Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.21. 09:45 Fabius

Ma megszűnik a CÖF!

Címkék: fidesz facebook belharc cöf

Kormányunk nemzeti főciviljeinek megártott sok a jóból. Nem, nem a fölnyalt közpénzt adják vissza, hanem rövidségében is megrázó, drámai közleményben közlik, ma megszűnnek lenni a legnépszerűbb közösségi oldalon, bezárják a faszbúkprofiljukat. Nyilván azért, mert a drága nép túlszerette ott őket.

cof2.jpg

Siratják is őket rendesen, népszerűek voltak, na:

6.png

Nem is értem mi volt a baj, a szeretet és hála túlcsordulása talán? Vagy annyira belelovalták magukat a repedésszélesítésbe, hogy elfelejtették észrevenni a rajongást? Mer'hogy az van, a tapolcai kampányban besült közjáték után elkezdték egymás haját is tépni, az "orbánkormány-megmentése" című közjátékra mindenki másképp emlékszik. Mint a gyerekek. Felcseperedni sikerült a langymelegben keresztapus gondoskodása mellett, aztán mikor a Don már nem csak a kétharmadot, de a kormányzást is bukná elkezdődik ezeknél is a pubertás, és azon versengenek melyik jómadárnak volt előbb szőrös a pöszörője.

Tudja meg ország világ, hogy Vitéz Alsófelcsúti Bencsik András pöszörője volt legelőször pelyhes!

Körbe is hívta a haverokat Bayertől Szélesen keresztül Csizmadiáig a hírrel, mire emezek elkezdtek önvizsgálatot tartani. Csak szegény Csizmadia volt lemaradva egy lépéssel, ő a hirtelen megalakult Pelyhes Pöszörősek Páholyából kimaradt, hiába emlékszik azóta máshogy. Aggodalomra azért semmi gond, bár kis késéssel, de a természet nála is tette a dolgát, végül bevették a klubba.

Aztán meg úgy gondolták, ha már ilyen szőrösfaszú keményfiúk lettek megmentik az Orbán kormányt.

Most meg itt toporognak, pehelyvitába bonyolódnak és szemmel láthatóan nem nagyon értik a körülöttük zajló eseményeket. A vicctamás például még ott tart, hogy szerinte a szőrkérdésen kívül is fontos dolgokat kéne sürgősen tisztázni:

"hogyan kell értelmezni az utóbbi időszakban megtépázott polgári Magyarország vízióját? Politikai termék vagy a nemzeti tábor értékrendszerének központi eleme? S mindehhez hogyan viszonyul a „keményen dolgozó kisemberek” víziója? Utóbbi politikai termék vagy egy új, fontos érték; s vajon a két megközelítés szinkronban van-e egymással?"

Asszem Gépont Fodornak ismét azt kívánja a komplett kormány, hogy tarajos sült szarjon élete hátralévő minden napján, lehetőleg naponta többször. A tábor láthatóan el van bizonytalanodva, hogy akkor most át teccettek minket baszni? Legalább az Édesdrága Keresztapus hazudja már, hogy áh, dehogy!

Csoda, ha ilyen körülmények között rosszabbul állják a sarat, mint négy éve, és feladnak fontos bástyákat, mint a faszbúk?

 

284 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr187385422

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.04.21. 15:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20: Na most mi lesz? Egyrészt Orbán, de főleg Rogán térdelne előtted sokáig, másrészt meg neszójjábenincsdiplomád, de túl sok a diplomás, szóval torkon fosta magát a NER megint.

Ne gonoszkodjunk, még a végén ámokot fut 1millió ember az önkényuralmi jelképekkel zsúfolt szabaccsá téren
@miva?: hiába konzervatív, baloldali vagy a szó eredeti értelmében liberális ma valaki, ha nincs egy komolyan vehető konzervatív, baloldali vagy épp liberális párt.

Akkor marad a feszültséglevezető anyázás.

(Már bocs, hogy kiestem a szerepből...)
@miva?: Ne ess az általánosítás hibájába. Itt vagyok pld. én is. Szinte már libsijobbikos vagyok. :)
@huzzadneki shakespeare:
szőröstöke van a légynek ha nem hiszed gyere nézdmeg
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Folytatódott a Hagyó per, az alábbi rész a módosított vád:

"A vádirat szerint a közbeszerzési eljárás szabályait formálisan nem sértették meg. Ennek ellenére Demszky Gábor akkori főpolgármester politikai főtanácsadója, Mesterházy Ernő másodrendű vádlott „felhívására” az Antal Attila harmadrendű vádlott által „meghatározott feltételek szerint, a Balogh Zsolt negyedrendű vádlott által irányított közbeszerzési eljárás jelentős kárt okozott a közlekedési vállalatnak”. A „versenykorlátozás” révén a vállalási díj keretösszege jelentősen, legalább 500 millió forinttal meghaladta azt a vállalkozási díjat, amelyet valós árversenyben lehetett volna elérni."

Teccik érteni?
A vádlottak a közbeszerzési eljárás szabályait formálisan nem sértették meg. Pont.

"A módosított vádirat szerint az „irányított közbeszerzési eljárás” után kialakult vállalkozási díj mind a korábbi takarítási szerződések alapján kalkulálható takarítási díjat, mind az utóbb, 2012-ben lefolytatott közbeszerzési eljárásban kialakult vállalkozási díjakat hasonló nagyságrendben haladta meg."

Aha!
Szóval a szocik irányított közbeszerzése vádemelésre alkalmas, azelmúltötév irányított közbeszerzései meg nem sértenek senkit és semmit. Miért is lehet a Közgépnek 11 milliárd osztaléka?
Nahát!

mno.hu/belfold/folytatodott-a-hagyo-per-1282915
ma valóban röhögni kell!

Könyörögve kérem a TEK-et!

Egy skizofrén rendszeresen és zavartalanul jár-kel a miniszterelnöki dolgozószobában.

„Nem tud azzal mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát, vagy annak nevezik az újságok. Ezt mondta ma Orbán Habony Árpádról.

Tegyük fel, hogy kellően hülye vagyok és elhiszem mindezt.

De akkor könyörögve kérem a TEK-et, tegyen valamit, mert ezek szerint egy skizofrén rendszeresen és zavartalanul jár-kel a miniszterelnöki dolgozószobában, a hermetikusan lezárt frakcióülésen, a választási központban, vagy épp a Polgári Pikniken, közvetlenül a miniszterelnök közelében.”

mandiner.hu/cikk/20150421_szirmay_david_konyorogve_kerem_a_tek_et

és a másik, ahonnan idézni sem akarok, mert úgy röhögök, hogy majd leesek a székről:

Bayer Zsolt kontra VV Aurelio. És ilyen tényleg van!

cink.hu/bayer-zsolt-kontra-vv-aurelio-es-ilyen-tenyleg-van-1699197143
Szerintem Imola Havasi Bertalan, csak közben átszokott a csavarlazítóra.
Gondolom kellett neki csirkefarhátra. :)

Százmilliónyi készpénzt dugdosott a Buda-Cash egyik vezetője

civilhetes.net/gazdasag/szazmillionyi-keszpenzt-dugdosott-a-buda-cash-egyik-vezetoje
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugyan, még mindig ugyanazon a végbélen csüng. A kólásdoboz már nem elég.
@batyuné Helyesi Imola: Tévedés. Itt komoly szándék van. Szajkózom mittomén 6 éve, hogy úgy szavazzunk, ahogy gondoljuk, ne ahogy kiszámoljuk, hogy olyan országot építsünk, amibe beletervezzük az ellenoldal szavazóinak boldogulását, hogy fázni, éhezni a XXI. században azt jelenti, hogy az egész nép kukába való, hogy az oktatást kell minden további középpontjába tenni, hogy ...

Nem nekem kell párt, viszont szomorú, hogy ezzel én mint szavazó senkinek nem kellek.
M.o-on nincs baloldali párt, és a jobb oldalit is inkább lehet rabló lovagok pártjának nevezni. A cöf volt az egyetlen ami a volt ami, egy faszság. Álmodozók és haszonlesők egyesülete. Kiszolgálták a vezetőket, mi9ndent megtetteki, hogy népi támogatást mutassanak, azok meg a felszabadult idejükben elloptak amit csak lehetett. Orbán járt az élen a 4 db házzal, szigettel - yachtal, földekkel és 37 milliárdal.
Ostoba CÖF-ösök. Adtátok arcotokat ezeknek, most meg ha végigmentek Adyliget utcáin, a nép összesúg mögöttetek.
@guma: Azért azt itt is mindenki nyugodtan rögzítheti, hogy Aurelió legalább akkora fasz mint Bayer, csak más létsíkon. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Imola számtalan kérdést vet fel, amit nem biztos, hogy meg akarok válaszolni.

Mindenesetre magyarul beszél (már ahogy) és ez azért valahol mégis deprimál.
Imola, te meddig vagy kifizetve?
Gondolom, nagyjából közismert a főleg főzelékekhez készülő "kakastaréj" - vagyis a egyik, hosszanti szélén bevagdosott, majd így ropogósra sütött szalonnaszelet.

Na, Imolka tiszteletére ezt hívom én mától tarajos sültnek :D
@Gábris szomszéd:

"Nincs szükség a kényeztetésükre, bőven elég ha a jobbikra szavaznak majd a csalódott fidesz szavazók is."

A csalódott Fidesz szavazók megfelelően be vannak etetve Gábris.
Nekik nem kell gazdasági programot írni. Elég, ha elmondjátok a jól ismert mantrákat.
Ez lesz az a hatalmas győzelem?
Hasra kellene esnünk, mert a birkák átvonulnak egy újabb karámba?
@jöttem: Hát olyan programokat ne is nagyon írjanak, mint amiket az elmúlthuszon gengszterváltói készítettek. A tetteikről már nem is beszélve. Szóval az igazi birkák inkább köztük és nem a szavazók között vannak.:)

"tisztelt ellustult, elfásult és a világtól lemaradt magyarországi értelmiségiek. Tisztelt városlakó fotelelmélkedők, vulgármarxisták, autoriter-elvű libertáriánusok! Tisztelt médialakájok, akik elpirultok, amikor Simicska kiejti a "geci" szót a száján, de, amikor Semjén azt mondja, hogy állatokat ölni keresztényi dolog, akkor sunnyogtok, amikor Gyurcsány sokadjára retteg attól, hogy holnap halomra lövik a zsidókat a Duna-part még fel nem túrt szakaszán, akkor tapsoltok, és úgy tesztek, mintha ez a veszély létezne.

Tisztelt elemzők, szakemberek - a lakájgárda, akik ebben a büdös demokráciában éltek a pártok pénzeiből, és fizetett zsoldosként azon dolgoztok, hogy a hülyeséget szakértelemnek, a lopást befektetésnek állítsátok be, s mindezt azóta, hogy megérkezett hozzánk a demokrácia.

Tisztelt jogalkotók, akik az önvédelmet bűnözésnek, a rablógyilkosságot apró kihágásnak állítjátok be, és tisztelt bírói kar, akik gond nélkül osztotok ki letöltendőket, ha úgy utasít titeket a politika.

Tisztelt vállalkozók, magyar nagytőkések, akik sosem éltetek kemény piaci verseny keretei között, de mindig is jól kaszáltatok az állammal kötött zsíros üzleteken, akik a zárt pályáztatós rendszerek, a zártkörű részvénytársaságok világában urak vagytok, de alkalmazottaitoknak éhbért adtok, mint egykoron a feudális rendszerekben a földesúr a jobbágyainak.

Tisztelt frisspolgárok, ti régi-új dzsentrik, akik képtelenek vagytok a kulturális megújhodásra, de finnyás orral húzódtok minden elől, ami új.

Tisztelt polgári deklasszált, egykoron hős szocialista értelmiség, akik a giccsparádét állami kultúrpolitikává tettétek, ahol Kerényi Imre kultúrpápa lehet.

Tisztelt politikusok, állami hivatalnokok, pártkatonák. Kinyalt, kikefélt, és szétkefélt arcú, zselézett hajú, a vadiúj csillogó verdáitokban, az "akiknek nincs semmije, annyit is ér" létérzést magatokévá tevő, és azt minden rezdülésetekben hangsúlyozó uralkodói kaszt, akik nem tudjátok, hogy egy sarokkal odébb milyen az élet, de megoldjátok... És megoldásaitokba halunk bele, ezek miatt megyünk el innen...

Tisztelt elmúlt 25 év összes fenegyereke..., tisztelt felsorolt tiszteltek: mégis, kit kellett volna választani? Titeket?"

jobbegyenes.blog.hu/2015/04/14/jobbik_in_do_hauze
@miva?: Nekem se kell párt, ha kéne, csinálnék :) Na de minthogy én nem indulok a választáson, valakire csak szavzni kell, és viszonylag ritkán van értelme párton kívülire. Amit írsz, hogy mi mindent kéne és nem, abban teljesen egyetértek veled, csak hát az ország meg nem hallgat rád.

Teljesen természetes reakció ilyen közállapotok mellett, hogy a 'párt' mára szinte szitokszó, de attól még egy modern demokráciában pártokra szavazunk,még akkor is ha azok egyre inkább személyi karizmára épülnek.

Isten bizony, ha tudnám mit lehetne ebben a <öncenzúra> országban tenni, hol lehetne a normalizálódás felé az első lépést megtenni, akkor az elvakult trollok szívatása helyett megírnám, de fogalmam sincs.

Mármint elég jól rálátok a közéletre (a saját meg nem nevezendő szakterületemre meg pláne), és nyilvánvaló, hogy milyen gazdaság-, jogpolitika, pártfinanszírozás, stb. kellene úgy nagy vonalakban, de hogy mi az oda vezető út, hogy az egyszeri ember, te vagy én, mégis mit tehet, azt nem tudom.

És előjön még az a régi dilemma is, hogy az istenadta nép még ha módja volna rá, akkor se arra szavaz, amire érdeke diktálná.
Az ilyen ember is annyit ér, amennyije van, mondaná a Jani. Ez az ember az igazi Jani, és lényegtelen, hogy mennyije van. :D

spurman.blog.hu/2015/04/21/a_spursag_magasiskolaja_igy_vagj_fel_1_mazsa_fat_7_perc_alatt
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem érted te eztet, szemmel láthatóan. A cocik "irányitott közbeszerzést" folytattak, ami fujabelemjönki, a közgép viszont "meghívásos közbeszerzésen" nyert, ami, ugye, teljesen törvényes. Remélem, mostmár világos, és nem teszel föl ostoba kérdéseket.
@Jules Verne:

Hát, igen. Most akkor veszem a karabéjom és puff.... :)
@Gábris szomszéd:

Ez olyan, mintha csak azért választanának meg egy szépségkiránynőt, mert ő még szűz. )))

Itt egy figyelemreméltó cikk. Sok minden kiderül belőle.

Számomra az hogy a Jobbik keményen keresi önmagát.

"De a pártelnöknek igaza van abban - védte a középre húzó kampánynak is betudott sikereket Szávay, - hogy míg néppártként a Jobbik továbbra is ugyanazt a radikális programot valósítja majd meg, kommunikálni higgadt polgári pártként fog."

Nyilatkozza Szávay, a Jobbik egyik alapítója.

Hogy is van ez?

Az új imidzs néppárti, mert az bejött a tapolcai választásokon, de a régi radikális programmal, polgári pártként kommunikálva.

Vagyis, mást mondunk, mit gondolunk??? !!!!

Ez meg a hab a tortán:
"Ha pedig valaha, bárhol, bármikor Jobbikos politikusról is kiderül, hogy lopott, azt kívánom, üljön a börtönben a korrupt szocialisták és a korrupt Fideszesek mellett," jelentette ki Staudt Gábor a közönségnek.

Ilyet nyilatkoztak a fideszesek is annó.
Aztán mi lett belőle!!!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: sőt, zsocát még a faszhelikopterre is felültette ez a vvaurélio nemistudom minek nevezzem gyerek:))
@ornagy50:

A Muppet show-ban láttam hasonló figurákat.)))
@Gábris szomszéd:

Nem linkekre vagyok kíváncsi, Gábris. Azt megtalálom magam is.
Új imidzs régi programmal. Ez mit jelent a te olvasatodban?
Mert az enyémben a kettős beszéd elismerését. Azt meg értelmezni sem tudom, hogyan kell polgári pártként kommunikálni.
Ez már hármas beszéd ?????
@jöttem: Azért bátorkodtam megmutatni, mert feltételeztem, hogy tényleg meg akarod érteni a jelenséget.

"Új imidzs régi programmal. Ez mit jelent a te olvasatodban?"

Nincs ezzel probléma én amúgy is örülök neki, ha a hülyeségeiket levetkőzik a jó dolgokat pedig megtartják és tovább is viszik.
@jöttem: Na de,hogy néz máááán ki a"jizz"?
Mintha homlokon koitálták volna egy "fokossal!DD
@gazoló: Mintha nem tudnád, hogy ez mennyire kontraproduktiv. Az összes főokos ezt hajtogatja minden libsi médián, csak pont te nem hallod meg őket? Szedd össze magad. :)
Csintalan visszaszólt Rogánnak :)

Nem tetszik Csintalan Sándornak, a HírTV műsorvezetőjének Rogán Antal nyilatkozata, Facebook-oldalán szólt vissza a Fidesz frakcióvezetőjének. Rogán Antal az M1 Aktuális című műsorában azt mondta:

"Csak a vak nem látja, hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió egyre közelebb kerül a szélsőjobbhoz."

A volt szocialista Csintalan Sándor, a csatorna műsorvezetője kikéri magának, hogy a Jobbik felé húznának, Facebook-oldalán ezt írta Rogánnak (szöveghű idézet):

"Kedves Tóni! Csak a vak és süket nem látja, hogy elvesztetted a valósággal a kapcsolatot. Nem hallgatod a rádiót, nem nézel tv.t nem olvasod a nemzetet. Bántó és sértő módon alád a kollégáimat. Eszed? Csak egy egyetlen egy példát mondj a "jobbikozásra"! Majd ha győz a "jobbik" amiért sokat teszel tesztek, akkor majd emlékezz köszönd meg a haveroknak ( Habonynak, Vajnának ) és nézz magadba".
@Gábris szomszéd:

Az arculatváltás egy párt életében elég komoly dolog. Abban az esetben, ha nem csak és kizárólag a kommunikációs stratégiákat érinti.
Belső vitákat generál, amelyek tisztázása hosszú hónapokba telik.
Ezt nem látom a Jobbiknál.
Az, hogy egy alapítótag, aki maga is a radikális szárnyhoz tartozik, a fenti módon nyilatkozik, sokat elárul a folyamatról.
@ornagy50:

Most mondjam azt, hogy kezd látszani a valódi énje?))
@jöttem: Annyira nem izgulok, meg amúgy is épp elég a mának a maga baja. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Tungsram.
Egy LED tovább bírta volna.

Kiégett? Nem baj. Kukába.
@gazoló: Az átalakított kép nem illik a cikkhez, lévén, hogy a nyugat az általa létrehozott vahabista állatokkal együtt (ISIS és társai) immáron 4 éve meg akarja buktatni Asszadot, de ő azóta is hatalmon van. Mondjuk az biztos, hogy Orbánnál sokkal nagyobb támogatottsága van,

jöttem (törölt) 2015.04.21. 22:49:45

@Gábris szomszéd:

Mellébeszélésből jeles!
@Imola Helyesi:

A sün-sül viszonylatban sületlennek bizonyultál kedves Imola.
@Imola Helyesi:

"__@jöttem:
Nem hinném, hogy szlovákiai magyar vagy.Szlovákiai lehetsz, de akkor inkább tót gyökereid vannak, és akkor hagyd a magyarságot.Legyél szlovák, az erkölcsösebb. _"

Imola Nagysád! Már magam is elérzékenyültem, hogy milyen kedvesen szóltam hozzád az előbb, de mégiscsak rá kellett döbbennem nem kis keserűséggel olvasván az idézett hozzászólásod, hogy nem csalt meg mégsem a látszat, mert helyesen észleltem, hogy mégsem vagy te más, mint egy repedt sarkú, habzó szájú, fidesz-kurvának állt, hólyagos hátúra kefélt nemzeti tucatlotyó, mondhatni a politikai gerillamarketing orbán-hulladéka.
@taga20:

"_semmi közöm, ehhez az egysejtűhöz:))) _"

A minap írtad neki, hogy szereted.
Hogy a poszthoz is szóljak, a CÖF éppúgy belesült a polgári Magyarországért vívott víziójába, ahogy Imola a sülbe sült-be.
@jaegtoer:
Te meg egy hülye libafos vagy.
Ne bántsátok Imolát, neki sem fenékig tejfel!
@Imola Helyesi: te Imol, figyejjé má'!!! Emesénéd, hogy a világ negyedikk gazdaságának számító ország - ez a rejtvény, melyik az - mennyi gyarmattya vót???
De csak hal-kan jegyzem meg:
a CÖF az meg mijafaxom?
@Baldrick68: Kedves Uram/Hölgyem!

Köcsögöm széken!!! Pontosan az utolsó, idézett mondatát, akartam magam is mondani!!!

Azt azért tegyük hozzá, hogy svejc talán 12-14 évig is kihúzná a lakosság cserét követően.

De elképzelem, amint médindzsörmeni-t gyárt a sok űber!!!
@Gábris szomszéd: Ne mennyünk bele, hogy mi is az alapvetés Londonban, vagy Torontóban elterülő értelmes és beilleszkedni vágyó magyar részéről.
DE!! csak azért is:

magyarral SEMMIFÉLE kapcsolat!!
szerinted ez miért van/lett?
@Imola Helyesi: Te közepesen terhelt, érted miről beszél @Baldrick68:?

Ha nem, akkor kezggyé el píztet kuncsorogni a gazditól, hogy megnézzed a rothadó nyugatot!
Itt sem tejfeles a fenék, meg egy falat kóbász(gazdid imággya tőtteni. Ki mihez ért...)senem nincsen a kerítésbe. De azért csak-csak 1 ájró 300 forintocska. Szerinted ez az arány véletlen, vagy bisztosan kibaxás a magyar-gyűlölő nyugatiaktól...
@Orica Középföldi:

"_Köszi. Pillanatnyilag a Bayer-interjút emésztem, és azon morfondírozok, hogy fog írni, ha mindkét karját odaadta._"

Ahogy eddig. A nyelvével.
Továbbra is izgalomban tart a kérdés ( meg ez a beszéd ), talán kéne szervezni egy békemenetet, és megvédeni a miniszterelnököt és kormányát minden féle pesti pletykától:

Mit keresett Habony Orbán Viktor oldalán, mellett? Miért is kapott parlamenti belépőt? Mivel is kell foglalkoznia a kormánynak? Mikor derül ki, hogy Habonynak is van (volt?) diplomata útlevele?

index.hu/video/2015/04/21/2015_0421_orban/

Ja, és mit érezhet Habony a kijelentés hallatán, mely szerint OV nem tehet arról, ha valaki magát az ő tanácsadójának tünteti fel?
@jöttem: @Orica Középföldi: @guma:

'Jöttem tűnődött minap azon,miért virágzott előbb a szilva a cseresznyénél!!
Most az almákon a sor...
Isteni az illatuk:))
Valami szépet reggelire,meg mindenkinek!!

Radnóti Miklós: Virágének

Fölötted egy almafa ága,
szirmok hullanak a szádra,
s külön egy-egy késve pereg le,
ráhull a hajadra, szemedre.

Nézem egész nap a szádat,
szemedre hajolnak az ágak,
fényén futkos a fény,
csókra tünő tünemény.

Tűnik, lehunyod szemedet,
árny játszik a pilla felett,
játszik a gyenge szirommal,
s hull már a sötét valahonnan.

Hull a sötét, de ne félj,
megszólal a néma, ezüst éj;
kivirágzik az égi fa ága,
hold bámul a béna világra.
"...az elmúlt hónapokban a személyi és állományi azonosítót nem viselő rendészek a rendőrökéhez megszólalásig hasonló láthatósági mellényben kezdtek megjelenni a vasútállomásokon."

nepszava.hu/cikk/1054981-kozossegellenes-vasuti-rendeszek/
???????????????????????????????????????

"Ha ésszerű határidőn belül a magyar kormány nem hajtja végre a szükséges korrekciót, akkor az Európai Bizottság eljárás indít hazánk ellen, és 340 milliárd forint kiadással - az MNB monetáris finanszírozási összegével - megterhelteti a magyar költségvetést. Ebből egyenesen következik, hogy a kötelezően előírt, a maastricht-i követelményeknek megfelelő, 3 százalékos GDP arányos államháztartási hiánycélt túllépjük, aminek messzemenő következményei lehetnek -"
nepszava.hu/cikk/1055017-matolcsyek-miatt-eluszhat-a-hianycel/
Reggelt, Népek!

Címlapos hír?

Bár, ezek után, hogy megszűnik a cöfike ... :)
Emlékeznek még a Hatvani Rendőrkapitányság ostromára?
Európában ritka, hogy egy rendőrkapitányságot megostromolnak. Az Alfahír tegnap a gyanúsítottak tárgyalásáról tudósított. A történet abszurditását mutatja, hogy az intézkedő rendőrök ellen is eljárás indult... :(

alfahir.hu/mindent_tagadnak_a_rendororsre_tamado_ciganyok
Ezt mondja öt év folyamatos 2/3-ad után a fidesz-barát elemző:

"a Fidesznek nincs koherens társadalomképe, de ideológia-, és kultúrateremtő képessége sincs."

Nebassza!

Neki öt év kellett ennek felismeréséhez? MIabánatoslófauszt énekelt neki eddig a fidesz? Mit is védett akkor eddig a cöf-röf?
Az ő füle nem azt hallotta, szeme nem azt látta az elmúlt öt évében amit nagyon sokan, a társadalom jelentős része hall és lát? Most hirtelen alakult ki ez a nincs nekik sem ez,sem az állapot?
Szerencsétlen balosok, még mindig azt remélik, hogy visszajönnek a hatalomba jurcsánnal és a többi balfasszal, ehelyett és a CÖF helyett kapnak majd egy kemény Jobbost.. Akkor még ajvékolni sem lesz lehetőségük. :)
Lesz még úgy, hogy a balosok visszasírják a CÖF-öt is, meg a Fideszt is, csak ne legyen Jobbik hatalmon... :DDD
Egy búcsú Békemenetet, na... Lécci, lécci... :D
@lavór: megyünk, ne aggódj! és lesz az még többször is, még a te érdekedben is, ha majd behozzák a numerus clausust a Jobbikosok..
@ariete:

Rettegjetek. Ha a Jobbik lesz kormányképes párt, akkor sem történik más, mint amit a választópolgárok többsége akar, ugye?
@ariete: Szerencsétlen balosok, még mindig azt remélik, hogy viss"zajönnek a hatalomba jurcsánnal és a többi balfasszal, ehelyett és a CÖF helyett kapnak majd egy kemény Jobbost.."

Gondolod, hogy a jobbik tudna a fidesznél keményebb lenni? Hiszen a fideszt is a keménykedése, önfejűsége, a nem rájuk szavazó lenézése ( és ebben a jobboldali nézetűek is benne vannak ) jellemezte az elmúlt öt évben Vagy te nem itt éltél eddig?
A bebetonozott jogszabályok miatt a jobbiknak is nagyon kicsi lesz a játszótere, 2/3-a biztos nem lesz, és kénytelen lesz alkukat kötni ha esetleg kormányra kerül ( szerintem ez nagyon nem valószínű, kivéve, ha a fidesz összefekszik vele ), ezért kár riogatni az embereket mind a jobbikkal, mind a baloldallal, hiszen már a fidesznek sem olyan habos a kávéja a 2/3-ad elvesztése okán.

Osztán az emberek elgondolkodnak majd azon is az elkövetkezendő években, hogy mi jót hozna nekünk egy fidesz-jobbik koalíció. No ettől még a pokolbéli ördög is fél.
A választópolgárok többsége jobboldali. Úgy hogy rettegj csak te , baloskám. És szerintem gyorsan add el a lakásodat és húzzál... mert aztán késő lesz. :)
@Gábris szomszéd: majd köpönyeget váltasz... ismerjük! :))
@ariete: Te is lassan vadhajtás leszel. :)
@ariete: "megyünk, ne aggódj! és lesz az még többször is, még a te érdekedben is, ha majd behozzák a numerus clausust a Jobbikosok.."

No akkor most hogy is gondolod?

Nem régen még így láttad:

"És a jövő a fiataloké, vagyis a Jobbiké."
Ennek elterjesztését egyből támogatnám a sulikban, ha hatalomra kerülnék.

Megnéztük a jövő iskoláját, itt van Magyarországon

hvg.hu/tudomany/20150420_kodolas_logiscool
Csodálkozom, hogy eddig nem törölték. Néhány elvakult fideszes nyalta csak a seggüket, mindenki más pontosan annak nevezte őket, amik voltak. Így kb. 100 hozzászólásból egy volt rájuk nézve pozitív. Még úgy is, hogy gyomlálták rendesen az ellenvéleményeket.

Igaz, akkora irtást nem rendeztek, mint a Fidelitas, mikor a provokátorfigyelőre írt kb. 400 hozzászólásból 3 maradt meg. :) Szóval lehet tanulni az ifjaktól is.

jöttem (törölt) 2015.04.22. 10:34:04

@gazoló:

Köszönöm a csodaszép verset. ))
@jöttem: Csekkold gyorsan az új, felvidéki témát is érintő FAB posztot. :)

jöttem (törölt) 2015.04.22. 11:17:41

@Gábris szomszéd:

Jó reggelt!

Nem tudom feltűnt-e neked, hogy tudok olvasni. Sőt írni is!

A szövegértésben is haladok, bár mostanság Sir ritkán írogat, így nem tudom lemérni a fejlődésem.

Úgyhogy kiléphetsz a néptanítói szerepből.

A tegnapi kérdésemre még várom az érdemi választ. Hogyan képes a Jobbik néppárttá alakulni valódi változások nélkül?

Ha lehet, ne linkkel és bibliai idézetekkel válaszolj. Egyszer csak sor kerül rá! )))
@Imola Helyesi: Kedves Imola! Szégyent hozol a magyarokra. Sajnos. Összekevered a Habsburgokat az osztrákokkal. Tudod (ja, nem), 1848-ban az osztrákok nagyon várták a magyar haderőt, hogy szabadítsa fel Bécset, és elzavarhassák a Habsburg császári családot.
A sün-sül kérdéshez meg kár bármit hozzátenni. NER kompatibilis vagy. Sajna még annyi eszed sincs, hogy kikérd a felsőbb vezetés tanácsát. Ja, igaz, majd elfelejtettem, a facebook oldal már nem elérhető.
@Imola Helyesi: Ennyire volt osztrák a Habsburg ház. (várj, segítek: semennyire)
"A Habsburg név a 11. században ragadt az alemann eredetű családra, amikor II. Ottó (meghalt 1111) a mai Svájc területén, Aargau kantonban, az Aare és a Reuss folyók egybefolyásánál fekvő Habichtsburg grófja lett. Más forrás szerint Habichtsburgot Guntram unokája, Werner építtette, aki egyébként 1002-től már strassburgi püspök volt. A vár neve magyarul Héjavárat jelent, és innen ered az ismert Habsburg családi címer is. Birtokaik kezdetben főleg a sváb hercegségben terültek el, amit később elzászi területekkel egészítettek ki (egyes források szerint ezzel ellentétben az elzászi birtokok jelentették a kezdeti törzsterületet). Később a svájci területekről elüldözték őket a svájciak, és ezzel nagyjából egyidejűleg a magyarok és csehek közötti ellentéteket kihasználva megszerezték maguknak első kelet-ausztriai birtokaikat."

Még némi információ:
A NER kompatibilis jelentése: önálló gondolkodásra képtelen, központi irányelvek mentén, gyakran kézi vezérlésre működő.
Ha ezt sem értenéd: segghülye.
@jöttem: Hogy hogy hogyan? Szépen és normálisan végigviszik azt, ami eddig is szerintem elvárható lett volna tőlük. Megjött a jobbik eszük na. :)
@gazoló: "Radnóti Miklós: Virágének" Szia, egyik kedvencem!
@Fabius:

visszajöttek! csak eltértek a nézetek pár percre. hahahaha

Segítsetek a Szellemi Honvédőknek!

"Nem sokkal később a szervezet visszakozott, az oldal újraindult, a régi bejegyzéseket újra feltöltötték, de nulla lájkolóval az addigi 3481 helyett. De az egészben a legjobb az indok:

Az oldal megszüntetését nézeteltérés miatt felfüggesztjük.

Hogy milyen nézeteltérésről van szó, azt sajnos nem részletezik, de újra több ezer lájk elérésére buzdítanak. Dolguk biztosan lesz, hiszen a poszt megírásakor 6-nál tartanak.

(via Origo)"

cink.hu/segitsetek-a-szellemi-honvedoknek-1699397113
Nocsak, mégsem szűnik meg sem az FB-oldal, sem a CÖF. De lehetett egy napig anyázni őket, meg az őket védő kommentelőket. Hát, igen ki mint él, úgy ítél.
bonyolódik ez szépen hahahahahahaha

tehát az a cöf nem cöf...

"Addig is kérjük, ossza meg minél több emberrel, hogy
újra munkába álltunk, érjük el ismét a több ezer kedvelést.
Tisztelet a bátraknak!"

Ezt a posztot ketten lájkolták. Az oldalnak április 22-én 15:30-kor 15 kedvelője volt.
Ez a CÖF nem az igazi CÖF

Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke levelet írt az Origónak, amelyben megerősítette a civilosszefogas.hu-n megjelent információt, vagyis a Facebook-oldalukat megszűntették és kijelentette, hogy nem nyitottak újat,

"A facebook-on valószínűleg ráérő trollok hamis CÖF oldalt kreáltak, amiért ismeretlen tettes ellen feljelentést teszünk"

- közölte a szervezet vezetője, aki azt is megjegyezte: a CÖF-ben nincs nézeteltérés, még abban a kérdésben sem, hogy elítélendőnek tartják-e a hamis hírek megjelentetését.

www.origo.hu/itthon/20150422-komoly-nezetelteres-a-cof-ben.html
Egyszer minden elmúlik - a CÖF most.
Varánusz a komodói sárkány vérre szomjas, most éppen Varga Mihály vérére. Meg is indokolja vérszomját: Varga Mihály nem mindentudó és nem mindenható!

Azt nem lehet elvárni egy egyszerű (mezei) komodói sárkánytól, hogy az orránál messzebb lásson.

A VG írta: 2009. 9. 12. 08:36

A Wall Street legnagyobb csalássorozatát elkövető Bernard Madoff lenézte és kinevette a tőzsdefelügyelet (SEC) ellenőreit, akiket szerinte könnyedén ki lehetett játszani, derült ki egy évekkel ezelőtti telefonbeszélgetésből, amelynek szövegét a napokban hozták nyilvánosságra.

Az egykori üzletember több évtizeden át

legalább 65 milliárd dolláros kárt okozott befektetők ezreinek, akiket a piramisjátékra hasonlító Ponzi-trükkel csapott be; fantom bevételeket produkált látszólagos tőzsdei ügyletekből, miközben a korábbi befektetők magas hozamát az új áldozatok pénzéből fizette ki.

Amikor azonban bíróság elé került, a bíróság nem sokat tökölt.

2009 márciusában Madoff bűnösnek vallotta magát 11 súlyos szövetségi bűncselekményben, amelyek együttesen az általa irányított befektetési alapot egy hatalmas piramisjátékká változtatták. 2009 júniusában Madoffot 150 év börtönre ítélték, a legnagyobb lehetséges időtartamra.

Akinek több esze van, mintegy komodói sárkánynak az ebből a hírből érzékelheti, hogy az Egyesült Államokban Madoffot ítélték 150 év börtönre, nem pedig a Tőzsdefelügyeletet!

Tetszenek érteni magyarul?
süti beállítások módosítása