Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: divany.hu/eletem/nyugdij-kor/ Amikor az emberek nem mások, csak adatok irodista ripacsok kezében.... (2024.04.24. 09:58) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.24. 12:16 Fabius

Békemenet: Fideszesek, nem lát, nem hall, nem beszél!

Címkék: fidesz bayer zsolt időközi választás békemenet

- Apu, a fingot meg lehet fogni?

- Nem.

- Akkor beszartam!

 

Ez a vicc jutott eszembe a Békecsosz sümegi kirándulásáról. A "tömeg" szabad szemmel alig volt látható még úgy is, hogy a kétpetéjű CBA ikrek (Baldauf, Lázár) és kormánypárti prominensek is igyekeztek növelni a létszámot. Ettől arra is többen lettek volna kíváncsiak, ha Baldauf az egymillió dolláros bébijét állítja ki, és mellőle tart motivációs mítinget keményen dolgozó kisembereknek. Enélkül viszont annak 200 nyugdíjasnak volt kénytelen felmondani a leckét az összes Békecsosz arc. Csizmadia és Lomniczi nem mondott semmi érdekeset, csak bemutatták amit az agyuk helyére operált vetítőgép segítségével sikerült, majd jött a bayerzsóti, és a tőle megszokott magas színvonalon megmondta a tutit a tapolcai választókerület érdeklődő fideszes nyugdíjasainak:

- Nem lát, nem hall, nem beszél! Fejét bedugja valahová a választásig, nem figyel semmire, főleg az ellenzékként funkcionáló sajtótermékekre nem figyel, a 444 nevű vérborzalmaz pedig végleg elfelejti!

bayer1_1.jpg

Mert nem az a baj, ha Lázárnak Rolexe van, hanem ha beszélnek róla. Nem az a baj, ha családok delfines parasztbarokk villát vesznek a nehezen fölnevelt utódnak, hanem ha ezt megírja a zújság. Amit esetleg el teccenek olvasni és kétely ébred a leghűségesebb szívekben is, hogy például a Pasa park nem képes öntágulásra. Pedig de, és aki ebben nem hisz az legközelebb képes az Istent is megtagadni, mint a költő: "Én Istent nem hiszek, s ha van, ne fáradjon velem, majd én föloldozom magam."

Az meg kinek lenne jó?

Ugye, hogy senkinek?! Úgyhogy a büntetés ideje nem mostan van, nagyon nem mostan! Mer'a zönbizalmat köll visszaszerezni, amit úgy tépáztak meg legutóbb Káposztásmegyeren, hogy ide is csak kéccázan teccettek eljönni közösen Békecsoszni. Félre kell hát nézni de okosan, nem nagyon, mert teljesen elfordított fejjel ide látszik a vasárnapra bezárt sümegi teszkó! Ha nem így, akkor "visszajönnek Feriék, Tóbiás, Szél Dettozó, velük visszajön minden" és lehet venni vasárnap is akciós frikandó sonkát ugyanott! Vagy jön a Jobbik, ami a görögöket túlvonyítva fog benyalni Brüsszelnek, segglyukon keresztül manduláig! Lélektanilag fontos ez a választás minekünk, tecciktunni, mi így konszolidáltuk a zországot, és most életbevágó lenne nyerni egy aprót. Picit.

Hogy mirólunk ne a fenti vicc jusson az emberek eszébe. A vasárnapért anyázás közben.

 

 

 

197 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr527299639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@ornagy50: :))) a fiam is mindig ezt mondta, ő szolnokon végzett, apachot tanult, ti katonák egyfele forog az eszetek kereke...:)))
@évásanyó:
Igen, kell(ene).
Én valamiért nem hiszek már az ügyészek és a bírák függetlenségében.
Mondd, miért van ez így?

Túl sok Sci-Fi-t néztem? Esetleg Aleska Dájmondot? Jó, amit ő csinál azt kormányszinten is látom, csak nem annyira izgató.
Szkeptikus maradok azt hiszem..
@Knósszosz: én is néztem eleget, de inkább olvastam hatalmas gyüjteményem van belőle, a kezdeti Galaktikák, a különböző sorozatok, kedvencem Asimov, Huxley, de mégis két lábbal muszáj a földön maradni és abból dolgozni, ami van. Azért mondtam uniós biztosokat segíteni nekünk, mert kiskoruak vagyunk a politizálásban, kell a pelenka, a mi ügyészeink mennek a többi szarral a levesbe...
@látjátok feleim szümtükkel:
Viszont még lehetnek cellatársak. Persze, ha az ügyészség is felébred csiperkejózsika álmából és feltűnik neki "véletlenül", hogy...
Azt hiszem, nem fog.
Tessék ránézni a jóemberre. Komoly kapcsolatai lehetnek. A Csillagban.
@évásanyó: ja, meg majd elfeledtem: behoznám a rögtönítélőt, de csak a politikusoknak: akiről bebizonyosodik, nem ám csak rossz hírét keltik, hanem tutifix a lopása, kis mutyija, azt azonnal visszahívni, leváltani, min.5 év szigorított, plusz közügyektől örökre eltiltás, egy-két eset után meggondolná az ipse, érdemes-e?...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Taga hova lett?
Beledöt az Ambrus Kiribe?:D
@évásanyó:
Jók is azok, sokáig függő voltam, Galaktika-Metagalaktika... :)

@ornagy50:
Gyönyörűség az...
Ezt ismered?
A Piszkos 12-t biztosan.
lemil.blog.hu/2011/02/24/vendegposzt_a_mocskos_13
@ornagy50:
Rátapadt a 6 négyzetméteres guminője és nem bír kicsúszni alóla. SZerintem...
@ornagy50: gyűjtöm a poénokat hétvégére:)
ja és tanulmányozom, hogy lehet úgy feltörni, mint orbányos bélának:)))
@taga20:
Jaj... bocsika... csak aggódás volt érted... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ...én még most is....dehát a régiek egy klasszissal...mind megvan, ami megjelent....:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nagyon kedves vagy, de nem értem, hogy miért nem hiszek neked:))
@ornagy50:
Aztaaaszépséget!!:))
Akkor ez is dupla svanc volt, nem igaz?!
Az igazi bátrak "hobbija" tisztelet minden hajózóknak, akik ezeken teljesítettek szolgálatot!!

Meg azoknak is, akik az új generációs gépeken, de nem egyenlő egy utasszállító pilótáéval az elhivatottságuk - ezt pont neked mondjam? - viszont én azokéval is beérném!
Van infód az elterjedt hírről, miszerint a hadsereget otthagyná a Gripenesek egyharmada?
Én ezt kétkedve olvastam, mert:
1:) olyan szarul azért nem keresnek - a magyar viszonyokhoz képest
2:) Aki elmegy onnan pusztán anyagi megfontolásból, az nem pilóta csak fizetett sofőr, aki bármin hajlandó tekerni a kormányt, csak jól megfizessék. Az igazi műkedvelő repülősök nem ilyenek, ebben biztos vagyok!

Szóval...?
@taga20:
Me'genyó vagy... Most értem haza Büdipestről, de még meló van, egy gépet kell megélesztenem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Galaktika:Még
megvannak a Metával együtt .A buksimba a
"Jégtükör"ugrott be rögvest .:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kerülj mögé, asztán aggy neki:)

bakker, itt van behűtve az alkoholfrájbir. nem ugrottál be érte:)))
@taga20:
Mondom én, hogy perverz vagy... alk.mentes sör, guminő... bazz... :( NEM ISMERLEK!
@évásanyó:
Szép új világ.
Kórházban voltam, mikor olvastam.
Csodás!

De azt mondd meg nekem, hogy úgy egyben mi aa végső következtetés - mi a valódi értelme a 2001 Űrodisszeiának? Én értem az elejét, a közepét, de a vége az homályos nagyon. Főként a Kubrick filmje alapján, pedig az az igazi, de...
Együtt csinálta a rendező a szerzővel együtt a filmet, ők tudták. Vagy mégse? Most olvastam, hogy Kubrick sem tudja mit akart igazából a végén átadni... meg ha tudná, akkor nem is lenne kultfilm az egész!?

Ez így elég melós dolog értékelni, nem is próbálom. Egy biztos: nemek a műfaj etalonja, mert a látványvilága az a korát meghaladó, ma sem ciki. És nagyon megy alá Strauss zenéje is, szóval nekem máig rendben van.

Csak tudnám mi a vége!:))
@Knósszosz: ez kicsit olyan, mint a verselemzés. a költő kurvára semmi olyanra nem gondolt, mint amit nekünk tanítottak a gimibe:)
@ornagy50:
Egy gyengébb pillanatomban (költözéskor) elajándékoztam egy ismerősnek jó pár évfolyamot (az összesem) METÁKKAL EGYÜTT. Viszont azt tudom, hogy legalább jó helyre került, értékelni tudja mit kapott.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A nappali úgy néz
ki ,mint egy könyvtár.De nincs szívem megszaba-
dulni TŐLÜK.:)
@taga20:
KÖSZ, Már értem!!:)))
Ha nem volnál, ki kéne találni:D
@Knósszosz: ha gondolod, egy-két tanácsot adok mosógépszerelésből is:))
@ornagy50:
Könyvet kidobni képtelen vagyok, legfeljebb cserélni. Van itt nálunk Wekerlén egy szekrény az utcán, ami nyitva van napközben. Ott vannak könyvek, amelyeket el lehet hozni ingyen, ha raksz be helyette másikat. Csodákra sikerült már ott lelnem. Több ilyen kellene!

De vannak vadonat új könyvek is szaréhúgyé, például a Könyvudvar pont net-en, ott is lehet nagyon olcsón kurva jókat. Én két hete a lőrinci piacon vettem tök újakat 400 forint/darab, amelyek valódi áron 3000 környékén voltak árazva. Keresni kell, lehet találni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Igen igen!
És ott a Jégtükör!:)
Jó éjt Nektek.
@taga20:
Néha jól jönne, sokszor elakadok:)))
Mennyé aludni, de csináld meg a rubber lady-t, mielőtt leereszt!:)))
De ne a gépi előtolást alkalmazd, az olyan automatikus én nem élvezetes igazán!:)
Jóccak
@Knósszosz: neked is. álmogy kiszeltüncivel vagy rubinyorékával:)))
@taga20:
Ez B+ egy hét eltiltással járhat...
@taga20:
Én eddig azt hittem, hogy haver vagy.
De nem. Egy görény.
Aludj jól!:)))
@Knósszosz: lehet, hogy rosszul értelmezem, de én úgy gondolom, hogy a vége , megszületett az a csillaggyermek, aki majd felnővén felállitja azokat a fekete oszlopokat, a monolitokat a majmoknak, meg még sok más bolygón a sok más majomnak, és azokból majd szintén kialakulnak a csillaggyermekek, akik fenntartják a világegyetem állandó körforgását és fejlődését, én ezt szűrtem le.....
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: dehát a filmben az a majom, már előember, és roppant értelmes....!(bocsi tagácska, de poénkát le köllött csapnom)...kkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
Érettségije sincs?...de saját vagyonával fog felelni csőd esetén.....úgy hírlik , vagy munkanélküli vagy közmunkás volt
@KÁTÉó53éúétr6:
Mire teccettek számítani? A régi recept... Az ügyészség, a pénzügyi felügyelet szerint szerintem minden rendben lesz!
@Knósszosz:
Együtt hüppögnének a ... tuggyukkivel. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az utóbbi időkben semmi jóra, de a jövőben arra számítok, hogy ilyen "nagy" embereket az ópusztaszeri szociális otthon fogyatékosai közül neveznek ki.Ők már megtanulták, hogy fül, szem, száj befogva és vagyonuk is kockázat nélkül bevethető, ha hibáznak
@Fabius:
Azt nem említetted, hogy a helyszínen megjelent egy szürke agysejt, amit a békemenetesek lefotóztak és kitették az internetre mint provokatőrt!
Csak a nevét és a címét nem tudják!
@Knósszosz:
"Most nem azt mondom, hogy akkor inkább fidex, DEHOGY!!"

Egyetértek - csak meddig tudjuk megsunnyogni azt az egyre reálisabbá váló kérdést, hogy mi lesz, ha e kettő között kell választani? Mármint, ha egyértelművé válik, hogy vagy ez nyer, vagy az?
@évásanyó: semmi kétségem nincs őszinte felháborodásodban, ám amit írsz, az a diktatúrák életre kelésének táptalaja... mondj csak egyet, mely nem emez közhangulatból sarjadt...
@Gábris szomszéd:

Rám ma hasonló hatással volt a cöfös videó.
@taga20:

Írhatnál életvezetésit is. Az sajátom nem működik. Hátha!
@jöttem:
Guminő&alkoholmentes sör háttérrel?
Kiskegyed beállt? :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Sajnos nem. Ép és józan ésszel rendelkezem. Ez időnként nagy teher.
@évásanyó:
Nem tesz semmit, kedves évásanyó! :-)
Van amikor a közszférában dolgozókkal példálóznak, holott ott se mindenki orbánista.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Me'genyó vagy... Most értem haza Büdipestről, de még meló van, egy gépet kell megélesztenem._"

Jól van...
@Knósszosz: Igaza volt annak,aki ott hagyta ezt a pottyantós budit!Magyarországot az rendszarváltás minium ötven évre vissza vetette!Az emberek pedig "jól" érzik magukat az ezerötszázas években!sajnos ezt az árkot,nem fogja tudni betemetni ma született ember!Sajnálom,mert a hazám volt a lángoktól övezett kicsi ország!
Ez egy jó chet oldal:))) Igaz, Fabius nem valami nagyot alkotott:)). Mindegy.Amúgy ez a vasárnapi dolog mindenkit másképpen érint, úgy a dolgozó, mint a vásárolni szándékozók közt. Nem egyértelműen szólnak ellene. Olyan 50-50% szerintem a megítélése. A FIDESZ kb úgy járt mint az MSZP az SZDSZ-l.Van egy megérzésem a nyilatkozatokat figyelve, hogy szerintem ez hamarosan változni fog.Ugyanis a FIDESZ nem engedheti meg magának az ekkora népszerűség vesztést. És erre csak ebben az évben van lehetősége a korrekcióra, mert jövőre már késő. Amúgy ezek a választási kudarcok azt hiszem kissé felrázza őket, hogy valamit nagyon nem jól csinálnak. Ha nem ébrednek, jön a JObbik.
Mellesleg hogy is van ez? Rémlik nekem valaki, aki arról beszélt reggel, délben és este is, hogy az országból valakik talicskával tolják ki a pénzt. Nos ez a Tarsoly meg a ki tuggya még kik, kamionnal tolták? Meg kivel együtt tolták?
@Knósszosz: Bárkire szavazhatsz azokon kívül akik bent vannak a parlamentben,már megtetted amit megkövetelt a haza.
@Gábris szomszéd: Önkritikus vagy artuka,vagy csak a szokásos öngól?
@Toportyán Zsóti: Hát hozzád képest a füves cigi gyógynövény. :)
@Gábris szomszéd: Le kéne lépned róla,vagy putin gazda tolja az arcodba?
@Toportyán Zsóti: Szerintem jobban járunk ha mész a kukába. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Így kell közpénzt lopni, hamis kötvényekkel, adófizetői megmentegetéssel. 210 milliárd a zsebben. Elképesztő!
A bevezetésben a kérdés helyesen:

- Van-e nyele a fingnak?
@Myrath: Közben ezt is kipipálták.

Magyarország 10 évre csökkenti az orosz üzemanyag-ellátási monopóliumot az új erőműben, ezzel Lázár János szerint minden akadály elhárult a megoldás útjából a paksi atomerőmű bővítéséhez szükséges fűtőanyag-ellátási megállapodással kapcsolatban.

index.hu/kulfold/eurologus/2015/03/25/johet_mas_futoanyag_a_paks-2-be/
@Myrath:
Tervezett bankrablás, állami felügyelettel. le volt ez zsírozva előre.
@Myrath:
Ez a bedőlési hullám kiválóan alkalmas arra, hogy a kisbefektetők elveszítsék - pénzükön, vagy pénzük egy részén túl - a bizalmukat és a biztonságosnak kikiáltott államkötvények felé forduljanak. A kormányzat úgyis arra törekszik, hogy minél nagyobb legyen a belföldi hitelezés aránya az idegen pénzek helyett. A hazai eredetű forintokkal később még el lehet követni különböző trükköket, de azoknak még nem érkezett el az ideje.
Eközben többen voltak/vannak, akik (nagyon)jól jártak a korábbi lehetőségek kihasználásával, mert minden bizonnyal véletlenül, de időben felismerték a pénzügyi folyamatokkal járó mellékhatásokat...
@évásanyó:

"@Knósszosz: ne haragudj, ha hülyeséget kérdezek, de a ki utánnuk kérdésre nem lehetne a válasz: egy vegyes, nem pártfüggő ideiglenes szakértői kormány?
"

De, lehetne. De nem lesz.
A szakértői kormány álom a józan fejekben.
Ráadásul a politikai színen ez senkinek nem lenne előnyös, úgyhogy ha netalán mégis felállna egy ilyen kormány akkor az a furcsa helyzet állna elő, hogy a jelenlegi ÖSSZES párt egyként kezdené fúrni azt.
Ez sajnos ilyen egyszerű.
Ajánlom figyelmedbe a Prodi kormányt Olaszországban ahol egyébként nagyjából ugyanaz a szar van mint nálunk - Egyetlen év alatt szijjelcincálták őket és Prodi lemondott.

Egyébként szeretett vezérünk mielőtt áttért putyin kottájára az előtt berlusconit másolta de nagyon.
Nézz utána, meg fogsz lepődni, mennyire ugyanaz a minta:)
" A rendőrség 2013 nyarán lehallgatta Kiss üzletfeleinek telefonbeszélgetéseit. Épp akkor, amikor az agrárattasé és barátai egy takarékszövetkezetet loptak meg, a részleteket telefonon egyeztették le. Bár már a lehallgatáskor nyilvánvaló volt, mit művelnek, Kisst és társait csak másfél évvel később kapcsolta le a rendőrség ebben az ügyben. Időközben Kiss két nemzetbiztonsági átvilágításon is átesett, a titkosszolgálatok mindkétszer kockázatokat tártak fel vele kapcsolatban, mégis pozícióban maradhatott."

Írják itt: index.hu/belfold/2015/03/25/fazekas_kiss_szilard_jol_vegezte_a_munkajat/

Én meg arra lennék kíváncsi, ha lehallgatták 2013-ban akkor miért vártak ilyen sokáig? Mit tett a lehallgatásról tudó ügyészség és az engedélyező bírság?

Esetleg azt gondolták, időközben kinőhet a bárányka gyapja, és a végén ártatlannak fog láccani?
@szabadság elvtársak!:

"..Ha nem ébrednek, jön a JObbik. "
Az meg mennyire vicces lesz majd, 2020-ban arra visszagondolni, hogy orbánék mennyire kezdők és kevésbé agyhalottak voltak "Ezeknél"..:D

Mint mostanában amikor eszembe jut mennyire de mennyire rühelltem gyurcsányékat, és mennyivel kevésb voltak még így is kártékonyak mint orbánék:))

Még mielőtt jön a kövezős kommandó megemlíteném, hogy továbbra is gazembernek, bohócnak, és töketlennek tartom az egykori gyurcsány kormányt csak hát ugye a mihez képest faktor is bejátszik..
Ma már a legnagyobb bűnüknek azt tartom, hogy a lopásaik és balfaszságuk miatt annyira berágott az ország, hogy jött a Zorbán fehér lovon.
Nna így kerek:D
A végén vannak nagyon linkek a lehallgatásról. Érdemes belemélyedni.
@Mercel: "Ma már a legnagyobb bűnüknek azt tartom, hogy a lopásaik és balfaszságuk miatt annyira berágott az ország, hogy jött a Zorbán fehér lovon."

Oszt a ló fijú vót, és vót nekie....:D
@Knósszosz: Talán az, hogy ahogyan a z anyag átalakul energiává, az ember anyagi vonatkozásai is megszűnnek, ha túlhaladjuk ezt a szintet, és egy egységes energiatömbbe megy át az összes lélek(,) gondolat(,).
Hívőknek ez maga az Isten. A Nirvána.
Tehát az a civilizáció, amelyik oszlopokoat helyezett el, hogy megtaláljuk, és ha megtaláltuk, akkor tudjanak róla, hogy elértük azt a szellemi szintet, amikor már ésdemes kommunikálni velünk, túllépett ezen a fejlettségi szintjén, mint anyagi megjelenés megszűnt, képtelen mit kezdeni a felbukkanó idegennel, az űrhajóssal, ezért kitalál neki egy virtuális valóságot, ha emlékszel a fürdőkád, ahol a víz szintje a kádban ugyanúgy része a kádnak, majd, jobb híján beemelik a saját univerzumukba, ahol még fejletlensége miatt nem tud társulni a szellemi halóhoz, csupán csecsemő képességekkel rendelkezik. Ezért megkapja a naprendszert, mint búgócsigát, játszani....
@Gábris szomszéd: Gyenge volt megint a sutka.Nagyon le vagy amortizálva artuka.
index.hu/gazdasag/2015/03/25/a_fideszben_napokkal_korabban_tudtak_hogy_bajban_a_quaestor/

Egyébként ma hallottam az ucca emberétől, hogy a köznép véleménye szerint a Buda-Cash bedöntésére Simicska elleni bosszú a Quaestor bedőntése.
Hogy miket ki nem találnak ezek a népek!:D
Ecc-pecc kimehecc, ki is mond igazat?

index.hu/gazdasag/2015/03/25/orban_en_rendeltem_el_hogy_a_miniszteriumok_vegyek_ki_a_penzt_a_brokercegektol/

"Azt írták, hogy figyelték a pénzpiaci folyamatokat, látták azt, hogy bedőlt a Buda-Cash és a Hungaria Értékpapír, ezért úgy döntöttek, hogy a továbbiakban nem tartják a brókercégnél a pénzüket, és ennek megfelelően kivették a tőkét."
A fenébe. Micsoda karrier!
Én meg hiába tanultam, güriztem, soha senki nem ajánlott vezérigazgatónak, de az ismerőseim többségét sem.

"Tarsoly az MTI-nek most azt mondta, ő eredetileg nem tudott arról, hogy Orgován lett a vezér, a férfit a reorganizációs tanácsadó ajánlotta." - index.hu/gazdasag/2015/03/25/tarsoly_csaba_visszaul_a_quaestor_elere/
A fene enné meg azt a sok ismeretlen tettest!:D
"A Befektető-védelmi Alap (Beva) tudomásul vette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden közzétett álláspontját, miszerint a Bevának kártalanítani kellene a fiktív Quaestor-kötvénnyel rendelkező befektetőket, de az alap igazgatósága csak azután alakítja ki hivatalos álláspontját, hogy az általa megbízott külső jogi szakértők véleményét kézhez kapta - reagált Farkas Péter, a Beva ügyvezető igazgatója a jegybank alelnökének kijelentésére az MTI-nek.
Windisch László, az MNB alelnöke kedden azt közölte, hogy az MNB kezdeményezi a Befektető-védelmi Alapnál, hogy a Quaestornál fiktív kötvénnyel rendelkező károsultaknak is fizessenek kártalanítást, mert a jogi elemzés során az MNB arra jutott, hogy mivel befektetési szolgáltatási tevékenység keretében átvett ügyfélpénzekről van szó, ezért "ez a Beva szempontjából biztosított tevékenységnek minősül"."

Az a kérdés, hogy az MNB Főnökje a BEVA-nk? Vagy ezt csak a Windisch László, az MNB alelnöke gondolja úgy? Mert ugyé ha ő kinyilatkozik akkor az a szentírás?

index.hu/gazdasag/2015/03/25/megsem_biztos_hogy_kartalanitjak_a_quaestor-ugyfeleket/
@látjátok feleim szümtükkel: mán az ujon van a tömeg aranyom...kkkkk....
@bioLarzen:
Ezt sokáig már lehet "megsunnyogni", hamarosan döntened kell neked is, meg nekem is.
Valami mellett le kell majd tenni a garast, mert ez így nem megy már soká'...
Illetve mehet még, ha nem történik valami apokaliptikus elbaszás a narancskommenista ifjak(..) részéről, mondjuk egy netadó-féle mellényúlás -*12. A brókerügybe simán belebukik a kormány. Persze a világ boldogabbik felén, itt még egy ekkora nyilvánvaló szemétség is kevés hozzá.

Remélem nem lesz igazam, nagyon remélem. Akkor majd választhatsz. De megint újra és újra felmerül a kérdés: kijafaszt?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Láttad a sulit?
Gyász...
Ott rohad üresen az a hatalmas épület, ránézel és a fidex kormányzásának a mementóját látod benne. Pusztulás, halálsikoly, szántás sóval behintve.
@Mercel:
Hát a kövezést könnyen meglehet kapni:DDDD.
Azt nem értem, hogy ezek a politikusok kint az utcán, olyan kurva jól értenek mindenhez, meg annyira jól tudnák csinálni, csak szavazz rá, amikor meg belesüppednek a bársonyszékbe, egyből emlékezet zavarba esnek. Szerintem az asztaluk sugároz valami agykárosítót, nem? Szerintem maradjanak az utcán választás után, kiteszünk nekik olyan régi talponállós asztalt, és meglátjuk mi történik.:DDD
@istvankah:
Ma született ember biztosan nem.
Biztosan ismered Kertész Ákosnsak a magyarságra vonatkozó, a jobbiknak permanens gutaütés közeli állapotot okozó írásait.
Na, azok választ adnak helyettem is...
@Toportyán Zsóti:
Háát... a parlamenten kívül van például Thürmer is (szerencsére), szóval én evvel azért óvatosabban bánnék. Persze értem mire akarsz célozni:)
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Azta...
Most eszembe jutott a mondat ami valahogy úgy hangzott: e-világok mindegyike a tiétek, kivéve az Európátt, ne próbáljatok meg leszállni rá. - valahogy így volt a folytatásban.
Engem meggyőztél azt hiszem.
Kösz!:)
@évásanyó:
Ez is egy megközelítése a dolognak, olasd feljebb @könnaen elkaptuk, uram - kommentjét, szerintem ő is elég jól beletalált:)
@Knósszosz: határozottan, határozottan, meg is ingatott a sajátomban, pedig én 20 évig hittem benne.....nagyon elgondolkodtatott....nagyon jónak találtam
@Knósszosz: Hallottam én már olyan összeesküvés-elméletet amúgy, hogy a fidesz direkt futtatja föl a jobbikot, mert az az egyetlen párt, amelyikkel szemben még mindig inkább számíthatnak azok szavazatára 2014-ben, akik kiábrándultak belőlük - vagy épp a másik oldalon vannak, de "még mindig inkább ezek, mint a jobbik" - ha úgy érzik, hogy a jobbiknak van esélye győzni...

Persze, kéretik az értékén kezelni...
@Knósszosz: Ángyánra szerintem nyugodtan szavazhat mindenki,még ha nem is ért mindenben egyet vele,ő becsületes ember.
süti beállítások módosítása