Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.04. 04:10 Fabius

Mr. Seggszáj és a titkosítás

Címkék: fidesz orbán viktor titkosítás paks II

"Családonként 84 200 forinttal kerülhet többe az erőműbővítés pusztán azért, mert a kormány titkolózik." - írja az Index a paksi szuper titkosításról korrupciókutató szakértőkre hivatkozva. A hazaárulás minősített esete! - kiabálja az LMP, uniós irányelvet és Alaptörvényt is sért! - állítja az Átlátszó. Közben pedig vidáman pörög Mr. Seggszáj 2008-as "puccsvideója", amiben örök érvényűnek éppen nem mondható magvas dolgokat erőlködik kifelé magából.

 

Sz'tán amíg mindenki a titkosításon pörög addig nekem eszembe jutott más is. Mindenféle kulcskérdéseknek nevezi, hogy honnan, kitől, milyen feltételek mellett szerezzük be az energiát, nem kerülünk-e függőségbe, és - tárárá - "jó áron szerezzük-e meg, vagy másnak jó, ha mi ezen az áron szerezzük meg"? Tudja a franc mit kell ez alatt érteni egészen pontosan, de a harcias ellenzéki-forradalmárból mára készséges szívóizomlázas kebelbaráttá változott Viktor törvényében van egy ilyen passzus:

"A Felek minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a Megvalósítási Megállapodások szerinti ellenérték olyan módon kerüljön megállapításra, amely lehetővé teszi, hogy a villamos áram-termelésre vonatkozó árak kereskedelmi szempontból hosszú távon versenyképesek és egyúttal az Orosz Kijelölt Szervezet számára elfogadhatóak legyenek."

aram1.jpg

Szóval az legalább nem titok, hogy Paks II. megépülte után a Medvénk jön, belemorog majd az árképzésbe, és vagy jóváhagyja amit mi kitalálunk vagy majd ő megmondja mennyit tartana ideálisnak. Ezt nem akarták még titkosítani, de ami késik ugye, az egy-egy "hiányzó" jobbikos képviselőnek hála bármikor itt lehet. Meg amúgy is: ha ezt felvállalták nyíltan, akkor gondoljunk bele mi lesz abban, amit nem.

343 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr497238773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@hacsaturján:
Wejnemöjnen sirattya a kazuárokat naplemente után a téli éjszakában zuzmók között birmánúl hatú tájszólásban
és nem lenni görög diplomat hanem matt alsó a tök betliben

brühüyyy
@kvadrillio: mielőtt összehordanád ezt a sok marhaságot, vagy jobban tanuld meg,vagy hallgass!!!
@hacsaturján:
the catcher in the rye

délirokéz hattyúdal belga ropogóssal lantra és cintányérra

brühüyyy
mintha a magyar tudományos akadémia örökös tagja lenne???
444.hu/2015/03/04/tizennegy-evvel-a-tudosok-elott-homer-simpson-majdnem-leirta-a-higgs-bozom-reszecske-tomeget/

a klépletek teljesen a matolcsi gazdaságpolitikai számfejtéseire hajaznak különösen a jelek a tábla alján

brühüyyy
@Imola Helyesi:

Nem mondom, hogy a villanyszámlánk nem lett kevesebb néhány ezer forinttal (gáz nem, mert nincs nálunk bevezetve a gáz), de azt sem állok most felsorolni, hogy mi minden lett sokkal drágább az elmúlt években.
@fzs.1933: Szerintem már akkor is h.lyeségeket beszélt, nem kellett volna komolyan venni.

Azon jókat nevetnék, ha nem lenne ennyire sírnivaló, hogy a jelenlegi ellenzék ugyanazokat az ócska szövegeket nyomja, amiket az elmebeteg.

(Azt aláírom, hogy most több a suskus, ami anno kevesebb volt, de amúgy mindegyik elmehet a fenébe.)
@rdos: ":-) Vagy inkább az oroszok választották moszkoVityát? :-("

Írt erről egy orosz elemző, a nevére sajnos nem emlékszem, hogy azonkívül, hogy egy hanyatló, kétes közép-európai rezsimnek adnak k.rvára kedvező hitelt, miért is jó ez Oroszországnak? :)
@Orica Középföldi: ezt most ugy mondod, mintha a kanadai levego ertelmesebbe tenne az embereket. vagy a gulyas az alapegysege az ertelmes politikusnak?
@rdos: Na, megtaláltam, ha volt már, elnézést.

Galamuson:

Makszim Szamorukov: Miért ajándékozott Oroszország atomerőművet Magyarországnak?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: én meg má aszt hittem, hogy a liberálisok voltak:)
@Secnir: Na bazdmeg, erre varrjál gombot:
"A projekt megvalósításának felelőssége az orosz oldalon van, tehát a magyar vállalkozókat is az orosz félnek kell bevonnia. Ebbe a magyar államnak nincs közvetlen beleszólása. Mi vevők vagyunk ebben az üzletben, s teljes egészében az oroszok felelnek a magyar, orosz, más nemzetiségű alvállalkozók bevonásáért és a munkájuk minőségéért."
mandiner.hu/cikk/20150303_aszodi_attila_interju_a_paksi_titkositasrol_nem_veszek_reszt_svindliben?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201503

Szóval majd Putyin dönti el, hogy ki vehet részt a buliban magyar részről. Ez még annál is rémesebb, mint ahogy feltételeztem, a kurva jó édes anyjukat.
@Secnir: Ukrajnában. Putyin háborúzik, tehát emiatt még inkább sikítva kéne menekülnie Magyarországnak az oroszokkal való ilyen "üzlettől", aminek a lényege, hogy kurva hosszú időre eladósodunk Putyinnak, titkosítva van, hogy hogyan, milyen feltételekkel, és mint amit fentebb linkeltem, még azt is az oroszok döntik el, hogy melyik magyar vállalkozó vehet részt a buliban.
@aritus: hát, ha szocsit nézzük, ako fusson, meneküljön mindenki!
@taga20:
A költségek és a minőség Szocsiban nem talált be annyira. Orosz minta van a lopásoknál itt is... 3-4-5 x haveri túlszámlázások.
Amúgy meg pizza - megpakoltam sonkával, szalámival, zöldség, olivabogyó - + toscanai vöröske...
@aritus: Vannak benne hülyeségek de az egyik alapállítása igaz.

"akkora árat a Nyugat nem tud Putyinnal fizettetni, ami miatt hagyná, hogy Ukrajna kicsússzon a kezei közül, egyszerűen azért, mert az oroszoknak ez az egész kérdés fontosabb, mint nekünk." meg a nyugatnak (teszem hozzá)

444.hu/2015/03/02/nem-tudjuk-megmenteni-ukrajnat-oroszorszagtol/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "+toscanai vöröske"
Máá megent komcsizol!!!:D
@taga20: Olyanokat ír Magyarországról az orosz szerző, hogy a füle kettéáll az olvasónak. :) Aszongya: nehogy elájuljunk már ettől a csóró, leszakadó országtól, csak azért mert az Unióban van.

www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=352655_orosz_portal_paksrol_es_orbanrol_nem_is_olyan
@ornagy50:
Kályhacsőlovag...
Villa Antinori, 2008.
Kit hat meg ezek után a sok nyomi bolsevik? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te kis geci, mé hergeled itt ilyenekkel a jó népeket itt?:)
szolok mingyá ebolának és neked annyi:))))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ako má csak egy kérdésem van a szerzőhöz. mi a faszt keresett itt ez a geciputyin?
@taga20:
Ezt olvasd...

"Az igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár a következő közleményt adta ki:
"A személyemet ért megalapozatlan és méltatlan támadásokra, valamint a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarával kapcsolatos változások kiemelt jelentőségére figyelemmel ma, 2015. március 4-én benyújtottam lemondásomat, a személyes szakmai céljaimat a tágabb értelemben vett igazságszolgáltatás iránti közbizalom helyreállítása alá rendelem. Az általam vezetett Igazságügyi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság az elmúlt hónapokban színvonalas szakmai munkát végzett, és több évtizedes, a teljes magyar társadalommal szemben fennálló adósságokat rendezett."
Patyi a méltatlan támadáson valószínűleg az origo.hu cikkét értette, amely arra hívta fel a figyelmet, hogy az államtitkár ismerősének cégével világíttatja át a végrehajtói kamara informatikai rendszerét az Igazságügyi Minisztérium. A vizsgálatot épp az összeférhetetlenségek miatt és a szervezetet ért panaszokra reagálva rendelték el, mielőtt egy eddig tetszhalott cég kapta volna meg a megbízást."

index.hu/belfold/2015/03/04/lemondott_patyi_gergely/

Ez vicc...nek durva lenne, az a mai magyar VALÓSÁG!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: olvastam, és bakker már a kurvaanyjába se küldöm el eszt a szart:(
nornális országban ez lenne az év botránya!
nálunk, ebben a fosországban, a napit se viszi el, ez a hír.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

milyen jókat szórakoztunk pár éve a Hírcsárdán?

- Hogy lehet kiválasztani 100 kormányzati intézkedés közül a legidiótábbat?
- Találomra...

Az a baj, hogy mindez most már halálosan komoly kezd lenni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Azt,hogy a pizzához
Neked kell a villa az természetesen OK,de mit
akarsz antival meg a norival!?:)
@taga20: @fzs.1933:
Most mi van???
Jó, rendes országban ezért "csak" 15 évet kapna az ilyen ganajtúró szánalmas aljanép - bezzeg a tezsvéri Kínában, egy klassz kis kivégzőosztag tesz ilyen visszaélésekre pontot.
Leköszönt és semmi bűnvádi eljárás?
Viccország... Mari néni kisnyugdíjas meg "ellop" egy kiflit a boltból és meghurcolják.
Értem én!
@Gábris szomszéd: ezek alapján, szerinted is Putyinnak kell Ukrajna, és ezért neki semmi sem drága!
@ornagy50:
:\ Kekec!

www.antinori.it/de/26-generazioni

A lelkem innen van, még tán az ős-őseim is. Csodás vidék.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én is sajnáltam selmecigabit:)))
statuálni kellett volna egy jót!
@taga20:
Jó, imolabéla cimbid a "Kannásbor" tájékról származik, te meg az "Igérgetések Földjéről". :D
@taga20: "Végső soron tehát Magyarország a Roszatom számára az utolsó lehetőség maradt arra, hogy valahogy mégiscsak megvesse a lábát a kelet-európai piacon. Hiszen az emberek szeretnének nem csak Iránban és Indiában dolgozni. A jó nemzetközi arculathoz tiszteletreméltóbb országokban megvalósuló projektek szükségesek, olyan országokban, amelyek nem vetődnek bármire pusztán csak az olcsó ár miatt. És erre a legjobban Kelet-Európa felel meg, amely mostanra olyan tiszteletre méltó szervezet tagja lett, mint az Európai Unió. Ezért határozták el Moszkvában, hogy kiválasztják a térségben a leggyengébb láncszemet, és minden erővel megtartják."
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Oroszország tízmilliárd eurót akar kölcsönözni Európa egyik, bizalomra legkevésbé méltó hitelfelvevőjének. Azt csak úgy mondják, hogy Magyarország az EU tagja. Valójában Orbán annyira elrontotta a kapcsolatokat mind az európai, mind a nemzetközi intézményekkel, hogy ha netán bármi történik, senki a kisujját sem fogja mozdítani, hogy segítsen az adósságokban fuldokló Magyarországnak. Ellenkezőleg, csak kárörvendeni fognak."
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Félreérted... Mindjárt jön az orosz propaganda szöveg... :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Most így végignézve a képeket, ide én vissza akarok még menni :))
Itt láttam életemben először helikopteres szemétszedést.
Mesebeliek ezek a szigetek.
@punkfrog: Egyre inkább látszik, hogy ezt ők honvédelemként fogják fel, főleg a kelet-ukrajnai oroszok. Ha a történelmüket nézzük, abból is kiderül, hogy nekik ez elég drága kincs, amiért korábban is nagy áldozatokat hoztak és egy percre sem fordult meg a fejükben, hogy fel lehet adni egy ilyen harcot. Tisztán látszik, hogy ez most is így van.
@Gábris szomszéd:
Szánalmas porhintés, amit agipropos elvtárs itt terel...

"Az Oroszországi Föderációhoz tartozó, Mongóliával határos Burját Köztársaság székhelyén, Ulan-Udében állomásozó 5-ös számú páncélos dandár katonáját - mint állította - 2013 novemberében hívták be szolgálatra, de 2014 júniusában 3 évre leszerződött a hadsereghez. Az Ukrajnával határos délnyugat-oroszországi Rosztovi területre tavaly októberben érkeztek. Azt mondták nekik, hogy hadgyakorlatra mennek, de mint mondta "erkölcsileg és lelkileg is készen álltam arra, hogy Ukrajnába kell menni". A páncélosokat már Ulan-Udében átfestették, hogy ne látszódjon rajtuk semmilyen számozás vagy jelzés. Katonai igazolványaikat otthoni egységeiknél hagyták. A régóta szolgáló szerződéses katonák azt mondták, "ne higgyétek el, amit a parancsnokság mond, a hoholokat megyünk bombázni" (Oroszországban hoholoknak csúfolják az ukránokat).

A burját katona arról is beszélt, hogy az orosz Távol-Keletről több katonai egység is a Rosztovi területre vonult, de Moszkva mellől is érkezett egy dandár. Tíz napig utaztak, amíg az orosz-ukrán határnál lévő Matvejev Kurgánig eljutottak. Miután véget ért a 3 hónapos hadgyakorlat, azt mondták nekik, hogy hazamennek, de mégsem így történt, hanem "egyes számú készültségbe" helyezték őket. "Nem tartottak beszédet, azt mondták, hogy megkezdjük a menetelést. Anélkül is értettük. (...) Tudtuk, hogy átkelünk a határon" - magyarázta. 31 tankkal, mintegy 300 emberrel mentek. Nem mondták meg nekik, meddig lesznek ott. A burjátföldi katona azt mondta, hogy páncéloscsatában vett részt Debalcevénél.

A Novaja Gazeta újságírójának tudomása szerint február 9-én az úgynevezett debalcevei katlan torkánál, Lohvinove településnél a 90 százalékban "szervezett orosz önkéntesekből" álló donyecki szakadár erők speciális egysége lezárta az utat a gyűrűbe fogott ukrán csapatok elől. Olyan gyorsan, hogy az ukránok nem tudtak róla, és így zárótűz fogadta őket, amikor onnan ki akartak vonulni. A "felkelők" által elfoglalt pozíció megtartására küldték oda az orosz páncélos zászlóaljat, amely a bevetés előtt már néhány napja Ukrajna területén tartózkodott. A burjátföldi katona úgy gondolja, ha meggyógyul, hazatér a Bajkál-tóhoz és a polgári életben szeretné folytatni, tanulni és dolgozni fog, elég volt számára a háborúból"

Az önkéntes páncélos zászlóalj... ja, te meg jössz ezzel a bullshit dumával...
Jó látni, hogy vityáék faszán megértették az utóbbi idők választási pofonjainak üzenetét... és csinálnak mindent ugyanúgy tovább, sőt, tán még nagyobb svunggal..

Helyes, ha így folytatjátok, még a lehetetlen* is összejöhet!!!

Én drukkolok!

*: a 2010-es mszp-nél nagyobb bukta 2018-ban.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ezt most nem tudom honnan idézted, de nagyjából hasonló volt TGM véleményéhez, amit az ATV-n mondott el, nem olyan régen. Ja, lehet vitatni, hogy ilyen meg olyan, vagy esetleg - horribile dictu - harmadik utas, de ezek nem is érdekesek, a lényeg, hogy nem mondott marhaságokat, szerintem jól látja ennek a pöcegödörnek a jelenét és talán a jövőjét is, ha marad minden úgy, ahogy... az baxna be!

Paks meg a manyup II.
Alázzák Illést, pedig szerintem igaza van/lehet(?), a tervezés majd öt év, az alatt párszáz milliárdot ki lehet lopni az egész buliból, aztán sose épül meg. Persze tervezetten nem. Titkosítva. Most kell kaparni, mert ha nem lesz kohéziós lopkovica alap majd, akkor mit? Kitől?

A tehetségükből biztosan nem fognak megélni, hát most kell szorgoskodni.
Tegnap láttam egy könyvet, a középkori kínzásokat taglalta... csak úgy eszembe jutott.
..és hogy mi lesz titkos, az is titok, mert...
És kb. egymillió droid még tapsol is mindezekhez...
.
Tarasz Sevcsenko (ukrán költő):

MEGESIK, HOGY AZ ÖREGEMBER

Megesik, hogy az öregember
Váratlan újra fiatal
S bár dalolni már szinte nem mer,
Ajkán zümmögve kél a dal,
Felkél előtte az örök
Reménység fehér angyala
S a fiatalság csillaga
Kigyúl az ősz öreg fölött!
Titkos erő átalakítja,
Dalos, víg kedvét újra szítja...
Érzi, hogy jót tervelt ki végre
És tudja: nem is hagyja félbe.
Az élet rügye újra pattan
Annak, ki szívben, gondolatban
Az örömöt örökre vágyja:
Sorsa felemeli, megáldja
S miként örökzöld, újra hajt
És mosolyog a síri árnyra:
Tudja, hogy a nap tiszta lángja
Hívással felel a hívásra:
Mint borostyánt sarjasztja majd.

/Weöres Sándor fordítása/
.
.
Na, még egyet:
.
Garai Gábor: Állóháború

Mint két sereg, ha beásta magát,
hogy hosszú állóháborúba kezdjen,
úgy állunk, egymás neszeire lesben,
s rühelljük saját árkaink szagát.

Nincs fegyverdörgés, nem ömlik vér,
csak a zúzmarás idegzet feszül meg,
mint sürgönydrót, ha rá verebek ülnek.
S gyanakvó figyelmük el nem alél.

Sűrű nyarakban, emésztő telekben
virrasztunk egymás ellen rendületlen;
bensőnkben elvérzik az irgalom;

Fogunk vásik, de semmi meg nem ingat,
várjuk a jelt - míg lövészárkainkat
benövi a borostyán vagy a gyom.
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hol írtam én önkéntesekről a kommentemben ecceri lélek? ;) Amúgy nyilván vannak azok is, de ezt te is tudod.
@parti_giano:
Nem csupán magából csinált hülyét az a szerencsétlen. Hanem az országból is, amely képes volt egy ilyet oda kiküldeni.
Bár szerintem gondosan elmogyorózza a felvételt, annak bizonyítására, hogy "Tisztelt Bíróság, én belülről bomlasztottam a rendszert!"
Na, melyik MSZP-szervezet elnöke volt az, aki nem szavazott a 30 éves titkosítás ellen? ;)
A képviselő asszonyról ezen kívül egyébként két dolgot érdemes még tudni.

- A parlament harmadik legfiatalabb tagja, így 2014 májusában az Országgyűlés alakuló ülésén korjegyző volt.
- 2012 óta az MSZP paksi szervezetének elnöke.

alfahir.hu/nem_szavazott_a_tiktositasrol_a_paksi_mszp_elnok
@vigyüktúlzásbaadolgokat: 19.39
"Oroszország tízmilliárd eurót akar kölcsönözni Európa egyik, bizalomra legkevésbé méltó hitelfelvevőjének. Azt csak úgy mondják, hogy Magyarország az EU tagja. Valójában Orbán annyira elrontotta a kapcsolatokat mind az európai, mind a nemzetközi intézményekkel, hogy ha netán bármi történik, senki a kisujját sem fogja mozdítani, hogy segítsen az adósságokban fuldokló Magyarországnak. Ellenkezőleg, csak kárörvendeni fognak.

Márpedig ez igencsak könnyen megtörténhet. Magyarország az orosz hitel nélkül is Kelet-Európa bajnoka az eladósodás GDP-hez márt arányában – ez mintegy 80 százalékot tesz ki. A gazdasági növekedést a magyarok jóval a válság előtt, még 2006-ban elfelejtették. Az elmúlt tíz évben a szomszédos Szlovákiában vagy Lengyelországban a GDP mintegy másfélszeresére nőtt, Magyarországon ez a növekedés mindössze 8 százalék volt. Az ország rég nehéz gazdasági helyzetbe került, és még Orbán Viktor legbizarrabb reformjai sem képesek felélénkíteni."
Ez egy nagyon jó elemzés, és az unortodox bizarra fordítása különösen jól sikerült!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: 19.50
Mit izélsz? Megszüntette az összeférhetetlenséget, és a stallum helyett a zsozsót választotta. Ilyen hűséges elvtinek majd csak találnak másik státuszt, senkit sem hagynak az út szélén.
@Gábris szomszéd:
Eccerikém!
Annyi marhaságot és hazugságot írtál már le orosz elvtársaid érdekében, hogy igazán tehetnének még egy csillagot elvtársaid a naftalinban ázó egyenruhádra Mockba belvárosában.
Azt azért tudod, hogy (nem csak) az orosz szemében a lőtéri kutya a szinted, a gátlástalan "idegen érdeket" kiszolgáló talpnyaló szolga fajtád ott is megvetik.
Használják, de megvetik... ennyire ne legyen valakiknek tartása!

@kekex:

Fabiusnak, ha látjátok:

kereses.blog.hu/2015/03/04/igy_hivatkoznak_egymasra_a_magyar_politikai_blogok_es_hiroldalak

Középen, ott...
@Knósszosz: 22.35
Ja, mert a Roszatom fogja kiválasztani, hogy melyik MAGYAR lopjon? Szerintem már a tervezéshez sem fogják közel engedni őket. Van nekik bejáratott orosz jelöltjük a lopáshoz. A magyarok meg érjék be azzal, amit már átutaltak, vagy bőröndben elküldtek eddig.
@Gábris szomszéd: 7.10
Na ja! Már Szálasiék is rájöttek arra, hogy a nyilasoknak a lecsúszó alsó-középosztályban érdemes toborozni (házmesterek között)
"- A Fidesz nem polgári Magyarországot épít, hanem hűbéres Magyarországot. A középosztályt felülről szervezi, politikai lojalitás alapján. Én pont fordítva gondolom. A lecsúszó alsó-középosztályt kell megmenteni és felemelni"
Összességében meg egy pitbull, rózsaszín fodros sétálógöncben - ettől még nem lesz pudli!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem inkább ne feszegessük, hogy itt ki mennyi hazugaságot írt már le. A többi hülyeségedet pedig csak a megszokott móka-kacagás kategóriába sorolom. :)
@kekex: Hááát egyre távolabb van tőle. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Akkora az anyag a NET-en, hogy az 1 napi teljes olvasására talán 24 óra sem lenne elég. Ezért nagy könnyebbség, ha az érdekesebb linkeket onnan, ahol éppen nem jártunk, ide hozzák. Én is ezért pakolom fel - talán az átlag százból kiválasztott 5-6 linket.
És hálás vagyok azokért, amit kapok helyébe.
Ma még nem jártam a hírkeresőn, de az "állatkerti sétámat" mindig Pupuval kezdem (mert MINDIG érdemes olvasni őt is)
www.pupublogja.hu/2015/03/nyomor.html
"Patkánykirály és alvezérei most megint tettek egy lépést errefelé, amikor lerázták magukról a felelősséget, mint Bodri a vizet.
A felelősség elől ideig-óráig el lehet menekülni, de a felelősségrevonás elől nem.
És még akkor járnak a legjobban, ha ezt egy új hatalom hajtja végre, szabályozott módon, mert ha a nép ítél, akkor nem lesz vita a halálbüntetés érvényességéről, viszont hullákat himbál majd a szél a körúti fákon – lehet, hogy mégcsak nem is azokét, akik felelősek ezért a helyzetért, az egyes tájakon már afrikai mértékű szegénységért.
Ezek már nem fognak változtatni semmin, jó lenne nekünk változtatni békés eszközökkel, mielőtt a négymillió szegény nekilódulna."
@kekex: lesz majd fogak csikorgatása, mikor orbánék szembesülnek vele, hogy az oroszok már elosztották maguk között, a Paks2 hiteléből lenyúlható részt!
és putyinék nem egy ejnye-bejnyével intézik el azokat, akik keresztbe tesznek nekik!
öööö @kekex: kasztrendszer:

Kompetenciateszt lesz a beugró
a középiskolákba

www.origo.hu/itthon/20150305-kompetenciateszt-lesz-a-beugro-a-kozepiskolakba.html

----

08:17
Állítólag jön a beszólogatós Orbán, de van, ami miatt aggódnak

Odamondogatósabb szerepre készült a miniszterelnök a Népszabadság információi szerint, és elképzelhető, hogy bevisznek egy ütést a Jobbiknak még a tapolcai választás előtt. Viszont van, ami miatt tényleg aggódik Orbán környezete.

hvg.hu/itthon/20150305_Allitolag_jon_a_beszologatos_Orban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Felvételi volt a Kádár-korban is, viszont amikor az én (Radkós) korosztályom odaért, akkor nem a létszám fölöttieket irányították szakképző körbe, hanem a gimimben 10 db 40 fős fullra töltött osztály volt - csak az én évfolyamomban. Tehát aki akart, vagy nem volt síkhülye - az tanulhatott.
Akik akkor éltek, nem véletlenül mondják, hogy az SOKKAL emberségesebb diktatúra volt, mint a mostani.
„Az én ügyemben nem több tízezer kisember, köztük sok-sok kisnyugdíjas és önkormányzatok, tisztes vállalkozások állítólagos megkárosításáról volt szó. A Kulcsár-ügyben 60-80 tehetős magánszemély és cégeik voltak érintve, és a többségük egyáltalán nem károsodott. "
vs.hu/gazdasag/osszes/kulcsar-attila-mossa-kezeit-a-buda-cash-botrany-kapcsan-0305
Régi mondás: "Tolvajtól lopni nem bűn" viszont a Ne Merd rendszerében akinek semmije (vagy kevese) van, az annyit is ér! A gyengétől lopni lehet, hogy nem erény, viszont kurvakönnyű.
Reggelt, Népek!

Hogy élhetnek olyan emberek, mint az a batyu(fasz)?
Igaz, hogy elégedetlen a jelenlegi kormánnyal, meg ahogy a dolgok mennek, mindenben szív, de inkább teszi, csak a "ballibek" meg a gyúrcsány vissza ne jöjjenek!
Besz@rás. :(
@kekex: ott a lényeg a kommented végén, mert én semmi olyat nem tudok megemlíteni amit a narancsos maffia jól csinált volna meg. Ez meg egyenesen szánalmas, mikor a dilettáns faszkalapok kioktatnak:

A Financial Times blogján oktatják az MNB szakértői a hitelminősítőket
mnb beyondbrics

Rosszul olvassák a számokat a hitelminősítőknél, érdemtelenül vagyunk bóvliban, írják az MNB-s szerzők.

444.hu/2015/03/05/a-financial-times-blogjan-oktatjak-az-mnb-szakertoi-a-hitelminositoket/
@kekex:
www.origo.hu/itthon/20150304-milliardos-piramisjatek-nyiregyhazan.html
"a kft. ügyvezetője rövid lejáratú befektetést ígért ügyfeleinek, akiknek azt állította, hogy arany vásárlásából és eladásából három hónap után 15-40 százalékos hozamot kapnak a pénzükre."
Hány éves vagy királyfi? És még hiszel a mesékben?
@kekex:
A '80-as években is volt felvételi a középiskolákba.
Kivéve a kimondottan jó/kiváló tanulókat, azokat felvételi nélkül vették fel. (Pölö én, 2 suliba sem kellett felvételiznem, csak jött az értesítő, hogy fel vagyok véve. :) Émmeg mentem a harmadikba, ahova felvételizni köllött.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 8.48
Gondolom a 8.42-es kommentemre utaltál, a SOKKAL emberségesebb diktatúrára, mint a mostanira.
Én ritkán írok egy kommentet - mint itt többen is, a visszanézhetőség érdekében jó lenne legalább az időre utalni (én is legtöbbször elfelejtem)
igazodj, szokd vagy szökj:

Kihátráltak a kereskedők a vasárnapi zárva tartásról szóló törvény elleni népszavazás ötlete mögül – írja a Napi Gazdaság. A lap szerint a Demján Sándor vezette Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége (VOSZ) megkereste a nagy, külföldi tulajdonú kisker láncokat és az Országos Kereskedelmi Szövetséget is, hogy támogassák a népszavazást. Vámos György, az OKSZ főtitkára viszont azt nyilatkozta, visszautasítottá a megkeresést, mert

index.hu/gazdasag/2015/03/05/nem_kernek_a_zarva_tartasos_nepszavazasbol_a_kereskedok/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na, meg az az arrogancia ... :(
Mindenki hülye, csak ők a helikopterek.
@Marcellusca: áááá ne hidd

A kormány legújabb ötlete: hetedikben megmondanák, ki minek tanuljon

A szülők többsége gimnáziumba iratja a gyerekeit, de a kormány szerint ez nincs így jól. Tessék csak a szakképzést választani.

444.hu/2015/03/05/a-kormany-legujabb-otlete-hetedikben-megmondanak-ki-minek-tanuljon/

--

Rákay Philip = az új Simicska a köztévénél
rakay-philip-mtva-opusztaszer-tuz2

Külsősként gyártja majd a műsorokat a mi milliárdjainkat szóró köztévének a Blikk szerint.

444.hu/2015/03/05/rakay-philip-az-uj-simicska-a-koztevenel/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"... mert a szövetség tagjai szerint részben pártpolitikai üggyé vált a vasárnapi boltbezárás kérdése ..." - Mi más, vaze?!
Ha a politika szól bele a nyitva tartás kérdésébe és nem a piac szabályozza, akkor az POLITIKA.
@Marcellusca:
Lehet, hogy nem volt általában felvételi, de én pl matek szakra jelentkeztem. Aztán volt némi kommunikációs probléma (hány szöge van a háromszögnek
nálam hat, 3 belső, 3 külső - csak nem hagyták kifejteni) így általános szakra kerültem a területileg illetékes gimibe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
És a szülő??? Csak kérdem.

Ki más ismerheti/ismerhetné legjobban a gyereket, ha nem a szülő?

A Főnök nagyon jó matekból, informatikából és angolból, de ha ezek a zokosok építésznek küldenék, hááát .... nem kicsit lennék ideges.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na, ez az.
És innentől hívják diktatúrának a rendszert.
Hehe, sőt hehehe! Nem volt elég az előzetes míting, megint kézcsókra kellett járulni a Keresztapucihoz?

(Orbán) "minden fideszes vezetővel megállapodott, hogy katonaként bele kell állniuk a harcba, és bizonyítania kell a lojalitását"
hvg.hu/itthon/20150305_Allitolag_jon_a_beszologatos_Orban
@Marcellusca: nálunk történelem, angol, irodalom, környezet, matek jól megy, viszont technika, rajz, csapnivaló. Akkor milyen szaki is legyen??? Lófaszt az ilyen barmok seggébe már...
@kekex:
Mondom, általában VOLT felvételi, csak a legjobbaknak nem.

Én a felvételin megjelölhettem 2 suli 3 szakirányát, az eredmények alapján beírattak a 3. suliba, a meg nem jelölt szakra. Első évben utáltam is, mint a sz@rt. Aztán megszerettem. Annyira, hogy főiskolai szintig vittem. :)
Lehet, mégis csak tuttak valamit? :D
"Vadai Ágnes kijelentette: Magyarországon urambátyám világ épül, ami a legalja. A DK alelnöke hangsúlyozta: ezeket az ingó- és ingatlanvagyonokat előbb-utóbb vissza kell majd szolgáltatni a jogos tulajdonosának, a magyar államnak."
www.atv.hu/belfold/20150304-vadai-agnes-eb/hirkereso
"Amikor a Fidesz 2010-ben hatalomra került, akkor éppen szigorú vizsgálat folyt a Buda-Cash-nél, amely a kormányváltást követően is még négy hónapig folytatódott. Ennek nyomán egy 2010. szeptember 17-én kelt határozatával az akkori Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elrendelte, hogy a brókercégnek negyedévente kellett beszámolnia tevékenységéről, miután a vizsgálat visszásságokat tárt fel. Akadt ezek között tőkehiány, a nyilvántartások elégtelen volta, valamint az, hogy összekeveredtek a dolgozók és az ügyfelek pénzei. Ezek mind-mind olyan megállapítások voltak - mondta Harangozó Gábor -, amelyek egyenként is alkalmasak lettek volna a Buda-Cash tevékenységének felfüggesztésére.....
ezzel bizonyítottnak vélte, hogy már öt esztendeje is súlyos gondok voltak a brókercégnél, fel is tárták azokat, de a visszaéléseket mégsem szüntették meg, és az átszervezett felügyelet sem lépett fel időben, az ügyfelek érdekeinek védelmében.....
a Buda-Cash érdekkörébe tartozó DRB-bancsoport tagjai másfél évvel ezelőtt még takarékszövetkezetek voltak, bankká alakulásukhoz a Fidesz és az Magyar Nemzeti Bank adott engedélyt. Így kimondható, hogy fideszes bank- és brókerbotrányról van szó"
www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/164705/
kanadaihirlap.com/2015/03/05/tiborcz-istvan-perel/

mit vártok? drogos, részeges szülők termékei, asztnemongya bárki, hogy a diliellenes piroskéksárgazöldlila kapszulák nem a legerősebb drogokból készülnek, rá egy kis jaúfajta pálesz és
máris kész a selejt utódok halmaza, négy gyerek akik saját lábon még ülni sem tudnak

a ráhelke "egyetemi" szinten pincértanuló kurvadrágán mert a szalvétát -esetleg- rá tuggya tekerni, amire rá kell...???

brühüyyy

szép kis retardált ország reterdált sarjai mindenkiből kiléptető kapu lesz: csak ott állnak és várják, hogy...
de nem jönnek a lépek
Na?! Ki várt más eredményt?
www.atv.hu/belfold/20150304-vida-kivizsgalta-a-nav-ot-es-horvathnak-is-odaszurt/hirkereso
A NAV-nál minden rendben, és az amerikaiak .....
1 tévedtek
2 megtévesztették őket az ellenzékiek
X gyurcsányahibás
(lehet totózni!)
Ja, ez így "más". Egészen megnyugtatja a birkákat!
www.atv.hu/belfold/20150304-kozlemenyben-magyarazta-orban-szavait-havasi/hirkereso
A 10 éves szoci titkosítás fujjrossz, mert nem tárgyalták meg velük is, a mostani 30 éves titkosítás meg jó, mert megtárgyalták magukkal.
Ércsük?
Említettem már az egyszeri tűzszerész utolsó mondatát
(most elvágom a kéket) by Pupu.
"A bomba idáig is ott hevert a homokozóban, csak homok fedte, a gyújtószerkezete megbízhatóan beágyazódott a földbe, mozdulatlan volt és mozdíthatatlannak tűnt. Aztán jött a kis tréfacsináló, és elkezdte kapirgálni "
www.hir24.hu/belfold/2015/03/05/komoly-ervagas-a-kozmunka-lecsokkentese/
@kekex:

látom körberohangáltál alaposan a hírek mezején...
tudod ilyen anyagokból készítettem pl ezt a posztot:

offforever.blog.hu/2015/03/02/tizezrek_veszithetik_el_az_egeszsegugyi_ellatasat_ha
@Marcellusca:

márpedig az ingyenes oktatásból még a szakmunkásképzőknél is kivettek (vagy a szülőföldjére helyezték, ahol reprezentatív oktatás feltételei adottak?!) azt ami népszerű, vagy segítene elhelyezkedni... :((((
(látom már "haza" sem nézel...)

offforever.blog.hu/2015/03/04/szegeny_vagy_valaszd_a_felcsuti_iskolat_ahol_ingyenes_oktatassal_lehetsz_cukrasz_szakacs
@GeoCracker:

jó a szöveged, de itt nem fejeztél be egy mondatot:

De rögtön más a helyzet, ha a hatalom oldaláról
Elég, például, a szinte hurráoptimista kommenteket hallgatmi, olvasni arról, hogy milyen remek: a kivándorlók milliárdokat utalnak haza, és majd csak haza eszi őket a Túró-rudi utáni csillapíthatatlan vágy.
@dr. jenőke (jenőke):

kösz! mindig kell a gondolatok rendezett "szárnyalása"...

cserébe, én meg építettem neked egy kis pihenőhelyet a további versválogatáshoz... :D

offforever.blog.hu/2015/03/05/raklapbol_keszult_a_kerti_butor_agy_vagy_kanape

hiányolom az észrevételed, hozzászólásod innen:

elegemvan.blog.hu/2015/03/03/elegem_van_a_rossz_birokbol
@guma: Köszönöm. Befejeztem. A mondatot :-)
@guma:
.
Elhelyeztem néhány "rendezett" gondolatot a raklap-bútorok között.
@guma:
Amiről az EMI nem beszél, az nincs???
A truccnak meg leharapják a seggét!
Majd arról hiszem el, hogy kompetens ellenzék, aki majd EZ ellen a homokozás ellen valóban fellép.
köcsögviktor,hogy rohadnál meg,te hazaáruló elmebeteg féreg!!!
@♔bаtyu♔: Baszod,pedig nagyon csúnyán el akartalak küldeni.
süti beállítások módosítása