Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/19/nagy-marton-posta-bezaras-leepites-beszamolo/ "2023-ban 246 milliárd... (2024.04.19. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.15. 09:04 Fabius

Konzultáljunk az internetadó csökkentésről!

Címkék: fidesz internetadó dajcstomi rezsicsökkentés internetkon

A Magyar Jövő Internete vár téged, nyájas olvasó! Az internetügyi miniszterelnöki biztossá kinevezett dajcstomi a "zemberek" segítségével - muhaha - összeállította a konzultációra érdemes kérdéseket, neked csak a megválaszolgatásuk lesz dolgod, ha elmúltál 14.

internet.jpg

Ha volt eddig miafasznakez érzésed, akkor megvilágosodsz rögtön az első kérdésnél, miért nem engedte el az Orbán kormány az első pofán rúgásnak számító témát, utána a többit elolvasni gyakorlatilag felesleges:

"Senki sem vitatja azt a célt, hogy a felhasználók minél olcsóbban jussanak minél jobb minőségű internethez. Ön szerint ennek érdekében csökkenjenek-e az internet-előfizetés adóterhei?"

Magyarul: akarod-e édesdrága kedveslakosság, hogy az internet előfizetésed is belekerüljön a rezsicsökkentésbe? Mert ha igen, akkor nem kell többet tüntetned és székházablakot betörnöd, elég ha szólsz, válaszolsz, konzultálsz, és igényed meghallgattatik. Naná, hogy akarod, miért ne akarnád, hogy neked is jusson valami amitől a mocskos pofádat befogod, elnyugszol és nem statisztálsz világító telefonnal a világ előtt lejárató képhez.

internetado-tuntetes.jpg

Ennyi elég is lenne, mint semjénzsoltnak kihelyezett mobilles a természetvédelmi területen, de ha esetleg tovább is konzultálnál akkor lenne itt még valami: Elképzeltem mi lenne, ha a konzultálók a hetes kérdésre...

" A Kormány döntése alapján 2018 végére Magyarországon - nagyarányú hálózatfejlesztési program végrehajtásának köszönhetően - minden háztartásban lehetőség lesz a szupergyors internet elérésére. A fejlesztésekhez jelentős uniós pályázati támogatást is igénybe vehetnek a szolgáltatók. Vannak, akik további ösztönzést tartanának indokoltnak a fejlesztések felgyorsítása érdekében. Mások szerint az uniós források elérhetősége kellő mértékben ösztönzőleg hat majd a piaci szereplőkre. Ön szerint mi szolgálja leghatékonyabban a hálózatépítések felgyorsítását? "

...szépen leírnák a dajcstominak, hogy tökikém, a hálózatépítések felgyorsítását mi nem pont úgy, ciprusi offshore cégek bevonásával, a parlament tudtával és felügyelete mellett képzeljük el, ahogy ti próbálkoztatok vele. Jó, oké, Seszták Miklós mára már talán nem felügyelő bizottsági tagja az ominózus offshore cégnek, és a közbeszerzési albizottság elnöki tiszte is megszűnt, cserébe fejlesztési minisztert csináltatok belőle. Úgyhogy szerintünk a hálózatépítések felgyorsítását leghatékonyabban az szolgálja, ha ez a faszi hóttutibiztosan nem megy a közelébe, ti meg kitaláltok valami olyan módszert, amivel kicsit kevesebbet lehet ebből ellopni. Vágod, ugye? Akkor ezt mekkonzultáltuk, csókpuszi.

Érdekelne Konzultációs Tamás arckifejezése, ha százasával találna ilyen válaszokat a postafiókjában.

 

1866 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr897369550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jöttem: Tanulságos ha még nem láttad. :)

Az alábbi remek videót a Főtér.ro erdélyi hírportál készítette. Két részre osztottak egy kaput Kolozsvár egy utcáján, az egyik felén csak románul, a másik felén románul, magyarul és németül is köszöntötték a látogatókat, az embereknek pedig el kellett dönteni, melyiken mennek át.

youtu.be/FYjTclzuLys
@ornagy50: :)

és akkor, mi van? hehehe
hiszen a cocacolamámorról beszéltek nekünk még a felnőttek is... sokáig kevertük a szezont a fazonnal - sőt én néha ma is keverem...

olyan színes ez a világ és nap mint nap azt tapasztalom, hogy semmit sem tudok.
próbálom a gatyát felkötni, de csak csipegetek itt is ott is, ebből is meg abból is...
@jöttem:
Aha, aztán ideírnak az európai emberek, mint magyarok. Érdekes.
Meg a világon van mindenféle ember, akik nem európaiak, na akkor ezek szerint Rodeo milyen minőségében ír ide Kanadából vajon? Mint ember, mint európai, mint magyar?
@taga20: :)

neked meg szép álmokat. gyereket, asszonyt betakarni, jön a hideg. :D
@jöttem:
Ez a hét vicce volt, akkor jogosan dumál bele az ügyeinkbe Shulz, mi, mint európai ember? Egy frászt!
@ornagy50:
Semmivel sem jutottam semmire... zenét is akartam hallgatni, de csak a meló maradt. Most van egy kis lazulás, erre belefutok itt a magyarkodásba - hányok...
@pianolight:

"Ezt én sem tudhatom, pláne a te nevedben, de nem tételezem fel a kirekesztést. "

Isten tudja mi lett volna belőlem, ha másképp szocializálódom.

Nem akarok Szlovákiáról fals képet festeni. A nacionalizmus nem halt ki, csak épp per pillanat háttérbe szorult.
@Knósszosz:
Ne hányjál, tanuljál. Nincs olyan, hogy magyarkodás, világos? Ez itt Magyarország magyarokkal.Nincs németkedés, angolkodás, stb.
Hányjál a tagaféle alsószólamtól, ahol megakadt a tű a régi ócska lemezjátszóján.
Ez a hét vicce, emberek, európaiak vagyunk, utána magyarok. Itt a mi hazánkban, Magyarországon. Már értem a négyszögletű uborkatermesztést, a nincsakácot, és egyéb fenomenális emberi brüsszeli európai /azért nem baj, ha kicsit német!/ döntést.
@tristen2005:

most elárulok egy nagy titkot. :) évekig moziban is vetítettem a filmeket anno...

építették át a mozit és a színházba költöztették át a gépeket, és mivel ott "dolgoztam", megtanították kezelni őket.
csévéltem, ragasztottam is...
így a hapsik egy idő után simán elmehettek piálni. amikor visszakerültek a helyükre, természetes volt, hogy bejárhattam továbbra is hozzájuk, ha az időm engedte és akkor már a kor legmodernebb masináit is megtanultam kezelni, ahol már csévélni sem kellett.
@Knósszosz: "erre belefutok itt"
"Ön fia vágta sebét"!!!:)
@guma: Gimi mellet vetítettem a Tündér moziban
DREZDA Kettesen.
@Imola Helyesi:
1: taga stílusa az akkor vált szalonképtelenre (többnyire:o), ha gyökerekkel kell vitáznia...
2: azt írtam, hogy a lényem lényege a jóllakás? Kizárólag? Idézd már ide légyszi, mert nem emlékszem rá... Ja, tudom már, de ha neked ez jött le belőle kizárólag, az elég szánalmas értelmi képességeket feltételez, de már is javítok; nem vagy te hülye, dehogy is...
3: engem nem tesz boldoggá 39 ezer éves magyarszkítasumer és egyéb rohadt mély múlt, én inkább a jelenben szeretnék elviselhető életet élni, a múlt ehhez nem tesz hozzá érdemben semmit. Azt lehet (és kell is) ápolni, de abból élni az tévút és teljes baromság.
4: a geciskedést -?- azt nemzeti nagymagyaroktól hallottam, Dajcs y Yazvedo de Ord&Arré Thomasso-tól és Simliocska dö Orbanszivato Lajostól, szóval evvel menj a francba!

Anyám... esetleg?
Nagyon be vagy rágva kedves. Ez nálatok vezényszóra megy, vagy magatoktól produkéljátok a rapid skizofrénia tüneteit, ha a pártotok becsületét(???) vonja kétségbe valaki?
Ma már ne válaszolj, nem te leszel az akinek visszaírok. Sosem tahótlanítottam még senkit, téged sem foglak. Max nem olvaslak, pedig mondom; volt egy-két dolog, amiben - ha nem fenntertások nélkül is - de egyet értettem veled. Most meg menjek ideodaés...

'Cakát...
@Imola Helyesi:

Ki vagy te hogy elvitatod bárki jogát is a szabad vélemény nyilvánításhoz?

Nagyon ritkán írok ilyen nőtársamnak, de neked valóban azt ajánlom, hogy próbálj megoldást keresni a benned lévő frusztráció enyhítésére.

Akár természetes, akár mechanikus módon.
@jöttem:

itt rántod le a leplet a nagy titokról:

"ha másképp szocializálódom. "

én ezt kaptam az élettől, hogy segítettek az emberek már óvodás koromban is. engem már fél ötkor beengedett a gondnok és vele raktam meg a kályhát, sőt legtöbbször számomra feltett tetejére egy almát is sülni...
nem az utcán kellett szobroznom a nyitásig, a többit kár is mesélnem...
@Knósszosz:
Kár, hogy annyira rosszulesik neked, hogy néha nem csak itteni cukivéleményekkel szembesülsz.
@taga20:
Nem, dehogy!:))
Van egy demó ablakom, amikor berágok előveszem a demó karnist és felrakom fölé. Ez rendbe teszi a vérnyomásomat és nyugtató jellege is van!:)))
Valakitől ellestem...
@ornagy50:

ott éltél?
egyik barátnőm is ott, meg Rostokban élt, a gyermekei ott születtek.
20 éve vált el, akkor jött vissza Siófokra. ő 2013-ig németbe járt gondozni ugyan úgy ahogy @jöttem: jár az osztrákokhoz...
@jöttem:
Nem vitattam el a véleménynyilvánításod jogosságát, hanem az igazságát. Az két különböző dolog.
És ki vagy te, hogy engem frusztrációval minősítsél?
És ha én téged?
@Knósszosz: Imike olyan mazochista, aki azért jár ide, hogy üssék. Én meg akkor ideiglenes szadista leszek: Nem ütök! DDD
@Knósszosz:

Meg kell kérdeznem, komplett vagy? Pont neki, pont ezt a kérdést feltenni? Mégis, mire számítottál?

Gyógyírként a hülyeségedre:

www.facebook.com/magveto/photos/a.113251235368260.15387.112960265397357/1121066097920097/?type=1&theater
@pianolight:

Én élvezem ezt a viszonylagos nyugalmat. Remélem egyre többen vannak, akik hasonlóan éreznek.
Bizonyos jelek erre mutatnak.
@Imola Helyesi:
A cukivéleményekkel mellétrafáltál, bárki elküldhet a picsába ha igaza van. Ha mimóza lennék nem is írtam volna egyetlen sort sem a blogra, mert ismerem ezen oldalak természetét.

Te viszont - számomra világossá vált - élvezkedni jársz ide, gutaütést okozni egyeseknek. Ingyen vagy javadalmazásért azt nem tudom, de láthatóan élvezed. Na, velem ne strapáld magad, nem tudsz rossz éjszakát okozni nekem. Ha elküldelek a picsába ugyanúgy ahogyan te teszed velem, az puszta reakció. Magyaráznod kár, nem érdekel.

Jó éjt!
@Orica Középföldi:

én is csak nézek ki a fejemből!
ennyi energiát fektetni a gyökölőbe, komoly meglepetés volt.
@ornagy50:

Újpesten a bőrgyár melleti bolhásban:)??
'Véresre koptattuk a székeit diákkorunkban:))
@Knósszosz:
És ez mi volt?,
"Az nemzeti öntudatot ráérnék utána is ápolni, ha már jóllaktam".
És ez mi?
"engem nem tesz boldoggá 39 ezer éves magyarszkítasumer és egyéb rohadt mély múlt, én inkább a jelenben szeretnék elviselhető életet élni, a múlt ehhez nem tesz hozzá érdemben semmit"
Ti úgy képzelitek, hogy nektek minden sértést le lehet írni személyemről, a hazámról, hát tudod mit, ne is szólj hozzám.
@guma:

Hosszú ideje csak provokál, és mindenki eteti:(
jó éjt!

talán már nem dob ki hajnalban az ágy... :D
@Knósszosz:
Majd akkor dumáljál, ha valamelyik haverodat jómodorra okítottad, te is ugyanolyan kárörvendő piti alak vagy, mint pl a taga haverod.
Hogy megvédem magam, meg a hazám gyalázását nem tűröm, attól senkinek nem kell gutaütést kapni.
Ennyi.
@Orica Középföldi:

ezt írtam én is feljebb, csak durvábban...
provokál közben a sárga irigység csak úgy csöpög belőle...

na, valóban szép álmokat mindenkinek!
mentem! :D
@gazoló: Pontosan.:)Ha jól emlékszem hétköznap
csak két előadás volt.
@guma:

Így már érthető.

"többit kár is mesélnem."

Nem kár. Írhatnál róluk a blogodban. Gyönyörűek a zenék, a filmek, képek, cikkek, amit kiraksz.
De az a mód, ahogy látod a világot, az még szebb.
Ahogy ma írtad a Fenyő Iván levél kapcsán egyre ritkább a mai világban.
És van rá igény/ igényünk.
@Orica Középföldi:
Áááá... igazad van és kösz!:))
Te érted (tudod) a pillanatnyi kattanásomat, ami nem csak egyszeri...

Tök nyugodt vagyok, már nem tud felhúzni ez a ...
De azért az előbb sikerült neki, azt meg szó nélkül nem tudtam hagyni. Sokakat permanens szájtépésre képes kényszeríteni a süket dumájával, én nem tartozom közéjük, viszont néha sikerül kiakadni az aljasságán. Ez van, emberi szerintem... De ezt te pszichológusként nyilván jobban tudod.

Nem fogok ebbe a hibába belesni többször - bár ezt nem ígérem!:))
@guma: Drezda 2:NDK gyártmányú vetítő gép volt.
Ívfényes.
@pianolight:
Már én sem!:))
De ma még ma van!!
@Orica Középföldi: "mindenki eteti"Kikérem
magamnak!:)
@Knósszosz: Az azért tetszett, hogy ennek az alomi lénynek már saját különbejáratú hazája van. Vagy csak elírta, kétszer is, és a " házam" helyett írt " hazámat" ??? Én jobban szeretem a "hazánk"-at használni, ám abban sajnos benne van az ő háza is DDD
@jöttem: @pianolight:

Nekem is csupa jó tapasztalataim,vannak a szlovákokkal! Többnyire barátságos egyszerű népek,ha tudnak magyarul szivesen útbaigazítottak úgy is...
Ottani műemlékeinkre is nagy gonddal vigyáznak!
Volt olyan,hogy hegyi,remekül felszerelt panzióban napokig egyedül voltunk és csak telefonon tartottuk a kapcsolatot a tulajjal annyira megbízott bennünk!
Az üzletekben,éttermekben,túra folyamán is barátságosak,nem nagy arcok!!

Úgy hogy minden Dobre:)))
@ornagy50:

Én válaszoltam neki, mert régóta forog a fejemben mindaz, amiről írtam.
Jó éjt mindenkinek!:)
@jöttem:

Hahó! Szinte bármit leírhatsz, anélkül, hogy lapot osztanál neki:))
@guma:
Kösz!
Már ismerem és kedvelem is.
De pár hete északról kaptam agylövést és fényt, Sibelius valamit tudott (Mozart azért idáig nincs felülírva), de - (ja, és Ashkenazy...):
www.youtube.com/watch?v=1ryhN5kNFzc

Jó éjt!!
@gazoló: Csak terjesszük, bár itt csak egy- (majdnem azt írtam valakinek)nek nem tetszik DD
@Orica Középföldi:

Na, ezt nem így érzem. De ígérem, dolgozni fogok rajta.
Jó éjt mindenkinek!
Knosszosz: aljasságomon akad ki, pianojózsinak meg alomi lény vagyok. A kétneműek szerint meg baszatlan, taga szerint geci, szar.
Hát ezek bizony inkább európaiak, nem magyarok, hálistennek.
Még jó, hogy nem osztanak szoroznak itt, mert legtöbbjük külföldről ír.
@pianolight:

Régebben már szóba került 'Jöttemmel az,hogy 'dafke ki fogok rakni a Szlovákiával szimpatizáló matricát a kocsimra!!Nem érdemlik meg északi szomszédaink a gőgös kioktatást,lenézést negatív bánásmódot!
Kicsit körbe kellene néznünk saját házunk táján(milyenek is az itt élő magyarok..)mielőtt ítélünk...
@gazoló:

Az I LOVE SLOVAKIA matrica egyszerűen eltűnt a placcról.
De 2 benzinkúton is működik a figyelőszolgálat.))
@gazoló: cca. 3 éve éltem Szlovákiában egy fél évig.
Nagyon szuper volt, nagy kár hogy vége lett!
@gazoló: ja, a hülye kollégáim - már bocsánat.
Piásan megették más ételét a közös hűtőből meg ilyenek. De a nemzethyesch öntudatuk az égig ért.
@Imola Helyesi:
Még van a mából egy óra, addig újra kérdem - utána semmit sem már - definiáld ki az igazi magyar!
Ki a nemszar, a nemgeci, a nemturultagadó, a vérnyilazó?

A magyar az ilyen harcos volt mindig? Nyilazott?
Már akkor is volt egy kis probléma, hátrafele. Előre azt sose, ez a gond ma is.

Na, a maradék egy órát nem használom ki fölösleges kérdések feltevésére, álmodj csakrát és kumiszt, mi meg majd inkább inkább Svalbárd felé hajózunk, ott ha hidegebb is van, a fókák és ellensúlyok rendszere szimpatikusabb, mint a Kizil-Kum melegsége.
Tschüss!
Kérnék szépen új posztot, mert ez már nem ér!
https://www.google.hu/maps/place/Imola/@48.420575,20.549063,3a,75y,90t/data=!3m5!1e2!3m3!1s68915395!2e1!3e10!4m2!3m1!1s0x473f75f1b6b13751:0x400c4290c1e7860!6m1!1e1 ismét 1000 W-on ontja a sötétséget.
@Knósszosz: ne fáradj vele. Küldetéstudata van. Úgy jár ide, mint egyes J. tanúi az utcákon. Térít. Ő!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hódolatteljes kézcsókom!
Ez a cikk komoly? 30%-a üres? Befektetném az illetőt arra a belgyógyra, ahol még a folyosón(!) is aludtak betegek Magyarhonban 2014-ben.
Hálapénz legalizálása? Európer! vö. németo. És akkor miért is maradjanak orvosok? Ehh, megint Signore Dilettante munkája... kórházaknak a közelében sem jártak.
@graphics:

Tudod az a gond, hogy az Imola által képviselt hamis "magyarságtudat" egyre nagyobb teret nyer MO-n.

Ez a szélsőjobb egyik melegágya.
@graphics: ahhoz a részhez nem tudok hozzászólni, de hálapénzt sosem adok.

Szép estét egyébként :-)
@taga20:
te írtál valami @tagásat nekem, most nem keresem meg,
magam részéről a szavaid nulla értéküek, ne fáraszd magad velem kapcsolatban

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Knósszosz:

Azt hiszem vérmagyar gondolkodás tudatlanságból fakad. Valakik nincsenek tisztában a gyökereikkel.
Te tisztában vagy a családfáddal, tudod merre ágazik. Tudod, milyen népek vére keveredik az ereidben.
Ők nem. Vagy ha tudják, megtagadják.
Ami még rosszabb.
@jöttem: Ahoj! Sajnos ez van. Sumér meg baszk(!) nyelvrokonság, a hun-szkíta származástudat, meg ilyen marhaságok! Teli van velük a puttonyom, pedig nem is én vagyok a Mikulás. :)
Vagy száz éve írta Vámbéry (betűre, szó szerint nem tudom, de mondókájának ez a lényege): ,,...minél kisebb és nyomorultabb egy nemzet, annál inkább szeretné nagy ősöktől eredeztetni magát! Pedig a magyaroknak erre a képzeletbeli pedigrére semmi szükségük nem volt, Európa első öt hadseregében benne voltak...''. Egyetértek.
@jöttem: Pedig érdemes megnézni külföldön egy magyar csoportot! A magyar csoportban sokkal többféle rassz jelentkezik (arc, testalkat, stb.), mintha pl.: szláv, német, skandináv, olasz, kínai, spanyol, stb., stb. csoportot nézel: utóbbiak sokkal homogénebbnek tűnnek. Szóval a népek országútján volt keveredés bőven és a betelepítésekről nem is beszéltünk.
Minél kevésbé magyar valaki, annál fontosabbnak érzi bizonygatni...
jó éjt mindenkinek! :)
@ornagy50:

hahahaha

az egyik legnagyobb hibámra vetítettél rá! :)
a nevekkel hadilábon állok jó ideje és a márkák sosem érdekeltek, még ruhában sem...

ráadásul van, hogy "félreolvasok" valamit, mert sokszor csak "ránézek" a szövegre kutyafuttában, és csak később esik le a tantusz, hogy valamit benéztem. illetve néha "figyelmeztetni" kell erre, mint most... :DDDD
@jöttem:

aranyos vagy! :))

én már erre a kis időre nem igen fogok ezen változtatni. :D

mert tudod, ha az alapokról nem beszélhetsz akkor a felépítmény is csak nekem mond valamit.
valamiért rengeteg normális és jó emberrel találkoztam az életemben és ők szemléletükkel, életükkel megtanították azt is, hogy hogyan kell kezelni, amikor nem ilyen emberekkel hoz össze a sors...

tehát, szerencsés embernek mondhatom magam emberi kapcsolataimat tekintve, mert kiálltak értem vagy mellettem, segítettek kérés nélkül mindig, még akkor is amikor ez nem elvárható és tulajdonképpen viszonzást sem vártak, ez az ami megmagyarázhatatlan még magamnak is...

azonban az életben nekem csak egy igazi sikerem volt. a becsődölt házasságom (amiről szintén nem dumáltam, és pl még a válásomat is csak évek múlva tudták meg kollégáim) ellenére két különlegesen okos gyerekemet sikerült sikeresen felnevelnem tartásdíj és segélyek nélkül is.
pedig volt baj ezer. még az is előfordult az egyiknél, hogy 5-ben olyan osztályba került ahol a fél osztály sátánista (komoly!!!) volt, és még macskát is nyúztak vagy aki 2-snél jobb jegyet szerzet az megverték...
vagy lopásra kényszerítettek másokat, aztán berúgtak a piától és az eszméletét vesztett kis csajt ott hagyták a földön a parkban. szerencsére olyan ember talált rá aki a mentőket hívta és nem mást tett...

ne tud meg milyen szerencse volt ebben a helyzetben az a normális, lelkiismeretes tanár akivel lehetett ezeket a vadhajtásokat kezelni valamennyire.
szóval, ha néha ki is lépek a némaságomból magánügyben (mint most :D) az nálam nem jelent zsilip felhúzást, csak esetleg az élet változatos és a sok mocsok mellett mégis szép oldalára mutatok rá alkalmanként, ha kedvem van erre...
@Mariann19: " Az elitizmus ..... szűk mezsgye" igyekszem nem keresztül csörtetni rajta, annak ellenére, hogy vannak, akik már az ignorálást is annak veszik D
Amiért csak most válaszolok: tegnap nem akartam semmilyen provokációval prolongálni azt az ízetlen stílust, amit miattam kaptál. Sajnálom.
A rokonaim után azok is sorra kerülnek, akik szóba állnak velem... Dd :-(
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

nagyon jó ez a beszélgetés, akkor is ha nem igazán ez a tapasztalatom pl kórház leterhelésnél.

hihetetlen módon le vannak terhelve az orvosok, ápolók és nincsenek megfizetve, pedig lelkiismeretes munkát végez a zöme és a markát sem tartja (saját tapasztalat!).

ezzel szemben, még a ledolgozott óráikat sem fizetik ki, mint ahogy most elismerte a miniszter, közben a frakció mégis gyurcsányhibáját mantrázza.
@graphics:
Nem is a magyarokra értette!
@graphics:
Ne zavarjanak azok a településnevek, amelyek keresztneveket tartalmaznak: Bélapátfalva, István-tanya, Gergelyiugornya, Jánoshalma, Ferencváros, Máriapócs, stb. Csak műveletlenséged és a magyar nyelv nem ismeretét bizonyítottad.
@jöttem:
Kik azok az ők? Ők nem? Specko, az én nevem a Vatikánban is fellelhető / mint már írtam egyszer/, a másik is ősi magyar szóból ered. Ne izgasd magad.
A tiedről nem vagyok meggyőződve.
@graphics:
Neved írásmódja is magyar eredetre vall: Nem kell tükörbe nézned, hogy a magyar rasszt leírd.
@pianolight:
Engem ugyan nem üt senki. Saját magát üti az, aki leír valamit, az írás a jellem tükre ui., igaz, piano-marcsi?
Csúnya szavak, csúnya lelkivilág, gúnyolódó szavak irigység, stb.
@guma: ne haragudj, hogy beleszólok, de megütötte a szemem a jöttemnek írt kommentedben a "csak"szó használata gyermekeid nevelésével kapcsolatban. Véleményem szerint a legnagyobb és legdicsőbb tettet hajtottad végre, amit egy nő és anya megtehet, ezért ne mondd azt, hogy "csak", sokkal több ez, mint bármi más....:)

jöttem (törölt) 2015.04.20. 10:56:00

@Imola Helyesi:

"az én nevem a Vatikánban is fellelhető "

ja. a wc falán ott díszeleg: Imola hüje.
@jöttem:
Ühüm, meg az is, hogy "jöttem, bár inkább futottam volna!"

jöttem (törölt) 2015.04.20. 11:03:10

@guma:

az igazi siker az életedben az, hogy nyíltszívű maradtál.)))
@pianolight: "Tegnap nem akartam prolongálni azt az ízetlen stílust, amit miattam kaptál."
Nem tudom, mire gondolsz.
@Mariann19: R. re a főzelékével. Ha nem bántott, vagy nem láttad, mára már kihűlt, nem érdemes felmelegíteni. D
@dr. jenőke (jenőke): "Mindenképpen látogass el ide:" ma ráérősen, álmodozva végigolvastam az útleírást, és a mozgéKONYAKOKAT. Vágyaim támadtak. Különösen megnyugtató, hogy a mintaboltban kártyával is lehet fizetni ( Van egy 60 éves tök ászom)DD
@pianolight:
Nem figyeltem fel rá.
Tényleg nem érdemes.
@Rodeo36: Tisztelt Rodeo! IV. Fülöp spanyol király Don Juanhoz hasonlóan nem vetette meg a női nemet, és nem foglalkoztatta annak külseje, kora stb. Ez a 2 úr között a hasonlóság.
@Penivaldes:

abszolut történelmi tévedés méghozzá a Don Juan Tenorio-val kapcsolatosan aki megvetette a női nemet és kizárólag fiatal férfiakkal élt és élete későbbi szakaszában pedofilia volt a kedvence de az aáldozatait ki is végezte véres módszerekkel

IV. Fülöpöt nem vitattam soha, nagy király volt és maradt

kár hogy Habsbourg

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

látod, ha nem aludnál a zoskolában akkor tudnál is dolgokat
@Rodeo36:
Ajjaj, akkor nekem még szomorúbb sorsom lett volna akkor ott, mint itt most.
@Imola Helyesi: remélem szentté is avatnak téged, minél hamarabb, annál jobb. :)
@Imola Helyesi: ezek szerint halványlila segédfingod sincs, miért a link. Gondolkozz, csak ne túl sokat, mert ráncos vén anyóka leszel.

jöttem (törölt) 2015.04.20. 18:58:39

@graphics:

először boldoggá.
de minek lenne a védőszentje?
@Imola Helyesi:

"Nem kell tükörbe nézned, hogy a magyar rasszt leírd. "

Magyar rassz nincs.
@Orica Középföldi:

Pedig most már van. Ha mégsem, 'hoznak rá törvényt'.
A rezsiharcosok klubja kiharcolta hogy legyen, csak még nem tudják mekkora legyen rajta az ÁFA.
süti beállítások módosítása