Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.01.13. 08:14 Fabius

Túl sokat vár el a világ és az ország Orbántól

Címkék: orbán fidesz párizs

Olvasom, hogy Viktor meghirdette az Új Középkort, meg hogy xenofób hipokrita, és kacagnom kell. Nem ezért, mert az állításoknak ne lenne igazságtartalma, hanem azért, mert ti mind túl sokat vártok el a Miniszterelnök úrtól. Azt hittétek egy ilyen alkalommal majd normálisan viselkedik, és nem ugrik ki a körmenet közepére fingós csárdást reccsenteni az összegyűlt közjogi mindenfélék orra alá.

Ő egyszerűen nem az az ember, aki erre képes.

Áll ott csórikám a menetben, leskelődik kifelé a vállak fölött...

orban_parizs_1.jpg

...nem lát rendesen és unatkozik. Persze, hogy hülyeségek fordulnak meg abban a stadion jegyszedő agyában, mikor ennyire magára hagyják a gyámoltalant. Neki ilyenkor szüksége van valamire, ami kiemeli a tömegből és több egy sámlinál. Így aztán mint gyakorlott figyelemkoldus mond valami kapitális faszságot, amire rögtön felkapja fejét a világ, és róla beszél az összes valamire való hírújság Wahington Posttól France24-en keresztül az Index címlapjáig.

Ő ekkor mosolyog és elégedett. A célját elérte.

Hogy az említettek mit írnak azt leszarja. Vele foglalkoznak és ez a lényeg, és ha így van akkor mégse lehet egy kurva nagy senki, ahogy egyesek beállítani igyekeznek. A senkik hülyeségeiről nem írnak lapok világszerte, az ő véleménye meg számít. Az nem fontos, hogy a civilizált világ egyetértsen, csak a számítás, a fontosság tudata lényeges. Következmények? Megítélés? Lárifári! Ezeket számításba venni illiberális majomkodás. Ezért ült oda a világ egyik emblematikusan legkorruptabb embere mellé is pózolni, amit senki más nem vállalt be a nőjén és a "hivatalból kötelező" szereplőkön kívül, önként.

orban42.jpg

Pukkadjatok meg! - gondolta, és szemmel láthatóan olyan világot álmodik, amiben képszéli mellékszereplőből központi alak lehet végre. Kedves világ és ország, tőle ennyit várjatok, mert többre, másra nem képes. A feltűnési viszketegségére viszont lehet alapozni, százból százszor üzembiztosan.

697 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr47066809

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Öt kereszténygyalázó címlap a Charlie Hebdo-tól, amivel nem dicsekszik a média 2015.01.13. 16:50:36

Mielőtt elkezdenénk összekeverni a szólás szabadságát a nettó, alpári, öncélú mocskolódással, érdemes megnézni a lentebbi gúnyrajzokat. Csak hogy értse az ember, mi bajuk a radikális iszlamistáknak a prófétájukon gúnyolódó firkászokkal. (Szenthároms...

Trackback: A kormány nem munka, hanem nyomoralapú társadalmat épít 2015.01.13. 08:46:09

Ha eddig azt hittük, hogy a Gucci-kormány csak vasárnap óhajtja zárva tartani az üzleteket, akkor mára kiderült, hogy azt sem bánják, ha a zárva tartás a hét minden napjára kiterjed. A kormány ugyanis tudta, hogy az elsősorban a hipermarketeket, bevás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napi Viktorfóbia Fábiustól...
Én is utálom, te is utálod, de így magunk között: Ez azért nagyon izzadságszagú poszt lett, a kevesebb talán több lett volna.
A Nagy Honvédő Akcióterv
Szerző: -W-

....

Van olyan gyanús alak, aki szemmel láthatóan Magyarország nemzetközi lejáratásán dolgozik. Erre számtalan példa akad, de elég két napot visszatekerni. Kimegy mondjuk a szólásszabadságért rendezett tüntetésre Párizsba, ahol eleve kiköpnek tőle, majd még ott helyben igazolja, hogy tényleg nem holmi gúnyolódó rajzolók érdeklik őket ebből a témából, hanem hogy a bevándorlás rossz, ahogy van. Erre természetesen udvariasan kinevetik, úgy is mint annak az országnak a miniszterelnökét, amelyből százezrek mentek Nyugatra szerencsét próbálni.

Világos, hogy aki így cselekszik, az Magyarországnak ártani akar, és ezért tőle is meg kell védenünk a hazát.

....

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150113_A_Nagy_Honvedo_Akcioterv#3a1d6wg
A híradások képanyagából nagyon is leszűrhető volt, mennyire szívesen fogadták viktort.

Míg - szinte - mindenki szívélyes, meleg üdvözlést, ölelést, puszi-puszit kapott, addig a miviktorunk - éppen megfelelő távolságról - egy hideg kézfogást.
Non-verbális kommunikáció, ugyi.

A megnyilvánulása meg ... (elemezték a nyugatiak, akiknél van bevándorlás, köztük szép számmal magyarok is).
@munkás ököl:

Viktorfóbiáról akkor lehetne beszélni, ha Fabius minden előzmény nélkül írt volna OV-ről. Sajnos, a poszt reakció a történtekre.
@Marcellusca:

Aki egy kicsit is tájékozott a magyar történelemben, annak eszébe jutott Szent István intelme OV nyilatkozata kapcsán.
Pl. Andrénak.
Rogánnak miért is nem? ))
@guma:

Jó írás, szuper kommentekkel.) Vajon a nagy megmentő terv hány pontban fogja sérteni az emberi jogokat?
@munkás ököl:
Hát még ha ezt is megnézed! Keserves tülekedés eredményeként küzdötte elő magát a protokolláris
"futottak még" helyről oda, ahol már mutogathatják a hívőinek!
www.galamuscsoport.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=437031:igy-sikeruelt-orbannak-felernie-a-vilag-vezetoi-koeze&catid=71&Itemid=135
Nos, egy miniszterelnök értékét nem az adja meg, milyen képet készítenek róla, és mit írnak róla azok, akik utálják.
Megint ki lehet zárni az objektív véleményt írókat, ez a szólásszabadság varánuszi értelmezése. Az igazság az annyira fájhat, hogy nem akarnak tudomást szerezni róla. Sértegetni itt csak a jobboldaliakat lehet, ez ám a globális igazság, nem a három a magyar.
Azért kíváncsi lennék, mit szólna ahhoz, ha a szomszédok is hasonló szellemben gondolkoznának és nyilatkoznának. Mondjuk a szerbek, a szlovákok, és a románok, hogy takarodjanak a magyarok onnan. Mert nekik sem kell túl sok, hogy elkezdjék a magyar ellenes szövegelést.
Magyarország mondjuk viszonylag könnyű helyzetben van, mert nálunk elenyésző számban élnek más nemzeti kisebbségek, de a környező országok nem ily"szerencsések".
@guma:
"Tellér és Orbán világában a teljesítménynek nincsen önálló mércéje, a közösség, vagyis a közösséget megtestesítők esetről-esetre döntik el, mi számít teljesítménynek és mi nem. Ez a magatartás természetesen intézményesített korrupciót működtet, s ezért van az, hogy Orbán nem érti, miért beszélnek az amerikaiak korrupcióról. Az ugyanis, ami minden normális országban korrupciónak minősül, az Orbán nemzeti rendszerében nem az. Ellenkezőleg, ami máshol korrupció, az őnála éppen a teljesítmény jutalma: „A nemzeti rendszer első nélkülözhetetlen eleme az ’új igazság’ szerinti elosztás működtetése, a nemzet javát szolgáló (különleges) erőfeszítés és teljesítmény [mondjuk például Lázár Jánosé vagy Rogán Antalé vagy Vida Ildikóé] (különleges) honorálása.” (361. old.) A kormány és a jutalmazottak aztán kölcsönösen támogatják egymást, hogy fenntartsák az intézményesített korrupciónak ezt a rendszerét.

Ez a szemlélet nemcsak azért káros, mert a Fidesz pusztító és erkölcstelen politikájának alapja, hanem azért is, mert ebből kiindulva lehetetlen adekvát módon reagálni a kezelést és megoldást váró társadalmi problémákra és nemzetközi helyzetekre. Ez a rendkívül primitív gondolkodásmód csak a konfliktusok kiélezéséhez és konfrontációk kialakulásához vezethet."
www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=435834:teller-gyula-orban-tarsadalomszereloje-2ppp-435834&catid=82&Itemid=125
@kekex:
Egyébként ebben IS hasonlítanak a komcsikra. Azoknál is az rohasztotta meg az idealista elképzeléseket, hogy kellett egy minősítgető élcsapat - társadalmi privilégiumokkal díjazva. Az államosítgatási mánia és a párthű kommiszárok delegálása dettó.
A miniszterelnöknek mint mindig, most is igaza van. Nekem az adómból nem telik menekültekre, elég az itthoniakat eltartani.Potenciálisan meg számos veszélyt rejtenek magukban. A nagy birodalmak, mint pl. Anglia, Németország, Franciaország elbírják a bevándorlókat, azok is, akik mai gazdagságukat a gyarmatosításokból szerzett vér és könny alapján szerezték.A bennünket évszázadokig leigázó európaiak most ne állítsák magukat piedesztálra, tőlünk legfeljebb csak tanulhatnak.
@The Ghost Wolf:
Nem hinném, hogy joguk lenne ahhoz, mivel egy bitorolt földön élnek.
@munkás ököl: Izzadságszagú? Miért? Mit is mondott a "figyelemkoldus"? "..gazdasági bevándorlás rossz, ezért a hazájukat gazdasági okokból otthagyóknak Magyarország nem tud menedéket nyújtani" Az a Magyarország ahol a népség fele rongyokban járna a kínai bevándorlás nélkül és ahol akkora a kivándorlás, hogy helyettesítésükre lassan csalogatni kell a bevándorlót.Tehát: szándékosan mond ez a tökkel-ütött hülyeségeket csak azért, hogy ha köpködve is, de róla szóljanak a hírek
A franciák most is túlzása estek, mint a NFF. idején. A mérhetetlen egyéni szabadság éleszti a gyűlölködést.
@Imola Helyesi:
1. Nálunk nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás a gond. Már ha valóban a "nemzet" érdekeit néznéd.
Az arány rosszabb, mint ahogy valaha elpáholták a magyar "nemzeti" válogatottat!
2. Azt, hogy hungaronyilas vagy, az eddigi szövegeidből is világos volt. Hogy Orbán is az - az a hülyéknek is most lett világos.
3. Minden orbáni agymosás ellenére elhiheted, hogy a világ nem csupa hülyéből áll.
@KÁTÉó53éúétr6:
Szerintem inkább rád illik a "figyelemkoldus", azért írsz hülyeségeket.Nem kellene kínai göncökben járnunk, ha a liberálisok az álnemzetiekkel nem árulták volna ki az országunkat a rendszerváltozás óta.A gazdaságot meg minden államnak saját magának kell fejlesztenie, erre utalt Orbán.
@Imola Helyesi:
"A mérhetetlen egyéni szabadság éleszti a gyűlölködést."?????
Azaz egyszerű deduktív logikával a gyűlölködés ellenszere az egyéni szabadság korlátozása.
Na látod! Ezt még Orbán sem merte direktben kimondani, ezért bízza az ilyen agyamentekre, mint te is!
@kekex:
Mi az, hogy hungaronyilas, te szerencsétlen. Az ellenvélemény, az, hogy nem tapsolok magyar lévén Trianonnak, mint te?Először a gazdaságot kell teljesen rendbetenni, akkor nem lesz kivándorlás. Azt teszik rendbe, amit Fletóék eddig elszúrtak.
@kekex:
Most gyűlölködsz rám az ellenvéleményem miatt.Magadról állítasz ki bizonyítványt.Itt sértő jelzőket ti tesztek az ellenvéleményezőkre, hogy utáljunk meg benneteket.Ez a cél, a megosztottság fokozása.
@Imola Helyesi:
Nem, mert csak a komcsik szerint kell a gazdaságot az államnak fejlesztenie. A gazdaságot a magánvállalkozásoknak kell fejlesztenie (minden ezzel ellentétes kísérlet csúfosan megbukott, még Lenin is elég hamar ráébredt erre) az államnak a verseny tisztaságát kell biztosítania a közérdek érdekében. Hogy a legéletképesebb jusson előre, nem a politikai kiválasztott.
Tudod Amerika EZÉRT tudta legyőzni a Szovjetuniót.
Bolika, legutóbb azért zárt ki, mert nem vettem jónéven, hogy banyának meg Bélának szólít. Amilyen az admin, olyan a társalgás szintje itt.Most meg nyilas leszek neki, hogy ne kelljen ellenvéleménnyel küszködnie. Átlátszó trükk.Ez folyik minden téren ma Magyarországon.
@jöttem:
.
Te írtad: eszébe jut.
Hová is?
@Imola Helyesi:
Nem tapsolok Trianonnak. Viszont realitásként tekintek rá. (nyugat)Németország majdnem beleroppant, amikor a keleti rész csatlakozott. Holott azonos származás, történelmi előzmények kötötték össze őket, és csak néhány évtized választotta őket el.
Mi nem vagyunk olyan erősek, mint Németország. Lehet ezen siránkozni - de attól még tény.
@Imola Helyesi:
Nem gyűlölködök az ellenvéleményed miatt. Az viszont tény, hogy utálom a hungaronyilasokat. Utálom a sóskát is - és nem gyűlölöm.
fab?! az ország már nem a világ része? oké, hogy orbánland tele van érdekes játészerekkel, de ágaskodunk itt még páran...
@Imola Helyesi: Nem tud érdekelni a penészes véleményed
@Imola Helyesi:
Célod tehát, hogy ellenvéleménnyel küszködjünk. Csakhogy ez nem ellenvélemény, hanem nyilas propaganda. Egyéni moderátori ízlés kérdése, hogy mennyit enged belőle ezen a fórumon.
@kekex:
Ahol csak a piac uralkodik , ott káosz és anarchia lesz. Csak a piac révén egyetlen nemzet sem lett naggyá. Ahhoz azért több kell. Az állam kötelessége megőrizni a nemzet kultúráját, túlélését, átöröklését az utódokra, megteremteni polgárai biztonságát. A mai gazdasági nagyhatalmak arról nevezetesek, hogy egyben erős az államrendszerük is, lásd: Kína, India, Franciaország, stb. Csak tanulhatnánk tőlük nemzeti összefogás, nemzeti öntudat terén is.Nevetséges az Unióban erről vitatkozni, hiszen sok megőrizte még a királyság jelképeket is, amely az erős állam szimbóluma.Az unió államai többségükben erős államok is minden híresztelés ellenére is.
@kekex:
Ha az enyém nyilas, a tied meg 19-es komcsiagitprop megtüzdelve globatlantista baromságokkal és túlzó anarchoglobalizmussal. De szerintem te csak egy nyálas nyúlós nyeletlen nyalis nyél vagy.
@kekex:
Ez kibaszott nagy gáz. Mr. Beam!!!
@Marcellusca: én is néztem, állt és kezezett mint lófasz a hideg vízben, és ez a kép elmondott mindent
@Imola Helyesi:
Hja, te osztod a jobboldal közös reményét, hogy Orbán csakis azért törölte el a demokráciát, mint olyat, hogy azzal majd jól megerősítse a gazdaságot - ellensúlyok és fékek nélkül?
Akkor nem tudlak eléggé figyelmeztetni: a gazdasági versenyt Amerika nyerte és nem a Szovjetunió. Pedig a SZU-ban elég erős volt az "állam", viszont elég szűk tere volt a magánkezdeményezésnek.
ÉS NEM VÁLT BE!
@Imola Helyesi:

Babits némileg jobban művelte.

Barangoló borongó,
ki bamba bún borong,
borzongó bús bolyongó
baráttalan bolond.
(Egy szomorú vers)
imolka uncsi karakterjátékost kéretik hanyagolni, nem ér rája fecsérelni karaktereket
@KÁTÉó53éúétr6:
.
És még ez is:

Állampolgárság megszerzése
''''A lap újságírójának írásos megkeresésére az All the World nevű ügynökség válaszlevelében megírta: a magyar gyökerek hiánya nem okoz gondot, hiszen a dokumentumok beadása után az egyik ukrán bíróság a cég ügyvédeinek hathatós beavatkozása révén megállapítja majd a magyar felmenők létezését, akiknek kiállítják a születési anyakönyvi kivonatát. Ez fog az állampolgárság megszerzésének alapjául szolgálni. A cég képviselőjének állítása szerint az egész folyamat teljesen törvényes keretek között zajlik, és mivel bírósági eljárás keretében állapítják meg a felmenők állampolgárságát, így az ügyintézés a „jogszerűség” tekintetében biztonságosnak mondható.''''

www.atv.hu/belfold/20131019-jo-penzert-megvasarolhato-a-magyar-allampolgarsag
@Imola Helyesi: az mi, hogy anarchoglobalizmus? gyöknyelven nincs rá kifjezés?
mert ugye a fontos dolgok:

A miniszerterelnök úr fontos szakmai találkozót tartott Zürichben
kasnyikm

kasnyikm
politika
ma 9:15
103 4

Orbán Viktor végre újra Svájcba mehetett, ahol a FIFA gálán hódolhatott igazi szerelmének, a híres focisták és futballközeli emberek közelében sütkérezésnek. A Real Madrid olasz edzőjével készült közös képet annyira jónak találhatta, hogy ki is tette Facebookra.

444.hu/2015/01/13/a-miniszerterelnok-ur-fontos-szakmai-talalkozot-tartott-zurichben/
@Orica Középföldi:
Ó, de vicces volt, a marxista meghamísított történelem agymosottjai. A magyarok többsége többezer éve itt él , javaslom a génkutatási eredmények megtekintését.
@Imola Helyesi:

Javaslom a szakirodalom olvasását lázálmok, fantazmagóriák, konteok helyett.
@kekex:
Majd meglátjuk, mi lesz a nagy USA jövője. Ha majd megállítja egy másik "gazdasági nagyhatalom", hogy most már elég a hódító háborúkból mindenféle tavaszi szél ellenére.
télleg? kaya ibrahim és josiph tot gazdasági bevánorlók voltak?
@Orica Középföldi:
Melyiket a marxistát meg az abból kinövő liberálisat? Olvasok én eleget, de nem Hunsdorfer nyomdokain, kedves. Azt meghagyom neked.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ott végre a sajátjai között volt, párizsban még a pöttyöst sem vehette elő.
@Imola Helyesi:
A magyarok "többségét" a velük érkező és itt talált népcsoportokkal együtt majdnem kiírtották a tatárok.
A jelenlegi "többség" az azutáni (meg a törökdúlás utáni betelepültek utódai.
A magyarság a etnonyilas eszmékkel ellentétben nem "vérségi" hanem tudati fogalom.
Röhejes, amikor szőke, kék szemű vérmagyarok nyilatkozgatnak. Attól még magyarnak tartom őket - ha ők is annak tartják magukat.
@jöttem:
Nos a fóbiával kapcsolatban ilyenekre gondolok:

"Áll ott csórikám a menetben, leskelődik kifelé a vállak fölött..."
"nem ugrik ki a körmenet közepére fingós csárdást reccsenteni "

"...nem lát rendesen és unatkozik"
"Pukkadjatok meg! - gondolta, és szemmel láthatóan olyan világot álmodik"

Ezeket Fábius honnan veszi? Nélkülük is érthető az üzenet, de így csak arra lehet következtetni, hogy mindez Fábius beteges lelkének kivetülése, ha éppen Orbánnal álmodik...
@Orica Középföldi:
Babits nem ismerte el a gyöknyelvet, csak felhasználta. Lásd általad idézett vers. Sokan vannak így.
Basszus!
Hál' Istennek nincs Gábris, erre etetitek imolkát. :(((
Ehhhhh... [legyint]
@kekex:
Jujjjj, kiirtották, osztán te meg miért beszélsz ezen a nyelven? A magyarok eltűntek, a nyelvük meg maradt, mi? Mert még ha írás lett volna a rováson kívül, még hagyján. Ez is egy jó nagy mese habbal. Volt egy csata, ott jó sokan meghaltak, de a Kárpát-medencében éltek a magyarok tovább. Te figyelj már, miért nem németül beszélünk itt, mert azok meg évszázadokig ültek a nyakunkon? Még a német nyelv hivatalos is volt.
@Marcellusca:
Tudod, nem mindig süt a nap, el kell viselni a fagyot is. Ilyen az élet.
@kekex:
A magyarok közt természetesen szőkék és kékszeműek is vannak. Még a hun őseink között is voltak. Még azt nem fedezték fel, hogy miért kék a szem, vagy mandulavágású,stb.
Te beszélsz nyilasságról eme kommented után?"Törökdúlás után betelepültek utódai" írod " a magyarság nem vérségi hanem tudati fogalom".
De azért te vérségről írsz, a betelepültek vérségéről. Te ennyire.....?
@Imola Helyesi: szerintem jól csinálod... legalább te jól szórakozol...
@dr. jenőke (jenőke): Igen! a pénz zsebbe-/be/vándorlása.......EU nem, a pénze igen.....több tiszteletet a magyaroknak!...és én ilyen utálatos nemzethez tartozom
@Imola Helyesi: Ezt a bitorlást fejtsd ki egy kicsit részletesebben, mert nekem nem teljesen tiszta. Mert ha belegondolsz, akkor mi is elbitoroltuk a Kárpát medencét valakiktől... Szvatopluk és a fehér ló legendája mond neked valamit?
Én arra gondoltam, hogy ha a Vezénylovad xenofób faszságokat bír felböfögni Európa közepén, akkor nyugodtan kérjen politikai és/vagy gazdasági menedékjogot Alijev barátjától Azerbajdzsánban. De végre fejezze be az ország lejáratását, és ne nyilatkozzon olyan dolgokat a nevemben, amikkel én nem tudok, és nem is akarok azonosulni.
@Sir Bates dö Hól:

A verejtékes, monoton munka mióta jó szórakozás?

Egyébként egy rövid ideig valóban szórakoztató, pláne hetes szünetekkel, de csak egy lemeze van. Az meg az állandó ismétlés miatt unalmas.
Azon csodálkozom, hogy nem láttam még azt az adekvát választ goodfriend twitterére a trollok részéről, hogy "istván egy teljesen más helyzetben jelezte imrének, hogy a tudással és vagyonnal rendelkező, az akkori magyar társadalomnak hasznára váló idegeneket fogadja be, ám teljesen nyilvánvaló, hogy nem az éhenkórász élősködők tömegeire gondolt", mely választ nyilván tételesen lehetne cáfolni a mai magyar átlagnál jóval megalapozottabb és mélyebb történelmi ismeretekkel, ám ennek jelenlétére a blogszférában résztvevők körében maximum 30%-os esélyt gondolok... 1 a 2 arány már a totón sem rossz:-)...
@KÁTÉó53éúétr6:
.
több tiszteletet a magyaroknak!...

Valóban ezt mondják, ámde:
Tisztelet = pénz
Csakúgy, mint
Megvédjük = elvesszük
...És így tovább!
A fideszmagyarhoz tolmács kell, vagy Vida Ildikó.
@Orica Középföldi: célját eléri, s gondolom ez már felszabadítja az endorfint:-)... ne legyünk irigyek, tudjunk örülni honfitársunk sikerének!:-)...
@KÁTÉó53éúétr6:

"..és én ilyen utálatos nemzethez tartozom"

Nana! OV és zsoldosai nem azonos a nemzettel.
@Orica Középföldi: csak azért unalmas, mert nem ismered el a gyöknyelvet, csak használod.
@Sir Bates dö Hól:

Görény vagy:))
Gondolom néhány nemzeti történész már agyal ezen. Előbb-utóbb el fognak jutni István megkérdőjelezéshez, csak útjukban áll a kereszténység.Azzal mi legyen?
@The Ghost Wolf:

Nem bitoroltunk el semmit, itt éltünk évezredek óta. Lásd: genetikai régészeti, stb.kutatások. Kétszer volt hon- visszafoglalás, még Kiszeli is elismeri, a marxizmus mai történettudósai még mindig a hamis dogmákat terjesztik.A Szvatopluk-monda az egyik ilyen honvisszafoglalásról szól.Nyilván némely morva is élhetett itt, mint mindig is éltek itt betelepülők IS.
@Sir Bates dö Hól: ha már ennyire baromian uncsi, legalább ő jól szórakozzon :D
@dr. jenőke (jenőke)
Üldözési mániád van? ÉN csak ezen a néven kommentelek itt néha, ha eléri az ingerküszöbömet a valótlanságok tárháza.
@parti_giano:

Én elhiszem, hogy Babits ettől a feloldhatatlan ellentmondástól volt szomorú, na de hol vagyok én őhozzá képest?
Magát a problémát sem ismerem fel:)
mily meglepő:

BRÉKING! A trafikos lenyomta a magyar államot Strasbourgban
trafik2

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága szerint a magyar állam megsértette a magántulajdont megillető védelmet, amikor 2013-ban megfosztotta Vékony László soproni trafikost engedélyétől, hogy dohánytermékeket áruljon. Az ítélet első fokú, nem jogerős.

444.hu/2015/01/13/breking-a-trafikos-lenyomta-a-magyar-allamot-strasbourgban/
és a méregpohár tényleg az utolsó cseppig kiivásra kerül:

Még tovább tudott csökkenni a Fidesz népszerűsége
AFP PHOTO / FERENC ISZA

Negyedév alatt egymillió szavazót vesztettek el. Az Ipsos felmérése szerint a munkanélküliek és a szakmunkások között már a Jobbik vezet. <<<<<<

444.hu/2015/01/13/ipsos-a-munkanelkuliek-es-a-szakmunkasok-kozott-a-jobbik-megelozte-a-fideszt/
@Orica Középföldi: az a baj, hogy akaratom ellenére az én nemzetem min.elnöke a nemzetem nevében beszél, és tehetetlen vagyok abban a tekintetben, hogy üvölthessem: /és azt meg is hallják/ nem értek vele egyet
@Imola Helyesi: Szevasz fideszgeci. A fajtádnak hozzászólásonként fizet a párt?
Egyébként mi a mocskos moszkovita munkásőr kurva anyádért jársz ide?
Még nem esett le neked te szarházi fideszgeci hazaáruló, hogy itt mindenki pontosan tudja hogy ki vagy?
@közrabszolga: Pontosan azért jár ide, hogy ilyen reakciókat váltson ki. A trollok már csak ilyenek. Ezért kell őket ignorálni.

Erre pl, tökéletesen alkalmas a "Tahótlantok" gomb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Milyen szar lesz amikor a szakmunkások és munkanélküliek rádöbbenek hogy a fidesznél egyetlenegy rosszabb létezik. A jobbik.
@Imola Helyesi:
.
2008-as kutatás szerint a kék szem egy genetikai mutáció eredménye.
A szem kék színét nem festék, hanem a fény szóródása miatt bekövetkező, a fény hullámhosszának megváltozása okozza. A szóródott fény polarizációs állapota eltér a beesőétől. Ha fénysugár halad át olyan részecskéket tartalmazó közegen, amelyek átmérője kisebb, mint a fény hullámhosszának egyhuszad része, a szórt fény kék.
Ilyen specifikus részecskéket tartalmaz a szem is. Emiatt látjuk a dohányfüstöt is kéknek.
@Orica Középföldi: kerestem egy mosolygós képét, de maximum a bajsza alatt somolyog egy picit. azért vígaszt nyújthat, hogy babits a probléma létezéséről sem tudott.
@közrabszolga: mindig rádöbbennek és az a szar, hogy ekkor már késő
@Imola Helyesi:
.
Akkor viszont hazudozol.
A jobbkezes, vagy horog, vagy egyenes, vagy micsoda blogon ígérted, hogy ott fogsz kommentelni, azóta sem teszed. Pedig ott a helyed.
@közrabszolga:
Bocs, nem tudtam, hogy te vagy itt a Keresztapa.
@dr. jenőke (jenőke):

Mindig is sejtettem, hogy mutáns vagyok:)
@dr. jenőke (jenőke):
Jenőke, ez is egy vers akart lenni, mert olyan légből kapott.
@dr. jenőke (jenőke):
Jenőke, ha azt is megmagyarázod, hogy pl a kínaiaknak miért van mandulavágású szeme, akkor megdicsérlek.
@parti_giano:

Nem egészen tiszta, mit gondolsz probléma alatt. Imolka mondatát -használta, csak nem tudta?

Tudta, milyen nyelvet használ:))

www.nyest.hu/hirek/gyokok-es-gyokerek
@közrabszolga:

Ja. Csak akkor már késő lesz :)
Évek óta mondom: meg kell próbálni a Jobbikot kormányon,mert addig úgyse hiszi el az egybites faszparaszt, hogy szar lesz. Igaz, akkor sokáig nagyon szar lesz, de hátha képes lesz gondolkodni a marhája. Bár ez hiú ábránd, a magyar genetikailag képtelen az analitikus gondolkodásra. aki úgy gondolja, hogy ő képes rá, az vagy nem képes, vagy nem magyar :)

Ennek az országnak reszeltek, de nem is baj, ha eltűnik a történelem süllyesztőjében.

a sírt, hol nemzet süllyed el, népek veszik körül, de az embermilljók szemében nem könny ül, hanem a kezükben lendül a lapát, hogy végre behantolják a sírt, hogy még csak egy szagmolekula se szivárogjon ki. Jól teszik
@Orica Középföldi: Szatopluk. Ezt nem állom meg szó nélkül, még ha egy oldalra is kerülök Imolával.

www.gyoknyelveszet.gportal.hu/gindex.php?pg=36119447

Krizsa Katalin 4000 egyezést talált az alap szavakban a magyar és a héber között (a héber 3000 éve változatlan)! Finnugor egyezés van 400!

Szvatopluk kortársa vagy tudott magyarul, vagy nem (egy agyon hallgatott ősgesztánk szerint azt a nyelvet beszélték amit az itt lakó nagyszámú köznép is beszélt). hu.wikipedia.org/wiki/Tarih-i_%C3%9Cng%C3%BCr%C3%BCsz

Röviden, nem jöttünk mi sehonnan sem. "Megszállt" országban alakították (lopták el) a történelmünket (a köznépire gondolok, a hajdani uralkodó osztály történelme az valós lehetett).

Fentebb linkelt nyest-es nyelvtudósok sok szavunkra azt mondják, hogy ismeretlen eredetű (átvett) szó. Már bocsi, de ott a logikai hiba, hogy ha ismeretlen eredetű, akkor akár magyar is lehet.

On
@Imola Helyesi:
.
Azt már megbeszéltük, hogy neked Jenő!
@jaegtoer:
.
Mit is mondjak erre?
Jobban hangzik, mint a génhibás.
@rdos:
Jaj, nehogy kivágjanak ezért téged.Egyébként én vitatkoztam egy ilyen marxista kommentelővel, azt akarta bebizonyítani, hogy a kapu az török szó, akkor vettük át, amikor idejöttek a törökök. De - mondtam, kapui már azelőtt is voltak a váraknak , illetve városoknak/ Sőt már ie. előtt is!!!/Erre aszongya, hogy akkor még azt nyílásnak hívták, mert a sátornak nyílása volt!!! De a legjobb vita az volt, amikor állította, hogy a virág meg a kert szót valahol északi néptől vettük át, de mondtam, ott legfeljebb hóvirágok teremtek akkor. Így csinálják, kitalált történelemhez kitalálnak szóeredetet.Ezzel szemben a vr, kr , nyl a legősibb szógyökök.
@munkás ököl:

"Ezeket Fábius honnan veszi?"

Elképzeli. Én pont ezeket a mondatait élvezem a legjobban.

Amit te fóbiának és beteg lélek kivetülésének titulálsz, én azt tehetségnek nevezem.
@dr. jenőke (jenőke):
Nekem nyolc, felőlem je is lehetsz.
@The Ghost Wolf:

Pontosan ez a veszélye.
@Orica Középföldi: amerre indul a ner, ott nincs nagyon jézust követő... bár, szerintem az égigérő fa kultuszát visszahozhatnák... amennyi égigérő f@sz van moon...
@Imola Helyesi:
.
Azt tudni lehet, hogy a Prader Willi a 15. kromoszómát apától örökölt felének hibája okozza.
Ha ugyanezen kromoszómapár anyai fele sérül, akkor Angelmann szindróma alakul ki. Ez részben hasonlít a Prader Willi szindrómához, de a tünetek sok esetben gyakori epilepsziás rohammal, nevetési kényszerrel és hiperaktivitással egészülnek ki.
A Prader Willi szindrómában szenvedőre jellemző a mandulavágású szem, magas homlok, kerek arc és így tovább. A betegség kezelhető.
Valószínűsíthető, hogy a sérült kromoszómapár okozta génhiba az oka a mandulaszemnek.

Tedd meg, hogy dicséreted másra pazarolod.
@kekex:
A trianoni döntést el kellene fogadni. 6 év múlva lesz 100 éve, hogy megtörtént.
Nagy-Magyarország történelem, a múlt. Amíg ezt nem fogadja el a magyar társadalom, addig folyamatosan ez a problémakör lesz a szélsőjobb melegágya.
@Imola Helyesi: ebben igazad van... a te őseid biztos, hogy itt vétettek el egy ágat, helyváltoztatás közben... de, hogy nem emberszabásúak voltak, az is biztos... inkább olyan mókus-félék... amiket az idevándorló felegyenesedtek érdeklődőbb (?) egyedei abuzáltak... ingyen kaptál egy családfát...
@Imola Helyesi: :-) Köszi hogy aggódsz értem (ki ne vágjanak). Szinte minden nap olvasom Fabius-t, kommenteket is gyakran, megszólalni már ritkábban szoktam.

Ahogy észrevettem itt minden vélemény elfér (sok Off is, sőt, gyakran az van többségben :-)). Viszont a személyeskedést, az agitPRopot - az egy irányba terelést, azt kell mondjam teljes joggal, nehez(ebb)en viselik - viseljük itt. Nyilván így van ezzel Fabius is Boli is.
@jöttem: pont ezért nem lesz soha szembenézés:

"addig folyamatosan ez a problémakör lesz a szélsőjobb melegágya. "
@Imola Helyesi:
.
Tudom, hogy neveletlenséged oka a szülői hanyagság.
Ezért modor és egyéb hiányosságaidat nem veled kell megbeszélnem.
@Imola Helyesi:
.
A nyílás még senkit nem tett marxista kommentelővé.
A cserkész jelszó: "résen légy" sem a nemi életre felszólító tartalmú, még akkor sem, ha a cserész egy tüchtig konzervatív - tehát jobbos.
@rdos:

Osztán ki az a Krizsa Katalin? Az egész neten csak a könyve alapján jelenik meg. Az pedig (csak az első oldalt olvastam) egy vicc.
.@jöttem:
.
Egyszer kellene csak felfigyelni arra, hogy az első világháború kezdeményezője az osztrák-magyar monarchia volt.
Trianon pedig az első világháborút befejező béketárgyalás színhelye.
hiteles szavak egy érintett szájából:

“Felfoghatatlan, hogy a szabadság ellen fordultok. De ha nem tetszik nektek a szabadság, akkor az isten szerelmére, fogjátok a táskátokat, és menjetek. Biztos van hely a világon, ahol ti magatok lehettek, ahol jól érezhetitek magatokat és ahol nem kell ártatlan újságírókat gyilkolnotok. És ha nem érzitek itt jól magatokat, mert olyan humoristák írják az újságokat, akiket nem szerettek, akkor nem tudok mást mondani, mint hogy menjetek a picsába. Ez az egész ennyire ostoba, annyira felfoghatatlan. Tűnjetek el Hollandiából, ha nem találjátok itt a helyeteket. Az összes jó szándékú muszlimot kinézik most miattatok itt.”

444.hu/2015/01/13/rotterdam-muszlim-polgarmestere-szerint-akinek-nem-tetszik-a-szabadsag-az-takarodjon-a-picsaba/
@rdos:

Fogalmam sincs ki az a Krizsa Katalin, és gyakorlatilag semmi nem deríthető ki róla. Ettől kezdve az ő "nyelvészkedése" számomra érdektelen.
A könyv, mint formátum semmire nem garancia. Pláne ma. Minden szarságot ki lehet adni.

A G portált - mely ajánlj a könyvét - látogatja cca. 3000 ember, súlytalan.

Az ősgesztával kapcsolatban azon azért elgondolkodhatnál, hogy -" A mű részletes kritikai és nyelvtudományi feldolgozása mind a mai napig nem készült el"- miért nem.

A Wiki forrásanyaga meglehetősen szűk, gyakorlatilag egy ember.:)) Komolytalan.

Én tudom, hogy te különösen vonzódsz ilyenekhez, - a tagadásban átlendültél a lovon - de engem ne akarj meggyőzni.
Nem vagyok jó alany :))
na, van akinek a feljelentés a hobbija, pl. ezb a tényi istván

Feljelentették a kormányellenes tüntetőket a pénzügyeik miatt

vs.hu/mind/osszes/feljelentettek-a-kormanyellenes-tuntetoket-a-penzugyeik-miatt-0113
@Sir Bates dö Hól:

Keresem, hogy milyen kártevőt küldjek az égigérő fádra, mítosz-rombolás céljából:))
@Imola Helyesi:
"Még azt nem fedezték fel, hogy miért kék a szem,"
öeauh...
...általános iskola 8. oszt. biológia, a kék szemet a szem színéért felelős gének hiánya okozza, bármely más gén ha jelen van, akkor barna, zöld stb., és örökletes úton változhat, kivéve akkor ha mindkét szülő szeme kék, mert akkor nincs színgén, ami továbböröklődhet, ergo kék szemű szülőknek csak kék szemű gyereke lehet.

@Sir Bates dö Hól:
hagyd el, imola ősei ugyanúgy a fáról származnak, csak amíg a mi őseink lemásztak, az övéi leestek...
@dr. jenőke (jenőke):

Akár:)) Ha megeszi a szú a Makovecz-stadion egyik tartóoszlopát, kinézheti pótlásnak.
@parti_giano:
.
Lehet kiegészíteni a feljelentést.

Vörösiszap: einstandolt adományok

A Magyar Kármentő Alap számlájának aktuális egyenlege 2011. november 7-én 1 milliárd 783 276 572 forint volt, a károsultak részére támogatásként 350 millió 003 099 forintot utaltak el. Ha azonban összeadjuk a kármentő bizottság által megítélt segélyeket és támogatásokat, az mindössze 348 millió 554 ezer forintra jön ki. A kisebbik kérdés talán az, hogy hová tűnt akkor a különbözet? A nagyobb kérdés az, hogy a bankban fialtatott több mint egymilliárdból vajon még hány műfüves kézilabdapálya épül?

És ki tudja, hol tart most az ügy?
@parti_giano:
/facepalm

(habár hozzá kell tenni, a csávó nagyon igyekszik, előbb-utóbb lesz belőle valaki, olyan államtitkári szinten)
@DarthVader: Tudtommal egy kb. 70 éves hölgy, aki Izraelben él (férje zsidó volt), felnőttként tanult (tán az ELTE-n) hébert. Ezért kettős identitása van. A szó gyökök Czuczor Fogarasi által be nem fejezett rendszerével foglalkozik. A ragozó nyelveket (magyar, finn, héber, részben a szláv) tartja az ősibbnek és nehezebben változónak. Ha a szótő a tan, akkor abból a tanár, tanít, tanuló ... ragozva - képezve - toldalékolva ... logikusan levezethető egy egész szó bokor. Szerinte és ez nekem logikusan hangzik ezért változnak lassan a ragozó nyelvek. Sekszpírhez meg angol-angol szótár kell.

Nyest.hu-n gyakran kommentel

@Orica Középföldi: Szerintem ennyi elég róla, DarthVadernek már mondtam.

Miért nem készült el? Akadémiánk rejtegeti. Ennél nagyobb disznóságok is köthetők az emtéához (Bős-Nagymaros megfúrása pl.). :-(

"Ismeretlen eredetű átvett szó", ízlelgessük ezt a logikai bukfencet. :-)
@rdos:

Ez lemaradt,
"még ha egy oldalra is kerülök Imolával."

A hangyáidtól eltekintve veled lehet beszélgetni, de Imola maga a hangya:)
@Orica Középföldi: Köszi. Sajna nem sokáig. Ebéd szünetben szoktam kommentelni, kajám lassan elfogy (szerintem már nem is lenne nyál-elválasztásom ha nem netezhetnék étkezés közben :-)).

Hangyáim. Hogy is mondjam. Sok az átverés minden szinten. :-( A szorzótábla, a függvénytábla. Na úgy kb ez az aminek még hiszek. :-(
@Secnir: a feljelentésekért felelős helyettes államtitkári poszt nagy várományosa a miniszterelnökségen.
@Secnir:
Nem biztos, lehet, hogy egyesek pl. a krokodilusoktól származnak. vagy a gyíkoktól.Persze ezek nem estek le a fáról, csak csúszkálnak meg dagonyáznak.
@Orica Középföldi:
Nem mondod, a hangya szorgalmas, de a tücskök csak ciripelnek. Miért is?
@rdos:
Meg én is, azért írok ide ritkán.
@Imola Helyesi: :-) Igen, olvasni gyorsabb. @Orica Középföldi: Amennyire tudom a magyar fordításból csak az aczéli kúlturpolitika által cenzúrázott változata lelhető fel a neten (üngürüsz).

Kicsit fárasztó és lassú, de ha érdekel több infó itt (ja ez a műsor is be lett tiltva).

www.google.hu/search?q=kubinyi+tam%C3%A1s+%C3%BCng%C3%BCr%C3%BCsz&oq=kubinyi+tam%C3%A1s+%C3%BCng%C3%BCr%C3%BCsz&aqs=chrome..69i57.16619j0j8&client=ubuntu-browser&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8

A dezinformációs iparág az egy nagyon komoly szakma. Tudtad, hogy a titkosszolgálatoknak messze a legnagyobb osztálya a dezinformációs (média, kultúra, ...)? Valamelyik celeb tolja ezt a negyven milla éves szíriuszi magyart. Ez sem véletlen.
@Imola Helyesi: tán mert a tücsköknek van szárnyukon egy olyan "eszköz", amit összedörzsölve tudnak ciripelni. a hangyáknak meg ilyen nincs.
@Imola Helyesi:
"A gazdaságot meg minden államnak saját magának kell fejlesztenie, erre utalt Orbán. "

Oké. Akkor miért is nem teszi? Ez lenne a dolga.
@rdos:

Nem érdekel az echo-tévéből is kirúgott Kubinyi:))
@parti_giano:
budai hallotlátó gyuszi is milyen sokra vitte :D
@Secnir:

miért? ő is tudott hegedülni a szárnyával?
@Imola Helyesi: Bocsika de a szabad verseny tette naggyá az Egyesült Államokat, hiába próbálod az ellenkezőjét állítani. Az 1900-as évektől kezdve a világ vezető hatalma, amire a II. világháború csak ráerősített. Nagy Britanniában sem az államkapitalizmus vonta magával a kapitalista rendszer fejlődését. És a világ vezető országaiban a mai napig olyan szabadon tartják a versenyt amennyire csak lehetséges. Nálunk erre mi van? A haverok aratnak, a többiek meg örüljenek, ha nem golyózzák ki őket a tevékenységi területükről a különböző személyre szabott Lex törvényekkel.
@Imola Helyesi: ciccmicc, vagy nagyon megsütötte buksidat a napocska, vagy endorfin termelése okán trollkodsz... ezért sem erőltetem a kettőnk közti kommunikációt oly nagyon...
@munkás ököl:
"Ez azért nagyon izzadságszagú poszt lett, a kevesebb több lett volna."
A poszt az Orbánt motíváló tényezőkről szólt, arról, hogy középszerűségét - mondhatni kisszerűségét is - olyan allűrökkel próbálja láthatatlanná tenni, amelyek rendhagyóak, ugyanakkor botrányosak is.
Nem gyakori vezető politikusoknál, hogy tevékenységüket egyetlen szempont vezérelje, személyiségük mindenek felettiségének bizonygatása.
Ezért bizarrnak tűnhet megitélésüket erre alapozni, pedig Orbán esetében erről van szó.
Torz személyiségjegyeire jellemző a mérhetetlen hatalomvágy, az egyeduralom megteremtése, melyeknek érvényesülése érdekében a zsarnoki módszereket is beveti.
Ennek az attitűdjének lett rabja ez az ország.
Önkontroll, önkép hiánya jellemzi Orbánt, túlértékeli a képességeit, és mivel eredményeket a teljesítményével nem tud felmutatni, feltűnési húzásokkal igyekszik elismerést szerezni bel- és külföldön egyaránt.
A következmények nem érdeklik, fő, hogy róla szóljon a dal, és számára mindegy, hogy az ámulatba ejtés következménye a mély megvetés, vagy haveri körben a csodálat.
Ugye furcsa, hogy egy miniszterelnöki státusznál ezek a fő motívációk, ezért nehezen vehető észre, hogy a mi országunk sajnos ilyen tényezőknek az áldozata.
@parti_giano:

imádom a tudományos eszmecseréket. gyöknyelven is.
@hacsaturján:

én meg a konferenciákat. amin van svédasztalos állófogadás.
@hacsaturján:
nem hallotlátó, elírtam, halottlátó, mert tudott szellemekkel beszélgetni, sőt halottakkal aláíratni adásvételi szerződéseket.
Komolyan. Kivárjuk, amíg a legközelebbi hasonló alkalommal azt a tanácsot adja, hogy a már úgyis kiontott vért ki kellene sütni hagymásan, mert Felcsúton ők ezt szokták a disznóéval?
Aszhittem, h rosszul láttam az Viktort az elsö sorban az Aranylabdán. Vagy mégis...
@hacsaturján: meg szeretném köszönni neked azt a mérhetetlenül sok nevetős percet, amit tőled kaptam és zsanettel "vívott" harcod eredményezett, maradok lelkes olvasód továbbra is sok szeretettel...
Az szerintem nem túlzott elvárás Orbántól és csapatától, hogy akinek már van vállalkozásból megélhetése, azt jogszabályi úton ne vegye el, ne tegye földönfutóvá azt, aki sok éven át tette a pénzét a vállalkozásba, és közben még azt az adót is fizette, amiből az orbáncos kormányt eltartja a nép. Állítólag vállakozási szabadság van az eu-ban, márpedig az előbb elolvastam az alaptörvényt, és aszerint mi eu tagok vagyunk.

Szerencsére ezt máshol is így látják, csak az a baj, hogy a kártérítést is az adózók fizetik - ezért könnyű azt mondani, hogy elfogadjuk a bíróság Ítéletét - és nem azok, akik megszavazták a szar törvényt.

index.hu/gazdasag/2015/01/13/europai_birosag_fizessen_karteritest_az_allam_a_volt_trafikosnak/
@Marcellusca:

Lehet, hogy gomyola a tollashátú női női alakja?
Na meg ezzel Orbán vissza szerzett "pár" szavazót.

Van is őrjöngés rendesen itt az indexen, az összes poszt ezzel foglalkozik:)))
@parti_giano:

"A Magyar Kármentő Alap számlájának aktuális egyenlege 2011. november 7-én 1 milliárd 783 276 572 forint volt, a károsultak részére támogatásként 350 millió 003 099 forintot utaltak el. Ha azonban összeadjuk a kármentő bizottság által megítélt segélyeket és támogatásokat, az mindössze 348 millió 554 ezer forintra jön ki. A kisebbik kérdés talán az, hogy hová tűnt akkor a különbözet? A nagyobb kérdés az, hogy a bankban fialtatott több mint egymilliárdból vajon még hány műfüves kézilabdapálya épül?"

Ez a Tényi nevű fideszbajnok emiatt is tehetne egy feljelentést. Vagy ezt már nem meri?:D
csak nem főőőcííím, jahhh, de, batyuegyszeríííí naridroid is itt van :D
@♔bаtyu♔: "Na meg ezzel Orbán vissza szerzett "pár" szavazót."

Talán arra gondolsz, hogy azok az országok, ahová a magyar fiatalok százezrei mentek "gazdasági menekültként", majd Orbánhoz hasonlóan állnak a kérdéshez, és károsnak tartván őket, mind hazazavarják?
15:30
Egy kigolyózott trafikos nyert, de hányan vannak így nyeregben?
Egy kigolyózott trafikos nyert, de hányan vannak így nyeregben?

Az európai emberi jogi bíróság egy volt trafiktulajdonos javára döntött a trafikok erőszakos elvétele miatt, mégsem ütőkártya ez a sok ezer kisemmizett dohányboltosnak. Csak azok remélhetnek egyenként sok millió forintot, akik ügyüket már a magyar vagy az emberi jogi bíróságra vitték. Úgy százan lehetnek. Nekik igazából sok dolguk nincs, pénz áll a házhoz, és viszonylag hamar.

hvg.hu/gazdasag/20150113_Tafik_strasbourg_itelet
@látjátok feleim szümtükkel: Nem, én arra gondoltam, amit leírtam.

Erre amit te leírtál, te gondolsz.
@Imola Helyesi: Ja, és magyar volt Jézus is! Hagyjál már ezzel a faszsággal. Azért hasonlít a magyar nyelv minden európai nyelvre nem? Mert ha körülnézel, akkor vannak olyan szavak, amelyek minden európai nyelven hasonlóak (police, ambulance...) de magyarul még csak véletlenül sem hasonlítanak. A török szavakkal való hasonlatosság vagy azonosság a százötven éves török uralomnak köszönhető, míg a német eredetű szavak a Habsburgoknak köszönhető.
De azért olvasgasd csak az "ősi" magyar honfoglalásról szóló mondákat, a végén azt is kiderítitek, hogy a magyarok a neandertáli ősemberek előtt már Európában éltek, és az összes többi európai nép tőlünk bitorolta el a magyarok ősi földjét az Uraltól Normandiáig , és Spanyolországtól Skandináviáig!
Imolka te hülye vagy, de legalább nem kicsit!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Remélem, zavarok:))))

Gondolom, a szólásszabadság melletti kiállás élharcosa annak örül, ha a lehető legtöbb vélemény van. Nem így van?
Orbán olyan mint egy mindenkinél bevágódni próbáló hülyegyerek, mindig olyat mond ami az aktuális célpontnak úgy gondolja hogy tetszik.
"szemét nyugat" amikor putyinnak akar benyalni. "szemét bevándorlók" amikor másnak...
@The Ghost Wolf: Ja. Ezer évig uraltuk a Kárpát medencét, de azért mindenki szavakat tanított. Mi senkit, hiszen nem sok szót tudtunk.

Arról nem is beszélve, hogy mi volt ezer evvel előrébb.

Ez amit te mondasz, egy leegyszerűsített túlhaladott teória.
@látjátok feleim szümtükkel: Ez kb. olyan, mint annak idején az, hogy IMF hitel nélkül Orbánék pontosan 3 hónapig bírják.

Ez kb. másfél évig ismételgetve, amíg vissza nem lett fizetve.

Ne dőlj be minden indexes baromságnak.
@Secnir:

Imolát hagyjad, szerinte a Faszomkint páncélos kezdte lőni a sarki TESCO-t, úgy kezdődött a Nagy Októberi.
@jöttem: Ugye nem gondolod, hogy Rogán valaha is olvasta Szent István, vagy Marcus Aurelius elmélkedéseit? Ő csak egy paraszt gyerek, mondta ő, nem tud urizálni, mert nem tudja a magyar szó jelentését sem, azaz urizálni az tud legfeljebb, akinek pénze van, de nem úr.
éljen a kontraszelektált narancsmaffia:

Orbán korábbi államtitkára is kiakadt

Illés csak csodálkozik: zöldadó a napelemekre, ráadásul a savas akkumulátorokénak a kétszerese?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F01%2F13%2Forban_korabbi_allamtitkara_is_kiakadt%2F

-

A Nemzetgazdasági Minisztérium kéri a Széchenyi Bank biztosított betéteseit, hogy mielőbb személyesen jelenjenek meg a bank fiókjában - esetlegesen előre egyeztetett időpontban -, mivel a kifizetések megkezdése érdekében kezdeményezniük kell a számláikhoz fűződő banktitok feloldását.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/igy_menti_az_allam_a_szechenyi_bank_milliomosait_erdekes_felhivast_adott_ki_az_ngm.592029.html
@♔bаtyu♔:

Nem az a lényeg, hogy a kullancs mennyi ideig bírja, hanem, hogy az ökör mennyi ideig bírja.

Nehogy már királlyá koronázzuk Orbánt azért a hatalmas teljesítményért, hogy a kurva anyánkat is megadóztatva, világrekord áfával, mindenre kivetett különadókkal, a magánnyugdíjpénztári vagyon felélésével, meg az EU-s pénzekkel elérte azt a világraszóló sikert, hogy nem jelentett csődöt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A részletek engem nem érdekelnek. Gyurcsányék felvenni kényszerültek, Orbánék előbb vissza tudták fizetni.

Nem mindegy.
@The Ghost Wolf:
Mi az a pár törökből, latinból , meg németből átvett idegen szó, amit magyarítottunk képzőinkkel.? Amikor csak a kp gyöknek kb / nem kp./ többezer szava létezik, kép, köp, kap, kop, kúp, kip, káp, stb. Hát még az eme szavakból írt népdal és irodalmi költészetünk. Elmehetsz te a abba a bizonyosba, amit itt a többség rendszeresen emleget-, az idegen szavaiddal. A gyökök a sejtek, az idegen szavak meg a kinövések, addig élnek, amíg van valóságalapjuk, de a gyökök élnek többezer éve, bizonyítják a sumer táblák. Az idegen szavakat nyilván ezért használja a nemzetközi téren adekvát tudományos nyelv.de a gyökök a magyar köznyelv, az élő beszéd alapjai.
@The Ghost Wolf:
Hát a Samu ki a fene volt?Csak nem Ámerikából vándorolt ide?Ő is betelepült?
@♔bаtyu♔:

Ja, ha Gyurcsyányék einstandolták volna a manyup-ot, akkor fel se kellett volna venni. Csak igy most 15-20 év múlva nem lesz nyugdíj. (Ami lesz, az alamizsna)
@♔bаtyu♔: Figyu, a véleményedet illetően elég lenne egy üres kommentet küldened, hiszen betéve tudjuk a regulát, ami szerint dolgozol. Arra válaszolj inkább, kérlek nagy tisztelettel, hogy mi a véleményed arról, hogy Orbán egy igazi összefogási aktus, egy kultúrák közti kézfogás és egy közös felelősségvállalás kikiáltásának alkalmából muszlimozott egy jóízűt egy olyan tragédia utáni felvonuláson, ahol a nevesített hősök fele zsidó, a másik fele muszlim, és mind bevándorló?
@♔bаtyu♔:

Egyébként Orbán visszafizette az IMF hitelt másik hitelből. Szóval lófaszt fizette vissza. Csak közben eltűnt a manyup pénz.
@DarthVader: Ja, tudom. Sőt azt is, hogy Orbán még 3 hétig lesz. Megírta a zindex.
@miva?: Mivel úgyis átugranád, ezért semmi:)))

De azért leírom, hogy frankón csinálta, ezt is vártam tőle.
@♔bаtyu♔: Gratulálok.

Temetésen szoktál zsidózni meg cigányozni eszerint te is :D
Ez jó, ahogy az index fogalmaz: "Egy ortodox zsidó lap kiradírozta".

Ha pedig megszólal egy csóka a jobbikos tüntetésen, akkor a Jobbik szerint.
@miva?: Én, simán. Főleg a te mércéd szerint. De ki nem?
@Imola Helyesi:
Gost Wolf ! Stelázsit használjuk még ma? Nem nagyon, mert már kihalóban van a bútordarab.
Magyar ember beszél így?: Dehonesztáló nekem nagyon ez a likvidálás, el is slattyogok ezért a flasmóbra, ne a diktafonba celebrált és a lájkolt blogokon kommendált diskurzus határozza meg az aktivitásomat.
@♔bаtyu♔: Hát aki kevésbé bugris, az talán talál jobb alkalmat erre.
@♔bаtyu♔:

Azt nem csodálom, hogy a részletek nem érdekelnek, szakmunkásképzős, ahhoz némileg differenciáltabb gondolkodás kéne.

Mr Bean-t se érdekelte soha az odavezető út, csak a cél, aztán valahogy mindig úgy alakult, hogy a végén egy szálloda halljában találta magát nőnek öltözve, japán turisták gyűrűjében.

A hitelt meg nem Orbán, hanem MI fizettük vissza, te tökkelütött paprikajancsi.
@miva?: Persze azért a zsidók is gojóznak:

"A homoszexuális zsidóknak “magasabb rendű a lelkük”, mint akár a homokos, akár a heteroszexuális gojoknak – tájékoztatott Eli Ben-Dahan rabbi, a vallási ügyek izraeli miniszterhelyettese."
@♔bаtyu♔:

Csak azt tudnám, ha Orbánék nem vettek fel "hitelt", akkor a faszért nagyobb most az államadósság vagy 6000 milliárddal, mint amikor a libás átadta a botkormányt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dugd fel az ótvar dumádat, a hitelt ugyanis Orbánék fizették vissza, a MI adónkból.

Ráadásul fel sem fogod, hogy a lényeg nem ezen van, hanem azon, hogy a gazdasági helyzet ezt MÁR lehetővé tette.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én pedig azt nem értem, hogy erős Ft mellett az államadósság nőtt 54%-ról 83%-ra és e mellé mégis IMF hitelt kellett felvenni.

Mennyi is az összesen? Ki sem tudod mondani.
@♔bаtyu♔:
" Orbánék előbb vissza tudták fizetni.
Nem mindegy. "

Az sem mindegy, hogy miből. Manyup, újabb hitel magasabb kamattal - ez volt a forrás. Keress vissza, a visszafizetés idején több gazdasági lap is megírta, hogy mennyit bukott rajta az ország.
Hurrá, megérte. Valakinek.
@The Ghost Wolf:És akkor miért vannak szerte a világon magyar nevek? Ezek szerint egy-egy kivándorló magyar olyan jóban lett az ott élő mindenkori uralkodóval, hogy egyből magyar neveket adtak városaiknak, folyóiknak, településeiknek. Nézz csak utána!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Az IMF hitel csak az index szerint volt olcsó, amúgy minden tekintetben nagyon drága.

Nyilván nem volt opció, egy újabb felvétele.
@♔bаtyu♔:

Mit tett lehetővé,hogy kapnál be egy@♔bаtyufasszt gyökér 'fidessnáci!!!

hvg.hu/itthon/20150113_Feljelentette_egy_fideszes_a_kormanyellen

Még erre is szükségetek van a 'lét'fenntartáshoz,de megkapjátok másodikán!!

Az összes apró,alamizsna fel lesz dobálva a parlament lépcsőjére Február elsején!!

Be'kapkodhatjátok maffiaéltetők!!
@♔bаtyu♔:

Ügyesen beszélsz mellé.

Ja, nem.
@♔bаtyu♔:

Szóval a kamatokat tekintve olcsó volt, "egyéb tekintetben" (azok vajon mi a faszok lehettek?) viszont drága... Ja emlékszem, az IMF azt követelte, hogy emeljük 27%-ra az áfát, meg csökkentsük 3 hónapra a munkanélküli ellátást, vezessük be a tandíjat meg a fizetős egészségügyet... vagy várjunk csak...
@gazoló: Miért, mit gondoltál? Attól, hogy ellenzéki, még nem lehet törvénytelen. Na persze, ellenzékben vagyok, ellophatom a párttámogatást. Hol élsz te?
@jöttem:
Te csak fogadd el ott, Szlovákiában meg Ausztriában, Mi viszont nem fogadjuk el. De ha elfogadod, akkor itt nálunk ne istápold a tüntetéseket, mert közöd hozzá nincs. Igaz????
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az egész ballibsi társaság gyakorlatilag az IMF követelményeibe bukott bele.

Persze, szerepet játszott ebbe 2006. október 23-a is, az emberek ugyanis eléggé megdöbbenve figyelték a HírTV-n (A közszolgálati szerint nem történt semmi), ahogy a demokrata kormány rendőrei hátba és pofánlövik a munkába sietőket, gyanútlan sétálókat rugdosnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Remélem, egyszer megérik rá az idő és a politikai akarat.
Ezt a terhet hurcolja magával minden generáció, lassan 100 éve.
@♔bаtyu♔:

Hát, erre a horogra most nagyon csúnyán ráharaptál.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért, akkoriban te nem olvastad az indexet?
Nagyot domborít a pontagyú banda :D

Élvezzük ki!

Csudajó, komolyan. Meg sem próbálnak éppeszűnek tűnni :D
@♔bаtyu♔:
" a demokrata kormány rendőrei hátba és pofánlövik a munkába sietőket, gyanútlan sétálókat rugdosnak. "

Kicsit túltoltad az anyagot, csökkentsd az adagodat kissé, ha már teljesen nem tudsz lejönni róla.
@dr. jenőke (jenőke):

"Egyszer kellene csak felfigyelni arra, hogy az első világháború kezdeményezője az osztrák-magyar monarchia volt.
Trianon pedig az első világháborút befejező béketárgyalás színhelye. "

A trianonozókat nem érdeklik a tények. Te is tudod. Sokkal egyszerűbb indulatokat kelteni a sértett magyar nemzet nevében.
Ennek általában a határon túli magyarok isszák meg a levét.
De őket ez már nem érdekli.
@♔bаtyu♔:

Azt,hogy itt ki lop azt,nagyon jól tudni,bár 'főügyészke kissé nehezen mozdul rá!
Tudjátok mire lesz jó a visszamaradt apró a tüntetések után?
Újabb és újabb tüntetésekre,egészen 'game overig:))na és persze bedobálni hozzátok vagy hozzátok a 'pálmaházba!!
@Imola Helyesi:

Agyhalott vagy Imola. Erre kár bármit mondani.
@♔bаtyu♔:
Úgy látszik, arról nem informálódtál, hogy a Bajnai által felvett hitelből nem került felhasználásra 3 millió euró, amely az MNB-ben pihent a kormányváltásnál.
Arról miért nem beszélsz, hogy az Orbán kormány - ha nem einstandolja a manyupot - 9%-kal magasabb államadósságnál tartana?
Marhára pöffeszkedik, ha év végére 1-2%-kal csökkenti a hitelt, de arról gondosan hallgat, hogy valójában az adósság 9%-kal magasabb lenne. A jelenleg áhított 79.6% helyett 88.6%!!!
Éppeszűek, nektem teszem fel a kérdést:

Minek ment el a mi majmunk erre a kultúrák közti összeborulásra, ahol jóelőre megmondták, hogy azért sétálnak, hogy kiálljanak a kultúrák és vallások tisztelete mellett, a laikus köztársaság szabadságáért, és azért, hogy bármiféle szélsőséges ne húzhassa magára vallások és eszmék takaróját tettei magyarázataként.
Ha ezt gondolja, akkor miért ment egyáltalán?
Elgondolkodám itt a többség javallatára.Aszt írja az egyikük, hogy az Osztrák_magyar Monarchia robbantotta ki az 1.vh-t, de előzőleg kijelentette, hogy itt betelepültek élnek a törökök óta. De miért nem következetes akkor? Az Osztrák + Betelepültek Monarchiája robbantotta ki az 1. vh-t. Szerinte. Meg hogy én nyilas vagyok, mert vérségi alapon akarom magam magyarnak aposztrofálni, mert nem vagyok betelepült vérségű. Nagyon nehéz nekem ezt felfogni. Meg a toleranciás sajtó- és véleményszabadságot is, ami minden blogon és médiában más, attól függően, kik alkotják a többséget. De akkor hol van a kisebbség demokráciája?Így jártam itt, mint az eltévedt oroszlán, akit felfaltak a bölények, mert egyedül állt szemben a falkával.
@Imola Helyesi: kell itt a te kognitív képességeid okozta kínnal foglalkoznunk?
@♔bаtyu♔:
Helyesbítek:Az MNB-nél pihenő, le nem hívott IMF hitel 3.5 milliárd euro volt.
Annyit hozzá tennék, hogy a pénzpiacokon akkortájt a kamatkondiciók 6-6.5%-os szinten mozogtak az IMF 3-3.5%-kal szemben.
Tehát a piaci kamatok mintegy kétszeresen magasabbak voltak.
@miva?:
Hát most kiálltak, de azért megjelenik az újabb vallásgyalázó karikatúra. Mi értelme van ennek? Miért kell a más vallását gyalázni? MIért kell a miniszterelnökünket testi-lelki tulajdonságokat gyalázó jelzőkkel, szimbólumokkal ellátni? Ez a tolerancia? Nem, ez a békétlenség, a gyülölködés- keltés, a tiszteletlenség, a háborúskodásra való felhívás. Ez a gúnyolódás fáj a legjobban minden érintettnek, és nyilván Obama ezért nem ment el, mert muszlim IS: A franciák minden háborúskodás előidézői eme kontinensen a hazug álszent demokratizmusukkal, amely háborúságra uszít.Lásd 1789 utáni komcsi vh-k.
@♔bаtyu♔:

Kábé ég miatta,miattatok a HVG face'oldala:)))

www.facebook.com/hvghu/posts/10154055328508532
@miva?:
Ne foglalkozzál vele, ha nem vagy képes értelmes választ adni.
@Imola Helyesi: Azért álltak ki, hogy megjelenhessen. Tényleg nem érted? Az sem világos, hogy a legjobban gyepált alak pont az elnök, aki személyes barátságban volt mégis ottani szerzőkkel? Ennyire se fussa?
Van valaki, akik érti miért kell az eddigi 300 milla helyett 9 milliárd élelmiszerbiztonsági díjat fizetnie a Spra-nak? Vagy ez is a jobban teljesítünk és megvédjűk az embereket akció része?

index.hu/gazdasag/2015/01/13/februartol_rugjak_ki_a_kisker_dolgozokat/
@Imola Helyesi: Elment a párizsi főimám, pedig ő is muszlim. A megbékélés jegyében meg nem mondunk olyant, hogy nem akarunk más kultúrát látni a házban.

Tényleg rajzold le már egyszer a dolgokat, talán megérted, hogy miről is akarsz beszélni. Nem bántani akarlak, de nagyon kínos ennyi ostobaságot olvasni ám.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kedves ♡, muszaj olyan shitnyikkel szoba elegyedni, aki ilyen ertelmetlen szavakat hasznal, mint peldaul a "ballibsi"?
Ma a Kossuthon délben, az ütközőben a sajtószabadságról beszélgettek egymás közt. Éééérted! A sajtószabadságról! A Kossuthon! Nyehehe!
Azon a Kossuthon ahol nem szabad a blogban említett, nem éppen úriembert spontán kérdezni. Ott ahol nem fér bele a hírekbe a fideszes nagykiskutyák viselt dolga. Eh!
@miva?:

Hát azért, mert végre valahova elhítták. Mert eddig nem nagyon hítták sehová.Ezután, gondolom, mégúgyse híjják majd :))
@♔bаtyu♔: Bajjibsi! Bajjjibsíííí!

Ostoba, dedós fidesztroll!
@miva?:
Neked, meg a hasonszőrűeknek ostobaság , amit írok, majd csak nézd meg, mi lesz ebből. Megjósolom neked, egy jó nagy háború. A franciák egyébként mindig is jeleskedtek ebben /lásd: pl 500000 algériai elpusztítása, olyan toleránsak voltak, Trianon és egyebek/ csak azért is gyalázzák a más vallásúakat, ateista bolondok.Ez a tolerancia francia módra, just a- mint a bagett meg a francia bor.
@Penivaldes: Ugye?

A szeretet nevében kirekesztő minielnököt báncsátok, ami csúnya dolog, hiszen csak a temetésen beleszart a sírgödörbe. Fogadjátok el, ha olyan libsik vagytok, és bajnai!

Okosok ezek
Nekem ez a viszketegséges dolog eszembe se jutott. Úgy látszik, iszonyú naiv vagyok, sajnos vagy szerencsére.
@DarthVader: Lehet, hogy elhívták, de azt elfelejtették megmondani neki miért is lesz a menet. Vagy nem felejtették el, csak gondolták ennyit magától is tudni fog. Tévedtek...
@♔bаtyu♔: "A részletek engem nem érdekelnek. Gyurcsányék felvenni kényszerültek, Orbánék előbb vissza tudták fizetni.

Nem mindegy."

Jó ez amit írtál, csak folyatnod kellett volna azzal, hogy nem mindegy, hogy olcsó piaci hitelt kap egy ország, vagy a polgáraitól kap kincstárjegy formájában hitelt.
@Imola Helyesi: No ne szaladjunk ennyire előre!

Szóval Orbán a tolerancia nevében mondta ezt a bődületes bunkóságot, amit a tolerancia nevében Rogán meg is erősített?

Erre kérlek válaszolni egyrészt!

Másrészt arra, hogy a terroristákkal szembeszálló 4 ember, akik közül 3 halott, mind bevándorlók voltak, ráadásul 2 muszlim - akiket nem akar Orbán ugye itthon nézegetni - meg 2 zsidó, akiket te nem szeretsz. És ezeknek a testvéreik, szüleik ott sétáltak Orbántól 3 méterre a menet legelején, miközben ezt az okosságot elsütötte a Férfi. Ez nem gusztustalan szerinted?
@Imola Helyesi: Látszik te is a semmiből nem tanulók nótáját fújod. Trianon? Még hány 100 évig akartok trianonozni? Ha nem vettétek volna észre nagyot változott azóta a világ. Trianonból meg tanulni kellett volna. Az orbán rezsim politikáját ismerve sajnos még mindig olyanok kormányozzák az országot akik ugyanolyan balfaszok mint a Trianonkori magyar vezetés...
@miva?:" Temetésen szoktál zsidózni...."?
attól függ kit temetnek....ha imádottját, akkor megszaggatja ruháit zsidó szokás szerint
testvérei, szülei, mert jön a nyelvtannáci, hogy nehogy a kérdésre kelljen válaszolni egyszer az életben :D
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

itt a notaja a shitnyiknek, szepen kifejlett skizofrenia:

"Legyen úgy mint, régen volt.
Legyen úgy mint, régen volt.
Adjon Isten békességet,
Ezer áldást, reménységet,
S, minden jót.
Legyen úgy mint, régen volt.

Legyen úgy mint, régen volt.
Legyen úgy mint, régen volt.
Hogy, ne legyen a magyarnak,
Se dolmányán, se csizmáján,
Soha folt.
Legyen úgy mint, régen volt!"

XDDDDDDDDDDD
@Imola Helyesi:
"Miért kell a más vallását gyalázni?"
hát, ezt a kérdést talán a jobboldaliaknak tedd fel...

"Elgondolkodám itt a többség javallatára"
sűrűbben megtehetnéd

"És akkor miért vannak szerte a világon magyar nevek? Ezek szerint egy-egy kivándorló magyar olyan jóban lett az ott élő mindenkori uralkodóval, hogy egyből magyar neveket adtak városaiknak, folyóiknak, településeiknek. "
ez így van, helyesen mondod.

"Mi az a pár törökből, latinból , meg németből átvett idegen szó, amit magyarítottunk képzőinkkel.? Amikor csak a kp gyöknek kb / nem kp./ többezer szava létezik, kép, köp, kap, kop, kúp, kip, káp, stb. Hát még az eme szavakból írt népdal és irodalmi költészetünk. Elmehetsz te a abba a bizonyosba, amit itt a többség rendszeresen emleget-, az idegen szavaiddal. A gyökök a sejtek, az idegen szavak meg a kinövések, addig élnek, amíg van valóságalapjuk, de a gyökök élnek többezer éve, bizonyítják a sumer táblák."
ebbe a késbe már egyszer belefutottál, tudod, a sumer-magyar nyelvhasonulatba: varanus.blog.hu/2014/11/27/veszprem_lesz_a_fidesz_mohacsa/full_commentlist/1#c25218531
Nem kellene ahhoz különösebb tolerancia csak egy kis logika, hogy megértsük a mai glóbusz népeinek problémáit.Nyilván vannak a fejlettség magasabb és alacsonyabb fokán álló népek , kultúrák és vallások.
Egy fejlett demokratikus globális állam nem alkalmazhat velük szemben a csak náluk értékelhető kritikákat, ha elég toleráns.
@Secnir:
Én ugyan nem, lehet, hogy neked kés volt, nekem egy kibicsaklott életlen bicska.
@miva?:
Aszta, nyelvtannáci!!!!!
@poszt: a poszt alapján adhatunk új nevet a miniszterelnöknek? Orbán "gáborzsazsa" Viktor.
@Secnir: Én is mehetek választani, hogy Lasztovicza elhunyt.
Ez nem igaz, lesz főzésnáci, italnáci, tájnáci meg mindenféle.!!!!!
Ha lúd legyen kövér magyar közmondás ezentúl igy alakul: Ha náci , legyen mindenféle, bár sovány vigasz: nyelvtan, kulturális, étkezési, italozó , gyalogló, repülő meg még csak a fantázia szabhat határt nekije, milyen is lehet a náci, főleg, ha magyar és nem betelepült véletlenségből a szerencsétlenje..
"Az Országos Betétvédelmi Alap elvileg csak 30 millió forintig kártalanít, de a kormány korábban úgy döntött, hogy az állami-Töröcskei-bank bedőlése után értékhatártól függetlenül kártalanítja a betéteseket. Az OBA által nem biztosított, 30 millión felüli betétrész feléig tolnak közpénzt a kártalanításba."

Gondolom a Betétvédelmi Alapot törvénnyel hozták létre, és akkor vajon van-é joga diszkriminálnia a kormánynak eccerű határozattal? Más csődbe ment bank károsultjai is hasonló elbánásban részesülnek?

Nem valami joggal való visszaélés szagú ez a kártalanítás?
@dr. jenőke (jenőke):

"_Mit is mondjak erre?
Jobban hangzik, mint a génhibás._"
:)
Ha úgy is lenne, ki állíthatja bizton hogy nem az?
Valami 'defekt' mindenkiben van, ha nem így lenne, akkor mindenki egyforma lenne. De még 4 levelű lóherében sem láttam két egyezőt:)
@Imola Helyesi: Te olyan betelepült vagy, hogy csuda. Különben nem ez lenne az egyetlen jogalapod a szólásra.

Van 4 nagyszülőd
8 dédszülőd
16 ükszülőd
32 szépszülőd , akik kb 120 éve születhettek, nekik mind van 32 szépszülejük, kb az 1760-as évekből

Te garantálod, hogy ez az 1024 ember már akkor is itt élt? És az őseikre is igaz ez?

Ostoba vagy.
Nézőpont kérdése, hogy ki tol, mit, és hová. Az biztos, hogy a kereskedelmet sujtó jogszabályokat nem a kereskedő tolja a kormányra:

index.hu/gazdasag/2015/01/13/varga_szerint_a_tesco_a_kormanyra_tolja_a_problemait/
@Penivaldes: Ja, vagy pld. liberálnáci. Már ilyen is van.
Én még a szomszédaimat sem sértegetném, hogy hogy nézel ki, te vén félszemű trotty,és te beszélsz világosságról, vagy mi a fenének vagy buddhista, te ökör, amikor szekírozzza naponta a szomszédokat a hülyegyereked, vagy miért vered a fejed a falba százszor, miután megverted a feleségedet? Ilyen egyszerű ez, bizony, pláne, ha a kritizált illető a sértések hatására már nem is beszámítható.
@jaegtoer: ja a heteromianeve, hogy amikor megy a mitózis az ugye nem egyszerre megy, hanem össze és vissza, és ezért is alakul ki sokszínűség bennünk, ésw vagyunk defektesek.
@Penivaldes:

))))))))))))))))))))))))
ez jóvót.
@jöttem: ezt persze egy könyvben értelmesebben írták le:)
A nőverésért nem is kell szólni, az nemzeti sport, és állami kitünti jár lassan érte, nem?
@Penivaldes: pedig szep lennek am talpig ignaczban ;-)))
@miva?:
Te vagy egy ostoba, de nagyon. A vérségi nemzetségi
kötelékek az egész glóbusz történelmét meghatározták,, törzsek, nemzetségek alakították a világ történelmét.Ezek közül a szkíta-hun-magyar ősi nemzetségek a mi történelmi őseink, és erre minden magyarnak büszkének kell lennie, mind a magyar, mind az utólag betelepülteknek.Pontosan a betelepültek érvelnek a saját vérségi vonulataikkal, ami nyilván nincs ma már. De az ősi múltunk azért van, -bár inkább b ezt a külföldi államok ismerik el-á, ami elég nagy szégyen, mind a betelepültekre, mind az őshonosokra egyaránt.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Varga Mihály erre azt mondta kedden: „Kínos az, amikor ennek a felelősét nem a cég gazdálkodásában, hanem másokban kívánják megtalálni."

Sokkal aktuálisabb VM kijelentése, ha felcserélünk egy szót benne:

Kínos az, amikor ennek a felelősét nem a kormány gazdálkodásában, hanem másokban kívánják megtalálni.
@látjátok feleim szümtükkel: Gondolom, olyasmi lehet mint az Index. Tele ballibsi okosságokkal.
@Kdo Je Ugasnil Luč: elhiszem, de én inkább másféle jelmezben látnálak szívesen:) persze csak ha fiú vagy
@jöttem: Azért ezt a vitát rövidre zárva, a kormány a "felelős", nem a teszkó. Nem egyenrangú felek, a kormányt ugyanis 4 évente újraválasztják és bennünket képvisel.

A teszkó pedig az angliai tulajdonosainak érdekeit képviseli.

Azaz Orbánéknak nem kell tekintettel lenniük a teszkóra, ha úgy akarják.
@Imola Helyesi: Én 1702-től ismerem a felmenőket. Volt spanyol, horvát, magyar egyik oldalon, sváb a másikon. Most akkor én magyar vagyok?

Haggyámá a hülyeségeiddel, akkor mikszát vagy adi nem magyar baze?
Tényleg túl sokat vár el a világ és az ország szegény Orbán Viktortól, időnként még szavazni sincs ereje:

tenytar.blog.hu/2015/01/12/miert_logja_el_a_legfontosabb_szavazasokat_orban_viktor
@Penivaldes:

Milyen szempontok szerint hirdessem meg a castingot?
Gondolom, előtte tartunk egy válogatást.))
@miva?: én meg nem ismerem őket, mivel hogy már meghaltak.
@♔bаtyu♔:
A munkavállalókra sem kell tekintettel lenniük?
@Penivaldes:
Most seregszemle lesz, vagy verseny? Nem mindegy!
Farsang lévén, lehetne lovagi torna is.
@Imola Helyesi: Na ja, el lehet képzelni mi lenne itt, ha holnaptól kijelentenénk, hogy magyar csak az lehet, akinek az anyja is vér szerint magyar.

Ráadásul ezt kínosan nyilván is tartanánk.
@jöttem: verseny, küzdjenek meg a harisnyakötőmért
@jöttem: Nem mindenáron. Nyilván mérlegelni kell.

De nehogy már az index mondja meg, hogy milyen szempontok alapján. Nem az indexre szavaznak 4 év múlva.
@♔bаtyu♔:
Olyan már volt MO-n. Nem kellene visszavágyni.
Neked miért fontos, hogy valaki tisztavérű legyen?
@miva?:
Persze, hogy magyar vagy, ha elfogadod a magyar nemzet ősi szkita-hun-magyar eredeztetését, amit a gesztáink, a genetika, a régészet, a mai tudomány is elfogad. Fogadd el, legyél testvérünk te is, épp úgy, mint a honfoglaláskori vérszerződés idején. Több törzs és nemzetség folyatta vérét egy edénybe, folyasd szómágiádat egyfelé , a magyar nemzet egy irányba való fejlődése érdekében.
@♔bаtyu♔:
Olvashatod máshol is. A nagy vasárnapi boltbezárásnak ez lett a vége. Előrelátható volt.
Emberek veszítik el a munkájukat és a megélhetésüket.
Csak a Tesconál 500 ember!!!
Megérte?
@jöttem: Én ezt igazából gúnyból írtam, a zsidóknál van ez.
@Imola Helyesi: drága ebola, má hiányoztál:))
te, ez a retardált batyu a pasid? me nagyon egy hullámhosszon vagytok.
@jöttem: Ember, ne higgy már el minden szart az indexnek. Először is maga a teszkó nyilatkozta, hogy az 500 emberből sokat elhelyeznek más üzletekben, a maradékot felszívja a kereskedelem.

Ráadásul ezeket az üzleteket a teszkó nyilván bezárta volna, Szerinted a Mátyás téri miért veszteséges? Bp-en egyedül ezt zárja be.
@Imola Helyesi:
"Persze, hogy magyar vagy, ha elfogadod a magyar nemzet ősi szkita-hun-magyar eredeztetését"

Nem, én attól vagyok magyar, hogy már a szüleim szülei is itt születtek, magyarul beszélek,írok, olvasok, magyarul álmodom. Enyéim a hegyek, a folyók, a síkságok, az emberek, akik körülöttem élnek, és én is az övék vagyok.
A szkíta marhaságaidat tartsd meg magadnak, higgy benne, ha jólesik, de ne akarj ilyen homályos maszlagokkal téríteni. A 21. században élünk, ha ez eddig elkerülte volna a figyelmedet.
@taga20: Ez valahol jellemző. A liberális találkozik más véleményekkel és azok neki retardált.

Akkor menj el b+ és keresd ki a retardált valódi jelentését és ne döbbenj meg, ha te hasonlítasz jobban hozzá.

Engem ugyanis kurvára nem zavar ki a lófasz ír még ide és mit. Nyilván észre is vehetted.
@Penivaldes: húgi ne disznókogy! én se teszem, me hétköznap van:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Sokkal nagyobb esélye van amúgy annak, hogy szkíta és hun, mint annak, hogy pld svéd.

Azzal együtt, hogy mára nagyrészt germán és a környék szlávjai. (legalábbis a genetika szerint).
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Kedves csekély értelmű, én a szkíta -hunokat tartom őseimnek, te tartsál gótokat, hettitákat, rómaiakat , svábokat, vagy akit akarsz,annak ez nem zárja ki, hogy az én magyar hazám a szkíta-hun ősiség hazája, olvadj belénk nyugodtan.
@Imola Helyesi: Nem biztos, hogy tud. Ugye ha vallásügyileg keményebb zsidó, akkor van pár gond a beolvadással:))))))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
A magyar nemzet múltja, ősisége, nyelve, kultúrája miatt vagy magyar, jobb, ha tőlem tudod meg.
@Penivaldes: akar polž is lehetsz Windischlandon
@Imola Helyesi: én azért, mert annak tartom magam, otthon magyarul beszélek stb
@taga20:
Aranyos vagy, hogy el akarod terelni a figyelmet. Te vagy a felmentő sereg ezek szerint.
@Penivaldes:
Csak otthon? Nem itt laksz te sem?
@♔bаtyu♔:
Batyu, nincs igazad, mert éppen most mutatta ki az egyik kommentáns mennyi ősmagyar szó egyezik a héberrel.Vagy gyök.
@♔bаtyu♔: haver, ne szívd mellre, de te így vagy jó:)
de, ha te ennek a fityeszmaffiabandának a szekerét tolod, ako egy fasz vagy.
egy példa. neked teljesen normális, hogy ez a tróger rogán el akarja számoltatni a civil tüntetőket?
@látjátok feleim szümtükkel:

Miért lógja el a szavazásokat:

Nem elég hozzá összehasonlítani a négy időszak négy aláírását, de azért látványos, mennyire romlik az állapota:)

grafograf.blogspot.hu/2011/11/arulkodo-orban-alairasa.html
@taga20: Persze, hogy normális. Miért, azok törvényen kívüliek?

Inkább örüljenek neki, hogy elszámolnak és nem a szemüket lövik ki.

Ezekről egy módosított vicc jut az eszembe:

Cigány, mi akarsz lenni, balllibsi, vagy jobbos.

Ballibsi.

Miért cigány?

Mert a jobbosok ellen nyugodtan tüntethetek, nem lövik ki a szememet.
@Imola Helyesi: nem! én vagyok a tek és a kis picsádat elverem, ha folyamatosan terelsz.
@♔bаtyu♔: a rogántoni? az ország egyik legnagyobb szarkája! apám, ehhez pofa kell.
@taga20:
Tényleg, nem mondod? És amúgy jól vagy?
@Imola Helyesi: Na ezt nem kellett volna:)))

Szerintük halásztunk vadásztunk a finnekkel közösen, aztán ide tévedtünk a Kárpát medencébe ahol a szlovákok megtanítottak beszélni és szántani.

Annyira buták voltunk, hogy nem is féltek tőlünk, hagyták, hogy elfoglaljuk a Kárpát medencét.

Az a helyzet, hogy én meg épkézláb magyarázatot nem hallottam. Talán Alineié a legösszefogottabb, az legalább egyszerre támasztja alá nyelvészettel, régészettel, genetikával.
@taga20: Ja, de ez most itt nem érdekes.
@jöttem:

"__@♔bаtyu♔:
Olyan már volt MO-n. Nem kellene visszavágyni.
Neked miért fontos, hogy valaki tisztavérű legyen?__"

Mert tipródik, nem tudja hogy ki a góré. Szauron Mordorból, vagy Voldemort a Mardekár-házból.
Erről egy népdal jutott az eszembe. Terelgeti nyáját, fújja furulyját, úgy éli világát
.Még hogy én, és hogy itt?????
@♔bаtyu♔: Ja, aztán a zsidók megteremtették a kultúrát.
@jaegtoer: Ne kínlódjál már haver, gúny volt. Nem vagyok zsidó, hogy most ilyen baromsággal jöjjek, ki vérszerinti.
@♔bаtyu♔:
Persze, ma is halásznak sokan .. a zavarosban..... Nem tudom , miért nem maradtunk a finneknél, mennyire jobb lenne nekünk ott északon vadászni meg halászni most is....
Batyu, képzeld el, mennyire jobb lenne most az ezer tó országában szaunázni, és gondolkozni azon , hogy az ezer tó közül melyik a magyaroké.
@jaegtoer:
.
Csak mint érdekesség:

A kézírásban a megbetegedések is általában közvetlenül a manifesztálódásuk előtt vagy annak elején jelennek meg, és a javulással gyorsan el is tűnnek. A betegségek ezzel szemben gyakran már fél évvel testi megvalósulásuk előtt, többnyire hajlamként fedezhetők fel. Az elemzés haszna, hogy az időben felismert problémát még orvosolni lehet, és nem fajul már gyógyíthatatlan betegséggé.

108magazin.hu/98/tarsadalom/pszichologia/az-iras-a-lelek-tukre.html
.
Ekkora gáz amit a főnök mondott, hogy nem fárad a bérkommentelő este sem?

Svejkben van:

-Ha a gazdád azt parancsolná, hogy egyed meg amit kakált, megennéd?
-Meg, csak nem szabadna hogy hajszál legyen benne, mert attól nagyon undorodok.

Kb ez jut eszembe róluk :D

Tegnap még a muszlimok voltak a testvéreik, ma meg már nem szeretnék őket itt látni :D

Istenkém....
@Imola Helyesi:
Béla! Most komolyan, már te is az ország elhagyását fontolgatod?
Akkor tényleg gondok vannak...
Vagy félreértettem valamit?
@Imola Helyesi: "Nyilván vannak a fejlettség magasabb és alacsonyabb fokán álló népek , kultúrák és vallások."

Fogadjuk el ezt most alapként. Akkor ezt alapul véve szerinted a globalizált szemléletmód vagy a nemzetállami áll-e a fejlődés jelenlegi csúcsán? (Annyit segítek, hogy krisztus az egyetemességet hírdette, majd aztán jött a nemzetállam...)
További kellemes kommentelést mindenkinek. Érezzétek magatokat szerencsésnek, hogy elvakult futóbolondokat szelidíthettek!
@miva?:
Az emberiség utolsó bástyái, mint azt szlovák származású Zázrivecz elvtársunktól megtudhattuk. Persze az exszovjetek meg a kereszténységé, azokon kívül szinte mindenki meg majdhogynem bu.i... :)
@♔bаtyu♔:
"Sokkal nagyobb esélye van amúgy annak, hogy szkíta és hun, mint annak, hogy pld svéd."

Baromira nem érdekel, hogy az ezer évvel ezelőtti múltunk honnan ered.
Én a jelenben élek, és a jövőben is szeretnék.
A múltat meg kutassa az, akit ez szórakoztat, szíve joga.
Tudom, mondják, hogy a jövőnk a múltunkban gyökerezik, de szerintem ez arra vonatkozik, hogy a múltban elkövetett hibákból tanulva tudjuk jobban alakítani a jövőnket.
Ez nem azonos a múlt folyamatos siratásával, és múltbéli dolgok alapján előjogok követelésével.
@Penivaldes:
Kiskezét csókolom magácskának! Szép napotok volt?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igazad van, ma tényleg jó idő van hazánkban.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Ilyenkor ledöbbenek... Egy ilyen szervilis majmot ennyire felértékelsz? :(
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Én nem sírok, hanem kíváncsi vagyok.

Jól van, nem kell ez a rizsa.
@Imola Helyesi:
" olvadj belénk nyugodtan. "

Olvadjon az, akinek hat anyja van és mind édes.
Hagyj békén a térítéses marhaságaiddal.
Én nem akarlak megtéríteni az én nézeteimre, te se strapáld magad ilyesmivel, nem vagyok rá vevő.
Nálam az ember nem a származásánál és az eredeténél kezdődik.
@♔bаtyu♔:

"_Ne kínlódjál már haver, gúny volt. Nem vagyok zsidó, hogy most ilyen baromsággal jöjjek, ki vérszerinti. _"

Csak most az egyszer, hogy okulj.

Ha nem az lennél ami, akkor így írtad volna:
_Nem vagyok barom, hogy most azzal jöjjek, ki vér szerinti.

De hát te -feltehetően- se zsidó nem vagy, sem nem zsidó, hanem egyszerűen barom.
Már megbocsáss:)
@Imola Helyesi:

", mert éppen most mutatta ki az egyik kommentáns mennyi ősmagyar szó egyezik a héberrel.Vagy gyök."

Ne csúsztass!
Semmit nem mutatott ki, linkelte egy noném szerző idióta nyomdatermékének címét.
@Imola Helyesi:
" jobb, ha tőlem tudod meg. "

Mert ha nem, akkor nem tudok majd aludni?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"_Nálam az ember nem a származásánál és az eredeténél kezdődik. _"

Pedig de.
Vannak ugye a majmok, és vannak az emberek, és azok, akik csak annak látszanak.

Na ugye.
@jaegtoer: Persze, ezt megbeszéltük. Egyébként elmondanám, hogy kibaszott geci is vagyok.
@jaegtoer: Ja és vannak a zsidók, akik ugye vérszerint nyilvántartják. Árja. Jól mondom? Ja, lehet, hogy nem árja, hanem valami más. Kiválasztott nép, ilyesmi.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ?ost honnan a fenéből tudjuk, ki honnan szól hozzá. Pld az SZDSz székházból:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bocs, van ahol havazott, vagy behavaztak valakiket.
@♔bаtyu♔:

Na! Ezt a kommentet a Tesco oldaláról hoztam. Ezt ők mondják, nem az Index.

"Tesco Magyarország :Kedves xxxxxxx Gábor! A brit és magyar piac egymástól független, mivel a magyarországi Tesco a cégcsoport egyik legsikeresebben működő vállalata, a brit viszonyok miatt itt nem történt volna negatív változás. A leányvállalatok eladására vonatkozó hírek csak egy javaslatot kaptak fel, és az ezt követő híresztelések a magyar helyzetről főleg spekulációk voltak. Döntéseinkben sajnos hazai változások játszottak szerepet, a megváltozott jogszabályok miatt kellett boltbezárások mellett döntenünk."

www.facebook.com/tescoaruhazak/photos/a.220594538012773.54171.208854949186732/802576393147915/?type=1
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
" Egy ilyen szervilis majmot ennyire felértékelsz? :( "

A francokat, csak három havonta egyszer kiengedem a gőzt :)
@jaegtoer:
"Pedig de.
Vannak ugye a majmok, és vannak az emberek, és azok, akik csak annak látszanak. "

Köszi, most múlt el belőlem a trollok okozta feszkó, már nem érzek késztetést arra, hogy válaszoljak nekik.
Megnevettettél :)
@jöttem: Mi ebben a poén? Tilos bezárni a teszkónak? Lesz helyette más. Ez nem egy jótékonysági egylet.
Ha má' itt van szürke gandalf, 'kó nem lehetne kibaszni ezt a két gyökeret?... se nem szórakoztatóak, se nem szellemesek, se nóvumot nem hoznak... csupán lehetetlenné teszik a csevejt és távoltartják a kommentelőket... ha nem, az is tiszta sor...
Elhihetitek ballibsik, hogy rendesen röhögünk ám rajtatok is.
@Sir Bates dö Hól: Aztán mi a szart érsz el vele b+? Egyedül leszel hiába vagytok hatan.
@♔bаtyu♔:
Elaő figyelmeztetés!
Amennyiben úgy gondolod, hogy gábriska helyét átveszed "zsidóügyben", akkor hamar mész a kukába a zsidózós dumáddal. Érted, muzsik?
@jöttem:

Ezt is onnan hoztam. Nem tudni, hány dolgozójuknak tudnak munkát biztosítani. De akit nem engednek el, az is rosszabb helyzetbe kerül.

"Tesco Magyarország Kedves Andrea! "Azon leszünk, hogy minél többüknek tudjunk új munkát adni a cégen belül. Számos bezárt bolt közelében van másik áruházunk is, ahová esetleg fel tudjuk venni majd egy részüket, akiket pedig nem, azoktól méltányosan, terveink szerint a törvény által előírtnál kedvezőbben köszönünk el. Számunkra most ők a legfontosabbak. A részletekről egyeztetést kezdtünk a szakszervezetekkel." Nigel Jones"
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: húúú. most léci ne sértődj be..de a Münchausenben volt egy részeges hajóskapitány, akinek skalpolták a fejét, és azért egy kis vaslemezt tett a helyére, és időnként kinyitotta, és távozott az alkoholgőz. ilyenkor mindig meggyűjtottak egy gyufát melette, amitől glória lett..)
@♔bаtyu♔:

Szóval nem szempont, hogy mi lesz a dolgozókkal.
Ez is egyfajta hozzáállás.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ugye tudod hogy ezt magasról szarom le - muzsik?

"Zsidózós duma" Nem sokat változtatok ti b+, 20 év alatt.

Na most más kibaszhatsz.:)))
@jöttem: Na még gyorsan...

Nem, megoldják.
@♔bаtyu♔: a példabeszédek is megmondja, hogy a derűs szív jó.
Na akkor további jó szórakozást, nekem aztán tökmindegy melyik blogban vitatkozunk.
@♔bаtyu♔:
Értelmes dumád is van, vagy fölényeskedő iq light muzsik maradsz?
Magad választod meg a jövődet...
@Penivaldes:

Nem sértődök be, a Münchhausen-meséket ismerem. :)) Ha jól emlékszem, ágyúgolyó vitte el a koponyája tetejét...
Nincs lemez a koponyámon, a trollgőzt csak írásban tudom kiengedni :))
De szerintem Münchhausen sűrűbben emelgette a lemezt, mint amilyen sűrűn én trolljainknak válaszolok.
Most megint hosszú szünet következik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mi az, hogy muzsik, mi vagy te,szentpéter netalán?
@dr. jenőke (jenőke):

Az egy kicsit több is mint érdekesség, de még van megfigyelni való bőven:)
Betegünk egy 'aranybánya'.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
@Penivaldes:
"a Münchhausen-meséket ismerem"

Sűrűn gyakorolom pl. azt a módszert, miszerint saját hajunknál fogva rántjuk ki magunkat a slamasztikából :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mi az, hogy light muzsik? Mi vagy te, Szent Péter netalán?
@Imola Helyesi:
Hagyd! Bonyolult ez neked, mint lónak az ABC.
Jujjj, most a lightmuzsik magyar parasztok nagyon megijedtek Boli de megháttól.
@♔bаtyu♔:

"_Persze, ezt megbeszéltük. Egyébként elmondanám, hogy kibaszott geci is vagyok._"

Ezt nem is vitatta senki:)
@♔bаtyu♔: majomivadék, minden tekintetben megeszlek reggelire... vitázni akarsz?... fektesd le a szabályokat, azt mehet...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ahha, azért jól vagy, igaz?Ütöd egy nehézmagyar földesúr kultúra és nemzeti szintjét. Itt jó idő van még most is, néha hull a hó, de van ahol esik.Ezt azért érted, ugye?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kurd má ki eszt a szerencsétlent:)
szánalmasan primitív ez a hulladék.
@Penivaldes:
Ne légy féltékeny, boli a tied lehet.Ámen.
@jaegtoer:
Nem sokat változott a csövön történő kijövetele óta?
@taga20:
Már megint kit akarsz kikurni? Toleránsabbnak kellene lenned.
@Penivaldes:
"nem abbanm a részben vannak a vadkacsák? "

Nem tudom, ennyire pontosan most nem emlékszem. Lehet, hogy elő kellene vennem újraolvasni :)
Aztán meg a kölkek kezébe adni... ez nem is jutott eszembe eddig, hogy az uncsik talán élveznék...ámbár se vámpír, se robot nincs benne...
@Imola Helyesi:
Béla! Nem tehetek róla, hogy szimpla muzsik voltál és maradtál. Ezért ne engem okolj, reklamálj őseidnél, szüleidnél.
Hátrányos helyzetedért nem MÁSOK, meg nem is a TUGGYUKKIK a felelősök.
@taga20:
Rájöttem, hogy te egy primitivo, kirekesztő alak vagy, egy uszító kis senki, aki nem tűri a más véleményt, ezért akit nem rühellsz, azt kibasztatod a
Bolejnel.
@taga20:
Ugyan, há'de nem vagyok én OLYAN! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igen, nálunk még most is esik az eső, sajnos.,
@♔bаtyu♔:
Na, látod. Nem kellene hazudozni, nyomni a rizsát. Megspórolhattál volna magadnak pár hozzászólást, ha félórával ezelőtt őszintén válaszolsz a kérdésemre.
@Penivaldes:
" és még vámpírrobot sincsen benne "

Naplánehogysőt.
Viszont az Egy ropi naplóját olvassák, akkor lehet, hogy ezzel is megpróbálkoznának.
Elő is keresem holnap, valahol megvan.
@jöttem:
" Megspórolhattál volna magadnak pár hozzászólást, ha félórával ezelőtt őszintén válaszolsz a kérdésemre. "

De akkor kevesebb fizut kap :)))
@Imola Helyesi:
Nálunk meg olyan faca tiszta idő volt aranyom, hogy a Schneeberg is gyönyörűen látszott!
@Imola Helyesi: kettőből tippelhetsz!
a, batyu
b, ebola
amennyi hülyeséget összehordtál pár óra alatt, az má gáz!
@Penivaldes:
Bezony! 2 óra múlva meg a felhők... :(
@jaegtoer:

El'Baszott Geci von Mátészalka:))(bocsMátészalkaiak!)
@Imola Helyesi: na, most lebuktam:)
pedig évtizedekig el tudtam titkolni, de jöttél te, és átláttál rajtam, mint vitya a terroristákon:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Látod, milyen figyelmetlen vagyok! Megfeledkezem a megélhetésiekről. Azt gondolom, mindenki szórakozásból írogat ide.
Pedig valakinek ez kemény munka! )))
@jöttem:
A fizetett Bélák és egyéb tánczoslánykák bugyipénzéért nehogy már mi legyünk a felelősök! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nyomd már meg azt a kurva gombot B+!
Kétszer!!
@Knósszosz: látom te is lefáradtál a két baromtól:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az ilyen nem
tartalmaz spermát!
Másnapos hugyot viszont DÓSZT!!!(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Legyél nagyvonalú, Boli! Keményen megdolgoznak érte. Nekik is van valamilyen önbecsülésük. Nem lehet egyszerű feldolgozni az a helyzetet, ha minden nap porig aláztatod magad pénzért.
@Knósszosz:
Miért? Amennyiben olyan lesz, akkor hidd el, nem fogok hezitálni.
Amúgy meg a T.Collegák etetik a majmokat.
Most akkor amíg nem megy el a vonal arra, amit nem tolerálunk, a vélemény szabad, a hülyéket meg több távoli, mesés kultúra is "szinte szentként tisztelte"! Essetunni... :(
@ornagy50: egyébként ne tessék a spermákat szidni, valójában a pete a hibás, mert ő választotta ki ezt az ivarsejtet..
@taga20:
Így jár B+, aki napközben munka helyett itt bloggizdáskodik!
Iszol te rendesen???
@Penivaldes:
Ugye??? Mindig a nők, ezt mondom én is... :O
@Penivaldes:
Penike! Egy nő sohasem hibás. Szó ne érje a pete elejét!
@Penivaldes: Akkor viszont az is másnapos volt:(
@taga20:
Nem mondod, te vagy a Bolejn is? Akkor nálunk tényleg szép idő van, de azért esik az eső,és havazik, és fúj a szél, de nagyon.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: zéro kolát, bakker. tudod hétvégére tartogatom magam és a demizsont:)
@taga20:
Én nem fáradok, melózok most éppen - ha csak attól nem. Pusztán röhej ez a két faszkalap, a másik+1 barommal, aki a poszthoz való hozzáröfögésében Fabiust izélte, hogy fóbiás&gyagyás izé, mert sajna nem ért valamit. Hiába, vannak még olyanok akiknek a humor fogalmát tökéletesen megtestesíti egy pofába nyomott habostorta, az intellektuális fajtája a dolognak az nem érinti meg. Hogyan is tudná...?
@taga20:
És ha addigra elpárolog a demizsonból?))
@Imola Helyesi:
Bélám, te most akkor letagáztál? Ez durva vótt... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ja, én nem adtam tápot nekik, csak figyelek itten. Most éppen egy rohadt gép miatt bosszankodom, meg a sör se az igazi(...), de az vicc, hogy megint sikerül kénye-kedve szerint valaki(k)nek tematizálni a zaktuális dumasztrímet.

Te, demokrata...:)
De inkább, mint...
@Imola Helyesi:
Bélám, te most akkor letagáztál? Ez durva vótt... :(

@taga20:
Kóla? A rothadó nyugat mákonya! Csodálkozol, ha leépülsz és nem tudsz megfelelni a gumiimoládnak se?
@Imola Helyesi: válaszolsz a feltett kérdésemre?...
@jöttem: ki van zárva! ráhúzom a guminőm, légmentesen zár:))
Negatív siker is siker most hogy tovább esik az olajár putin gazda szopórollere gyorsul,vele a pincsije is megy a levesbe...
@taga20:
Ezt nem kellett volna!!!
Elképzeltem. Remélem lefekvésig kiverem a fejemből.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

", a hülyéket meg több távoli, mesés kultúra is "szinte szentként tisztelte"!"

Ez igaz, de ..
nem volt ennyi,
ez itt nem mesés és főleg nem kultúra:))
@Sir Bates dö Hól:
Ezt a linket puszta rosszindulatból kopiztad be, ebben biztos vagyok.
Ugyan mi lehetne fontosabb egy egykori serie W-játékosnak, mint a fud(?)ból? Arról nem is beszélve, hogy fontos eredményeket lehet elérni a sport diplomácia terén is, ha az ember komolyan ráfekszik a dologra. Például a labdára, ha már cselezni nem tud…

Ne sajnáld tőle ezt a kis kirándulást, nyilván a csányióttépéelvtárs akciós áron röptette oda a Falconjával… Evvel semmi baj nincs, csak avval, hogy vissza is.
Irigy egy izé vagy…
@Orica Középföldi:
Ezért kéne ezt a "kitörési pontot" megbecsülni... :D
@Knósszosz: igen + tökéletesen megragadta a lényeget... a pitlákság, az mindig is baszta a csőrömet... a trolloknál isez zavar...
Akkor ez most nagyon ideillik, mintegy megerősítva Fabius posztját:))))
hvg.hu/kultura/20150110_Galeria_Az_arab_lapok_karikaturistai_sem
@Knósszosz: @Sir Bates dö Hól:

Méghogy pitiákság:))
Az semmi, hogy cserébe kaptunk egy teljesen ránctalan homlokú, gyermeteg mosolyú fotót?
BELVÁROSI ANTIKORRUPCIÓS SÉTA

2015 január 14

Budapest Erzsébet tér 4

Szentgyörgyvölgyi Péter belvárosi polgármesternek azonnal le kell mondania! Tüntessünk a belvárosi Rogán-Szentgyörgyvölgyi ingatlanmaffia ellen!

Konkrét ügy, konkrét bűnelkövetők, konkrét követelés!
A következményekhez viszont te is kellesz! Gyere el, és hívd meg ismerőseidet is az eseményre!

A tüntetés programja
- 18 órakor az Erzsébet téren találkozunk, ahol beszédek hangoznak el
- 18.20-kor indul a séta
- Végállomás a Szerb utca 9., ahol emléktáblát avatunk
- Útvonal: Erzsébet tér - József Attila u. - Dorottya u. - Vörösmarty tér - Váci u. - Szerb u.
- Útközben korrupciógyanús helyszíneket érintünk, ahol el fogjuk mondani a világnak: ITT IS LOPTAK!

Itt megtalálsz sok sok ügyet, hogy miért tüntetünk: www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter

www.facebook.com/events/550582521711744/?ref_newsfeed_story_type=regular
ezt a primitív oldalt...
varánusz képtelen kicsit is értelmes dolgot írni, csak a fos jön ki a száján, ami unalmas ... a vidókban legalább volt valami rendszer
@Sir Bates dö Hól:
Legyen szabad megjegyeznem kedves Szőr kolléga, hogy a független kisfradista, földmunkás és tolvaj párt álláspontja tökéletesen egyezik az önével, de van egy kis bibi, nevezetesen; hogy a cseresznye az ősi csilei gyümölcs, amit voltam oly szíves én hazahozni hasznosítás céljábúl, azonban a hálátlan liberálbolsevista csürhe egyszerűen kidobta az ablakon, most aztán zabálhatják majd a holland tulipán gumót, ami ugyan nem finom, viszont európai.

Mint a hülye segg trollok, akik magukról sem tudják... kivéve az Imolát, aki nem "csak" sima, de élvezi. Nem kell tömni, mert nem hülye...
@Mr.Backhand:
Benned se értelem, de rendszer... gondolom a gazdáid ezért tartanak, talpas muzsiknak pont megfelelsz.
Valami érv, amivel cáfolod?
Semmi?
Ennyire tellett belőled?
@Orica Középföldi:
Don Vittorio-ra gondolsz?
Tanulmány.
Elsőre egy neurológiailag terhelt idült alkoholista jut eszembe róla, de én nem vagyok egy klinikus izé.

Viszont éhes, szóval gyön a vacsora...
@Mr.Backhand:
Ha a narancssárga tífusz majd eltűnik, te mit fogsz csinálni?
Ezt komolyan kérdezem - bár nem vagyok vallásos -, de embertársaim sorsa valóban érdekel. Ennyivel hol, és smitt?
Hazaküldte az iszlamistákat a muzulmán holland polgármester

a...mintha csak én mondanám ! :)
@Knósszosz:
Beáll a következő csapathoz.
Kellér mondta? : Kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van. Mindent ezzel kell megoldani.
@Knósszosz: Az szép,hogy dübörög Benned a
humánum.Na de ennyire???:)
@kvadrillio:
Hazaküldte az iszlamistákat a muzulmán holland polgármester
Index
2015.01.13. 15:12

Rotterdam polgármestere, a muzulmán Ahmed Aboutaleb elkeseredettségét fejezte ki a Charlie Hebdo terrortámadás után, és felszólította azokat az iszlamistákat, akik nem képesek megbecsülni a Hollandia által nyújtott szabadságot, nem tudnak beilleszkedni, hogy csomagoljanak, és menjenek haza - számolt be a BreitBart.com.

Aboutaleb a NewsHour csatorna élő tévéadásában mondta a következőket nem sokkal a terrortámadás után:

"Érthetetlen, hogy a szabadság ellen fordultok. De ha nem tetszik a szabadság, akkor az Isten szerelmére, csomagoljatok össze, és menjetek el! Talán van számotokra a világon valahol egy hely, ahol önmagatok lehettek, őszinték lehettek magatokhoz, és nem mészároltok le ártatlan újságírókat. És ha nem jó nektek itt, mert olyan humoristák készítenek újságot, akik nektek nem tetszenek, akkor azt kell, hogy mondjam, menjetek a picsába!" - fogalmazott.

"Ez egy hülyeség, érthetetlen. Tűnjetek el Hollandiából, ha nem találjátok itt a helyeteket. Ezentúl minden jóakaratú muzulmánt megbámulnak majd miattatok" - üzente a terrorcselekményeket végrehajtó muzulmánoknak.

Aboutaleb Marokkóban született, muzulmán vallású, korábban újságíróként dolgozott, és 2008-ban lett Rotterdam polgármestere. Rotterdam egyike azoknak a városoknak, ahol az etnikai csoportok és a bevándorlók teszik ki a népesség több mint felét. Korábban az iszlámellenesek kritizálták azért, hogy adja fel marokkói kettős állampolgárságát, viszont ő már 2004-ben is azt hangoztatta, hogy ha valaki nem tud beilleszkedni a holland kultúrába, az inkább üljön fel az első repülőgépre.

EZ A HOZZÁÁLLÁS NAGYON TECCIK NEKEM !!!:)

AKINEK NEM TECCIK ITT, MENJEN ISTEN HÍRÉVEL JOBB HELYRE !

"" És ha nem jó nektek itt, mert olyan humoristák készítenek újságot, akik nektek nem tetszenek, akkor azt kell, hogy mondjam, menjetek a picsába!" - fogalmazott."
NU, EZ VISZONT NEM TECCIK !!!
"Az MTI azt írja, hogy Izraelben az ultraortodox újságokat a zsidó vallás szabályait szigorúan betartató „szellemi bizottság” felügyeli, és az újságírók öncenzúrát gyakorolnak minden nőket ábrázoló fényképpel kapcsolatban. Bizonyos lapok a női nevek kinyomtatásától is tartózkodnak, gyakran csak a családnevüket közlik például a női parlamenti képviselőknek.

KIRETUSÁLTÁK A NŐI FELVONULÓ VEZETŐK ARCÁT...HMMMMM.....

"
@Knósszosz: nem, ő komoly pszihés gondokkal küzd...
@Orica Középföldi: gondold el, mekkora szarban lehet, ha odaültetik mellé... s hogy megvetheti valójában:-)...
Azt sem gondoltam volna, hogy egyszer kvadrillióval valami hasonlót gondolok...
@Sir Bates dö Hól:

))))))))))))))))))))))))))))
@jöttem:
Én nem szeretnék már egy következő csapatot.
Ja, olyat nem, amelyik az elmúlt huszonakarhány év alapján nő ki a szarból.

Főnix MSZM-pé... kell a francnak a kövér gyesznóval, a bibós köcsögökkel és instant diplomás dajcsokkal...
Keresztanyám tót, ismered-e a Becherovkát és ettél-e Kassán virslit ottani horscsicával???

Ja, biztosan, én imádom!!
@ornagy50:
Az adott hozzá alapot, hogy belegondoltam mit fognak csinálni a MALÉV pilóták, akiknek a seggük alól kihúzták a nem csak megélhetést, hanem az életüket is... Van szarabb, mint egy repülőstől elvenni az eget?

A tetves fidex ezért is rohadjon meg, az olaszok a saját nemzeti légitársaságukat megmentették, lásd: az Etihad pénze van bennük, e van Alitalia. Malév meg nincs, mert a poloska bandájának 70 milliárd az nagy áldozat lett volna. 100 a tetves Puskás stadionra az nem...

A szürke skaccom itt dorombol nekem az ölemben, a szar tetű még annyi sem, amit kiszar magából hajnalban...
@Sir Bates dö Hól:
A tahó gombot nem alkalmazom, mert érdekel mit tudnak az ilyenek öszeröttyenteni.
Milyen sajtot javasolnál - csak úgy - egy laza spagetti alla napoletana után, felétek ezt nagyon értik. Ja, ez majd holnap lesz, csak fel akarok készülni rá.
.
A páros sorok éjszakára, a páratlanok reggelre és kávé is, ha főznek neked egyet.

BENJÁMIN LÁSZLÓ: KÖZNAPI DOLGOK IGÉZETE

Még azt se mondtam el, milyen csodás
nagy éjszakán az ezüst zuhogás,
a hangtalan föld határaira
lezúduló csillag-Niagara.

Még sose mondtam el a színeket,
szürkébe foglalt hétszín íveket,
fehér havat a zöld fenyőgallyon,
piros kendőt a fekete hajon.

Még sohase soroltam el az ízek
mindegyikét; húzó fanyart az ínynek;
maró sósat; viasz-sejtekbe szűrt
viráglevet; hánytató keserűt.

Nem mondtam el az évszakok futását,
hogy mily kápráztató a zuzmarás ág,
jázminvirág a tavaszt illatozza
és napernyőjét kinyitja a bodza.

Nem mondtam el megannyi búját-mézét
az életnek, mit kuporgat öt érzék
s a szív mélyében születő zenét -
a köznapi dolgok igézetét.

Köznapok - csupa izgató magánügy:
Holdfény, kenyérharc, becsület, madárfütty,
vihar bőgése - minden ámulásom
az életen csügg, nem az elmuláson.

Ki a világgal váltam vala eggyé,
kívánkozom - s nem engednek közüggyé
önvádak, fagypontig süllyedt viták,
szidalmak, s görcsös ars poeticák.

Hogy osztanám a földnek és egeknek
sok apró kincseit az embereknek...
Minden élet: szolgálat. Ez becses még -
törvényem, sorsommal kötött egyezség.

Mert fogtam én a siker pilleszárnyát,
s nem boldogabb, csak lettem tőle gyávább,
s maszattá rondult ujjamon a hímpor.
Mind kínná torzul, ami nem lett kínból.

Adj, élet, munkás férfikort, öregkort,
s erőt, annyit: Ha mennem illik egykor,
még síremlékem is magam faragjam!
S ne menjek úgy, hogy lelkemmel haragban.
.
@Knósszosz:
"Én nem szeretnék már egy következő csapatot.
Ja, olyat nem, amelyik az elmúlt huszonakarhány év alapján nő ki a szarból."

Ha nem szeretnél, akkor szülnöd egyet.

Ismered a szakállas viccet: Ha a tökéletes férfit keresed, szülj egyet!

Ha kóstoltad a kofolát és ízlett is, akkor örökbe fogadlak.)))

Ezt nemrég találtam és nagyon tetszik.
nullker.hu/2014/10/10-mondat-amit-ne-mondj-egy-felvideki-magyarnak/
@Knósszosz: én nem értek hozzá, ám, ha lehetne, akkor vagy valami pikáns provolonet, vagy asagiót esetleg valami fiatal pecorinot ennék utána, valami olasz vörössel...
Pofa meg vastagbőr ezerrel!!
Emlékeztek,hajdanán a fidess 'ofsórozására:))

444.hu/2015/01/13/rtl-kozos-cege-volt-habony-arpadnak-es-heim-peternek/
@Sir Bates dö Hól:

aha... és nem értesz hozzá...
Mocsok..))
Jó éjt neked, te gourmand!
@jöttem: a 10-es pontot, javítanám!
Jó ország, mindig sörözni járunk át!:)
@Sir Bates dö Hól: nekem a provolonéról ez jut eszembe:
-Mit csinálsz?? Tudod hogy szesztilalom van!
-Hogy ne tudnám főnök, abból szedtük meg magunkat! :)
@gazoló: sajnos, mi mindenre emlékszünk!
de ez egyáltalán nem zavarja őket.
Jó reggelt.

Napindítónak:)

"hvg.hu: Az, hogy 13 évet élt Amerikában ad egy másfajta rálátást a magyarországi társadalmi viszonyokra? Még mindig azt gondolja, hogy mi magyarok vagyunk saját magunk ellenségei?

WA: Én nem ezt mondtam. Hanem azt, hogy annak az oka, ami itt van, nem a kommunistákra, nem az oroszokra vezethető vissza, hanem önmagunkra. De ez nem hiba. Mi ilyenek vagyunk, mert ilyenek tudunk lenni. Valami lehet abban, hogy egy népre hat az a terület, ahol él. A magyar ember nem ismer törvényt, képtelen megérteni annak a lényegét. Egy magyar ember nem fog egyetérteni semmivel. Nem tud csapatmunkában dolgozni. Itt mindenki azt gondolja, hogy ő jobban tudja, és amit a másik mond, az hülyeség. Ezért egy örökös megosztottság van bennünk. De ez nem fog megváltozni, ez sorsszerű dolog. Gondoljunk bele: olyan országot választottunk, amit egy folyó szel ketté, a fővárosunk is két szóból áll. Az egész történelmünk arról szól, hogy örökös megosztottságban élünk. Soha nem tudtunk kiállni egy bizonyos dologért. Se kelet se nyugat nem vagyunk, a magyaroktól nem is érdemes demokráciát várni. Vagy legalábbis nevezzék azt magyaros demokráciának. Viszont itt például mindig jól lehet szórakozni, egy szórakoztatóközpont lehetne Magyarország. Ugyanakkor furfangosak is vagyunk. A legjobb tudósok jönnek innen, akik olyanokat találnak ki, ami még nem volt."

...de a teljes interjú lebilincselő.

hvg.hu/kultura/20141211_Wahorn

Hogy hagyhattam ki decemberben?!
Még egy kis Wahorn:)

"hvg.hu: Tehát nem Los Angeles, hanem Mezőszemere. Elég nagy különbség…
WA: Már tulajdonképpen nem is Los Angeles volt a tervem, hanem a sivatag. Megszerettem a sivatagot. Nagyon meg akartam halni, mert éreztem, hogy nincs már különösebb dolog előttem. Végül nem mentem, mert nagyon megtetszett ez magyar vidéki, ez a küzdelmes világ. Küzdelem a természettel, bűnözéssel, létfenntartással. Eddig azt hittem, hogy a parasztok hülyék, azért élnek vidéken, mert buták, hogy vidéken nincs munka, nincs lehetőség stb. Rájöttem, hogy a parasztok nem hülyék, hanem mindent tudnak. Ismerik a természetet, a biológiát, meg tudják építeni a házukat, gondozni tudják az állataikat, megtermelik az életüket. Egy hatalmas hátránya van ennek a létnek: nem mehetsz szabadságra. Itt nincs megállás. Ez tetszett nekem. Gondoltam, hogy ezt én is tudom csinálni. Számításon kívül hagytam, hogy én soha nem tudtam azt csinálni, amit kell. Ebben az életformában pedig mindig kellek vannak."

Milyen igaz.
Magyarország mégis arra szakosodott, hogyan kerülje ki a "kelleket" és mindig megmagyarázza "miért nem lehet".
ja, nem:

Wahorn Airport
A Wahorn Airporttal a Jedermannban találkozhatunk (Budapest, Ráday utca 58)
január 10-én, február 7-én, március 14-én és április 11-én.

most:
ON.
A tegnapi batyus szereplés margójára a nyugati fényről:)))

"____
maxval bircaman szerkesztő • bircahang.org 2015.01.13. 13:55:38
Ezzel a @♔bаtyu♔ - val még a rendszerváltás környékén (utána pár évvel) találkoztam, és a leggerinctelenebb alak volt amit el lehetett képzelni. Az MSZP-nél dolgoztunk, rendezvények után takarított és cipelte amit cipelni kellett, és lopott ahol tudott. A nevét is innen vette, ez volt a beceneve is. Akkorákat embert még nem láttam lehajolni, ahogy lement kutyába ha egy pohár bort helyeztek kilátásba.
Na ezért utálja ő most az MSZP-t. Pedig senki nem kérte, hogy segget nyaljon, ő jelentkezett önként.

A Fideszből kivágták mert ott is lopott. Most meg okoskodik itt. Jó ha ezt tudjátok róla.

♔bаtyu♔ 2015.01.13. 13:59:15
@maxval bircaman szerkesztő: Én veled akkor találkoztam, amikor párttitkár voltál. Aztán liberális lett belőled, majd amikor kuka, akkor civilként próbálkozol újból.

Persze már nem sok sikerrel, gerinc nélkül sem könnyű.

maxval bircaman szerkesztő • bircahang.org 2015.01.13. 14:00:50
@♔bаtyu♔: de legalább adtam neked pénzt, amiből alkoholista lettél. Azt mikor fizeted vissza? Testvéred is börtönben van, te sem dolgozol, ilyen egy család vagytok. A kommentért is kapsz ez azt, jól tudom.

maxval bircaman szerkesztő • bircahang.org 2015.01.13. 14:02:38
@♔bаtyu♔: Mostmár kussban vagy, mi?
Elég volt ezt leírnom.

Túrós 2015.01.13. 14:11:06
Az már a vég amikor "kedvenc" kretén bérkommentelőink egymást is oltják

maxval bircaman szerkesztő • bircahang.org 2015.01.13. 14:13:16
@Túrós: Én beszéltem le, hogy ne legyen Nagy Magyarország tetoválása, mert az felér a nyakára is és látszik, majd a libsik így nem veszik fel takarítani, így lett kis Magyarország tetkója, az nem látszik.

_____"
@Orica Középföldi:

Szia.

Ez megvolt?

index.hu/belfold/2015/01/07/abcug_banyatelepi_iskola/

...csak Boli emlegette 'kitörési pont' kapcsán ugrott be, még ha nem is passzol a poszthoz:)
@punkfrog:

A trónra emelőkkel,imádókkal,kábultakkal fizettetném ki az országrombolás okozta 'cehket!!

kepkezelo.com/images/rctfx8n4ys2b4zmmn55k.jpg

és ő is én vagyok:))

kepkezelo.com/images/ivtogqaoeho5lg5bwg83.jpg
@jaegtoer:

Szia!

Olvastam. Baranyában időnként előfordulnak csodák:))
Valamikor a régmúltban Komlón is volt hasonló. Egy zömében cigány iskolában egy fantasztikus rajztanár nyitotta ki a világot. Máig nem felejtettem el azt az álom- és színvilágot, amit a gyerekek papírra tettek.
Szó szerint fantasztikus volt:)
Különösen a kialakulatlan egyéniségű kiskamaszokra jellemzőek a hasonló megnyilvánulások, de ezeket az idő múlásával rendszerint kinövik.
Az ilyen fajta feltűnési viszketegségnek nevezett viselkedés felnőtt korban kezelendő betegségre utal.
Na a liberál-diktatúra megint elmondja nagy okosan a véleményét.
Mert ugye csak az a vélemény igaz, amit a nagy balliberál megmondók mondanak.
Ahogy a sajtószabadság is csak az , amikor ők fikázhatnak bárkit. Ha valaki őket fikázza az természetesen rasszista meg fasiszta meg faszom tudja mennyi hülyeséget képesek összehordani.
De azért jól látszik Európának van itt nagyobb baja Orbánnál és még lesz is.
Párizsban vannak olyan negyedek ahova már a rendőrök sem mernek bemenni. Na oda rángatnám be, és hagynám ott egy kis időre a nagy balliberál megmondó embereit
És a nagy nyomorból nem nehéz behülyíteni szerencsétlen fiatalokat ilyen borzalmas tettekre.
Al-Kaida , kinek nagy vezérét ugye az USA képezte ki a nagy demokrácia elleni harcra valamikor.
Na ilyen, mikor körbe ér a faszság.
Hazug módon elítélik a gyűlölködést sokan, miközben ők a legnagyobb gyűlölet keltők!
Obama meg meg sem jeleni a felvonuláson, ami több mint felháborító, de itthon megint Orbánozni kell.
Mondjuk a ballib nagy okosok, meg te is Fabius biztos kurvára frusztráltak lehetnek, hogy a kormány vesztett támogatókat, de azok egy fikarcnyit sem kíváncsiak a ballib semmitmondó hülyeségeire. szemmel láthatólag nagyon zavarja ezt a ballib oldalt. És még jobban ömlik a gyűlölet. Csak erre ma már szerencsére itthon nem vevők az emberek, azokon a megmaradt és hívőkön kívül, akiket egy Orbán képpel a hídról is le lehet ugrasztani, mert szegény már annyira be van hülyítve.
Európa kurva nagy bajban van és mivel látszik teljesen értetlenek, mint Fabius eme cikke is, lesz is még baja. Mert ahogy a szélsőséges iszlamisták, úgy a liberál-diktatúra nagy okosai sem értik, ezek az utak járhatatlanok.
Úgyhogy Európának Orbán a legkisebb baja, még ha ki van adva itthon az ukász, hogy erről kell most írni.
@Orica Középföldi: Kubinyi. Valahol megértem, a stílusa nekem sem jön be. Akkor a lényeget mondom. Az eredeti mű így kezdődött.

A regősök és a krónikások írták.

A cenzúrázott fordításból "kimaradt" ez a felvezetés. És nem csak ez. :-(
@irógép:

" Európának Orbán a legkisebb baja"

Mi maradjunk most itthon,mint ahogy Neki és 'főszügyészének is itthon kellene kapirgálnia és nem a 'fifagálán,felvonuláson keresgetnie!!!
Szerinted kivel vannak itt a legnagyobb bajok,tán a 'ballibákkal,tán a 'dédivel?:)
Biztos Kosztolányi ingatlanjaival?:)))

epa.oszk.hu/00000/00003/00045/pdf/188016231.pdf

..vagy "szines tintáival,nem 'kisbarétom:))))))))

Kosztolányi Dezső:
Mostan színes tintákról álmodom

Mostan színes tintákról álmodom.
Legszebb a sárga. Sok-sok levelet
e tintával írnék egy kisleánynak,
egy kisleánynak, akit szeretek.
Krikszkrakszokat, japán betűket írnék
s egy kacskaringós, kedves madarat.
És akarok még sok másszínű tintát,
bronzot, ezüstöt, zöldet, aranyat,
és kellene még sok száz és ezer
és kellene még aztán millió:
tréfás-lila, borszínű, néma-szürke,
szemérmetes, szerelmes, rikító,
és kellene szomorú-viola
és téglabarna, és kék is, de halvány,
akár a színes kapuablak árnya
augusztusi délkor a kapualján.
És akarok még égőpirosat,
vérszínűt, mint a mérges alkonyat,
és akkor írnék, mindig-mindig írnék,
kékkel húgomnak, anyámnak arannyal:
arany-imát írnék az én anyámnak,
arany-tüzet, arany-szót, mint a hajnal.
És el nem unnám, egyre-egyre írnék
egy vén toronyba, szünes-szüntelen.
Oly boldog lennék, Istenem, de boldog.
Kiszínezném vele az életem.

Megsúgjam haver:Veletek!!

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150114_Egy_nap_Hunniaban#3rjw4i
Beszélgettem jaegkiskaessel, felmerült néhány kérdés Viktor: "a bevándorlás rossz" című fejezetnél:

1.) A pénzért bárkinek árusított bevándorlás akkor most jó vagy rossz?

2.) A csatolt részekről bevándorlás -munkaalkalom híján- vajon milyen megítélés alá esik? (...és margarinon?)

3.) 'A gazdasági bevándorlás különösen rossz,' hiszen a vállalkozószelleműek százezrei hagyták el az országot, akik nem hagyták kifosztani magukat, és így felelőtlen módon, a kihívás elöl megfutamodva, önző, önös érdekeiktől vezéreltetve kivonják magukat a stadionépítő programból. Abcúg!
Lehet, hogy vissza akarja édesgetni őket úgy, hátha a fogadó ország hazatoloncolja őket?

4.) Utóbbit, (a 3-adikat) jól meggondolta-e. Számolt-e azzal, hogy az 500ezer ellenszavazat+családtagok?

5.) Svájci, francia, angol, német, holland, svéd, finn bevándorlók jöhetnek-e? És norvégok?
Jó pénzért, sok pénzzel ők is?

6. Mi a rossz? Amit Orbán annak mond?

7. Nem lett volna mégiscsak jobb, ha maradt volna szar focistának Felcsúton, és zugügyvédnek a kőbányáknál (-ban)? Ja, hogy még csak az se:)
@gazoló:

Hiányzik Habony? Neki is volt Színes Tinták korszaka:)
" az összes valamire való hírújság Wahington Posttól France24-en keresztül az Index "
ez zseniális mondat!:)

A WP a legszélsőségesebb ballib lap, ami semmilyen szinten nem komolyan vehető.
Az Index évekig az egyik legnormálisabb magyar hírportál volt, de annyira jól látszik, hogy ősszel nekik is szólva lett, hogy abba kell hagyni az értelmes hírszerkesztést és totálisan egyoldalúvá kell válni.
Gyakorlatilag a 168 óra és Népszava szintjére süllyedt és max vicclapnak jó már.
És közben az a legnagyobb poén, hogy nem rég maga Charles Gati úr volt szíves eljönni és elmondani, hogy a kitiltási ügy is nem más, mint egy jól bevált politikai trükkjük. De hát a hülyeséget elindították és ilyenkor már a hívőket nem zavar össze semmi:)
@jaegtoer:

:))

kepkezelo.com/images/a1b8gngcbg74dqqjix1.jpg

Jó a Wahorn cikk,a 'roadmovie-t Fábry miatt nem tudom megnézni:)
09:46
Megzuhant a forint, 320 fölött az euró

Az eurót délelőtt kilenc óra után 320,08 forinton jegyezték, szemben a kora reggeli 318,62 forinttal. Az euró a dollárhoz képest erősödött.
És egyébként is, egyetlen eu-s vezetö nincs akkor szotyista, mint a mi Vityánk :D
@irógép:

Író(Szopó)gép 'megmongya:)
@rdos:

Akkor direkt mondom.
Félművelt táltosok, unatkozó háztartásbeli nyelvésznők, az értékválság konteohiénái és ezt konjunktúrának tekintő lovagjai nem érdekelnek.

Ma minden meg nem értett, önjelölt zseni szabadon száguld,és az istennek se sikerül bebizonyítani, hogy tényleg azok.

Az élet túl rövid és értékes ahhoz, hogy ilyenekre fecséreljem:)

Még néhány megjegyzés az általad érintett témákra.

A nagymarosi ügyben az MTA soha nem volt döntési helyzetben, tehát nem fúrhatta meg.A szakma legnagyobbja - Láng prof - mellette volt, ismereteim szerint.

Aczéli tiltás. Jó lenne, ha ma olyan művelt, biztos ízlésű embert látnék a kultúra kérdéseinek döntési pozíciójában, mint ő volt. Olvasd el a Jég által linkelt Wahorn-interjút.
Én nem láttam egyetlen - Aczél által íróasztalfiókba zárt - zseni kibontakozását se, a rendszerváltás után. Pedig a zseniség nem illan el:))

Próbáld meg némileg egészségesebb életösztönnel kezelni a konteo-gyártókat. Szerinted Kubinyi látta/értette az "eredeti" ősgesztát? Egy frászt. A fácséján szereplő "tanultam ezt-azt" nekem nem jelenti, hogy tud latin kéziratot olvasni/fordítani:)
@gazoló:

Ezzel én is így voltam:)) Baromira rühellem Fábryt.
@Orica Középföldi:

Szia!!

Anno,'csíptam de ma már szánalmas múmia!
@irógép:

"__A WP a legszélsőségesebb ballib lap, ami semmilyen szinten nem komolyan vehető.__"

Egyelőre hitelesebb, mint a Magyar Nemzet és a magyar nemzet. Maradjunk ennyiben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_Megzuhant a forint, 320 fölött az euró_"

Akkor meg vagyunk mentve vagy el leszünk temetve?

A miniszterelnök mikor mond le?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csá 'Cirbi!
Állítsd meg baszki,"laknak itt csecssz':(bocs valutahitelesek akikben megáll az 'ütő:))))
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Biztos, hogy mindet ő írta? _"

Szerintem igen. Különböző időszakokból származó doksikon én is láttam, és nyomon követhető, hogy 'hatalmasodik el' az aláírása:)
"Európában most kezdődik a vita a bevándorlásról. Lesz vita a briteknél, lesz Franciaországban és lesz Magyarországon is, és ebben a politikusok és országok közötti vitában semmi kivetnivaló nincs. Ami aggasztó, az a „Magyarország a magyaroké" és a hasonló szólamok, hogy a bevándorlást meg kell állítani, mert a dolog ekkor már nem arról szól, hogy a bevándorlás jó-e vagy rossz, hanem az indulatok felkorbácsolásáról. A történelem tele van példákkal, amikor ezt történt, és aki tagadja, hogy az ilyen ártatlanul hangzó megjegyzések hova vezethetnek, egyszerűen tévedésben él" – zárta Quest a beszélgetést.

nol.hu/kulfold/szetszedte-orbant-a-cnn-1509557
@jöttem:
Sahy-ba is kettőt kérnénk,meg egy körmöcbányai 'nemfizetős elkerülőt:)
Ja és kátyúzni is kéne 'Szobkörül:))(szászjenő)
@irógép: A hírportálok minősítése a te magánügyed /mindenki magánügye/ maradjunk csak Orbánnál -erről szól a poszt -......tudnál válaszolni jaegtoer fentebb feltett hét kérdésére?.... az ezekre adott válaszok sokkal fontosabbak, mint az, hogy mit írnak az újságok
@gazoló:
Pénzük nincs, de ők repülőteret vizionálnak Székelyföldre.
3 dologra lennék kíváncsi:

1. Mennyit fizetett a Nemzetstratégiai Kutatóintézet az Aeropartner Kft-nek a tanulmány elkészítéséért?

2. Mit szól ehhez a román kormány? /Szerencsés esetben röhögnek rajta egy jót, ismerve MO gazdasági helyzetét./

3. Milyen rövid idő alatt kezd el szentségelni-teljesen jogosan- egy mo-i melós a hír olvastán? /Erre b+ van pénz!/

„Mi ezt ajándéknak szántuk a székely közösség számára, megvalósítása csak széles körű összefogással képzelhető el” – mondta a tanulmányról Szász Jenő.

Gratulálok Szász Jenőnek és a Nemzetstratégiai Kutatóintézetnek az eredményes látszattevékenységhez, ami gondolom, milliókba került.
@jaegtoer:

Szívesen! Köszönjük a hvg-nek.)
@♔bаtyu♔:
Ez is csak azt bizonyítja, hogy az "ortodox zsidó" és a "nemzeti" radikális egyformán szélsőséges - azaz hülye.
@jöttem:

'Baszki!!
Ez a 'szászjenő már akkor is 'egy senki volt amikor volt valaki,sosem tudta mit kezdjen magával és kölcsönkapott'állatkertjével:)
Én 'magyarállampolgár csak állok és nézek gyermekeimmel ,unokáimmal együtt mint a 'lyukinyúúúúl:))

előző cikkben'tanátam:))

"Érdekes, az unalomig ismert megközelítésektől eltérő, elgondolkodtató írás.
Amúgy szerintem az Orbán-rendszer 1 másodperc alatt omlana össze, ha az Európai Unió úgy döntene (és erre minden oka meg lenne), hogy nem
folyósítja tovább Magyarországnak a fejlesztési segélyeket. Ehhez nem kell más, csak néhány vizsgálat a pályázatokban, de az is lehet, hogy a fidesz által
eltorzított, egyébként már azt megelőzően is elég puha pályázati törvények sem
felelnek meg az Unió előírásainak. Úgy tudom, hogy annyi pénze sincs az
államnak, hogy már fejlesztési segélyek önrészét is bankkölcsönből fedezi.
Ami a formálódó ellenzéket illeti. A parlamentben ülő pártoktól semmit sem várok. Nekik min. az lenne, de inkább a választások előtt az lett volna a kötelességük, hogy együtt, vagy külön-külön bemutassák a saját
árnyékkormányukat, továbbá nem csak karcolgatni, de részletesen kifejteni,
hogyan gondolják az Orbán által tönkretett állam- és jogrendszer újjáépítését.
Most meg az lenne a dolguk, hogy a következő ötödik percben kivonuljanak a
parlamentből. Az olyan csekélységekről nem beszélve, hogy mi lesz az elszámoltatással? Mert azt senki ne higgye, hogy az elzabrált vagyonok részben, vagy egészben történő visszaszerzése nem erkölcsi kötelessége az Orbán utáni rendszernek.
Ugyanis azt senki nem fogja elnézni, hogy ismét (mint annyiszor az elmúlt
húszegynéhány évben) a tönkretett társadalmi rétegek finanszírozzák meg egy az egyben az oligarcha elit ocsmány rablásainak következményeit."
@Knósszosz:
Valahol olvastam: "Első sorban ült a világ legkorruptabb szervezetének gáláján".
@irógép:
"A kormány vesztett támogatókat, de azok egy fikarcnyit sem kíváncsiak a ballib semmitmondó hülyeségeikre."
Amennyiben elmélyedtél a közvélemény kutatás legutóbbi felmérésében - túl azon, hogy a Fideszt l millió híve hagyta el - azt is látnod kell, hogy a közmunkások és a munkanélküliek átálltak a Fidesztől a Jobbikhoz, és a Jobbik e körben már 3-4%-kal vezet, megelőzve a Fideszt.
Ezeknek az embereknek valóban nincs szüksége a ballib hívó szavára, mert eljött számukra a felismerés e kormány embertelen, kegyetlen működéséről.
Az ilyen empíria nagyon mély gyökeret képes ereszteni az emberekben, hiszen gyötrelmes sorsukról van szó.
Ez az érzet maradandó, mert önmagában való, amelyet már nem térít el egyik oldalról sem a hívó szó.
Ahogyan rosszabbodik a helyzet, egyre szélesedik azok tábora, akik a reménytelenség és a lecsúszás állapotába kerültek.
Találgatások, hipotézisek vannak, hogy ki vagy mi fogja a Fidesz kormányt megdönteni.
Úgy néz ki, hogy maga nép. Igaz, hogy lassan eszmélt, de a fel- és megismerés ideje eljött.
Tetszik, nem tetszik, erre fel kell készülni.
@gazoló:
Ha az ő komcsijuk jó komcsi, akkor az ő offsórjuk is az! Essetudni?
@kekex:

:)

"az ő komcsijuk jó komcsi, akkor az ő offsórjuk is az"

Ném kéne 'tematizálni a 'lobotómiát lábonkihordottak konferenciáját:))
@gazoló:
Bár a cím (hiszen MNO) félrevezető, de a lényeg benne van: lop-stopot ért el Juhász az ötkerben:
mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/juhasz-peter-megfutamodott-1267604
és teljesen logikus kérdés ezután:
magyarinfo.blog.hu/2015/01/14/mit_csinalt_az_ellenzek_az_v_keruletben_amig_a_szemuket_is_kiloptak
@Orica Középföldi: Bős-Nagymaros. A tények makacs dolgok. Emétá és orvosprof elnöke sajnos rendesen sáros az ügyben.

"Befejezésül, mintegy summázva álláspontját, Szentágothai megjegyzi: „Nem merném javasolni az Országgyűlésnek szerződéseink egyoldalú fölmondását, a nemzetközi jogban azonban létezik egy úgynevezett »clausula rebus sic stantibus« magyarul: ha a szerződéskötés óta a körülmények alapvetően megváltoztak, a szerződés módosítható, vagy alkalmazásában felfüggeszthető. Senkit sem lehet kényszeríteni arra, hogy ha akár a saját hibájából jutott is a szakadék szélére, oda be is ugorjék. Javaslom ezért most a nagymarosi vízlépcső munkálatainak felfüggesztését.”

dia.pool.pim.hu/html/muvek/MOLDOVA/moldova00072/moldova00072_o/moldova00072_o.html

Tudod hány gát (és gyakran egyben híd is) van a Duna vízrendszerén? 2500 db. Síkvidéki most épül kettő, a román - bulgáriai szakaszon EU-s támogatással.

Aczél. Na ez ízléstelen volt. Vakok között félszemű a király.

150. éve kallódó ősgesztánk. Eszerint Te sem olvastad. A latin példány eltűnt. Csak a török fordítás maradt meg. Minden írott forrást illik fenntartásokkal kezelni ez igaz. Azonban az nem furcsa hogy ezt a forrásunkat egyáltalán nem is kezelik?

Ismeretlen eredetű átvett szó. :-)

Elemi logikával nem rendelkező nyelvész szagszó. :-( Na jó, szakszó. Neked nem bűzlik? Nem kell "szimatolni". Elég gondolkodni.
@parti_giano:

Mondhatni, Isten ujja.
Na, de kinek a kottája?
@irógép:
Európának a feltámadó rasszizmus elég nagy baj, egy közép-európai kis mitugrász, aki megpróbál ennek az élére állni, de legalább az otthoni pirézelleneseket fanatizálni - tényleg csak marginális probléma.
De egyébként igaza van: amíg ő a minielnök, ide ugyan nem jönnek gazdasági menekültek! Több eszük van annál!
@Mariann19:

Szia!
Meghajol!:)
Remélem a kézilabda azért örök!!
Ez cseppet sem zavarja az ők 'ugyanzok'táborát,hisz a 'fidess és a'dzsobbik szavazóinak összessége konstans:))
Ha anti-lop megússza ezt az ingatlanlopósdit, akkor ez az ország egy erkölcsi nulla, benne én is! Juhász Peti pedig a legnagyobbkirály! :)
@jaegtoer:
A forint jobban teljesít! 320-szor többet ér, mint az euró. Hip, hip, hurrá! Előre a 350 felé! :-)))
@irógép: A liberalizmusnak az az egyetlen hátulütője, h az olyan korlátolt barmoknak is teret enged mint te vagy. Kinyilatkoztatsz, gyűlölködsz, miközben azt mondod, h mindenki gyűlölködős csak te nem. Viccesen primitív vagy!
@jaegtoer: a választ a svalbárdi zeneszerzőre bíznám, bár mostanság a párzási időszakát éli.
@gazoló:
Szia! Valóban egy oldalon tömörülnek a Fidesz és a Jobbik szavazók, azonban az drámai körülmény, hogy a Fidesz politikája a Jobbikot erősíti egyre jobban.
Félő a Jobbik drasztikus előre törése.
Bele sem merek gondolni.
Viszont a kézit már alig várom, gyógyír lesz a meccsek élménye háborgó lelkemnek.
és csak a tények kedvéért:
nepszava.hu/cikk/1045058-nem-a-franciak-kertek-orban-konvojat/
Azaz a nagykövetség gépkocsijához ők adták volna a biztonságiakat.Mint a többi normális ország esetében.
@Mariann19:

Nekünk Mohács kell,ha 'orbánviktorok potyognak is az égből:((

Találkozunk,minden nagy meccs előtt,közben és után és talán 'eccer koccintunk is arra hogy 'szabadok vagyunk' ráadásul mi magyarok a kézilabda császárai :))
@parti_giano:
A hülye ellenzék meg nem talált fogást a "rezsicsökkentésen"?
Elég lett volna nyomatni, hogy "keveset és későn" adtak abból, ami járt volna! És ebből ofsórék gazdagodtak! Orbánék asszisztenciájával és haszonélvezetével.
De "jobb későn, mint soha!"
@parti_giano:

"_ a választ a svalbárdi zeneszerzőre bíznám, bár mostanság a párzási időszakát éli."

Áááá! Csak annyi az egész, hogy a Mester gyakran látogatja a tiszta forrást!
Biztos szomjas, a rénkumisz meg fogytán.
@jaegtoer:

Kis 'mézeshápét ajánlhatnák,a 'szarvasbőgésre,egyből tisztábban látná a forrást:))
@jaegtoer:

mesélje el kérem partizán kollegának, hogy mink zsanett kisasszonnyal már nyolcszor megmentettük a világot úgy, hogy senki nem volt ott.
@hacsaturján:

Bizonyára észrevette, kedves Mester, hogy nem is locsog senki közbe, mert mindenki érzi a az ott folyamatba helyezett történések gigászi súlyát. Én egyszer még a kóbor kutyákat is elvertem onnan, igaz, ennek humánus és állatbarát kivitelezéséhez nagy segítségemre volt a svalbárdi rénkumisz, ami most nem célzás akart lenni, különben is 104 lábon másztunk el onnan.
@jaegtoer: ugye-ugye? egy igazi hős a mester, pedig elsőre úgy tűnt, hogy a kisasszonnyal együtt bacnak a világra. hát nem! valószínűleg kottát gyártanak szakmányban.
@parti_giano:

maga túlságosan is belefeledkezik a fába, miközben rengeteg dolgok vannak a világon, annak ellenére, hogy a jó horatio egy igazi balfasz volt, miként a fáma elbeszéli.
@gazoló:
Hidd el, időnként én is csak nézek ki a lyukon a fejemből.
Kellene egy időgép. Azonnal visszaröpíteném magam az ókori Görögországba, hogy szép testű férfiakat nézegessek az utcán.
Talán a fejem is leborotválnám, mint szép Heléna.
www.bumm.sk/turmix/2015/01/13/on-szepnek-szamitott-volna-az-okori-gorogorszagban
@hacsaturján: bölcselme helyett most egy omlett esne jobban, de mondja a fámát.
@parti_giano:

eccer vót, hol nem vót, vót eccer egy omlett pedig nem is akart om lenni.
@parti_giano:

eddigi életem során nem sokat attam az elektromos dolgokra.
@hacsaturján: érthető, hiszen rengeteg dolog van a világon. maga is fában utazik?
@jöttem: :))

'visszaröpíteném magam az ókori Görögországba, hogy szép testű férfiakat nézegessek az utcán."

"kis péniszű, s olajtól csillogó volt az arcától kezdve egészen a vékonyka lábáig"

Biztosan,ezt szeretnéd?(bár minden relatív...:)

A'zálmodozás az élet megrontója:))

kepkezelo.com/images/fedsoslx0oh8od567fbx.jpg
egyek:

13:07
A KDNP és a Jobbik Orbán mellett a bevándorlás elleni kirohanásban

A Jobbik és a KDNP is abban az értelemben nyilatkozott, hogy a bevándorlás és a terrorizmus között van kapcsolat.

hvg.hu/itthon/20150114_A_KDNP_es_a_Jobbik_Orban_mellett_a_bevand
@gazoló:

Meggyőztél. Maradok a jelenben. Mestere vagy a nevelésnek.))))
@parti_giano:

Kit érdekel ez? Hunvald is fizette Szabó Zoltán telefonját ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"A Jobbik és a KDNP is abban az értelemben nyilatkozott, hogy a bevándorlás és a terrorizmus között van kapcsolat."_"

Erre csak annyit tudok kinyögni, hogy kedves mamájuk holdkóros valagát, de azt hiszem, hogy még ezzel is túllihegtem a dolgot.

Ezek szerint Magyarország is tele van potenciális terroristával. Öööö... tenoristával... akartam mondani...
@hacsaturján:

Hiába is terel, Mester. Maga kész kottagyáros, akárki megmondja. Vagy tán nem?
bomlott elmék:

Schiffer Andrásnak, mint tulajdonképpen bármiről, a terrorizmusról is a szabadpiac jutott az eszébe

“Az LMP meggyőződése, hogy a rendészeti, bevándorlás politikai intézkedések csak tűzoltásra jók, ugyanis a szabadkereskedelemre épülő világrend folyamatosan újra fogja termelni a terrorizmus problémáját” – mondta Schiffer András a terrorellenes fellépésről tartott ötpárti egyeztetés után. Mondjuk azt is, hogy az LMP abban nem lesz partner, hogy a terrorizmus elleni fellépésre hivatkozva korlátozzák a magyarok szabadságát és alapvető jogait. (Via MTI)

444.hu/2015/01/14/schiffer-andrasnak-mint-tulajdonkeppen-barmirol-a-terrorizmusrol-is-a-szabadpiac-jutott-az-eszebe/
@jaegtoer: hozzám képest visszafogott voltál, ezért nem is írok semmit :)
@jaegtoer:

aszt tán rodeo kollega tunná megmondani, ő itten az ügyeletes filhallás és szamóca felelős.
@hacsaturján:

Persze ilyenkor aztán sehol. Biztos kottát másol.
@jaegtoer:
"Hogy hagyhattam ki decemberben?! "

De legalább most pótoltad, piros pontot érdemelsz.
Wahorn meg legalább százat.
Csak azt a Fábryt tudnám feledni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az igazat megvallva egészen más szövegkörnyezet tódult ki a billentyűzetből, de hát a két láb az kétláb. Mégiscsak.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Fábryt is meg lehet érteni:) Csak nem mindenkinek sikerül:)
hmmmmm

Nem jósol nagy jövőt az orbáni gazdaságpolitikának a FAZ

"Ha Magyarország nem tér vissza egy ésszerű gazdaságpolitikához, akkor még azelőtt véget érhet a fellendülés, hogy igazán beindul" - írta a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A cikk szerzője szerint "a miniszterelnök körüli szűk vezetői csoport" hozza meg a döntéseket a külföldi beruházásokról, és "a jogbiztonság veszélybe kerüt Magyarországon", ami elriasztja a befektetőket.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150114_Nem_josol_nagy_jovot_az_orbani_gazdasagpo
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Most már tessék szíves jó híreket sugározni, különben ólomkamra lesz a vége:)
@hacsaturján:
.
Az angol "no", vagyis az angolna egyik változata az elektromos angolna (Electrophorus electricus) testhossza a 2,5 métert, a testtömege a 20 kilogrammot is elérheti és akár 500 voltnyi feszültséget is képes előállítani.

Szigetelt, akkumulátor hordozós változata alkalmas a Paks II kiváltására - megfelelő szaporulat biztosítása esetén.

Magánhasználatra csak most, csak neked 30% kedvezménnyel!
Alkalmas a téli álmot alkalmazó medve felébresztésére is!
öööö parlamenti házmestert megkérdezték?

14:35
Rogán: Az EU nem tudja megvédeni a tagállamait

A Fidesz frakcióvezetője azt mondta, javaslatot készítenek arra, hogy "bizonyos közösségi szimbólumok és értékek" kiemelt védelmet kapjanak.

hvg.hu/itthon/20150114_Rogan_Az_EU_nem_tudja_megvedeni_a_tagalla
Rogán szerint minden rendben volt a belvárosi ingatlanértékesítésekkel

Ezt bizonyítja, hogy az önkormányzat pénzügyi bizottságának fideszes tagjai elfogadták a polgármesteri hivatal jelentését arról, hogy minden rendben volt.

444.hu/2015/01/14/rogan-szerint-minden-rendben-volt-a-belvarosi-ingatlanertekesitesekkel/
@jaegtoer:
.
Casanova találkozót szervezel?
Lottó is lesz, vagy csak húzás (deresre)?
@jaegtoer:
"...csak Boli emlegette 'kitörési pont' kapcsán ugrott be, még ha nem is passzol a poszthoz:) "

Köszi, hogy idehoztad, jó ilyenekről olvasni :))
Basszus! Miért is várunk el sokat szegény Viktorovicstól, hiszen nem isten, vagy tótumfaktum ő, hogy mindenhez értsen:

index.hu/belfold/2015/01/14/fellazadt_orban_kancellarja_ellen_a_szinmuveszeti/
@jaegtoer:
"Fábryt is meg lehet érteni:) Csak nem mindenkinek sikerül:) "

Én személyesen ismerem, így aztán személyében utálom.
Nincs műsor, amit megnéznék, ha szerepel benne.
Pedig a Cadillac Drive jó volt, és mégsem tudtam megnézni. Ettől mégjobban utálom.
@dr. jenőke (jenőke):

Orbán-Habony-Lázár fényképeket kell nézegetni.
.
Négy éve folyik egy óriási gázüzlet, amely egy időben 55 milliárd forint osztalékot jutatott állami segédlettel néhány magánszemélynek. De vajon kiknek?

fn.hir24.hu/gazdasag/2015/01/14/orban-viktor-is-reszesul-a-milliardos-orosz-gazuzletbol/
@jaegtoer:
"Jut eszembe, mi lesz a piros ponttal? "

Hova kéred? :)))

Én feljegyeztem magamnak, hogy ha majd egyszer nekem nem tetszőt írsz, akkor ebből kompenzálom :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ebből az írásból az világít, hogy még se van annyira minden rendben. A lényeg az utolsó bekezdésben lelhető fel.:D

index.hu/belfold/2015/01/14/fidesz-elnokot_puccsolt_az_v._kerulet_foingatlanosa/
@jaegtoer: ott van, de majd kiskés este megnézi, mert így napközben furcsán néznél ki letolt gatyával a tükör előtt.
Nekem az elmúlt években feltűnt, hogy amíg valamikor régebben OV állandóan azusába tartott minden féle "egyetemen" előadást, meg díszdoktori plecsnit osztogattak ottan neki, mostanság valahogy nem invitálják kedves odaragadt honfitársaink. Pedig ugyé már kapott magyar állampolgárságot még a kutyájuk és, oszt mégse akarják látni a saját házukban.:D
@Mariann19:
A szabadságharc végét még jobban várom, mint a kézi meccseket. Tudom, hogy emiatt egy dög vagyok, de a szabadság érzete csak felülír minden sporteseményt.
Bocsi a kései válaszért, elmentünk ebédelni, és egymásba felejtkeztünk vagy 6-an.
@gazoló:
Gazoló kedves!
A fenti neked szólt, csak lányos zavaronban magamhoz címeztem.
Hiába, a szabadság kilátásai elveszik az eszemet.
Bocs!
Belvárosi ingatlanok négymilliárddal olcsóbban? Mutatjuk a módszert
Csonka Anna
Csonka Anna
követés
2015.01.14. 15:02
Szerda este belvárosi ANTIkorrupciós sétát tart Juhász Péter, az Együtt 2014 V. kerületi önkormányzati képviselője. A séta és tüntetés azoknak az ingatlanoknak egy részét érinti, amelyeket az V. kerület jóval áron alul értékesített. Azért nem az összeset, mert az nem férne bele egy könnyű délutáni programba: 2008 és 2013 között összesen 155 ingatlant adott el az önkormányzat jelentős kedvezménnyel, összesen 4 milliárd forinttal kevesebbért. Az ügyben számtalan feljelentés született már az ügyészségen, az önkormányzat pedig kedden bejelentette, addig nem ad el több ingatlant, amíg a nyomozás tart. Összeszedtük, mit tudni eddig a különös ingatlan adásvételek módszertanáról, illetve hogy kik és mennyi hasznot húzhattak az ingatlanbizniszből az eddig feltárt információk szerint.

Összesen 277 nem lakás célú ingatlant

index.hu/belfold/2015/01/14/otodik_keruleti_ingatlanugyek/
Orosz bankválság jöhet

Nyárra az olcsó olaj betehet az egész szektornak.

www.origo.hu/gazdasag/20150114-orosz-bankvalsag-johet-nyaron.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec

--

Egy éve írta alá Orbán titokban a paksi szerződést – ami miatt aztán a teljes kormány bohócot csinált magából

MINDEN, ami minden idők legnagyobb magyar beruházásának megkötése óta kiderült. Kösz, Vologya!

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F01%2F14%2Fpaks-evforulo-2014-2015-orban-putyin-moszkva-kreml-atomeromu-energetika%2F
16:44
Csányi is rástartolhat atomenergia-bizniszre

Az atombizniszre is rástartolhat Csányi Sándor OTP-vezér legújabb cégszerzeménye, az egykor Olajterv néven elhíresült OT-csoport révén – derül ki a csütörtökön megjelenő friss HVG cikkéből.
Rovat: Vállalat + Vezető
Szerző: hvg.hu

16:40
Nekimentek a Tescónak a békemenetesek, tippeket is adtak

A Tesco 13 hazai üzletének bezárása azt igazolja, hogy a lánc 209 megmaradó üzlete "vígan nyereséges" - írta közleményében a békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF).
a jövőnk:

Török ellenzéki oldalak vették át a Charlie Hebdo címlapját, le is tiltották őket az internetről
charlie

Egy újság pedig négyoldalas összefoglalót jelentetett meg, rendőrök állították le a teherautóikat. Egy ország, ahol már működik mindaz, amit ma Rogán Antal ma belengetett.

444.hu/2015/01/14/torok-ellenzeki-oldalak-vettek-at-a-charlie-hebdo-cimlapjat-le-is-tiltottak-oket-az-internetrol/
jahh, hogy nem is olvasta mit is ír alá, igen tudjuk ő is csak egy skiccpali 2.0

Ádernek sem tetszik a termékdíjas napelem

Az államfő szerint hibázott a kormány.

www.origo.hu/itthon/20150114-adernek-sem-tetszik-a-termekdijas-napelem.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
ehhhhh

Áder János szerint a napelemek megadóztatásakor mindenki hibázott
Kőrösi Csaba; Áder János

A köztársasági elnök szerint az érthetetlen adó kivetésekor hibázott a kormány, az Országgyűlés, az ellenzéki pártok, a környezetvédelemért felelős ombudsman és a köztársasági elnök is.

444.hu/2015/01/14/ader-janos-szerint-a-napelemek-megadoztatasakor-mindenki-hibazott/
@Penivaldes:

Ezt a marhaságot a pasik találták ki, hogy ránk hárítsák a felelősséget.)))
@jöttem: na na, a hatalom a mi kezünkben van. Gondolj bele, elég kicsit megrázni a hajad, hogy elolvadjanak és a lábad elé helyezzenek mindent, miközben azt hiszik, hogy ők irányítanak. .)
@Penivaldes:
Már háromszor megráztam, de még mindig csak az üres padlószőnyeg van előttem.
Olyat mondj, ami működik. Most! )))))
@Penivaldes:
.
Csak megerősíteni tudom.
Így igaz.
Ha tudnád, mekkora erőfeszítéseket kíván, hogy bebizonyítsuk: nincs más alternatíva.
Ha nem sikerül, akkor nem is volt olyan fontos az a nő.
Hülyeséget félretéve: alapjaiban és általánosítva valóban a nő választ.
@jöttem:
.
Vagy kopasz vagy, vagy nem hullik a hajad.
Milyen ragasztót használsz?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem kell varázsige. elég egy szende tekintet, haj hátunk mögé dobása, kéztartás stb:)
@Penivaldes:
Stb:
- seprűnyél
- tekervényes varázsigék
- boszorkánykalap. :D
.@Penivaldes:
.
Kéztartás?
És mennyi?
Forint, vagy rubel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Erre mondhatnánk, hogy tőke van a menyasszonynak, de nem mondjuk, mert attól, hogy Áder beismerte, hogy nem olvasta el ( gondolom a hivatalnokai sem ) a napelem környezetvédelmi termékdíjára vonatkozó részt a "SALÁTA" törvényben, még nem lesz jó államfő. Ez csak azt igazolja, hogy nem olvasott ő el sok más, nem saláta törvényt sem, csak úgy futtában aláírta.
@dr. jenőke (jenőke): attól függ, hogy orosz oligarchát akarsz, vagy Habonyt..
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Manapság már nem seprűnyél, hanem porszívó, a fehérlovas herceg pedig nem egy Horthy, hanem fehér Ford musztángos csemetéje a valakinek.
@Penivaldes:
.
Oligarcha nőben esetleg kiegyeztem volna évekkel ezelőtt - de ez sem biztos, mert nagyon válogatós vagyok.
Igen jó ízlésem van, ügy a külső, mint a belső tartalmat tekintve, márpedig ezek a tulajdonságok nem beárazhatók.
@Penivaldes:
.
Ha jól értem a képet: a gondos családapa havat gyűjt és visz haza hóemberépítéshez a gyermekeinek.
@gazoló: Kössz,hogy felraktad.:(((
@dr. jenőke (jenőke):

Persze, hogy nem hullik, azért nem vagyok kopasz.
Talán ki kellene próbálni.
@Penivaldes:
pasikról volt szó, nem poratkákról
@jöttem: a kopaszságot? végül is, akár jól is állhat, és elég lázadó
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ott volt a varázsige a végén: MOST!
@jöttem: ó régen mindig 3 pasival ebédeltem, és ezért mindig gonosz beszólásokat kaptam:(
@Penivaldes:

volt már 3 centis hajam, lángvörösre festve. tűsarkat viseltem hozzá.
régi szép idők!!
@jöttem: nekem kislányként végig rövid hajam volt, és mindig kissrácnak hittek.
de tőlem távol állnak ezek a kemény, szexi csaj külsők.
@Penivaldes

öreg/örök igazság: Az ember addig csináljon felfordulást, amíg tud.
@Penivaldes:

most még távol állnak. 10 év múlva rákapsz az ízére)))
@jöttem: ó én 35 évesen kedves családanya akarok lenni, aki a játszótérre hordja a gyerekét, és nem páváskodik. :)
@Penivaldes:
Ámen!
Legyen úgy, ahogy tervezed!
De ne feledd el, hogy a nők életében is vannak időszakok.
Ne lepődj meg, ha 35-45 évesen olyan ruhadarabok után nyúlsz, amihez most talán nem.
A magad és a párod örömére.
Mert nőnek lenni jó, jó nőnek lenni még jobb!
@jöttem: Bezzeg én hiába tukmálom az asszonyra a subát meg a gumicsizmát! Nem ért ő ebből semmit! Folyton csak a halódó nyugat kiizzadta dehérneműk, a lágy muzsikaszó. :(
Sehol egy hunmagyar gitárriff, táltosturul a szövegben, még alkotmány asztala sincs idehaza! Hát hogy érezhetné magát férfinek az ember ilyen körülmények között?
Sose érek én föl Orbánhoz :(
@jöttem: ebben én nem hiszek, a franc akar tetszeni másoknak, magamnak tetszem az a lényeg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Áder János szerint a napelemek megadóztatásakor mindenki hibázott"

A napelem monnyon le! :))
@miva?: "sose érek én föl"
Addig örülj de nagyon!Megspórolod a vonatjegyet
a Sógorékhoz!!!:)))
@Penivaldes: Nekem is. Inkább átkozná a liberálbolsevik összeesküvést, és vágyódna a kólásdoboz után! Hát csoda, hogy potenciazavaroktól rettegek alig negyvenesen? Bezzeg ha lekvárfőzés közben törülhetném pofán, hogy a cefrének valóból lesz a karácsonyi sütibe a barackíz! Egyből férfi lehetnék én! De így a megértés, és a szofisztikákt érzéki játékok szenvedő alanyaként esélyem sinycs meggyőződéssel kaszát egyenesíteni nemzetünk árulói ellen, kik nem örömest fizetik az 500 méterért a 10000 forintot, pedig kasza még csak lenne hozzá!
@miva?:

Ó, hogy sajnállak!
Képzeld el, hogy Imola lenne a nejed!
Gyöknyelvvel kelnél, gyöknyelvvel feküdnél.
@Penivaldes:
"és nem páváskodik. :) "

A háromcentis lángvörös haj tűsarokkal nem páváskodás. Tök jó viselet kisgyerekkel is.
Egy gyerek nem fordíthat ki önmagadból, ha igen, abból nagy bajok lehetnek.
@jöttem: No mán egyből fickósodok is, hiszen a gyöknyelv hozza a GDP-t. Mikor az ipari hatalmak megsemmisülve könyörögnek a konzulátusokon a rovásírásunk mestereiért, hogy tanulnák megfele az igazán fontos dolgokat, akkor csak kacagunk rajtatok, akik itt szolgáltatásokból meg hozzáadott értékből építettetek volna gyémántos palotát.

Nincs messze az idő, meglázsd!
Kiderül hamarosan, hogy az apokalipszis lovasai is hátrafelé nyilaznak, és hogy Orbán szemfogáért odaadja Irán a teljes gázkészletét, ha huvatkozhat emellett közös eredetünkre, és akkor majd kacagásunk elnyomja az ajvékolást!
@jöttem: Zarándokok vagyunk,uram egy szálig.
Reggeltől estig megyünk,mendegélünk,
Hófödte bérc,bősz tenger meg nem állít,
S meg nem nyugszunk,míg célunkhoz nem érünk.

Valahol,arany trónuson vagy barlang éjjelében
Próféta ül,lét céljának bölcs tudója...
Jámbor lélekkel ezen tűnődünk éppen,
Míg lábunk Szamarkand felé az Arany Utat rója.
James Elroy Flecker:Hassan
@ornagy50:

Hol találok magyar fordítást az egészről? Csak angolt találtam, az meg nekem nem nyerő, minden második szót szótáraznom kellene :)
Segíts lécci...
@miva?:
.
Ez esetben neked elég egy sámli is, és feléred.
De hogy állsz a haskörrel, és a 117 éves barna kislánnyal?
@dr. jenőke (jenőke): A barna az JÓÓÓÓÓ me má
nem tud harapni!:)
@dr. jenőke (jenőke): Ezek amolyan beavatott hunista dolgok? Majd kiművelem magam. Haskört tetováltatok hamar.
@ornagy50: Nem akarod megvenni? 4564 Ft.
@GeoCracker:
.
Egy mondatodon kicsit változtatok.
Közmunkásként karikás ostort, és fanyalogni a több száz éves múlt felett.
Persze az eredeti is jó, ott a szövegösszefüggésben.
@jöttem: Macinak ajánld Őt érdekli!
Azt viszont látom,hogy Nálad nem esett le a
tantusz Prágám!:(
@ornagy50:
Harmadszori olvasásra, mintha a politikai helyzetre utalna.
De ebben sem vagyok biztos.
Időnként nehezen tapogatom ki az üzeneteidet. Mintha Braille-írást olvasnék.
Valamilyen kurzust kellene elvégeznem.)
@jöttem: Nu akkó mostan sínen leszől.
"Apámnak,aki 1898-ban átkelt a maga Chilkootján,
és fiamnak akinek még át kell kelnie az övén."
@ornagy50:
A gugli a barátom.)))

Klondike-i aranyláz, Chilkoot-hágó.

Az idézett 2 sor meg az életről szól.
@ornagy50:
"Sajna.:(Én is csak ennyivel rendelkezem.((( "

Nagy kár :(((
@dr. jenőke (jenőke): Az itt maradólnak karikásostor a feje fellett.. közmunkásként
@ornagy50:
Sajna, elkapkodtam a hírhozást. Nem aktuális.(((((
Én magamra haragszom legjobban, mikor megszólal belőlem az emberi gyengeség!!!
Mikor minden hitem odavész és elragad a gyengeség!
Mikor megszólal belőlem a gyenge és befolyásolható ember!
Mikor elfelejtkezem saját értékeimről!
Én elvetem azokat akik bárkit is bántani tudnak bármiért!
Nekem nem az a szólás szabadság, hogy bárkinek hitéből származásából viccet csinálok!
Orbánból lehet viccet csinálni, mint ember, mert teszi amit tesz!
De nekem nem az a szólásszabadság, hogy gátlástalan vagyok másokkal szemben!
Én még azt is sajnálom, ha itt keményen fogalmazok!
A szabadság nem ez!
A szabadság az, hogy tudom nincs szükségem, hogy visszaéljek vele!
@ornagy50:

A 8 is nagyon szép.

Te már átkeltél a magad Chilkootján?
@jöttem: Még nem !!!De igyexem!:)
@ornagy50:

Miért szereted annyira az aranyásók korát?
@jöttem: A kezdetekben gyermetegen naiv és
egyben TISZTA volt.
Csak később szabadult el a POKOL.
Odalátogatott a (civilizáció!)Nu onnatúl fogva
beszart a halott !!!:(
Jó éjt Prágám.:)))
Juhászt sokkal többet kellene szerepeltetni a civil megmozdulásokon!
Nagyon ígéretes személyiség!
Nem 'cicózik,bátor és néven nevez!

www.atv.hu/videok/video-20150114-juhasz-peter
.
Jó éjszakát, szép álmokat, jó reggelt, vidám hajnalt - kinek hogy...

CSUKÁS ISTVÁN: JANUÁRI HÓ HULL

Januári hó hull, fehér lesz minden,
tiszta lapot nyit az új év.
Mit írunk rá? Itt a nagy lehetőség,
egy pillanatra költő lesz mindenki,
a hóra íródik a közös költemény!
Áhítattal figyelem, mint jó kolléga,
s igazán csak egy kicsit vagyok irigy.
A rigó menekülő csillagokat ír,
zaklatott ritmusa kihagyó szívverés,
a macska talpa sötéten pontozza
a sorvégeket, pont, pont, pont, lehet tűnődni,
lehet borzongani, hogy semmi se változott,
s hogy erről sohasem a vers tehet.
De bosszúsan eltörli e sorokat az ég,
belepi hóval, s rábólint a bennünk
lapító, mi is? Talán a remény,
vagyis az az összevissza fércelt szövevény,
hogy mindenáron élni akarunk,
ha lehet, persze büszkén, önérzetesen,
ha nem, hát valahogy, s mohón
várjuk-olvassuk a biztatást, íme,
szánkó siklik gyerek-fenék alatt,
muzsika szól: vidám kacagás,
röpítik hegyen-völgyön a kottavonalak,
ez igen, ez szép, e végtelenbe-utazás!
Meg is állhatunk e derűs képnél,
de hull a hó s belepi puhán ezt is,
kell a hely, mert még sok az írnivaló,
el lehet merengeni ezen is, de már
nem bírom tovább, viszket bennem a költő,
öltözöm és sétálok egy verssorra valót!
.
A fenébe!

Azt vártuk Orbán Viktortól, hogy az ő, illetve a fidesz kormányázása alatt megszűnnek a területalapú támogatásokkal kapcsolatos csalások ( korábban voltak? ), ehelyett mit látni az elmúlt öt évben?

www.origo.hu/itthon/20150115-gyulnek-a-gyanusitottak-a-teruletalapu-tamogatasi-csalasoknal.html
Ehhez nem kell sok kommentárt fűzni, csak sportolni kell, újságot kell írni.....

mfor.hu/cikkek/Duplajara_emeltek_az_ekho_beveteli_ertekhatarat.html

Aki meg közmunkás, az csak fizessen eccerűen minél többet.
@gazoló:

Végre van egy ütőképes ellenzéki politikus, aki teszi a dolgát.
Hajrá Juhász Péter!
"Tetszettek volna valóban újságot írni. Megint kiderült, a segg nyalogatása sem perspektíva hosszú távon!" - komment a 444-ről.

444.hu/2015/01/15/orban-viktor-behivatta-magahoz-a-jobboldali-foszerkesztoket-es-kozolte-veluk-hogy-nem-ad-nekik-tobb-penzt/
@jöttem:

Szia!
Pedig rendesen dübörögtetik ellene a karaktergyilkos lakájgépezeteiket!
Vannak itt egyebek is :)

www.atv.hu/videok/video-20141120-friderikusz-2014-11-19

www.youtube.com/watch?v=AzQfXqlsym0
@jöttem: @gazoló:
de miért a kormányfő közölte velük, ha a fidesz nem támogatja őket többé, miért nem a fidesz vezetője? ha viszont kormányfői minőségben közölte, akkor milyen jogon dönti el, hogy kapnak-e támogatást vagy sem? szerepelt-e a költségvetés megfelelő sorában az ő támogatásuk?
@Secnir: jajjj mán, érted te, mert semmi nem történt, csak annyi, hogy a Don kinyilatkoztatott a családnak ;)
ki mikorra tippeli a Péter véletlen balesetét?

Nehogy te menj Rogán helyett a börtönbe!

Juhász Péter letette a belvárosi polgármester elé a belvárosi ingatlanmutyi miatti feljelentését. Nálunk olvashatja először a teljes szöveget.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F01%2F15%2Fjuhasz_feljelentes%2F
már szarakodik a rendszerük, minőségi narancsmaffia bank lesz ez is...

Péntekig államosítjuk a Budapest Bankot

Szupergyorsan pörög a folyamat. A teljes államosítás júniusra zárulhat le.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fbankesbiztositas%2F2015%2F01%2F15%2Fpentekig_allamositjuk_a_budapest_bankot%2F
@gazoló:

A Bruck András interjút nem ismertem. Köszi érte!
@Secnir:
Persze! Kormányintézkedések kommunikálása címen. Tehát állami pénz. De mivel a fidesz = az állam (és az államkasszába könyékig bedugott mancs) már nincs szükségük a korábbi támogatókra. Főleg nem simliska-félékre (a Hírtv és hogy elkurvult, már nem csak jobbosok "vitatkoznak" egymással?!). Meg könnyebben irányítják a "saját" médiát kézből etetett kézi vezérléssel.
brééééking!!!!!!!!!!!!!!!!

2015. 01. 15. csütörtök
Lóránt, Loránd

EUR: 323,44 Ft
CHF: 266,73 Ft
10:46

EUR: 326 Ft

http://www.netdania.com/Products/live-streaming-currency-exchange-rates/real-time-forex-charts/FinanceChartPopUp.aspx?symbol=EURHUFCOMP.fx|ms_dla&name=EUR/HUF
Délelőtt váratlanul bejelentette a svájci jegybank, hogy feladja az 1,20-as árfolyamküszöböt, azaz hagyja felértékelődni a frankot.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/rossz_hir_a_devizahiteleseknek_varatlant_lepett_a_svajci_jegybank.592142.html
.
Nem tudom, mióta hallgatom (mert ugye, hirdetést nem néz a normális ember) a tévében, hogy ha farba trombitál, akkor mindenféle jó dolog történik: növekszik a fizikai és szellemi teljesítőképesség, később öregszel, mint gondolnád.
Nem tudtam, de nem is érdekelt, hogyan kell farba trombitálni, mert az mégiscsak más lehet, mint aminek valóban más a neve.
Véletlenül felnéztem, hát egy lágy kapszulát hirdetnek.
No ez majdnem olyan, mint az érezd (s hat napos) hullám illatát.
Méghogy dezodor?
Persze mert megérdemled - - - -
.
Nem tudom, mióta hallgatom (mert ugye, hirdetést nem néz a normális ember) a tévében, hogy ha farba trombitál, akkor mindenféle jó dolog történik: növekszik a fizikai és szellemi teljesítőképesség, később öregszel, mint gondolnád.
Nem tudtam, de nem is érdekelt, hogyan kell farba trombitálni, mert az mégiscsak más lehet, mint aminek valóban más a neve.
Véletlenül felnéztem, hát egy lágy kapszulát hirdetnek.
No ez majdnem olyan, mint az érezd (s hat napos) hullám illatát.
Méghogy dezodor?
Persze mert megérdemled - - - -
2015. január 15. csütörtök
Névsor csata után – kik maradtak pozícióban Simicska Lajos emberei közül?

atlatszo.hu/2015/01/15/nevsor-csata-utan-kik-maradtak-pozicioban-simicska-lajos-emberei-kozul/
Szabadesésben a forint!

370 fölött is volt a forint a svájci frankkal szemben!

www.investor.hu/news/trading/20150115-brutalisat-erosodott-a-svajci-frank.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec

-

325 forint az euró, 280 a svájci frank

A svájci jegybank elengedte az euróval szemben öt éve tartott árfolyamküszöbét. Zuhan a forint is.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F01%2F15%2F325_forint_az_euro_280_a_svajci_frank%2F
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: na igen, de én élénk pávavörös hajjal eléggé kifordulnék a hitemből és magamból:)
@gazoló: szegény főszerkesztők. megint "talpalhatnak", hogy ezután melyik s....get lesz érdemes nyalni
a skiccpali 2.0 is túlértékelés volt tőlem...

Áder olyan embert is hibázáson kapott, akinek a pozícióját már régen megszüntette a NER

Tisztelt elnök úr, környezetvédelemért felelős ombudsman már nincs. Volt, de már nincs.

444.hu/2015/01/15/ader-olyan-embert-is-ner-mar-regen-megszuntette-azt-a-poziciot/
ááááááááááááááááááááááááááá

Forintárfolyam: van egy jó hírem meg egy rossz hírem
anarki

A rossz hír ez.

A jó hírt az MTI közölte háromnegyed órával ezelőtt:

444.hu/2015/01/15/forintarfolyam-van-egy-jo-hirem-meg-egy-rossz-hirem/
egy kis nyugalom:

2015. 01. 15. csütörtök
Lóránt, Loránd

EUR: 323,36 Ft
CHF: 266,73 Ft
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pörögsz itt az árfolyammal... Mert bízni kell az ettársakban, Piktor számlái sem véletlenül...
@ausländer Sipi: üdv

nálam is fut ilyen, csak nem másoltam be :)

http://www.netdania.com/Products/live-streaming-currency-exchange-rates/real-time-forex-charts/FinanceChartPopUp.aspx?symbol=EURHUFCOMP.fx|ms_dla&name=EUR/HUF
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: áááá, tegnapi energetikai beszélgetés a Boglárúrnál, és az alig off-sor hátterű svájci gázkereskedelmi cég, amiben vezényló is vastagon benne van, és lájtos számítások alapján évi 100-200 milliárdos nyereségük volt eddig, és most ezzel az árfolyammal meg még több...
pofa súlyba, és helyedre:

A kormány köszöni Áder véleményét, de marad a napelemekre kivetett termékdíj

Meghallgatják, megvitatják, de az álláspontjuk nem fog változni.

444.hu/2015/01/15/a-kormany-koszoni-ader-velemenyet-de-marad-a-napelemekre-kivetett-termekdij/
ehuneee

12:55
DK: Orbán miért támogat orosz és magyar oligarchákat?

Az energiakereskedelemmel foglalkozó MET Zrt. tisztázatlan tulajdonosi hátteréről beszél a DK és felszólították Orbán Viktort, hogy számoljon be arról, hogy személyesen vagy strómanokon keresztül van-e érdekeltsége a MET-ben vagy bármely másik, Magyarországgal kapcsolatban álló gázkereskedelmi vállalkozásban.

hvg.hu/gazdasag/20150115_DK_Orban_miert_tamogat_orosz_es_magyar_ol
Pápa Levente, az Együtt gazdaságpolitikusa úgy véli, a forint történelmi mélypontra zuhanásáért ugyan nem kizárólag a kormány a felelős, de az ország sérülékenységéért igen. Szerinte a forintgyengülés csakis Matolcsy Györgynek jó, akinek így lesz sok elkölthető pénze.

www.origo.hu/gazdasag/20150115-egyutt-a-forintgyengules-csak-matolcsynak-jo.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec

-

A kormány magát dicséri az árfolyamsokk után

www.origo.hu/gazdasag/20150115-a-kormany-magat-dicseri-az-arfolyamsokk-utan.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@ausländer Sipi:

A blog olvasóinak írom, h a chf-huf cross egy számított cross, az eur-huf és a eur-chf cross-ból kalkulált cross. Vagyis gyakorlatilag a eur válaszától nagyban függ a forint árfolyama. Mivel az euro a chf el szemben brutálisan gyengült, (1.2 ről 1.02) ezért a chf/huf cross is brutálisan gyengült.
@Penivaldes:
Az én generációm még keményen lázadt a konformizmus ellen. Ezt fejeztük ki az öltözködésünkkel is.
Ki nem szarja le,hogy mit mond ez a faszkalap.
Viszont erre most Bokros is valami ökörséget mondott.
@jöttem: na igen, de az másvilág volt. Mi már ugyanolyan Converse cipőt hordtunk, ugyanolyan pohárból ittuk a Starbucks kávéját és hordtuk a tök egyforma farmereket, és féloldalas frufruval.
@Penivaldes:

Hát igen, az a konformizmus ami önkéntes, azt divatnak nevezik, amit meg rákényszerítenek az emberre, az diktatúra. Valahol itt rejtőzik a szabadság lényege.:D
süti beállítások módosítása