Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.11. 09:14 Fabius

Meddig tart a Habony luxus?

Címkék: orbán fidesz bukás népszerűség habony árpád

Szar van, babám!

Október óta a Fidesznek 12, Viktornak 16 százalékkal szakadt le az arca. Ekkorát a szocik és Gyurcsány nem taknyolt Őszöd után, úgyhogy tojászáporban fejét kapkodó, nulla produktummal is 10%-ot bukó Áder János legyen a talpán aki ezt túléli.

- A Fidesz lenézi választóit. Igen, a saját híveit is. Több tiszteletet a magyaroknak!

- " a kormánypárt rátesz egy lapáttal, és még lendületesebben halad tovább bátran előre a zsákutcába. "

Ilyen huncutságok jelennek meg a jobboldali bástyán, és oda jutottunk, hogy ellent mer mondani Semjén Zsolt. Ha ez nem lenne elég, akkor jön a nép egyszerű gyermeke, felhívja az RTL Klubot és aszongya a telefonba, bocsesz haverek, de egymilliárd kétszázhetven milliót "elfelejtettem beleírni" a vagyonbevallásba. Ezzel a szétgurult kurva apróval mindég csak a baj van, de öt simongábor számlányi kes elfeledése tán'csak nem akkora probléma, hogy az ötödik pótlapon ne tudnám kijavítani. Isteni szerencse, hogy Don Vittorio a napokban megmondta:

- "a luxusügyek nem tekinthetőek urizálásnak, mert a párttársai nem mutogatják magukat. "

Mi lenne, ha még mutogatnák is magukat, ugye. Innentől meg az a kérdés, hogy meddig tart a Habony luxus mindenféle értelemben?

Egyrészt ugye ott vannak a drága verdák és a szerénynek nem mondható lakás egy látható szerződések és bevételek nélküli embernél. Másrészt meg se a kormány se személyesen Orbán nem engedheti meg magának azt a luxust, ami a legutóbbi idők kommunikációs habonyizmusa eredményként kitermelt:

orban_2014.jpg

Valamit tenni kell, de gyorsan. Viktor mindenhatóság képe, a csak én értem a népet és világpolitikát imázsa a kukában landolt. Habony hibahalmozásának eredménye, hogy - jobboldali publicista szavaival élve - " Szöknek a választók elől, hátul, jobbról és balról, s közben nincs, és így már nem is jöhet utánpótlás" , és a két hónap alatt elbukott 900 ezer szavazó aligha számít bocsánatos tévedésnek. Szomorú, hogy ismerve Orbánt és legkedvesebb tanácsnokát többen véljük, a patkánycsapdából menekülés nem valami megfontolt, konszolidált módon fog történni. Sokkal inkább egy újabb hadszíntér nyílik, kerül az országnak amibe kerül, csak legyen valaki, akárki, akivel elhúzódó pimpf harcot lehet vívni.

Ha Goodfriend, Obama vagy Putyin lennék, akkor a magyar belpolitikai helyzetet szemlélve most vennék egy szuszpenzort. Ki tudja mikor bukkan föl egy elszabadult hajóágyúnak álcázott naszádkapitány mellig húzott stoplis gumicsizmában, hogy megvívja a Nagy Fejmentő Háborút.

515 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr306974155

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Varga Mihály megfojtja a budapestieket? 2014.12.11. 09:37:00

Leszámol a kormány a bűnös várossal:megfojtja a budapestieket. Fizetős lesz az M0! Unortodox közlekedésszervezés: a tervek szerint a Szentendrei úttól az M3-ig, illetve 4-es főúttól az M5-ig terjedő szakasz lenne fizetős. Fizetős...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meddig tart a Habony luxus?

Háááát... amíg a Habony el nem fogy.
Reggelt, Népek!

Valami címlapos hír? :)
@Marcellusca: Ölelés neked M:)

elképzeltem ahogy mutogatják maguk...fel alávonulnak páváskodva a korzón...?
egyébként, nekem habonyról mindig liszenkó, az ő munkássága és munkásságának a következménye jut eszembe...
Észrevetted hogy a csuti mangalica elérte a vágósúlyt,tovább már veszteséges tartani épeszű gazdának.
"Meddig tart a Habony luxus?"

:)eddig,eddig:)

kepkezelo.com/images/05xwyepd8z4895nymgnd.gif

Vincent:
"Miniszterelnök úr! Az Ön bukása után nukleáris hulladéklerakóvá alakítanánk a Pancho Arénát és a Mészáros és Mészáros Kft. összes földbirtokát. Miniszterelnök úr! A kapuhoz láncolná magát, hogy megpróbálja megakadályozni a teherautók bejutását a létesítmény területére? Nem, nem is ezt szeretném kérdezni... hiszen Ön a kapuhoz lesz láncolva, belülről, akár szeretné, akár nem"
A válasz.hu-s cikk hármas felsorolását (ha jól olvasom a híreket) ki lehet egészíteni már a negyedikkel: M0 fizetőssé tétele!

index.hu/gazdasag/2014/12/10/januartol_fizetos_lesz_az_m0-s/

Leszen itten még útzár is, nem csak tüntetés!
Engem az érdekelne, hogy Habonyék szerint mekkora a baj, hogy a fontosék mind egyformán látják-e, és hogy a valóság pedig mi.
@Penivaldes: Pusszantás, Királyi fenség! :D

Addig megy a rongyrázás, amíg valaki le nem cibálja róluk.
Nagyon egyszerű a dolog, jöjjenek ide kommentelni a vívódó fidesz-szavazók, és rögtön a fideszre fognak szavazni.
@Marcellusca: a felajzott nőkre gondolsz, akik rajongásukban letépik az imádottról a ruhát?
Minden napra van valami ,most a nullás szakaszaina és a devezetők fizetősítése! Tényleg nem töltik ki a négy évet! DDDDD
Affracba de szarul írok,mármint nem stilisztikailag hanem helyesírásilag DDD
Utoljára ilyet az ázsiai dél-koreai filmekben láttam, mint eme képen. A nagy Geonchogo király fellázadt nemesei selyembe csomagolt fejeket küldözgettek egymásnak.
@Ómacicka Bábó: De ha igen, akkor azt el kell ismerni, hogy sokkal szebb környezetben, letérkövezett tereken koldul majd az ország 2/3-a a csókosoktól egy kis kenyérvégre valót, amit majd 2018-ban eladnak úgy, hogy ők gondoskodnak a szegényekről.
Ebből már csak egy kiút van. Feudumokat kell létrehozni, és helyben gyorsan reagálni a társadalom igényeire. Pallosjog, árumegállítási jog, saját sereg, röghöz kötés, stb...
Ezzel még talán ki lehetne húzni a népszerűségvesztés méregfogát.
Úgy látom, ma habony a hab a tortán.Vagy a habon van habony.
@Marcellusca:
" Leszen itten még útzár is, nem csak tüntetés! "

hát, itt jelentkezik a hatástanulmányok hiánya. ha ugyanis csináltak volna (pontosítok: elkezdtek volna) egy felmérést, miszerint:
-egyetért-e Ön azzal, hogy az M0-s fizetős legyen:
-mennyit fizetne Ön éves szinten az M0-s körgyűrű használatáért?
-van-e egyéb hozzáfűznivalója ehhez az ötlethez? kérem, írja véleményét a pontok helyére:
...................................................
...................................................
...................................................

azt hiszem, az első húsz válasz után riadtan mentek volna vissza az ötletgazdához, hogy nem akarják végigvinni a kérdőívet az előre eltervezett ezres mintán...
@Marcellusca: most miért? szerinted nincs olyan aki rájuk izgulna?:)
Egyébként miért nem jutott még eszükbe, hogy a kiskereskedelmi egységeket arra kötelezzék, hogy napijegy vagy bérlet vásárlása esetén adhassanak csak el bármit a vásárlóknak? A mindenkori díjszabás a budapesti tömegközlekedésével megegyezhetne.
A városok és falvak kivezető útjaihoz kapukat kellene építeni, és vámot szedni az áthaladóktól.
A leglényegesebb, amire valós társadalmi igény is van, az pedig a felségsértés büntetése lenne. Ezt 5 év tömlöccel, bőnismétlés esetén pedig nyilvános kerékbetöréssel büntethetnénk.

Ne már hogy az EU meg a nyugat beleszólhasson abba, hogy a 2/3-os felhatalmazással milyen országot építünk magunknak!!!
van még kérdés erről a putyiniszta faszról, kinek az agya már megzápult és nem sok tiszta pillanata van mostanság:

Orbán hidegvérről beszélt a takarékszövetkezetes embereknek
Orbán Viktor; Szijjártó Péter

Szokatlan nyíltsággal beszélt a szektor kényszerállamosítását, majd új magánkezekbe játszását levezénylő emberek előtt. Együttműködni kifizetődő. Aki nem működött együtt, "az más tészta"

444.hu/2014/12/11/orban-hidegverrol-beszelt-a-takarekszovetkezetes-embereknek/
Tényleg! Habonynál nem baj, hogy baromigazdag, pedig papíron fillér jövedelme sincs?
tovább a megkezdett úton, ettársak:

Újabb közvélemény-kutatás szerint is beomlott a Fidesz

Negyed lett a kétharmadból.

444.hu/2014/12/11/ujabb-kozvelemeny-kutatas-szerint-is-beomlott-a-fidesz/
Az amerikaiak Orbánról: őrült vagy geopolitikai zseni? - Nemzetközi Lapszemle - 07:00

Nem kizárt, hogy a kelet-európai államok közül hamarosan több is kövesse a magyar, többsíkú külpolitikát, vélik az USA-ban. A magyar kormány bankok elleni fellépése békésebb végkifejlethez közelít, mint korábban az látszott, írja a Financial Times. Míg a multik elleni harc végső csapása lehet a vasárnapi zárvatartás.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182248

--

@batka manó: @Secnir: @Marcellusca:

Még viccnek is rossz az M0 fizetőssé tétele – Wittinghoff - 08:56

Budaörs polgármestere szerint nonszensz és átgondolatlan ötlet az M0-s körgyűrű használatának díjkötelessé tétele. Wittinghoff Tamás a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában elmondta, a Hírcsárdára illő gondolaton egyértelműen látszik, hogy a lukacsos költségvetés toldozására-foltozására vetődött fel.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182257
"A Jobbik profitált
Az ellenzéki pártok közül a Jobbik pozíciói erősödtek, legutóbb 12 százaléknyi szavazóra számíthattak, most 14 százalékra. Az MSZP a harmadik legerősebb párt, az előző havival azonos, 11 százalékot kitevő támogatói körrel. Az LMP és a DK ugyanannyi választót, 3-3 százalékot vonz - az előbbi egy kicsivel kevesebbet, az utóbbi valamivel többet, mint egy hónapja. Az Együtt 1 százalékon áll, a többi politikai erő tábora tizedekben mérhető.
A biztos pártválasztók körében a Fidesz 45 százalékon áll, a Jobbik ebben a körben 24 százalékot, az MSZP 18 százalékot ér el. A bejutási küszöbértéken áll az LMP, miközben a DK 4, az Együtt pedig 1 százalékos."

Bravó, lehet örömködni a Jobbik előretörésén. A baloldali pártok még mindig messze le vannak szakadva. Az MSZP is jóval a Jobbik mögött kullog, a többi pedig a bejutási küszöbön vagy jóval alatta.

index.hu/belfold/2014/12/11/az_ipsos_szerint_is_nagyot_zuhant_a_fidesz/
egy kis maffiagazdaságtan:

08:52
Költözhet a Magyar Telekom, nagy üzlet van készülőben

Új budapesti központba költözhet a Magyar Telekom, arról, hogy hol és mennyiért épülne fel a központ, ma dönthet az anyacég Deutsche Telekom igazgatósága - értesült a napi.hu. A tét a beszámoló szerint egy megközelítőleg 40 milliárd forintos megbízás.
Rovat: Ingatlan
Szerző: hvg.hu

hvg.hu/ingatlan/20141211_Koltozhet_a_Magyar_Telekom_nagy_uzlet_van

08:49
Andy Vajna újra házon belülre kerülhetett a Tropicanában

Andy Vajna "zászlaja alatt" nyithat ki újra a felújítás után a jelenleg a Szerencsejáték Zrt. által működtett budapesti Tropicana kaszinó, amelynek december 31-én jár le az engedélye - írta a Világgazdaság.

hvg.hu/gazdasag/20141211_Andy_Vajna_ujra_hazon_belulre_kerulhetett

05:33
Mindannyiunk örömére

Boldogabban fizetünk az M0-án is, ha tudjuk, hogy ebből lesz szép új vára a Miniszterelnök Úrnak.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141211_Mindannyiunk_oromere
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

az a baj, hogy hiába látja át hibátlanul a helyzetet Wittinghoff, ehhez már egyedül "kevés", ráadásul nem is ner kompatibilis.
jó q.édesannyukat:

Állami támogatás a politikusok családjának?
Varga Mihály és a kormány javaslata szerint januártól miniszter, államtitkár szabadon pályázhatna költségvetési pénzekre. A kormány eredeti javaslatát felülírná viszont Gulyás Gergely; eszerint továbbra sem kaphatna közpénzt miniszter és a családja.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/allami_tamogatas_jarhat_a_politikusok_csaladjanak.590649.html
@Andy73: Rosszul látod. Ahogy megjelenik néhány nem oroszok pénzelte vagy nem bűnözőkből álló formáció, a mostani pártok támogatása együtt sem éri majd el az 5%-ot. Na jó, a jobbik + Fidesz kb 5-5%-ra számíthat az agyhalottak miatt.
@batka manó: amíg a mottó az ez, nincs megállás és a vég keserves lesz...

Nem végeznek számításokat. Kivéve, amikor a saját pénzüket számolják.

Ha választani kellene az Orbán-korszak díszkötetes, karácsonyi ünnepi kiadásához mottót a borítóra, ez a szöveg biztosan ott szerepelne: „Nem a kormány feladata, hogy számításokat végezzen arról, hogy hány nagy boltnak kell költöznie, vagy hogy hány embert fognak kirúgni a szabályozás miatt.”

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141211_Tudjak_merik_teszik_Meg
@Andy73:

egyetlen értelmes gondolatot hallottál a baloldali "ellenzék"-től az elmúlt fél-egy évben. egy normálisan működő, értelmes ellenzéki párt (esetleg szövetség) már rég kormányválságot generált volna, de ha azt nem is meg tudta volna szólítani a publikumot. ez a mai baloldal még az elfekvőig sem tud elcsoszogni annyira béna f.sz.
Engem egy dolog érdekelne de nagyon, hol van ilyenkor a NAV? Mert átlag állampolgár Józsinak ha nincs bevétele, cserébe alsóhangon 1,8 millió felsőhangon 5 milliós rucikban járna, akkor a NAV 5 percen belül lenne a nyakában és a segge lyukától kezdve mindenhova benézének neki.
Szóval amerikából nem kitiltott:) Vida Ildikó, ezt tekintheted feljelentésnek is, leszel szíves kivizsgálni Habony Árpád vagyonosodását is, mert különben örökre rád ég a korrupció gyanúja, csakúgy mint a buzeráns Fecsúti Maradonára.
"A biztos pártválasztók körében a Fidesz 45 százalékon áll, a Jobbik ebben a körben 24 százalékot, az MSZP 18 százalékot ér el. A bejutási küszöbértéken áll az LMP, miközben a DK 4, az Együtt pedig 1 százalékos."

Ha ezt berakod a mandátum-kalkulátorba, még mindig fölényes a fideszes többség. A különbség csak annyi, hogy most már a Jobbik is lekörözi a baloldali összefogást - ha van még ilyen egyáltalán.
@Andy73: Hehe, van a dolgoknak dinamikája is, meg van 40%, aki majd az utolsó pillanatban árulja el, valamint mérik már azt is - Újpest óta tudjuk - hogy a Fideszre szavazni ígérők hányada nem megy el, vagy szavaz Fidesz ellen, csak teszemfel önkori dolgozó a menye, és fél. Mert ugye van mitől, mert ilyenné tette az országot a Fidesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

engem csak az zavar, hogy állandóan én/mi isszuk meg a levét, pedig nem is én/mi pisálunk a szembe szélbe...

mocskosul szeretnék már egy karakán, lelkes brigádot aki mögé oda lehet állni minden komolyabb kétség nélkül és ellehetne kezdeni a szarkupac eltakarítását. lassan öregszem és elfogy a kraft, kezdek mocskosul türelmetlen + pipa lenni.
@toportyánzsóti:
"Csuti mangalica elérte a vágósúlyt."
Karácsonyra levágjuk.
@Mariann19:

tiszta koleszterin bomba, én inkább komoly diétára fognám, víz meg kenyér, hogy jobban bírja a közmunkát, az uránbányában... :)

Thistoowillpass (törölt) 2014.12.11. 10:36:26

@The Ghost Wolf:
Ezt miért nem lépjük meg? Engem ez a kérdés régóta kínoz.

Hogy kell egy ilyen feljelentést megtenni?
@Andy73: @miva?:

Má, bocs, de kijafaszt érdekelnek ezek a "kireszavaználmost?" felmérések? (Sajnos!) van még 3 év a választásokig.
Hacsak ...
@Imola Helyesi:
"Úgy látom, ma Habony a hab a tortán."
Igen, mert az ő személye és a kormánnyal való kapcsolata szimbolizálja azt a gátlástalanságig menő gyakorlatot, amelyet a kormány meg mer engedni magának.
Habony Árpád egyik kormányzati szervtől sem kap jövedelmet.A vállalkozásának a mérlege és a bevallása szerint sem bevétele, sem kiadása nincs.
Felmerül a kérdés, hogy pl. egyetlen nyári szerkója, ami rajta van és amely 1.800.000.- Ft-ot kóstál, ugyan miből van?
Luxuséttermek napi szinten, méregdrága autók, stb.
Miközben Habony irányítja a Fidesz kommunikációt, ontja az ordas hazugságokat a nép butítására a médiában, az ország legjelentősebb politikai és gazdasági potentátok barátja.
Nem lehet kétséges, hogy fekete, zsebbe kapott búsás pénzeket kap a kormánytól, megszegve a törvényeket, nem adózik, alanya a mértéktelen csalásoknak.
Hogyan lehet egy ország meghatározó személyisége adócsaló, eltitkolt jövedelmeket birtokló, bűnös gazdasági viszonyokat folytató ember.
Ugyanezek a jelzők és meghatározások vonatkoznak a Habonnyal összejátszó kormányra is.
Ezt meg merik tenni!
@Mariann19:

Szia!
Elveszed az étvágyam??

A lányoknak szorítunk ma este??
Szerinted a dánokat,norvégokat képesek leszünk lenyomni??:))
@batka manó:
batka manó!
Van igazad, nagyon is, de én mégis inkább a disznótoros mellett állok ki.
Megszűnne a gond vele egy jó kis össznépi disznóvágás által.
@gazoló:
Szia!
De jó, hogy látlak!
Nagyon változó a lányok játéka, lásd. orosz és a lengyel meccseket.
Tudod, hogy én mindíg vakon bízom bennük, a norvégoktól jobban félek.
@Mariann19:

ebben valahogy megegyezkedünk üsse kavics, de én szeretem a pocimat, ez meg marhára romlott hús... :)
Meddig tart a Habony luxus?

Szerintem addig, amíg véget ér a rzsiháború.:D

nol.hu/gazdasag/lakossagi-aramaremeles-keszulodik-1503855
@Mariann19:
A következő 'háborúra,'főfőellenségszerepre felkészül 'ertéjjelklub akiknek vastagon benne van a keze a népszerűségvesztésben,akiket hosszú hallgatásuk és pocsék műsoraik miat a 'fa@se fog sajnálni!!De már ez a harc("lesz a végső:))késő!!!
Ezt még habony ki fogja izzadni mielőtt végleg hasba lesz rúgva:))
@gazoló:

"Kihátrálhatnak holnap reggel az útdíjból, de ez semmit sem változtat azon, ami már egy hete is látszott: a narancsos szopórollerről lenyúlták a féket. Egészen elképesztő helyzet áll elő: a Fidesznek annyi, de nincs helyettük senki. A bizonytalanok aránya az egekbe nő, de senki se akarja vissza az előző bukott rezsimet. Óriási jelentősége lesz annak, hogy ki tud majd megerősödni a következő fél évben. Már nem ér rá évekig, hogy új arcok, erők villanjanak elő a semmiből." - Abszolute igaz!!!
@Mariann19:
Hát, ha igaz, amit írsz, akkor le kell váltani, mert nagyon-nagyon rossz tanácsokat ad mostanában. vagy előtte is?
@Imola Helyesi:
Én szívesen adnék ettől jobb tanácsokat, de csak fizetségért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Namármost, ha Budaörs polgija tökös csávó, kivet valami útpénz szerűséget sorompóval, merthogy az önkorik adóztathatnak bármit ami eszükbe jut.
Ha nem megy az m0-son mert drága, nem mehet át ingyen budaörsön sem. Elméleti káosz a káoszelmélet szerint. :)
@Marcellusca:
Szakértői kormány??Tétényi Éva?? stb... 'vagyvalamiilyesmi???

Mindenképp olyan Aki nem szereti a hatalmat!!
Az megérdemelné!(sajnos a helyzet nem lesz egyszerű)
De tényleg!!
@Mariann19:
A megfiatalított dán csapat sem lenne semmi!!
Tőlük is tartok:))
@batka manó:
"Ez meg romlott hús."
Nem is magunknak szánom, hanem odavetjük a kutyáknak, igaz, nem jutalomfalatka, viszont mennyiségre tetemes.
Hadd legyen a kutyáknak is karácsonyuk.
@Mariann19: Nem is lesz nyugdíja wazze! :DDD
@Mariann19:
No, no! A zsíros kajától a kutyák is fosnak. :)
@Mariann19:

ezt még a kutyám is elkaparná, pedig nem egy finnyás jószág. sakálok, hiénák, na azok talán igen, azok minden dög' húst eltakarítanak :)
@gazoló:
Látod, ekkora népszerűségvesztést képes okozni néhány RTL-től bemondott hír a Fidesznek.
Ékes példája annak, hogy a közmédiának milyen óriási befolyása van a szavazókra.
Ennek a jelenségnek sokkal nagyobb a jelentősége, mint ahogyan első blikkre látszik.
Az RTL csupán egy kis erőt, ellenállást villantott, az emberekből kiváltott egy felismerést, és 1/3-ad a népszerűségvesztés.
900 ezer ember küldte a Fideszt el a francba.
@Mariann19:

mondjuk a ker' tv-kkel (is) csúnyán elsakkozta magát vitya...ez igaz :)
@Imola Helyesi: egyszerű: habony került a takonyba, te meg nem kifújod, hanem lenyeled.
@Imola Helyesi:
"Ha igaz a hír, akkor le kell váltani." Habonyt.
Erről írtam. Hogyan lehet leváltani, felmondani neki, ha sehol nincs státuszban?
Sátáni Habony ötletelése, és megalázó az egész magyar nép számára.
Teljesen hülyének nézi az állampolgárokat tekintet nélkül szellemi kvalitásaik különbözőségére.
Nagyon benne van Orbán szívében ez a fickó, hiszen a 2006-os választási kampány főkorifeusa volt, és elveszítették a választást.
Vajon mi lehet az, ami még Orbánnál is bocsánatos bűn még akkor is, amikor tébolyultan imádott hatalmát Habony veszélyeztette?
@gazoló:
Tele vagyunk cidrivel az igaz, és a mi csapatunk is megfiatalított.
Én abban bízom, hogy minél nagyobb a tét, annál nagyobb a lányoknál a félelem a vereségtől, és ez teljes erőbedobásra készteti őket. Bármilyen furcsa, én ezt tapasztaltam több sportág esetén is.
@parti_giano:

asszondják' vannak akik minden francot simán lenyelnek...és még élvezik is ;)

imolka ilyen félrecsúszott lélek lehet, asszitte' csiga vagy kagyló, és hopp lecsúszott :)
@Mariann19:

Ennyit tesz némi 'manipuláció,nem mellesleg többszöröse ömli a 'lakájmédiákból:((

'első blikkre látszik'

Ezt reggel posztolta 'Marci,nem győzok betelni vele:)))

coub.com/view/4a1jn

Thistoowillpass (törölt) 2014.12.11. 11:26:31

Még egyszer a kérdés:

Hogyan kell a Habonyt feljelenteni a NAVnál? Meg a véletlenül elfelejtett 1 milliárd kétszáthetven milliócskát?

Azután megnéznénk, hogy mi történik? Történik-e egyáltalán valami?
Ha nem, ágyúval lőni rájuk!!! Össztűz a NAVra, ügyészségre, aki csak érintett lehet.

Miért nem lépünk már konkrétan valamit?
@Myrath:
"Nem lesz nyugdíja vazze meg!"
Édes Myrath! Nekünk sem lesz vazze!
Bosszúból a csontokat Felcsút-Alsón ássuk el.
@Mariann19: @batka manó:

Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy már a TV2 is megemlíti a kényes híreket.
Igaz, nem olyan odab@szósan, de nincs teljes kussban.
@miva?:
.
bűnismétlés esetén nyilvános kerékbetöréssel...

Eddig jó. kiegészítem.
A harmadszori bűnismétlés Prima Primisszima díjjal jár.
Jó lesz ez. A Fidesz bukik, jön a Jobbik,és akkor - csak akkor - fogunk leérni az aljára. Mint korábban mondottam, szükség van rá ahhoz, hogy az utolsó barom is elkezdjen a csökött agyával gondolkodni. (Persze ez túlzó elvárás). Ja, mint ahogy világosan kezd látszani, akkor se lesz olyan normális, akit a többség elfogadna. Úgyhogy ez az ország oda jut, ahova megérdemli.
Gyurcsányahibás, oszt jónapot.
@batka manó:
"Sakálok, hiénák, azok talán igen."
Felajánljuk a SZJA-ánk 1%-át, hogy repzajon elszállíthassuk a maradványokat fent említett igénytelen állatok lakhelyére. Írmagja se maradjon ebben az országban, nehogy feléledjen.
"Mondjuk a ker.tévékkel is csúnyán elszámította magát Vitya."
Nem számított arra, hogy az RTL olyan tőkeerős cég, hogy nála nem számít egy kis egér cincogása.
Vitya már nem képes mérlegelésre a döntései előtt, mert túlértékeli önmagát és a szerepét.
@Marcellusca:
Én is ezt vettem észre, hogy a TV2 sem burkolózik a mély hallgatásba.
Tudod, volt arról szó, hogy az Orbán kormány meg akarja venni a csatornát.
Előbb jól tönkre teszi, és olcsón megveszi, ahogyan szokta.
Lehet, hogy ezért gorombultak be?
@Mariann19: hogy ő nem tud mérlegelni, hibbant elme hibban logikája, és kellő számú seggnyaló idióta:

Vida Ildikó szót fogad Orbánnak, és feljelentette Goodfriendet

Rágalmazásért. Bejött Orbán blöffje.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F11%2Fvida-ildiko-szot-fogad-orbannak-es-feljelentette-goodfriendet%2F

----

ha már habony a téma:

Lázár János hat arca, ha Habony Árpád kerül szóba

Vannak pillanatok, amikor egy politikuson egyértelműen látszik, hogy problémát okoz számára az igazság kimondása. Lázár János ilyen pillanatokat élt meg az RTL-en.

444.hu/2014/12/11/lazar-mimikagyujtemenye-habonyrol/
@Marcellusca:
"A zsíros kajáktól a kutyák is fosnak."
Tudod, a mangalica zsírdisznó.
Orbán ennek a fajtának akart példát mutatni még az ipari méretű tenyésztés előtt, hogy hogyan kell kinézniük a disznóknak vágás előtt.
El is ment egy ilyen telep avatójára.
Mintának. kac-kac
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

lehet csúnya lesz, ha úgy döntenek, hogy Goodfriend nyugodtan védje meg magát :)
höhö, a vasárnapi tüntetésre is összegyűlhetnének ;)

11:27
Fideszes polgármester kelt ki a fizetős M0-ás ellen

Bús Balázs III. kerületi polgármester javasolni fogja, hogy a fizetős szakaszból emeljék ki a Megyeri hidat. Szerinte a Megyeri híd városi híd funkciót is betölt, így a fővárosi közlekedésből való kiiktatása a kerületi forgalom növekedését és a környezetszennyezés növekedését fogja jelenteni

hvg.hu/gazdasag/20141211_Fideszes_polgarmester_kelt_ki_a_fizetos_M

11:38
Fizetős M0-s: Gyálra várják a tiltakozó polgármestereket

Reagálnak a Budapest környéki települések is az fizetős M0-s hírére, Gyál polgármestere összefogná az agglomerációs tiltakozást.

hvg.hu/itthon/20141211_Fizetos_M0s_Gyalra_varjak_a_tiltakozo_po
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Cirbi!
Nemsokára jövök, megyünk kajálni, aztán írok neked.
@batka manó: egyenlőtlen küzdelem lesz, és nem a jóbarát áll vesztésre semmilyen tekintetben sem :D
@Mariann19:
Akkor nem is ad tanácsokat, ha nincs státuszban. Elfogult vagy vele is meg Orbánnal is. Orbán jó miniszterelnök.Orbán azonkívül egy úriember, aki tűri a sok alázást, pl. azt is, ami ezen a blogon zajlik.
Orbán olyan, mint az emberek többsége nálunk. Orbán okos.A baloldali hírforrások meg olyanok, mint a feltűnősködő ellenzékiek jó része.
@Mariann19:
Ez nagyon csúnya volt tőled. Egyébként amíg a lakosság mangalicát fogyasztott / átkos/, nem is volt ennyi rákos.
Marianna, nem a mangalicától kellene félned, hanem pl az osztrák tejtől, mérgező anyag van benne, valamint a sok tartósítószeres teszkós élelmiszertől.
@Mariann19:
Te drukkolsz ennek a valóvilágos éjjelnappalbudaepestes gagyitévének, mint értelmiségi?
hehe

zafer fal • an hour ago

VI: szeretném feljelenteni Andre Goodfriendet rágalmazásért.
Rendőrség: Mi a konkrét vád?
VI: Nem tudom, angolul beszélt hozzám

195

Válasz

Megosztás ›

Avatár
Téli Szalámi zafer fal • 7 minutes ago

Év kommentje:)

Válasz

Megosztás ›
Avatár
Jonas Brother zafer fal • an hour ago

VI: szeretném feljelenteni Andre Goodfriendet rágalmazásért.
Rendőrség: Mi a konkrét vád?
VI: Azt nem mondom meg, senki se köteles maga ellen tanúskodni!
58

Válasz

Megosztás ›
Avatár
Nemmon Dommeg Jonas Brother • 18 minutes ago

VI: szeretném feljelenteni Andre Goodfriendet rágalmazásért.
Rendőrség: Mi a konkrét vád?
VI: Azt kérdezzék Orbán Viktortól, ő mondta, hogy jelentsem fel.
1

Válasz

Megosztás ›
Valaki éppen gépel...
Avatár
Csiga Nemmon Dommeg • 4 minutes ago

VI: szeretném feljelenteni Andre Goodfriendet rágalmazásért.
Rendőrség: Mi a konkrét vád?
VI:Nem értem mit mond, tolmácsot kérek...
Ezt a mondatot emelném ki a posztból: "a luxusügyek nem tekinthetőek urizálásnak, mert a párttársai nem mutogatják magukat. "

Ha a Blikk azért kért exkluzív interjút a miniszterelnöktől, hogy lejárassa, akkor ez fényesen sikerült. Ez a "megengedhetik maguknak" a feudális földesúr hozzáállása, aki megengedheti magának, hogy a búza a földön rohadjon el, a marhák éhen haljanak, és az emberek éhezzenek, mert neki sürgős mulatni valója van addig.
Biztos jó dolog lehet földesúrnak lenni, de könyörgöm, a 21. században élünk. Azt hinné az ember, hogy a mai gazdagoknak kisül a szeme, ha "az aszott pórja verítékével fényesre sütött kalácsot (Berzsenyi)" kell enniük. Azt hinnéd, hogy kifordul a falat a szájukból.
Nem, dzsentri Orbánék az a fajta, amelyik a jobbágygyerek szájából veszi ki a falatot, hogy neki legyen táncosnőkre meg pezsgőre az Orfeumban.
@Marcellusca:
Ez már a szabdesés,'fékek és ellensúlyok nélkül:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

„Nem a kormány feladata, hogy számításokat végezzen arról, hogy hány nagy boltnak kell költöznie, vagy hogy hány embert fognak kirúgni a szabályozás miatt.”

"Aki a Magyar Szocialista Párt környékén befolyásos véleményformáló makrogazdasági ügyekben Kornaitól Bokrosig, Békésitől Surányiig, Vértestől a jó ég tudja kicsodáig, azokkal végigbeszéltük, végigszenvedtük, végigüvöltöztük. És azt is meg kell mondjam nektek, hogy nagyon sok nagy ötlettel találkozunk. Hű, a hétszázát neki. És kiderül, hogy még a legnagyobbak is, a legtöbbre tartottak is százmilliárdos nagyságrendű tévedésekben vannak. "

Nu, van különbség? Gyurcsányahibás!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Még annyit, ha Orbán az a lelkes, lánglelkű bolond lenne, akinek küldetéstudata van, akkor az utolsó inget is levenné magáról, hogy odaadja a fagyoskodó, éhező gyerekeknek.
De nem, ő szorgalmasan gyűjt, élire rakja a milliárdokat, halmozza az ingatlanokat, mint a hangya.

"Kisembersége kis üzletei által lepleződik le. Egy igazi államférfi is lehet szélhámos, no de nagystílűen. Adja bérbe a Hortobágyot amerikai tehenészeknek, találjon olajat a Lágymányoson, és kiaknázására alapítson nemzetközti konzorciumot, kössön sok ezer tonna szotyola szállítására szerződést Pápua Új-Guineával, és építsen űrrepülőteret a zempléni hegyek között... - ez igen! De lakáscsere-üzelmek, apuka kőbányáinak propagálása, manipulációk a feleség szőleje körül, óvatos simicskázás, ahol nem jönnek rá, édes istenem..." (Popper Péter)

offforever.blog.hu/2013/08/28/popper_peter_es_ranschburg_jeno_gondolatai_a_vezerrol#ixzz3LaYhnxu2
hírek párban:

11:57
MN: Több száz járatot szüntetne meg a MÁV

A Magyar Nemzet szerint a menetrend decemberi életbe léptetése után, valószínűleg januárban több száz járatot szüntetne meg a MÁV a járműhiány miatt.

hvg.hu/gazdasag/20141211_MN_Tobb_szaz_jaratot_szuntetne_meg_a_MAV

----------------------------------

12:47
Fizetős M0-ás: a kormány a vasútra és BKV-ra szoktatná az embereket

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a megyei útdíj-matricák bevezetése jelentős könnyebbséget jelent a forgalomban részt vevőknek, az M0-s autóút egy részére kiterjesztett térítési kötelezettség miatt pedig nem nő a budapesti belvárosi forgalom. Azt is mondta, a kormány célja, hogy a vasúti és budapesti közösségi közlekedésre szoktassák az embereket. Azt még számolják, mekkora bevétel várható az M0-ás és bevezető szakaszok fizetőssé tételéből.

hvg.hu/gazdasag/20141211_Fizetos_M0as_a_vasutra_es_BKVra_szoktat
Az év kommentje:

Gergely Molnar • 6 hours ago

Gondolom jól bebasztak a Pancho Aréna vip büféjében és Viktor elkezdte bizonygatni, hogy ő akkora arc, hogy még a szociknak is újra meg tudná csinálni a kétharmadot. Ez a genya Mészáros pedig ahelyett, hogy hazaküldte volna, beugratta egy fogadásba.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141211_Tudjak_merik_teszik_Meg#aeccnq
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Pitiáner falusi komcsi volt régen is, mitől változott volna meg?
Ki, miben szocializálódik, mik a minták...
Jó napot!

A sok hírt olvasva végre lesz miért "Boldog Karácsonyt" kívánni??? :)

Üdv
és
Szép napot!
@parti_giano:

az már paradoxon, hogy PS egy korrupcióellenes konferencián szólal fel?
@parti_giano:

Ha André bíróság elé áll, akkor elkezdhet a vezérkar csomagolni.
Senki nem gondolkodik a fideszben?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: probléma? járjál a kecskéden munkába, és menet közben még gombát is tudsz szedni.
@jöttem:

ez is paradoxon! :)

Üdv!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

és úgy akarják vasútra szoktatni az embereket, hogy közben járatok szűnnek meg???

no brain, no pain...
@jöttem:

Pont ez jutott eszembe.

"A rendezvény után az ott megjelent André Goodfriend is nyilatkozott a sajtónak. Arra kérdésre, hogy lehetséges-e szerinte, hogy bíróság elé áll, azt felelte: mindent elképzelhetőnek tart. Csütörtökön derült ki, hogy Vida Ildikó rágalmazás miatt feljelenti Goodfriendet."

Vida Ildikó most szart be rendesen. Viktor meg még nem fogta fel :))

"Az Igazságügyi Palota dísztermében tartott eseményen Pintér ugyan nem mondta ki Goodfriend nevét, de egyértelműen neki üzent, amikor azt mondta: nemcsak a korrupció, de az azzal való vádaskodás is károkat okozhat államnak, szervezeteknek és egyéneknek is. Vigyázni kell a karaktergyilkossággal, különösen, ha nemzetközi együttműködés keretében próbálkoznak ezzel – tette hozzá a belügyminiszter."

Sándor, elmúltnyólcévben nem okozott kárt a korrupcióval való vádaskodás, csak most?
@jöttem:
Ezen röhögök percek óta.
Andre megjelenik a bíróságon az ügyvédjével, meg 8 tengerészgyalogossal, akik kis kézitalicskákkal beviszik az "iratokat", hogy legyen mit mazsolázni. Továbba sajtó képviselői pendrive-on megkapják... :)
Ezek a narancsbolsik sokkal ostobábbak, mint amennyire elsőre tűntek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Ki, miben szocializálódik, mik a minták..."

Azért annyit jegyezzünk meg, hogy Orbán nem paraszti környezetből származik, ha jól tudom! Inkább kispolgárnak mondanám, aki "műparaszt akcentussal" beszél, ahogy Bartus mondja.
Gyűlölködő kispolgár, aki fölvette a legrosszabb fajta zsíros paraszt mentalitást: ha a levegő pénzbe kerülne, inkább nem venne levegőt.
Imol!
Nálunk is folynak a korrupció elleni tüntetések már 1 hónapja. pl tegnap .
www.bumm.sk/belfold/2014/12/11/tobbezeren-tuntettek-a-kormany-ellen-pozsonyban

A második tüntetés után lemondott a szlovák parlament elnöke.
ujszo.com/online/kozelet/2014/11/16/paska-lemond-hazelnoki-posztjarol

De ez csak részeredmény. :)))))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Komancs családra gondoltam a szocializálódásnál, a világ életében nem dolgozott fajtára, akik a PÁRT körüli langyosszarban matattak, munka helyett "ideológiai harcot" vívtak, vívnak. A legkártékonyabb fajta kommunista. Családi alapon.
@parti_giano:

"Pintér arról is beszélt, mennyire fontos a civil szervezetek szerepe a korrupció elleni harcban." - Aha, ja. Csak ne nagyon fontoskodjanak!
@Imola Helyesi: a mindennapi kétgyermekes adókedvezményt és az ingyenes tankönyvet add meg nekünk, cserében még a taknyot is mannaként nyelem!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Van egy svájci pszichoanalitikus, az minden diktátorról kimutatta, hogy a családi nevelés tette őket olyanná, amilyenek. :) vagyis :(

Közben megtaláltam a Bartus idézetet.

"A földművelő paraszt egy kultúrális minőség, ahhoz nem elég, ha valakinek lopott földje van. Akinek lopott földje van, az nem paraszt, hanem tolvaj. Orbán nem paraszt, a szó igazi értelmében, hanem egy úrhatnám bunkó, akiből hiányzik a parasztokra jellemző természetes bölcsesség és alázat, amelyre az olyan ember tesz szert, aki a két kezével műveli a földet, és kiszolgáltatott a természet erőinek."

nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html
@jöttem:
Helyesbítek, jöttem, te egy csúcsszuper nő vagy, mivel ott is elintézted? Megírhatnád a keresztnevedet, ez így olyan slampos.
@Imola Helyesi:

Várjál! Holnaputánra összeírom az összes gusztustalan megjegyzésed, amivel illettél eddig.
Ha külön-külön mindegyikért elnézést kérsz, önkritikát gyakorolsz, aztán a többieket is megköveted a viselkedésedért, talán beszélhetünk róla.
:))))
@parti_giano:
Most nem a bárgyú intézkedésekről írtam, amit a kollégái hoznak meg, hanem arról, hogy Orbán intelligens és okos. Ezt még a legádázabb ellenségei is elismerik. Szerintem ő az összeredményt nézi a gazdaságban, államadósság kezelésben, munkahely teremtésben, stb.
@jöttem:
Ez vica versa is érvényes, és nem lenne döntetlen, te vezetnél. Sőt, én most már harmadszor akartam békülni veled. Nem vagy nagyvonalú, most csak ennyit írok.
@fzs.1933: üdv! majd kiderül, mire kellett ez a cirkusz. :))
ezen csak röhögni tudok...

Térkép: Ezeken az utakon kell januártól fizetni

2014. december 11., csütörtök, 12:20 Utolsó frissítés: 1 órája

Szerző: hvg.hu

Címkék: térkép; autópályadíj; fizetős M0-ás;
Kinyomtatom Elküldöm
Twitter

Január 1-jétől fizetőssé válik az M0-ás két szakasza, valamint az M1-M7-es, az M3-as, az M5-ös és az M6-os fővárosi bevezető szakaszai. Térképen jelenítettük meg a fizetőssé váló utakat

img8.hvg.hu/image.aspx?id=a8860fe5-066f-489c-b280-db883643f8de&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20141211_Terkep_Ezeken_az_utakon_kell_januartol_fi
@Imola Helyesi:
Most nézem, a többieket, én? Ajjaj, kezdhetek számolni, dehát akkor még a karácsony is utólérne.
@Imola Helyesi: vezénylód hű tükre

Petőfi Sándor -

Szöveggyűjtemény
A MAGYAR NEMES

Őseimnek véres kardja
Fogason függ, rozsda marja,
Rozsda marja, nem ragyog.
Én magyar nemes vagyok!

Munkátlanság csak az élet.
Van életem, mert henyélek.
A paraszté a dolog.
Én magyar nemes vagyok!

Jól készítsd, paraszt, az útat,
Mert hisz a te lovad vontat.
Csak nem járhatok gyalog.
Én magyar nemes vagyok!

Tán a tudománynak éljek?
A tudósok mind szegények.
Nem irok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok!

Van, igaz, egy tudományom,
Ebben párom ritkán látom:
Enni, inni jól tudok.
Én magyar nemes vagyok!

Milyen jó, hogy nem adózok.
Gazdaságom van, de nem sok,
S van adósságom, de sok.
Én magyar nemes vagyok!

Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Majd elmulnak a bajok.
Én magyar nemes vagyok!

Ősi joggal, ősi házban
Éltemet ha elpipáztam:
Mennybe visznek angyalok.
Én magyar nemes vagyok!

(Borjád, 1845. szeptember 26–október 7. között.)
@DarthVader:

Olajszőkítés.
Csak egyik a sok közül, amiért Pintér úr hasmenést kaphat, ha megnyitják a titkosított aktákat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Orbán a Vida Ildikó ügyben úgy viselkedik, mint a buta nők, akiket jogos sérelem ér, erre egyből mártírként lép fel, majd kétségbeesésében feljelentéssel fenyegetőzik.
Normális ember ilyen esetben magába néz, megbizonyosodik a valóságról, és annak megfelelően jár el.
Orbánnak nem célja az igazság feltárása, ezért elterelő taktikára vált, ellentámadásba lép minden bizonyíték nélkül.
Az elvárás az lenne, ha széleskörű nyomozást indítana minden szinten, és a bizonyítékok birtokában állna az USA és a magyar nép elé.
Miután tudja, hogy ebből az ügyből tisztán nem lehet kikeveredni, látványos pereskedésre biztatja Vida Ildikót, akinek kényszerű helyzete miatt meg kell tennie ezeket a torz lépéseket.
Láttam tegnap az éjszakában a "házon kívül" c. műsorban Lázár gátlástalan hazug válaszait a Habonnyal való kapcsolatáról, és Habony kormányzattal kapcsolatos viszonyáról.
Felületes ismeretségről beszélt, ez ügyben a tájékozatlanok pózába helyezte magát, mintha nem tudnánk, hogy napi kapcsolatban állnak egymással. Habony jelen van a szűkkörű kormányüléseken is, ahol Lázár bonviván is ott feszít rendre Orbán kegyeltjeként.
Néztem a cinikus, pofába röhögő arcát, és elképedtem azon, hogyan lehet kormánytag egy ilyen emberi értékektől mentes ember?
@gazoló: "Mindenképp olyan, aki nem szereti a hatalmat!!"
Viccelsz? minden politikus a hatalmat szereti, azon kívül olyan "állat" amelyből két fajta van: aki lopott,hazudott és aki majd fog....itt az a kérdés, milyen mértékben,...tudod!?.. a gátak.Ezért van prioritása Gyurcsánynak, mert miniszterelnöknek ugyan béna, de talán....egyenlőre...
Most lehet sikítani!
@Imola Helyesi: Okosan rátapintott a néplélekre netadóval, drogszűréssel, M0-val, miegymással :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát, ha még a sok lementett telót is viszi, dehát akkor meg röpül.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szerintem az újságírók, még át sem veszik a pendrive-t, mikor már mi linkelni fogjuk a bizonyítékokat. :))
@batka manó: Nem szeretnék senkit megbántani, de vannak még lelkes hívei az úgymond "baloldali ellenzéknek".

"A komplett felcsúti hülyét már nem lesz nehéz elzavarni, ha lesznek, akiket becsülni lehet. De amíg ezek itt vannak, addig Orbán azt csinál, amit akar. Soha nem fogják leváltani. Ha lenne valóban demokratikus és tisztességes ellenzéke az Orbán-rendszernek, akkor bűncselekményről beszélnének, az államcsíny miatt bojkottálnák az egész rendszert, lelkifurdalás nélkül konfrontálnának vele, és nem félnének tőle, mert nincs miért."
(Bartus: A felcsúti paraszt)
@miva?:
Há'persze! Mert intelligencs és ókos! Essetunni...
Végül is, csak a javunkat akarja!
Mi meg amilyen genyók és unintelligencsek vagyunk, nem akarjuk odaadni...
Pfujjj... libsibolsi csürhe! :))
@Mariann19:
"Néztem a cinikus, pofába röhögő arcát, és elképedtem azon, hogyan lehet kormánytag egy ilyen emberi értékektől mentes ember?"
A válasz megtalálható a kérdésedben: "emberi értékektől mentes ember". Pont ilyenek kellenek ebbe a kormányba. Még nem vetted észre??? :)
@miva?:
Nézd ezt tőle nagyobb emberek is megtették: lásd: Obama, drogteszt meg egy csomó államban van/bár nem kötelező/Ezek nem az ő ötletei: lásd: Kocsis: nyócker / még film is volt ilyen , azt hiszem, és egy csomó színész be is vallotta, hogy drogozott./ Szerintem ezek gumicsontok voltak, csak a népszerűségük bánta a kárát.
@jöttem:

jó volna már, ha nem azzal kellene foglalkozni 24 órában, hogy mikor lesz takarodó... :)
@Mariann19: pont azért van ott, és pont ő, a diktátorokat mindig egy szűk klientúra szolgálja ki, akik nagy része a vezérnél is idiótább -éljen a kontraszelekció- és van 1-2 gerinctelen de okos féreg, aki sütögeti a pecsenyéjét, miközben vár az adandó alkalomra mikor kell átnyergelnie egy másik seggre, avagy élsószámúvá válni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nézni akartam a Habony-műsort, de a digiTV elment tegnap este, nem volt semmi adás.
@Imola Helyesi:

mivel úgy tűnik, hogy OV egyszemélyben hoz döntéseket, ezért talán a "bárgyú lépéseket" is inkább az ő számlájára kell írni.
Az összes többi körülötte csak kinyilatkoztatja a döntést.
Egyedül a tanácsadók tanácsadója az, akire hallgat. Mert hogy a józan észre nem, az biztos!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ejnye, neked ezt fejből kellene tudnod, vagy kettes voltál irodalomból?
@Imola Helyesi: a nagy büdös paripapéniszt. A miniszterelnökségé az ötlet, aranyom.

Mit tett meg Obama?

Mi az, hogy egy csomó államban 12-13 éves hetedikeseket drogtesztelnek?

Te komolyan ezt bírod hozni?
egy másik műkeresztény féreg:

Harrach: "a kormány megállította a szegénység terjedését", két grafikonban
harrach

A kereszténydemokrata politkus állításainak éppen az ellenkezője a valóság.

444.hu/2014/12/11/harrach-hazudik-ket-grafikonban/
@Imola Helyesi:
Nézd! Én tökéletesen megelégszem azzal, ha ezek után a mondanivalómba kötsz bele és nem fogsz személyeskedni.
Cserébe én is ugyanezt teszem majd.
A barátkozás a mi helyzetünkbe, enyhén szólva erőltetett lenne. Ne tegyük!
Korrekt ellenfelek viszont még lehetünk.
@jöttem: Nem lehetsz korrekt ellenfele. Nagyon más súlycsoport. Figyelted a magyarázatát csak most legutóbb? Komolyan, először a plafonon vagyok egy pillanat alatt, de a következő másodpecben már szánom szegényt. Erre játszik sztem.
Egy csomó színész bevallotta hogy drogozott, ezért évi 50milliárdért drogteszteljünk le hatodikostól fölfelé minden gyereket!

Ezt a kristálytiszta, pengeéles logikát!
@Imola Helyesi:
Persze, meg hülye törvény is van dögivel, Amerikában, ami miért is érdekelne bennünket?

Idehaza viszont lenne igény elszámoltathatóságra, átlátható közbeszerzésre, a kommunista ügynökök és besúgók listájának a nyilvánosságra hozatalára, oszt mégse akaródzik ez manapság.
"Cui prodest?"
@Imola Helyesi: hajtsd ide szép fejed és nyisd ki füled, mondom én szépen szólóan a verset, ha neked ez kell, el valék cseszve már rég, műszaki emberként is tudok fejből számos verset, függetlenül a jegyeimtől. Melyekhez persze semmi közöd, lásd a kitűnőre vizsgáző fideszmaffia tagokba sem szorult egy fikarcnyi kultúra se, és az értelemről ne is beszéljek. De neked egy karakter bábozónak nem mondok ezzel sem újat.
@fzs.1933:

Én tavaszra várom.
Addig borítsanak még a nyakukba pár szaros vödröt.
Nehogy valakinek eszébe jusson az elkövetkező 50 évben a fideszre szavazni.
Ez nagyon fontos!
Ehhez idő kell!
@Imola Helyesi: és ki felel a miniszterek/államtitkárok döntéseiért? persze, nem tud róla. a takony az takony, ha felülről nézi orbán, akkor is.
@miva?:
Pl. a "CSAK" neked miért nem elég?
Vagy a kretén géfodor blogbejegyzése, mely ennyi volt: "Miért is ne?"
Neked se jó ám semmi... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Egyáltalán nem biztos, hogy Andrét meghívják a bíróságra.

A rágalmazás úgynevezett magánindvítványra büntetendő cselekmény.

A büntetőeljárás szerint:
"173. § (1) Magánindítványra üldözendő bűncselekmény miatt csak a jogosult feljelentése alapján indítható büntetőeljárás. ...
(3) A magánindítványt attól a naptól számított harminc napon belül kell előterjeszteni, amelyen a magánindítványra jogosult a bűncselekmény elkövetőjének kilétéről tudomást szerzett....
(4) A magánindítvány előterjesztésére nyitva álló határidő elmulasztása miatt igazolásnak akkor van helye, ha a bűncselekmény közvádra üldözendő."

No szóval, szerintem az André már 30 napnál régebben mondta, amit mondott, azóta újat nem mondott. Akkor sem azt mondta, hogy a Vida korrupt, hanem csak azt, hogy AZOKNAK a beutazását tiltja meg az USA, akik korrupcióval kapcsoltaba hozhatók. Ezt követően a Vida mondta azt, hogy őt nem engedik beutazni. No akkor ki is rágalmazott?

Két tippem van:
1. a bíróság elkésettség miatt nem foglalkozik az üggyel,
2. Bűncselekmény hiánya miatt nem foglalkozik vele.

Ha meg mégis tárgyná a bíróság, akkor az Andrénak joga lesz a valóság bizonyítására. No abból ki, és miként jön ki, az már érdekes jelenet lesz.

Viszont Viktor ekkor már bátran döngetheti a mellét, hogy én megmondtam, nem védte meg a tisztességét, ezért mehet. No nem kapálni, csak gondolom a haver vállalkozásáig. Ott majd szakérti az adózást.
@látjátok feleim szümtükkel:
Szerintem itt a lehetőség - amennyiben az amik erre taktikáztak - hogy "jogsegély" keretében átadják a bizonyítékokat... :D
Persze akkor annak nagyon ütősnek kell lennie és nem egy példányban, hisz még "el talál kallódni" a szügyészségen.
@miva?:
Ez nem az én dolgom.
Én korrekt leszek.
Az első hátbaszúrásig.
Minden kapcsolatomban így működöm. Beleteszem a saját 50%-om. Aztán, ha a másik nem hajlandó erre, levonom a következtetéseket.
@Imola Helyesi: "...hogy Orbán intelligens és okos. Ezt még a legádázabb ellenségei is elismerik."

Te gomolya! Én csak kölcsön adom a szemüvegem, a csontkeretest. Hátha jobban látod vele majd ezt az okos, és intelligens miniszterelnököt.
azért nézni fogom, hogy milyen népszerű lesz a jövendő szülőknél az andré név.
röviden:

Hahó, emberek! Nem a korrupt politikusok veszélyeztetik a magyar demokráciát, hanem hogy túl sokat beszélnek róluk

Nincs szürreálisabb élmény, mint meghallgatni, hogy értékelik a magyar állam vezetői a hazai korrupció ellenes küzdelmet. Ma reggel Pintér Sándortól Polt Péterig mindenki elmondta, hogy ebben az ügyben lehetetlen jobb úton haladni, mint amin ma Magyarország jár.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F11%2Fhaho-emberek-nem-a-korrupt-politikusok-veszelyeztetik-a-magyar-demokraciat-hanem-az-hogy-tul-sokat-beszelnek-roluk%2F
Mellesleg a polgári perben is ( ha esetleg ezt gondolja valaki a becsülete helreállításához szükségges perlésnek ) is helye lesz a valóság bizonyításának, vagyis annak, hogy nem rágalom amit valaki mondott, hanem valóságot takar.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A héten mintha azt olvastam volna, hogy jogsegély ügyében is fordultak már az usához? Igaz, hogy azt is, hogy mégsem mond igazat...

Akkor meg fölvetődik a jogos kérdés:

Hogy a picsába lehet, hogy egy ország független(?) ügyészsége hazudik?
@Mariann19: "Vajon mi lehet az, ami még Orbánnál is bocsánatos bűn még akkor is, amikor tébolyultan imádott hatalmát Habony veszélyeztette?"

Ez kérdés?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

te tudod? Én nem merem leírni... :)

félTEK-e?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mint tudjuk, a szegénység "életmód kérdése".
Amúgy mára elég fekete-afrikaiak lettek a viszonyok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne túlozz, az említett hely fényévekkel előttünk jár, cél az ékorreai demencia
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egyből az ünneplő majmok jutottak eszembe (irodában ünnepelnek a grafikon előtt, hogy milyen jó, aztán jön az egyik beo. és megfordítja a táblát, kiderül, hogy mégse, de a majmok visszafordítják és tovább ünnepelnek), meg akartam keresni, beírtam a gógli vidijó keresőjébe: majmok, grafikon, oszt' ezetet atta ki elsőre:
piroslapok.blog.hu/2013/11/29/eltolcsy_ujra_amokfut

:))))

Nem lehet véletlen.
Mint az öreg suszter: "Így se rossz."
:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"- Tehát akkor ez itt a Kispipa vendéglő..."
@miva?: "Okosan rátapintott a néplélekre netadóval, drogszűréssel, M0-val, miegymással :D"

Az a vicc, hogy ebből most az derül ki, hogy a normális tanácsadóit már mind elmarta maga mellől. Ha hinni lehet a hvg "fideszes forrásának", arra alapoztak, hogy "a magyar ember utálja a drogost, aki a vécében szúrja magát, hányik, és a saját anyját meglopja az adagért".
Nincsenek jó ötletek, amiket lenyúljon. Állítom, hogy Orbán sikerét az Ángyán-féle szakemberek alapozták meg, akik ma már sz.ros bottal se piszkálnák meg őt.
a link lemaradt:

A rádiókabaréban sem szabad Vida Ildikóval viccelni

Nem engedték felvenni egy humorista számát az állami rádióban.

444.hu/2014/12/11/a-radiokabareban-sem-szabad-vida-ildikoval-viccelni/
@Imola Helyesi:
Imola!
Sorra veszem a témáinkat, és elmondom, hogy én hogyan látom a vitánk lényegét.
1. "Nem a mangalicától kell félned, hanem pl. az osztrák tejtől."
A mangalica sertésnek nem a minőségéről volt szó, hanem Orbán súlyállapotára való
összehasonlításáról.
Amikor engem olvasol és ellenvéleményed van, pontosan értelmezzél, mert ha nem, megkönnyíted a reflekcióimat, könnyebben tudlak cáfolni. Itt is ez történt.
2. "Ez csúnya volt tőled."
Lehet,hogy tényleg nem illik Orbán súlyállapotán élcelődni, de a mérleg másik serpenyőjében olyan orbáni bántások vannak, amelyek a húsunkba vájnak, megrontják az életünket. Ezért engedtessék meg legalább az a részünkről, hogy röhögjünk a kinézetén egy kicsit. Ez nem olyan nagy ár a vétkekért.
3. Habony. "Akkor nem is ad tanácsokat, ha nincs státuszban."
Újfent nem olvastad át figyelmesen a kommentemet. Fussunk neki mégegyszer.
Habony kommunikációs tanácsadó, ezt nem tagadja senki, a nyilvánosság előtt is Orbán nyomában lohol, kormányüléseken jelen van.
Az államtól semmiféle bérezésben nem részesül, ezt még Lázár is megerősítette.
A kérdés az, honnan telik neki mérhetetlen luxusban élnie, ha a vállalkozási bevételeinek és kiadásainak összege O, emiatt a profit is O.
"Orbán azonkívül egy úriember, aki tűri a sok alázást."
Kedves Imola! Ez a megállapításod antagonisztikus ellentmondásban van az Orbáni státusszal. Aki a hatalom kizárólagos birtokosa, ott kizárt az alattvalók általi megalázás, a reciproka az igaz. Pont.
4. "Te drukkolsz ennek a valóvilágos, éjjelnappalbudapestes gagyi tévének, mint értelmiségi?"
Kommentemben az RTL műsorstruktúrájáról és annak tartalmáról egy szó nem esett. Túlnyomórészt kártékonynak tartom, mert népbutító és morálisan káros hatású a szellemisége arra hivatkozván, hogy ez kell a népnek. Az RTL ehhez az igényhez valóban hozzájárul.
Amiről én beszéltem, az az RTL gazdasági fölényéből és erejéből kiinduló reflexió, amellyel szembe száll Orbánnal az ellene indított gazdasági merénylettel. Ebben a modern harcban az RTL stratégiája a nyilvánosság hitelesebb tájékoztatása, a köztévé hazugságainak ellensúlyozása, amelyek többek között a Fidesz brutális népszerűségi mutatóinak zuhanását eredményezték.
Reményemet fejezem ki, hogy mind a négy kommentedre kielégítő választ adtam a korrektség jegyében. Egységes szerkezetben.
@Mariann19: "Nagyon benne van Orbán szívében ez a fickó"

nekem ez a fickó minden megjelenésében olyan férfiatlan,....izé....feminin,...hogy ne buzizzam le egyenesbe.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ez kérdés?"
NEM!
Csupán a szónoki nyomatékot alkalmaztam a kérdés megfogalmazásánál a hatás elérése érdekében.
Még saját magamra is hatással voltam, mert kurva dühös lettem már a felvetéstől is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:)
Ohhh, well!

@fzs.1933:
"Hangyafacnyit" csak:
"Szigetvári Viktor, az Együtt ügyvezető társelnöke szerint nem igaz, amit a Legfőbb Ügyészség állít: Polt Péter valójában nem kért jogsegélyt amerikai kollégájától a kitiltási botránnyal összefüggésben, a legfőbb ügyész csak informális tájékoztatást kért, aminek semmilyen kötelező következménye nincsen."

hvg.hu/itthon/20141209_Szigetvari_Polt_Peter_hazudik_nem_is_kert

Kért is, meg nem is... dugni is akarnak, meg nem kurvának láccani... oszt mégis.
@Mariann19:
Amúgy meg Ausztriában kiderül az ilyesmi (egyedi, elszigetelt eset, ami fenn is akadt a rendszeren), idehaza meg az a tejszerű izét lelkesen isszák, közben... :(
Amúgy Imolka-Béla a példája annak, hogy agyhalál után is van élet.
@Mariann19:
2.) Plusz: Nem állhatja a pocakos tábornokokat, az a "halála". :)

index.hu/belfold/2012/10/09/a_pocakos_tabornokokat_nem_allhatja_orban/

www.youtube.com/watch?v=i3XJNSkC6mE

Ezek után mára valóban vágósúlyban van OV.
@Spániel:
Valóban Habony nem egy markáns, férfias megjelenésű figura.
Emellett érdemes megfigyelni a feltűnően előre ugró állát, amely erőszakosságot jelent.
Ezt igazolja az a garázda tette, amikor felpofozta egy házaspár férfi tagját, majd a férje védelmére siető feleséget hasba rúgdosta, amiért a bíróság Habonyt el is itélte.
Ez a tipus erőszakos és agresszív, ám - mint látjuk - a felsőbb hatalom alázatos szolgája.
A legrosszabb megjelenítője az emberi fajnak.
hírcsokor:

Nehéz nem együttműködni fegyvercsővel a fejednél - Dávid Ferenc

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182268

-

Sok tízezer ember élete lesz kényelmetlenebb - Dorner

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182269

-

El a kezekkel az M0-stól! - DK

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182273

-

Nincs megegyezés a kormány és a szakszervezetek között

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182274

-

Különadót kapott a nyakába Pest megye és az agglomeráció - MSZP

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182275
ühüm, én meg vagyok a római pápa:

14:32 Meglepetés - A KT szerint megalapozott a költségvetés

www.napi.hu/magyar_gazdasag/meglepetes_a_kt_szerint_megalapozott_a_koltsegvetes.590833.html

-

Hát persze, hogy a költségvetési hiány kiegyensúlyozásához kell fizetőssé tenni az M0-ást

A pénzszórós projektek persze maradnak. Viszont eladhatják a Belügyminisztériumot és a Nemzetgazdasági Minisztériumot is szállodabefektetőknek.

444.hu/2014/12/11/hat-persze-hogy-a-koltsegvetesi-hiany-kiegyensulyozasahoz-kell-fizetosse-tenni-az-m0-ast/
@Mariann19: kincset érő mondatok:

A KT szerint a Budapest Bank tervezett megvétele a tervezett konstrukciónak köszönhetően nem növeli sem az államháztartás folyó hiányát, sem az államadósságot. így az államadósság GDP-arányos mértéke az idei 76,6 százalékról 75,4 százalékára csökken - ám ehhez az szükséges, hogy a vitatott bevételek befolynak és a kiadási oldalt szigorú kontroll alatt kell tartani - fogalmaz a KT elemzése.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Jut eszembe, azt is mondta Orbán, hogy Gáspárból nem lesz király, mert az neki (Gazsinak) nem jön be.

Az eddigi tapasztalatok alapján logikus, hogyha Orbán nagyon tagad valamit, azt pár nap múlva bevezetik. Jó eséllyel várhatjuk, hogy valamelyik Orbán-gyerekből örökös kormányzójelölt lesz, mint Horthy Istvánból.

"Készüljetek arra, hogy Orbán vagy magát, vagy a leányát királlyá teszi. Megélhetitek még, hogy Orbán lánya lesz a „katolikus Ráhel”, aki az esküvőjén még a falopáshoz használt traktoron fotóztatta magát a bűnöző férjével, de majd az erkölcseitek csősze lesz, a rabló apjával együtt, aki magántulajdonba vette az államkasszát."

nepszava.com/2014/12/velemeny/bartus-laszlo-szombat-vagy-vasarnap.html

Ja, és ami Bartus felvetését illeti: szombat vagy vasárnap? Szerintem szombat ÉS vasárnap. :)
áhhhh szétakadtam, a jó édesanyukájukat motmán nahhh

A Fidesz most adott ki egy közleményt arról, hogy a szocialisták mélyítették el a szegénységet

És akkor menjünk is tovább, keresünk inkább valami hírt külföldről.

444.hu/2014/12/11/a-fidesz-most-adott-ki-egy-kozlemenyt-arrol-hogy-a-szocialistak-melyitettek-el-a-szegenyseget/
@fzs.1933:
"Emberi értékektől mentes ember. Pont ilyenek kellenek ebbe a kormányba. Nem vetted észre?"
Mi több, bánatosan konstatálom.
Azt látom, hogy lelkületükben és szellemiségükben morálisan leépült egyénekről van szó, de a sorok között a költői kérdésem kiolvasható.
Normális kiválasztódás az, amely nekünk jutott az ország irányítóit illetően?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az ebola terjedésében meg a gyurcsányi nekem gyanús... Komolyan!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Na tessék, így legyen biztos a lottó ötösöm. :))

Orbán rákapcsolt az elnöki rendszert előkészítésére, csak az nem oylan lesz, mint az amcsiknál. Biztos sokat nézte Az elnök emberei c. sorozatot. :)

nepszava.hu/cikk/1042165-onmaga-koronazasara-keszul-orban
totalcar.hu/magazin/hirek/2014/12/11/elfogyott_a_porsche_csucsmodellje/

CBA-s flottavasarlas volt ugy nez ki.
ezzel jarnak az uzletkozotok is majd?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A diktátorokat mindíg egy szűk klientúra szolgálja ki, akik nagy része a vezérnél is idiótább."
Rossz nekünk, hogy mi vagyunk a tanúi ennek a történelmi törvényszerűségnek.
Annyit hozzátennék, hogy a diktátorok rendre meg is buknak. Mert ők is idióták.
Ha már diktátor akar valaki lenni, akkor a legkitűnőbb egyéneket kéne maga köré gyűjteni, hogy oldják meg hatalmi tébolyának érvényesülését.
Ám a diktátorok még a legvadabb hülyeségekben is az elsők között akarnak villogni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ez a "magyar termék" duma engem halálosan idegesít több okból.
Először is azért, mert erőszakosan befolyásolja a vásárlói szabadságomat.
Másodszor. Ne legyünk már olyan nagyképűek, hogy az osztrákok, szlovákok, vagy a lengyelek szart esznek, és direktbe nekünk még külön is gyártják azokat, pl. a tejtermékeiket.
Gondoljunk a kinti gazdákra, akiknek a vérükben van a minőségre való törekvés.
Harmadszor. Szubjektív okok miatt majd én eldöntöm, mit veszek, objektív okot jelent a pénztárcám. Ebben a körben nincs belebeszélés!
Varga Ferenc József Hivatal
Előzetes a Szilveszteri Rádiókabaréból... illetve nem! Ezt a jelenetet ugyanis felvenni sem engedték - tudjuk, milyen okokból. Mindenki retteg, félti az állását, egyedül én vagyok olyan hülye, hogy vicces, politikai vonatkozású számokat írok. És hogy ne menjen kárba, megkértem Vida Péter és Aradi Tibor barátaimat, vonuljunk félre, és olvassuk össze a jelenetet, ami André Goodfriend a NAV-nál tett látogatását örökíti meg. Közönség nélküli, telefonos rögzítés, de talán sokakhoz eljut. Ha tetszett, lehet "thumbolni" (=lájk) meg osztogatni.
kommentek:

Megosztva:Nyilvános
húsz perc alatt 6 880 megtekintés

Aliz Buzási :-D Ne már, ezt nem tudom meghallgatni a meló helyen, mert már az első mondatnál felröhögtem... :-D28 · Tegnap, 0:51
Eltávolítás..EltávolításBialics Krisztián like! (ezt úgysem értik) :)15 · Tegnap, 0:36
Eltávolítás..EltávolításBajnóczki Zsolt Ujra van szamizdat...remek18 · Tegnap, 4:54
Eltávolítás..EltávolításFerenc Nyulasi A "You are thing that hold the milk" kifejezés bármelyik Headway / Project könyvben megállná a helyét. A "konyec of korridor"nál felröhögtem az irodában18 · Tegnap, 0:37 · Szerkesztve
Eltávolítás..EltávolításZoltán Molnár Szuper!!!10 · Tegnap, 1:06
Eltávolítás..EltávolításErdős János Végre láthatom Vida Pétert! Nagyon jók vagytok! Mi Erdélyben émelygünk az m1 híradóin. És irígykedünk: Hogy ti milyen jól éltek! Ez megint '' ott van ''! Köszi! :-)9 · 17 órája · Szerkesztve
Eltávolítás..EltávolításTímea Lipa "lóg, ahova a ponty ment." :-)))))))))))))))4 · Tegnap, 0:36
Eltávolítás..EltávolításZsuzsa Bolla Ötödször hallgatom és még mindig potyognak a könnyeim a röhögéstől! :D6 · 22 órája
Nehogy azt higgyétek, hogy a habony 2 felesért meg egy fél rántotthúsért adott tanácsokat a fidesznek, mint ahogy állítja. Lófaszt! Valójában számla nélkül, 100 milliókért. Na itt jön képbe az ildikó. Ezt a rengeteg pénzt nem tudták volna máshogy elszámolni...
@Spániel:

"A jelek szerint az Orbán-kormány minden korábbinál szorosabb kapcsolatot akar kialakítani Németországgal."

Akar. Orbán akarja nagyon.
Én is évek óta akarok Stinggel közelebbi viszonyba kerülni. Csak nem rajtam múlik.
Keressük Vida Ildikót!
Origo2014. 12. 11. 14:03

Interjút kértünk Vida Ildikótól. A NAV az ügyvédjéhez irányított, ő viszont vissza a hivatalhoz. A kör bezárult.

www.origo.hu/itthon/20141211-keressuk-vida-ildikot.html
Vida-jelenet, ami nem kellett a Rádiókabarénak
Kiss József2014. 12. 11. 14:59

André Goodfriend
Varga Ferenc József
Vida Ildikó

Pillanatok alatt a közösségi oldalak sztárja lett egy kabaré-jelenet, ami meg sem kapta a szokásos nyilvánosságot. Varga Ferenc József humorista eredetileg a szilveszteri Rádiókabaréba szánta a Vida Ildikó és André Goodfriend közti beszélgetés paródiáját, végül saját telefonjával, közönség nélkül, az öltözőben készítette el a három perces felvételt

www.origo.hu/itthon/20141211-a-jelenet-ami-nem-kellett-a-radiokabarenak.html
Bréking! Vida Ildikóról kiderült, hogy valójában férfi.
@Marcellusca:
A linked egy 2006-os orbáni kijelentésről szólt, miszerint nem szereti a pocakos tábornokokat.
Jól ráfaragott ezzel a sértő kijelentésével, mert jött a nemezis a nemzeti takarmány hatásfokának képében, és besorolt a bíráltak körébe.
Sőt, gúnyneve lett a bölcseletéből.
@jöttem: ne nekem köszönd, és csak osztom, pedig facsém sincs de vannak kollégáim :D
/még mindig sírunk a röhögéstől :D/
@toportyánzsóti:
" a csuti mangalica elérte a vágósúlyt,tovább már veszteséges tartani épeszű gazdának."
Eddig ez a nap kommentje! Köszike.
Mosolyt csaltál ajkaimra!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Választási szlogenjük volt az "előbb a tett, aztán a gondolat" Ez a mekkmesterek ars poeticája. A szabók krédója inkább a "kétszer mérj, míg egyszer vágsz"
by Hofi "utólag már baxhatjuk"
kedves mama:

Havi 400 forintért senki nem hagyja el az M0-ást - 15:35
A januártól évi 5 ezer forintért vásárolható megyei autópálya matrica egy hónapra eső díja alig több, mint 400 forint, ennyi pénzért pedig az agglomerációból munkába járók nem térnek át a településeken átvezető mellékutakra - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182280

---

Megdöbbent Újpest fideszes polgármestere is - 15:46
[Hallgassa meg] Hallgassa meg
Megdöbbentette Újpest fideszes polgármesterét is az M0-ás fizetőssé tételének terve, mert mindenfajta előzetes egyeztetés nélkül, a sajtóból kellett értesülnie arról, hogy januártól 1-től az M0-ás egyes részeit fizetőssé teszik. Mint polgármester és mint közlekedésmérnök úgy gondolta, ez a lépés nem szolgálná sem Újpest, sem a főváros érdekeit, sőt, rontaná a közlekedés helyzetét. Wintermantel Zsolt ezért arra kérte a BKK vezérigazgatóját, hogy a megfelelő szakmai módszerek segítségével modellezzék le az intézkedés várható hatásait.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182281
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A napi 400 Ft is sok!
Főleg egyben 5000-t kifizetni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

szegény fideszesek! nem tájékoztatják őket. :))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Járdaadó.
Nehogymá sétálással kivonnyák magukat a zótósok!
Meg a gyalogosok senem különbek a zótósoknál, mer űk meg a járdát koptassák. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te is összeírhatod a rám tett gusztustalan megjegyzéseidet, meg hát...
@Imola Helyesi:
Miva: Obama internetadót akart bevezetni, ezt írtam.
Ott volt egy vessző!!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jaj, aki tanár is volt egy ideig...... ismerik....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nagy híve voltam a rendszerváltáskori kétszintű bankrendszernek, mert versenyhelyzetet jelentett a betétesek és a hitelezés számára.
A külföldi bankok ide helyezett leányvállalatainak az anyabankok fiaskók esetén
kellő szinten feltöltötték a tőkéiket, az országra így ilyen teher nem nehezedett.
Tehát kockázatosnak tűnik emiatt állami kézbe venni ezt a bankot potom 110 milliárdért, és miből?
Varga Mihálynak volt egy kijelentése, miszerint az államnak nem célja hosszú távon állami kézben tartani a Budapest Bankot, hanem magyar magántulajdonba kell adni.
Máris forog az agyam, vajon kié lesz?

Orbán kezdetben az 50%-os hazai banki részvételt irányozta elő, de már 70%-ról is szó esik.
Mi van itt cinikusiszta forradalom?
index.hu/belfold/2014/12/11/vida_ildiko_ragalmazasert_feljelenti_andre_goodfriendet/

AZ ÉVSZÁZAD POÉNJA!
"...a bizonyítékok nélküli hablatyolásból az egész ügyet a jog egyértelmű és tiszta világába helyezzük át."

A jog egyértelmű és tiszta világa!

:DDDDDDD
@Imola Helyesi:
Tévesen jelentette be Rogán, hogy Obama is internet adót akar bevezetni.
Rogán a parlamentben pont az ellenkezőjéről beszélt erről, mint ami a valóság.
Éppen most öntik örökre szóló törvénybe a netadó tilalmát.
Csak egy gondolat erejéig, aztán mennem kell.

Találkoztam olyan kommenttel, ahol védik az M0-adót. Mondván, hogy "miért fáj az a napi 15 forint?".
És nem tudja felfogni, hogy nem erről az EGYSZER napi 15 forintról szól a dolog. Hanem arról, hogy ez már a sokadik 15 forint, amit elcsiribáznának tőlünk.
Mondtam, van még mit elvenni tőlünk, de egyre kevésbé fogjuk hagyni!

Uff.
Szép estét!
ui.: elnézést, ha valakinek nem válaszoltam volna!
Igyekszem majd pótolni! ;)
@Imola Helyesi:
Tévedtem: EZ a nap kommentje:
"Orbán jó miniszterelnök.Orbán azonkívül egy úriember, aki tűri a sok alázást, pl. azt is, ami ezen a blogon zajlik.
Orbán olyan, mint az emberek többsége nálunk. Orbán okos.A baloldali hírforrások meg olyanok, mint a feltűnősködő ellenzékiek jó része"

Pedig lövethetne is?!
Utcasarki kurvaként nem kellene ilyen mocsokságokat benyelned. Válts szakmát!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Bartust ismerve ez a keményebb konfrontáció is eljön majd - 2 év múlva. Ennyivel szokott előre szaladni.
Most viszont az ellenzék "aki nem dolgozik, nem hibázik" elvet érvényesít.
Valahol olvastam: lehetséges, hogy Habony arra fogadott, hogy az ellenzéknek is képes elintézni a 2/3-ot.
@kekex:
Te meg jelentkezz jöttemnél meg Boli hátánál. Bunkó!!
@Mariann19:
Obama nem tévesen jelentette be, amit bejelentett, csak úgy a mikrofonba bejelentette.Nálunk Varga jelentette be. Igyekszem neked pontosan fogalmazni. Az internetadó tilalmáról meg a szenátus dönt náluk.
Jöttem, csak az általam megválaszolt bunkókat fogom számolni, így könnyebb lesz.
@Imola Helyesi:

"_@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te is összeírhatod a rám tett gusztustalan megjegyzéseidet, meg hát... _"

Ne affektálj, téged itt mindenki imád, Hacsa egyenesen imádatával üldöz, úgyhogy ne panaszkodj. Örülj és szopj.
@Mariann19:
Nem volt ez kissé rasszista megnyilvánulás? Meg a mangalica hasonlatod is hajaz a rasszizmusra. Emlékszem Bayert hogy megtámadta a ballib sajtó, amikor valamiféle állathoz hasonlított valakit. Csak ezért írtam ezt , mert különben az állatokkal kapcsolatos szólások, hasonlatok, jelzők, igék beívódtak a köznyelvbe. De az még nem ivódott be az emberek tudatába, hogy vagy mindenkit elítélünk eme állati jelzők, hasonlatok miatt vagy senkit sem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Noooormálisak? egy olyan népnél, akiknél 300.-Ft-os vizitdíj is kiverte a biztosítékot?
@jaegtoer:
Bunkó! Ma már 3 van , jöttem.
@batka manó:

"lehet csúnya lesz, ha úgy döntenek, hogy Goodfriend nyugodtan védje meg magát :)"

Titkon én is ebben reménykedek.
Bár nem túl valószínű.

Még pár tonnányi "fecnit" csatolna a Jóbarát a védelem anyagához... :o)

Szép nagy biliborulás lenne.
Érdekes délelőtt még elég kulturáltak a bejegyzések, de ahogy közeledik az este, növekedik a taplóparaszt kommentek száma.
@Imola Helyesi:
Mit akarsz? Ez volt a jóindulatú, szépen fésült verzió. Mert egyébként paripaalkatrészt kívántam eredetileg az alsó fertályodba - de triplán ám, hogy szorosan álljon!
@kekex: az más mert csak. Azt a mocskosgyurcsány vezette be, ezt meg az Élő Isten.
@Imola Helyesi:
Ja és Imolka, nyugodtan tahótlaníts, így legalább nem látod, amikor cáfollak/lunk. Egy csomó munkát megspórolsz nekünk!
@jöttem:

"Ha André bíróság elé áll, akkor elkezdhet a vezérkar csomagolni.
Senki nem gondolkodik a fideszben?"

De, gondolkodnak.
Csak az információik, illetve azok értelmezése torz.

Ott tartanak, mint az a pókeres, aki nyolcszor all-in-t mondott, és bejött.
És nyomják tovább full kreténben.
Viszi őket a lendület, és nem tudnak, nem is akarnak változtatni.
@Csaknézek...: jó, akinek ilyen csörgősipka-díjas ügyvédje van..:

A VS.hu kérdésére, hogy mennyi esélyt ad Goodfriend diplomáciai mentességének felfüggesztésére, az ügyvéd úgy válaszolt, ezt nem tudja megítélni, az amerikai kormányon múlik a döntés, de volt már rá példa, hogy egy diplomata ittasan balesetet okozott, és emiatt elindult az eljárás.
vs.hu/kozelet/osszes/egybol-felfuggesztessel-indulhat-vida-pere-goodfriend-ellen-1211?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
Akut kleptománia

Én csupán egy dolgot bánok,
Azt, hogy bezárult az OPNI*,
S így az akut kleptománok
Könnyen tudnak közpénzt lopni.

Döfődjön egy injekció
Igazmondó lével farba,
Kiderül, hogy ki rossz, ki jó,
S előáll végre a farba!

Á, elméből nem az ép ül
Tort! – tanulságot így vonok:
OPNI* itt már sosem épül,
Csupán üres stadionok...

*Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, egykori Magyar Királyi Tébolyda alias diliház

„Na, költő úr, most lelepleződött! Lehullt a nyugatimádó rókapofájáról a multi-áruházláncban vasárnap vásárolt pakisztáni gyerekmunkával gyártott álarc és kiderült, hogy maga egy Gyurcsány kottájából játszó amerikai szekértoló liberálbolsevista komcsibérenc! Maga egy rezsinövelésért kampányoló drogos vizeletű romkocsmatöltelék, és még maga merészel lobbizni a bolondokháza megnyitásáért?! Majd mindjárt kap egy-két lenyugtató kokit és sallert, oszt' hentereghet a kettes cella betonpriccsén! Goodfriend pincsi!” /Csávás Kálmán, NER-TEK vezérőrnagy/

„Én már 1791-ben javasoltam a tébolyda felépítését, de a sok debil bürokrata miatt csak 1868-ban kezdett üzemelni a rólam elnevezett mezőn. Hála a – nyilvánvalóan – Habsburg származású udvari költőnek, hogy felelevenítette eme jeles intézmény fájó hiányát! A megszűnése azt jelenti, hogy a Monarchiában már nincsenek elmebetegek? Jaj, de jó, akkor nyilván minden alattvaló boldogan él, amíg meg nem hal! Vagy már a halál ellen is megtalálták a tökéletes elixírt? Kár, hogy én ezt már nem érhettem meg!” /II. Lipót császár/

„Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve! A nép szeret és Ferenc Jóskának hív! Ha meggondolom, hogy én fojtottam vérbe a szabadságharcukat, akkor azt kell gondolnom, hogy vagy nekem kéne a Lipótmezőn laknom, vagy a magyaroknak...” /Ferenc József császár/

„Kikérjük magunknak a nyilvánvalóan szer hatása alatt álló költő vádaskodását, a stadionok ugyanis nem üresek! Meccsenként és csapatonként jelen van tizenegy kezdőjátékos, öt csere, egy edző, egy gyúró, egy orvos, egy intéző, huszonhárom meghatározatlan funkciójú főállású kísérő, plusz egy játékvezető, két asszisztens, egy negyedik csereintéző lótifuti, valamint a játékvezetői testület ellenőre és a sportújságírók. Ez simán van száz-százötven ember! Még hogy üres stadionok?! Rágalom!” /Sörhas Sumák, sportért felelős államtitkár helyettes/

„Szegény anyám migrénes fejfájásos és heveny hasmenéses tüneteket produkálna, ha ezt a szellemi kútmérgezést felolvasnám neki! Én magam legszívesebben sárba tipornám ezt a pszichopata ámokfutást, de félek, hogy kiújul a lúdtalpam és még lábgombát is kaphatok! Abban viszont egyetértek a költővel, hogy tényleg kár volt megszüntetni a diliházat, mert így valóban hontalanul kóborol ez a rosszabb sorsa érdemes kübliagyú guanóvájár!” /Puzsér Róbert, kritikus/

„Én egyszer helyrerúgtam egy akut kleptomániás OPNI szökevény politikus agyát, aki utána hatszoros Teréz anya díjas alamizsnaosztó lett és épp a múlt héten halt éhen az általa alapított ingyenkonyha színültig telt gulyáságyúja mellett.” /Chuck Norris/

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2014/12/akut-kleptomania.html
Csak az irigy, liberálbolsevista-ultrakeresztény-jobbközépkonzervatív képesek ilyen cikkeket írni!

Tanuljatok, járjatok jobbnál-jobb iskolákba és nektek is lesz házatok és luxus javaitok. A fotelből könnyű ordibálni.

A lehetőség mindenkinek adott, Orbán miniszterelnök Úr már idén megadta a lehetőséget, bárki elindulhatott a választásokon, mindehhez soha nem látott anyagi támogatást is biztosított BÁRKINEK.

Aki nem élt vele, az ne is hőbörögjön és ne sírjon a demokrácia halálán!
@Andy73: A jobbikban rájöttek, hogy nem kell csinálniuk semmit - sőt, az a kívánatos, hogy ne csináljanak semmit -, csak hátradőlni, és nézni, ahogy a kormány szinte tereli feléjük a szavazókat...
@Andy73: Ez pontosan az a logika, mint egy tizedikről kieső emberre az ötödiknél azt mondani, hogy semmi ok a pánikra - hisz az illető él, és semmi baja.
Végre még szorosabbá válik Magyarország és Oroszország viszonya.

A keresztény (tehát magyar) értékrend nem örökíthető át a hanyatló Délnyugat szennyes, rothadó bűzös légkörében. Éljen sokáig Orbán miniszterelnök Úr!

Akinek pedig nem tetszik, az költözzön Nyugatra, majd meglátjuk, ott hogyan boldogul a posványban.
@kekex: Így jósolja meg Bartus a lottó ötösünket is! :) Pontról pontra megírta ma is a Szombat vagy vasárnapban, amit ez a pszichopata Kövér elmélkedett az ún. történészkonferencián.

Kövér fixa ideája, hogy Magyarország a magyaroké, persze hogy ki a magyar, azt ő mondja meg, gondolom. Aztán az Ideiglenes Nemzetgyűlést veszi a szájára, amiről annyit írtunk mostanában mi is. Tudniillik ez a Kövéreket, nácikat és fasisztákat elzavarta a magyar politika környékéről is, ami valszeg nem ment volna a Vörös Hadsereg nélkül.
Kövér biztos reménykedik, hogy majd bevonul valami tatár sereg, ami majd az ő s.ggüket menti meg az elzavarástól. :)

nepszava.hu/cikk/1042246-kover-lehet-e-magyarorszag-a-magyaroke
@maxell a birkaember: igazad van, éljen soká Orbán minelnök úr, közmunkabéren!!!!!!!!!!!
@kekex:
Te foglalkozzál csak az alsó fertályokkal, ez az értelmi színvonalad, poltikával semmiképpen sem, te bunkó.
@jaegtoer: ahogy elnézem, nem örül, csak cumizik. ezek szerint nem ez álmai munkája.
@Spániel:
Flettóéknál meg segélyen lehetett élni, de nagyon jól, ugye?
@Imola Helyesi:
"Imola!"
A mi párbeszédünk elég kultúrált hangnemben zajlik, és ez nem rajtad múlik.
Ki kell, hogy mondjam most én is, hogy komoly értelmezési gondjaid vannak. Ezt írod:
"Obama nem tévesen jelentette be, amit bejelentett, csak úgy, a mikrofonba bejelentette."
Azt elnézem neked, hogy stilisztikailag rémes a mondatszerkesztésed, lásd. az idézett részt.
Azonban tartalmilag miért reagálsz olyan tényezőre szinte felelősségre vonó hangnemben, amit én meg sem említettem a kommentemben.
Azt írtam, hogy Rogán tévesen jelentette be a parlamentben, hogy Obama net adót akar bevezetni az USA-ban. Sőt, még ironikusan hozzátette a bejelentésében, hogy a tüntetők nem mennek ki Amerikába ellenvéleményt demonstrálni?
Rosszul tudod, nem Varga Mihályé volt a bejelentés, hanem Rogáné. Most néztem utána, még egy Rogán sztárfotó is szerepelt a hírben.
Ismerhetsz már, hogy utána nézek a mondandómnak, mielőtt hozzá szólnék.
Szerintem a miniszterelnök lépjen, de nagyot, mert ezek az ötletek nagyon meredekek, és TÖMEGET sértenek. Mi a francot csinálnak a kommunikátorok? Nem vetünk ki a mindenki által használt internetre adót, nem sértjük a hülye agresszív autósokat, nem emeljük a tömegfogyasztási cikkek árát , stb. Ellenben bevetünk a kommunikáció fejlesztésére szakembereket!
i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--xCHivWoH--/xiadnfnw6gldgda7tjtg.jpg
Egy feledhetetlen találkozás falvédőn megörökítve (nem, nem Vida, Habony)
@maxell a birkaember:
"Tanuljatok, járjatok jobbnál-jobb iskolákba, és nektek is lesz házatok és luxus javaitok."
Mondatod első része megvalósult. Jártunk jobbnál-jobb iskolákba, eszesedtünk, okosodtunk, úgy látom, nálad sokkal eredményesebben.
A házhoz és a luxus javakhoz korlátozott a hozzáférésünk, mert ami járt volna, azt ellopták tőlünk.
Ez van!
Üdv: Egy elkötelezett liberális. Úgy "il" és "bolsi" nélkül.
@maxell a birkaember: Szt István döntése óta Magyarország a nyugathoz tartozik. Ezt is elárultátok. Ennyike
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Idézet:

"Azt is kiszámíthatnátok, hogy ez az ideológia nem hátrál. Istenkirályságot épít, felhatalmazva érzi magát arra, hogy bármilyen eszközzel megvédje magát. Mert ő azonos a magyar identitással és a „keresztény-nemzeti” Magyarországgal. Akik ezt megkérdőjelezik a nemzettől idegenek, akiktől ők tömeggyilkosságok és népirtás árán is megvédik a „nemzetet”. És ha valakinek kétségei lennének, jusson eszébe, hogy amikor a neofasiszta Orbán Viktort valaki neofasiszta diktátornak nevezte, akkor ő azt mondta mély és jelentőségteljes hangon, hogy „támadás érte Magyarországot”. És senki nincs, aki pofán csapja még időben ezt a felfújt hólyagot, mielőtt legyilkolja „keresztény” szellemi elődei mintájára a fél Magyarországot."
@Mariann19: lehet, hogy nem jó helyen próbálkozol.

Itt Bolgáriában fellendülőben van szinte minden, szárnyal a gazdaság, az emberek a keresztény erkölcs szerint élnek, a politikusok a korrupciót hírből sem ismerik és mindenki gazdag és jómódú (pl. egyre többen maguknak készítik a sót az Aranypart langyos vízének lepárlásával, mert bár így kb. 60-80%-kal többe jön ki kilója, de addig is együtt vannak az emberek, nincs stressz, a rengeteg szabadidejüket pedig boldogságban tölthetik, miközben azt csinálnak, amit szeretnének).

Persze erről az álliberális, ultarcionista média sosem ad hírt. De ha nektek a hanyatló Nyugat kell…

Ettől nagyszerű Magyarország miniszterelnöke: ő legalább felismerte, merre felé kell orientálódni!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Az állam én vagyok, ugye :D

Egy senkiházi mentálisan beteg fölfuvalkodott békát azonosít az országgal 2millió - opardon 1,2millió ember.

Ez így helyes. Ennyi ballasztot kell a jövő felé magunkal cipelnünk. Jó ha tudjuk!
@maxell a birkaember: Te nem azért vagy bolgáriában, mert idehaza lecsuknának, mert bűnöző vagy?
@Imola Helyesi:
"Nem emeljük a tömegfogyasztási cikkek árát."
Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj az micsoda szerinted?
Úgy viselkedik, mint az ÁFA, ezért 2015-től az ÁFA mértéke szinte 33%-ra nő.
Minden élelmiszerre kiterjed, valamint az azokhoz közvetlenül kapcsolódó ipari termékekre is.
Hozzá teszem, hogy nálunk ami nem élelmiszer, de tömegszerű fogyasztási cikk, mindegyiken van szektorális vagy külön adó.
Az a röhej, hogy az adóalap az árbevétel - ilyen a világon nincs - ezért ez az új elvonás akár veszteségképző tényezővé is válhat a cégeknél.
Remek! Állami adóelvonással veszteség termelését is lehetővé kell tenni.
@miva?: én? Mit árultam el?

Jómagam is a keresztény szellem szerint élek. Gondolataim mint a bolgárkertészek által termesztett rózsaszirmok tisztasága!

Inkább az a kérdés, te mit teszel az ország felvirágoztatásáért. Mert Orbán Viktor felismerte a helyes irányt – az pedig Orosz-, de inkább Bolgárország felé van.

Nyugat: IMF, kosz, szenny, hanyatlás
Balkán: jólét, haladás, kellemes klíma és jó levegő, boldogság

Akkor most melyik legyen?
Fizetősek lesznek az autópályák fővárosi bevezető szakaszai is: az M1-M7, az M3-as, az M5-ös és az M6-os utolsó kilométerei. Ez enyhén szólva is pofátlan húzás, de mielőtt cipőt húznál és berohannál a tüntető tömegbe, nézzük meg, miért lesz jó, ha fizethetünk az M0-sért. Csak pozitívan...

1.- Aki fizet, mehet. Mint tudjuk, fellendült a gazdaság, dübörög a rezsicsökkentés, ergo a te zsebedben több a pénz, így nem esik nehezedre kicsengetni ezt a kis aprót, és élvezheted a forgalommentes M0-st.

2.- Nincs pénzed kerülni? Semmi gond, bemehetsz páratlanul szép fővárosunkba, a Hungária körúton végigaraszolva lesz időd megcsodálni a Groupama Arénát és a felújított villamospálya zöld gyepét.

3.- Ebben is világelsők lehetünk. Fizetőssé tenni azt az utat, aminek a lényege, hogy az átmenő forgalom elkerülje a várost, az világelső unortodox húzás.

4.- Csökkenni fog a balesetek száma. Míg az M0-án ritkább lesz a forgalom, a városban meg úgyis mindenki állni fog, a súlyos balesetek számának csökkenése szinte borítékolható.

5.- Nem költesz hülyeségekre az IKEA-ban, nem mész olcsó hotdogért és húsgombócért a budaörsi bevásárlóközpontba. Marad a CBA, biztos elfér még pár Porsche a parkolóban.

6.- Végre mindenki részt vehet az "arányos közteherviselésben"! Ugye autósként eddig téged is zavart, hogy nem fizetsz eleget a közösbe? (regisztrációs adó, teljesítmény adó, az üzemanyagok általános forgalmi adóval terhelt jövedéki adótartalma, stb.) Hát most ledobhatod magadról ezt a nehéz lelki terhet.

7.- Ajándékozz e-matricát. Ha fővárosi szeretteidet balatoni wellnessezéssel lepnéd meg, legyél gavallér, és fizesd ki megyénként az útdíjat. Elég egy Pest, egy Fejér és egy Somogy megyei matricát vásárolni - csupán a fővárosi sztrádaszakaszokat kell ügyesen kikerülni -, és már roboghatnak is a déli partra.

8.- Nem fog hiányozni az a pénz, hiszen úgyis 15 százalékkal csökkent az üzemanyagok ára, és ki tudja, még mennyivel fog.

9.- Vegyük észre, hogy az M0 fizetőssé tételével olcsóbb lesz az autópálya-matrica. Hiszen immár ugyanazzal a matricával jóval több kilométernyi gyorsforgalmi utat használhatunk!

10.- A 4-es metró miatt az unió által 2016-tól kötelezően előírt dugódíjtól akarják megmenteni az agglomerációban lakókat. Tehát ha fizetős az autópálya bevezető, akkor már otthonról sem kocsival indulsz, hanem busszal vagy vonattal. Világos?!

+1.- Mélypontra értünk, aminek tulajdonképpen lehet örülni. Nézzük pozitívan: az éjszaka is hajnal előtt a legsötétebb.

www.vezess.hu/vezetunk/10-erv-hogy-miert-hulyeseg/57129/
Ha én lennék a Fidesz, biztosan kétségbe esnék, ha csak bűnözők, fizetett kommentelők és belekérdezés nélkül saját magukat lebuktató hívők pártolnák csak a diadalmenetemet :D
@maxell a birkaember: Úgy tudom, hogy magad érdeklődtél bűneid elévülését illetően a blogokon tesó :D
@Mariann19:
Kis csillagbogaram, azért azt engedjed /engedd/megkritizálnom,hogy kulturált nem hosszú ú-val írandó.Az általam írt, általad kritizált mondat:
"Obama nem tévesen jelentette be, amit bejelentett, csak úgy, a mikrofonba bejelentette.""
Ez egy nyelvtanilag tökéletes mondat,egy összetett mondat, amelynek főmondata tagolt, közbezár egy tárgyi mellékmondatot. Magyarul világosan csak így kell és kellene fogalmazni, hogy a mondanivaló világos és tömör legyen. Nem értelmezhető az általad kifogásolt "stilus rémes mondatszerkesztése" mert a stílusnak nem ez a feladata, a stílus feladata a színesítés, hangulatosság, egyéniség kifejeződése,stb. A stílust egyébként ma nagyon keverik baloldalon a tárgyilagosság ismérvével, nyilván azok, akiknek a mondanivaló csűrése-csavarása adja a munkabért, újságírók, elemzők, filozófusok, stb.
Ha még mindig nem lenne neked érthető: a bejelentés fogalomról írtam.
@Imola Helyesi: Azért ma itt elejtettél te is pár hibát, gyöngyöm. Nem mintha kötözködni akarnék, hiszen ez nem úriemberhez méltó esetedben, de azért mégis, tudod a tények :D
@kekex: A Pacikkal beszéltél már???
Meeee lehet,hogy ÓCKODNI fognak!!!:)
@Mariann19: iszonyú bajban lehet a költségvetés, ha már arra kényszerülnek, hogy minden apró szarra rárepüljenek.
Most olvasom, hogy ezután következik a MÁV átszervezése, ami felborítja a teljes vonatközlekedést, rengeteg járatot megszüntetnek.
Majd biztosan erre is lesz meggyőző magyarázat.
@maxell a birkaember:
Kedves birkaember!
Ha Bulgáriában oly gyönyörű az élet, akkor miért van az, hogy a shengeni egyezmény miatt az istennek se akarja az eu ezt az országot kedvezményezni a szegények beözönlése miatt.
Bulgária szinte minden mutatója miatt az utolsó az eu-ban.
Miről beszélsz?
@miva?:
Miva, én csak a túlzottan okoskodókkal szemben alkalmazom a nyelvtani kritikát.Vannak itt fonetikus írással írók is, nem kritizáltam őket / szegényes szókincs, lustaság, stb/, én megértő vagyok.
@bioLarzen: és még tovább is cukisodnak.

Lakkcipőben lehet vonulni? Van cigánybűnözés? Volt Holokauszt? Mit gondol Szálasiról? És a cipőkről a rakparton? Lesz még gárda? Mond olyat, hogy "öreg, mész te a picsába"? Hiszi Istent? Lesz belőle muszlim? Mit keresett másfél évet egy ferences rendházban? Mise vagy romkocsma? Hogyan került szinte kölökként Orbán jobbjára? Aztán miért lépett le mellőle? Viccel? Belefér? Honnan jön és merre tart ő és a Jobbik? Kétrészes Nagyinterjúnk első felvonása; holnap jön a második etap, abból az is kiderül, a pártelnök kiveszi-e mobiljából az aksit, s hogy felkínálta-e neki Simicska a Hír tévét.

www.hir24.hu/nagyinterju/2014/12/10/vona-gabor-a-ciganyozas-es-a-zsidozas-nem-vezet-sehova/
Vaze bula, olyassötét va, hommá akkoris megtanállak, mikó az eesötétíttett gőzhajó gyomrába a szénkupacon hesszősz. Foton melőled ee nem gyönmá sküszöm. Nem híttak tanúmányozni okszfordba Hókingék mostanába?
@Imola Helyesi: Vaze bula, olyassötét va, hommá akkoris megtanállak, mikó az eesötétíttett gőzhajó gyomrába a szénkupacon hesszősz. Foton melőled ee nem gyönmá sküszöm. Nem híttak tanúmányozni okszfordba Hókingék mostanába?

Ja? Hogy neked szabad az Oziris-szel szembe menni?

Értem :D

Aranbogaram, te tényleg igazán izé...
Kedves Mariann, még annyit, hogy nem Rogán, hanem Varga jelentette be a netadót. Nyilván, hogy te -külföldi lévén-, csak a parlamenti és baloldali források alapján tájékozódsz.Hidd el, nekünk hazaiaknak, azért szélesebb az informálódási terepünk.
@Imola Helyesi:
Imola!
Az én szép emlékű, kiváló magyar tanárnőm egyest adott volna a fogalmazványomra, ha egy mondatban három azonos szót alkalmazok egy fogalomra vagy cselekvésre.
Pedig mindíg kitűnő voltam magyarból egész életemben - de hadd dicsekedjek - másban is.
A beszélgetésünk eredeti tárgyához nincs hozzáfűzni valód esetleg? Meggyőző voltam?
Netán a marginális témákig ér el csak az agyad?
@miva?:

Kányádi Sándor: A fölfuvalkodott béka s az ökör

Egy vidéki mitugrászra

bevallom engem néha már gyötör
nemcsak gyötör de szinte mintha fájna
a nagyravágyó béka s az ökör
ezópusz óta híres fabulája

mert mindeddig harsányan kinevettük
a pukkadásig fölfuvalkodót
s most mintha nevetni nem volna kedvünk
ökörnyi már az öklünknyi se volt

fújja magát s a magáét a béka
megvalósulni látszik vágya célja
mind hatalmasabb csődöt mond a vén

fabulák minden eddigi receptje
hőköl szomjan az ökör s még remény
sincs arra hogy a béka kirepedne
@maxell a birka hegesztő:
Egyetértek (tényleg) Irány a bolgárok mögötti lemaradás. A román idén, de legkésőbb jövő év elején meglesz.
@miva?:
Ismétlés a tudás mivája.Csóközön, bár elég szegényes volt.
@Imola Helyesi: Nem. Meg ne báncsalak, de Varga tagadta napokig :D
@Mariann19:
Ha egy fogalom bírálatáról van szó, akkor kötelező az ismétlés. Ismétlem: bejelentés.
@ornagy50:
Ugyan már, a pacik és férfiből vannak. A faxa feláll, az esze megáll!
@Imola Helyesi: Imolka, most komolyan! Fogalom bírálata? Mégis, hogy bírálhatunk egy fogalmat? Egy fogalom nem jó, nem rossz, hanem VAN.
Mariann, szerintem Varga jelentette be, te csak az utóbbi internetes parlamenti közvetítést láttad, vagy rossz forrásból tájékozódsz. UI. A tüntetés előtt be kellett jelentenie valakinek, és ez Varga volt.
@Imola Helyesi: És akkor ki mond valótlant? Aranyom, ebbe ne feszülj bele, már belebuktál :D
@kekex:

"A szerző szerint Orbán Viktor rendszere a végnapjait éli, és Naumescu szerint mi sem mutatja ezt jobban, ahogyan a miniszterelnök a külföldről érkező, politikáját érintő kritikákat kezeli. Felidézi, hogyan reagált a magyar miniszterelnök az amerikai republikánus szenátor, John McCain megjegyzéseire (az amerikai politikus „újfasiszta diktátornak” nevezte Orbánt, majd több pontban sorolta fel kritikáit rendszerével szemben – a szerk.). Mint ismert, a kormányfő múlt pénteken a közrádióban azt mondta, a szenátor kijelentése „szélsőséges provokáció”, „Magyarország függetlensége áll itt támadás alatt”. Naumescu szerint ez „két badarság egyetlen mondatban”, már csak azért is, mert egy olyan politikusnak szólt vissza, aki a Republikánus Párt meghatározó vezetője, azé a párté, amely mára megszerezte a többséget a Kongresszus mindkét házában és várhatóan ők adják 2016-tól az Egyesült Államok új elnökét is."

hvg.hu/vilag/20141209_Mar_Romaniaban_is_az_Orbanrezsim_bukasar
@maxell a birka hegesztő:

esti gyógyszer! ne felejtsd el! látom, a déli kimaradt. :)))
@miva?:
Jaj, miva, ne csináld már ezt, a bejelentés fogalomnak a mondatban elhelyezéséről volt szó. Mármint hogy megismételtem, és ez egy stílusbeli kivetnivaló- Mariann szerint.
@ornagy50:
Prágám! A lovak lelkivilágához is értesz? :))
Érdekes. Miért jár ide valaki azért, hogy párpercenként valaki idekopizza neki azt, hogy századszorra is lebukott a hazugságaival? Ez azért éri meg, mint amiért érdemes bedobni a drogtesztet elterelésül? Valaki egészen fent hihetetlen dilettáns, vagy rokona valakinek, aki ezért itt pénzt kap. Más megoldás nincs.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"A nemzetközi kapcsolatok kutatója szerint Orbán hasonlóan reagál, mint Ceausescu, aki az utolsó éveiben folyamatosan azzal vádolta a szomszédos országokat, a Nyugatot, hogy „beavatkoznak” Románia belügyeibe, illetve „külföldi ügynököket” látott mindenütt. Naumescu szerint a történelmi példák azt bizonyítják, hogy az abszolút hatalommal bíró vezető kritikák esetén hajlamos az „ostromlott várba” visszahúzódni, és arra ösztönözni a lakosságot, hogy védjék meg az ország függetlenségét. A szerző úgy véli, senki nem vitatja el Magyarország függetlenségét, csak bírálják a kormányt, de a rendszer ezt a két dolgot összemossa."
@Imola Helyesi:
Miva: fogalom= nyelvtani kategória. IS.
@Imola Helyesi: Én a te szavaidra reagáltam. Esetleg rosszul használtad a szavakat, óh múzsánk?
@miva?:
Szerintem meg egy csomó pszichopata is jár ide, de mindegy.
@Csaknézek...:

Alleluja! Döntsék meg magukat!
@jöttem: ne izmozz vele, csak ironizál.:)
van egy birka amelyik komolyan nyomja, de ez nem az.
egyébként látom, ebola megint itt bassza a rezet:)
@miva?:
Ezt nem gondoltam volna rólad, te olyan egyszerű vagy, mint egy tárgyi mellékmondat.
Jaj, nem fejeztem be... munkálod meg, bocsi, miva teljesen kiakasztott.
@Imola Helyesi: mi van bébi, kifogyott az elem a házibarátodból ? te vagy a varánusz feketejuka:))
@taga20:
Nem tudom, kire célzol, mint házibarátra.Én vagyok itt az egészséges ellenzék. Baj?
@Imola Helyesi:
Te Imola, te még az én legendás rürelmemet is kikezded.
Szólj, ha nyelvtanórát akarsz nekem tartani egy politikai blogon.
A témához pedig úgy néz ki, hogy hülye vagy, azért nem reagálsz rá.
Annak meg már ne akard bizonyítani az ellenkezőjét, amit a saját szememmel láttam és hallgattam.
Blöff király!
Taga, egyébként ássuk el a csatabárdot, szerintem te vagy itt az egyetlen, aki dolgozik IS:Így véleményed akár mérvadó is lehet.
@Imola Helyesi: Te nem egy fogalmat bíráltál, hanem egy cselekvést fogalmaztál meg.
Már teljesen bele zavarodtál a saját butaságodba.
@Mariann19:
Kedves Marianna, nem akarlak tovább idegesíteni, pláne, hogy már betűt is tévesztesz . Szép estét neked!
@taga20:
Az haggyán! Még etetik is. :(
@taga20:

ÓÓÓ! VOX HUMANA! Hol a fenében kóricáltál? Hiányoztál!

Köszi a figyelmeztetést. Megyek elnézést kérni.
:))
@Mariann19:
Méri ann! A bejelentés az egy elvont fogalom nyelvtanilag. Bocsika!
@Imola Helyesi: rendben. csak egyet kérek, ja kettőt.
egy, ne nyomd eszt a fidesz agitprop dumát. lehet más a véleményed, de ami a napnál is világosabb, aszt ne nyomjad.
kettő, jöttemet ne vegzáld, nem áll jól, csak égeted magad.
csak ennyi:)
várom válaszod.
@jöttem: Hát sokkal jobban bízom BENNÜK mint
ezekben!!!:D
@maxell a birka hegesztő:

ÓÓÓ, Bocsi! Jól félreértettelek, olyan átéléssel mondtad.
De taga útbaigazított. :))
@Spániel:
Pedig hogy szidták az előző kormány közlekedési
változtatásait.
Nagy szar van a költségvetésben.
Már ránézésre is.
Délben nyilatkozta az általam nagyra tartott Csáth Magdolna közgazdász, hogy a tételei nagyon bizonytalanok, a tarthatóságuk kétséges.
Már mikroszkóppal vizsgálják, hogy hol van egy molekula, amin még nincs adó.
@Marcellusca: "még etetik is "
Mosom kezeimet!!!)
@Imola Helyesi:
Óriási szolgálatot teszel, ha eltűnsz az életemből.
Terjeszd ki a blogra is, és fellélegzünk.
@taga20:
Kedves Taga, jöttemtől elnézést is kértem, dehát nem tetszett neki, meg BOli is meg hát, tudja a fene, miért nem ért meg engem, csak jöttem-et, dehát , remélem legalább te megértesz.
@jöttem: jól esik ez nekem:))
nyomom a melót ezerrel, esténként átfutlak benneteket, de mire a végére érek(természetesen HVG, napiszar, index, motorsportal,vincent,stb.) mehetek aludni:(
má nagyon várom a karácsonyt, többek között azé, me egy kettőhetvenes gyönyörű nordmann fenyőt vettünk.:))
@Mariann19:
Ne haragudjál, Marianna, esdve kérek bocsánatot, nem akartam az életedbe,ezáltal a blog életébe beavatkozni.Nem tehetek róla, hogy a nyelvtanban nem versenyezhetsz velem, már pedig a kommentelésben ez törvényszerű.
@Imola Helyesi: spongyát rá! a hülyéket bírom, me én is az vagyok:))
de, ha valami szart fogsz nyomni megint, ako jön a hirig.
erre számícs azért:)
@taga20:
Különben azért kedvelem a közönséges, de azért néha őszinte modorodat.
@Marcellusca: azé nem lehet elmenni mellette csak úgy, gábris is ilyen volt.
lazícs haver!:)))
www.napiszar.hu/Thumbnails/21766.w-800.h0.q100.jpg
@Imola Helyesi: te, kis nyelvtanspíler! nem így akartad eszt írni?
Különben azért kedvelem a néha közönséges, de azért őszinte modorodat.
mennyivel szebb lenne:)))
Jóbarátot perbe fogják, Kén bácsit a Farkas Flóri vette kezelésbe (index.hu/belfold/2014/12/11/eljott_a_nagy_pillanat_farkas_florian_levelet_irt_john_mccainnek/)
Cudar világ következik a beképzelt jenkikre!
@taga20:
Ja, ja. Láttam. Fííínomkák. :)
Lazítanék is velük/köztük/mellettük/bennük ... :D
@Mariann19: Úgy tudom, több "forró krumpli" van a fidesz célkitűzései között, - közszféra és közlekedési reform - amelyeket a választások utánra terveztek be, de komoly érdeksérelem, súlyos, többtízezer fős elbocsátás nélkül nem valósíthatók meg.
Én meg csak hátradőlök a fotelban, néha csápolok egy-egy tüntetésen, a karaván meg halad.
@Imola Helyesi:
Jól van Imolám, kegyes hangulatban vagyok, megbocsájtok neked.
Miután elhúzol innen, vigyázz magadra!
@taga20:
Egyébként meg te könnyen beszész (beszósz), mer csak mostan gyütté. :P :D
@taga20:

Uramatyám! 2,70! Aztán jól állítsd fel, nehogy baj legyen! :)))
@Marcellusca: nézd, úgy hogy becserélték a második sort:) mehecc pihenni, guminőt előveszed, felfújod, asztán hagyszójjon:)))
@jöttem: 27, egy tizedest eltévesztettem:)))
hogy neked milyen mocskos a fantáziád!
@taga20:
a fantáziám mocskos, a lelkem tiszta.
1:1
@jöttem: kellemes párosítás:) sok faszi szereti az ilyet!
27? ez nemzetellenes! Ez egy határozói mellékmondat, cáfolásához a határozói mellékmondatok elméletének kifejtése elengedhetetlen!!!

Hülyeséget beszélek? A hülyeség fogalom! Kéretik a fogalmat cáfolni ( :D ), mielőtt a hülyeség és a köztem lévő relációt formális nyelvelméleti eszközökkel egzakt módon leírjuk!

Ennyike.

Milyen gazdag is ez a Noé által átmenekített állatkert?!

"Eh?!"

Asszem egy elég erős problémát sikerült kielégítően leírni. A mai magyar társadalom igen aktív, de szellemileg toprongy tagjai a 2014 december 11-én még a Fidesz-t védő kommentelőkkel triviális bijekcióval azonosíthatók!

:D
javaslom egyéni képviselői indítványban előterjeszteni, hogy ha Habony Árpád 2 egymást követő évben is veszteséges - pedig mindig tele a parkolója- , jogutód nélkül szűnjön meg.
@Mariann19:

Respect hogy, bírod a hülyéket!:)
.
Fizetős lesz a metrók mozgólépcsője is?
@Mariann19: Csath. latod milyen jo, ha valakinek nincs ekezete? ;-)
@Mariann19:
Mariann, most mit követtem el, miért is kellene elhúznom? Tehetek én róla, hogy a tárgyi mellékmondat neked stilisztika probléma? Ezért vigyázzak magamra?
Ugyan, add be az Akadémiára!
ennyi idiótát, lassan le kell cserélni a szót, elég lesz annyit mondani: -fideszes :D

Vida Ildikó 5 millió forintra perli oodfriendet

Megtörtént a feljelentés, de egyből kérték is az ügy felfüggesztését. Tényleg nem kell ide rádiókabaré, a valóság sokkal szórakoztatóbb.

444.hu/2014/12/11/vida-ildiko-5-millio-forintra-perli-goodfriendet/
@dr. jenőke (jenőke): meg vagy őrülve? kiéhezett vérebekkel keresik az újabb bőrnyúzó filléreket, te meg tippeket is adsz?
@Imola Helyesi: Nem tárgyi mellékmondat, hanem setét ostobaság, lelkecském...
@miva?:
Nem mondod, már melyik, példamondat?
imolka uncsi vagy már baromira, kérünk egy új karaktert, ez már elkopott
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ilyen brutál támadás után most nagyon nem lennék Goodfriend helyében.
A nagykövetség egymás térdét csapkodva még mindig nem tért magához a röhögéstől.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én elhíresztelem magamról, hogy azon csecsemőevő sátánisták közé számítom magam, akikkel a Dalai Láma nem hajlandó mutatkozni, majd beperelem a Dalai Lámát, mert ő aszonta, hogy csecsemőevő vagyok.

Igen igen tiszteletreméltő álláspont. Csak nem a Fidesz?
@Mariann19: ilyen kóklerkormányunk má rég volt! eszt a szart, amit összehordanak évek óta, én negyed lopás engedélyezésével megcsinálnám:) persze, ha segítenél.
@taga20:
Ne magadból indújjá ki, kötsög! :)

Rinyálol, irigykedel, mer a nőd használhatatlan?
194.33.69.87/image/article/main/.660x1200/60848.jpg
@taga20:
majd tartok egy kasztingot. jöhetsz zsűrizni. :))
@Imola Helyesi: Minden miva? hazudik.

na kezgyé vele valamit :D

A megoldás 2300 éve ismert, de neked nyilván új lesz a dolog.

Imolka, te annyira kevés vagy, komolyan.
@taga20:

A múltkor panaszkodtál! Nem találod a G pontot. Úgy látom, @Imola Helyesi:-nál megtaláltad, jó mélyen benyaltál neki!:)
@jöttem: és téged kell zsűrizni? me ako megyek.
persze, ha az asszony elenged:)))
@jöttem:
Az cm nekije, és merev állapotban (micropenis). :DDD
@taga20:
Ne taga, nem kéne neked ahhoz ilyen kommunikátor, velem társulj! Mariannáék félrevezetnének a zsozsóért.
@miva?:
pontosan ezt olvastam a gyöknyelv gyököknek c. lexikonban is.:))))
Chikán Attila: Nem átgondolt az M0-s fizetőssé tétele

Társadalmi problémához vezethet, és Budapest életformájának egészére gyakorol negatív hatást az M0-s autóút fizetőssé tétele- mondta Chikán Attila közgazdász az Origónak.

www.origo.hu/itthon/20141211-chikan-attila-nem-atgondolt-az-m0-s-fizetosse-tetele.html#

-

Pokorni is kiakadt az autópályadíj miatt

index.hu/belfold/2014/12/11/budaors_tiltakozik_az_m0-as_fizetosse_tetele_ellen/
@taga20:

a jelölteket. te buta! hozhatod a párod is. :))
@Imola Helyesi:

"Mariann, szerintem Varga jelentette be, te csak az utóbbi internetes parlamenti közvetítést láttad, vagy rossz forrásból tájékozódsz. UI. A tüntetés előtt be kellett jelentenie valakinek, és ez Varga volt."

Mariann NEM a magyar netadó bejelentéséről, hanem arról az álhírről beszél, amit a kormány és a hozzá közeli sajtó nyomatott, miszerint Obama is netadót fog bevezetni.

Ezt a parlamentben a Rogán Anti mondta, hozzátéve, hogy vajon mennek-e a magyarok oda is tüntetni.

Csak hogy ne csinálj nagyobb akármit magadból! ;)
@tristen2005: azé látom te is összenyálaznád a lebernyegeket:))
köcsön adom:)))
@tristen2005:
Az nem baj, tagát egyelőre birom.
@jöttem:
Énisénisénis! :)
Persze, hasonló feltételekkel, mint @taga20: :DDD
@taga20:
"Persze, ha segítenél."
Boldogan húznám veled az igát életem végéig,
munkánk gyümölcseként felvirágozna a haza.
Még esztergálni is megtanulnék tőled, hogy szakszerű patológiai műveleteket végezzek azokon, akik megérdemlik szike helyet vídia késsel.
@Mariann19:
Mond az neked valamit :
IRÓNIA...
@fzs.1933:
Egyről beszélünk, probléma?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

milyen jó is lehet most 2/3-al kormányozni!
Tudják már szerintem, hogy bármit is tesznek, azzal tiltakozáshullámot fognak okozni.
Innen meg már nincs messze a rendkívüli, szükség, vagy bármilyen állapot bevezetése a bomlott fejekben...
na jó éjszakát!

Küzdjetek a kétharmad Imolával :D

Birka eltűnt? Pedig csak kérdeztem egyet a bűnözőségéről :D

Jó társaság ez :D

Csak a Fidesz!!!
Na, mentem , nekem itt nem sok babér terem, jön a nyugdíjas klub "szeretem tagát" tagozata.
@fzs.1933: Jaaaajjjjj, ne kezgyed mán újra, mer mekkereslek, oszt' szétlőlek a StuG-ommal! :)
@fzs.1933:
Kösz a nyomatékot a Rogán féle netadó bejelentésről.
Saját szememmel láttam.
@dr kíváncsivagyok:
"Mond az neked valamit, hogy IRÓNIA?"
Valamit rosszul csináltam?
@Imola Helyesi:

Nekem nem híágyzik a te szimpátiád, szarok bele, mint a főnököd a NÉP akaratba!:)
@fzs.1933: csak két cikk, és nagyon nincs mit hozzá tennem:

Egészen biztosan nem most bukott meg a Fidesz

A politikájuknak már rég annyi, de ennyivel a választás előtt nem sokat jelent egy kis népszerűségvesztés. Orbán továbbra is a messze legnépszerűbb pártot vezeti, és addig nincs is min aggódnia, amíg nem születik meg a kádáristáktól a kokainistákig mindenkit meggyőző ellenzéki erő.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F11%2Ffidesz-kozvelemeny%2F

--

Most jönnek az igazán népszerűtlen dolgok

Nincs pánik a Fideszben a nagy és váratlan népszerűségvesztés miatt, de aggódnak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F11%2Fpedig_a_fidesz_csak_most_jon_az_igazan_nepszerutlen_dolgokkal%2F
@Marcellusca:

nem hiszem. a mikro.... csoportnak nincs humora. tagának meg van.
@taga20:

Két szép szóért, te is eladod a becsületed!:)
@fzs.1933:

elmész te stugoddal az én téharmincasommal szemben a tudodhová! :)
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Ékezet nélkül is értelek.
Szláv beütésem is van, a mekcsent is tudom alkalmazni.
offenzíva, ez a fasz is inkább harcolná bele magát valami kannibál törzsbe előételnek...

18:47
Reggel magyarázza ki magát a támadásba lendült Orbán
Reggel magyarázza ki magát a támadásba lendült Orbán

Előre tör a kommunikációs fronton Orbán Viktor: a kormányfő egyik interjút adja a másik után. Miután a Fidesz az utóbbi hetekben defenzívába került, most újra „támadásba lendült” a kormányfő vezetésével. A hvg.hu úgy értesült, a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban akarja megmagyarázni az elmúlt napok meglepő történéseit.

hvg.hu/itthon/20141211_Holnap_magyarazza_ki_magat_a_tamadasba_le
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Nincs pánik a Fideszben"

Szerintem hamarosan lesz...

"Egészen biztosan nem most bukott meg a Fidesz"

Ha itt az idő, olyan hamar kirúgják a széket alóluk, hogy eszmélni sem lesz idejük.
@jöttem:
Humoraaaaa??? Ne ba..! Ja, de. :)
@Imola Helyesi: csak nem? féltékeny vagy cica?:)))
imola, te mindig beleszalacc valami ótvar nagy faszságba!
@Marcellusca:

Jó, gyere. De azért olvass utána, miért lesz a kaszting. A tagának írt válaszomból kiderül. :)))
Emlékeztető:

A Mátrix című vígjátékból a laikusok azt tanulhatták meg, hogy amelyik világban logikai ellentmondás van, az nem lehet az igazi.

Be kellene tiltani talán :D
@tristen2005: ha így gondolod, mi az a mondat végén? ne legyél angyal!
ja és :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
fzs-t könnyen megtalálom, ha fent van. :)
Meghívom szakaszba, aztán kilövöm. Egy óra kitiltást (lehet) megér, ha ilyen imolaféléket etet. :D
@tristen2005:
"RESPECT, hogy bírod a hülyéket?"
Jól elszórakozom velük ezen a ködös estén.
Nem lehet mindíg a GDP-t elemezgetni, ápolni is kell az agyi elesetteket.
A hazai diliházak kapacitásai korlátozottak, így átmentem ma karitatívba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :D
Még tanújja a zinternyetet meg a blogolást. :)
@jöttem: Á, haggyuk! Abban semmi érdekes. :)
@Marcellusca:

na, döntsed el! nem csípem a határozatlan pasikat . :)))
Szerintem ez egy jól megtervezett játék. Imola ennyire nem lehet sötét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lehet. Csak most én nem. (Itten nem lehet.) :(
@Spániel:
A közszféra reform biztos lesz, mert az egyik megyeszékhelyen anyakönyvvezető a volt osztálytársam, járási anyakönyvi hivatalok lesznek 2016-tól.
Írta, hogy le is lép, mert már most is beledöglenek a munkába.
Csápoljunk, a fővároson kívül egyre több vidéki településen is tüntetnek.
@jöttem:
Olyan határozatlan vagyok.
Vagy mégse?
:D
@Marcellusca:

lesz egy másik kaszting is. de arra csak azok jöhetnek, akik végigülték az elsőt.:)))))
@Imola Helyesi:
Gratulálok Imike!
Tökös csaj(?) vagy, de komolyan!

Jancsó Miki bácsi, Fábri Zoltán, Katkics Ilona, Makk Károly, mind utánad sírna (a teljesség igénye nélkül), amekkora színész vagy!
De azért valld be, most egy kicsit túltoltad Béla:
„Orbán jó miniszterelnök. Orbán azonkívül egy úriember, aki tűri a sok alázást, pl. azt is, ami ezen a blogon zajlik. Orbán olyan, mint az emberek többsége nálunk. Orbán okos.”
Te, láttad a könnyeidtől azt amit beírtál?

Szórakoztató vagy. Az a szerencsém, hogy nem veszlek komolyan, ahogyan te sem teszed itt senkivel.
Nem akarsz ellenzékből… esetleg? Hasznos lenne, és most még van időd (egyelőre) dönteni.
@Mariann19: Végre. Csak így működik a dolog, ha a vidéki városokban is felemelik a seggüket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

igen, mind a négyen! :)

Érti az, akinek szólt!!!!
@taga20:

Benned szunnyadó szent tüzek
Õrizd, meg a lelkedet
Az egyetlent, ami csak tied
Õrizd meg az életedet

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/7467/ossian/orizd-meg-a-lelkedet-zeneszoveg.html
@fzs.1933: :D

Nem ösmerem a zösszes nagyvasat. Csak, ami nekem is van. :)

Most dógozok, hogy kifejlesszem a Tigrist. Én hüjjje, eddig bohóckodtam az önjáró lövegekkel. :)
@Marcellusca: enézést, az elsőt kérném!:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Már nem is tudom hol olvastam, hogy a posztíró olyan, mint az egyszeri traktorgyári munkás: bármit visz haza, T34-es készül, ő meg bármiről ír, Targoviste lesz belőle!
@látjátok feleim szümtükkel: Lesz targyalasa, Andre nelkul. Tavolleteben az ugyesz felolvassa a vadat, mocskosgyurcsanykottacocacolafarmernadrag stb, majd bejelentik, hogy Andret nem tudjak megbuntetni a diplomaciai mentesseg miatt, de lesz egy papir, amit lobogtani lehet, hogy Andre ragalmazott ugy, hogy a tabor meg lesz nyugtatva, ismet. Ugyan az lesz, mint ami volt a MOL-os Hernadi ugyben.
Esetleg behivjak tanukent.
@Spániel:
.
Mi a baj?
Közintézmény ügyfélszolgálatán sorszám kiadás állóhelyre 20,- Ft/perc, üllőhelyre 50,- Ft/perc, előjegyzés 200,- ügyfélablakonként.
Ez jobb?
@glinolid:
.
Színjáték a csökkenteknek.
Mint a nem is volt taggyűlésről felvett jegyzőkönyv.

Orbán mondhatta volna, csak perelj, tök mindegy miért, mert mi megmutatjuk.
De mit? És kinek?
A csökkentek úgyis csak azt látják, hogy lám, lám na ugye, nincs félnivalója, perrel védi ártatlanságát.
Valaki mégis deflorálta.
@Mariann19:
Már írtam: internetadó elleni tüntetések közül az igazi civil kurázsit a balatonakárhol kiálló 5 (ÖT!) fős tüntetés tanúsította. Ennyi meg egy baráti körből is összejön a legkisebb faluban is.
Már bánom, hogy nem mentettel el a képet, most már sehol sem találom.
@glinolid:
Kivéve, ha Amerika meglépi, hogy lemond a Jóbarát diplomáciai mentességéről (ha már ő nem teheti) és rágalmazási perben HELYE VAN KÖZÉRDEKBŐL a becsület csorbítására alkalmas tény B I Z O N Y Í T Á S Á R A És a tárgyalás nyilvános....
@Knósszosz: haver, egyre jár az agyunk. nekem is ott van a kontrolcén, de beelőztél:)
van olyan mo-on, akinek vitya nem egy kókler?
@toportyánzsóti: viszont szivacsos agyrothadása lehet, ha ennyire zizi, hogy saját magát jelenti fel a retek klubnál. Kicsit gyorsabb lett volna ha rögtön a NAV-nál kopogtat. Bár, azt még meg is úszná.
forgatókönyv:
-péntek reggel orbán nyilatkozza, hogy vida tökös nő, goodfriend egy macskajancsi
-szombaton az usa nagykövetségen reggeli megbeszélés. eredménye:
-vasárnap az usa tájékoztatja a magyar külügyminisztert (aki elérhetetlen, mert futsalmeccs van), hogy goodfriend diplomáciai mentességét saját kérésére visszavonták
-hétfőn reggel goodfriend kérelmet küld a bíróságra, hogy akkor kezdhetik kedd reggel a pert, ügyvéd neki nem kell
-kedden reggel futó előadja, hogy sérelmezik és kártérítés, goodfriend elnapolást kér péntekre
-pénteken goodfriend beállít egy zanzásított háború és békével, 400 oldalon, fotókkal, tényekkel, hangfelvételekkel, amit az amerikai kormány adott át, hogy állampolgára meg tudja magát védeni a magyar bíróságon. rá öt percre ugyanez kimegy minden szerkesztőségbe emailen, plusz polt péternek

szerintem ezt se habony, se orbán nem ismerte fel. az amcsik hasra nem blöffölnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A fő PR csapásirány: " Aki több megyén jár keresztül, az jobban jár" "Aki eddig 40 ezerért vette a matricát, most csak 5 ezerért veszi"
Ezek TÉNYLEG nem számolnak azzal a párszázezer emberrel, aki eddig egyáltalán nem vett matricát!
Az annyitisér! (tehát senki)
@Imola Helyesi: Kiscicám, remélem nem azt akarod mondani, hogy vívődsz.
@Spániel:
A következő évben lesznek a nagy mértékű szociális elvonások, amelyek leginkább a falvak lakóit érintik.
Ezek az emberek nem tudják felemelni a hangjukat tüntetéseken, mert félnek és nehezen szervezhetők.
Sok százezren vannak, és az ellenzéki erőknek nincs pénzük arra, hogy egy-egy helyszínre szállítsák őket.
Az azért nagyon biztató, hogy már az egész országban aktivizálják magukat az emberek.
Vélemény? :D

A Fidesz végnapjai

Minden politikust és minden pártot utolér a sorsa, nemigen lehet megúszni. A rendszerváltó erők szinte mindegyike elpusztult már Magyarországon, mert képtelen volt fogni az új adást. Bukott az MDF és az SZDSZ, az FKGP és a KDNP, eltűnt a MIÉP, összeomlott az MSZP.

A Fideszt az egyember-centrikussága tartotta össze, és az is fogja tönkretenni. Ahhoz, hogy egy politikai erő friss maradjon, értse a világot, reagálni tudjon arra, ami történik, mozgásban kell lennie. Ám a kontraszelekció gyilkol. Ma így ránézésre – már és még mindig – Orbán Viktor az egyetlen, aki nagyjából tisztában van vele, krízishelyzetben mit kell mondani, hogy kell dönteni. A netadó visszavonása ezt igazolja – ám az, hogy ennek a szövegnek az elején olyan sok pontot sorolhattam fel, azt mutatja: a varázserő kopik, a varázsigék nem működnek. A rezsicsökkentés szuper szó – hatását tekintve –, csakhogy minden helyzetben képtelenség bevetni. Működött, működgetett, és hopp, egyszer csak nem működik többé tökéletesen. Hiába, Habony Árpád sem isten, és egyedül is van. Nincsenek Pokornik, Kövérek, Áderek – nincsenek nekik színvonalas utódaik sem. Nincs felkészült és népes döntéshozói kör, néhány emberes boszorkánykonyha van csak. A valóság így mind messzebbre és messzebbre kerül.

Oké, az összeomlás még odébb van. A Fidesz zuhan ugyan, de biztosan vezet – kompetens ellenzéknek pedig egyelőre se híre, se hamva.

Kompetens ellenzék azonban Őszöd nyilvánosságra kerülése idején sem volt. Később lett. Lett szupererős Fidesz, meg lett két új parlamenti párt is, Jobbik és LMP. Aláhúzom még egyszer: két új párt. Mi kellett ehhez? Az, hogy Gyurcsány Ferenc ragaszkodjon a hatalomhoz. Ez Orbán Viktornak is menni fog, nyugodtak lehettek. Persze nincs is miért – és hova – sietnie még.

cink.hu/a-fidesz-vegnapjai-1669814280
@kekex:
Bár minden településen lenne civil kurázsi, ahogyan fogalmaztad.
Nagyon elkeseredett emberek lehetnek azok, akik levetik a félelmeiket olyan helyen, ahol mindenki ismeri egymást.
Ilyen ellenállás azoknál az embereknél lehet, akiknek nincs veszteni valójuk.
@jöttem:
Öröm, sőt felemelő volt látni az ország egészére kiterjedő szervezkedést.
Készítsd a listát, de jó hosszú legyen!
@Imola Helyesi: Biztosan egész sok fidesz szavazó nézi.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem tisztem a dzsentriket védeni, nincs is miért, ám ne sértsük meg őket alaptalanul... ezek nem dzsentrik... azok, minden "hibájuk" (bár ezt csak most látjuk annak) mellett tömegesen voltak ott "hol a vas a húsba mar"... (s ezek nem is tolvajok... mind egy-egy kicsi tartuffe...)
@dr. jenőke (jenőke):

"_Közintézmény ügyfélszolgálatán sorszám kiadás állóhelyre 20,- Ft/perc, üllőhelyre 50,- Ft/perc, előjegyzés 200,- ügyfélablakonként._"

Látom, elemedben vagy:)
hmmmmm, akkor ezek szerint kiröhögi az álfüggetlen cöföt is :D

A Nemzet nem csak azt tudja biztosan, hogy Merkel Magyarországra jön, de azt is, hogy nem találkozik "álcivilekkel"

Ilyen jól értesültnek lenni.

444.hu/2014/12/11/a-nemzet-nem-csak-azt-tudja-biztosan-hogy-merkel-magyarorszagra-jon-de-azt-is-hogy-nem-talalkozik-alcivilekkel/
A Rochesteri Egyetem egyik kutatása tudományosan is alátámasztotta, hogy az agy normális napi működése során melléktermékként olyan fehérjék keletkeznek a neuronokban, melyek hosszú távon károsak az agyműködésre. Ezeket a fehérjéket csak alvás közben tudja üríteni a szervezetünk, így ha nem alszunk eleget, bennmaradnak az agyunkban, és lassítják problémamegoldást, az információfeldolgozást és rombolják a kreativitást is. Ez érzetre olyan, mint az álmosság, de a koffein már nem segít rajta.

Az alváshiány a teljesítménycsökkenés mellett rengeteg egészségügyi problémát is okoz, szívrohamhoz, agyérgörcshöz, cukorbetegséghez és elhízáshoz is vezet, mert növeli az éhségérzetet. Ezen kívül felborítja a hormon- és hőháztartást, növeli az izmok reakcióidejét, gyerekeknél pedig hátráltatja a természetes növekedést is. Az alváshiánnyal jelentkező stressz pedig öregíti a bőrt, és gyengíti az immunrendszert.

Szóval jó éjt mindenkinek. :D

444.hu/2014/12/11/alvas/
Bazzz...előbb a HIR24 híradóban Jóbarátot kérdezték a feljelentésről.
A röhögéstől nehezen jutott szóhoz... :D
Szerencsétlen Futó ügyvéd meg olyan kis lelkesen csaholt, hogy Rákosi elvtárs is büszke lenne bolsevik elvtársaira.
Szégyen ez az ország.
Az amik helyében letenném a bizonyítékokat és Piktorka mehet Jekatyerinburgba, orálmuzsiknak.
@taga20:
Igen, van olyan.
Jártam én már olyan echte veretes fideszes idiótánál, hogy olyan lebutult állapotban jöttem ki a házból mintha egy liter alcsútbasznádi kerítésszaggatót ittam volna. A röhej, hogy pont a parlamenttel szemben lakik a Bem rakparton egy ötödik emeleti lakásban ami olyan lepusztult, amire szavak nincsenek.

Szóval ilyen körülmények, kosz, dzsuva, ganaj és ordító szegénység. A hűtője egy HB 240***-os (Lehel), ezt még valamikor a Tanácsköztársaság idejéből hagyta neki ott valami időutazó, namostan ennek volt leszakadva a mélyhűtőajtaja. Mondtam a nyanyának, hogy ha kapok, azt is csak bontásból és kiszállással együtt legalább hatezer alsó hangon, mert ki kell menni érte Dunavarsányba és nekem még ennyiért sem éri meg. Jött a rikács, hogyhátneki ennyi pénze az sosenem lesz, mert a nyugdíja nagyon kevés és így sem eszik húst csak két hetente egyszer, meg valamilyen gondozási szolgálat ingyé visz neki egy marék meleg ételt hétfőtől péntekig. Azt nem akartam mondani neki, hogy nem is kell tökéletes ajtó ami jól zár, mert elég a régit odailleszteni, a retektől amúgy is odaragad hermetikusan.

Szóval ott álltunk az ablak előtt, kimutattam a parlamentre és epésen megjegyeztem, hogy ezeket az állapotokat teccen megköszönni a ganénak ott szembe, aki most a főnök. Ne tudd meg...
Há...há...háááá... repülősó, szalmiákszesz, koffein injekció, rozmaring tea... majdnem megpusztult a szerencsétlen. Hát mit képzelek én? Az az ember majd belepusztul abba a sok munkába, hogy nekünk jobb legyen, merazelmútnyócév és gyurcsánybajnai... és mindezt úgy mint egy begerjedt wurlitzer amit csak úgy tudsz leállítani, ha szétvered ólmosbottal. És dolgozik éjjel nappal, nem pihen csak dolgozik és blablablabla... Mondtam neki, ha a lopást munkának hívjuk, akkor valóban felül teljesíti a nap 24 óráját, az biztos. Úgy bevágta mögöttem az ajtót, hogy másik három meg kinyílt a lépcsőházban.

Szóval ha ezt veszem alapul, akkor "van olyan mo-on, akinek vitya nem egy kókler"
Elképesztő.
@Knósszosz:
Majdnem hasonló szitu, csak kupis volt az illető... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az IT szakma sem menekül, mi?
Majd kipihened áprilisban, ott van Halászi+a fröccsök:))
Kitartás! Vagy be...?
@Nofert Ari: jó látod:) de eszt má láttam.
más! egy kérdés. miért gondolják is sokan, hogy te vagy angyal? ahogy elnézem a kommentjeidet nem te vagy ő.
ako, mé pont ako regeltél, mikor őt kibaszta boli?
aszt azé nem mondom, hogy nem tudok dugni emiatt, de érdekel:))
@Knósszosz:
Naaaaaa.... nem ingerelni...
Söröd, Csoki?
@taga20:
Pedig erre tippeltünk volna, hogy miért nem... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az is, meg ajándék Jégermájszter is:)
Azt csak óvatosan, mert finom és hamar fogyja magát...:))
@taga20:

Mindenesetre jól felkészült belőled a haverod!:)
NINCS HOVÁ HÁTRÁLNUNK DECEMBER 16 18.00

BUDAPEST
József Nádor Tér

BÉKÉSCSABA
Kossuth tér

DUNAÚJVÁROS
Táncsics Mihály utca 1/A Főiskola előtti tér

MISKOLC
Hősök tere

NYÍREGYHÁZA -
Bethlen Gábor utca 1 (Posta előtt)

PÉCS
48-as tér

SIÓFOK
Fő tér, Gáti-gödör. (A művelődési központ előtt)

SZEGED
Aradi vértanúk Tere

SZOLNOK
Tiszai Hajósok Tere

SZOMBATHELY
Március 15 Tér

TATABÁNYA
Fő tér Életfa

HELSINKI
Helsinki Center

BÉCS Stefantzplatz

BIRMINGHAM
St Martin Church - 17.00

BRISTOL

BRUXELLES
Punto Democratico Bruxelles Asbl

NEW YORK
Hungarian Consulate
@Marcellusca:

Látom, a hormonháztartásod rendben van.:)))))

Nem tudom mit szólna a család, ha ebben az öltözékben teljesítenék szolgálatot. :))
@Knósszosz: haver, most óvatosan ülj le, boncsá egy sört és megnyugszik a beteg!
tudod úgy, mint piedone a hídon, mikor az a szemét terenszhil felnyomta a nyomiközpontba:)))
@tristen2005: ne parasztkodj koma! soha nem szívattalak.
erre gondolj:)
@taga20:

Érzékeny lettél, mint a Vida!:)
@Mariann19:

már kiplakátoltam, ahogy látod. kissé sok időbe telt, mert lelki életet éltem közben. :)))
@tristen2005: csak adom a szűzkurvát, ne vegyél komolyan!:)))
@taga20:

Kérek egy ibolyát, adja a drágábbat, bótos úr!
Bölcs legyen a virág, másképp az élet elborul.
Tudjon az szavakat, ismerje még a női lelket is,
Mert ugye a női lélek, olyan mint az április.
@taga20:
Én teljesen nyugodt vagyok, semmi szükségem különféle gyógymódokra. Imike esetleg mesélhetne, de sajna nekem ritkán válaszol. Megértem.

"A hangyás ott van a hídon" - jaja!:))
@Knósszosz:

"Há...há...háááá... repülősó, szalmiákszesz, koffein injekció, rozmaring tea... majdnem megpusztult a szerencsétlen. "

Hüüüüüülyeee:))))) Meghaltam:)))
@Orica Középföldi:
"Hüüüüüülyeee" - nem, katolikus!
Ne halj meg kedves pszichológus néni, jó?:)
A kedvemért!!!
@parti_giano:
Lali kupakol?
Ki sem nézem belőle:O
Ez egy jó precedens lehetne nálunk is, csak kérdés lenne-e hozzá elég bátor bíró, merné-e?

www.blikk.hu/blikk_aktualis/visszakapta-penzet-amit-a-nyeroautomataban-vesztett-el-2312031
@Knósszosz: én a stonest se néztem ki belőle, max a boney m-t. erre tessék, még olyan sokat is képes értük utazni.
@Knósszosz: nekem imola omlik az ölembe, neked orica! cserélnék veled:))
na megyek aludni, me még van két nap ahétből!
csáó, ámigo:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"offenzíva, ez a fasz is inkább harcolná bele magát valami kannibál törzsbe előételnek..."

Nem semmi kívánságaid vannak:)))
@jöttem:
"Mert lelki életet éltem közben."
Csak remélni tudom, hogy jó irányba fordult a lelked, és minden oké.
@Mariann19:
köszi:)
az én lelkem stabil. van egy nagyon kedves barátnőm. roppant tehetséges és kreatív. de időnként hajlamos mindezeket elfelejteni. emlékeztetni szoktam rá.
gerjesztettünk egy kis energiát. kitart egy ideig.
@Mariann19:
Nem akarásnak nyögés a vége.
SOKKAL nehezebb körülmények között is (háború, illegalitás) meg lehetett szervezni az ellenállást, lényegesen rosszabb technikai körülményekkel.
Viszont ha most az ellenzék aktivizálná magát, azzal összezárnák az elkóborolt báránykákat!
Hagyják még a fideszt leszalámizni önmagát.
Habony ebben az ütemben hamar elintézi az ellenzéknek a 2/3-ot.
@Nofert Ari:
Eltekintve attól, hogy Gyurcsány nem ragaszkodott a hatalomhoz, mert időben lemondott. A hatalomhoz az mszp-szdsz ragaszkodott. És milyen jól tették! Van fogalmad arról, hogy mi lett volna az országgal, ha "ezek" vezényeltek volna a világgazdasági válságban?
50-70 %-os "magyar" banktulajdonnal? A "nem leszünk gyarmat" feelinggel?
(a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg szlovénjét vagy izlandiját!)
Lehet hogy volt már, de akkor is. És szőrszálhasogatásnak tűnik, de nem az.

Szóval: nem 12 _százalékot_ esett, hanem 12 _százalékpontot_, és ez nagy különbség.

Ha 38%-ból 12 _százalékpontot_ esik, akkor az 26%, vagyis 31,5%-ot esett. Majdnem 1/3-ot.
Ha pedig 38%-ból 12 _százalékot_ esik, akkor 4,56 százalékpontot esik, az kb. 33%-ra.

Nagy különbség. Nem mindegy, hogy elvesztette a támogatói harmadát, vagy elvesztette a támogatói huszadát.

(És igen, az index is fasságot írt, de nekik korábban többször is jeleztem ha fasságot írtak, de válaszra se méltattak, szóval ők le vannak szarva.)
@parti_giano:
Én egy szar vagyok, mert az irigység...
Ma 15:10 -kor láttam az Emirates A 330-as madarát felszállni Ferihegyről. 31L volt a pályairány, senki... én voltam egyedül spotter pozícióban, de nem fényképeztem.

Gyönyörű vas, a Trent 700-as hajtómű hangja meg totál tolás közben... na, azt nem lehet ide írni.

Jégermájszter és Stella, de csak kicsit.
Most álmosság...
.
Altató, annak aki aludni akar.
Szép almákat, jó pihenést.

HUNYADY ISTVÁN: Lázár védőbeszéde

A halott béna, hallgatag s hideg.
Én mégis itt vagyok. Ki fejti meg?
Ez két húgom: Márta és Mária,
Velük lelkendezik Bethánia.
Ti láthattátok: honnan léptem át:
a kőlapot s a sziklasírt magát.
Szemembe még az éjek-éje mar,
pilláimon zsibong a dögrovar.
E barlang, amely börtönöm helye,
elomló testem szagával tele.
Ti tudhattátok; Lázár hova lett:
Befalt a föld, mint profétát a cet.
Megtért, Uram, a siratott tetem
és csodádról bizonyságot teszen.
Bejártam én a nagy Csönd partjait,
Isten volt, vakom, aki visszahitt.
Most némák vagytok: a röhej, szitok
belétek fúlt, ó, farizeusok!
Ti mind, kiket a betű átka nyom
nem értitek, hogy ennyi irgalom,
halálerős, tüzes jóság lakott
abban, kit gőggel megtagadtatok.
Megcsalt szemünk s szívünk. Megcsalt a pár
koldusrongy minket. Krisztus Ő, a Király!
Szelíden állt és sírt az Ács Fia. Siratta hívét:
Lázárnak ismét meg kell halnia.
.
.
Esti mese, verseket nem kedvelőknek.

Farkas István:
Hogyan vállaljunk közösséget egy vaddisznóval?
(részlet)

Mire jó egy ember?

Az ember bármire jó, csak embernek nem. Jó munkásnak, szolgálónak, papnak, tanítónak, politikusnak, jó zenésznek, favágónak, vadásznak és még számtalan célra, de embernek használhatatlan. Bár sűrűn emlegeti ember mivoltát: kiáltványokat szerkeszt, választásokat szervez, szerződéseket fogalmaz, szövetségeket köt, de ettől nem lesz ember, mert ezek mind csak papírok. Ember lenne, ha szeretné a vaddisznót élni hagyni, ha szeretné a másik embert élni hagyni, ha szeretné az életet élni hagyni. Ember lehetne, ha segítené a másik embert emberré válni, ha segítené a pusztulót megtartani, ha segítené a virágzót kibomlani. Ember lehetne, ha beérné azzal, amivel a vaddisznó beéri, azaz hogy vaddisznó maradjon. A szükségessel. De ez nem megy neki. Nem is akarja. Valamikor tudta, de elfelejtette.

Van-e a vaddisznónak és az embernek közös vonása, találkozási pontja?

Alig. Egy kis kukoricaföld, némi fürdő-ivóvíz, a levegő és a napfény. A tisztálkodási és egészségügyi szokásaik. Kis erdei tisztás, vadmálna, szarvasgomba. A többi pont ellentétes. Az ember megeszi, hasznosítja a vaddisznót, a vaddisznó kerüli az embert és csak ritkán eszik belőle.

Kell-e együtt élni a vaddisznóval?

A vaddisznó szerint nem. Az ember szerint sem, csak addig, amíg a vaddisznó hasznos, jó valamire, de egyre kevésbé az, már csak játéknak jó. Célbalövésre, mint a vidámparkban a hurkapálcika. Ajándékként. Virtusból.
.
A kdnps meggondolta mgaát.
endresy.blogspot.com/2014/12/harrach-es-rinocerosz.html
már van szegénység.
De sikeresen küzd ellene
@Mariann19:
Tudod Mariann, én nemrég jöttem rá, hogy gondoskodás-függő vagyok. Szeretem, ha az embereknek szüksége van rám. Jobban mondva igénylem. Hogy ez most jó, vagy rossz, azt nem tudom megítélni. Még pótcselekvés is lehet.
Mindenesetre örülök a felismerésnek. Mire megöregszem, megismerem önmagam.
@Sir Bates dö Hól: A régi rómaiakat is tiszteljük, de nem hallgatjuk el, hogy dekadens korukban pávatollat dugtak le a torkukba ...

"A számadó, a mogorva vénember letérdepelt, fejét verte, sírt; hogy hagyja a jószágot pihenni legalább délig, nem bírják a nagy vizet, életére esküdött, hogy délben elviszi hiánytalanul, semmi baj nem lesz, nem lehet most nekimenni, ő megy előre gázlót keresni a fiaival.
A gazda nem törődött a beszéddel, egyre vadabbul őrjöngött.
Most elnézték, amit a gulyások csináltak, ahogy felverték a sárbul, fektibül a szegény állatokat s nekihajtották a nagy víznek, amerre a gazda parancsolta. Simoninak az volt az érzése, mintha a gazda erőszakkal verné a veszedelembe a csordát.
Hosszú ideig, egy-két óra hosszáig csak ment, úgy ment a szarvas sereg a nádason, bőgve, úszva, egymásra tolulva, tülekedve, lihegve.
A kis borjak elmaradtak a sáron, s utánuk bégettek, míg el nem merültek. De most már nem volt megállás, csak hajrá tovább.
Egyszerre csak egy nagy áradatba értek, ahol úgy rohant a víz, jégtáblákkal, de azon túl a száraz part intett.
...
A gazda a hajón kísérte őket s az örköket, kötélen vonta a vezérbikákat magával.
...
Simoni visszanézett. Rettenetes volt látni, a szegény barmok nem bírtak kijönni a szárazra, tízével, húszával merültek el a vízben, s az ár sodorta őket lefelé, isten tudja hová.
Az ég szürke volt, nagy köd, semerre sem lehetett látni.
Déltájban, mikor összeszedték magukat, csak nézték, ahogy a számadó gulyás élete kockáztatásával a hajóval harminc-negyven darabot kihozott a nagy vízből. Csak diribdarabja maradt a gulyának.
A gazda ott állott a hegyen.
– No gulyás – azt mondja –, te felelsz ezér. Kétszáz marhád vót, fele se telik ki a káromnak.
A gulyás szeméből ömlött a könny."

Régen előfordulhatott, hogy pszichopaták romlásba döntöttek egész országokat akár, de a 21. században azért csak több eszköze van egy népnek, hogy megvédje magát a saját pszichopatáitól, nem?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Bocsánat. Móricz Zsigmond: A nagy fejedelem, Második könyv
@kekex: Most ezt a román szövegére írod? Mert az nagyon érdekes, fontos információ, hogy Csaucseszku is azt káprálta a népeinek, hogy védjék meg az ország függetlenségét, miközben ŐT támadták. :)
Kéne valami kézikönyv az idegbeteg/ pszichopata diktátorok természetrajzáról.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Bár a kérdést nem hallottam, de látszott, hogy válasz helyett elnevette magát a Goodfriend. :)) Nagyon vicces volt.
Mondjuk kissé megalázó nekünk is, minket is éget ezzel Orbán, nemcsak magát. Amúgy igaza van Goodfriendnek, ezen már csak röhögni lehet.

Szenzációs külföldi riportot láttam utána: Nicaraguában ezrek tüntettek, mert hongkongiak csatornát akarnak építeni. Öreg bácsika: Nem akarjuk, hogy a kínaiak idejöjjenek, mert sokan vannak, és kiesznek mindenünkből! Itthon mondana hasonlót, elsőnek a liberálisok rasszistáznák le. Ezért (is) van még Orbán hatalmon (mert a nép félelmeire épít).
@vigyüktúlzásbaadolgokat: egyrészt nem tisztelem, hanem próbálom megérteni (mint az épìtészet: minden kor a maga idejéről szóljon> szépek a barokk paloták, de most az acél-beton-üveg-s mennyi új anyag kora van!)... másrészt nem védtem őket, csak jeleztem, hogy ott voltak, s tették a dolguk, mikor annak volt ideje (mi isa második kaszt a dekkánon? s vajh' miérr?)... harmadrészt ezekben semmi dicső nincs, még a ludovikás vén gyökérben sem, hiába hivatkozik arra... mint, ahogy a jobbikot is szembeköpnék a budai kitörést végzők...

(én nem ismerem az antropozófiát, faék egyszerűségű gyerek volnék, de annyit gondolok, hogy mindent a maga ideje szerént kellene megítélni, s nem az eredmény ismeretében -más viszinyrendszer alapján- a távoli jövőből)...
@Sir Bates dö Hól: "mindent a maga ideje szerént kellene megítélni, s nem az eredmény ismeretében -más viszinyrendszer alapján- a távoli jövőből)..."

Én a nemesi világ dekadens jelenségeire hívtam föl a figyelmet, párhuzamba állítottam a MI, JELEN korunk negatív jelenségeivel.
Ne jöjjön vissza a földesúri világ! Szép volt, hasznos volt a feudalizmus a maga idejében, de az ideje lejárt. Aki nemest akar játszani tőlem nyugodtan megteheti a saját pénzén, a hagyományőrző körben, de ne a Parlamentben, az adófizetők pénzén. :)
@xclusiv:

Gyere máskor is szőrszálat hasogatni. Itt szeretjük a számokat:)
Én arról is elmélkednék, h januártól h verik szét ISMÉT a kormányhivatalokat...
"Azt mondta a miniszterelnök, hogy "[a] mi filozófiánk élni és élni hagyni."

orulunkvincent.blog.hu/2014/12/12/elni_es_elni_hagyni_fidesz_modra
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Dicséretes, sőt remek filozófia.
Nagy kár, hogy eddig csak az első felét (és azt is túlzott mértékben) tudták megvalósítani!
A Mandineren találtam. Szupi!
Robinzon Kurzor 2014.12.11. 13:35:18
Amúgy ismerős-e a szitu?

"A közmegegyezésnek vége.

Az ország rádöbbent, hogy a hatalom nem fogja teljesíteni ígéreteit. A gazdasági hanyatlás következményei már a munkásság elitjét és a szellemi középrétegeket is elérték. A közvélemény nem hiszi többé, hogy értelme volna az újabb és újabb áldozatoknak.

A vezetés elbizonytalanodott. Nem érti, miért képtelen megfordítani a romló irányzatokat. Sejtelme sincs, mit kezdjen a hirtelen fölerősödött elégedetlenséggel. Egyre kevésbé ura a tetteinek. Megosztottságát egyre kevésbé képes leplezni.

Az apparátusok nyugtalanok. Érzékelik az indulatok gyülekezését. Tapasztalják, hogy a szokott fogásokkal már nem mindig lehet engedelmeskedésre bírni az embereket. Nem találják a bevált közvetítőket: a párton kívüli tekintélyek visszavonulnak a hivatalos politika szolgálatából, a párttagság kezelhetetlenné válik.

Az általános elégedetlenség megszemélyesíti tárgyát. Ahogy korábban a konszolidációs korszak sikereit, most a korszakvég kudarcait azonosítja az ország Kádár Jánossal. A pártfőtitkár népszerűsége gyorsabban devalválódik, mint a forint. Egyetlen dolog van, amiben ma munkástól pártkáderig mindenki egyetért:"

Szűrés
Válasz erre
Robinzon Kurzor 2014.12.11. 13:36:00
Jaj, elkúrtam, benne maradt a Kádár János ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
444.hu/2014/12/12/orban-kezdodik-a-higgadt-nyugodt-es-kiszamithato-kormanyzas-idoszaka/

Mégis,honnan a'facból vetíti előre a következő három évet amikor másnapra sem tudják mit tegyenek a nagy kapkodásban!

444-ről
"Az ellenfeleink még nem törődtek bele, hogy a következő három és fél évben a dolgok úgy mennek majd, ahogyan azt a választópolgárok eldöntötték, és a kormány érvényesíteni fogja a programját és végigviszi Magyarország megújítását.”
Orbán azonban nem akarja kampányüzemmódban működtetni a Fideszt"

kampány=hazugságüzemmód

Szeretné valahogy letenni a gépet,de
túl sok,már a mocsok a leszállópályán,hogy ez simán menjen!!
Vannak akik nem feledékenyek,mint a birkái!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Erre mondják azt mifelénk: Kutya a kutyát megismeri.
Lefordítva: Rokon lelkek, ha találkoznak.:)
Ez lenne a beharangozott szuperinterjú? :)))

444.hu/2014/12/12/orban-viktor-is-megpisiltetne-az-ujsagirokat/

A kommunikációs bomba, ami mindent megmagyaráz??

Szerintem csak frázispuffogtatás OV módra.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Valaki rosszul fordította németből magyarra Orbánnak.
Mert nem lében und lében hagyni, ahogyan ő értelmezi.
Azt mondja Viktorovics nertárs, hogy most állnak át kormányzati üzemmódba.

Kérdés, hogy nem kéne a váltókezelőt minél előbb leváltani?
Már régen volt a választás, az amelyiken a kormányt kezelőt választották. Áprilistól nem értek rá váltani?

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=182300

RÖHEJ!
@látjátok feleim szümtükkel:

Kis naiv fejemmel nem értem. Valóban azt gondolták, hogy mindent megoldanak egy-két újságcikkel és interjúval?
habony kartárs szereplésire messze rezonál dr, futó barnabás produkciója rágalmazás ügyben, miszerint andré gooodfriend kollega télleg röhögve mondhassa, hogy itten bármi előfordulhat. hát köll ez nekünk, elvtársak? hát köll ez nekünk, hogy komojságainkat az imperializmus vaskeze megalázza? hát hijába reszelem én a szívlapátomat hűvös halomba?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Azt mondta a miniszterelnök, hogy "[a] mi filozófiánk élni és élni hagyni."

Értcsük.
Vegyünk mi is 170 millás házat szülői támogatásból, meg adjunk a gyerekünknek svájci bankszámlát, meg 4 éves gyerekünknek vegyünk 120 millás lakást hitellel. ja és koncertre is elmehetünk a föld túlodalára.

Egy baj van, hozzánk rohan a Vida hivatala és 5-6 millás hasonló családi ajándék után 3 éves vizsgálat alapján eltitkolt jövedelmet kiált, az élni hagyottakhoz meg ha ki is megy, két napos, meg egy hétvégés vizsgálat után mindent rendben talál.

RÖHEJ!
@dr. jenőke (jenőke):
Ja, örüljünk, hogy életben hagy és lelkesen éjenezzünk?
Végül is, csak a javunkat akarja...
@jöttem:

Azt.

Szerintem újabb nagy pofon nekik, hogy a többségében fideszes bp-i polgármesterek is hőzöngenek az új fizetős utak kitalálása miatt.
@látjátok feleim szümtükkel:
Azt azért ismerjük, hogy a marketing kormányunk egyik alapvetése, miszerint mindig az ellenkezőjét mondja, mint amit tesz.
Csak nappal és éjjel hazudnak.
@látjátok feleim szümtükkel:
Azok meg kapnap egy rövid SMS-t, a belügytől:
"KUSS!"
Itt szépen le vagyon írva, miként is értelmezi Orbán Viktor kormánya az érintettekkel történő konzultálást. Mert ugyé a levelezséről leszoktak.

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2014/12/12/ekaer/
@hacsaturján:
.
Nomármost.
Futó?
Képzeld egy sakktáblára. Biztos, hogy futó?
Goooooodfriendnek az USA engedi a pereskedést, és azt, hogy hozza szabadra a korrupciós ügyeket.
Miután a korrupciózás legkevesebb kétszemélyes, mint a házasság, furcsa következmények lehetnek.
@hacsaturján: a FutóB_olond tegnapi megszólalását követő jogász ismerőseim felváltva röhögtek hangosan, vagy éppen falat vakarva ordítottak a fájdalomtól
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Még a reggelit is vacsorára eszik.
Semmi nem igaz, amit tesznek.
@dr. jenőke (jenőke):

nem képzelem el a sakktáblára, mer nem oda való, akárhogy is híjják. te is tudod, én is tudom, hogy az egész egy nagy marhaság. ugyibár, egy jogi képviselő nem azér megy perre, mer igaza van, hanem azér, hogy igaza legyen. döglött ügyvéden meg ölég nehéz piskótát dobálni. kösztem meg az andré között az a külömbség, hogy én sírva röhögök, penig még egész kézzelfogható módon is el lehetett vóna járni, bár annak a kockázata télleg biliborulás lenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

én ma reggel tuttam vóna odavágni őkelmit a lomnici zsenihöz.
Közös nyilatkozat

Mi, az elmúlt közel két hónap magyarországi tömegtüntetéseinek és külföldi szolidaritási demonstrációinak szervezői a 2015. évi költségvetés tervezett formában való elfogadása ellen, annak megakadályozása céljából, valamint a rendszerváltás óta soha meg nem oldott és erősödő társadalmi igazságtalanságok, az állam fokozódó működésképtelensége és a rendszerszintű korrupció elleni tiltakozásul hirdetjük meg akcióinkat.

Folyamatos ellenállással tiltakozunk, mert a szociális ellátások tervezett szűkítésével, eltörlésével százezrek életét lehetetlenítik el. Tiltakozunk a szegregáció törvénybe iktatása ellen. Tiltakozunk, mert a magánnyugdíjpénztárakat, devizahiteleket, különadókat szabályozó törvények a magántulajdonunkat károsítják meg. Tiltakozunk, mert továbbra is a korrupció árnyéka vetül az állami adóhatóságra. Tiltakozunk, mert az oktatásból, egészségügyből évek óta elvont pénzekkel a jövőnket lopják el.

Célunk a valódi részvételiségen alapuló demokrácia, a szólásszabadság, az átláthatóság, az esélyegyenlőség, a társadalmi mobilitás, valamint a hatalmi ágak kontrolljának és a civil és az üzleti szféra teljes szabadságának visszaállítása, megerősítése. Célunk egy erős, modern, európai Magyarország.

Csatlakozásra hívjuk a kormányzat eddigi és tervezett országromboló intézkedésein felháborodott, dühös és csalódott embereket, pártfüggetlen civil közösségeket, érdekvédelmi szervezeteket. Várunk mindenkit a költségvetésről szóló végszavazás várható időpontját közrefogó december 14-i és 16-i budapesti, vidéki és országhatáron túli tüntetésekre. Arra buzdítjuk a tiltakozásuknak hangot adni kívánó polgártársainkat, hogy további demonstrációkkal, flashmobokkal, állampolgári engedetlenségi akciókkal fejezzék ki elégedetlenségüket a fennálló kormányzati rendszerrel szemben. Mi is ezt tesszük.

Éljen a Magyar Köztársaság!

1000 milliárdan a tisztességes adózásért
60ezren a MAGÁN nyugdíjukért
Kreatív Ellenállás
Nem Némulunk El
Százezren az internetadó ellen

2014. 12. 12.

www.facebook.com/1000millia/photos/a.431771456924382.1073741828.431768776924650/588570084577851/?type=1&fref=nf
Végre!

"Szerdán viszont volt egy nagy civil egyeztetés, ahol abban megállapodtak, hogy a két csapat támogatja egymást, mozgósít a másik rendezvényére, és a jövőben jó előre összehangolják az időpontokat. Sőt, létrehoznak egy közös tüntetésnaptárat is, hogy elkerüljék a hasonló átfedéseket."

index.hu/belfold/2014/12/12/kiderult_miert_lesz_ket_napon_belul_ket_oriastuntetes/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
@kekex:
"Viszont ha most az ellenzék aktivizálná magát, azzal összezárnák az elkóborolt ebeket."
Nem biztos, hogy az ellenzéknek a megjelenése jót tenne a tüntiknek, mert a tömegek kiábrándultak a régi arcokból.
Jobb, ha civil szervezetek égisze alatt folyik az ellenállás, mert újdonságuk miatt reményt keltenek, és ez kell népléleknek jelenleg.
Bár az Együtt és a PM ifjú, rendkívül tehetséges és aktív politikusait szívesen látnám feltűnni a szervezők között.
@jöttem:
"Gondoskodásfüggő vagyok."
Amennyiben ez általánosan értendő nálad, az az emberek szeretetéből eredeztethető.
Mindíg patetikusnak tűnik ezt megfogalmazni, még az érzelgősség kritikája is megjelenhet, mert a mai világban nem sikkes az érzelmi világunk jelenlétéről szólni.
Kívánom, hogy ez nálad ne egy időszakos igény legyen, hanem végleges. Sokkal teljesebb életet lehet ennek birtokában élni.
@Mariann19:
Végigvonul az életemen. Ha nem ehhez alakítom a sorsom, szerencsétlen, majd boldogtalan leszek. Vagyis végleges igény.
@jöttem:
Ezzel a tudattal teljesebb lesz az életed.
Hasonló az életfilozófiám idevonatkozó része, eddig érzelmileg csak viszonzást kaptam.
süti beállítások módosítása