Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.02. 10:31 Fabius

Orbán talált magának félázsiai nagybácsit

Címkék: orbán kazahsztán rokonság

ÉdesDrágaAranyosEgyetlen Nurszultán bátyám, kazahok, rokonaink!

Megjöttünk hozzátok és mintha haza jöttünk volna. Mi itt vagyunk otthon nálatok, és nem a rohad kapitalista demokraták Brüsszelében. Nyugat? Pfejj! Ott nem botlunk mindjárt aranyból faragott csodaszarvasba a reptéren,

borat_orban2.jpg

nem fogadnak kucsmás, téeszelnök arcú magunkfajta rokonok. Itt nem vezetgetnek kézen fogva egyenest a mémgyárba, ugye, mint ahogy egy makrancos pulit szokás. Itt tisztelet van, béke, barátság meg szeretet. Ja, és stabilitás, amit Nurszultán bátyám jelent népének a szovjet idők óta. Meg családiasság, ami nekünk nagyon fontos! Örömmel látom, hogy a médiafelügyelettől a kazah Pop Idol zsűriéjig mindent sikerül megoldani a rokonságban, bárcsak mi lehetnénk ennyire hatékonyak.

De nem csak ebben!

Itt nálatok Drága Rokonok minden olyan más! Ellenzék gyakorlatilag nem létezik, nem kell se a megosztottságukra se a rájuk dobandó "atombombára" energiát pocsékolni. A sajtó nem szaglász, nem nyomoz, nálatok egy Kvesztor botrány sem lenne hír. Blokkoltak a mémgyárak, nincsenek ellenzéki honlapok, cserébe létezik statáriális tárgyalás és halálbüntetés. Nurszultán bátyámnak nem kell a választásokkal baszakodni, jogosítványai élete végéig élnek, és utódjára ruházhatóak. Mit nem adnék egy ilyen lehetőségért én magam is!

Csak ehhez egy olyan nép is kéne, mint a kazah!

Akik eltűrnek mindent és nem lázadnak, mint magyarok az internetadó ellen. Ti kellően messze vagytok Brüsszeltől, itt nem fertőz már a nyugati demokráciafelfogás fertője. Nem hőzöngenek szólásszabadságért, nem okoskodnak mikor eltűnik pár tíz-százmilliárd rokoni, haveri zsebekben. Nurszultán bátyám új fővárost épített a semmi közepén, én meg egy rohadt stadiont a kerti budi mellé, de nekem ezt sem nézik el. Felfoghatatlan, érthetetlen mivé változik a vérvonal csak azért, mert mi pár ezer kilométerrel nyugatabbra csencseltünk fehér lovat vízért-fűért-földért a morvákkal!

De késő bánat eb gondolat! Jön még lázadozó magyarokra néhány semjénátok és habonyárpád ötlet, mert ha kikaróztuk a Mészáros Lőrinc disznótelepét befogadni képes Új Felcsút helyét a Turáni-alföldön, akkor lesz hová jönni kánnak, mikor otthon már kergetnek!

467 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr737329898

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kaland Kazahsztánban 2015.04.03. 10:47:24

Vona Gábor már tavaly szeptemberben meglátogatta Kazahsztánt és erről így számolt be a párt sajtójában: „Miről esett itt szó?  - Természetesen a kazah-magyar kapcsolatokban rejlő kölcsönös gazdasági, kulturális és politikai előnyökről, amelyekben, az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baszd meg Orbán Geci Viktor, haza se gyere, a pereputtyodat majd utánad küldjük a saját görbe lábán álló Ráhellel kezdve. Vissza se nézzetek, sőt ne is írjatok többet nekünk. Akit magaddal vittél, azok se fognak hiányozni!
ugye, 200 kazah diák jöhet ösztöndíjjal tanulni ide, de van ennek ellentételezése is ám!

"A kazahsztáni Nazarbajev Egyetem magyar hallgatók jelentkezését is várja alap, mester és doktori képzésire és vezetői továbbképzéseire."

www.scholarship.hu/View_Scholarship.asp?job_id=62008
Bizony, irigyli ezt a fajta "stabilitást" a rohadék.
Ha ezek neadjisten még egy választást nyernek (én már semmin sem lepődnék meg...), látjuk még majd vityát Kim John Gunhoz is rokonlátogatóba menni...
@parti_giano:
Büdös kölök jövőre érettségizik, majd figyelmébe ajánlom a kazahsztáni Nazarbajev Egyetemet.
Amilyen, visszaszól, meg elküldi Piktort a .edves anyjába...! :)
.
''''...bárcsak mi lehetnénk ennyire hatékonyak.''''

Fabius! Egy gonddal kevesebb!!

Polt Péter főügyész együttműködési megállapodást írt alá a kazah főügyésszel!

444.hu/2015/04/01/polt-peter-fougyesz-egyuttmukodesi-megallapodast-irt-ala-a-kazah-fougyesszel/
@parti_giano:
.
Lehet, hogy személyesen is kipróbálja.

Egyébként elképzelni nem tudom, hogy milyen együttműködése lehet két ennyire eltérő jogrendszernek, különösen akkor, amikor az EU tagságból következően az Uniós jogharmonizáció kötelező a magyar jogalkotásra.
@dr. jenőke (jenőke):
Az itteni kazah bűnözés visszaszorítása miatt kell ez, vagy a kiadatási egyezmények eltörlése miatt?
Mert van eltérés a dologban...
@parti_giano:

Ráchelke rögtön átjelentkezhet a svejci iskolából, míg meg nem fertőzi a mocskos nyugat.
A jó példát követheti a többi csemete is. Lázár elvtárs vehet egy-két jurtát, oszt kész a harmadik honalapítás.
Mi meg élnénk bódogan.
Fusselvége!
@dr. jenőke (jenőke): ha jól olvasom, a börtönviszonyok körül van mit egyeztetni. különben meg hatalmas léptekkel haladnak:

www.kazembassy.hu/index.php?x=archivum/16
@dr. jenőke (jenőke):

Ezen ráérnek akkor gondolkodni, ha megkapjuk a következő milliárdos büntetést az EU-tól.
Úgy szokták.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
140/1997. (VIII. 6.) Korm. Rendelet a Magyar Köztársaság Kormánya és a Kazahsztáni Köztársaság Kormánya között a szervezett bűnözés, a kábítószerek és pszichotróp anyagok illegális forgalmazása, a terrorizmus elleni harc területén történő együttműködésről szóló, Budapesten, 1996. október 7-én aláírt Megállapodás kihirdetéséről

2083/1997. (IV. 3.) Korm. Határozat a Magyar Köztársaság Kormánya által a Ciprusi Köztársaság Kormányával, az Egyiptomi Arab Köztársaság Kormányával és az Osztrák Köztársaság Kormányával, valamint a Kazahsztáni Köztársaság Kormányával kötött, a terrorizmus, a tiltott kábítószer-kereskedelem és a szervezett bűnözés elleni harcban történő együttműködésről szóló megállapodások jóváhagyásáról és kihirdetéséről.
@jöttem:
.
Ez esetben mit értesz azon, hogy "gondolkodni"??
Lehet, hogy ez valami burkolt vádaskodás?
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: van lehetőség, pl. bevenni az azeriekkel közös baltás gyilkosok könnyített átadása című egyezménybe a kazahokat is.
@dr. jenőke (jenőke): valami lajtán túli dolog lesz az, a hölgy gyakran kalandozik arra.
@parti_giano:
.
Elolvastam. Jól hangzik, de nincs tartalma (hivatkozás), így csak meseszerű.
Kiadatási egyezményt nem találtam, igaz nagyon nem is kerestem.
@dr. jenőke (jenőke):
Lehet, hogy a menekülőutat készíti elő a felcsúti konda?
@dr. jenőke (jenőke): persze, főleg, ha figyelembe vesszük az amnesty jelentését is, akkor ezek csak leírt szavak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hmmm... lehet, hogy a hazaszeretetbe náluk beletartoznak azok a vidékek is, melyeket érintve eljutottunk a kárpát-medencéig? ha ez a perspektívájuk, akkor megértem, hogy a nyugat, benne brüsszellel csak egy kalandnak tűnik számukra.
.
A Wikipédiából:
Az ország északkeleti részén (saját legendáik szerint közel 1500 éve) él a madjarok törzse. A szétszórt, laza településformákon kb. 2000 család tartja magát madjarnak, bár nyelvük már kazah. Az utóbbi évtizedeket leszámítva nem tudtak arról, hogy rokon népeik lehetnek. A 90-es években (magyar kutatók közreműködésével) elvégzett genetikai vizsgálatok szerint a génmarkerek kontrollcsoportokkal történt összehasonlító vizsgálatai alapján az alföldi magyarsággal állnak legközelebbi genetikai kapcsolatban.
@dr. jenőke (jenőke):

Oppardon! Meakulpa!

A világért sem sérteném meg a tisztelt társaságot.
@dr. jenőke (jenőke):
Ne'má! Sehun a gyöknyelvük?
Kínai gagyi lesz az...
@dr. jenőke (jenőke):
No ugye...Atilla is csámborgott minden felé, különbség az,hogy tőle rettegtek /ám tárgyalóképesnek tartották/ ezt a kis pattanást meg lenézik,
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Lehet, hogy a menekülőutat készíti elő a felcsúti konda?"
a próféta beszéljen belőled. bár szerintem csak számlát nyitottak a Bank of Kazahstanban
Már csak ezért is jobb lenne, ha kint kezdenének új életet. index.hu/belfold/2015/04/02/quaestor_gyori_eto_17_milliardos_hitel_szijjarto_rogan_vizsgalobizottsag/

Persze a presztízsen kívül mást úgysem bukhatnak, hála a szolgalelkű parlamentjüknek. A sok köcsög troll, akik a Gyurcsányt ekézik állandóan, gondolkodjanak el azon, hogy a mostani földesuraik milyen módszerekkel kormányoznak és mennyi beleszólást engednek a dolgokba.
@parti_giano:

kalandozik. hmm! felcsökken a renoméd nálam dzsánó, ha így folytatod. ))))
@The Ghost Wolf: A hvg azért nem hagyta ki, hogy jól oda ne szúrjon Gyurcsánynak!

Egyébként tegnap ezért írtam neked, hogy Orbán fölgyorsította a Várba költözést. 200 milliárd kell, hogy új palotákat húzzanak fel, na honnan lett hirtelen ennyi pénz?
@Secnir:
Mr. Arabia se bízik már a kakukkosóragyártókban? Durva lesz...
Vissza a gyökerekhez.
Miért olyan nagy baj ez egy 'fél-ázsiai népség' esetén?
Azok voltak. Azok maradtak.
a megamorv-petőfi bizottság, valamint a kazah nazarbajev intézet munkatársainak tudományos tényekkel alátámasztott jelentése szerint, melyet a kínai tudományos akadémia is megerősített, a turgaj kaputól kissé balra megtalált nőstény disznó (emse) csontvázának mitochondriális dns állománya mintegy 99,5 %-ban megegyezik orbán viktor magyar miniszterelnök genetikai állományával.
@jaegtoer:

De minek ehhez annyit utazni? Tükörbe néznek és kiderül az igazság.
Újabb meglepő részletek a Quaestor-botrányban!

Tarsoly Csaba az Orbán Gábor NGM-államtitkárrall való március 10-i "találkozóján elmondta azt is, hogy nagy mennyiségben bocsátott ki a cég fiktív kötvényeket" - ez áll az Nemzetgazdasági Minisztérium által a Figyelőnek küldött írásos válaszban, noha ez a félmondat a tegnap más lapokban közölt NGM-közleményekben még nem volt benne. Más meglepő, illetve fontos információk is benne vannak a Figyelő hetilap mai összeállításában, így például az, hogy már az öncsőd bejelentés előtti délelőtt kint voltak a felügyeleti munkatársak a Quaestornál, majd a vizsgálat későbbi részében kényszerszabadságra küldték az egyik legrégebbi felügyeleti szakértőt.

www.portfolio.hu/befektetes/ujabb_meglepo_reszletek_a_quaesor-botranyban.5.212211.html
@látjátok feleim szümtükkel: Elolvastam a segélyes cikket, amit a másik topikban belinkeltél.

Azt írják, hogy a szabolcsi zsákfalukba egy héten kétszer megy ki az ügysegéd a járásból, aki lósz.rt se ért, csak összeszedi a papírokat. Amit eddig az önkormisok segítettek kitölteni az ügyfeleknek, ott helyben.

"A leglényegesebb dolog, hogy a március hónapra esedékes kifizetést április 5-ig már a járási hivataloknak kellene teljesíteniük, a körülményekre jól rálátó forrásaink szerint ugyanakkor a rendszer ezt követően fog igazán bedőlni, hiszen ekkor realizálja majd egy hatalmas, elkeseredett embertömeg, hogy nem jutott pénzhez."
@dr. jenőke (jenőke): "A 90-es években (magyar kutatók közreműködésével) elvégzett genetikai vizsgálatok szerint"

Nem ez az a DNS vizsgálat, amit a szakmában kétségesnek neveznek?

Pár éve volt egy nagy port vert ügy, amikor a Szegedi Egyetem csapata honfoglaláskori sírokból vett mintákat, vagyis Árpád magyarjainak csontját vizsgálták a kutatók. Előkelők, közemberek, nők, férfiak. Az előkelők inkább ázsiaiak voltak, de nem mongolosak. A közrendűek inkább európaiak.

A kontrollcsoport dél-alföldi magyar állampolgárok voltak, és a szomszédokkal rokonok a génjeik a vizsgálat szerint.
@parti_giano:

Igen, ez majdnem olyan, mint az, hogy a tyúkot le kell úgy is vágni, mert lekapja a csirkepestist, oszt magától is megdöglik. Ezért elveszem, majd én levágom, hogy ne magától dögöljön meg.

Érdekes, hogy korábban azt szajkózták, a pénzt talicskázó mocskos oligarchák, oszt amikor kiderült, hogy van nem mocskos is, meg van aki kamionnal talicskázik, de az saját, akkor csönd lett. Itten meg a haveri bróker lett hirtelen nem kívánatos.

Ha én haver lennék, a jövőben nem tudnék nyugodtan aludni.
liszenko akár egy szem paradicsomból is tudott vóna orbán viktort faragni.

el a kezekkel mendel gregortól!
@hacsaturján:

Nem félsz, hogy a fagyasztott rénkumiszt feldugják ottan hátul?:D
@The Ghost Wolf: Nyugodjon békében ez a Molnár. Ha tud, Horn Gábor nekrológja után.

Ugyanazt csinálja most Horn, mint Kőszeg Ferenc a Népszabiban. Mind azt vizionálják, hogy az egészségügy nem lenne válságban, ha bevezetik az SZDSZ csodás piaci modelljét anno. Annyi a különbség, hogy Horn most pofátlanul Gyurcsányra tolja a 300 forint bevezetését, mert "kellett akkor a bevétel" ...

Könyörgöm négymillió szegény országában a fizetős egészségügy kb. úgy hasítana, mint a mostani pénzhiányos állami kórházak ...

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20150402_Molnar_Lajos_igazarol
Senki sem akarja kártalanítani a Quaestor-kötvényeseket

A cég pénze nem elég, Tarsolynak Csabának papíron nincs semmije. Más meg nem akar fizetni.

www.origo.hu/gazdasag/20150401-ki-kartalanithatja-a-quaestor-kotvenyeseket.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kit érdekel?

Arról nem cikkezik az index, hogy Orbán fölépít magának egy új Budai Várat?

Mégha ehhez be is kell temetnie a Városligeti Csónakázótavat akár, de azokat a kurva múzeumokat mindenáron ki kell p.csáznia a Várból.

Ne legyenek illúziói az országnak, ha elkészül a Vár, azt nem azért újítják föl, hogy az ellenzék vakarja benne a szőrös s.ggét ...
@látjátok feleim szümtükkel:

oppardonnémoá! hogy a francba kerül tudományos célkeresztbe az én seggecském?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Istenem, hogy milyen csúnyán fog kinézni Felcsút, ha bukik a Bonsai Duce és a sleppje. Ezek nem tanulnak a nagy elődök (Ceaucescu, Idi Amin, Papa Doc) pédáiból?
@parti_giano:

questorológiai továbbképzésben vettem részt almatiban.
Nem friss hír de ezt azért eltanulhatnánk a keleti nyitás jegyében. :)

Iránban felakasztottak egy korrupt milliárdost és négy segítőjét

www.origo.hu/nagyvilag/20140524-negy-kivegzessel-zarult-iran-legnagyobb-csalasi-ugye.html
@hacsaturján:

"liszenko akár egy szem paradicsomból is tudott vóna orbán viktort faragni.

el a kezekkel mendel gregortól! "

Te nagyon hülye, imádom a dumádat:))
@hacsaturján: aszta, na, szuper, arrafelé jól bánnak a közpénzzel. biztos sokat tanult.
@Orica Középföldi:

az haggyán, de mijjen bölcsen tudok kussolni, aszt hallanád!
@parti_giano:

nekem csak ne célozgasson, alaposan elmerültem a kazah konzervativizmusba is. délután 5-től negyed 6-ig.
@hacsaturján: ne már, maga ilyen multidiszciplinális lóbróker lett?
@Orica Középföldi:

búcsúzóul azomba még el dallom neked a saját, különbejáratú 750,000 forintos dalocskámat:

sejde, kiskertembe begördült a fostalicska.
lám, megmontam kormányablak legyél nyitva!
kormányablak nyíjj ki már,
lexebb állat a rozmár.
eszematta!
@parti_giano:

úgy születtem. genetikailag. egészen pontosan 46,432 szomatikus kromoszómát hordozok, igaz a questor ma mán lófaszt se ad érte.
.
Ha ezt sem érti meg a gyermekei jövője miatt aggódó szülő, akkor megette (szögediesen: mögötte! !) a fene...

Mára pedig kiderült: a centralizáció jelentette óriási kihívásoknak a szervezet nem tudott megfelelni. A Klik működésére a közbeszerzések hiánya, törvénytelen elszámolások, visszamenőleges szerződéskészítések voltak jellemzőek. Mindeközben a káosz kárvallottjai a diákok lettek, akik a PISA-teszteken és a World Talent Ranking ranglistája szerint is sokkal rosszabbul teljesítenek, mint 10 éve. Utóbbi teszten Magyarország a vizsgált 60 országból az 51. helyre esett vissza, miközben 10 évvel ezelőtt még az előkelő 16. helyet foglalta el. Egy évtizede Németországgal versenyeztünk, ma Indiával.

tenytar.blog.hu/2015/04/02/orbanisztan_a_jogallam_pusztulasa
A kötvényről, hoyg a parasztvakítás egy kissé világosabbá válhasson:

Mondás szerint a jó pap is hóttig tanul, no akkor mi itt miért ne tanulnánk?

"A kötvény kibocsátásával és értékesítésével az adós beruházási célok finanszírozására, általában hosszúlejáratú pénzügyi kötelezettséget vállal, s ennek eredményeképp likvid pénzeszközökhöz jut. Ez a kötelezettség a kötvényen feltüntetett összeg (névérték), a meghatározott kamat, és az egyéb vállalt szolgáltatások megjelölt időben és módon történő fizetésére, illetve teljesítésére irányul. A kötvény tulajdonosa a kibocsátó cég üzletvitelébe beleszólási joggal nem rendelkezik."

Állítólag a Questor hamis kötvényt bocsátott ki. Állítólag kötvény - papír formában - nem készült. Gondolom azonban aki pénzt fektetett be a Questornál, az csak kapott erről valami papapírt.

A fentiek tükrében meg magyarázná valaki, hogy milyen lehet ez a ki/nem/bocsátott hamis kötvény? Már úgy kinézetre.

Azért, hogy a vak is többet lásson, érdemes tovább olvasni a kötvényről, és annak mibenlétéről:

penzugy.infodoboz.com/cikk/kotveny/
@hacsaturján:

Többszörösen tudományos többszörös magyarázata többszörösen letaglózott.
Máris keresem a gyökereimet.
@hacsaturján:

És, Mester! Maga nem pályázott?! Egy ilyen remekbe szabottal?!
@bioLarzen:

Majd a fényestekinTETŰ 2007-ben elhozza nekünk a kányaánt, a 20%-os ÁFA-t meg a 0%-os SZJA-t (ezzel a 2 dologgal fognak kampányolni az 100%) és lesz itt nemulass' ismét, meglásd!
@jaegtoer:

természetesen pályáztam, csakhogy nem tudtam felmutatni egyetlen gyors reagálású trafikot sem.
Csak a Gyurcsány a hibás:D
Kérdés: ha a stadijony nem megfelelő fedezet, akkor a fidesz kormány miért osztogatja a stadijonyok építésre a milliárdokat? Gondolkodott Lázár mielőtt beszélt?

index.hu/belfold/2015/04/02/lazar_410_millio_allami_penz_odaveszett/
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Márpedig a 300.-Ft-os vizitdíj vitathatatlanul működött: szufficites lett az eü. költségvetés, csökkent az orvosok leterheltsége. Tehát Horn szerint ez nem Molnárnak és az Szdsz-nek volt "köszönhető"? Nagy kő esett le a szívemről, mert ezt eddig enyhítő körülménynek tartottam!
Egyébként meg NEM a biztosítókat, hanem a SZOLGÁLTATÓKAT kell versenyeztetni! Egész megnyugodtam, hogy az szdsz-ben tényleg nem volt ésszerűség még nyomelemekben sem!
@dr. jenőke (jenőke):
14.51 Magyarország jobban teljesít. Az alacsony 16-os szintről felcsökkentünk oktatásügyileg az 51-re. És folytatjuk!
@parti_giano:

mér? a liszenko is írt kormányablakos dalocskát? erre nem emléxek.
Viktor! Maradj is ott Ázsiban inkább utánad küldjük a bandádat is /Rogán, Lázár, Kuszaszem, Pintér, stb/, nem való nektek Európa!
@István Tamasi:
Bocsika, mi az az Ázsi? Ez is valamim libsi rövidítés?
@hacsaturján: ez olvastam tőle:

aral tónak magas partja,
rámesett egy kormányablak,
szibéria, borsóföldek,
hacsaturján egy rént dönget.
Az ázsiai kultúra cc. 6000 éves, az európai jóindulattal kb 3000 / only görög és római, ha kultúrának lehet egyáltalán nevezni/, az amcsi jóindulattal 500 éves, a Kárpát-medencei magyar cc. 35000 , a sumer / magyar/ cc. 5000 éves, akkor mi is a gond?
Orbán maga Kazahsztrófa,a Fidesz komoly erőfeszítések árán sikeresen kitermelte a törzsfejlődés egy eddig ismeretlen ágát: a gerinctelen emlőst.Véletlenek pedig nincsenek,sors van,a világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni.Meglepő találkozások, amiket gyakran jelnek hiszünk. Murphy vajon tényleg ennyire tudja a dolgát, vagy csupán mi ruházzuk fel ilyen nagy jelentőséggel?
A kazah elnök 2010-ben megkapta a „nemzet vezetője” címet. A címmel együtt különleges jogok birtokába is jutott, melyeket mandátumának lejárta után élvezhet majd. Ezek közé tartozik például, hogy a mandátuma alatt végrehajtott tettekért büntetőjogi felelősséggel nem tartozik, bíróság elé idézése, őrizetbe vétele, sőt, a róla szóló hamis hírek publikálása is törvénybe ütközik
2012-ben első alkalommal ünnepelték meg “az első elnök napját”, az állami tévében leadták az elnök életét feldolgozó trilógia első részét, a hétvégét egy nappal megtoldották, hogy tovább ünnepelhessenek az emberek.
Értem én, hogy a pénznek nincs szaga, ezért aztán rendben van, hogy mindenféle fél- meg egész diktatúrákkal boltolunk, megteszi ezt más is. De miért kötelező rögtön hitet tenni teljesen vállalhatatlan emberek mellett?
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." (Tamási Áron)
Szervezni kellene egy új Honfoglalást. Lehet ennek a problémának egy megoldása. A kétmilliós birkahad, akik nyanyák Orbánra élveznek és csápolnak, menjen ki a vezére után Kazahsztánba.Fidesz+Jobbik. Viktor vezír meg Gábor vezér lóháton elvándorolnak a kazahsztáni új honba. Vigyek magukkal a hívőiket is.
Ott lehet vezér, vagy fejedelem, vagy bármi ami akart lenni, csinálhat fejedelemséget vagy KIRÁJ-ságot a saját lábán álló Récsöllel és Fideszmaffiacsaládjával.Úgyis ilyenre vágynak.
Éppen ideje lenne annak, hogy csodálatos többezer éves őstörténetünk tiszteletére csodaszarvas vagy turulünnepet iktassunk be, amelyben a magyar nép ősi szkíta-hun-avar-magyar gyökereit ünnepelnénk.
@hacsaturján:

Gyönyörű a vers:)))))
Ha Imolkának megmondod, hogy ki volt a múzsád, lemond arról, hogy feleségül vedd.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mert te sem tanultál még eleget a nagyoktól. :)

Háremet állít fel tizenéves lányokból Kim Dzsong Un

hvg.hu/vilag/20150402_Haremet_allit_fel_tizeneves_lanyokbol_Kim
Most akkor szabad STADIONT mondani vagy nem???
Hát g@cit szabad-e,vagy esetleg csak ONDÓorbánt
mondhatunk ?
Mellesleg orbán már járt az inuitoknál?
Pedig ott is lehetne tarhálni.Igaz,hogy veszélyes lenne.Biztos kiutasítanák,ha ellopná az összes jeget és az északi FÉNY-t.
@dr. jenőke (jenőke):

Nem, a szülők nem értik meg. Nem látják át, hogy ez egy vízfej, ami nemcsak baromi sokba kerül, de teljesen felesleges is.

A megcélzott/ígért 1,2 % helyett ma a GDP 0,6 %-a fordítódik oktatásra. Eközben a PISA-felmérések szerint is iszonyatosan visszaestek a gyerekek a szövegértésben.

Nem tudok vitatkozni Mérővel, aki szerint ezzel az oktatással a XXI.század lúzerei leszünk.
Vagyunk.
@dr. jenőke (jenőke): Üdvözlünk mindenkit Madách falanszterében!

Michelangelo széklábat csinál, Luther a kazánt fűti.
@kekex: "Tehát Horn szerint ez nem Molnárnak és az Szdsz-nek volt "köszönhető"?"

(Politikai) Darwin-díjasok.
A 300 forint miatt gyűlölték Gyurcsányt, de az OPNI szétveréséhez biztos tapsoltak!
loptam egy viccet.:)))

A felcsúti vezér a jósnőnél.
- Mondd, öreganyám, mikor fogok meghalni?
Jósnő nézi az üveggömböt, némi hókuszpókusz után megszólal:
- Egy nemzeti ünnepen fogsz meghalni.
- Ugy mond, hogy itt vannak a jogászaim, de mikor, melyik évben,
melyik napon?
- Az teljesen mindegy, fiam. Az a nap nemzeti ünnep lesz oszt jónapot!
bakker, most hallgattam meg a máv helyettes szóvivőjét!!!
az eszem megáll, mi a faszomnak kell ilyen kamu állás????

lassan rosszabb lesz a helyzet, mint az átkosban.
@Imola Helyesi: a Kárpát-medencei magyar.
A sumérok még tévedésből sem jártak a Kárpátok közelében sem.
@Imola Helyesi: azt a gyökeret tegye be magának Imolka! :D
@parti_giano: valakit itt homlokon csókolt a mázsa(!) :D:D
@parti_giano:

Ez csak egy elsimon-díjas versike:)) Pénz nem, csak szeretet jár érte.
Hamarosan beindul a gépezet, Hillary Clinton hivatalosan is bejelentheti igényét a demokrata elnökjelöltségre, míg a másik oldalon George W. Bush öccse tapogatózik egyre erősebben. A republikánusoknál az öldöklő küzdelmet sem lehet kizárni, miközben a média már önbeteljesítő jóslatként készül az 1992-est követő újabb Clinton-Bush-összecsapásra. Mindezt úgy, hogy még másfél évre vagyunk a 2016-os elnökválasztástól, amin döntenek majd Barack Obama utódjáról. Mégis, aki most nem építkezik ügyesen, később pillanatok alatt elúszhat a versenyben.

jahhh...AMERIKÁT IS R3ENDSZERESEN VISSZATÉRŐ BELTERJES CSALÁDI DINASZTIÁK URALJÁK...
@graphics: @Orica Középföldi: az erdem liszenkoe, en csak a magyar hangja vagyok. furcsa, de ismerte a mestert.
ez a kis strici idegen itt Európában,-nem mi!
-és ne beszéljen az én nevemben,csak maffiakormánya nevében,bármely degeci szultanbajev diktátorhaverjánál vigyorog!
phö!
@Gábris szomszéd:
és aszt senki sem tuggya mit fog csinálni a háremben? mert ugye elég gömbölyded a drága és hírhedt kicsiségéről, ha megtalálja még akkor is nehezen ha borotválja bár lehet nem meri, mert hátha az egészet leborotválják azzal a vastagabb szőrszállal együtt?

brühüyyy
vagy orbángecire vár? dehát annak sem láccik olyan dagatt és rövid

kurtafarkú malac

meg buzi is

brühüyyy
lehet, hogy egymást szeretgetnék?

petting
@Orica Középföldi:

... és sajnos a XXII. századra is átnyúlik.
Mert az lehet, hogy ügyesen fogják kaszálni az árokszéli füvet, és senki hozzájuk méltón nem farag majd zongoralábat, de a bitvilágban nem az lesz a mérték és az érték.
@Imola Helyesi:
a 8000 éves perzsa kimaratt???
a sumérok nekem aszon'ták 35000 évvel ezelőtt még Etiópiában voltak a kaktuszok alatt és héjastól ették a banánt
az argonauták már kb 4000 éves történet és akkor már létezett a görög városállamok nagy része
az ember egyébként Etiópiában indúlt vándorútra körbe körbe a Földön mert a Bering szoros még nem létezett és az indiánok kinai és ázsiai leszármazottak akik gyalog érkeztek egészen patagóniáig, 28-48000 évvel ezelőtt meg 150000 évvel ezelőtt közben volt sok jégkorszak a sumérok addig hol voltak?

imolka kínai utazók áteveztek vitorlával az Csendes óceánon és egyiptomiak meg az atlanti óceánon

amikor a te őseid még ott csücsültek a pálmafán és kergették a bolháikat

brühüyyy

neked még maradt néhány??? mai napig örökölhető
@Imola Helyesi:
Imolka kiskegeyd nem hallott még nyomdahibáról illetve betűkihagyásról?
KLülön kiskegyednek, mert egyébként minden rebndes nbormális magyar ember értette, ismétlem:
Viktorka maradj Ázsiábam, nem való neked Európa! Maradj ott! Inkább utánnad küldjük a bandatagjaidat - Rogán, Lézerjankó, köteleslackü, Poltpeti, pintérsanya, stb. - is.
@Imola Helyesi:
Imolka kiskegyed kihagyta a rokoni kapcsolatokat a pirézekkel.
@jaegtoer: Kőne mán egy irhaszárító !
Mely alatt Ő és a haverek,
Elcsudáznának afelett,
Hogy övék lett a felső emelet.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Könyörgöm négymillió szegény országában a fizetős egészségügy kb. úgy hasítana, mint a mostani pénzhiányos állami kórházak ..."

Te is csak azt felejted el, hogy jelenleg is fizetős az egészségügy. Eü járulékról hallottál már?
Ráadásul a Fidesz egyik első dolga volt 2010-ben az eü járulékot a bruttó bér 1%-val felemelni. És ezt az is fizeti, akit egész évben nem lát a doktor, ráadásul a költségvetésbe folyik be és nem marad a kórházban/háziorvosnál.
Félázsiai nagybácsi?
Hát, nem történt tulajdonképpen semmi különös, találkozott a két testvér, oszt annyi.
N
urszultan Nazarbajev NERszultan Kolbaszajevval. Egyeztettek gazdasági kérdésekben, méltatták az ideológiailag egymáshoz egyre nagyobb sebességgel közeledő rendszereiket, majd Nerszultan elvtárs átadta a magyar nép nagyrabecsüléseképpen a Felcsúti Tokaszalonna Lovagrend Fokhagyma és Derékszögű Pálinka Díját (90 fokos), aztán vacsi, kis pihi, szunya és másnap haza.

Én ennél több érdemi eredményéről nem olvastam a látogatásnak, persze lehet, hogy rossz helyen keresem a híreket… Sehol egy biztató hír, hogy például aláírtak egy kontraktust, melynek értelmében nagy tételben exportálhatunk alföldi sívó homokot a Kizil-kum sivatagba (Bugacon van érdekeltsége a Búzakalász 66 kft-nek?), de olyat sem olvastam, hogy szentkirályi ásványvízzel töltögethetjük vissza a kiszáradó Aral-tavat, cserébe kurva olcsó olajért. Miért titkolják az elért sikereket?
Legalább átmenetileg javulhatna a közérzetünk, hogy volt értelme egy 767-est bérelnünk nekik és nem arról van szó, hogy csak városnézésre vitte a sleppet?

Hol keressem a híreket?
Kösz előre…
@ornagy50:

Látom kegyeddel is megütközött ma a múzsa:)
@jaegtoer: Villon után szabadon.:)))
@Orica Középföldi:

Jeges megdöbbenéssel és fájó megrendüléssel olvasok minden olyan írást, amely arról szól, hogyan telepszik rá ez a rendszer a gyermekekre, fiatalokra, mintegy agyonnyomva, miközben a teljes kilátástalanságba hajszol nagyszülőt, szülőt, unokát és dédunokát.
És ez elől nincs más menekvés, csak külföldön a teljes újrakezdés.
@ornagy50:

Nana. 'Ő szomjan halt a forrás vize mellett, s ha ez nem lenne elég, a nyakán érezni vélte, hogy segge mily nehéz':)
@parti_giano:

ez a link egy kifejezetten súlyos partizánakció volt.
@ornagy50:

Azt hiszem, Faludy somolyog...
No, félre a lírával!
Háborogjunk, hogy meg ne háborodjunk!:)
@ornagy50:

" megulne a gyomrod igy estefele."

Nem úgy tűnt, hogy kőből lenne:)) Időnként görényes, de amúgy rendben.
@jaegtoer: mar nem, mar nem. persze csak a te nevedben beszelek.
@jaegtoer: Este van?!! Jó,hogy szósz!
Megyek oszt megsrenkelem a Quaestort.:DDD
Természetesen Kazahsztánból mint rendes diktatúrából sem hiányozhatnak a hülye szabályok: ha például egy magyar úgy dönt, felkeresi 1500 éve nem látott rokonságát, arra feltétlenül ügyeljen, hogy állami tisztviselőhöz csak kazahul szóljon, különben rögtön fizethet 3000 forintnak megfelelő tengét.

m.hvg.hu/itthon/20150402_Itt_erzi_magat_otthon_Orban
A magyar közgazdásztársadalom megrökönyödve áll azelőtt, hogy a GDP egy százalékát kitevő mértékben, több mint 1 milliárd dollár összegben követhettek el csalást három brókercégnél Magyarországon. Mindezt úgy, hogy nagy eséllyel csak a svájci jegybank januári váratlan döntése miatti pénzügyi pánik vezetett a lelepleződés-sorozathoz, nem pedig az, hogy a pénzügyi felügyelet a helyzet magaslatán lett volna.

De nemcsak ez okoz sokkot, hanem az is, hogy a Quaestor-csoport úgy tudott több százmilliárd forintnyi hitelhez jutni, hogy valójában nem volt olyan pénzügyi tevékenysége, amely azt igazolta volna, hogy az üzleti aktivitásával ezt a gigantikus összeget képes lesz kitermelni. Egy, a közéletben ismert vezető közgazdász képletesen úgy írta le a helyzet abnormalitását, mintha valaki minimálbéres jövedelemmel 3-4 milliárd forintnyi hitelhez tudott volna jutni, és ezt az aránytalanságot a hitelt biztosító pénzintézetnél senki sem vette volna észre.

Politikai kapcsolatok

A fentiek miatt az általunk megkérdezett közgazdászok első szava minden esetben a „döbbenetes” kifejezés volt. Egész egyszerűen nem nézték ki Tarsoly Csabából, a Quaestor vezetőjéből, hogy a cégei ekkora mennyiségű pénzt képesek „felszívni” (az összeomlás előtt a csoport legálisan 60, illegálisan további 150 milliárd forintnyi kötvényt bocsátott ki). Egyikük szerint kívülről nem nézett ki ekkora szereplőnek a cégcsoport, miközben például az évi több százmilliárdnyi közbeszerzést elnyerő, Simicska Lajos nevéhez köthető Közgép jelenléte, „ereje” érezhető a magyar gazdaságban.

A Quaestor-ügyben azzal az általános véleménnyel is találkoztunk, hogy Tarsoly Csaba abban az értelemben „zseniálisan játszott”, hogy ekkora volumenben képes volt különféle technikákkal hitelhez jutni, miközben a pénzzel láthatóan nem sikerült rendeznie cégcsoportja helyzetét.

Beláthatatlan következmények

A botrány óriási károkat okozhat a Fidesznek, és messze nem csak azért, mert a rendőrségi eljárás során esetleg kiderül, hogy az üzletember pár éve azért szállt be a magyar labdarúgásba, hogy ezzel politikai kapcsolatokhoz, netalán védelemhez jusson. Ennél sokkal érdekesebbek a Szijjártó Péter vezette Külgazdasági és Külügyminisztérium közleményei, amelyekben a minisztérium sajtósai mindent megtesznek, hogy eltűnjenek a tárcát és vezetőjét Tarsolyhoz fűző szálak.

Ám nincs könnyű dolguk. Finoman fogalmazva: kívülről nézve úgy tűnik, hogy Tarsoly Csaba a keleti nyitás fedőnevű külpolitikai irányváltás kulcsszereplőjének számított a tárca környékén. Szerződése volt például a magyar állam által létrehozott Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-vel (MNKH) az isztambuli kereskedőház működtetésére. Egészen pontosan – ez a botrány kirobbanása után a minisztérium közleményéből derült ki – a kereskedőház üzemeltetésére egy vegyesvállalat jött létre TMTE néven, amelyben az MNKH, Tarsoly Csaba és egy török üzletember vett részt. A tárca azt is közölte: a moszkvai kereskedőház a Quaestor magánkezdeményezéseként indult el, amellyel eseti együttműködési rendszerben dolgozott a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

De a héten kiderült még ez-az. Például hogy az MNKH értékpapírszámlát vezetett a Quaestornál, de éppen az összeomlás előtti napokban kivette a pénzét (3,8 milliárd forintot) a cégből. Továbbá a külügyi tárca a felügyelete alá tartozó Eximbank révén is kapcsolatban állt a Quaestorral, ugyanis az Eximbank tőkeemeléséhez kapcsolódó értékpapírok technikai nyilvántartását segítő számla, úgynevezett értékpapírszámla a brókercégnél volt vezetve. A 444 számításai szerint ha a tárca igazat mond az Eximbank tőkeemeléséhez használt számláról és az MNKH számláján tartott pénzmennyiségről, az azt jelentheti, hogy a tárca és az alá tartozó intézmények összesen több mint 20 milliárd forintot tarthattak a Quaestorban.

A minisztérium közleményei egyáltalán nem válaszolják meg a kérdést: létrejöhet-e egy ilyen szoros üzleti kapcsolat véletlenül, vagy Szijjártó a megengedhetőnél nagyobb politikai bizalmat szavazott Tarsolynak a tárca és a Quaestor együttműködése során.

A külügyminiszter bajait az is tetézi, hogy a Fideszen belül egyértelműen Tarsoly Csabához kötik Kiss Szilárd volt moszkvai agrárattasé befolyásának növekedését. Kisst január­ban tartóztatták le az Orgoványi Takarékszövetkezetnél elkövetett bűncselekmények egyikének gyanúsítottjaként – a gyanú szerint a szövetkezet vezetőjének fizetett kenőpénz segítségével szabadult volna meg egyik cégének a takarékkal szemben fennálló 700 millió forintos adósságától.

phűűűű.....
@jaegtoer: ...ÉS....MIKOR MÉÉÉÉÉSZ ????? :)
@parti_giano:

Felcsaptál szóvivőnek, hogy kiforgatod a mondanivalót?
Retteg és fenyeget a fidesz: Orbánt küldik tapolcára, nyilasozzák a jobbikot

Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján a kampányszagú kórházfejlesztési tervek mellett beszélt arról is, hogy az április 12-i tapolcai időközi országgyűlési választás megnyeréséért egyenesen a kormányfőt, Orbán Viktort is leutaztatják.

alfahir.hu/retteg_es_fenyeget_a_fidesz_orbant_kuldik_tapolcara_nyilasozzak_a_jobbikot
@parti_giano:

Legalább az álmaid megmaradtak.
Kovács és Szegedi..., a keményen dolgozó kisemberek..., AMIKOR SAJÁT MAGUKAT KÉPVISELIK ! :o)))))

Kovács Béla 2010 óta a Jobbik képviselője az Európa Parlamentben. Már képviselővé választása előtt komoly összegekkel támogatta a Jobbikot, belépése után a párt hangsúlyosan oroszbarát álláspontra helyezkedett. Kapcsolatai miatt többen gyanították, hogy valamilyen orosz állami szervezet megbízásából cselekszik, emiatt a pártban sokan KGBélaként emlegették. 2014-ben az Index olyan dokumentumokat közölt, amelyek arra utalnak, hogy Kovács Béla (és/vagy felesége) az orosz titkosszolgálatok számára kémkedett. Kémkedés gyanújával a politikus ellen magyar szervek és az Európai Parlament is vizsgálatot indított ellene.

Szegedi Csanád a Jobbik alelnöke és EP-képviselője volt. Utóbbi minőségében több jobbikos politikust asszisztensként alkalmazott az EP pénzén, köztük a Jobbik gyűlésén EU-zászlót égető Novák Elődöt is. Szegedi 2012-ban viharos körülmények között távozott a pártból, miután nyilvánosságra került zsidó származása.
Havi több ezer euró

A csalásellenes szerv egyebek között a képviselők gyakornoki, asszisztensi keretei miatt vizsgálódhat. A gyakornokok, beosztottak alkalmazására a képviselőknek maximum 21 ezer eurós keret áll rendelkezésükre (egy brüsszeli akkreditált asszisztens ebből maximum hétezer eurót kaphat havonta, vagyis három fő 21 ezret).

Hogy ezt a keretet hogyan osztja fel, hány fő között, az jórészt a képviselőre van bízva. Az egyetlen kikötés, hogy a pénzt mindenképpen az alkalmazottra kell költeni – így csalásnak számít például, ha a képviselő ezt a pénzt egy csak papíron foglalkoztatott beosztott nevében felveszi és zsebre teszi.
Mindenki jól jár

Molnár Balázs szerint az alábbi módon csalhattak a képviselők az alkalmazotti keretekkel: „A képviselő papíron felvesz egy asszisztenst vagy gyakornokot. Őket az EP fizeti, de a fizetést a képviselő hívhatja le. Miután a fizetés megérkezett, a képviselő zsebbe visszakéri a beosztottjától a fizetése nagy részét. Mivel ezek a fizetések rendkívül magasak, mindenki jól jár. Egy fantom-asszisztens után a képviselő akár 6000 eurót (1,8 millió forintot) is kereshet, miközben az asszisztens is kap 1000 eurót.

Mindezt úgy, hogy nem is végez valódi munkát, sőt, Brüsszelbe sem utazik el, legfeljebb egy-két napra, a látszat kedvéért, meg a papírokat aláírni, bejelentkezni belgiumi lakcímre, mert ez kötelező a brüsszeli alkalmazottaknak. A fantomalkalmazott arról is megismerszik, hogy mindvégig Kovács vagy Szegedi lakásában volt bejelentve. Az EP valódi alkalmazottainak viszont tényleges, ettől eltérő lakcíme van Belgiumban, hiszen ha dolgoznak, lakniuk kell valahol.”
Megéri az EP-ben dolgozni

Az Európa Parlament rendkívül bőkezű mind a képviselőkkel, mind azok alkalmazottjaival. Ahogy az Origo is beszámolt róla, egy képviselő kétdiplomás asszisztense majdnem ugyanakkora fizetést kaphat, mint maguk a képviselők.

A képviselők 2011-ben havi bruttó 7957 eurós fizetést kaptak. A beosztottak többféle fizetést kaphatnak, a legtöbbet azok, akiknek két diplomájuk van és Brüsszelben dolgoznak: ők havonta 7000 eurót tehetnek zsebre. A gyakornokok ennél szerényebb, maximum 1420 eurós bért kaphatnak. Az akkreditált asszisztenseket közvetlenül az EP foglalkoztatja ideiglenes uniós tisztviselőként, egy képviselő havi keretösszege 21 209 euró, amiből elvileg ők maguk nem részesülhetnek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: az egészségügy most is fizetős! nem kicsit!
szerintem ne kezdjünk vitát, meg nem valósult dolgokról.
főleg az ország és az egészségügy mostani állapotában.
Imola újra közöttünk?? Neki olyan ez a Varánusz, mint a hasisgyanta.

Háromféle Fideszes létezik
- A málészájú naon hülye, aki a rezsispórolásból minimum PhD tudományos fokozattal rendelkezik, de egyébként azt se tudja, hogy tizenkettő az mennyi, és az ábécéskönyvet is csak hallomásból ismeri.

- A tántoríthatatlan hiper szervilis, akit úgy vonz Orbán Viktor, mint giga magnetár a lópatkót - ő nem feltétlenül naon hülye - (Imola).

- A haszonleső, aki mindig ott sündörög, ahol a kalácsot porciózzák. Ha kell kommenista, ha kell néppárti, de ha arra van szükség, akkor a gyűrűs ujját akár a Váci püspök seggébe is feldugja.
Tarsoly szabadlábra helyezését kezdeményezték

Lázár János megnyilvánulásait nem kívánja kommentálni, Tarsoly Csaba vallomásával kapcsolatban pedig szándékosan nem árul el részleteket a Quaestor-vezér ügyvédje.

Papp Gábor az atv.hu megkeresésére közölte, szándékosan nem árult el és nem árul el többet annál a rövid közleménynél, melyet szerda este adott ki, miszerint Tarsoly Csaba „részletes, hosszú vallomást” tett.

Az ügyvédet arról is faggattuk, mit szól ahhoz, hogy gyanúsítás alatti, előzetes letartóztatásban lévő ügyfeléről a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján úgy beszélt, mint egy elítélt bűnözőről, aki „lopott, csalt, hazudott” és egy olyan piramisjátékot épített fel, amiben az újabb és újabb ügyfelek pénzéből fizették ki a régebbiek pénzét. Lázár többször kijelentette azt is, hogy Tarsoly Csaba nemcsak az embereket, hanem a kormányzatot is átverte és tette nem maradhat büntetlenül. Papp Gábor azonban közölte, hogy eddig sem tette és ezután sem szeretne semmilyen politikai megnyilvánulást kommentálni.

A Quaestor-ügyben várható fejleményekről szólva elmondta, írásban is beterjesztették kérelmüket, miszerint kérik Tarsoly Csaba szabadlábra helyezését, mert szerintük az előzetes letartóztatást törvénytelenül rendelték el és annak indokaival sem értenek egyet.

Papp kérdésünkre megerősítette, hogy a bíróság a következő napokban dönthet erről, azonban a döntéshez nem szükséges sem a védelem, sem az ügyészség meghallgatása.

atv.hu

NU, EZ TÉLLEG ELKÉPESZTŐŐŐŐŐ !!!!!
Mi a tanulsága a brókerbotránynak?
2015. április 1., szerda 18:56 InfoRádió
Meghallgatom Letöltöm Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -
A magasabb kamat mindig magasabb kockázattal jár, amit a befektetőknek mindig figyelembe kell venniük - mondta a napi.hu főszerkesztője. Korányi G. Tamás szerint a kártérítésre nehéz jó modellt találni, de fontos lenne, hogy az ügyfelek a jövőben jobban felmérjék a kockázatokat. A Portfolio pedig arról írt: számos olyan pont van a Quaestor kötvénykibocsátásért felelős cégének legutóbbi kibocsátási tájékoztatójában, amelyek a portál szerint "sikító vészjelzést kellett volna, hogy jelentsenek".

TANULSÁG: EZEKET A CSALÓ BRÓKEREKET FEL KELL AKASZTANI !
A VELÜK ÖSSZEFONÓDÓ MAFFIA-KORMÁNYT LE KELL MONDATNI !
AZ Ö9SSZES BRÓKERCÉGET MEG KELL SZÜNTETNI !

ennyike.....:O)
@Ylim: és punkfrog: Megeszem a kalapom, ha az SZDSZ-féle biztosítós-rendszer megmentette volna a kórházakat a csődtől.

A magánynyugdíj-pénztárakhoz is nagy reményeket fűztek - egy oylan országban, ahol egymillió ember segélyes, két millió meg zsebbe kapja a fizetését (most csak mondtam egy számot).
Ha a nyögdíj-pénztárakat nem dönti be a fidesz, itt akkor is egy csomóan sz.rban lettek volna nyugdíjaskorukban, mivel semmilyen járulékot nem fizettek, vagy minimálisat!! Mai áron negyvenezer forint körüli nyugdíjakat kaptak volna, már aki ...

Ugyanez a biztosítós egészségügynél. A nép amúgy sem gazdag + világválság, sokan maradtak volna ellátatlanul. Ráadásul félnének a kisemberek, hogy "eltőzsdézik" a pénzüket ... :)

Kőszeg Ferenc meg Horn Gábor azt vizionálja, mintha az ő rendszerükkel most hasítana az egészségügy. Francokat, akkor is lenne gazdagok meg szegények kórháza.
@punkfrog: Nekem a 300 forinttal semmi bajom nem volt.

De ha olvastad a Horn búcsúztatóját, akkor ott Molnárt védi, aki NEM akarta a vizitdíjat bevezetni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a 300 Ft, egy nagyon apró részlete lett volna egy rendszernek, ami sosem valósult meg.
a manyup pedig, kifejezetten jó lett volna!
a minimálbéreseknek így se lesz nyugdíja, tehát kár velük példálózni!az egy másik probléma.
@huzzadneki shakespeare:
Hát, én nem elemzem hányféle un. balos meg un. liberális létezik. Rólad már a neved sokat elárul. Shakespeare és húzzad neki. Húzzad neki, kocsmai jelszó, és ehhez a drámaíró. Egy katyvasz lehetsz.
@Rodeo36:
Aha, ehhez csak annyit, hogy a mi Samunk hány éves is? Lehet, hogy a te ősöd is ő volt, hiszen leány volt, és mégis fiú nevet kapott? Itt élt egy barlangunkban, és egy csomó szárított húst is felhalmozott, az ősemberek közt gazdagnak számított, ebben is hasonlított rád biztosan.
@Gábris szomszéd:
Hallottam, Lázár most nem állt a helyzet magaslatán. Dehát mit várjunk, engem is lenácizott évabanya, miután kirugatott suttyomban.
Pedig a helyesírása miatt meg is védtem egyszer, kár volt.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: @punkfrog:

'100-szor' leírtam, de leírom 101-edszer is.

Elég populista és demagóg dolog a 300 forintos vizitdíjjal példálózni amellett, hogy sosem tisztázták mi is volt a helyzet a munkavállalói havi 20-40-60 ezer forintos egészségbiztosítási járulékok elköltésével, és a munkaadók által fizetett 28 %-os (?) TB járulékok felhasználásával.
És milyen alapon részesült egészségügyi ellátásban a népesség 60%-a, amely mentesítve volt az egészségbiztosítási járulék/díj fizetése alól.

Az, hogy az ország népességének mindössze 20%-a fizetett érdemben egészségbiztosításra 'értékelhető' összeget (azaz nettó befizető volt), és a valamennyi 'bejelentett' azaz az egyébként is fizető biztosítottak kontójára láttak el minden beteget, -önmagáért beszél.

A 300 Ft-os és az 1000 Ft-os 'vizitdíj' pont arról szólt, hogy aki egyébként is fizetett, az még a +300 forintokat is fizethette, aki pedig addig nem fizetett, annak ilyen-olyan jogcímekre hivatkozva továbbra sem kellett fizetni.
[Csak lábjegyzetnek szántam, nem vitaindítónak:)]
@jaegtoer: hat, ha tudomanyos munkat irnal, akkor a labjegyzetek tennek ki a szoveg nagy reszet. bar sokak szerint, ez mutatja a munka magas szinvonalat.
@parti_giano:

Jó reggelt.
Ne is mondd. Most olvasom Komoróczy könyvét a magyar zsidók történetét, és pont azon méláztam, ha a cirka 2300 oldalon megjelölt lábjegyzetek mindegyikét egészében is végig akarnám olvasni,az + egy emberöltő:)
@parti_giano: Látjátok, Viktorka ezért egy zseni, nem veszik el a Gőgös Gúnár Gedeon lábjegyzet tengerében. Ti meg itt bizonytalankodtok... :(
Ha moszkoVityának voltak nemesi felmenői, akkor joggal keresheti keleten a rokonságát. A köznép azonban a neolitikum óta itt él a Kárpát-medencében, nem mellékesen ez a neolitikus népesség robbanás vezetett a korai Eu benépesítéséhez.

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20150331-a-dunantul-volt-az-ujkokori-foldmuvesek-sztradaja-magyar-tudosok-szerint.html

Eszerint a ház szavunk nem németből jövevény, hanem a magyarból a németbe menemény, haus formában. :-)
@parti_giano:

Sokszor az apró betűsben van a lényeg:)

@Orica Középföldi:

Nem csodálom. Erősen elfogultnak találtam, egyszer-egyszer, ezért lehet lábjegyzetekre állítva a munkája.
Ha elolvastad, és jó referenciát adsz róla, lehet én is nekiállok, és az Úr nem lehet olyan szívtelen, hogy nem hagyja végigolvasnom. Hamár...
Persze az ördög nem alszik, és neki is van illetékessége és hatásköre, amennyiben igaz a szólás, hogy 'elvitte az ördög'.
@jaegtoer:

A vizitdíj nem arról szólt, hogy aki addig fizetett az fizessen még többet, aki meg addig nem, az azután se.

A vizitdíj a következőkről szólt:

1, minimálisan ugyan, de többletbevétel a szolgáltatóknak. (Akkor áron valami 28 MD forint)
2, leszámolás az ingyenesség illúziójával (első lépés!)(amiért fizetni kell, az nem ingyenes)
3, az ellátás iránti igény korlátozása :) (most sok olyan beteg van aki hetente kétszer jön gyógyszert iratni, mert hol ezt felejtette el, hol azt, és minden szarral riasztják az ügyeletet, mert az jár) A betegforgalom nálam 2007-ben volt 10100/év, 2009-ben 12700/év.

A megvalósítása döcögött, egyrészt mert amikor bevezették, az Orbán-kormányhoz hasonlóan nem modellezték le, hogy technikailag hogyan legyen hanem menet közben ötleteltek, másrészt a szolgáltatók - és még azt se mondom, hogy nem politikai okból! - kézzel-lábbal tiltakoztak, és nem azt nézték, hogyan lehet megoldanoi gördülékenyen, hanem hozzá nem értésből vagy geciségből még jobban megbonyolitották.

(Pl idióta háziorvos napi 100-as betegforgalommal, amiből több mint a fele kátrányos helyzetű parát sose fizető, de az ellátást sűrűn igénybevevő kisebbségi, a vizitdíjból lett volna havi fél milla bevétele, ami a bruttó finanszirozásának a 90 %-a, oda nyilatkozott, hogy ellenzi. Ismerni ismertem a fazont, de azt nem tudtam, hogy ekkora barom. )
@DarthVader:

Még egy: aki addig fizetett járulékot és esetenként 300 Ft-ot, egy évben mondjuk 1500-at, annak Orbánék rögtön felemelték 1 %-kal az eü járulékát, és fizetett 150 000 Bruttó után évi 18 E Ft plusszt akkor is ha el se ment, a nyugdijasok pedig ültek ott hétszámra továbbra is ingyen. Kurva jól járt a dolgozó.
@DarthVader:

Szia.

Mint írtam, lábjegyzetnek szántam.
Ha gondolod priviben válaszolok a jövő héten.
@jaegtoer:

Azt hiszem várnod kell. Ez nem olyan könyv, amit egy ültő helyben végig lehet olvasni. Néhány naponta egy kicsit, aztán emésztés. Hosszú idő lesz ez:))
@Orica Középföldi:

"_Nem igazán tudom túltenni magam a versikén. Több okból sem._"

Elhiszem, azért írtam tegnap:
"Jeges megdöbbenéssel és fájó megrendüléssel olvasok minden olyan írást [...]"

A gyerekeken elkövetett mentális agresszió van olyan súlyos és büntetendő, mint a szexuális erőszak.
@DarthVader:

kösz!

én is így értettem és ezért támogattam a befizetéseim mellett.

mert igaz, hogy adott kedvezményeket sok embernek, de racionizálta a beteglátogatást, és ami a legfontosabb része volt szerintem az egésznek, hogy majd 3 millióval több embernek "járt" eü ellátás, mint amennyi az ország lakója volt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
És még ott volt/van neki a Mosó Masa Mosodája is!
@Orica Középföldi:

Flavius után lehet, hogy szórakoztató, sodró lendületű, magával ragadó bestseller, hacsaknem readerkiller.
@jaegtoer:

nagyon értelek, de bármilyen furcsa rendet tenni csak pénz közbeiktatásával tudsz bárhol.

ez a pénz (300 ft), nem jelentős bevétel volt a legtöbb helyen, de a fizetni nem szerető magyar embereket kicsit visszarángatta a valóságba...

vitathatatlan viszont, hogy ez még egy bőr lehúzása volt az adófizetőkről.
a helyzet azonban (azóta is) róka fogta csuka, és csak az állami potentátok igényeire koncentrál más mindenkit (a pénzedért!) lealáz a szolgáltatás biztósításával.

(sajnos sok tapasztalatot szedtem össze a működésről - betegek szempontjából is! elrettentő számomra mire használják egyesek az eü "ingyenességét". a szakszolgálat meg beleszakad a melóba...)
@Orica Középföldi:

ez a tükör, nagyon élesre sikeredett. smink nélkül mutatja a valóságot.
(néha már gondolkodom, hogy esetleg fácséra "lépek". annyi mindent hoztok, hozzánk meg annyira sokan jönnek onnan... :D)
ha már ilyen komoly visszatekintést rendeztünk itt reggel, akkor talán az is érdekli a Hölgyeket, Urakat, hogy a gazdaság emberei hogyan és mit láttak ebből.

hallgassátok az: Áldás vagy átok? Konferencia -t

offforever.blog.hu/2015/04/03/ismeteljunk_aldas_vagy_atok_konferencia_videok
amíg a kergeség fokozódó tendenciát mutat, addig az én fagyott, svalbárdi lelkem, valamint taknyom, nyálam egybefolyik.

www.youtube.com/watch?v=0BnWnfuFKig
@guma:

Az a helyzet, hogy én lusta és inaktív vagyok a fácsén. Ellenben bejelöltem Szívet, és az ő válogatásából merítek rendszeresen.
Idehozom a szellemét:))
@hacsaturján:

Jobbulást. Még betegen is adsz gondolkodnivalót:) Milyen lehet a fagyott lélek, takony és nyál elegye? Melyik halmazállapot nyer? Már ha Sválbárdon is ugyanazok a törvényszerűségek érvényesek. Ez utóbbiban nem vagyok biztos:)

A video megrendítő.
@jaegtoer:

Flaviust könnyebben olvastam. Bár akkor még ifjú voltam és gyors:)
@hacsaturján:

Erre mit is lehet mondani? Mármint az egybefolyásra. Vén....?

Az én lelkem mosolyogni kezdett. Nagyon. ÉS! KÖSZÖNET a jó szemedért, ami ezt meglátta.:D
@Orica Középföldi: a lényeg az, milyen halmazállapot segítségével próbál túllendülni rajat. de ez folyékonyan megy neki.
@Orica Középföldi:

katharzisnak híjják, amúgy, de az ijesmi mán régen vót, mitöbb, tán igaz se vót.
@hacsaturján: a rakparton voltam egyszer rabocska koncerten, ahol folyékony hangulatban került a banda a színpadra. török ádám annyira belelendült, hogy zsoldos egy szólójánál erőből püfölta annak hátát a fuvolájával, mondván, ez az, nyomjad.
@Orica Középföldi:

A nyúl nagyon okos, szép és tiszta állat. Egy időben sok nyulam volt, és az egyik anya 14-t fialt. A legkisebb nem tudott szopni, mert a többi elnyomta, ezért minden nap egyszer az anyát az ölembe vettem és megszoptattuk a picurkát. Szép nagyra nőtt.
Kipakolt a titkos orosz trollhadsereg két tagja

"Nem beszélhettek róla

A volt álblogger márciusig két hónapot dolgozott a cégnél havi 45 ezer rubelért (219 ezer forintért). Nem írattak alá vele munkaszerződést, viszont azt mondták neki, hogy ne beszéljen senkinek a munkájáról. "Szokványos posztokat kellett írnunk tortakészítésről vagy általunk kedvelt zeneszámokról, majd időnként bedobni egy-egy bejegyezést arról, hogy a kijevi kormány fasiszta vagy valami ilyesmiről" - mesélte a fiatal nő."
.
.

"Nem hatástalan

A központban minden reggel eligazítást tartottak arról, hogy aznap milyen politikai témában kell hozzászólásokat írni. "A legijesztőbb az egészben az, hogy amikor beszélgetsz a barátaiddal, és tőlük is ugyanazokat hallod vissza, amiket neked feladatba adtak, akkor rájössz, hogy egyáltalán nem hatástalan, amit csinálsz” – mondta."

www.origo.hu/nagyvilag/20150402-trollhadsereg-terjeszti-a-propagandat-oroszorszagban.html
@látjátok feleim szümtükkel:

Rendes állatbaráti cselekedet volt. Amúgy mi a fenét csináltál 14 nyúlgyerekkel? Ha megettétek inkább ne válaszolj:))
No akkor hogy is áll a helyzet ezzel szoci stadionnyal? Szájba f*k Rogánt, aki szerint a gyurcsányista időben adtak fedezet nélkül 17 milliárdot erre foci fellegvárra? Olyan a látszat, hogy még is megéri az államnak, ha már stratégiailag kiemelt lett. Közben meg elfelejtettek Tóninak szólni, hogy nem járjon annyit a szája?

index.hu/gazdasag/2015/04/03/strategiailag_kiemelt_gyori_eto_csodeljaras/
@Orica Középföldi:

Eladásra neveltünk nyulat, volt ott 200 is egy-egy alkalommal. Ez egy kosorrú fajta volt, általában sokat fialt.
@látjátok feleim szümtükkel: perverz disznó, ilyent leírni a kereszténység legszentebb ünnepén.
@hacsaturján:

köszönöm! :))))

engedelmeddel elloptam és posztoltam 5.-re...
@parti_giano:

nevezett török ádámot miniatürizált formában, gőzhajóként volt alkalmam megtekinteni sihedernyi koromban. hej, te bunkócska, te drága!
@guma:

Gondolod, hogy nálunk nem így megy?:D

Szerintem beszorult a pénzük a Questorba, azért tűntek el tömegesen.

Ezt a bróker ügyet nézegetve lehet, hogy a Lajos van az ügy mögött? Ha nem is személyesen, de áttételesen köze lehet mindenhez. Eddig ő hozta a pártnak a zsozsót, de ugyé ki tudja mikor, és miért összekötötték a bajuszt, így a pénzpótlásnak más módja után kellett nézni. Oszt az utódok nem értettek annyira a bulihoz, és belebuktak. Mondhatnák, hogy "így jártam anyátokkal" illetve apátokkal.:D
itt pedig lehet gyönyörködni a poszt által kiemelt rokonokban és környezetükben...
ja és a legbefolyásosabb magyar asszonyban is...

www.facebook.com/orbanviktor
@hacsaturján:

Szerintem az már nem bunkócska, hanem hej te bunkó. És tényleg drága, de nagyon.
Eljárt az idő. Sajnos.:(
@látjátok feleim szümtükkel:

nem ezt foglalták le vagyontárgyként a károsultak kifizetésére?
ekkora és ennyi hülyeséget hogyan lehet csinálni?
@parti_giano:

Én lexikonyra gondoltam, nem a szótárra.;D
NOCSAK! KI BESZÉLT?????

"Almásfüzitőnek 700 millió forintja ragadt bent a Buda-Cash-botrány miatt.
A település polgármestere a kemma.hu-nak azt nyilatkozta, hogy négy évvel ezelőtt az akkori PSZÁF javaslatára vitték át portfoliójukat a brókerházhoz."

www.atv.hu/belfold/20150403-kemma-a-pszaf-javaslatara-valasztottak-a-buda-casht/hirkereso
@látjátok feleim szümtükkel: sejtettem. arra a zöld gerincű vastagra, aminek üresek a lapjai?
@jaegtoer: "A gyerekeken elkövetett mentális agresszió van olyan súlyos és büntetendő, mint a szexuális erőszak" írod
Itt jegyezném meg, hogy a versmondásra kijelölt gyerekek szülei köpködtek, dühöngtek is a kiválasztásért rendesen.Mórahalmon és Kisteleken sem hülye emberek élnek, hanem kényszer-helyzetbe hozottak
@hacsaturján: Gyógyulást kívánok. Torokszorító ez a videó, Ma reggel /ATV START/ a szerzők sem tudtak könnyes meghatottság nélkül beszámolni a "születéséról"
Zseniális ahogyan alárendeli egy vak kisfiúnak a zenekart, kórust
@látjátok feleim szümtükkel:
-
A csatársort nyilván leigazolta a honvédség páncélos hadosztálya, mert azt hallották: remek góllövők, a jobbszélsőre így jobban tudnak ügyelni. a szélsőségek amúgy is kiemelt figyelmet érdemelnek.
Mitől is lenne másképp népgazdasági szempontból kiemelt egy futballcsapat?
@látjátok feleim szümtükkel:
Keményen dolgozó kisemberek adóforintjait eltőzsdézték a gecik!
Lemondtak már?
A rendőrség és ügyészség elvitte a tolvaj politikusokat is már?
Lehet, hogy nagyok az elvárásaim?
Márminthogy ne lopják el, amit MI megkeresünk? :(
@Orica Középföldi:

Kösz!Igazi,szép ez a mai napon+++gyönyörű!!

Válaszul a zeneirodalom legszebb áriája!

www.youtube.com/watch?v=4Q0qho_hKEg

www.youtube.com/watch?v=-5or9bQjso8
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Naiv vagy Boli néhágy száz milla,száz,kétszáz milliárd meg sem karcolja az ingerküszöbüket!!
A 'juhoknak ott van Gyurcsány meg a nem létező nokiás dobozok,úgysem tudnak a nullák között eligazodni:(
@látjátok feleim szümtükkel: mi lenne, lajos szopatas, nehogy jol erezze magat a kvesztor szivarogtatas miatt
@gazoló:
Blogger Géza, Batyu, Belpesti féle aljanép még mindig leakadva a gyurcsány-vonalnál, vagy kommunikációs startvonalon tolonganak tátott szájjal a bréerdőben? Semmi okosság, hogy a brókerkormány mekkora jót tett?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lajos verziót hallottam, de azt is, hogy ő csak számolni tudóként már rég kiszedte a zsét onnan, mivel nem olyan hülye, mint MÁSOK.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bocs 'nemszóttam,'szójjá a gyereknek menjen ki bringázni:)

18+
@gazoló:
"Boldogok a..."
... sajtkészítők.
... szervilis pártszoponcok.
... takonygerincű exkomcsi-népnemzeti lófa.zok.
.
.
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csodalkoztam volna, ha neki is telon kellett volna szolni a menekulesrol ;)

Rohadek es genyo luji, de nem hulye
@Rodeo36:
Kösz Rodi boldog húsvétot Neked és mindenkinek!
Meghallgattam egy 'rakás verzióban Neked ez jutott:))

www.youtube.com/watch?v=vhL3sPEFC7I
@gazoló:
hát igen, még nem volt Dame, de angol nyelvleckéket sem érdemes tőle venni, "csak" énekelni tudott

de
www.youtube.com/watch?v=ImPB3T1X3LM
redeem from the darkness walk onto the Light

nun ist der Herr zu ruh...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, ez nagyon ott van:

"politikai helyzetükben is számtalan hasonlóság van" - na ezzel viszont fején találta a tőgyét Vona elnök úr,pontosan úgy, ahogy mondja! Kazahsztánban is kvázidemokratikus diktatúra van, természetesen a mienknél jóval kifejlettebb formában, az ellenzéket, az ellenzéki médiát elnyomják és megfélemlítik. Nyilván ez rendkívül szimpatikus az elnök úrnak (persze, ha nem ellenük irányul, mert egyébként visítanak, mint a szopós malac /ez külön vicces, hogy ezt az azóta disszidált Szegedi Csanád nyilatkozta valamikor/).

Amit se Orbán Viktor, se Vona Gábor nem említett se a helyszínen, se idehaza, hogy a kazah politikai rendszer nem sokkal különbözik a már bukott európai diktatúráktól, hogy kiterjedt, államilag szervezett a korrupció, hogy hatalmasak a vagyoni különbségek, hogy az ország többsége nyomorban él az iszonyatos olaj- és gázvagyon ellenére. Ez valahogy elkerülte a figyelmüket.

jobbikinfo.blog.hu/2015/04/03/kaland_kazahsztanban
@iii: Az a blogger pedig még több tévedésben van. ;)
Az almásfüzitői (ha jól emlékszem) polgi (A városnak 700 misije ragadt be a Questornál) azt mondta, hogy 2010-ben a PSZÁF javasolta hogy a lét a Questorba rakják :)
"Győrnek egymilliárdja ragadt a Quaestorban"

"Hazudik a kormány az M4-esről"

"Elvesztettek 410 milliót, de szerintük nem hibáztak

Fazekas Sándor miniszter nem is tudott arról, hogy brókereknél tartják a pénzt. Tehát nem hibázott. "

"Stratégiailag kiemelte a kormány a Quaestor-stadiont
Így nem kell majd pályázatot kiírni, amikor értékesítik."

"Százhalombatta 1,9 milliárdot bukott a brókerbotrányon"

Néhány cím az Indexről most! :))
Most mondta valaki az egyenesen beszélés során, hogy az önkormányzatok működésének a törvényességét már nem a belügyminisztérium, hanem Lázár elvtár, akarom mondani nertárs hivatala ellenőrzi.

Nocsak-nocsak?

Bár ha jól emlékszünk, az ő idején adósodott el devizailag a hódmezővásárhelyi önkormányzat is, ezért feltételezhetően jól tudja ellenőrizni a hivatala az önkormányzatokat.

Másik nagy durranás, hogy a nav kimelt ügyek osztályán történtek miatt Dávida Marianna által indított személyiségi jogi perben a hivatal egyik dolgozója bedurrantott a nullás lisztbe. Elmondta, hogy milyen utasítást kapott ettől a nőtől, meg még egy másiktól, és ráadásul nekik ehhez nem is volt hatáskörük. Lényege, hogy egy 40 milliárdos adóhiányt nem engedtek megállapítani. A revizor előbb nem is akarta aláírni az utasítás szerinti üres jegyzőkönyvet, majd aláírta és elment nyugdíjba.
Biztos lesz a műsorról ismétlés. A bírósági tanúvallomást vidin vetítették, valahol a neten már talán látható.

Reménykedek, hátha látta ezt a vidit egy rendőr vagy ügyész, aki kezdeményezi is a nyomozást hivatali visszaélés miatt. Ha nem, akkor a polgári per bírójának minden képen kötelessége az általa észlelt bűncselekmény gyanúját a nyomozó hatóság felé jelezni.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Ha jól emlékszem, volt már egy ügy, amelyik megjárta Strasbourg bíróságát, és volt egy AB döntés is, amelyik hatálytalanította - talán 2013-ban - a büntető jogszabályt.
Ennyit tudtam hozzájogászkodni.
?
@parti_giano: T. Ádám nem volt rossz gyerek régen, bár gőzhajó sem volt, sőt még Ian Anderson sem. Viszont a Halásztanyában tőle tanultam mi az a tatárbífsztek. Ez még kicsivel keresztes lovag korom előtt történt, mikor asztalhoz leültem, megittam sok-sok üveg bort:-)
@látjátok feleim szümtükkel: Háááát, azt én sem értem, hogyl"legjobb hozamot". Merthogy azt (hozamot -a kibocsátó=állam határozza meg , legfeljebb vannak olyan ápapírok, ahol licit van), de ilyet még Borkai olimpiaiabajnok Zsolt sem vehet. Szerintem. Ja, a licit, a megvételnél, azaz a kibocsájtás folyamatában van, nem azután.
Szeretném megemlíteni, hogy nemcsak vasárnap lesznek zárva az üzletek nyúltúllengés-tengés miatt, hanem hétfőn is.
gyönyörű!!!

Véget kell vetni annak az időszaknak, amikor mindenkiről mindenfajta gusztustalanságot, megalapozatlan vádat következmények nélkül írogatnak – közölte újságírókkal Szijjártó Péter a brókerügy kapcsán.

mandiner.hu/cikk/20150403_nem_gondol_lemondasra_szijjarto_peter
@jaegtoer: Bizony bizony. Most két napos bolt stop lesz.
volt már?

Nahát! Győr valahogy éppen egy nagyon-nagyon-nagyon fura napon adott egymilliárd forintot a Quaestornak

444.hu/2015/04/03/nahat-gyor-valahogy-eppen-egy-nagyon-nagyon-nagyon-fura-napon-adott-egymilliard-forintot-a-quaestornak/
@guma:

"__Véget kell vetni annak az időszaknak, amikor mindenkiről mindenfajta gusztustalanságot, megalapozatlan vádat következmények nélkül írogatnak – közölte újságírókkal Szijjártó Péter a brókerügy kapcsán.__"

Az a megalapozott véleményem, hogy Szijjártó Péter vessen véget magának.
@jaegtoer: baszódjál meg kádéenpé!
@jaegtoer:
.
Az üzletek zárolásához a nyusziknak és a nyulaknak - akár törpe, akár házi, vagy mezei - semmi köze.
Ez a kétlábon járók napokra vetített rasszizmusának eredménye!
Mennyivel különb egy szabad szombat, vagy vasárnap a hétfőnél?

És a kutyák?
@Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz: teljesen jogos az észrevételed. követelem minden nap szabaddá tételét. valamint, nyulakat a tepsibe!
zseniális! még több amatőrt a kormányhoz!

Csak egy jelzésértékű illusztráció arról, hogy mennyire veszi komolyan a kormány az átláthatóságot

444.hu/2015/04/03/csak-egy-jelzeserteku-illusztracio-arrol-hogy-mennyire-veszi-komolyan-a-kormany-az-atlathatosagot/
@guma:
Miért, valaki szimpla kis f.sznak nevezte?
Nem.
Akkor meg?
@jaegtoer:

megnézted a videót is? én úgy látom, már erősen tűnik el róla az a pár deka hús ami miatt még egy jóllakott napközisnek tűnt nemrég...
@guma:

“Lipovits Szilárd, a város jegyzője elmondta, hogy zárt eljárás keretében több pénzintézettől kértek ajánlatot, a legjobb hozamot a Quaestor ajánlotta.” (Origo.)

A fenti, látszólag érdektelen idézetekben két elég botrányos dolog is el van rejtve. Az egyik az, hogy miért választhatta Győr önkormányzata a Quaestort a hozam alapján, ha egyszer állampapírokat vettek rajta, aminek a hozama szolgáltatótól függetlenül, mindenhol ugyanannyi."

Qrvaannya...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

szerinted leírható, hogy szemetek? eljátsszák az országot?

Fazekas Sándor államtitkára korábban annál a brókercégnél dolgozott, amelyiknél a minisztériuma elvesztett 410 millió forintot

444.hu/2015/04/03/fazekas-sandor-allamtitkara-korabban-annal-a-brokercegnel-dolgozott-amelyiknel-a-miniszteriuma-elvesztett-410-millio-forintot/
Elkergetni, mint a tyúktolvajokat! – üzenték rikácsolva a Quaestornak és a pártoknak Győrben

nol.hu/belfold/az-eletunket-tettek-tonkre-ezek-a-szelhamosok-borultak-ki-a-quaestorra-es-a-partokra-gyorben-1526127
@guma: azé a eksztra kamat nem tűnt fel senkinek se?
csak mostanában esett le a tantusz sokaknak.
Aki brókercégbe fektet be, az hülye, akár magánember, akár közcég.
Állami pénzekkel meg pláne nem kellene tőzsdézni.
Nem is lehet nagy nyereség, ha nálunk alacsonyak a kamatok.
Annyi eszük lehetett volna, hogy aki magas kamatot ígér napjainkban, akár forint, akár deviza , az csal.
Lázár izomból hazudik, közben milliárdok mállanak a semmibe

Lázár János arcba kamuzott, a Földművelésügyi Minisztérium eltőzsdézte a pénzt, de a lényeg, hogy senki sem hibázott semmiben. Elborzasztó hírek húsvét előtt.

m.magyarnarancs.hu/hirnarancs/lazar-izombol-hazudik-kozben-milliardok-mallanak-a-semmibe-94420
@Gábris szomszéd:
Aki húsvét első vagy vagy második napján akar nagybevásárlást csinálni a teszkóban, az meg is érdemli a zárvatartást.
@Imola Helyesi: akkor orbángeciviktor és bandája hülye! jól értem?
@taga20:
Ez volt az első normális hozzászólásod félév intervallumában.
@taga20:
Nem, hanem az hülye, aki így befektet. A haszonlesés pártfüggetlen.Légy szíves hanyagold a "varánuszi jelzőidet", akkor esetleg olvasható vagy.
Nem kell mindent utánozni.
@taga20:

"_baszódjál meg kádéenpé! _"

Hogyisne! Még sokasodjon is?
@Imola Helyesi: neked is. örüljünk együtt!

u.i.: volt egyszer egy ilyen is.

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w
@Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz:

Beköszöntött a vasárnapok rasszizmusának kora, amennyiben valaki megalkotja az übertag fogalmát.
@taga20:
Most tényleg.....Egy ablakom majdnem kitört.....
@taga20:

drágám!
az az extra kamat nem is létezhetett volna, ha a MNB ellenőrei úgy akarjál!
már a 2010-es, de a 2012-es jegyzőkönyvük is rögzíti azokat az orbitális hibákat amik alapján szerintem(!) intézkedniük kellett volna, nem pedig decemberbe még 70 milliárddal megdobni a céget!

nézd meg a 2. videót erről konkrétan de az elsőben is rengeteget elmond Bodnár a volt MNB helyettes.

ami engem igazán izgat, hogy hol ez a pénz? ekkora összeget december óta (amit beszedtek! kötvényen) nem lehet FELÉLNI!

offforever.blog.hu/2015/04/02/mnb_valaszoljon_mar_hogy_hol_az_a_penz_amit_a_quaestor_a_kotvenyekert_kapott
@guma:

Értékelhetnéd, hogy az aláírás, dátumozás a táblázat álló írásképével egyező. Kicsinek is lehet örülni.
@jaegtoer: dehogy!
anélkül is sok hülye boltbezáros arc futkároz összevissza:))
@jaegtoer:
Könnyen beszél a zuglói.
Minden nap Karácsony.
@guma: nem védem eszt a kibaszott csürhét, matolcsival, gecivityával, stb.-vel együtt. DE, a devizahitel után azé lehetett volna annyi esze sok embernek, hogy gyanakodjon egy kicsit!
@taga20:
Ott a pont!
Ezek az idegen brókercégek csak úgy itt maradtak, az önkormányzatok betették a pénzüket cca pár éve, aztán most meg csodálkoznak, hogy nincs haszon , sőt-a befektetés is elúszott.Ja, hogy közben a pénzügyi manőverezés megváltozott....,
@Imola Helyesi: "Ezek az idegen brókercégek csak úgy itt maradtak,"

ez most komoly? bazdmeg, ezek echte magyar szarok! eszednél vagy?

gecivitya is egy idegen, aki itt maradt, de remélem most otthon marad és kazahban marad!
@taga20:
Mára befejeztem veled megint. Sajnos, nehéz a felfogásod.
De utoljára megmagyarázom neked, mielőtt jönnek az okos nők.
Mo. soha nem tőzsdézett, ezt a te hülye szdsz--es haverjaid meg az első mdf-es kormány honosította meg. Pláne meg a magyar közemberek soha nem.
Orbán Viktor MO. miniszterelnöke, írd a nevén, ne trágárkodj, ne akarj bunkóbbnak látszani, mint vagy.
Aki vallja a szkíta-hun -magyar ősi rokonságot / pl. kazakok /, az nem idegen, hanem őslakos. Akik meg ezért támadják, azok az idegen betelepültek, akik nem ismerik el őstörténetünket.
@Imola Helyesi: SZARJÁL SÜNT!

orbán egy szar alak, ahogy te is az vagy a gyagyás blogoddal együtt.
@taga20:
Aha, te meg kapd be a sünt húsvéti sonka helyett.
@taga20:
Most nem fogsz direkt kirugatni évásbanya barátnőddel direkt, befejeztem veled.
@gazoló: nagyon jó brando. reggel hallottam a retróban, hogy dzsek nikolzon aszt mondta, hogy amikor brando meghalt, ako minden színész egy helyi értékkel feljebb került.
:)
@gazoló:
Jó, hogy itt vagy, kis szemét, egy rózsaszín hajpántos nyanyával azonosítottál, szerintem meg te vagy a táblát tartó kis tömörgyömyör./by orbángeci márc. 15/ ha nem emlékeznél, mert elég .....hmmmm most még nem mondom meg, hogy milyen vagy.
bocs:jav: tömörgyönyör, dehát gazolónak tök mindegy, mit írok, tökhülye szegény, sajnos.
@Imola Helyesi: bakker én is aszt hittem, hogy te vagy:)))
@taga20
Gazoló egy totál szemét....:
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Hello, Domina, rég találkoztunk, kár, hogy nem vagy domino, mert sokszor egyetértek veled.
@Imola Helyesi: dobjámá fel egy képet magadról, hátha beléd szeretek:)) na nem az agyadba!
@taga20:
Ne vicceljél már, van neked aranyos kis feleséged, aki kibir téged .., szegény...
Egyébként jól nézek ki ... még mindig, de sajnos már nem vagyok harmincéves.
Maradjunk a virtualitásnál.
Hányéves és milyen legyek?
@Imola Helyesi: én sem vagyok 30 éves, ennek ellenére kinézek az ablakon
@taga20:

Imádom Őt is a filmet is:)
Sajnos aktualitása van,de ne sértsük meg a régieket,a jelenlegi'sunyi aljadék banda,sokkal veszélyesebb és mocskosabb!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Drága:)főtörzsőrmester:)
Kell ez nekünk az ünnepek alatt??
@taga20:
Voltam.. bár szőke szeplős sose.....
@gazoló: igazad van, a gazoknak van igazuk, manapság.
nesze neked egy baba nóta!:)

www.youtube.com/watch?v=dpmAY059TTY
@gazoló:
Te is okos nő lennél itten?
@gazoló: "Valaki"küldhetne már a "JIZZ"-nek
egy kiszúrt foci labdát!:)
@gazoló:
Nem evasbanya vagy te is , csak úgy véletlenségből?
@ornagy50: az ágy végébe!
apám nagyon vág az agyad:)))

egyébként, luiz má küldött neki!
@taga20:

Kösz,találtsűllyedt:)

Viszonzásul,mert tudom,hogy szereted:)

www.youtube.com/watch?v=ZXtjn7wRP3E
@taga20:
Húsvét lévén, megbocsátok neked ... mert én ilyen jó vagyok...
@gazoló: dánkesün:))
a gyengém márta, pedig utálom a hülye magyar népzenét. összevissza csak sírás-rívás van benne.

adok én is valamit, bár eszt én is kaptam knosszi barátomtól( ha lehetek ennyire ...:)

www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@Imola Helyesi: kösz. így mindjárt jobban megy a meló holnap.
Hülyékből itt is olyan faca a felhozatal ma, mint felénk?
Ennyi ostoba, felelőtlen, beleszaró hülye alkalmazottat, akik még fakockák tologatására se képesek egyedül....

Amúgy meg:
m.hvg.hu/kultura/20150403_Szenne_egetik_az_nemzeti_hirtevet_az_ujab
@taga20:
Nekem most ez tetszik, a kisfiúnak nagyon tiszta a hallása,, jó a hangszerelés, a zenekar, az egész szuper.
www.youtube.com/watch?v=0BnWnfuFKig
@Imola Helyesi: ha nem lennél sumák, ako odaírtad volna, hogy eszt hacsa dobta fel. de az vagy.
@taga20:
Nem egészen, mert hacsa az én honlapomról másolhatta, nézd meg a dátumot!!!! Az enyémen már régen fenn van, kb négy napja.
@Penivaldes: mesélj a fiatal korodról, minden érdekel:))
@gazoló: Jesszum!Majdnem FRÁSZT kaptam,pedig nem
vagyok egy beszari típus.:)
@ornagy50: de a sötétben fütyörészel azé:))
@Penivaldes:
Tegyél fel magadról képeket, annak fog örülni!
@ornagy50: fasza, csak már régi:)

de eszt nézd meg. gecivitya példaképe narancsban:))

www.napiszar.hu/showPost/Bernard_Madoff_-_Ez_volt_a_piramisjatekok_csucsa
@Penivaldes: te szeretnél tökön párdon tűkön ülni?:))
@Penivaldes:
Ezzel levennéd a lábáról, bár ruhában vagy:)))
@Imola Helyesi: nem szoktam nudizni, de egyszer találkoztam egy pasival, aki igen..
@taga20: Inkább csak vezessenek.380-at!:D
@Penivaldes:
Ajjaj, attól függően, hol..
Bár kislány koromban engem is megijesztett egy nudis.. bár akkor még nem így hívták....
@ornagy50: gondolom nem az a380-ra, hanem a 400 voltra gondoltál:))
@Penivaldes:
Megnevettettél. De komolyan, azért már nem félsz tőlük, igaz?
@ornagy50: csak szólok, hogy a 380 mamá 400.
a 154 meg 320:))
@Penivaldes:
Jó, akkor kifejtem részletesen.Azért nem volt ijesztő, mert nem mutatott sokat? Vagy azért nem volt ijesztő,mert sokat mutatott?. Ízlések és pofonok....
Nem tudom, mi a bajuk ezzel a félázsiai nagybácsival. Bezzeg az amerikai nagybácsi az mindig jól jön.
@taga20: Meee az a rohadt infláció !:D
Pennike, sok locsolót neked, most már lefekszem, mert álmos vagyok.
@taga20:

húsvéti nincs? ))))
@jöttem: majd húsvétkor, drága jöttemke:))
későn jöttél, nekem mennem kell alukálni, me holnap meló.
itt hagylak ennek a maradi századosnak:))
de holnap számíthacc rám!

jó éjt gyökerek, párdon gyerekek:)))
@Imola Helyesi: Mielőtt lefekszel nézz bele most a Duna TV adásába.
@taga20: Haggyá mán !Mindegyik LÚDTALPAS !:DDD
@taga20:

a helyedben nem piszkálnám az őrnagyot. ))))

jó éjt!
@ornagy50:

Ne aggódj! Minden rendben. Csak csömöröm lett a politikától. Inkább olvasok.
@jöttem:

Szia!
Legyen szép ünneped!

Egy különös'felvidéki zseni Galántáról:))

www.youtube.com/watch?v=KO3PqmrSn2U

hu.wikipedia.org/wiki/Esterh%C3%A1zy_P%C3%A1l_%28n%C3%A1dor%29

Aktuális!
Ma is kellenének ilyen államférfiak!!

"a felvidéki protestáns urak várait 1670-ben erővel foglalta el és segítette a további mozgolódások elfojtását.
Tettei mögött azonban tiszta nemzeti érzület húzódik, mert meg volt róla győződve, hogy országa érdekeit szolgálja ezzel, ha megtartja a Habsburg Birodalom mellett, mert máskülönben enélkül az ország erőtlen lenne a törökkel szemben."
Reszkető, enyhe fény sugárzik.
Egy felhő lassudan megyen.
A lélek fáj, a fény sugárzik.
Valaki ballag a hegyen,
hűs homlokáról fény sugárzik
s szemét lehúnyja - úgy legyen!

Elszállt szerelem illatától
kövér és fűszeres a lég.
Halott szerelem illatából
soha, de sohasem elég.
Bomló szerelem illatából
sejti a szív, hogy itt a vég.

A seb szép csöndesen begyógyult,
- ó, angyalok, bús, kék szeme -
a seb már nem sajog, begyógyult,
- ó, halkan búgó, mély zene! -
a seb már régesrég begyógyult
és mintha mégis vérzene.

Valaki lépked, felfelé tart.
Bozót közt víg madársereg.
Valaki lassan felfelé tart.
Tövisről vérharmat csepeg.
Valaki fel, a csúcs felé tart,
hogy önmagát feszitse meg.

(Dsida Jenő: Út a Kálváriára)
@taga20: ne savazz mert undorító.....legalábbis ezt mondta egy vízfejű.
'Jó reggelt!' -Mondá vala Orbán Viktor is.

Perspektíva 2015. év, Húsvét:

"_„A közmunka nem egy évig tart?" – lepődtem meg, de a sörözgető férfi megnyugtatott: egy évig, igaz, de neki és még egy sor embernek évről évre meghosszabbítják. [...]
Végül darabokra tört magáról a közmunkáról alkotott képem is. A kocsmáros huszonéves, tanult fia elmesélte: ő közmunkában irodai feladatokat végez az önkormányzatnál, 50 ezerért, köszönhetően annak, hogy rendszergazda végzettsége van.

Próbáltam valami biztatót mondani, de lefagyasztott, hogy megbirkózzam a ténnyel: a közmunkások hosszú távú alkalmazása vagy a felelős irodai munka azt jelzi, hogy létező munkahelyeket töltenek be közmunkásokkal. Ami persze praktikus, hiszen így a piaci ár töredékéért lehet elvégeztetni a szükséges munkát. És így végül is csak a keményen dolgozó kisemberek szívják meg.

„Szerényen, de meg lehet így élni" – próbált happy endet faragni a történetéből az egyik férfi._"

index.hu/belfold/2015/04/03/kozmunka_kisnyek_riport/
@kentauri:

"_hülye picsa._"

Bővebben?
@jaegtoer:
Orbitálisan nagyon "...".

Nyúlra gyúrtok?
@jaegtoer:

Jó reggelt!

Olvastad a Vincenten Béndek és jótündér csörtéjét? Nagyon szórakoztató:))
@Orica Középföldi:

Kedvelem ezt a jótündért:)
Annyira gyilkos posztot írt Béndek "működését" illetően, hogy az gyönyörű.
Béndek, ha tesz vagy ír valamit, azt csak azért teszi, hogy a következő szófordulattal, vagy eseménnyel hiteltelenítse amiben amúgy igaza lehetne.

[ az a 'középszerű' jelző már nekem is annyira fájt, hogy felröhögtem. ]
@gazoló:

Oh, bár ne kérdeztem volna! ...de azért köszönöm. Abszoltút felébredtem, és rögtön iszom löket rénkumiszt. A Finlandia ehhez placebó gyógytea.
@jaegtoer:

'csaktisztaforrásból:))
@gazoló: @jaegtoer:

Amikor megláttam ezt a képet, az jutott eszembe, igen, ez az igazi HÁZMESTERNÉ. Ő a mintapéldány. Ez egy habitus, tök mindegy milyen porhüvelyben leledzik.
@gazoló:

Nyilván nem gondolkodtál linkelés előtt Bélám. Most vagy három napig rémálmom lesz.:D
Ezzz mennyire szól:))

www.youtube.com/watch?v=jckZr7T9dDk

"Poros a kép. Közeledő karaván.
Repül a hír, a faluban cirkusz jár.
És a hangszórókból harsog, aki él, az jöjjön el.
Ez a műsor, amit mindenkinek látni kell.

A kocsma előt a köveken ül a bolond.
Néz maga elé és mosolyog, bármit mond.
"Tudod én is veletek mennék, de inkább itt iszom.
Holnap sírok, ha ma nevetek a cirkuszon."
Gyerekek futnak a téren át.
Ez egy boldog délután.
És az emberek nézik, hol lehet,
aki ünnepet csinál.

............:)

És jön a bohóc, és örül a nép,
és ragyog az illúzió:
ma a pokolba tűnik el az, ami nem jó.
Szünet után forog a szín,
jöhet az újabb szám:
ahogy átmegy
a tigris a tűzkarikán.

Zene is szól. Van, aki fújja a dalt.
Csoda is lesz, amikor az kell majd.
Tudod, elvarázsol mindig, de néha azt álmodom,
holnap sírok, ha ma nevetek a cirkuszon.
Gyerekek futnak az éveken át.
Kicsit fáradtnak tűnnek már.
Nézik, hol lehet, akit értenek,
aki ünnepet csinál.
Reggelt, Népek!

"Április 4-ről szóljon az ének!"

Vagy most/már/még/megint nem aktuális? :DDD
@gazoló:

Óóó, si, che bellissima donna! :)
@Marcellusca: 'hi

Rodi majd nyilván elhelyezi a megfelelö 'baritonlinkeket a táblán:))
@Orica Középföldi:

Hozzád megjöttek a gólyák?:))
@Marcellusca:

Melyik?
A'rózsahajpántos?:))
@Orica Középföldi: franc a bajotok vele. meg csini rozsaszinben is van, kell latnunk azt a pontot, ahova le tud sullyeszteni a demagogia, a butasag. tehat halasak is lehetunk e szellemi bojanak, hogy ott lebeg a szennyviz hataran, kikotva a gyorsnaszadhoz. d:
@gazoló:

Szépek:))))))))))

Ez elsőre tippem sincs, a másodikban a héricset vélem felismerni.
Nekem itthon egy nagy csokor jácint illatozik, ezzel gyerekem letudni vélte maga részéről a húsvéti előkészületeket:))
@Orica Középföldi:

A kvíz helyes'mekfejtése:)

Az első:
kökörcsin bibéi...

A második:
tavaszi hérics....adonis vernalis
@gazoló:
Monica-ból?
Mindegy! Bárhol, bármikor, bármiben, bármiben nem ... :)
@parti_giano:

Sok ilyet látok, és egyre erőszakosabbak, öntudatosabbak. Nem vidít fel.
Egy kis ünneprontás, talán a nagy áhítat közben ezekről sem feledkezik el a kormány kisebbik fele, mert ez fontosabb(kellene,hogy legyen), mint a vasárnapi boltbezárás:

www.atv.hu/belfold/20150404-40-ezerert-adtak-el-feri-bacsit-elmezonyben-vagyunk-az-europai-rabszolgasag-toplistan/hirkereso
@látjátok feleim szümtükkel:

Jajjj, tennap valami kormány tótumfaktum mondott olyat, hogy se eleje, se vége nem vót, de a lényeg, hogy lóf@szt a zeju szóvivőbe, mer nem tuggya, hogy kivel beszélt Magyarországból, de jó vóna, ha tunná, meg egyébkéntis mindenki hüjje, csak a magyar kormány a helikopter. :(
@Orica Középföldi:

"Nekem itthon egy nagy csokor jácint illatozik"

Jó zenék legyenek'oszt jónapot!!!
Na és persze vörösbor,sonka,finnlandia és persze egyeseknek az utóbbit helyettesítő azonnali 'északifény-napfogyatkozáskombót okozó rénalkatrész:))
@gazoló:

Köszi. Legyen mindannyiunknak szép ünnepe!

Nekem érdekesen alakul. Elromlott a gázbojler, nincs meleg víz a fürdőszobában.
A család Ibizán tölti az ünnepeket, mi meg lavórban mosakodunk.
Kinek mi jár.))))
@gazoló:

Egyik rémálom a másik után.
...de 'mecsoda különbség!'
@jaegtoer:

Hát így...a dolgok dialektikája 'mester:))
@jöttem:

Jó reggelt!

Neked akkor most egy 'rénálom:(
@Orica Középföldi:

Basszus! Ezt megettük. Mentségünkre legyen ugatva, nem láttunk még síelő nyulat, ezért azt hittük sarki róka. Azannyavauva!
@taga20: fiatal koromról tagának.

Ifjúként fiatal voltam, mint a nyiló hóvirág. Hajam hosszan lobogott a szélben bele a szemembe, amiért időnként sztárosan megráztam a fejem, hogy hátradobjam, de volt, hogy inkább összefogtam. Minden délután, ha nem volt eső, vagy hóvihar sétálni mentem, hogy begyűjtsem az elismerő pillantásokat. De elszállt ez a szélben, és most máűr csak romjai állnak a régi dicsőségnek.
@jöttem: nálunk meg a kolostorban elromlott a Wc tartály.
@gazoló:

)))))))))))))))))))))

Próbálom a dolgok jó oldalát nézni. Inkább a gázbojlernek történjen baja mint a néninek.
Majd kitalálom, hogyan fogom holnap megfürdetni a mamát.
A problémák azért vannak, hogy megoldjuk.
@Penivaldes:

Kolostor?
Felveszed a fátylat?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A mai világban?! Mit képzelsz?! Hasznosítottuk.
@Penivaldes:

Képtelenség. Nálunk még sosem romlott el.

jöttem (törölt) 2015.04.04. 09:08:36

@Penivaldes:

Én kolostor és fátyol nélkül is visszavonultam egy ideje. De majd állítok az ügyön.
@Penivaldes:

Ne törődj vele,inkább 'fényesítsél tojásokat:)
@gazoló: én tehetséges tojásfényesitő vagyok:)
@Penivaldes: DD

A nemzetthyyt vagy a 'zsidráklibbantad szoktad leginkább?:))
@ornagy50:

Jöttem azt 'állítja kiszabadíthatná már végre valaki:)
@gazoló: nem szoktam érdeklődni a tojások véleményéről.
@100 kóbor kutya: "Nálunk még sosem romlott el" ne is romoljon el
a javítására még Orbánék sem terveznek szakember -képzést
szellemes kis lüke
@Penivaldes:

Ez esetben rasszista, autoriter, illiberális tetszik akkor lenni. Amikor.
@Penivaldes:

Tényleg,'tökmindegy melyik volt előbb?:)

jöttem (törölt) 2015.04.04. 09:29:45

@gazoló:

Fizetésig semmiképp. Miből fizetem ki a házadót, kertadót, szemétadót?
Mindenkinek kívánok nagyon jó pihenést az ünnepekre.
A fiuktól sok kedves locsolóverset a lányoknak,NEM ilyet hogy,

egy tök két tök
nem tökölök,öntök
@Rodeo36:

brühüyyy DD

Még csak a 'tojásfestésnél tartottunk szó sem volt itt 'szaxiról:)

Április 4-re vártam valami 'deeprussianáriát:))
jó napot!

Mentovics Éva: Lángolj, kisze, vidd a telet!

Ahogyan a kisze ég,
úgy tűnjön el minden jég!
Csorduljon a jégcsap könnye,
éltet adjon minden csöppje!

Amikor a kisze lángol,
fusson a fagy hét határról!
Dőljön le az összes hófal,
tavasz jöjjön minden jóval:

gólyahírrel, napsugárral,
szárnyaljon a víg madárdal,
csattogjon a gólyakelep…
szaladj már tél, ott a helyed,

ahol hívnak, ahol várnak,
szíves szóval invitálnak.
Hadd fogadjuk a víg tavaszt,
mely orcánkra mosolyt fakaszt,

derűt ígér, víg kacagást –
felednénk már a havazást.
Csobbanjon a csermely fodra,
rügy pattanjon sombokorra!

Lila sáfrány, csillagvirág
hirdesse, hogy szép a világ.
Lángolj, kisze, vidd a telet,
bimbózz, tavasz, itt a helyed!

Kisze, kisze, szalmabáb,
égj el minél hamarább,
füsttel írd a kéklő égre:
Jöjj el, tavasz, jöjj már végre!
az előbbi költőtől pár locsolóverset is kaptok:

Tavaszi szél

Tavaszi szél fodrozza a vizeket,
házunk mellett szaladgált két nyúlgyerek.
Piros tojást rejtettek a kosárba,
hadd locsoljak parfümöt a ruhádra.

Locsolóvers 1.

Húsvéthétfő reggelén
kis bokrétát szedtem,
tarkabarka virágokról
illatot gyűjtöttem.

Bezártam egy szelencébe,
repültem is hozzád,
hogy illatos harmatvízzel
megmosdassam orcád.

Szabad-e locsolni?

Locsolóvers 2.

Harangvirág kék kelyhében
harmatot gyűjtöttem,
tarka mező friss illatát
hozzávegyítettem.

Szeretnélek meglocsolni,
mint rétet a felhő.
Lengje körül hajad selymét
üde illatfelhő.

Locsolóvers 3.

Kora reggel elindultam,
erdőn, mezőn jártam,
ringatózó tölgy tövében
kisnyulakat láttam.

Tojást cipelt mind a három:
lilát, sárgát, kéket.
Ha nem bánod, én örömmel
meglocsollak Téged.

Locsolóvers 4.

Kerek erdő szegletében
nyuszicsalád szunnyad szépen.
Alszanak a lombok alatt –
múlt héten sok dolguk akadt.

Te is kaptál hímes tojást,
ott látom az asztalon.
Ha a ruhád meglocsolom,
a kéket megkapom?

Locsolóvers 5.

Fehér szőrű gyapjas bárány
ugrabugrál a réten.
Locsolásért, hogyha lehet,
azt a tojást elkérem.
@gazoló:

nálatok az ma nemzeti ünnep, ha jól tudom? április 4-ről szóljon a zének mert orbán geci viktor most keletiesedik és már az ő nyönyörű kappanhangján sejpít a szájaszélét nyaldosva hogy íme megjött a taffassz taffaszfanbimbasznakagecik...

ilyen deep russian aria meg nincs, hatetucc (tudod: tucci hucci yemenből bombázva) told föl

brühüyyy
sajnos engem megfognak locsolni, nem húzhatom ki magam alóla, mert "rokon"..
Nemtom, ott a kisvasút állomása mellett, még a csónakázótó előtt, na ott pont jól mutatna egy űrkikötő.
egy kis "esti" hangulat zenében...

www.youtube.com/watch?v=PLpLBssY9ko

nálam meg akinek kedve és ideje engedi megnézheti:

offforever.blog.hu/2015/04/04/az_ersek_latogatasa
@guma: DD

"Locsolásért, hogyha lehet,
azt a tojást elkérem":))....hm...

Tényleg jöhetne valami tavaszféle,mert itt én tegnap nagypéntek alkalmából a 'zösszes fagyosszentetket elküldtem a halálfa@ára,olyan mocsok idő volt!

A Börzsöny tegnap:(

kepkezelo.com/images/al4vsj5a3y7m877x3mt.jpg
@Imola Helyesi:

A félázsiai nagybácsival az a baj, hogy gyakorlatilag egy diktátor. Nurszltán bá' üldözi az ellenzéket, gyerekein keresztül uralja a médiát.
Ezért cirkuszjegyet Orbán csak tőle kaphat. Az uncle America azért nem hívja, mert ő ott, persona non grata.
@huzzadneki shakespeare:
tévedés: non persona non gratis...

persona cara

brühüyyy
@gazoló: :)

volt egy 10 perces utam délután. mikor elindultam elkezdett cseperegni az eső. pár lépés után átváltott hódarára...
az utsó 2 percben meg elkezdett a nap sütni...
érdekes volt.

www.youtube.com/watch?v=Dpk1haiYa3c

további szép napot!
@Rodeo36:

Orbán persona cara (elb@szta). Gondolom, ez digó nyelven van. :-)
@huzzadneki shakespeare:
lehet digó lehet dugó de latin mindenképpen mert nagyon drága

azaz nincs ingyen

brühüyyy

elvanezbaszvaalapösen
@jaegtoer:
Rodeo36 2015.04.04. 11:09:05

@HaFr:
beleolvasva a blogodba kurvasok szó és kevés tartalom, a társadalmi változáshoz semmi más nem szüxégeltetik, mint társadalmi változás, a többi rablómese és a semmi körüljárása amit sokan filozófiának mernek nevezni de nem tuggyák, hogy azt eszik e vagy isszák

menj dolgozzál a társadalomért és hagyd a soxót azzal még dobálózni sem érdemes

ha párt leszel akkor is ilyen maracc az rosszabb, mint kdnp-be oltott dzsobbik a fidex hónalja alatti izzadmány

majd ha tettél akkor szólj, hogy íme itt van amit csináltam...a többiről lehet etimológiai és kertvégi akadémiai vitákat ki mihez ért kevésbé alaptézisen

kellemes jelenképet, a jövőt hagyd békén azt nem festeni, hanem építeni kell, utána be lehet festeni

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

Te, egy közel egy hetes hír már nem hír:)) A megjelenés napján olvastam. Felejthető. A kommentek kevésbé.
@Gábris szomszéd:

Máig nem tudom megfejteni, hogy egy kádári, kvázi karrierdiplomata gyerekéből hogyan lesz ilyen idióta jobbos.

Miért kellett szmájli? Nem ismered a pontot vagy kettőspontot?

Tényleg felejthető az eszmefuttatása.Erősen hiányosak a történelmi ismeretei. Ettől még lehet kiváló könyvvizsgáló, azzal kéne foglalkoznia.
Biztos az ő pénze is bennragadt a Quaestorban. :)

Súlyos valótlanságokat állított a pestisracok.hu Szávay Istvánról, aki pert nyert a hírportál ellen, azonban Huth Gergelyék nem hajlandóak fizetni.

alfahir.hu/eliteltek_a_pesti_sracokat_megsem_fizet
@Orica Középföldi: Nem hiszem, hogy túlságosan idióta lenne.
@gazoló: Fájlalom de nem tehetem .én is műszaki
gondokkal küzdök!(

jöttem (törölt) 2015.04.04. 16:16:14

@ornagy50:

A szándék a fontos őrnagyom. ))))
@Gábris szomszéd:

Nem, nem tetszik. A mondandóját értem, a ma közönye és a közöny falansztere mögött a magányos Jézus.

Mi a célja ennek a rajznak? Kinek szól? A hívőnek nem, a nem hívőt nem érinti meg. A tétovának erőszakos, mert időszerűtlen a közelítés, ráadásul túl didaktikus.
Szóval nem jó.
Stratégiailag kiemelt lett az eto stadijony. Ennek olyan hivatali visszaélés szaga van, mert az, hogy mi lehet stratégiailag kiemelt, jogszabály szabályozza. Ez a stadijony ( a többi sem ) nem tartozik közéjük. Szóval megint a gyevi bíró effektus működik?

www.atv.hu/belfold/20150403-vadai-agnes-eb/hirkereso
én utálom a sok illatot, szagot keverve. úgy kevereg tőle a gyomrom, mintha részeg lenék. ezért a locsoló napot több évtizede kikerülőm...

nektek azért hoztam egy kis Apostol kavalkádot, hogy a locsolás és az itóka se maradjon ki annak aki ezt értékeli:

www.youtube.com/watch?v=1NwiPfeJbFk

ha türelmes vagy a következő videón Bajor Imre esik túl a felejthetetlen népszámláláson... :DDD

(mert mire kijózanodtam véget ért a tanfolyam, ezért,) további szép és jó napot! :))))
süti beállítások módosítása