Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.04. 09:58 Fabius

Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!

Címkék: rtl fidesz lázár jános reklámadó

Egy nappal a Merkel vizit után Lázár Jánosra és a kormányra hirtelen rájött a reklámadó csökkenthetnék. Mer'hogy az van tecciktunni, hogy ez okos lépés lesz ám az országnak. Elkerülünk nagy biztonsággal vesztes peres eljárásokat, és amúgy is jobb ma egy tockos, mint holnap egy állcsúcsra beszedett néppárti jobb horog. 

A dolgok jelenlegi állása mellett mondhatjuk, az RTL legyőzte a kormányt. 

Ráadásul a Nagy Bejelentés napján is sugárzott Híradót, amiben a képviselőként és alpolgármesterként is vállalhatatlanná vált zsigamarci havi másfél millióját kapargatták. Mert állás van, de működő iroda benne a 47 ezres - aszfaltikonnal még nincsen. Ráadásul a bejelentő Lázár János azzal a cinikus vigyorral adta elő a monológját, amit a "szopórolleren vagyunk, de" pillanatokra szokott előszedni a kelléktárból. A hírek szerint öt százalék marad az adómérték, és eltörölhetik az RTL-re szabott sávos kialakítást. Mit mondhat erre a Bertelsmann csoport? Kb ezt:

rtl.jpg

Ami az igazán EPIC az egészben, hogy az adócsökkentő hadműveletet egy csomag részeként igyekeztek eladni, a kiszivárogtatott információk szerint Merkel hozott is valamit a bizniszért cserébe: jönnek új autógyárak, szólt a mondás, aztán erről viszonylag gyorsan kiderült, éppen csak az emlegetettek nem tudnak az egészről. Cáfolt a BMW, cáfolt a Merci, előbbit ráadásul úgy hozták hírbe, hogy a találkozón ott sem voltak. 

Cukiság a köbön.

Sebaj, bár a hazai RTL vezetést nyilatkozni nem engedik, Luxemburgból olyan hírek jönnek, hogy a Híradó szerkesztési elvein változtatni nem kell, a csata eldőlt anélkül, hogy ez a pont az alku részét képezné. Én azért kíváncsi leszek mi lesz a sorsa Dirk Gerkensnek, kell-e mennie Kolosi Péternek, és konszolidálódik-e a hangnem? Mert a sajtószabadságra láthatóan kényes Unióban jelzés értékkel bír, ha a legnagyobb médiakonszern belemegy egy öncenzúrával járó alkuba. Mai állás szerint az erről szóló pletykák fideszes körökből származtak, és a bulika megmagyarázására szolgáltak volna. Ez szépen hangzik, de láttunk mi már stratégiai partnerségért - és a vele járó üzleti előnyért - koncnak vetett egykor piacvezető független hírportált ebben az országban. 

 

599 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr727139535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nade komolyan: asszem, a kormány kikapott az RTL-től (ha nagyon akarnák, az eddigi reklámadó-pénzt is visszakaphatnák), a kormányváltást viszont lehet,hogy elbuktuk ezzel. Az RTL be fog állni a sorba, jönnek a balesetes, kutya-macska történetes híradók, ahogy korábban is volt... :(
Most meg a kisvállalkozásoknak tesznek be ezzel.
Lesz itt még 2. nagy tüntetés.
hehehe

ezt a posztot vártam ma tőled... :)

lehet, hogy nagyobb pénzért ejtette az aprót a kis csapat?

"A konkrétumokat firtató kérdésre a tárcavezető úgy felelt: nagy német tapasztalat van az atomerőművek felépítésével, működtetésével kapcsolatban, ezek bevonását értékelni kell. Felmerült továbbá, hogy a hadiipari kapacitások bővítése vagy beszerzések esetén „német vagy európai technológia is legyen a versenyzők között”.

Lázár János a német ipar magyarországi erősödésének feltételeként határozta meg, hogy olcsó legyen az energia és Magyarország versenyképes legyen. Ehhez a bürokrácia csökkentésével lehet hozzájárulni, ezért veszik komolyan a német vállalatok kéréseit például az új ekáer-rendszerrel kapcsolatban - fejtette ki."

www.atv.hu/belfold/20150204-lazar-a-nemetek-paksi-szerepvallalasara-celozgatott

ja, és azért nem árt, ha leckét ismételünk demokráciából is, hogy szerepünket és helyünket is megtaláljuk itthon...

offforever.blog.hu/2015/02/04/barmelyik_oldalon_allsz_1992-ben_neked_is_peldat_mutatott_csodavaras_helyett_ismeteljunk_tanuljunk
arra leszek kíváncsi, miből pótolják a csökkentés miatt keletkező lyukat? mert az, ahogy mondta lázár, be kell szedni valahonnét.
@parti_giano:
Minden vállalkozásnak kell fizetni ezentúl. Onnan.
Kellett annyira védeni az idegen multit, megint ők járnak jól a kisvállalkozások terhére.
Hm, tele van az internet kisvállalkozásokkal meg reklámmal benne. Mi is lesz vajon velük?
@parti_giano:

pl innen:

Hadházy listája: tényleg „ezerszeres Zuschlag-ügyről” van szó?

www.atv.hu/belfold/20150203-hadhazy-listaja-tenyleg-ezerszeres-zuschlag-ugyrol-van-szo/hirkereso

(kösz a linket, megyek olvasni.)
Nekem akkor is az M1 híradója tetszett a legjobban. Olyan hamisítatlan 70-es évek hurráoptimista stílusban számolt be a Merkel-Orbán sajtótájékoztatóról, hogy könnybe lábadt a szemem. Természetesen az illiberális kérdést már nem mutatták, mert akkor láthatóvá vált volna a Bonsai Duce levegőért kapkodása és Merkel leplezetlen undorodása is.
@Imola Helyesi:
Bár ettől csak a reklámszövetség vezetője fél, még csak tervezik ezt......... szerinte.
@ HOgy is mondta Lazar szajara tapado alfel tulajodnosa?

Kiosztottott Brusszel es a nemet autogyarak egy kokit es par sallert Jankonak, meg Orbannak! ;-))

www.youtube.com/watch?v=wQqdcDEQ3FA
@parti_giano:

Igen rendesen működik Uj Péter epéje:)))
@iii:

Az RTL-nek erős hitelesség vesztés lenne ez, ráadásul kontinens szintű. Ennyit nem ér rongyos pár milliárd.
@guma:
Megint egy sértett okostojás. Nehogy kapjunk eus pénzeket.
@Fabius:
Sztem meg jobb lenne, ha az RTL átalakulna hírcsatornává, és megszüntetné a gagyi műsorait, azt is vigye Svájcba, ne itt rongálják a fiatalságot.
@Imola Helyesi: Ja, nekünk magyaroknak jó lesz a Hír tévé vagy az ECHO tévé, vagy végső esetben az MTV hurráoptimista kormányéltető hírműsori a 70-es évek szellemiségében. Ennyire egyszerű te sem akarsz lenni, ugye.
@Fabius: Fogadunk? Örülnék veszteni.

@Imola Helyesi: Imola drága, a királyi tévé csaknem ugyanilyen gagyi műsorokat gyárt, ebben próbálnak versenyezni. A megoldás meg egyszerű, nem kell nézned és akkor nem fogják adni.

Vagy a népet kell lecserélned, hogy ne nézzék az ilyesmit.

Vagy, ami már alakul, jó pártállami módon meg kell mondani, hogy mit adhatnak és mit nem. Mert te és társaid mindent jobban tudnak.
@Imola Helyesi: svájcba is rongálja a fiatalságot. jó péda rá a ma névnapját ünneplő, helvéciai faiskolás hölgyemény viselkedése, rongyrázása.
@iii:
Fején találtad a szöget, nem is nézem egyiket sem, néha a hírműsorokat, meg ilyet, hogy Röpülj páva, Virtuózok. A legrosszabb az , amikor másolni kezdik a gagyitévé műsorait, pl. A dal- amelyben már jóformán csak angolul kornyikálnak, és nem vagyok benne biztos, hogy minden zsüritagnak helyén van a hallása.
Nekem az egyetlen nézhető csatorna a Duna World, remélem, ezt nem fogják elrontani.
@parti_giano:
Mire utalsz, nem láttam és hallottam?
@Imola Helyesi:
"ha az RTL átalakulna hírcsatornává, és megszüntetné a gagyi műsorait, "

te láttad már az M1 műsorait? néha átkapcsolok véletlenül, és sértve érzem magam. vagy csak bámulok nyálcsorgatva, mert kifagyok (amíg a távirányító gombját meg nem nyomja valaki). nézd meg a port.hu-n mi megy ma: zorro, lola, grand hotel, cédrusliget, szenvedélyek lángjai (kolumbiai-chile-brazil sorozatok), élet az amisokkal, este (reggel ismételve), ridikül (talk-show, állítólag), család-barát (magazinműsor, állítólag), aranymetszés (kulturális! magazin), a dal (én kérek elnézést), katolikus krónika - engedjétek hozzám - tanúságtevők
és így tovább. ez kérlek szépen egy nézhetetlen szar. egyedül az éjszakai műsorszünet értelmezhető, mert addig sem termel negatív GDP-t
@parti_giano:
Leesett, de valami izgibb témát is találhatnának már, ócska fotókat ellopni és kitenni az internetre.
Remélem, megtalálják a hackert.
@Secnir:
Lásd: fentebbi kommentemet. Sajnos átvették a gagyizást.
@Imola Helyesi:
"Minden vállalkozásnak kell fizetni ezentúl. Onnan."

eddig is kellett, csak az apeh nem szedte be. gyors kérdés: szerinted, amikor a szegény kínai vállakozót leütötték, és elvettek tőle másfél millió euró készpénzt(!), akkor a nav szerinted kiszállt aknavető gránátokkal, hogy ugyanmár honnan van szegény kisvállalkozónak ennyi kp-ja?
(mikor volt, 2-3 hónapja?)

nem, kiszálltak a 70e nyugdíjból tengődő nénihez, hogy miből vett 400e-es hallókészüléket.
@Secnir: És akkor miért van az, hogy pl. a BBC-t folyamatosan lehet nézni, szinte minden műsora kiváló? Talán nem kellene pártállami tévét csinálni és akkor menne a dolog. Különösen menne a kereskelmi tévék költségvetésének 4x-ből...
@Imola Helyesi: ha valaki olyan hülye, hogy csinál egy tumblr oldalt, feltölti rá a képeit, aztán meg csodálkozik, hogy mások is megnézik, posztolják... talán nem volt nála a vastagh tamás, hogy adatvédelemről oktassa?
@Secnir:
A kínai meghalt, nem?
Tény, hogy a piacon árulóknál nincs megoldva szerintem sem az adóbeszedés.Bár már egyre többen adnak blokkot.
A néni meg valószínűleg gyüjtögetett egész életében, de szerintem feljelentette egy irigy szomszédja.
@Imola Helyesi:
"Sajnos átvették a gagyizást."

ööö...
...melyik Tv kezdte el sugározni a brazil szappanoperákat, nem tudod véletlenül? te még fiatal vagy, nem tudod, ki az az Isaura, és ki az az Esmeralda...
@parti_giano:
Nincs bizonyítva, hogy ő csinálta az oldalt.
@Secnir:
De akkor még csak vagy két adó volt, nem? Az egyiken ment a háromrészes film az orosz felszabadításról, amásikon meg az Isaura. No, a nyugatiak azért nézték az osztrák adón a szexfilmeket.
Egy ilyen szovjet hősi alkotásnál tanultam meg piskótát keverni, ne tudd meg, mi lett belőle az izgalom miatt.
@Imola Helyesi:
"Tény, hogy a piacon árulóknál nincs megoldva szerintem sem az adóbeszedés.Bár már egyre többen adnak blokkot."

akkor te még a büdös életben nem jártál kínai piacon.

"De akkor még csak vagy két adó volt, nem? "
de. az M2-n minősgi(bb) műsorok mentek, és nézhető is volt. az Ablak Dérivel a mai napig ver mindent, ami ma 'kulturális' vagy 'talk-show' címen fut. a Parabola ütött akkor is, és most is, visszanézve. az egymillió lépés magyarországon az újranézhető bármikor (a bayer-féle utánlövést felejtsük el).
@Secnir:
Ezzel egyetértek, sőt klasszikus magyar filmalkotások is csak az átkosban születtek. Lásd: Várkonyi, Makk, stb.
De én az általad említett politikai műsorokat nem szerettem.
@Imola Helyesi: ugye arra is emléxel, amikor két kínai piaci árustól elraboltak 500 millió forintot. csak pislogtam, mert az közel 1,7 millió euró!!!
mindez készpénzben. hm???
@Fabius: csak azért mert, már megint igazam volt (bömös nyista, merga szintúgy) ez a már megszokott fideszes hazudozás része!

ebben állig csöcsöl a "zellenzék" is. mert ezek a gumicsontok szoktak körbejárni! csak más színű hazudós dobálja a népeknek!
@nincs_itt: hehe. nagy küzdelem: pannon puma vs. magyarország jobban teljesít.
figyelem! figyelem!
érdemi bohóckodás következik rénkumisszal kombinálva.

helyesi imola vs. egyéb felhasználók.

vazze, itt, helyben szarom össze magam.
@parti_giano: ez biza így van! kb olyan szintű faxság, mint a "gázfüggőség" alakulása, adott időszakban...
@Imola Helyesi:
"De én az általad említett politikai műsorokat nem szerettem."

az Ablak? az Egymillió lépés Magyarországon? a Parabola?
@Imola Helyesi:
Az RTL Klub olyan műsort fog sugározni, amit az emberek megnéznek. Ha szappanoperára kíváncsi a nép, akkor szappanoperát. Ha hülye vetélkedőt, akkor azt. Ha objektív híradót, akkor azt. Mert ha ezeket többen nézik, akkor drágábban tudja eladni a reklámidőt. Ezért hívják kereskedelmi médiának.
Örülök, hogy egy magadfajta kommunistának elmagyarázhattam a kapitalizmus alapját. Szívesen.
@nincs_itt:
Az érdekes volt, pláne annak fényében, hogy a triádokkal ujjat húzni nem a hosszú élet receptje...
@Secnir:
Röpűjjpulyka vótt azigazi! A többi említésre se méltó... Bazzz... Kekec vagy te is! :)
@Kis ember:
Úgy se érti, csak szórod a gyöngyöket...
Lázár elvtárs cinikus és sunyi vigyorától mindig el kezd viszkedni a tenyerem... Lehet, hogy nem csak velem van a goncd? Amikor meg megszólal a sulokja, a scin oktatott szarmarketing csak úgy folyik ki, pökhendiséggel felturbózva. Az "elit" egyik topundormány figurája, pedig erős a mezőny.
Amúgy ritka csúnya pofon a ner ostoba csicskáinak, hogy a fent említett német prémiumgyártók gyorsan kikérik maguknak a "pletykákat", evégre nem kívánják minden ócska kis hazugsággal a nevüket lejáratni, agresszív kis qrmányszóvivőcskék ostobaságaihoz meg blama, ha a nevük kapcsolódik.
@Secnir:
Egymillió lépés, jesz. Ez nem poltikai műsor volt.Panoráma, jesz.
@Kis ember:
Kishülyeember, a média ne CSAK gazdasági szereplő legyen.
A szólás- és kulturális szabadságot ne keverd a szabadossággal.
Kommunikációs csatornában az adó nem lehet csak pénzértékű, hanem egy közösség értékeit kell közvetítenie a vevőhöz, ha nem azt teszi, menjen oda, ahová a mai tüntetők küldik a kormányt.
Ez nem kommunizmus kérdése, hanem a kulturális. probléma.
@parti_giano:
Jó elfogult komcsi műsor volt.
@Imola Helyesi: megtartotta a köztévé ezen hagyományait a hiradójában például.
@parti_giano:
Hát sokan meg olyan kapitalisták lettek, hogy csak na!Pl. ez a kisnagyember.
A kultúra nem áruból hogy jutott el a kultúra csak pénz-ig, ki tudja. Lehet, hogy sutyiban már az átkosban is árulta a kultúráját.
Aztán evés közben megjött neki az étvágya.
@parti_giano:

http://www.gif-gifs.com/hungarian-gif/Görény%20Gif/Görény%20Gif%20(8).gif
@Secnir:

"Mióta Esmeraldának visszatért a látása, nőtt a nézettsége." (ismeretlen)
@hacsaturján:

na, ez pont úgy lett szar, ahogy írva vagyon.
@hacsaturján:

Page not found, pedig bírom a görényeket.
@Imola Helyesi: ez megint zavaros lett. biztos az rtl-en szocializálódtál.
Csuti pocakmutyinak van már csodafegyvere erre is,majd megveszik 3-szoros áron az egészet ahogy benyelték a gáztározókat,MOL papírokat.Persze jobban tette volna ha ezzel kezdi mert így sikeresen tönkrevágta azt amit évtizedeken át felépített.Így jár aki benyalja saját másoknak szánt hazugságait.
@parti_giano:

áááá, dehogy! csak viszonozni próbáltam a kedvességét, hogy fölidézte nekem ezt az ősi számi foglalatosságot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

na ez a technika ördöge! nekem sikerült föllelnem, bár ezek szerint döglött.
@parti_giano:

hogy magának milyen finnyás orra van!
Off. Bocsi, rohanok, most botlottam bele. Szerintem nagyon jó.

Kormányzati - magas köpsztisztviselői körben szerintem kötelező olvasmánnyá kéne tenni a Szent István államának (re)vízióját szajkózó fityiszes, kádéenpés szotyialistáknak. :-)

"55. Fejezet arról, ha udvarnokok lopnak

Ha valaki azok közül, a kiket közönségesen udvarnokoknak nevezünk, lopást követ el, itéljék meg a szabadok törvénye szerint.

1. § De az ő tanuságtételét szabad emberek közt senki meg ne hallgassa."

www.1000ev.hu/index.php?a=3&param=313

Ugyanitt a 41. cikkelyben a "lopós szabadok" (niné, már itt is 3 csapás), majd a lopsós szolgák szentistváni sorsa is le vagyon írva (basszus ezer évet romlott a stílusom). Legvégül halál (közönséges udvarnoknak 3 "szabad lopás", majd az 1-2 szolgai státuszú lopás után). On
@hacsaturján: küldtem én már magának jávorszarvast rén helyett? na ugye.
@parti_giano:

Bűzös borz vagy szkunk még pontosabban. (Mephitis mephitis) :)
@guma:

Nincs ezzel a kvóta rendszerrel baj csak annyi, hogy nem csak nekünk, de gomolyának sem jut belőle. Így oszt nem is lesz fűtött medencés, meg folytonnövős házunk. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az igazság az, hogy fingjuk sincs kik a mo.-i szócipelők, meg hasonló izék. Csak vannak tárgyalások szerte a világban, ahol VALÓBAN akarnak valamit. Azokon a helyeken okozhat zavart, ha egy-két túlbuzgó, csúti betyárkörte rajongó baromságokat beszél, pláné a Bundesmutti látogatásának örve alatt.
Nagyjából ennyi...szerintem.
@nincs_itt: "mindez készpénzben. hm???"

Tudod, ha azért, hogy bankba tarthatod a pénzed neked kell fizetni, és nem kapsz kamatot, akkor te is készpénzben tartod otthon a vagyonkádat. Pesze ennek örömére meg vidéken elszaporodtak a besurranásos lopások, csalások, mert az idősebb korosztály még kamatért sem nagyon szerette bankba tartani a pénzét, nem is beszélve arról, ami most van. Köszönjük fidesz.
@parti_giano: majd jobban adóztatnak téged !
@Imola Helyesi: A kisnagyembert nem bizergálni! remek regény és nem is rossz film adaptáció lett abból!
Na szóval, NER-nek retardált terméke: a média azt sugároz, amire igény van! Ha Isaura, akkor azt kapja a derék pógár. Ha meg DELTA olyan is van. Ha meg hírműsor, akkor ott illik NEM hazudni! Ez azért már kicsit kevesebb van, de akad! Ha neked a hírtv, meg a másik nem tom' a nevit, megfelel, akkor te azt nézed. Ennyi, ha sokaknak megfelel, akkor lehet a reklám időt sokkal többért adni! Ez az üzlet alapja és a média létének egyik gyökere.
@látjátok feleim szümtükkel: jaj, ne jáccuk már a kezdő dzsobbikost a zsinagógában, jónagyot kínálok!
nem 300 ezer magyar forint volt a nájlonacskóban, hanem 500 millió!!!
minden bizonnyal pusztán a kezelési költségek elkerülése végett hurcolta magával a kínai árus...
khm!
valszeg ha a NAV ellenőrébe futott volna bele, akkor minden fillért számlával/nyugtával tudott volna igazolni. ugyi?!
@nincs_itt:

Gondolod, hogy a magyar multik minden fillérje bankban van? :D

A kínai is csak azt teszi, amit mástól lát. A nav meg nem tudja látni ( sok igazságot mondott az a Horváth ), mert....sötétben minden tehén fekete, akarom mondani ninden kínainak ferdén áll a szeme.
Anyám! a cöföt akarom!

Még az sem kizárt, hogy volt ígéret, oszt amikor a mama csúnyán nézett, azonnal elszállt.:D

Ha meg nem volt ígéret, akkor hogyisvoltazöszödibeszéd?
No meg utána a tüntető tömeg ordítozása, hogy hazudtak reggel-délben-este?

index.hu/gazdasag/2015/02/04/kamu_hogy_merkel_uj_bmw-gyarat_hozott_orbannak/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ja,ja! amerikába ennek a bűzével terelik össze az elkóborolt gőzmozdonyokat.
@parti_giano:

maga csak mindenféle hülye képeket küldözget itt nekem.
hameghát, amikor égedelem hülyeségekrül beszélünk, akkor ajánlom a t. kar figyelmébe ezt a jól kifundált ótvarságot:

mandiner.hu/cikk/20150204_schmidt_maria_mi_lett_veled_nemetorszag_levelvaltas_angela_merkel_kancellar_hivatalaval
@látjátok feleim szümtükkel: ez most komoly?? ugye nem?
a bótvezető estinkint hazacígöli a bevételt, nájloncs acskóban, a ti autótokkal...
Gábris konteói is jobbak ennél!
naná, hogy trükköznek a mocskosmultikok, de könyveléssel, beszerzéssel stb.
@hacsaturján: a válaszoló családi nevében benne van minden!!! ármánykodik a zabcúg!
én mindig montam, mekkora egy bugris bagázs a dajcs, most már prof.dr. meg miazmás márija is tudathassa a csúti Rámszeszval/vel/suk/sük, hogyaszongya vissza az egész pik-nik, támadunk főni!!! Forradalmi gyorsnaszádra
@hacsaturján:

Haj kérem, egy mini állam főjének nem annyi a szabadideje, mint a mi nagy államférfijainknak.

Egébként a németek biztos ismerik azt a DT féle aranymondást, hogy kijaf*om az a...

Köszönni meg mindenki magától, és annak szokott, akinek és amikor akar.
@Imola Helyesi:
Pontosan! Ezért tartjuk mi a szép köztévénket. Hogy
- pártsemlegesen
- az adott közösség (magyarok) értékeit szem előtt tartva, azokat gondozva
- függetlenül politikusoktól és szponzoroktól
adást csináljon.

Minden másra ott van a kereskedelmi csatorna.
Ismét örülök, hogy sikerült számodra megvilágítanom az állami és a piaci szereplők közti különbséget.
Bár tudom, hogy egy kommunistának ez nehezen megy a fejébe,ezt bizonyítja a te előző hozzászólásod is.
Annyi, hogy fontosabbak a német kapcsolatok mint az RTL. Nem kellene ebből különösebb következtetést levonni.

Ez inkább azt bizonyítja, hogy Orbánéknak van esze.
@hacsaturján: az előbb még könny szökött a szemébe, mint smittmarisnak a kancellári levéltől, hogy milyen szépek is a számi népszokások. fene se érti magát, tengózik itt longyearbyen és barentsburg között.
meramúgy fél év alatt az ertéel uccára vitte az emberekt akormány ellen.
ja nem is, a kormány volt szimplán jófej a prüszkölő pincsikutyatévével :)
@nincs_itt:

A könyveléssel trükközni nehéz, mert azt egy ember nem tudja csinálni. Ennyi esze általában van a multiknak is.
A multi nem a pénztárossal, meg a könyvelővel "üzletel". A pénztárgépes rendszer meg más pénzkezelési módozatokat generál.

Amíg adó van, trükközők is lesznek, és minden jogszabály kijátszható. Főleg, ha úgy csinálják őket.
@Emmanuel Goldstein: RTL nem csinál itt szart sem, a pronyót nem érdeklik a hírek, a zaftosak sem.

A decemberi közv. kutatások szerint a Jobbik javult, nagyon kicsit Orbánék is, míg a ballibsi pártok romlottak.
@♔bаtyu♔: ne is tudom kinek volt akkora pofája fél évvel ezelőtt, hogy demegadóztatjuk az rtl-t? valami elszájmon rémlik a minyiszterelnöki hivatalból.
@látjátok feleim szümtükkel: A kormányt nem az érdekli, hogyan trükköz a multi, egyébként is pontosan ismeri az összeset, hanem az, hogy mekkora piacot lefogva mennyi adót fizet.

Ha azt látja, hogy ez kevés, adófizetésre fogja kényszeríteni, ha nem megy, ki fogja utálni. Ahogy az egész világon is ezt teszik.
@nincs_itt:

nekem meg az jutott az eszembe, hogy mér nem hívták meg a tántit a szabaccság téri sasos förmedvényhez? oda biztos elment vóna. mindemellett a putyint még mindig meginvitálhattyák valami 56-os kiállításra, ahol parolázhat a hős marcsival.
@parti_giano: Mi ebben a gond? Orbánék akkor lettek volna ostobák, ha mégis megadóztatják az RTL, keletkezik mondjuk 5 milliárd nyereség, de Merkelék révén bukunk ezret.

Te ilyenkor amúgy mit csinálsz? Akkor is belerohansz a témába, ha azt látod, hogy baromság? Csak azért, mert valamikor állítottad?
@hacsaturján: Ja és akkor már a Hagyó elleni koncepciós pert is nagyon alaposan be kellett volna neki mutatni, sőt azt is, hogy a KE palotájának az erkélyére felmászóktól elkérték a személyijüket.

Merkelt ez valószínűleg kurvára nem érdekelte,a programokat ugyanis ő választja ki.
@♔bаtyu♔: az volt ostobaság, hogy egyáltalán elkezdték ezt az egész médiaadót, belerohantak a témába, most meg farkukat behúzva hátrálnak. jó taktika, ugye?
@♔bаtyu♔:

ecsém, irigylem a magabisztosságod. oszt egy kézzel hugyozni tucc-é?
@♔bаtyu♔: az fel sem tűnik, hogy nem megy oda semmi??? a bömös sem, a merga sem stb. ami meg "üzlet" az is a németnek jó! te meg fizeted!
@hacsaturján: télleg!! de majd a putyintot körbevezetik...
szegény Mo.!!! egy rakás retardált "vezeti".
@parti_giano: Elmondanám, hogy Orbánék szavazói nem csípik az RTL-t. Nem nagyon kockáztattak semmit.
@nincs_itt: Van jó multi és nem jó multi.
@♔bаtyu♔: látom van egy kis képzavar a buksidban! az adó az nem egyenlő a korrupciós rabattal! eszt a fijjug is keverik időnkint.
szóljál már nekik, hogy a közpénz(többek között adók) az nem a sajáttyuk! tessék szépen okosan csinálni!
zsigamarcell látod okos, úgy van 1,5 milkás állása, hogy nincs gyakorlatilag munkahelye!
@hacsaturján: Hogyne ecsém, sőt kéz nélkül is.
@nincs_itt: Akkor ezt beszéld meg Orbánékkal.
@♔bаtyu♔: aha!!! köszönöm az ideológiai képzést NER-társ!!! Már Oceánia ellen viselünk hadat? Illetve mindig is!

sorold kérlek a jó multikat, meg persze a rosszakat is!
@♔bаtyu♔: ja, csak pislogtak, hogy zuhan a népszerűségük. de ész nélkül ennyire tellik.
@♔bаtyu♔: azért van ahova nem szívesen keveredek! nem fagyok finnyás, csak a tolvaj hazudozókat nagyon nem szoktam kedvelni!
te jöttél onnan.
@♔bаtyu♔:

Tedd hozzá, ha a multit nem tudja kicsavarni, akkor kicsaravja a honi vállalkozásokat. Kell a stadijonyokra a zsozsó.
@nincs_itt: Jól van ne izzadjál már. Én nem pszichológus vagyok, alapvetően leszarom a problémáidat.

Vagy vitatkozol vagy nem.
@Fabius:

Lószart mama. Az RTL be fog állni szépen a sorba, ugyanis neki egyetlen dolog számít csak: a Geld, a pénz, a money. A csatorna ugyanis a pénzgyártásra van fejlesztve, és nem a politikailag töketlen Kelet-eus kretének pátyolgatására. Ezvan. Lehet pityeregni.
@látjátok feleim szümtükkel: A honi vállalkozásokat az összes kormány kicsavarta.

Persze, Orbánék is.
@♔bаtyu♔: esetleg válaszolnál érdemben? vitázni pedig nem fogok. veled különösen nem!
"A dolgok jelenlegi állása mellett mondhatjuk, az RTL legyőzte a kormányt. "
Nem. Megalkudtak, ahogy azt kell, de hogy itt győzelem? A kormány elkerüli a b*gatást, a RTL-nek lesz pénze. Nincs itt semmi különös.

Mondjuk persze senki nem várta, hogy az RTL a korrekt tájékoztatás zászlóvivője leend; hiszen csak egy gagyi bulvártévé. Ugyanakkor nevetséges hogy egy országban egy ilyen izé szolgáltatta a legkritikusabb, és leginkább tényfeltáró tájékoztatást.

LOL.
@Baszki, nincs már mit ellopni...: Ez pontosan így van. Ha azt látja, hogy Orbánék zaftos ügyeinek teregetése nézőszám növeléssel jár, továbbra is csinálja, ha nem, akkor pedig nem.

Nem kellene ebbe érzelmi töltéseket belevinni.
@♔bаtyu♔:

Ha Orbánéknak esze lenne, nem kezdtek volna ki a németekkel. Azok valahogy nem szeretik, ha tockos, nyakast, meg sallert osztanak nekik, ráadásul ők sokkal nagyobbat tudnak visszaadni. Ezek ezt nem fogják fel. A hazai pulykakakas meg csak a hazai tyúkoknak tud dürrögni, azok vevők rá.
Az RTL-nek soha nem volt hitelessége.

Ugyanis nem azért találták ki a reklámadót az RTL-nek, mert bántották a kormányt, hanem éppenhogy fordítva történt.
Nevezetesen azért estek neki a kormánynak, mert az durván adóztatni akarta az RTL-t.

Megjegyzem az RTL hírműsorai nem jobbak azóta az M1-től, már ami a kiegyensúlyozottságot illeti.

Az más kérdés hogy a Fidesz is megérdemli, hogy valamely csatorna, mondjuk RTL nekiessen izomból.

Viszont az se kevésbé ijesztő, hogy egy kereskedelmi csatorna elfogult tudósításai képesek kormányt buktatni.

Mert ha képesek, akkor majd azt választjuk, akit ők akarnak.
@nincs_itt: Mire válaszoljak? Te feltételezed Orbánékról, hogy az adó mellett a cégeknek külön pénzt kell zsebbe fizetniük.

Én nem Orbán vagyok, mit beszéljek meg ezügyben veled? Tedd ide b+ a bizonyító erejű pdfd-et és máris vitatkozhatunk.
@látjátok feleim szümtükkel: Szerintem nem gondolták, hogy ennyire befolyásos az RTL.
@Baszki, nincs már mit ellopni...:

Baszkikám a pénzt a politikai ellentmondások felmutatása hozza számukra. Ebből élnek.
@Trackers: Szerencsére nem képesek. Egyébként akkor már a kuruc kormányt buktatott volna, ugyanis a kormány dolgai ott régebben jelennek meg.
@♔bаtyu♔:

Valahogy elfelejthették, hogy máshol is vannak simicskák, talán azt gondolták, hogy csak nekik lehet.:D
@Trackers:

Akkor szerinted a hirtv nem volt anno kereskedelmi csatorna? nanemá!
@♔bаtyu♔:

Először eszesen bevezetik az RTL-adót, aztán, mikor beígérik nekik a fülest, eszesen visszavonják. :)

Mindegy, lényeg, hogy a Vitya nem tud hibázni, lásd netadó.
@nincs_itt:

ha mán retardáltakrul esik szó, nézd meg itten hogyan ömlik az ész!
@hacsaturján: "...a putyint még mindig meginvitálhattyák valami 56-os kiállításra, ahol parolázhat a hős marcsival."

No azt megnézném, különösen a marcsit, amint kezet csókol a cáratyuskának, vagy az neki, úgy viktorovics módra kétkézzel.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: bevezette, nem jött össze, visszavonta.

Mi ebben a gond? Nem is értem, mit kellett volna csinálnia, nem bevezetnie?

A netadónál is helyesen járt el. Látta hogy nem megy, visszavonta.
@♔bаtyu♔: Számodra minden azt bizonyítja, hogy Orbánéknak van esze. De ez azért van, mert neked nincs, és az üreg fel van töltve buggyant narancslével. :-)
@hacsaturján: Mi a faszt keresel itt, ha ez zavar? Ez egy blog b+, ide ezért jönnek.

Te beállsz a kocsmába és figyeled ki mit kér? Aztán ha valaki felest kér, kiakadsz?

Az ilyet soha nem értettem, beül a hangszórók elé, aztán amikor megszólalnak odamegy reklamálni, hogy hangos a zene.
@Simlicske: Lehet, hogy a Jobbikra szavazok elvtárs, még nem tudom.

Te viszont egészen biztosan ballibsire, úgy is nézel ki.
@♔bаtyu♔:

montam én, hogy zavar valami? nem montam. pusztán jelesztem, hogy rágörcsöltem a bölcsesség kútfejére, oszt mostan nyelek ezerrel.
a kocsmával meg úgy vagyok, hogy aki kötöszködni kezd velem, aszt először légneműnek nézem (itt tartunk most), asztán alaposan pofán vágom, még ha tejjesen kifinomult módon is óhajt velem "vitatkozni".
@Trackers: ez baromság, az rtl klub már a reklámadó előtt is kritikus volt a kormánnyal, de akkor telt be a pohár mikor kritizálni merték a szent rezsicsökkentést, ekkor jött az rtl klubra szabott 50%-os különadó, ami a putyini diktatúrára jellemző megoldás. Azóta igaz, hogy kicsit manipulatív módon mutatják be a fidesz mocskos ügyeit, de ügye a hiteles tájékoztatás a köztévé feladata lenne. Aztán jött Merkel, és elmagyarázta, hogy a német cégek nélkül a magyar gazdaság összeomlana, a német adófizetők állják az EU-s segélyek nagy részét is, úgyhogy Orbán viselkedjen ehhez mérten.
@♔bаtyu♔:

"Mi ebben a gond? Nem is értem, mit kellett volna csinálnia, nem bevezetnie?

A netadónál is helyesen járt el. Látta hogy nem megy, visszavonta."

Vajon mi is lehet?

Talán csak az, hogy ne az adózók pénzével szórakozzon, mert a beveztés is költséggel jár, meg a kivezetés is. Ami pénzt kiszórnak az ablakon, az senkinek nem haszon. Másrészt nem erre szerződtek amikor a poziciót elvállalták. Állítólag a kormányzás nem a csalán más f*val verését jelenti. Más gond nincs is vele.
@♔bаtyu♔: Orbánék szavazói hülyék, nekik már mindegy. Van az országban 1 millió ilyen ember, ez van. Viszont kevesebben vannak mint a bizonytalanok. A bizonytalanok meg csípik az rtl-t. De tudod te ezt, különben nem löknéd itt a rizsát.
@látjátok feleim szümtükkel: Most jobb volt az előző? Beszerezte az automatákat, nem kis pénzért, felépítette az apparátust aztán jött rá, hogy nem fog menni.

Orbánék visszavonásával nem vesztettél semmit.
@Simlicske: Te b+, ennyire ostoba vagy? Most ha én azt írom, hogy a ballibsi pártok szavazói hülyék és nekik tényleg mindegy, mit gondolsz?

1. Hazudik
2. Tényleg így van, a ballibsi pártoknak 2018-ban sincs esélyük.

Na ezért gondold át mekkora marhaságokat írsz.
@♔bаtyu♔: Öööö... erre valóban nehéz bármit is mondani. Önmagadért beszélsz. :-)

Amúgy ki az a ballibsi?
Valaki írta itt, hogy "a FIDESZ hívők eddig se szerették az RTL-t", TEHÁT nem igaz az, hogy a FIDESZ zuhanásában szerepük lett volna.

Felhívnám a szíves figyelmet arra, hogy a FIDESZ hívők 2 millióan vannak, akik meg áprilisban otthon maradtak, azok több, mint 3 millióan.

És erre láthatóan a FIDESZ is rájött. Legalábbis a viselkedésükből egyértelműen az következik. Technikájuk ugyanakkor kifinomultabb, mert ezt a (szerintem már régesrég elhatározott) módosítást Merkel látogatása UTÁNRA időzítették, így az a látszat, hogy a gonosz Merkel gazdasági zsarolással vette rá a szegény regnálókat, és ők így nem önző politikai okokból, hanem a magyar nép érdekében lépték meg a módosítást. Ügyes.
@♔bаtyu♔: Már miért lennék ostoba? Főleg úgy hogy "b+"? Szerintem okos vagyok, te meg nem ismersz. Vagy igen? Voltam már a hugoddal, vagy mi?

Amúgy az a te bajod, hogy a fideszes pártpropaganda mentén élsz csak. Ha én azt mondom, hogy a fideszesek hülyék, akkor erről neked az jut eszedbe, hogy a ballibsik hülyék. De így csak egy barom gondolokozik, mert a két pont nem üti egymást.
@vakapad: A fidesz az eredjét fitogtatva került oda, ahol most tart. Ha a gyengeség látszatát mutatja, akkor meg a saját szimpatizánsaiból veszít. Nehéz dolog egy szektát irányítani, az ország irányítása már nem is nagyon fér bele.
@Simlicske: Ja, igen te nagyon okos vagy, arra a lehetőségre nem is gondoltam, hogy:

3. győznek a ballibsi pártok.

Úgy látszik nem voltam a húgoddal.
@Simlicske: A fidesz a ballib baromságai miatt került oda ahol most van. 2014-től már szerepet játszottak ebben a gazdasági sikerek is. Azért senki nem fog egy pártra szavazni, mert az erejét fitogtatja. Lám, demokraták is 2010-ben még mennyien voltatok, aztán mégis kuka.

Legalább ne az eszeddel villogj.
Illetve a másik, hogy a szavazóbázis egy ró része teljesen nem érti, mit hall a TV-ben. Vagy hogy mit lát. Ennyiből az is hótmindegy, mi van a Zsíradóban, bármelyik adón.
@♔bаtyu♔: keresd vissza.
nem kell ide bizonyító erejű pdfd, okostojás.
6 éves gyereknek 60 millás kégli, 100 milliós villa kanál+komplett eszcájg egy visszamaradott gyökérnek?
rasi+família káefté kicsit gyarapodik?
tokaj?
simicska?
unom sorolni...
@hacsaturján: látom én, látom bár homályosodok, mint Hefeweizen!
na de sebaj, lesz még putyin, lesz még lágy fa-szán
@♔bаtyu♔: A két pont akkor sem üti egymást, és amig ennyire narancskommunista módon gondolkozol, addig farok maradsz. Én segíteni akarok, arre leostobázol. Ki érti ezt...

Amúgy mi is az, hogy ballibsi?
@Secnir: a ridikül szerintem fasza kis műsor, bár időnként olyan erőltetett a téma, egyik nap komoly, pl Magányos anya a társkeresésben, másik nap meg, Milyen érzés reggel elmosódott sminkben ébredni.
A családbarát jó lenne, de van, hogy logikátlanul hívnak meg vendéget, pl egyszer a Kóbor János volt a vendég, és az volt a téma, hogy anyák és nagymamák, másnap Szűcs Judith volt a vendég, akkor meg az apákról volt szó. Nem lett volna értelmesebb fordítva??
@nincs_itt: És miről vitatkozzak veled? Hogy Simicska jakója drágább volt mint Leisztingeré?

Ez a te problémád, nem az enyém.
@♔bаtyu♔: Fenéket nem. Viktor maga a bemerevedett kuruc virtus. És sok szektatagnak ez tetszik. Kell is, mert amúgy elég sok a baromság, ha gondolkozni kezd a szekta, abból sok jó nem származik.

Én most kihagyom a frappáns beszólást, nem baj?
@Penivaldes: Dugnék is benne ott néha pár nővendéget.
@Simlicske: Nézd nekem Vona beszólása nekem néha jobban tetszik.

Az tény persze, hogy inkább Orbán mint valami balliberális. Elég volt nekem 2002-2010 között.
@♔bаtyu♔: Mondom én. Milyen hülye fixáció már neked ez a "balliberális". Nem bírsz másra gondolni?

No mindegy, megyek termelek egy kis gdp-t még, kell a pénz a főnököd stadionjára. Javaslom te is hajts valami hasznot ahelyett, hogy itt járatnád magad lefelé.
@Simlicske: Most nézem, "mi az a ballibsi".

Te magadnak nem vagy gyanús? Persze most civil vagy, de kívülről akkor is ballibsi vagy.
@Simlicske: Én a ballibsit ballibsinek hívom.

Minek kéne, magukat is így hívják.
@♔bаtyu♔:

És még annyi jó ötlete lett volna, csak közben megdöglöttek a libák.

Hogy mit kellett volna tennie? Mondjuk előzetesen felmérni a terepet, hatástanulmányt készíteni, informálisan megkérdezni a fritzeket, nem bánják-e, ha kinyírjuk az egyik cégüket, más ilyen liberális zsidó huncutságokat csinálni eszetlen faszlóbálás helyett.
@♔bаtyu♔: "Nem is értem, mit kellett volna csinálnia, nem bevezetnie?"

Például. Megjegyzem, szellemi képességeidről elég sok mindent elmond, hogy szerinted ugyanazt a dolgot bevezetni, aztán visszavonni egyaránt helyes.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Le akarták venni az RTL-t, mi ebben a gond? Nem jött össze. Úgy jelenik meg ez a ballib médiában, mintha ez olyan nagy dolog lenne.

Az ország kb. 70%-a azt mondja erre, hogy a kurva anyját nem jött össze, nem pedig azt, hogy Orbán mondjon le.
@♔bаtyu♔:

Az a gond, Okoska, hogy normális országokban az adóztatás nem útonállás jellegű. De tudom, hogy teljesen feleslegesen magyarázok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ilyenre nem is gondoltak. bebasszák a petárdát a lőszerraktárba, aztán jön batyu és megmagyarázza, hogy így kell alagutat ásni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én vállalkozó vagyok és bizony sokszor vontam vissza döntéseket. Visszavonni kényszerültem, mert úgy alakult, vagy csak visszavontam mert azt láttam, hogy megváltozott a környezet.

Téged egészen biztos kirúgnálak a picsába csökkent szellemi képességeid miatt, ugyanis nem csak én hozok döntéseket, hanem azok is, akiket alkalmazok. Tőlük nem csak azt várom el, hogy döntéseket hozzanak hanem azt is, hogy vonják adott esetben vissza.
@♔bаtyu♔:

Leisztinger nem állami megrendeléseken gazdagodott meg. A többi (Simicska, zakó, stb.) stimmel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na jó, normális országban eleve nem jön fel egy olyan mint Gyurcsány vagy Bajnai, így később erre az útonállásra sincs szükség.
@vakapad: Na hogyne. Iskolai takarék.
@♔bаtyu♔:

Már meg tudom saccolni a következő hozzászólásodat:

"Orbán tönkretette az országot. Majd visszavonja. Mi ebben a gond?"
@♔bаtyu♔: haha, a fidesz szavazók meg a barátok közt nézők között azért elég nagy az átfedés, a jobbikosoknak meg még a barátok közt is meghaladja az értelmi szintjüket, nekik ott az echo tv :D
@♔bаtyu♔:

Hát, ha ennyid van összesen, akkor nem értem, hogy mit erőlködsz.
@vakapad: 2010-ben te vajon hová szavaztál?

Ne szarjál be, vágom én azt, amikor Orbánék tönkreteszik az országot és elhiheted, nem fogja addig húzni, mint csótányod.
@♔bаtyu♔: ne hazudozz, legutóbb még az szdzs székházban voltál portás, de kirúgtak mert nyitva felejtetted a gázt :D
@♔bаtyu♔:

Vállalkozó vagy te a nagy lófaszt. :DDD
@parti_giano:

De csak két vállalkozás között. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: úgy vállalkozó, mint mikor Blogger Géza előadja, hogy pénzügyi szakértő :D
@_most_: Volt is nagy pánik az SZDSZ zsidói között.
@Penivaldes
Pennike, igazad van, mindkét műsor időnként jó. Kisgyermekes anyukáknak adnak jó tanácsokat, és elég széles spektrumú a kínálat. / szociológus, pszichológus, főzés, kreatív technikák, stb/
@Imola Helyesi: :))))))))))))))))))))))

Na meg néha jó nők vannak benne.
@parti_giano:

" bebasszák a petárdát a lőszerraktárba, aztán jön batyu és megmagyarázza, hogy így kell alagutat ásni."

Még nem olvastam a kommenteket, valószínűleg nem is olvasom végig, de ez a mondat egy lateinertől valami gyönyörű:)) Minden G-klón ellenére már megérte.
@♔bаtyu♔:
Meghívnak művészeket, és ez jó. Érzik, hogy törődnek velük.
@Penivaldes:

Vállalkozó létére milyen türelemmel viseli Vityáék gazdasági ámokfutását. :)
@Kis ember:
Azta, kisnagyember, látom, te csak most élsz itt, a napkeltés szocis időszakban nem.
@vakapad: "...ezt a (szerintem már régesrég elhatározott) módosítást Merkel látogatása UTÁNRA időzítették, így az a látszat, hogy a gonosz Merkel gazdasági zsarolással vette rá a szegény regnálókat, és ők így nem önző politikai okokból, hanem a magyar nép érdekében lépték meg a módosítást. Ügyes."

Azért a nép, illetve a 2/3 feletti rész nem ennyire hülye, átlátnak ők is a szitán.:D
Azé maradhatna így az ertéel híradója.
@♔bаtyu♔: Milyen döntéseket hozol te bumfordi? Habony megírja, hogy mit kell tolnod az index blogjain, oszt jónapot. Legfeljebb azt döntöd el, hogy szarás után használj-e papírt,vagy ne. Aztán ha rosszul döntöttél akkor visszavonod.

Ismerek pár komoly vállalkozót, hát nagyon nem úgy működnek, hogy döntenek valahogy, aztán visszatáncolnak belőle.

Ráadásul egyszerű vagy, mint a faék. Nézd már meg a hozzászólásaid. Tök egy kaptafára megy minden párbeszéded. Habony helyében kirúgnálak, te csiga. Ha nem lenne gerincem, nekem ez a meló sokkal jobban menne, mint neked.
@_most_: Mér' a két csávó nem ugyanaz? Meg van még a fejesrob, meg még pár, az is mind ugyanaz az ürge. Az egész index blogos trollkodás mögött áll mondjuk 2-3 kis bértrollnok a székház alagsorából. Meg persze van pár beeső hülye, de ezek az egésznap váltásban kommentelő nickek nyilván ugyanahhoz az emberhez tartoznak, a stílusból is látszik.
@hacsaturján: akkor tényleg nem jó képet küldtem. keresek egy olyant, ahol fordított a felállás.
@Imola Helyesi:
Hát akkor mégis csak van szólásszabi? Mer a zindex erőssen baloldali liberális meg szereti a globális szegkultúrát , a vallóvilágot, stb.
@♔bаtyu♔: ne használj idegen szavakat/kifejezéseket (vállalkozó, döntés), ha nem vagy biztos a jelentésükben...
Meg innen értesülhetünk, hogy mi a legújabb gagyifilm siker.
@Simlicske: Ócska ki hülye bolsi vagy, azt hiszed, valaki nem tartozik a bagázsodba, az már a fidesz székház alagsorából ír.

B+, mint a 70-es években, vagy komcsi vagy ellenforradalmár.

Tudod hányan nem bírják itt a pofátokat? Érted, akárkire, de rátok soha.

Nézz már körül te ostoba. Arról nem is beszélve, hogy sokan egyszerűen csak azért mert ti valóban szarok voltatok. Ezeknek egyszerűen Mekk mester minden ballibsi, köszönd meg Gyurcsányodnak faszkalap.
@♔bаtyu♔: Legfeljebb azt döntöd el,melyik kezeddel fogod a farkad ,mikor hugyozol...
@parti_giano:

aszt kűggye el, ahogy állok a mamajev kurgánon rénekkel körbe ölelve, háttérbe az iglu, három jegesmedvével, szocialista-realista megfogalmazásban.
@♔bаtyu♔:

Emlékeim szerint az a ballibsi kormány 2002-2010. közt nem akarta kicsinálni a simlicska féle hörtv-t. Pedig az igencsak beszólt meg behazudott a szociknak.
@♔bаtyu♔: kedves batyu.)!:)
saccperkábe ez a szint megy nálatok is, hogy aki nem ért veletek egyet, az biztos kamrában élő bolsilibsi..
vagyis bagoly mondja verébnek..
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

elengedett kézzel is tud hugyozni. saját bevallása szerint.
@♔bаtyu♔:

Hallod batyu, neked nagyon jó haverjaid lehetnek, ha a vállalkozásod irányítása helyett itt baszod a rezet. Tán te is állami megbízásokat intézel?
@Penivaldes: A csákó egészen biztosan az le sem tagadhatja. Először is, kellően ostoba hozzá.
@Orica Középföldi: benne lesz az opera partii giani-ban, csak nehogy ráhel elhozza rá a haverjait.
@♔bаtyu♔: A kurva nénikédet te paraszt!
Nem ti ballibáztok akárkit aki nem a viktorod seggét nyalja?
Te seggarcú barom.
Egyébként én sosem voltam akkora ballib,mit a viktorod.
Amennyit tudok bizonyítani az jelenleg csak annyi--készülnek kivinni a cégeket az anyaországba-dolgozókkal együtt(szelektálva),autóipar.Részletek csak üzenetben.
@látjátok feleim szümtükkel: Ne szarjál be, megyeget. Mellesleg nincs fideszes (potentát) haverom.
@Simlicske:

ez a batyu vállalkozó korábban valami dugásról értekezett....
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Takarodjál már homokos geci. Mást sem hallok ma b+, mint a mocskos pofádat.
@♔bаtyu♔: drága pici batyum.) az ellenkező oldal is ezt mondja pl rád, ja tudom, ők csúnya libsik, na de akkor ti is csúnya fideszesek vagytok?:)
remélem tiszta.
@hacsaturján: Mi a gondod, természetellenes?
@Penivaldes: Egy ballibsi nyilván fideszezni fog. Végül is olyan szempontból jogos, hogy Orbánékra szavaztam és 2018-ban is elképzelhető, ha el nem kúrják.
@♔bаtyu♔: látom nem tiszta, amit leírtam. na sebaj, attól még lehetsz..
@♔bаtyu♔: Ehh,te barom!
A klónom ma csak másik két blogon talált meg,de jól tolja!
Bár te ahhoz is hülye vagy,hogy ezt felfogd!

Amúgy igen ,csak a mocskos pofámat hallod,mert az ilyen gyökereknek ez jár.
Legközelebb mással beszélek így.
Valamelyik másik lelkes amatőrrel.:))
Mit rugóztok ezen, a világ így működik.
Na a poszthoz is:
majd putyin után meglátjuk, mert az ilyen orbán-féle retardáltakkal az a gond, hogy mindig annak akarnak megfelelni, akivel beszélnek... (ha nem áll be a sorba, mint eu- és nato-tag -főként, hogy egy tarhálós kis tolvaj is- elengedik az eddig láncon tartott csahosokat)
@Penivaldes: Nyugodt vagyok.

@♔bаtyu♔: Egyébként lassan megyek,mert már fáradok.
És ez leginkább ébredés óta van így.:))
@Sir Bates dö Hól: Olvasván téged, inkább te tűnsz retardáltnak.
@Sir Bates dö Hól: Ebben igazad van.
De putyin max. tank,meg Ladagyárat tud ígérni.
Pörög a hülyegyerek, mint a beszpídezett hörcsög.
@♔bаtyu♔: Már hogy érted, hogy bolsi vagyok? Bolsevik? Az azt jelenti, hogy többség. Végülis 8 millió választóval, és 1,5 millió fidesz szimpatizánssal számolva valóban a többséghez tartozom. Nem gondoltam, hogy ma még valamiben igazad lesz herebatyu. De látod, mégis megéri itt töltened az idődet ahelyett, hogy a menő "ahogy esik úgy puffan" vállalkozásodat irányítanád. Mu-ha-ha. :-)
@Magna cum laude Tigeri másztesz digrii: Na,itt is megtaláltál?
Ha kiderül,hogy te vagy batyu,még bírni is fogom azt a barmot!:))
@Simlicske: Persze, a többség vagy. Holnap pedig talán Napóleon.
@hacsaturján: Legfeljebb olyan lesz a naci. :-) De nem baj, unorthodox vizelés.
@♔bаtyu♔:

" Egy ballibsi nyilván fideszezni fog. Végül is olyan szempontból jogos, hogy Orbánékra szavaztam és 2018-ban is elképzelhető, ha el nem kúrják. "

Nem csak a ballibsi Fideszezik, hanem a Jobbik is, ráadásul oly módon, hogy egyszerűen sok esetben képtelenség megkülönböztetni őket, még ideológiai alapon is. Ezért van az, hogy sokszor én is leballibsizek egy agyatlan jobbikost.
@♔bаtyu♔: Bocs, de te mondtad. Bolsevik. Most akkor mégsem? Döntsd már el, ciki már ez neked. Nem teszel jó benyomást az embertársaidra.
@parti_giano:

renonc! nincsenek rajta mackók, meg én se. (mint hős anyai vállalkozó)
Batyu, téged üldöznek a férfiak? De jó neked:)) Még a klónjaik is.
@Penivaldes:

Még a pofazacskója is azzal van tele... :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Na most akkor elárulom, hogyan lopták el a nickedet, de csak azért, mert te ostobább vagy mint gondoltam.

Régen történt. Hatan álltatok körül egy csókát, akinek ellopta valami haverod a nickjét.

És miközben körberöhögtétek, ez a csóka közben ellopta az összesét, a tiedét is.

Nem én voltam:))
@no_successful2:

kegyed egy komoly, analizáló elme, nemde?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jaj a hörcsög az olyan cukimuki pici állat, ahogyan fogja a búzát a mancsában, és pislog:)
neked még megvannak a hörcsögjeid? születtek pici hörcsögök? ha születtek, azoknak már van picijük?
@hacsaturján: mindenki bementaz igluba. maga közvetlen a rudolf mögött állhat (mint hős anyai vállalkozó), ahogy elnézem a fejét.
@Simlicske: Nekem nem ciki, hiszen te vagy a bolsi. Nagyon lovagolsz ezen, zavar? Már nem ciki, liberális vagy.
@Simlicske:

" Már hogy érted, hogy bolsi vagyok? Bolsevik? Az azt jelenti, hogy többség. "

Már hogy érted ? Arra a 8 millió többségire gondolsz, aki nem ment el szavazni, mert neki megfelelt a mostani kormány ?
@no_successful2: Vagy a ballibsiből lett jobbikosok.

Dehát ha vikinek elnézik a hívei...:))
@no_successful2: Ők úgy értik, hogy győztek. Jó, nem, de végül is igen.

Ezek nagyon nagyon okos csákók:)))
@parti_giano:

nu, de hol maratt belüle a szocialista realizmus? (ha erre aszongya, hogy hasznájjak gumit, akkor itt és most menten lelövöm!)
@♔bаtyu♔:
Ez a blogokon való üldözési jelenet elég érdekes.
Csak nehogy erről csináljon az index képregényt vagy az rtl egy jó kis híradót.
@no_successful2: Na elmész te a picsába hülyegyerek!
Na,a másik fele.
Vagy mert a többit sem tartja sokra,nem?
Latyi ezt énekelte a múlt századb elejében, közepében..... lalalalala üldöznek a nők.
Most meg: üldöznek a klónok a blogokon.....lalalalala
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: azt már odaigérte bélátokon keresztül vonának:-)...
@hacsaturján:

Minek rugózni azon, ami egyértelmű.

Személy szerint nekem tök mindegy, mert eddig se nagyon néztem az RTL.-t meg ezután sem fogom. Egyszerű alku történt és nem több.
Vagy ti az RTL-től valami fene nagy elvi állásfoglalásra számítotok ?
Elkezdtek a zsebükben turkálni, erre elkezdtek anyázni. Most pedig létrejött a megállapodás, a fegyver meg súlyba mindkét oldalon, és oszolj.
@♔bаtyu♔:

Ha csak megyeget, akkor ne dicsekedj. Egy vállalkozásnak ( ha a tulaj holnap is enni akar ) menni kell, nem megyegetni.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nos tudod vannak olyan polgártársak akik sokszor váltják a nézeteik, és a végén már nem marad semmi, csak a Szakadék tele csontvázzal.
@Imola Helyesi: Ja, voltak itt kalandok. Ma már nem annyira érdekes, jó viták sincsenek, mert a ballibsik nagyon kivannak idegileg.

Ennek a Tigerinek akkor is büdös nagy orcája volt, kurva sokat röhögtem akkor rajta, ahogy magyarázta, hogy nem képes senki ellopni a nickjét, miközben már rég le volt klónozva. Ráadásul nézz rá a nickjére, vagy húsz példányt lehet belőle csinálni:))))
@Penivaldes: Senki nem vált nézeteket,max. pártot.
Az ember időközben rájön egy két dologra.Ennyi.
@Imola Helyesi: Kedves Imola, fuss lassabban, és téged is üldözni fognak, sőt utolérnek.
@♔bаtyu♔: Ez akkor volt,mikor a "vállalkozásodat" alapítottad?:))
@♔bаtyu♔:
"Te ilyenkor amúgy mit csinálsz? Akkor is belerohansz a témába, ha azt látod, hogy baromság? Csak azért, mert valamikor állítottad?"
Mint Orbán az illiberalizmus védelmébe?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: senki? ezt kétlem. persze vannak olyanok, akik szilárdak, de hidd el sokan adják el magukat, és nemcsak névleg, hanem hosszú éjszakákat töltenek azzal, hogy átalakuljanak, mert önmagunknak nem hazudhatunk, aztán mégis becsapják maguk, miközben erről nem tudnak.
jobb tölgyfának lenni és csörgőkigyónak.
Istenem, milyen régi kapcsolatok vannak itt.......
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nem, az ősrégi.

Ez olyan 3-4 éve lehetett. Akkor még az index blogszoftvere nem volt képes kiszűrni az idegen karaktereket.
@♔bаtyu♔: Sőt!Ennek a tigerinek,már akkor is büdös nagy orcája volt amikor régen olyan náczirasszista blogokra írt,amelyek a hozzád hasonló faszfejek szerint libsibolsi blogok lettek.
Nem vagytok hozzászokva,hogy senki nem vált olyan gyakran színt,mint a gazdátok.
@♔bаtyu♔:
Ne vedd olyan komolyan, lehet, hogy szeret.....
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Az első sort értettem, elég szabatos volt, a te szinteden, de ezzel nem tudok mit kezdeni,
idézem:
"Na,a másik fele.
Vagy mert a többit sem tartja sokra,nem?"
@Penivaldes:
Ühüm, Fuss, hogy utólérjenek.......
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Bérkommentelést,vállalkozásba?"
Ez összekeveri a számlaképességet a vállalkozással.
Azaz a megbízóinak van annyi esze, hogy nem veszik bérlistára.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nekem te nem nagyon tűntél fel, tudom, hogy te okos csákónak tartod magd, de a mocskos stílusoddal valójában 12 belőled egy tucat.

Amúgy pedig én csak idejárok az indexre.
@♔bаtyu♔: Há szép nem vagy,hülye ne legyél.:))
Ordas nagy kamu azért nem kell...
@Penivaldes: Nem kell annyira mellreszívni, sokan itt csak szórakoznak.

Nekem a kedvencem az EU-s blog, ahová bedobom magam lazán mondjuk azzal, hogy ki kellene lépni.

Látnád, mint a darazsak:))))))))))))))
@no_successful2: Bocsánat:Mert a többi pártot sem tartja túl sokra.
@♔bаtyu♔:
Szövegértési nehézségeid vannak? Azon az általánosban kellett volna segíteni, itt már késő!
@♔bаtyu♔: igen drága aranyos batyu, de mi lesz a világgal, ha a hozzád hasonló pengeeszűek is hülyéskednek? mibe bízhat akkor ez az ország?
persze megértelek. a sok buta libsi. nem értenek meg, és ezért gúnyolodnak veled. és elhiszem, hogy ez arra sarkal, hogy szórakozz inkább.
@Penivaldes: Jajmár!Annyira nem akarok neked semmi gonosz poént mondani.

@kekex: :))

@♔bаtyu♔: Általában csak az elvtelen fideszgecikkel vagyok így.
Vajon miért?
Egyébként amikor értelmeset írtok,abban egyet is tudok érteni veletek.
@Penivaldes:

Lehet, hogy nincs is nézetük, ezért nem azt váltogatják, hanem a köpönyegüket. Nem ugyan az.
@hacsaturján: most mit reklamál, az iglu egyik falán somogyi árpád kaszás legény képe van, a másikon pedig egy orbán portré, a kasszás legény címmel. na ugye?
@♔bаtyu♔:

"Nekem a kedvencem az EU-s blog, ahová bedobom magam lazán mondjuk azzal, hogy ki kellene lépni.

Látnád, mint a darazsak:)))))))))))))) "

Pedig csak jót akartál nem ? :))
@látjátok feleim szümtükkel: Ne fárasszatok már!
Általános iskola 8. osztály.
szavazás.
Szavazol az egyikre.
Nem teszik.
Legközelebb másra szavazol.
@no_successful2: Én az EU-val úgy vagyok, hogy leginkább nem érdekel. Az sem ha kilépünk, az sem, ha benne maradunk.

Alapvetően egy gyarmat vagyunk,egyre csökkenő szólásszabadsággal. Sovány vigasz persze, hogy ez vonatkozik a gyarmattartóinkra is.
Lassan mennem kell pihenni.
Mert aztán jönnek a különböző amerikai sorozatok,amelyekben kormánybuktatási praktikákat lehet majd látni.
@Penivaldes:
Pennike, nem biztos, hogy csak a mastro-janik meg a tigrisek okosak, mert itt erősek.Bár ki tudja, ennyi névvel......
@Imola Helyesi: a tigris az egy okos állat, és macska.
egyébként a valódi erőhöz kell ész. különben bélsárt sem ér.
Az RTL rosszabb lett, mint az ATV.
Elfogult MSZP és Gyurcsány seggnyalás,megy ezerrel.

Azt meg ki nem szarja le ?
@Penivaldes: Nem, de saját bevallása szerint nem is kell.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Amennyien undorodnak ezektől, ez inkább jó.

Feri az örök demokrata, csípem ahogy sorra elgáncsolja azokat, akik elévágnának.
@Penivaldes: Ajánlj neki te, szerintem örülni fog:))
@Penivaldes: Talán már nincs,nem tudom.
De jó éjt neked is és mindenkinek!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: lol, nyilván bárki aki a fidesz mutyiait felhozza, az Gyurcsány kottájából játszik, annyira egyszerűek vagytok ti fideszesek :D
@Magna cum laude Tigeri másztesz digrii:
Van, aki forrón szereti, Forró mezők, Hosszú forró nyár ...ja, az nem film.
@Penivaldes: nem ajánlgat ő, inkább csinálja. ha megjelenik itt, akkor csak úgy ápolgattya vitya farkát:)))
Látom, ostoba majom akad még.
Megoldom, nem gond. Bocsi, ha régóta itt bacta a rezet, nem érek rá állandóan.
@Penivaldes: hol lehet megvenni az upanisadokat képregényben?:-)...
mandiner.hu/cikk/20150204_greczy_zsolt_mirol_tehet_gyurcsany_ferenc
Nos, ez aztán rövid és tömör (a többiek között)
"- hogy Bajnai azt mondta, pártok feletti mozgalmat szervez, majd pártot alapított, majd ott hagyta az egészet az országgal együtt"
@Imola Helyesi: csá ebola, má hiányoztál:))
@kekex: Miután egy év alatt elköltött Soros pénzéből egymilliárdot és ebből ez a tehetséges ember elért összesen 2%-ot, gondolom, Sorosék sem erőltették, hogy maradjon.
@taga20:
Hát veled meg mi van, hogy elbujdokoltál....:))
@Imola Helyesi: Érdekes műsor volt az ATV-n.
@♔bаtyu♔:
Ja, hogy te Soroséknál a kasszakönyv közelében vagy? AZ más, hiszünk neked!
KOMOLYAN!
A rabbid remélem nem ró meg ezért!
Hisz ennyire kiválasztottak mi itt nem lehetünk, de te igen. Majd azért szólok, ha irigy leszek, még nem.
Szorgos munkával kiguberáltam adatokból az RTL Klub nézőszám alakulását a Híradó műsoránál.
Az adatok a 18-59-es korcsoportra vonatkoznak:
2014. június hóban szélcsend idején napi átlag:
514.000 néző.
2014. október hóban begorombulás után napi átlag
898.000 néző.
Bónuszként még egy adat: A TV 1 adót fő műsoridőben fent jelzett korosztálynál 100 emberből 3 nézi.
no comment
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem is! megvilágosodtam, szerintem ebola itt a legdecensebb csaj itt:)))
@Penivaldes:
BÉBI!
Bírj magaddal!
Ez a sok libsibolsi itt árgus szemekkel figyel, a jobbikos orosz elvtársak pedig még étkezési és ivási szokásaim után is érdeklődnek, az ívási szokásaimról nem is beszélve!
Szóval lazíccs... :D
@Mariann19: Ja, lehet, hogy 2018-ban nyer a DK?
Te jó ég, mi van itt, pár óráig nem néztem bele a blogba, időközben meglepték a darazsak :))
@taga20:
Azért a szoknyahosszt előtte csekkeld le, a kosárméret se mindegy (durva meglepetések érhetnek!), a magassarkú pedig 10 cm felett kezdődik!
Azért én gyanakodnék, ha a második keresztneve neve BÉLA! :D
@taga20: most azon gondolkozom, hogy a decens fokozása a decibb és legdecibb?
@parti_giano: nesze
Az istenekben pedig: torkig lakottságként lakik az esőben, erőként a villámban, pompaként a nyájakban, tündöklésként a csillagokban, szaporodásként, öröklétként és kéjként a nemzőszervben, mindenségként az űrben.
Ez a tigris mester csak háromszori nekifutásra tudott elbúcsúzni....
mandiner.hu/cikk/20150204_szabo_timea_a_kovetkezoket_kerdezem_vona_gabortol
- A holokauszt a magyarság problémája, vagy, ahogy szóvivője mondta korábban »nem elsősorban a magyarságot érintette, hanem inkább a zsidóságot«? Miért nem vett részt még soha egyetlen holokauszttal kapcsolatos megemlékezésen sem a Jobbik?

- Miért számít rossz hírnek egy cigány csecsemő megszületése?

- Milyen a hivatalos viszonyuk a Magyar Gárdához, a Betyársereghez és a Zagyva György Gyula vezette Hatvannégy Vármegye mozgalomhoz?

- Hogyan kívánják pótolni azt a több ezer munkahelyet, ami a »multik« és a nyugati cégek általuk – és a Fidesz által is – sürgetett diszkriminálása esetén elveszne? Majd a »turáni befektetők« teremtenének új munkahelyeket?

- Hogyan gondolják, hogy NATO-tagként semlegesek maradhatunk Oroszország és a NATO konfliktusában?”
@Imola Helyesi: tudod kedves barátnőm, van egy olyan hely, hogy munkahely. oda bemegyek minden nap és jó kidolgozom magam, estére jól elfáradok, asztán hazajövök, segítek az asszonynak, utána meg kikapcsolódás képpen benneteket is olvaslak. na ez az én bujkálásom:))
@parti_giano:
Nem a decép, decinos, meg a deokosé.
@Imola Helyesi: Pedig mire rendesen
kifertőtleníti a száját sok idő telik majd el.
@Penivaldes:
... izé, hagyjuk! Szóval a "meglepetés" nem annyira jó néha, de igyekszünk jó pofát vágni hozzá!
@kekex: Ha a Jobbik lenne kormányon, eleve kilépnénk a NATO-ból, így az uccsó kérdésnek nem sok értelme van.

(Amit én nagyon tudnék támogatni).
@taga20:
Akkor most jó pihenést neked!
@♔bаtyu♔:
"Nem vagyok szép, de a nők csípnek."
Akkor rád startolok.
Fogad van?
@kekex:
Neeeeee... ezeket?
Így?
Inkább a valóvilág féle fost nézem akkor!
Állítólag ott a nemzet nemzésén ügyködtek. Vagy tévedek? :D
(Én se gondoltam komolyan, de zázrivecz elvtárs csak azután jöhetne...)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én egy meglepetést tudok elképzelni, hogy első randin hirtelen letépem a ruhám egy részét..
egyébként értelek,. képen vonzó, élőben meg ááá
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hát remélem így néz ki hátulról, ha má ennyit udvarolok nekije:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/22579.w-800.h0.q100.jpg
@taga20:
NEM HISSZÜK EL!
Nem mersz imolabéla pengeéles érveivel és gyökeivel szembesülni, ezért megfutamodsz!
TUDTAM!
Gyáva nyuszi vagy... :D
@♔bаtyu♔:
Te dilis!
Mi köze a DK-nak direktben az RTL Híradó nézőszámához?
Micsoda abszurd összefüggéseket tudsz kitalálni elvakult Gyurcsány gyűlöletedben...
Próbálj makroban eseményeket szintetizálni, reális következtetésekhez jutsz.
@Mariann19: Na most elmondanám, hogy én nagyon csípem Gyurcsányt. Eleve kedvenc politikusom a másik oldalon. Drukkolok neki, hogy ne gyűrjék le.
@Imola Helyesi:
"Hosszú forró nyár ...ja, az nem film. "

Tévedsz. Volt egy ilyen című amerikai filmsorozat. Bár az még valószínűleg a születésed előtt lehetett.
@♔bаtyu♔: apám, hosszú évek kemény munkája, de meg van az eredménye!
egyetértek veled, vagy egymással:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Kevered a kullanccsal! "

Jogos.
Elnézést kell kérnem a darazsaktól.
@♔bаtyu♔:
"Hányat parancsolsz?"
Eltetted kis dobozkában a fogaidat húzás után?
Olyat nem kérek.
Amennyiben már harapni nem tudsz, ad acta az ügy.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: figyu, én most olyan leszek, mint kutuzov. állandóan hátrálok, de a végén én nyerek:))
@Penivaldes:

Törpehörik már nincsenek, de most megint van egy "normál" arany.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: arany. akkor az a legmagasabb szint. tudtam, hogy egyszer eléred.
egyébként a törpék eltávoztak?
@♔bаtyu♔:
"Én nagyon csípem Gyurcsányt."
Mi van? Elektrosokk kezelést kaptál?
Most itt hagysz a nagy bizonytalanságban, nem tudom, hogy hova tegyelek.
@Penivaldes:
Ha már ráugrottál, tépd szét / Bolit/, mint egy mestertigris.
@Mariann19: Ugye van a hétköznapi protkó, a takarékos, csak 20 fog főzelékekhez elég.
Az ünnepi már gazdagabb, 32 fogas, a rántott húshoz. Darálónak hívom, ha beindul a környezet is veszélyben van.

Aztán van az extra, a 40 fogas, ezzel megy a szex. 2 évente, mert nagyon kanos típus vagyok.
@♔bаtyu♔:
Bazz... ez a klón nicked? Kivágom, ha ez a tetű itt szórakozik! :)
@Mariann19: Mert te ballibsi vagy, neked ez magas.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Batyuban nincs klón nick, mert az is az enyém, nehogy leklónozzák.
@Sir Bates dö Hól:
Félreérted... az úgyvót... :D
Különben is, a Bundesmutti mindenben igazat adott Nulladik Piktornak és visszakullogott nyomorúságos vityillójába, szánalmasan gyenge gazdasággal rendelkező hazájába!
Ja, meg stadionja sincs a kertibudija mellett!
Ja, a másik kedvencem pedig Kövér.
@Imola Helyesi:
Mi köze a napkeltének az RTL klubhoz?
@Imola Helyesi:
Ámodik a nyomor béla? Innod kéne, valamit... hisz így még csak annak se tudhatjuk be ostobaságodat. :(
@♔bаtyu♔: Ja hogy amikor ilyen látványosan túllépitek megengedett sebességet a szopórolleretekkel akkor hirtelen poénosra veszed. :-))
@Hegyimеdve: az ördögmotolla. na az túllépte a határt:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Ja, meg stadionja sincs a kertibudija mellett! "

Horribile dictu, lehet, hogy még kertibudija sincs ?!
@♔bаtyu♔:
Ezen miért nem lepődhetek meg.
Komcsi család (Kun elvtárs lelkes hívei, "munkatársai"), álkomcsi tagja, előnyök a Szocialista Hazáért, MSZMP KB Társ.Tud.részlege, érdekes munkatársak, előtte még Horváth elvtárs hátszele... manapság pedig lelkes komcsigyalázó. Tök hiteles a faszi, szinte már maga Gerő elvtárs.
@♔bаtyu♔: öreg te tucc ilyeneket is kommentelni?
szerintem, te nem az a régi lehecc, te valami badzsi új lehecc:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Iyenek ezek a gyanús németek, megtévesztésileg csinálják csak, mert tudják, hogy az az igazán gyanús, aki nem gyanús!
RAVASZDIAK!!!
@Kis ember:
Tul.képp rohadék vagy... keresztkérdések... ravasz! :)
Höööö... a Lidl-ben sem ártana egy minimálszint az alkalmazottaknak:

index.hu/mindekozben/poszt/2015/02/04/oriasi_learazas/
@Mariann19: Most poénkodik össze-vissza, mert qrva nagy égés ez. Így terel.
@jöttem: :) ilyenkor a legjobb a társad kezét fogva nézni a Holdat. 9 hónap múlva meglesz az eredmény:)
@Hegyimеdve: Ez mitől poénos, mert nem vagyok olyan elvakult mint te? Milyen szopóroller, nézz már rá a legújabb közv. kutatásokra.

Valóban Gyurcsány a kedvencem a másik oldalon. Ettől azonban még nem vagyok ballibsi.
@Imola Helyesi:
Mármint az ugrásodra értettem. Én neked bármikor...
@Penivaldes:

ne ijesztgess! elég gondom van így is.
@jöttem: ako nehogy elkezdjél itt vonyítani, me ebola má egész nap aszt csinájja:)))
@♔bаtyu♔:
Annyi új név van, itt hogy nem tudom követni, három tigris, medve, mackó/ ja ő volt /.
@Sir Bates dö Hól: ja egyébként 4 C fokban is úszhatnál abban a tóban. csak gyorsabban kéne kalimpálnod:)
@Imola Helyesi: Ja, lehet egy pár száz nick itt vagy hat embernek. Biztosan sajnálják, hogy a tüntikre ez nem érvényes. Ott ugyanaz a 300 csóka van 2010 óta.
@taga20:

Jajjmán, hát csak a figyelmedet akarja felhívni magára... Neked semmi nem jó?
@taga20:

hogy jöhetnék én ebolához? nem vagyok annyira kifinomult és művelt.
@Hegyimеdve:
"Most poénkodik össze-vissza, mert qrva nagy égés ez. Így terel."
Jó játék ez nekünk is.
Mint macska az egérrel.
@Sir Bates dö Hól: persze. szeretet ovezi a rajzokat, megtalalod magad bennuk.
@♔bаtyu♔: a végén még lebuksz és kiderül, hogy te vagy ebola:))
@Penivaldes:

volt. de már kezd problémává enyhülni.
de hagyjuk.
igaza van tagának. nem vonyítani járunk ide.))
@ornagy50:

hi, darling. földön? vízen? levegőben?
@jöttem: remélem megoldódik.
ja és tagának mindig igaza van. kivéve, ha..
@taga20: Ja, te pedig a Maci és a Mariann. Itt minden megeshet.
@♔bаtyu♔:
"Mert te ballibsi vagy, ez neked magas."
Gyere, versenyezzünk!
Adok némi előnyt, és még a témát is megválaszthatod.
Csak vegyél először az orosz piacon egy 32 db-os protkót, /ott állítólag árulják/, hogy a tudásom láttán nyitva maradt szád ne üresen tátogjon, mert fogatlanul nagyon ronda leszel.
@taga20: szervusz tesókám, hogy tetszett a köszöntőversünk?
@Mariann19: Persze, versenyezz, hajrá:))

Na látod, ezért van a 40 fogas protkóm, hogy megvaduljanak a csajok.
@Penivaldes: hejes a bőgés húgi! eszt szeretem:)))
Megvan! Kiadom Az alkimistát képregényben!!!
@Sir Bates dö Hól: én támogatlak benne!

Többiek!!
Ti is támogassátok az urat!
Ostoba nermuzsikok legundorítóbb példánya felböfögött:

"Lázár János szerint a német és amerikai baloldali sajtó "hadjáratot folytat", az Angela Merkel látogatása előtti napokban is fenyegető hangvételű cikkeket közöltek annak ellenére, hogy - mint fogalmazott - a német cégek sok pénzt kerestek Magyarországon."

Olyan szívesen látnám azt a baloldali listát... hisz így ez csak egy ostoba röfögés, egy ostoba lénytől, aki nem képes nevesíteni mindezt.

Ellenben ez egy konkrét lista:
"A Frankfurter Allgemeine Zeitung több cikkben is foglalkozott Merkel budapesti látogatásával, valamint portrét is közölt Orbán Viktorról, mely szerint a magyar kormányfő a többséget "arra használta fel, hogy a párt tartós előnyére szolgáló módon átépítse Magyarország intézményrendszerét". A Süddeutsche Zeitung szerint a magyar "titkosrendőrség undok módon megakadályozta" a hétfőre szervezett tüntetést, a vizit pedig nem hozott nyereséget. A Handelsblatt arról ír, hogy éppen az ellenkezője igaz a miniszterelnök állításának, miszerint a német-magyar viszonyban nincs semmi gond.
.
.
A Handelsblatt Orbán, a kaméleon címmel közölt kommentárt Hans-Peter Siebenhaartól, aki az adórendszerre utalva hangsúlyozta, hogy éppen az ellenkezője igaz a miniszterelnök állításának, miszerint a német-magyar viszonyban nincs semmi gond. Kifejtette, hogy a magyar kormányfő kelet és nyugat között egyensúlyoz, "eljátssza a nagy európait", ha számára az a hasznos, de a másik oldalon Oroszországnak "udvarol", Merkel pedig Budapesten megpróbálta rávenni őt az EU irányvonalának követésére az ukrán válságban.

Úgy vélte, Vlagyimir Putyin budapesti látogatásakor megmutatkozhat, hogy Orbán mennyire megbízható. Hangsúlyozta: az orosz elnök "politikai árat" követel majd a hosszú távú gázszállításról szóló szerződésért, és az egyre hevesebb ukrajnai háború miatt ez az ár "sokkal nagyobb lehet annál, amit egyesek el mernek képzelni".

A Spiegel Online hírportál Látogatás Magyarországon – Merkel nem beszél világosan címmel számolt be a látogatásról, kiemelve, hogy a kancellár "visszafogottan fogalmazta meg bírálatát", megmaradt a "kritikus utalásoknál" és a "művészien becsomagolt kritikus fejtegetéseknél", amelyek valószínűleg nem voltak "különösebben fájdalmasak" Orbán számára és "csalódást" okoztak mindazoknak, akik világos beszédre számítottak a kancellártól."

hvg.hu/vilag/20150203_Orban_a_kameleon__kiveseztek_a_Merkella

De'télleg, egy nerseggnyalonc segítsen már nekem, melyik a balodali? Komolyan érdekelne... Persze jöhet auf deutsch is!
@évásanyó: évikém, aranyasok vagytok mindannyian:)) köszönöm a verset.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Putyin nélkül kellene addig elzárni a gázt Ukrajna felé, amíg a magyarok besorozását le nem állítják.

Szerencsére fegyvert eleve nem szállítunk és remélhetően nem is fogunk.

(A csehekhez, szlovákokhoz hasonlóan pedig a NATO-t sem kellene beengedni).
@taga20: sokáig legyél velünk öreg harcos!
@ornagy50:

Ne aggódj! Én vasból vagyok. Talán azért van annyi légüres tér a fejemben, hogy ezt ellensúlyozza.))))))
És amíg én talpon vagyok, addig a többieket is húzom magammal.
Majd szólok, ha kezdhetsz aggódni. Pl., ha egyszer okosra alszom magam. Mert akkor hia lesz a mátrixban.
@taga20: tudom, de Sir nem istenség. Ő csak a Sir.
:)
@Penivaldes:

Ahogy Hannibál mondta:

" Vagy találunk utat, vagy építünk egyet."
@Penivaldes:

Az. Nem is az evős!))))

Ez lett az életfilozófiám.
@taga20:

évikém, aranyasok vagytok mindannyian:)) köszönöm a verset.
sokáig legyél velünk öreg harcos!

Azért bemutattátok a nyalás magas iskoláját!
@taga20:

)))))))))))
te aztán tudod az ember lányát motiválni.
@tristen2005:

csak akkor születtek nagy dolgok, ha bátran nyaltak, akik mertek. ))
@Penivaldes: küldök egy zacskó spént.:))
@jöttem: Ja, mellényúltam, téves volt az infóm.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nagyon fajint, de tristennek ne mutogasd, me még nyalni sem tud, csak irigykedni:)))
@jöttem:

Persze, mert a bátrak úgy nyalnak, hogy a kis dolgok mind eltűnnek!:)
@jöttem:
ŐPrágasága jól van? :)
Tábornok úr csapja a szelet?
Kérdezd a "kályhacsőről"!
Szóval akkor tali?
www.mosonshow.hu/?page_id=382
@tristen2005:
Ilyenek ezek... veled együtt, még a guminőjét is újrafutóznátok! :D
@Imola Helyesi: drága bogaram, ez kurva jó! ilyenkor szeretlek:))
lenne egy kérésem, a bolhás tristen bundáját legyél má szíves megvakarni, egy-két jó szóval:))
@taga20:

Kecsege! Az én nyelvem nem esztergagépen csiszolódott!:)
@taga20:
Rendesen meg van rajta minden, talán még főzni is tud... :D
Amennyiben nem szeret kajakozni, elnézem neki!
@♔bаtyu♔:

A többin is el kellene gondolkodni. Olvaslak délutántól. )))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne légy nagyképű, múltkor az egered is panaszkodott, behúzott a lukba, te meg cserben hagytad!:)
@tristen2005:

Ezt is megfogalmazták egyszer:
"Jót, s jól. Ebben áll a nagy titok."
@parti_giano: hármasban nem vállalom... vagy bagarol, vagy én...
@tristen2005: ahelyett, hogy análsexszel vádolsz Rodeot és engem, inkább te is olvasd el, de csak minden második sort összeolvasva, csodállom, hogy taga nem fűzött hozzá pajkosabb megjegyzést:)))) Egerben gravíroztattam rá egy üveg Egri Bikavérre a Szépasszony völgye nevű dorbézhelyen...kkkkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ez meg neked énekel? Boli, Boli.....Biztos nem ismer, azért........
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Csapja. Már teljesen elcsavarta a fejemet.))))

Sajna, le kell mondanom. Augusztus végéig minden programom törölve. A nővérem gerincbántalmakkal küszködik. Szeretnénk elkerülni az operációt. Úgyhogy vagy itt dolgozom, vagy otthon.
Ez van. )
@Imola Helyesi: nem! faszi, csak morog, mint egy bolhás kutyu:))
@tristen2005: mert mindenhová csak az iq-s papírját akarja dugdozni, pedig egy prfesszor is mondta neki: tényleg?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nagyon állat! csak aszt nem értem, hogy ez a jó kis bige, mér énekel rólad?:))
@♔bаtyu♔:
"Na látod, ezért van a 40 fogas protkóm, hogy megvaduljanak a csajok."
Batyukám!
Csak ne nagyon viháncolj, mert ha így lejtmenetben megy a gazdaság, majd téged is ott látlak - mint az oroszokat - a piacon, ahol a standon árulod a 40 fogas protkódat a befőttjeid mellett.
@taga20:

Ne mesélj rólam ebolának, főleg a méreteim hagyd el a felsorolásból, még a végén nem bírom levakarni magamról!:))
@tristen2005:
Nem a mennyiség, hanem a minőség számít -- mindenben.
@parti_giano:

Ugyan már! Hajókőtél szindróma, húzni lehet, tolni nem!:)
@Imola Helyesi:
Mármint a politikában........
@ornagy50:
PERSZE! Te, a repülésben meg pláne olyan irigy vagyok rád, mint az állat! :)
Amennyiben még repülsz valami vassal és van melletted egy üres fapad, jönnék egy fényképezőgéppel. :)
Amúgy áprilisban erre ehetne a fene téged is, ha van kedved megnézni a makettes bulit:

lemil.blog.hu/2011/04/22/makettshow_2011

Ez igaz már a 2011-es beszámolóm, de szerintem a hangulatot jól visszaadja, ráadásul a "kályhacső" errefele mocsok népszerű!
Amennyiben valami frankó relikvia, sisak, egyéb repülős cucc van, csapat, akik eljönnének, a szervezők a seggüket a földhöz vernék.
Volt már MIG-21-es botkormány is a bajonettjeimen kívül itt, no meg Kositzky Attila altábornagy mint vendég! :D
@Imola Helyesi:

Azért ezt a minőség-mennyiség dolgot te elég komolyan kevered, a minőség kárára!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kositzky Attila altábornagy mint vendég! :D

Bírtad piával? Respect!:))
@tristen2005:
"Nem a mennyiség, hanem a minőség számít..."
Látod, beszólt NEKED?
Há'hogy hiába van 3 belőle neked, ha pici és puha... :D
@Imola Helyesi: ne haragudj meg Imola, de vitába szállnék ezzel a megállapításoddal:nem nagyon érdekelne a minősége, kissé gyűrött is lehet egy-két vagon 10 000-t elfogadok.....kkkkk
@parti_giano: ez ütött, pedig még be sem vagyok tépve... tekerek is egyet...
@tristen2005:
Nem vagyok én szervező, csak lelkes külső segítő!
Andrásék érdeme itt ez. Anno a legeslegelső ilyen összerakásában segítettem egy "kicsit" nagyon.
@♔bаtyu♔: Mondom én! :-)) Haverkocc, poénkocc, a reklámadó bukót valahogy nem véded.
@évásanyó:
Kivétel erősíti a szabályt. De képzeld el, egy bűnöző eldugott valami 13 milliót tízezresben, Matolcsi meg újat nyomatott, semmit nem ér az eldugott pénze, mire kijön a börtönből.
@évásanyó: ez azért még messze van az analsextől, drága... magácska maradjon inkább a fakanálnál...
Jöttem, a Boli mit jelent szlovákul vagy csehül?
Vagy egy név?
@Imola Helyesi: az legyen a rabló problémája, velem az, hogy a pénzem rám rohagyjon elő nem tudna fordulni...kkkkk
@Sir Bates dö Hól: ez a figura orvos volt, sote nőklinika. mitől sokallt be? d:
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem, fellövöm a francia-magyar első űrrakétát... ma úgyis a szürrealizmus ült tort...
@Sir Bates dö Hól: Kedves Sir-öm! eszembe sem jutna Önnek holmi tanácsokat osztogatni, ezért legteljesebb tisztelettel kérdem, Önnek ?, egyébként a fakanalas dolgokat a bejárónő intézi...kkkkk
@parti_giano: szembesült a valósággal... imola bejelentkezett nála... lehet nekem is beégne a retinámba... bár, én óvatos vagyok, dzsanga nélkül nem dolgozom... aztán meg már minek:-)...
@♔bаtyu♔:

Itt fejezzük abba, batyu! Nem akarom rajtad levezetni a feszültségem. Teszem ezt a békés egymást meg nem értés jegyében.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Te adminok gyöngye! Nincs magányéletem fél évig. Feladat van. Besoroztak. Kész. )))
@évásanyó: a fakanal dolgot a bejárónő is intézheti, ha beválalja:)) itt sír a fuck analra gondolt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Még Pápán mondta
nékem "KOSI"annu decebál.
"Az a lényeg,hogy a seggeddel érezd a tepsi
csúszkálását":)))
@évásanyó: gondolom, ezt a ház ura is preferálja...
@taga20:
Kamov? Szerintem azok a pilóták is zseniálisak! Láttál már ilyen permetezni?

https://video.search.yahoo.com/video/play;_ylt=A2KLqISefNJU3hUAic77w8QF;_ylu=X3oDMTByZWc0dGJtBHNlYwNzcgRzbGsDdmlkBHZ0aWQDBGdwb3MDMQ--?p=helikopter+permetez&vid=b89473713fd4a106605f29d0333bdcd6&l=00%3A35&turl=http%3A%2F%2Fts2.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DVN.608034895595244409%26pid%3D15.1&rurl=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSw95eqtH5Hg&tit=Ka-26+spraying+vineyard+[HD]&c=0&sigr=11bblb24r&sigt=10sc35bod&sigi=11r9jam9c&age=1276012800&fr2=p%3As%2Cv%3Av&hsimp=yhs-linuxmint&hspart=ddc&type=__alt__ddc_linuxmint_com&tt=b

A dupla rotoros cucc miatt úgy tudom eszement fordulékony. Beszárnál szerintem a pilóta mellett... :D
@Sir Bates dö Hól: en valami olyan dologra gondoltam, amit tomegevel latott munkaja soran.
@Imola Helyesi:

szabad fordításban azt jelenti, hogy ne provokáld az admint, mert ki leszel hajítva.
@ornagy50:

picasaweb.google.com/105232170028276172661/MAKETTSHOW2011Mosonmagyarovar

A tavalyi képeket olyan frankón eltettem az öregről, hogy nem találom... :D
Elég rendesen körbe volt rajongva itt!
@Sir Bates dö Hól:
MAAAAA? Bazzz... tedd le e csavarlazítót, maradj a jointnál! :(
@jöttem:
Nem nézted meg a dalt? Azt énekli Boli? ezért kérdeztem. Látom, ballábbal keltél fel, vagy nem tudsz szlovákul.
@jöttem:

Remélem megírod élményeid, "Élet a lövészárkon túl" címmel!:))
@taga20, Sir D.H.: köszönöm tesó, jézus-mária-szentjózsef, én ilyen maradi hülye vénasszony vagyok? Ne haragudj Sír....kkkkkkkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Volt aki nagy kín
keservel valahogy letette valahol Tokaj-ban
oszt rögvest lepisálta!:)))
@Sir Bates dö Hól: még meg kell tanulnom megérteni a humorodat, mert franciásan szellemes, tetszik, de félek már vén vagyok ehhez..:((
.
.
SZABÓ LŐRINC: ESIK A HÓ

Szárnya van, de nem madár,
repülőgép, amin jár,
szél röpíti, az a gépe,
így ül a ház tetejére.
Ház tetején sok a drót:
megnézi a rádiót,
belebúj a telefonba,
lisztet rendel a malomba.
Lisztjét szórja égre-földre,
fehér lesz a világ tőle,
lisztet prüszköl hegyre-völgyre.
Fehér már a város tőle:
fehér már az utca,
fehér már a puszta,
pepita a néger,
nincs Fekete Péter,
sehol,
de sehol
nincs más
fekete,
csak a Bodri
kutyának
az orra
hegye
és reggel az utca, a puszta, a néger,
a taxi, a Maxi, a Bodri, a Péter
és ráadásul a rádió
mind azt kiabálja, hogy: esik a hó!
.
@Imola Helyesi:

Nem tudok Imola.
Most lelepleztél.
Cipruson élek három csodás testű istennel. Reggelente kilépek a habokból, lábam nyomán lótusz és gránátalma terem.
Folytassam?
@tristen2005:

Naná!!!!

Lesz leporello változat / a képregényt Sir már kisajátította/ és film is. Karikás.)))
@jöttem:
Eddig már meghallgathattad volna azt a dalt, szellemeskedés helyett. No, jó nem kell válasz, majd megoldom ezt is.Valahogy lefordítom google-val. Gondoltam , van itt egy perfekt, akkor megmondja.
@tristen2005: én azt pontosan tudom drága, de a megoldásra, a kivitelezésre írtam, hogy franciásan szellemes...kkkkk
@Imola Helyesi:

Ez van, kicsim. Tele van a hold. Is.
@taga20: na backi! majnem elfelejtettem!
FANUC, SIENUMERIC és a HEIDENHAIN tarcson meg sokáig!!
@ornagy50:
:)))) MAAAAARHA! :D
Dobtam egy mail priviben is!

@jöttem:
A francba... eddig csak a kályhacsőlovag volt gyanús innen, de még más is van rajtam kívül??? :O
@évásanyó:

Na még a francia humor híres a bagett mellett:)))
@nincs_itt: kösz neked is!
soha ne foggyon el a söröd:)))

www.napiszar.hu/showPost/Tudtad_41
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Na, most kellett volna ezt írnod:

"Nők... meg se lepődöm... :( " ))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: S jő a parancs ,
váltsál Pista!És eltűnt a fasztarisznya!:DDD
Jó, egy név a Boli a dalban is.Lengyel a csaj asszem.
Ezek szerint itt senki nem ismeri a szláv nyelvek valamelyikét.
@dr. jenőke (jenőke):
Dehogy esik, Pesten még nem volt hó az idén.Egyszer egy fél mm.
@Imola Helyesi:
Benned bíztunk cseszed!
Annyi orosz ügynök van mostanság itt, nem igaz, hogy valamelyikőtök nem érti... ?(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem oroszul énekel, az biztos. Csak némely dalhoz oda van írva az orosz szöveg.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Milyen dallal izgattad fel ennyire a stresszkirálynőt?
Bolgár, és azt jelenti a boli, hogy fáj. Hát nekem tényleg sokszor fájdalmas.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

))))))))))))))))))))))

Aztán ne reklamálj,ha továbbra is kötődni fog hozzád.
@Imola Helyesi:
Pedig:
1. óvatos vagyok!
2. a sikosító is ott van!
3. jó, nem kicsi, de tudok uralkodni a kígyón!

* Persze ha nem vagy béla és "bizonyos" paramétereknek megfelelsz! Azért ne bízd el magad...
Ezek a szláv nyelvek nagyon hasonlítanak az oroszra, egy kicsit megeröltettem volna magam, megtanulhattam volna könnyen egy csomót, de nem érdekelt.
Hihihi, a fáj szlovákul is boli, és jöttem nem tudta.
@Imola Helyesi:
Szerintem meg nem akart hozzád "lemenni".
Az én nevem rövidítés, de a tiéd?
Eöreghanyám...
@Imola Helyesi:

a boli = voltak /ők/ múlt idő, t/3 - létige

a bolí = fáj - jelen idő

Oni boli na prechádzke. Sétálni voltak.

Bolí ma ruka. Fáj a kezem.

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@jöttem:
Na, most még ékezetek is, belezavarod teljesen... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ő áhítozott információkra. Gondolom, most leellenőrzi a gugli fordítóban. )))
@jöttem:
Beleköt! Ezt is jobban tudja! Mondjuk a guglifordító mint hiteles forrás neki... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jóvanna! Nem bántjuk a kisebbet! Becsüljük meg Imolát! Csak rosszabbat kapnánk helyette. ))
@jöttem:
Bocs, csak a nyelvek nagyon érdekelnek, visszavonom, nem kétlem a nyelvtudásodat, meg ne sértődj.
@♔bаtyu♔:
A NATO kilépést? Én is! A Dunáig lehetne az ország keleti része nagyromán birodalomhoz tartozó, azok már úgyis elhagytak minket gazdaságilag, tehát jobban járnának. A nyugati rész (ha van esze) önként menekülne Ausztria védőszárnyai alá.
Nooooormális vagy? Bár rossz a kérdés, hogy lehetnél normális jobbikosként?
@Imola Helyesi:
"Nem a mennyiség, hanem a minőség számít -- mindenben." ????
Tévedni teccik! Bizony van, ahol a méret a lényeg!
Mndenkinek :)

Nagy Bandó András: TELIHOLD

Megérkeztem éjjel,
ugye, vártál?
Ablakodnál álltam,
ugye, láttál?
Kopogtattam egyszer,
ugye, féltél?
Kopogtattam kétszer,
odaléptél.
Nyitottad az ajtót,
ugye, így volt?
Küszöbödön álltál,
ugye, szép volt?
Kezed a kezemben,
ugye, vártad?
Remegett a szám is,
ugye, láttad?
Becsuktad az ajtót,
ugye, így volt?
Elaludt a lámpa,
ugye, jó volt?
szőr, az a sírba tevős

az uoanisadok ottan vannak elvermelve közvetlenül a bagavad ghita mellett, jobbról a második sor, a sztálin elvtárs élete és kalandjai c. sorozatra függőlegesen.
@Imola Helyesi:
"Nem a mennyiség, hanem a minőség számít -- mindenben."

...és milyen igaz! nagyon sok kommentet írsz egy nap...
@parti_giano:
Ez a paróka komoly? Mert viccnek egy kissé durva lenne! :-)))
@hacsaturján:

Jó reggelt!
Milyen a tél a rének mellet,mester?
Errefele még villámlást is mondanak a mai napra:)
Veritek néha a vasat a kohó melegénél vagy a villámlás melegére szorultok kinn a tajgán?

kepkezelo.com/images/2dwfwru9ent42qckmxi.jpg
@avanivi:

Gyönyörű teliholdas éjszaka után ezt most nagyon kösz!
@Imola Helyesi:

eszt kiegészíteném azzal a megfigyeléssel, miszerint a szláv nyelvekben az a közös nevező, hogy egyik sem hasonlít a xianra, mert a xian nyelvben a nyelvükkel pattintanak, nem pediglen az ujjukkal. ezért sem tartjuk a xiant gyöknyelvnek, míg a jakutok például kevés halat esznek.
@hacsaturján:

Pihent agy vagy. Lesz még néhány sziporka?
www.vg.hu/velemeny/pogatsa-zoltan-kozgazdaszok-ouzoforradalma-443398
Annyi esze azért maradt, hogy nem merte közéjük odarakni ElTolcsyt is.
Ahogy Orbánt berakták a SZÉLSŐBALOS vezetők közé a hivatalos szócsőben:
magyarinfo.blog.hu/2015/02/04/merkel_utan_kemenyen_probalja_szepiteni_a_jobboldal_orban_egyedul_maradt
egyrészt:
nol.hu/velemeny/ezek-lopnak-1514163
"Az állami szerencsejátékcég önként a filmügyi kormánybiztos magánvállalkozásának ölébe dobja a kaszinóbizniszt. A nagyvárosi önkormányzatok akár súlyos eladósodás árán is közvilágítás-modernizációs projekteket rendelnek a miniszterelnök vejének vállalatcsoportjától. A kormánypárti frakcióvezető patronáltjai befektetés és kockázat nélkül keresnek milliárdokat a letelepedési kötvények árusításával. A hasonló példákat órákon át sorolhatnánk – mintha a közvagyon magánzsebekbe vándorlása lenne a magyar politikai rendszer működésének nyilvánvaló célja és értelme."
másrészt:
www.hir24.hu/belfold/2015/02/05/simon-gabor-megtarthat-240-milliot/
@gazoló:

tessék nekem a kérdést norvégül vagy szuahéliül feltenni, különben nem értem, mert a két nyelv közti összefüggést vizsgálom éppen. a számi nem számít, mert azok nomádok, csak azt meg a rének nem értik. mármint hogy miért nomádok a számik.
@Orica Középföldi:

tulajdonképpen behin nyelven akartam volna hozzászólni, csak kiskoromban lusta voltam behinül megtanulni, így aztán maradt nekem a nyelvészkedés, bár az etriszk nyelvet svalbárdon sem értik.
@hacsaturján:

'Számit az,hogy a rének mit nem értenek,ők csak leheljenek,a norvég(pszt)nem kedvelt erre mostanság!
@hacsaturján: hát, a generalisszimusz életét egyszerűbb képregényre vinni az tény...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ne örülj, 100éves vagyok, ugyhogy, hess! /itt/
@hacsaturján:
Te jól vagy egyébként így kora reggel? Rénisztő rénséges nyelvzseni!
@Imola Helyesi:

Sértődni? Á, dehogy.)))
@Imola Helyesi:

kegyed ihlető múzsám nekem. persze nem ér fel egy bizonyos batyu nevű vállalkozóval, de akkor is.
@avanivi:

Igen!
Szeretem Nagy Bandót,nem tudtam,hogy verseket is ír!
@gazoló:

Nagyszerű gyerekversei vannak. Ha jönnek az unokák, jusson eszedbe:))
süti beállítások módosítása