Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.05. 09:55 Fabius

Átlátható rezsigyarmat leszünk

Címkék: fidesz orbán viktor rezsigyarmat

Milyen érzés lehet valami olyat mondani széles nyilvánosság előtt, amiről az ember - ha eszénél van, nem részeg és nincs betépve - pontosan tudja: közröhej tárgya lesz? Egyszer, ha Őfelsége megírja emlékiratait remélem külön fejezetben fogja részletezni a bullshit bombák saját pszichére gyakorolt hatásait. 

Tegnap például megindokolta, miért hívta Merkel után Vlagyát is Magyarországra. Kapaszkodjál meg azért, mert Vlagya és az orosz gáz nélkül nincs rezsicsökkentés. 

putyin11.jpg

Remélem ennek a nagyszerű célnak eléréséhez alkalmaznak majd jelképes kedveskedéseket: Putyin lehetne mittom a dzsúdó szövetség örökös elnöke, aki diszponál az államilag osztott lóvé fölött. Vagy, ha nagyobbat akarnak dobni, akkor megalkotják és alaptörvénybe foglalják a rezsicsökkentés új mértékegységét, a Putyint. Amit aztán nyilván föl kéne tüntetni továbbra is a közüzemi számlákon, tacepaózni lépcsőházakban, hogy a kedveslakosság tudja, mennyi mindent köszönhet Legkedvesebb Medvénknek. 

Ez is elég röhejes, de Viktor nem állt meg itt, és nem érte be kevéssel, sőt.

Kijelentette. hogy a következő félév legfontosabb ügyei közt az átláthatóság kiemelt helyen hasít. Mert a transzparencia jó, a transzparencia kell, a transzparencia a minden. Nem, sajnos ezt nem úgy kell érteni, hogy a ne zavarj, épp lopok törvényt hatályon kívül helyezik, és innentől Mészáros Lőrinc az RTL Híradóban fogja vagyonnyilatkozatát kitölteni, vagy, hogy szerkesztőségek összeomlasztása nélkül lehet arról érdeklődni, hol a picsába járt Lázár János és miért került ez nekünk ennyire sokba? Nem, ezt csak úgy kell érteni, hogy:

"minden magyarnak joga van tudni, hogy egy politikai párt vagy civil szervezet mögött ki áll, ki finanszírozza."

Teccikéteni? Azt jogunk van tudni, hogy a Norvég Alap finanszírozta civil szervezeteket ki finanszírozza, egyéb más annyira nem fontos. A közbeszerzések jelentős hányadát továbbra is el lehet mutyizni értékhatár alatti meghívásokkal, Rogán Antalnak továbbra sem kell hitelt érdemlően bizonyítani miből dagad az életszínvonala ezt lehetővé tevő látható jövedelem nélkül. Nem kell beszámolni semmiről, de főleg a vagyonnyilatkozatokban szereplő magánszemélyektől kapott tízmilliókból keletkezett luxuslakásokról nem kell. Ez a transzparencia nem lényeg, sőt, ez utálatos, Lázár Jánost szomorú pitiáner bosszúállóvá tevő valamit.

Úgyhogy ez abcúg, de télleg.

 

 

351 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr697142767

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jön a rezsicsökkentett állami internet? 2015.02.05. 19:23:01

Érdekes oldalról közelíti meg FB-jegyzetében Tompika internet-konzultációját Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője, egy csöppnyi Észak-Koreát jósolva ide, Európa közepébe.  Lehet persze azt mondani, hogy már megint csak egy újabb hülye k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Imola Helyesi: Ráadásul a JObbik nagyon erős. Tehát ha tegyük fel szervezne valaki egy lépjünk ki a NATO-ból tüntetést, arra pár százezren elmennének, többek között én is, pedig én nem járok tüntetésekre.
@♔batyu♔:
Tüntetni minden ellen lehet, de ebből a szövetségből jelenleg kilépni - jelenleg elég konfliktusos lenne.

Ha mondjuk háborúra kényszerítenének minket, akkor esetleg.
@Mariann19:

Ezek az igazi gyökerek.)
Mifelénk a két háború között élt egy szokás. A szlovák és magyar családok kicserélték nyaranta fiúgyerekeiket nyelvtanulás céljából. Eleink is tudták, milyen fontos megtanulni egymás nyelvét.
@♔batyu♔:

Komolyan azt gondolod, hogyha a Jobbik kormányzási pozícióba kerül, kilépne az EU-ból?
De naiv vagy!))))

Nekik is meg kell majd etetni a holdudvarukat eu-s pénzzel. Az országot is csak abból fogják működtetni, mert más forrás nincs.

Csak most hőbörögnek Vonáék, etetnek benneteket. ))))
@Imola Helyesi:

Ejh..., annyi neked az okos beszéd, mint varjak károgása a bogáncskórók tetejében.

Ugye, amikor megpillantod Viktor Orbanovicsot, barázdás orcád rögvest mosolygó rónává simul??
@huzzadneki shakespeare:
1. Arcom nem barázdás, mitől is lenne?
2. Szóvirágokkal még nem nyertek eddig forradalmat, legfeljebb az őszirózsást.,
3.Shakespeare nem húzta senkinek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az iskolai orosz nyelvtudásommal mentem ki Moszkvába turistaként. Ha hiszed, ha nem, két hét múlva már úgy beszélgettem a személyzettel, mint egy bennszülött.
Aztán megint elfelejtettem.
Talán majd megyek Orbánnal legközelebb kisérőnek, de csak akkor, ha a Metropol szállóba
lesz az apartmanom.
Szép emlékeim vannak onnan.
@Imola Helyesi:
Gábriel vissza szokott jönni, majd meglátod, most is így lesz.
Itt szólásszabadság van, csak a hazug propagandának nincs helye.
@♔batyu♔:
Pedig ez így van, semmiféle trükkel, semmilyen gazdasági ügyletnél nem szabad az egységes ártényezőktől eltérni.
Ez olyan, mint a civil életben.
A piacon ha féláron adod a krumplit, csak azért, hogy tőled vegyenek, a többi eladó kicsinál.
Mert rontod a versenyhelyzetet, és netán még a tisztességes árba a költségeidet sem tudod érvényesíteni.
Ez ilyen egyszerű.
@♔batyu♔: Mi a baj kisöreg? Te még mindig ugy gondolod, hogy a két Viktor pettingje rólunk szól? Ezt csak az egybites trolloknak lehet már eladni! Te erre vevő vagy?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Megint nincs meg a cavintonod? Ilyen gyorsan elfeljtetted, hogy nagyon nem csak miattam lettél admin? Na akkor egy kis frissítés a tényekkel kapcsolatban.

varanus.blog.hu/2014/10/25/orban_teszek_magasrol_a_korrupciora/full_commentlist/1#c24894813

"1: Senki gyerekének purdézását nem tűröm, semmilyen okkal, indokkal.

2: Nagyjából ezredszer mondom, de...Szóval az van, hogy a Jobbik a második legnagyobb támogatottságú párt lett az országban. Többek közt azért is, mert nem voltak akik szóba állva velük az összes faszságukat tételesen, egyesével képesek lettek volna megcáfolni. NEm tette ezt se a jobb, se a baloldal, mindenki háttal állt, mindenki befogta a fülét és aszonta, nácikokkal beszélni nincs miről.

Pech, hogy ezt a választók kurvára nem így gondolták.

Komoly, hogy ezt kell folytatni tovább? Komoly hogy értelmes, magukat felnőttnek tekintő emberek nem képesek a fostos szűrőt használni amivel kiszűrhető Gábriel, ha nem akarjátok látni? Komoly, hogy homokba dugott fejjel kartok nekimenni 2018-nak is?

Undi néha? Az.
Unalmas? Az.

De ha ti nem vagytok képesek a közbeszédet irányítani a megszokott színvonalú kommenteléssel, érveléssel, tények, nézetek, vélemények ütköztetésével, akkor vajon kitől várjátok, hogy megteszi helyettetek?"

varanus.blog.hu/2014/10/25/orban_teszek_magasrol_a_korrupciora/full_commentlist/1#c24897559

" s ezeket az érdemi reakciókat/ellenvetéseket hányszor kell elismételni, azonos eredménnyel, mint a borsót a falra hányni"

Sokszor. Újra, újra és újra.

Csak nézőpontot KELL váltani miközben megteszed/teszitek: nem Gábriel az akit meg kell győzzetek, hanem a sok néma külső olvasó, aki bejár ide többek között azért, hogy az életben is hallott gábrielista nézetek ellenpontozva legyenek.

Erre pedig a purdé a kölyköd és amúgy is a jókurvaanyád nem alkalmas.

varanus.blog.hu/2014/10/25/orban_teszek_magasrol_a_korrupciora/full_commentlist/1#c24899547

"Remélem mindannyian visszatértek a személyeskedésből a vita és nézetütköztetés talajára.

Ez lesz.

Akarom mondani ez lenne kívánatos."

varanus.blog.hu/2014/10/25/orban_teszek_magasrol_a_korrupciora/full_commentlist/1#c24897745

Szóval jó lenne végre azt is kommunikálnod, hogy az anyázást és a személyeskedést is meg kéne itt fékezned, arról nem is beszélve, hogy FAB kezdetektől fogva 1 nap tiltást írt elő neked.
@Mariann19: "Itt szólásszabadság van, csak a hazug propagandának nincs helye."

Igen a másik véleménye az propaganda a miénk viszont természetesen az igazság.

alfahir.hu/ha_latni_akarod_a_haboru_igazi_arcat_ezt_a_videot_nezd_meg

youtu.be/fW6_sDGRoTc
@Gábris szomszéd:

Mondjad már Gábriska, ki is kezdte ezt a háborút?
Az ukránok foglaltak el orosz területet?
Aztán ne azzal a szöveggel gyere, hogy Ukrajna nem is létezett 100 évvel ezelőtt!!!
@Gábris szomszéd:

Álljon meg a menet!
TE ITT nem diktálsz, nem utasítasz!
Úgy is mondhato, kevés vagy, egyfolytában provokálsz, trollkodsz, a témához nem bírsz röfögni.

Az, hogy Fab mit "írt elő", pontosan rosszul tudod, ezt már párszor megbeszéltük, a szenilitásodról nem tehetek, a saját kizárásaidból megtanulhattad volna, mennyi az annyi, ha már...

Az én dolgaimhoz semmi közöd, ahogy Fabiussal történt megegyezésünkhöz sem.

Qrva unalmas, hogy nem bírsz leszállni a magas lóról és ostoba muzsikként égeted magad a szenilis emlékeiddel és vágyálmaiddal!

Amúgy nem azért vagyok, hogy 24 órában a kis pelusodat cserélgessem és az érzékeny lelkedet ápolgassam.
Felébredhetnél...
@Gábris szomszéd:
A blog témája nem az ukrán háború!
Nem bírsz hozzászólni?
A propagandaműsorral, trollkodással és provokálással mész a lefolyóba!
SZÓLTAM!
@Mariann19:

Jó estét!

Na és 'eccer télen végigzötyögni a tajgán vonaton Vlagyivosztokig?

- József Attila -
ESZMÉLET
1

Földtől eloldja az eget
a hajnal s tiszta, lágy szavára
a bogarak, a gyerekek
kipörögnek a napvilágra;
a levegőben semmi pára,
a csilló könnyűség lebeg!
Az éjjel rászálltak a fákra,
mint kis lepkék, a levelek.

2

Kék, piros, sárga, összekent
képeket láttam álmaimban
és úgy éreztem, ez a rend -
egy szálló porszem el nem hibbant.
Most homályként száll tagjaimban
álmom s a vas világ a rend.
Nappal hold kél bennem s ha kinn van
az éj - egy nap süt idebent.

3

Sovány vagyok, csak kenyeret
eszem néha, e léha, locska
lelkek közt ingyen keresek
bizonyosabbat, mint a kocka.
Nem dörgölődzik sült lapocka
számhoz s szívemhez kisgyerek -
ügyeskedhet, nem fog a macska
egyszerre kint s bent egeret.

4

Akár egy halom hasított fa,
hever egymáson a világ,
szorítja, nyomja, összefogja
egyik dolog a másikát
s így mindenik determinált.
Csak ami nincs, annak van bokra,
csak ami lesz, az a virág,
ami van, széthull darabokra.

5

A teherpályaudvaron
úgy lapultam a fa tövéhez,
mint egy darab csönd; szürke gyom
ért számhoz, nyers, különös-édes.
Holtan lestem az őrt, mit érez,
s a hallgatag vagónokon
árnyát, mely ráugrott a fényes,
harmatos szénre konokon.

6

Im itt a szenvedés belül,
ám ott kívül a magyarázat.
Sebed a világ - ég, hevül
s te lelkedet érzed, a lázat.
Rab vagy, amíg a szíved lázad -
úgy szabadulsz, ha kényedül
nem raksz magadnak olyan házat,
melybe háziúr települ.

7

Én fölnéztem az est alól
az egek fogaskerekére -
csilló véletlen szálaiból
törvényt szőtt a mult szövőszéke
és megint fölnéztem az égre
álmaim gőzei alól
s láttam, a törvény szövedéke
mindíg fölfeslik valahol.

8

Fülelt a csend - egyet ütött.
Fölkereshetnéd ifjúságod;
nyirkos cementfalak között
képzelhetsz egy kis szabadságot -
gondoltam. S hát amint fölállok,
a csillagok, a Göncölök
úgy fénylenek fönt, mint a rácsok
a hallgatag cella fölött.

9

Hallottam sírni a vasat,
hallottam az esőt nevetni.
Láttam, hogy a mult meghasadt
s csak képzetet lehet feledni;
s hogy nem tudok mást, mint szeretni,
görnyedve terheim alatt -
minek is kell fegyvert veretni
belőled, arany öntudat!

10

Az meglett ember, akinek
szívében nincs se anyja, apja,
ki tudja, hogy az életet
halálra ráadásul kapja
s mint talált tárgyat visszaadja
bármikor - ezért őrzi meg,
ki nem istene és nem papja
se magának, sem senkinek.

11

Láttam a boldogságot én,
lágy volt, szőke és másfél mázsa.
Az udvar szigorú gyöpén
imbolygott göndör mosolygása.
Ledőlt a puha, langy tócsába,
hunyorgott, röffent még felém -
ma is látom, mily tétovázva
babrált pihéi közt a fény.

12

Vasútnál lakom. Erre sok
vonat jön-megy és el-elnézem,
hogy’ szállnak fényes ablakok
a lengedező szösz-sötétben.
Igy iramlanak örök éjben
kivilágított nappalok
s én állok minden fülke-fényben,
én könyöklök és hallgatok.

1933-1934 tele
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ne légy lüke. Pont ahhoz szólta, hozzá, amiben megszólítottak. Jelesül, hogy amit ti linkeltek az nem propaganda, amit én az mindenképp.:)
@jöttem:
A blog témája nem az ukrán harcok. Ne akarjátok a lovat adni alá...
@Gábris szomszéd:
NEM SZÓLÍTOTTAK AZ UKRÁN HARCOKKAL MEG!
Érted?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ne légy eltévedve. Én nem arról beszéltem, hogy én diktálnék, hanem emlékezetedbe idéztem, hogy FAB miért és mivel bízott meg.:) Az pedig marhára nem csak az én "megfékezésem" persze ezt igyekszel folyamatosan letagadni és az ellenkezőjét kommunikálni.

A magas lóról pedig pont te nem tudsz leszállni, hiszen a neked nem tetszőkkel folyamatosan személyeskedően és lekezelően beszélsz, miközben pont a te feladatod lenne példát adni a pártatlanság terén is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ne aggódj, csak példaként hoztam szóba, mert velem kapcsolatban folyamatosan a propagandázás megy, miközben a másik oldal propgandája az természetesen nem számít annak.:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Zsidógettó vóóóttt 'má?

Bolikám "ki kezd,ki"játék ez!

Válaszolj neki 'fidessdzsobbikul:)
CSAK!!
@Gábris szomszéd:
Szerinted számomra a szánalmas kisnyilas fajtád véleménye hol számít?
Az én dolgomhoz még egyszer mondom, közöd nincs!
Nekem te, a szenilis emlékeiddel, oroszbérenc linkjeiddel, orosz titkosszolgálatok által pénzelt anyagokkal ne idézz semmit, a bolsevik kommunista elvtársaiddal enyelegj!
Amennyiben nem tetszik a moderálásom, 2 dolgot tehetsz:
1. Mész rinyálni Fabiushoz. Majd megkapod ott a válaszod.
2. Betartod a játékszabályokat és nem feszegeted a pofonosládát.
Több verzió nincs.
@Gábris szomszéd:
Amennyiben nem tetszik, kirinyálsz magadnak egy adminjogot Fab-nál, vagy csinálsz egy saját blogot és a kreténségeidet onnan terjeszted, mint rendes orosz ügynök...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

lovat? talicskát sem.)))
ülsarok.
@gazoló:
Neeee... akkor ott lennék, lent, a pocsolyában, mellette... :)
@jöttem:
Miattam rollert is akár... csak annyira unom, hogy ez a majom nem bír a bloghoz hozzászólni, hanem szét akarja qrni rendszeresen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Továbbra sem érted a lényeget, pedig most idéztem eléd FAB gondolataid.:)
@jöttem:
Jó estét drága hölgy,mi újság 'toronyajján?
Már alig várom,hogy felétek barangolhassak,de most tél van,sötét és bajok!
@Gábris szomszéd:
Továbbra sem érted, hogy nem érdekelnek a TE álmaid és vágyaid!
Majd szólok, ha segítségre lesz szükségem... addig meg tudod a játékszabályokat!?
@jöttem: "Mondjad már Gábriska, ki is kezdte ezt a háborút?"

Miért kérded, ha nem is vagy kiváncsi a válaszra? :) Amúgy a minap Obama bácsi is elmondta már, hogy ők váltották ki töbek közt a Nulandos Fuck EU-s puccsal, a többiről már nem is beszélve.

www.globalresearch.ca/washington-was-behind-ukraine-coup-obama-admits-that-us-brokered-a-deal-in-support-of-regime-change/5429142

cnnpressroom.blogs.cnn.com/2015/02/01/pres-obama-on-fareed-zakaria-gps-cnn-exclusive/
@Gábris szomszéd: Óóóó, b+, fejezd már be! Már engem is idegesít, pedig én csak olvasom a Varánuszt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pedig engem egyszer figyelmeztetett, hogy nem a témával kapcsolatban kommenteltem.)))

Megszállott. Szóba jön a téma, mert szóba hozza. De ti több ideje ismeritek mint én. Jobban tudjátok ezt.
@The real Donky: Ne tudd meg néha engem is mennyire idegesít, mennyi hülyeséget összeolvasok itt. :)
@gazoló:

Mikor eljöttem, 2 napja, minden rendben volt.
Január, február, itt a nyár!!!
A bajok oldódjanak, szívemből kívánom. ))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ők a második,a :)nyugodt erő,tisztelni kell őket,mert a sok 'gyök mind ott köt majd ki az öleikben, 'jurop nagy ívben tesz majd rá ha választást nyernek gempa nuku!
Anélkül meg kábé két hónapig 'onanizálhatnak majd kormányon!
@Gábris szomszéd:
A blog témája: "Átlátható rezsigyarmat leszünk"
Menni fog?
@gazoló: De legalább nem kell majd négy vagy nyolc évig szenvedni miattuk. :) Utána pikk-pakk jöhet az illiberális felemelkedés.
@gazoló:
Szerinted én hol nem ...rom le a többi pártköcsöggel és hasonló gábriska csicskákkal együtt az összeset?
A coci majmokkal együtt tehet mind egy óóóóóriási szívességet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Persze menni fog. Biztos a Putyin kép zavart meg vagy az, hogy a posztban említett "legkedvesebb medve" az tulajdonképp a budapesti állatkertben található. :)
@jöttem:

Alattam is rezeg...
Minden gyerekem el akar menni innen!
A kisebbik fiam már Svájcban van,a nagyobbik sír hogy megy tönkre vállalkozása,mert csak a csókosok kötnek itt már üzletet! Minden agyonszabályzott a cégek rohamosan mennek tönkre,szóval..........
@Gábris szomszéd:
Mennyire szereted Te a hazádat??!!
@gazoló: Kb. mint te. Szeretnék egy élhető országot, ahol béke és nem háború van.
@Gábris szomszéd:

az igazság az, hogy elborult az agyam és hamarabb írtam, mint gondolkodtam volna. mert tapasztaltam a saját bőrömön, hogy neked csak a linkjeid terjesztése fontos.
az "igazság", ahogy nevezed.
értsd már meg, hogy senkit nem érdekel az amerikafóbiád. komolyan mondom, álmomból felkeltve is felsorolom az "alapokat".
személy szerint unom.
minden lehetőséget megragadsz, hogy hangoztasd. ez már megszállottságra vall.
a Fab-bal való takarózásod meg ovis szintű. talán felnőtt emberek lennénk!
@♔batyu♔: @Imola Helyesi: a vállalkozó és a nyelvész háztartásbeli... hungarian reality... kilépnétek a nato-ból, majd önkéntesként be a II. "lápi-magyar" önkéntes biciklis gépesített hegyivadász alakulatba, büszkén viselnétek a szolgálati ú-szöges csúzlit... bravó, csak sűrűbben lettünk veletek is...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Fa&é kell nekünk mindig mohácsig menni!!
Egyébként egyetértek mindenki 'bekaphassa 'fidessdzsobbik meg a 'cocidéká is:))))
@Gábris szomszéd:

Majd megtapasztalhatod abban a'kábé két teljes hónapban amíg regnálni fogtok:)))
@Gábris szomszéd: Akkor adok egy tanácsot: kicsit kevesebb hozzászólás és több értő olvasás. Mariann elemzései, Secnir tömör lényeglátása, jég tapasztalata, a többieket hadd ne soroljam...
Tényleg csak jó szándékból mondom. Az örökös kekeckedésed rohadtul meg tudja törni az értelmes vitát.
Ne vedd sértésnek, valószínűleg azért nálad szakadt el a cérna, mert te vagy itt az állandó tag. A mezei fidiótákkal itt seperc alatt felmossák a padlót, és az szórakoztató. A 8-bites okoskák meg megsértődnek, mikor sakkot kapnak és azért húznak el, az is szórakoztató, és tanulni is lehet belőle.
Te egy külön kategória vagy. Nem tudlak hová tenni.
@gazoló:

ismerős helyzet. felesben nevelek egy gyereket 22 éve. 3 évig dolgozott kinn Írországban. most hazajött tanulni. de benne van a pakliban, hogy ha elvégzi a sulit, újra útra kel.
te is tudod, mit fogsz neki mondani: menj! élj!
@jöttem: Tévedsz nem ez a fontos, hanem esetleg az, hogy mindenkinek a fájdalmára egyformán legyünk tekintettel. Amúgy abszolút nincs amerikafóbiám, jártam náluk korábban és sok remek emberrel találkoztam ott is. Takarózásról pedig egyáltalán nincs szó csupán csak a tényeket idéztem fel.
@gazoló: Hát van benne igazság, bár az ügyeletes világcsendőr azért most is úgy intézi, hogy a vihar ne nála, hanem tisztes távolságban tőle legyen learatható.:(
@The real Donky: Köszi megfogadom, főleg, hogy manapság egyre ritkábban jövök errefelé. Egyébként nem érzem kekeckedésnek, de nálam is lehet olyan dolog, amire szerintem érdemes reagálni.
@Gábris szomszéd: nem muszáj itt lenned.
mi is kibírjuk nélküled, te is jobban érzed majd magad valami oroszbarát, széljobbos blogon!
adjak linkeket?
@Gábris szomszéd: Köszi.
Én szeretek szabályosan játszani, ezért várom el másoktól is (tudom, hülye vagyok). Ha a rendőr azt mondja, hogy 'oszolj', akkor tűnés van. Ha az admin azt mondja, hogy 'elég', akkor meg témaváltás van. Ennyi.
További kellemest!
@Gábris szomszéd:

Mondok egy példát. Ha mondjuk, a csiklóról kezdünk beszélgetni, öt perc múlva belinkelsz egy hírt, ami arról szól, hogy a rohadtmocskos Amerikában milyen megkülönböztetések vannak csikló ügyben. Vagy Nyugaton.
Ez megy körbe-körbe.

"Tévedsz nem ez a fontos, hanem esetleg az, hogy mindenkinek a fájdalmára egyformán legyünk tekintettel. "

Elsősorban a hazai fájdalmakra kellene koncentrálni. Van belőlük elég.
@punkfrog: Ahogy mindenki én is változom. Egyszer megérheted még azt is, hogy végképp eltűnök innen. :)
@punkfrog: "te is jobban érzed majd magad valami oroszbarát, széljobbos blogon!"

Pedig épp az lenne a fontos, hogy ti ott mondjátok el az ellenvéleményeteket én meg mondjuk itt. Ja és sokkal inkább egymás démonizálása ellen kéne fellépni, hogy a jövőben is megőrízhessük ebben az országban a békét.
@Gábris szomszéd:

"Takarózásról pedig egyáltalán nincs szó csupán csak a tényeket idéztem fel. "

Úgy tapasztaltam, hogy Fab megszólal, ha úgy látja, hogy nagyon elfajul a helyzet. De mindaddig Boli a moderátor. Tetszik vagy nem, ez a szabály.
Ezt mindenki elfogadja rajtad kívül.
@jöttem:

"mit fogsz neki mondani: menj! élj!" Repülj!

Én sem fogom vissza,de bánt,hogy a régebben élhető hazából egyre többen fognak vándorbotot,nem marad szinte semmi ami vissszavonzaná Őket! Vagy tán mégis:))

"Régi szelid esték, ti is emlékké nemesedtek!
Költőkkel s fiatal feleségekkel koszorúzott
tündöklő asztal, hova csúszol a múltak iszapján?
hol van az éj, amikor még vígan szürkebarátot
ittak a fürge barátok a szépszemü karcsu pohárból"

Petőfi Sándor:

EGY ESTÉM OTTHON

Borozgatánk apámmal;
Ivott a jó öreg,
S a kedvemért ez egyszer
Az isten áldja meg!
Soká nem voltam otthon,
Oly rég nem láta már,
Úgy megvénült azóta
Hja, az idő lejár.

Beszéltünk erről, arról,
Amint nyelvünkre jött;
Még a szinészetről is
Sok más egyéb között.

Szemében „mesterségem”
Most is nagy szálka még;
Előitéletét az
Évek nem szünteték.

„No csak hitvány egy élet
Az a komédia!”
Fülemnek ily dicsérést
Kellett hallgatnia.

„Tudom, sokat koplaltál,
Mutatja is szined.
Szeretném látni egyszer,
Mint hánysz bukfenceket.”

Én műértő beszédit
Mosolygva hallgatám;
De ő makacs fej! föl nem
Világosíthatám.

Továbbá elszavaltam
Egy bordalom neki;
S nagyon, nagyon örültem,
Hogy megnevetteti.

De ő nem tartja nagyra,
Hogy költő-fia van;
Előtte minden ilyes
Dolog haszontalan.

Nem is lehet csodálni!
Csak húsvágáshoz ért;
Nem sok hajszála hullt ki
A tudományokért.

Utóbb, midőn a bornak
Edénye kiürűlt,
Én írogatni kezdtem,
Ő meg nyugonni dűlt.

De ekkor száz kérdéssel
Állott elő anyám;
Felelnem kelle hát az
Irást abban hagyám.

És vége-hossza nem lett
Kérdezgetésinek;
De nekem e kérdések
Olyan jól estenek,

Mert mindenik tükör volt,
Ahonnan láthatám:
Hogy a földön nekem van
Legszeretőbb anyám!
@Gábris szomszéd: vegyél már vissza az arcodból, dns-szortírozó!... csak azért, hogy MINDENKI értse: abban a pillanatban, mikor valakit a származása/nemzetisége alapján minősítesz/rangsorolsz, abban a pillanatban ugyanezt teszed a gyermekeivel is... ne rínyálj itt a purdézásért... nem emlékszem arra, hogy határozottan elhatárolódtál volna novák kijelentésétől az év első jövevénye kapcsán... remélem, egyszer szembekerülsz a gyerek apjával, s majd ott makoghatsz... szó nincs rá, hogy mennyire aljanép vagytok...
@gazoló:

Nemcsak téged bánt. Engem is, bár én soha nem fogok ott élni.
Ha vége lesz, mert egyszer vége kell legyen ennek a rohadt rendszernek, hazajönnek.
@Gábris szomszéd: te nem érzed, de te próbálod monomániásan egy irányba tolni, az itteni 1000 arcú társaságot.
itt senki nem tol, amerika barát linkeket, amit te ellensúlyozni szeretnél.
nincs mit kiegyenlítsél!
@gazoló:

Ez fogja őket hazahúzni. Ebben minden benne van.

Kisfaludy Károly
Szülőföldem szép határa!

Szülőföldem szép határa!
Meglátlak e valahára?
A hol állok, a hol megyek,
Mindenkor csak feléd nézek.

Ha madár jön, tőle kérdem,
Virulsz-e még szülőföldem!
Azt kérdezem a felhőktől,
Azt a suttogó szellőktől.

De azok nem vigasztalnak,
Bús szivemmel árván hagynak;
Árván élek bús szivemmel,
Mint a fű, mely a sziklán kel.

Kisded hajlék, hol születtem,
Hej tőled be távol estem!
Távol estem mint a levél,
Melyet elkap a forgószél.
@jöttem:

Úgy legyen!
Jó éjt és kösz mindent!
Nem 'tom szereted-e a rezes cuccokat:)?
Knoszi meg sehol!?
Két rézágyú:))

www.youtube.com/watch?v=lcNNBN17CVc
www.youtube.com/watch?v=qm2YkUqwJ0E
@Gábris szomszéd: "Ja és sokkal inkább egymás démonizálása ellen kéne fellépni,"... mondja ezt az, aki szerint "vannak becsületes cigànyok is"... fostalicska...
@punkfrog: naaaa!... te nfl-fan vagy!:-)... usa-imádó!:-)...
@Sir Bates dö Hól: ez igaz.
és a Pats megcsinálta megint!
de linket még egyet se tettem ide!:)
@gazoló:

Szívesen! Minden jól fog alakulni.))
Szeretem a rezeseket, köszi.
Jó éjt! ))
@Sir Bates dö Hól: Mint, ahogy becsületes magyarok, akár bagettföldén is.
@Sir Bates dö Hól: Erre is rosszul emlékszel, de hát kicsire - főleg veled kapcsolatban - nem adunk. ;)
@punkfrog: Nagy ügy én meg yankee fan vagyok. ;)
"„Vona Gábor múlt szombaton bejelentette: 2015 az önkéntesség, a jótékonykodás éve lesz a Jobbiknál. Mi ennek keretében, ellenzéki pártként is valódi és önkéntes segítséget fogunk nyújtani a rászoruló családoknak!” – zárta gondolatait a Jobbik alelnöke."

Mo és ez a nagy önkéntesség hol volt 2015. előtt? Akkor nem lehetett önkénteskedni? Vagy nem lehetett a lenyúlást a jobbik oldalról lebuktatni. Mennyi ügyben lehetett az elmúlt tíz években olvasni, hogy jobbikos politikusok, képviselők kezdeményeztek eljárást korrupció gyanúja, vagy egyéb más viszásság miatt? Vagy jobb az ilyet a balra hagyni?:D
@Mariann19: "Láttál te már olyat, hogy az árakban ne térülne meg a beruházás?"

Persze, az unortodox gazdaságban, mert ott nem a beruházás téríti meg a saját költségeit, hanem a nép az adókban. Csak még nem látja. No de majd csak kinyílik a macska szeme.:D
@látjátok feleim szümtükkel: "Mennyi ügyben lehetett az elmúlt tíz években olvasni, hogy jobbikos politikusok, képviselők kezdeményeztek eljárást korrupció gyanúja, vagy egyéb más viszásság miatt?"

Csak a te kedvedért. :)

"A korrupció elleni jobbikos indítványokat rendre leszavazzák, azokat viszont, amik jók a haveroknak, rokonoknak és csókosoknak, megszavazzák. Emlékeztetünk a Jobbik azon – szintén nem támogatott – javaslatára, hogy a választott vezető politikusokkal egy háztartásban élő családtagoknak is legyenek nyilvánosak a vagyonnyilatkozatai. Ugyanis ma jellemző, hogy egy kiskorú gyerek nevén legyen a százmilliós budai ingatlan, apuka meg szépen üresen hagyja a vagyonnyilatkozat némely rubrikáját. De a kormánypártok azt sem támogatták, hogy állami vezetői szinten 1990-ig visszamenőleg minden volt vagy jelenlegi tisztségviselőt vagyongyarapodási vizsgálat elé vessenek, valamint ugyanezt elvégezzék minden négyéves ciklus elején és végén egyaránt – hogy látható legyen a különbség."

jobbik.hu/hireink/mindent-atszovo-korrupcio-mocsaraban-dagonyazunk
Reggelt, Mindegykinek!

Óóó, bazzzz, csak átfutottam az uccsó 100 kommentet, bele is fáradtam.
Ebolácska meg batyu(f@sz) osztya a zeszet, asztán meg gábris rinyál, hogy méééé...?

Besz@rás! :(

Címlapos hír? :)
Kezdek irígy lenni. Nekem valahogy nem akar összejönni egy hivatalos kiküldetés sem, ahol luxus szállodába hancurozhatnék. Nektek?:D

index.hu/belfold/2015/02/06/draga_parizsi_hotelbe_vitte_titkarnojet_a_hazas_hende_csaba/
@dr. jenőke (jenőke):
mintha az MTI-t olvasnám hörrtévével keverve
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
: Bocsánatot kérek a megszólalás miatt, de mi az a villanyreszelő, új találmány?
Ki mondta, hogy a nyugati végeken nem történik semmi?

index.hu/belfold/2015/02/06/holapattal_utlegelte_a_szomszedjat_a_mosonmagyarovari_jobbikos/

No persze erre a "bátor" izékére nem annyira vagyunk büszkék, de hát kis ország vagyunk...
Nyugdíjast, hátulról leütni... bátor! Sőt, már már héroszi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Akkor ez egy barom, akit nagyon helyesen le is mondatnak a külsős bizottsági tagságáról.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kifejezetten utálom az ilyen hangulatkeltő címeket. Nem azért verte le, mert jobbikos, hanem egy kontrollját vesztett emberből kibújt a vaddisznó.
A vakkomondor effektus pártsemleges:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Basszus, ez a lemondás elcseszi a reményemet. Már kezdtem azt hinni, hogy az önkéntesség jegyében segített a szomszédnak közelről megnézni az anyaföldet.:D
@Imola Helyesi:

Az olyan sötét gomolyákat reszelő, amibe villanyt is vezetnek, hátha világosság támad benne. Nem a reszelőbe.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ja, akkor te azért látsz a szümöiddel.....
@Imola Helyesi:

Én nyitot szemmel születtem, nem kell hozzá lámpa, csak szemüveg izzó nélkül.
@gazoló:
Szia! Gyönyörű, ám szomorkás hangulatú verset küldtél nekem, amit nagyon köszönök.
Felül kellett, hogy emelkedjem a vers hangulatán, mert ha azonosulok azzal és adaptálom a helyzetét a sajátomra, nem lábalhatnék ki a melankóliából.
Sajnos, minden okunk megvan jelenleg ahhoz a lelkiállapothoz, mint amilyenben a költő élt.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Mert ott nem a beruházás téríti meg saját költségeit, hanem a nép az adókban."
Nem akartam hinni a fülemnek, amikor a kormány valamelyik képviselője megerősítette, hogy az árakban nem érvényesítik a beruházás megtérülési tényezőit.
Persze, enélkül könnyű lesz kábítani a népet, hogy Paks II. milyen rohadt nagy bíznisz, mert olyan olcsó lesz az áram, mint sehol Európában.
@Mariann19:
Oszt ez hogyan? 2015-ben? Állítólag Európában?
Most akkor közgizdaságilag ez hogyan???
Innom kéne, hogy értsem? :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tavaly januárban volt a paksi megállapodás után a kormánynak az a magyarázata a beruházás indokoltságára, hogy Paks II. aktíválása után nálunk lesz a legolcsóbb az áram Európában.
Ekkor jelezte az eu, hogy a beruházási ráfordításokat az árakba be kell építeni - ahogy ez szokásos - mert sérti a piaci versenyt, ha nem a valós áron kínáljuk az áramot.
Ugyanis a kormány nem kívánja beépíteni az árba a beruházási ráfordításokat, hogy az árakban térüljön meg, hanem a költségvetés terhére számolja el az általunk befizetett adóbevételekből.
süti beállítások módosítása