Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.01.03. 10:57 Fabius

...és akkor a színészek eljátszották a Híradót

Nem csak az Operaházi tüntetés évfordulója volt tegnap, hanem a hírhamisításé is. Meg is ünnepelték kegyelmesék meg a lakájok méltóképpen. Három éve még csak "nem találta" a stáb a tömeget, de azóta Papp Hírhamisító Dániel lett az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatója és híratyaistene, akinél csak az hír, amit ő maga gyártott.

Úgyhogy Hende Csaba ne kurvaanyázzon, helyette tudja meg a pappdanisított köztévé híradóból, hogy a zemberek az új rendszert látva igenis boldogok.

Elmondja neki is Bánhidi Krisztián, a nyíregyházi Móricz Zsigmond színház színésze, mert nálunk ha az utca népe nem repes, akkor mindig van egy "színész úr" aki helyére lép bérmosolyával. Micsoda pech, hogy az ország legnézettebb szappanoperája az RTL-en fut, és nem érhette meg ezt a korszakot a Szomszédok...

szomszedok8.jpg

518 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr287035983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: Meg tudlak érteni bár én a jó háborús filmeket kedvelem. Főleg azokat, amelyek igazán csak akkor kezdődnek el, amikor véget ér a film.
De ami alapvető tapasztalatom még az az, hogy az igazán komoly háborús alkotások, a leginkább háború ellenesek egyben.
@parti_giano: ha láttam volna, akkor mindenek uraként emlegetnél, nem a gourmand megszólitással...
@Orica Középföldi: Csinálja inkább az oldalát.
@Sir Bates dö Hól: hidd el, hogy neked jobb, ha csak a kecskesajt és szőlő összhangját kérem számon rajtad.
@parti_giano: micsoda blaszfém alak vagy te!... mé' nem mingyá' a szőnyeg szélét jelölöd ki a számára?!...
@Orica Középföldi: @parti_giano: szerintem jó döntést hozott... s mindaddig, amíg ezen nem változtat, respektálni kell elhatározását...
@Orica Középföldi: éppen ma néztem meg az öt sereg cstáját. középfölde stratégiailag fontos. szóval, miért vesztette el, hogy komolyan vegyük? kifejtő kérdés, tudom.
"Mostantól nem lesz ideje aktivistáskodni, ugyanis a munkája mellett majd a „behirdetett weboldal készítése és elindítása, illetve a tartalom-előállítás megszervezése, majd az oldal továbbfejlesztése” tölti ki az erre szánt idejét." Mármint Váradynak.

Lehet, hogy ezzel többet tesz, mint amit a szervezéssel el tud érni. Bár a magamutogatás is fontos ahhoz, hogy a jövő politikusai ki tudjanak termelődni. Akit nem ismer/lát a tömeg, az nehezen válhat országosan ismertté és támogatottá.
Várady kiszáll, a kérdések maradnak:
endresy.blogspot.hu/2015/01/tuntetes-kerdesek.html

Azzal, hogy ezek uitán szinte biztos, hogy egyfajta átverés-show zajlik.
@parti_giano: hogy fordul meg egyáltalán a fejedben, hogy számon kérd Őt?:-)...
@parti_giano: @Sir Bates dö Hól:

Ha jól emlékszem, ő állt elő az októberi tüntetés után, hogy januárban kész programmal áll ki.
Volt egyfajta várakozás vele kapcsolatban, amit a szereplése meglehetősen amortizált, majd két nap múlva kiszáll.

Ezt akárhogy szemlélem, vereség, megfutamodás.
Két hónapja is tudhatta, mennyi ideje van. Azt is tudhatta, hogy mozgalmat hirdetni előkészítetlenül, kipróbált csapat nélkül, közös elvek nélkül - öngyilkosság.

Naná, hogy jó döntést hozott:)) Nem is volt választási lehetősége.
@GeoCracker: geom, az ilyen mondatokkal nem tudok mit kezdeni:

"Megalapozott célok értelem vezérelte elérése helyett."

csak jószándékból.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez a teljes szöveg az FB oldaláról.
"A mai napon megállapodtam Takács Borival (a MostMi alapítójával), hogy a továbbiakban kiszállok a MostMi szervezéséből. Ennek okai az alábbiak:

December közepe óta körvonalazódott, hogy bár célunk ugyanaz és rengeteg ponton jól tudunk együttműködni, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értünk egyet. Ez, és főleg a ránk nehezedő felelősség és elvárások együtt, olyan feszültségeket gerjesztettek, mely sem rám, sem az egész tevékenységünkre nem volt jó hatással. Ezért, sokkal jobbnak láttam a kialakult helyzetre és körülményekre reagálva ezt a döntést meghozni, hogy megszüntessük ezeket a feszültségpontokat. Így mindketten továbbra is az együttműködés igényével és lehetőségével tudjuk tevékenységünket tovább folytatni.

Szeretném leszögezni, hogy nem politikai nyomás miatt hoztam meg a döntésemet. Azt is szeretném leszögezni, hogy nem az együttműködési képesség hiánya vezetett ide, hanem ennél sokkal banálisabb oka van: az idő rövidsége. Egész egyszerűen reagálni kellett egy helyzetre, melynek megoldására normális esetben akár fél év is rendelkezésre állna, a jelenlegi helyzetben erre sajnos nincs és nem volt idő.

További adalék, hogy az előző két és fél hónapban, barátok és családom segítségével vállalhattam, hogy csak az aktivistáskodásnak szentelem minden időmet, a továbbiakban ezt csak korlátozott időben tudom megtenni a munkám miatt. Mindemellett az aktivistáskodásra szánt időmet pedig kitölti a behirdetett weboldal készítése és elindítása, illetve a tartalom-előállítás megszervezése, majd az oldal továbbfejlesztése. Ennek következményeként a következő hónapokban nem tudok valós és igazán aktív tagja lenni a szervezetépítésnek, ami elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy magaménak érezzem én is.

Tevékenységünket továbbra is számos ponton együttműködve végezzük és nagyon sok sikert kívánok a MostMi minden jelenlegi és későbbi résztvevőjének."
@jöttem:

Várady egy korrekt tag.
@parti_giano : javítottam. köszi. remélem így jobb lett :-)
@Orica Középföldi:
Én is nagyon vártam. Nem a programot, hanem az oldat ahol közösen lehetne gondolkodni.
Veled ellentétben nem érzem megfutamodásnak a döntését.
Egy dologra akar koncentrálni. Ez szimpatikus a számomra.
@Orica Középföldi: nekem nem kötődött várady személyéhez a tüntetés. nem volt itt szürke gandalf.
@jöttem:

Hát, erről hallgasd meg azokat, akik a mozgalom arcaként, kvázi messiásként tekintettek rá.
Én mondjuk egy álmodozó, naiv kockának láttam mindig, de nem akarnám lelombozni a reményeidet:)
@Orica Középföldi:

Rendszeresen olvasom az oldalát. A mai közleményét eddig pozitívan fogadták.
www.facebook.com/zsolt.varady.94?ref=ts&fref=ts

"....akik a mozgalom arcaként, kvázi messiásként tekintettek rá."
Ezt a hibát sorozatosan elkövet/ik/jük. Piedesztálra emelünk valakit, aztán ha kiderül, ő is ember, csalódottan szidjuk.
Ezt a hibát le kellene vetkőzni.
Én várom a beharangozott közösségi oldalt. Nagy szükség lenne rá.
Álmodozó naivként még nehezebb meghozni egy ilyen döntést. Tapasztalatból tudom.
@jöttem: "le kellene vetkőzni" na itt tagámmal kerülök megint közös nevezőre. semmi kifogásom, ha egy sulyú vagy egy kacsával.
@parti_giano:

Látom nyughatatlanok a görényeid, na jó éjt:)
@parti_giano:
Mi van ma veletek?
Sirnek Hamupipőkéről a vízi hullával való üzekedés jut az eszébe, neked egy szófordulatról a meztelen, súlytalan kacsa. :)))
@jöttem: különös vasárnap. a ször prefenciáról inkább nem nyilatkoznék. még a meztelen csigákat is fel kellene sorolnom.
@parti_giano:

miket meg nem tudok! azt már tapasztaltam, hogy a férfiak időnként beszédesebbek, mint a nők. :))
@Si@parti_giano: r Bates dö Hól:

Bocs.
Hankiss Elemérhez

H.E. amikor helyzetben (rádió elnöke)volt elcseszte. Aztán -a legjobb esetben is önigazolásként- elkezdte hirdetni a TV-ben az igét, hogy mit csináljunk mi. Nem ő és csatlós társai, hanem mi, azaz mindenki más aki nem ő vagy tettestársai. Igazi kártékony alak volt, amikor megmutathatta volna, 'hogyan s mit kell'.
@jaegtoer:

előbbihez: na én is elcsesztem. így szándékoztam... :

@parti_giano: @Sir Bates dö Hól:
@jaegtoer: a rádiós szereplését akkor sem értettem. ezt a témát már tárgyaltuk, asszem.
a beszélgetéssorozat meg absolute nem volt negatív szerintem.
@Orica Középföldi:

Jó reggelt Orica!

"Azt is tudhatta, hogy mozgalmat hirdetni előkészítetlenül, kipróbált csapat nélkül, közös elvek nélkül - öngyilkosság."

Az,hogy 'televanahócipőm az összes mocsokkal ami itt zajlik,annak ellenére sem mozgalom,hogy '666 van belőle a 'fácsén..
Közös elv egyenlőre,'csüngőhasú eltakarítása,később lehet mozgalmasdit,parlamentarizmust játszogatni!!

Belevaló figura,de lehet,hogy nem az a szerepe,hogy szónok vagy mozgalmár legyen!
@jaegtoer:

szia!

Imádtam a könyveit a nyolcvanas években,rádióelnökként csalódás,tv műsoros naívsága kompenzáció,bár megszívlelendő elemeket is tartalmazott!
Lett volna alkalma a 'narancsvírus elleni 'protest-hez:elszalasztotta !!!
@jöttem:
Jó reggelt!
Van hó a felvidéken?
@Sir Bates dö Hól:
hvg.hu/itthon/20141218_torok_gabor_interju/
"Nem lesz lázadás a Fideszben, amíg a vezetői úgy gondolják, Orbán a pártból kilépve, másik pártot szervezve, meg tudná verni őket. Ha viszont ez a hit elillan, akkor az ifjú törökök egy percig sem fognak hezitálni – állítja Török Gábor."
@GeoCracker:
"amennyiben a Fideszt egyfajta orbanista szektaként kezeljük, akkor mi védi meg a most ellene lelkesedőket, hogy egy civilista szektává alakuljanak? Hitalapú egyesületté. Ahelyett, hogy megalapozott célok értelem vezérelte elérésére törekvő közösség, mozgalom legyen" Kösz! és nagyon jók a kérdések is.
Pupu egyik kommentelője talán egyfajta választ is ad:
James Bond írta...
Bocsánat, Hölgyek és Urak, de a csapos közbeszól. Szóval. 15 éven át tartoztam az egykori titkosszolgálat kötelékébe hivatásos, fedett állományú (SZT) ipari kémelhárítóként (III/II). Vannak némi ismereteim arról, hogyan működnek valójában a titkosszolgálatok. Ugyanis ez is egy szakma, amelynek megvannak az általános szabályai, módszerei, és a szabályok, módszerek legnagyobb része igen hasonlít egymáshoz, függetlenül attól, hogy az adott szolgálat melyik országban és milyen társadalmi rendszerben működik. Nem alaptalanul gondolom, hogy az átlagembernél valamivel hamarabb felismerem azt, ha valahová a titkosszolgálat "beteszi a lábát". Nagy valószínűséggel állítom, hogy a jelenlegi magyarországi tüntetések szervezésében, lebonyolításában, a célok és módszerek meghatározásában, a tömeg manipulálásában meghatározó szerepet játszik a titkosszolgálat. A vezetők és szónokok között ugyanúgy jelen vannak a fedett munkatársak (igen, bizony, ma is vannak ilyenek...), mint a tömegben. Az a benyomásom, hogy mindez a kormányzati stratégia része. A cél kettős. Egyrészt, mindenáron meg kell akadályozni, hogy létrejöjjön a rezsimellenes erők széles körű szövetsége. Ennek a legjobb bizonyítéka a folyamatos, agresszív gyurcsányozás, amely - a Fidesz korábbi karaktergyilkossága következtében - jelentős dezintegrációs eszköz. Eléggé feltűnő jelenség, hogy a DK-nál lényegesen nagyobb támogatói bázissal rendelkező MSZP-t, illetve annak vezetőit szinte meg sem említik a tüntetés "szóvivői"! Ez a cél nagyjából már megvalósult... A másik: szükség esetén olyan provokációk megszervezése és lebonyolítása, amelyek ürügyet szolgáltatnak rendészeti korlátozások (extrém esetben akár a rendkívüli állapot) bevezetésére. Ennek a forgatókönyvnek része az előkészítés alatt álló ú.n. "országvédelmi terv" is. A közvélemény manipulálását szolgálják a Fideszen belüli ellentétek felnagyítása, és annak kommunikációja is. Valószínűleg léteznek kisebb-nagyobb ellentétek, ám senki sem gondolhatja komolyan, hogy ezekről Orbán ne tudna, illetve, ezek olyan nagyságrendűek lennének, hogy komolyan veszélyeztessék O.V. pozícióját...

Összességében, véleményem szerint a tüntetések alapvető célja az elterelés és az egyébként sem túlságosan erős demokratikus ellenzék megosztása, valamint annak biztosítása, hogy a válság felé menetelő rendszert bármi áron fenntartsák.

Ennyi...

2015. január 5. 0:03
@kekex:
aztán persze Pupu tovább gondolta:
www.pupublogja.hu/2015/01/hilfe-frau-merkel.html
"Merkel asszony meg akkor fog leghatékonyabban értesülni a hon borús állapotáról, ha ideérkezte előtt tüntetünk egy jót, de még jobb, ha kettőt-hármat, így mindegyiken lesz legalább ötezer ember, hát nem jobb ez, mintha Merkel kinéz a Nándorfehérvári terem ablakán és ott lát százezer feldühödött választót ordítani?
Hogy az összefogás bolsevista trükk, és az egészségügyben is rengeteg a gond, ideje lenne ott is átvenni az irányítást a civileknek, például Julcsa néni remekül vág tyúkszemet zsilettpengével, ki érthetne jobban hát a nyitott szívműtétekhez nála?"
@kekex: már októberben leírtam, hogy ezek a tüntetélsek a legnagyobb szívességet a kormányzatnak teszik.
Sajnos.
@jöttem: Korrektül "belevágott", most korrektül "kiszáll",mert "nem tudtunk megegyezni, és különben is sok a munkám" KOMOLYTALAN!
Egyébként meg vigyázó szemeiteket Áderre vessétek:
hvg.hu/itthon/20150104_valamit_bejelenthet_hetfon_ader_janos?s=hk
Én már azon is csodálkoztam, hogy Orbán neki mert menni a 2014-es választásnak, és nem rosált be előtte Elnöknek!
vs.hu/kozelet/osszes/ader-janostol-var-ma-uzenetet-a-kulfold-a-fidesz-es-a-kulugy-is-0105
„Én három hónappal ezelőtt orosz diplomatáktól hallottam ugyanezeket a szófordulatokat, amiket most Orbán Viktor, és Szijjártó Péter használ” – mondta informátorunk, aki szerint Ádernek lehetősége lesz hétfőn kifejezni, hogy nem ért egyet ezzel az irányvonallal, igaz, azt is hozzátette, a mostani alkalom nem feltétlenül a legjobb erre, hiszen a fogadáson nem csak a Magyarországgal szövetséges országok delegáltjai lesznek majd jelen. „De mégis: Áder is annak a nemzedéknek, és csoportnak a tagja a Fideszen belül, amelyiket most háttérbe szorítottak, és amelyikhez nem kötődnek olyan korrupciós ügyek, mint az ‘újakhoz’, így emiatt azt feltételezem, neki sem tetszik, amit lát”
www.origo.hu/itthon/20150104-megismetlik-a-taxisblokadot.html
"A hajdani taxisblokádnál nagyobb megmozdulásra készülnek, többek közt az összes autópályát, az M0-ás össszes felhajtóját, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez vezető utat, és a határátkelőket is le kívánják zárni."
Na ja! A fidesz meg nem fogja még előtte áthajtani a gyülekezési törvény módosítását, ami ezt kizárná.
Na ne mán!
@kekex: és még a nemzetközi helyzet is fokozódik. :)

Németország olyan keleti nyitást tolt az elmúlt évtizedben, ami már tényleg megijeszti a Nyugatot

Míg az ezredfordulóig az Egyesült Államok feltétel nélküli szövetségese volt, Németország egyre többször kacsint kelet felé. Békét és virágzó kereskedelmet akarnak, ehhez viszont kell Kína és Oroszország barátsága is, azt pedig nem könnyű megszerezni, ha közben az USA-val is jóban kell lenni.

444.hu/2015/01/04/nemetorszag-olyan-keleti-nyitast-tolt-az-elmult-evtizedben-ami-mar-tenyleg-megijeszti-a-nyugatot/
@gazoló:

"Közös elv egyenlőre,'csüngőhasú eltakarítása,később lehet mozgalmasdit,parlamentarizmust játszogatni!!"

Jó reggelt:))

Ez nem elv, ez cél. Az elv, a célhoz vezető utat, eszközt, módszert foglalja magába.
Ha jól dekódolom, Váradiéknál is ebben van/volt nézetkülönbség.
@kekex: Erről már nem is beszélve.:)

A szocialista EP-képviselő néhány napja Angela Merkel elleni tüntetésre buzdított az interneten, mert szerinte „ez a kancellár töredékét se hálálta meg annak, amit Németh Miklós és Horn Gyula tettek Magyarországért, Németországért, Európáért!”

alfahir.hu/szanyi_miatt_kapott_ossze_az_mszp_es_dk
@kekex:

Jót hoztál:)

"A TEK harcjárműveit elnézegetve egy győztes forradalomnak annyi itt az esélye, mint libának Vuk szájában. Nem szólva arról, hogy Orbán egymillióra tehető imádója között ott vannak fizetett gladiátorai, éppen most kaptak néhány stadiont előlegbe, bármikor megdolgoznak érte, imádják, mikor elborítja az agyukat az adrenalin.
És akkor a neonácikról, a majdani kis Lakatos Rómeó Ronaldó nagypapájáról, Vona nagyapó turbómagyarjairól szó sem esett - velük kell majd szembeszállni a junior sales managerek és negyvenkilós tanárnők hadának."

MÉGIS!!!

'Bele fog ütközni a világítótoronyba!!!
@gazoló: "a majdani kis Lakatos Rómeó Ronaldó nagypapájáról"

Nem ő az unokája? :)

www.youtube.com/watch?v=HjoUBKpcXqo
Erről is beszéltünk:
nol.hu/belfold/hideg-fej-es-szervezettseg-1507533
"az a jó hír, hogy az összeomlás veszélyét érezve előléphet a puha garnitúra, amelyik kiegyezést kínál a társadalomnak. A rossz hír az, hogy megint a pártállam maradékával kell majd egyezkedni, és azok előszeretettel a mai harmatgyenge parlamenti pártok segítségét fogják keresni ahhoz, hogy minél többet átmenthessenek befolyásukból."
A rossz hír meg, hogy TG ennél sokkal jobban ismeri a fideszt belülről: és szerinte a mostani ERŐS, de pofátlan ifjú nemzedék lázadhat sikerrel Orbán ellen. Pont, akik legjobban képviselik az elviselhetetlen arroganciát. Hát? Sok szerencsét!
Szükségünk lesz rá!
@Orica Középföldi:

'Televananfaxom a weboldalakkal,felhívásokkal,'dé-káá és 'közötti ellentétekkel impotens elempével,'slukkandorral,'felgyújtomaházadatwazzfasisztákkal(20álnéven),de legjobban az öntelt,korrupt,meghasonlott'diktornyalóbrigáddal akik végsőkig fogják tákolni ezt ganéjt!

DE! Sosem lesz lusta a 'seggem felállni,ha a legcsekélyebb jelét látom annak,hogy ez ellen tegyek,legyen az'Merkelasszony bevonulása vagy akármi!!
@gazoló:

Oké, a lelkesedés rendben van:)))
@Gábris szomszéd:

Nem fogunk sokat beszélgetni+

Bár megfogadtam,hogy tahósítalak,mégis megállt a kezem a gomb előtt,ezért látlak most!
Tudom,nem vagy tahó és veled együtt 'nyilaskompánitok(mindegy minek és hányféleképp nevezitek) sem!
Tudom,hogy együtt kell veletek élni és az időleges hatalomrakerüléseteket követő pofára esés után is lesz élet!!(ne legyen úgy!)
Másfelől,azért elgondolkodtam,az előbbi linkeléseden,rikárdókon egyebeken!!
Vannak részigazságaitok!
nol.hu/velemeny/visszadobva-1507545
"De akkor azt is föl kellene fedeznie, ami önmagával történik, az áltatások-ámítások egész láncolatát, amely egy tengerészcsomó erejével köti megmaradt illúzióihoz. Ezt ő még hitnek becézi, de már inkább a kirekesztéstől való félelem és a kényelem. Akolmeleg – akolbűzzel."
bigjoe
Végig olvastam a cikket,ha hízelegni akarok magamnak, akkor azt mondom értettem is. De azért a rébuszok és allegóriák helyett valami konkrétabb dolgot várna már a NOL népe. Pl., hogy mikor és honnan indulnak a menetek. Vagy a parlament felé, vagy az országhatár felé. Egy dolog viszont teljesen világos számomra: akiről ez az írás szól, ( Hofival szólva ) ahhoz képest a meztelen csiga egy gerincoszlop.
@gazoló:

jav.

'nyilaskompánia akart lenni!
@gazoló: Nyilas ügyben továbbra is rád férne egy kis tájékozódás, hiszen egy liberális kommentelőnek illik mindenben sokkal jobban képben lennie. (akik ma nyilasnak mondják magukat a jobbikot sem kedvelik)

Az viszont jó hír lehet, hogy nektek is vannak részigazságaitok.:)
@Gábris szomszéd:

Előítéletesnek gondolsz,de ez 'csak gyűjtőnév rátok,nem kell hogy különbséget tegyek cocik-déká,fidess-kádéjenpé,sőt dzsobik-fidess-betyársereg stb.között sem,'egykutya:))
Természetesen a megtévesztett emberekkel szemben szánalom és nem a gyűlölet motívál!(elsősorban:)
Mik vannak!
Közérdekből olcsóbban, a polgármester döntése alapján lehetett eladni az önkormányzati ingatlanokat:

index.hu/belfold/2015/01/05/portikek_kozerdekbol_kaptak_uzlethelyiseget_a_belvarosban/

A köz érdeke meg ugyé az, amit a 2/3-ad annak minősít.:D
@parti_giano:

"a beszélgetéssorozat meg absolute nem volt negatív szerintem."

Szerintem sem. Csak nálam már a cselekvő időszakával az értékcsökkenési leírása végbement.
Igen megbeszéltük:), csak azt a lepcses pofám, azt, csak azt tudnám befogni...
@gazoló:
Szia!:)
Itt tegnap este esett pár centi. Az idén először.
@gazoló:

H.E. tipikus példa az írástudók felelősségére... és szereptévesztésére.
Mindenesetre hosszú időnek kellett eltelni ahhoz, hogy 'kiérdemelt kiválóságát a helyén tudjam kezelni.
@KÁTÉó53éúétr6:

Korrekt. Belevágott, aztán rájött, hogy nem tudja jól csinálni és kiszáll.
Ugyanezt a hozzáállást várom el egy villanyszerelőtől, vagy egy államfőtől.
Mutass az elmúlt 5 évben egy közéleti személyt, aki felállt az asztaltól hasonló indokkal.
@jöttem: Így igazad is lenne, csak nem ezt mondta, hogy azért, "mert nem tudom jól csinálni"
Az egyén, aki egy közösség irányítására vállalkozik, meghatározza a célját és az ehhez való alkalmasságát.
A tüntetések vezéralakjának lenni egyben óriási felelősséget jelent, hiszen emberek tömegének aktivizálására szólítja fel őket saját sorsuk alakulásának érdekében.
Ezen kívül egy ilyen misszióhoz kitartás és akarat szükségeltetik, hiszen az ügynek a tétje
nagy.
Várady Zsolt nagy elhatározása hamvába holt, a gyenge emberekre jellemzően nem azt mondta ki, hogy nem alkalmas ilyen feladatokra, hanem látszólag praktikus , valójában marginális okokra hivatkozva megfutamodik.
Ilyen alapon jobb is, ha nem vállalna közérdekű szereplést, mert az ilyen bizonytalan, ingatag karaktereknek nincs abban helyük.
@kekex: én azért a valós helyén kezelném az interjúalanyt...
@Mariann19:

Szerintem nincs igazad.

OV sem lenne az aki, ha nem álltak volna mögötte azok ( pl. Pozsgai elvtárs, meg a papa elvtársai ), akik most is tartják a fejét egy bottal a kezükben.

Ahhoz, hogy egy mai TISZTA fiatal politikussá váljon, neked, nekem, és sokan másoknak ott kéne állni mögötte, és segíteni. Nohogyis vagyikez?
@látjátok feleim szümtükkel:
"Nohogyisvagyikez?"
Az úgy vagyik, hogy Várady Zsolt az élre állt, és mögötte kötelességtudóan álltak a tüntetők.
Kérdés, hogy ki teljesítette az elvárt feladatokat?
@KÁTÉó53éúétr6:

Mégiscsak igaza lesz jégnek. Minden hibát el kell követni, hogy egyszer megtalálják a helyes megoldást.
@jaegtoer: és akkor megint a gasztrómiánál vagyunk:

Eredet [lepcses < középmagyar: lepcses (nagy szájú) < lepcs (száj, „lepényleső”, „lepcsánka-leső”) < lepcsánka]

kajagép vagy!
@Mariann19:

" Az úgy vagyik, hogy Várady Zsolt az élre állt, és mögötte kötelességtudóan álltak a tüntetők.
Kérdés, hogy ki teljesítette az elvárt feladatokat? "

Tényleg. Mind a 42 db tüntető ott állt mögötte:)

A többi 9.999.958 pedig szintén mögötte - a vacsoráját mínusz 3millió, akik semmit sem öttek és el se jöttek, se nem möntek.
Még a végén a jól szituáltak forradalma lesz, ha jól szitálnak, nem is heszitálnak, és valamint, továbbá tavasz és katyvasz...:)
@parti_giano:

Tisztán, jobban mondva imho lássan látszik, hogy nem ismered a gyöknyelvet, azért jöttél elő ilyen légből kapott lep L-lel.

Helyesen a lép szóval közelíthetted volna meg, persze aki szárnyal, az nem lép, továbbá a lépemnek semmi baja (még).

Szükségesnek tartom azt is megjegyezni, mi több, leleplezni egy diszkrét és rövid coming out járókeretével, és különben is, nem eszem meg a kelkáposzta, a sárgarépa valamint a sárgaborsó főzeléket, a nyúlhájat, az egércombot, a békafarkat, míg a tevepata ellen nincs kifogásom.
Tehát állításod a kajagép vonatkozásában alaptalan, de nem alaktalan, ezért még megfontolom, felülvizsgáljam-e a 'templomos meggyes-marha kassai erdő módra' nevezetű receptem lényeges elemét képező borókabogyók optimális mennyiségét, különös tekintettel a himalája sószemcsék függvényében....
@jaegtoer:
A fókuszban az áll, hogy kommentelő társam szerint egy politikus mögé támogatólag fel kell sorakoznia sokaknak, és segítenie kell a munkáját.
Erre reagáltam úgy, hogy a tömegek a tüntetésen való jelenlétükkel teljesítették ezt az elvárást, miközben Várady Zsolt lelépett.
Akkor?
Jóllehet, a tüntiken nem jeleskedett mind a 10 millió ember, de a megmozdulások lényege, hogy az emberek felébredtek, és megnyilvánulnak.
Ne legyél ennyire negatív.
@Mariann19:

Hangulatom negatívról máris nyet a deal-re változott.
@jaegtoer: csókoltatom kiskés kezét, amelyik mag valami érdekes pirulát varázsolt eléd. van olyan, hogy gyöktabletta?
@jaegtoer:
Mosolyogsz a perspektívába?
@Mariann19: az üstbe mosolyog, mariann, ami végül is egy perspektíva. csak bele ne szoruljon.
@parti_giano:
"Csak bele ne szoruljon."
"Nem hagyjuk! Nem hagyjuk! Nem hagyjuk!"
Megérdemel egy kis tüntit a mi jég barátunk.
@Mariann19: a másik megoldás, hogy alágyújtunk, csak kiolvad belőle.
@parti_giano:
Á, nem olvasztunk.
Kell ide egy ilyen koponya.
@parti_giano:

Szó ami szó, jaegkiskaes kiváló boszi és méregkeverő valamint tündérbanya.
@parti_giano:

" az üstbe mosolyog, mariann, ami végül is egy perspektíva. csak bele ne szoruljon. "

Az én üstmosolyom horizontja a végtelen, és nem szorul bele senkibe, nemhogy a titánüstbe.
@parti_giano:

Csak vigyázz a gyújtással, nehogy lángra kapjon egy üstforradalom széles antigravitációs mosollyal terítve be e félteke e szegletét, megszabva a változások üstbemenetelét.
@Mariann19:

Köszönöm szíves s egyben szívtelen támogatásodat, de még fejem van, koponyám csak lesz:)
@álom csillagmanó:

Köszönöm a telefonos segítséget.
@jaegtoer:
Neked semmi sem jó.
Nálam a fenti összefüggésben a "koponya" az észbeli képességek netovábbját fejezte ki.
Majd jól kisütlek egy üstben, és belemosolygok az olvadó orcádba.
parti giano már készíti a gyújtóst.
@Mariann19: a "netovább" a már nem akceptálhatót jelenti:-)...
@álom csillagmanó: @jaegtoer: nu, akkor a menü mára az egybesült mosoly füstölt jégkásával.
@parti_giano:

Szerintem máris el kezdett olvadozni ennyi kedvességtől:)
@Sir Bates dö Hól:
Nem tetszik jól tudni a netovább fogalmát, íme: "Ez vagy itt a legfelső határ, a maga nemében a legkitűnőbb."
Helyreigazítási szándékos hibás
, de annak tudom be, hogy csupán beszélgetni akartál velem.
@Mariann19:

Kedves Mariann!

Az értelmezés téves.
A 'Netovább', kérlek, hova tova, ha nem oda, az egy kocsma a Hungária körút és a Salgótarjáni utca kereszteződésénél, az MTK pályától keletre, viszont a HM EI-től nyugatra
@jaegtoer:
Én balga!
A "netovább " kifejezést az Értelmező Szótár szerint alkalmaztam.
Neked van igazad, nem kellett volna.
Sokkal szimpibb felszólító módként értelmezni, mert irányt mutat a kedvenc kocsma látogatására, amely cselekvés egy mámorító élet igéretét hordozza magában.
süti beállítások módosítása