Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.02. 10:02 Fabius

Felesleges volt a nyálhabzás Putyin slicce körül

Címkék: orbán viktor putyin déli áramlat

Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a hűségesküt nem ám akárhol, egyenest a Nagy Büdösben. Az európai felszopósrácok nem túl népes tábora bővült egy önkéntes taggal, az meg a személyes pech kategóriába tartozik, hogy nagyjából egy félórája maradt kiélvezni a helyzetet. 

Aztán jött Cáratyuska és bejelentette: Nem lesz Déli Áramlat. Oszt jónapot

Orbánnak legalább annyi jutott, hogy a szövetségeseket hátba szúró hintapolitika-pornót volt ideje kiélvezni: legalább hírhedtté vált tőle, ha már se anyagilag se erkölcsileg nem érte meg. Tudja fene, most úgy látszik a LézerJanó által belengetett kényszerházasságot csak az egyik fél élvezi igazánputyin1.jpg

Hacsaknem, ugye, mert Seszták Miklós offshore-miniszter éppen most tesz róla, hogy a paksi bővítés átláthatatlan és szabadon elmutyizható legyen. Mi meg csak abban bízhatunk, hogy a "Ne dolgozz vasárnap" című kádéenpé javaslatban lesz tilalom a vasárnapi kokettálásra is. Elvégre legalább a vasárnapi mise után nem kéne semmi olyat tenni áhítattal eltelve, ami átláthatatlanul szégyellni való. 

Mi maradt így Orbánnak? 

Kihúzhatja magát, igazi jó csatlósként viselkedett mindvégig, Putyin pajti elégedett lehet "kisöccsével." Ő aztán putyini értelemben is szuverén állam szuverén vezetőjeként viselkedett - szemben Bulgáriával és a bolgár kollégával - főleg miután Alexej Miller elmondta neki mit is ért Medves Tesó pontosan ez alatt. Úgy húgyozta le hátulról az EU-s tilalmakat ahogy kell, ezért ha már pénzbeli és energetikai előny nem is, egy elismerő fejbiccentés és medvemosoly kijár neki. 

Legalább ennyi jusson. 

Mert az orbánhitűeken és az orosz befolyás visszatérését ünneplő fideszkomcsikon kívül mindenkinek világos lesz, Kedves Vezetőnk mekkorát taknyolt valójában. Az "Orbán úgy keni a világpolitikát, mint senki más" imázs oda van, ahogy oda lett a hanyatló nyugatról szóló mesékbe vetett hit is. Annak a bizonyos nyugatnak ugyanis tisztességgel orrba se kellett vernie az elszemtelenedő medvét, sikerült egy orrfricskával - adminisztratív úton - visszazavarni a helyére. A történtek után na ki lesz, aki páriává válik a nyugati társaságban? Igen, az, aki összekente magát medveszarral és ordítva hangoztatta, milyen jó meleg ez a valójában gyógyiszap. 

Azt a fürdést, gyökérkefe alatt visítást érdemes lesz nézni amit Viktor levág a közeljövőben, hogy a németek, az amcsik, a lengyelek, a balti népek és Európa úgy általában hajlandó legyen megint emberszámba venni. De a medveszag olyan, mint a lángossütőkből áradó égett olajszag: a bőrbe ivódik és nem illan el egyik napról a másikra nyomtalanul. 

 

 

631 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr766950631

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor vallása a Hatalom 2014.12.03. 09:11:21

Erkölcsös, hogy Orbán Viktor úgy váltja a világ és politikai nézeteit, mint a profi prostituáltak a partnereiket?

Trackback: Hitvány emberek hatalmon 2014.12.03. 09:10:26

Aki embernek hitvány, az Magyarnak alkalmatlan!

Trackback: Mennyit lop még Orbán? 2014.12.03. 09:09:28

Kérdezzük meg Orbán Viktort, hogy menyit fog még lopni a közvagyonunkból? Válasz lehetőségek: A: Még nem tudom. B: Közöd???? C: Amennyit csak tudok. D: 50 stadionra valót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sokadjára első! :)

Akkor sincs semmi vész. Megmondják, hogy mindig is Eurázsia ellen visltünk háborút, és kész!
Ó jajj...

"Mégsem épül szálloda a Dorottya utca 8-ban, jelentette be Giró-Szász András"

444.hu/2014/12/02/megsem-lesz-belvarosi-szallodaja-giro-szasz-andrasnak/
Mi lesz itt ma? Szegény Boli "moderátor". :)
@Gábris szomszéd:

tudsz valamit? Mi lesz itt ma?

Linkelgetsz? :)
.
A törpenyulak sokasága nevében tiltakozom Vona nevét bármilyen kapcsolatba hozni az aranyos és békességszerető nyulakkal.
@fzs.1933: leesett nála a tantusz, egy szállodát mégsem lehet átutalni egy vördzsin-szigeteki bankba, vagy elvinni bőröndben, ha beüt a baj...
@jöttem:

nincs meglepetés! SEMMI!

Mi közünk hozzá??? Csak annyi, hogy termeljük ki a visszafizetéshez szükségest! Egyébként kuss!

Fasza
@elmeherceg:

Neki lees tantusz? Úgy súgták.
@Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz:

A többi állatfaj is tiltakozik. Az egysejtűektől kezdve.
@fzs.1933: Jaja gyorsan essünk túl az ellenkező véleményeken is. :)

"Több mint 3 órán át tárgyalt Ankarában Vlagyimir Putyin orosz államfő és Recep Tayyip Erdogan török elnök, - majd Putyin egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Oroszország kivonul a Déli Áramlat projektből, mivel Brüsszel nyomására Bulgária máig nem adta meg a projekt utolsó szakasznak megépítéséhez szükséges engedélyt. "Úgy hisszük, az Európai Bizottság álláspontja kontraproduktív volt. Tény, hogy az Európai Bizottság nem csak segítséget adott a Déli Áramlat megvalósításához, de akadályokat is gördített elé. Nos, ha Európa nem akarja a projekt megvalósítását, az nem lesz megvalósítva." - mondta Putyin.

Az államfő szerint az orosz gázt átirányítják a világ más régióiba, más projekteken keresztül. "Előtérbe helyezünk más piacokat, és Európa nem kapja meg azt a gázmennyiséget, legalábbis nem Oroszországból."

Putyin alig néhány nappal azt követően jelentette ezt be, hogy összeült a török-orosz kormányközi bizottság, és megtárgyalták az energetikai együttműködések kiterjesztését. Törökország több mint duplájára növeli a megvásárolt orosz gáz mennyiségét a Kék Áramlat projekten keresztül, és a kifizetésekben átáll dollár helyett saját nemzeti valutája és a rubel használatára.

Putyin mai nyilatkozatának szó szerinti közlése amiatt fontos, mert a nyugati média a Déli Áramlat projekt felfüggesztését Moszkva visszavonulásaként értelmezi. Pedig mint Putyin is mondta, "legalábbis nem Oroszországból". Európa ugyanúgy hozzá fog jutni az orosz gázhoz, mint ahogy a Déli Áramlat megépítése esetén is hozzájutott volna. Éppen csak nem annyiért, hanem drágábban, mert nem közvetlen Oroszországból érkező vezetéken keresztül kapja majd, hanem Törökország közbeiktatásával."

www.hidfo.net.ru/2014/12/01/brusszel-hibajabol-szokhet-az-egekbe-gaz-ara
Győzött az amcsi lobbi, éljen a demokratikus amcsi palagáz!Mer ugyebár, mintha ellátogattak volna ők is a bógár tezsvérekhez. Vajon kinek a gázába szóltak be / biztos nem abba a gázába, ahol belőttek a vázába/?
mostan ki fogják építeni a "szeretettel gábrisnak" féle vezetéket, nem köll aggódni!
@Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz:

Wazz 'nyúúl de jó,hogy itt vagy újra,egyem a bundádat ha tényleg Te vagy:)
@Gábris szomszéd:

Ma ő lesz? Jaj, nekünk!!!Bizony, jöttem-re már ráfér egy kis pihenés. Nagyon bírja a munkát. Csak taga ne jöjjön!
@Imola Helyesi:

palagáz csak makón létezik, mejjet mán régen lefoglalt az egri doktor bácsi, aki sámán egyúttal. az amcsik csak habókolnak, mint az usácskák.
A rohadt életbe!
Egyes országoknak tengerpartjuk is, meg áramlatuk is van, nekünk pedig továbbra is nélkülöznünk kell az ilyen extrákat (bár eszmei/politikai vonatkozásban talán még akadnak lehetőségek)...
Gábris!
Nem az amcsi palagáz bevezetése miatt esnek az olajárak? Tisztára hasonló a helyzet, mint a devizahitelek esetén. Először jó olcsó volt a deviza, aztán miután bedőltek az emberek, elmúlt a válság, és jó erős lett, hogy az emberek ráfizessenek. Tehát most letornásszák az olajárakat, majd nagylelkűen az USA felajánlja a palagázt, és utána meg emeli az árat. Jó kis trükkök a nagyhatalom részéről. És ebbe keverik bele a demokráciát.De akkor így kellene tüntetni: Éljen az amcsi palagáz! Éljünk gmo-s pulykán!Éljenek a demokratikus szabadságjogokkal , vegyenek amcsi palagázt!
Putyinnak be kellett dobni a törölközőt, mert katasztrofalis állapotok vannak Oroszországban: üresek az élelmiszerboltok, nincs hajdina, orosz ismerősök szerint még gyufát sem lehet kapni sok helyen, mivel a lakosság elkezdett parázni hogy jön az áruhiány , az infláció 11 % !!!
arról a micimackóról még majd kiderül, hogy nem is olyan hülye, szépen brummog de nem megy bele csapdába...szóval valakinek újra el kellene olvasgatnia azt a szerződést amit a kis bugyis alsóhátasztásztániából aláírt...csakis teljesítés esetén finanszírozza, azaz ha bármelyik mfinanszírozás nem a beruházásba mene vala telibe akkor a következő nem érkezze magáta hanem azonnal életbe lép az azonnali és teljes törlesztés az addig "finanszírozottra" és élesre töltött csúzlival vigyázzák a milliárdok úttyát

brühüyyy

a kisgömböccc nagykibaszottbajban van mert sohasem olovas csak dumál hülyeségeket
Meleg a helyzet, elmúlt a hidegháború fenyegető réme, győzött a palagázos melegítő lobbi. Jön a felmelegedés, kevesebb fűtőanyag kell.Éljen Obama!
@Gábris szomszéd:

Itt és most.

Leszarom, hogy vlagyi mivel indokolja. Ha nem akarja, ne építse! Basszák meg a gázukat, vagy gyújtsák magukra, fürödjenek benne! Leszarom azt is, hogy az EU keménykedni akar az oroszokkal. Szívassák meg ők is magukat! Fetrengjünk a jó büdös szén- és faerőművek füstjében!
Itt és most. Kedves főnökünk megint segget csinált a szájából.
Itt és most erről szól a dolog.

Impeachment (ha lenne...)!
@Imola Helyesi:
amcsi palagáz nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és még 25 évig nem lesz...nincs mivel szállítani

egyébként jól vagy?

brühüyyy

olvass Bloomberget és ne kronenburgot
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nem akarlak elkeseríteni, de nem ők max. Orbán dobja be a törülközőt. :)

"Oroszország az elmúlt 15 évben a nagy beruházások ellenére nem növelte látványosan gázbeszállítói pozícióit az EU-ban, amely továbbra is egyetlen nagy felvásárlója – lenne, ha az EU egyként tárgyalna a gázimportról.
Egyáltalán nem biztos, hogy a drága projektet feladva rosszul jár, hiszen így energia szabadul fel a kínai gázszállítás magvalósítására. Igaz, ez sok buktatót rejt magában a kínai szénkészletek és a közép-ázsiai beszállítók miatt. Hosszú távon azonban az EU rosszul járhat, ha az Oroszországgal szemben meglévő eddigi, szinte kizárólagos felvásárlói pozícióit az energiaéhes Kína meg tudja ingatni.
A legnagyobb nyertes Törökország lehet, amely egyszerre vált a Nabucco és a Déli Áramlat helyett megépítendő vezetékek lehetséges helyszínévé."

index.hu/kulfold/2014/12/02/deli_aramlat/
@Gábris szomszéd:
Gondolom, a rokonyok helyzetét elemzi a különböző gázos helytartótanácsokban. Á, ez nem korrupció, dehogy! Az nem tilos!
@Rodeo36: Errefelé ilyesmikkel nem nagyon törődnek.
A lényeg, hogy Putyin "vesztett" az USA meg "nyert" mert csak és kész. :)
@Imola Helyesi:

azért jó volna, ha főnököd eldöntené, mit is akar.
Hetente más irányokba menni nem egészséges egy ország számára.
Kérlek írd meg, hogy pontosan mit képvisel, milyen irányba akar haladni a külügy!
@CsekklisztNo.10Reloaded:

a 11 % infláció az csak 3%-kal magasabb a normálisnál

egyébként jól vagy?

brühüyyy

más adatkakakakakakaka????????????????????
@Imola Helyesi:

Sebaj a 'csüngőhasú majd eladja nektek hazaájulóknak 'rezsicsökiként ti meg azt is simán becumizzátok:))

ja GMO!!
www.youtube.com/watch?v=SgcKefvFtGs

32:26-tól hallgatózzál,jobbágy!
@Imola Helyesi: Hát Biden alelnök fiacskája nyilván egész véletlenül került be az egyik legnagyobb ukrán gánzkonszern (Burisma Holdings) igazgatótanácsába. :)

A többit olvasd a cikkben.
@Imola Helyesi:

maj deszt beszéld meg a budai magyarokkal akik most fagytak alá és dől rájuk a fa...mert meleg van???

globálisan de hol az a glo bál? és hogyan táncolják? gopak, trepak? vagy lampedusa...esetleg twist

brühüyyy
@Rodeo36:
Mit számít 25 év a történelemben, gárgyult? Gőzerővel kiépítik majd az amcsik a szállítási útvonalat, eszközöket, ne féltsd őket. Gondolom, Lengyelország meg a balti államok besegítenek neki, mert utálják az oroszokat.Szerintem ezért választották meg most Tuskot az EU tanács elnökének, mert utálja az oroszokat.
@Rodeo36:
Persze az még nem hiperinfláció de tükrözi hogy a lakosság mit áraz illetve hogy a rubel szakad. Az igazi gond az áruhiány, illetve a növekvő belso politikai feszültség.

Egyebkent jo öreg Kosztolányi mondta h az infláció miatt aggódni hujeseg az csak háborúban van...

Köszi, én jól vagyok :-)) gyonyoru itt fent a hegyen a tél, tok durva hogy törnek a fák a jégcsapoktól, de mint egy tündérmese olyan.. Persze Kanadában ilyen nincs :-))))
@jöttem: Hát nyilván amiből te merítesz, az csak "igazságokkal" teli üzenőfüzet és semmi propaganda nincs benne, ááá dehogy. :) Amúgy odaírtam, hogy jelenjen meg a másik vélemény is. Tudod szólásszabadság, ellenkező vélemények és hasonló huncutságok. :)
@Rodeo36:
Ne féltsd te a budaiakat, van nekik mit aprítaniuk a tejbe.
"Szijjártó Péter a NATO-országok külügyminisztereinek reggelijén elmondta: Magyarország tudomásul vette Oroszország döntését. Szerinte Magyarország energiaellátásának biztonsága érdekében további lehetőségeket kell keresni: a tárcavezető például egyik lehetőségként az azeri gázt említette."

pl nabucco. jól meg van olajozva a szélkakas csapágya - gondolom, fent voltak éjszaka és töprengtek :D
@gazoló:
Gyanítom, hogy vérnyúlra gondolsz.
Szerintem vérnyúl nyúlcipőt vásárolt vasárnap a Tescóban.
@Imola Helyesi:
magyar financialitás:

az államadósság 127,42% plussz hiányzik 48000 milliárd forint

az, hogy mindez hol van és hogyan az teljesen mellékes, amikor majd levágják az orbánt és a többi 242 szarházit a lámpavasról majd kiderül ha ???hahahahaha

ha nem akkor rábasztatok

brühüyyy

add át hacsa elvtársnak szívbélimet ami onnan gyüvik...és ne hátúlról nézze a réneket mert ott nagyon bolyhos
@gazoló:
Gázos vagy nagyon, gazember.Gazolj csak a te térfeleden, van mit.
@Gábris szomszéd:

Jelenjen. Mindenki olyan forrásból táplálkozik, amiből tud.
Csak akkor zavar, ha folyamatosan engem zaklatsz vele. Tiltakozásom ellenére.
Remélem, ezen a problémán már túlléptünk.
fideszjobbik és a putyinisztikus seggnyalás, és persze a dezinformáció:

A Fidesz körüli új mítosz: az amerikaiak a palagázukat tukmálják, és ezért kötözködnek
orban_gaz

A felfedezett törekvés reális. Azonban csak az oroszok járnának azzal rosszul, ha más is hozhatna gázt errefelé. Jelenleg 100 - 0-ra vezetnek az oroszok ebben a küzdelemben, nekünk az lenne a jó, ha az amerikaiak 50 - 50-ig feljönnének.

444.hu/2014/12/02/a-fidesz-koruli-uj-mitosz-az-amerikaiak-a-palagazukat-tukmaljak-es-ezert-kotozkodnek/
@Secnir:
aaaaaaaa zaze ríííííííííííííííí gáz hogyan gyűjje magáta? a szél hordozza vagy a vihar?

és ki fog gyabe???
brühüyyy
@Rodeo36:
Te megvagy?
Jönnek a hosszú téli esték :-)) whiskey, zene, kandalló ?
@Rodeo36:
Putyin rátok, -külső idegenekre való tekintettel döntött-, hogy legyen min örvendjetek, mivel nem tudtok a sorok közt olvasni.Mondom, ülj a falovadra, rágózz egyet, és fald a hamburgert.Az jobban áll neked.
@Fabius: és @Mariann: még egy mellékszál:

​A legjobb kérdés eddig a Déli Áramlat ügyében
/Szily László/

Tudtad, hogy a Veszprém Fidesz-közeli kézilabdacsapata egy olyan bajnokságban indul idén a magyar alapszakasza helyett, amiben mindent a Gazprom fizet, hogy a DÁ-t reklámozza? Ha nem lesz vezeték, lőhetnek a SEHA Gazprom South Stream League-nek

cink.hu/a-legjobb-kerdes-eddig-a-deli-aramlat-ugyeben-1665567543
@Fabius: és @Mariann: még egy mellékszál:

​A legjobb kérdés eddig a Déli Áramlat ügyében
/Szily László/

Tudtad, hogy a Veszprém Fidesz-közeli kézilabdacsapata egy olyan bajnokságban indul idén a magyar alapszakasza helyett, amiben mindent a Gazprom fizet, hogy a DÁ-t reklámozza? Ha nem lesz vezeték, lőhetnek a SEHA Gazprom South Stream League-nek

cink.hu/a-legjobb-kerdes-eddig-a-deli-aramlat-ugyeben-1665567543
@Imola Helyesi:
le vagy maradva néhány könyvtárnyi brossúőrával

a lengyelek nem fogadtak NATO izét és már másképpen nézik a zorosz medvét mert az olyan kedvesen brummog a zamerikai szamár meg csak ordibál mióta elefántok lepték el a politikát... a zészsaki kisfiúk meg élni akarnak és nem dumálni...a lé TTTTTTTTTTTT megha tározza at uda tót

még 6 hónap és elkészűl a zorosz kinai gázcső és europa kikapcs majd vehet palagázot de az nem gyüvik még 25 évig hacsdak nem szorúl be a rétegek közé (mármint energia árcsükkentés OPEC meg zokog ott a sarokban és könnyeit törölgettye vala) a zoroszok nem taggyai a zopecnek?????????? beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

szóval hogy is van ez??? még két hét ilyen jegeseső europában és lehet újjáépíteni kölcsönt ad hozzá ameri kakakakakaka vagy kifizeti a zukrán államadósságot? esetleg ad nekik még kölcsönöt mert olyan szépen hegedűlnek? és a zukrán oligarchák meg offrshoreba viszik az egész vámmentes és hirtel pénzt és vesznek belőle arant rolexot mint lézerjanó???

te érted amit akarc mondanyi?L???

kedveske

meg?
brühüyyyy
@Gábris szomszéd:
Szóval tönkretennék a vizeinket ? Ez nem igaz, és ezek a hazaárulók ezért lobbiznak!
@Rodeo36:
Nem értem, mit írsz, mert te eredetileg sem tudtál magyarul, úgy látom, összefüggéstelenül zagyválsz.
@Imola Helyesi:
éledtemben nem ettem hamburgert....milyen az?

apdéjteljél kisanyám sde gyorsan le vagy maradva

a zidő meg rohan? vagy?
megállazidőazégennémeaállócsillagokcsaktevagyésénvagyok????

brüyhüyyy

honnan szeded infódat? a dobálósból?
@jöttem: Már rég de pld. a tegnapi sem onnan "származott", hanem a youtube nevezetű orosz propaganda oldalról. :)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
ne törőggy a holnappal, lehet hogy nincs?

éppen be vagyok...mert csak... a defláció rosszabb mint kis infláció néha a 11% normálisabb mint egy 2%-os defláció

a zoroszokért aggócc? csak nem??? majd megolgyák még olyan sohasem volt hogy valahogy ne lett volna

én úgy látom, SZERGEJFASZAGYEREKNEMFAGYMEG

brühüyyy
@Imola Helyesi:
imolka? ne aggóggy, ha nem érted az nem az én bajom az a tied?

egyébként még azt nem tudtam kideríteni te magad kinek és miért és hogy hogyan?

nem érteswz? mwegértési probléám
áid vannak az gyp

brühüyyy

vegyél amarikai pőalagáztt holnap....két liter eladfó texas alsón A kanyarban jutányos még a black friday érvényes
@Imola Helyesi: Csak nagyon szar dolog, azt nézni, hogy igaz, hogy van mit aprítani a tejbe csak gáz és áram nincs télen, met az ónos eső elintézte az infrastuktúrát. Elég szar dolog nézni a hideg gázkazánt és villanyradiátort ilyen esetben. Mert hiába van mit a tejbe aprítani ha a tej megfagy a hidegben.
@Rodeo36:

"gyp" :o)))

ez az Rodi, tomoren ennyit errol a shitnyikovarol
@Rodeo36:
És a 2% bevagy, v a 8% kivagy a jobb? :-))
Igen, aggódni mindig kell valamiert, mert kulonben merre mozogna a tőke, na??? Ugye, seggén nem tud ülni... De tenyleg igazad van EU aggódjon a minuszért, oroszok meg a plusszér:-)

Szergej fasza gyerek, de ennek a Vlagyimirnek azért most egy kicsit összement, és még nincs -30. Coki, hogy nem Sztálingrádnál támadják őket...
@The Ghost Wolf:
Van gázunk, fel vannak töltve a tározóink. Természeti okok miatt meg az USÁ-ban sincs olykor villany, lásd: havazások. Az ellen nem tudsz mit tenni.
@Rodeo36:

mindazonáltal szarok az ostoba pofádra. imola kartácsnő pontosan a te vitapartnered, fingik neked palagázt, csakhogy vitatkozni tuggy.
@Imola Helyesi:

van aki a medencébe hugyozik. meg te is vagy.
@Imola Helyesi: sajat magad ellenorizted a tarolokat? remelem parlagfumentesitett a kornyeke
@Rodeo36:

halász feri énekelte az icunak a szabó családba. hallgacc s én hallgatok. de mi a fasznak idézel ijjen bonyolulcságokat?
@Gábris szomszéd:
Gyógypedezzek veled? :)))
@Rodeo36:
Te hülye vagy az ócska régi slágereiddel, ródli. Menjél szánkózni, hűtsd az agyadat, rádfér. Lehet, hogy palagázzal fűtöd, és a mérgező anyagok már az agysejtjeidben turkásznak.
Az eljövendő vasárnapi bezárásokra tekintettel egy kicsit "átfogalmaztam" a "Szomorú vasárnap"-ot, ide offolnám, ha megengeditek!

Szomorú vasárnap száz bezárt Tescoval, vártalak kedvesem templomi freskóval.
Álmokat kergető vasárnap délelőtt, barátom borért ment, de nem kapott, visszajött.
Azóta szomorú mindig a vasárnap, mert nincsen italom, ezért van a bánat.
Szomorú vasárnap.
Rohamosan csökkenhet a szavazói bázis. :)))

"a Fidesz szerint akár adójogi szabályokat is módosítani kell, hogy ösztönözzék a nyugdíjasok munkavállalását a hiányszakmákban."

index.hu/belfold/2014/12/02/a_fidesz_a_nyugdijasok_munkavallalasat_osztonozne/

Csak halkan jegyzem meg, pár éve még mindenkit elhajtottak nyugdíjba.
@jöttem: Sok hasznod nem lenne belőle, sokkal inkább abból ha más helyekről is tájékozódnál a fősodor mellett. :)
@Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz:

:)
A fraCBA addig vegyen,amíg le nem cserélik a táblát,oszt utána csak mangalicapörc lesz 'óccón:)
@hacsaturján:
ja, szarjunk ma többet mint te'nnap...szokásod? olyan cizellált szox lenni...én eztetetetet
a Vámosi Zárai Fivérek előadásában hallottam

a szabóicu?

egyébként mennyire bolhos a rénpopó?

brühüyyy

te már így mész mászni ????
Bőr diplomatatáskák és cipőpucoló gépek lettek a parlagfűpénzből
1
Szily László és 5 hozzászóló

Ne fizess egyszázalékot az államnak, mert a hivatalnokok szemérmetlenül magukra költik a pénzt. Döbbenetes tényeket tárt fel a HVG, miután kiperelte a dokumentációt arról, tételesen mire költötték el a parlagfű elleni harcra befizetett adódat.

cink.hu/bor-diplomatataskak-es-cipopucolo-gepek-lettek-a-parla-1665581700
@CsekklisztNo.10Reloaded:

szóval te is fiam Brute?

attól, hogy ők éppen olyanok amilyenek attől neked sem jobb sem rosszabb nem lesz

de kurva jól hangzik a seggfejek klubjában? ugye?

tag...

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

Nem mondták nektek a propagandaképzőben, hogy időnként lyukra futhattok?

Lekottázzam?
HITET, ELVET HÁZALÓKTÓL NEM VESZEK. VAN SAJÁT.
Na kocc, kispajtás!
@Gábris szomszéd:

Én viszonylag erősen támogatom a mindenféle vélemények megjelenését, de ettől még a hídfő.net hitelessége beesett a béka segge alá a tankos sztorival. Gyakorlatilag tényleg üzenőfüzetként szolgálja gazdája érdekeit.
@gazoló:
Multkor mondta egy pénztáros a CBA-ban, hogy reggel szondáztatják őket... Gyonyoru , még inni sem lehet a dolgozónak :-((
@jöttem:
Mostan írtam a másik posztyba: épp az ő általuk kreált adójogszabályok korlátozzák a nyugdíjasok munkavállalását.
Nosza! Lehet rajta változtatni!
Tényleg ez a legfontosabb mondani valótok, mint egy ostoba tyúknak és a .../bocs Rodi mi változtatott meg ennyire?/ pongyola szövegeire válaszolni?.....ráadásul mindig ugyan azt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azok a gaz civilek tampont vettek a norvég pénzből a támogatottaknak. Meg 1 üveg sört darázsfogónak.

De a jó nertársak megmutatták nekünk, hogyan kell profin intézni az ilyesmit.

Bajuszpödrő gép nem volt?
csak úgy egy "minőségi" putyinfan:

Depardieu teljesen részegen lépett fel

Szemmel láthatóan többet ivott a kelleténél egy nyilvános fellépés előtt Gérard Depardieu. A színész egy belgiumi eseményen olvasott fel, de a feladat a felvételek és a beszámolók szerint meghaladta képességeit.

hvg.hu/kultura/20141202_Depardieu_teljesen_reszegen_lepett_fel
@Marcellusca:

Nem csoda, ha napi 10 órát dolgoznak. Visszafelé. Ez kb olyan, mintha a tetővel kezdeném a ház építését. :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Narancs színétől függetlenül,imádom az Építők csapatát,'ezeréve!!
Próbálom a hányingeremet visszatartani,Kálomistát látva és hallgatva:

www.atv.hu/videok/video-20141201-csatt-2-resz-2014-12-01
@jöttem: de, csak annak más a megnevezése, valahogy nerkompatibilisnek kell lenni.
@Rodeo36:
Nem bánccsuk fiatalkorom kedvenc (és egyetlen) arcszeszét, ez alap!!

Oroszokat, mint embereket, nagyon kedvelem, ez is alap, korábban írtam is ezt többször, ukránokat "alike", csupán a népüket pórázon tartó egyedekkel van némi fenntartásom, ez is alap. Tény, hogy örülök neki, hogy most szopoágra tették a pofáját, mert ez kihat az itthoni helyzetre, Pocakos Nemiszerve & Co. most kisebb arccal kell hogy lopjon, ami segíti családom megelhetését!!

Még azt is el tudom képzelni, hogy Paksot sem tudják bezacskózva ellopni, és több csoki jut a gyereknek így!! És ez matek !!!
@hacsaturján:
Az nem palagáz, az rendes földgáz, csak nagyon mélyen van, nem tudják kitermelni. Ezt olvastam, mielőtt nekem támadnátok kollektíve, mintha én lennék Putyin meg Orbán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Magyar Nemzeti Közszolgálati Bajuszpödrő :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
semmilyen címen nem fizetek sem 1 sem semmilyen százalékot senkinek...

és akkor kevesebben röhögnek pofán

te még hiszel a mikulás eljöttében?

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel:
Jól olvasom ugye, nem vitték el a HirTV élő adásában vasba verve...?
@CsekklisztNo.10Reloaded:

akkó???

"hogy most szopoágra tették a pofáját, "

mert akkó' szerinted nem a "pofáját" hanem a pofájukat és ezzel nekem van nagy hatalmas kurva problémácskám

brühüyyy

gondolkoggy mindíg mielőtt a '"klubba" belelépc
Na jó, most nagyon démokratikus leszek. Nem tetszett, hogy a karórás azt mondta, hogy neki miért ne járjon a 4 gyermeke után ingyen tankönyv. Nos, már jóformán csak az átlagos fizetésű egy- és kétgyermekesek fizetik ki a tankönyvet, így ők fizetik a gazdag háromgyermekesekét és a hátrányos helyzetűekét IS. Van olyan osztály, ahol egy kétgyermekes fizetett csak tankönyvet.De ez már nem aktuális ma.Ma gáz van
Ez itten mostan egy amőba, amelynek egyik lába régen az amőba része volt? ÉS MA?

index.hu/belfold/2014/12/02/egy_civil_tunteto_moge_all_a_baloldal_veszpremben/

Sosem lesz már új a nap alatt?
@Rodeo36:
Még azon gondolkodtam, hogy ugye mindig azon lázong ez emberfia, ami éppen negatívan hat kis zaros életére... elég nagy esélyt látok rá, hogy fél éven belül megint lesz egy földcsuszamlás szerű globális pénzügyi összeomlás, szóval azon is lesz mit puffognunk.
Addig marad Vlad...
@Rodeo36: igen hiszek, négy nap és megint jön felénk, de lehet késik néhány napot :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tudnám, hogy akkor miért a kultúra rovatban szerepel a hír??? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én is, és a húsvéti nyusziban is. .D
egy Télapó sosem késik!:)
@Penivaldes:

akkor valóságos kulturtanya a falu kocsmája! :)
@jöttem: ugyan, ez csak a szokásos terelés.
Egy olyan országban, ahol az 50 felettiek sem tudnak elhelyezkedni, mert nincsenek munkahelyek, csak a közmunka (ha van), pont a nyugdíjasokat fogják visszavenni.
@fzs.1933: mi az, hogy, mindennapi fizikai kísérletek színhelye:)
@Penivaldes:

:)

meg az MTA kihelyezett tagozata is. Főleg a nyelvtudományi osztály!
@Rodeo36:
"gondolkoggy mindíg mielőtt // seggfejek// a '"klubba" belelépc

Rodi, ne dobálgasd itt nekem a ziccereket: mert én soha nem lennék egy olyan klubnak tagja, amelyik engem elfogad tagjának. Ez is alap...

A gond ugye azzal van, hogy nem a globális rossz baszta szájba az orosz népet, hanem Putyin, és most nem az ellopott 40 milliárd dodorol beszélek, az nyilván jár neki, hanem hogy fenntart egy olyan életképtelen rendszert, amire rá se kell fújni, hogy összedöljön, mert az kódolva van. Analóg ehhez, hogy Vitya sem érdekel hogy szétlopja az országot, de ha nem hagy az asztalon, akkor úgyis rádől magától a szar.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

:))

'Ádehogy:)Csak skótwhiskyt nem szabad,a sárazsadányi fertelmes és az '56-os felcsúti házifőzésű rettenetes nincs tiltólistán:)
OFF
Valaki segíjjen!

Miért van, hogy egyszer csak lefagy a böngészőkben megnyitott egy-egy lap?
Nem lehet semmire sem kattintani, görgetni. De az a lap, amelyikről átléptem, továbbra is rendesen működik.
ON
@fzs.1933: igen, új szavak létrejöttének vizsgálata, és a nyelvmozgás vizsgálata
@Imola Helyesi:
Igen?
Akkor nagyon finoman, nőiesen búgó hanggal mondom neked: Menj a p.csába! Hagyj engem békén! Én a Gyurcsány meg Obama kottájából játszom. Nekem André a férfiideálom, aki három körmondattal ellehetetlenítette a kormányod. Úgy, hogy hónapokig csak hápogni tudtak.

Vonuljon be hozzád Semjén lóháton!
Közeledjen hozzád Rétvári Bence!
Széles kapcsolja ki a gravitációdat!

Szabadon választhatsz a jókívánságaim közül.
@Penivaldes:

nyelvmozgást nem vizsgálnak. Nem szeretik a nert!

monnyuk gondoltam, kimegyek, megkérdezem, hogy ki jönne el velem az operába... :)
@fzs.1933:
Nem kellene annyit látogatni a Forró muffok oldal! :)))
@fzs.1933: én most nem fogok metrózni az operáig. bár egyszer megnéznék egy előadást.
@jöttem:

kikérem magamnak. a feleségem nevében is! :)
@jöttem:

ó basszus! Most esett le, hogy miért nézegeti a
www.nagykolbaszok.com oldalt... :)
Látom, jó étvágyat van!

Szép napot!
@Imola Helyesi:
"Van gázunk, fel vannak töltve a tározóink. "

de az ugye kimaradt neked, hogy miután idelátogatott a gazprom elnöke, azonnal leállították az ukrajnába irányuló gázszállítást, majd született egy törvény, miszerint magyarország INGYEN odaadja a tározóit, hogy a gazprom tárolhassa benne a saját gázát, KIZÁRÓLAG NYUGAT-EURÓPAI EXPORT CÉLJÁBÓL? jelenleg a feltöltöttség 70%, abból 20% a mienk.
maradjunk annyiban, ha hideg lesz, akkor gáz van.
@Secnir:

ez nem meríti ki a hazaárulás fogalmát?
kár a szóért, a zuhanás csak folyik tovább:

Többet fogunk adózni, nehezedik a cégek élete
A januárban életbe lépő adóváltozások érdemben nem csökkentik, sőt inkább növelik a hazai vállalatok adóterheit. A kiszámíthatatlanul lesújtó új adók növelhetik az országkockázatot.

www.napi.hu/ado/tobbet_fogunk_adozni_jovore_nehezedik_a_cegek_elete.590356.html
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Oroszokat, mint embereket, nagyon kedvelem, ez is alap, korábban írtam is ezt többször,"

Az életkörülményeikről szoktak mesélni az ismerőseid? Régebben slágertéma volt, hogy az egyszerű oroszok a napi fizetésüket kénytelenek odafizetni egy liter tejért, két kiló kenyérért stb., szóval kajára elmegy nagy része. Putyin az náluk olyan "közszeretetnek" örvend, mint mondjuk itt Orbán, vagy azért még nincs azon a szinten?

Hihetetlen, hogy a magyar szegényekről hallgatják a híreket azok a népek, akik a szocializmusban a gulyásért-szalámiért "irigyeltek" minket.
@Rodeo36:

mer mindig lemaracc egy brossúrával.
halász feri(magyar hangja lőte attila) dallta eszt szabó icunak (vörösmarty lili), ámbátor sláger valóban a vámosi-záray páros folyamodványképpen lett.
@Imola Helyesi:

manócska, én akkor is beléd vagyok esve, ha nem indulsz a legközelebbi slutwalkon.
@jöttem:

Ők kitaláltak valamit, de hiába mondták nekik, hogy az úgy nem lesz jó, ők b@sztak rá, csak azért is megcsinálták.
Most meg megy a nyavalygás. Nem először.
@fzs.1933: de kimeríti, amúgy meg kit érdekel, egyel több vagy kevesebb

off

milyen böngésző, és a bővítmények frissítve? dzsáva, flesspléjer stb?

jahhh, megent a zónós eső miatt szarakodnnak a webek és a teló vonalak.

on
@Imola Helyesi: "Nos, már jóformán csak az átlagos fizetésű egy- és kétgyermekesek fizetik ki a tankönyvet, így ők fizetik a gazdag háromgyermekesekét és a hátrányos helyzetűekét IS."

Nem mintha rászorulnának a felső-középosztálybeli többgyermekesek, de mintha az adófizetők fizetnék ki a könyveiket, úgy rémlik.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Hogyne. Nem irigylem őket, az átlagnak nagyon kemény az élete. De nagyon egyenes emberek, és kedvesek, kifejezetten megszerettem mellettük az orosz nyelvet, megint , hiába utáltatta meg azt az iskola.
Egyebkent az orosz lelek hihetetlen, soha nem hallottam oket panaszkodni: túlélésre vannak kódolva, ennek persze a rossz hatásaival együtt. Nyilván demokrácia érzékük még jócskán el van maradva, azért is vonzzák be Vlad-fajtákat. De hát mi sem lehetünk büszkék
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

első körben ie11 és opera26. elméletileg frissítések rendben.
a chrome még állja a sarat.
egy hete nézettem át csúnyságkeresőkkel a gépet, de nem sokat találtak.
@hacsaturján:

"manócska, én akkor is beléd vagyok esve, "

Ha a rénjeid ezt tudnák:)))))))))
@fzs.1933: oprendszer? memória méret? swap fájl méret?
/ha lehet ne legyen automata, de emlékeim szerint mintha azt olvastam volna tőled, hogy ezeket már beállítottad :)/
@Orica Középföldi:

tuggyák. nem bírtam magammal és terítettem a lapokat. azóta a rénnyeim azon töprengenek, hogy a piros húszszáz vagy a negyvenszáz ér föl egy sima betlivel.
@fzs.1933: a 4Gb-hoz ajánlott swap 5260Mb, lehet egy picit segíteni fog, de nem sokat, főleg az IE-n.
@fzs.1933:
"ez nem meríti ki a hazaárulás fogalmát?"

az kicsit nehezebb eset, mert a Btk alapján szóba jöhet még pár más állam elleni bcs is, ami az értékhatártól ill. az államellenes tevékenység volta miatt lehetne akár hazaárulás is. kell minősíteni, hogy szándékosság avagy gondatlanság volt-e, volt-e előkészülete, neadjisten egyedül követte-e el, vagy csoportosan.
Btk., XXIV. fejezet, az állam elleni bcs-ek közül nem hiszem, hogy valamelyikre is megállná a helyét net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200100.TV
itt, ami megállna, az a 294. §, aki megszavazta, azoknak 297. §, ha elfogy a gáz idehaza, akkor 323. § 2, a-b-c, manyup átléptetése 367. § , ráchel férjének favágása 370. § 2/bi), vörösiszapkársultak pénzlenyúlása 373. § 2/bd, matolcsynak ajánlom figyelméb a a 376. §-t,
amikor a költségvetésbe befolyt 1%-os parlagfűirtásra felajánlott pénzből neon meg számítógépet vesznek, az 396. §, ezzel kapcsolatban a varga misinek 397. §
amikor megengedték, hogy a külföldön tárolt, bizonytalan eredetű pénzt idehaza x% ellenében kifehérítsék, az 399. §, 400. §, 401. §, 402. §

nem folytatom. a jelenlegi (és elmúlt x év képviselőit, minisztereinek) egy egészséges gondolkodású bíró ki tudna osztani fejenként 40-200 évet, plusz vagyonelkobzás.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
és ez téged miért foglalkoztat? nincs más ami lekötné fölös energiáid?

vagy olyan jó erről beszélni hülyeségeket és azalatt a többi szar csak növexik

a globális lófaszt sem a vlad csinálta...ha jól eléxem? és a következőt sem ő fogja csinálni

brühüyyy
@Secnir: áááá dehogy:

12:59
"Megbízható" cégnek osztanák ki az újabb zsíros trafikbizniszt

Külön pályázat nélkül is kiválaszthatnák azt a céget, amely jogosult lenne a trafikok ellátására, egy fideszes javaslat szerint.

hvg.hu/gazdasag/20141202_Megbizhato_cegnek_osztanak_ki_az_ujabb
@hacsaturján:
nekem az a család is kimaradt az éltemből volt más tennivalóm

brühüyyy
@Fabius: Ennek szívből örülök. Nyilván az amcsik és médiáik hitelessége viszont tényleg szárnyal, hiszen ők mindig az igazat mondják és erre alapozva indítják meg valóban expanzív háborúikat is, nagyságrendekkel több civil áldozatot hagyva maguk után, mint bármely más világhatalom a földön.
tanulságos:

Itt adóznak a legtöbben
A nagyvárosok versenyét Győr nyeri, míg Budapest az országos átlagtól is le van maradva.

www.napi.hu/ado/itt_adoznak_a_legtobben_magyarorszagon_mutatjuk_a_teljes_listat.590177.html
A leszakadó kábelek miatt nem jut áram a hálózati berendezésekhez, ez okoz zavart a magyar távközlésben.

www.origo.hu/techbazis/20141202-a-teveadas-is-leallt-az-onos-eso-miatt.html
@Secnir:

hűha...

aztán ilyenkor jön az, hogy a "hiszterolibsik".
Azért az elmúlt 25 évre csak hasznos lenne elővenni a btk-t.
öveket bekötni, mennyezetet megerősíteni, és vigyázni a kupakokkal:
/nem jutnak eszembe a megfelelő jelzők, a barom túl enyhe már/

Interjú

Kósa: Jól működik a rendszer

Miért esik a Fidesz népszerűsége? Tényleg túl jól élnek-e a vezető fideszesek, és zavaró-e ez? Korrupt-e a rendszer, és abszurd dolog-e négy napra Új-Zélandra utazni? >>>>>A Fidesz második embere szerint minden a legnagyobb rendben. <<<<<<

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F02%2Fkosa_lajos_interju%2F
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Nyilván demokrácia érzékük még jócskán el van maradva, azért is vonzzák be Vlad-fajtákat."

Konkrétan olyasmire gondoltam, hogy Putyint még inkább elviselik, mint az oligarchákat, vagy elegük van mindegyikből? Esetleg egyáltalán nem érdekli őket a "magas" politika?
@jöttem:
Most miért lettél oly ideges? Pedig az órásban ajánlottam is neked egy jó cikket a hajfestésről. Látod, milyen vagy, barátném?
@hacsaturján:
Már nem hiszek senkinek ...se. Bár ha hallanád a hangomat is......
mindamellett kíváncsi leszek, hogy mennyi idejébe kerül fideszviktornak, hogy előszedje a megújuló energia projekteket (szélkerék, naperőművek) :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"A leszakadó kábelek miatt nem jut áram a hálózati berendezésekhez, ez okoz zavart a magyar távközlésben."_"

Ezért volt jó húzás kivetni a vezetékadód, mert a felújításokra kevesebb jutott, a koncessziók lejártak, Viktor meg azt hiszi, hogy hasizma van és nagyon firnyákos.

Sikerült neki a nagyfiúk között eljátszani az óvodást.
@Imola Helyesi:

"_Már nem hiszek senkinek ...se. Bár ha hallanád a hangomat is......_"

Ez elég fenyegetően hangzik...
Gábris, ismered a Triászt? Nagyon jó feldolgozásaik vannak, pl. most hallgattam meg a Zöld, bibort és a feketét.Ezt:
www.youtube.com/watch?v=xkk45TSOxIQ
A Gazprom betör a magyar médiapiacra is?

A Gazprom-Media fontos beruházást tervez a lengyel média világában és vélhetően meg akarja vetni a lábát a közép-kelet-európai médiapiacon.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/a_gazprom_betor_a_magyar_mediapiacra_is.590365.html

--

Így foglalta el Putyin az orosz médiát

index.hu/kulfold/2014/05/14/igy_foglalta_el_putyin_az_orosz_mediat/
@jaegtoer: és a szakszemélyzet harmadolásáról még nem is beszéltünk, pedig mesés részleteket hallottam a céges távközlésben dolgozó ismerősöktől, és ennél még rosszabb a lakossági részlegek iszonyrendszere.
@Marcellusca:
Mi innen a varánuszról sokkal jobban kormányoznánk ezt az országot. Online.
@fzs.1933:
Jóvanna! Már lejött, hogy megbízható vagy. Csak nem hagyhattam ki. :))))
13:33
Elárulta a bolgár elnök, hol hibázott Oroszország a Déli Áramlattal

A Déli Áramlat gázvezetékkel kapcsolatos döntést csak Oroszország és az Európai Unió szintjén lehet meghozni - jelentette ki kedden Roszen Plevneliev bolgár elnök. Szerinte ha Oroszország figyelembe veszi az EU-szabályokat, senki sem kifogásolja a Déli Áramlat tervét.

hvg.hu/gazdasag/20141202_Elarulta_a_bolgar_elnok_hol_hibazott_Oros
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "http://www.napi.hu/ado/itt_adoznak_a_legtobben_magyarorszagon_mutatjuk_a_teljes_listat.590177.html"

Majd látnák, ha az audis kaput becsuknák.
A III. kerületi Montevideo utcába, a Central Médiacsoport irodaházába költözhet hamarosan az Origo. Meg nem erősítetett információk szerint a két cég fúziója is felmerült.

hvg.hu/kkv/20141202_Koltozik_az_Origo
@látjátok feleim szümtükkel: áááá, nem is, ott ilyen becsületes emberek élnek, nehogy azt mond, hogy nem ;)
@CsekklisztNo.10Reloaded: Így mondják:Сердце души. Éltem velük, ha volt egy kopekjük, a felét megkaptam.Ők is sokat szenvedett nép, a II. VH-ban kétszerannyian estek el, mint Mo.összlakossága.Nincs olyan család, ahol egy embert legalább ne gyászolnának, még most is.
@fzs.1933: "Itt és most. Kedves főnökünk megint segget csinált a szájából.
Itt és most erről szól a dolog."

Még ehhez annyit tennék hozzá, hogy mikor a pofonokat osztogatják, akkor neki muszáj mindig a sor elejére állnia? (Nem őt féltem, az országot.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez teccik:D

Kérdés:
"Egyeztettek a szakmai szervezetekkel a netadóról, a vasárnapi nyitva tartásról vagy a banki elszámoltatásról? Mert szerintük nem."

Válasz, mint Bodóné, amikor tőle a bor árát kérik:

"Ez egy másik sztereotípia, hogy a Fidesz nem egyeztet senkivel. Ez nem igaz. Nem szól másról az életünk a devizahitelek felszámolása és az egész bankelszámoltatás kapcsán, mint hogy egyeztetünk. Öt éve, folyamatosan. Én magam is több egyeztetésen vettem részt a kezdet kezdetétől. Hitelesekkel, bankokkal, a nemzetközi szervezetekkel, tárgyaltunk az unióval, azokkal az államokkal, amelyeknek a honi pénzintézetei jelentős mértékben jelen vannak a magyar piacon. Az más kérdés, hogy az egyeztetések után a szervezetek vagy egy részük nem ért velünk egyet."

Teccik érteni, már öt éve csak egyezetnek.
Jól tud süketelni, szó se róla.:D
@évásanyó: "Nincs olyan család, ahol egy embert legalább ne gyászolnának, még most is."

Nagyon sajnálom az erőszak áldozatául esett nőket - és támogatom a jóvátételt, lelki segítésüket, de valahol az is elképesztő, hogy a mai magyar fiatalok szinte csak a szovjetek erőszakoskodásáról hallanak-látnak dokufilmet a magyar-orosz kapcsolatok témában.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Nem mentség semmire, de a háború kihozza az emberből a legocsmányabb lényt, nem mondok állatot, mert nemesebbek, mint az emberek,talán nem sorolom fel az amerikai katonák Vietnamban viselt dolgait, vagy esetleg a magyar katonák Don-kanyari vadulását, de így minden háborút viselt nációnak megvannak a háborús bűneik.
Véleményem szerint: ahogy a magyar nép nem egyenlő Orbán Viktorral, úgy az orosz nép sem egyenlő Putyinnal.
Orbán a napokban kérte a kitiltási átriat lefordítását.Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=181924
Büdös gyík hozza formáját, gratula neki meg a fajtájának!!!!!
@alfacharlybravo:

Itt pl. nem a gyík, hanem a köpönyegforgató hozta a formát, ez nem zavar téged?

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=181924
@évásanyó: "Nem mentség semmire, de a háború kihozza az emberből a legocsmányabb lényt,"

Az az igazság, hogy Kamenyec-Podolszkijról meg a magyar partizánvadász honvédekről nem igazán tanultunk az iskolában. Ezek azért árnyalják a képet a szovjetek viselkedéséről, meg hogy Hitler ki akarta őket irtani, még szolganépnek sem maradhattak volna a német élettérben.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Az egy dolog, hogy előre törtet azért a pofonért, de utána még beáll a sor végére is a következőért. :(
És észre sem veszi, fel sem fogja, hogy 2x is pofán csapták.
@évásanyó: "vagy esetleg a magyar katonák Don-kanyari vadulását, de így minden háborút viselt nációnak megvannak a háborús bűneik."

Nekünk egy gyakorlaton lévő bölcsész töriszakos adta le a II. világháborút a gimnáziumban, és semmit nem beszélt az ukrajnai magyar megszállásról.

tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3821&id=873843
Miért is lett volna rossz a déli áramlat? Lett volna alternatív útvonal, szedhettük volna be a tranzitdíjat.
Ja, hogy mocskosorbán&köcsögputyin. Így már értem.
Mellesleg az amcsiknak mi a tököm közük van ahhoz, hogy mi mit építünk?
ühüm, kérte, mert olyanok ezek:

Az államtitkár úr megkérte a dékánt, hogy ha lehet, többet ne legyenek aktuálpolitikai példák a ZH-kban
Forrás: BMEME

A felforgató, rendszerellenes viccelődésnek vége, egy egyetemi körlevél szerint végre lecsaptak a lázító oktatókra.

444.hu/2014/12/02/az-allamtitkar-ur-megkerte-a-dekant-hogy-ha-lehet-tobbet-ne-legyenek-aktualpolitikai-peldak-a-zh-kban/
@Rodeo36: HEUrékaaaaaa, ezt kapd el. Itt lesz a megoldás az olcsó gázra csak figyelj oda. :)

hvg.hu/gazdasag/20141121_Izrael_mentene_meg_Europat_az_orosz_gazfu/
Van azért másik olvasat is
www.hidfo.net.ru/2014/12/01/brusszel-hibajabol-szokhet-az-egekbe-gaz-ara

Szóval Putyin tud várni addig, amig Tél Tábornok teszi a dolgát.
Ezt a sok idióta hazaárulót, istenem...

Eladta az országot, meg elárulta az EU-t stb faszságok.
Mintha a déli áramlat orbán és putyin közös projektje lett volna.

fasztolvajok: a déli áramlatot az olasz ENI és az orosz Gazprom találta ki. ehhez csatlakozott az osztrák ÖMV meg a franciák.
itthon meg a mocskos hazaárulók hónapok óta nyomatják a kamut, hogy a geci Orbán egymagában, az EU-t elárulva építi fel 6 országon keresztül.

most meg azt, hogy rossz faszt szopott, mert Putyin beintett.
igaz tegnap még az ment, hogy az EU meg az USA szopatta meg Putyint, de aztán elolvasták a cikket megint, és rájöttek, hogy Putyin szopatta meg az EU-t, de hát ezt nem szabad leírni. Akkor írjuk azt, hogy Putyin szopatott, de Orbánt.

Legújabb hír: az EU már kuncsorog az oroszoknak, hogy medve koma, mi nem úgy gondoltuk...

A sok fasz nem veszi észre, hogy EU-s szuverenitás nem létezik, főleg nem a "FUCK THE EU" óta.

Ami meg az EU indokát illeti: hazugság. Az Északi Áramlatnál oké, hogy a működtető cég 51%-ban azé a Gazpromé, aki a gázt tölti bele? Nekik lehet nekünk nem?

Arról van csak szó, hogy az USA nem hiába ölt milliárdokat az ukrán puccsba, nem hiába ültették Biden fiát a gázvezeték cég élére (és ezek beszélnek korrupcióról :D), ők akarják rátenni a kezüket az orosz-EU közötti gázszállítás irányítására is.
Ha az EU nem úgy táncolna, ahogy az USA fütyülne, akkor nincs gáz. Ezért nem engedhetik meg az amerikaiak, hogy egyen déli áramlat.

És aki ennek tapsol, az a hazaáruló. Az EU ellensége az USA és nem az oroszok.
Akik most örülnek az olaj ár esésének, mit fognak gondolni, amikor januárban Putyin elzárja a gázt? Lesz majd árkorrekció mindjárt. Nem véletlenül szóltak nekünk, hogy töltsük fel a tározókat.
Ha az oroszok akarják, bedönthetik az EU gazdaságát a gáz elzárásával. Leáll az iprai termelés egész németországban, meg keleteurópában.
De amíg az oroszok ilyet eddig se tettek, az USA majd szépen megteszi, ha ráteheti a kezét ukrajnában az irányításra.

Les déli áramlat. ha nem bulgárián keresztül, akkor török-görög kerülővel.

És mégegyszer: a déli áramlatban sokkal inkább érdekeltek az olaszok, osztrákok és franciák mint Orbán...

Az EU-t pedig meg kell reformálni: németország amerikai megszállásának véget kell vetni, amerikaiakat kibaszni európából , aranykészleteket visszahozatni, az amerikaiak által pénzelt pártokat/médiamunkásokat, politikusokat, kémeket pedig ellehetetleníteni.
Az EU-nak önálló nagyhatalommá kell válnia politikailag és katonailag is, nem engedhetjük meg, hogy szar amerikai vazallusok legyünk, akinek a gazdája egy fuck the EU-val elintézi a mi érdekeinket...
Ismét egy rendkívül primitív poszt. Jellegzetesen varánuszos.
A Déli Áramlatot Gyurcsány is akarta, nagyon helyesen.
Meg nem épülése kapcsán most végtelenül buta módon fröcsögni - na ez hafr és ostoba közönsége. A net söpredéke. Az orruknál tovább nem látók gyűlölködő hada. Az örök senkik.
@Marcellusca: "És észre sem veszi, fel sem fogja, hogy 2x is pofán csapták."

Lehet, hogy még élvezi is. :) Elemzem a verset, amit tegnap másoltam be.

Magyar-magyar szótár:
BARÁT: leginkább pszichopata diktátor
JÓ SZÓ: leereszkedés, kihasználás
KIHEVERED A BAJT: csak a puszta életed mented, vagy még azt se
TERV, AKARAT: valami rettentő gonosz, káros, haszontalan dolog, amibe kezdtél
S BEVÉGEZTED: nyilván valami értelmes dologról lett volna szó
SZÍVEDET A NYELVEDEN: erős áthallások ...

SZABOLCSKA MIHÁLY: ÉDES HAZÁM...

Édes hazám, olyan vagy te, mint én vagyok:
Egy jó szóért az inged is odaadod.
A kis ujját adja más csak, s te cserébe
Akár mindjárt az életed adnád érte.

Édes hazám, olyan vagy te, mint én vagyok
A mának élsz, a jövendőt nem firtatod.
Lám eddig is kiheverted mindíg a bajt...
Jó az isten, ezután is megleszesz majd!

Édes hazám, olyan vagy te, mint én vagyok:
Sok a terved, sok a nagy jó akaratod.
Csupa erő, csupa tűz az, ahogy kezded,
Szalmalángja lobban egyet, s bevégezted!

Édes hazám, olyan vagy te, mint én vagyok:
Szabadság az élted, a szívdobbanatod,
Az a dalod, az a lelked lobogása
- De azért csak robotolsz a rabigádba!

Édes hazám, olyan vagy te, mint én vagyok:
A szívedet a nyelveden hordozgatod.
Őszinte vagy, nyílt vagy, mint a pusztád képe,
Azért szed rá minden szamár - négyszáz éve!
főőőcíííím, csak szólok :D
fideszjobbikos putyinisták száma jelentősen megnövekedett
mert ugye vannak fontos dolgok:

A bankjegyen csak Matolcsy György és Balog Ádám alelnök aláírását keressék, a két másik alelnök (Gerhardt Ferenc és Windisch László) aláírása nem került fel.

hvg.hu/gazdasag/20141202_Furcsa_tizezrest_kapott_egy_olvasonk

--

miközben:

Pályázat nélkül kaphat trafikot a kormány számára megbízható cég

Külön pályázat nélkül is kiválaszthatnák azt a céget, amely jogosult lenne a trafikok ellátására, egy fideszes javaslat szerint.

hvg.hu/gazdasag/20141202_Megbizhato_cegnek_osztanak_ki_az_ujabb
@Imola Helyesi: eddig kerültelek, mert egy vödör korom melletted atomvillanás.

a "palagáz" KI-TER-MEL-HE-TET-LEN!!!! a jelenlegi technológiával. a gáz légnemű, tehát igen drága a szállítás kölcsége a mennyisegghez arányítva, ha nem vezetéken viszik, hanem mongyuk Zeppelinen/-ben.

A zEU meg majd csodálkozik, ugyanis most kezdődik a tél hidegebb része... pl. Németországban mindenki tisztában van az oroszoktól való gáz-függéssel. pl az olaj fűtés is olcsóbb!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Elég nekik bemásolni fzs kommentjét, jól összefoglalja a lényeget.

"Itt és most.

Leszarom, hogy vlagyi mivel indokolja. Ha nem akarja, ne építse! Basszák meg a gázukat, vagy gyújtsák magukra, fürödjenek benne! Leszarom azt is, hogy az EU keménykedni akar az oroszokkal. Szívassák meg ők is magukat! Fetrengjünk a jó büdös szén- és faerőművek füstjében!
Itt és most. Kedves főnökünk megint segget csinált a szájából.
Itt és most erről szól a dolog.

Impeachment (ha lenne...)!"
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Orbán egy idióta, akit nagyjából mindenki átver, az viszont nem változtat a tényen, hogy a bejegyzés ezen része baromság:
"..Annak a bizonyos nyugatnak ugyanis tisztességgel orrba se kellett vernie az elszemtelenedő medvét, sikerült egy orrfricskával - adminisztratív úton - visszazavarni a helyére..."
A kemény eu mi? A gazpromos északi áramlattal a németek picsája alatt.
A lényeg, hogy megint a keleti országok szívják meg az USA vs Orosz csörtét, a nabucco és déli áramlat helyett lesz nekünk majd a nagy semmi.
@Hajrá Putyin: "Az EU ellensége az USA és nem az oroszok."

Az EU-nak legfeljebb az autoriter-nacionalista-antidemokratikus törekvések az ellenségei, nem az amerikai vagy az orosz nép.
@Imola Helyesi: Te simán hüje vagy, ugyanis a "rendes földgáz, ami mélyen van" az NEM pala gáz...
de sebaj, kicsit még guglizzá meg wikizzé oszt' tán oszlik majd a hombár!
Szóval a pala gáz sztorit akkor "dobták" be az amik, amikor durva nagy köccségvetési xarban vótak, FED elkezdett píztet nyomtatni, köllöt a fedő sztori, mire is nyomattyák a zöldhasút...
@Muad\\\'Dib: na vééégre!!! valaki tájékozódik és gondolkodik!
@Muad\\\'Dib: "A kemény eu mi? A gazpromos északi áramlattal a németek picsája alatt."

Annyi különbséggel, hogy Angela nem tiltja be az ellenzéki pártokat, és nem hazaárulózza a saját országának a másik felét, akármilyen jó barátságban is van Putyinnal, vagy akármennyit is üzletel vele.
Nem kellett volna Orbánnak házhoz menni a pofonért, vagy lapulhatott volna a fűben is ahelyett, hogy "keni magára a medvekakit", szerintem ez a cikk lényege.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nm népekről van szó, hanem vezetésről/hatalomról.

Az oroszok nem tudnák és nem is akarnák uralmuk alá vonni az EU-t, ők elfogadták a 91 után status quo-t. Az amerikaiak azok, akik képtelenek elfogadni, hogy legyen 2.,3. helyezett is. Ők kizárólagos globális hatalomra törekszenek.

még mindig nem értitek Nuland Fuck the EU kijelentését?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Akkor miért nem ezt írja, a hülyeségek terjesztése helyett? Mert ez így igaz, ahogy írod. A kormányunk külpolitikája az amatőr bénázás csúcsa (ha jóindulatú akarok lenni, és nem szándékos szarkavarást feltételezek a kormány részéről).
@Gábris szomszéd:
telefingják?

brühüyyy

meg Gabon és elefántcsontpart valamint a seychell szigetek
OFF

ennyit a magyarkodó CBA-ról:

fn.hir24.hu/gazdasag/2014/12/02/brit-offshore-ceg-a-cba-indulo-dalszerzoje-mogott/#sl

és a magyar vállalkozók helyzetbehozásáról

Offshore mindörökké!

ON
@vigyüktúlzásbaadolgokat: németország mai napig egy megalázott, kaonailag megszállt ország. csak azért em ugrál, mert hagyják őket csendben, keményen dolgozni, és ennek folyamányaként jól élni. amint ugrálnának ismét, mindjárt lenne nemulass. főleg ha az egyik orosz vezetéken, amerikai gázcsap lenne ukrajnában...

még a saját aranykészletüket sem nézhetik meg...

Szerinted miért nem kérdezik meg a németek, hogy figyelj már nagytestvér, a 3 másik nagyhatalom már rég kivonult, ti nem akartok?

elárulom, nem azért mert ők úgy örülnek az amerikai katonai jelenlétnek...
Trolléknál megvolt az eligazítás?
@jaegtoer: te lökött, nem az offshore cégek a hibásak azért mert működhetnek! Ld. a luxemburgi cirkuszt is az adócsalással. Ha a luxemburgi kormány nem partner benne, akkor a 340 mamutcég sem tudja elkövetni!
@Muad\\\'Dib: mert nálunk betiltottak bármilyen ellenzéki pártot?
na te is idevaló vagy.
@Hajrá Putyin: ennél azért kicsit bonyolultabb a helyzet... meg azt sem szabad elfelejteni, hogy az USA legnagyobb gazdasági ellenfele az EU, azon belül is Németország, mint a világ 4.!! legnagyobb gazdasága.
az USA jelenleg bajban van, nem kicsiben. Megszokta, hogy mindenkinek diktálhat, mert erős és nagy. De ez változni látszik.
@Rodeo36: egyenlőre az izraeli húúú de durva nagy gázmező is palagáz szinten van, mert még a terület hovatartozása is vitatott...
@Szúnyog:
A nem kellett volna házhoz menni a pofonért rész teljesen igaz. A másik felét valóban nem emeltem ki külön, hogy így marhaság.
@nincs_itt: ne magadból indulj ki. Konkrét, érdemi felvetésed is van? Ritka nagy marhák legelnek ott balféken!
@bölcsbagoly: hallgatnám az érvelést, de megszokott módon mindenki hüje, aki nem fidesznyik/orbánista stb..
@Muad\\\'Dib: senki nem ment semmilyen pofonért sehová.
Az olaszok és az oroszok elterveztek egy vezetéket, amely számunkra is egy lehetőség lenne gáz importra. Egy nagyon fontos lehetőség. Amióta felmerült ennek gondolata, mindegyik kormány akarta. Most addig szorongatták az oroszokat, hogy egyelőre elálltak.
Akkor milyen pofon van?
Olyan, amit sok ország kapott Amerika és a lihegő csatlós Brüsszel miatt.
Persze hülyeségeket lehet nyáladzani, erre való ez az ostoba gyűlölet-blog.
@Szúnyog:
Elmész magadtól, vagy ráígérjek a napidíjadra?
Kis pénz is pénz. :))))
kettős mérce megint, putyinnak benyal, az usával és az ejuval keménykedik, nemelehetnee inkább partnerségre törekedni mindenkivel, csak kérdem...

Így vágna vissza Orbán Amerikának?

A kormány állítólag válaszlépésre készül az Egyesült Államok ellen, miután az hat magyar állampolgártól megtagadta a beutazási engedélyt. Jogászokat kérdeztünk arról, hogy milyen beutazást és itt tartózkodást szabályozó jogszabályra alapozva lehetne visszavágni Amerikának, milyen alapon lehet kitiltani, kiutasítani, esetleg be sem engedni amerikaiakat.

hvg.hu/itthon/20141202_Igy_vagunk_vissza_Goodfriendeknek
@Szúnyog:
Ha valaki képtelen követni az aktuális világpolitikai eseményeket, és nem tud semleges maradni egy Magyarország méretű országban, akkor amikor kell, akkor az a pofonért szalad. Márpedig pontosan lehetett sejteni, hogy a degenerált usa vs. orosz csörtének az lesz a vége, hogy elkaszálódnak/húzódnak a projektek...
Nincs itt, milyen jó, hogy elmondtad azt, amit én, amikor nem voltál itt. Inkább kerüljél még, akár itt vagy, akár nem vagy itt. Nincs itt semmi új abban, amit leírsz nincsitt.
@bölcsbagoly: "Ha a luxemburgi kormány nem partner benne, akkor a 340 mamutcég sem tudja elkövetni!"

Luxsegg burg messze van, de a nav közel, a fideszkormány még közelebb.

A baj csak abban leledzik, hogy a Horváth féle emberek hiába szólnak a születetten fideszes főnökeiknek, hogy ez nem jó, meg imitt-amott hogyan lehetne jobban csinálni. Láthatod mi lett az eredménye, rá se szartak a javaslatára. Gondolom te is azért szarod a gyöpet itt, mert ahhoz nem vagy elég jó fidesznyik, hogy államtitkár vagy akár helyettes, esetleg egy megyei ispán legyél. Csak gürizni vagy nekik jó.

Itt viszont te vagy a titkárok elsője.:D
@Imola Helyesi: ucsitca, ucsitca, ucsitca ahogy azt hatodik lenin is mondta!!
kezd el!
@Imola Helyesi: pfejj, de nyomorek riposzt volt ez gyoknyanya - vagy viccnek szantad? mert akkor meg szarabb

broaf
@jöttem: hagyd, ezek nem olyanok mint a gyoknyanya, nem ragadnak itt. idefirkalnak a seggukkel par sort aztan huznak tovabb
@látjátok feleim szümtükkel: horváth mondanivalójában 1 lényeges elem van:"bizonyítékom nincs"

rég börtönben lenne a helye
@Szúnyog: itt a pofon, szóról szóra, márpedig azért, mert ez a gázvezeték-ügy nem lehet korrupt nemzeti kormányok mutyija úgy, hogy ezzel a ruszkik beszivároghatnak a spájzba:

"A Déli Áramlat gázvezetékkel kapcsolatos döntést csak Oroszország és az Európai Unió szintjén lehet meghozni – jelentette ki kedden Roszen Plevneliev bolgár elnök. Szerinte ha Oroszország figyelembe veszi az EU-szabályokat, senki sem kifogásolja a Déli Áramlat tervét.
Hiszem, hogy senki nem mond nemet a Déli Áramlatra az EU-ban, ha Oroszország eleget tesz az európai uniós jogszabályoknak" – jelentette ki a bolgár államfő."

hvg.hu/gazdasag/20141202_Elarulta_a_bolgar_elnok_hol_hibazott_Oros
-no comment-

Matolcsy alapítványai már ezerrel finanszírozzák az államot

Rejtélyes közhasznú szervezetek vásároltak két hónap alatt nyolcvanmilliárd forintnyit a lakosságnak szánt államkötvényekből. Az államadósság letrükközéséhez is jól jöhet.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F02%2Fmatolcsy-alapitvanyai-mar-ezerrel-finanszirozzak-az-allamot%2F
höhö, dolgozik az agitprop :D

Hajrá Putyin

Adatlap

Hajrá Putyin 0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2014.12.02. óta tag.
Hajrá Putyin ezekben a blogokban publikált:
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Értem. Akkor az apró megy a perselybe.
@jöttem: miért, szabad politizálni talán az egyetemeken? Pláne az előadásokon, vizsgákon.
Na ideirányították az osztagot?

Pontosítok: nem az a baj, hogy a déli áramlatba beszálltunk volna, hanem mikor kiderültek az orosz feltételek, akkor az egész eu-val összerúgtuk a port miatta, most meg nézünk a fejünkből bután kifelé, mert semmi haszna nem volt a konkrétan hitelességben és forintban mérhető áldozatoknak.

Továbbá ugye nem kapnak az oroszok hajót, és nem tuti, hogy paks2-t megépíthetik, de senki nem tud semmit arról, hogy ez mennyibe fog kerülni, mert az okosok ugye mindent titkosítottak.
@bölcsbagoly:

Ha a drága kormányod politizálhatott abban a rohadt cocialista rendszerben /ingyen/ az egyetemen, akkor a maiak miért ne tehetnék?
@miva?: úgy is van, és erről az apróságról még nem is beszéltünk, két narancsdroidos hivatal még egységesen hazudni sem tud, akkor mik lehetnek még a háttérben...

16:18
Korrupciós jelentés: egymásra mutogat a NAV és az ÁSZ?

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden mutatta be 2014-es integritás-felmérését a korrupciós kockázatokról és kontrollokról. Az ÁSZ szerint a NAV eddig egyetlen alkalommal sem válaszolt a felmérés során feltett kérdésekre - a NAV viszont igenis küldtek válaszokat az ÁSZ-nak több mint hat hónappal ezelőtt.

hvg.hu/gazdasag/20141202_Korrupcios_jelentes_egymasra_mutogat_a_NA
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

megvolt a fejtágító, mindenkinek kiosztották a válaszokat.
megy trollkodás ezerrel. pláne, ha a hülyeség szorgalommal párosul.:))
@jöttem:
Csak hagyjad, jó az, ha itt vannak, nemcsak titeket kell olvasni.
@nincs_itt:
Te meg magyarul ucsussz! Kezdd így írjuk.
Á, ezek itt csak a munkájukat végzik. Imolka szókincset gyarapít, az újak meg a régi neveikkel már nem mernek idejönni, mert az még nekik is ciki lenne, ha idemásolgatnánk az októberi hozzászólásaikat :D

Szalad a szekér fideszéknél, csak bolond ül a bakon!
@jöttem: :o)))

latod, a maminak tetszik, hogy itt vannak
@jöttem: a TASZ székházban volt, vagy a CEU-n? mennyit fizet a soros manapság?
@Imola Helyesi: nem jonnel at a mandinerre kicsit shitnyikeket is oktatni a hazaffyasch nyelvhasznalatra dr. Nyelvtan Ignacne Imola neni?
@Hajrá Putyin: "Ha az oroszok akarják, bedönthetik az EU gazdaságát a gáz elzárásával."

Marhára kíváncsi lennék, melyik gazdaság dőlne be előbb.

Az egyébként elképzelhető, hogy valami déliáramlatszerűség szoros eu-s felügyelettel megépül, max minket jól kihagynak, Vitya meg elgondolkodhat rajta, hogy a valóság egy kicsit más, mint amit ő reggel a tükör előtt feszítve bemesél magának.
@Hajrá Putyin: a főnöködet kérdjed koma, itt egyedül ő kapott pénzt onnan
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: dolgozik bizony :D

a kremlből nyomatom...
jah nem, a Flamengo medencéjének széléről, egy rózsaszín tabletről, amit egy törpe hozott ki...
@Imola Helyesi: szoval te tudatosan vasarolnal a cba-ban palagazt. de vasarnap nem fogsz tunni, mar most szolok
Moszkva egyre hatékonyabban használja a propagandaeszközöket Nyugaton. Függetlennek álcázott újságokkal hódít, pártokat finanszíroz. A cél: erősíteni a Kreml-párti nézeteket a közvéleményben, és belső zavart okozni az Európai Unióban a szélsőjobboldali szervezeteken keresztül.

http://vs.hu/kozelet/osszes/eszrevetlenul-keriti-hatalmaba-europat-a-putyini-polip-1127#!s1

---

A Gazprom-Media fontos beruházást tervez a lengyel média világában és vélhetően meg akarja vetni a lábát a közép-kelet-európai médiapiacon.

A Puls Biznesu varsói üzleti napilap értesülései szerint a Gazprom médiavállalata a színfalak mögött hónapok óta folytat tárgyalásokat az egyik legnagyobb lengyel médiareklám vállalat megvásárlásáról. Célpontja az Atmedia, amely a közelmúltig a legnagyobb médiareklám-bróker volt az internetes és televíziós piacon.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/a_gazprom_betor_a_magyar_mediapiacra_is.590365.html
@Hajrá Putyin: "És mégegyszer: a déli áramlatban sokkal inkább érdekeltek az olaszok, osztrákok és franciák mint Orbán..."

Talán ezen kellett volna az európaiértelembenvettnek faszpörgetés előtt kicsit elgondolkodnia.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egyébként az ukrán balhé kitörésekor volt egy cikk asszem a tájmszon, hogy mennyi gáz van európában. Van elég, csak kb 30%-kal felnyomja az árat, ha nem az oroszoktól vesszük, ha jól emlékszem. Ez a 30% meg a területalapú támogatásoknak annyiad részét teszi ki, hogy kacagni kell. Szal nincs gáz, van gáz, ráadásul egyre több helyen van alternatíva is, csak nálunk ölik ezeket, nem is értem miért. Biztos nem Putyin miatt, mi? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Marhára kíváncsi lennék, melyik gazdaság dőlne be előbb."

na melyik? az amelyik a termelésből él, és fogalma nincs a nélkülözésről, vagy amelyik nyersanyag eladásból (ami ebben az esetben a földben marad, de később eladható :D) és egész történelme arról szól, hogy bármit kibír?

mi már egymást fogjuk enni, amikor szása kimegy a tajgára és fakéregből őröl magának egy kis lisztet és boldogan kakalinkázik.

ennyi idiótát nem termelhetett ki a CEU egymaga, honnan a picsából jöttetek?

"Az egyébként elképzelhető, hogy valami déliáramlatszerűség szoros eu-s felügyelettel megépül, max minket jól kihagynak"
igen, mindenkinek zorbán jár az eszébe. elárulom, hogy ti recskáztok egész nap orbánra, nem mások. miért maradnánk ki? csak, hogy ti recskázhassatok? szerinted bárkit is érdekel a ti fapizmusotok? :D
@bölcsbagoly:

Vagyis CSAK.

Azért ugye az megvan, hogy bban a mocskos cocializmusban olyan emberek taníthatták a vezéred, mint Kéri László és Stumpf István. Egyiken sem voltak a Kádár rendszer nagy hívei. Mindez az ELTE jogi karán történt.

Most meg egy piti zárthelyi dolgozat példa miatt egy államtitkár odaszól a BME-re a rektornak és a dékánnak. Gondolom felháborodva.

Azért ízlelgessük a körlevelet. Mindez 2014-ben történik. Nem 1982-ben!!!!!!

"Kedves Kollégák!

A legutóbbi SZA ZH példák kapcsán a felsőoktatási államtitkár megkereste a rektort és a dékánt. Dékán úr ezután azt a kérést tolmácsolta a tanszékvezetők felé, hogy a jövőben ne legyenek aktuálpolitikai kérdésekkel kapcsolatos ZH példák."
Szúnyog, Hajráputyin ne menjetek el, mert egy hónapja egyedül vívom itt a harcot a sarlatánokkal. Milyen dolog ez, itt hagyni engem egyedül a frontvonalban?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ma vizsgáztam nyelviskolában, és van archangelsk-i orosz Olga, meg litván Aoxa, meg szerb Nadjitsa is. Emiatt nem világpolitizálunk erősen lokális nyelven, de ma Olga kitört, hogy odafönn északon apukája is kint fagyoskodott a tüntetésen, mert ami megy, az bizony tarthatatlan. Ugye a litván hölgy elég részrehajló a témában, de nyugtatni kezdte Olgát, erre a szerb lédi, Olga barátnője Olga mellé állt, és olyant szapultak Putyinon, hogy az még nálunk is elképzelhetetlen. Ugye az orosz oldal egyöntetűen támogatja a hőst, mert ha véletlen megjelenik valami bíráló cikk, akkor a zsurnaliszt kiesik egy olyan épület 23. emeletéről, ami 400 km-re van a legközelebbi ponttól, ahol valaha járt. Mi nem látunk semmit abból, amit Putyin művel, vagy gyanúsítják vele, és az ottaniaknak teljesen mindennapi dolog.
@Imola Helyesi: Sarlatánok?

Én még ma is a válaszodat várom anarchia ügyben, csak ugye nem vagy képzett propagandista :D
@Hajrá Putyin: "mi már egymást fogjuk enni, amikor szása kimegy a tajgára és fakéregből őröl magának egy kis lisztet és boldogan kakalinkázik."

Ti olyan hülyék vagytok, hogy arra szavak sincsenek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Talán ezen kellett volna az európaiértelembenvettnek faszpörgetés előtt kicsit elgondolkodnia.
"

konzisztenciáról hallottál már?
eddig az volt, hogy Zorbán elárulta a nyugatot, ő egymaga akart déli áramlatot...

szóval fejtsd ki mire gondolsz! mert egy értelmetlen szar amit írtál. a déli áramlatot olaszok találták ki az oroszokkal, csatlakoztak ehhez az orsztrákok meg a franciák mint fő érdekeltek.

ezután jöttek a tranzitországok, mint mi, akiknek szintén jó lett volna.
egyedül kinek nem volt érdeke? amerikaiaknak.
osztrákokat, olaszokat, franciákat meg sem próbálták, minket meg a szerbeket nem tudtak becsicskítani, végül maradtak a bolgárok...

nem putyin kapott pofontot, hanem ő adott. nem orbán kapta, hanem az osztrákok, olaszok meg a franciák. hála a nagytestvérnek.

ha megvalósul mégis, miért ne lenne nálunk? nem mi basztuk el, nem minket kell kikerülni, hanem a bolgárokat.
@Hajrá Putyin: Aha. Akkor nem is halt éhen Stalin alatt az a sok paraszt, mi?

Hát a te tudatlanságot határtalan!

A városokban már most nem fizetik ki pl a tanárokat szivecském.
@Hajrá Putyin: 6 év múlva nbem kell importgáz, de már most is megleszünk nélküle, tesó.

Miért esik az olaj ára szted?
@Imola Helyesi: mi a baj a palagázzal? elolvastam a cikket, de a valszeg hozzáértő hsz-t is:

"Esetleg egy X-et kellett volna a cikk végére írni, hogy támogatta a Gazprom.
"Ez azt jelenti, hogy a kőszénnel összehasonlítva, a palagáz lábnyoma legalább 20 százalékkal nagyobb"
Aha, a szénből elégetve szén-dioxid és némi nagyon egészséges szén-monoxid keletkezik, addig a CH4 képletű metánból egy egység CO2, valamint 2 egység rendkívül mérgező H2O. Ez utóbbit vízként ismerjük és kb 15 liter hirtelen elfogyasztása halálos:))))

A nagyon tudatos vásárló persze elfelejtette beleírni, hogy a kevésbé tudatos amerikai fogyasztók kb. a negyedét fizeték ugyanazért a gázért, mi a mi, nagyon tudatosan az oroszoknak."
@bölcsbagoly:

"_ te lökött, nem az offshore cégek a hibásak azért mert működhetnek! Ld. a luxemburgi cirkuszt is az adócsalással. Ha a luxemburgi kormány nem partner benne, akkor a 340 mamutcég sem tudja elkövetni! _"

Csakhogy itt most nem a luxemburgi cirkuszról van szó, hanem a piros-fehér-zöld CBA-ról, amelyik annyira hazafias és annyira magyar, hogy csak úgy talicskázza ki a zsetont az országból, mint a sicc, és nem itthon teremt új munkahelyeket, hanem külföldön és a profitját is ott forgatja meg, ott is adózva utána.
@Hajrá Putyin: "vagy amelyik nyersanyag eladásból (ami ebben az esetben a földben marad, de később eladható :D)"

Asszem, akkor itt be is fejezhetjük. :) Tehát a jövő: miután európában megették egymást az emberek, szásáék az erdőből visszatérnek addigra már csak mutánsok lakta városaikba, újra elkezdik kitermelni a gázt és a kőolajat, és eladják... ööö... a Holtak Földjének, ahol addigra Mad Max és Gothmog Főork...ööö...elveszítettem a fonalat.

Kicsit túltolod a számítógépes játékokat, pedig annyi szép dolog van még a világon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bezzeg az amcsi polip, na az aztán az überfasza. Kérdezd róla mondjuk Merkelt. ;)
@Hajrá Putyin:
Ez nem semmi, rövid idő alatt úgy lealáztad őket, mint anno a Patyomkin cirkálóval a komcsik a cár atyuskát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem tetszik a valóság?
szted a nyugat-európai vagy az orosz néplélek bírja jobban a nélkülözést?

szted ha orosz gáz hiányában leáll az ipari termelés, akkor mi a fasz lesz nyugat-európában?
az nem olyan, hogy holnapra veszek gázt máshonnan. egy erőműhöz meg egy gyárhoz nem elég pár PB palackot venni...

@miva?: de éhen halt, és miért?

"6 év múlva nbem kell importgáz, de már most is megleszünk nélküle, tesó."
nem hát. addigra anyáddal együtt évi 10Mrd m3-t fogtok fingani...

annyira meg lennénk nélküle, hogy perpill K-Európa fogyasztásának 100% jön tőlük.

"Miért esik az olaj ára szted? "

hogyhogy miért, hámmer nehéz...
@Imola Helyesi: Hol? Hol?

Pedig értő olvasásból ötösöm van :D

Sztem rútul beégett a srác
@Hajrá Putyin:

Mi lenne? Megeszik egymást az emberek. Mint a harmincéves háborúban.

Nincs is kockafejed, Pistike.
@Spániel:
A cikk közlésével a természetrombolásra való felhívás volt a célom.Mer ugye a víz, másunk sincs már, sajnos, a jóbarátaink elvették évszázadok alatt, amink volt. Azér voltak vannak a jóbarátok ..mindig...
@Hajrá Putyin:
Kérdezd meg a vezéred! Ő volt Soros ösztöndíjas Oxfordban.
Hogy akkor még liberális volt?
Aztán a Liberáis Internacionálé alelnöke!
:))))
@miva?:

Bazmeg, ezek nem párhuzamos valóságban élnek, hanem merőlegesben.
@Hajrá Putyin: te szimplán hazudsz. Hol adják el a dán, a skót, a nrvég stb gázt, tezsvérem.

30% jön onnan, és kb ennyivel kell csökkenteni a felhasználást 20-ig.

Attól mert valamit szeretnél, az még nem lesz igaz. Kérem a forrást, a számokat, stb.

Az enyém az EUROSTAT-nál elérhető :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egy kitérő egyenesen, asszem.

Lassan rombolni kezd a kognitív disszonancia, és adhatjuk a fémszázast nekik az aluljárókban.
@Hajrá Putyin: "szerinted bárkit is érdekel a ti fapizmusotok?" :D

pl. téged, ez már a negyedik hsz-ed, ahhoz képest, hogy ma vagy itt először /ezen a néven/.
@Imola Helyesi:

A Patyomkin páncélos az 1905-ös forradalomban vett részt.
Amire te gondolsz az az Auróra...

Már ha ismernéd a történelmet.
Ennyit az alázásról... ;)
@jöttem: én a magam vezére vagyok.
soha nem szavaztam a fideszre MÉG :)
de azt elértétek ti mocskos hazaárulók meg megélhetési tüntetők, hogy ha most vasárnap lenne a választás, elmennék és simán behúznám rá :D
leszarnám, hogy mennyire irritál szijjártó feje, hogy elbaszott ötletnek tartottam/tartom és nem értem a netadós meg vasárnapi nyitvatartásos faszságot, a faszom hittanoktatást meg kereszténykedést stb stb.
behúznám orbánra, hogy láthassam a pofátokat a sokadik 2/3 után, hogy olvashassam a sok mocskos hazaáruló puffogását blog.hu-n meg 444-en.

az a szerencsétek, hogy nem én írtam a NENYI-t meg az alkotmányt, mert akkor annyi lenne benne, hogy a Qrv anyátokat hazaáruló banda :)

ha nem tetszik, itt az EU, lehet menni - ahogy gyurcsányapátok javasolta.
@Hajrá Putyin:

és mit csinálnak az oroszok az el nem adott gázzal?
Nekik nyilván nem veszteség, hogy nem adják el.
Mind a két félnek ugyanúgy szüksége van a másikra. Csak ezt nehéz belátni.
@miva?: jó lesz az a százalék ötvennek is, de neked lenne a legnagyobb pofád, ha hideg kecóban próbálnál netezni abban a két órában, amikor lenne áram. :-) surmó
@miva?: 30??? :) persze... Magyaországon 80%, Szlovákiában 100%...
pl.
de még Németországban is 40% orosz gáz.
Az a 40% az olyan - főleg egy német gazdaságot tekintve - hogy oda se neki szása, majd holnap megveszem thorbjorntól...

csak tudnám miért nem kezdte az EU úgy a szankciókat, hogy gonosz mód elzártuk volna az összes gázvezetéket ezen az oldalon :D
@fzs.1933:

Ki a fasz tudja nála, mire gondolt. Lehet, hogy igazából a Lázadás a Bountyn-ra.
@fzs.1933:
Nem semmi, nagyon tájékozott vagy a cirkálók nevében. Figyusz, akkor mondd már meg, mi a fenét / itteni nyelvhasználat szerint f..szt/ cirkálnak itt Mon.
a palagáz és szerelmesei aktivistái usademokráciajelszavas nájlonszatyorba csomagolva?
@Hajrá Putyin:

megvolt:
- gyurcsányozás
- hazaárulózás

kimaradt:
- bolsilibsi
- mocskosamerika
- mocskoseu

pótold be! aztán áldott adventet neked is!
:)))
@Hajrá Putyin: "az a szerencsétek, hogy nem én írtam a NENYI-t meg az alkotmányt, mert akkor annyi lenne benne, hogy a Qrv anyátokat hazaáruló banda :)"

Ha ez megnyugtat, tőled nem is vártunk semmi differenciáltabbat.
Igazából engem már az meglep, hogy tudtatok regisztrálni.
Bár azt lehet, hogy a tartótisztetek csinálta...
Majd mikor a pénzt felveszed, gondolkozz el a hazaárulás szótári jelentésén.
@fzs.1933: "Mind a két félnek ugyanúgy szüksége van a másikra. Csak ezt nehéz belátni.
"

én ezt soha nem cáfoltam. természetesen így van ez, és ez a dolog működött is, amíg az amerikaiak bele nem rondítottak a dologba.

mondom, emlékezzetek már arra, amikor a balhé kzdetén Geoffrey Pyatt kijevi nagykövet azt mondta Nulandnak, hogy az EU ezt nem fogja hagyni (mer nem érdekünk) - FUCK THE EU. a nagy szövetségeseink leszarják, hogy nekünk mi a jó, mi a rossz. 2 nappal ésőbb egy amerikai szenátor meg is magyarázta: az amerikai-orosz kereskedelem 3%-t tesz ki. őket nem érinti a dolog, az lófing.

be vagyunk csicskítva, és még magunkat is 'lábon lőjük' ha a nagyesó azt kéri, miután már előtte felszólíottt minket, hogy lépjünk a medve lábára.

az amerikaiak 2 legyet akarnak ütni 1 csapásra: oroszoknak visszamennyé, EU-nak meg helyedre!!!
@fzs.1933: kb. három, négy évig majd problémát okoz, de sokkal nagyobbat szopik Európa, mert a nyugati térfélen simán kormányok buknak egy kis életszínvonal csökkenés miatt, míg az oroszok az elmúlt hetven-kilencven évben megszokták a szopást :-) de persze ameddig vannak olyan agyalágyultak, mind kegyed, a gazdasági kérdéseket érzelmi alapon dönti el a ropanió :-)
@jöttem:
Ajjaj, te aztán nagyon adventeztél eddig a sok tüntetésre való felhívással. Drága tesvérek, advent szent nevében hívlak benneteket pl. csütörtökre a Parlament elé, aztán meg 16-ra.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: en nagyon jol mulatok (ahogy osztod oket) rajtuk, csak attol nem oszinte a mosolyom, hogy ez a szavazobazis kremje. a tobbi ezektol is lefele leledzik
@Imola Helyesi:

Mindent én sem tudhatok. Egyébként csak arra bátorkodtam felhívni a figyelmet, hogy mielőtt tényt (nem hírt!) szeretnél közölni, nem árt, ha ellenőrzöd!

A palagázos aktivistákkal meg még nem foglalkoztam. Nem volt benne a hírtévében. ;)
@fzs.1933:

Még jó, hogy nem Faszom Kint Páncélost írt. Mindegy, darab-darab, a képregényben amit olvasott, tökre egyformák voltak.
@Imola Helyesi:
.
Hazánk geotermális adottságai kedvezőek. Magyarország területe alatt a földkéreg vastagsága a világ átlagának kb. fele (15-25 km), és így a hőáram a kontinentális átlagnak mintegy kétszerese.
A Föld belsejének hőmérséklete a mélységgel nő és óriási mennyiségű belső energiát tartalmaz.
Magyarország területén mintegy 6-7000 méterre a Föld felszíne alatt található a nem hagyományos földgázlelőhely.
Szabó György, a TXM Kft. vezetője arról nyilatkozott, hogy a 995 négyzetkilométeres területen lefúrt 16 kúttal sikerült igazolni, hogy a mélyben mintegy 2500 méter vastag „gáz-telített” (palagáz) réteg található.

Lehet, hogy palagáz-kitermeléssel kihúzzuk a dugót a Kárpát-medencében?

Kaszálni fognak az úszásoktatók.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Persze, te kis fűbogár, az ellenvélemény neked bizonyára pénzt jelent, megszoktad ávós korodból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Ha ez megnyugtat, tőled nem is vártunk semmi differenciáltabbat."
nektek nem is jár olyan. a ti szerencsétek, hogy hazugságaitok ellenére - túlságosan is - szabadság és demokrácia van.

de európában pont azért van ilyesmi, hogy nagytesónak legyen befolyása. ha kell, mindig van pár újságíró, 1-2 párt vagy ország, akit meg lehet kérni egy kis hangulatkeltésre, vagy feszültségkeltésre.

emlékszel még a régi európa vs új európa felállásra? soha nem leszünk képsek ellenállni az amerikai nyomásnak, mer mindig van 1-2 latorország, mint a balti államok, lengyelek, románok, hollandok, akiket fel lehet használni akár a német-francia-olasz 3-as ellen is. vagy a hagyományosan kilógó briteket is bármikor.

ilyen még magában az USA-ban sem lehetséges. próbálnál meg ott kormányt buktatni tüntetéssel, zavargással :D hamar jönne a nemzeti gárda...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Fűdoki, ne magadból indulj ki, öltözz fel rendesen, ha kimész az utcára vagy itt kommentelsz.
@Ajtony: nekem nem kell gáz meg olaj apafej. Van panel meg biomassza. És ezzel így vagyunk errefelé vagy 80%, de az 50% sem 100 ugye. Megcáfoltad a havert!

Mert ugye innen nézve 50%-kal több, az onnan nézve 33,3%-kal kevesebb :D
Ezek után egyáltalán nem csodálkoznék, ha a legközelebbi tüntin már jól fejbevernék a hírtv munkatársait.
Mert ők megérdemlik.
Ezek már teljesen össze vannak zavarodva, kontrollt, etikát nem ismernek, ha ekkora "tény"-re ekkorát ugranak.

"engedély nélkül „nyomult be” a budapesti Lövey Klára Gimnázium egyik tantermébe, az órára a Hír TV riportere, hogy egy állítólagos csalásról kérdezzék Nagy Emíliát, aki oktatói szervezetek nevében szólalt fel a november 17-i „Közfelháborodás napja” rendezvényen. A leírtak szerint a csatorna stábját már az igazgatóhelyettes is megpróbálta feltartóztatni, mivel nem volt engedélyük a forgatásra."

www.hir24.hu/belfold/2014/12/02/iskolaban-vadaszott-a-hir-tv-a-tuntetesen-felszolalo-tanarnore/
@Imola Helyesi:

De rendes vagy! Majdnem elfelejtettem kirakni a felhívást. Kösz, hogy eszembe juttattad!
Később. Most nagy a nyüzsi.
Nemsokára trolléknak meglesz fejenként az 50 hsz és elmennek felvenni a napidíjat.
Majd akkor.
@dr. jenőke (jenőke): cserébe nem lesz többé magyar mezőgazdaság, ásvány- és termálvíz.
gáz lesz, mert lesz gáz.
Nem értem mi ez az ejús rinyálás, amikor megmondták, hogy nem és kész. ;)

"Az EU folytatná a tárgyalásokat a Déli Áramlatról

Az Európai Bizottság folytatni akarja a tárgyalásokat a Déli Áramlat gázvezeték tervéről, függetlenül attól, hogy Oroszország hétfőn úgy nyilatkozott, eláll a beruházástól - közölte kedden Brüsszelben Maros Sefcovic, a Bizottság alelnöke.

A következő találkozót az érintett EU-tagországokkal december 9-ére tűzték ki - mondta el az uniós illetékes.

"A bizottság számos találkozó házigazdája volt, amelyeken igyekeztek olyan megoldást találni a projektre, hogy az teljesen megfeleljen az EU jogszabályainak" - írta közleményében a bizottsági alelnök, hozzátéve, hogy az energiaellátás biztonsága elsőbbséget élvez a "folyton változó energiakörnyezetben".

MTI

index.hu/kulfold/eurologus/2014/12/02/deli_aramlat_az_eu_folytatja_a_targyalast/
@Hajrá Putyin: úgy leszarják, hogy évente 1600milliárd forintot adnak, ami nem hitel.
@Imola Helyesi: "Hajrá Putyin!"

Ha ma még nem térdeltél, akkor épp ideje.
Boli! a gyoknyanyat nem lehetne kivagni egy hetre a la vincent? kezd rohadtul elpofatlanodni
@Hajrá Putyin: @Imola Helyesi: Tudom, hogy te vagy az, Gheeejza. Szopjál lovat!
@Spániel: "Ezek után egyáltalán nem csodálkoznék, ha a legközelebbi tüntin már jól fejbevernék a hírtv munkatársait."

adná az ég, hogy ilyen baromállatok legyetek :)
elvinnék a pár liberált állatot, aki azt hiszi, hogy ő már vki, mert van a faszbúkon 100 hülye, aki hallgat rá.

én pl azt sem értem, hogy a kettősmércés varázslómestert miért nem vette még elő a hatóság, miután a CBA-s bojkottfelhívása után bombariadók voltak vmelyik CBA-ban - lásd egyenlítő blog.

legyetek ilyen hülyék lécci, hogy a rendőröknek legyen indok elvinni pár főkolompost,nyakon verni néhány ecsethajú buzit - hivatalos mefogalmazásban "romkocsmák félhomályában merengő diplomás munkanélküli liberális fiatalt" :D
@dr. jenőke (jenőke):
Itt nem fogtok vagy fognak az amcsik palagázt termelni, az biztos. Menjenek a pitchába copirájt Boli meg jöttem , és ott szívják .
@miva?: kik? az amerikaiak az EU-nak? :D
ennyire jó a forintunk, hogy még az amerikaiak is azt adnak az EU-nak?
ha ezt Károly Róbert megérhette volna...
@évásanyó:
:-) mondom, kedvelem őket, sokat szenvednek/tek
Na, én léptem.
Túl sok az agyhalott meg troll. :(
@jöttem:
Te már csak tudod, ott a messzi Szlovákiában vagy az ápolt szlovák sógorodnál.
@Imola Helyesi:
.
Nyugi.
A A Falcon Oil & Gas Ltd. mintegy 10 év kínlódás után feladta.
Hazament.
@jöttem: hát legyen te hazaáruló liberális gyurcsányista barom :-) azért a gazprom igazgatótanácsába csak befért az usa alelnökének a kisfia és éppen egy hónapja vásárolt a pentagon - az embargó bevezetése után - 75 db Mi-17B5 „Hip” orosz helikoptert. az osztrák energiaügyi miniszter kiakadt putyin bejelentésén, és az eu energiaügyi biztosa már elkezdett udvarolni az oroszoknak. A következetes és tökös nyugat éppen habosra fogja szopni putyint, pláne, miután az ukránok éppen 10%-al emelik a tranzitdíjat a rajtuk áthaladó ikszedik barátság vezetéken átfolyó olaj és gáz esetén. Neked is addig nagy az arcod, amíg azt hiszed.... - de ki nem szarja le a majdani nyomorod, amit éppen a te verbális segítségeddel hoznak össze. menj és kiabáld: orbán takarodj, ha meg nem is nyugszol, de legalább kicsit jól érzed magad :-)
@Hajrá Putyin: jaja, gejza tenyleg nem proszto ennyire. en a batyufaszra tippelek
@Jules Verne:
Hát te meg ki vagy? Méghogy a Verne Gyula, hogy verne meg -egyelőre csak - a jegeseső.
@Hajrá Putyin: "én a magam vezére vagyok"

Hogyne, amikor nincs ott az ápolód.

"soha nem szavaztam a fideszre MÉG :)"

Hazudsz.

"azt elértétek ti mocskos hazaárulók meg megélhetési tüntetők, hogy ha most vasárnap lenne a választás, elmennék és simán behúznám rá :D"

Á, szóval innen fúj a szél, pvc? Problémád van a tüntetőkkel? Lement a barna lé a bokádra, ugye?
Kb. most fogtad fel, hogy mi a különbség a békamenet meg a normál tüntetők között: ezért félsz. Ideje szakmát tanulni bérkommentelés helyett, szarzsák.
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Ahhoz képest, hogy onnan indultunk, hogy Putyinék erősen szopóra állnak, mire 18:30 lesz, Imoláéknál a Szovjetunió már meg is nyerte a harmadik világháborút. :)

@Hajrá Putyin: @Imola Helyesi:

Viktorka a dámapárra bemondta az all-in-t, csak két aprósággal nem számolt: az ukrán konfliktussal, meg ami ezzel jár, meg az olajárak szabadesésével. Csak ő nem a szociális segélyét dobta az asztalra, hanem egy komplett országot.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Konkrétan olyasmire gondoltam, hogy Putyint még inkább elviselik, mint az oligarchákat, vagy elegük van mindegyikből?"
Minden diktator az összes hatalmat magához veszi, pofán csapja az ismert geciket (ezert szeretik) és kiépíti a sajat genya kisisteneit (ezt meg megmagyarázza, hogy így köll). Uncsi már, olyan ismerős ez a lemez...
@jöttem: hol lehet a dékás csapatba jelentkezni? :-)
@Imola Helyesi:

Személyeskedsz, cica / elnézést kérek a cicáktól/?

Számodra csak egy kérdésem van:

NEKED, MINT KÍVÜLÁLLÓNAK, MI A VÉLEMÉNYED AZ INTELLIGENCIÁRÓL? :)))))
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Mi van, kis hülyegyerek, ami nincs, az nem is létezik, gyökamputált?
@Ajtony:
tök mindegy, hová jelentkezel be. itt mindenki Gyurcsány kottájából játszik. :))))
@Imola Helyesi: Még nem térdeltél le: talán külön meghívóra vársz?
@Jules Verne: kiktől kéne beszarni? pár 444ita gecitől? :D
hagyjad már magad...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ma hányszor vered még ki orbánra? milyen all int? még1x csak neked: a déli áramlatot az olasz ENI és az orosz Gazprom találta ki, amihez aztán bevonták az ÖMV-t meg a franciákat. őket szopatják leginkább, nem minket.
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Nehéz kiválogatni, mert nagy az átfedés, közös halmaz. :)))
@Ajtony:

új szöveged nincs? Gábris már reggel kiplakátolta a hídfőnetet.
@Imola Helyesi: van beloletek boven, bolond venasszony. en egesz nap osztom az ostoba shitnyik fajtadat egyeb helyeken. de nyugodt lehetsz afelol is, hogy face to face is siman taknyodon tonyorulnelek :o)))
@jöttem: ismerkedjünk közelebbről, Imola okán már tényleg szárba szökkent az érdeklődés :D
@Jules Verne:
egy kis ostorcsattogás hiányzik. csak a fíling kedvéért. :)))
Azért ez még a választások előtt Jobbikéknál is ciki lett volna. Ez nagyon gáz, srácok!
@Marcellusca: de legalabb pezseg itt az "elet" :-)
@Hajrá Putyin: Ugye nem tudod elviselni, hogy pofára ejtették a vezíredet (nem is akárki, hanem akinek a farkát markolászta)? Olyan érzésed van, mintha ingyen szoptál volna, ugye kicsim? Ide jöhetsz bármikor, jó a csapat, előkét ingyen adnak neked.
@Ajtony:

"ameddig vannak olyan agyalágyultak, mind kegyed,"
Ez a fő érved? Sajnálom, hogy nem értetted meg, amit írtam.
Nem hiszem, hogy az a 70 milliárd dollár - ami a gázexoportból van - ne borítaná meg az amúgy sem túl erős orosz gazdaságot. Ez Magyarország éves költségvetésének bevételi oldalánál is több.
Ennyit írtam, nem többet.
@jöttem:
Hát, felkelek, mint szlovák állampolgár, elolvasom az összes hírblogot és egyebeket, majd felhívom a retardált magyar testvéreimet, milyen tüntetésre menjenek el, küzdve a palagázos gotfriendes demokráciáért, nappal leápolom az osztrák sógort, de teszek közben a szegénység és minden más magyar arcpirító intézkedés ellen / pl cigányok közé megyek/ este meg szex közben figyelek a vikipédiára is, mert mindig csak egy helyre koncentrálok, és nem festem a hajam se, csak a fodrász.
@miva?: Ha már szóba hoztad őket. ;)

"Vona Gábor, a Jobbik elnöke hétfőn három olyan országot nevezett meg, amely potenciális szövetségesünk kell, hogy legyen. Németországot, Oroszországot és Törökországot. Az utóbbi kettő hétfőn stratégiai megállapodást kötött egymással. És a jövő legfontosabb kérdése a mindent meghatározó kapcsolati, vagy akár háborús alap az energiapolitika lesz..."

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80352
@Hajrá Putyin: amúgy a hírtv nyomulásához, - tudod, gimnáziumi óra, gyerekek, tv stáb rajtaütésszerűen beront az osztályterembe - mit szólsz,mert ez volt a kérdésem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de a legszebb mikor a gyokerek probaljak szetkenni a csuti szarat. erdekes, hogy en az osztrakoknal semmifele hype-rol nem halottam a south streamet illetoen, se keleti nyitogatas nem baszogatja a kerti kaput
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Hát igen, én meg biztosan elszaladnék, pláne ha felemás cipőben rohangálnál vagy ütnéd de vito magasságát.
@miva?:

várjál, drágám!
asse tudom, hol áll a fejem. :))))
@Imola Helyesi: nem vagyok ra buszke, de tolcsokoltam mar meg hiszterikus fideszkurvat
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Messze vagy ecsém, és a hangod sem hallatszik el idáig, sem az égig, de azért csak fenekedjél.A magad szórakoztatására bármikor, de az nem oszt nem szoroz.
@Kdo Je Ugasnil Luč:

azt hittem, itt van. az egyik "vendég" olyan ízesen hazaárulózott. :)))
@Imola Helyesi:

letérdepeltél már?
protkótkivenni!
@Gábris szomszéd:

én is meg tudok nevezni egy potencionális ellenséget: Vona Gábor
A hab a tortán meg az, hogy az orbán hiába adta ki az azerieknek a baltás gyilkost, hiába szopkodta az azeri diktátor faszát, maximum repülőn hozhatná ide az azeri gázt. De arra meg nem engedik fel a PB palackot. Balfasz fideszesek, fideszes balfaszok!
@fzs.1933: nem is szoktak a kérdésre válaszolni, nem azért vannak itt.
Minden reggel sorbanállnak a Lendvay utcában a mákonyért, itt csak kiöklendezik a beléjük adagolt habzóanyagot.
Egyre szarabb a szer, valami lejárt tudatmódosítót keverhetnek bele, mert kezd zavarodottá válni a trolltársadalom.
@Imola Helyesi: nem vagyok en olyan messze mint hiszed, hehe
@Kdo Je Ugasnil Luč:
azé jöttek négyen. az egyik ír, a másik olvas, a tyuszi diktál. és itt van még ottó. a tótottó
@Imola Helyesi: na bemutatkoztál drágám :D
@jöttem: Addig örülj míg csak ő az "ellenséged". ;)
@Gábris szomszéd: Megújuló energiája mindenkinek van, gabi, nincs miért háborúzni
@miva?: Még egy kiegészítés tőlük. ;)

"A Déli-Áramlat projekt sorsa és bukása része annak a geostratégiai játszmának, amely Oroszország és az Amerikai Egyesült Államok között zajlik. Bár ebben a küzdelemben az európai kontinens a Nyugat részét képezi, látni kell, hogy Európa nem egy szuverén entitás, Washington alárendeltjeként cselekszik, kiszolgáltatva az amerikai érdekeknek. Európa saját érdekeivel ellentétesen cselekszik, saját szuverenitásának és függetlenségének ellensége, amikor engedve az amerikai nyomásnak Oroszország elleni kereskedelmi és gazdasági szankciókat sürget, a kizárólag amerikai katonai érdekeket szolgáló NATO előretolt bástyájaként kardot csörtetve provokálja Moszkvát, illetve amikor saját energiaellátásának biztosításáról mond le, megtorpedózva a jelenleg asztalon lévő gázellátási szerződések közül az egyedül életképes javaslatot.

Emlékeztetnünk kell arra, hogy az elmúlt másfél évtizedet Európa már elvesztegette azzal, hogy amerikai nyomásra a már elméletben is megbukott illuzórikus Nabucco projektet erőltette.

Ki kell ábrándítanom azokat a nyugati liberális véleményformálókat és magyarországi szárnysegédeiket, akik Putyin elnök tegnapi bejelentése nyomán kárörvendően ujjonganak. Ez a bejelentés nem Oroszország veresége, hanem kizárólag Európáé, köztük Magyarországé is. Európa és hazánk első számú vesztese a Moszkvával vívott gazdasági, kereskedelmi és energetikai háborúnak. Oroszország erejét mutatja, hogy úgy mondta fel a Déli Áramlat projektet, hogy máris bejelentette ankarai látogatásán Erdogan török elnökkel az oldalán: a Kínával kötött gázszerződés teljesítése mellett a déli irányú gázszállításokra fog koncentrálni, és a Kék Áramlatot prioritásként kezeli. Oroszország tehát nem veszít az energetikai piacaiból, sőt.

Törökország egyértelműen a legnagyobb nyertese a döntésnek, hiszen a török tranzit monopol helyzetbe került a kelet-nyugati irányú gázszállítási projektek terén. Törökország egyébként a Nyugat orosz-ellenes gazdasági szankcióinak is nagy nyertese, hiszen sikeresen használta ki az orosz-európai szankciós háborúban rejlő lehetőségeket. Geopolitikai értelemben nagyon érdekes fejlemény az ősi rivális Török- és Oroszország közeledése és egymásra találása."
@Spániel:

és akkor képzeld el mi lesz, ha leállnak a szerrel... :)
@jöttem: most még a fejeddel ismerkednénk pedig :D
@Spániel: Pízt? Vagy menedékjogot ha itt a jövőben eldurvul a helyzet...
@Gábris szomszéd: ez egy olvasat, és őpontosan tudod, hogy van még legalább 3 másik, amiben Putyin sajnos gonosztevő. Azért nem árt erről is tudni, de te is tudod, hogy ez az igazság egy kicsiny szelete, ugye?
Az a baj, hogy sajnos lehetetlen a konstruktív vita mindaddig, amíg az egyik vitázó fél kinyilatkoztat, a másik pedig érvel. Pedig nem lenne ám haszontalan az ő nézőpontjuk sem, ha nem lennének ennyire demagógok.
@Imola Helyesi:

Ha te a náci Németországba születsz, akkor simán hithű Hitler imádó vagy.
Az effajta, hangzatos szavakkal játszi könnyedséggel manipulàlhatò emberkre évezrededek óta bizton számíthatnak a kor adott vezérei.
É-Koreában úgy tapsikolnál, hogy kicsattanna a tenyered.
@Gábris szomszéd:
gondolom, a zusára utalsz.
az lehetne, hogyha megszáll minket a zusa, engem személyesen andré tegye? :))
@miva?:
el nem küldöm. szükségem van rá még egy ideig. :))
@miva?: Hát én speciel ismerek más olyan nagyhatalmat, akik nagyságrendekkel több gonoszságokat tesznek a világban.
Ugyanis van valami egyezmény, aminek értelmében elég sok fosszilis energiahordozó kiesik a rendszerből. Erre van egy CO2 kvóta, amit elhasználhatunk, vagy esetleg eladhatunk. Ugye eladásban gyengék voltunk eléggé, viszont a kvóta fogy, és ha már a BMW is drótról akar autót tölteni 17%-ig 2020-ban, akkor tényleg bajban van minden olaj és gázkitermelő.

Tán az lesz hazaáruló, aki nem melegíti a légkört?

Komolyan srácok!

Van az a szint, ami alatt nagyon ciki...
@jöttem: Akkor mi legyen? Küldenél mást, vagy várjunk a találkozásig? :D
@miva?: egyébként pont úgy tudunk sokkal jobb képet alkotni a problémákról, ha sokféle olvasatot ismerünk. ;)
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez jó hír!
Ez a Kész Zoltán egy szupermen: angoltanár, aki angol tankönyveket ír; hegymászó!; kiváló szónok; közdazdász;...még biztos sok más is. A fityeszes honatyákhoz képest mindenképpen kiemelkedő ember, aki mögé teljes szívvel lehet felsorakozni.
Nekem nagyon tetszik, remélem a veszprémieknek is.
Istenkém, ilyen egy féldimenziós bandát. Tanítani való!
@Gábris szomszéd: Így van. De azzal a felütéssel, hogy mindegyik részigazság, és valakinek az érdekében hallgat el bizonyos aspektusokat. EÍbben vagy te elégtelen, kedves.
@huzzadneki shakespeare:
És te mi lennél? Elgondolkoztál már ezen? Fegyvergyártó vagy mi?
@jöttem: Hát ha választani lehet engem inkább szálljon majd meg az új nagykövet. ;)

m.cdn.blog.hu/am/amerikasmagyar/image/colleen_bell.jpg
@miva?: "van még legalább 3 másik, amiben Putyin sajnos gonosztevő"

igen, ilyen szar propagandákból tengert lehet rekeszteni :D
@Imola Helyesi:

"Messze vagy ecsém, és a hangod sem hallatszik el idáig, sem az égig, de azért csak fenekedjél."

Nagy tévedésben vagy. Lehet, hogy a hangja nem hallatszik, de a keze elér addig, te tudatlan.
@miva?:
.
Nem biztos, hogy igazad van.
Kiégett egy égő, sötétbe borult a szoba.
Gondoltam próba, világosság.
Mondtam is hogy legyen. Nem lett.
Nekem kellett elmennem égőt vásárolni.

Csak arra akarok utalni, hogy a kinyilatkoztatás ér annyit, mint a falrahányt szentbeszéd.
@miva?: "mindegyik részigazság, és valakinek az érdekében hallgat el bizonyos aspektusokat. "

Milyen igazad van, amikor a nyugati médiákról is szót ejtesz. ;)
@miva?:

drágafijú! hová sietsz? ketyeg a biológiai órád? :))
@Gábris szomszéd:

ez nem kívánságműsor! andrét akarom. vagy egy másikat. 180 cm felett.
@Spániel: hozzánk anno egyszer a szemét vitray rontott be egy TV stábbal :D@Gábris szomszéd: erdogan, a nato 2. legnagyobb hadseregével rendelkező törökök vezetője minap azt mondta az USA-ra utalva, hogy ezek a pofátlanok egyátalán mit keresnek itt 8000km-re az otthonuktól...
@Jules Verne: kiverted ma már orbánra?

pofára ejtették? igen, putyin felkelt és arra gondolt: ma pofára ejtem orbánt.

te idióta...talán orbán akarta a déli áramlatot egymaga? nálatok divat ilyen hülyének lenni, vagy alap?
@Gábris szomszéd:
Gondolom ezt kellene abbahagynod.
Kicsit gondolkoznál, ha tennél hozzá egy bekezdésnyi saját véleményt, máris más lenne az eredmény.
Addig rendben, hogy gondolkodsz, de kötött mandátummal teszed.
Hogy is áll az orosz gazdaság?
A krimi csata, az olaj ára, beruházások és egyebek ... az ilyen híreknek nincs itt a helye.
@Hajrá Putyin: Nehéz a dolga a pártkatonának, nehéz a dolga.

Tökfej. 30 nap alatt 12% ot esett a fideSS az ilyen ostoba muzsikok miatt mert nem nyomod eléggé a pártpropagandát.
Dolgozz meg a pénzedért ostoba büdösbogár fideSS muzsik.
Szerencsétlen hülyék! Ti tényleg azt hiszitek, hogy ezzel kész, vége?? Nagyon naívak vagytok báránykáim. Törökországból bármikor lehet folytatni tovább az alternatív vezeték építését,elég egy másik kormány Bulgáriában, és a szerbek is másképpen viselkednek majd, ha már bent lesznek az EU-ban..
@Oxica: ahh 2 S-sel írtad, hogy Fidesz, kiverheted ma is :)

nem is az amerikaiak pénzelte lejárató kampány eredményeként, ááá nem.

de ki a faszt érdekel, ti akkor sem fogtok nyerni soha többé :)
ha nem a fidesz nyer, akkor a jobbik...

de amúgy elárulom, hogy 2011ben volt a fidesz ennél lejjebb is, oszt mi lett a vége 2014ben?
@Hajrá Putyin:
.
Az a gyanúm, hogy Orica téged előbb ver ki, mert másképpen a feladat nem értelmezhető.
@Gábris szomszéd:

Na bakker, ezt jól benéztem. Bocs.
Ez a miva fijú teljesen megzavart.
Kívánom neked, hogy az eljövendő nagykövet asszony fordítsa maga felé az összes jószándékod!
Hátha kevésbé ijesztgetnél minket a zusával.
@a nemzet fogatlan provokátora:
Kedves protézis! A Bilderberg-csoport döntése nem így szól. Érdeklődj ott, ha napra kész akarsz lenni.
444.hu/2014/12/02/rtl-klub-60-70-millio-forintot-ero-ingatlanja-van-lazar-janos-tizeves-fianak/

Családi összefogásból! Hogy én marha, nem tudok így összefogni senkivel!
"A történtek után na ki lesz, aki páriává válik a nyugati társaságban? Igen, az, aki összekente magát medveszarral és ordítva hangoztatta, milyen jó meleg ez a valójában gyógyiszap."

Hahahahhaa! Ez nagyon jó. Minél hülyébbek felkentjeink, Fabius annál inkább brillírozik. Nem is tudom hirtelen, akarok-e normális kormányt, ez így sokkal szórakoztatóbb.
Egyébkén látom megjelent körünkben néhány 'gyógyiszappal' felkent zseni. Remélem srácok, elbőgni azért nem fogjátok magatokat. Az tényleg ciki lenne. Legszívesebben visszakeresném mikor írtam először - kb. Orbánék új-gránitszilárd-alaptörvény avató bulija apropóján - de ide is illik:
Minden szerencsétlennek, aki a szabadság ellen kel, ugyanaz a büntetése: még saját életében megláthatja, amint ezredévesnek vizionált birodalma porrá omlik szét.
@AKIsTUDATLAN: "Ez a Kész Zoltán egy szupermen:"

Ráadásul fideszül is tud.:D
@jöttem: Lázár megmondta évekkel ezelőtt, hogy a kis mittudoménhogyhívják kapós parti lesz a csajok között. Meg hogy van jó vastag ájuróbetét is a nevén, meg különben is:

1.) Mindenki annyit ér, amennyije van.
2.) Csak.
A buta segg politikusoknak ezt is sikerült elqurniuk. Gigabukta mindenkinek, aki imarad belöle, így nekünk is. Hogy' hogyan tovább, arról persze fingjuk sincs.
@miva?: milyen nézőpont?... amelyik abból indul ki, hogy az oroszok mindent kibírnak, mert ridegtartáshoz szoktak, meg még mindig muzsikként kezelik őket (s nagy többségük magáról is így gondolkozik)... háát, nem tudom, meg akarom-e érteni egyáltalán egy ilyen helyzet hájpolóját, így, valahonnan európából...
@shinichi: " Fabius annál inkább brillírozik"

fabius meg a brillírozás 2 külön fogalom.
szerencsétlen hülyének nem esik le, hogy a déli áramlatot EU-s részről olasz.osztrák-francia hármas nyomatta. akkor most ők a medveszarosak?
@shinichi:
"Minden szerencsétlennek, aki a szabadság ellen kel, ugyanaz a büntetése: még saját életében megláthatja, amint ezredévesnek vizionált birodalma porrá omlik szét."

Azért jobb lenne, ha tudatilag olyan erősek lennénk, hogy már az elején megállítanánk, mielőtt felépíti szarkupacvárát az ilyen. Meg kicsit sokba kerül ez a hóbort: pénzben, években, életekben mérve...
@Sir Bates dö Hól: micsoda? most felértékelted zorbánt, hogy európának mertél nevezni minket.
most majd jól nem mehetsz tüntetni :D
@dr. jenőke (jenőke): Ez azért még belefér. :)

"Kezd rohadtul elegem lenni abból, hogy egyszerű magyar állampolgárként, aki nem akar sem Putyin fehérorosz bábállama, sem amerikai csatlós lenni, folyamatosan bizonygatnom kell, hogy nem vagyok kommunista/Putyin-bérenc/fizetett ügynök. Nem, egyik sem vagyok.
Magyar vagyok, a magyar nemzeti érdek az iránytű számomra, nem akarom belerángatni Magyarországot egy új háborúba, és ennek biztosítékát abban látom, ha minél jobban megpróbálunk távol maradni ettől az egész konfliktustól. Függetlenül, a saját utunkat járva, vagy ha ez nem megy, akkor újratáncolva a Kállay-kettőst.
Felfoghatatlan számomra, hogy sok ember 1.0-s koordináta rendszerében kétféle út létezik: valamelyik segget nyalni, és a másik tábort seggnyalónak nevezni. Nem hiszem el, hogy komolyan gondoljátok, hogy egy kirobbanó konfliktusban létezik olyan forgatókönyv, ahol nem mi szopunk, akármelyik oldalra is álljunk. Ebben a harcban NINCS jó oldal, csak kőkemény gazdasági és geopolitikai érdekek.
Nincs jó Putyin, aki visszaadja Kárpátalját, és nincs demokratikus Amerika, ami biztosítja a szabadságjogokat. Szuperhatalmak vannak, amelyek gazdasági nyomásgyakorlással, titkosszolgálati eszközökkel és politikai háttéralkukkal bővítik érdekszférájukat a másik kárára. Aki ezt nem érti, az nem érti sem a Majdant, sem a Krímet, sem a NATO-tankokat Németországban.
Két patkány van, és az egyiket csak azért látjuk mókusnak, mert jobb a pr-ja. De ha ti szeretnétek az egyik rágcsálót továbbra is mókusnak látni, tegyétek nyugodtan, putlerezzetek, osszátok meg a hoaxokat, hogy Putyin hány nap alatt venné be Varsót meg a többi hülyeséget. A történelemcsinálók hadd röhögjenek a markukba, milyen hű alattvalóik vannak.
Úgy látszik, tényleg olyan nép vagyunk, amely nem tűri a szolgaságot, de a szabadsággal sem tud mit kezdeni. 25 éve építhetnénk egy független országot, de lélekben még most is alattvalók vagyunk, és inkább megcipőzzük a mellettünk feleselő cselédet, nehogy az uraság megharagudjon ránk. Mert mi szeretnénk hű alattvalók lenni, ebben vagyunk igazán jók, és más szerepet el sem tudunk képzelni magunknak."

jobbegyenes.blog.hu/2014/12/02/a_patkany_a_mokus_es_a_cseled
@CsekklisztNo.10Reloaded: Küldtem néked valamit
a Yukoni Pionírok-rol.Megkaptad?
@shinichi:

Nincs is ezzel baj. A baj azzal van, hogy a nyomorult kisvállalkozót, akinek évente összejön 5-10-20 milla adózott jövedelme, amit nem költ el, hanem tartalékol szűkebb napokra, azt a nav évekre visszamenőleg vagyonosodási vizsgálat alá vonja, és ha nem igazolja banki papírokkal, hogy volt valaha annyi pénze, és az a vizsgálatkor is meg van, akkor a nyakába sóz akkora adóhiányt, bírságot, pótlékot, hogy a családjával együtt mehet közmunkásnak.

A 10 éves gyerek, meg adózatlanul - illetékfizetés nélkül, mert megszavazták maguknak - kap akkora vagyont, amit a kisvállalkozó egy élet alatt nem tud összegyűjteni. No ez a baj.
@Imola Helyesi: Ezzel a fronttal nem kell foglalkozni. Őrjöngő niemandok gyülekezete, örülni kell, hogy itt cseszik az idejüket, s közben nem okoznak kárt.
@látjátok feleim szümtükkel:

imolka is megmondta tegnap: és különben is az a hülye aki nem állt politikusnak idejében...

tudom naiv vagyok rettentő mód, de hitetlen létemre qrvára bízom abban, hogy ezeket a gyökereket egyszer irgalmatlanul pofán vágja a sors...egy szívlapáttal
@ornagy50:
Nem, de küldtem én neked egyet. Köszi :-)
@Gábris szomszéd:
Nem tudom, hány éves vagy, de mint egy négyéves reagálsz.
Én nem mondhatom, hogyan gondolkozz, mert ezen a blogon ugyanúgy vendég vagyok, mint bárki.
Viszont tudom, hogy amiért szóltam, az nem más, mint Gyöngyösi Márton: „Sikerült” Orbánnak és kormányának a két szék - a Kelet és Nyugat - között a földre ülnie című ópusza, amely Hunhír.info közléseként jelent meg.
Miért nem éred be egy linkkel, és aki akarja, elolvashatja.
Nagyra értékelném, ha lenne saját véleményed, vagy más esetekben, csak úgy a bloggolás kedvéért írnád azt, ami eszedbe jut arrol, amit éppen témának tartanak egyesek.
Amit most betettél (kivételesen együtt a linkkel), az is inkább provokáció, de lehet, annak is szántad.
@Imola Helyesi: @Szúnyog:

népnemzetikeresztény meg ilyen bigyók, nem zavar, hogy kibaszott szarul mennek a dolgok ebben az országban? mikor húzzátok ki végre a fejeteket viktor seggéből? ha már közmunka se jut, vagy hol a lélektani határ? ezt csak úgy kérdem...
@Hajrá Putyin: az én gps-koordinátáim nem azon a kis területen vannak, mely szülőhazám, s melyet éppen sikeresen basztok szét...
@látjátok feleim szümtükkel: hazudsz. egy idióta háborús uszító véleménye ez.

ráadásul hazudik

de a legjobb:"és egyes külföldi civil szervezeteket fizetett politikai aktivistáknak tart." a geci zorbánja, látni merészeli a valóságot...
@shinichi:

1. szerinte
2. majd meglátjuk
@Gábris szomszéd: jó az idézet, de ezeknek hiába, ponz ez az, amit soha nem értenek meg. Seggbenélők.
@Sir Bates dö Hól: nem, ti akarjátok szétbaszni. elvakult zorbán-gyűlöletetekben.
@dr. jenőke (jenőke): Egyáltalán nem az, hanem egy vélemény. Olyan mint mondjuk a tiéd vagy bárki másé.
@dr. jenőke (jenőke):
jencinci...a zola jára nem azért...jobb ha t'odd...következésképppppeny összekevered a szezont a sezlonnyal és az eredmény az alatta megbúvó titkos ellenséggggggggggggg a biliben és ott röhög azon amiket idekörmicélsz

máskor ne légy ennyire jencinci cinci mert

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):

gábris sajtószemlére van berendezkedve, van véleménye is, saját, mindig az amit a baráti sajtó tol...ha vonáék holnap a zsidókat csókolgatják mer' csak akkor az lesz a szent álláspont(ja)...olyan macerás a saját gondolatokat szavakba rendezni - egy (majdnem)üres kamrába nem is tom' van e mit leszedni a polcról - , begépelni meg no pláne :)
@Gábris szomszéd:
.
Valamit nagyon nem értesz.
De nem is akarod.
@Hajrá Putyin:

Ja. A hülyék szembe jönnek.

Ne égesd tovább itt magad. :)))
@Hajrá Putyin: ahogy gondolod (amennyiben képes vagy az előbbi tevékenységre, amivel kapcsolatban komoly kétségeim vannak... elnézve mai kommentjeidet...)
@miva?:
az taplussz dele jeeeettt meg csiholják majd kavicsokkal és száraz taplóval...vagy direktben beletáp lál ják a bömö-be is vagy mexűntetik a gravitációt?

brühüyyy
@ornagy50:
Akkor félreértettelek, bocs. Azt hittem emailt küldtél, azt nem kaptam tőled. Ezert küldtem en neked.
Hova tetted fel, ide?
@dr. jenőke (jenőke):

beléd is ugyanaztatatatatatat

brühüyyy
@Hajrá Putyin:

baszki pl. pont annyira gyűlölöm orbánt, mint amennyire gyurcsányt...

miért nehéz elhinni, hogy akadnak magyarországon olyan emberek aki csak szimplán egy működő élhető országot szeretnének, kommunizmus, pufajka és népnemzetikeresztény kacagány nélkül????
ambőrök ambőrök királykupa félórán belül

brühüyyy

addig
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nézd meg a beérkezett
üzeneteknél!
@dr. jenőke (jenőke): születése pillanatában állt párhuzamos pályára a valósággal...
@ornagy50:
:-) lassú ez a teknőc Ernő, itt sok a kidőlt fa az úton, de akkor is...
@jöttem:
10 éves korára 70 millás kecó, meg 20 millás szőlő. igyekszik a gyerek, ha akar. biztosan éjt nappallá téve dolgozott óvoda mellett.
Egy kis nyugi van. Akkor hirdetek.

December 4-én A MI ORSZÁGUNK! A MI PÉNZÜNK!

korrupcióellenes tüntetés lesz 18.00-tól a

Kossuth téren.

Helyszín: Parlament - Vár

Szervezők: Vágó Gábor és az 1000 milliárdan a tisztességes adózásért fb csoport.

www.facebook.com/events/309135129284118/
@Secnir:
És nem vitték el rabláncon Lázárt sem. Milyen érdekes ...
@Secnir:
Remélem kapott Junior Rolexet is :-)))
JAHHH...STRATÉGIAI JÁTÉK A TEREPASZTALON....GÁZVEZETÉKEKKEL.......
@jöttem: miért nem az USA nagykövetség? mennyie kell korruptnak lenni, hogy az amerikai rendezésű ukrán puccs után az amerikai alelnök fia teszi rá a kezét az ukrán gázvezetékeket működtető cégre?
@Rodeo36: Ahol van elég nagy szintkülönbség szivattyúval vizet magasra vinni és energiát tárolni, ott rentábilis most is a szél meg napenergia. Nekünk ilyenünk nincs, de van más. Te úgy vagy mérnök, hogy azért én kérek elnézést :D

Többiek:

Miért olcsó az olaj?

Mert nagy a kereslet, és kicsi a kínálat?

Mert egyre kevésbé valószínű, hogy hosszú távon stratégiailag számottevő energiahordozó?

Nem is tudom, de az érveket kéretik a piacon kifejteni, hogy aki a saját pénzét kockáztatja, az is nektek adjon igazat :D

Amikor a fagyi visszanyal esete a racionális emberrel és a vakhitűekkel. Jaj de szép :D
@jöttem: én égetem? :)
én csápolok egy McCainnek? :)
én drukkolok az országunk szuverenitásának csorbításának?
Szomorúan de ez is elérkezett. :(

Búcsú Ferenc pápától

jobbegyenes.blog.hu/2014/12/02/bucsu_ferenc_papatol
Csak egy kérdés... melyik retardált írta, hogy a kínai vezeték 6 hónap múlva gázt szállít?... imola vagy putyin? (a fostalicska nem ennyire kretén...)
@batka manó: akkor gyűlöld. én meg leszarom, de ha az országunk szuverenitása ellen törők és az őket kiszolgáló hazaáruló férgek célja Orbán elmozdítása, akkor pikpak Orbán mellé állok.
Mert nem vagyok hazaáruló, mint ti meg a libbant nyugatfetisiszták.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nem Nem!!
Arról írtál akkor,hogy igyekszel jót tenni.
Ezt írtam, akkor Neked:Amit akasz,hogy az
emberek tiveletek cselekedjenek,mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal.
A pionírok Yukon Rendjének mottója.
@Sir Bates dö Hól: Jól következtetsz. :) Kezdetnek nekik bőven elég lesz beindítani a törökök felé, a már amúgy is létező vezetéken a naftát, de közben talán még meghallgatják a már most rinyálni kezdő európai illetékeseket. :)

index.hu/kulfold/eurologus/2014/12/02/deli_aramlat_az_eu_folytatja_a_targyalast/
@Hajrá Putyin: nálatok ez valami becsípődés? orvos, csontkovács látta e? fújrosszszemétusaruszkizsidómegatöbbikötsög...az épp nem aktuális mindig törlendő a felsorolásból, vagy hogyan? :)
@Gábris szomszéd:
Azért kell kiegyeznie Ferenc pápának, mert a római katolicizmus is válságban van. Ennyi. Reálpolitikus.

www.atv.hu/kulfold/20141201-al-arabija-ezert-van-szuksege-a-papanak-az-iszlamra
@miva?: inkább azon gondolkozz el, hogy milyen hatása lenne a olajárra, egy totális orosz gázembargó? szerinted miért mondták nekünk szeptemberben, hogy töltsük fel a tárolókat?
El fogják zárni a gázt, és ezzel visszazsarolni - pluszba meg korrigálnak egy kicsit a olajáron.

tudod vannak olyan ipari létesítmények, amelyek nem állhatnak le, mert akkor lehet kidobni mindent - pl kohászaban. ezek többnyire gázzal mennek, ahogy egy rakás hőerőmű is. a legtöbb ilyennél az olaj csak vésztartalék - a vmi miatt nincs gáz, átállnak olajra.
@Hajrá Putyin:
Neked is Usa-fóbiád van? Járjatok össze Gábrissal meg Imolával!
Mondtam szúnyog kartársadnak, hogy már ismerjük a hidfo.ru oldal propagandaszövegét.
Van házi propagandistánk Gábris személyében. Ő volt szíves ma reggel megismertetni minket ezzel az utolérhetetlen anyaggal.

" én drukkolok az országunk szuverenitásának csorbításának"
Ezt hagy ne kommentáljam.
Egy kifejezésnek nézz utána: ge-o-po-li-ti-ka.
Van még kérdés?
@dr. jenőke (jenőke): Hú, te most aztán kurva vicces voltál öregem. Nagy igazság, hogy a másik nickjével való poénkodás a gondolkodásra képtelen agyhalott barmok elfoglaltsága..
(Egyébként mit keresel itt? Nem az új főnökasszonynál kellene törleszkedned? Mikor lesz az eligazítás? ;)
@Gábris szomszéd:
Te orbitális nagy MARHA!
Már azt hittem, hogy valami baja lett a pápának.
Szeretem Ferencet.
Ugye nem értitek miről beszél?
@Hajrá Putyin:

mer' azt qrva nagy szuverenitásunk van, viktor meg annak a kovácsa alleluja... :)

józan észt nem lehetne importálni, legalább egy kicsinykét? azt' bánja fülem lehetünk szuverének is, ha közben lehetek hitetlen, buzi, meg hosszú hajú hippi és vásárolhatok akkor és annál akinél akarok, meg azt a tv-t kuksizhatom ami tecc' ha ahhoz van kedvem...üsse kavics azt se bánom ha a vajda nem épít stadiont a kertje végébe, meg az se bassza majd a csőröm ha a lázár gyereknek nem lesz hatvan milkás kecója, amíg én vért pisálok, hogy befizessem az adókat, meg tisztességesen felneveljem a gyerekeim...na hess a p.csába :)
@Hajrá Putyin:

No áruld már el, hogy mit és miért hazudok?
@batka manó: nézzél már tükörbe! akik mos putlereznek - meg a szüleik - így szopták a szovjetek faszát anno. 10 éve mikor gyurcsányapátok haverkodot vele, akkor putyinét is. arra recskáztatok, hogy lám putyin fogadja gyurcsányt, orbánt meg nem.

és képesek vagytok perc alatt pólust váltani. az elektromágnes kutyafasza hozzátok képest.
emlékszem 10 éve a Medgyessy buktatáskor voltak akik DE még nyomatták a mantrát, hogy megyó micsoda fantasztikus politikus, nincs nála jobb, a geci SZDSZ meg akarja buktatni - amikor még úgy nézett is Kiss Péter lesz az utód -, aztán félóra múlva már Gyurcsány volt az isten, megyó meg egy lesajnált senki, aki sajnos elkúrta, nem volt politikus alkat, nem tudott beszélni stb stb.

veletek a napon belüli kereskedés olyan kockázatos, hogy nem csoda, hogy csak Soros hajlandó rá :D
@miva?:
szóval te megoldottad...akkor másra már nincs is szüxég

brühüyyy

a piac -úgy tűnik- műxik...még akkor is ha

hahahahahaha
@Gábris szomszéd:
Megnéztem ma a MÁV híreit és letettem róla.
4 óra az út oda, 4 vissza.
Tegnap a miskolci gyors 2 órát vesztegelt nyílt pályán.
Szóval nem megyek.
@jöttem: "Neked is Usa-fóbiád van? "
minden normális európai embernek.

"Mondtam szúnyog kartársadnak, hogy már ismerjük a hidfo.ru oldal propagandaszövegét."
vicces amikor a propaganda-infúzión élő propagandázza a valóságot.

olyan vagy mint az egyfogú gyurcsanyista dagadt öregasszony az ominózus videóban: " a szemünkbe hazudik az orbán. a Gyurcsány nem? ő nem, a gyurcsánynak minden szavát elhiszem " :DDD

idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki ne vegye észre, hogy ha valami propaganda, akkor az a 'nyugati' médiából ömlő szenny az...
@Hajrá Putyin:

na ja....én is így gondolom, de tényleg. :)
@Hajrá Putyin:
Ennyit írni arról a hatalmas semmiről ami a nyakadra hegesztett víztoronyban van... kiemelkedő/vagy inkább a napszintről lefelé zuhanó kas teljesítményére hajaz...

Te is egy tévedés vagy, vagy eleve így terveztek?
@batka manó: "mer' azt qrva nagy szuverenitásunk van, viktor meg annak a kovácsa alleluja... :)"

merjünk kicsik lenni, mi?
az a köcsög Kossuth meg Petőfi is mit ugrált...meg a geci 56-os nyilas söpredék, Horn unokahúga, Havas Szófia is megmondta...

"józan észt nem lehetne importálni, legalább egy kicsinykét? "
jó volna, csak a tengeren túlról az nem jön.

"azt se bánom ha a vajda nem épít stadiont a kertje végébe"
ezt úgy bírom: a hülye zorbán ad egy darab földet egy alapítványnak, hogy stadiont építsenek rá=stadiont épít a kertje végébe.

a geci lázár...nem vehet mindenki magának európát és oroszországot összekötő gázvezetéket üzemeltető céget egy olyan országban, amit apu meg a főnöke pár hónappal korábban puccsolt meg :)

és ezek kiáltanak korrupciót :D az USA a világ legkorruptabb állama vazzeg.

" amíg én vért pisálok, hogy befizessem az adókat, meg tisztességesen felneveljem a gyerekeim"
jaj mindjárt sírok. mert amíg gyurcsányapádék segítettek a külföldieknek kitalicskázni a lóvét, addig kisebbek voltak az adók, és jobban éltél mint 4 éve, mi? :D
@Hajrá Putyin:

Nevedben a végzeted.
Na, pá! :)))
@Knósszosz: érdemben valami? jah arra nem fussa...
a valóság szar dolog.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
csak egy monoteisztikus vallás van a világon és annak néhány (alapvetően 3) arca, azt ismerte most el a Ferenc...még a zsidóknak kellene ugyanezt és meglátogatni nagytesót Rómában

brühüyyy
@jöttem: az USA-nak meg magyar fóbiája van, ld. a The Washington Post cikkét Hosszú Katinka világelsőségéről!
@Hajrá Putyin:

kb. kettő perce pofáztam, nekem gyurcsányékkal sem volt szebb az ég...

józan ész van közelebb is, nem kell átnyargalni az óceánon érte, dánia, svédország, norvégia csak így hirtelen sacc per kábé :)

a qrva stadion meg szimplán csak oda nőtt, hogy rohadjon meg a telek végébe, egy olyan telekre az orbán család birtokolt az idők kezdete óta és ez a nagyvonalú snájdig úriember csupa jószívűségből adományozott a köznek...na haggyá mán' te, mert még komolyan talállak venni :)
@miva?:

kiszámoltad mindezt fillérre?
vegyük a világ legnagyopbb, legerősebb és elxebb gazdaságát

ott szénnel, pakurával és olajjal gerjesztenek delejt és a közlekedésük nagyrészt 85%+++ direktben a a kőolajra és deriváltyaira épűlt és még nincs is szó cseréről (Koch brothers) még jó, hogy a NYNY subway nem gőzhajtású

de -egyelőre- ingyen azaz csúzliért cserébe rabolják a mások energiahordozóit de az államadósságuk már nem sokáig bírja

kis fejszámolás mérnöki módon és máris helyre kerű a miva ha nincs

brühüyyy

de te megoldottad

feltoltad a kisdunát a Bakony tetjére vödörben és a Kékes tető is száraz...az eső is fölfelő potyog mert ugye az a kurva gravitáció ha a széles mérnök kikapcsolja annak annyi

meg neked is
@jöttem: be sza be hu :)

a kommentek meg.... :))))
@batka manó:
Gondoltam, hozok már egy kis jókedvet. :)
@batka manó: "kb. kettő perce pofáztam, nekem gyurcsányékkal sem volt szebb az ég..."

persze persze.

de ha így van, akkor mit ugrálsz? most jobb, ez tény. jaaa, hogy nem lett kolbászból a kerítés egyik napról a másikra. főleg ilyen ellenszélben...

"józan ész van közelebb is, nem kell átnyargalni az óceánon érte, dánia, svédország, norvégia csak így hirtelen sacc per kábé :)"

norvégiában jó sok józan ész van. a tenger alatt. úgy hívják gáz meg olaj. izé - ők nem is léptek be az EU-ba.

svédország meg semleges, ők már a 2. VH-ból is kimaradtak.

dánia meg az EURO-ból maradt ki.

de amúgy mindegyiket a dróton tudja rángatni az USA, ha akarja.

lásd pl titkozatos tengeralattjáró a svéd partoknál című bohózat :D

"a qrva stadion meg szimplán csak oda nőtt, hogy rohadjon meg a telek végébe"
na még1x - az a geci zorbán az, adott ingyen egy darabot a földjéből, hogy sportlétesítményt létesítsenek rajta.
bezzeg a gyurcsány - ő meg egy medencét fittelinázott magának :D
@batka manó: simán ki kéne baszni az ilyen oktatót.

ilyenkor hol van lendvai ildi, hogy jujj a politika betette patáját az oktatásba :D
@Hajrá Putyin: Nem tudok nem elcsodálkozni ezen a szolgalelkűségen és ostobaságon, amit Angyal haveroddal tudtok művelni elterelendő gazdátok hallatlan csőlátását és butaságát.

Kell azért bőr az arcra, hogy egy bizonyítottan orosz titkosszolgálat által finanszírozott haza és szövetségi rendszer elárulását mosdassátok.

Jobb lenne először a szátokat, ha javasolhatnám.
Országházi holoipar-vita: egyre több a "túlélő", 2 év alatt 44%-kal növekedtek a kárpótlások; Horn Gábor meséje is szóba került
Forrás: kuruc.info/r/56/136556/

tele a tököm HOLOKAmusokkal !!!!!

EBBŐL A 2,5 MILLIÁRDB ÓL EMELJÉK INKÁBB A MUNKANÉLKÜLIEK 3 HAVI SEGÉLYÉT !!!!!!!

A ZSIDÓ HOLOKAMU-TÚLÁÉLŐK PEDIG 2 MILLIÓAN KÖLTÖZZENEK HAZA IZRAELBE !!!

A MAGYAROKNAK KELLENEK A MILLIÁRDOK, NEM NEKIK, MERT A MAGYAROK ÉHEZNEK ÉS SZEGÉNYEDNEK !!!!!

HA a jelen kormány nem ezt teszi.....mondjon le !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki volt az a felelőtlen, aki nyitva hagyta a kertkaput????
Minden idióta bejön rajta.
@Habakuk000: milyen szolgalelkűség? milyen ostobaság?

jah ez? "Kell azért bőr az arcra, hogy egy bizonyítottan orosz titkosszolgálat által finanszírozott haza és szövetségi rendszer elárulását mosdassátok."

igen, kell bőr az arcra, hogy ilyen faszságot beszopj és terjessz.
ki, mivel és kit árult el te szardarab?
az olaszok és az osztrákok a déli áramlattal saját magukat?
Németek az északi áramlattal saját magukat?
a franciák a 2 mistrallal meg a részvételükkel mindkét áramlatban saját magukat?
a finnek az orosz atomerőművel saját magukat?
a törökök az orosz házvezetékkel, az atomerőművel, meg azzal a kijelentéssel, hogy elég a gátlástalan amerikaiakból, mit keresnek itt 8000km-re a saját országuktól szintén saját magukat?(övék a NATO 2. legnagyobb hadserege)

vagy miről brekegsz itt?
@Habakuk000:

Nem ér el hozzájuk az értelmes szó. Agymosottak.
@Rodeo36: valami Ólbrájt néne merte mondani, a ző szájával, hogy "Igazságtalan, hogy az oroszoknak annyi mindenük van, energia hordozók, ásványkincsek stb."(szabadon idéztem, ha nem betű hű, akkor bocsánat)
Továbbá, az oroszok és kínaiak aggyák a ritka földfém termelés 80-90%-át. ez meg ugyi csúcs tech, meg hadiipar...
van elég termőföldje, meg embere is...
mi a megoldás??? ugye az USA egy lobbi miatt a sokkal gazdaságtalanabbul továbbítható a 110 voltos hálózat kb dupla veszteséggel üzemel, mint a 230-as... egy családi ház(USA) karácsonyi áramszükséglete, díszítés, világítás stb, az kibebaszottkurva drága, kb átlag európai féléves fogyasztása...
az usa verdákat ne is mondjam... anyag pazarló batárok, irgalmatlan magas fogyasztással...
csoda ha szarban vannak??
@Hajrá Putyin: ne terelj, szarmócsing szájú, hanem mosd ki a szád!

Nem a déli áramlatról, nem a gázboltról - aminek sűrű centjeit kedvenc viktorotok kéktúrázó offshore-lovagja fialtatja jópénzért ( a mi és esetleg a te jó pénzedért is ) - hanem a vona-féle külpolitika oroszoknak történő aláfekvéséről beszélünk.

Oroszokkal lehet boltolni, de nem letolt gatyával, hanem egyenlő partnerként.

orbán-szíjjártó-vona pincsikutya triót csak szabákáztatják.

Na, jóccakát, álmodj vadiúj fogkeféről.
@jöttem: baszki ezek frankon itt ragadtak. jol fizethet ma a nyuggerkicker
@nincs_itt: Ólbrájt néne olyat is mondott, hogy "megérte" 500.000 ÁRTATLAN gyermek életét feláldozni. a nagy "szabadságharcukban". :(

youtu.be/cEtdw7Z04QQ
@jöttem: Milyen gyakran érzem én is ugyanezt. :)
@jöttem: az agymosott agymosottazik :D ez jó :DDD

"hanem a vona-féle külpolitika oroszoknak történő aláfekvéséről beszélünk."
1. ez hogy jön ide?
2. milyen aláfekvés? csak szimplán minden normális európai ember látja, hogy az oroszok perpill természetes szövetségeseink az USA-tól való függetlenedésben

"Oroszokkal lehet boltolni, de nem letolt gatyával, hanem egyenlő partnerként."
így is volt, de amerikai gazdáidnak nem tetszik ez.
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Gondolom, ez a feladat. Szétverni az ellenséget. Biztos van valami prémium, amire gyúr a legkitartóbb. Putyinos bögre, Kalinkát muzsikáló ékszerdoboz, Kreml tájkép.. vagy valami hasonló. :)))
Azon gondolkodtam, hogy 5-6 éve még milyen színvonalas narancstrollok voltak a maiakhoz képest - most meg már csak ilyen Blogger Gejzákra meg Imolákra futja nekik... A tendenciát elnézve, előre félek/röhögök, hogy amikor már ők is kikopnak, milyenek jönnek a helyükbe :)
@jöttem: vajon miért jut eszedbe ilyesmi?
anno piros bögréért amőbáskodtál, mi? :)
milyen érzés hülyének lenni?
és hazaárulónak?

vagy csak mindkettőt örökölted a komcsi apádtól meg a szaréletű anyádtól? :)
@bioLarzen: bezzeg nektek már akkor is csak ilyen varánuszra meg jotunderre futotta :D
@nincs_itt:
kiegészítésképpen:

ott ahol a Niagara ingyen aggya ott 1kWh elfogyasztva 1,06 - 1,35 Cdn

a többi amit írsz a sajnálatos valóság de még sok minden va

4500 méter mélyen kiássák a szenet felszini fejtéssel majd otthaggyák a gödröt és sok van ilyen

california sivatag lesz pár éven belül pláne elgyújtogattyák az összes erdeiket

++++++++++++

a titanic ami eredetileg ócskavasból készült és csodálkoztak, hogy

hát most nem lesz min csodálkozni

mert nem csoda hanem rablás

brühüyyy
@Hajrá Putyin:

kötődjél wazze!
hogy ne érjen meglepetés: Kalinka
a te dolgod, mit csinálsz rá :)))

www.youtube.com/watch?v=09Rf2KqA7a4
@Rodeo36:
Persze hogy csak 1 Isten van (vagy sincs), az így logikus, mashogy nem is lehet, olyan mint kedvenc fizika könyvem címe volt: Egy a valóság és ezer a ruhája...

nekem mindegy melyik főkutymatyfatymufti megy el a másik 2-höz, (vagy fordítva) ha teljesül minden Miss World álma és végre világbéke lesz. De kurvagyorsan akkor!! Igaz, akkor mit fognak árulni? Nem nem jó ötlet mégsem, kell a konkurencia, nem is lennének meg magukban, kell nekik a másik gyaur.
@jöttem: egyszerűen buták.

Nem tudják felfogni, hogy mi önálló állam önálló állampolgárai, önálló nemzet szuverénen gondolkodó tagjai vagyunk, akik nincsenek rászorulva a gazdik asztaláról lepottyanó cubákokra.

Nehéz ezt elképzelni egy alárendelt falkatagnak.
@bioLarzen:
egyre gyatrább a felhozatal. ezeket már agymosni sem kell. alapból ilyenek.
@Rodeo36: ismét vannak apróbb problémáid a helyi-értékekkel, de sebaj, fő a gonoszok tetemre hívása
@Habakuk000:

Megtaláltam a neten a szektavezérek hétparancsolatát.

www.szabadgondolkodas.hu/szciento/rabgep.htm

Ez folyik most itt:

"5. 'Küldd híveidet hittéríteni.' A kívülállók térítésével új tagokat szervezhetünk be. De talán ennél is fontosabb, hogy mások rábeszélése során a tagok meggyőződése (ön-rábeszélése) tovább erősödik, hiszen a szektához tartozásuk előnyeit újra meg újra el kell mondaniuk. A hittérítés során a tagok támadásokat és sértéseket is hallhatnak a szektával kapcsolatban. Védelmezvén a saját álláspontjukat, megtanulják, hogyan cáfolják meg a legkülönbözőbb ellenérveket, vagyis beoltják magukat az ellenvélemény-képződés ellen."
@jöttem:"vagyis beoltják magukat az ellenvélemény-képződés ellen."

Igazán elismerhetnéd, hogy az ellen már te is elég régóta be vagy oltva. :)
elmúlt négy év......
@elmeherceg:
" pont a nyugdíjasokat fogják visszavenni"

A nyugdíjasok ócóbbak közteherileg. Ha meg kisnyugdíjasok vagy gyereküket kell támogatniuk, annyiért is dolgoznak, mint a nullkilométeres pályakezdők. Tudásuk, tapasztalatuk, gyakorlatuk megvan. Gyerekkel már nem kell otthon lenni, ha beteg.
Akkor?
Gyurcsány a hibás....
@Gábris szomszéd:
Nekem van egy világnézetem. Jól elvagyok vele. Nem házalok vele. Nem akarok mindenkit meggyőzni, hogy az én szemüvegemen keresztül lássa a világot.
Kerestem egy helyet, a Varánuszt, ahol hasonló gondolkodású emberek beszélgetnek.
Téged és Imolát kivéve ezt mindenki elfogadja itt.
@nincs_itt: "családi ház(USA) karácsonyi áramszükséglete, díszítés, világítás stb, az kibebaszottkurva drága, kb átlag európai féléves fogyasztása..."
ezt azért gondold át, mert nagy baromság.
meg azt is, hogy ki van nagyobb szarban, az usa vagy oroszország?
@kvadrillio:
Psssszt...
Gyere vissza holnap rendelési időben, most nem érünk rá téged ápolni.
@Habakuk000:

kuki kakaka

milyen helyi értékekről dumcsizol? ja? hogy áthelyeztem, dehát pont pont vesszőcske arrébb ugrott kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ELECTRICITY RATES AS OF NOVEMBER 1, 2014
Regulated Price Plan Tiered Pricing
8.8 ¢/kWh/first 1,000 kWhs used per 30 days
10.3 ¢/kWh/remaining kWhs
If you are on Regulated Price Plan Tiered Pricing, your consumption in kilowatt hours (kWhs) is separated into two price tiers under the government's Regulated Price Plan. Customers will be charged one rate for the first 1,000 kWhs of use per 30 days, while electricity consumed in excess of this threshold will be priced at a different rate.

The price threshold (the amount of electricity consumption that is charged at the lower price) will change twice a year for residential consumers. The price threshold will be 1,000 kWhs per 30 days during the winter season (Nov. 1 - Apr. 30) and 600 kWhs during the summer season (May 1 - Oct. 31). This allows consumers to use more electricity at a lower price in the winter. For more information visit the Ontario Energy Board's website.

ezzel a számmal kijön az, hogy egy család (mongyuk 4 fő) 120 CDN / hó számlát kap
Megvédjük a déli áramlatot!! majd lesz rá törvény visszamenőleg!
Felelős:kiflicsücsökmindentmegvédőgabika
@Habakuk000:
és visszamenőleg számláznak lásd az uccsó bekezdést

Toronto Hydro-Electric System Limited (Toronto Hydro) received authorization from the Ontario Energy Board (OEB) to change its rates effective May 1, 2014.
DELIVERY
These are the costs of delivering electricity from the generator to Toronto Hydro, then to your home or business. These include the costs to build and maintain the transmission and distribution lines, towers and poles and operate provincial and local electricity systems. A portion of these charges are fixed and do not change from month-to-month. Others are variable and increase or decrease depending on the amount of electricity that you use. The delivery charge also includes costs related to electricity lost or consumed as heat through distributing electricity from equipment such as wires and transformers before it gets to your home.1 Toronto Hydro collects and pays this money to our suppliers. Costs collected for transmission and operating the provincial grid are passed on, without mark-up, to Hydro One.
Approved Delivery Rates:
Transmission Charge3: 1.366 ¢/kWh
This covers the costs involved in transmitting electricity from generators to the city. Toronto Hydro passes this cost through to you, without mark-up. The decrease in Transmission Charge by -0.002 ¢ per kWh reflects a lower cost of transmission services provided by Hydro One to Toronto Hydro.
Customer Charge: $18.63 per 30 days

The Customer Charge reflects changes in the costs of providing distribution services by Toronto Hydro. The decrease of -$0.48 is mainly due to the discontinuation of the Smart Meter Rate Rider.
Distribution Charge3: 1.538 ¢/kWh
The Distribution Charge, together with Customer Charge, covers the cost of delivering electricity to your home, building and maintaining the distribution system, administration and billing. The increase in Distribution Charge by 0.017 ¢ per kWh, which is less than overall rate of inflation, reflects the changes in costs of providing distribution services by Toronto Hydro.
Smart Metering Entity Charge Rate Rider: $0.78 per 30 days On March 28, 2013 the Ontario Energy Board approved a Smart Metering Entity Charge to be collected from Residential and General Service < 50 kW customers, on behalf of the Smart Meter Entity (SME). This charge is for work required by the SME to collect, manage, store and retrieve information related to the metering of Residential and General Service <50 kW customers’ electricity usage in Ontario. The charge is effective until October 31, 2018.
Recovery of 2008-2010 Smart Meter Costs Rate Rider (NEW):
$0.08 per 30 days
This is a fixed charge which collects, over 3 years, the difference between amounts that were previously collected through the monthly Smart Meter Charge of $0.68 (per 30 days) applied to all metered customers between 2008-2010, and amount Toronto Hydro was approved by the Ontario Energy Board (OEB) to collect to fund these smart meters. This charge is effective until April 30, 2017.
@PokerPeti:

Putyint is megvédjük. Abba fog beledögleni.
@jöttem:
"Mi innen a varánuszról sokkal jobban kormányoznánk ezt az országot. Online"

OK. Már csak a netadó elosztását kellene megbeszélnünk. Persze, a bloggazda és a moderátor többet fizetne, mint a mezei kommentelők :)))
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Jól mondod! Melyik osztályra küldöd?
@jöttem: sanszos, az elmúlt pár évben a meglátogatott, sztárolt vezetők 80%-a bukott...
@Habakuk000:
és mindezek fölött Januar elsejével általános +10% lesz az meg a legújabb

azt, hogy az egépsz rencer elavult és csak akkor javíttyák ha szétesik azaz rendszeres karbantartás sem folyik nemhogy fejlesztés és akkor pofátlanul emelik az árát és amikor jön egy nagy havazás akkor városrészek maradnak áram nélkűl 30 napnál hosszabb időre úgy, hogy a fűtés is elektromos

azaz elbaszták és most a fogyasztó fizesse meg de az ő nyereségük nem csökkenhet mert az megy osztalékba a semmiért

brühüyyy

most már rakosgathatod a tizedes vesszőt oda ahová befér
@PokerPeti:

bomba üzlet. mindenkit megvédünk. aki nem akarja megvédetni magát, az fizessen. ellenvédelmi pénzt.
@punkfrog:
az a szartól függ

brühüyyy

egyébként mondanál számokat?
@Gábris szomszéd:

NEM. JOGOM VAN NEMET MONDANI.
@jöttem: ez jó..nem lehet tovább fokozni
@jöttem:
"Elmész magadtól, vagy ráígérjek a napidíjadra?"

Te még fizetni akarsz neki? A te iróniáddal és szavakészségeddel? Három jöttem-féle riposzt, és az élettől is elveszed a kedvét, nemhogy a kommenteléstől :)))
@Gábris szomszéd:

Provokálsz. Ezért minden egyes alkalommal megkapod a ma reggeli írásomat. Kiharcoltad magadnak.

Jogom van nemet mondani. Erről már sokat beszéltünk az elmúlt napokban.
Jogom van nemet mondani, akár egy linkre is. Neked pedig kötelességed ezt elfogadni, különben zaklatásnak minősül a tetted.

Az elutasítás akkor is elutasítás, ha a másik fél - jelen esetben én - trágárságoktól mentesen, normál hangnemben mondja.

Remélem, érthető voltam.
@PokerPeti:

de. az igazi patthelyzet ez:

magunkat is megvédjük.:)))
@jöttem: Az klassz lenne. :) Persze ahhoz nem ártana ismerni néhány részletet a valóságból is.

"Egy héttel ezelőtt a hardcore szélsőjobbos, orosz/magyar/lengyel/cigány/zsidó/mindenki, aki nem ukrán gyűlölő Jobb Szektor ultimátumot intézett az ukrán kormányhoz. Eszerint, ha nem méltányolják a Janukovics megbuktatásában játszott (amúgy valóban elég fontos) szerepüket, és nem hagynak fel tagjaik „hatósági üldözésével”, akkor a szervezet jelenleg Donyeckben harcoló alakulatai „teljes fegyverzetben” Kijevbe vonulnak „egy gyors reformra”. A Marcia su Kijev végül nem valósult meg. A „terrorista fenyegetés” ellen kelet-Ukrajnában oly kemény kézzel fellépő Porosenko elnök ezt persze nem hagyta annyiban, és gyorsan, határozottan, kíméletlenül – tárgyaló asztalhoz ült a nácikkal.

A megbeszéléseknek eredménye is lett. Az ukrán belügyi szervek és a Jobb Szektor a jövőben „rendszeresen sort kerítenek információcserére és együttműködnek Ukrajna terrorista fenyegetésével szemben”. (Ez utóbbi alatt nyilván a donyecki orosz felkelőket kell érteni.) Sőt, Avakov belügyminiszter még ahhoz is ragaszkodott volna, hogy a szervezet fegyvereseit az „Ukrán Fegyveres Erők, a belügyminisztérium és az Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat struktúráiban legalizálják”.

Akkor beszéljünk magyarul: az ukrán hatóságok a jövőben szorosan együttműködnek, sőt konzultálnak felfegyverzett szélsőjobbosokkal. Nyilván ez közös akciókat, közös intézkedéseket is feltételez majd. Ehhez előbb-utóbb hatósági jogosítványokat is kell adni a Jobb Szektornak – de a gyakorlatban nyilván addig is úgy fognak működni, mintha lenne nekik ilyen. Nincs új a Nap alatt, láttunk már ilyet. Mussolini fekete inges pártszolgálata, vagy Röhm SA-ja (az ő kinyírásuk után meg az SS) is szépen, lassan így vált lelkes szélsőjobbosok civil klubjából hivatalos szervvé.

Nekem amúgy nem szokásom idegen államok demokratikus berendezkedése miatt aggódni. ha az ukránok szeretnének egy neofasiszta államban élni, szívük joga. Két dolog cseszi fel az agyamat. Az egyik, hogy ebben az államban él 150.000 magyar ember, akiknek a sorsa a kormányt a tusványosi szájkarate erejéig, a ballib ellenzéket meg még annyira sem érdekli. A másik, hogy az olyan szuperdemokratikus, gigaliberális, megaeurópai erőknek, mint az Együtt-PM, ez a hír még csak meg sem karcolja az ingerküszöbét.

Meg úgy általában Brüsszelnek és Washingtonnak sem. Egyetlen nyomorult kétsoros közlemény, még egy baráti, fejsimogatós ejnye-bejnye erejéig sem ihlette meg a művelt Nyugatot, hogy az ukrán soviniszta söpredék hivatalosan is a végrehajtó hatalom része lett. A lényeg, hogy a gonosz Nagymedve ellen harcoljanak, akkor jófiúk. Aztán, ha Donyeckben győznek, akkor majd jöhet a „gyors reform” Kijevben. Persze, lehet, Szelényiéknek az se tűnne fel…"

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/25/egyutt_a_nacikkal

jobbegyenes.blog.hu/2014/09/16/ekozben_ukrajnaban_hazafiassag-ora_a_suliban_neonacikkal
@Gábris szomszéd: véleményem, hogy maradj inkább a "kis mo nem ország" vagy a cionista gyíkembereknél, az olyan világraszóló következtetések levonását, mint az egy meg egy, az kettő, pedig hagyd azokra, akik már lájkolták a gedeon-masa duót...
@Gábris szomszéd:
Mentél a karantéba.
Csá, szivi! :)))
@Rodeo36: számokat?
nézz körül a két országban.beszélgess az ott élőkkel,
utána számolgass te.
leszarják majd a számaidat!
próbáld bizonygatni egy orosznak, hogy neki most jó!
@jöttem: de tuggyuk mi lesz azzal, akit megvédünk....saját sírját ássa a rendszer
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
" gondolkozz el a hazaárulás szótári jelentésén"

Lehetetlent kívánsz tőle. Addig oké, hogy olvasni tud (ha már ír !?), de az hogy szótár... meg elgondolkozni... szerinted ez benne van a munkaköri leírásában?
@jöttem: Én meg azt hittem ara utalsz "jogod van nemet mondani" pld. azokra akik a képen vannak. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ezeknek? Ezek újratermelődnek. Egyetlen fegyver van ellenük. Az irónia. Megsúgom, hogy a 444 kommentelőit szoktam olvasni. Ők mesterei ennek. Én pedig inspirálódom. :))
@PokerPeti:

Pontosan.
MI pedig dalolva végignézzük. Lehet, hogy a sengünk ki fog lógni a gatyából, de boldogan élünk tovább.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

A munkaköri leírásában a kommentjeiből nyilvánvaló, hogy mi van, ezért lenne elvárható valamivel nagyobb óvatosság. :)
OFF

"Rogán Antal hangsúlyozta: Portik Tamás egy rengeteg bűncselekménnyel – a többi között gyilkossággal – megvádolt bűnöző. Aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen – jelentette ki."

bruhahaha!

ON
@Secnir:
"igyekszik a gyerek, ha akar. biztosan éjt nappallá téve dolgozott óvoda mellett. "

És még spórolós is... Apja fia :)
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Balu már megmondta: A pedagógia lényege a következetesség.
Nagyon ritkán tiltok. De Gábris nem állt le. Nem akartam azt, hogy valakinek közületek állandóan engem kelljen tőle megvédeni. Nem vagyok én nyugdíjpénztár. :))))
@jöttem: ertelek, most legalabb lathattad, hogy milyen: kullancs
@jöttem:
"Van netadó-elosztó dívány? "

Attól függ, ki az elosztó :)
Szerencsétlen cikkszerző,
s kontrásai, mikor tanultok már meg a koponyaüregetekkel (agyat nem mertem leírni, mert olyanról ami nincs, nem lehet beszélni) önállóan gondolkodni?
Persze ezt ráhúzhatom Európára is.
Palagázt szeretnétek, baromi tankhajókon, jó drágán? Amcsit?
Hogy még esélye se legyen Európának felvenni a versenyt az USA-val gazdasági téren?
Több lábon állni, több forrásra támaszkodni, ez annyira szokatlan. Ennyire elanyátlanodott már ez tetves Európa?
Megvárjuk amíg felzabál bennünket a milliárdnyi bevándorló, mert annyira leerőtlenedünk minden szinten, hogy sem technológiai, sem gazdasági, sem kulturális
identitásunkat nem leszünk képesek megtartani?
Elég a sok brüsszeli puhatestűből, ideje lenne ha a polgárok kezébe vennék a sorsukat, a megvett politokrácia helyett.
GARAI GÁBOR: A VILLA NEGRA ROMÁNCA
(film-dal, részletek)

A Villa Negra nem apácazárda,
A Villa Negra nem fényes lokál,
Vagány legény, ha szép szerényen zörgeti,
E csöndes házban oltalmat talál.

Jött egyszer egy vastag ürge,
Luxusautón elterülve,
Alkudott a házra, pénzt kínált.
Nálunk ragadt a pénze
Ámult, mit kap cserébe,
Ápolta az orvos, három héten át.

Rám akadt egy bunda télen,
Gyantás lettem a vidéken
Jött a hekus, ám kilestem én.
Szóltam: Bunda tűnj el!
Nyomban semmi bűnjel.
Ártatlanul állhattam a vallató elé.

Szép az élet, víg az élet,
Hej de én csak addig élek,
Míg a villa Villa Negra áll.
Széplány, jöjj el egyszer,
Nálunk fölmelegszel,
S meglátod, majd az álmod egyre visszajár.
@apro_marosan_petergabor:

Psssszt...
Gyere vissza holnap rendelési időben, most nem érünk rá téged ápolni.

Csekkliszt doktor úr/nő soron kívül fogad.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
láttam is, tapasztaltam is. egy ideig ketrecben marad.
@jöttem:
.
Holnap nem jó!
Holnap a Napóleon-Wellington házaspár a Water lovon.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

mindig a főnök.
vagyis Fabius.
én vagyok a legutolsó a táplálkozási láncban. én jöttem utoljára. :))
@dr. jenőke (jenőke):
nem probléma. gyorsan végzünk vele. csak kiírjuk a beutalót a patológiára.
előkészítsem az istállót is a lónak?
@apro_marosan_petergabor:

Akartál is valamit mondani, vagy csak idejöttél hányni? Mert ebből a célból mehetnél máshova is.
@jöttem:
.
Nem szükséges. Incitatusnak elég lesz egy kis kétszobás, összkomfortos földszinti lakás. Várhatóan ő lesz a konzul.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Rosszkor szóltál.
Holnaptól Dr. Jekyll és Mr. Hyde felváltva, éjjel/nappal kezeli.
Na jól van, Gábris! Látom a radaron, hogy írogatsz. Kiengedtelek. Az a nagy szívem megesett rajtad.
De aztán jól megbecsülje kend magát!
@dr. jenőke (jenőke):
Atyaég! Van a főninek kedvenc állata? Talán egy mangalica lesz a következő képviselő???!!!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Az Isten áldjon meg! Ne érdeklődj! Még visszajön. Aztán hallgathatjuk a hídfőnetet.
:)))
@apro_marosan_petergabor: az mitől több lábon állás, ha még egy csövön jön az orosz gáz?
Mindkettő csapja putyin kezében van.
Világosíts fel, ó te okos ember!
@dr Smittpálelnökúr:

Drága elnök úr! Lehetne holnapra ütemezni a felvilágosítást? Ma invázió volt nálunk. Szétestünk a sok propaganda alatt.
@punkfrog:
erre a hírre hányszor tucc elélvezni naponta?

brühüyyy
@nincs_itt: Vicces. Miutan Ausztralia es az USA ujra megnyitotta sajat ritkafoldfem banyait a kianiak hirtelen 1/8-ra csokkentettek a sajat termekeik arat. Hehe.
Villanydelej, multkor fizettem 600 kwh-ert $80, hat nem vagott foldhoz. A benya most $2.40-3.00 van gallononkent. A gaz annyira olcso, hogy benne van a berleti dijban. Szoval megy a hanyatlas ezerrel.
@jöttem:
"Ne érdeklődj! Még visszajön"

Bocsánat árva fejemnek :)) El is megyek aludni, holnap munkanap vagyon...
De hídfőnetet akkor sem, ha főbelőnek... !
@látjátok feleim szümtükkel:
Hát ez egy elég "jólfésült" verzió! Merthogy:
"Arról is beszélt, hogy nincs ellene a politikai kinevezetteknek, de most úgy állnak, hogy amikor egy nemzet "annak a határán áll", hogy önrendelkezését feladja egy
"neofasiszta diktátornak, aki ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal, akkor mi a Gazdagok és szépek című sorozat producerét küldjük nagykövetnek".
propeller.hu/nagyvilag/3028721-orbant-putyin-agyasanak-titulalta-kemenyen
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
jó éjt!
ne tégy felelőtlen kijelentéseket! :))))
444.hu/2014/12/02/mccain-szenator-szerint-orban-viktor-egy-neofasiszta/

csak a kommentek kedvéért :))))
@Rodeo36: Csak szolok, Kalifornia nagy resze "sivatag" volt. Ahol most LA van ott 2 evszazaddal korabban nehany szaraz koron kivul mas nem igen volt.

A Kaliforniai erdok egesz jol adaptalodtak a szaraz eghajlathoz, vicces, de eppen a tuz az, ami noveli az itteni erdok tuleleset.
@glinolid:
neked csak Glimm lámpád van?

ilyen fogyasztás mellett a "művek" tönkremegy...a tv-t elemlámpával nézed?

kurvajó, hogy mást ne is mongyak...adhatnák ingyen is

brühüyyy
@CsekklisztNo.10Reloaded: Rejtélyes pszichés betegség – A Münchausen-kór tünetei ...
balrad.wordpress.com/.../rejtelyes-psziches-betegseg-a-munchause...
2014. jan. 1. - Akik nem is sejtik, hogy milyen kóros elváltozások zajlanak le a beteg pszihés ... magabiztosság, és a minden alapot nélkülöző küldetéstudat.

...te kóros küldetéstudatos tré..zanya.....:O)I))))))))))

kóros gyógyítási hajlam....mennyél gyorsan szagorvoshooooo...:O)
@apro_marosan_petergabor:
"Megvárjuk amíg felzabál bennünket a milliárdnyi bevándorló..." Nem ezt a te kormányod nem várja meg, mert ő zabál fel már holnap technológiai, gazdasági és kulturális indentitásunkkal együtt kivéve azokat akik már elmentek a "puhatestű brüsszel/eket" zabálni, mert ott van mit itt már nincs
@glinolid:
igen már van is rá elmélet, hogy a tűzben a magok...
érdekes módon ez más fenyőerdőkre nem igaz?

és milyen szép az a sivatag...

brühüyyy
@jöttem:
a mek kéjn az ugyanolyan mint a rétváribence és hehehehahaha főnöke egybegyúrva

brühüyyy
@kekex:

Nincs gond, itt marad az André ( majd ő lesz az ész ), akit ki akarnának tiltani. Osztán meg majd hadüzenünk.:D
.
A nagy kérdés az volt mostanáig, hogy kire gondolt McCain, amikor a “neofasiszta” szót használta: Vlagyimir Putyin orosz elnökre vagy pedig Orbán Viktor magyar miniszterelnökre?

A szöveget mindkét módon lehetett értelmezni, nagy vita lett ebből különböző netes fórumokon az elmúlt néhány órában.

Ezért felhívtam McCain irodáját, és megkérdeztem, hogy ki a neofasiszta a szövegben. A szenátor a sajtósa, Julie Tarallo írásban válaszolt:

“McCain szenátor Orbán miniszterelnökre utalt.”

444.hu/2014/12/02/mccain-szenator-szerint-orban-viktor-egy-neofasiszta/
@Rodeo36:

Engem nem zavar, amíg köztünk van a nagy víz. :))
@kvadrillio:
Nem felel meg az időpont? Van holnapután is helyünk. Dr. Jekyll és Mr. Hyde is szabad lesz.
@nincs_itt: Annyira nem megy a palagaz, hogy a hulye kinaiak, palagaz bazison, metanol gyarakat akarnak Louisianaba telepiteni. Nagyon nem megy az USA-nak, na.
@glinolid:
tényleg nem!!! miért nem valósíttya meg önmaga a naccerű prodzsektet??? csak nem kell áttervezni az egész járműipart ami kb 15 év átfutás, közben a kőolajlobby meg majd hallgat és beaggya a derekát (is) mivel mindez már a XIX. század vége óta függő kérdés és mindíg a piac döntött...ez nem fog változni...

nem véletlen, hogy az egyetlen ténylegesen jövőbe mutató fejlesztést hanyagolják, mindez a kőkorszak meghosszabbítása...de nehogy eláruld nekik ha már olyan jól megy nekik...én nem szólnék, hadd csinálják, lehet fatüzelésű robbanó motorokat (belső égésű) is csinálni és azokban a kalbászt is fel lehet füstölni meg a sódart mialatt a szekér halad mind a négy ökörrel

de esse mondd el senkinek csak maraggyon kettőnk között

brühüyyy

egy kis iciri piciri feasibility study-t azért én csinálnék mind a 24 lehetséges makroökonómiai megoldásra és hátha kiaggya hogy nem veszi be

van még ötleted?

a trágya is nagyon jól hasznosítható biogáz céljára és azzal is lehet mindenfélét hajtani meg hatalmasakat szellenteni
@Habakuk000: Széchenyi aranyköpése: „Az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendszerint karöltve jár az ostobasággal!”
Megölték érte, igazsága meg Ferenc Jóskát, Sztálint, proletár diktátorokat! A jelen, jövő diktátorait is megfogja
Fejtő Ferenc: (József Attilával, Szép szó, szerkesztője)

„”A Kelet-Közép-Európai államok politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala szorosan összefügg! A Népi. Demokráciák. története 1954!
Értsd saját bunkóságunk, (választásunk) következményeit szenvedjük, tűrjük el, kollaboráns uraikkal, uraiktól!
Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. Csak: ha az élet kényszerei az idősebb nemzedékekben már megindították az erkölcsi tisztulás, a közösséghez tartozás folyamatait: csak akkor lehetnek úrrá az ifjúságon az egészséges erkölcsi erők s a szolidaritás mély indításai. Szabó Dezső 1921 Kell-e hitványabb az 1945 ben hatalomba ültetett bunkóknál?
Varánusz, azért te nem csak egy ritka undorító állat vagy, nem csak egy erkölcsi 0, nem csak egy lebutított billentyűzet, hanem a legjobb hánytatószer is.
@ Hogyan is mondta BAYER Zsolt a BARÁTJÁRÓL?!

_____
www.csikszentkiraly.ro/sajto.php?id=165

És sajnos, ha már nemzet nem is, legalább nyelvi közösség vagyunk. Ebben a közösségben mindenki ismeri az égig érő paszuly meséjét. Ám úgy tűnik az ország fele a seggig érő paszulyt olvasta. Felmegy a legkisebb fiú és fent egy nagy segget talál. Azt meg ha már ott van, a legjobb kinyalni" - fogalmazott hozzátéve: „Magyarország fele, HA VAN EGY SEGG valahol, ODASZALAD, ÉS KINYALJA.”

_____

"Az EU-ban utolsóként a Fidesz tartott ki a Déli Áramlat mellett.

Októberben Rogán Antal kezdeményezésére fogadtak el egy törvénymódosítást, amely lehetővé tette, hogy a Gazprommal közösen mindenképpen megkezdődhessen a vezeték magyar szakaszának építése. Egy hónappal később pedig Szijjártó Péter szólt az Fidesz által egykor üldözött projekt érdekében: a külügyi és külgazdasági miniszter Belgrádban járva november 20-án arra szólította fel Brüsszelt, hogy újítsa fel a párbeszédet Moszkvával, hogy „a Magyarország energiabiztonságát erősítő gázvezeték” összhangba kerülhessen a harmadik energiacsomaggal.""
_____
@Hajrá Putyin: ""Oroszokkal lehet boltolni, de nem letolt gatyával, hanem egyenlő partnerként."
így is volt, "

____
index.hu/kulfold/2014/12/02/van_bizonyitek_arra_hogy_az_orosz_titkosszolgalat_penzelte_a_francia_szelsojobbot/
____
@kacsa666: "maskor hivd anyadat is - hanyjatok egyutt!"
@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor Te meg Spániel is azzal vádoljátok, hogy kétkulacsos? Túl értelmes ahhoz, hogy még mindig fityeszhívő legyen.
Aki ilyen beszédet mond az nem lehet fityesz-ügynök.:)
Kész Zoltán beszéde a Közfelháborodás napján:
www.13keruleti-hirhatar.hu/hirek/kesz-zoltan-beszede-a-kozfelhaborodas-napjan
@kacsa666: Megható az az erőlködés, ahogy "tartalmas" hozzászólásra törekszel, de ehhez egy kacsa is elég lett volna, nem kell 666
@kacsa666: köszönjük a tartalmas, tényekkel teli, érdekfeszítő kommentedet. gondolom, otthonodban hasonlóan köszönöd meg a vasárnapi ebédet is.
Isten hozta, tyúkanyó kend :) - Akkreditációs levél Colleen Bell részére. Hello tourist, this is Felcsút. Ezek lopnak.

hvg.hu/w/20141203_Isten_hozta_tyukanyo_kend
@Gábris szomszéd: :)

"Mi vagyunk a magyarok. Én lenni magyar. Munkaalapú társadalomban élünk, ahol azért nincs szükség fékekre és ellensúlyokra, mert a nemzet maga gyakorolja a hatalmat. A nemzet az őt a maga természetességével képviselő Párt által teszi ezt, ahogy rajtuk keresztül vadászik, vásárol különféle birtokokat és szállodákat, illetve látogat Rolling Stones-koncerteket Új-Zélandon. A nemzet eközben a gyermekéhezés széles körű problémájával is megküzd, továbbá közmunkában árkot ás és betemeti, valamint kötelességtudóan adózik, hogy legyen mit ellopni. Viszont emellett mindannyiunk örömét szolgálja, hogy Orbán Viktor a királyi Várba költözik. Ez egy L. Simon László nevű helyi ültetvényes szíves közlése; csak azért jelzem, hogy ha ha netalán összefut vele, akkor ez jusson eszébe.

Van itt magának egy szakmabeli ismerőse, Andy Vajnának hívják. Ő például nemcsak a komplett magyar filmipart felügyeli és cenzúrázza, hanem ellátja a nemzet nevében a kaszinójogok tulajdonlásának fáradságos feladatát is. Hogy odaát Andy csak egy volt a producerek közül, és ha kaszinóra fájt a foga, akkor kénytelen volt a saját pénzéből venni magának ahelyett, hogy kapott volna az amerikai államtól?"
@kacsa666:

Örömmel járultam hozzá a gyomrodat feszítő beltartalom felszínre jutásához. Szívesen. Máskor is.
Varánusz!

Kapjátok be az összes faxomat.
Hazátlan férgek vagytok egytől egyig :)
@Imola Helyesi:

"_Az nem palagáz, az rendes földgáz, csak nagyon mélyen van, nem tudják kitermelni. _"

Ifjúkori kalandozásaim során előfordult, hogy a Dél-Alföld régióban, nevezetesen a 80-as évek elején egyszer ~3000 méterig is fúrtunk, konkrétan az Algyői térségben, úgyhogy ami kitermelhető onnan, az el van intézve. 1500-2200 méter közé esett az átlag. Bár volt egy majdnem 4000 méter mély kút is. A kitermelt olaj és gáz helyén lettek kialakítva a gáztározók, persze nem az algyői lencsénél.

Bővebben akit érdekel, itt nézelődhet:

www.magyarfoldgaztarolo.hu/hu/tevekenysegunk/Letesitmenyeik/Lapok/default.aspx

szegedma.hu/hir/szeged/2011/02/szegedi-gyarak-az-algyoi-fekete-arany-fotok.html

Tudhatnád Imola, hogy Magyarországnak a mélység nem akadály. Újabb és újabb poklok felfedezését ejtjük meg négyévente.
@mikka:

"_Hazátlan férgek vagytok egytől egyig :) _"

Lehet, de csak azért, mert a fidesz Főnök a nagy kardcsörtetés közepette suttyomban eladta.
@ornagy50:
Bocs, most találtam meg:
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Amit akasz,hogy az emberek tiveletek cselekedjenek,mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal.
A pionírok Yukon Rendjének mottója."
Nagyon igaz, köszönöm. Hát, jó sokszor bukom el....
@Rodeo36: A kinaiak, hazajukban koszenalapon gyartjak a metanolt, gaz az nincs. Szep nagy lebnyoma van, okologiai. Persze konnyebb a metanolt tankolni, mint a brikettet.
@jöttem:
jöttemmeghát, boli-ond
Nos, a te ti intelligenciátok ebben nyilvánul meg, ti kérdeztétek, szóval csak addig ér el nektek, ott hordjátok.
@Rodeo36: Az a helyzet, hogy csípte a szememet az a pár tizedesjegy, nem kötözködni akartam amúgy.
A copyt köszönöm, különösebben nem ismertem.

A 4500 m mélységű külfejtéseknél szintén magadba szállhatnál picit, csak úgy tizedesjegyileg.:)
Mellesleg azon a vidéken a kamrafejtés a divat.

Arthur Halleynek van a közszolgáltatókról érdekes könyve, az igaz, hogy nem pont olyan riportkönyv, mint a Tisztelet Komlónak, de nem is elfogultabb, talán populistábbnak mondanám. Viszont szerintem viszonylag pontos képet fest a problémáikról, működésükről.
@Habakuk000:

inkább a pokol:

The deepest mine

Bingham Canyon Mine, located near Salt Lake City, is the world's deepest man-made open pit excavation. The mine is 2.75 miles (4,5km) across

and 0.75 mile (1,2km) deep.

Since mining operations started in 1906, Bingham Canyon Mine has been the granddaddy of all copper mines. When you're talking about the actual size of the mine, Bingham Canyon is simply the largest copper mine in the USA.

If the mine was a stadium, it could seat nine million people.

brühüyyy
@Habakuk000:
azok a számok a monopoltőke (állammonopolkapitalizmus???) eklatáns példái és a hogyan lehet törvényesen kibaszni a fogyasztóval

amikor ezek a külszíni fejtések kimerülnek akkor ottmaradnak mert senki sohasem temeti be

és sok van...addig tud az "ember" pazarolni amíg éhen nem hal...

brühüyyy

a túltermelés az emberiség öngyilkossága
@Hajrá Putyin: Ennyit a Putyinnal agybabújóval! Mennyit fizetett hogy eladta az elveit? Mas nem lehet hiszen ő"sosem hazudott" es akkor ha a DÁ puccs volt a nemzet ellen 2008-ban akkor puccs 2014-ben is.

Pláne egy UTOLSÓ CSATLÓSTÓL.

__________

www.origo.hu/itthon/20080228-orban-viktor-magyarorszagon-puccs-van.html

"A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen" - mondta Orbán Viktor egy szlovákiai konferencián. A Fidesz elnöke azt bírálta kijelentésével, hogy a kormány megállapodott Oroszországgal a Déli áramlat nevű gázvezeték hazai szakaszának megépítéséről.

__________
__________
@egy igazi Ténytár: A trend folytatódik. A Kreml kornyadozik? Megint éves mélyponton mindkét kőolaj ára. Az oroszoknak ez nagyon fájhat.

stooq.com/q/?s=cl.f&c=10d&t=l&a=lg&b=0
stooq.com/q/?s=sc.f&c=10d&t=l&a=lg&b=0
@rdos:
Igen, az oroszoknak fáj.
Kinek még:
Iránnak, Venezuelának, Brazíliának.
És még?
Az UK-nak, Norvégiának, az araboknak, és minden olajvállalatnak, amelyek kénytelenek kevesebb profitot beseperni... (Az USA-ban is...)
Ez égy érdekes verseny, ki bírja tovább?
Az izraeli-USA ötletgazda csapat (amely rá tudta venni az OPEC-et is) erre a "csínyre", vagy az oroszok?
Gyanítom világszerte hamarabb elfogy a türelem, mint Oroszországban...
Már mindenki sikoltozik a szekunder hatásokról - defláció, recesszió stb., persze ez ennél bonyolultabb, mert lehetnek pozitív hozadékai is az alacsony olajárnak. De sokaknak nagyon fáj. Nagyon. S ezek nem csak az USA ellenes oldalon vannak...
@apro_marosan_petergabor: A vicc az, hogy az amiknak is fáj. A nem konvencionális technikák (kátrányhomok, palagáz) drágák. Gondolom kispekulálták hogy jönnek ki jobban a "keleti élettér megszerzésekor", bocsi, a befolyási övezetük kiterjesztése során. Ha a pénzt a fegyverekre - háborúra költik, vagy ha a pénzt nyersanyagháborúra költik. Szerencsénkre a nyersanyagháború mellett döntöttek.
süti beállítások módosítása