Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 444.hu/2024/03/28/hajdu-peter-szerint-a-frizbi-bulvarplatform-ez-az-ami-nem-tette-lehetove-hogy-a-... (2024.03.28. 12:16) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.02. 08:57 Fabius

Simon Gábort a zuglói Vagyonkezelőbe!

Címkék: zugló tóth csaba karácsony gergely vagyongazdálkodás

Karácsony Gergőt átverték. Állítólag értetlenül és tudatlanul áll a legújabb levitézlett szocialista ejtőernyős érkezése előtt. Fogalma sem volt róla, hogy a bajai videó ügybe belebukott Déri Balázs cégét szerződtetik a viharos vezetőválasztásai miatt máris botrányszagú Vagyonkezelőbe kommunikátornak. Abba az önkormányzati cégbe, ami nem végez önálló kommunikációs tevékenységet, mert a kerület erre célra saját céget tart fent.

De Déri Balázsnak szarul megy mostanában, és ez elég indok manapság mifelénk.

Török Zsoltot már kifizették a jószolgálataiért, most jön Déri, vajon ki lesz a következő? Simon Gábort is leigazolják a Vagyonkezelőbe TóCsáék, mert neki is szarul megy? Végül is a nyomkövetőt már leszedték róla, így be tud járni ha muszáj. Esetleg egy hagyómiki a városüzemeltetésbe? Miért ne legyen Hunvald tanácsadó a lakásosztályon, miközben Zuschlag adótanácsot oszt és gardírozza az ifjúsági szervezeteket? Nekik se megy túl jól a szekér, biztos megértően állnának a zuglóiak ehhez a szomorú helyzethez. Elvégre az "ügy" több vádlottját is a kerület adta, ezer szállal kötődnek ide. Akarom mondani az innen kifejhető lóvéhoz.

zuglo_mszp_toth_csaba1.jpg

Azt mondják a pletykák, hogy ezekkel az ügyletekkel nem kizárólag a harcokban elbukott pártkatonákat stafírungoznák, de Mesterházy visszatérését is segítenék. Mer'hogy Atikám brancsában szűkösek az anyagi lehetőségek, és a zuglói közpénz látszik a legalkalmasabbnak a társaság feltőkésítéshez. A TóCsa - Mesterházy pénznyelő véd és dacszövetség az EMC Consulting óta létezik, nem a véletlen műve volt, hogy Atyus elnöklése alatt TóCsa az alá beosztott párttagokkal is azt művelt büntetlenül amit akart. Mostanra annyi változott, hogy az ügyeskedéshez kellett egy szövetséges/balek/stróman, így jutott lehetőséghez Karácsony.

Akiről ki kell derülnie, tényleg ennyire ostoba volt, hogy nem is sejtette micsoda alakokkal pettingel egy végre sikeres választásért, vagy minket néz ennyire madárnak.

Az már kiderült, hogy a seggébe dugott bütykös ujj töri az ánuszát mikor kesztyűbábként mozgatná, és egy fideszes alpolgármesterrel igyekezett kicsit sikamlósabbá tenni a helyzetet. Mivan? Hogy Rozgonyit csak a pártállása különbözteti meg a szemben állóktól, elvégre ő volt az egyetlen aki a végsőkig kitartott Papcsák mellett miközben Kovács Balázs és Ferdinandy kapituláltak a Vagyonkezelő-Mazsuzás idején? Ez Gergő számára csak annyit jelent, kedvére váltogathatja, melyik szopórolleren skírózik aznap.

Nekünk meg azt, hogy megint átléptünk cseberből a vederbe, hurrá.

470 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr297132387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Imola Helyesi: az a baj, hogy ennyire hüje vagy!!
@kekex: London Nyugat-felcsút, nem tudtad?! Naná, hogy szerepel, hiszen csak egy peremkerülete kis hazánknak.
Túl ortodox vagy, mintsem megértsd ezt. :d Mondjuk én is. Meg még néhányan itt. :D
no, de hogy visszatérjünk a poszt eredetéhez, ami a lényeget képviseli, valamint én is érdemben hozzászólhassak, miszerint a bohóckodás az élet megrontója, a réntenyésztés pediglen egyenesen arányos, hogy és az nem-e lehet véletlenül, hogy ez a karácsony talán buzi?
@nincs_itt:
Jó, neked elhiszem, csak ne ismételd meg egy nap ötször.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

jaaaaaaaajj! ez qrva erős!
:(((
a smittelő díját nem kapta meg?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :))))

"Túl ortodox vagy, mintsem megértsd ezt"

én ezt sem értem:

"De akkor hogy került Merkel ide?

Az ATV hétfő délutáni monstre élő adásában Kálmán Olga többször elmondta, hogy az MTI értesülése szerint Merkelt az őt díszdoktori címmel kitüntetni szándékozó Szegedi Tudományegyetem meghívására jött Budapestre.

....

az a tény, hogy Angela Merkel elfogadta a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor meghívását, hogy Budapestre látogatott, ez - még egyszer mondom - Magyarország, Magyarország teljesítményének, a magyar polgárok teljesítményének és a Fidesz-KDNP-kormány teljesítményének az elismerése (...)"

mennyire titkolták, dajcstominak meg nem szóltak, hogy Merkel nem a kormány meghívását fogadta el...
így szegény az InfoRádió Aréna című műsorában szórta az igét és a rizsát..
hahahaha
@hacsaturján:

engem a kumisz jobban érdekel most! :)))
@kekex: most olvasom, hogy Mo.-hoz csatolták azt a kis csökött országot?! épp ideje volt, hogy valamit tanuljon az a sok dájcs.

akkor azért is a trianon a hibás. eccer pofánvágnám azt a trianon nevű manust, mindenér ő hibás, csak most tért vissza a turul kebelére németo.
@Imola Helyesi: ne nekem hidd el! azon sokaknak, akik szintén így látják!
@nincs_itt:
Nincs köztük jobboldali, az a jó.
Mit szólsz ahhoz, hogy most fedeztek fel Tajvanon egy ősi embermaradványt, és lehet, hogy megkérdőjelezi a majomtól való származást.Te nem onnan írsz?
@Imola Helyesi:
Állítólag a cápa és krokodil kereszteződéséből jött létre.
@Imola Helyesi:
ha "jobboldali" mondja akkor OK?

ajjaj! lebuktam! de nem, nem Tajvanról körmölök.

szerintem a te esetedben a gravitáció sokat lendített az előrelépésben. bár...
amennyiben felételezzük, hogy Isten is szerepet játszott, akkor nem igazán értem a hozzád hasonló zsákutcákat.
@nincs_itt:

sokáig faggatod, még előember is lehetsz... hahaha
@guma:
Jó, hogy neked ilyen rövid neved van, a többi lányét, amíg elolvasom, elfelejtem a választ, olyan hosszú.
A szegény szerencsétlen magyar sajtó kézi irányított közmédián kívüli része és a "civil szféra" Merkel szája sarkának elemzéséből próbálta kikövetkeztetni, vajon a kancellár most mennyire haragszik a demokráciát lábbal tipró, civileket szorongató patás Viktárorra. Eláruljuk, semennyire. Ugyanis pont nem érdekli. :)

jobbegyenes.blog.hu/2015/02/03/tante_merkel_jott_latott_es_uzletelt_egyet
@nincs_itt:
Csak még azt nem tudták kinyomozni, hogyan tanult meg beszélni ez az ősember, mert csak huhuhu, hühühü, jejeje jojojo ezt tudta csak kimondani.
@Imola Helyesi:

memóriára Bolitól kérj tippet, mert az enyémet használom...
@hacsaturján: mivel arányos egyenesen a réntenyésztés?
karácsonytól meg kérdezze meg, van-e akváriuma.
@Gábris szomszéd:
:)))
Meg az a kézcsók, csókolom.A két nagybirodalom most
összeesik ettől ókonzervatív szexista szokástól.Az nem baj, ha Obama unottan rágózik. Mi lenne itt, ha a kínai elnök eljönne? Ránk dűtené a sajtó a kínai nagy falat.
@guma:
Nem kell kérnem, mindig ajánlgatja az övét, annyi van neki, be se fér a fejébe.
@nincs_itt:
Ba+!
TE CSAK VEGYÉ VISSZA!
Putyin seggnyaloncai rövidesen küldik a "számlát" nektek is. Utána majd újraszámolják a magyar tartozást is, gondolom...
Dógozz, mert ha rendesek lesztek, utalással is fizethettek. Amennyiben meg nem akartok, akkor lefoglalják a dicső orosz anyácskában lévő német termelőeszközöket? Szerintem most kéne a lófa..t odaszállítani, még időben.

"Az oroszok újraszámolják a II. világháborús német jóvátételt

Munkacsoportot állított fel az orosz parlament, a Duma, hogy végre kiszámolják: pontosan mekkora kárt okozott a Szovjetuniónak a náci Németország a II. világháborúban.

Az NDK ugyan fizetett némi jóvátételt, és elég sok dolgot elhurcoltak a később megszállt német területekről, de az orosz képviselők szemét szúrja, hogy az NSZK “gyakorlatilag semmit nem fizetett a károkért”.

A javaslattal előálló orosz képviselő szerint 3000-4000 milliárd euró körül lehet a végső számla."
@Gábris szomszéd:

óóóóó!
hogy a macska rúgja meg! még egy ember aki tudja mit gondol Merkel...
b+!
az agymosások fizetett magasiskolája:

www.youtube.com/watch?v=ZpnPTQfAO0A

be sem kell mutatni mert a képek mindent elárulnának, ugye?

vastagbor.atlatszo.hu/2015/02/03/kinos-volt-a-merkel-orban-sajtotajekoztato-vege-jobb-ha-le-sem-adjuk/

ha picit is ismered az embereket nem is kell a szövegekkel foglalkozni, ha a rengeteg fotót átnézed minden "kérdésedre" (már ha ilyen létezik a monomániád mellett) választ kapsz...
@guma: Azért elég szégyen, ha Európa legfontosabb konzervatív politikusa 5 évvel orbán kormányra kerülése után jön ide. De úgy, hogy csak múlt szerdán lett valóban végleges, hogy jön.
Még a gonosz gyurcsánynak sem kellett 5 évet várnia rá.
@guma:
Ha jól látom, csak a szokásos fideszköcsög propagandát tolja a jobbik hivatásosa.
Nem is ciki, de télleg... tök hülyének lenni... legalább németül olvasná, hallgatná, ha már a "valóságra" kíváncsi, és nem a bolsevik párt féle félremagyarázásra.
Tudom, nagyok az elvárások, az orosz és bolseviki ettársak meg "igényesek", teríteni kell a propagandát.
Persze van rá megoldás... :D

"Elvtárs, ne higgy a szemednek, ne higgy a fülednek, CSAK A BOLSEVIK PÁRTNAK!" - ezzel a szemlélettel sokkal egyszerűbb az élet! KOMOLYAN!!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Rögög a vakbelem. Komolyan. Hány festményünk, értékes könyvtárunk landolt náluk?! Amit azóta se adtak vissza?!
Ráadásul pont azt az egy európai országot(kishazánk nem számít európában) piszkálják, aki hajlandó lenne a szankciókon lazítani. Ehhez mennyire kell ostobenkónak lenni?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az Andrássy egyetemre jött, Piktorka csak egy kellemetlen kitérő volt a dologban... látszott is, evégre ahová a Bundesmuttinak le kellett alacsonyodnia, nem semmi... A végén meg is jelent a leplezetlen undor a képén!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

még nagyobb szégyen, hogy nem a kormány meghívását fogadta el,
CSAK(!!!)
menetközbe beugrott hozzájuk picit, ha már itt van...

ilyen szégyen sosem érte hazánkat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én a lengyel igényt várom már. A német részről szerintem lemondanak, beérik majd az orosz ettársak konveribilis pénzével...
Anno volt a görögöknek ilyen beteg ötlete - állítólag akkor is az orosz elvtársak erőteljes sugalmazásának hatására.
Azután felébredtek, bilikében a mancsocska.
@Imola Helyesi: gondolom ez a gyöke mindennek!
@parti_giano:

1. önmagával. amennyivel nő a réntenyésztés, pontosan annyival nő a réntenyésztés is.

2. vagyok én egy huth gergely?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: aha, most egy cseppet izgatott lettem...

na de mindegy, majd kiköhögjük azt a kis pízecskét.

de azért a Duma-ban nem lenne baj, ha az összesöpört gyóccereket időnként újra kiosztanák! a sorrend mindegy...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

a vicc az, hogy tegnap délutánig, míg Kálmán Olga nem "nyomozta" ki, képes volt minden csővőn azt "sejtetni, harsogni"(?), hogy a kormány meghívását teljesíti.
borzalom...
nem hiszem el, hogy a jelen történelmét is maguk hasznára akarják átírni ezzel a trükkel...
Hm, meg se hívták, hogy mik vannak.!!!Hát itt se volt, na!
Nem Kálmán Olga hívta meg? Csak azért, mert a múltkor Illés Orbánhoz hasonlította Kálmánt.Lehet, hogy ez volt a bosszú, ki tudja.
@Imola Helyesi:

nézzük a te példádból:
téged ide meghívtak?
mégis itt vagy?
hogy mik vannak!
@Gábris szomszéd: te figyejjé, má' haver! figyejjé'!!
csak szólok, az ojjan legenda, mint a bömös Mo.-on, kering már vagy 10-15 éve. Nem lesz, mert dél amerika, meg kína, meg anglia a jelenlegi fejlesztési irány, ódi, merga dettó.
airbus = helikopter, értem én hogy durva drága cucc, de azért nem az a 2 darab fogja feltőkésíteni a firmát!
a merga meg akkorát fejlesztett, hogy ráncfelvarrot CLA-t kezdett gyártani...
szímensz ki ne maraggyon!! csak nem az lesz, hogy a bosch logó cseréjekor ott fog feszíteni a viktor?? mert lesz ez => BSH
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
5 év után, 5 órára, pedig 5 perc is elég lett volna. :)
Milliárdos kár a Délinél: a kerület szerint nem a csapadékvíz a hibás

hvg.hu/itthon/20150203_Milliardos_kar_a_Delinel_az_onkormanyzat?s=hk
@hacsaturján: hát, azért huth erős túlzás, de első pontja alapján a münchausen gyanús. hogy a báró meg buzi volt-e, franc tudja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
és ez esetleg példát statuálhatna arra, hogy az összes többi "lerohaósdemokrataizmussalfertőző" is fizessen ami ha a DUMA számításai rendben lévőek ki lehet hozni 300000 milliárd USD-től kezdve 500000 milliárd USD-ig bármit és nem cash hanem hard asset payout

lenne kis pénzmozgás és a világ újrarendeződése és még háború sem kell hozzá???

meg kéne ezt DUMÁLNI

brühüyyy
@guma:
Ne keverd a fogalmakat irigységből. Van, ahová bejelentkeznek, van ahová meghívnak, van ahol várólistára tesznek, stb.
Tudod, szólásszabi, demokrácia meg ilyenek.
@Marcellusca:

szia te, szívtipró! :))))
benéztél a kocsmába?
láttad a "régieket" és a filmet?
@guma: Ne izgulj fel annyira. Pénz beszél, te (na jó mi meg) csak ugatunk. ;)
@Imola Helyesi:

te magadat sem érted?
(megjegyzésedre válaszoltam csak kis fogalmatlan... hahahaha)
@Gábris szomszéd:

ez már nem izgat... csak röhögni tudok az erőlködésen...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @guma:

Maj' lekközelebb nem tesz kitérőt viktorka felé! :)
Maj' csak oda fogik mennyi, ahová meghítták. :)

Flangál itten össze meg vissza a zországba'. Nemtán le akar itten telepedni a büdös banyája? Mer mi nem szeressük a zidegeneket. Meg a zufókat és a pirézeket senem. :DDD
@guma:

Nem hát. Agyúrcsány! :)))
@guma:

Szívtipró??? Én-e???? :)))

Menekmán! :)
@Marcellusca: :))))

hüjjje! hahaha
viszont ha befizeti a letelepedésit akkor azért maradhat 5 évet?
de földet akkor sem vehet!
@guma:

"_ilyen szégyen sosem érte hazánkat. _"

Nono:)

Annál nagyobb szégyen sose érje az országot, hogy a Szegedi Tudományegyetem dísztoktori címét elfogadja a német kancellár:)
na, szervezünk egy kirándulást? :D

Amerikába 30 ezer forint alatt - ezt ígéri a Ryanair

fapadosinfo.blog.hu/2015/02/03/amerikaba_30_ezer_forint_alatt_ezt_igeri_a_ryanair
@jaegtoer: :)))

jó, hogy a csapongásom mellett, valaki még észnél is van!
:DDDD

kösz a kiigazítást!
@guma:
jaaa a libákat befogják és máris mehet mint a vándorlibák minden ősszel és tavasszal vissza kaja nyista hacsak nem kis halci a tengerből vagy liba nyersen a cápáknak

brühüyyy

ezért a Ryanair fizet 300000 fakaurit minden libának,
te meg elhiszed?
cca 100 dolcsi per liba de csakhaelégbutácska
ebből még baj lesz!

Az ÁSZ léket ütött az elmúltnyolcévezésen

Az Állami Számvevőszék közleménye szerint ellenőrizték az egyes egyensúlyjavító intézkedéseket és azok hatását a költségvetés végrehajtására. Az ÁSZ megállapította, hogy a 2007 és 2013 között hozott intézkedések növekvő mértékben járultak hozzá a költségvetési egyensúly javításához. A költségvetési gazdálkodás feltételeit kiszámíthatóbbá tette, hogy az időszak elejét jellemző utólagos zárolások helyett 2012-2013-ra lényegesen megnőtt az előzetes tartalékképzés szerepe a hiánycél tartásában. Az ellenőrzés ugyanakkor hiányosságokat állapított meg az intézkedések előzetes hatásvizsgálatával kapcsolatban.

hvg.hu/gazdasag/20150203_Az_ASZ_leket_utott_az_elmultnyolcevezesen
@guma: Akkor jó. Mind a ketten a másik erőlködésén röhögünk. :)
@parti_giano:

én nem szokok ijjen méjjen elmerülni a közéleti problemákba, úgyhogy coki magának!
Nincsitt,
nézd már az index is lehozta a cápakrokodil előtti ősödet.
index.hu/tudomany/2015/02/03/het_meteres_nyakkal_elt_a_csicsiangi_sarkany/
@Imola Helyesi:
Fantasztikusok ezek a kínaiak, milyen régi nép, és mégis igazak a mondáik. Sárkányt valószínűleg láttak az ősök.
@guma:

Talán a fapad repül magában ennyiért?
@guma: "...de földet akkor sem vehet!"

Nem baj, majd vesznek Lázárék, Rogánák, meg Szíjártóék. Meg a többi haver.
Pézük ugyan is nekik van, mert a parasztnak nem nagyon akad a ládafiában.
@Marcellusca:

D

Nyáron majd lenéz a rómaira,bérel egy kenut 'oszt fel a Lupaszigetre sóskiflit zabálni,leöblítve egy kis vbk-val a sátorban:)
Ha jól emlékszem ( ez nem annyira biztos, mint ahogy most gondolom ), akkor valamikor régen, hol volt, hol nem volt egy fideszes politikus, aki az usába lett díszdoktor. Nem tudom ki hívta meg, de az biztos, hogy az akkori ottani felsővezetés nem invitálta, és ő sem ment hivatalos fehérházi vizitre ( no ez lehet rossz emlékezetem okán pontatlan ).

Talán régen még sűrűn járt oda előadásokat tartani. Mostanság nem nagyon megy, vajon nem hívják, vagy már elmondta akkor amit akart, és az illiberalizmus elleni faca kiállásra meg nem kíváncsiak?
..csába, kiváltom a jósipart, hamár ijen tehecccség vagyok. Pár hete írtam Pakssal kapcsolatban, hogy ha a németek leállítanak atmerőműveket, azért más farkával még verhetik az atomcsalánt, tehát azért nem kukorékoltak ellene, hogy máshol meg legyenek, amibe beszállhatnak, úgy üzletileg.
És tadam:

"1. Az energiaszektort érinti egy megállapodás, amely szerint a német Siemens beszáll a Paksi Atomerőmű menedzsmentjébe, illetve technológiával és eszközökkel vesz részt a bővítésben, vagyis Paks 2 megépítésében."

www.atv.hu/belfold/20150203-vs-hu-tobb-konkret-megallapodas-szuletett-orban-es-merkel-kozott/hirkereso
@Rodeo36: :DDD

szeretek a jó hírekben hinni (ideig-óráig)... :)
@Spániel:

légyszí' valami jót fantáziálj most :))) hátha az is bejön...
@Marcellusca: És ebből az 5 órából 2-t szánt rájuk. 1-et viktorunkra, egyet a savanyú jóskánkra.
@guma: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem meg pont a helyén kezelte a dolgot. Felmérte az értékét, és pont annyi időt töltött Pesten, ami nem túlzottan sértő, de nem is a szívélyességét fejezi ki. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
És 2-t az egyetemistákra.

Kinek kinek érdemei szerint. :)
@guma: mostanában erre nem tudok igéretet tenni.
Ma aludt el örökre imádott kiskutyám.
@Spániel: :)

nagyon sajnálom! nálunk tavaly unokáim és a nászék vesztették el a család kedvencét...
borzalmas volt.
menhelyről jött egy fehér kuvasz, iskolatárstól egy "kidobásra" ítélt kis fekete szőrgombolyag...
ha nem is feledtették, de feloldották a síri hangulatot.
@Imola Helyesi:
"Meg az a kézcsók. Csókolom."
Imola!
Az illem és a protokoll szabályainak ismerete és betartása sokkal fontosabb, semmint csupán felszínes külsőségekként kezeljük.
Orbán miért nem veszi igénybe azokat az embereket, amelyek eligazítanák az adott helyzet viselkedési normáira.
Ez esetben a kézcsók Merkel asszony női nemét emelte ki, nem a világ jelenleg legtekintélyesebb politikusának fogadása került előtérbe.
Állampolgárként én ilyenkor nagyon szégyellem magam, különösen, hogy Orbán sorozatosan követ el ilyen otromba üdvözlést. Lásd: Indiában is Sonja Ghandi elrántotta a kezét a cuppanós kézcsók elől.
@Spániel:
Drága Spániel!
Annyira együtt érzek veled!
@Imola Helyesi:
Árgus szemekkel figyelem majd, hogy Putyinnak is kezet csókol-é? Nagyhatalom-nagyhatalom. Bár a nagyságkülönbség alapján talán a lábcsók fog dukálni?
@Spániel:

Én meg ma nézegettem néhai 5 kedvenc kutyánk képeit. Mind 14 éves, vagy öregebb volt, illetve egyet úgy 14 éves kora körül elloptak.

Vegyél újat, majd megvígasztal, nekünk most 3 van.
@Imola Helyesi:

Miért, te mit szeretnél, ha demokrácia helyett diktatúra lenne?
Egyébként nem lenne ez a gond, ha
1. Karácsony normális lenne csupán egy minimális szinten, hogy az őt hatalomba segítőket nem árulja el (vagy legalábbis nem egyből az első negyedévben)
2. ha régi választási rendszer lenne, ahol nyugodtan indulhattak volna külön az ellenzéki pérták, és a választás után koalícióra léptek volna (csakhogy az új fideszes választási rendszerben a győztes mindent visz elv alapján ezt már nem lehetett megtenni: lásd pl. Jobbik LMP, CivilZugló eredményeit, akik 10% körüli eredmény ellenére csupán 1-1-1 képviselőt kaphattak a kompenzációs listán, a két nagy szervezet a Fidesz és az Összefogás pedig 9-10 helyet)
3. nem is az zavar, hogy egy politikus elárul más politikusokat, hanem az, hogy minket választókat is elárult ezzel.
Nem azért szavaztunk tavaly Papcsák (tavasszal) és Rozgonyi (ősszel) ellen, hogy továbbra is ők legyenek hatalomban: az önkormányzat és az önkoris cége teli vannak Papcsák embereivel + Rozgonyi (Papcsák jobbkeze és a helyi Fidesz elnöke) újra alpolgármester, 7-ből 4 tanácsnok fideszes, ráadásul a költségvetés is a Fidesz kezében van (Rozgonyi alpolgármesterként + a kltsgvetési tanácsnok is az övék + 3 bizottsági elnök). Mintha tavaly nem is lettek volna választások.
Zugló azon kevér önkormányzat város/kerület tartozott, ahol a Fidesz az új választási törvények ellenére is kikapott, de ennek ellenére mégis a Fidesz vezeti valójában az önkormányzatot. Ez milyen demokrácia? Ezt hol hívják demokráciának?
Tök mindegy kire szavazok, tök mindegy ki nyer, mert akkor is a Fidesz marad hatalomban és irányítja a kerületet?
@Imola Helyesi:

Én meg nemcsak ismerem a helyi viszonyokat, hanem elszenvedője is vagyok. És tavaly nem ezért szavaztam a Fidesz és annak arrogáns hatalomgyakorlata és a kerület szétlopása és lezüllesztése ellen, hogy most már 4 helyett 5 évig ők irányítsák a kerületet.
Szerinted a szociknak milyen beleszólásuk van ezentúl a kerület valós ügyeibe, ha Karácsony és Szabó a kulcsfontosságú kérdésekben a szocik helyett a Fidesszel szavaznak együtt, a tanácsnokok többsége fideszes, az önkori és önkori cégeinek alkalmazottjainak többsége fideszes (akiket még a Papcsák-korszakban hozott ide a Fidesz), az aljegyző fideszes, az önkori gazdasági vezetője fideszes, a költségvetési tanácsnok, és a költségvetésért felelős alpolgármester is fideszes?
Ezért kár volt tavaly adópénzeket költeni a választásokra, hogy ahol a Fideszt leszavazzák ott is ők maradjanak a hatalomban. Elég lett volna annyit mondani, hogy a választások fölöslgesek, mert tök mindegy ki nyer, a kerület irányítása akkor is a Fidesz kezében marad.
@Imola Helyesi:

Lehet, hogy vala nagyon régen az volt, de az elmúlt 4 évben nemcsak hűen kiszolgálta a Fideszt, hanem a Városliget beépítésének/tönkretételének az élharcosa. Baán László kitalálja, Papcsák Ferenc pedig törvényjavalsatban benyújtja.
Ráadásul a Fidesz-kormány csak úgy kormányzati biztos pozíciókat ellenzékieknek nem szokott osztogatni.
Ha Baán valaha tényleg liberális volt, akkor az elveit és értékrendjét a hatalomért és pozícióért cserében feladta.
@kekex:

Esztergommal ellentétben itt baloldal-liberális oldalnak többsége van: MSZP+PM+CivilZugló+LMP=12 szavazat, míg a jobboldal Fidesz+Jobbik=10 szavazat. De mint látható a jobboldal egy ilyen kulcsfontosságú kérdésben sem egységes, mert Rozgonyi kinevezését a Jobbik sem szavazta meg.
Fidesz+PM=11 szavazat, vagyis ez még mindig nem többség. Vagyis Karácsony és Szabó Rebeka hiába szavaznak a Fidesszel együtt, de közösen sincsen még meg többségük. A többséghez még kell egy 3. párt szavazata is.
Csupán Fidesz+PM+valamelyik másik párt=12 szavazat.

Vagyis Esztergommal példálozni rossz, mert Zuglóban tök mindegy mit szavaz a Fidesz, ha Karácsony mögött ott van az őt hatalomba juttató MSZP + valamelyik (bal)liberális párt (LMP, CivilZugló), vagy a Jobbik (csupán azért mert az adott kérdésben nem ért egyet a Fidesszel).
Esztergomban teljesen más a helyzet és a képviselőtestületen belüli arány.
@kekex:

Mint írtam, Zuglóban a bal- és liberális oldalnak többsége van: MSZP+PM+LMP+CivilZugló=12 szavazat.
A jobboldal: Fidesz+Jobbik=10 szavazat.
Karácsony választhatta volna alpolgármesternek az LMP vagy a CivilZugló jelöltjét.

Ráadásul a 7 tanácsnoki helyet is eloszthatta volna az MSZP, LMP, CivilZugló között (most a 7 tanácsnokból 4 fideszes, köztük a költségvetésért felelős is!!!, 2 szoci, és 1 CivilZugló), és a bizottségi helyekben is a Fideszek helyett a szocik, LMP és CivilZugló között oszthatta volna szét (külsős bizottsági helyekkel), a Fidesznek meg csak minimálisat ad. Valamint a fideszes aljegyzőt és az önkori fideszes gazdasági vezetőjét is lecserélhette volna.

Az csak Karácsony haziugsága, hogy azért kellett kiegyeznie a Fidesszel, mert a balliberális oldalnak nincsen többsége Zuglóban. Akkor menjen vissza az általános suliba matekorára!!! Ennyire ne nézzen már hülyének minket!
Főleg, hogy a baloldal megújítójának tartja magát az interjúiban, és közben az őt hatalomba juttató baloldalt elárúlva a Fidesszel paktál le.
@kekex: "Na látod. Éppen a titkárnő lakásügye bizonyítja, hogy tétre menő döntéseknél működik a baloldali összefogás. Egy alpolgármesternek meg csak annyi "hatalma" van, amennyit biztosítanak neki. SZMSZ kérdése az egész!"

Nem. Ez azt mutatja, hogy Karácsony egy velejéig korrupt embert nevezett ki a saját helyettesének, és ennek adta oda a kerület költségvetését.
De aki az elmúlt 4 év Papcsák-korszaka után Papcsák jobbkezétől, volt alpolgármesterétől, aki egyben a helyi Fidesz elnöke is, aki ettől az embertől mást várt el, vagy azt, hogy hirtelen megváltozok csak azért mert Karácsony nevezte most ki és nem Papcsák, az nagyon naív, és semmit sem ért a politikához - vagy pedig velejéig cinikus, és hülyének nézi a zuglói választókat.
@iii:

Bocsi, de külsős alpolgármesteri poszt is létezik az önkormányzati törvény szerint. Ha akart volna, akkor Karácsony adhatott volna ilyet.
Az eredeti megállapodás arról szólt, hogy ha nyernek, akkor a PM társelnöke Karácsony a polgi, és az Együtt kap egy külsős alpolgit, a másik 2 alpolgit pedig a szocik és a DK adják.
A DK jelöltje nem jutott be. Nem azért mert alacsony Zuglóban a DK támogatottsága, hanem mert egy gyenge jelöltet indítottak.
Az Együtt-PM 4 jelöltjéből 1 nyert. A szocik 10 jelöltjéből 7 nyert.
Tehát Karácsony nyugodtan adhatott volna 1 külsős alpolgi helyet vagy a DK-nak, vagy az Együttnek. És a PM-es Szabó Rebekának meg a szociknak meg a rendes alpolgi helyet ugyanúgy, ahogyan azt oda is adta neki.
Vagyis lehetett volna PM polgi + PM alpolgi + MSZP alpolgi + Együtt vagy DK külsős alpolgi.
Vagy ha már mindenáron képviselőből akar rendes alpolgit, akkor adhatta volna a CivilZuglónak vagy az LMP-nek.

Matematikailag semmi nem indokolta, hogy a Fidesznek adja az alpolgi posztot.
A testületben a Fidesznek a Jobbikkal együtt sincsen többsége (Fidesz+Jobbik=10 szavazat).
Míg a balliberálisoknak meg többségük van (MSZP+PM+CivilZugló+LMP=12 szavazat).
De a valóságban a Jobbik sem vehető a Fidesszel egy kalap alá, mert ezt a kulcsontosságú kérdést, Rozgonyi kinevezését a Jobbik sem szavazta meg.
A 12 szavazat úgy jött össze, hogy Fidesz+PM+LMP. Ha a PM (Karácsony + Szabó Rebeke) nem szavazza meg, akkor a Fidesz az LMP szavazatával együtt is kisebbségben marad.
Vagyis a PM-en múlt Rozgonyi megszavazása (Karácsony és Szabó persze, hogy megszavazták, mivel Karácsony terjeszette be szavazásra, és kínos lenne, ha pont ők nem szavazzák meg a saját beterjesztésüket).
@nedudki74: "Ha azok nem hajlandóak, a fidesszel kezdi zsarolni őket.
Pont arról szól, hogy próbál az mszp-vel szemben fellépni, csak nincs közgyűlési többsége, ezért próbál taktikázni (jól-rosszul majd kiderül)"

A 2 fős PM-mel nehéz is. Karácsony és Szabó Rebeka ketten vannak csak a testületben PM-esek. Így stratégiai hiba volt a részükről, az őket hatalomba segítő, a nekik kampányoló szocik elárulása és a Fidesszel összeborulás a szocik ellenében.
A Fidesz pedig Fideszként fog viselkedni, és az Összefogás szakadását kíméletlenül ki fogja használni. A szocik kivégzése után a 2 fős PM-et úgy bedarálják mint a sicc - kivéve, ha azok a saját hatalmuk megtartása érdekében mindent a Fidesz érdeke szerint csinálnák (hogy 2019-ig kihúzzák még a jó fizetésüket, és azután válljanak politikai hullákká).

Az, hogy a Fidesszel kaményen harcoló, és a Fidesz korrupciós botrányait napvilágra hozó szintén PM-es Juhász Péter vajon mit szól párttársai árulásához, az már legyen a PM belső ügye.
Már az is sokat elmond egy törpepártről, hogy 2 társelnöke van. Tán csak nem azért van szüksége egy törpepártban társelnökökre, mert egymásban sem bíznak?
@fehérfarkas:

1. Nem nyertek. Innen kezdve az egész érvelés akadémikus jellegű.

2. Picikét demokratikusabb az, ha a kerület legerősebb frakciója is résztvesz a vezetésben, mintha a nemlétező DK, nemdebár?

3. De, rá volt kényszerülve matematikailag is, vagy pedig az LMP-nek és a civileknek lenne kiszolgáltatva. Várnai például nem szavazta meg az SZMSZ-t sem. Ezt leszámítva, az 1 fős többség igencsak ingatag.

4. És elvileg is, Karácsony együttműködni akar, békét és nem háborút. A Fidesz kiszorításával áldatlan harc kezdődne, ami senkinek nem az érdeke.
@fehérfarkas: Nem, azért van szükség, mert a zöld pártokban ez így szokás, ahogy az LMP-ben is ez van.

Nincs semmiféle árulás, se összeborulás. Ezek túlzó, szélsőséges kijelentések.
@iii:

Tévedésben vagy. Zuglóban az Összefogás nyert. Tavasszal Tóth Csaba legyőzte Papcsák Ferencet.
Ősszel pedig a 15-ből 8 körzetet az Összefogás nyert, a polgármesterjelöltjük Karácsony Gergely pedig Rozgonyi Zoltánt győzte le.
Az Összefogásban a DK is kampányolt, és több ezer DK-s szavazó van Zuglóban. Nélkülük Karácsony nem tudott volna nyerni.
(nem a DK nyerte meg Karácsonynak a választást, de a DK nélkül nem tudott volna nyerni)
Az Összefogásnak Zuglóban 10 szavazata van a testületben (mert a kompenzációs listán csak 1 helyet kaptak).
A Fidesznek pedig 9 szavazata (mert ők 2 helyet kaptak a kompenzációs listán).
Vagyis 10-9.
És ha Karácsony valakikkel össze akar fogni, akkor jobban tenné, ha a CivilZuglóval meg az LMP-vel állna össze, és így lenne meg a 12 szavazata.
A Fidesznek meg a Jobbikkal együtt is csupán 10 szavazata lenne.

Emlékezzünk vissza, hogy 1998-ban a Fidesznek a FKGP-vel volt csak többsége, 2002-ben és 2006-ban a szociknak meg csak az SZDSZ-szel.
De Karácsony logikáját illetően 1998-ban Orbánnak Horn Gyulát kellett volna miniszterelnök helyettessé (ami akkor a belügyminiszteri posztot jelentette) kineveznie, 2002-ben Medgyessynek és 2006-ban Gyurcsánynak pedig Orbánt.

Ráadásul a Fidesszel összeállni matematikailag sem túl jó, mert igaz ugyan, hogy az Összefogásét csökkenti ezzel, de a Fidesz+PM együtt is csupán 11 szavazattal rendelkezik. A többi pártból kell még valakit megnyerni a 12. szavazathoz.

ja igen, és a lényeg: ha a Fidesz a zuglóiak számára jó javaslatokat csak és kizárólag hatalmi pozicióból tudja megszavazni, mert ellenzékben leszavazza azokat, akkor oszoljon fel a Fidesz, és a képviselői közmunkából éljenek meg!!! Karácsonynak pedig nem összeboltolnia kellene a Fidesszel, hanem a mocskosságaikat a nyilvánosságra hoznia.
4 év Papcsák-korszak ámokfutása után nem azért szavaztuk le a Fideszt, hogy most 5 évig iránítsák a kerületet és szabadon folytathassák az ámokfutásukat.
@iii:

Akkor miért nem külön, önállóan indult a PM és Karácsony? Tán csak nem azért mert önállóan esélye sem volt nyerni, és még a LMP meg a CivilZugló is köröket vert volna rájuk?
Azért had tartsam gerinctelenségnek azt, amikor valaki beáll egy összefogásba, akik kampányolnak neki, és a szavazói megbíznak benne, hogy ha győz, akkor véget vet a Papcsák-korszaknak, és erreföl amikor győz, akkor elárulja az összefogást, a nekik kampányolókat, és a rá szavazókat, és Papcsák embereit a hatalomban hagyja, sőt ő maga terjeszti be a kinevezéseiket (1 alpolgármester + 4 tanácsnok + 3 bizottsági elnök + önkormányzati cég vezetője + FB tagok + kulturális intézmények vezetői --- ja és persze a zuglói költségvetés is a Fidesz kezében marad, mert a költségvetési tanácsnok is fideszes, meg Rozgonyi alpolgármesterként a költségvetésért felel). Akkor tavaly mire is szavaztunk?
Karácsony nem akarná személyesen Papcsákot is valamiért kinevezni? Pl. a kerület korrupciós ügyeinek felderítéséért felelős tótumfaktumnak? Vagy Habány Árpit a nagy megbékélés jegyében nem akarná idehozni? :D :D :D
@fehérfarkas: Nem, nem nyert, ugyanis 10 < 21/2.
@iii:

Ja, Karácsony békét akar. De hogyan? Naív és dilettns módon. A saját szavazóit és a mögötte álló pártokat elárulva.
A Fidesz pedig marad Fidesz, és a pártsajtó máris támadásba lendült:
"Juhász és Karácsony zavaros pénzügyei

Hiába adták le időre vagyonnyilatkozataikat az egykori pártszövetségesek, egyre több a kérdőjel az Együtt feljelentéseiről elhíresült belvárosi önkormányzati képviselőjének és Zugló PM-es polgármesterének pénzügyei körül."
mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/juhasz-es-karacsony-zavaros-penzugyei-1271147

Ezzel hálálja meg a Fidesz, hogy Karácsony a helyi elnökét nevezti ki a költségvetésért felelős alpolgármesternek + 4 tanácsnoki helyet kaptak + 3 bizottsági elnöki posztot.
Aki itt MAgyarországon átélte az elmúlt 2,5 évtizedet az pontosan tudja milyen a Fidesz és mire számítson tőlük.
Nem az a bajom, hogy Karácsony jobban gyűlöli a szocikat mint a Fideszt (úgy látszik mégiscsak igaz volt a debreceni hangfelvétel), hanem az, hogy minket választókat becsapott, és a kerületben neki köszönhetően tovább folytatódhat a Fidesz ámokfutása, ami ellen tavaly szavaztunk.
@iii:
A 9 pedig még kisebbenn mint 21/2 :D :D :D
általános iskolai matek: 9<10

Az Összefogásnak van többsége, de nem feles többsége (vagyis nem abszolút többsége), hanem csak sima többsége. A feles többséghez 2 kispárt szavazata is szükséges.
De inkább kössön Karácsony kompromisszumot 2 kispárttal mint a Fidesszel.

A Fidesz pedig, ha a kerület érdekét jobbító javaslatokat csak azért leszavazza, mert ellenzékben van, akkor meg is mutatja az igazi valós arcát (amit amúgy is ismerünk, és ami miatt ellenük szavaztunk).
@fehérfarkas: Ha kell a 2 kispárt, akkor nincs többsége. Nehéz fejed van neked.

Úgy van, 9 még kisebb, csakhogy a választás nem a 9 és a 10 között van, ezt kellene felfognod. A 21 például egy jóval nagyobb szám, de még a 19 is az.
@iii:

A Fidesz vezette az önkorit 4 éven keresztül.
Papcsák tavasszal vesztett. Rozgonyi ősszel kikapott. A 15-ből 8 körzetet egyéniben elvesztett a Fidesz. A Fidesz Zuglóban egyetlen egy körzetben sem érte el a 40%-ot, sem az egyéni képviselők, sem Rozgonyi. Vagyis a zuglói választók több mint 60%-a nem a Fideszre szavazott. Vagyis több mint 60% nem akarta, hogy a Fidesz folytassa a város irányítását.
Ezzel szemben az Összefogásnál Karácsony Gergely, Hajdu Flórián, Sokacz Anikó, Szabó Rebeka 40% feletti eredményt értek el - Sógor László és Lévai Sándor éppen csak pár tizeddel maradtak el a 40%-os eredménytől.
Mindezt az eredmény úgy, hogy az ellenzéki szavazók szavazata 5 párt/szervezet között oszlott el (Összefogás, LMP, Jobbik, CivilZugló, Munkáspárt)
valasztas.hu/hu/onkval2014/990/990_0_index.html

Az új fideszes választási törvény ellenére az Összefogás a 13. kerület és Szeged után a legjobb eredményt érte el, és utánuk a Fidesz itt kapott ki a legnagyobb mértékben.

A 10 az valóban nem 12. Viszont 2 másik ellenzéki párttal együtt (LMP, CivilZugló) máris meg van a 12.
Ráadásul a Jobbik nem támogatja automatikusan a Fideszt, így a helyi jobboldalnak a 10 szavazata csupán elméleti.
Ráadásul az értékrend és politikai irányvonal alapján is az LMP-vel meg a CivilZuglóval kellett volna összefognia Karácsonynak és egy nagy blaoldali-liberális koalíciót létrehozni. Főleg, ha a médiában a baloldal megújítójaként sztárolttja magát.
Ne azzal újítsa meg a baloldalt, hogy a baloldali pártokat a saját hatalma érdekében elárulja a Fidesznek.

Nézd, Karácsonynak semmi köze nem volt Zuglóhoz a tavalyi választásokig. Karácsony nem tüntetett a Fidesz ellen 2012-ben, amikor Papcsák-Rozgonyi be akarták záratni a Hermina utcai rendelőt, meg amikor bevezették a kommunális adót. Több mint 3000 zuglói ment ki tüntetni ezek ellen 2x egymás után. És több mint 10.000 aláírás gyűlt össze a kommunális adó ellen. Papcsák-Rozgonyi vezetés kénytelen volt a rendelő bezárását levenni a napirendről, a kommunális adót pedig megszüntetni. Én ott voltam a tüntetéseken és az aláíró íveket is aláírtam.
Majd miután Papcsák elmutyizta a Városligetet (ő nyújtotta be a törvényt erről a Parlamentben), azután folyamatosak voltak a tüntetések és rendezvények és alírásgyűjtések a Városliget megvédéséért. Karácsony csak a legutolsó tüntetésen vett részt a választási kampány finisében. Én több tüntetésen és rendezvényen is részt vettem, meg ezt is aláírtam.
Ezek után joggal tartom árulásnak, hogy a máshonnan ide ejtőernyőzött Karácsony összeboltol azzal a Fidesszel és Papcsák jobbkeze Rozgonyival, aki ellen tüntettem és aláírásomat adtam az aláíróívekre.
Érdekes lesz ennek a Simon ügynek a végkimenetele.
Ma hallottam a tv-ben, hogy folyik ellene egy nav vizsgálat, amelynek volt első fokú határozata, de a másodfok "nem vállalta fel", vissza adta új eljárásra. A védője szerint nem valószínű, hogy amíg ennek vége nem lesz jogerősen, az ügyészség vádat emelne.

Elhangzott az is, hogy nem zárolták a büntetőben Simon teljes vagyonát, ezért tudott valami adót kifizetni. Gondolom az eltitkolt bankszámlán lévő összeg adóját. Márpedig ha valaki kifizeti az adóhátralékát, azt a bíróság erősen a javára értékeli.

Szóval nem véletlen, hogy az előzetese és a háziőrizete megszűnt, és már egy síma lakhelyelhagyási tilalom is elég az őrzésére. Mondjuk erről a közmédia mélyen hallgat. Miértis?
Még a végén meg sem vádolják, vagy ha igen, akkor meg felmentik?
süti beállítások módosítása