Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.28. 11:21 Fabius

Ez lenne Illiberális Viktor álma?

Kedves Vezetőnk félkegyelműsége régen nem titok, csak vannak akik ezt látnok-zseniséggel magyarázzák. Évértékelőjéből az derült ki, nem értett ő meg a világon semmit a körülötte zajló, és veszprémi eredményben kicsúcsosodó történésekből. Permanens harcot vívunk továbbra is a józan ésszel, gyűlöljük a bevándorlókat ahogy csak erőnkből telik, és nem ugrálunk, mint a hülye Tigris összevissza. Közben azért borzasztóan igyekszünk hasonlítani Orosz és Törökországra, ahol mostanában a hallatlan demokráciában sorra basznak rá az ugrálásra.

Erdogan tesó már azt is rossz néven veszi, ha versikét posztol valaki a korrupt fiacskájáról. A királyi famílián akkor se röhögünk, ha szétlopják az országot! - ért vele egyet Orbán, főleg mikor legkedvesebb veje vagyonosodására gondol. Legközelebb nyilván az után fog érdeklődni, hogy a picsába úszta ezt meg Erdogan, mikor ezek a politikailag inkorrekt magyarok már egy kis netadóért is majd a fejét leszedték.

Amíg ő az eszmét futtatta addig is rábaszott valaki a másik bezzegországban. Putyin leghangosabb kritikusába 4 golyó fojtotta bele a szót. Nyemcovot gyakorlatilag a Kreml lábtörlőjén lőtték hátba, ahol minden négyzetmillimétert kamera figyel, de a tettes nyilván nincs meg. Cserébe ígéret van: Vlagyimir Illiberálovics saját hatáskörében fogja kivizsgálni, hogy ki lőhette le riválisát az ellene és a rendszere ellen szervezett tüntetés előtt két nappal. És mi még Vida Ildi önvizsgálatán kacagtunk, höhő. Megnyugtató eredmény fog születni az ügyben akárki meglássa, mindjárt azután hogy Vlagya Béláim Különítménye telekürtöli az összes kommentelhető helyet itt és a világon: a SZÍÁJÉ volt!!!  Lajos vajon meddő töprengésben emlegetett legutóbb gyilkosságot magára nézve, vagy egykor közeli barátságuk évtizedei alatt megismerte Viktor ábrándjait?

Ehhez képest Orbán jelzők nélküli demokráciát akar. A legjobb haverjainál lévőkre szavak már nincsenek, úgyhogy...

 

1302 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr137227441

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán bukása: Az Évértékelő 2015.02.28. 21:48:14

Stratégiai egyeztetés egy időközi választás estéjén. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@pianolight:

Lehetsz is és várhatsz is,kb.akkor kapsz amikor 'Ebola válaszol 'Knosszi tegnap háromszor feltett kérdésére:))
@Orica Középföldi:

Ezeknek?
Lopunk, csalunk, hazudunk.

Ez áll a képzeletbeli erkölcsi bizonyítványukon.

Egyszer majd ki kell bővíteni a Terror Házát, ha az összes bűnüket fel akarja sorolni az utókor.
@gazoló:

Be fogom vezetni a 168 óra módszerét. 1..10...50 napja nem kaptam választ G-től arra, hogy...
@Orica Középföldi: barkóbázhatok?
alaptörvény?( vagy hogy a faszba nevezik)
@Orica Középföldi:

Te sem vagy egy mai évjárat:)

/ez köszöntés így nőnap előtt:))/

'Junó,ezeket?:))

www.youtube.com/watch?v=n8lmM1_ARk0
www.youtube.com/watch?v=YcqauC49Xmc#t=24
www.harmonet.hu/kihunyt-csillagok/31189-egy-csendes-gitaros-amerikai.html

csak'mert épp ezeket hallgatom:))
@taga20:

A (porladó) gránit? Persze, az Alaptörvény.
@taga20: Nembaj ecsém, majd ha olyan kurva öreg leszel, mint én, akkor beszélünk a dohányzásról. Addig figyelj, hátha baromként elbődülök, és nyomasd arcodba a piát, hátha beleszólhatsz még valaki életébe:-)
@gazoló: Költői kíváncsiság vót.
@pianolight: ne vedd szívre bátyám!
lenne mit az én szaros életemen is javítani:)))
@taga20: Na így a kóser, mert ez itt nem a körzeti orvos rendelője :-) Erőt egészdéget, Taga uram!
Nézd te is, hátha kikap az RMA a Villarealtól-
@pianolight: ámen! na menjünk, pippancsunk rá:)))
@pianolight:

Ti Rodival tényleg 'antagonisták vagytok:))
Tíz emberrel elég nehéz lesz!
@Gábris szomszéd: ne nekem!
az ISIS harcosainak mondjad, meg mutogasd a szar linkjeidet.
nekik bizonygasd, hogy ők az USA bábjai!
a fejedre vigyázz!
@gazoló: Próbálok nem figyelni rá, de nem mindig sikerül. A tizet nem teljesen értem...
@mattüveg: "Kedves nüansz, hogy nem tisztes megélhetést, hanem tisztes szegénységet nyújt."

A liberálisok meg azt vágták oda mindig: "Nincs ingyenebéd!". Az mennyivel volt jobb??
Ja, a meccs... hát már vezet az RMA. A barszát azért szeretem, mert számomra nagyon sokszor esztétikai élmény a játékuk, az csak a hab a tortán, ha eredményes is. A reált nem utálom, néha ők is gyönyörűen játszanak. Szomorú lenne, ha érdekelne, kinek drukkol r.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: zongorázni lehet a különbséget!
(nincs smile)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem csodálkozom.
gábris szintje.
nyilván fel is néz rájuk, hiszen közösek az "értékeik".
@Mariann19: annyira nem volt az :) A véleményed majd érdekelne :)
@GeoCracker: Ugyanazt mondja, mint a szadesz, hogy kb. "aki nem dolgozik, ne is egyék".

Én már nem is hiszek egynek sem, aki foglalkoztatottság növeléséről papol. Manapság a mai technikai fejlettség mellett, és harmadik világbeli népességrobbanás mellett, én a következőkre várom a válaszokat a politikusoktól: mi lesz a fizetett állás nélkül maradókkal, mi értelme selejtet gyártani a környezet pusztításával, és kinek adják el a multik a cuccot, ha kevesen tudják megfizetni?
@punkfrog: Te lehet (hogy zongorázhatod), ha tudsz zongorázni! De a tartós munkanélkülinek, és mélyszegénynek, szerinted ez hogyan esett??

Egy szó mint száz, a közmunkásokat csak egy dologgal tudja elüldözni magától a fityisz, a közmunka befagyasztásával. Ezt ma úgy hallom, meg is hirdették, a HírTV-ben idézték komment nélkül a DK-s hölgy beszámolóját valami titkos polgármesteri levelezésről ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
nem az SZDSZ szüntette meg a munkanélküli segélyt.
nem az SZDSZ dolgoztatja a legszerencsétlenebbeket a segélyért.
nem az SZDSZ vette el a rokkant nyugdíjakat.
nem sorolom tovább.
az általad idézett nincs ingyen ebéd, arra vonatkozott, hogy az állam által adott segélyek, támogatások, nem a légből pottyannak.valakik megtermelik azt az értéket, amiből ezek finanszírozhatóak.
vesd össze a szociális kiadások összetételét és rendszerét, akkor és most.
nem azt mondom, hogy az tökéletes volt.
viszont a 9 hónapig kapott munkanélküli segély, legalább lehetőséget adott munkát találni.
közmunka mellett ez lehetetlen.
az meg külön vérlázító, hogy nem kell minimálbért fizetni szerencsétleneknek!
dolgoztatják őket a segélyért!
ráadásul a saját birtokaikon!
rabszolgatartás.
ehhez képest az SZDSZ...
@punkfrog: "viszont a 9 hónapig kapott munkanélküli segély, legalább lehetőséget adott munkát találni.
közmunka mellett ez lehetetlen."

Két malomban őrlünk egy picit. Én azokról beszélek, akiknek 10 éve nincs munkája, akiknek tök mindegy, hogy hány hónapig tart a munkanélküli segély. Az ő számukra semmi perspektívát nem kínált a szadi, csak már a Bajnai-kormány a végnapokban.

Rokkant nyugdíjakat, ha jól emlékszem, sokszor azért is osztogatták pont a szadi idejében is, mert nem tudtak egyebet csinálni a volt téesztagokkal, leépített bányászokkal, gyári munkásokkal, ha nem voltak még nyugdíjas korúak.

Valaki persze megtermeli a szociális juttatásokat, de ki tehet róla, ha nem volt jókor jó helyen pl. a tőke elosztásánál? Nem végezhet mindenki termelő munkát, nekik kéne átáramlaniuk a szolgáltatási szférába, de a liberálisok is az oktatáson, egészségügyön szerettek legjobban spórolni.

A volt középosztálybelieknek amúgy lecsúszás, szörnyű megalázó ez a mai közmunkáskodás. De ez szerintem egy nagyobb probléma része, lsd. fent.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"A liberálisok meg azt vágták oda mindig: "Nincs ingyenebéd!". Az mennyivel volt jobb??"

Ez igaz, emellett nem lehetetlenítették el pl. Iványi Gábor által jegyzett Oltalom Karitatív Egyesületet, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget amelyek viszont osztottak ingyen ebédet.
Ugyanakkor bármennyire is rühelltem a kíméletlen és radikális társadalomátalakító törekvéseiket, azért a 'Nincs ingyen ebéd' és a 'közmunkával a tisztes szegénységért' szlogenek társadalmi üzenete között érzékelek némi eltérést a liberálisok javára, és ez akkor is így van, ha a hazai liberális gondolkodóink, és gondolkozóink csak jobb híján tébláboltak az szdsz-ben, vagy annak környékén. Tehát az szdsz és a liberalizmus az kettő. Éppen úgy, ahogy a haladó nemzeti konzervatív szellemiség és a fidesz is egymást kizáró 'dolgok' a magyar politikai porondon.
@dr. jenőke (jenőke):
"vagy más ok" pl. a feltűnően megszaporodott vasúti balesetek?
@mattüveg:
Nem is értem ezt a kekeckedést?! A megélhetés-ben benne értendő, hogy nem halnak éhen. A tisztes szegények meg éhen hallhatnak, mint az egyszeri asszony mészároslőrincfalván, vagy privátstadionalján
-azaz a legalján.
@taga20:
"fideszre szavazott" aktívan, vagy passzívan - otthon maradással. Csak a pontosság kedvéért.
@taga20:
ilalkotmánynak vagy unalkotmánynak. Az utóbbiban benne van az undor, az előbbiben az illanás. Nehéz választani!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nincs ingyen ebéd, gyengébbeknek:
Legdrágább az ingyen ebéd!
De egyébként miért a liberálisok szemére veted? Amióta az orbándúlás zajlik, azóta megszaporodtak az ingyen ebédért állt sorok! És azok MIND nem kormányzati osztogatások! Tehát nincs fideszes, vagy orbánista ingyenebéd.
jöttem 20.49: (mielőtt eltűnne az előző oldalon, nem lehet elég sokszor ismételni)
" Kikerestem a Magyar Katolikus Lexikonból az irgalmasság testi cselekedetei c. passzust:

"Testi cselekedetei: a Mt 25,34-40: fölsorolt 6 jócselekedethez (éhezőknek enni adni, szomjazókat megitatni, hontalanokat befogadni, ruhátlanokat öltöztetni, betegeket ápolni, foglyokat meglátogatni, →alamizsna) a 12. sz: járult a 7.: halottakat eltemetni (J. Beleth). "
lexikon.katolikus.hu/I/irgalmass%C3%A1g%20cselekedetei.html

Dicső keresztény kormányunk egyiket sem gyakorolja.
Mondhatni, a Biblia szellemiségével szöges ellentétben cselekszik."
@punkfrog: Majd bizonygatja ekik a főnökük, (Abu Bakr al-Baghdadi) aki Mekkén bácsi nagy haverja.

www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2015/02/mccain-isis.jpg
444.hu/2015/03/01/giro-szasz-szerint-simicska-ugy-beszelt-mint-gyurcsany/

Ezen felül,a netadÓ az fel sem merült,meg a 'pedofil állat 'gyurcsányi által felvett kölcsönöktől van itt a nyomor /CSAK:))

PFEJJJ!!!
öblít!!

www.youtube.com/watch?v=UMol_kbgwV8

Som Dere Som Dara,Som Vessző,
Kikereki Pókokat Ébresztő,
Pitteg a,Pattog a Bekereki Bokorág,
Hejehuja Szélnek Tél ad Parolát.

Rezgő,Zizegő Zabsarjú,
Doboraki Dombon Vakvarjú,
Károgat,Kéreget,Keresi a Kék eget,
A kereki Keresztútnál Somot szedeget.

Tavasz lesz mindjárt:)

www.google.hu/search?q=alcs%C3%BAti+arbor%C3%A9tum&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hQn0VOT3OszqOJaugcgN&ved=0CAgQ_AUoAg#tbm=isch&q=alcs%C3%BAti+arbor%C3%A9tum+h%C3%B3vir%C3%A1g+2015

thebrushstroke.com/vincent-van-goghs-flowering-orchards-serie
@gazoló:

Szépek a képek:)) Jó reggelt!
Politikai gyilkosságot tekintetében még Nyugat-Európa is lekörözi a rettegett Oroszországot.

A kérdőjel persze rengeteg, de amíg a sajtóorgánumok fele hangosan mutogat, hogy "lám, Oroszországban véres diktatúra van, így mennek ott a dolgok", nem árt egy pillantást vetni az Economist statisztikájára, mely megmutatja, hol mennyi politikai merénylet történt a második világháború óta.

alfahir.hu/oroszorszag_a_politikai_gyilkossagok_hazaja
@Gábris szomszéd:

"...", nem árt egy pillantást vetni az Economist statisztikájára, ..."

Nem ártana az sem, ha magadra is vetnél egy pillantást.
@Gábris szomszéd:

kellemesebb neked a vérben tocsogni, mint gondolkodni, megoldást keresni a hazai bajok töménytelen mennyiségén?
Az egyik gazemberség igazolja a másikat?

Elhiszem, hogy szívesebben nézegeted a linkelt statisztikákat, mint magadat, vagyis hogy magadba néznél.

Tovább lépve: Nyemcov halálát, meggyilkolását jogossá teszik a világ más részein végrehajtott gyilkosságok?
@guma: El vagy tévedve, másrészt a kinti bajok, hatással vannak az itteniekre is.
@mattüveg: Gyengébbek kedvéért ez a statisztika nem arról szólt, hogy bármilyen gyilkosság is "jogos" lenne a világon, hanem a tényekről, hiszen a számok nem hazudnak. Jelen esetben például azt mutatja meg, hogy Oroszország ebből a szempontból sem patásördög a világon, így felettéb nagy ökörség démonizálni őket.
@guma:

Egy(a) kibicnek semmi sem drága.
@mattüveg:

+1 :)

@Gábris szomszéd:

"másrészt a kinti bajok, hatással vannak az itteniekre is"

nem ment fel ez alól, hogyaz a tény, hogy a bajokat még kihasználjátok és közvetetten fokozzátok szellemi "fegyvereitekkel".
a fenti mondar értelnesebben:

nem ment fel ez alól, hogy a bajokat még kihasználjátok és közvetetten fokozzátok szellemi "fegyvereitekkel".
na azt hiszem, ma semmit sem szabad csinálnom, ha ekkora bakikat követek el...
:D
@guma:

Törődj bele, hogy mindent rosszul látsz. Mondhatnám, "természetednél fogva politikailag inkorrekt" vagy, csak még nem tudom, hogy kell ezt érteni G szerint.
Már 1 napja nem tudom....
@Gábris szomszéd:
több mint 70 év diktatúra.
ott aztán "rend" volt!
@Gábris szomszéd: a kommunizmus áldozatai, nem politikai gyilkosságok?
te szoktál érvelni azzal, hogy ez sokkal nagyobb szám, mint a másik, általad kedvelt, ordas eszméé!
@guma: Semmi gond mindnyájan emberek vagyunk. :) Amúgy ha csökkentjük mondjuk a ruszkik vagy Putyin démonizálását, azzal sokkal inkább csökkentjük a bajainkat és nem pedig növeljük.
@Orica Középföldi:

:))))

szeretem ahogy a demokráciát magának kiköveteli egy kis szennyezéshez...

néha valóban azt hiszem nem ember, hanem egy "linkdoboz" lerakodóhely van a neve alatt bekapcsolva.
@Orica Középföldi: jjjjúúúúúúúúúúúj! hahahaha
@punkfrog: Erről kérdezd a kutatást végző szervezetet (Combating Terrorism Center at West Point) vagy az Economistot. Ja és ha marad még egy kis időd ezekre is kukkants rá picit. :)

larouchepac.com/20150301/larouche-says-murder-russian-opposition-leader-nemtsov-smells-nuland

www.globalresearch.ca/u-s-helicopter-delivering-weapons-to-the-islamic-state-isis-shot-down-by-iraqi-popular-forces/5434230
@Gábris szomszéd:

"Amúgy ha csökkentjük mondjuk a ruszkik vagy Putyin démonizálását, azzal sokkal inkább csökkentjük a bajainkat és nem pedig növeljük."

Személy szerint nem démonizálom. Mesélj, mennyivel csökkennek a bajaim? Kihez/mihez képest?

Mondd, te futólag se szoktál elmerengeni azon, hogy ezeket a színvonaltalan, általánosító blődségeket kiknek írod?
@Orica Középföldi: Attól függ jelenleg mi tartasz bajnak az életedben? :)
@Gábris szomszéd: téged kérdeztelek.
ezen adatok alapján tehát, szerinted a kommunizmusnak igen csekély számú áldozata volt.
@Gábris szomszéd:

"a ruszkik vagy Putyin démonizálását"

te eltévedtél mint a japán bozótharcos aki 30 évig háborúzott...
komolyan nevetséges vagy!
nem démonizálja itt senki őket.

a történéseken gondolkodnak, érvelnek, próbálnak eligazodni az emberek. ez is azért téma mert a szövetségeseinket leszarjuk és egyetlen párt ideológiája alá terelik az országot...
a folyamat megértését kicsit sem segíted elő, csak undort keltesz ebben a helyzetben az erőszakos egyirányú propagandáddal.
@Gábris szomszéd:

Rossz próbálkozás. Tehát, ha nincs bajom, démonizálhatok. Aha.
@punkfrog: Szerintem neked is egyértelmű, hogy nem számolták bele, ahogy a többi izmus bűneit és áldozatait sem.
@guma: "nem démonizálja itt senki őket."

Erről azért kérdezd meg esetleg tagát. De ha ez valóban így van, akkor jó úton járunk. :)
@Orica Középföldi: Ha mondjuk többen vannak azok, akik nem akarnak háborút és netán nem is lesz, jól sejtem, hogy a jövőbeli bajaid száma csökkenést mutathat?
@Gábris szomszéd: tehát nem valós adatokat használtak.
köszi!
nincs több kérdésem.
@Gábris szomszéd:

"Gyengébbek kedvéért ez a statisztika nem arról szólt, hogy bármilyen gyilkosság is "jogos" lenne a világon, hanem a tényekről, hiszen a számok nem hazudnak. Jelen esetben például azt mutatja meg, hogy Oroszország ebből a szempontból sem patásördög a világon, így felettéb nagy ökörség démonizálni őket."

A gyengébbek kedvéért, nem az összehasonlító statisztika bemutatásáról nyílt itt tanszék.

A kérdésem tehát -gyengébbek kedvéért- nem az összehasonlító statisztikai elemzés megalapozottságára, hanem egészen egyértelműen másra vonatkozott, ezért, ismételten megkérdezem, mint gyengébb gyengébbtől:

"-Tovább lépve: Nyemcov halálát, meggyilkolását jogossá teszik a világ más részein végrehajtott gyilkosságok?"

Választható opciók:

1. Igen
2. Nem

[A kielégítő válasz: 2. Nem]

Köszönöm szépen a részvételt.
@Gábris szomszéd:

ne keverd az erőszakos hittérítésedre, propagandádra reagáló dühöt mással...
ráadásul az a rendszer amit és ahogy "képviseltek" ezen a vonalon, nem mindenki számára szimpatikus

ezért, az alapokat sem érted azt hiszem:

offforever.blog.hu/2015/03/02/a_demokracia_mentalitast_es_viselkedesi_kulturat_is_jelent

szóval ne erőlködj, inkább lazíts! hátha ezt felfogod és akkor megérted más gondolatmenetét is...

offforever.blog.hu/2015/03/01/nagy_bando_andras_jegyzete_orban_viktor_beszedrol
@guma:
"Régiós versenytársaink durván elhúztak mellettünk. Uniós csatlakozásunk óta a közép-kelet európai országok gazdaságának átlagos növekedése 29 százalék volt, míg Magyarországé 2,9 százalék. Hazánk továbbra is az Európai Unió négy legversenyképtelenebb országa között szerepel, és még a frissen csatlakozott Horvátország is előttünk áll a 28 uniós tagország versenyképességét vizsgáló felmérésben. Az ország gazdasága továbbra is bóvliban van. Természetesen nem lehet mindent Orbán nyakába varrni, azonban azon állítása, hogy Magyarország gazdasági sikertörténet lenne, több mint hazugság."
tenytar.blog.hu/2015/03/02/orban_evertekeloje_ismet_kiakadt_a_hazugsagmero
Ja, és abban a 2,9 %-os összesen tartalmazza a "pannon puma" 4 % feletti ugrálását is!
@punkfrog: Hülyeséget beszélsz, főleg ha még a "political assassination" fogalmával sem vagy tisztában. Nekem sincs több kérdésem. :)
@guma: El vagy tévedve, hiszen én abszolút nem vagyok dühös. :)
@mattüveg: Egy ilyen egyértelmű dologgal kapcsolatban ez túl hosszú lett. :)
@Gábris szomszéd:

befejezem veled, mert ha hibázom is egyértelműen nem azt írtam, hogy te vagy dühös...

a rád való reagálás fakad legtöbbször tagának (is) pillanatnyi dühből.

fel sem fogod, hogy ő akar saját életéről dönteni, hogy az hol folyón, milyen érdekek mentén és ki szóljon bele.

azt sem érted, hogy Európa vonzóbb neki is, mint egy sötét hátterű, titkosított eladósodás miatt keletkező orosz politikai koalíció ami nemzetközi szerződéseinkkel szemben megy...

és ha te szeretsz segget csinálni a szádból, ezt mástól azért ne követeld meg!
@guma:

Szia!

Most én mondom, hogy rosszul látod. G. feladatot teljesít. Ebből a szemszögből nézve másodlagos számára, hogy felcseréli-e a szervei működését.
Ha egy kis rés támad, már betüremkedik és ontja a linkjeit.

Ha ezt elolvasod, rájössz miért életbevágó számára mindez. Előkészíti a terepet.

"A Jobbik éppen emiatt indítja el aláírásgyűjtését, amelynek negyedik kérdése arra vonatkozik, hogy Magyarország, akár a NATO-tagságával kapcsolatos kötelezettségei ellenére is maradjon semleges egy esetleges ukrán háborúban. A másik három kérdés témája a negyven évi munka után történő nyugdíjba vonulás lehetőségének kiterjesztése a férfiakra, az ingyenes internet és a bevándorlás szigorítása. "
www.hirado.hu/2015/03/02/a-jobbik-attol-fel-amerika-haboruba-sodorja-magyarorszagot/?source=hirkereso
@guma:
ÁMMENN ÉS AKKOR KI IS TÖRIK A VILÁGNAK AZ BÉKÉJE

brühüyyy

karanténba gábris és akkor meg lesz oldva a világbéka meg a magyar jólét, erről ott a saját stájszodon írhatnál elemzést és belelinkelhetnéd asztatatatat is ideje bele a tagák nagy örömére, hogy ne őrjöngjenek részegen a pináról és a macskaszőrről

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: "Erről kérdezd a kutatást végző szervezetet (Combating Terrorism Center at West Point) vagy az Economistot." Tisztelt agitprop elvtárs! talán elkerülte pásztázó figyelmét, a "terrorism" szó. A politikai gyilkosság a terrorizmus egyik fajtája, ha politikai szereplőt ölnek meg. Tán az sem mindegy, hogy a fennálló hatalom képviselőjét gyilkolásszák, avagy a hatalom ellenségét. Ha egy minisztert lelőnek, akkor ugye nem kérdéses, hogy nem a kormány híve tette. Fordítva, ha ellenzékit lőnek le egyből gyanús neked a dolog, ugye? Tehát levonhatjuk a következtetést, mindegy, milyen oldali politikust lőnek le, csak a mindenkori ellenzék műve lehet. Gondolkozz majd el azon, hogy a Vörös brigádok vajon az ellenzékieket gyilkolászták-e, az establishment iránti gyűlöletük miatt.
@Rodeo36:

aranyos vagy, hogy az előzmény nem is érdekel "párbeszédünkből"...

mindegy is. ez egy ilyen nap... de azért kösz az "útmutatást". béke veled és neked (szívből)!
@jöttem: :)))))

nem akartam ennyire belemenni a dolgokba. a propaganda melót meg megemlítettem...

én ma csak azért reagáltam, mert márc.1-vel rengeteg minden fordul megint itthon negatívba és akkor most is ez a legnagyobb gondja, amire az hsz-t írtam...

amit te írsz, az pedig tökéletes példázata annak (amire céloztam), hogy témázhatna rengeteg dologról ami itthon most zajlik...
@mattüveg:
é sezenkívűl kijalófaszt érdekel a nyemcov aki borisyelcin seggének terméke...és mekekekekéjn és a zisis akiket a cnn élőadása szerint két csúzlival elfoglaltak egy teljes konvoj amerikai municíót a sivatag kellős közepén asztatatatat nem tudhassuk hová ment a konvoj mert szilárdan megállt és várta csúzlisokat akik szokásukhoz híven késtek és nem előlről hanem oldalról támadták meg a légypapírt és máris ...meg a sok drogszállitmány herkulesekkel a colombiai őserdőkből és a fganisztán hegyeiről direktben a mexicói -bár hadakozó- druglorgyainak laboratóriumaiba hogy a már várakozó amerikai katonai teherautók vámmentesen bevihessék a drugszedők nagy örömére...

egyébként világbéke van meg magyar jólét

jaaaaa, hogy nem láccik?
másik szemüge kell nekteknek mert vakok és süketek vagytok
nyemcov nyersen cijával spékelve

brühüyyy
@guma:
mim volt a zelőzmény? lehet hogy hátrázmány volt és azért mert a macskaszem nem műxik a seggin?

off forever LOL

brühüyyy
@guma:

Hidd el én sem akartam. Beleolvastam a reggeli termésbe, aztán a hírekbe és a fenti következtetést vontam le.
Igen, a mai nappal kezdődnek a brutális elvonások szociális téren.
De valakiknek csak az a fontos, hogy emészthetővé tegyék az oroszbarát politikát és/vagy riogassanak egy háború rémképével.
@jöttem:

Van egy falu Magyarországon, amit csak nők vezetnek

Nő a polgármester és nők a képviselők. A falu négy éve a Parlamentnél koldult, a polgármester ma munkát keres, mert annyit kap, mint a közmunkások. Széthúzás nincs, összefogás igen.

.
.
"Egyetlen alkalmazott

„Szeptembertől megszűnik az óvoda, elbocsátunk öt főt: mennie kell a két óvónőnek, a dajkának, a gyermekjólétisnek, a házi segítségnyújtást végző alkalmazottnak, egyetlen alkalmazottunk marad, a falugondnok” – tárja fel a csütörtöki testületi ülés költségvetési napirendjének tartalmát Dús Ildikó polgármester. „Az adósságátvállalási hullámból kimaradtunk, mivel annyira szegény a falu, hogy 2008 óta nem vettünk fel hitelt. A feladatfinanszírozásra való áttérés pedig nem segített a helyzetünkön.”

A 65 millió forintos költségvetésből nagyobbrészt a közfoglalkoztatásra költenek, 17 millió forint a Kisdombegyházzal és Dombegyházzal társulásban működtetett óvodára megy el. Ez fog megszűnni szeptembertől, csak Dombegyházán lesz óvoda, a másik két faluból oda kell majd hordani a kicsiket, a két óvónő és a dajka státusza megszűnik."

.
.
m.magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/van-egy-falu-magyarorszagon-amit-csak-nok-vezetnek-93947
@jöttem: Az általad linkelt cikk címére reagálva. Van olyan normális ember, aki nem fél attól ha háborúba sodorják az országát?
@guma:

Ha egy faluban megszűnik az iskola, majd az óvoda, akkor az a község meghal. Ezt tapasztalatból mondom, 10 évig dolgoztam egy falusi kisiskolában.
17 millió forint. Egyeseknek ennyibe kerül az órájuk, vagy a kézitáskájuk / nem vagyok tisztában a luxuscikkek áraival/.
@Gábris szomszéd:

A háború téma az a gumicsont, amit sikeresen lehet a közvélemény elé dobni. Kiválóan alkalmas arra hogy elvonja a figyelmet a legégetőbb problémákról.
Növeli az emberek veszélyérzetét, így könnyebben manipulálhatók lesznek.
0~ˇ^˘°˛`˙´˝>#&@{}<;>*äđĐ[]íłŁ$ß

brühüyyy
van új poszt ott és Philippi-nél találkozunk addig is gyászoljátok a szeretett oroszaitokat szegény belehalt egy hídi sétába

kackac meg kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jöttem: Hát erről érdemes lenne értesítened az atlanti propagandistákat is. Első körben esetleg 444, HVG, Index, stb. :)
@Gábris szomszéd: "Hogy te milyen okos vagy? :)

A "False Flag" fogalmát ismered amúgy?" Nem ismerem és angolul se tudok :-) Annál mindenesetre bonyolultabb vagyok, hogy még egy oktaédert is egyoldalúnak lássak, ami neked rendszeresen sikerül. Teljesen mind1 miről van szó, nálad mindig, mindenben Putyinnak van igaza, vagy éppen a jobbiknak. Senki nem kente itt Putyinra a gyilkosságot, de te már azzal indítottál, hogy biztos az ukránok, meg a cia, röhejes vagy. Amikor GFG elszólta magát a polgári Mo. kamu elvéről, akkor szerinted a ballibsik bízták meg ezzel, false flag hadművelet keretében. És a több,mint 100 orosz újságírót is az NSA lőtte le. Szerintem vedd ki az elemedet, és tedd vissza fordítva, hátha úgy működsz.
@pianolight: Miért akarsz a kelleténél jobban átesni a ló másik oldalára? További csúsztatásaidról már meg sem emlékezem. :)
@Gábris szomszéd:

Ne félj, Gábriska! Nemsokára beindulnak a Habony-művek internetes portáljai. Remélem, jelenléteddel erősíteni fogod a csapatukat. Ott nem kell félned, hogy bárki is rád szól az orosz propszöveg miatt. Tapsikolni fognak neked.
Kiélvezheted ezerrel. )))))
@Gábris szomszéd: Mára bizonyítottál gazdáidnak,sikerült tökéletesen semmitmondó választ írnod ismét. Mehetsz lomizni az angolnyelvű orosz hazugságbirodalomba. Tahótlanítottalak.
@jöttem:

Á, nem fog elmenni. Reggeltől estig vigyorogva viseli a Varánuszt, mint egy ciliciumot.
@pianolight: El vagy te is rendesen varázsolva, ecceri lélek. ;)
@Orica Középföldi: Pláne, hogy szarok Habonyra és a műveire is. ;)
@mattüveg:

Sajnos, ez a magyar politika szintje, hogy már az is teljesítmény, ha nem csesztetik a civileket. Én értem, hogy azt mondjátok, hogy a szoclibek nem voltak emberileg olyan gonoszak, (bár ezt nem tudhatjuk ...)
Akkor is a végeredmény ugyanaz: aki nem dolgozik, az biztos magának köszönheti a jobberek és a szoclibek szerint is. Én ezt 90 %-ban nem hiszem. TGM azt írja, hogy a "harmadik ipari forradalom és a globális szabadkereskedelem következményei között" lehetetlen a munkahelyteremtés bizonyos határ fölött.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azért mert egy cigánynak maszkírozott batyu megfenyegette a családját.

Ja hogy nem is kellett maszkírozni...
süti beállítások módosítása