Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.02. 10:02 Fabius

Felesleges volt a nyálhabzás Putyin slicce körül

Címkék: orbán viktor putyin déli áramlat

Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a hűségesküt nem ám akárhol, egyenest a Nagy Büdösben. Az európai felszopósrácok nem túl népes tábora bővült egy önkéntes taggal, az meg a személyes pech kategóriába tartozik, hogy nagyjából egy félórája maradt kiélvezni a helyzetet. 

Aztán jött Cáratyuska és bejelentette: Nem lesz Déli Áramlat. Oszt jónapot

Orbánnak legalább annyi jutott, hogy a szövetségeseket hátba szúró hintapolitika-pornót volt ideje kiélvezni: legalább hírhedtté vált tőle, ha már se anyagilag se erkölcsileg nem érte meg. Tudja fene, most úgy látszik a LézerJanó által belengetett kényszerházasságot csak az egyik fél élvezi igazánputyin1.jpg

Hacsaknem, ugye, mert Seszták Miklós offshore-miniszter éppen most tesz róla, hogy a paksi bővítés átláthatatlan és szabadon elmutyizható legyen. Mi meg csak abban bízhatunk, hogy a "Ne dolgozz vasárnap" című kádéenpé javaslatban lesz tilalom a vasárnapi kokettálásra is. Elvégre legalább a vasárnapi mise után nem kéne semmi olyat tenni áhítattal eltelve, ami átláthatatlanul szégyellni való. 

Mi maradt így Orbánnak? 

Kihúzhatja magát, igazi jó csatlósként viselkedett mindvégig, Putyin pajti elégedett lehet "kisöccsével." Ő aztán putyini értelemben is szuverén állam szuverén vezetőjeként viselkedett - szemben Bulgáriával és a bolgár kollégával - főleg miután Alexej Miller elmondta neki mit is ért Medves Tesó pontosan ez alatt. Úgy húgyozta le hátulról az EU-s tilalmakat ahogy kell, ezért ha már pénzbeli és energetikai előny nem is, egy elismerő fejbiccentés és medvemosoly kijár neki. 

Legalább ennyi jusson. 

Mert az orbánhitűeken és az orosz befolyás visszatérését ünneplő fideszkomcsikon kívül mindenkinek világos lesz, Kedves Vezetőnk mekkorát taknyolt valójában. Az "Orbán úgy keni a világpolitikát, mint senki más" imázs oda van, ahogy oda lett a hanyatló nyugatról szóló mesékbe vetett hit is. Annak a bizonyos nyugatnak ugyanis tisztességgel orrba se kellett vernie az elszemtelenedő medvét, sikerült egy orrfricskával - adminisztratív úton - visszazavarni a helyére. A történtek után na ki lesz, aki páriává válik a nyugati társaságban? Igen, az, aki összekente magát medveszarral és ordítva hangoztatta, milyen jó meleg ez a valójában gyógyiszap. 

Azt a fürdést, gyökérkefe alatt visítást érdemes lesz nézni amit Viktor levág a közeljövőben, hogy a németek, az amcsik, a lengyelek, a balti népek és Európa úgy általában hajlandó legyen megint emberszámba venni. De a medveszag olyan, mint a lángossütőkből áradó égett olajszag: a bőrbe ivódik és nem illan el egyik napról a másikra nyomtalanul. 

 

 

631 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr476950631

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor vallása a Hatalom 2014.12.03. 09:11:21

Erkölcsös, hogy Orbán Viktor úgy váltja a világ és politikai nézeteit, mint a profi prostituáltak a partnereiket?

Trackback: Hitvány emberek hatalmon 2014.12.03. 09:10:26

Aki embernek hitvány, az Magyarnak alkalmatlan!

Trackback: Mennyit lop még Orbán? 2014.12.03. 09:09:28

Kérdezzük meg Orbán Viktort, hogy menyit fog még lopni a közvagyonunkból? Válasz lehetőségek: A: Még nem tudom. B: Közöd???? C: Amennyit csak tudok. D: 50 stadionra valót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Habakuk000:
és mindezek fölött Januar elsejével általános +10% lesz az meg a legújabb

azt, hogy az egépsz rencer elavult és csak akkor javíttyák ha szétesik azaz rendszeres karbantartás sem folyik nemhogy fejlesztés és akkor pofátlanul emelik az árát és amikor jön egy nagy havazás akkor városrészek maradnak áram nélkűl 30 napnál hosszabb időre úgy, hogy a fűtés is elektromos

azaz elbaszták és most a fogyasztó fizesse meg de az ő nyereségük nem csökkenhet mert az megy osztalékba a semmiért

brühüyyy

most már rakosgathatod a tizedes vesszőt oda ahová befér
@PokerPeti:

bomba üzlet. mindenkit megvédünk. aki nem akarja megvédetni magát, az fizessen. ellenvédelmi pénzt.
@punkfrog:
az a szartól függ

brühüyyy

egyébként mondanál számokat?
@Gábris szomszéd:

NEM. JOGOM VAN NEMET MONDANI.
@jöttem: ez jó..nem lehet tovább fokozni
@jöttem:
"Elmész magadtól, vagy ráígérjek a napidíjadra?"

Te még fizetni akarsz neki? A te iróniáddal és szavakészségeddel? Három jöttem-féle riposzt, és az élettől is elveszed a kedvét, nemhogy a kommenteléstől :)))
@Gábris szomszéd:

Provokálsz. Ezért minden egyes alkalommal megkapod a ma reggeli írásomat. Kiharcoltad magadnak.

Jogom van nemet mondani. Erről már sokat beszéltünk az elmúlt napokban.
Jogom van nemet mondani, akár egy linkre is. Neked pedig kötelességed ezt elfogadni, különben zaklatásnak minősül a tetted.

Az elutasítás akkor is elutasítás, ha a másik fél - jelen esetben én - trágárságoktól mentesen, normál hangnemben mondja.

Remélem, érthető voltam.
@PokerPeti:

de. az igazi patthelyzet ez:

magunkat is megvédjük.:)))
@jöttem: Az klassz lenne. :) Persze ahhoz nem ártana ismerni néhány részletet a valóságból is.

"Egy héttel ezelőtt a hardcore szélsőjobbos, orosz/magyar/lengyel/cigány/zsidó/mindenki, aki nem ukrán gyűlölő Jobb Szektor ultimátumot intézett az ukrán kormányhoz. Eszerint, ha nem méltányolják a Janukovics megbuktatásában játszott (amúgy valóban elég fontos) szerepüket, és nem hagynak fel tagjaik „hatósági üldözésével”, akkor a szervezet jelenleg Donyeckben harcoló alakulatai „teljes fegyverzetben” Kijevbe vonulnak „egy gyors reformra”. A Marcia su Kijev végül nem valósult meg. A „terrorista fenyegetés” ellen kelet-Ukrajnában oly kemény kézzel fellépő Porosenko elnök ezt persze nem hagyta annyiban, és gyorsan, határozottan, kíméletlenül – tárgyaló asztalhoz ült a nácikkal.

A megbeszéléseknek eredménye is lett. Az ukrán belügyi szervek és a Jobb Szektor a jövőben „rendszeresen sort kerítenek információcserére és együttműködnek Ukrajna terrorista fenyegetésével szemben”. (Ez utóbbi alatt nyilván a donyecki orosz felkelőket kell érteni.) Sőt, Avakov belügyminiszter még ahhoz is ragaszkodott volna, hogy a szervezet fegyvereseit az „Ukrán Fegyveres Erők, a belügyminisztérium és az Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat struktúráiban legalizálják”.

Akkor beszéljünk magyarul: az ukrán hatóságok a jövőben szorosan együttműködnek, sőt konzultálnak felfegyverzett szélsőjobbosokkal. Nyilván ez közös akciókat, közös intézkedéseket is feltételez majd. Ehhez előbb-utóbb hatósági jogosítványokat is kell adni a Jobb Szektornak – de a gyakorlatban nyilván addig is úgy fognak működni, mintha lenne nekik ilyen. Nincs új a Nap alatt, láttunk már ilyet. Mussolini fekete inges pártszolgálata, vagy Röhm SA-ja (az ő kinyírásuk után meg az SS) is szépen, lassan így vált lelkes szélsőjobbosok civil klubjából hivatalos szervvé.

Nekem amúgy nem szokásom idegen államok demokratikus berendezkedése miatt aggódni. ha az ukránok szeretnének egy neofasiszta államban élni, szívük joga. Két dolog cseszi fel az agyamat. Az egyik, hogy ebben az államban él 150.000 magyar ember, akiknek a sorsa a kormányt a tusványosi szájkarate erejéig, a ballib ellenzéket meg még annyira sem érdekli. A másik, hogy az olyan szuperdemokratikus, gigaliberális, megaeurópai erőknek, mint az Együtt-PM, ez a hír még csak meg sem karcolja az ingerküszöbét.

Meg úgy általában Brüsszelnek és Washingtonnak sem. Egyetlen nyomorult kétsoros közlemény, még egy baráti, fejsimogatós ejnye-bejnye erejéig sem ihlette meg a művelt Nyugatot, hogy az ukrán soviniszta söpredék hivatalosan is a végrehajtó hatalom része lett. A lényeg, hogy a gonosz Nagymedve ellen harcoljanak, akkor jófiúk. Aztán, ha Donyeckben győznek, akkor majd jöhet a „gyors reform” Kijevben. Persze, lehet, Szelényiéknek az se tűnne fel…"

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/25/egyutt_a_nacikkal

jobbegyenes.blog.hu/2014/09/16/ekozben_ukrajnaban_hazafiassag-ora_a_suliban_neonacikkal
@Gábris szomszéd: véleményem, hogy maradj inkább a "kis mo nem ország" vagy a cionista gyíkembereknél, az olyan világraszóló következtetések levonását, mint az egy meg egy, az kettő, pedig hagyd azokra, akik már lájkolták a gedeon-masa duót...
@Gábris szomszéd:
Mentél a karantéba.
Csá, szivi! :)))
@Rodeo36: számokat?
nézz körül a két országban.beszélgess az ott élőkkel,
utána számolgass te.
leszarják majd a számaidat!
próbáld bizonygatni egy orosznak, hogy neki most jó!
@jöttem: de tuggyuk mi lesz azzal, akit megvédünk....saját sírját ássa a rendszer
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
" gondolkozz el a hazaárulás szótári jelentésén"

Lehetetlent kívánsz tőle. Addig oké, hogy olvasni tud (ha már ír !?), de az hogy szótár... meg elgondolkozni... szerinted ez benne van a munkaköri leírásában?
@jöttem: Én meg azt hittem ara utalsz "jogod van nemet mondani" pld. azokra akik a képen vannak. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ezeknek? Ezek újratermelődnek. Egyetlen fegyver van ellenük. Az irónia. Megsúgom, hogy a 444 kommentelőit szoktam olvasni. Ők mesterei ennek. Én pedig inspirálódom. :))
@PokerPeti:

Pontosan.
MI pedig dalolva végignézzük. Lehet, hogy a sengünk ki fog lógni a gatyából, de boldogan élünk tovább.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

A munkaköri leírásában a kommentjeiből nyilvánvaló, hogy mi van, ezért lenne elvárható valamivel nagyobb óvatosság. :)
OFF

"Rogán Antal hangsúlyozta: Portik Tamás egy rengeteg bűncselekménnyel – a többi között gyilkossággal – megvádolt bűnöző. Aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen – jelentette ki."

bruhahaha!

ON
@Secnir:
"igyekszik a gyerek, ha akar. biztosan éjt nappallá téve dolgozott óvoda mellett. "

És még spórolós is... Apja fia :)
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Balu már megmondta: A pedagógia lényege a következetesség.
Nagyon ritkán tiltok. De Gábris nem állt le. Nem akartam azt, hogy valakinek közületek állandóan engem kelljen tőle megvédeni. Nem vagyok én nyugdíjpénztár. :))))
@jöttem: ertelek, most legalabb lathattad, hogy milyen: kullancs
@jöttem:
"Van netadó-elosztó dívány? "

Attól függ, ki az elosztó :)
Szerencsétlen cikkszerző,
s kontrásai, mikor tanultok már meg a koponyaüregetekkel (agyat nem mertem leírni, mert olyanról ami nincs, nem lehet beszélni) önállóan gondolkodni?
Persze ezt ráhúzhatom Európára is.
Palagázt szeretnétek, baromi tankhajókon, jó drágán? Amcsit?
Hogy még esélye se legyen Európának felvenni a versenyt az USA-val gazdasági téren?
Több lábon állni, több forrásra támaszkodni, ez annyira szokatlan. Ennyire elanyátlanodott már ez tetves Európa?
Megvárjuk amíg felzabál bennünket a milliárdnyi bevándorló, mert annyira leerőtlenedünk minden szinten, hogy sem technológiai, sem gazdasági, sem kulturális
identitásunkat nem leszünk képesek megtartani?
Elég a sok brüsszeli puhatestűből, ideje lenne ha a polgárok kezébe vennék a sorsukat, a megvett politokrácia helyett.
GARAI GÁBOR: A VILLA NEGRA ROMÁNCA
(film-dal, részletek)

A Villa Negra nem apácazárda,
A Villa Negra nem fényes lokál,
Vagány legény, ha szép szerényen zörgeti,
E csöndes házban oltalmat talál.

Jött egyszer egy vastag ürge,
Luxusautón elterülve,
Alkudott a házra, pénzt kínált.
Nálunk ragadt a pénze
Ámult, mit kap cserébe,
Ápolta az orvos, három héten át.

Rám akadt egy bunda télen,
Gyantás lettem a vidéken
Jött a hekus, ám kilestem én.
Szóltam: Bunda tűnj el!
Nyomban semmi bűnjel.
Ártatlanul állhattam a vallató elé.

Szép az élet, víg az élet,
Hej de én csak addig élek,
Míg a villa Villa Negra áll.
Széplány, jöjj el egyszer,
Nálunk fölmelegszel,
S meglátod, majd az álmod egyre visszajár.
@apro_marosan_petergabor:

Psssszt...
Gyere vissza holnap rendelési időben, most nem érünk rá téged ápolni.

Csekkliszt doktor úr/nő soron kívül fogad.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
láttam is, tapasztaltam is. egy ideig ketrecben marad.
@jöttem:
.
Holnap nem jó!
Holnap a Napóleon-Wellington házaspár a Water lovon.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

mindig a főnök.
vagyis Fabius.
én vagyok a legutolsó a táplálkozási láncban. én jöttem utoljára. :))
@dr. jenőke (jenőke):
nem probléma. gyorsan végzünk vele. csak kiírjuk a beutalót a patológiára.
előkészítsem az istállót is a lónak?
@apro_marosan_petergabor:

Akartál is valamit mondani, vagy csak idejöttél hányni? Mert ebből a célból mehetnél máshova is.
@jöttem:
.
Nem szükséges. Incitatusnak elég lesz egy kis kétszobás, összkomfortos földszinti lakás. Várhatóan ő lesz a konzul.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Rosszkor szóltál.
Holnaptól Dr. Jekyll és Mr. Hyde felváltva, éjjel/nappal kezeli.
Na jól van, Gábris! Látom a radaron, hogy írogatsz. Kiengedtelek. Az a nagy szívem megesett rajtad.
De aztán jól megbecsülje kend magát!
@dr. jenőke (jenőke):
Atyaég! Van a főninek kedvenc állata? Talán egy mangalica lesz a következő képviselő???!!!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Az Isten áldjon meg! Ne érdeklődj! Még visszajön. Aztán hallgathatjuk a hídfőnetet.
:)))
@apro_marosan_petergabor: az mitől több lábon állás, ha még egy csövön jön az orosz gáz?
Mindkettő csapja putyin kezében van.
Világosíts fel, ó te okos ember!
@dr Smittpálelnökúr:

Drága elnök úr! Lehetne holnapra ütemezni a felvilágosítást? Ma invázió volt nálunk. Szétestünk a sok propaganda alatt.
@punkfrog:
erre a hírre hányszor tucc elélvezni naponta?

brühüyyy
@nincs_itt: Vicces. Miutan Ausztralia es az USA ujra megnyitotta sajat ritkafoldfem banyait a kianiak hirtelen 1/8-ra csokkentettek a sajat termekeik arat. Hehe.
Villanydelej, multkor fizettem 600 kwh-ert $80, hat nem vagott foldhoz. A benya most $2.40-3.00 van gallononkent. A gaz annyira olcso, hogy benne van a berleti dijban. Szoval megy a hanyatlas ezerrel.
@jöttem:
"Ne érdeklődj! Még visszajön"

Bocsánat árva fejemnek :)) El is megyek aludni, holnap munkanap vagyon...
De hídfőnetet akkor sem, ha főbelőnek... !
@látjátok feleim szümtükkel:
Hát ez egy elég "jólfésült" verzió! Merthogy:
"Arról is beszélt, hogy nincs ellene a politikai kinevezetteknek, de most úgy állnak, hogy amikor egy nemzet "annak a határán áll", hogy önrendelkezését feladja egy
"neofasiszta diktátornak, aki ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal, akkor mi a Gazdagok és szépek című sorozat producerét küldjük nagykövetnek".
propeller.hu/nagyvilag/3028721-orbant-putyin-agyasanak-titulalta-kemenyen
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
jó éjt!
ne tégy felelőtlen kijelentéseket! :))))
444.hu/2014/12/02/mccain-szenator-szerint-orban-viktor-egy-neofasiszta/

csak a kommentek kedvéért :))))
@Rodeo36: Csak szolok, Kalifornia nagy resze "sivatag" volt. Ahol most LA van ott 2 evszazaddal korabban nehany szaraz koron kivul mas nem igen volt.

A Kaliforniai erdok egesz jol adaptalodtak a szaraz eghajlathoz, vicces, de eppen a tuz az, ami noveli az itteni erdok tuleleset.
@glinolid:
neked csak Glimm lámpád van?

ilyen fogyasztás mellett a "művek" tönkremegy...a tv-t elemlámpával nézed?

kurvajó, hogy mást ne is mongyak...adhatnák ingyen is

brühüyyy
@CsekklisztNo.10Reloaded: Rejtélyes pszichés betegség – A Münchausen-kór tünetei ...
balrad.wordpress.com/.../rejtelyes-psziches-betegseg-a-munchause...
2014. jan. 1. - Akik nem is sejtik, hogy milyen kóros elváltozások zajlanak le a beteg pszihés ... magabiztosság, és a minden alapot nélkülöző küldetéstudat.

...te kóros küldetéstudatos tré..zanya.....:O)I))))))))))

kóros gyógyítási hajlam....mennyél gyorsan szagorvoshooooo...:O)
@apro_marosan_petergabor:
"Megvárjuk amíg felzabál bennünket a milliárdnyi bevándorló..." Nem ezt a te kormányod nem várja meg, mert ő zabál fel már holnap technológiai, gazdasági és kulturális indentitásunkkal együtt kivéve azokat akik már elmentek a "puhatestű brüsszel/eket" zabálni, mert ott van mit itt már nincs
@glinolid:
igen már van is rá elmélet, hogy a tűzben a magok...
érdekes módon ez más fenyőerdőkre nem igaz?

és milyen szép az a sivatag...

brühüyyy
@jöttem:
a mek kéjn az ugyanolyan mint a rétváribence és hehehehahaha főnöke egybegyúrva

brühüyyy
@kekex:

Nincs gond, itt marad az André ( majd ő lesz az ész ), akit ki akarnának tiltani. Osztán meg majd hadüzenünk.:D
.
A nagy kérdés az volt mostanáig, hogy kire gondolt McCain, amikor a “neofasiszta” szót használta: Vlagyimir Putyin orosz elnökre vagy pedig Orbán Viktor magyar miniszterelnökre?

A szöveget mindkét módon lehetett értelmezni, nagy vita lett ebből különböző netes fórumokon az elmúlt néhány órában.

Ezért felhívtam McCain irodáját, és megkérdeztem, hogy ki a neofasiszta a szövegben. A szenátor a sajtósa, Julie Tarallo írásban válaszolt:

“McCain szenátor Orbán miniszterelnökre utalt.”

444.hu/2014/12/02/mccain-szenator-szerint-orban-viktor-egy-neofasiszta/
@Rodeo36:

Engem nem zavar, amíg köztünk van a nagy víz. :))
@kvadrillio:
Nem felel meg az időpont? Van holnapután is helyünk. Dr. Jekyll és Mr. Hyde is szabad lesz.
@nincs_itt: Annyira nem megy a palagaz, hogy a hulye kinaiak, palagaz bazison, metanol gyarakat akarnak Louisianaba telepiteni. Nagyon nem megy az USA-nak, na.
@glinolid:
tényleg nem!!! miért nem valósíttya meg önmaga a naccerű prodzsektet??? csak nem kell áttervezni az egész járműipart ami kb 15 év átfutás, közben a kőolajlobby meg majd hallgat és beaggya a derekát (is) mivel mindez már a XIX. század vége óta függő kérdés és mindíg a piac döntött...ez nem fog változni...

nem véletlen, hogy az egyetlen ténylegesen jövőbe mutató fejlesztést hanyagolják, mindez a kőkorszak meghosszabbítása...de nehogy eláruld nekik ha már olyan jól megy nekik...én nem szólnék, hadd csinálják, lehet fatüzelésű robbanó motorokat (belső égésű) is csinálni és azokban a kalbászt is fel lehet füstölni meg a sódart mialatt a szekér halad mind a négy ökörrel

de esse mondd el senkinek csak maraggyon kettőnk között

brühüyyy

egy kis iciri piciri feasibility study-t azért én csinálnék mind a 24 lehetséges makroökonómiai megoldásra és hátha kiaggya hogy nem veszi be

van még ötleted?

a trágya is nagyon jól hasznosítható biogáz céljára és azzal is lehet mindenfélét hajtani meg hatalmasakat szellenteni
@Habakuk000: Széchenyi aranyköpése: „Az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendszerint karöltve jár az ostobasággal!”
Megölték érte, igazsága meg Ferenc Jóskát, Sztálint, proletár diktátorokat! A jelen, jövő diktátorait is megfogja
Fejtő Ferenc: (József Attilával, Szép szó, szerkesztője)

„”A Kelet-Közép-Európai államok politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala szorosan összefügg! A Népi. Demokráciák. története 1954!
Értsd saját bunkóságunk, (választásunk) következményeit szenvedjük, tűrjük el, kollaboráns uraikkal, uraiktól!
Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. Csak: ha az élet kényszerei az idősebb nemzedékekben már megindították az erkölcsi tisztulás, a közösséghez tartozás folyamatait: csak akkor lehetnek úrrá az ifjúságon az egészséges erkölcsi erők s a szolidaritás mély indításai. Szabó Dezső 1921 Kell-e hitványabb az 1945 ben hatalomba ültetett bunkóknál?
Varánusz, azért te nem csak egy ritka undorító állat vagy, nem csak egy erkölcsi 0, nem csak egy lebutított billentyűzet, hanem a legjobb hánytatószer is.
@ Hogyan is mondta BAYER Zsolt a BARÁTJÁRÓL?!

_____
www.csikszentkiraly.ro/sajto.php?id=165

És sajnos, ha már nemzet nem is, legalább nyelvi közösség vagyunk. Ebben a közösségben mindenki ismeri az égig érő paszuly meséjét. Ám úgy tűnik az ország fele a seggig érő paszulyt olvasta. Felmegy a legkisebb fiú és fent egy nagy segget talál. Azt meg ha már ott van, a legjobb kinyalni" - fogalmazott hozzátéve: „Magyarország fele, HA VAN EGY SEGG valahol, ODASZALAD, ÉS KINYALJA.”

_____

"Az EU-ban utolsóként a Fidesz tartott ki a Déli Áramlat mellett.

Októberben Rogán Antal kezdeményezésére fogadtak el egy törvénymódosítást, amely lehetővé tette, hogy a Gazprommal közösen mindenképpen megkezdődhessen a vezeték magyar szakaszának építése. Egy hónappal később pedig Szijjártó Péter szólt az Fidesz által egykor üldözött projekt érdekében: a külügyi és külgazdasági miniszter Belgrádban járva november 20-án arra szólította fel Brüsszelt, hogy újítsa fel a párbeszédet Moszkvával, hogy „a Magyarország energiabiztonságát erősítő gázvezeték” összhangba kerülhessen a harmadik energiacsomaggal.""
_____
@Hajrá Putyin: ""Oroszokkal lehet boltolni, de nem letolt gatyával, hanem egyenlő partnerként."
így is volt, "

____
index.hu/kulfold/2014/12/02/van_bizonyitek_arra_hogy_az_orosz_titkosszolgalat_penzelte_a_francia_szelsojobbot/
____
@kacsa666: "maskor hivd anyadat is - hanyjatok egyutt!"
@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor Te meg Spániel is azzal vádoljátok, hogy kétkulacsos? Túl értelmes ahhoz, hogy még mindig fityeszhívő legyen.
Aki ilyen beszédet mond az nem lehet fityesz-ügynök.:)
Kész Zoltán beszéde a Közfelháborodás napján:
www.13keruleti-hirhatar.hu/hirek/kesz-zoltan-beszede-a-kozfelhaborodas-napjan
@kacsa666: Megható az az erőlködés, ahogy "tartalmas" hozzászólásra törekszel, de ehhez egy kacsa is elég lett volna, nem kell 666
@kacsa666: köszönjük a tartalmas, tényekkel teli, érdekfeszítő kommentedet. gondolom, otthonodban hasonlóan köszönöd meg a vasárnapi ebédet is.
Isten hozta, tyúkanyó kend :) - Akkreditációs levél Colleen Bell részére. Hello tourist, this is Felcsút. Ezek lopnak.

hvg.hu/w/20141203_Isten_hozta_tyukanyo_kend
@Gábris szomszéd: :)

"Mi vagyunk a magyarok. Én lenni magyar. Munkaalapú társadalomban élünk, ahol azért nincs szükség fékekre és ellensúlyokra, mert a nemzet maga gyakorolja a hatalmat. A nemzet az őt a maga természetességével képviselő Párt által teszi ezt, ahogy rajtuk keresztül vadászik, vásárol különféle birtokokat és szállodákat, illetve látogat Rolling Stones-koncerteket Új-Zélandon. A nemzet eközben a gyermekéhezés széles körű problémájával is megküzd, továbbá közmunkában árkot ás és betemeti, valamint kötelességtudóan adózik, hogy legyen mit ellopni. Viszont emellett mindannyiunk örömét szolgálja, hogy Orbán Viktor a királyi Várba költözik. Ez egy L. Simon László nevű helyi ültetvényes szíves közlése; csak azért jelzem, hogy ha ha netalán összefut vele, akkor ez jusson eszébe.

Van itt magának egy szakmabeli ismerőse, Andy Vajnának hívják. Ő például nemcsak a komplett magyar filmipart felügyeli és cenzúrázza, hanem ellátja a nemzet nevében a kaszinójogok tulajdonlásának fáradságos feladatát is. Hogy odaát Andy csak egy volt a producerek közül, és ha kaszinóra fájt a foga, akkor kénytelen volt a saját pénzéből venni magának ahelyett, hogy kapott volna az amerikai államtól?"
@kacsa666:

Örömmel járultam hozzá a gyomrodat feszítő beltartalom felszínre jutásához. Szívesen. Máskor is.
Varánusz!

Kapjátok be az összes faxomat.
Hazátlan férgek vagytok egytől egyig :)
@Imola Helyesi:

"_Az nem palagáz, az rendes földgáz, csak nagyon mélyen van, nem tudják kitermelni. _"

Ifjúkori kalandozásaim során előfordult, hogy a Dél-Alföld régióban, nevezetesen a 80-as évek elején egyszer ~3000 méterig is fúrtunk, konkrétan az Algyői térségben, úgyhogy ami kitermelhető onnan, az el van intézve. 1500-2200 méter közé esett az átlag. Bár volt egy majdnem 4000 méter mély kút is. A kitermelt olaj és gáz helyén lettek kialakítva a gáztározók, persze nem az algyői lencsénél.

Bővebben akit érdekel, itt nézelődhet:

www.magyarfoldgaztarolo.hu/hu/tevekenysegunk/Letesitmenyeik/Lapok/default.aspx

szegedma.hu/hir/szeged/2011/02/szegedi-gyarak-az-algyoi-fekete-arany-fotok.html

Tudhatnád Imola, hogy Magyarországnak a mélység nem akadály. Újabb és újabb poklok felfedezését ejtjük meg négyévente.
@mikka:

"_Hazátlan férgek vagytok egytől egyig :) _"

Lehet, de csak azért, mert a fidesz Főnök a nagy kardcsörtetés közepette suttyomban eladta.
@ornagy50:
Bocs, most találtam meg:
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Amit akasz,hogy az emberek tiveletek cselekedjenek,mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal.
A pionírok Yukon Rendjének mottója."
Nagyon igaz, köszönöm. Hát, jó sokszor bukom el....
@Rodeo36: A kinaiak, hazajukban koszenalapon gyartjak a metanolt, gaz az nincs. Szep nagy lebnyoma van, okologiai. Persze konnyebb a metanolt tankolni, mint a brikettet.
@jöttem:
jöttemmeghát, boli-ond
Nos, a te ti intelligenciátok ebben nyilvánul meg, ti kérdeztétek, szóval csak addig ér el nektek, ott hordjátok.
@Rodeo36: Az a helyzet, hogy csípte a szememet az a pár tizedesjegy, nem kötözködni akartam amúgy.
A copyt köszönöm, különösebben nem ismertem.

A 4500 m mélységű külfejtéseknél szintén magadba szállhatnál picit, csak úgy tizedesjegyileg.:)
Mellesleg azon a vidéken a kamrafejtés a divat.

Arthur Halleynek van a közszolgáltatókról érdekes könyve, az igaz, hogy nem pont olyan riportkönyv, mint a Tisztelet Komlónak, de nem is elfogultabb, talán populistábbnak mondanám. Viszont szerintem viszonylag pontos képet fest a problémáikról, működésükről.
@Habakuk000:

inkább a pokol:

The deepest mine

Bingham Canyon Mine, located near Salt Lake City, is the world's deepest man-made open pit excavation. The mine is 2.75 miles (4,5km) across

and 0.75 mile (1,2km) deep.

Since mining operations started in 1906, Bingham Canyon Mine has been the granddaddy of all copper mines. When you're talking about the actual size of the mine, Bingham Canyon is simply the largest copper mine in the USA.

If the mine was a stadium, it could seat nine million people.

brühüyyy
@Habakuk000:
azok a számok a monopoltőke (állammonopolkapitalizmus???) eklatáns példái és a hogyan lehet törvényesen kibaszni a fogyasztóval

amikor ezek a külszíni fejtések kimerülnek akkor ottmaradnak mert senki sohasem temeti be

és sok van...addig tud az "ember" pazarolni amíg éhen nem hal...

brühüyyy

a túltermelés az emberiség öngyilkossága
@Hajrá Putyin: Ennyit a Putyinnal agybabújóval! Mennyit fizetett hogy eladta az elveit? Mas nem lehet hiszen ő"sosem hazudott" es akkor ha a DÁ puccs volt a nemzet ellen 2008-ban akkor puccs 2014-ben is.

Pláne egy UTOLSÓ CSATLÓSTÓL.

__________

www.origo.hu/itthon/20080228-orban-viktor-magyarorszagon-puccs-van.html

"A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen" - mondta Orbán Viktor egy szlovákiai konferencián. A Fidesz elnöke azt bírálta kijelentésével, hogy a kormány megállapodott Oroszországgal a Déli áramlat nevű gázvezeték hazai szakaszának megépítéséről.

__________
__________
@egy igazi Ténytár: A trend folytatódik. A Kreml kornyadozik? Megint éves mélyponton mindkét kőolaj ára. Az oroszoknak ez nagyon fájhat.

stooq.com/q/?s=cl.f&c=10d&t=l&a=lg&b=0
stooq.com/q/?s=sc.f&c=10d&t=l&a=lg&b=0
@rdos:
Igen, az oroszoknak fáj.
Kinek még:
Iránnak, Venezuelának, Brazíliának.
És még?
Az UK-nak, Norvégiának, az araboknak, és minden olajvállalatnak, amelyek kénytelenek kevesebb profitot beseperni... (Az USA-ban is...)
Ez égy érdekes verseny, ki bírja tovább?
Az izraeli-USA ötletgazda csapat (amely rá tudta venni az OPEC-et is) erre a "csínyre", vagy az oroszok?
Gyanítom világszerte hamarabb elfogy a türelem, mint Oroszországban...
Már mindenki sikoltozik a szekunder hatásokról - defláció, recesszió stb., persze ez ennél bonyolultabb, mert lehetnek pozitív hozadékai is az alacsony olajárnak. De sokaknak nagyon fáj. Nagyon. S ezek nem csak az USA ellenes oldalon vannak...
@apro_marosan_petergabor: A vicc az, hogy az amiknak is fáj. A nem konvencionális technikák (kátrányhomok, palagáz) drágák. Gondolom kispekulálták hogy jönnek ki jobban a "keleti élettér megszerzésekor", bocsi, a befolyási övezetük kiterjesztése során. Ha a pénzt a fegyverekre - háborúra költik, vagy ha a pénzt nyersanyagháborúra költik. Szerencsénkre a nyersanyagháború mellett döntöttek.
süti beállítások módosítása