggazada felmenője, hogy nevelgesd.
@Imola Helyesi: Itt próbálkozol kitartóan cca egy éve, mesélj, eddig hány fabiushívet sikerült megtérítened?
Legalább egyet mondj!
@vörösbor(de)minőségi:
Nem érti, ő mártír... :)
A hülyeség oltárán!
Fideszhatalom = demagógia + média

részlet:

" Kiderült, hogy megfelelő média hiányában Orbán ugyanolyan erőtlen, mint egy rossz celeb, akinek a hatása megszűnik, mihelyt kikerül a köztudatból, a miniszterelnök tehetsége pedig, ha van, leginkább egy gengszteré, aki a lenézett vesztesekre írt erkölcsi és írott törvényeket átlépve (vagy átírva) hajlandó “kreatívan” és bármeddig elmenni, hogy megszerezze magának, amit akar. Versenyelőnye a mások erkölcse (de legalábbis nagyobb gátlásossága)."

gepnarancs.hu/2015/05/fideszhatalom-demagogia-media/
@Nefos_Sámán:
Nézd gábriska, ezen a néven is meg vagy tűrve itt, szóval meg kéne picit húznod magad.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: megazannyapicsája-az!

még csak mártiír sem!!
faék egyszerűségű olcsó provokátor,használt szenteltvízzel leöblítve....
@Nefos_Sámán: haver, ha boli lennék, ako aszt kérdezném, hogy iszol te rendesen!

de én taga vagyok ezé aszt kérdezem, hogy hülye vagy?

szerinted ebolával, miről lehet értelmesen beszélgetni?
( a gyök nemér:))))))))
@Imola Helyesi:
Tudod azért a pofátlanság csúcsa, hogy aki a második hozzászólóként szétoffolja a blogot, ezt a kérdést fel meri tenni! Na, húzzál gyorsan el...
egyébként én már akkor tudtam, hogy az új közmédia pocsík lesz, amikor még el sem indult. a kapcsolataim tájékoztattak róla..
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: apám, nem eset le, hogy ártú a sámán:)

eszt benéztem!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

@Penivaldes:

@Spániel:

"nem muszájból vagyok itt, hanem azért, hogy változzatok."

hahahahaha
ő naponta 'nem középiskolásfokon ta-ní-ta-ni" akar, hiszen a sziríuszról jött!

tele a feje... hahahaha
@taga20:
Kicsit nehéz a felfogásod? Szájlizás, stílus, repcsijópofizás, továbbá csak akkor jelenik meg, mikor a másik majom repül. Véletlen, de télleg... :)
Röhögök, de ilyenkor meghúzza magát. :D
@guma: sosem szerettem ezeket a küldetéstudatos embereket..
@Imola Helyesi: mert ma téged örvendeztetünk meg a figyelemmel amiért oly sokat kardozol és csak tűűűrsz csak nyeled a sok bántást.
ma ezért mindenkinek lesz pár szava hozzád- és ha hagyod? irgalmatlan hosszan lesz libidó robbanásod!!
ezért vagy itt.
@Penivaldes:
Pedig a hülyéket több primitív kultúra is szentként tiszteli!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem lehet mindenki olyan éceszgéber, mint te haver. vannak olyanok, akik nehezebb helyről indultak:)

más! hogy áll a víz a mosoniban?:)
@guma: húúúbaaa, csak nem maga Jézus jött el minket megjavítani? Neki volt ilyen küldetéstudattya.
@taga20:
Facán! A sárkány is szépen csúszott, néha csak bokáig, de csúszott!
@Imola Helyesi:

A bika nem látja a vöröset, csak kékben és sárgában lát. Ne merül bele a zoológiába, mindig lukra futsz.
@Orica Középföldi: drága orica, egy jé hibádzik:))

de ma boldog vagyok, ezé megkapod a példaképemet:)))))

www.youtube.com/watch?v=6oja8yxkqxg
érdemes a dumát hang nélkül megnézni.. a világítás is tökélete.

offforever.blog.hu/2015/05/02/ov_a_melymagyarban_magyaraz
@taga20:

"Egyébként nem kell messzire mennünk: elég, ha felütjük a helyesírási szabályzat szójegyzékét vagy a Magyar helyesírási szótárt, ott is azt találjuk, hogy a luk és a lyuk egyenrangú változatok."

www.nyest.hu/hirek/lyuk-luk-lik
@guma: hang nélkül sem bírom. Három másodpercenként pislog, nem tudom kisfiús zavarában vagy csak bepálinkázott az éjjel, ami viszont a hangján erősen érezhető.
@KÁTÉó53éúétr6:
Az ügynöklisták teljes nyilvánosságra hozásáig nem tudni melyik "politikusunk" merre van bekötve, ezért nincs a mai napig pontos ország leltár, nincs következménye az állami bűnözésnek, lásd privatizáció, olaj szőkítés, stb.
@Spániel: pontosan, nézhetetlen, hallgathatatlan, egyszerűen rosszul leszek tőle. Még olvasni sem jó tőle, róla...

Biztos beteg vagyok :-D
@Imola Helyesi:

Annyit gyakoroltam, hogy így tudjam kifejezni magam, ezért a hátralévő kis időre már nem vágok be másik stílust.
@Penivaldes: igen, de úgy meg információhiány lép fel, az se nem jó.
@Spániel:

Bayer legutóbbi drámai önvallomása, miszerint ő nem csak prosti, de még csak nem is különösebben élvezi, meg ez után az "interjú" után kíváncsi leszek, hogyan fog az kinézni, amikor ismét beleugrik a "Brüsszelből bérelt lakájértelmiség!" feliratú nagybőgőbe.
@Nefos_Sámán:

Nagy a család itt is, ott is, az ember nem lehet finnyás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha zsoti előrelátó csecsemő lett volna, ako visz vazelint is:))

www.youtube.com/watch?v=TslWO3P3rew&list=RDTslWO3P3rew
@Imola Helyesi: Annyi sütnivalód nincs hogy saját portán kezdd el a söprögetést ahol a nemverbális magyargyilkosok vannak?Saját embereitek szerint is kretének vagytok,szálkát keresgélő ölfában elbukó.
@Orica Középföldi: ügyes, nagyon ügyes.
ha valamikor újra elveszek valakit, ako az te leszel az:)))

www.youtube.com/watch?v=LJZx49BGvmU

ne kérdezd miért? csak:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mééér, a biztos havi misiért bármit.
Lehet belőle meghasonlott novellista, lelkesen lefetyelő szlovák cégtulaj vagy behúzott nyakkal alákérdező nyalonc.
Akasztott ember még nem volt.
@guma:

Orbánra elég pontos kifejezés a "celeb": ügyesen ér el nem létező sikereket, amíg csak egy gondosan megkonstruált mesterséges térben kell "bizonyítania", lásd az elmúltnyolcév ellenzéki vezérkedését.

A gondok ugye akkor kezdődnek, mikor ki kell futni a pályára, és ott valódi ellenféllel szemben adott keretek közt bizonyítani, természetesen itt azonnali a kudarc, ebben Orbán hasonlít kedvenc magyarfodballjára.

Az alkalmatlanság belátásához és a konzekvenciák levonásához persze felnőtt ember kell, nem egy dackorszakban ragadt óvodás, így O. inkább hadat üzen a józan észnek és az objektív valóságnak, úgyhogy innentől a fociban "az eredmények nem lehetnek a siker fokmérői", a külgazdaságban pedig a Keleti Nyitás akkor is siker, "ha a számok nem ezt mutatják". Valami ilyesmit pedig mintha egyszer már olvastunk volna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha vityára gondolok, persze nem szoktam, de ha mégis, ako mindig aszt hiszem ő pákó és kelemenanna szerelem gyereke:))
Toljunk hát bele még pár milliárdot...!
@taga20:

Kevin Spacey akkor is Kevin Spacey, ha gyakorlatilag meg sem jelenik nyilvánosan, Paris Hilton abban a pillanatban eltűnik, ahogy lekapcsolod a reflektorokat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az amerikaiszépséget én is bírtam, de a bronkszimese jobban teccet:)

de ma kimnovák wikendet tartok, ezé küldöm neked eszt:)))

www.youtube.com/watch?v=4ib-QA3hADU
NA EZ ZENE!

www.youtube.com/watch?v=B9f2BmlDB4w

megyek norbinak drukkolni.
ebola, nehogy megkérdezd, hogy ki az a norbi, me eretvágok magamon:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A holdkóros 'népszabós mágus rendesen 'felszopta 'mágnásmiskát!

Apropó,vajon megadta már a tartozást a 'pufinak!
Ebből az 'összestrihelt léből most már csak futja:)
A 'főnök 'megaszonta,hogy megmenti,biztonságba helyezi a bankok pénzét és csak egy kis közpénz kell hozzá!
Mert milyen igazságtalan lenne ha az adófizetők.......(sírok:)
@Fabius:

Jó lesz, ha néha a hátad mögé is nézel, mert ott liheg gomolya, korbáccsal a kezében.:D
Egyébként ez a Viktoriánus beismerés az öszöd2.0 kezdete?
@taga20:

:)showbert:)

'Szójjá csak 'kishaver Marcsikának:)hogy 'ezitten lesz az igazi királyság:)

www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-bl-az-m1-is-eloben-adja-a-veszprem-kiel-meccset-2238665

'mátégyerök 'meccs'inálta!!
@Imola Helyesi: izlandi négerköcsög, te köcsög!
olyan nem magyar, mint wignerjenő, meg rejtő, meg radnóti.

mér kell mindig felbasznod a magyarságomat???????
@gazoló: úrjézus az égben, te láttál má rendes picsát életedben?

nem baszogatlak, csak érdeklődök:)))
@Imola Helyesi: cica! te vágod amit böfögök neked egy éve?
ne húzzál má föl mindig!
@taga20:
Amennyiben nem tudja hivatalos papírokkal igazolni, hogy ő is turulfaszányosan száguldott ide be, kacagánnyal, Árpád vörös zászlaja alatt, az nem lehet! Essetunni...
@Imola Helyesi: "Megnéztem, elég helyes gyerek, és inkább görög felmenője lehet, az isz végződés erre utal."

neked ez valami gyengéd ez a felmenő, lemenő?

nem az számít, hogy mit tesz valaki?
vitya is cigány, de nem ezért utálom, hanem azért, amit tesz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kösz haver a segítséget, de ez a barom, aszt se érti, hogy magyar vagyok és nem kérkedek vele:))
@taga20:
Zázriveczet, meg a Novákot is baszogatja a barátnőd?
@gazoló:
Kis haver! /kac-kac/
16.05-kor lesz a nagy derby.
Most kutattam lázasan a műsorok között, lehet, hogy még keblemre ölelem a mi Máténkat?
Mert a Dunán lesz végre, nem a digin.
@Imola Helyesi: mesélj ebola, merre jártál erdélyben! pl. bucsintető mond neked valamit?

ne gugliz me lebuksz:)
@Imola Helyesi: szerintem ezek ősmagyar tulajdonságok:)
@Nefos_Sámán:

Látom sikeresen hazaértél a fóbiádhoz.
@Nefos_Sámán: sámán, mennyé a kurvaanyádban! persze nem faji alapon.

mé nyomod eszt nekem? tudod, hogy mit válaszolok.
@Orica Középföldi:
Hazatért... Ezentúl nem lesz ilyen lehetősége, ha meglátom. Ritka értetlen egy köcsög.
@Imola Helyesi: ebola, menjünk ki mondjuk németországba. és próbáljunk elhelyezkedni. én tudok cnc marni, huzalszikrázni, tömbszikrázni, síkköszörülni, illeszteni, stb.:)

és tudodmi a hendikeppem? hogy szar a nyelvérzékem:))
@Mariann19:

Nem bántásból voltak a megszólítások!!
Ki fogjuk szorítani:)

@taga20:
Én sem "nem baszogatlak, csak...:))"

Láttam!

De finnyás lettél,persze a szilikon tökéletesebben kerek:))

válogass!
www.google.hu/search?q=kerek+fen%C3%A9k&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=c9BEVe3EAYGtU9epgUA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=631
SZÉGYEN! A HONDA FEJLESZTETT ÉS EGY SEVROLÉ BENN VAN A Q3-BAN.

és egy kibaszott honda sehol sincs!

basszameg, a japánok hülyék lettek?
@gazoló: mindent megbocsátok, cimbi:)))
@Imola Helyesi:
"Szerénység elvtársak, szerénység! Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység."
Olvasgatva a blogot, egjegyzésem csak egy megjegyzésem lenne! @taga20: és @Imola Helyesi: hülyeségeit ingorálni kellene! Egyik ittas, a másik hülye, lehet hogy fordítva van, de nem mindegy! 19, 1 hílyán 20!
@Imola Helyesi: jártál már a zálckammerguton, vagy nál? láttad valaha königzét? hallottad hajnalban berteszgádenben a sebespatakot?
vagy láttad a szív alakú hegyet paleokasztricában, vagy nyomta a segged szuapunta sziklája a segged?
szerettél valakit valaha?

NEM!

sajnállak, te szerencsétlen
@tristen2005: te faszkalap, ha meg tudod indokolni, amit rám írtál, ako végleg eltűnök.

LÁSSUK, CSÖVES!
@Sir Bates dö Hól:

2014.10.04. óta tag.
Imola Helyesi ezekben a blogokban publikált:
@taga20:

Ugyan az a hülye vagy mint ebola, csak azt nem tudom, melyik a részegebb!:)
@tristen2005: nagyjából ott ahol triszten!:))

te tényleg hülye vagy?
@taga20:
Lazíccsunk kérem... B+ egyből milyen érzékeny lett valaki. :(
@tristen2005: öcsém, téged még ebola is földbe ingorál vagy orgonál! :)))

szerintem, húzd meg magad!
Off

jól érzékelem, hogy sub kavics elküldetett egy sámándobos utazásra?...

On
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, gondolom te is bepöccensz, ha egy barátod méltánytalan veled.

bírom a kritikát, ha jogos, ha valaki belémbassza a kést, ako predátor leszek.

najó, csak vicceltem:)
on:)

Éééépííítők' éjááááóóóó:)
@Imola Helyesi: ebola, nem válaszoltál! jártál már bucsintetőn? vagy parajdon a sóbánya alján?
ha már magyarok vagyunk.

vagy ettél ágnesmama puliszkájából alsó sófalván farkaslaka felé, ahol tamásiáron sírjánál megálltál?

ebola, lehet hogy ki a magyarabb versenyben lealáználak:)))

u.i.: soha nem fogom felrakni a kokárdát, pl. mijattad.
Kettő hülye, neveletlen, tanulatlan gyerek,@Imola Helyesi:,
@taga20:, elvannak egymással, idióták megértik egymást!:)
@Mariann19:

wazz ezt benéztem,vagy még tart a tegnapi kóma:)

Final four' elődöntők (május 30.):Nem tudom miért volt így a fejemben:(

Na akkor hajrá magyarok!!
@gazoló: ez nem tegnapi, hanem régebbi:))
@tristen2005: persze, mert a wtc közvetítésnek vége biztosan... ha meg mán megvette az érdi mdf-piacon a csavarlazítót a dzsonni vállkeres üvegben 3 rugóért, nehogy mán pocsékba hagyja menni:-)... sz'al, biznisz ez júzsöl, holnap mea culpa és karnis-felrakás:-)...
@Imola Helyesi: és érted mi a bajom veled vagy zsocával?

és miért vagyok százszor inkább pl.hajosalfréd vagy najmanjános, mint vasalbert vagy nyírőjózsef?

szerinted miért, "drága" barátném?
Én nemtom. Most, hogy a dicsőséges viselkedése csak a legelhivatottabbak szerint elfogadható, hogy pofáraesést csak újabb pofáraeséssel tud tetézni a folyton éhes inkompetens horda, én tényleg arra számítottam, hogy megbeszéljük a valóban fontos dolgokat. Nem gondoltam, legvadabb rémálmaimban sem jutott eszembe, hogy Gyurcsány, Mesterházy, Vona, Schiffer, vagy a tökömtudjaki személyes megítélése fontosabb lesz mindennél. Naivitásom határtalan.

Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy akár egy fideszessel fontossági sorrendbe szedjem a tennivalókat. Nem pedig populizmus versenyre fogadjak, ahol ölök, ha a kedvencem szája mások szerint szaros.

Eddig rodi miatt nem jöttem, mostanában Imola miatt nem jövök, hiszen a témától függetlenül arra szaladgáltok egymás nyakát elnyiszálandó, amerre neki jólesik.
@miva?: erre megint ide evett a fene!
soha nem a következetességed miatt szerettünk:))
@taga20:

Mondjuk, téged sem. KB 125x esküvel ígérted meg, hogy nem eteted Imolát.
Szóval bagoly mondja.....
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: lehet, de hogy geci az fiksz:)))

országos cimborája, csak ismeri a fehérjét.
@jöttem: nem is evvel kérkedem:))

de inkább szeressük egymást!
a tetőd jól működik?
Ne biztassátok egymást! Egyikőtök mellére sem fér fel a kokárda, és nem is állna jól!:)
Mit akarok? Méltatlan körülmények közt él az országban dolgozó, gyereket nevelő emberek nem elhanyagolható hányada, és a kilátások alapján a kötél árának rekordokat kellene döntenie. Hogy vegyek komolyan bármilyen politikai szimpátiát, mikor a következő lépések teljesen hiányoznak, vagy valami párhuzamos valóságból vett peremfeltételekkel állítják fel őket?
1. Milyen lesz a világ 5-10-30 év múlva?
2. Milyen társadalom képes ezeknek a kihívásoknak megfelelni úgy, hogy a lakhatás, tanulás, teljes élet biztonsága alapja a társadalom kívánt állapotának?
3. Milyen politikai rendszer (jogok, kötelezettségek, állam által nem szabályzott, de társadalmilag elvárt viselkedésnormák) segítik elő, hogy ne essünk az amatőr zenekarok csapdájába? T.i. azzal töltjük az időt, hogy végtelen időn keresztül vitatkozunk, hogy hogyan is kellene jól csinálni, de senki nem tesz energiát abba, hogy bármit is csináljunk.

Oktatás, mint szakterület az idelátogatók jelentős része számára:
1. A NER idén újra bizonyította, hogy egy kaotikus, anarchikus rendszerben is jobb teljesítmény várható el, mint a jelenlegi egészen elképesztően dilettáns oktatásszervezés mellett.
2. Rengeteg tagadhatatlanul működő módszer létezik, amely alapján jól megérdemelten lesajnált, de szándékai nemessége miatt megbecsült múltja lehetnénk egy "szebb jövőnek"
3. Mit adhatunk azért, hogy ez a jövő bekövetkezhessen?
@Imola Helyesi: "Szeretem olvasni a cikkeit, stílusa változó, néha melankolikus, néha metsző, olykor irónikus, de költői is gyakran, időnként nem hanyagolja a vulgáris kifejezéseket sem /ha muszáj/."

Ezek után van a képeden olyan vastag bőr, hogy ezt írd Fabiusnak?

"Amit művelsz, nemcsak szimpla nyelvrontás, hanem erkölcsi kérdés is, nagyon rossz példát mutatsz egy eljövendő nemzedéknek IS."

Szóval B.Zsóti haverod lehet vulgáris ha muszáj, más meg ne mondjon neked vulgáris szavakat? Azoknak nem muszáj?

Menj te oda, ahonnan kijöttél!
@taga20: "és miért vagyok százszor inkább pl.hajosalfréd vagy najmanjános, mint vasalbert vagy nyírőjózsef?"

nem is tudtam, hogy anonim alkoholisták voltak ők is...
@látjátok feleim szümtükkel: Becsüllek az alaposságodért ;)

Maximálisan igazad van, de ő a pillanatban él, neki a múlt amolyan szükséges rossz, ami a jelenlegi tökéletes állapota eléréséhez hozzásegítette. Másképp gondolva már rég harakirizett volna a liberális - konzervatív - szélsőbalos - szélsőjobbos szélkakasa miatt.
@miva?: "Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy akár egy fideszessel fontossági sorrendbe szedjem a tennivalókat."

1) miként csökkentsük a funkcionális analfabéták számát?
...
@ornagy50: Ugye? A személyes felelősségvállalás, a lokális civil szerveződés, a bármilyen szomszédokkal de építés.

Ezek a nyugat ópiuma.
@Sir Bates dö Hól: Nem is biztos, hogy itt kell elkezdeni. A katasztrófafilm szitu szerint hagyhatjuk a tömeget tudatlanul, de egy potenciális tehetséget sem szabad elszalasztanunk.
@miva?: háát, te oktatsz, nem én vagyok tanárember... bár, én inkább azt gondoltam, hogy nagyobb az esély elérni valamit/bármit olyanokkal, kik a horoszkópon kívül mást is megértenek az újságból... adytól a magyar ugar jutott eszembe... vagy a kúnfajta, nagyszemű legény...
@Imola Helyesi: azért az nem olyan nehéz...

A sül tárgyesete megvan már?
@Imola Helyesi:

Értem, téged ki lehet hozni a sodrodból, te mást nem hozhatsz ki. Szép kis alak vagy.
@Imola Helyesi: & Fabius"z öregekből meg az agressziót váltod ki." mint öregnek mondott, aggressziót kiváltasz belőlem, azonban nemigen fogalmazom meg, mert ahhoz kevés vagy DD
Ja, ez a lenézés ... szerinted te mit művelsz itt a " diplomáiddal" meg a hazudott nyelvtudásaiddal ???
Rögeszmének csak rögeszme lehet az ellentéte - mondta a Karinthy, a klasszikus.
Itt te nem tudsz senkit sem meggyőzni, mivel igen elenyésző a rögeszmések száma, és igen sok oldalról jutunk el ugyanazokhoz a gondolatokhoz. Sry, no chance ddd
A stílusról meg inkább célravezető lenne, ha 1 etlen szót sem tennél, mert a nagy K. által nevetségessé tett Szabolcska Mihály hozzád képest irodalmi Nobel díjas.
Az általad elképzelt " jobbak", akikké szeretnéd, ha válnánk, csak a te elferdült agyadban léteznek, de, ha tévednék, akkor miért nem abba a blogba szarsz bele lelkesen, pofátlanul, és igen penetránsan büdösen, ahol a "jók" vannak ?
Az olvasás ezen pontján már válaszolnom kellett, anélkül, hogy megvártam volna, milyen módon tesznek a trágyadomb még friss, tehát értéktelen részére higgadtabb blogtársaim DDD
@Imola Helyesi: Mennyiség, kedves, tudod?

Én tudom, meg akik még idejárnak azok is, de sajnos te nem tudod, pedig jó nagy mennyiség vagy. Ha néha a csontármás helyett egy csiszolt velenceibe néznél, talán meglátnád.
@Imola Helyesi: Előrebocsájtom, amiket ott az előző poszt kapcsán kaptál, nem tartom helyénvalónak a stílust.
Ugyanakkor, megéri ez neked Orbánért, netán fizetnek s nem is keveset? - nehogy meggyőződéssel stb gyere:)
@taga20: Szia, taga20ecsém D Ne hergeld az Imhola fideszettt, mert itt azt mondják, " fogaz"
Hogy vagyol?
@Pelso..: szopni jár ide, azt szereti. Mondjuk fogaz, de rendesen.
@látjátok feleim szümtükkel:

Korbács? Lófaszt, mama!

Ódát írt hozzám, s hozzátok, Varánusz tanyalányok/fiak!

"
ÓDA

Varánuszhoz, aki áll a ballib vártán, nem vár, a szájával véresre ver, a szólás- és a véleményszabadság fennkölt harcosához, a demokrácia, a jog védelmezőjéhez, a kettős mérce elutasítójához, a kirekesztés elítélőjéhez….varrjatok rá gombot… / csak a gyökök miatt!/

A szólás szabadságának,
Meg a demokráciának
A Varánusz a tanyája.
Látszik a jó liberálison,
Pláne meg egy baloson,
A fejében mi fér el,
Oly csodásan kommentel.
Kritikája lágy , simogató,
Soha nem kioktató,
Mindenki igazságszerető,
Hazafias, nem romboló.
Becézgető, doromboló.
A szellemük meg befogadó,
Jobbosokat bátorító.
Alázatosak, szerények,
Jelzőkben sem szegények.
Mindig a témáról írnak,
S nemcsak panaszkodnak.
A szólás szabadságának,
Meg a demokráciának
A Varánusz a tanyája

Ha betér egy naiv jobbos,
Mindjárt előkerül egy lompos,
Ütődött balga kolompos,
Szája tele szitokszóval,
Közönséges trágársággal,
Küldi rögvest az anyjába,
A világ másik zugába.
Ami kifér a száján,
És az alsó fertályán,
Virtuálisan beteszi,
A közösség meg beveszi.
A szólás szabadságának,
Meg a demokráciának
A Varánusz a tanyája

Az adminok gyöngye ,
A szólás fényes göröngye,
Trónol ott csuda magasan,
Szája habzik, fújtat, prüszköl,
Sok marhaságot tülköl,
Kommentfolyam őrzője,
A posztszerző bőgője
Azonos vélemények sínpárja,
Kolompolók barátja:
Véleményed csak az lehet,
Amit én itt megengedek,
Ne ugass jobbos ecceri,
A Varánusz nem engedi,
Csak az igaz, mit én mondok,
Asztalra csak én sz..hatok,
A szólás szabadságának,
Meg a demokráciának
A Varánusz a tanyája."
@Penivaldes: Szia Peni, úgy tűnik, jó a kedvedDD Debütált már az új szoknya D
@Fabius:

Alávaló dolog volt betenni:))
ez az orbán már csak az akasztófa előtt fogja beismerni,hogy ő baxta el?
@Orica Középföldi: a haláldélután alapján azt is hozzátenném, hogy H. szerint csak a muleta rezgését érzékeli DD
@Fabius:

Még hogy nem tudunk örülni?

No ezt örömmel olvastam, talán a híres keleti nyitás valamit ebből is hoz ide:

index.hu/kulfold/2015/05/02/kina_korrupcio_antikorrupcio_hszi_csin-ping_kinzas_partfegyelem/
Tulajdon képp én ennek örülök, csak a szomszédomnak nem, aki tavasztól őszig "kertészkedik".:D

okoanyu.blog.hu/2015/05/02/ma_van_a_meztelen_kerteszkedok_vilagnapja
@Fabius:
Ilyenek ezek... A zörökkévalóság meg smafu? :(
@Fabius: Osz mennyi kommentje lett, szépecsém?
Ha kevés, akkor az a témát minősíti, ha sok, akkor az az írót :D

Tényleg kérdezem: nem sért a NER kiküldött minősége?
Engem nagyon.
@pianolight: NA Ná !!!Azért nem mindegy a
"köpeny" kezelése!:)
@guma: Szia, egy részét láttam, amíg bírtam, számomra volt egy különösen árulkodó pillanat, amikor Lajosról kérdezte: azt a szomorúan kesernyés arckifejezést, ami majdnem könnybe fulladt, nem lehet letagadni, gyors vágás volt ... hijába, ezér' szeressük, mi magyarok DDD
@ornagy50: aLHONVÉD JELENTEKEZEM! mILYENEK AZ ÉGI SZELEK??? Ja, bocs, nem akartam kajabálni, csak azt hittem magasan vagyDDD
@pianolight: köszönöm bátyám a kérdésed, jól vagyok.
csak mostanában van egy fasz árnyékom, ami egy kicsit zavar.
de majd megoldom bolival:)

és, te is várod a holnapi napot?:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, légy olyan rendes és vágd már ki eszt a tanga20-t.
ne engem, hanem eszt a szánalmas szart.

előre is köszönöm:)
@taga20: Na ne izgass fel, hátul is van farkad DDD?
Ma csak időmérő van?
@taga20:

Nahát, rád már hatott az ebola!

Így kell ezt kérni: haver, légy olyan rendes és vágd már ki eszt a tang -át, hogy jobban hozzá lehessen férni ( megmogyorózás vagy segge dugás ügyileg ).;Đ
@pianolight: jesz, holnap a második futamon a polból indul norbi:)

csak ez a gizda honda, ne lenne ilyen tápos:)))
@taga20:
Mit kamuzol velem? Sörtelen taga kamuja... :)
@Imola Helyesi:"Ne csinálj nekem reklámot"!

Nem tudom, egy liter benzin elég lenne leégetni a képedről a bőrt?:
@taga20:
Nem látom, de mit nyáladzol rajta? Tedd helyre, persze szalonképesen. Bakker, nem 24 órában vagyok a kisdedóvó smasszere... Van más dolgom ezen kívül is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szia, én erről lemaradtam, mert Nanámnál vóram, mikor hazaértem, akkor márcsak a Barca jutott eszembe, mert az 8 vót' DDD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kösz haver, rendes vagy.
mindig tuttam, hogy számíthatok rád:(
@pianolight: HAGGYÁMÁN!:DDD
"Toltam"volna ha lehet .De nem volt "légtér"
igenem.
@taga20: de jó, hogy mondod, föl kék hívnom!
@tanga20: majd holnap menjél be a gyámhivatalba, holnap van anyáknapja.
Valakinek véleménye arról, hogy a közmédiába ölt 80 milliárd (80 000 000 000) után, 25 milliárdot (25 000 000 000) ölnek bele abba, hogy a Párt és elmebeteg vezetőinek faszságait kimagyarázzák?
Én értem, hogy az imolabéla félék társadalmi önkényesként és fizetett örömszerző kislányként terelik a dumát róla, de szerintetek ez NOOOOOOORMÁLIS?
@taga20:
Nem, sőt ma sem esélyes! Ne irigykedj...
@taga20: milyen kedves, hogy ennyit gondolsz anyámra.

Már egy hete csak a mamára gondolok.

(Ezért nem jó velem barchobázni...)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ako, miért nem érted, amit kértem tőled? ha csak, nem te szivacc.
@Imola Helyesi:
Hőőőő... sok sebből vérzik ez, helyedben nem nagymenőznék ezzel, simán 1-es ez, egy röpdogában!
@miva?: értem az elkallódó tehetség fájdalmát (jelzem, én a szorzást is összeadással abszolválom, az osztást meg, mint az apeh a bevételed, becsléssel... viszont soha nem tévedek a másik oldal javára:-)...)
NA, MOST SZÓLOK UTOLJÁRA!
Aki nem bír a személyeskedés talajáról visszazökkenni, és hagyja, hogy imola szórakozzon vele, az mellézárom!
@tristen2005: Haggyy keljek taga ecsém védelmére a túl nagy kalap ügyében! Azzal kezdtem tagával,hogy okoskodtam neki: ne legyen tráágár! Mivelhogy ezzel nem idevalókat felbátorít. Aztán eljutottunk odáig, hogy, ha tud, tartózkodik ettől!
Egy olyan faluba járok pihenni, ahol 80 bír lenni a lakos ( gazoló tudja). Tagához képest sokkal kevesebb srácok vannak ottan), mert jönnek, és megkérdezik, nem kellene-e valami meló indzsön) mert, mi haverok vagyunk.
Azt gondolom, taga a legőszintébb ember itt( nőktől a 100%-os őszinteség nem várható el, ez a varázsuk imminens része), és ezért is szeretjük őket. DD
Sooo, ne bántoljad tagaát, mert űűűű az igazi vidéki ( érdi) tisztelt ecsém!
@Imola Helyesi: hajajj, elégtelen.

was bedeutet 'weiszen'? (papa, was bedeutet basmek?) hast du gefragt was ich wissen wollen habe?

Warum wöllte ich ein besser Man sein? Es freue mich übel zu sein...

ja és a szórend, könyörgöm.

hát mi vagy te angolos? mert hogy magyarul se tudsz, azt már tudjuk.
@JuIes Verne:
0!
Kéretik nem provokálódva lenni... Qrva unalmas ez a liba és ahogy hagyjátok, hogy provokáljon!
@pianolight: a vesémbe lácc öreg barátom. és jól is esett.
szeretem az okos öregeket, mint apámat és téged:)
Édesapámat, Szombatba menve, megszólította egy fiatal leány, hogy leszopná. Apám negyvenvalahány éves volt, már közelebb az ötvenhez, akkoriban az öregembernek számított. Soha nem tanult meg igazán magyarul, jól tudott, de úgy, mint a vak, aki hibátlanul eligazodik egy világban, amelyről semmit sem tud; mindentudó semmittudás. Apám derűsen mustrálta a fiatal teremtést, aki miután kimondta a mondatot, néma harciassággal állt ott. Tudod, én soha nem tanultam meg igazán magyarul, magyarázta a lánynak kedvesen, tudok jól, de olyan vagyok, mint a vak, aki hibátlanul eligazodik egy világban, amelyről semmit sem tud. Mindentudó semmittudás, nevetett. A leszopni, az ugye az orális kielégítés, nemde? A lány rezzenéstelen arccal figyelt. Jer, mondta kegyesen apám, induljunk, dolgom van. (Mindig dolga volt.) Hátha egyfelé vezet az utunk. Egy ideig szótlanul mentek, a lány az iskolatáskáját lóbálta. Hogy fogadásból szólította-e meg, kérdezte apám. Vagy pénzínségből? A kilenced végett? Esetleg rossz a kedve? Vagy ellenkezőleg: jó? Jókedvből? Szerettem volna a véleményedet tudni, szólalt meg váratlanul a lány. Aha, mondta apám csalódottan, azt hittem, szopni szerettél volna. (...) Túl sokat beszéltél, most már nem tudom, mit szeretnék. Értem, bólintott édesapám, örülök, hogy elbeszélgettünk. A kék hajdúk örömöt lőttek. Így ismerkedett meg édesapám édesanyámmal és édesanyám édesapámmal.
@Imola Helyesi:
Ő az idézőjelet hagyta el, te meg nem érted!
Erről nem mi tehetünk... Azt értetted, mi a blog témája?
Érdeklődök, hogy mennyire vagy beszámítható, mielőtt kiváglak!
@Boli – Ch.T. is, megRAzil válogatottat, amelyikben számomra példáué Clodoaldo volt a különleges, nem CSAK a ma is istenként emlegetett csodák, ja és persze, RIVELINO ddd na jó, gerson is
Pelé, az istenről nem beszélve, és a " fehér gyémántról+, Tostao-ról, aki 3: 0 ás magyravezetésnél, szabadrúgásból " szépíteni tudott" ' 66-ban)DD
@Imola Helyesi: igyekszelek nem etetni, de az ötletet tényleg te adtad :)) Esterházy egyszerűen mindenre jó.
Azért ezen felnyerítettem! Végülis az ellentétek vonzzák egymást...
Tehát, a közmédiába ölt 80 milliárd után, 25 milliárdot ölnek bele abba, hogy a Párt és elmebeteg vezetőinek faszságait kimagyarázzák.
Egy ma vezető magyarországi reklámügynökség éves forgalma 4-5 milliárd.
Találós kérdés: mennyit lehet ebből ellopni és masszív bolsevik propagandaműsort kifejteni mégis mellette?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Amit művel a vajda az sikkasztás. Nemzeti fideszes média, ja, persze. Még mit nem! Majd kamatostul szépen be lehet rajtuk hajtani ha buktak! Vagyis megpróbálni, mert ami kárt okoztak már a magyar adófizetőknek, annyit nem sikerült lenyúlniuk, így a vagyonuk és a családjuk, haverjaik vagyona se fedezi majd az okozott kárt...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: meg aztán a vajna az egy ilyen tökös amerikai gyerek, nyilván nem itthon tartja a kaszinói, stb. hasznát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Találós kérdés: mennyit lehet ebből ellopni és masszív bolsevik propagandaműsort kifejteni mégis mellette?"

Attól függ, ki nyeri a közbeszerzést.:D
@JuIes Verne:
Dehogynem... a CBA-ban költik el, a Velencei-tónál nyaralnak és echte magyar árút vásárolnak csak a piacon!
Essetunni... :(
@taga20: kijaza norbi??? schocher norbi?? az elles ódinyóccassal???
@JuIes Verne: ja, meg rámbó a haverja. én nem szívóznék vele!:)))
@nincs_itt: az a szegény flótás, akinek hondája van. tudod, mint alonzonak:))
@látjátok feleim szümtükkel:
Közbeszerzés? Melyik országban tetszik élni? Habony művek - pártszopotnyik prostik kapják.
@gazoló:
Naná, hogy neked kijár a kedveskedő megszólítás, nemcsak tagának.
Nem tudtam nézni, mert anyák napi vendégség volt
nálunk, nem is tudom, mi lett az eredmény.
Te nézted?
Majd megtárgyaljuk.
@JuIes Verne: A vajna is megérne egy misét (hehe), de most speciel a vajDáról volt szó...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: baszki tényleg benéztem :)) bocsi, el is tettem magam.
@HüpHüpHüpBarbatrükk: igazad van pajtás.
én kis koromban mennyire szerettem a barbacsaládot:)))

mi a fasz van itt? ki szívat? nézem az alkonyatot és jönnek elő a kurva vámpírok.

barba, legyél tökös vagy pinás és terícs, ha érted a gerinc szót.
@pianolight: Szia!

"Szia, gazolótárs"

Azt tettem ma,mert most eső után majd kiderül,ki az úr a kertben:))
Meg különben is:))

tudnodkell.info/miert-elnek-tobbet-a-kerteszek/

@Mariann19:

Öttel is 'mentünk a félidő táján a végére feljöttek 1 -re(magyarbetegség:),de végül biztosan győztünk!!
@taga20:
Elhullott a fostalicska. Van az úgy...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kösz, haver. bírom a szívatást, de a féreg módszert utálom.
rendes vagy:)
@taga20:
Nem érted, nem miattad! Aki értetlen paraszt, az így jár.
Az a helyzet, hogy valójában az összes média fideszes. Gazdasági téren rendesen megy Orbánékkal a szekér, ezt az összes média megírja, az ATV-n pedig Kálmán Olga erőlködése ellenére egy szakértő szépen kifejtette saját véleményét miért helyes korlátozni a bevándorlást, miért helyes amit Orbánék tesznek.
Faszán meg is indokolta, nekem tetszett.

Fillérre azt mondta, ami a "fideszes" álláspont én pedig csak lestem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: DDD

"Tehát, a közmédiába ölt 80 milliárd után, 25 milliárdot ölnek bele abba, hogy a Párt és elmebeteg vezetőinek faszságait kimagyarázzák."

'Csilliárdokért magyarázzák,hogy hol a lé,miért nincsmeg az elkúrt 'csilliárdok tulajdonképpen csak a hibás kommunikáció miatt baszódtak ki az ablakon,hogy 'baszódjanak meg!!

Börtönbe:))

össztánc:)

www.kephost.com/image/Ft0o
@Rodeo36: japán fostalicskákat haggyad a nőknek.
öreg benézet a szitroen a vitisziszibe, és lenyomta a hondát, mint a bélyeget:)
az infiniti az valami vasalómárka vagy mákdaráló? dobjá má fel róla valami irkafirkát vagy skiccet:)
de ha van egy axonometrikus ábrád, ako aszt is ide ránthatod:))
@Rodeo36:
Te nem érted, vagy szimplán szétittad magad?
@nincs_itt: nem mondod, hogy te szívacc egy napja?:)
@Rodeo36: majd elküldik putyinevtárshoz tovább képzésre őket:))

minden nap aszt kérdezem, hogy a pingvines rodeo, mé nem vlagyivosztok alsóról sziggya a rencert:))))
ÉSIGEN, AZ ORSZÁG TITKOS FEGYVERE, BATYUEVTÁRS IS BEFUTOTT!

hálleluja tezsvéreim:))))))))
Nemértem, nemértem.
Mijaf*ért kell nekünk magyaroknak itthon azzal foglalkozni, hogy azusában agyonvertek valakit a rendőrök. Ott se, meg itt se mondta a főnöke egyik bunkónak sem, hogy verni kell, azt meg különösen nem, hogy agyon.
@♔bаtyu♔: "Fillérre azt mondta, ami a "fideszes" álláspont én pedig csak lestem."

Nem a fidesz szakértője volt véletlenül.:)
@látjátok feleim szümtükkel:
Vannak, akik ennyire aggódnak a né... színesbőrű tezsvéreikért, a kies USA-ban. Most már az is baj? :(
@Rodeo36: "és utána megvizsgálták a japán termékeket: azoknak nem volt tőrésmezejük!!!!!!!!!!!!!!! azaz ZERO tolerancia (ezt te nem tudod a CNC-vel ha megbo,londulsz akkor sem, tusírozhacc, hántolhacc és még mindíg csak 0,001 -et tucc akkor már bele is bolondúltál (ha még nem)"

eszt meséld el gizinéninek a gangvégében, gépészbácsi!

a continentalnak csinálunk szenzorszerszámokat, nekem ne vetícs öreg!:)))
@taga20: figyejjé kismókus, sienumeric huszár... a flansziák inkább szekszet gyárcsanak, NE AUTÓT!!! könyörgöm!

a gyári tolatóradart a gyári vonóhorog úgy kikasztotta, hogy központi vezérlést kellet cserélni és eldönteni, hogy vonóhorog vagy tolatóradar...
az áruk sem véletlenül annyi, amennyi, mint az eldobhatós borotva, annyit érnek a flanszia ótók!
@Rodeo36: Hi, rodeo, remélem megkaptad a " lo siento mucho" - mat.
@látjátok feleim szümtükkel:

A Mo.-i rasszizmus miatt aggódó USA nagykövetnek nyugodtan mondhatja Orbán, hogy az USA béli rasszizmus miatt ő még jobban aggódik.
@látjátok feleim szümtükkel: Gondolod, hogy ilyet csak fideszes mond????

Menj már ki néha az utcára is:))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: igyekezzé a szétivással!!
mondom a tutit, ma szereztem be!!

www.schlenkerla.de/rauchbier/beschreibung.html

na ez már valami
@nincs_itt: sorold fel barátom 2010-től az f1 győztes motorokat, vagy ha ciki, ako mesélj nekem a WTCC-ről.
ha ez is gáz, ako elég, ha annyit monc, hogy igazad van, mit iszol:)))
@Rodeo36: gyöngytyúk, hamá évekóta itt baszod a rezet, és nem iszol az még gázabb:)))
@nincs_itt:
Durva...ez tetszett:
"Er weiß, daß das zweite Seidla (Halbliter) besser schmeckt als das erste, und das dritte bereits besser als das zweite. Er trinkt's zum Frühschoppen und am Nachmittag zur Brotzeit, zu der man sich heißen Leberkäs' und Kümmelwecken holt, zu denen der Bamberger "Kipfla" sagt."
@Rodeo36: meny anyádba!
szerintem haggyuk egymást, mert elég durva kurva anyázás kerekedik belőle.
Amikor a parasztja elszabadul, tarkón verem. Ennyire ostoba majom legyen valaki... Unalmas a nagypofájún hőzöngő tahó. Ezentúl rövidebben orvosolom a blogot szétbarmoló, fröcsögő eccerit.
@kvadrillio: de még lehet, me igény az van rá, csőstül:))
@gazoló: Ne verj tunyogival, mert visszaütök billel, és akkor kvittek vagyunk DDD
A kis zsebnácikra kevesebb.
Mondták, hogy az időjárás miatt tök hülyék a népek, de ennyire?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver , ha minden hülyét kiraksz, ako kivel veszekedjünk?:)))
@taga20:
Unalmas a sok majom, elpofátlanodtak. Többet kell rátok néznem.
@taga20: nem tom mit iszol, de azért az a ciki, hogy nem látod a különbséget a pógári verda és spec taliga köszt!

de haggyuk, megyek a füstölt sörömhöz, mer' még @Boli – Ch.T. is, meg hát!: kibax, oszt' akkor már nem is tudhatom meg!
@nincs_itt: az a ciki, ha szerinted a citroen csinál egy baba spec taligát, a pógárit meg fosra.

jó éjt:)))
@gazoló: Miért jobb a sör a nőknél?

- A sör olcsó.

- A sör mindig nedves.

- A sör sohasem késik.

- A sör év után is jól esik.

- A sör nem beszél vissza.

- A sör kupakját könnyű levenni

- A sör nem követel egyenlőséget.

- A sör mindig türelmesen megvár.

- A sör csak habzik, de sohasem habozik.

- A sör nem borúl ki, ha nőszagúan jössz haza.

- A sör nem borul ki, ha sörszagúan jössz haza.

- A sör mellett lehet nőzni, de nő mellett sörözni. !!!??

- A sör nem lesz féltékeny, ha megkivánsz egy másik sört.

- A sör nem hagy el egy másik férfiért, egy másik nőért, egy másik sörért.

- Az üres sörösüveg eldobható és/vagy visszaváltható.

- A sört nem kell megmosni mielött megkóstolod.

- A sört maximum egyszer látod voszont.

- A sört nyilvános helyen is élvezheted.

- A sört egész hónapban élvezheted.

- A sört nem érdekli mikor mész el.

- A sört mindig könnyü ledönteni.

- A sörből van választék.

- A hideg sör is jó sör.

- A sörnek nincs anyja.

- A sörfoltot ki lehet mosni.

- A sörnek sohasem fáj a feje.

- A sörödet mindig megkapod.

- A sörnek nem kell virágot venni.

- Egy éjszaka több sörrel is elbírsz.

- A sörödet megoszthatod a barátaiddal is.

- Több sör együtt sem beszél hülyeségeket.

- A sörödet mindig megkapod, ha bemész egy bárba.

- Mindig tudhatod, hogy ha te nyitottad ki a sört elsőnek.

- Ha sörödet kiittad, akkor az üveg még mindig ér pár forintot.

- Ha egy éjszaka egynél több sört iszol meg nem lesz bűntudatod.

- Ha sörödet otthagyod, nem fenyeget öngyilkossággal, vagy terhességgel.

"forrás":
www.hotdog.hu/szext/ferfiaknak/miert-jobb-a-sor-a-nonel
@taga20:

nem tudod hol kiütni a fölös energiádat? )))
@taga20: az a gáz, hogy a citrom pógári verzsön, MINDIG fos, az a ciki, ha csak egy-két spec verdát képes kikínlódni magából, de milliószám ontja az ipari hulladékot...
de télleg haggyuk, mert látom nem érted.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Bocsi, Boli, én a castellanot tanultam és már azt is régen... Barcelonában t tulképpen barszának mondják, ez van.. D
@nincs_itt: ha lehet egy kis negatívumot!
a sörtől fingok, a csajtól nem.:))))
@jöttem: már kiütöttem ma:)
gondolom neked se az elem merült le , és csak ezé jöttél?:)))
@taga20: ha használod, megtanulod és megérted, hogy miért csak szekszet és pezsgőt veszünk flansziától...
vegyél egyet és meglátod a problémáid azonnal hatványozottan növekedni kezdenek a pénztárcád tartalmával egyetemben.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: naná, pláne ha a zasszony nincs itthon...
@taga20: a pénztárcád tartalma természetesen, csökkenni kezd!
@nincs_itt:
Őszintén szólva a VW Caddyvel sokkal gondom, költségem volt, mint a Berlingo-val. A kis Corsa viszont jó.
@pianolight:
Hencegő! Iszol te rendesen? A pártpropaganda pénzből így nem fog neked se csurranni. Legalább valami fideszköcsög cégnél nyald be magad, hátha írnak rád is egy 25 millliárdos tendert. :)
@gazoló: Nesze, vazze DD Igaz ebben benne van hobois, de csak "apukát" először, sokkal égebben halglattam ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ne zavard össze a májsztrót, me a végén lecseréli az accordját egy ds5-re:)))
@♔bаtyu♔: hol lehet ezt megnézni?... érdekelne egy szakértő objektív és minden hátsó szándéktól mentes (ebbe persze nem tartozik bele a szülőföldért/hazáért és honfitársaiért, valamint mindezek jövőjéért való aggodalom) véleménye...
@taga20: az infinity a nissan prémiumszegmense...
@Sir Bates dö Hól: kösz haver.
sőt a nissan a rönyó szegmense, de rodeonak neszólj, me óceánnak megy:))
@Sir Bates dö Hól:
Ezek vmi barlangban élnek? :)
Lézerdzsonnit kérdezzék, a leesőből ott is vam már ilyesmi. Nálunk a benzinkutas ismerős a nejét lepte meg egy ilyen bazi nagy fehér példánnyal. A fekete kutya mellett jól mutat.
@Sir Bates dö Hól: és az acura? nem ér guglizni!:)))
@taga20:
Társmárka, azonos alapokkal. Az egyik legnagyobb mo.i kereskedő a volt osztálytársam.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te ma félrenyelted a mosonit? szerinted én nem ismerem az infinitit?
bakker, a lentiek kalapálták kétnapig a jelüket, a műhelyünknél:)))
@pianolight: Azé' az szép, hogy ugyanazt nyomtuk be DDD
Az elégedettség áthatja testem és lelkem, a magas fokú gondoskodástól gyakran elérzékenyülök.
A magánnyugdíjakat megvédték, a folyamatosan emelkedő rezsit visszacsökkentették és a kisbefektetőket kártalanították.
Nem mulasztották el a devizahitelesek helyzetének könnyítését sem.
Erre egy kiváló példa lehet a lányom - mai napon átvett banki értesítésében kimutatott - aktuális tartozása, mely az eredeti 10 millióról az eddigi, összesen 7 milliót kitevő rendszeres törlesztés után 14 millióra változott.
A sok jótett előnyeiben tobzódva időnként attól tartok, hogy az állandó kényeztetés személyiség-torzuláshoz vezethet.
Nem kellene velünk valamivel keményebben bánni?
@pianolight: még szép! én is aszt szoktam benyomni, amit én:)))
@Kijelölt Önkéntes: kvesztoroznia kellett volna nekije!
ako nem lenne szarban:)
@Kijelölt Önkéntes:
Nálunk a rezsiharc keretében a szemeteskonténer (építési hulladéknak) az eddigi 38e-ről felcsökkent 54e-re. Önkormányzati lett a szemetes cég. Győztünk! Nem lennék a rohadt imperialisták helyében...
@taga20: az meg a hondáé... (egyébbként a renault azért vásárolhatta fel a nissant, mert egyszerűen gazdaságilag sikeresebb volt, s ìgy megtehette... ám az infinity az teljesen nissan fejlesztés, még a független korszakból)
@Sir Bates dö Hól: ako gondolom az infinitinek annyi, me vége a független korszaknak?
sőt a lambonak is, me aszt meg az audi vette meg:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: zsákutcában, ott nincs átmenő firgalom:-)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé ne vetícs, hogy mástól nem tucc konténert rendelni!
@taga20: én nem értek az autóiparhoz, nem is érdekel, nyilván, ez egy piaci részesedést figyelembevevő számításon alapuló gazdasági döntés lesz...
@taga20:
8e-el olcsóbb, ha Tatabányáról rendeli az ember.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na! tucc te, ha akarsz:)
ha még egy kicsit böngészel a neten(nem itt baszod a rezet) még olcsóbbat is találsz:)))
@Sir Bates dö Hól: ahoz képest, eléggé húztad az ívet itt nekünk.

inkább mesélj a szajnáról:)))))))))
@Sir Bates dö Hól:
Presztízs, prémium márkákat mindegyik fenntart. A sok kis fideszgeci aktív vásárló, már nem tudják mire költeni a nehezen megkeresett pénzüket, ahogy a cba-s szépfiú is spéci Porsche-t vett, hisz a melósai örüljenek a minimálbérnek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Presztízs, prémium márkákat mindegyik fenntart."

szakértő bajtárs, pl. a pözsónak, a mazdának mi is a prémium márkája?
@taga20: Még boli is azt nyomta! Jó a jó DDD
@pianolight: na jó éjt mindenkinek, aki még nem alszik.
mára kiírtam magamból az összes észt:))
@taga20: Neked is, nehéz vóóótt?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Pár hónapal nyugdíj előtt, vigyázz, mert mindjá' okosfideszes leszek DD, vagy mittudomén,aggyá má' tanácsot mit kéne tennem? D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Pár hónapal nyugdíj előtt, vigyázz, mert mindjá' okosfideszes leszek DD, vagy mittudomén,aggyá má' tanácsot mit kéne tennem? D
@taga20: Majd hónap , megírom neke, hogy vélekedett erről Krúdy D
" Ennek az az oka, hogy elvesztettük a médiánkat."
Ez már a második dolog amit elvesztett!
@taga20: Azért ne feledd, hogy a forma 1 motorjai Angliában, egy 20 mérföldes körzeten belül készülnek...
Annyira francia, hogy ők adják rá a pénzt.
Érdemes megkeresni azt a cikket, ami az elmúlt húsz év legrosszabb motorjairól szól...
Van benne egy japán is.
Én inkább azon akadtam ki, hogy többes szám birtokosban említi a médiát: ez azt mutatja, hogy nagy ívben szar arra a tételre, hogy elméletileg egy kormánynak demokráciában nem lehetne médiája, mivel akkor ugye hol van a független tájékoztatás. Másrészt, ha meg közmédia ,(ami alapból hülyeség, mert ilyen sosem létezett) , akkor megintcsak mi a lóf@szról beszél: nem az övé, nem a kormányé, hanem az adófizetőké.
viktor, te gecifasz, szopószájú cigány gumicsizmás buzerátor, köcsög faszevő buziparaszt. Mikor a kurva rohadt anyádba húzol már el a lángvörös halál faszára, baszod? Te söpredék tetvedék közpénztolvaj buzigeci.

Annyi hasznod volt, hogy legalább szétbasztad a közmédiát, arra már úgysem volt semmi szükség, mert minden kibaszott rezsimben csak az aktuális hazugságokat tolta. Kár, hogy ennyire kurva sokba került az adófizetőknek, de nem baj. Majd visszaadjátok ti ezt még. A ribanc ráhelkét elküldjük azeri prostinak, aztán minden pénzt, amit keres a szopással, ameddig a foga ki nem hullik - meg még utána is - azt becsengeti az államkasszába. Ez anyádra és anikó tekintetes asszonyra is vonatkozik. Hogy rohadnátok el elevenen mind.
Én arrébb raktam az M1-et mert idegesített. Most az első negyvenben nincs benn. Véletlenül sem szeretnék odakapcsolni, mert mindig felidegesített ahányszor az utóbbi időben odakapcsoltam. Pedig ötven évig az volt számomra a főadó.
@taga20:

"mára kiírtam magamból az összes észt:)) "

Ez a pazarlás nem látszik meg Imolán:))
@taga20: análboszorkányokpontkom:)))
na kávé freccsent szana
:)))))))))))))))))))))
@nincs_itt:

DDD

Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,- nem gondolkoztunk logikusan,- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együttEzek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak...

-Miért jobb az Alzheimer kór a Parkinson-nál?-Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet,mint hogy kilötyögtessem!

A sör lassan butít, de nem baj. Én ráérek…

www.google.hu/search?q=s%C3%B6r+vicc&tbm=isch&imgil=bc8wEJj5NnPyVM%253A%253B1LJzdTudKZq0wM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.demotivalo.net%25252Fview%25252F74883&source=iu&pf=m&fir=bc8wEJj5NnPyVM%253A%252C1LJzdTudKZq0wM%252C_&usg=__C5uY83fG8yRCKwoVtJUpTDe_iDI%3D&biw=1366&bih=631&ved=0CDgQyjc&ei=kL5FVZnACMetU6-JgeAJ#imgrc=tBt2Cybazk4rhM%253A%3BwvfOdCnaihKuSM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.demotivalo.net%252F%252Fpic%252F1311620105-96Fr4F.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.demotivalo.net%252Fview%252F20015%252Fa-no-olyan-mint-a-sor%3B480%3B598
Hmmm... Ez a cigánymentalitás jellemző:

"Korábban még az unióval harcoltunk, mostanra a leggyengébbek és a legvédtelenebbek lettek az ellenségeink. Olyan kampánytémákra ment rá a kormány, amik nem csak veszélyesek, de a másik oldalon még megvédeni sem tudják magukat. Ráadásul valódi tétjük nincs is."

www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/04/30/a-fidesz-azokba-kot-bele-akik-nem-tudjak-megvedeni-magukat/

A leggyengébb, legkiszolgáltatottabb csoportokat rabolja le a Rogán-Habony féle cinikus népség. Arról, hogy komoly pénzeket szórnak el "kommunikációra", nem is beszélve.
Olyan témákkal akarja a figyelmet elterelni, ami nem kívánságműsor, rég lejátszott és általuk is lezárt dolog. Viszont az ecceri fideszbirkának szép gumicsont... Addig sem a pénztárcáját nézegeti.
@pianolight:

Áprily Lajos

Május muzsikája

Langyos eső suhog a lombokon.
A vadgerlék szavaló-kórusa
átbúg a suhogáson. Figyelem:
milyen meleg és milyen monoton.
Öreg vagyok, s csúfolkodnak velem.
Azt búgják: Tavasz, tavasz, szerelem.

Ragyog a reggel.
Délre már borul.
Szél bókoltatja nyírfáim sorát.
Estére rojtos felhő komorul
s dörögve ontja sűrű záporát.
Villám villantja túl a hegytarajt
s lelkembe mámort lobbant, késeit.
Hallgatom ezt a gyönyörű morajt,
május felséges mennydörgéseit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem semmi lesz a pillanat,amikor egyszer rabszíjon lesz elvezetve:)

Hihetetlen,hogy még egyik maffiózót sem sikerült fa@rahúzni!!
@gazoló: Ettől öntudatra ébredtem D
Ő is elmúlt 60, Hobo meg 70 ...
@gazoló:
Majd a Csillagban Kalányos Rómeó megteszi velük!
@pianolight:

Csak mi fiatalodunk:)

A Tabán 'féling is jó volt tegnapelőtt,csak mintha őszebbek lennénk kissé:))

'régen:

www.youtube.com/watch?v=yhEWX6XHhkc

és most:

www.youtube.com/watch?v=GFp--XNaA0w
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Partiban Száva Armandó Ferdinánd'dal:))
@gazoló: Én holnaptól festem D
Az Áprilyt is kösz,!
A tésai telken a 2 db majd' 20 méteres fenyő a korelnök D
@gazoló: DD
Tegnap kaptam savanyított kanizsai kerekrépát, így ma jobban leszek, mert az gyógyít DDD
@taga20:

te sem tudod értékelni a törődést! ))
@gazoló:

Reggeli gyönyörűség!!!

Jó reggelt mindenkinek! ))
@♔bаtyu♔: Nem látok benne semmi jót. A külker egyenleg romlott, a németeknek való elkötelezettségünk nőtt.
A lakosságszám csökkent.
Egy pozitív eredmény van, a GDP arányos államadósság, de az meg kurvára ingatag.
Ráadásul olyan adatokkal dobálózol, amelyek az előző évhez képest mutatnak változást.
Egy szerencsénk van csak, az elhúzódó válság a gazdaság felfűtésével járt, és ez viszi magával Magyarországot is. Inkább azt nézd meg, vajon a lengyelek, a csehek és szlovákok hogyan prosperáltak ugyanezen időszakban.
Ha kiderül, hogy jobban szakítottak, az azt jelenti, hogy valanit elvesztettünk....
Ez a fidesz lényege. A kommunikáció nem működik.

Nem viktor, tudod mi nem működik? A kurva ország...
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem haragszol, de nem is neked linkeltem ide.

Olyannak aki olvasni is tudja. (Pld. a németekkel szemben nem elkötelezettségünk, hanem kereskedelmi forgalmunk nőtt).

Amúgy pedig tegnap még az volt a gond, hogy Orbán nem koncentrál eléggé nyugatra. Németország tudtommal nyugaton van.
@♔bаtyu♔:
Most miért kell hazudoznod édes egyetlen arany mókuskám?

"Gazdasági téren rendesen megy Orbánékkal a szekér, ezt az összes média megírja, az ATV-n pedig Kálmán Olga erőlködése ellenére egy szakértő szépen kifejtette saját véleményét miért helyes korlátozni a bevándorlást, miért helyes amit Orbánék tesznek.
Faszán meg is indokolta, nekem tetszett."

Ezt írtad, amire végül a fentieket linkelted indoklásképp.
Amennyiben nem szólhatnak hozzá a T.Blogtársak, intézd a hazudozásaidat privátban ezentúl, mókusmackó!
Szánalmas propagandistaként te ezért a fostalicska ténykedésedért pénzt is kapsz?
Mert ingyen leégetned magad ezzel az durva lenne...
@♔bаtyu♔: te vagy az imola is, vagy ma te túlórázol?
"20 hónapja növekszik a születések száma"

propeller.hu/itthon/3098363-20-honapja-novekszik-szuletesek-szama

Ezzel szemben a KSH címlapján a Fontosabb adatok -ban a népmozgalomra kattintva 8. éve kb. 8000 születés van havonta, a halálozás pedig mintha kissé még nőne is. :-(

www.ksh.hu/?lang=hu

On
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Haggyad! Csak azért vannak ezek a fizetett fidesztrottyok, hogy lefoglalják az erőforrásokat. Körülbelül annyira lehet vitatkozni velük mint az orbánnal az atomenergiáról...
Mert nem ismeritek a NER-normálást. Ez azt jelenti, hogy egy 2 és 3 közti szorzóval meg kell szorozni a NER-t igazoló számokat, és hogy az igazságérték megmaradjon, ugyanezzel a számmal el kell osztani az elmútnyócév, a világgazdaság, az EU adatait.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: és ezt egy exponenciális jelenlegi meredekségéből jósolják. Ha figyelembe veszik a görbe jellegét, akkor 2020 az a 2026
Biztos szimpátiát ébreszt az olvasókban a cizellált vitakultúra, az okos érvek, és ez a lenyűgöző emberi nagyság, amit ezek a droidok naponta bemutatnak.
Simlicska Gyurcsány embere, ennyi. Megvette magának, hogy kicsinálja a jobboldali sajtót! De azért nagy pofáraesés lesz 2018 a ballibnek ismét.. :DDD

Jön majd az ÁFA és az SZJA csökkentés, a Fidesz meg megint szarrá nyeri magát :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Miért ne szólhatnának hozzá a T. blogtársak, miért kell hazudoznod édes egyetlen ezüstmókuskám?

Olvastad valahol, hogy megtiltottam?

"Olyannak írtam, aki érti", ez nem egy hozzászólás megtiltása, csak éppen láthatóan nem ő a címzett, egyébként nem is neki írtam, hiszen nem ő kérte.

Ne erőlködjél már, nekem kínos.
@miva?: Egyetértek, azért az már valahol gáz, amikor egy rendszeresen itt lebzselő hozzászóló problémázik azon, hogy a MÁSIK miért szól hozzá.
@♔bаtyu♔: vasárnapi pótlék is van?
@Bukott liberális demokrata: Örök élet, ingyen sör! Rátok szavazok!
@s:

Szépen bemutatod a libsi színvonalat!! Ezért lesztek ismét péppé verve a következő választáson!!

Csak orbánozni tudtok, ezzel nem fogtok gyözni :DDD
@♔bаtyu♔: Én úgy olvastam, hogy neked nem tetszik a szitu, de én még nem a Smittpali féle nyelvtant tanultam, szóval biztosan neked van igazad.
@Bukott liberális demokrata:

Vagyis Gyurcsány építette fel a Fideszt? ))))
@Bukott liberális demokrata: Le vannak ezek rendesen maradva.

Az egyik kéri bizonyítsam be, hogy Orbánék gazdasági téren jók.

Idelinkelem neki a NÉMET-MAGYAR KAMARA által kiadott táblázatot. Direkt keresek neki oylat, amit nem tud senki lefideszezni.

Erre a másik megvádol, hogy fideszbérenc vagyok:)))))

Pedig milyen szívesen bemásoltam volna Gyurcsányék idejéről is egy hasonlót!!!
@♔bаtyu♔:
Ennyi sikerült? Szegénykém... nyomjad a vakert, hazudj még! :)

@Bukott liberális demokrata:
Gáz vagy öreg, kocsmában kezdtél? Szar ügy magadból kiindulni, de hajrá!
@jöttem:
Sőt, akkor a Piktorunk által most bevallottan elveszett médiájukat is! Essetunni... :)
Erre ezek a szerencsétlenek még gyurcsányoznak. Nem lehet egyszerű az életük, a siker, a csillogás elvehette az eszüket.
@miva?: Rosszul olvastad, nekem miért ne tetszene? Egy blog azért van, hogy hozzászóljanak és az is nyilvánvaló, hogy több fajta álláspont létezik.

Érdekes is lenne, ha én problémáznék azon, hogy másvalaki miért ír ide. Akkor kikkel szállnék vitába?
@♔bаtyu♔:

Azért az nem semmi hogy Gyurcsótány még a Millának is büdös :DDDD

Összefosás, Összeomlás, Böszmefogás :DDDD

www.facebook.com/sajtoszabadsagert/photos/pb.169854769717975.-2207520000.1430643313./859373077432804/?type=1&theater

Ráadásul szemét módon egyenlőséget Fletó és Orbán között. Mintha Orbán akkora mocsok lenne mint a Gyurcsány :DD
@lmola Helyesi: A nem mocskos szájú urinő beköszönt.

Gratulálok hasadt személyiséged minden kedves tagjának!
@Bukott liberális demokrata:

"Mintha Orbán akkora mocsok lenne mint a Gyurcsány :DD"

Orbán klasszisokkal nagyobb és hétről-hétre jobban teljesít.
@Bukott liberális demokrata: Megpróbálnak ezek egy Gyurcsány nélküli erőteret kialakítani, de ehhez hiteles személyiségek kellenek.

Továbbá valamivel ésszerűbb vitastílus, annál ami itt megy, mert ez a

"Sőt, akkor a Piktorunk által most bevallottan elveszett médiájukat is! Essetunni... :)
Erre ezek a szerencsétlenek még gyurcsányoznak. "

szerintem eléggé kontraproduktív.

Ha valakinek a Gyurcsány korszakban lett tele a töke, nem kevesen vannak, az nyilván gyurcsányozni fog, ez evidens.

Én is azt mondom, hogy Orbánéknak valahol óriási mákjuk van ezekkel és nem véletlenül a Jobbikot tartják valódi ellenfelüknek.
@jöttem:

Mondjuk ezt csak a baller média mondja, ahhoz képest semmivel nem sikerül Orbánt megfogni, meg rábizonyítani ezt-azt.
@geci puttony: Mit csináltak anyáddal?

Nem én voltam, kutakodj máshol:)
@Bukott liberális demokrata:

Egyedül?
Simicska volt az agy a fideszben. A legendás pártszékház eladásával ő építette ki a fidesz gazdasági hátterét.
Ezt csak úgy mondom, margóra.
@Bukott liberális demokrata: Orbánéknak az a nagy mázlija, hogy a ballib média hiteltelen.

Szerencsétlen MSZP-s csaj darálva magyarázza az ATV-ben, hogy Orbánék szétbasszák a felsőoktatást 1 perc után mindenki odébbmegy, 5 perc után pedig a 3 riporter és odébb menne, de a csaj még mindig lelkesen magyaráz és szidja Orbánékat.
@jöttem:

Mondani lehet bármit csak az attól még nem lessz igaz!
@jöttem:
Az a lényeg, hisz szimpla örömszerző tevékenységet folytató kislányok ezek...
Gondolom valami hasonló léhűtő fideszköcsögök ezek is:

"A Párbeszéd Magyarországért szerint a legkevésbé sem egyeztethető össze a takarékos gazdálkodás és a puritán állam elvével az, hogy körülbelül ötven ember átlagosan havi 1,8 millió forintot kap a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt.-nél.
www.hir24.hu/belfold/2015/04/24/pm-otven-ember-keres-havi-majdnem-ketmilliot-a-kozterulet-fenntartonal/

Nonprofit... így persze, hogy az...
@jöttem: vitya egy geci, eszt az országos cimborája mondta.
csak ismeri eszt a trógert, me együtt baszták szét az országot:(
@Bukott liberális demokrata:

Nézd! Én megértem a párthűséged. Valahová neked is tartoznod kell.
De azért ne nekünk tálald az egybites elméleteidet, már ha nem akarsz égni itt, mint a Reischtag.
@jöttem: ez észre se veszi a rejsztágot, ez idejár rejszolni:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Gondolom, a többi, valódi munkát végző szerencsétlen béréből gazdálkodták ki a milliós fizetéseket.
@taga20:

Szerintem ő inkább anyagfelvevő, mint leadó.))
@jöttem: Persze, ahogy volt ez akár a Gyurcsány korszakban is.
@taga20:
Két feles és egy Orbán kép közt valamire neki is rá izgulnia. Olyan izé vagy... elveszed a kis örömét. Jó, hogy a feleseiről nem akarod mindjárt lebeszélni! GENYÓ!
@jöttem:
NEEEEM! Dehogy... NEM IS ÉLŐSDIEK! CSÚNYA RÁGALOM!
Na hál'isten itt vannak már a rühes fideszpatkány kommandósok. Eddig elég volt Imolát ignorálni, most már kettőzött erővel görgethetek lefelé.

Mondjuk, aki Batyuval leáll vitatkozni, az is speciális oktatási igényű lehetett valamikor...
@♔bаtyu♔:

Ott is volt.
Csak az a kormány nem tetszelgett a kisemberek, és az ország megmentőjeként.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Neked problémát jelent az, hogy Orbánék népszerűek?
@Bukott liberális demokrata: tényleg nem akkora mocsok...
sokkal nagyobb, de azért az már tényleg művészet!!
megértem, ha csodálod. De gustibus...
@♔bаtyu♔:
Cukorfalat, nekem még te sem jelentesz problémát! Sejted, mennyire leszarom, ráadásul a környezetemben ezt nevezhetjük "költői túlzásnak"?
Még a helyi fideszes képviselők is állandóan azzal mosakodnak, hogy válasszuk el a pesti politikát, a helyi dolgoktól. :)
Szóval szerintem nem nekem vagytok túl cikik, hanem a népnek. Tudod, akire állandóan hivatkoztok.
@jöttem: Erre nem is igazán volt sajnos oka, hiszen az ország kizárólag az IMF jóvoltából kerülte el a csődöt.

Talán ezért tetszelegtek dupla erővel az "európai" és "demokrata" szerepében. Mekkorákat röhögtünk annak idején ezen, hiszen ezek a kádár rendszerben azért jól ismert arcok voltak. Gyurcsány, Lendvai, Kovács a demokrata, azt hiszem, jól megsértődtek volna ezek, ha valaki 90 előtt ledemokratázza őket, vagy Moszkva helyett Brüsszellel jön:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Feltettem egy egyszerű kérdést, azt hittem, érdemben megválaszolod.

Ha nem, hát nem.

Amúgy pedig ha Orbánék aláírják az EU-USA kereskedelmi egyezményt, az LMP-re, vagy a Jobbikra szavazok.

Ennyit arról, hogy mennyire vagyok én fideszes "cukorfalat":)))
@DarthVader:
Kösz, én is szeretlek... :)
Ledöbbenek, hogy miként élhetnek ilyen primitív egysejtű egyedek, így azután néha - pusztán kíváncsiságból - megkérdezem, melyik seggre tapasztotta oda pici nyelvecskéjét. Jó, túlzásba estem, de most úgy is kaja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bakker, ez a batyufasz, milyen népszerűségről röfög?:)
@taga20: Semmiről, hiszen a DK vezet:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"A Párbeszéd Magyarországért szerint a legkevésbé sem egyeztethető össze a takarékos gazdálkodás és a puritán állam elvével az...."

"megkérdezem, melyik seggre tapasztotta oda pici nyelvecskéjét."

Egyik sem én voltam.
@♔bаtyu♔:
A te egyszerű szintedre lealacsonyodva meg is válaszoltam!
Amennyiben még ezt sem érted, talán a gyógypedagógusoddal kéne aranyom egyeztetned.
Én értem, hogy szervilis pártmajomként nem egyszerű az életed, de ez engem miért érdekeljen?
Játsszál a micsodáddal, vagy simogasd a hasonló primitív szoci, jobbikos, fidesznyik agyhalott tezsvéreidet.
Ritka szánalmas pártköcsög lehetsz te is... Legalább megéri qurvának lenned? Nem mintha érdekelne, nekem van rendes munkán, hobbijaim, barátaim. Ellenben a hozzád hasonló izékkel..
@♔bаtyu♔: nem a déká, hanem norbi vezet a hungaroringen:)

nem tudlak megérteni, hogy ezután az öt év után, hogy vagy még képes, eszt a kibaszott maffiacsaládot hájpolni!
mészáros, rogán, habony, récsöl. válogatott szaremberek!

hogy vagy képes?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azért két csónakázás közt van idöd itt verni a tamtamot meg höbörögni :DDD

Vagy most is a csónakból irsz ahelyett hogy a tájat csodálnád meg a folyót?! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én leginkább egy önző geci vagyok, ugyanis mindig arra szavazok, akiről azt gondolom, hogy az én érdekeimet szolgálja és le is tett már valamit.

Nekem is van rendes munkám, haverjaim, stb.
@taga20: Már az előbb írtam, hogy 2018-ban akár az LMP is szóba jöhet.

Önös érdekeim, én ezt figyelem csak. A többit magasról szarom le.
@Bukott liberális demokrata: Engem aztán ez nem zavar. Legalábbis ameddig Gyurcsányék nincsenek kormányon:))
@♔bаtyu♔: ne haragugy, aszt hittem van gerinced:)

ako nem baszogatlak, de arra nem gondoltál, hogy amikor majd téged darál be a maffia, ako már nem lesz senki, aki érted emeljen szót.

neked rendben van ez a sok mocsok szemétség, amit a fityesz művel, permanensen?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jesszusom, és engem még meg lehet lepni.

50 ember? Én meg szarert dolgozom lyukóbánya kiemelt közösségével?

Amikor ezek még cigányt, meg egyéb hasonló embert nem is láttak közelről? :-(

Mi van ebben az országban?
@Bukott liberális demokrata:
Szerintem ezt hagyd, úgysem értenéd, nem tudnád felfogni, hogy mi az a sport, önkéntes munka, társadalmi felelősségvállalás, közösségi élmény.
Szerintem maradj a kocsmai feleseidnél, meg az ottani világmegváltásnál.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Mi lenne, lopás, állami szinten!
A sok kis pártribancot kibélelik.
Azonban a kulcsszó: gyurcsányésabajnaiahibás! :D
A sok primitív pártköcsög (jó, az tény, szoci majmokból is akadt rendesen) ezt máig beszopja.
Kell a mákony, ilyenkor köszön vissza a mákostea, meg a pálinkáskenyér.
@taga20: Mi az hogy van gerincem? Miért, azt hittem? Ha Gyurcsányékra szavaznék, akkor lenne? Nekem Gyurcsány nem családtagom, miért kellene rá szavaznom csak azért?

Mocsok szemétséget pedig sajnos mindenki művel, így ez nem szempont.
@♔bаtyu♔: milenne, ha leszakadnál fletóról, nem ők vannak hatalmon hat éve.

arról mesélj, hogy pl. mészárostróger, hogy lett ilyen senki valami?
vagy a vej, hogy a faszba szópta fel ennyire magát?
vagy szíjgyártó fasz, hogy lett egy 170millás ház tulaja, vagy hogy lett lézerdzsoni pudéjának 80 misis kecója, vagy..., még tudnék 1000 ilyet ideírni.

erre válaszolj, gerinc!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A kulcsszó a GDP, rezsi, munkanélküliség.

Akármilyen gagyi is volt Gyurcsány, ha Orbánék nem tudnának virítani, 2014-ben, 2018-ban simán kuka.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: egyszerűen hihetetlen, h ezt meg lehet tenni.

Tessen megnézni, h mi megy a kormányhivatalokban is. Katasztrófa.

De persze mi az alvégen vagyunk, minket bmikor ki lehet rúgni, pénzt alig kapok. 5 hónapja nem kapok normális fizetést, mert vmit elszartak, de kérik türelmemet.... Gondolom, h fent ilyen probléma nincs. Tudom, az elmúlt nyócév...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:" Szerintem maradj a kocsmai feleseidnél, meg az ottani világmegváltásnál."

sok millió magyarnak, az a közösségi élmény:)))
@♔bаtyu♔: Te vagy az, akit gyurcsány kirúgott lopásért ? bircaman barátod már leleplezett DDD
@taga20: Ki a faszomat érdekel Gyurcsány? Bukott ember. Mintha nem értenéd, mit írtam.

Nekem ne sorold a problémáidat, mert ez a te magánügyed. Én nem tudok vele mit kezdeni, ahogy te sem tudtál azzal mit kezdeni, amikor ballibsi politikusok szívták fel magukat és pld. Kuncze testvérének, vagy Magyar (drága, de legalább jó ízléstelen) villáját mutogatták.

Vagy te akkor válaszltál erre gerinc?
@pianolight: Ha Gyurcsány bárkit kirúgott volna lopásért, szerintem ma ő lenne Orbán helyett a miniszterelnök.

Úgy hogy nem én voltam.
@pianolight: mesélj legyélszíves, mit lopott ez a szar?
@♔bаtyu♔: "maxval bircaman szerkesztő • bircahang.org 2015.01.13. 13:55:38
Ezzel a @♔bаtyu♔ - val még a rendszerváltás környékén (utána pár évvel) találkoztam, és a leggerinctelenebb alak volt amit el lehetett képzelni. Az MSZP-nél dolgoztunk, rendezvények után takarított és cipelte amit cipelni kellett, és lopott ahol tudott. A nevét is innen vette, ez volt a beceneve is. Akkorákat embert még nem láttam lehajolni, ahogy lement kutyába ha egy pohár bort helyeztek kilátásba.
Na ezért utálja ő most az MSZP-t. Pedig senki nem kérte, hogy segget nyaljon, ő jelentkezett önként.

A Fideszből kivágták mert ott is lopott. Most meg okoskodik itt. Jó ha ezt tudjátok róla. "
@pianolight: Amúgy pedig Bircaman egy feltehetően meleg és mentálisan elég beteg ballibsi kb. huszadik nickje.

Ez a szerencsétlen olvas valami neki nem tetszőt, legyárt a csóka nickjéhez hasonlót és azzal lép fel.
@♔bаtyu♔: na, szerintem haggyuk az egészet a picsába!
te hülyébb vagy, mint ebola!
szarjál sült!
@pianolight: Igen, nagyon hitelesnek tűnik.
@taga20: nem b+, majd egész nap azon fogok görcsölni, hogy Szíjjártónak 1000 milliós háza van.
@pianolight: most, hogy beraktad, beugrott nekem is, ez a komment.
batyu nem tudta, hogy behúzni a farkát, úgy sompolygott el.
erre, most is ideeszi a fene eszt a pondrót:(
@♔bаtyu♔:

Régóta jársz ide, de nem hiszem, hogy megértetted a blog lényegét.

"Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed. "

Vagyis nem vagyunk egyik, általad ballibsinek titulált párt fanjai sem. Ha azok lennénk, az általunk favorizált párt oldalain kommentelnénk.

Próbáld ezt értelmezni, feldolgozni!
Ha sikerült, talán egyszer rájössz, hogy itt felesleges gyurcsányozni, emmúttnyócévezni.
Ez az igénytelen érvelési módszer rezsiharcoséknál bejön. Ott menő.

Én a végtelenül optimista lény vagyok. Időnként naivitásig.

Bízom benne, hogy egyszer felfogod az idézett sorokat és elkezdesz ahhoz mérten kommunikálni.

Mindaddig égsz, mint a gáz Zsanán.
A csecsemők táplálékfelvételét nem is említem.
@taga20: Hi, akkor folytatom mit válaszolt a tolvaj : ♔bаtyu♔ 2015.01.13. 13:59:15
@maxval bircaman szerkesztő: Én veled akkor találkoztam, amikor párttitkár voltál. Aztán liberális lett belőled, majd amikor kuka, akkor civilként próbálkozol újból.

Persze már nem sok sikerrel, gerinc nélkül sem könnyű.

maxval bircaman szerkesztő • bircahang.org 2015.01.13. 14:00:50
@♔bаtyu♔: de legalább adtam neked pénzt, amiből alkoholista lettél. Azt mikor fizeted vissza? Testvéred is börtönben van, te sem dolgozol, ilyen egy család vagytok. A kommentért is kapsz ez azt, jól tudom.

maxval bircaman szerkesztő • bircahang.org 2015.01.13. 14:02:38
@♔bаtyu♔: Mostmár kussban vagy, mi?
Elég volt ezt leírnom.
Azért az érdekes, hogy Gyurcsány fizetett, de mégsem tudok senkit a környezetéből megnevezni.

Pedig biztos itt is sokan magukra ismernének:)))))))))))))
@♔bаtyu♔: Sompolyogj elfele a normál emberek közül DDD
Ha már anyák napja :

Dsida Jenő:
Hálaadás

Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat!
Körülvesz virrasztó áldó szeretettel.
Értem éjjel-nappal dolgozni nem restel.
Áldott teste, lelke csak érettem fárad.
Köszönöm, Istenem az édesanyámat.

Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este
imádság száll Hozzád, gyermekéért esdve.
Köszönöm a szívét, mely csak értem dobban
– itt e földön senki sem szerethet jobban!
Köszönöm a szemét, melyből jóság árad,
Istenem, köszönöm az édesanyámat.

Te tudod, Istenem – milyen sok az árva,
Aki oltalmadat, vigaszodat várja.
Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk,
Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk!
Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel,
Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!

Áldd meg édesanyám járását-kelését,
Áldd meg könnyhullatását, áldd meg szenvedését!
Áldd meg imádságát, melyben el nem fárad,
Áldd meg két kezeddel az Édesanyámat!

Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:
Köszönöm, köszönöm az édesanyámat!!!
@jöttem: Én magasról szarom le, hogy ki milyen indíttatásból válaszol. Vagy nem válaszol. vagy egyáltalán ír ide.

Ha én valakinek fideszbérenc vagyok, az nekem nyilván ballibsi. Nem is értem mi a lófasznak kell ezt ragozni. Ha zavarja, akkor fogja vissza magát, de ha nem hát nem.

Én pedig a saját álláspontomat képviselem, ez biztos és a jövőben is ezt fogom képviselni.
@♔bаtyu♔: koromnál fogva leszarom éppen Gyurcsányt, most Orbán miatt szív mindenki. Többek között én is.
@pianolight:

Nemsokára lejár a műszakja. Csak ki kell várni.)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Tegnap elmondhattam volna Édesanyámnak, személyesen D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: És akkor én ezzel mit csináljak?

Ne szavazz Orbánékra, más javaslatom nem nagyon van.

Amúgy ha mindenki Orbán miatt szív, hogy a faszba mégis ők a legnépszerűbbek? Épp ma néztem a közv. kutatásokat a Politika+-on.
@jöttem: És akkor örülni fogsz? Itt egy gombnyomásra eltüntetheted a neked nem tetsző faszit.
@pianolight: de?

@♔bаtyu♔: igaz, nem mindenki.

Az, aki megfelelően nyal, annak jó. Csak éppen ehhez az kell, h egyúttal másnak rossz legyen, ehhez nekem pl nincs gyomrom. Azt tudom, h sok mindenkinek viszont van.

Meg sok a vak és birka ebben az országban.
@♔bаtyu♔: Miután kommentjeiddel alátámasztod az idézeteket, magad vagy a bizonyíték, hogy azok igazak. Most, hogy látható, privátban ki vagy, nem lepődünk meg semmin, nem vagyunk kíváncsiak rád ( eddig sem voltunk!!!!!!!!!!)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem ismertem a verset, így saját " prózát" adtam elő ...
@pianolight: Én leginkább leszarom, de ha te úgy érzed, egészségedre.
@♔bаtyu♔: vazz, fideszgeci, te tényleg párttitkár voltál, és a szockóknak dolgoztál, és loptál, amit lehetett, és alkesz is vagy, viszont a fideszből is kivágtak, mert ott sem bírtál az enyves kezeddel?

EZ TÉNYLEG IGAZ??

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

te huncut kis vén fideszkomcsi, te... :)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

És szerinted mikor nem lennének birkák? Mondjuk, kikre kellene szavazniuk és miért?
@xyxyxy71: Hogyne gyurcsánygeci, téged fel is ismerlek a stílusodról:)))
@♔bаtyu♔: Akkor mégis ismersz valakit gyurcsány környezetéből dddddddd
@♔bаtyu♔: de hát egy hadcore fideszes mondja ezt rólat, te vén komcsi párttitikár, és még szdsz-es is voltál.

mekkora egy fos ember vagy te, tolvaj fideszkomcsi! :))))))))))))))))))))))))))))
@pianolight: Persze, írtam már, hogy itt sok az ismerős. Pld. te is.
@xyxyxy71: Fos ember szerintem te vagy, ráadásul tahó is, ezért el is búcsúzom tőled.
@♔bаtyu♔: DDDDDDD Elfelejtetted, utoljára mit hazudtál ddd
@xyxyxy71: bocs, nem te voltál párttitkár, hanem a birkaman, a fideszes, aki szdsz-es is volt, te csak a szockóknál voltál, és ott loptál, és egy pohár tablettás borért kutyába is lementél...

ez EGYSZERŰEN gyönyörű!!!! :DD
Azért ez valahol elégtétel, hogy a ballibsik ennyire fikázzák Gyurcsányékat és az SZDSZ-t, hogy ez nekik is már sértés.
Batyu tahótolvajtanítva
@xyxyxy71: Fos ember ahogy elnézem te vagy, tegnap még Gyurcsányék és az SZDSz tenyeréből ehettél, ma pedig már sértés.
@♔bаtyu♔: de most miért baj az, hogy röhögünk a szerencsétlen, köpönyegforgató hülyéken?

cserébe viszont elmondhatjátok, hogy ti ingyen rajongtok a tolvaj fideszgecikért, és egy forintot sem láttok az Országrablásból, lenéznek tikteket, rajongó prolikat, a kondér közelébe nem engednének tikteket, rátok uszítanák a kutyákat, és csak ahhoz kellettek, hogy hatalomban maradjanak.

hát sok eszed van neked is... :)))))
Azért ezt is megértem, hogy már nem csak az MSZMP szitokszó, hanem a ballibsi is.

Jó:)))
@xyxyxy71: Egyenlőre inkább rajtatok röhögnek, alig szedtétek le az MSZMP táblát, most már lehet leszedni a ballibsi, sőt már a civil táblát is.

Miért kellene engem a hatalom közelébe engedni? Van megélhetésem.

Persze, valami ballibsiért rajongjak ingyen mint te? Már 90-ben is az MDF-re szavaztam:)))
@♔batyu♔: el sem tudod, csórkikám, képzelni, milyen is az, amikor az ember nem rajong politikusoskért, egy Pártért, és nem fekete-fehéren lát mindent.

te mindig is egy lúzer politikaőrült lehettél, egy proli, akit kihasználnak, de sosem engedtek a belsőbb körökbe, hiába vágyakoztál pártkarrierért - se a komcsik, se a fideszgecik.

egy örök vesztes vagy.
@xyxyxy71: Ha túllépnél saját ostoba előítéleteiden láthatnád, hogy nem Orbán fotóját linkeltem itt be az egyik versenyzőnek, hanem a német-magyar kamara gdp táblázatát 2010-2015 között. Ráadásul at is leírtam, hogy bár Gyurcsányék táblázata is legalább ennyire nézne ki.

Nem politizálok, egyetlen párt tagja sem voltam és a jövőben sem leszek, csak éppen tisztában vagyok azzal, hogy az osztogatás kulcsa is a megfelelő gazdasági teljesítmény.
@♔batyu♔: ne kend rám, geciputtony, én máskor égettelek be, ez meg az 'igazi birka' volt.

MInt haladó nicktolvaj te is pontosan tudod, hogy ma már nem lehet bütűre azonos nevet regelni, és a lopott nickben nem jelenhet meg az eredeti honlap.

Viszont ezt a beszélgetést nem olvastam korábban, tanulságos - köszi srácok!
@♔batyu♔: te nem politizálsz? hát mit csinálsz itt?
@♔bаtyu♔: ha lenne saját gondolat?

Nem egy hülye után mennének?

@pianolight: helyes :-* (-: <3
/off: index.hu/kultur/cinematrix/2015/05/03/van_akinek_par_ezer_dollarbol_osszejon_ami_hollywoodnak_szazmilliokbol_sem/

Nem mindet láttam, de a többségét igen, elég jó kis filmek, különösen a most épp Az őslakóra magyarított The Man from Earth.
Aztán nehogy valaki belinkelje a 2002 és 2008 közötti GDP adatokat,mert valaki még összefosná magát.
A GDP-fetisiszta úristenit neki!
@geci puttony: Te nem égettél be semmivel faszfej, te ahhoz egyszerűen ostoba vagy.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ennek nem sok értelme van, hiszen a választókat nem érdekli a saját gondolat, ahogy téged sem nagyon érdekel hogyan lesz a tehénből hamburger.

A választókat az érdekli, hogyan jár jól.
@geci puttony: Én tudom mit lehet, te vagy annyira beteg, hogy ha egy hsz nem tetszik, elkezdesz kínlódni a csákó név variációival.

Persze olyan is az egész, hiszen személyeskedsz, esetleg hazudozol róla.

Ráadásul olyan baromság miatt, hátha elmegy. Ha olyan baromságot ír, miért lényeges, hogy elmenjen. Attól jobban szeretik a ballibsi pártokat, vagy mi? Vagy jobban alszol?

Ilyesmik egy normális embert kurvára nem érdekelnek, nekem soha eszembe nem jutott ez pld. Eleve célját sem látom.

Persze ha valaki beteg és erre élvez az más, de ez nyilván nem általános, tulajdonképpen csak te csinálod.
@♔batyu♔: ejnyebejnye, mesélj már arról, hogy hány nicked van és mire használod őket?

És esetleg arról is, amit a birca (az igazi!!) mondott januárban, és tanult kollégánk előhúzott.
Nekem már Veszprém óta van egy összeesküvés-elméáletem, miszerint Lázár hátradőlve nézi, ahogy simi, illetve saját töketlenkedése szép lassan faragja/bontja orbán tekintélyét - hogy aztán, amikor már elegendő mértékűnek ítéli a rongálódást, színre lépjen, és szépen megpuccsolja vityát...
@♔batyu♔: igen, hogyan járok jól. Ha látom, h a Fidesz szar, a Jobbik és MSZP, valamint a többi is, akkor igen, lássam már át, h nem szavazok rá, mert nekem az szar lesz.

Hiába látom, h a Fidesz mindenkit elnyom, amelyik település nem Fideszes pl, attól még nem szavazok rájuk. Sokan ezért tették, ugye.

Akiben látok potenciált, arra szavazok. Próbálok előre is nézni, h hosszútávon bizony nem lesznek jók, csak a sleppnek. Pont emiatt a Jobbikra sem szavaznék soha.

Az emberek nem gondolkodnak, csak mennek a tömeg után. És ez a baj.

Egyébként érdekel a tehén útja, mert miért ne?

Van az az állapot, ami után már semmi sem menti fel a tettei alól a pártokat. És van olyan, aki ezt mégis vakon védi. Inkább ez a baj. Látni kellene a lényeget, a valóságot, ami jelenleg is zajlik ebben az országban.
@bioLarzen: így - így. Szerencsére saját maga alatt is vágja a fát az idióta.
@geci puttony: Igazi birca nem mondott semmit, a "tanult kolléga" pedig az egyik fikanicked.

Ne kínlódjál már, te ezt az MSZP-s témát, tényleg ennyire hatékonynak gondolod? Ráadásul olyanok körében akik valóban MSZP-sek voltak, vagy még ma is azok?

Szerintem az összes nicked szar, ráadásul szarul is használod.

Nekem pedig egyetlen nickem van.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Nem rólad beszéltem, hanem a választók többségéről, akiket viszont nem érdekel.

Nem igaz, mert ha rátekintünk Mo. teljesítményére 1990-től, akkor azt látjuk, hogy szépen lassan, egy nagy töréssel 2006 körül akkor azt látjuk, hogy felfelé ível ez a teljesítmény. Tehát a választók összességében képesek jól szavazni.

Attól, hogy te egy kormánypártnak drukkolsz, még nem jelenti azt, hogy véded is annak korrupcióját. Sőt alapvetően még azt sem, hogy rájuk szavaztál.

Én pld. nem szavaztam Gyurcsányékra, de amikor nyertek, semmit nem kívántam jobban, minthogy sikeresek legyenek, mert ez találkozott az én érdekeimmel.
@bioLarzen:

Egyetértünk. Sőt, Lázár direkt rátesz egy lapáttal, lásd a halálbüntetés performanszot, aminek a célja egyértelműen annak kidomborítása volt, hogy Orbán már azt sem tudja, mit beszél.
BASSZA MEG A KURVAÉLET, MEGCSINÁLTA!!!!

SZARRÁ VERTE A MEZŐNYT!!:)))))
@♔batyu♔: "ha rátekintünk Mo. teljesítményére 1990-től, akkor azt látjuk, hogy szépen lassan, egy nagy töréssel 2006 körül akkor azt látjuk, hogy felfelé ível ez a teljesítmény."

hát, ez sajnos kurvára nem igaz, jelenleg még a 2006 előtti szintet sem értük el, köszönhetően jórészt az elmebeteg gazdaságpolitikának.
@taga20:

Akkor most már jöhet egy jól megérdemelt csík.
:)))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a faszt, aszt meghagyom tompikának!
és má a piám is elfogyott, csak kolázok:)))
a könnyem kicsordult, olyan boldog vagyok!
most még ágit is átküldeném neked, ha itt lenne melletttem:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azt nyilvánvalóan nem is fogod, ha a GDP-t vesszük. Azonban ez nem az elmebeteg gazdaságpolitikának köszönhető, hanem annak, hogy a fejlettségnek ezen a fokán már nem lehet elérni 10%-ot.

Nézz rá a szlovákok gazdaságpolitikájára, akkor az övék is elmebeteg?

3% körüli, ha nem jár adósságemelkedéssel, szerintem ebben a régióban már kifejezetten jó.

Ahogy pld. a németeknél 1% GDP emelkedés még a mi teljesítményünknél is magasan jobb.
bakker, interpol által körözött személy, mi a faszt keres a pódium körül? nincs ott két sün, aki bekíséri az őrsre?

milyen batyufasz ország ez?
@♔batyu♔: hát nem tudom, ha neked úgy jó, akkor hidd azt, hogy mindenki én vagyok, Dorothy is, taga is, a blogot is én írom...

Arról meg te magad számoltál be pont ezen a blogon, februárban, hogy milyen ügyesen használod a lopott nickjeid. Ha kevesebbet innál, talán emlékeznél.

Megkeressem?

(Vagy még egy lehetőség van, a Batyu is én vagyok...)
@geci puttony: Ja, lehet, hogy batyu is te vagy.

Ne kínlódjál már, inkább örülj annak, hogy pár fikanick örökre eltűnt.

Persze egy fikanick nem tudom hogy áll ehhez:))
@pianolight: öreg, örülünk? :)))
még talán ebola is, bár szerinte norbi, csak immel-ámmal magyar:)
@geci puttony: " Dorothy is, taga is, a blogot is én írom... "

Ne tartsál ettől, ezekkel téged egészen biztosan senki nem fog összetéveszteni.
Látom ingyencirkuszt nyilt. Remélem azért még ma be is zárják.:D
@campobaszo:
"Csak nehogy valaki belinkelje a 2002-2088. GDP adatokat, mert valaki még összefosná magát."
Nem tudom, hogy milyen indíttatásból írtad ezt a mondatodat, melyik oldalt akarnád elismerni.
Csupán a tisztánlátás érdekében a gazdasági növekedésre mutatnék rá a GDP taglalása helyett, röviden:
2002. és 2006. között 4.1 és 4.6 % között mozgott évente a gazdasági növekedés. Jött a válság, két év nem érte el a szintet, de 2009-ben már 6.5% volt. Mármint a szocik alatt.
Jött az Orbán rezsim/!/, és 2010-től 1.3 - 1.6% között volt ugyanez, kivéve a 2014-es évet, melyben nagy nehezen kinyögtek 3.3%-ot.
Na ettől az összehasonlítástól tényleg össze kell, hogy fossuk magunkat, mert ez olyan szar.
@látjátok feleim szümtükkel: ezt havonta egyszer le kell játsszani, olybá tűnik :D

varanus.blog.hu/2015/02/28/ez_lenne_illiberalis_viktor_alma?full_commentlist=1#comments

"♔bаtyu♔ 2015.02.28. 20:31:40
@dr kíváncsivagyok: A történet röviden.

Valami ballibsi csóka ellopta az akkori nickemet és a haverjaival röhögtek rajtam, hogy ellopták a nickemet és én nem tudom hogyan kell és ilyen baromságok.

És amíg röhögtek rajtam, az összesét leklónoztam. És elhiheted, később rendesen ki is használtam, egy sem használja a nickjét.

Engem ez kurvára nem érdekel, de gyökér ellen szerintem gyökérség a legjobb orvosság.

Amúgy kurvára nem érdekel"

Csak tudnám, hogy a mai epic fail után mit veri még magát.

@pianolight: Szép volt :) (Bár batyugané szerint én is te vagyok...)
@Mariann19: Azért érdekes, ilyen biztató adatok mellett, hogy a fenébe nem lehetett elkerülni a csődöt, csakis IMF hitellel.

Sajnos a GDP csak egy pár lényeges mutató közül.
Ha a földrengést 101 évesen is túl lehet élni, akkor a fideszt is túl fogjuk élni. Reméljük nem 101 évesen, hanem fiatalabban.:D

nol.hu/kulfold/101-eves-embert-huztak-ki-a-romok-alol-1531763
@geci puttony: Ne dicsekedjél már, te csak a feltűnően ostoba nickek mögött vagy. Már írtam egyszer.
Halihó Fideszesek!

"Határozott álláspontunk az, hogy nem az államnak kell eldöntenie, és elmondania azt, hogy Románia modellértékű kisebbségpolitikát folytat, hanem a kisebbségi szervezeteknek kell meghatározniuk a saját sorsukat érintő intézkedések milyenségét" – fogalmazott az RMDSZ elnöke levelében.

Teccik érteni? Nem az államnak, hanem a kisebbségeknek kell meghatározniuk a sorsukat érintő intézkedéseket.
Mondta ezt a Kelemen Hunor Romániában. Aki ugyébár magyar.
Vagy szar amikor a fagyi visszanyal?

nepszava.hu/cikk/1056096-kelemen-hunor-levelet-irt-a-magyar-jogserelmekrol/
@♔batyu♔: mondja ezt az igazi minőségi tolvaj, alkoholista és kiérdemesült megélhetési kommunista. Tényleg vastagbőr tenyészik azon a mocskos nagy pofádon, pedig az egy másik blog.
@látjátok feleim szümtükkel: Nem akarlak elkeseríteni, de tudományosan bebizonyítom neked, miért lesz a következő kormány is jobboldali. (a legvégső esetben Fidesz-LMP, de tényleg csak a legvégső)

Kezdjük pár szabállyal, amely a választókat érinti.

1. A balliberális pártokra az ország x eleve része nem szavaz, soha nem is szavazott, 94-ben sem. Ez érzelmi dolog ezeknél a szavazóknál. Ennek következtében Medgyessy győzelme nagyon kismértékű volt, Gyurcsányéknál pedig talán 2 képviselő, ráadásul 2002-től kellett az SZDSZ is.

Ez az X ráadásul nem is állandó, 2010-ben jelentősen nőtt és azóta is magas.

2. A jobboldali pártokra sem szavaz a balliberálisok x része, azonban ez a szám elsősorban az idősebb korhoz kötődik, azaz ez az X értéke csökken.

Azt kell mondanom, Mo. mára (a szavazókat tekintve) elég komolyan jobboldalivá vált, hiszen a jobboldali pártok a teljes szavazói állomány 75%-át fogják le.

Mivel az eléggé elképzelhetetlen, hogy jobbikos balliberális pártra szavazzon, ezért 15%-ot ejtsünk is ki.

Az is jól látszik, hogy a Fidesz alternatívája nem a balliberális pártok, hanem inkább a Jobbik, vagy a nem szavazok lét.

Ergo kizárt, hogy 2018-tól balliberális párt(ok) nyerjen.
@geci puttony:

Nem lehetne ezt a mocskolódást /mindkét részről/ privátban lebonyolítani?
Egész délután tartjátok a műsort batyuval, olvashatatlan a blog miattatok.
@geci puttony: Persze. Akkor most fogod és ezt akkor jól a hajadra kened. Kitalálsz rólam egy sztorit és itt nyavajogsz dél óta, hogy én ezért mekkora geci vagyok. Van vagy 20 nicked, de nyafogsz, hogy nekem mennyi van.

Ugye te liberális vagy? Kitaláltam:))
@♔batyu♔: nekem erre a következő jött ki: xXx= youtu.be/TQS0r5lHDz4
@♔batyu♔:

Nem bánnám, ha elmondanád, hogy mitől jobboldali ma valaki, és te mitől érzed magad jobboldalinak. Utána beszélgethetünk arról, hogy a következő kormány jobbra, vagy balra fog-é tekeregni.
Azé néköm gyanús ez a batyú, mert mindig akko gyüvik ide, amiko emögy a tollashátú, mög a gomolya.:D
Pedig ez itten csak a gyík, nem 1 szakszervezeti üdülő.
@látjátok feleim szümtükkel: Attól, hogy fidesz (KDNP, Kisgazda) vagy Jobbik szimpatizáns.

Te is jobboldalinak nevezed ezeket nem?

Persze pontosabb a jobboldali pártra szavazó, (még akkor is, ha jó részük vállaltan jobboldali) de abból a szempontból ez lényegtelen, hogy az adott párt a saját jobboldali politikáját valósíthatja meg.
@látjátok feleim szümtükkel:

Dehogy! Majd Szász Jenő a Nemzetstratégiai Kutatóintézetből megmondja a tutit. Szili Katalinnal az oldalán.

A fideszesek különben sem értik a mondanivalót, ha nincs benne gyurcsányozás.
@látjátok feleim szümtükkel: Faszt, azért jöttem ide, mert olyan szar az idő, hogy nem tudok elmenni sehová.
@látjátok feleim szümtükkel:

Lehet, hogy a nickjeik egyesültek. )))
@jöttem: Én egyrészt nem vagyok kifejezetten fideszes, másrészt szerintem Orbánék Gyurcsánynak köszönhetik azt, hogy kormányra jutottak.

Azt pedig egy bennfentesebb balliberális tudná megmondani, hogy mennyire köszönheti a ballib oldal pártjai Gyurcsánynak azt, hogy képtelenek kivergődni a kukából.
@♔batyu♔: ha picit kijózanodnál, látnád, hogy nem én hoztam fel most speciel a setét múltad, itt se voltam. Egyébként mind pianolight, mind én konkrétan tőled idéztünk, hiába magyarázkodsz, pontosan ekkora szar voltál régebben is, és egyfolytában hazudsz. Csupán erre mutattunk rá páran.

Kérdésedre: csak egy nick vagyok, de tudod mit, persze, netán kommunista, zsidó vagy eurokrata, hisz másként ugyan mi okom lenne egyet nem érteni veled, nemde?

(és titkosügynök is, tudsz titkot tartani?)

@jöttem: igazad van, én is unom már. Reméltem, hogy ebola sorsára jut, de itt nincs vasárnapi zárvatartás :)
@♔batyu♔:
"Azért érdekes, ilyen bíztató adatok mellett, hogy a fenébe nem lehetett elkerülni a csődöt,csak IMF hitellel."
A gazdasági növekedés elvileg szimbiózusban van a költségvetés alakulásával, de nem kizárólagos.
Pl.hiába nő a gazdaság, ha annak eredményét a kormány költségvetési politikája esztelen költekezéssel felemészti, vagy negatívvá változtatja.
A vitatott időszakban pedig a világválság tette a padlóra átmenetileg az országot, mint a legtöbb államot annak idején.
De mint látod, 2009-re már 6.5%-ot sikerült hoznia, Orbánnak ezt sikerült redukálnia 2010-ben 1.3%-ra.
Ja, Gyurcsány jó kis bázist csinált Orbánnak viszonyítási alapként, Orbán csak kullog azóta is a korábbi teljesítések után.
@♔batyu♔:

Milyen idő jó neked, ha ez nem? Vagy most van a műszakod?
@jöttem: "Lehet, hogy a nickjeik egyesültek. )))"

Szerintem egybesültek.:D
@Mariann19:

Ne tessék leértékelni az emútötév teljestményét, mert soha ennyi stadijony nem épült ebben az országban, még a kerti WC mellé is jut egy-kettő művészi építmény.

Ja, hogy adóforintokból? És ki le nem szarja? Ott a kertvégi budiban.
@látjátok feleim szümtükkel:
Na látod, ez az!
Hogyan lehetne az embereknek elmagyarázni, hogy a káprázatos gazdasági mutatók,és ennek alapját képező teljesítmények által létrehozott beruházások egy kalap szart sem érnek /már bocsánat/, mégis GDP-t jelentenek.
Pl. a közmunkások bére, amely mögött nem áll érték, vagy a stadionok, vagy Tiborcz túlárazott
számlái, és így tovább.
@♔batyu♔:

A baj legnagyobb forrását abban látom, hogy az emberek végképp nem gondolkodnak. Arra szavaznak, aki többet ígér, vagyis pofátlanabbul hazudik.

Tőled idézek :

"Ennek nem sok értelme van, hiszen a választókat nem érdekli a saját gondolat, ahogy téged sem nagyon érdekel hogyan lesz a tehénből hamburger.

A választókat az érdekli, hogyan jár jól."

Ez a birka gondolkodás.

Ennek a rétegnek nem kell valós választási program. Elég egy-két szlogen és pár ellenségkép.
Ja, meg egy meghackelt választási törvény.
:D Repedés a NER-ben!!!
Hát a valóban csürhe egymást emészti el? :D

Életem legboldogabb időszakaként fogom megőrizni szívemben a vergődő Orbán időszakot!
@látjátok feleim szümtükkel: Ok, ne kínlódjál már, gondolom, téged sem küldtek.

Ki a faszom fizetne ilyen szarságokért.
@jöttem: Ezeknek rémálmaikban vannak csak érdekérvényesítésre hajlandó, becsületes választók. Ha valakinek értékek mentén jutna eszébe politikával foglalkozni, az maga a sátán. És le is írja a pontagyúja. Hihetetlen! És egymást buktatják le! De honnan ismerik az egymás nickjei mögött bújó szarembert? Hát a fejtágításról :D

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉdesisteneeeeeeeeeeem
Most, hogy már mindenki előtt világos, hogy Maxibirka meg Batyu milyen alakok, és hogy a NER valóságában tényleg beülnek egymás mellé a padba, mi kérdés van még? Itt zokogok, olyan kínos a dolog. Mi kell ennek, hogy szégyentől pirulva elhúzzon innen? Egy videó, ahol tóni meleg kakiját eszi cuppogva, és lelkendezik?
Egyébként ez azt is jelenti, hogy saját elhatározásból, ellenszolgáltatás nélkül nem védi Orbánékat senki :D
Amekkora Gyurcsány imádó libsibolsi vagyok, az!

:D

Bruhahahahahahaaaaaaaaaaaahahahahaha
@jöttem: Te azt gondolsz amit akarsz, ez akkor is így van.

Miért birka nép? Végül is összeveti az elmúlt e éves szakaszokat, van nyilván egyéb ismerete is, azt hozzáadja és ennyi.

Most pld. 2014-ben miért szavazott volna pld. Bajnaira, aki 2011-ben azt mondta, hogy ő Orbánékkal ellentétben 1 hét alatt felvette volna az IMF hitelt, 2014-ben pedig azt, hogy nincs szükség IMF hitelre.

Ez persze apróság, de alapjában jól kifejezi a 2010-es és 2014-es közötti helyzetet.

Persze voltak mások is, de a választó mérlegre helyezi ezeket. Azaz nagyon is tudatos.

Viszont az, hogyan készül,már nem feltétlenül érdekli. Orbánt a ballibsi médián kívül senki nem baszogatta gazdasági unortodoxiája, vagy a keleti nyitása miatt, hiszen ez magánügy, persze, próbálja ezt is, ha jónak látják.

Viszont ha megcsinálta volna azt a gazdasági sorozatot amit Feri, (ugyanolyan GDP-kkel, adósságnövekedéssel, stb)., ráadásul még mondjuk lomposékat is megvereti azzal az ürüggyel, hogy a tömegbe osonó szélsőséges SZDSZ-eseket látott, 2018-ra tutira 100% kuka.
@♔batyu♔: Mennyémá, fáj a hasam, szánalmaspojáca :D
@Mariann19: drága, küldtél nekem levelet? Mert volt, aki jelezte, h nem kaptam meg, amit küldött.
@miva?: Faszomat b+, menjél te b+. Ki a faszomat érdekel az, hogy neked egy hozzászólástól fáj a hasad? Hát akkor ne olvasd b+. Még gombot is tettek oda neked, ne kelljen átugranod.
@♔batyu♔: az egyszeri választó arra sem emlékszik, amit tegnap hallott, mert mindig jönnek új marhaságok, amit a torkukon lenyomnak, és csak az érdekli őket.
@Sir Bates dö Hól: na, kiváncsian olvaslak, tesó. De nagyon komoly legyél, mert tényleg fáj a hasam a visszaolvasástól. Rég röhögtem ennyit :D

@♔batyu♔: :D Ne kínozz :D. könyörgöm irgalmazz! Erőlködsz egy kicsit, napokig nem állok fel az ágyból az izomláztól :D

Imádlak, te dög!
@Sir Bates dö Hól: Gondolom mióta megvette a TV-t azóta nézi mi ez a fekete téglalap a sok kis gombbal, amit mellé adtak, miközben az M1-től már fáj a hasa.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ez igaz, de azért alapvetően kettő féle dolog dönt.

1. Ha nagyon szar volt az előző kormány mit ígér az új

2. Ha jó volt a kormány, mi veszhet el, ha változtatok.

A többi humbug, ezért nem érdekes pld. Kuncze vagy Szíjjártó villája. Sőt ezért nem érdekes Gyurcsány 4.6%-os GDP-je sem.
„A nagy Orbanescu elnök dicsőségére” – Baranyai Levente nemzeti szalonról, felcsúti árnyékszékről, kulturális ketrecharcról

Nem mondott nemet a Nemzeti Szalon felkérésére, de pottyantós budinak festette meg a felcsúti stadiont. Azt mondja, a maga eszközeivel harcol a gyalázat ellen, ami a mai magyar kultúrát jellemzi.

részlet:

BL: Az. Eleve nonszensz, hogy azért építsenek egy múzeumi negyedet, hogy a führer a kormányhivatalával felköltözhessen a várba – megalázva a kultúrát. Olyan művészeket tipor ezzel a sárba, mint Csontváry-Kosztka Tivadar, Gulácsy Lajos. Mednyánszky László, vagy akár Veszelszky Béla bácsi... Mindenkit, aki ott van a Magyar Nemzeti Galériában. Ez olyan abszurd, mintha Párizsban François Hollande a Louvre-ba vagy Versailles-ba szeretne költözni, mert Napkirálynak érzi magát. Ez egy baromság, harcolni kell ellene. És én harcolok a magam módján.

magyarnarancs.hu: Ezek után nem tartod furcsának, hogy mégis felkértek? És a képed látható is a Műcsarnokban.

BL: Talán mégsem csak a parókás apród irányítja a kultúrát... Meg is indokoltam levélben N. Mészáros Júliának (a Nemzeti Szalon kurátora – LT), hogy kizárólag ezt a ligetes képemet állítom ki, amely Nemzeti Land Art sorozatom Nemzeti Rend Art című darabja, és a hatalmi erőszak ellen lép fel. N. Mészáros Júlia válaszában azt írta, hogy elfogadják a képet, mivel számos művész lemondta a meghívást, sok fiatal jutott be, lesznek mások is, akik őszinte kritikát fogalmaznak meg.

magyarnarancs: A Nemzeti Land Art sorozat másik darabja a Nemzeti Árnyékszék című kép, amelyen a felcsúti stadion helyén is ugyanaz hatalmas kráter tátong, mint a Ligetben.

BL: Ami eredetileg az Oroszországban lévő Mirnijben van – egy gyémántbánya, amit az Anus Tirannus című képemen festettem meg először. Ez a sorozat első képe.

Aztán ez a kráter került Felcsútra, ebből lett a Nemzeti Árnyékszék, amihez egy szöveget is írtam, egyebek mellett ezt: „Ég a nap hevétől a felcsúti szik sarja, tikkadt kis focisták heverésznek rajta, eltörpülnek a stadion árnyékában, és észre sem veszik, hogy a »Nemzeti árnyékszék« emelkedik a fejük fölé, amelyet a nemzet piócája építtetett a nagy Orbanescu elnök dicsőségére. A nemzet piócája kis KISZ-titkárszerű kukacként kezdte táplálkozását, majd negyed évszázad alatt óriás féreggé szívta magát a magyar emberek vérével, kövér teste ott hempereg az ország kétharmadán, és hímgorillaként veri mellét – Magyarok vagyunk!, Hajrá Magyarország!, Erős Magyarország!”

magyarnarancs.hu: Ez az első olyan képed, ami direkt politizál.

BL: A többi képem legfeljebb rejtve. Most például egy dubaji tériszonyt festek felhőkarcolókkal, a címe: A kőolaj diszkrét bája. De valójában én teljesen apolitikus vagyok. Engem a hülyeség zavar. Nem politizálnék, ha nem látnám a hazámat veszélybe sodródni. Eléggé felkavar ez az egész. Mielőtt jöttél, írtam egy verset. „Übü király, magyar király, vágtat fakó Ladán”...

m.magyarnarancs.hu/kepzomuveszet/a-nagy-orbanescu-elnok-dicsosegere-interju-baranyai-levente-festomuvesszel-nemzeti-szalonrol-felcsuti-arnyekszekrol-kulturalis-ketrecharcrol-94780
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Dorothykám!
Már összeállt a kép, több mondanivalóval.
Anyák napja nálunk családi összejövetel, két napja ünnepelnek engem.
Holnap délutánra tervezem, hogy írok neked egy szép, hosszú levelet.
Bocs a késésért, de biztos vagyok abban, hogy megérted.
bocs, az egész írást hozom mert jobb ez mint a helyet foglaló semmitmondók szarkenése még ma is...

Para-Kovács Imre: Vákuum

Az aranyláz idején senkitől sem kértek aranyásó-igazolványt, mindenki mehetett a hegynek, nem voltak szabályok, elvárások vagy dresszkód, csak a hatalmas vákuum, ami mindenkit beszippantott, aki a közelben tartózkodott, éhes volt, szegény, optimista vagy pesszimista, mentek, mint a hangyák az emberek az arany után, és aztán vagy találtak kincset, vagy nem. Mint minden ilyen esetben, sokkal többen voltak, akik ugyanolyan szegényen és éhesen jöttek le a hegyről, ahogy felmentek oda, de optimizmusuk némileg csökkent. A csúcson kevés a hely.

A Nemzeti Együttműködés Aranyláza sokkal kifinomultabb és biztonságosabb, nincs túlságosan hideg, viszont van garantált kincs: ha hajlandó vagy együttműködni, sejtszinten szolgálni a hatalmat, akkor nem hiába forgatod az ásót, lesz aranyrög, trafik, földbérlet, tévés állás, tisztség, amit betölthetsz. Csak a vákuum ugyanaz, a leküzdhetetlen vonzerő, a húzás, ami erősebb a gravitációnál, és viszi az embereket a köztelevízióba, gazdaságba, politikába és kereskedelembe.

Amikor Kövér Doktor Kövér átírta a telefonos noteszeket, rendkívül azsúrozott és csipkékkel ellátott agyában egy olyan új világ képe rajzolódott ki, amiben nincsenek szocialista, volt szocialista és szocialistaszimpatizáns embe­rek, de főleg szakemberek, és az emberiség nagy átkának, a korlátozott élethossznak köszönhetően hamarosan csak és kizárólag fideszes emberek és szakemberek fognak élni ebben az országban, mert nem születnek új baloldaliak, csak nemzetben és népben gondolkodó, Orbán Viktorban a megváltót látó csodálatos csecsemők, akik felnőve átveszik az irányítást.

Ebben – de kizárólag ebben – az esetben működött volna a nagy terv, a gazdaság, az egészségügy, a köztelevízió és a külpolitika, bár utóbbihoz az is kellett volna, hogy ez a trend a világ más részein is uralkodóvá váljon.

Tényleg klassz lett volna, a fideszes orvos mosolyogva műti a fideszes beteget, a fideszes szakértő a fideszes tévében elmagyarázza a fideszes nézőknek, hogy miért jó a Fidesz, nem beszélve a Kínai Népköztársaság fideszes első titkáráról, aki fogadja a fideszes külügyminiszterünket.

De a mocskos baloldaliak és liberálisok nem hajlandók kihalni, legalábbis nem abban az ütemben, ami szükségeltetne a szárba szökkenéshez, így aztán az a furcsa helyzet állt elő, hogy nincs elegendő szakképzett fideszes az ország irányításához, a gazdaság fellendítéséhez, az egészségügy működtetéséhez és a köztelevízió zökkenőmentes üzemeltetéséhez, viszont a kudarc beismerése lenne, ha visszahívnák azokat, akik értenek hozzá, de nem Orbán Viktor farpofái között képzelik el a mennyországot.

Így aztán marad nekünk Szijjártó Péter.

Amikor belendült a „fideszes leszel vagy szegény” kormányprogram, természetesen rengetegen jelentkeztek, köztük orvosok, közgazdászok, televíziós személyiségek és könnyűzenei előadók, azonban ezek minősége nem érte el a szolid átlagot, így a fideszes tévé gyöngébb volt, mint a tévé, a fideszes irodalom meg sem közelítette az irodalmat, az egészségügy, közgazdaság és külpolitika pedig belefulladt saját tanácstalanságába, hiába akadtak eleinte komoly szakemberek is, akik elhitték, hogy nincs fideszes egészségügy és szocialista egészségügy, hamarosan be kellett látniuk, hogy de. Van. Az Aspirin gyógyítja a rákot, ha Orbán Viktor úgy akarja. Meg a homoktövis. A homeopátia nem, mert az olyan buzis, de a sámándob igen.

Az eredményeket ismerjük, de sehol sem olyan látványos ez, mint a köztelevízióban, ahol a szemünk előtt égnek porrá a lelkes, de tökéletesen alkalmatlan rendezők, műsorvezetők és szerkesztők, hiszen itt nyilvánvaló és azonnali a kudarc, ellentétben a fentebb felsoroltakkal.

A fideszes orvos semmivel sem jobb, mint a fideszes bemondó.

A betegek jelentős része azonban meggyógyul magától, viszont a híradó nem készül el, ilyeténképpen még hónapokig lesz min röhögnünk, mielőtt bezárják az egészet arra hivatkozva, hogy takarékoskodni kell az emberek pénzével.

A vákuum szele összegyűjti a szemetet, a Nemzeti Aranyláz megjutalmazza a leggyorsabbakat, talán még győztesen is kijöhetnek az egészből, amennyiben elég rövid idő alatt sikerül elég sokat lopniuk, és nem a Questorra bízták a pénzüket. Akik műkörmösként nagygazdák lettek, képesítés nélkül műtenek, vagy nyolc általánossal kötvényeket bocsátanak ki, nos, ők vállaltak némi kockázatot, de a többiek szinte semmit, hiszen ki vonná felelősségre Matolcsy Györgyöt, Szijjártó Pétert, esetleg Orbán „a keményen dolgozó kisemberek érdekében bennfentesen kereskedő” Viktort egy esetleges változás után?

(Költői kérdés volt, kérem, ne válaszoljanak.)
@miva?: csupán annyi, hogy az érdekek mentén/ az érdekeit előtérbe helyező voksolói magatartás nem elítélendő, hanem abszolút természetes (ellentétben a moi gyakorlattal, hol a megkavart fejű fa-k konzekvensen érdekeik ellen fellépőkre adják szavazataikat), viszont azt sosem szabad elfeledni, hogy az értékelvűség már ez előtt megjelenik, mint valóban gránitszilárdságú alap (pl. a transzatlanti térségben/kultúrkörben a liberális demokráciafelfogás magától értetődik mind a jobb-, mind a baloldali szimpatizáns, s így a túlnyomó többség számára... a többi kultúrkört most hagyjuk békén inkább:-)...)... egyebekben teljesen egyetértek veled: értékek mentén választva van értelme a tegnapi kérdéseid megvitatni...
@Mariann19: naná hogy, h megértem, csak azért kérdeztem, mert volt, akitől nem jött meg :-)

Türelemmel várok.

Versemet neked is szántam <3
és még egy olvasni való Hankissre emlékezik

Lengyel László: Kétszögben

„az ördög kenyerére ken,
az ördögné hajába fon”
Weöres Sándor: Öldöklő magány

Hankiss Elemér a világ legérdeklődőbb és legkíváncsibb embere volt. Mindenre és mindenkire kíváncsi volt, mindenki élettitkát, sorsdrámáját meg akarta tudni. Csak önmagára nem volt kíváncsi, csak saját titkait titkolta még önmaga előtt is. Hankiss Elemért egész életében érdekelte annak a kérdése, hogy a háborúk, forradalmak, holokauszt idején vajon az eszmék, gondolatok vagy az életpéldák, a magatartások válnak-e irányt adóvá. Egyre növekvő szkepszise a racionális tudománnyal szemben és egyre kiterjedtebb érdeklődése az irracionális mindennapi magatartások iránt az ezredfordulótól oda vezette, hogy a lehetséges változásokat ne eszméktől és ideológiáktól, hanem magatartásoktól, viselkedésektől, utánzásoktól, életpéldáktól várja. A világ értelmiségét épp úgy, mint a magyar értelmiséget azért ostorozta, hogy nem képesek szabad magatartásokat, autonóm viselkedést, emberi példákat nyújtani, magukat, világukat, országukat kitalálni. Ezért vagytok, ezért vagyunk felelősek igazán – mondta és írta.

A Kétszöget, amely 2002-ben jelent meg először és most másodszor, Hankiss találta ki: – Nem hagy nyugodni ez a te Settembrini magatartásod. Hogyan lehet hinni és bízni az értelem hatalmában a 21. században? Hogyan lehet valaki egyszerre szabad és otthonos egy ilyen világban? Ez engem akaratlanul is Naphta ördögi kérdéseihez vezet: szabadok ebben az idegen világban csak az irracionalitás elfogadásával lehetünk. Tíz évvel később már úgy gondolta, hogy mindegyikünk színeit angyal és ördög együtt keverte ki, egyszerre van bennünk az apollóiból és a dionüsziosziból, Settembriniből és Naphtából, a jóságos Dr. Jekyllből és a gonosz Mr. Hyde-ból. A Kétszögben megjelent két párhuzamos és egymástól elfutó élettel mintegy azt is akarta mondani: lehetett és lehet így is élni, a világgal szembesülni 1928 és 2002 között magyar értelmiségiként. Párhuzamos életrajzot szeretett volna csinálni, ha nem is Plutarkhosz vagy Shakes­peare szintjén, de abban a modorban.

Ebben a könyvben szembesült először a nyilvánosság előtt mélységesen mély történeti beágyazottságával: a család, a magyar polgárság messze ágazó örökségével. És ezzel a többszázados örökséggel szembesített engem is. Tette, tettük ezt akkor, amikor mindkettőnk szilárd meggyőződése volt, hogy magunk teremtettük magunkat. De mégis bennünk volt a Guldenburgok és Buddenbrookok öröksége, ahogy ő mondta: a te nagyanyád fogta az apja, Benedek Elek kezét, ő fogta Jókai Mórét és Tisza Kálmánét, azok fogták Deák Ferenc és Vörösmarty Mihály kezét, és látod, máris Kazinczynál és Hajnóczynál vagyunk. – Milyen a „Hankiss-értelem” – kérdeztem. – Mint a Guer­mantes-oké – vágta rá. Utána olvasva Proustnál ezt találtam: „Egy Guermantes számára (ha ő buta volt is) értelmesnek lenni annyi volt, mint élesen fogalmazni, képesnek lenni gonoszságok mondására, győzni mindenhol és mindenáron, de ugyanakkor hozzáértően vitatkozni festészetről, zenéről, építészetről, s angolul beszélni.” A családi örökségünk egyben annak a két évszázados „kis előrelépés, nagy visszaesés” magyar polgárosodásának a krónikája is.

„Az ember annak a századnak a gyermeke, amelyben született, s nem azé, amelyben eltemetik. – No igen! Nem lehet ám oly könnyen megnyergelni két századot!” – mondja Balzac a Pons bácsiban. Balzac vagy Stendhal erről nagyon sokat tudtak. Az egyiknek az élet édességét az ancien régime adta, a másiknak a dinamikát a forradalom, ami nemcsak abban fejeződött ki, hogy az egyik lelkes monarchista, a másik szkeptikus republikánus volt, hanem hogy e mércékkel mérték magukat és hőseiket. Mit tettek vagy nem tettek volna a monarchia világában Rastignac és Lousteau, Marsay és Pons, lehettek-e hősei Nucingen és Popinot vagy Lucien de Rubempré a Lajosok világának, Turgot és Necker századának? Vajon nem az ifjú republikánusok, Danton és Desmoulins, Saint-Just és Bonaparte tüzér hadnagy, majd marengói tábornok szemével néznek-e körül Julien Sorel, Lucien Leuwen és Fabrizio del Dongo a visszatért Bourbonok, Lajos Fülöp és Itália kisebb-nagyobb zsarnokai világában? Mércéjük egy „nagy Franciaország” – Stendhalé részben egy „nagy Itália”, vagyis a 15. és 16. század Itáliája – volt, az a csúcs, ahonnan a század emberei valamennyien lefelé bandukoltak, miközben azt hitték, hogy fölfelé mennek.

Ahogy Elemér alighanem 1944, 1949 és 1956 mércéjével, én pedig 1968, 1980–81 és 1989 mérlegén mérek le mindent. Se neki, se nekem nem sikerült megnyergelni két évszázadot. Neki is, nekem is csak annyi fért bele a 21. századból, ami valójában a 20. meghosszabbodása, vagyis a kilencvenes évek.

folyt.köv
Az én hőseim is 68-as és nyolcvanas évek hőseinek – a Mészöly Miklós Altamirának, az Orbán Viktor Julien Sorelnek – látszottak. De a magyar ezredvég hősei halottak, az ezredvégi Magyarország halott. És mi, akik a magyar „nagy történet” felől nézzük a „kis történetbe” belecsúszó, kisszerű eszközökkel kisszerű célokért harcoló Magyarországot, mi is halottak vagyunk.

A szomorú az, hogy Orbán Viktor, aki részese volt a 89-es „nagy történetnek”, amikor még nagyszerű eszközökkel nagyszerű célokért küzdött – milyen csodálatos a magyar nyelv sokszínűsége, amely a nagyszerű szóba belefoglalta a nagyságot és a jobbnál jobbat -, most mindazt kisszerűen lerombolja, „kis történetté” alacsonyítja. Jan Patocka mondja a kiscseh történetről, hogy „kisszerű eszközökkel törekedett a nagyságra, a kisszerű eszközök azonban végzetesnek bizonyultak: a csehek meg akarták spórolni az elvszerű gondolkodás fáradságát, saját hittételeik kritikai megkérdőjelezését, az életről és halálról való döntés keserves kényszerét, így más európai hatalmak játékszerévé lettek.” Patocka a Mi a cseh? című írásában részletesen leírja, hogy mit jelent egy kis nemzet számára, ha világtörténelmi feladat vállalására törekszik, vagyis „nagy történetet” vállal, még akkor is, ha végül elbukik. Ha a csehek „nagy történeti” kihívása volt a masaryki demokrácia, amely megmutatta az egész világnak, hogy lehetséges egy kis nemzetnek példamutató demokráciát építeni Keleten, majd ugyanezt elbukták 38-ban. Magyarország megmutathatta volna a világnak a nyolcvanas évekből kiindulva, hogyan lehetséges demokratikus jogállamot és virágzó gazdaságot teremteni Európa keleti végén. Elbukta.

Miért érdemes újra elővenni és olvasni ezeket a beszélgetéseket? Az alkalom kettősen is szomorú. 2001-ben, 2002-ben, amikor ez a könyv készült, Magyarország fö­lött még derült volt az ég. El sem tudtuk képzelni, hogy egy évtized múlva hanyatló gazdaságú, utat vesztett országban, gyűlölködő, sértett, súlyosan egyenlőtlen társadalomban és tekintélyuralomba tartó rendszerben fogunk élni. Mind a ketten kritikusan írtunk és beszéltünk a rendszerváltás hibáiról, de ekkor még hittük, hogy jó irányba megyünk, ha sokszor rosszul is. Hankiss Elemér őszintén hitt a társadalmi csoportok közötti megbékélésben, egy lehetséges társadalmi szerződésben, a rendszerváltás utáni nyugatias polgárosodásban és Magyarország európai kitalálásában. 2001–2-ben útelágazásnál álltunk: mehettünk volna, ahogy Hankiss gondolta, a reformkori, a kiegyezés kori polgárosodás, a konszolidáció európai útján. És ma már tudjuk, nem ezt választottuk. Egy jogi és erkölcsi normáit vesztett, sok részre szakított ország balkáni hadiösvényén járunk. A könyv így már figyelmeztetés: ne menj arra! Találj másik, új utat!

A beszélgetések civilizációs helyzetekről, kulturális mintákról szóltak: e Magyarországon nemcsak mi voltunk otthon, még ha Hankiss Elemér idegen világról is beszélt, hanem mestereink és barátaink is, Kosztolányitól Proustig, Máraitól Camus-ig, Kereszturytól Thomas Mannig, Kosárytól Keynes-ig. Azt hittük, hogy Európában vagyunk, sőt, lassan, lassan annak nyugati felén. Azóta elvesztettük kulturális mintáinkat, feléltük megszerzett szellemi és anyagi tartalékainkat, megtagadtuk mindennapos civilizációs tudásunkat és reflexeinket. Megint elrontottuk, de hol? – kérdezte Hankiss Elemér 2014–15 telén magától és tőlünk.

A másik szomorú esemény Hankiss Elemér tragikus halála. Utolsó telefonbeszélgetésünk e könyv folytatásáról, újraírásáról szólt. – Én nem vagyok érdekes – mondta –, de veled annyi minden történt. Még a gyerekkorod is megváltozott. Nevettünk. – Hajlandó leszel az én kérdéseimre is válaszolni, vagy csak azokra, amiket magadnak teszel fel? – kérdeztem. – Tudod, hogy jobban szeretek kérdezni. Nem lehetne, hogy az én részem csak kérdésekből álljon? Kérdéskönyv – nem is rossz.

„Nehéz annak, akit nem üldöztek soha / És aki nem látott keresztényt, / Hinni a keresztényüldözés történetében. / Nehéz annak, aki Bank közelében lakik, / Kételkedni: pénze jó helyen van. / Nehéz annak, aki Rendőrség közelében lakik, / Hinni az erőszak diadalában. / Azt gondolnátok, a Hit diadalmaskodott a Világban, / És az oroszlánoknak nem kellenek többé őrzők? / Kell-e mondani néktek, hogy történt bármi eddig, az újra megeshet? / Kell-e mondani néktek, hogy mégoly szerény eredményeitek is, / Amelyekkel a civilizált társadalom szokásának megfelelően büszkélkedtek, / Aligha éli túl a Hitet, amely fontosságuk forrása?” – kérdezte Eliot A szikla VI. kórusában, Ferencz Győző fordításában. Nehéz hinni a Halál erejében, egy halhatatlannak hitt barát közelében?
@♔batyu♔: jó, az előző kormány nagyon szar volt, de kreáltak maguknak megfelelő törvényt.
tudom, hogy pofátlanság volt megtörni az éles és ésszerűen okos eszmecserét a blogon ráadásul Jég már idézte egyszer egy lejátszott vitámat Hankiss munkásságával kapcsolatba. :)))

mégis, egye fene, szidjatok inkább engem, mint hogy ezt a sok mosléknak sem beváló mérgezően rossz, rengeteg hsz-t az értelem megnyilvánulásának tekintsem.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Valójában az, hogy milyen volt az előző kormány csak akkor érdekes, ha jobb volt mint a jelenlegi.

Én ezt nem egészen helyeslem, mert azt támogatom, hogy a következő kormányok a csontvázakat ne tekintsék természetesnek csupán azért, mert akkor az övékét is el fogják nézni. Az önkormányzatoknál ezért is tartom nagyon értékesnek a jobbikos győzelmeket, mert a Jobbik szétrobbantja a korrupt struktúrákat, ugyanakkor a többiek dupla szemmel figyelik működés közben a jobbikost, hiszen ha megfogható, vége a jobbikos mítosznak és a jobbikost egy életre ki lehet baszni a közéletből.
@Mariann19:

Dsida Jenő:
Hálaadás

Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat!
Körülvesz virrasztó áldó szeretettel.
Értem éjjel-nappal dolgozni nem restel.
Áldott teste, lelke csak érettem fárad.
Köszönöm, Istenem az édesanyámat.

Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este
imádság száll Hozzád, gyermekéért esdve.
Köszönöm a szívét, mely csak értem dobban
– itt e földön senki sem szerethet jobban!
Köszönöm a szemét, melyből jóság árad,
Istenem, köszönöm az édesanyámat.

Te tudod, Istenem – milyen sok az árva,
Aki oltalmadat, vigaszodat várja.
Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk,
Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk!
Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel,
Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!

Áldd meg édesanyám járását-kelését,
Áldd meg könnyhullatását, áldd meg szenvedését!
Áldd meg imádságát, melyben el nem fárad,
Áldd meg két kezeddel az Édesanyámat!

Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:
Köszönöm, köszönöm az édesanyámat!!!
Ezt biztos nem fogom visszaolvasni, de megosztok egy jó dumát. Ha már volt, bocs.

Az egyik Tesco virágboltja előtt a következő szöveg volt tegnap:
Ne felejtsd el, holnap Anyák napja, de mi templomban leszünk.
@guma:

Mint mindig, most is fényt hoztál.:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :)

mármint? a "beszélgetést" batyuba csomagolni :D

kösz a verset!
@guma: kva nehéz volt kivárni, hogy olvasásra érdemes szöveg kerüljön ide, /köszönöm/ újra elolvasva is tanulságos
@Orica Középföldi:

nem láttam még

nadonjó! :DDDD
@ornagy50:

@jöttem:

@KÁTÉó53éúétr6:

köszönöm a felmentést az iszonyatos nagy helyfoglalásért. :)))
@Orica Középföldi: Szellemes! így is lehet az ostobaságot "szidni" ezzel szemben tehetetlen a hatalom... is
tökömbe már, az egerem görgője csapágyas lett, annyira kellet tekerni a takony batyu miatt. Égett szaga van.
fiatalabb koromban nagyon népszerű író volt Szilvási Lajos. hátha más sem tudja róla, azt ami itt olvastam:

Könyv Szilvási Lajosról - Gerlóczy Márton mutatja be Napló rovatában

Az ügyet Mariska néni intézte. Szilvási Lajos 1956 után könnyen a vádlottak padján vagy börtönben találhatta volna magát. A forradalom napjai alatt a Nagy Imre szócsövének számító Igazság vezető riportere volt, végigtudósította az eseményeket, politikai riportokat és interjúkat csinált. Otthonosan mozgott a harctér minden lövészárkában, szót értett felkelőkkel és régi kommunistákkal is. Első, sikertelen házasságának köszönhette, hogy nem került bíróság elé, anyósa jó kapcsolatot ápolt Mariskával, Tamáska Máriával, aki abban is segített, hogy Szilvásit felvegyék az MTI-be segédszerkesztőnek.

De sohasem felejtették el forradalmi hevületét, azt a 7-8 hosszú napot, amikor vérbeli újságíróként tevékenykedett. Vérbeli újságíró volt 8 napon keresztül, de többé nem lehetett az. Író lett. A kommunista lektűr nagy alakja – írták és mondták és mondják róla a kritikusok.

A magyar irodalomtörténet még mindig adós az egyik legolvasottabb 20. századi szerző munkásságának tárgyszerű feldolgozásával – mondja Faragó József, a Szilvásiról szóló könyv szerzője, aki nem nyolc napon keresztül volt vérbeli újságíró. Sem őt, sem Szilvásit nem ismerem.

Egy sort sem olvastam Szilvásitól, mert nálunk otthon – szemben azzal a több millió háztartással –, nem emlékszem, hogy lett volna. Velem egykorú útitársam, amikor meglátta, hogy mit olvasok, felnevetett és sorolta a Szilvási-műveket, de hát az ő nagyapja főkonzul volt Leningrádban. Úgy könnyű levenni egy Szilvásit a polcról.

Szilvási Lajos szegény családból származott. Szülei nem engedhették meg maguknak, hogy gyermeküket gimnáziumba írassák. Egy tehetségét felfedező tanító, Csiky József 1942-ben bekövetkezett halála előtt azt kérte levélben barátaitól, hogy amit koszorúra és sírvirágra költenének, abból inkább fizessék ki Szilvási beiratkozási költségeit a szolnoki Verseghybe. 1946-ig járt oda, aztán a népi kollégista évek következtek. A tiszti iskolából a szíve miatt kiszuperálták, így került a sajtóhoz 1950-ben, amikor a Petőfi Akadémiáról a Magyar Távirati Irodához irányították. Ezután a Szabad Néphez került, de amikor 1955-ben Rákosi és párthívei újból teret nyertek, nemcsak az állását vesztette el, de a pártból is kizárták egy cikk miatt, ami meg sem jelent, amiben Farkas Mihállyal és Gerő Ernővel támadt lovagias ügye. Eltűntek valamilyen pénzek, no, van ilyen, akkor még nem volt olyan zéróbbnál is zéróbb a tolerancia a korrupcióval szemben, mint manapság. 1958-tól az Újítók Lapjánál dolgozott olvasószerkesztőként, aztán 1963-ban behívták a pártba, hogy rehabilitálják, amibe belement, de a pártba nem lépett vissza, udvariasan nemet mondott.

Könyveiből több mint 10 millió példányt adtak el, de nem kapott sztárgázsit, sem díjakat. „A népszerűség mindig kétértelmű volt. Az olvasók szerettek, a hivatalos irodalom nem. A műveim magas példányszámából származó bevételt a kiadók fölözték le, ebből adtak ki veszteséges könyveket. Vagyis a magyar királyi népköztársaságnak kerestem, és ebből azok az írók húztak hasznot, akik legszívesebben egy kanál vízben megfojtottak volna – nyilatkozta egy interjúban a rendszerváltás után, amit csak gatyaváltásnak nevezett. – A háború után ezt az országot az én korosztályom és a nálam fiatalabbak építették újjá. Most néhány év alatt elhordtak mindent a régi elvtársaink és az új üzletembereink. Miközben ezek is, azok is Európáról és a tisztességről szónokolnak.”

(Faragó József:
Szilvási Lajos
Alinea Kiadó, 2014. 192 o.)
@DarthVader: :)

borzalom ami itt ment... se füle se farka, értelme meg végképp nem volt a szófosásnak...
(én csak benéztem - majd menekültem... most meg borítottam a "foglalkozás" metodikáját :DDD)
@Marcellusca:

szia Marcikám! :)))

ez nagyon jól mutatott volna "otthon" is... :DDDD
@guma: nem volt felesleges... lengyel megmutatta középszerű és kicsinyes voltát:-)... azé' beszarás, hogy ezek fingták a passzátot több generációnak is:-/ (nem hankissra értve)...
@Sir Bates dö Hól:

én még most is megtudok lepődni...
(látod ezért hiányoltalak :DDDD)
@Orica Középföldi:

délelőtt vigyorogva olvastam.
valóban azt gondolja, övé a hatalom és a világ álljon vigyázzba előtte...
@guma: most szórakoztatott :D

Verset szívesen, még reggel másoltam be, de ezek szerint senki sem figyelt rám pianon kívül :D
@guma: mi a meglepődésed oka?:-)...
@Marcellusca:

DDD kösz!

A 'napkommentje:))
@♔batyu♔: "Ki a faszom fizetne ilyen szarságokért."

Akkor meg mijaf*nak jársz ide szarságokat írogatni? Oszt még be is ismered. Az ilyen te félékre felénk azt szokják mondani, hogy lökni kellett volna még rajta egyet-kettőt.
@Orica Középföldi: kolounakis emberismerete...

"Néhányan őrültnek tartják. De nincs igazuk. Nagyon okos, racionális ember. De különbözik a koncepciója a demokrácia, a szabadság, de még a szabad piac kérdésében is. Úgy tekinti önmagát, mint az egyetlen ember, aki megvédi a magyar embereket a romboló külső hatásoktól."

"Szavahihetőnek ítélte Pintér Sándort és hallgatott Sólyom László tanácsaira."
Tóth Árpád: Körúti Hajnal

Vak volt a hajnal, szennyes, szürke. Még
Üveges szemmel aludtak a boltok,
S lomhán söpörtek a vad kővidék
Felvert porában az álmos vicék,
Mint lassú dsinnek, rosszkedvű koboldok.

Egyszerre két tűzfal között kigyúlt
A keleti ég váratlan zsarátja:
Minden üvegre száz napocska hullt,
S az aszfalt szennyén szerteszét gurult
A Végtelen Fény milliom karátja.

Bűvölten állt az utca. Egy sovány
Akác részegen szítta be a drága
Napfényt, és zöld kontyában tétován
Rezdült meg csüggeteg és halovány
Tavaszi kincse: egy-két fürt virága.

A Fénynek földi hang még nem felelt,
Csak a szinek víg pacsirtái zengtek:
Egy kirakatban lila dalra kelt
Egy nyakkendő; de aztán tompa, telt
Hangon a harangok is felmerengtek.

Bús gyársziréna búgott, majd kopott
Sínjén villamos jajdult ki a térre:
Nappal lett, indult a józan robot,
S már nem látták, a Nap még mint dobott
Arany csókot egy munkáslány kezére...
@látjátok feleim szümtükkel:

DDD

Naaaa!!

Mindjárt érdemesebb itt 'múúlatni,mint délután"görgőtkoptatni":))
@Sir Bates dö Hól:

Barátnő ide vagy oda, nem véletlenül fúrták meg a távol keleti álmait:))
@Mariann19: nagyon halkan mondom, a 6,5% az negatív volt 2009-ben. ott jött ki a világválság hatása.
Május elseje ürügyén kérdezem, miért aktuális ez még most is?

www.youtube.com/watch?v=BVXm0S052as
@guma: Érdekes, mi indítja az embert, hogy megszeressen egy írót. Annak idején a 15 éves kisfiamtól kaptam meg Szilvási: Appassionata c. könyvét azzal a beírással, "Arra születtem, hogy szeresselek"....minden könyvét elolvastam.
Köszönöm, hogy /anyák napján/ emlékeztettél erre.
(@punkfrog: érdekes mód az föl se tűnt a trolljának :D)
@Orica Középföldi: próbáltak neki találni egy helyet, ahol nem gond, hogy párhuzamosan mozog a valósággal:-)...
.
A villamos (Énekli egy halott)
1915

Álltam kint az utca sarkán,
Színt játszottam tarkabarkán.
Jobbra mentem, balra mentem,
Izgalomtól tönkrementem !
Ténferegtem, ténforogtam,
Jellinektől
undorodtam,
Zsebembe kinyílt a bicska,
S végre végre
Jött egy villamos kocsicska !
Jesszusom, Jesszusom, Jesszusom !

A peronján álltak százan,
S én, miként ha volna lázam,
Elvonultan, elvadultan
Magamat közéjük fúrtam.
Így szusszant fel ott egy úr: "Ó,
Mit fúr engem, maga fúró ?!"
S mert a bosszúvágy gyötörte,
Zord eréllyel,
Egyik bordámat betörte !
Jesszusom, Jesszusom, Jesszusom !

Bent a vagon belsejében,
Szétlapították a lépem,
S nem túlságos könnyű testtel,
Rám csücsült egy hentesmester.
Én e szörnyű pillanatban
Lelkem szó nélkül kiadtam.
S nem maradva földi szennybe,
Árva lelkem
Szakaszjeggyel ment a mennybe.
Jesszusom, Jesszusom, Jesszusom !

Föl lévén öltözve netten,
Lakkcipőben rejtegettem,
Mint öreg férj új menyecskét,
Egy picinyke tyúkszemecskét.
Tyúkszemem, az aranyoskát,
Irgalmatlan széttaposták,
Arcomról a bőrt levonták,
"Pardon !" mondták:
S jobb szemem halkan kinyomták.
Jesszusom, Jesszusom, Jesszusom !

(Ez a szám Szirmai Albert zenéjével Benedek Tibor kabaréműsorában szerepelt.)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
A vers csodálatos. Megkönnyeztem. Köszönöm szépen!
@punkfrog:
Nagyon hülye vagyok, a feljegyzésemben biztosan nem tettem ki a minuszt.
Köszönöm, hogy szóltál, már ott van a helyén egy nagy - .
@Sir Bates dö Hól:

Ahogy elnézem, a mostani ugyanez a kategória.
@dr. jenőke (jenőke):

Egy pillanatra visszahoztad a régi hangulatot, az esti verssel:))
Jó éjt!
@Bukott liberális demokrata: anyádat is küldjük, hülyegyerek, ne fossál. Ezt nem viszitek el szárazon. Minden kibaszott fillért vissza fogtok fizetni a picsába, ha bele is döglötök. Miért te fasz, te azt képzelted, hogy ti itt okoskodtok, más meg kifizeti a baszakodásotokat? Hát kurvára nem, öreg. Virítod a lóvét, faszszopó, vagy be leszel betonozva egy felhőkarcoló alapzatába, a sok gecivel (matolcsy, tarsoly, stb...) együtt.
Jó reggelt, szép napot, remélem mindenki jobban teljesít ma is, kapjátok össze magatokat, mert az az átkozott média is le van maradva, és a Főnök is elégedetlen, ráadásul a Kárpát -medence keletről felkelő Napja, Fénylő Csillaga, Viktor a SZőlő- és Kőbányák Fenoménja feltehetően gyilkos kedvében van, legalábbis arra utal, hogy nem csak ráutaló magatartással, hanem verbálisan is nyomatékosította, nem olyan nagy kunszt a halálbüntetés napirenden tartása. Rá gondolva, remélem is. Végre egyetértek vele valami fajsúlyos kérdésben, még akkor is ha bizakodva azt gondolom és kívánom és akarom, hogy adjon neki az ő teremtője keresztényi kegyelemmel teljes hosszú életet, lepányvázva a felcsúti fedett sportlétesítmény középső fedetlen részén 40 kilós focilabdának stilizált béklyókkal a hátsó végtagjain.

OFF

Csak a trolloknak írom, hogy az alábbi mail-lel indult a napom, ezért kapják össze magukat, mert a kubatov segédletekkel kitörölhetik..., márpedig egy szaros monitor nem a nap látványa, még akkor sem, ha nyakig ülnek a szarban, szóval, felkészülni:

Szóval... ez esett be a postaládámba:

Üdvözlöm!
- A telefonszámom szerda óta új, a vatera rendszere nem írta még át ezek szerint. 06-70/NNN-NNNN
-A számlaszámom tökéletes, több száz, adásvételt lebonyolítottam már így, soha senkivel nem volt gond. OTP MMMMMMMM-NNNNNNNN-???????? Kedvezményezett X Y. (automatikus 00000000 a vége)

"Tisztelt X Úr!

Nem szeretném azzal untatni, hogy milyen végtelenül sajnálom, hogy több száz adásvétele után gondot okoztam azzal, hogy egyrészt képtelen voltam kitalálni az új telefonszámát, másrészt -szakmai ártalom- hasra ütéssel nem óhajtottam nullákkal pótolni számlaszámának hiányzó elemét, tekintettel arra, hogy több száz számlaszámot láttam már, amely nem 8 db nullával végződött, még ha a magyar belföldi lakossági számláknál általában ez is a pénzintézeti gyakorlat, és nem meglepő módon az én számlaszámom is éppen így végződik, azaz a rögzítésre feleslegesnek tartott nyolc darab nullával. Vagy valami ilyesmi.
Ezen az ön számára bizonyára múló és - legalábbis bizakodok ebben, hogy- könnyen feledhető bosszúságon, valamint magam mardosó lelkiismeret furdalásán túllépve az utalást elindítottam 5500+690 Ft. értékre, s egyben ígérem, hogy a jövőben nem kekeckedem holmi számlaszámok teljes körű bizonyosságát illetően a megismert információk birtokában és sikeres üzleteket köthetünk, még ha egy kellemetlen, galád, és szőrszálhasogató alaknak is tart engem. Mindazonáltal a pénz az pénz, az üzlet az üzlet, a pontosság meg pontosság, ugyanakkor sietve megjegyzem, hogy anyósaimat még véletlenül sem verem, bár a pénzt többnyire megszámolom, és főként megnézem, hova, kinek utalom. Kérem, bocsásson meg nekem, és tartson bár holdkórosnak, akkor is

maradok tisztelettel, aki voltam, vagyok és leszek, -feltéve, hogy Isten is megsegít ebbéli vehemens igyekezetemben, üdvözlettel:)

J.L., alias X1Y1 a Vateráról."

ON

Ezek után mit isírhatnék? -Éljen Orbán Viktor! Abcúg Ellenzék! Abcúg Fidesz! Abcúg abcúg!
@guma:

"_mégis, egye fene, szidjatok inkább engem, mint hogy ezt a sok mosléknak sem beváló mérgezően rossz, rengeteg hsz-t az értelem megnyilvánulásának tekintsem. _"

Kedves Guma!

A mai közélet megnyilvánulásának eme eszenciáját te csak ne ócsárold. Lesz idő még, amikor nosztalgiával gondolunk erre - ha megérjük.

Gondolj az Antalli-időkre. Végig sipítozták a vérdemokraták, hogy autoriter és horthysta és abcúg. Mára már csak a lejárt szavatosságú szavak maradtak, és Szemünk Fénye és Atyáink Reménysége ezt használja ki. Kár a szóért. A pokol mélysége még messze van, de nem elérhetetlenül. A Főnök csak a sebességet menedzseli, az igény fennáll és röhincsél.
@parti_giano:

"ihletett egy reggel ez"

Sokkolókat vettek az Országgyűlési Őrségnek tízmillióért

hvg.hu/itthon/20150504_Sokkolokat_vettek_az_Orszaggyulesi_Orsegn
@guma:

Azért ez már túlzás. nem elég, hogy az országgyűlés folyamatosan sokkol, még az őrsége is? Mi lesz ebből?

Mellesleg kiket akar az őrség sokkolóval kezelni? Vagy esetleg kiárusítás volt?
@jaegtoer:

Kedves Jég!

szavam elakadt. a nagyobb baj az, hogy lelassultam és mivel a "Főnök csak a sebességet menedzseli" ezért követni sem tudom...
@látjátok feleim szümtükkel:

a pészmékereseket is össze kell írni?
mert azért ez a készülék néha halált okoz... :(((
Így szerezz száz milliót!

Íme, itt áll előttünk teljes pompájában Orbánország, amelynek minden zugában és eresztékében mindenki, aki kapcsolatba kerül a közpénzzel vagy az állam közvetítette uniós pénzzel, lop, csal, hazudik és titkolózik.

részlet

"Ebből a körülbelül 135 millió forintból egy éven keresztül 3500 családnak kellene minden hónapban egy ajándékcsomagot kapnia a megismertetésre szánt zöldségekből és gyümölcsökből. Egy-egy ajándékcsomagba körülbelül 3200 forint értékű zöldséget és gyümölcsöt lehetett volna tenni. Ezzel szemben a csomagokat összeállító cégtől 2 euró (kb. 600 forint) értékű csomagokat rendeltek. Hova lett a csomagonkénti 2600 forint, vagyis az összesen 109 millió forint különbözet? Persze biztosan le van papírozva. "

....

"Így aztán nem csoda, hogy a megismertetésre szánt zöldségek és gyümölcsök között nem volt sem brokkoli, sem padlizsán, sem spárga, sem jégsaláta, sem cukkini, sem rukola, sem narancs, sem banán, sem papaja, sem mangó. Az első hónapban kiosztott csomagban volt egy rohadt negyed tök és három cékla, a márciusi csomagban pedig négy szál újhagyma és egy kiló alma. Ez minden bizonnyal kimeríti az arcátlanság (vagy ha fideszfülnek jobban tetszik: a pofátlanság) szótári jelentését."

gepnarancs.hu/2015/05/igy-szerezz-szaz-milliot/
Akkor kezdjük jó hírrel a hetet.:D:(

"Stagnáló beruházás, fogyasztásbővülés - GKI"

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=187130

Nem dübörögnek a stadijony építések?
valóban nem kell a kávé:

Vajna Tímea beleírogat a magyar filmek forgatókönyvébe

„Andy tesztel engem: olvassam el, mi a véleményem, mit szeretnék beleírni vagy mit írnék bele. Tök jó, hogy mindig kikéri a véleményemet."

gepnarancs.hu/2015/05/vajna-timea-beleirogat-a-magyar-filmek-forgatokonyvebe/
Így húz el Magyarország mellett a napelemes forradalom

Miközben a világban valóságos napelemes forradalom zajlik, a magyar kormány adóztatással és adminisztratív eszközökkel szorítja vissza a hazai napelemes piacot. Ha engednék a terjedést, értelmetlenné válna a paksi bővítés.

fn.hir24.hu/gazdasag/2015/04/30/igy-huz-el-a-magyarok-mellett-a-napelemes-forradalom/
@jaegtoer:

"Lesz idő még, amikor nosztalgiával gondolunk erre - ha megérjük."

Nem gondolom, hogy ez az idő nosztalgiára méltó. Egy EP-nek tulajdonított mondat jut eszembe (nem tudom tényleg az övé-e:)): „Az ember bizonyos szint fölött nem süllyed bizonyos szint alá”

Most nem elemezném a mondatot, és azt se, miért ez jutott eszembe a nosztalgiáról.
@guma:

"Sokkolókat vettek az Országgyűlési Őrségnek tízmillióért"

Ez azért komoly fokmérője Kövér mentális állapotának.
A küldemények átvétele után sokan szembesülnek a hazugságcunami egyik markáns impulzusával (valamivel egyszerűbben: a való világgal), amely a devizaalapú lakáshitelesek gáláns megsegítésére vonatkozik:
privatbankar.hu/szemelyes_penzugyek/kiakadtak-a-devizahitelesek-az-elszamololevel-lattan-280790#sl
@Orica Középföldi:
Kövér elvtársnak meg az Analintruder'2000 csúcsmodellt rendelték be.
@Orica Középföldi:

Talán ő is tart a liberális szabadcsapatoktól?
Ahhoz képest, hogy mindent elfoglaltak, uralnak, elég lanyha a biztonságérzetük.
Vagy a belső ellenzéktől fél?
Szép is lenne, ha fideszes sokkolna fideszest!

Jó reggelt, mindenkinek!
@guma:

Na, ez az igazi sokkolás!
Timike hatása a magyar filmművészetre.
Damu, Damu! Félmunkát végeztél.
@jöttem:

Nem tudom, - még elképzelni se - hogy Kövér paranoiája milyen ellenségképeket rajzol, de biztos, hogy nem a sokkoló az ellenszerük:))

Eljátszottam a gondolattal, íhletett reggel lévén, egy géefgé/habony vezette kommunikációs hadtest és egy kövéri sokkolós hadtest, Mo minden problémáját hogy fogja megoldani.

Milyen ragyogó drámát tudna ebből írni Shakespeare.
@Orica Középföldi: milyen-milyen? egyszer szel bernadettbol is kitorhet az orkan, akkor lesz kovernek nemulass.
@jöttem:
Legutóbb 2006-ban volt igazi utcabál.
Az új sokkolók hasznosságát a közeljövőben tesztelhetnénk a Kossuth téren úgy, hogy a szemben felsorakozott, elégséges mennyiségű Molotov-koktéllal és utcakővel ellátott demonstrálók - véleményük ismertetése után - a megfelelő hatótávolság figyelembevételével prezentálnának egy médiahír-értékű, látványos akciót.
@Orica Középföldi:

Múltkor már megegyeztünk abban, hogy nem példálózunk nagy klasszikusokkal, ha a fideszről van szó.)))

Inkább egy zombifilm forgatókönyve vetül elém.
@Kijelölt Önkéntes:

Mindig meglepődöm azon, mennyire félnek. Uralmuk alá hajtották az egész országot, mégis rettegnek.
@Kijelölt Önkéntes:

Nem kell ide sem Molotov-koktél, sem utcakő. Kövér elárulta nemrég, mi is a valódi fájó pontjuk. Nem tudják az összes ember gondolkodásmódját megváltoztatni. Szerintem, ez az igazi fegyver ellenük.
@jöttem:
Az imént értesültem arról, hogy a legújabb szuper sokkolók újraélesztésre is alkalmasak, ezért nagyon átgondolt és előnyös beszerzésről van szó.
A továbbiakban tessék mellőzni a komolytalanságokat!
@guma:

Remélem tett már valaki feljelentést hűtelenség miatt.
@Orica Középföldi: lengyelt idecitálva: "Párhuzamos életrajzot szeretett volna csinálni, ha nem is Plutarkhosz vagy Shakes­peare szintjén, de abban a modorban."...

Én meg tortát, ha nem is Dobos vagy Gere szintjén, de abban amodorban:-))...
@Sir Bates dö Hól: a tortádban nem hiszek, de szürke kardigánt még kötögethetsz.
@parti_giano:

"egyszer szel bernadettbol is kitorhet az orkan, akkor lesz kovernek nemulass."

Á, még a kulminálás előtt kikapcsoltatja a mikrofonját.
@Kijelölt Önkéntes:

Vettem az adást.
Több tiszteletet a sokkolóknak!
@jöttem:

"Múltkor már megegyeztünk abban, hogy nem példálózunk nagy klasszikusokkal, ha a fideszről van szó.)))"

Erre nem emlékszem, zombifilmet meg soha nem láttam, de maradjunk annyiban, hogy szívesebben olvasnék egy shakespeare -i színvonalú drámát, mint megnéznék egy Vajna-féle zombifilmet:))
a cikkbő úgy értelmezhető ( miért nem írnak erről normálisn? ), hogy magyarországi nevelőotthont alapítottak(?).
"A túlterheltségre hivatkozva azonban a gyerekek egy részét ezután Magyarországon helyezték el a Neustart (Újrakezdés) GmbH-n keresztül. A céget 2004-ben Wissmann és Frings alapította Magyarországon."

Ha valóban nevelőotthont alapítottak itt, miért nem vette ezt észre a magyar hatóság?
Továbbá miért nem tűntek fel senkinek az itt "szédelgő" német gyerekek? Főleg, hogy még iskolába sem jártak?

Jó is az, ha központosítanak minden hatóságot, és a helyi önkormányzat meg csak nevében önkormányoz.

index.hu/kulfold/2015/05/03/magyarorszagra_kuldott_gyerekeken_nyereszkedett_a_nemet_gyamugy/
@guma: @jöttem: @Orica Középföldi: nem értem ezt a sokkolót, 10 millió, mennyivel olcsóbb lenne egy-egy habony, gfg, mráz képet sokszorosítani a parlamenti őröknek, mert ezeket felmutatva erőteljesebb hatást érnének el.
@Sir Bates dö Hól:

Gere nem csak bort csinál?

Szegény Lengyel, miért dühít ennyire? Tökéletesen megfelel a jelképévé vált szürke pulóverének. Mondhatni beleolvadt.

Hankiss elegáns kritikáját - "Hajlandó leszel az én kérdéseimre is válaszolni, vagy csak azokra, amiket magadnak teszel fel? – kérdeztem. – Tudod, hogy jobban szeretek kérdezni. Nem lehetne, hogy az én részem csak kérdésekből álljon? " - sem értette.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Kiket akar az őrség sokkolóval kezelni?" ha megfigyelted egyenlőre az újságíróktól menekülnek elsősorban a bentlakók
@Orica Középföldi: a lándzsrázó milyen életrajzot írt?... párhuzamosan A viharral?:-)... nem dühít, csupán nem olvastam sem tőle, sem sokaktól mástól: mea culpa, mea maxima culpa... a hübrisz miatt nincs szüksége tükörre sem, nyilván enbek hiány magyarázza a lenin körúti trikotázsbeli kardigánját is...
@Sir Bates dö Hól: ajánlom neked vilmostól ezt az életrajzot: haughty gander, 1600 k. london. jó szórakozást.
Most olvastam Tacitustól egy jót:))

"Minél korruptabb az állam, annál több a törvény."

Ez a jogászok tananyagában szerepelt?
@Orica Középföldi:

"_Nem gondolom, hogy ez az idő nosztalgiára méltó._"

Pontatlan voltam.

'Még erre is maliciózus nosztalgiával gondolunk majd, ha....' az egzaktabb megfogalmazás....
Még Anyák napjára. Remélném, hogy mindenkinek ilyen jutott, de tudom, hogy nem.

Anyák napi Esterházy Péter-idézet:
„Anyám volt az első anya az életemben, okkal hihettem, ilyenek az anyák. A világ olyan, hogy ilyenek az anyák. Az anyák olyanok, hogy maminak szólítjuk őket, meleg a nyakuk meg a válluk, ahová a fejünket fúrjuk, és jó szaguk van. Az anyák mindig (mindenkor, bármikor etc.) velünk foglalatoskodnak, állandóan rajtunk tartják a szemüket, és ettől láthatóan boldogok. Boldogok. A szemük színe olyan, mintha az ég be volna borulva, de mégis ragyogna a Nap. Nevetős szemük mélyén – később – meglátjuk a szomorúságot is, az állandó, kiapadhatatlan és eltörülhetetlen fájdalmat, amelyről nem tudjuk, mire vonatkozik, hacsak nem magára a nevetésre. Enni adnak, inni adnak, puszit adnak. Így kezdődik a nap, puszit adnak, erre ébredünk. Vagy arra ébredünk, hogy ülnek az ágyunk szélén, és fogják a kezünket. Vagy pihekönnyű tenyerüket a mellkasunkhoz tartják, a szívverésünkön, és így ébredünk. Akárhogy is, amikor kinyitjuk a szemünket, az ő arcuk tölti be az egész látható teret. A világot. Később lesz egy rövid szakasz, amikor nem szeretjük (a falnak megyünk tőle), ha hozzánk érnek. Nem kell ezt kimondanunk, tudni fogják, érezni, és megtorpannak az ajtóban, ezt még mi nem látjuk, és azt sem, hogy onnét hosszan és kedvtelve kémlelnek minket, ha látnánk, ettől is a falnak mennénk, ezektől a lírikus anyai kabinetalakításoktól, a kis elégedett mosolyról sincs tudásunk, illetve azt persze tudjuk, hogy titokban büszkén vagy inkább gusztussal ránk-ránk pillantanak; de csak ha alszunk vesztik el annyira a fegyelmezettségüket és arányérzéküket, hogy a látványban (ne tévedjünk: bennünk!) valami megnyugtatót lássanak, a világra vonatkozó nyugalmat lássanak abban a (nem is olyan nagyon) pattanásos kamaszban, akit jó okkal meg sem próbálnak megszólítani; mi még az álmok ködében úszunk, amikor puhán, aranylón, mintha angyalhangot hallanánk, valami gyönyörűségeset, puhán, suhogva, igen, a nevünket, egy angyal rebegi el a nevünket, az első nyújtózkodást megelőző rebbenésünkre az anyák is rebbennek, elrebbennek, vissza abba az életükbe, amelybe nincs belátásunk, árnyékos vidék, és amely igazán sosem érdekelt bennünket, halljuk a nevünket az égből, így aztán nem értjük, csak elfogadjuk, mint eléggé logikus fejleményt, hogy az ébredésünkkel kezdődő jó, amellyel lágyan belecsúszunk a világba, valahogy az anyákkal kapcsolatos.”
@Orica Középföldi: egy kis betuvaltoztatassal a landzsarazo ebben a muveben emliti eloszor a gender-elmeletet.
hmmmmmmmmmmm

Győzike, Zuschlag János, Vitézy Tamás és Volner János Jobbik-alelnök is képbe kerül a NAV legutóbbi szégyenlisáján. A legtöbb adóval tartozók listára kormányközeli cégek és elítélt politikusok, nagyvállalkozók is felkerültek.

www.origo.hu/gazdasag/20150504-celebek-politikusok-a-nav-szegyenlistajan.html
hírek párban:

Kaszáltak a vasárnap
kinyitó hipermarketek

Még négy vasárnap lehetnek nyitva az érintett üzletek az idén.

www.origo.hu/itthon/20150504-az-auchan-aruhaz-ket-hipermarketje-is-nyitva-volt-a-3-napos-unnepen.html

---

Megmakacsolta magát a kormány, a Balatonon sincs vásárlás vasárnap

A kormány a holtszezon tapasztalatai alapján arra a következtetésre jutott, hogy a még nyitva tartó boltok képesek kielégíteni az igényeket.

444.hu/2015/05/04/megmakacsolta-magat-a-kormany-a-balatonon-sincs-vasarlas-vasarnap/
@jaegtoer:

De milyen igaz ...

Amikor aztán az O miniszterelnök vezette F+K pártformáció megbukott, és a tőle jobbra lévő J párt került kormányra, akkor indult meg az új leamortizáló folyamat. A J párt bevezette a koncentrációs tábor light intézményét, amelyekben a számukra barátságtalan elemeket és a komisz kölköket gyűjtötték össze, akik csalódást okoztak szegény édesanyjuknak. Az írástudók, okosemberek, fantaszták és egyéb fehérgallérosok (akiknek volt médiafelülete) megírták, hogy ez borzalom, szörnyűség és a demokrácia olyan sárbatiprása, amelyet élve nem lehet kibírni, itt vagy öngyilkos lesz az ember, vagy természetes módon pusztul el az elviselhetetlenség miatt, ugyanakkor viszont minden lehetséges módon kiröhögték a vesztes, immár ellenzéki F+K pártot, főleg O volt miniszterelnököt, bármit csinált, és a J párt permanens szidalmazása mellett ugyancsak permanensen megírták az F+K pártról, hogy pipogya, tehetetlen, debil, stb. Így aztán az F+K párt népszerűsége továbbra se tudott kimászni a béka s alól, akkor aztán azért röhögték ki, és szidalmazták (kinek hogy esett az jól), mert nem tudja megszólítani a szavazókat. A szavazni jogosultak 10 %-ával állandóan választást nyerő (már csak alig többen mentek el szavazni) J párt tetszése szerint csinálta (mert csinálhatta) az egyre nagyobb disznóságokat, így aztán kapott a pofájára az értelmiségtől. Az ellenzéki F+K párttal párhuzamosan.

A J párt második ciklusának közepén aztán megjelent a J párttól a palettán jobbra lévő P (Pokol) párt, amelynek miniszterelnök jelöltje S volt, és kezdett egyre nagyobb népszerűségre szert tenni bizonyos kiirtós programjával. „Fajtiszta vérvonal” volt a jelszavuk, a szavazóbázisuk meg 3 % (a következő választáson várható részvétel 4 %). A J párt tagjai tudták mi következik, és a Kajmán szigetek bankjainak számlái kezdtek felduzzadni, az értelmiség pedig törte a fejét tengernyi betűt pazarolva arra, hogy kielemezze, hogyan következhetett be ez.
@parti_giano: párhuzamosan írta a masa the washer művel..m én olvastam... görények is... te miért nem?...
Kisvállalkozó kisember panasza, avagy a pártunk, és a kormányunk így segíti a normális vállalkozásokat:

nol.hu/belfold/elmegy-a-busz-1531835
Elemzés. Írta Lakner Z.
www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/05/04/lakner-zoltan-nem-mindegy-ki-milyen-modon-demagog/

A címből következően Lakner Z. szerint Orbán MELLETT Gyurcsány is demagóg („mindkettő szemét és/vagy hülye” elv). Tehát: Gyurcsány demagóg, azaz azt mondja a népnek, amit az szeretne hallani, HOLOTT az a./ megvalósíthatatlan, b./ több a veszteség, mint a nyereség, c./ egyéb módon kárt okoz (nem kívánt törlendő). Ha az a., b. vagy c. feltétel nem áll fenn, akkor az nem demagógia, hanem értelmes program, de Lakner Z. nem így látja ezt. Lássuk tehát, hogy miért demagóg Gyurcsány Lakner Z. szerint.

Indoklás:
1./ Először is Gyurcsány 6 millió vesztesről beszél, pedig Ferge Zs. is csak 5 millióról tud, „ …ami felveti azt a kérdést, hogyan jött ki a DK által használt adat.”

Bizony hogy felveti. Én felhívtam volna Gyurcsányt, hátha mond valamit erről a 16 vagy 20 %-os eltérésről.

2./ „Legyen progresszív díjszabás, ami meg legyen olyan, hogy a szolgáltatók ki tudják termelni az ingyenes sáv költségeit. Ennyit lehet tudni, bár ez inkább kívánság, mint terv.”

Ha beszélnék Laknerrel (nem szoktam), elárulnám neki, hogy a kérdés (amennyiben a fogyasztások ismertek) némi általános iskolai számtantudás birtokában egészen jól uralható. Már akinek ez a tudása megvan, a többiek minősíthetik kívánságnak, de én nem javasolnám.

3./ „A pénzügyi megalapozottság léte vagy nemléte ANNAK ELDÖNTÉSÉHEZ JÁRULNA HOZZÁ, hogy új társadalompolitikai irányról van szó - a humánum és a társadalmi felelősség jegyében - vagy valami másról. Például arról, hogy a neoliberalizmussal házasodó "harmadik utas" szociáldemokrácia tíz-tizenöt évvel ezelőtti magyarországi prófétája most a baloldaliság-versenybe szállt be. S immár megtette tétjét az alap- és minimumjövedelem-vitában is.”

Miután a 2. pont szerint Lakner vitatja a „pénzügyi megalapozottság” létét (nem nagyon tudhat számolni), arra a következtetésre jut, hogy ez nem irány, hanem csak ócska politikusi cselvetés. Hogy az alapjövedelmet illetően mi Gyurcsány „tétje”, azt nem tudom (sehol nem találtam erre vonatkozó nyilatkozatát), a minimálbér ÖT éven belüli megélhetési szintre emelésével meg fogalmam sincs, mi Lakner baja. Úgy tűnik, ez valami összekacsintós sanda célzás a részéről, de ha valaki tud jobbat, írja meg.

Grat Hír24.
Megjegyzendő még, hogy ez egy „alapos elemzés” az index és a 444.hu ifjú titánjainak „Orvost!” felkiáltásához képest.
Szoci javasolják a nyugdíjminimum emelését:D

"Korózs Lajos kérdésre válaszolva beszélt arról, hogy a nyugdíjminimum emelése 15 milliárdos költségvetési kiadást jelentene. Ha van 760 millió forint zongorákra, 10 millió forint sokkolókra, vagy van 15 milliárd forint Andy Vajnának, hogy ne kelljen az adóhivatalhoz bekötnie a több száz játékgépét, akkor csak van néhány milliárd forint ezen szociális támogatásokra is - közölte az ellenzéki politikus."

www.hir24.hu/belfold/2015/05/04/orbanek-40-ezer-forintra-emelik-e-az-oregsegi-nyugdijminimumot/
@vakapad:

Te valami egészen elképesztően csőlátó vagy:))

Régebben még volt kedvem vitázni veled, aztán nagyon gyorsan rájöttem, hogy semmi értelme. Ma már csak szórakozásból veszem fel a szemüveged.

Lakner két beszédet értékelt/elemzett, nem rosszul. Nem gondolom, hogy dolga lenne kiszámolni, Fletó egy kívánságlistát vagy programot mondott.Ez a DK feladata.

Az is érdektelen egy lizséi beszéd szempontjából, hogy a Ferge által jelzett 40-50 %, az valójában 40,5 vagy 49,5 % . Mire kiszámolja, már 2 %-kal több.

Arányokat és irányokat jelzett, kérdéseket fogalmazott meg.

Egy dologban egyetértünk. A 444 Orvost! cikkének címadása elképesztően nyegle, messze lekörözi a bulvárújságokat, akik semmitmondó eseményekből faragnak "szenzációt".
Méltatlan egy normális újságíróhoz.
@Orica Középföldi:

Visszalapoztam. Nem emlékezhetsz, mert el sem hangzott ebben a formában.
Általában értelmes nő vagyok, csak ez nem mindig látszik rajtam.))
@jöttem:

Ugyan nem mindenkit olvasok, de téged igen. Emlékeztem volna, ha a témáról érdemben szó esik, mert azonnal opponálok:))
@Sir Bates dö Hól:
Milyen sokan olvashatják....beszél bele a semmibe.
Basszus! Minden felől csak a támadás, csak a rosszindulat...

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=187167
*****

Már reggel bennem volt, de hirtelen felindulásból nem óhajtottam közzétenni.
Most azonban mert napközben semmi enyhíytő körülményt nem találtam, az alábbiakat teszem közzé, ami a poszt címéről eszembe jutott.

Tehát:

a poszt címe: "Orbán: a közmédia szar"

Nem lehetséges az, hogy esetleg mégis Orbán a szar és a közmédia csak azt tükrözi?

Csak kérdezem, nem állítom.
@Orica Középföldi:

"-"mintha angyalhangot hallanánk,"_"

Különös dallama van ennek a gondolatfutamnak itt a Varánuszon, nem mintha hiányolnám a pejoratív zöngét:D !!!
@jaegtoer:

"_"mert napközben semmi enyhíytő körülményt nem találtam"_"

Lábjegyzet:

enyhülyítő körülményt akartam írni, de Orica nyelvtörés elleni boszorkánysága megtette a magáét. Sorry.
Hol vannak az orkok? Vérnarancsra szomjazom. Kifacsarom magamnak, ha kell!
@jaegtoer:

Ez hozzátartozik EP-hez, én így (is) szeretem a stílusát:))

****

Maga OV mondta, hogy nincs médiájuk. Én csak azt nem értem, hogy az új csatornával mi a baja. Maga a tökély.
@Marcellusca:

Köszönöm ezt:

Mother - Roger Waters - (Pink Floyd) Lyrics

www.youtube.com/watch?v=Q_S-Y199lRM

Nagyon, nagyon köszönöm.
@jaegtoer:
Facsard, Kerényi gyep mester népszerűsége töretlen:
gepnarancs.hu/2015/05/ugyelni-a-reszletekre/

A kóbor kutyák sem, azok is inkább Felcsúton ugatják a Holdat, bár ritmus szekció hiányában elég szar egy buli lesz… Hacsak ákosmester nem tol be egy dobgépet. A szignál kötelez!
@Orica Középföldi:
80 000 000 000 millió forintból (+ 25 még) nincs médiájuk. Értem...
Én meg a királyfi vagyok, akit tüzet adott a sárkánynak.
@vakapad:

Mindkettőre.

Általában kedvelem az írásaidat, akkor is, ha homlokegyenest más a véleményem, mert mindig segít más szemszögből is látni, láttatni jelenségeket, problémákat. Emlékezetem szerint mindig megőrzöd tárgyilagos hozzáállásodat.

Laknerről és elemzéseiről szólva, meg kell jegyezzem hogy kedvelem a pali stílusát, látásmódját, akkor is, ha esetleg nem értek vele egyet.

Mindez azért van, mert a közbeszédnek abban a stílusban kellene folynia, ahogy 'ti' teszitek.

Respect!

Mindazonáltal minden ellenvetésem minden ellenvélemény ellen fenntartom, és eb ura fakó! Továbbá valamint! Ez utóbbit kérem súlyozottan figyelembe venni.
@Knósszosz:

Tisztelt Knósszosz vau!

"A kóbor kutyák sem, azok is inkább Felcsúton ugatják a Holdat, ..."

Sürgősséggel sietek leszögezni 200-as szegekkel, hogy a kóbor kutyák ilyetén való hírbehozását a Kutyatanács nem tűri, mi több, ellenzi, és hivatalosan közli, hogy a kóbor kutyák, legfeljebb csak pisálni és szarni járnak Felcsútra és környékére.
A hold ugatásának szakrális eseményét mindenkor ünnepélyes, meghitt szeánsz keretében végezzük a leginkább erre alkalmas helyen, bár meg kell valljam, hogy a mozgásterünk egyre kisebb, és egyre több a sintér és a pintér.

Vau-va-vau!

Vau2.
@jaegtoer:

Talán mert nem ellentét, csak szokatlan:))
@tristen2005:

"_Olvasgatva a blogot, egjegyzésem csak egy megjegyzésem lenne! @taga20: és @Imola Helyesi: hülyeségeit ingorálni kellene! Egyik ittas, a másik hülye, lehet hogy fordítva van, de nem mindegy! 19, 1 hílyán 20!_"

Szeretném megjegyezni, hogy az említett ekvivalencia [A\equiv B] nem áll fenn. {:D}
@Orica Középföldi:

"_Most olvastam Tacitustól egy jót:))

"Minél korruptabb az állam, annál több a törvény."_"

A korrupciót jól körül kell bástyázni jogforrásokkal.
Leginkább alap törvényekkel... és akkor a korrupció lesz az evidencia.
@Fabius:

"___
@Imola Helyesi:

Ott vannak a híradó.hu közpénzen előállított blogjai, látogasd őket.

Úgy tudom még nem kötelező olvasmány se amit én írok, se amit a kommentelők.
___"

Idejár kábítózni, és nem tud 'lejönni a szerről':)
@Knósszosz:

Ráadásul már a medvék is köztünk vannak:))

index.hu/belfold/2015/05/04/megint_atjott_a_hataron_egy_medve_szlovakiabol/

'Jöttem és a szlovákok küldték, nekünk át Iwo-t(ford.ivó-magyariul)aki a szlovák erdészek szerint teljesen békés:))
@jaegtoer:
Kinek, mi a gyengéje... Azután meg harap a kicsike.
@gazoló:
Azért én ezt a felajzott macit összehoznám pár emberrel. Sose lehet tudni...
@100 kóbor kutya:
Tisztelt Elnök Úr! - a Kutyatanács Központi Végrehajtó Bizottsága Elnökének – helyben:
Eszemben(.?) sem volt etológiai irányból közelíteni a narancskolera okozta pusztítás megoldásának kérdéséhez, ezt én is csak ugatom.
Pusztán abbéli igényemet igyekeztem kifejteni, hogy ne legyen egyenlő a sintér a pintérrel (persze mindkettő ragyás mivolta okot adhat a gyanúra), de ez utópia, szóval ebből adódóan aztán nyugodtan pisálhatnak kendtek Felcsúton. Sőt, szarhatnak is.

Kiváló szűköléssel: knószvajúú
@Knósszosz:

Kérem, kérem.... csak másod segédtitkár vagyok a Szocializációs Főosztály Szervezetfejlesztési Osztálya Kommunikációs Csoportjának Média Szekciójából, de továbbítom Fővau No. 1-nak a kedves és együttérző szűkölését, tisztelt Knósszoszvau:)

Vau2.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

kétségtelen, egyre többször dobja el az agyvelőt:)
@100 kóbor kutya:
Az a vehemens szerénység. Csont nélkül...
@jaegtoer:
Óvarosan, mert valami kóbor eb meg elszalad vele.
@100 kóbor kutya:
Továbbítsa, de vigyázzon!
Nehogy utána inkompetens komondorok beleugassanak a szuverén csaholásba, láttunk/szagoltunk már ilyet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szalad... ja.
Maga meg nem is csaholt semmit egy 1-szerű kérdésre.
Pedig egy mondatba be tuggya sűríteni a választ - a maga tudásával.

Megváltozott a zímélcíme?
Próbálkozom a zevezos@mosonisten.com-al, de az se.
Mi van?!:)
@Knósszosz:
Arra gondolsz, amit lőttél? Válaszoltam, hogy most dobd ki... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Na, ez egyenes válasz!:))
Nem lőttem, itt hagyta valaki.

Majd meg leszel kérdezve, mit ajánlasz Linux kipróbálásra?! Érdekel. Ezt nem ma, azért nekem is volt gyerexobám. Csak: a Linux mekkora gépigény és milyen fájlrendszer?

Majd ha letoltad az AMAZONAST, RÁÉRSZ VÁLASZOLNI, KÖCC!:))) Bassza meg a capslock - most!
Tisztelt Kóbor Kutyák!

Ma telihold van, ragyogó alkalom seggen ülve ugatni a holdat.
@Knósszosz: elbactad. mosonititanic@jeghegy.com a gyorsnaszados cime.
@Knósszosz: es teszem hozza, boli di ovarionak a jeghegye altalaban a soros hutojeben tornyosul.
@Knósszosz:
Valami alap core proci, intel chip alaplap, ddr2 de inkább 3 ram 2 gb, linux mint mate. Azzal el lennél. Majd lomizok neked valamit a raktárból.
Bár, van is egy ilyenem... mire leírtam, beugrott. Na, majd megint büdipestre esz a fene, elviszem magammal és hozzádvágom. Különben a lomis nemzetiségű kisebbség szállítja el robogóval. Apám, a nasa-nak nincs olyan számítógépkapacitása, mint amilyen itt Lakatos CPU-nak, már csak a tőlem elvitt pc-k, notik alapján...
@parti_giano:
A ..... ..... ........ ..... ......csája! ;)
Nem is söröztem! 1 sör se a hűtőbe.
Megjavultam. Komolyan...
@hamucipőke:

A Falka testületileg vonyít. Most nem érünk rá tanácsokat elemezni, de köszönjük szépenvau.
@hamucipőke:
Nemond... Kb.4-5 blöki vakerol a környéken most nálunk. Apránként unalmas.
@hamucipőke:
Ja, ugye nem az vagy, akire gondolok, ezzel az egy bejegyzett röffel?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Nem is söröztem! 1 sör se a hűtőbe._"

Magától elfogyott. Magától. Ja.

"_Megjavultam. Komolyan..._"

Ahhoz operációs rendszert kellene cserélni + másik alaplap.
Jó éjszakát. Nehogy jók legyetek.
@jaegtoer:
Egész hétvégén 1 sört ittam. 0,5 l, mielőtt még kombinálunk... Szóval vegyünk vissza kérem! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ha egy sor sem a hutoben, akkor inkabb komoly visszaesesrol beszelhetunk. azert kene valami az iq szinten tartasahoz. legalabb egy soproni medika. most mit varjak egy leharcolt galyaszokevenytol?
@jaegtoer: ugyan mar?! sir nyomja a gogost normandul, boli meg imadkozik a hutoszekrenyhez. szerinted?
@parti_giano:
Szívlapát a tarkódra. Na, jössz te még erre, eláslak a gát alá...
Bakker, ma egy könyvelőirodában majdnem felrúgtam egy tálat a földön, amiről felhomályosítottak, hogy azt a feng-shui mester tette oda,mert... Huuuu... Bemérte az irodát és AZ kellett oda. Végül is... ha nekem is kifizetik a melót...
@ornagy50:

Köszönöm. Ha rólad van szó, MINDIG ráérek. Ezt írásban is adom.

Volt idő, mikor hasonló érzésekkel jártam Magyarországra. A határ átlépése után /akkor még volt/ éreztem a szabadság illatát a levegőben.

Remélem, lesz még dezsavű érzésem.
@Orica Középföldi:

Köszönöm. Ez nekem sokat jelent. Úgy érzem most magam, mint az ötéves a vidámparkban. ))

jöttem (törölt) 2015.05.05. 00:01:44

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt mondd meg nekem Habok Istene, Lajta Királya, hogy miért csak kikapcsolt állapotban hajlandó töltődni a gépem?

Kezdek megőrülni!!!

Úgy válaszolj, mintha nagyon szőkének magyaráznál.)))

Szótagolni nem szükséges.
lehet, hogy 30 fok lesz ma, de valószínű ez az összeállítás is hőhullámot okoz nálatok, mert az adófizetők minden megyében fizették a művészeti dekorációkat a kormányablakokhoz. :(((
nálatok melyik a nyerő?

hvg.hu/itthon/20150504_Nezzessen_kormanyablakmuveszetet_On_fize
Berend T. Iván Magyarországról: negatív vonások törtek föl, rossz politikai erők kerültek a hatalomba

Sajnos erősen lemaradt az ország.
- Rossz politikai erők kerültek a hatalomba.
- Magyarország útja Európa és nem Oroszország.
- Az MSZMP KB-től az amerikai akadémiai tagságig – interjú Berend T. Ivánnal.

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/erosen_lemaradtunk
"Lőttek már le magyar miniszterelnököt"

Van olyan képviselő, aki szerint ezért is indokolt sokkolókat, úgynevezett TASER-eket beszereznie az Országgyűlés őrségének. Az áldozatot 50 ezer Volttal megbénító, 6-7 méter hatótávolságú eszközökre a Blikk információi szerint tízmillió forintot költenek. Megkérdeztük a képviselőket, szerintük szükség van-e sokkolókra az Országházban.

hvg.hu/itthon/20150504_sokkolok_kepviselo_orszaghaz?s=hk
ma matekérettségi lesz és az index játszott:

A matekérettségibe is beszivárgott a politika

Az érettségi hete hagyományosan az év legparásabb időszaka minden 18 éves számára, és ezen belül is külön lokális idegösszeomlás-csúcsot jelent a matematika napja. Hogy egy kicsit enyhítsük a feszültséget, eljátszottunk a gondolattal: mi lenne, ha a politika még a mostaninál is jobban rátelepedne az oktatásra, és egyenesen a pártok fogalmaznák meg az érettségi feladatait? Hát, valami ilyesmi lenne:

MATEMATIKA

KÖZÉPSZINTŰ

ÍRÁSBELI VIZSGA

2015. május 5. 8:00

Időtartam: 135 perc

index.hu/tudomany/2015/05/04/kiszivarogtak_a_matematika_erettsegi_feladatok/
A nemzeti érdek mítosza és racionális valósága

A 2010 óta regnáló Orbán-kormányok eszköztárában kül- és belpolitikai dimenzióban egyaránt kiemelt szerepet tölt be a nemzeti érdekre való hivatkozás. HEGEDŰS DÁNIEL elemzésének célja annak bebizonyítása, hogy az Orbán-kormányok által alkalmazott nemzeti érdek kategória, továbbá a hozzá kapcsolódó politikai kommunikációs és diszkurzív stratégiák alapvetően hibásak, aminek következtében a nekik tulajdonított legitimációs és mobilizációs funkciókat is egyre kevésbé képesek betölteni. Mindez pedig – számos egyedi hibás szakpolitikai döntés és szerencsétlen külpolitikai kommunikációs lépés mellett – kiemelt mértékben járult hozzá azon helyzet kialakulásához, melyben teljes mértékben felbomlani látszik a magyar külpolitika alapvető kérdéseit övező, nem csak politikai, de társadalmi közmegegyezés.

pcblog.atlatszo.hu/2015/05/04/a-nemzeti-erdek-mitosza-es-racionalis-valosaga/
Ezért szegények a magyarok...

Sok okos politikus szerint működik a rendszerszintű egyenlőség lehetősége. A tökéletes rendszerben mindenkinek ugyanannyit kell adóznia, ugyanannyit kell közteherviselni és ugyanolyan szociális hálót kapnak cserébe. Tehát mindenki egyenlő a törvény szerint. Az egészségügyben, sőt még az alapvető állami ellátásokban sem számít a befizetések nagysága. Megnéztük és találd ki mi történt:

iflgazdasag.blog.hu/2015/05/04/ezert_szegenyek_a_magyarok
most ennyire futotta az időmből, de majd később igyekszem itt is

visszaolvasni. :DDD

szép napot!
@jöttem:
Ak-ku-... Ja, oké... :) aksi zárlat, vagy tápegység hiba. Olyan, mintha a külső táp nem tudna elegendő teljesítményt produkálni... Szerviz, másik táp próba. Amennyiben akkor is, akkor aksi zárlat.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Kezdek félni... Szétszednek a nők. Na, hagyom magam, előbb szabadulok.
@jöttem:
Ja, amennyiben azok után is, akkor sajna alaplapi táp hiba...
@Bukott liberális demokrata:
Egyrészt: ingyenvíz: a létminimum erejéig, ingyenáram: dettó. És a forrása a nagyfogyasztók sávosan progresszív viz- és áramdíja. Lefordítom a gyengébbeknek: fizessenek (többet) a gazdagok, vagy a többet fogyasztók. Ami a takarékosságra is ösztönöz(het) Tiszta "zöldség"
Ez ugyanolyan tőled, mint az öszödi beszédből csak a fidesz-mantrát felfogni. Miért is nem lep meg???
@guma: "A VS.hu szerint a 10 millió forintér beszerzett sokkolókat az ülésteremben nem is használhatják az Országgyűlési Őrség tagjai, ott csak a testi kényszer engedélyezett számukra. A múlt év végén beszerzett eszközöket egyelőre nem is próbálták még ki az őrök..."

Ezek szerint a folyosón már levadászható a renitens képviselő is?
@vakapad:
Lakner egy érdekes (orvosi) eset. Én pl az ország veszteségéhez számolom azt a félmilliót, aki már kitántorgott, és azt a másik 1 milliót, akit a nyomortól a kitántorgottak hazautalásai mentenek meg.
A többi meg szakpolitikai matematika, és az (mint tudjuk) bolsevista trükk.
Lehet, hogy a demagógia nép(meg)vezetés, de nagyon nem mindegy, hogy milyen irányba!
@látjátok feleim szümtükkel:
A kevesebb több. Elég lett volna Vajna 15 mrd-ját összekötni a 15 mrd nyugdíjemeléssel. Azt még az egybitesek is képesek felfogni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tisztelt Boli!
Nem vagyok gondolatolvasó, ezért nem tudom, hogy kire gondol.
Örömmel veszem tudomásul az "ugye nem te vagy" fogadtatást. A röfögés nem az én stílusom, nem a kényszerszabadságra küldöttek közül vagyok.

Remélem, hozzászólásom lesz még a jövőben.
@hamucipőke:

Ebből viszont kiderült, hogy régi olvasó vagy:)
@Orica Középföldi: Igen, régi olvasó vagyok.Nem állandó, inkább rapszodikus, ahogy a körülmények lehetővé teszik:)
@parti_giano:

Csókoljanak meg a görényeid, ha rossz kedvük van:))
Küldöm a menyétemet provokálni.

jöttem (törölt) 2015.05.05. 10:04:42

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kösz a diagnózist.)
@kekex: "Én pl az ország veszteségéhez számolom azt a félmilliót, aki már kitántorgott, "

A Brüsszelben röhögcsélő luvnyák mi elől tántorogtak ki? A saját árnyékuktól maximum, amiért oylan h.lyék, hogy kint röhögcsélnek "a húst zabáló maradi magyar emberen" (nem hallottak még ezek a paleolit diétáról?), de ahhoz meg bénák, hogy itthon lenyomják a tehetségtelen Orbán gyengeségi parazitát.

nepszava.hu/cikk/1056221-brusszeli-magyarok
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
a kitántorgott magyarokhoz képest a brüsszeliek nem is a hab a tartán, csak a csokireszelék a habon. És nagy különbség van a kitántorgás és a kiküldetés között (is).
@kekex: "És nagy különbség van a kitántorgás és a kiküldetés között (is)."

Az az igazság, hogy egyelőre csak azok "tántorogtak ki", akiket drága pénzen a magyar állam (nem az Orbán-állam) kiképzett orvosnak meg miegyébnek, szóval a java. (Kivéve szegény szex-, és egyéb rabszolgákat!)

Azt kívánom nekik, hogy toloncolják őket haza, és éljék át azt a szenvedést (annyiért), amit mi nap mint nap elviselünk! Könnyebb a problémák elől elszaladni, és külföldről eltartott kisujjal osztani az észt, mint kiállni magunkért.

Csak akkor a svédek orvos nélkül maradnának, pukkadjanak meg ...

jöttem (törölt) 2015.05.06. 12:09:20

@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Mintha csak Orbánt olvasnám, megspékelve a "Dögöljön meg a szomszéd tehene" mentalitással.
@jöttem: Hát igen, az Orbán-fóbia nagy betegség, kívánom, hogy gyógyulj ki belőle minél hamarabb!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Azt kívánom nekik, hogy toloncolják őket haza, és éljék át azt a szenvedést (annyiért), amit mi nap mint nap elviselünk! Könnyebb a problémák elől elszaladni, és külföldről eltartott kisujjal osztani az észt, mint kiállni magunkért._"

Önként is hazajönnének, ha cserébe az olyanokat toloncolnák ki innen, mint te. Ha már...
@jaegtoer: Én speciel arra gondoltam, hogy egy hónap alatt megdöntenék a NERendszert a külföldet megjárt, igényes, művelt és demokratikus normákat tisztelő nyugatias fiatalok.

Ha már szóba került: te vajon az Antall-nosztalgiáddal mekkora kedvenc lennél ezek között a fiatalok közt? :)
@jaegtoer: már ettől bearanyozódik:-)...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Azt kívánom nekik, hogy toloncolják őket haza, és éljék át azt a szenvedést (annyiért), amit mi nap mint nap elviselünk!"

aljas, gerinctelen, szemét tuskó vagy!
miért kellene szenvedni? csak nem ov akarja így???
@guma: Szerinted a külföldre menekülteknek joga van a jobb életre, aki meg itthon maradt, az nyugodtan haljon éhen?

Külföldről írsz?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

neked elmentek otthonról? mi ez a hülye szöveg?
nézz már körbe, hol türik el ilyen bambán, hogy ne csak engem hanem a gyermekeim és unokáimat is tönkre tegye ilyen banda aki a saját törvényeit is átlépi...

nem folytatom. itthon élek és a tőlem telhetőt megteszem, hogy ne haljon éhen mellettem senki!
nem csak a szám jár és nem is átkozok el senkit aki az itthoni kilátástalanság miatt máshol keres boldogulást!
@guma: Csak az itteni kommentjeid alapján mondom, de te a demagóg szövegeiddel hihetetlen károkat tudnál okozni sok szegény embernek, ha véletlenül fontos politikus lennél.

Az itthoni kilátástalanságra csak az Orbán-fóbiások mondják, hogy az CSAK a fidesz bűne vagy a jobboldal bűne. Mindenkinek megvan a felelőssége, ha egy iylen helyzet kialakul.

Talán nem kellett volna a rendszerváltozás után szétverni a baloldalt, és a szocialista múltat nyom nélkül eltörölni. Sokan mozgósíthatók lennének most a szakszervezetek és a baloldali pártok által ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

de jó, hogy visszanéztem!
olvasni sem tudsz?
itt is kommenteltem (sokszor!), hogy sosem voltam pártag de a szakszervezetben dolgoztam...
az ország egyik legeredményesebb érdekképviseletét teremtette meg a tagságunk!
nem számoltuk fel még akkor sem amikor 2000-ben a munkástanácsoknak adta a munkatörvénykönyv a kollektívszerződés megkötését.

nekünk ma is komoly juttatásaink vannak. ha csak tizedét a sok ilyen nagyszájú mint te elértétek volna nem itt tartana az ország...

mi még anyagilag is segítettük néha más szakszervezet megmozdulásait. és nem engedtük, hogy egymás ellen kijátszák a szakmákat, embereket.

nekem jogom van az ilyen szemét szövegeket éppen ezért gerinctelen aljas képmutatásnak tartani.

te mi a lófaszt tettél azért, hogy ne verjék szét az összefogás eszméjét? a közös célok a kiszámítható élet lehetőségét. mert én nem csak tagdíjat fizettem! nekem akkor is bizalmat szavaztak amikor káosz volt és kompromisszumot kellett kötni.
még amikor külföldi kézbe került a cégünk akkor is megőriztük értékeinket. harcoltunk. és csak tavaly volt, hogy nem fizettek 14 havi bért, mert egy nagy beruházás és a nehézipar helyzete miatt erre nem futotta...
idén viszont már fizetik megint...

szóval ne engem oktass, hanem találd meg a helyed ahol tudsz a változásért valóban tenni valamit nem csak pofázni.
értelem ellenes fóbiádat küzd le és akkor kicsit könnyeben szót értesz másokkal és felfogod mennyire káros másokat ócsárolni, minősíteni beszélgetés helyett...
@guma: Nagyon eredményes lehetett a munkád, az országban uralkodó közállapotokat elnézve ...

Itteni működésed pl. kimerül annyiban, hogy érdekes cikkeket linkelsz, nulla önálló vélemény nélkül. Ha ilyenek vagytok a szakszervezetben is, talán nem csoda hogy a kivasalt arcú Gaskó villog a nevetekben.

"Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél.”

(Tudod, ki mondta? Orbán, 1993-ban Kéri könyvében)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: inkább "aludj el szépen kis Balázs"...

legyen könnyű álmod...
@Sir Bates dö Hól: Mi van, ma is leugatta a fideszes főnök a fejedet a munkahelyen?

Mondj föl inkább, öreg, rögtön kiegyenesedik a gerinced!
@Sir Bates dö Hól: :))))

de ha nem tud aludni, számításba jöhet a Gőgös Gúnár Gedeon???
@guma: nem ártana... egy ct a kis fejiről, mint egy hurrikánvadász készítette felvétel...
@Sir Bates dö Hól: minek? okosabbak nem leszünk tőle...
süti beállítások módosítása