Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.28. 08:45 Fabius

Politikusok vagyonosodásától kuss!

Címkék: közpénz mutyi vagyonosodás vagyonnyilatkozat közbizalom

Amikor leváltottuk Papcsákot az öröm mellett volt bennem egy kis szomorúság is: Úgy éreztem hiányozni fognak az one man show-k, amiben verhetetlen a mi Ferink. De elég volt egy képviselői zsebek felé nyúlkáló apropó és szerencsére máris bizonyította, nem jött ki a gyakorlatból.

Az LMP a képviselők vagyonosodási vizsgálatára tett javaslatot, ami addig sem jutott el, hogy leszavazzák. Nagykoalíciós tartózkodás lett a vége, úgy látszik létezik dolog amiben óriási az egyetértés kormánypártok és ellenzék között. Aztán jött Ferkó, és megaszonta miért van ez:

"A javaslat alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat!"

papcsák_2.jpg

Igen, ezt 2013-as kereseti toplista első mondta, aki lehet azóta sem tudja megmondani pontosan, miből jött össze az a 160 milla amiért piszkálni kezdte a sajtó. Mi azért megértjük, a látványosan maguktól megduzzadó pasa parki ingatlanok, Kósa féle elfeledett 100 milliós lakások és Szijjártó apukámadta világában tényleg alkalmas lenne a vagyonosodási dömping némi közbizalom rombolásra, dicséretes őszinteség ez Feritől. Ráadásul méltánytalan lenne, ha Annyit Is Ér Jánosnak az utolsó ótvar Rolexig mindent be kéne vallani.

Most tényleg az kell, hogy Orbán Viktor is feltüntesse: gyarapodtam egy stadizóleummal 3,8 milliárd értékben?

Ferkó - és párttársai, no meg a mélyen kussoló ellenzék szerint is - bőven elég, ha ezt a közbizalom izét nem rombolják. Hogy erősíteni is lehetne az átláthatósággal, a számonkérhetőséggel, a megszerzett vagyonelemekről elszámolással, az meg sem fordul a fejükben. Még csak az kéne, hogy a valahogy történő gyarapodást hitelt érdemlően indokolni kelljen, és legyen következménye annak, ha hazudni teccünk a vagyonnyilatkozatokban, évről évre.

 

1052 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr126939549

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az 1-es villamos visszatér 2014.12.01. 18:44:58

Tartalom Prekoncepciók Mennyire lehetnek közel a fák a villamoshoz, és miért? Parkolás Az Etele téri csomópont és végállomás kialakítása További álérvek az Etele úti villamos elhelyezésével kapcsolatban A konkrét javaslatok összegzése   Mié...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azon csodálkozom hogy egyáltalán nem csodálkozom
ajánlom figyelmetekbe Les Luthiers: Az argentin himnusz újraírására rendezett "pályázat"-ról szóló pamfletjét az előző blogbejegyzésből

az pontosan fedi az itt említett valóságot

brühüyyy
És akkor a Girosz ölébe pottyant szállodát, miegmást még nem is említettük.
Lassan kéne már egy lista, hogy kinek mit kell majd adandó alkalommal visszaszolgáltatni...
Aztán éljenek közmunkás-fizetésből, csak ennyi a kívánságom.
index.hu/belfold/2014/11/28/aron_alul_jutottak_giro-szaszek_a_belvarosi_ingatlanhoz/

Ilyenekért néhány polgármestert az előző érában nehéz vasban hurcibáltak kamerák előtt. Egy Euro-Jackpot árában (48 millió euro) fogadok, hogy most nem fog ilyesmi történni.
.
A vagyonosodási vizsgálat bizony alkalmas arra, hogy gyengítse a közbizalmat!
Éppen ezért kell elvégezni.

Azért van ám ezzel probléma is.
Az adóhatóság "bizonyos esetekben" egyes jogszabályokat elfelejt alkalmazni, de néha olyat is alkalmaz, amelyik nem releváns. Ki tudja miért?
Mint ahogyan azt sem tudni, hogy ha a magyar állampolgárok deklaráltan egyenlőek, miért különböztetjük meg a képviselőket és a közszolgákat (ügyészeket, bírókat) egy vagyongyarapodási eljárás során?
Annyi megállapítható, hogy egyébként ugyanazon törvények szerint kellene elbírálni összességüket is.

Ne gyűjt vagyont! - ha nem tudod igazolni annak forrását.
Ugyanis:
- adóbírság mértéke az adóhiány 200%-a, ha az adóhiány a bevétel eltitkolásával függ össze;
- késedelmi pótlék mértéke minden naptári nap után a felszámítás időpontjában érvényes jegybanki alapkamat kétszeresének 365-öd része, és három évre számítható fel;
- meg kell fizetni az elmaradt jövedelemadót, és az egészségügyi hozzájárulás ez esetben 27%. (kihagytam valamit?)
Szerencsés esetben mindezek az összegek meghaladják az eltitkolt jövedelmet.

Jobban jársz, ha szorgalmasan eliszod, vagy számlát adsz - ki mit választ.

Van egy másik nézete is ennek a vizsgálatnak, amely az adóhatóság sajátos jogértelmezésével foglalkozik, de arról máskor.
@poszt, ez az ellenzék mélyen kussol, ez pontosan mit jelent? Hol lehet erről olvasni, hogy mi történt az lmp javaslatával?
most nem tudom, hogy elszállt a kommentem vagy mi van
@DarthVader: ez csak spórolásiból történt így. Gondolj bele, ingatlanválság volt, örültek, hogy elvitték ennyiért. Ha nem így történik, őriztetni kellett volna plusz állagmegóvás, egyebek. Ami megfelelően közbeszerzett őrző-védő, ingatlanfenntartó cég esetén sok száz millióba, ha nem milliárdba került volna.
Tehát spóroltak, érted?
@aritus:
arra az ellenzékre aminek az LMP és különösen az a seggfej ügyvéd tagja arra nincs szüxég

brühüyyy
@elmeherceg:

Hogyne. Ami az előző érában herda, ugyanaz a mostaniaknál spór. Világos, mint a nap.
Csak ami az előző érában választási vereség, nehogy a mostaniaknál szaladás legyen.
@DarthVader: De, csak legyen szaladás, pucér seggel!
@dr. jenőke (jenőke):

A vagyonosodási vizsgálatnál mi a helyzet a családtagokkal?
@dr. jenőke (jenőke):
Papcsák értelmezése maga a beismerés. Beszarok, nem hiszem el, hogy ilyen arcátlan pofátlanságot lehet mondani !! Olvastad, h egy lengyel képviselőnek azért kellett lemondania, mert egy (elnézést, de maga nemében nem túl drága , 1 millios) órát "elfelejtett" bevallani?
@Rodeo36:
Pontosan, Schiffer többet árt mint használ. Azaz az egész ellenzék is.
@Rodeo36:
... Amit az is jól mutat, hogy a Fidesz hatalmas népszerűség zúgása alig jelent meg az "ellenzéki" pártoknál tamogataskent
"Az atlatszo.hu kikért adatokat a közmunkáról, ami mára kvázi a munkanélküli segély helyett van, a közmunkások végzettség szerinti megoszlása ezért a munkanélküliekről szóló statisztikának fogható fel. Látszik az adatokból, hogy a szakiskolai végzettség mennyivel rosszabbul eladható a munkaerőpiacon, mint a gimnáziumi, ahonnan van út a felsőfokú végzettségbe: négyszer annyi szakmunkás végzettségű van a közmunkások között, mint gimnáziumi végzettségű. Az érettségit adó szakközép is eladhatóbb képzés, hiszen onnan is van mód a felsőfokba menni. Ergo a (z egyébként is leépített színvonalú) szakiskolai kézpés erőltetése a gimnáziumi képzés rovására egy agyrém, mert csak a jövőbeli munkanélküliséget növeli. "
Vakmajom.hu

kimittud.atlatszo.hu/request/a-kozmunkasok-iskolai-vegzettseg
@CsekklisztNo.10Reloaded: oké, de nem ezt kérdeztem, hanem azt, hogy Fabius honnan veszi azt az infót, hogy az lmp javaslatára az ellenzék többi része mélyen kussolt.
Az az igazság, hogy nekem súlyos előitéleteim vannak Schiferrel, az lmp-vel szemben, feltételezem, hogy ez a scéna (tisztaszívű lmp küzd, a többi ellenzék sunnyog és valójában a fidesszel tart) gyanús, nagyon gyanús, hacsak nincs forrás, infó arról, hogy valójában mi történt a javaslattal.
@jaegtoer:
Amennyiben van házastárs (élettárs), közös háztartásában gyermek (mindegy hány éves) van, belekeveredik a vizsgálatba, különösen akkor, ha a készpénzforgalmi vagyonmérleg fedezethiányt "mutat" - kapcsolódó vizsgálatnak nevezett eljárás alkalmazásával.
Fedezethiányod lehet akkor is, ha a bankszámládon több millió forint van.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Olvastam.
Van ahol működik az állampolgárok egyenlősége.
Tudtad, hogy a magyar bíróságok előtt minden (al és fel) peres egyenlő?
Ezt a vagyonosodási vizsgálatot a fejükhöz tartott pisztollyal kellene megcsinálni.
@aritus:
.
@miva?: kolléga még alszik.
@dr. jenőke (jenőke):

most mér köll magának a gyurcsány kottájábul jáccanija, árujja mán el!
@jaegtoer: "A vagyonosodási vizsgálatnál mi a helyzet a családtagokkal?"

Mi lenne?

A nav revizor önkényesen átcsoportosít apjuk vagyonából anyjukhoz, vagy fordítva, ha úgy látja, hogy egyiknél fedezethiány van. Nagy ívben szarik a törvény azon rendelkezésére, hogy a házastársak kötelesek egymást tartani, magyarul pl. ha valamelyik házastárs munkanélküli, a másik akinek van jövedelme, az köteles tartást nyújtani neki, de ez már nem lehet ismételten adó alapja, mert annál adózik, akinél a jövedelem keletkezett. Mondja az Szja trövlny, csak a revizor, meg sokszor a bírók sem nem tudnak róla. Csak arról, hogy igazold hitelt érdelmően, miből volt pénzed. Azt meg, hogy mi a hitelt érdemlő bizonyítás, nem lehessen tunni, csak a revizos tudja, de nem árulja el.

A kiskorú ( nagykorú is ) gyerek meg ajándékot kap ( no a tartását eddig még nem tekintették annak, de ki tudja mi jön ki még ebből a bandából ) amit ugyé a gyánmhivatal felügyelhet.
A hét mondatai, nekem a második teccik.:D:D:D:D:D

"A javaslat alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat!"

"Vagyonosodási vizsgálat az rombolja a talicskamorált!!!!!"
@hacsaturján:

Én, mint fogadatlan/fogalmatlan/fogatlan kottalapozó tanúsítom, hogy ez nem az a kotta, mert ez már maga a Côte d'Azur), hacsak nem kotta szűr, de a szűr egalizmus meg tegnap volt, csak szembe találta magát Imolával, akit majdhogynem magára tukmált az a ravaszdi realista Mr. Helyesi.

Mit is akartam mondani? Jaaa, Ferencünk az egybeszédű Pygmalion, sok-sok poénnal:) és madam attitűddel.
@látjátok feleim szümtükkel:

Vagy úgy! Ez ösmerős nekem, ha látná, hogy 625,- Ft. befizetése-vagy be nem fizetése után milyen vehemenciával tudja utána vetni magát a NAV teljes apparátusa, csak úgy porzanak az archívumok, szerverekről ne is szóljak...
A 625 milliónál meg azt mondják, elnézték a tizedespontot.
@jaegtoer:

Én "elfelejtettem" befizetni az 5000 forintos kereskedelmi kamarai tagdíjat (eü vállalkozás, köze nincs se az iparhoz, se a kereskedelemhez, de a megyei kamarai vezetés dubajozásához szükséges) és a zapeh küldött egy levelet, hogy exekució leszen, ki leszek plagátolva, fel leszek akasztva. Ja, nem, egyenlőre csak függesztve.
"A javaslat alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat!"

Ettől jobban????????????
@jaegtoer:

franckarika! én btk. nyelven beszélek most.
A blogot esetleg olvasó prostituáltaknak szeretném üzenni, hogy ezek az alakok az Önök bokájáig nem érnek fel.

Egyebet a hírhez hozzáfűzni nem tudok.
@DarthVader:
Ja, a "védelmi pénz" a kamarától...
Idesannyuk redvács picsája nem kéne azoknak is?
Már azok sem tudják, miért húzzanak le.
A legjobb válasz talán az a klasszikus, ostoba, szőkelibás:
CSAK!

Amúgy mindennek a legalja, amikor egy szarházi azt meri röffenni, hogy

"A javaslat alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat!"

A közbizalom természetesen erősödne, hisz amennyiben a T. Képviselő Hölgyeknek és Uraknak ez a feddhetetlenségét és patyolattisztaságát hozná ki, akkor miről is beszélünk?

Persze amennyiben a rohadt, mocskos, korrupt, tolvaj T. Képviselő Hölgyeknek és Uraknak a szarházi korruptsága és kleptokrácia iránti hűsége jönne le a vizsgálatokból, akkor persze, hogy "A javaslat alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat!"

Ez számomra sem kérdéses!

Meg az sem, hogy csak az tiltakozik az átláthatóság és tiszta közélet ellen, akinek rettentő sok takargatnivalója van.
Millió, százmillió, illetve milliárd...

Szarházi tolvaj csürhe, ellenzékiestől!
@hacsaturján:

Hűha! én meg elnéztem a jelzetet, és most látom hogy a kötcsei kotta van nyitva. Most mehetek veszettség elleni oltásra!
@jöttem:

Tehát Kossuth rádió (csak egy részét hallottam) reggel 9 óra:
- dél korea gazdasági kapcsolatok siker (gyár települ komáromba)
- vietnám gazdasági kapcsolatok siker (kétszeresére emelik a vietnami egyetemi hallgatók számát)
- veszprémi választás kitűzése
- nav internetes fogadási oldalak blokkolása
- feltöltötték lakókkal az ócsai lakóparkot
- tüzifa adományozás

Ennyi. Ezek a legfontosabb hírek. Kérem, oszoljunk!

;)
Jogászokkal konzultál, és elképzelhető, hogy vizsgálatot kezdeményez szenzitív, személyes adat kiszivárogtatása miatt Várady Zsolt, az iwiw alapítója ismeretlen tettes ellen, miután a Hír Tv munkatársa azzal kereste meg, hogy tudomásuk szerint 11 évvel ezelőtt a rendőrség kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt eljárást indított ellene. Várady felszólalt az internetadó és a korrupció elleni tüntetéseken, az adómorál és a vállalkozóbarát adórendszer érdekében kampányt is indított. Most a Hír Tv jól leleplezte.

A Magyar Nemzet Online csütörtök esti cikkében beharangozta a Hír TV Célpont című műsorának péntek esti adását, melynek egyik témája Várady Zsolt, az őszi tüntetések egyik vezérszónoka, iwiw alapító kábítószerügye.

A beharangozó szerint „kábítószerrel visszaélés miatt indult korábban büntetőeljárás a kormányellenes tüntetések egyik szónoka ellen. Várady Zsolt megerősítette a Hír TV értesülését.”

Várady a szerkesztőségünkhöz is eljuttatta csütörtök este a kérdéses ügy dokumentumait, melyet az ominózus, 2003-as ügyben a rendőrségtől és az ügyészségtől kapott. Ebből kiderül, hogy Várady ellen azért indult kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt büntetőeljárás, mert 2003. júliusában a rendőrség a Margitszigeten 0.19 gramm kannabisz tartalmú kábítószert talált nála, aminek a becsülhető hatóanyag-tartalma (kannabinoid vegyületek-delta 9THC) 0,02 - 11,61 milligramm volt. (Ez a Btk. 23. paragrafusa alapján, a csekély mennyiség felső határának (1,0 gramm) az ötvenmilliomod - nyolcvanhatezer százharmincketted része.)

Az ügyészség a vádemelést azzal halasztotta el 2004-ben kelt határozatával, hogy Várady vállalta a jogszabályokban meghatározott elterelést, vagyis egy hat hónapos kábítószer asználatot kezelő ellátásban, illetve egy kábítószer használatot megelőző felvilágosító szolgáltatáson. Várady az Igazságügyi Minisztérium Pártfogó Felügyelői Szolgálatának Fővárosi Hivatala igazolása szerint ennek a kötelességnek 2004 májusa és novembere között eleget tett – így az eljárás automatikusan megszűnt.

Az ügyről a nagy leleplezést a Célpont péntek esti adásában teszi közzé. Várady lapunk munkatársának eljutott levelében – azon kívül, hogy transzparensen nyilvánosságra hozza a teljes dokumentációt – közölte: „Jogászokkal konzultálok, ezen kívül megfontolom, hogy vizsgálatot kezdeményezek a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóságnál, mert ezen információ kiszivárogtatása újságíróhoz, különleges személyes adat jogszerűtlen kiszivárogtatását jelenti.”
hvg.hu/itthon/20141128_A_HirTv_oknyomozo_stabja_beindult_egy_fuv

Tetszik... a Hörrtíví oknyomozó stábja... annyira persze nem akar oknyomozni MÁS ügyekben, csak egyes személyek lejáratásában.

Holnap azt is kiderítik és címlapon hozzák majd, hogy Gy.Fűegér bebacott 3 éve, Augusztus 20-án, mocskosul, mint egy állat!
:))
@fzs.1933:
A pöcsöm tele a sok ideimportált egyetemistával.
Pláne annak tükrében, hogy ezzel párhuzamosan szorítják ki a magyar fiatalokat a felsőoktatásból!
Értem én???
Közbizalom? Eh?

Meg az apjuk ......!
Nézzenek már ki a főtérre hébe-hóba!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azért van abban valami, hogy a javaslat alkamas a közbizalom további csökkentésére. No de erre pont egy ellenzékinek kell felhívnia a fidesz figyelmét?

Egyébként csak bele kell gondolni, hogy mi minden derülhetne ki ha a vagyonosodási vizsgálat módja, formája teljesen egyforma lenne minden magyar állampolgár tekitetében? Hová is vezetne ez? :D:D:D
További kérdések?

"A demokráciának ára van

Közel 1 milliárd forintos vagyon, belvárosi szálloda, balatoni yacht, mindez pár év leforgása alatt – nyilván sok óvodás kéri a napokban, hogy politológus legyen a jele. Jobban fizet, mint a drogcsempészet, viszont kevésbé kockázatos, ezen felül még Török Gáborral is lehet szerepelni a tévében, hogy egy másik elismert szakmabelit említsünk. Mi többre vágyhat egy mai gyerek? A kormány e tekintetben nincs szinkronban önmagával, hiszen a legjobbjai éppen csúcsra juttatnak egy szakmát, a minisztériumban mégis azon ügyködnek, hogy a jövőben mindenki mérnök legyen. Holott, melyik mérnök tud összeszedni ilyen rövid idő alatt annyi pénzt, amennyi politológus diplomával bárkinek sikerülhet?"

hvg.hu/velemeny/20141128_GiroSzasz_a_kivalasztatott
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

következő mi lesz?
Mellár Miklós elvette Kovács Pistikétől a piros autót! 50 évvel ezelőtt... Ráadásul a sajátját...

Eszem-...... megáll!
@fzs.1933: Köszi.
Hát ettől sem lett jobb a hangulatom. Azt hittem kialszom a tegnap estit. De nem sikerült.
Na, sebaj! Majd megjön a " megváltás " valahonnan. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Várady azt is nézesse meg, hogy jogszerűen van-e még mindig benne abban a nyilvántartásban. Van ugyan is annak is lejárati ideje.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

úgy látszik, ezért kell hogy minden magyar fiatal meg szakmunkás legyen...
@jöttem: Meddig tetszik otthon maradni? ;)
@jöttem:

talán ettől vidámabb leszel:

jövő hét csütörtökre viszek magammal még egy embert! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

tán még a Balatont is kettéválasztja a kiválasztott? Menekülés közben hasznos lehet! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "0.19 gramm kannabisz tartalmú kábítószert talált nála, aminek a becsülhető hatóanyag-tartalma (kannabinoid vegyületek-delta 9THC) 0,02 - 11,61 milligramm volt. (Ez a Btk. 23. paragrafusa alapján, a csekély mennyiség felső határának (1,0 gramm) az ötvenmilliomod - nyolcvanhatezer százharmincketted része.)"

ööö... a milligramm véletlenül nem az ezredrésze a grammnak? Mert akkor ez az ötvenmilliomodakármennyi nem igazán jön össze...
Nesztek! És még a képetekbe is röhögünk!
444.hu/2014/11/28/mielott-eladtak-volna-giro-szasz-sogoranak-meg-gyorsan-leertekeltek-a-dorotya-utcai-hazat/

Komolyan nem értem, miért nem vagyunk ott és borítjuk bele az egész szemétláda bagázst a Dunába, vagy lakatoljuk őket sziklákhoz, vagy tudom is én...

Kávé megint nem kell ma már.
@fzs.1933:

A felvidítási szándékod derített kicsit jobb kedvre.

Elolvastam jég reakcióját a tegnapi bejegyzésemre. Azt hiszem, leszokom a tüntetésértesítésről. Engem is bosszant, egyre jobban, ez a casting-szerű hozzáállás.
Hátsó szándékot érzek ebben a "két naponta tüntessünk" jelenségben.
Mintha ki akarnák herélni a tiltakozásokat. Ez is egy módszer.
Ahogy öregszem, egyre pontosabbak a megérzéseim. Talán elmegyek szeizmográfnak.

De te mozdulj ki! Menj!

És ha a nejeddel kelsz útra, tegyetek valami szokatlant. Amit csak szerelmetek hajnalán. Pl. csókolózzatok nyilvános helyen. :)

Bocs a személyes hangvételért. Ha valakit zavar, szóljon. Majd beburkolom. :)
@Gábris szomszéd:
2 hét munka, 2 hét pihenő. Rondómotívum. :)
@jöttem:

Ne tessél elzárni az info csapokat. Kérlek.
Ez nagyon fontos.
Én kiszámíthatóan ki/beszámíthatatlan vagyok, ha demonstrációról van szó, csak gondoltam összezavarom az ellent:)
@elmeherceg:
A cikk írója sem ismeri a számokat. :) majdnem annyi, határeset...
@jöttem:

Előre is jelzem, hogy nem vagyok hajlandó csókolózni tüntetéseken, mert akkor hogy üvöltözöm, hogy mindenki takarodjon?!
@elmeherceg:

lehet, hogy csak túlozni akart. A tényen akkor sem változtat, hogy
"461. § (1) A 176-180. § alkalmazásában a kábítószer csekély mennyiségű, ha
c) tetrahidro-kannabinol (THC) esetén a tiszta és savformában együttesen jelen levő THC-tartalom (totál-THC) a 6 gramm mennyiséget nem haladja meg."

És
"180. § (1) Nem büntethető, aki csekély mennyiségű kábítószert saját használatra termeszt, előállít, megszerez vagy tart, illetve aki kábítószert fogyaszt, ha a bűncselekmény elkövetését beismeri, és az elsőfokú ítélet meghozataláig okirattal igazolja, hogy legalább hat hónapig folyamatos, kábítószer-függőséget gyógyító kezelésben, kábítószer-használatot kezelő más ellátásban részesült, vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson vett részt."

Ami a 444-re kitett dokumentumból kiolvasható.

Ne a matekon legyen a hangsúly! :)
@jöttem: félve, de azt kell mondanom, eszedbe ne jusson, nekem nincs facsém, és már nem is lesz :)
Ezért pedig eme híreket kérném tovább.

és most hogy @jaegtoer: is megszóta a szándékot, én már csak a szót szaporítom feleslegesen :)
kedves mama ....

Csizmadia: Posztkommunisták és neoliberálisok uszítják a tüntetőket
5_cof_coka_lomniczi_csizmadia_fricz

De ha ismét szükség lesz a Békemenetre, elindul. A CÖF elnöke a Magyar Hírlapban deríti fel, mi a baj a világgal.

444.hu/2014/11/28/csizmadia-posztkommunistak-es-neoliberalisok-uszitjak-a-tuntetoket/
a barma:

Schmitt Pál büszke arra, hogy a politikában sikerült egy új stílust bevezetnie
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A csalásba belebukott köztársasági elnök már úgy emlékszik, nem is vették el tőle a doktori címét.

444.hu/2014/11/28/schmitt-pal-buszke-arra-hogy-a-politikaban-sikerult-egy-uj-stilust-bevezetnie/
csak egy más kommentjét tudnám hozzá tenni innen:

A magyar konzulátusról hívták ki a rendőrséget a magyar tüntetőkre New Yorkban

A magyar konzulátusról hívták ki a rendőrséget a magyar tüntetőkre New Yorkban – tudta meg a 168 Óra a demonstráció egyik szervezőjétől. November 17-én, a közfelháborodás napján New Yorkban is tüntetett két tucat magyar fiatal, többségükben jogászok, művészek, tanárok.

rotgar
2014-11-27 22:18:48 #29

Mint Ceaucescu elvtárs amerikai útján. Ott is tüntettek, az oda emigrált románok, a Kárpátok géniusza dührohamot kapott és követelte, hogy a rendőrök hurcolják el az őt sértő tüntetőket. Most utolértük a 80-as évek Romániáját. Viszont az elvtárs szintén stadiont építtetett a falujában, de két évre rá ki is végezték.

- See more at: www.168ora.hu/globusz/new-york-konzulatus-kozfelhaborodas-napja-132210.html#sthash.dFdCLp7d.HUyKYKH3.dpuf
@jöttem:

abban igaza van mindenkinek, hogy egyfajta "válogatás" zajlik. De idő kell ahhoz, hogy a létrejött formációk határozott képet, hangot öltsenek. Ez nem megy egyik napról a másikra.

Ami pedig a szalámizódást illeti: nem feltétlenül igaz, hogy egyszer kellene kimenni, de akkor százezres tömeggel. Sok kicsi sokra mehet. Persze, egy hatalmas tüntetés nagyobbat szól és persze, jó volna, ha társadalmunk különböző sérelmet szenvedett csoportjai szolidaritást mutatva inkább összegyűlve tiltakoznának, de... Abból is káosz lenne, mert ha mindenki szólni akar, akkor valahol elveszne a bábák között a gyerek.

Olyat tudok elképzelni esetleg, ahol NEM devizahitelek, NEM netadó, NEM oktatáspolitika, NEM korrupció ellen tüntetnénk, hanem a RENDSZERVÁLTOZÁSÉRT! Sokan sok helyen mondták már, hogy lófasz volt itt, nem rendszerváltozás! És igazuk van.

Nem tudom, mi kell ehhez. Ezt mutassák meg azok, akik értenek a gazdasághoz és a politikához ÉS feddhetetlenek!

Egyébként nem a nejemmel megyek! Hanem a nagynénémmel! Vele nem fogok csókolózni... Ha nem haragszol... :)
@fzs.1933:

Egyetértek, a gyakori sok kisebb tüntetés jobban kifejezi az elégedetlenséget, amikből lehet akár nagy ( remélem nem békamenet ) is.:D.
@látjátok feleim szümtükkel:

még akkor is, ha - ebben biztos vagyok - sokan úgy akarnának részt venni, hogy "majd amikor többen leszünk".

Nagyon jó egyelőre így, hogy kisebb csoportok tiltakoznak. Aztán majd jöhetnek a nagyobb társulások is!

Hajrá!
@látjátok feleim szümtükkel:

van, de sajtóértesülésekkel nem foglalkoznak.

by külügy
@fzs.1933: már ideje lenne, de egyre fulosabban nyomják a kretént:

Kereskedelmi tévék kerülhetnek ki az alapcsomagokból?

A médiatörvény javasolt változtatásai ellehetetleníthetik a tévéket, műszaki szempontból is aggályos a javaslat. RTL: Újabb kísérlet a médiaszabadság, a szabad verseny korlátozására.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2014%2F11%2F28%2Fkereskedelmi_tevek_kerulhetnek_ki_az_alapcsomagokbol%2F

--

Schmitt Pál még mindig doktornak tartja magát

Újra belevágna a politikába, semmit nem bánt meg, nem győzi dicsérni magát.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F11%2F28%2Fschmitt_pal_meg_mindig_doktornak_tartja_magat%2F

--

10:24
Kellene a hivataloknak a 19 éves, lebénult fiú aláírása

Mit tehet az, aki nyaktól lefelé lebénult, képtelen aláírni a papírokat, de ügyeit csak ő maga intézheti? A Blikk egy 19 éves fiú sorsáról számolt be pénteken.

hvg.hu/itthon/20141128_Kellene_a_hivataloknak_a_19_eves_lebenult
Nem az volt, hogy Merkel helyére tette a csuti tolvajt, h szálljon le az RTL-ről???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Az apja azt mesélte: minden hivatalos eseménynél közjegyzőt kell fizetni, s ez több tízezer forintba kerül. A megoldás az lenne, ha rokoni gondnokság alá helyeznék őt, de ezt azoknál a betegeknél szokták alkalmazni, akik nem teljesen ép tudattal élnek."

No ez nem egészen így van, mert a fiatalember ügyei vitelére önállóan képtelen, ezért őt a bíróság bizonyos vonatkozásokban gondsokság alá fogja helyezni ( pl. házassági nyilatkozatot maga is tud tenni, mert beszélni, és nyilatkozni tud, de pl. aláírni az anyakönyvet már nem képes ). A szülők keresetet nyújthatnak be ennek érdekében a bíróságon. Minél előbb.

Csodálom, hogy a gyámhatóság erről őket nem tájékoztatta.
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Nem az volt, hogy Merkel helyére tette..."

Node nem tudod, hogy a szűzlány is szokta kéretni magát? Azért már nehogy egyből lefeküdjön egy nőnek.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

never go full retard!

Részemről, de ezeknek beszélhetünk.
melléklet:

Ha nem hiszed, hogy a kormány kicsinálja a multikat, ezt olvasd el

Az elmúlt hetek kormányzati törvénydömpingje egyértelműen bebizonyította: vannak az államnak kebelbarátai és ősellenségei. Ezúttal a nemzetközi kiskereskedelmi láncok kerültek a kormány célkeresztjébe, összesítésünk szerint jelentős sarcot fognak fizetni jövőre. Közben létrejönne egy új, most még titokzatos kereskedelmi szereplő, akinek máris kedveznének egy adómódosítással.

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/ha_nem_hiszed_hogy_a_kormany_kicsinalja_a_multikat_ezt_olvasd_el.207104.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
hehe... bocsi...

"Nem marad ám így örökre, az most már, remélem, világos. Ennek a vége bukás lesz. És minél tovább feszül a húr, mielőtt elpattan, annál többet engedhet meg magának a bosszúszomjas győztes. Például vagyonelkobzás terén. Mert lássuk be, a trafikot, jachtot, disznóólat és földet legalább olyan lazán el lehet majd venni, mint ahogy a magánnyugdíjakat. Sőt befigyelhetnek ennél súlyosabb következmények."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141127_Orban_Rahel_tanulj_szakmat#7fc6zf
@látjátok feleim szümtükkel:

"Csodálom, hogy a gyámhatóság erről őket nem tájékoztatta. "

Ma magyarországon (igen, kis betű) nagyjából minden köztisztviselői szinten inkompetens csókosok vagy rettegők ülnek. Nem értenek ahoz, amit csinálniuk kellene. Ilyen egyszerű.
Jó étvágyat!

Már akinek van még...
Pont ezé mondja a tüntető ifjúság, h mindenki húzzon az pecsába, aki a rendszerváltás óta keveri a szart és lopja ami lopható! És télleg tipli az egész elitnek úgy ahogy van, mert különben nem lesz itt Ausztria (kenguruk földje) sose!
@Myrath:

azok a kenguruk dirndlit is hordanak? :)

Már nem csak a fiatalok mondják ezt!
Jó ebédhez szól...
Hogy ne érjen meglepetésként senkit:
Demis Roussos - Ulysses (1973, 11:56)
www.youtube.com/watch?v=B9f--mDaJJ8
na, imolka bojkottálja a blogot a tegnapi nap után?
Lehet hogy csák egy forradalom segít ?
Aztán el lehet számoltatni mindekit : ellenzéket - kormánypártot...
@fzs.1933: Persze! És perfect english! :)
@Secnir:
Ne csináld! Még visszaeszi a rosseb...
@Myrath:

ha fordítgatok a magam örömére és még olvasgatok is englisül, lehetek-e portás a navnál? :)
No komolyan, gyúrcsányok meg órbánok nem hinném, h valaha is meg tudnak felelni a huszonéves, már az eu-ban nevelkedett fiataloknak. Ők individualisták, humanisták, pacifisták, ideológiáktól mentesek (mert megvédtük őket mi a szüleik, ill. leszarják az egészet) ezét biztos nem úgy látják a világot, ahogy a csútiprosztó láttatni akarja. Persze 90 IQ felett. :)
@Secnir:
hiányzik? Fene a gusztusodat! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

francia? német? olasz? spanyol? portugál? és végül: orosz???

:)
Füvezett az IWIW-es csávó! Ez a hír a hírtévén. Műsort csinálnak a sztorinak. Wazze, eszem fszom megáll (egy klasszikust idézve). Én nem is bíznék abban, aki nem próbálta ki soha. Én is szívtam 95-96-ban hébe-hóba, mert miért ne? Jó volt, tán igaz sem volt, olyan régen volt.
Szóval nem az a hír, h az IWIW-es csávó megcsinálta az IWIW-et a faszbúk előtt jóval, hanem az, h füvezett egyszer régen. Pffffff....
@fzs.1933:
Az utóbbi kell a hírek szerint ott, merthogy a pénz arról folyt át egyesek számláin...
@fzs.1933: Az attó függ van-e vonalad étolajra! Ha van és bírod a szlovákot, jöhetsz!
@Myrath:

ugyan nem végeztem mélyreható kutatást a témában, de meggyőződésem, hogy a fiatal választópolgárok apolitikusak, ellenszenvvel viseltetnek általában a mindenkori hatalommal szemben.
Manapság azonban könnyű hírekhez, véleményekhez, elemzésekhez hozzájutni, amiből - legalábbis az értelmesebbje - azonnal látja, hogy rossz, rosszabb, legrosszabb megoldásokból választhat.
Mivel bennük van a fiatalokra jellemző "rebellis" hajlam, ezért inkább távolmaradással fejezik ki véleményüket.

Szubjektív szerintem!!!
@Myrath:
Spec.én nem, de mint a csacsinak, nekem is sikerült már a pálesztól régen beállnom, igaz annyira nem embertelenedtem le, hogy mákosan a "fehérvári huszárok" c. örökbecsűt vonyítsam... :D
@Myrath:

"Én is szívtam 95-96-ban hébe-hóba, mert miért ne?"

Benne leszel a tévében! Benne leszel a tévében! Benne leszel a tévében! Benne leszel a tévében!

:)
@Myrath:

kakoje büladamasnyije zadanyije?

Ennyi elég szálv nyelvből? :)
@Myrath:
Amúgy a Párt szombathelyi fehérporos vonala hogyan áll manapság?
Oknyomozó seggnyaloncokat nem kéne infoval ellátni?
@látjátok feleim szümtükkel:
Köszönöm. Kihozta belőlem a feszültséget. a sírás tisztít. Egy kicsit ráerősítettem ezzel:

www.youtube.com/watch?v=1nizM7a9wlI
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az cukor vot, es kulonben is csak oktatasi es elrettentesi celzattal aldoztak bele magukba
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha már áldozat, ajánlom a Tajgetoszt szíves figyelmükbe.
@jöttem: Nem értem ezeket a sztárocskákat, miért húznak ujjat egy képzett profi énekessel. Pavarotti mellet a Bonobratyó olyan mint egy herélt kakas. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A pert elszítták, a videjó hamis. A kérdés okafogyott. :)
@fzs.1933: Talán elég, de van egy mentő kérdés. Szereti-e Ön-e a sztapacskát-e? :)
@Myrath: sztrapacskát...természetesen. Be vagyok szíívvva! :)
@Myrath:
Csodálkozik a pártkurvatévé, hogy majdnem megpicsázták őket?
Érik a tasli nekik.
@Myrath:

csak ha lyuhtúróból készíccsék! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

nincs az országnak annyi szeglete, ahány helyre ezt a sok mocskot ki lehetne tűzni!
Értem. Ha van rá igény, akkor csinálom tovább.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

tasli????? Itt már csak az alább felsorolt kedveskedések együtt segítenek:
- felnégyelés
- karóba húzás
- forró ólom a fülbe, torokba
- spanyolcsizma(dia)
- nyújtás
- vízzel "tömés"

első kanyarra elég lesz
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Igen, bár a tasli előtti állapot már meg van, vagyis csak az idióták hiszik el amit a htv-n hallanak. Néha belenézek, de az a szellemi sivárság ami ott uralkodik mindig elüldöz kálámbót nézni. :) Nekem bőven elég, ha egy hazugságot egy embertől egyszer hallok.
Más! Tegnap "bemondta" a Kossuth rádió, h nem nőtt a szegénység, sőt továbbmentek: CSÖKKENT!!! Yesss! :)
@fzs.1933: Naná! Érdekes, mikor motoroztunk Szlovákiában, egy héten keresztül minden nap ettem egy adagot. Jó volt! Igaz itthon eszembe sem jut, h egy hétig egyek mondjuk kelkáposztafőzeléket nonstop (ez english szó vigyázzá):)
@jöttem:

Nekem ez az etalon, ha már Ave Maria (leszámítva a hegedűst!):
www.youtube.com/watch?v=sZoZwdesumY
i2
Sport Géza
Velvet
Dívány
Totalcar
Travelo
Inda

2014. 11. 28. péntek
Stefánia

EUR: 306,94 Ft
CHF: 255,40 Ft

-1 °C
1 °C

veszprémi választás
Kitiltás

Belföld Külföld Gazdaság Tech Tudomány Kult Sport Vélemény Videó Fotó
Tarlósék befoltozzák a hajléktalanrendeletet
A NAV tiltja, mégis lehet online fogadni

Gazdaság
szunniták
szakmunkások
demján

Demján: Ha nem az EU-ban lennénk, le is gyilkolnánk egymást
Index
2014.11.28. 12:34

Az ország: „síitákból és szunnitákból áll. Hungaro síitákból és hungaro szunnitákból.” Az egyik oldal állít valamit, a másik pedig homlokegyenest az ellenkezőjét mondja. Ha nem lennénk az Európai Unióban, valószínűleg le is gyilkolnák egymást, mondta Demján Sándor.

nu... HA ÉN IS JÓBAN LENNÉK A RÓÓÓCSILDOKKAL, HA ANNYIT CSALTAM VOLNA VELÜK EGYÜTT PIRAMISJÁTÉKOKBAN (ONINVEST ANNO...), KÜLÖNFÉLE ÜZLETELÉSEKBEN, TRIGRÁNITBAN MINT TE DEMJÁN-BÁCSI, AKKOR ÉN IS SOK ILLEN HÜLYESÉGET SZÓCSÖVELNÉK BELE A MAGYAR TÁRSADALOMBAHHH.....
@kvadrillio: ...ABBAN VISZONYT EGYETÉRTEK, HOGY ORBÁN IS CSAK EGY TÖRZSFŐNÖK, HADÚR, TALIBÁNVEZÉR......CSAK ITTEN , EBBEN A KIFOSZTOTT ORSZÁGBAN MINELNÖKNEK HÍÍÍVATTYA MAGÁT...:)))
@Myrath: Ez a Pavarotti kezdeményezése volt. Felkérte a barátait, hogy énekeljenek vele együtt. Bono, Sting, Michael Bolton, Barry White, Zucchero, Tracy Chapman és még sokan mások. Ezek jótékonysági akciók voltak, többek között Bosznia, Libéria, Guatemala, Koszovó, Kambodzsa és Tibet sokat szenvedett gyerekeinek megsegítésére.
Komoly és könnyű zene egyaránt volt a repertoáron.
Szóval, ha neki nem volt degradáló a "sztárocskákkal" énekelni és 9 cd-t kiadni, akkor te sem ítéld el.
Ott a kikapcs gomb. :)
@Myrath:

te is hallgatsz Kossuthot? Apám ha élne, talán azt mondaná: Inkább szívd, mint hallgasd! Kevésbé káros! :)

Akkó neked se kő káposzta? :)
@kvadrillio: ez is akkor kezd ilyen okosakat mondani, amikorra szonyeg szelere kerul es a korabbi haverok szopatni kezdik, remlik valami solyom koztelnok, vagy meg sokan masok...
Időközben - mintegy mellékszálvágányon - az a gondolat zakatol benne a fejemben, hogy a kormányzati szereplők köreiben eme kedvelt tranzakciólánc, miszerint eladom a cégem, visszaveszem, majd ismét eladom, nem csupán-e egy pénzpatyolat???
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Holnap azt is kiderítik és címlapon hozzák majd, hogy Gy.Fűegér bebacott 3 éve, Augusztus 20-án, mocskosul, mint egy állat!
:)) "

Rólam, valami? :)
@jöttem: Tök jó amit írsz, és télleg tök jó a cél. De attól még hallani a különbséget. Nem kapcsoltam ki, meghallgattam, és tlkp tetszett.
Az a baj, h nagyon szeretem a zenét. Magyar népzenét, jazz-t és progmetal-t halhagok főleg, a népzenét művelem is. A rádiós előadók és műfajok kicsit távol állnak tőlem. Nem akartam nagyfejű lenni bocsi!
@gezira: Megvan a kapcsolat. Az államot 25% kár érte eladáskor. A girosz meg ennek fejében kapott 10% tulajdonrészt.
Ezt nem értettem, máig, hogy a faszba kapott 10% tulajdonrészt a szállodából a girosz? Ma minden ki derült...
@elmeherceg: de !!!! EZ A PATYOLAT !
EZ IS BEGYŰRŰZÖTT AZ ILLEN ÜGYEKBEN MÁR NAGYON RÉGEN GYAKORLATOZÓ GAZDAG NYUGATRÓL ! :o)))))
@fzs.1933: Néha hallgatok persze. Bár kicsiny falumban jobbos barátaim mostanság kicsit dadognak a kocsmában sörözés közben, és nem igazán tudják védeni a nemzeti sztorit, azé belehallgatok, h mi az aktuális ima.
@Gábris szomszéd:
Ahogy vesszük. 2 hetente folytatom az itthon hagyott életemet.
A vér szerintiekkel élek. Van egy nagy házunk, kert stb. Szóval nem unatkozom.
Az első itthon töltött estém az állapotfelmérésé. Mit kell megcsinálnom, elintéznem. Gyorsan múlik az idő. Igyekszem elvégezni a rám eső feladatokat.
De vannak napok, amik kifejezetten "lógással" telnek.
Mert ami jár, az jár. :)))))
@kvadrillio: "Demján: Ha nem az EU-ban lennénk, le is gyilkolnánk egymást"

Há' lehet. Sőt biztos. Az ilyen demjánféle élősködőkkel kezdenénk.
Szóval nem kéne kilépni az EU-ból sanyikám! Capis?
@kvadrillio: Bernard Madoff
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Bernard Lawrence "Bernie" Madoff (1938. április 29.) amerikai üzletember, kereskedő, befektetési tanácsadó és befektető. A NASDAQ tőzsde volt elnöke és a történelem legnagyobb pénzügyi csalásának, egy piramisjátéknak az elkövetője, amit saját vallomása és bírósági ítélet is megerősített.[1]

2009 márciusában Madoff bűnösnek vallotta magát 11 súlyos szövetségi bűncselekményben, amelyek együttesen az általa irányított befektetési alapot egy hatalmas piramisjátékká változtatták. A csalásnak több ezer áldozata volt, az összes kár több tízmilliárd dollárt tett ki. Madoff saját bevallása szerint az 1990-es évek elején kezdett hozzá a csaláshoz. Azonban a szövetségi nyomozók szerint elképzelhető, hogy a hetvenes évek óta üzemelt a piramisjáték. [2] A pénz visszaszerzésével megbízott nyomozók szerint elképzelhető, hogy a befektetési alap sosem működött valós piaci alapon. A Madoff féle alapból az elmaradt hozamokkal együtt közel 65 milliárd dollár hiányzott. [3] A bíróság által kirendelt szakértő 18 milliárd dollárra becsülte a befektetők tiszta veszteségét. 2009 júniusában Madoffot 150 év börtönre ítélték, a legnagyobb lehetséges időtartamra. [4][5]

PÉLDÁUL TŐLE IS......:) AMIBEN MINDENKI-SOKAN BENNE VOLTAK, MÉGSEM TUDOTT SENKI SEMMIT ÉVTIZEDEKIG.....UGYE....:)))
@Myrath:
Nem voltál. Eszmét cserélünk. :)))
@dr. jenőke (jenőke):
Igen, a felek elvileg egyenlőek a biróság előtt. Egy fuggetlen biróság előtt :-((
@aritus:
Szerintem ez lehetett a "kussolás":

"Az igazságügyi bizottság csütörtökön döntött arról az LMP-s kezdeményezésről is, amely a parlamenti képviselők vagyonosodási vizsgálatát vonta volna maga után. A bizottság ezt sem vette tárgysorozatba, de nem a megszokott módon. Ezúttal egyik párt sem szavazta le a másikat, ugyanis mindegyik képviselő tartózkodott." HVG.hu
@látjátok feleim szümtükkel:
Merkel akkor örülhet, hogy nem pofozta meg, v csókolt kezet neki: nem tudom melyik visszataszítóbb tőle...
@látjátok feleim szümtükkel:
Tessék: elfelejtettek törvényt hozni rá, hogy Lázárról csakis szépet és jót szabad írni, és mi történik? Az a csúnya sajtó megírja az igazságot.
@sjz:
Aug.21 másik állatmódi...
Benne leszel te is a tévében? :)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Az ellenzéknek nevezett másik pártkurvák is anyjukkal szaporodjanak!
@jöttem: Na jól van!Örülök,hogy VAGY!:)
Ezt az ukrán annektálást nagyon benézte Vlagyimirovics, örülhet ha nem megy rá az egészsége:

m.tozsdeforum.hu/uzlet-2/gazdasag/borulhat-az-orosz-koltsegvetes-az-olcso-olaj-miatt/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a szombathelyi fehérporossal az a helyzet,
/www.google.hu/search?q=ATV+Egyenes+besz%C3%A9d+szombathelyi+riport+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=joV4VObcOoOu8wfB_oLoDQ riport, - 9.27- perctől -/
hogy - bár a hajó tokától b okáig tocsogott a kokainnyomokban - még antropológus szakértő sem tudta beazonosítani a videon látott személyt a gyanúsítottal, ezért megszüntették a nyomozást.

Mér, mit vártál?
Demján: Magyarország az EU nélkül összeomlana
Origo2014. 11. 28. 14:09
15komment
Címkék:

Demján Sándor
leggazdagabb magyar
Népszabadság

Magyarország válságban van, ha nem lenne az EU, valószínűleg le is gyilkolnák egymást – mondta Demján Sándor. A vállalkozó szerint már 2003-ban előre lehetett látni, hogy elmaradunk a régiótól.

„Az ország síitákból és szunnitákból áll. Hungaro-síitákból és hungaro-szunnitákból. Az egyik oldal állít valamit, a másik pedig homlokegyenest az ellenkezőjét mondja. Ha nem lennénk az Európai Unióban, valószínűleg le is gyilkolnák egymást” – mondta Demján Sándor a Népszabadságnak. A vállalkozó a lap leggazdagabb magyarokat bemutató Top 150 kiadványának adott interjút, és arról beszélt, egész Európa válságban van, de Magyarország különösen.
2003 óta csak lefelé megyünk

„A világ 70 százaléka köszöni szépen, nagyon jól van, többet eszik, jobb körülmények között él, egyre alacsonyabb gyerekhalandósági mutatókat produkál. Csak mi maradunk le itt Európában, és ezt vetítjük ki. A világ nem csupán a nyugati demokráciákról szól. Mi vagyunk krízisben!” – mondta Demján Sándor. Szerint „az Európai Unió a világ GDP-jének negyedét állítja elő, a szociális juttatásoknak viszont több mint a felét adja”, ez pedig hosszú távon oda vezethet, hogy lemaradunk a globális versenyben.

Magyarországról még lesúlytóbb képet festett, szerinte az EU nélkül Magyarország összeomlana. Magyarország lesüllyedése már 2003-ban elkezdődött, és a legszegényebbé válhat a régióban – ez szerinte azóta meg is történt.
Több szakmunkást, igazságosabb segélyezést.....

bla--bla...bla.....ha fentiek igazak, AKKOR MI A FENÉNEK KÖLLLLL MILLIÁRDOKAT KÖLTENI STADIONOKRA, ZSINAGÓGÁKRA, SZOPROKRA, SORSOK HÁZÁRA......EGYEBEKRE ?????????????????
ÉS...KÜLÖNFÉLE HAVIMILLÁSOS "TANÁCSADÓKRA" ????????m???????
Én annyira szeretem magam, meg büszke is vagyok magamra, meg legjobban a szerénységet szeretem magamban, de skiccpalitól lenne még mit tanulnom.

444.hu/2014/11/28/schmitt-pal-buszke-arra-hogy-a-politikaban-sikerult-egy-uj-stilust-bevezetnie/

Ha volt már, akkor bocs, de ez annyira megindító, megható, cuki és undorító egyszerre (csak keresem a szavakat), főleg az utóbbi, hogy be kellett tennem. :)
Meg kicsit passzol is a poszthoz.

Meg minden politikusnak a ... (Hacki Tamás sípszimfóniája)! :)
@sjz:
Maradjunk az undorító vén majomnál...
Kellemes pénteket :D

Hol vannak a naribolsik?

@kvadrillio: Valahogy a szemem folyton átugorja a csupa nagybötűt. Lécci ne.
A felháborodást jogosnak tartom amúgy...
A poszthoz: egyébként valóban rombolná az államba vetett hitet egy alapos vizsgálat, ezt tekinthetjük beismerésnek sztem.

jöttemhez: néha érdemes kisírni magad.

Bolihoz: hüle vagy, nem is mondom melyikért.

Egyébként: nagykoala? ellenzék mi? nem a piros - nari rendszer védekezik itten. á dehogy. talán csak egy mesét rejtő szivárványszín ejtőernyő
@sjz:
Az tényleg új volt a magyar politikában, hogy a legfőbb közjogi méltóságnak lopás miatti méltatlanság miatt le kelljen mondania (saját akaratából termeszetesen, véletlenül sem azért mert, mint körlzröhej tárgya még a nem finnyás Fidesz számára is vállalhatatlan lett).
@hacsaturján:
.
Ez a kottázás nem volt méltó a méltán jóhírű rémszarvas kedvelőtől. Gyurcsány az őszödi beszédben már elismerte, hogy saját kottarendszert dolgozott ki, és felmutatott egy kottatartó állványt is.
Kobajasi Kenicsiro nem ismeri Gyurcsányt, a kottáját sem, így elment a kedvem a kottából játéktól, és tippmixen játszom.

De ha már a megzenésített Gyurcsánynál tartunk:
- Igazán? Zenél is? Én sajnos nem játszom semmiféle hangszeren.
- Sajnálhatja. A szimbolizmus igen finom muzsika.
- Magával hozta az izét... a szimbolát?
- Itt van a kis dobozban... Hosszú hangszer. Három darabból rakom össze.
- Miért áll ezen a dobozon, hogy Gorcsev?
- Ez az álnevem...
Egy vörös bajuszú szakaszvezető kihúzta a rohamkését, és odalépett: - Ha nem hagyják abba ezt a beszélgetést, valamelyiküket leszúrom.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

nem nagyon van megfelelő szó a vén szardarabra, úgy, hogy meg ne sértsük az úgynevezett alacsonyabb rendű létformákat. :)
@miva?:
Azért az vedd észre légyszi, h ez a ... felerészben csak sima rasszista dumát nyom.
@CsekklisztNo.10Reloaded: vágom. Én úgy gondolom, hogy még a hithű ufóhívőknek is helye van a közbeszédben, mivel léteznek. Ha valamit elutasítok, akkor az a messiás Orbán, Gyurcsány, Vona, de aki ebben hisz, azzal is együtt kell országot építeni olyanra, hogy ő se gyilkoljon bölcsödében, és én se kérjek dán állampolgárságot.
@miva?:
Majdnem ok, de ilyennel semmi értelmeset nem lehet épiteni, max azt rombolni amit mindhárman utálunk. Dumálni dumálhat, de ha igazából megnézem, ez inkább hányás, mint artikulálás, és többre nem is vagyok kiváncsi a szarból, ami az agyában van.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

korábban azt gondoltam, a régi hülye párttitkároknál nem jöhet rosszabb, de jött, az ivadékaik.
@sjz:
:-) Azok szerintem csak szelektált buták voltak, de ez a fajta pofádba szarok effektus páratlan
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nagy dolog, húsz éve minden augusztus 20-án bebacok.

Olyat mondjál, aminek van valami hírértéke.
Schmitt Pál büszke arra, hogy a politikában sikerült egy új stílust bevezetnie...

...ezt hííííjjják....amnéziával dúsított ÖNÉRTÉKELÉSI ZAVAR------NAK...:o)
Hallgassa meg!
Szabó László 1. rész
Szabó László 2. rész

:)))...avagy....hogyan lehet az exportot meghuszonhatszorozni em....bargóóó...mellett..:O)))
@kvadrillio: Meglepődve olvasom,hogy egy GILISZTÁNAK van büszkesége!!!:DDD
@kvadrillio: Divatdiktátornak hiszi magát? Új stílus..
@jöttem: Köszimöszi!
Egyébként PUSSZANCS!!!:)
Talán még nem volt.

" A Közfelháborodás Napjának veszprémi szónoka, Kész Zoltán bejelentette, hogy indul a veszprémi időközi választáson. "

www.atv.hu/belfold/20141128-veszprem-fuggetlen-jelolt

1 órája ezt posztolta az FB oldalára.

" Kedves Barátaim!

Szeretném bejelenteni, hogy elindulok a veszprémi időközi országgyűlési választáson. Az elmúlt napokban annyi megkeresés ért, hogy nem térhetek ki előle. Ugyanakkor, ehhez a kemény munkához és egyben közös történelmi sikerhez munkájukkal támogató barátokat is várok. Jelentkezni minden elérhetőségemen lehet.

Kedves Barátaim!
Felelősek vagyunk a hazánkért, a jövőnkért. Most mi, választójoggal rendelkező polgárok abban a helyzetben vagyunk, hogy nem hivatkozhatunk senkire és semmire, ha valamit hagyunk elromlani, elveszni. A mi felelősségünk megállítani az arcátlan politikai korrupciót; a mi felelősségünk visszaszerezni az ellopott magánnyugdíjunkat; a mi felelősségünk újraszervezni a működésképtelen kórházainkat, a mi felelősségünk visszaadni a szabadságot az iskoláknak, gyerekeinknek és tanáraiknak. Nem hivatkozhatunk senkire, és semmire, és csodát sem várhatunk az Európai Uniótól és az Egyesült Államoktól. Egyedül mi változtathatjuk meg, ami ma Magyarországon zajlik. Egyedül mi tudjuk elzavarni a korrupt magyar kormányt.

Ami ma Magyarországon zajlik, az egyenlő a törvényesített rablással. Hazánk, a kormány politikájának következtében, nemcsak a Nyugattól, hanem a szomszédos országoktól is leszakadt. Ma Magyarországon minden negyedik gyermek mélyszegénységben, éhezve nő fel. Az eltitkolni próbált statisztikákon át is látszik: nincs munka, nincs megélhetés. Csak közmunka. Akinek meg van munkája, annak a jövedelmét elviszi az a 40 különféle új adó, amit a Fidesz vezetett be az elmúlt 5 évben.
Tenni szeretnék a hazámért, ezért úgy döntöttem, indulok a veszprémi képviselőválasztáson. Azért döntöttem így, mert nagyon mást szeretnék, mint amit a jelenlegi hatalom. Mert én polgári Magyarországot szeretnék, ők meg alattvalóit. Mert én nyugatias Magyarországot szeretnék, ők meg félázsiait. Mert én működő közszolgáltatásokat szeretnék, ők meg működő közpénz-lenyúlást. Mert én nem bírom elviselni, hogy egy tízmilliós országban négymillió ember a létminimum alatt éljen, ők pedig nyíltan mondják, hogy aki szegény, az magára vessen. Mert én tisztességes Magyarországot szeretnék, ők pedig mindenkit korrumpáló oligarchiák rendszerét. Mert én gazdagodó Veszprémet szeretnék, ahhoz pedig egy megváltozó, versenyképes Magyarországra van szükség.

Én büszke veszprémi polgár vagyok, ezért felháborít annak a gondolata is, hogy viccet csináljanak a mi választásunkból. Veszprém büszke város, amely nem engedi meg, hogy hozzá méltatlan emberek képviseljék a nagypolitikában. Veszprémnek nem lehet képviselője egy oligarcha, aki a ti adópénzetekből lett az ország egyik leggazdagabb embere. És nem képviselheti senki olyan, aki csak attól megijed egy választáson, hogy vele szemben elindul egy oligarcha. Veszprémnek bátor, szókimondó, szabad és gyarapodó országért dolgozó, őszinte és a célok érdekében harcos képviselőre van szüksége. Én annak tartom magam, és mivel felháborít az, ami ebben az országban történik, ezért az elmúlt időszak tüntetéseit szervező egyik civilként, független jelöltként elindulok az országgyűlési választásokon.

Nem titkolom, sohasem tettem: életemben keveset pártpolitizáltam, de azt a Fideszben tettem. Megismertem a pártot, és távoztam. Most pedig, független jelöltként minden olyan támogatást el fogok fogadni, amely a kétharmados hatalom megdöntésének érdekében nem indít ellenem jelöltet és szavazatával engem erősít. A támogatás elfogadása a Jobbikra nem vonatkozik.
Először azonban a veszprémiekhez szeretnék szólni, ezért a Veszprém News-nak adom az első interjúmat. Jövő héten szerdán pedig, az első tapasztalatok összegzésére, állok az országos sajtó rendelkezésére.

Kérek mindenkit, hogy támogasson!

Köszönettel,
Ifj. Kész Zoltán "
@jöttem: Ki vagyok rá váncsi,hogy ebbűl mi
lészön!:)
@jöttem: drukkolok neki, csak nehogy róla is ki ok nyomozza a hírtévé, hogy pl. gyerekkorában gyíkot égetett:)
ezé nem indulok én se:)))
444.hu/2014/11/28/osszenott-ami-osszetartozik-palffy-istvan-a-koztevenel-folytatja/

Az MTVA ezt el fogja bukni! Olyan jövedéki adót kell majd fizetnie Pálffy után, amennyi 3 évi összjövedelme az országnak!
@ornagy50:
Nagy esélye van. Helyi és független.
@taga20:

ha így menne, akkor engem már elvitt volna a TEK.
6 éves koromban egyszer(!) nem köszöntem a házban lakó illatosnak egyébként nem mondható Szabó bácsinak... :)
@taga20:
Ez egy kicsit más. Veszprémi. Itt működik a "mi kutyánk kölyke" effektus.
@jöttem:

bárcsak, bárcsak...

Szerintem a fidesz bukni fogja veszprémet! És akkor majd MI fogjuk a leghűségesebb városnak nevezni! ;)
@ornagy50:
Visszapussz!

Aki fagyit mer emlegetni, annak lemuzsikálom a Jégkrémbalett minden számát. :))
@fzs.1933: te kis hipi!
a végén még kiderül rólad, hogy samanta foxra verted:)))
@jöttem:
Milyen fagyi?
Mert nyaliztok, oszt cuppog...
:))
@jöttem: csak nehogy az erősebb kutya baszik kölyke működjön nálatok!
egyébként, ott laksz?
@taga20:

a szabó bácsit??? :)
Na őtetet még bottal sem!

Amúgy az én tinikorom idejében volt SF, meg KW, meg S, meg S, meg MS, meg néhány jó(?) gádzsi... :)
@jöttem: Néki drukkolok én és nem az oroszlánnak
de azért ki leszek váncsi !:)
@fzs.1933:
Ez egy folyamat kezdete. Nálunk /SZL/ nemrég voltak önkormányzati választások. Taroltak a független polgármesterek.
magyarhirlap.hu/cikk/9915/A_fuggetlen_jeloltek_gyoztek_Szlovakiaban

Ez lenne a normális. A parlamenti választások legyen a pártoké, de az önkormányzati, főleg a civileké.
@fzs.1933:

azt is mondhatnám:

Pálffy az utolsó csepp a pohárban!
@taga20:
Én Szlovákiában.
A lokálpatriotizmusra fogja építeni a kampányát.
Figyelhetné a stábja, kik jelentkeznek be veszprémi lakosnak az elkövetkező hetekben.
@fzs.1933: ja, hogy te annak hívod, o párdon! én csak simán fasznak:))
más különben, meg jó hogy nem a muffokat rakod fel és azonosítsam be őket!
jó a kimvájdot vágom:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jóvanna! Kis öröm is öröm. :)))
@fzs.1933: háááát én nem vagyok ennyire optimista, de ha ügyesek akkor talán..
@jöttem: hülye kérdés vot, me már ebolának is mondtad. csak az itt működik, inkább ott működiknek kellett volna:)
cserébe adok valamit.
www.youtube.com/watch?v=XHOWa3MPYTM&list=RDXHOWa3MPYTM
@jöttem: Na hajrá neki!! Volt tanárom, és egy nagyon őszinte, toleráns ember. Olyan valaki, akit szerintem pártállástól függetlenül lehet támogatni, mert az értelmes beszéd híve.
@jöttem:77 langyos tó volt a Honi kínálatban
erre viszont akkor reá álmélkodtam!
www.youtube.com/watch?v=tKmXCqwl09I
@taga20:
Nem volt hülye. Majd szólok, ha az lesz.
Köszönöm az ajándékot. Gyönyörű úgy, ahogy van.

Én is megoperáltam ma a lelkem. De már felépültem belőle. Mint a főnixmadár. :)))
@Penivaldes: Ennek szívből örülök. Ha a veszprémiek összezárnak, akkor meglesz a győzelem.
Itt lenne az ideje, hogy végre valakik példát mutassanak összefogásból.
Mostanában annyira lejáratták ezt a gyönyörű kifejezést.
@jöttem: olvastam, csak mi a bajod a lelkednek ma? tegnap haza jöttél, kell ennél több?:)))
@taga20:

eltűnt a válaszom. Talán feltűnik még egyszer valahol.
Kicsit retró, de a fiatalkoromról szól... :)
@ornagy50:
Ippeg belefért a szocialista erkölcs kereteibe. :)))
@fzs.1933: várom a fiatalkorodat, türelemmel, hátha előkerül:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Két évre rá "lényegítették át tésztaszűrővé"?
Mikor is adták át a stadizóleumot?
@taga20:
nem engedi a soklinkest...

Samantha Fox, Ofra Haza, Sandra, Sabrina, Kim Wilde, Mandy Smith

a videókat keresd ki magad, nem tudom linkelni!

Ezekre csorgattuk mi kis pöcsök a nyálunkat 25-30 éve... :)
@ornagy50: érte basztatom, nem ellene:)))
mindenkinek ajánlom, eszt hallgatom éppen.
www.youtube.com/watch?v=zw7k8TCcukI&list=PLLu3jA528tg6fNKBTglt3Y4SFG5tduWI4
@taga20:

ezek meg zoknipöcsök! :)
@Penivaldes:

miért, ezt most és itt életnek lehet nevezni???
@fzs.1933: tudod ez olyan, mint ánápöcs. a kis pöcs , hogy kikupálodott:)))
szerintem sirály zene.
@taga20:

valahogy nem maradt meg annyira. Lehet, nem tartottuk annyira jó bőrnek.

2002-ben már inkább rá szavaztam volna, mint KW-ra!
www.youtube.com/watch?v=LrKlO1Tr2IE
@fzs.1933:
mármint kinézetre.

Azok a zenék már csak távolról és nagyon halkan szólnak...
@taga20:

számomra dallamtalan mind a mai napig az RHCP.
Ugyanakkor ízlésekről nincs vita! ;)
@Penivaldes:

ne mondd már! Azt hittem pedig igen...
@taga20:
nem elérhető...
Egyébként biztos, hogy azokra, mert a nejem idősebb mint én! :)
@Penivaldes:

ő kicsoda?

a 24 miatt ne aggódj, idővel elmúlik! :)
@fzs.1933: gondolom sokan mondták má neked, hogy kurvára bot füled van öcsém!:)
@Penivaldes: húgi, lesz olyan időszakod, amiko 40 szeretnél lenni:)))
eszt így előre, biztosra mondom!
@fzs.1933: Ez nékőm jobban begyön .
@taga20: nem hiszem, 16 évesen voltam a legszebb formámban, kezdtem női formát ölteni, azóta csak romlok.
@taga20:
Ne nevess ki! Az itteni kommentelésem miatt akadtam ki. Magamra.
Bár már jó pár éve beszélgetek ilyen-olyan fórumokon, mégsem teszek különbséget az online és a való világ között.
Jól felforgattam a lelkem, nem szoktam félmunkát végezni.
Aztán helyre raktam. Röviden ennyi.
@@taga20:

azt ne mondd, hogy neked kamaszkorodban oly kifinomult ízlésvilágod volt!
Fentebb meg írtam, hogy ízlésekről nincs vita!

Azért az elmúlt évtizedekben volt szerencsém - szerintem - ZENÉhez is!

:)
segítsetek bakker, tahótlanítottam a gyedes csákót(fzs), hogy kell visszacsinálni? :)))
nem vicc, komoly.
@Penivaldes:
relevancia? Még nem értem az összefüggést.
Mármint, hogy RG az élet bizonyítéka? :)
@jöttem: :)))))))))))))))))
néha érdemes egy jót sírni, még férfiaknak is.
én legutoljára a gladiátoron könnyeztem, de nagyon.
sokan szeretnénk ilyen ember lenni, mint a hispán.
@taga20:
am füle nem lehet bot az más...süket???

ami bot az más talán az...aki

de haggyuk...sok nagy zenész van itt a blogon különösen a @taga178952

brühüyyy

szagember
@Penivaldes: melyik részén?
érdekes egy lelkivilágod van:)
@Rodeo36: szevasz öreg, má szóba állsz velem? mi a fene:))
szeretnéd egyébként, ha mindenki aszt szeretné, mint te?
na, nesze!
www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
Kösz mindenkinek a napot!

Hazaért a "né".

Szép estét!
@taga20:
Ezt azért gondold át! Maximus azért volt olyan, amilyen, mert már mindent elveszített.

Van egy film, amit ritkán nézek meg a neten. Csak akkor, ha nagyon stabil vagyok lelkileg.
A tv-ben kb 10 éve nem adják.
Ilyenek voltunk - Barbra Streisand, Robert Redford a főszereplője.
Na, az nagyon belémnyúl.
@fzs.1933:
Szépet, neked is.:)
.
Janus Pannonius (Csezmiczei János; 1434-1472) pécsi püspök verse következik.

Janus Pannonius KIKACAGJA A RÓMAI BÚCSÚSOKAT

Egyezer és négyszáz esztendő telt el azóta
És tíz olimpiaszi év az arany nap alatt,
Hogy szűztől született szeplőtlen s emberi formát
Vett fel az égi örök Gondviselő fia itt,
Most közelebb van az idv, és fényes nagy kapu nyílik
Földi silány rögön át fényteli éterekig.
S lám kelet és észak, nyugat és dél messze vidékén
A Tajo meg a Don partjai közt lakozók
Róma felé tódulnak, a föld elözönli a várost
És az ezernyi utas már az utakra se fér...
Nem tudom én azt, vajjon e vakhitből van-e hasznuk?
Ám hogy a pápának haszna van, én tudom azt.
Szép álmokat! :)
@ornagy50:
Az előzőt félrenyomtam. :)))

Replay:

Szép álmokat! :)
@jöttem: azé annak a történetnek van eleje, közepe és vége.
az eleje, egy hadvezér, aki mindent visz, a közepe a családját viszik a halálba, a vége, hogy egy négerember elmagyarázza az életet.
na erre varrjál gombot bébi!:)
@taga20:

"@jöttem: csak nehogy az erősebb kutya baszik kölyke működjön nálatok"

Kedves Tagavau!

Márpedig az alaptétel a Falkában is így működik, az más kérdés, hogy amikor felnővén a kutyu, erőst bizonyítani kell neki a rátermettségét, mert a szukák nem hülyék akkor sem, ha épp tüzelnek, a falkatagok meg pláne. Ezt akármelyik Vau megugatja neked. Persze ti kétlábúak mindent megvariáltok, aztán nem átallotok a kutyaéletből példálózni, aztán csodálkoztok, hogy mégis oda a cupák.

Vau-va-va!

Vau2.
@Rodeo36:

Maga, Rodeonyau minek vernyákol olyanba, ami a kutyák dolga?! Ha így folytatja lepisáljuk a nadrágja szárát, a cipőjét, és a botját is, mind a százan, oszt szédeleghet!
@fzs.1933:
"Samantha Fox, Ofra Haza, Sandra, Sabrina, Kim Wilde, Mandy Smith
a videókat keresd ki magad, nem tudom linkelni!
Ezekre csorgattuk mi kis pöcsök a nyálunkat 25-30 éve... :)"

az utolsó mondat helyesen:
erre csorgott a pöcsünk nyála 25-30 éve...
@taga20:

Mindenkinek vannak maximusos pillanatai. Mikor tótágast áll az életed. Aztán a döntéseden múlik ember maradsz, vagy csúszómászó. :)
@100 kóbor kutya: lehet hogy csak takarózok, de a kutyám itt bassza a rezet mellettem a kanapén:)
gondolom figyelmetlen lehettem, hogy beengedtem:))
ha megsérthetem a kutyagumi bandát, ako nesztek, ti velszebek:))
www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g&list=RD6JEdf7XsV5g
@jöttem: jó beszélsz, de mi az a maximuszos pillanatai?
me három különböző pillanat nem lehet makszimusz.
ettől független:)
www.youtube.com/watch?v=z2yAPq-91lw&list=RDz2yAPq-91lw
@látjátok feleim szümtükkel:
Nincs annál szebb, mikor két fideszes egymás torkának esik.
Még-még-még-még-még! Ennyi nem elég! :)))
@taga20:
Sorsfordító, kedves. Válaszút.
Kiszalad lábad alól a talaj. Aztán csak az tart meg, amiben hiszel.
Nekem eddig volt 2.

Az öregasszony is jól nyomja. :)
www.youtube.com/watch?v=ku_WZoTtT8Q
@taga20:

Becsüld meg, oka van annak, hogy ott érzi jól magát melletted. Simi volt? Azt szeretjük!
Te hogy nevezed a tagavaukádat?

Va-Va-Vauu.
@jöttem: az öreg asszony elmehet a picsába! nagyjából aszt érzem velekapcsolatban, hogy meghalunk.
@100 kóbor kutya: májló. nem túl ötletes, de úgy néz ki, mint dzsimköri kutyúja a maszkban:))
@100 kóbor kutya:

Os Cães ladram e a caravana passa

não se mea âs pês pourque não se logrem

vôs produzem muita merda de cão

rsrsrsrsrsrsrs

egyébként ki engedte meg a sok szarházi kóborkutyának hogy a dolgaimba belevakkancsanak kuss mert szçéccsapok közöttetek hogy lesántultok

húgyos kutya veszett eb
@jöttem:

Vau, azért ezen képviseltetjük magunkat, reméljük akad egy tolmács, mert nem szeretnénk, ha valamit félreértelmeznénk.
Vigyázzatok a tappancsainkra akkor is, ha gazdának látszó kétlábúakkal téblábolunk! Vigyáznunk kell a sintérek miatt.
Reméljük a macskák is eljönnek. Közös ügy. Olyan ez mint a Noé bárkája, legalábbis a nagyon-nagyon öreg kutyubácsik és kutyunénik ezt vauzták.

Va-va, Vaúúú!
@Rodeo36:
Hát papa... ez egyre gyengébb részedről... innod kéne megint, vagy vmi... :(
Nincs valami bajod?
Akarsz beszélni róla?
@jöttem: és szerinted vevő erre valaki? bassza meg a kurvaanyját , aki eszt a szart nézi!
Ha már a macskák is a kutyok mellett... :)
Most, hogy a narancsbolsi pártkurvák apránként kihalnak, marad egymás basztatása?
Nem örülök és paraszt módon közbe fogok lépni, ha másból netán nem értenének a T.Blogtársak!
Utána lehet utálni, addig meg hangyafasznyit GONDOLKOZNI!
@100 kóbor kutya:
Csak gyertek! Minél többen, annál hamarabb küldhetjük a simabőrűeket a Csillagba. :))
@Rodeo36: mi van bolhás, arcoskocc?:)
az ilyeneket lelövik, szimplán humánumból!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mielőtt kiraksz valakit, valami jelet nyomjál!
@Rodeo36:

Szia Rodeonyau!

Ezt nem értettem, ezért megvauzoztam a Kutyatanács egyik világlátott tagját, aki megnézte mit karmoltál a gépernyőre, és azt mondta, írjam azt, hogy menjen a búsba.

[Eredetileg azt vakkantotta, hogy a picsába, de aztán azt vauzta, hogy azt még sem, adunk magunkra, azt a kétlábúak szokták nyafizni, ha idegesek. De mi nem vagyunk idegesek csak rázkódik a horpaszunk a röhögéstől, ha látjuk hogy bőgeted le magadat.
Amikor a macskákkal tárgyalunk, mindig olyan vaut küldünk, aki érti a miákot, mert illetlenség volna ugatni nekik, igaz ők meg olyan nyaut küldenek, aki érti a vaut.
Így megy ez nálunk, állatoknál.
Persze nálatok, kétlábúaknál lehet, hogy más a szokás, de csak te szoktál idegen nyelven karattyolni itt. Komplexusod van?

Va-va-va. Vigyázz a nadrágodra, vagy a szoknyád aljára ha maxiban tolod az ipart. Ott vagyunk mindenütt. Va! Va!
@taga20:
vevő-e?
holnap ezzel lesz tele a mno-tól kezdve az összes szennylap.
trolléknak is most írják a holnapi kommmenteket.

a normális emberek háborognak a karaktergyilkosságon. többen jelezték - FB-n, 444-n, - hogy ingyen DNS-mintát adnak a hörrtv-nek. Vagyis leköpik.
@taga20:
Fogok.
Entert. Az komolyan még előtte van...
Amennyiben valaki nem is sejti, jogy a viselkedése mit fog kiváltani, azt valahogy nem tudom sajnálni.
@jöttem: szerintem most van itt a fuss el véle. kurva fityesz szopni fog , innen permanensen:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te fogazol? apám, én még aszt a bolit ismertem, aki a térdemen lovagolt:))
@jöttem:
Komolyan, a '89 előtti Népszabadság és hasonló pártszarok seholse ehhez a szarházi csürhéhez képest.
A hörrtévé logikáját követve aki megivott egy sört mondjuk valaha, az meg rohadtalkoholista!
Értem én!
@taga20:
Húúú... Sopron? Akkor még icike-picike voltam...
@taga20:
hallgass egy kis gitárokokat.
de ha ez se jó, már csak zárai-vámosi marad. :))

www.youtube.com/watch?v=F4OXrmxDp44
A párttévé egyre lejjebb... Még tudnak lejjebb... egyre...
A következő tüntire nem mernek kimenni, sok fülest kapnak, a leköpésről nem is beszélve...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Még szerencse, hogy vannak feddhetetlen emberek pl Vida Ildikó, Lázár, Giró-Szász, Rogán stb.
@jöttem:
taga majomnak pont jó lesz az ... :)
Hogy te milyen kis... gonoc tucc lenni... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Ha már a macskák is a kutyok mellett... :)
???
Méghogy a macskák is?!

A lengőfülű törpenyulak is kedvelik a jólnevelt kutyusukat.
Tapasztalat, hogy nem csak kutyák, cicák, ara papagájok, tengeri(nem kukor ica) malacok (és még sokan) veszik szívesen némely kétlábú barátságát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te má akkor is ilyen humorherold voltál!
lazics haver, ako szerettünk:))
a béna informatikus vénádat leteszteljük!:))
na látom a sok nyugger, elaludt a melegtejtől, ezé megyek alukálni. én holnap öt húszkor kelek. és melózom.
:)
@taga20:
Kiömlött a melegtej?
Taga papa alukál... Pááá!
@taga20:

" az öreg asszony elmehet a picsába! nagyjából aszt érzem velekapcsolatban, hogy meghalunk. "

Nana:))
Ha nem felületesen hallgatod ezt a dalt, meg tudod mit jelent a címe, akkor rájössz, hogy időtlen gyönyörűség.

Ebből van, aki építkezik, van, aki szomorú lesz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: öcsém, szeret még téged valaki, rajtam kívül? (persze ebolán kivül)?? eszt vésd agyadba, agyas!:))
ultravoxot akartam, csak ez a szar szar:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint egy padavan:))
megyek a picsában, me itt van a hajnal:))
@taga20:
Nem paraván akart az lenni?
taga bácsi tejecskéje kifolyt, tablettái elgurultak... Jönnek az ápolók majd TAGA BÁCSI! TESSÉK MEGNYUGODNI!
ÚGY, A KATÉTERT DUGJA CSAK VISSZA TAGA BÁCSI! FEL... :)
@100 kóbor kutya:
100 kutya 100 eb

ha ti értitek mit mondtatok akkor olvassátok...többször is

engem nem igen érdekel
se szoknya se nadrág...csak, hogy...

hugyozzatok nyugodtan...oda és arra amire akartok én sohasem leszek arrafelé...ez bizti

a többi kutyasors

brühüyyy
@Cirmi macs mert a kutyákok meg bolhások!:
mi benne a gyenge? és miért?

jaaaaa, mert te mondod? de ki vagy te?

brühüyyy

és miért kellene követnem az instrukcióidat...

a kutyákat meg hagyd húgyozni akarnak hagyni kell őket húgyozni szerte széjjel semmi másra nem is jók

mint a fidex

húgyoznak
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
tegyél rendet Augiás,

mert rendnek annak lennie kell...

brühüyyy

magam részéről nem igen kedvelem a kutyahúgy szagát meg a tényét...még levizelve sem

nem elég klasszikus és nem elég cizellált
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Napról-napra egyre jobban elmosódik a különbség az Orbán-rezsim és a Kádár-rendszer között, és ma megint eltűnt egy határ."

Azéazé! A Kádár -rendszer ehhez képest egy finom, csipkekesztyűs cocializmus volt.
@Rodeo36:

Aludj jól, álmodj szépeket, cipőd, nadrágod ne féltsd, velünk ne törődj, amíg alszol mi állunk őrt, hogy a holdat senki el ne lopja, és biztosan felkeljen a nap, az ellen úgy sem tehetünk, hogy ember embernek farkasa.

Vau.
@taga20: na mi van ovodista??!!
én is kelek, oszt mégis...
gyengék ezek a mai fiatalok... ááá
@nincs_itt:
lehugyozták magukt és most levizelik hátha nem olyan bidesch

kurvasokat ugatnak

brühüyyy
@nincs_itt:

lehet benne valami ettól jeges?

brühüyyy
@100 kóbor kutya:
vagy sakálja ha nem sikálja?

brühüyyy

a Hold különösen fontos de már ezeg a sok ugatástól nem rekedtek be? vagy csak jegesek lettetek?
@nincs_itt:
.
KIZÁRT.
2014. november 29. szombat, 48. hét, 1°C, Taksony
@Rodeo36: nem merem én esztet érteni.
én csak egy ausländer vagyok Háccsó Szotyisztánban, sőt csak turista... ha 100 blöki mongya akkor jobb??
@Fabius is leírta az elmúlt 3 posztban, hogy mekkora rakás... és ez így is marad, várhatóan 20-30 évig biztos.
@dr. jenőke (jenőke): keblemre földi!!
itten fagyik. csak azért, meg másért is
@nincs_itt:
"megy" itt a nagy elemzés, meg szó van értelmiségről (mármint annak magyar változatáról, írám amosoly országa vagy a röhej főggye) nem kell ezt ennyit elemezni meg csócsálni, a sakkban sem az a lényeg
mattot kell adni hiába rosál be az ellen vezére

erről ennyit

és ha marad még 4000 évig akkor ez lesz az "első fára jó"

semmi másra nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brühüyyy

elemzik a rő nek a helye
...ami nincs azt nem lehet "tovább rombolni"..
@jöttem:
Na, mire való a titkosszolgálat? Most már ez lesz mindig. Ez az viktátor-féle új "kommunikációs stratégia" része.
Mocskos, utolsó, legalja banda!
@nincs_itt:
+***

kanadaihirlap.com/2014/11/29/gollner-andras-a-hir24-ben-nagyokat-rohogunk-azokon-akik-hazaaruloznak-es-kozossegrombolonak-neveznek/

"Nagyokat röhögök rajtuk és ők ezt nagyon rossz néven veszik. Nem szeretik azokat, akik nem ijednek meg tőlük, és komolytalannak tartják őket. Próbálnak más szavakat használni – például az ördög szolgájaként, a bolsevik diktatúra támogatójaként, cionista zsidóként, közösségrombolóként ábrázolnak. És ez csak egy rövidített lista. De képtelenek fogást találni rajtam. "

brühüyyy
Mennyire lehet nagy szar a kormány berkeiben ha már erre van szükség: index.hu/belfold/2014/11/28/egy_masik_tuntetesszervezore_is_raszallt_a_hir_tv/ a Várady Zsolt "drogügye" mellett a másik vezető hír a RémhírTV-n,
Olvastátok, láttátok?

"„Nagyon sajnálatosnak tartjuk, hogy bizonyos szerveződések ilyen méltánytalan, rosszindulatú támadást intéznek a hazai tulajdonban lévő üzletek ellen. Nem értjük, hogy a szervezőknek milyen céljaik vannak, mi motiválja őket a hangulatkeltésben. Bízom abban, hogy nem a hálózatokban működő 77 ezer kereskedelmi dolgozó mindennapi megélhetését kockáztatnák, holott rájuk is gondolni kellene” – hüppög Baldauf CBA László a Magyar Nemzetben az üzletláncával szemben szerveződő bojkott miatt, akit amúgy egyáltalán nem zavar, hogy a konkurenciájának kivégzésével hány tízezer kereskedelmi dolgozó mindennapi megélhetését kockáztatja.

Igazi gyökér.

Viszont, ezek szerint a bojkott fáj. Remek. Akkor érdemes folytatni. De nem pusztán azoknak kellene bojkottálniuk ezt a bandát, akik civilizációs sokkot élnek át, amikor egy SPAR után véletlenül CBA-ba tévednek, hanem általában mindenkinek..."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141127_Miert_bojkottald_a_CBAt#36i4np

És igen!
Egy echte keleteurópai igénytelenség, vevőátqrás, (papíron nem)lejárt hús, süti... nekem személy szerint ezt jelenti a CBA, személyes tapasztalatom okán - ott van szemben vele a Spar, a mocskos nyugat... kár szépítgetni, igényesebb és MÁS.
Én csatlakoztam már régen ehhez, amikor még nem is volt meg a felhívás! :)
Azóta is tartom magam ehhez.
@100 kóbor kutya: Hogyan írjam kutyanyelven, hogy csodásak a képek és köszönöm?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Émmán régóta nem járok a CBA-ba. Csak, ha nagyon-nagyon muszáj.
@látjátok feleim szümtükkel:

Nu, kéremszívesen, vannak itten jó hírek. :)
Le is minősíthettek volna minket. De nem.
És ugyi ez siker, mostan adunk a szavukra, nem úgy, mint mikor leminősítenek, mer akkor jön a duma, hogy egyáltalánkikokákokők?, hogy csak úgy minősítgetnek.
@Marcellusca:
Ilyen rosszul megy Szandiéknél a bót? Rászorulnak az állami haknira?
@Marcellusca:

Akit kikezd a Magyar Nemzet, az potenciális ellenfélnek számít.
Van annak egyfajta diszkrét bája, hogy pont Papcsák szólal meg vagyonosodási ügyben. :)))
@jöttem:
Nem feltétlen erre gondoltam.
Arra utaltam, hogy tényleg mindenbe bele ette magát a politika.
Vagy egy jobbos nem úgy szerelmetes, mint egy balos? :))
@jöttem:
Az adja meg a pikantériáját a dolognak. :)
A nagyszerű történész ugyanazt leírta tudományosan, amit én néhány napja a kis köp glosszámban.

magyarhirlap.hu/cikk/10946/A_magyar_konzervativ_fordulatok_a_nyugati_liberalisoknak_sosem_tetszettek
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát ez érdekes, én a teszkóról tudnám elmondani ezt, nyüzsögnek ott az egerek is / biztos a szegényeknek tartogatják hús helyett/. Meg vegyél hármat, úgy olcsóbb / a selejtből vegyenek többet, jó trükk/Meg az Auchenben ott a sok francia krumpli meg hagyma, fúj.Piacra járj!
@Imola Helyesi:

"A nagyszerű történész ugyanazt leírta tudományosan, amit én néhány napja a kis köp glosszámban."

Igazad van. Ő pont annyira nagyszerű történész, mint amilyen jó glosszaíró vagy te.
A MNO most Juhász Péterre szállt rá. Vicces, hogy nem Rogánra, akinek idejében Portik barátnőjének adtak el áron alul lakást.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem vagyok a CBA híve, mert drága, és a felvágottak nem túl ingerlőek, viszont sajnos a Sparról sincsen feltétlen jó véleményem, az Intersparról inkább
" „Hülyének néznek?” A magyar iskolában a tananyag a döntő, pedig még az eminensek is elfelejtik a bemagolt leckék minimum 70 százalékát. Azt pedig egyáltalán nem veszik figyelembe, hogy jelenlegi tudásunk szerint 8 féle intelligencia van. Lehet, hogy a matekhoz nem ért a gyerek, de gyönyörűen farag. De ez nálunk nem egyenértékű. Arra kíváncsi a tanár, amit a gyerek nem tud, boldogabb országokban ez pont fordítva van. Már Karácsony Sándor is megállapította, hogy mennyire abnormális szituáció az iskolákban, hogy „az kérdez, aki tudja, és annak kell válaszolnia, aki nem tudja”."

hvg.hu/kultura/20131022_Vekerdy_Tamas_interju/
A renek, meg a dr-k vigyazzanak, nehogy a kutyakok lehuggyozzak a labukat a kaposztaeveszet kozepette!
A bloggizdat se bantani! Nagyon... :)
@parti_giano:
Persze, bár a káposztával óvatosan, mert azután egyszercsak elkezd durván szőrösödni és nőni a fületek... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jó, hogy a nyúl egyéb tulajdonságait nem hozod ide. mogács bemutatja, hacsa ugyanezt tudja sarki nyúlban.

indavideo.hu/video/Mogacs_Daniel-agressziv_nyul

8.45-től.

én itthon döglök szerencsétlenségemre.
@V-PORT:

Vagy, iylen, amikor vissza nyal a fagyi:

"Juhász megeírősítette: semmilyen megtakarítása nincs, ezért is kellett a családja támogatását kérnie, ezt pedig szintén feltüntette a dokumentumban - ez az 5,5 milliós magánszemélyekkel szembeni tartozás. Furcsányak nevezte, hogy ezek szerint akinek nincs semmije, nincs vagyona, az már összeférhetetlen, majd hozzátette: a vagyonnyilatkozatából legalább az is látszik, hogy nem lopta szét a közvagyont.":D:D:D
@parti_giano: én meg nem, vettem magamnak egy iszonyat szűk farmert.
@Penivaldes:
Képet akarunk róla, olyan hónaljból fotózottat!
@taga20:

Így pénteken veszem észre, valami kultúra költözik a blogra, Mikor téged látlak, úgy árzem meg jött a felvilágosodás!:) @Boli – Ch.T. is, meg hát!:-val ne foglalkozz, kinevezték, azt hiszi övé a világ! Pedig szegény, neki csak a Lajta maradt!:)
@tristen2005: így van kedves és mélyen szeretve tisztelt tristen, Bolinak nincsen más, csak a lavór melyben ülve sodródik a Lajtán.)
@Penivaldes:

Ez így van kedves Penivaldes! Te is szűk nadrágot vásárolsz, ezért vagy facér, mert a szűk nadrágba semmi se fér!:)
@tristen2005: tényleg egyedülálló vagyok..) és maradok
@tristen2005:
+ 1 mancs...?
Amúgy is, nadrág...

Amúgy T.Tettestársak ezt nézegessék:

index.hu/kultur/cinematrix/2014/11/29/veled_is_megtortenhet_a_maffiaallamban/

Persze ez NEM ITT van! DEHOGY!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ezt a linket azért nem ért, Most az rossz nekem, mert táncolok, vagy az hogy öreganya tanít, vagy a TEK tör rám?:)
@Penivaldes:

tényleg egyedülálló vagyok..) és maradok

Ez így nem mehet tovább! Tessék bő nadrágot venni, oda mindenki belefér!:)
Miután van ez a HírTv-s coming out. Nekem is be kell vallanom, hogy még sohasem szavaztam a Fideszre. Ja és kicsit, de tényleg egy kicsit, tetszett, hogy Császár Attilának azt kiabálták, hogy "Mocskos HírTv".
@tristen2005: minek? az összes férfi gonosz, nem érdemelnek mást, csak a semmit.
@Penivaldes:
Majd megjavítjuk őket.:)))
@jöttem: á, én már túl sokat csalódtam bennük, inkább maradok magányos tölgyfa.
@Penivaldes:

A férfiaktól csak kaphatsz, igaz csak egy darabot!:)
@tristen2005: hát ez a baj, hogy csak egy darabot akarnak adni..hiába ez is jelzi, hogy országunk gondban van.)
@Penivaldes:

Magánügyek-országügyek nem összekeverendők! A magán az sokkal többet akar!:)
@tristen2005: ja lát egy vércseppet és akar egy egész véreshurkát.
@Penivaldes:

Az a legjobb dolog a nőben!:)
@tristen2005: csak ki ne verjem a biztosítékot!:))
mi van veled haver?
www.napiszar.hu/showPost/Veled_mi_van_teso
Jó estét!

@Penivaldes:

sokáig keresgéltem az utat. Szerencsém volt, megtaláltam. De kerestem. Szükségem volt társra. Lassan 15 éve. Nem volt mindig habostorta. De megérte. Révbe értem. Tudom, mi a szerepem a Földön. Nekem sikerült. Másnak miért ne sikerülne?

De.
Elfogadom, ha más másképp látja. Ha valaki úgy dönt, hogy egyedül, vagy gyermek nélkül, elfogadom. Az ő életük, az ő döntésük. Sem állam, sem más ember (sem Isten), ebbe nem szólhat bele, nem dönthet.

Én a magam részéről csak annyit mondhatok, hogy ha a családomra gondolok, akkor az maga a csoda!

;)
@fzs.1933: neked szerencséd volt, de én még normális férfival nem találkoztam, olyannal, aki nem kalandot keresett.
@fzs.1933: azé vigyáz ezekkel a habos érzelmekkel, nehogy seggre üljél, mikor az asszony bepasizik.:)
@Penivaldes: me nem jártál még nálunk:)))
@tristen2005: nem akarlak ekeseríteni, de lobo után is volt élet!:)
de kurva jó szám vot.....gondolom a hatvanas években:))
@Penivaldes: gyere, majd aszt mondom az asszonynak, hogy az unokahúgom vagy:)))
@taga20:

a bizalomnak, bizony van még ma is értéke!

Egyébként a feltételezés is sértő! ;)
Ha olvasná, amit írtál, a fejedhez vágná a billit!
Most mondja valaki, hogy nem móka -kacagás az élet. :)

"Amikor a hónap végén (sokszor már a közepén) a bankszámlámra tekintek, gyakran elfog az ellenállhatatlan vágy, hogy pár száz kilométerrel nyugatabbra éljek. Átkozom Árpád vezért, hogy a pozsonyi csata után miért nem nyargalt el egész népével legalább a Rajnáig, és telepedtünk meg ott. (Jó tudom, Árpád vezér valószínűleg elesett az ütközetben, de akkor is, a többiek még megindulhattak volna.) Aztán jön egy-egy ilyen hír, és rájövök, hogy kőművesként, pincérként, vagy tanárként nyilván sokkal jobb lenne odaát - de a legcsekélyebb közéleti érdeklődéssel bíró értelmiségiként már biztosan rég egy gumiszobában nyáladzanék.

Történt, hogy Nicolas Sarkozy fia, Jean, miután egy konzervatívnak nevezett politikus csemetéjeként néhány százszor végig kurvázta és kólázta a párizsi éjszakát, rájött, hogy valahogyan mégis csak a fater nyomdokaiba kellene lépni a politikai életben. Persze a jobboldalon, mert ott már valamennyire ki van taposva az ösvény előtte. Néhány évre eltűnik a nyilvánosság elől, majd 2008-ban visszatér hardcore katolikusként. Aztán rádöbben, hogy a politikához és pontosan ugyanaz a három dolog kell, mint a háborúhoz (de az is lehet persze, hogy őszintén megszerelmesedik), és elveszi egy milliárdos lányát. Aki történetesen ortodox zsidó.

No, gondolhatnánk, erre aztán lecsap radikáljobb. De nem, mert ők mostanában ama "zs" betűs szót le sem írhatják, hiszen épp ezerrel igyekeznek levakarni magukról az antiszemitizmus skarlát betűjét. A szélsőbaloldal azonban nem hagyja ki a ziccert. Ők ugyanis azon túl, hogy vadul egyházellenesek, szociálisan überdemagógok, lelkesen támogatják a bevándorlást és a melegházasságot - amúgy nem kicsit antiszemiták is.
És a szatirikus radikálbalos lapban, a Charlie Hebdo-ban megjelenik egy olyan ordenáré, primitív stílusban zsidózó cikk, amelyet Magyarországon még a Szittyakürtt sem jelentetne meg, de lehet, hogy még a kurucinfó is visszaküldene egy kis átdolgozásra. A szerző, az amúgy elismert karikaturista, Siné szerint Jean Sarkozy "ügyes fiú, tudja, hogy kell érvényesülni ebben a kurva életben: egy zsidó lányt kell elvenni. Mellette és vele könnyebben lehet lopni. zsidó vér úgyis van már benne."

Aztán, hogy igazán kerek legyen a történet: a dologból hatalmas botrány kerekedik, a vérig sértett mágnás-lány apja odaszól a szélsőbalos lapnak, akinek a tulajdonosaival amúgy régi haverok, hogy ezt talán még se kellett volna. A botrányos írás szerzőjét pedig hipp-hopp kirúgják a laptól.

Foglaljuk akkor össze: A konzervatív politikus fia drogos playboyként tölti ifjú éveit, később politikai karriert akar, ezért kőkatolikus lesz. De kell hozzá anyagi háttér is, ezért elvesz egy zsidó milliárdos lányt. És erre nem a cionistáknak becsicskult szélsőjobb zsidóbérencezi le, hanem a komcsik. Akik aztán hason csúszva kérnek bocsánatot, mert egyébként vagány radikálbalos létükre egy milliárdos zsebében vannak."

jobbegyenes.blog.hu/2014/11/29/a_katolikus_playboy_a_zsido_milliardos_es_az_antiszemita_komcsik_kis_peldabeszed_a_nyugatrol

Ja ás szép estét mindenkinek. :)
@Penivaldes:

mit gondolsz, 2/3-os többségben vannak a taplók??? :)

Hidd el, vannak még "fogyasztható" példányok!

Igaz, magam is csak egyet ismerek, ráadásul az is családos már... :)
@taga20:
te már ültél seggre asszonyod miatt?
@Penivaldes: 69, nyerő év, vagy más:))
Ha Szijjártó Han Solot is beviszi a külügybe, mint galaktikus-tanácsadót, én rájuk fogok szavazni.
@fzs.1933: na látod, én valamiért a taplókat vonzom be
@taga20:

nem akarlak ekeseríteni, de lobo után is volt élet!:)

Nem akarlak elkeseríteni, de utána kezdödött az élet!:) Azok az éjszakák, mint a Ratkó gyerekek!:)
@Penivaldes:

azért ez a társaság még itt van neked... :)
@fzs.1933: lazícs haver! asztán nehogy a vállamon sírjál:))
ültem, elég érdekes történet volt. persze nem a klasszik, hogy haza megyek a melóból és a hálóban valaki döngeti az asszonyt, hanem cifrább, olyan tagához illő történet:)
Kérdés:

mit nézzek meg fzs-nével ma este?

- Inception
- Noah
- The Hobbit: Desolation of Smaug
- After life
- Edge of tomorrow
@tristen2005: na, akiktől még sugárban hányok:)
ilyen nyáladzó zenét kevés banda tudott kiizzadni magából.
@taga20:

sírni nem fogok. Nem lesz rá ok.
Cifrább mint egy in flagranti??? Hűha...

Egyébként én voltam hasonló helyzetben még ezelőtt. Csak akkor én voltam a csábító... :)
Cserébe majdnem lelőttek.
@fzs.1933: szerintem valami jó kis pornót, asztán hagyszóljon!:)
@taga20:

:)

esetleg a felsoroltakból...?
@taga20:

Ahogy látom, melegszik az idő!:) Előkerült a guminő?:)

www.youtube.com/watch?v=KSxuvNGSrmc
@fzs.1933: haver, neked izgalmasabb volt az életed, mint gondoltam. de látom vágod, hogy vannak aljas csábítok, és a nő ingatag, vagy valami ilyen vot egy hülye operában:)))
@taga20:

és még ha elmondanám, hogy nem is egyszer tartottak a fejemhez fegyvert... De azt már nyilván túlzásnak tartanád. Azért elmondom azt is.
199.-ban/ben hardver kereskedelemmel foglalkoztam. Erősek voltunk a piacon, de voltak erősebbek is. No, egyszer az erősebbek azt a viccet találták ki, hogy kiraboltatják a boltot. A rabolók egy kicsit komolyabban vették a felkérést és egészen addig jutottak, hogy
1. elvitték lényegében az egész raktárat (RAM, procik, HDD-k)
2. fegver markolattal megütték a pénztároslányt
3. én voltam az, akinek a halántékához szorított fegyverrel kellett utasítanom a kollégáimat, hogy mit hozzanak ki a raboló bácsiknak.

Fasza volt. Nem kívánom senkinek, hogy így legyen más kezében az élete!
@fzs.1933: ponyvaregény szerintem a tuti.
aszt nézzétek meg, a csaj a karodba fog kikötni a végén:))
@Penivaldes:

Elfogadom, de mi a javaslatod oka?
@Penivaldes:
@fzs.1933:

honnan tudod, hogy ez fér csak fel a pendrive-ra??? :)
@fzs.1933: haver, hagyd abba, me libabőrös lettem!
én, itthon vagyok gyesen vagy gyeden, szolid életet élek, erre te belerondítasz a maffia történeteddel:)))
@tristen2005: má fújom is föl:)
csak az asszony ki ne szúrja.
te meg, milyen zombikat hallgacc?
@taga20:
Rendicsek. Nem mesélek többet.
Bár tudnék.
Amúgy életem 40 éve alatt talán többet tapasztaltam meg az élet mélységeiből, mint a "nagy átlag".
És ez most nagyon nem dicskvésként van írva.

Akkor lent voltam. Egyfajta Danteként bejártam a Poklot, megtisztultam és reményeim szerint el fogom érni a Paradicsomot is. Egy biztos, felfelé ível utam.
Úgyhogy sírni mostanság nem fogok! ;)
@KÁTÉó53éúétr6:

"Hogyan írjam kutyanyelven, hogy csodásak a képek és köszönöm? "
A falka nagy örömére szóltál:), mi köszönjük, hogy tetszettünk:)

Mi úgy ugatnánk ezt, hogy va-vaúúúúú, vaúú-va!
@fzs.1933: ámen!
nem irigykedem, csak húzlak. örülök az örömödnek, és most nem húzlak:)
@tristen2005: tucc te, ha ispirállak:))
kurva jó zene, de ez még jobban teccik tőlük.
www.youtube.com/watch?v=HLztm3PD-KQ&list=RDHLztm3PD-KQ
@tristen2005:

ez a magyar könnyűzene alfája és ómegája! :)
No nem ez a felvétel. 2000 után már nem nagyon kellett volna koncertezniük.

Nekem ez (is) a kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=A433IVjFBhE
@taga20: A Rigolyancsi lesz az amire hivatkoztál
de ha valami herceg kornyikálja akkó meg a Bob
Henceg a címe.:DDD
@taga20:

akkor neked a másik kedvencem a gitárszóló miatt:
www.youtube.com/watch?v=if6WUIo1SdA
@Gábris szomszéd:

hú basszus! Ennek a basszgitár szólamánál nincs talán jobb a világon!
@Marcellusca:

Ilyen nincsn.

"Bóvliban hagyta Magyarországot a Fitch is." Írják a hírekben
( www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=181804. )

Mit mond ma este a királyi csatorna? A Fitch nem változtatott Magyarország STABIL minősítésén.

Dögőjek meg, de ezt nem hiném, ha nem maga láttam, hallottam és olvastam volna.

Mondjuk lehet a bilit a másik oldaláról is nézni.
@Gábris szomszéd:

vajon ezt tanítják marketing-büfé szakon? :)
@látjátok feleim szümtükkel:

félig üres, vagy félig teli???
Szerintem meg már csordultig van.
Pfej
@fzs.1933: nem vetted egy kicsit öregesre a zenei figurád?
na dobok neked valamit, ha lejáccod az asszonynak, tuti beléd zug:)))
www.youtube.com/watch?v=NshSUTkTH8Q
@ornagy50: te, ne égessémá! a fregoliból tudok egy sort, erre vagyok büszke:))
@taga20:

Ekkor álmodoztál a leendő nejedről!:)
@taga20:

de a régi idők emlékére még egy sztori.
Ügyfelem volt egy pali, nevezzük KJ-nek. Ő volt az Omega lézerügyi államtitkára. Jó sztorikat tudott. És jó helyekre juttatott be, Ott lehettem például a zenekar 35. évfordulóján tartott vacsorán is.

Voltak szép kalandok. Életművész voltam. Dandy. Taxival jártam dolgozni. Megtehettem. Nem is gondoltam a jövőre. Gondoltam, majd jövőre!
199.-ban/ben sikerült úgy feljutnom egy görögországi társasutazás buszára, hogy senki nem kérdezte: ki vagy, öcsém? hol a jegyed?
Egy hetet lógtam ingyé az Olympos lábánál. Az egy hét alatt ouzo-függő lettem. Hazajöttünk, egy hónapon keresztül minden nap részegen mentem melózni az előző éjjeli ouzo-partik miatt.

De már nem hiányzik. Nagyon nem. Néha visszagondolok rá, elsztorizgatom nejemnek, ő meg jókat szórakozik az élet egykori császárán.

Most is az vagyok, de már máshogy. És ez így van rendjén!
@taga20:

lehet. Sőt.
De azt hiszem, ezentúl nem linkelek zenét.
@látjátok feleim szümtükkel:
Már megint baj van a szümével. Már régen stabil a minősítés, a klubrádió szokás szerint hazudik.
@taga20:Baszod!Ha tudom,hogy büszke vagy réja
nem teregetek rája!!!:D
@fzs.1933: Na azért ez a két gitárszóló nekem nagyon ott van. Még akkor is ha stílusukban eléggé eltérőek. :)

www.youtube.com/watch?v=_cPxKq-gMDo#t=126

youtu.be/8Pa9x9fZBtY
@fzs.1933: haver, ha má a fele igaz amit itt előacc akkor is baba a sztorid:)
nekem volt egy gimistársam, aki akkor a nyolcvanas években egy alternatív zenekarban játszott, holland lemezfelvétel, pia, narko, etc., asztán eccer letolta a dobszerkót és utána normális polgári életet él. evvel csak aszt akarom mondani, hogy elhiszem neked a történetedeted:))
@Gábris szomszéd:

a Fal minden idők legprogresszívebb (bár tudnám, mit jelent!) zenéje - szerintem.

Mark Knopfler is látott már gitárt! :)
@Imola Helyesi: drágám, stabil bóvli! de igazad van, mint mindig:)))
@taga20:

Kösz! ;)

Mindig is tudtam helyezkedni...
@ornagy50: :)))
és még nem is terítettem:)))
@fzs.1933: nincs mit.
remélem a vasaló má izzik!:)))
@félázsiai nagymagyar: bakker, mingyá eret vágok! mi a szar ez?:)
@taga20: @fzs.1933:

Beküldő
rockheart1992
rockheart1992
Pontszám: 1 173
Dalszöveg
Tél fut az éjen át, nyílik a jégvirág,
Új bölcsőben sírdogál egy élet
Apja emeli föl, ebből a gyerekből
Fegyverkovács lesz, ha addig élek

Így is lett, bizony, de szólt egy szép napon
Ne csináljunk soha többé fegyvert
Nem lesz háború, könnyes, szomorú
Boldognak látok majd minden embert

Kis harangot önt, vándorruhát ölt
A haranggal a világot bejárja
Halkan zeng a dal, mit senki meg nem hall
S nevet rajta mindenki, ha látja

Egy nap visszatér, megáll, alig él
Már nem az, ki elment lehunyt szemmel
Apja jót nevet, nyisd ki két szemed
Ilyen a világ, s kell a fegyver

Tudom, tudom, tudom, tudom, fáj a szíved
Ohhh Mégis, mégis, mégis, mégis meg kell értsed
OhhhTudom, tudom, tudom, tudom, fáj a szíved
Ohhh Mégis, mégis, mégis, mégis meg kell értsed
...

www.youtube.com/watch?v=aIE9y9zjlfU
@Imola Helyesi:
Ja, ja...
Mondták, hogy szar a minősítésünk? IGEN!
Most megerősítették? IGEN!
Stabil? IGEN!

Stabilan szar...

Aranyanyám... innod kéne, vagy tagával egy randit összehoznod...
@taga20:
Jazz... most ezen mi a meglepő?
Ez az elvontabb rész. Pedig a smooth jazz kimondottan kellemes.
@fzs.1933: "Most is az vagyok, de már máshogy. És ez így van rendjén!"

Nem is véletlenül mondták gyerekkorom öregjei, hogy mindennek meg van a maga ideje, mint tavasszal a pitének.:D
@fzs.1933: "Mark Knopfler is látott már gitárt! :)"

Valószínű és persze pengetőt sem használ.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én bírnám az öregasszonyt, ja párdon, szépkorút:) me mingyá megkapom gumától vagy marianntól a magamét:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nézőpont kérdése: Fletóék elintézték a bóvlit, a befektetésre ajánlás viszont most javult, stabil lett, tehát van fejlődés.Különben meg kit érdekelnek ezek a bóvli minősítők? Állítólag Amerikában a devizahitelválság előtt minősítették fel a bankjaikat.Én addig örülök, amíg nem jön ide a sok pénzhajhász idegen.
@tristen2005:
1994-ben, az első omega koncertemen ez volt az egyik legnagyobb hatással rám. De az is lehet, hogy 99-ben volt. Vagy 2004-ben? Fassetudja már, annyin voltam! :)

@látjátok feleim szümtükkel:
hát ja, Monsieur Lassú Kéz...
@taga20:
Öreg vagy te meg az országút, amin baktatsz a görbebotoddal.
@taga20: Ha már smooth jazz remélem ezt a csajt azért még vágod? :)

youtu.be/ZAt-mGg5W8U
Köszi srácok, csajok az estét!
Megvan az esti film.
Jó éjt!
@taga20: Ismerkedjetek meg Jaco Pastorius-szal
a valaha élt legnagyobb basszgitárossal. Ajánlhatok még tőle :-)
@Imola Helyesi: mindig bearanyozod a napom, ha téged látlak:)
a kutyámmal röhögünk rajtad, hogy miko fogsz megint segget váltani:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: No most nem szeretnék ezügyben nagyon vitába bonyolódni, de a smooth jazz-nek a jazz-hez meglehetősen laza a viszonya... Amit küldtem az nagyon nem elvont.
@félázsiai nagymagyar: mongyad, hová mennyit utaljak, csak eszt ne:)))
@Gábris szomszéd:
Jó estét!
"...Oroszországban a rubel folytatta értékvesztését az OPEC döntése miatt. Egy nap alatt 47,39 rubel/dollárról 49,14-re ment fel az árfolyam. A hét eleje óta tíz százalékkal gyengült az orosz valuta, amely részben az olajárak esése, részben a moszkvai kormány ellen hozott nyugati szankciók miatt összesen 45 százalékot veszített értékéből 2013 november végéhez képest."

...ha gondolod, kibachatlak... ennyire hülye nem lehetsz magadtól...

Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy fizetnek érte?
Értem én, hogy neked zsidóznod és libsibolsiznod kell, ez valami házi feladat a jobbiktól.
Viszont ezért fizetnek neked, mint szimpla pártkurvának, vagy magadtól vagy ennyire hülye?
Mert akkor leszarom, hogy megélhetési pártkurvaként itt árulod magad, itt éhendöglesz!

Csak akkor érted, hogy erre csinálj magadnak egy saját blogot, ha kibas.lak innen egy darabig?
Ezt érted, vagy nem???

@fzs.1933:
Neeee... Privátban dobd már át, hol melóztál, hátha ismertelek benneteket! :)
HB?
@taga20:
Aha, miután lecsutakoltad a kecskéidet az ólban.
@taga20: Hoppá! Kicsit félreértettelek. Hajlamos vagyok elfelejteni, hogy mások zenei ízlése lényegesen eltérő lehet. Azért fzs-nek tetszett, így már fifti-fifti :-)

A számlaszámom pedig 12345678-87654321, ha jót akarsz magadnak és nekem :-D
@félázsiai nagymagyar:
Nekem igen.
Szörnyű, ez az, amit én fél perc után elkapcsolok, hiába "klasszikus" az illető.
Ismerem, nem szeretem.
Bartók is klasszikus, mégis kiráz a hideg tőle!
Kodály igen, Bartók... izé, nem vagyok sznob.
@Imola Helyesi:
Nem cicuka, nem érted.
NEM JAVULT!
STABIL.
OTT, AHOL.
Stabilan OTT VAN a szakadék szélén!
A PÖCEGÖDÖR SZÉLÉN!
Hagyd ezt, a számok nem a te műfajod, meg a szavak sem...
Ezt már több alkalommal bizonyítottad.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én nem akarok neked tanácsot adni, de ha te most eszt nem írod ennek a fasznak, ako senki se emlékezne erre a faszra. ha segítettem, szívesen:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, de Gábris szomszéd nem zsidózott, cikkeket idézett. Már bocs.
@Imola Helyesi: te asszonyi állat, mi a fasz bajod van az ősmagyar kecskével, akik árpáddal győköltek anno:)
azé nem tök hülyék a szaudiak, a nőket nem engedik bloggolni is:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bolika, néha úgy viselkedsz, mint egy beképzelt fideszes. Azért, mert te állítólag moderálsz, azért ne minősítsél másokat. Lehet, hogy nekünk meg a tapló modorod nem tetszik? Mondtuk? Nem mondtuk.
@taga20:

Úgy látom a @Boli – Ch.T. is, meg hát!:-val nagyon rátekeredtetek az Imolára! Nem vált be a guminő?:)
@félázsiai nagymagyar: ő egy úr, csak nyomta a szokásos púdert:))
@taga20:
Befejeztem veled a társalgást, visszajött az ősprimitív stílusod.A zenédtől meg hányok.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez nem klasszikus jazz, már ha van olyan egyáltalán. Ez a műfaj ugyanis az állandó változás maga.

Nem vagyok egyébként smooth jazz ellenes, szeretem benne az olyanokat, mint Fourplay, a késői George Benson, The Crusaders vagy éppen Grover Washington Jr.
De egyébként is semmi gond, nem vagyunk egyformák, s ez így van rendben.
@taga20: Én hiszek neki, ahogy neked is :-)
@Imola Helyesi:
Ne látszódj ostobábbnak, mint egyébként.
Én értem, hogy hülyék vagytok, meg szeretnétek mást is annak nézni, de ez sértés már arany bogaram!
Ne a te IQ-ban gondolkozz...
@Imola Helyesi:
Hol nem szarom le a véleményed aranyom?
ITT TE IGAZODSZ!
Ha ez nem tetszik, bicikli eltol és lehet menni a Mandinerre, meg a többi jobbikos szennyre, ahol publikálni szoktál...
Kapisi?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Miért van a szakadék szélén? Van fizetés, nyugdíj? Van. Van infláció? Van. Csökkent az államadósság? Csökkent.Csökkent a munkanélküliség? Csökkent. STB.
@tristen2005: a guminő csak bólogat, ebola próbál fogazni:))
szórakoztató jelenség.
nekem mindig ez ugrik be róla:)))
www.youtube.com/watch?v=w_o_iuK5GZk
@fzs.1933:
Ouzooooot iszol, hombre???
És még hirdeted is? Az az emberiség elleni szentségtörés! Az nem is ivásra való! Jezus, akkor már inkább Metaxa ***** :-((

Boli! Tiltsd ki!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ne légy hüle. Az az írás francia balosok ökörségéről szólt és nem rólam, a ruszkikról meg pláne nincs szó benne. Mit ittál? :)
Amúgy nem tűnt fel, hogy mindenki más pontosan értette miről szól a linkelt írás, csak te maradtál le róla? :)
@félázsiai nagymagyar:
Meghajlok előtted, pláne, hogy csak egyet ismerek azok közül... :D
Igazad van, ez így müxik.
Persze lehet, hogy a többit is hallottam, de nem tudom névről.
A jó és dallamos zenét szeretem, nem az előadók neve alapján döntök.
Ezért remek dolog a a Winamp és a hasonló netes rádiók.
Más is használ WIFI rádiót?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azért ez nem ilyen egyszerű. Állítólag ti a demokráciáért meg a szólásszabadságért, liberalizmusért küzdötök. Az erőszak alkalmazás nem tartozik ide. Bár a tüntetéseken előszeretettel alkalmazzák.Mi a sértés egyébként?
@Imola Helyesi:
Ne kamuzz ides, olyan statisztikát hamisítok és kozmetikázok én is, amilyet csak akarsz.
Ne légy ecceri, szégyen, mennyire hülyének nézel...
Bocs: infláció csökkent , így helyes.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Most fizettek ki valami kétmilliárd adósságot, amit a bóvlifelelős felvett / Bajnai vagy Fletó/
@Gábris szomszéd:
Értem én, csak miért nem akarom, hogy ezt a fost idelapátold?
Más is reagált rá ecceri jobbikos tezsvérem???
Más ezt észrevette, csak te nem!
Érted, vagy mész???
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Dion kivételével én is kedvelem mindazt, amit küldtél. Nagyon sok mindent szeretek a jazz-ben.

Akkor én is küldök még, hátha nem ismered:
www.youtube.com/watch?v=EQ8iJVm-1lc&spfreload=10

www.youtube.com/watch?v=HgtPyF-tRmw&spfreload=10

www.youtube.com/watch?v=pAgD7d5zVfg&spfreload=10
@Gábris szomszéd:
Azért én is azt gondolom, h nem tudsz kihagyni egyetlen egy zsidozast v cigányozást sem.
De hát pont ezért szeretünk (sic), mert ilyen süket vagy :-)

Ezt olvastad? Vakmajom.hu

Ceterum censeo Mordor kampec.

Putyin annyira el van gyengülve, hogy még ez a másik idióta Lukasenko is távolodik tőle, és milyen hangot mer megütni a ruszkikkal, még fenyegeti (!) is őket - nem akar a szakadékba zuhanni velük, még ez is rájött, hogy nagy lúzerség mordorcsicskásnak lenni:

“I am not just surprised but saddened by the behavior of the Russian authorities these days. If trade between the two countries does not go back to normal soon, we will be forced to respond,” – the Belarusan leader said in outrage.

“It seems to me that once again, using natural gas, oil, and now food as leverage, they are trying to show something, to teach a lesson to somebody or the entire world, using Belarus as an example. But we are not puppies to be pulled by the scruff of our necks, pardon me for this rudeness,” – BelTA quotes Lukashenka saying.

en.eurobelarus.info/news/economy/2014/11/28/lukashenka-we-are-not-puppies-to-be-pulled-by-the-scruff-of-our.html
@taga20:

Biztos vagy benne, hogy Bárdosi gróf szereti ezt a zenét?:)
@Imola Helyesi:
Olyan adósságról beszélsz, amit magasabb kamatú másik adóssággal váltottak ki?
Te, mondtam már, hagyd a számokat, nem a te műfajod!

Maradj ott, hogy egyjegyű számokat adsz össze kiskezeden, 2 digitig! Tovább ne menj!
@Imola Helyesi: megbocsáttyuk!
szerintem, ha neked vitya aszt mondja, hogy az infláció jobban teljesít és megduplázódott, ako lefekszel és kicsordul a szádon a nyál! ostoba picsa vagy aranyom!
@Imola Helyesi:
Leszarom a liberalizmust is, meg minden dolgot, ami ...izmusra végződik.
A józan ész, az mond neked valamit??
Gondoltam, hogy nem...
Gábris, hagyjad, Boli valószínűleg bal lábbal feküdt le.
@félázsiai nagymagyar:
Dion-tól én is frászt kapok, meg Elvis-től is, viszont ez az egyetlen szám, amire azt mondom, hogy tényleg jó...
Meghallgatom azokat!
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Tuna... az a halacska! :D
Konzervben is... olivával...
@taga20:
Vitya nem mondott semmit, hanem látom a közállapotokat, és szerintem a baloldali újságírók azért hülyítik a jónépet, mert ebből van nekik a zsozsó. Meg mondjuk néha a jobbosok is.
@Imola Helyesi:
Aranyom, nem ŐK fizették ki, hanem MI!
Ahogy EZEKNEK az adósságait is MI fogjuk kifizetni.
Tőlünk szedik el a pénzt, NEKIK nincs, csak az amit TŐLÜNK beszednek.
Értem én, hogy nem érted...
@CsekklisztNo.10Reloaded: Mi is történt valójában? Egyszerűen csak hírt kaptatok róla, hogy vannak hülye balosok is.:) Ennyi és nem több. A szokásos címkézéssel meg tök felesleges próbálkozni.
Persze tudom, hogy Putyin mellett én is teljesen el vagyok már gyengülve. Ezt amúgy olvastad? :)

www.globalresearch.ca/company-in-which-us-vice-president-joe-bidens-son-is-director-prepares-to-drill-shale-gas-in-east-ukraine/5393403
@Imola Helyesi: má szavam sincs, te minden képzeletet alul múlsz. hozzád képest bloggergéza egy smittpali:)
Ez az utolsó (most :-), amit idézek és ez nem jazz, de szerintem nem sok ember van, akinek ez ne tetszene.
Fiúknak extra meglepetés!! :-D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: eleg sok mindent osszeszed. most latom, hogy van hozza app is, le is szedtem telora ;-)
@félázsiai nagymagyar: csak így tovább, így szeretlek:))
@taga20:
Az biztos, mindig, mindenhol, minden képzeletet felülmúltam.
@Imola Helyesi: te vagy az én bolondom!:)))
@taga20: Ez nem a géza lánya???:)
@taga20: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: kell ez nekunk, hogy szegyentelenul itt smuzolnak meg razzak magukat egy traktor potkocsijan a szarnyassal?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kedvesem, és ha Juhászpetya vagy Várady lenne a miniszterelnök, mert arra hajtanak, akkor mit szednének be? Hát nem kalmopirint, az biztos, hanem jó sok adósságot csinálnának.Akkor lenne csak csőd, ha ez a sok mitugrász hatalomra kerülne.Kiss Somát meg Kertész Lucát már meg sem említem.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
A neten tényleg nem rossz.
Én használok wifi rádiót is, ott ezek szépen külön adóként vannak.

www.geeks.hu/tesztek/080630_revo_blik_radiostation
@Imola Helyesi: szerintem alul, csak nem mertek szólni.
itt meg kapod az ívet, te magyarországnak nevezett szarország paksimogyorója:(
@ornagy50: géjza egy isten ehhez képest, kizárt:)
@ornagy50: lehet, de akkor az eredeti neve Blogger Imola. konnyen lehet, hogy a fater kitagadta, mert ennyi hulyeseggel nem adhatta hozza a csaladnevet
@Imola Helyesi:
Minden további mondatoddal csak korlátoltságodat és papucsállatka típusú ecceri létedet igazolod.
A villanyra figyelj, mert ha áramkimaradás lesz, neked annyi, a lélegeztetőgéped is arról működik...
@Kdo Je Ugasnil Luč:
KELL!
Most akkor mi a pöcsre ugranátok???
Szerintem is Fabius fizeti ezeket a balfasz és félelmetesen ecceri trollokat... :D
@Kdo Je Ugasnil Luč: gondolom nem akartál nekem szemrehányást tenni, de igazad van. én is etetem az állatját.
de szerintem veszélytelen, nem egy géfodor, kubatov, giro, rogán, etc. csak egy szar talpas, aki ott fog vitya akasztásán hájpolni:(
@taga20: Szerintem a zenei ízlésem olyan széles, h engem majdnem mindenki szerethet :-DD
De ha megint félreértelek, mert te csak a basszgitáros lányra gondolsz, akkor ismét elnézést :-)
@taga20:
Az én országom nem szar, legfeljebb olyan szarok is vannak benne, mint te.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én má évek óta eszt mondom, persze én nem a sóbiznicbe forgok:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hijj Papa, ez zsir! lehet Karira meglepem magam egy ilyennel :-)
@taga20:
Madarat tolláról, embert barátjáról.
@Imola Helyesi: a te orszagod Europa segglyuka. es te vagy rajta a paksi mogyoro
@jaegtoer: :-)

igaz. HE MINDENKI:

TOBB TISZTELETET IMOLANAK, A BLOG BOLONDJANAK!!!
@Kdo Je Ugasnil Luč: Érdekes figyelni a nálam ivartalanítottal, akarom mondani tahótlanítottal való küzdelmeteket :-)
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Hülye idegen.A te szavad itt semmit nem ér, amúgy is csak káromkodni tudsz már, ezt őrizted meg a gyöknyelvünkből.
@Imola Helyesi: milyen olyan babám? én holnap is melózom, öthúszkor kelek és gyí! és nem a portásfülkébe baszom a napot.
tudom ez olyan neked, mint szélesevtársnak a gravitáció:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: gabrist hetszentseg. emlekszem egyszer ment is a disputa arrol, hogy G es Fab ugyanaz a szemely… :o)))
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Jaj, Mindenki! Segítséget kár a fekete lyukszájú.
@Imola Helyesi: XDDDDDDDDD

gyoknyelvet meg! azon a multkor is szenne rohogtem magam
@taga20:
Válogasd meg a kifejezéseidet, állat esetleg te vagy, meg azok a barátaid, akiket rögtön idevonzott a tahó stílusod.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Ez már régi darab, a labancoknál bemész a boltba és "Wi-Fi Internet Radio" címszó alatt 70-300 € között (+ feljebb) elég nagy a szórás.

www.conrad.at/ce/de/overview/1310102/WLAN-Internetradios

A Conrad elég jó, de egy klassz kiárusításnál 50 €...
@félázsiai nagymagyar: elhiszem. sajnos mobilon meg mindig nem lehet tahotlanitani, igy marad nekem a scroll…
@Kdo Je Ugasnil Luč: Ne bassz KARI-kor e megy a vellany oszt,setét lesz!:D
@Penivaldes:
" minek?"

azért kedves, mert nőből vagyunk. lehet hárítani, de felesleges. szerintem. :)
www.youtube.com/watch?v=xxS4C2U9Frg
@Imola Helyesi:
Ides, kivel mész el pénzért, nem az én dolgom...
Magánügyed.
@jaegtoer: de tedd a kezed a szívedre, te szívtelen! ha ő nem lenne, kevesebbek lennénk.
a mohamedánoknak is kell egy kő:)))
@Gábris szomszéd:
Nem olvastam.
Ez is olyan, aminek a végén kiderül, hogy a) a forrás gagyi, b) pont az ellenkezőjéről szól, mint amit beharangoznak?
Csak mert az utóbbi időkben csak ilyet nyomtál...
@félázsiai nagymagyar:

Magyar NETES rádiók:

www.popularis.hu/radio/

A Jazzy Rádió is jó, mégse "vad" jazz... :)
Ha Pesten vagyok, be van téve az autórádiómba is, de neten itthon is hallgatom.
@Imola Helyesi:
Milyen magyar vagy te TAGA, nem szégyelled magad? Neked az országod szarország, mert egy idegen, mint egy jukasszájú ezt írja? Szégyellhetnéd magad.
@Imola Helyesi: ne haragudj, nem akartalak megbántani, de néha olyan tuskó vagy, mint egy fasz:)
mégegyszer bocsánat.
u.i.: az adventi koszorút a csajok készítik:)
@taga20:

Szívemre tettem. Nem kevesebbek, hanem kedvesebbek.

Egyébként figyelj a betűkre. A kevesebben és a kevesebbek között van egy nüansznyi eltérés.
Imola meg nagyban rontja az átlagot kisiskolás fokon és gyökön.
@Imola Helyesi:
Milyen MAGYAR AZ, aki nagyon-nagyon magyarnak tartja magát, de szlovák rendszámú autóval jár, kijelenti, hogy nem hajlandó ide adózni és ennek még publicisztikában is hangot ad?
Ne légy hülyébb ides...
Te tényleg olyan ostoba némber vagy, mint az elsőre tűnik.
@jaegtoer:
Kutyákok?
Káposzta?
Nem az Imolka fejében lötyögő lé érdekel...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Majd holnap. Most újra tanulok lélegezni:)
@félázsiai nagymagyar:

Klubrádió

Szombat:
18:00 Latin

vasárnap:
22:00 Latin
23:00 Jazz

Szokta más is hallgatni? :D
@Imola Helyesi: remélem nem olyan, mint te, vagy olyan, mint vitya, vagy olyan, mint a fityesz rablóbanda!
@jaegtoer:
Ha fél üveg skót malátapárlaton túl vagyok, akkor én is annyira leépülök.
NE légy ilyen ... köpködő! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Csak ha autóban vagyok éppen, se TV előfizetésem, se rádióm itthon :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szinte csak gyümölcslevet ittunk, és ásványvizet, meg egy egészen kicsi üdítő italt.
Mondjuk a gyümölcslevek is üdítőleg hatottak.
@jaegtoer: soha se mondtam, hogy a szavak embere vagyok. ezé nem ráz meg, ha mellé lövök:)
de folyamatosan felejtek, olyan vagyok mint, az elefánt. nehezen tanulok, könnyen felejtek:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"NE légy ilyen ... köpködő! :)"

Köpik a fene, Imola gyökik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Írsz valamit , aztán mintegy megerősíted magad azzal, hogy én hülye vagyok vagy öreg meg stb. Dehát ez nem érv, már ne haragudjál.
Egyébként egy csomó ember jár szlovák rendszámmal, meg mindenfélével. Ezért aggatták az uniós zászlót az ablakba a szocik, hogy járhassanak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ha figyeltél volna! b.bíró a szomszédom.
a közös kismacskánkat a héten tépte szét a másik szomszéd kutyája:(
@taga20:
Ne izgulj, ez volt az osztályunk falára felfestve:

Minél tobbet tanulok, annál többet felejtek.
Minél többet felejtek, annál kevesebbet tudok.
Akkor minek tanuljak?
@taga20:

"de folyamatosan felejtek, olyan vagyok mint, az elefánt. nehezen tanulok, könnyen felejtek:))) "

Csak vigyázz, Imola szívesen tanítana. Mindig az első sorban ülhetsz/állhatsz nála:)
@fzs.1933:
"Most is az vagyok, de már máshogy. És ez így van rendjén!"

Jó volt ezt olvasni. Elismerésem! :))
@félázsiai nagymagyar:

Akkor neked is jó ez:

www.popularis.hu/radio/

Ha kiccsalád nincs itthon, akkor nekem is ez, vagy a Winamp megy, miattam se kéne tévé...
Ki van küldve a házimozira a hang, a műhelyemben meg egy 2+1-es hangszóró szetten dübörög.

Hiradio Bayern
'80-s Channel.
'90-s Channel.
Acoustic Guitar

Karácsonykor szokott menni a Christmas Channel, de arra rácsatlakozni szinte lehetetlen...
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nézd sajnos eljöhet az idő, hogy tök mindegy lesz kinek volt igaza és kinek nem. Nekem csak a sodródás a félelmetes.

youtu.be/nMhv4XBJ8fs

Ha téged az "boldogít", hogy beszopod most épp a ruszkik meg Putyin a főgonosz a világban, (persze csak az ebola és az ISIS mellett) lelked rajta, bár én nem néztelek ennyire eccerinek.:)
@jöttem: monták má neked, hogy ez férfi munka és neked nem osztottak lapot, fehérnép?:)))
@Imola Helyesi:
Így van, nem érted, eszed is csak annyi...
Adócsalásról szó se!
Nekem is van ismerősöm, aki szlovák rendszámú luxusautóval jár. Neki van kint cége is, 10 alkalmazottal ott.
Ugyan ez a bayer szarháziról nem állítható, ő szimpla adócsalás miatt autókázott csak szlovák rendszámmal, fizette oda adót.
Persze szerinted ez így normális és igazán hiteles. Szerintem is ilyen kretén vagy!
@jaegtoer: belegondoltam és nem áll a cerka:)))
@jaegtoer:
Hát nem is te, az biztos. Taga bárdolatlan sokszor, de szerintem nem olyan rossz.
@CsekklisztNo.10Reloaded: én meg arra emlékszam, hogy miné többet iszom.............................annál kevesebbet iszom:)
by boncgéza. mé a patentoknak kell midig meghalni? mé nem vitya vagy pali vagy luisz?
@taga20:
Sokan, soxor. Aztán a végén kiderült, nálam a jolly joker. :))))
Nem hiszem el, viszik ki a multik a nyereséget, a politikusok a zsozsót, meg mindenki, akinek sok a jövedelme, elviszi offshore-ba, Simon most fizetett be százmilliót a képviselői tiszteletdíjából, és Bayer szlovák rendszáma a téma.
@taga20:
Tiszteltetem a szomszédod, régi híve vagyok!
Szegény macsek meg a természetes szekciónak esett áldozatul... :(
Faternál a macskaevő farkaskutyot (a cserepeket a háztetőn néha vissza kellett pakolni és volt, hogy csak egy macsek farka volt reggel az udvaron) a házimacs "nevelte". Ez az orrán látszott meg! :D
Amikor a macs a kölykét berakta a farkaskutya mancsai közé, én rémültem meg.
Bár, ha láttál már rémült 50 kilós farkast, akkor...
A szemét se merte levenni a kölyökmacsról, az meg játszott vele, miközben akkora volt majdnem, mint a kuty mancsa.
Amikor az macs elvitte a kölköt, a kutya annyira megkönnyebbült, hogy ihajj! Addig könyörgő volt a tekintete...
@Gábris szomszéd:
Minden választás kérdése eccer :-), ezt pontosan tudjuk, mindketten, ezért is a civakodas köztünk.
Én a masik Főgonoszt érzem kozelebbnek magamhoz, ennyi.
Túl sok James Bond filmet néztem? Pedig a tavasz 17 pillanata is megfogott:-))
Figyu, orosz embereket imádom, ukránokhoz is nagyon jó emlékék fűznek. USA-t szerettem, NY megremitett, pedig dolgozhattam van ott. Barátaim többsége magyar zsidó. Lakásomat cigány csapat csonálta pöpecre. Echte magyar vagyok x felmenore.
Mi a faszt mondjak még? A békét és a nőket, a szeretet, a pénzt és a szép órákat szeretem:-)) hiszem, hogy tegyél jót, van karma és Minden Egy.
@Imola Helyesi: drága, mennyire vagyok rossz? egy trafik leeshet? ha aszt mondom, hogy szar ez az ország, ako nem tévedek, drága imola!
félelmetes, hogy mennyire sok barom imola rohangál köztünk!!!!
@Imola Helyesi:
Tényleg hagyjuk, húzzál mosogatni, meg kötögess öreganyám!
Én kérek elnézést, hogy ... szóba álltam veled.
Nem fog előfordulni mostanság.
@jöttem: túl okos vagy! nem szekírozlak erről az oldalról:)
@taga20:
:/) az megvan h eccer eljátszották, hogy egy törpét elvittek a Cirkuszhoz, mintha kisfiú lenne és megkértek egy arrajáró nőt, hogy segítsen pisilni a "kisfiúnak"?

Uristen! A férjemnek ekkora fütyülője lenne????- sikitott fel a hölgy..., :-)))))
@Imola Helyesi:
Gondolom, téged azért delegáltak, hogy ilyesmit tunkolj az ide tévedő olvasók agyába:
"Miért van a szakadék szélén? Van fizetés, nyugdíj? Van. Van infláció? Van. Csökkent az államadósság? Csökkent.Csökkent a munkanélküliség? Csökkent. STB."
Most tekintsünk el attól, hogy ezeket tételesen és többször már cáfoltuk - én pl. már nagyon unom, akit érdekel olvasgasson vissza, ha nem hiszi.
DE!
Az azért még a hülyének is feltűnhet, hogy az ÖSSZES elemző STABILAN bóvliban tart, tehát még reményt sem lát a javulásra.
És mivel ebben a maffiában csak a hülyéknek van "közbizalma" véletlenül igaz az a fideszes állítás, hogy a mutyik kivizsgálása rongálná a közbizalmat. Magyarán: még a hülyék is rájönnének arra, hogy mi folyik körülöttük! Kivéve persze az imolák.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
+ baccameg! :)
EZÉRT lenne fantasztikus ez a kurva ország, meg ha az olyan szarházi, megélhetési gyűlöletkeltők szét nem basznák!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: talán nem blog téma, de kubai utakat szervez, ha van kedved elmehetnénk egy jókis komenyista útra:)
mi má gyűjtjük a pénzt.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Még egyszer:
Úr isten! HA a férjemnek ekkora fütyülője lenne !! - kiáltott fel a nő
@kekex:
A STABIL a lényeg, neki ez űberel mindent!
Alapvetően nem érti mit jelent, szóval reménytelen a vén majom...
@CsekklisztNo.10Reloaded: és nekem piszkos a fantáziám:)))
Ezt meg olvasásra ajánlom: az ukrán kérdés sajátosan facebookos feldolgozása:
www.nyest.hu/hirek/ha-harc-hat-legyen-harc
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Én a masik Főgonoszt érzem kozelebbnek magamhoz, ennyi."

Ha megengeded én egyik főgonoszt sem akarom közelebbnek érezni magamhoz.:) Amúgy engem nem rémített meg NY sőt, nagyon tetszett a hangulata. Amúgy pontosan azért nem ülök fel az aktuális démonizálásnak, mert hasonlóan látok én is elég sok mindent.
@taga20:
Most kell állítólag megnézni, mert 1-2 éven belül beszakad és elszállnak az árak.
Volt valahol, hogy 2 srác kiköltözött 3 év EU meló után és nem bírták felélni a pénzüket 3 év alatt.
A rumot a környékükön állítólag egy lajtos ZIL viszi körbe hetente és kanniszterbe lehet kapni fillérekért... :D
@taga20:
Nem voltam érthető??? Ez nem fantázia volt, hanem kézzelfogható .... gyík :-))(
@taga20:
Öltözz be torpenek legközelebb bammeg! Sikered lesz:-))
@CsekklisztNo.10Reloaded: bakker, én eddig aszt hittem csaj vagy!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te, én aszt hittem, hogy az én oldalamon állsz, mégha fasz is vagyok:))
na megkapod a legkedvesebb nótám, te valami:)))
www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
@kekex:
Papcsák azt mondta, hogy legyen közokirat a vagyonbevallás, mert ha ott csalnak, az már büntetendő. Tavasszal pedig fel fognak minősíteni bennünket, majd akkor vitatkozhatunk erről megint.
@taga20:
ad 1 - ne rongáld a renomémat.
ad 2 - ne futamodj meg!

:)))
@jöttem:
Vágd már orrba! Qrva pimasz, nekem ciki, hogy ismerem... :D
Vagy küld ki mosogatni...
@Imola Helyesi: drága nő! szeretnélek szeretni, de nem hagyod, a buta agyad közénk áll:))
@taga20:
Mé'? Van neki olyan??? Neeeee... Te bókolsz...
@jöttem: egy. na jó, persze sokat segítesz:)
ketó. soha nem tettem ilyet, max. olyat mint kutuzov:)))
@jöttem:
Nekem speciel ez jut eszembe, + Imolka öreganyátoknak is, Piktornak, a bandájának is ezt küldöm, sok szeretettel:

www.youtube.com/watch?v=fYYJKU2QSS0
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, aszt vágom, hogy nálad az megy, hogy előrántod a kardod asztán lesz valahogy.
de egy értelmes csődör pávatáncol:)))
@taga20:
Cseszed, nekem nem kell azt a kis mondókát mellé tennem, hogy "ezt tudom nyúúúújtani..." :D
@Imola Helyesi: bruhaha! fel, ja. be vagy drotozva a tudjukkikhez?
@taga20:

"egy. na jó, persze sokat segítesz:)"

ez olyan, mintha azt mondanád - érdemei elismerése mellett.

most dicsértelek meg, hogy őszinte vagy.

ne cáfolj rá! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :)))
haver, te verhetetlen vagy hülyeségből:)))
@jöttem: a kettőről kussolsz!:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
maradj a shengeden!
várd meg a végkifejletet!

ha nehezen meg, végy magadhoz pótszert!
pl. ilyet

www.youtube.com/watch?v=-zAKk6yXsGw
@Imola Helyesi: nem akarok neked segíteni, de ezé nem kapsz bónuszt!:))))
@taga20:
mit beszéljek olyanról, ami evidens?
vitatkoztam? nem.
@jöttem: mé szeretem dugni az okos nőket?
me nem kell megbeszélni utána:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ha tudnád, én hányszor kerestem! :)))
@Imola Helyesi: drága szerelmem, nem ismersz? az ilyen szart, reggel kibaszom a malacoknak!
ne égessük egymást!
:)
@Gábris szomszéd: fejcsmá ki barátom, me hülye vagyok, mint az egyszerű jobbos.
@taga20: Hát pld. amikor csípőből leszarozzuk egymás dolgait, amikor pont az összefogásra lenne szükség. :)
@taga20:
jó szempontok.
nekem is volt ma választási lehetőségem.
kihasználjam egy férfi védtelenségét, vagy ne.
megmenekült.
most.
még.
:)))
@Imola Helyesi:
Fel fognak minősíteni... honnan tudod?
A fuccsrétingsznél van sameszod?
Hogyan lesz ez csinálva? Unortodoxul felminősítenek oda, ahol csak a Cousteau járt?
Járt magasságojkat (vonaszint) a nem jártért sosem hagyj el.

Teljesen cukker, hogy a minősítést az MNB és az NGM hogyan kommentálja. Nagy szar az egész, de legalább stabilan! Kusza Szem meg sóhajt egy nagyot, és megint belenyúl a puttonyba, mert ugye a horvát határig érő autópálya is délibáb lett a mecseki pusztába(..), mert a rohadékok azt mondták, tolvajoknak lófasz a seggükbe.

És még a Túró Rudi se kompenzálja ezt, pedig az olyan ápdét, a belseje teljes kiőrülésű semmilyenekkel van tele és sok kereszttel, meg balf... dauffal, de nem bezárásilag vasárnap.
Szép kis ügy...
@Imola Helyesi: ez kurva jó volt szriszripió:))
@Knósszosz: asztán elmész a cébéjába és bevásárolsz:))
@Gábris szomszéd: neked is!
amit feldobtál az egy szar, ezeréveszar!
jövő ilyenkor ne tedd!
@Imola Helyesi: milyen választ vársz? költői! egyébként jó:)
@Imola Helyesi: a végén mindig visszakapaszkocc te dög:)))
szeretlek:))
u.i.: csak blöff!
@taga20:
Ha politikáról csevegnek az emberek, akkor veszekedés lesz belőle legtöbbször. De ez nem komoly harag.
@Imola Helyesi: ami szar az szar!
muszáj feküdnöm, me holnap kelek öthúszkor:)
tudom, te életedben nem keltél ilyenkor:)))
@taga20:
'pádfaszát!:))
Én nem akartam itt nagyképűsködni bojkottal, meg izé... egyszerűen nem teszem be a lábam oda. Sok oka van, de az egyik a legnyomósabb, hogy milyen feltételekkel akarták alkalmazni az egyik ismerősömet.

A szar az akkor is büdös, ha népi-nemzeti és át van kötve pántlikával. Sőt, az még büdösebb a simánál.

Porszívóztál már?...)))
@Imola Helyesi: ha mostmá a csajom vagy, ako kussolni kell neked, me a népnemzetifityeszespornó eszt dobta ki!
na megyek, me én nem ebola vagyok a valóvilágban:)))
www.youtube.com/watch?v=1Gl_I16Ekow&index=9&list=PLGPzMGfLlmiKsI-nw1jdAO0t2IS3aH0B3
@taga20:
Jó éjt, dehogynem, sokszor keltem fel korán. Aludj jól, bár már nem sokat fogsz.
@Knósszosz: ha valakit, ako az te vagy:) még a végén buzinak néznek, ja és nem zavar:) az ikszedik számom, csak neked!
www.youtube.com/watch?v=D4o46HKMdL0&list=RDD4o46HKMdL0
@Imola Helyesi: A rockosabb verzióját ismered? ;)

Pohl Misi - Nélküled

youtu.be/I3ES5JgMKsY
@Imola Helyesi: "Aludj jól, bár már nem sokat fogsz."
mindig egy kedves ember, nő voltál:(
@taga20: Pedig legalább vasárnap tényleg pihenhetnél tovább.
@taga20:
:)) B. Bírónak add át üdvözletem, hatalmas csóka. Szeretem hallgatni. Ma is...

Sajnálom a macst... az enyém itt illegeti magát, a kuty meg horkol, lassan fel kell ráznom. Lajka a szentem, de ennek ellenére rohadtul szeret a meleg szobában nyújtózkodni. Nem egy seggfej?? Háá... imádom - mindegy.

Jó éjt és holnap ne dógozzá, köll egy kis kikapcs is vazze!
@Gábris szomszéd: te egyébként értelmesnek tartod magad? mi a fasz bajod van a vasárnappal?
@Gábris szomszéd:
Ezt nem ismertem, de az eredeti jobban tetszik nekem.
@Knósszosz: apám, nem akarok nyalni, de jó veled!
átadom, remélem egyszer, együtt, hárman cuba:))
én, te, meg ez a faszfej boli:))))
@taga20:
te aztán tudsz kötődni! :)))
@jöttem: jönnél? csak béna csajokat nem viszünk a tutiba:)))
@jöttem: ja , mer belém ragadt. kibe? egyébiránt nem szégyellem, de kihez?
@taga20:
" apám, nem akarok nyalni, de jó veled!
átadom, remélem egyszer, együtt, hárman cuba:))
én, te, meg ez a faszfej boli:))))"

ez tetszett meg nagyon.
ezt neveztem kötődésnek.

há, persze, hogy mennék. de csak, ha a nagy arcod elvisel. :)))
nem fárasztalak tovább.
holnap kelned kell. :)
@jöttem: boli vagy?
na megyek aludni, me csörög a vekker.
holnap délután visszatérek:)))
@Imola Helyesi: Érdekesség de a rockosabb volt az eredeti. :)
Arckönyvről.

Rónai Egon

Na most nagyon hosszú és demagóg leszek. Vagy nem, majd eldöntitek.
Lesz egy előadás az új Tüskecsarnokban év végére időzítve, szünidő, családi program, tucatnyi előadás délután-este. Mondanak róla mindent, pop musical, szuperprodukció, mesejáték...
A legolcsóbb jegy 4450 Ft, nem kevés, de láttunk már ilyet.
A legdrágább 49.800!!! Egy négytagú családnak 199.200 Ft.
Mások ennyiért próbálnak nyaralni (1. demagógia).
Rongyos 20 ezerért egy család a kakasülőn kuporogva néz a színpad felé, ha szerencséje van, majdnem mindent lát és hall is majd. Biztosan látja majd azokat a családokat, akik 200 ezerért, tízszer annyiért "a főhősök segítőjeként hatással lesznek a darab cselekményére" (idézet a reklámszövegből) és a "különleges Mese ajándékcsomag birtokosai lesznek. A Mese csomag Varázslatos élményeket biztosít a helyszínen, és mivel hazavihető, lehetővé teszi, hogy a Csoda ne csak egyszeri élmény maradjon a gazdájának."
Szemben azzal a kakasülőn kuporgó gyerekkel, akinek a szülei jót akartak és csak a keserű érzést adhatták: nekik miért lehet és nekem miért nem? (2. demagógia)
Aljas, érzéketlen, gazdag és szegényebb között látható különbséget tevő, szenvtelen és erkölcstelen dologra készülnek az alkotók. Rendes ember ilyet nem csinál, ilyenben nem vesz részt.
Mondanám, ha nem lenne tele a produkció általam szeretett, kedvelt, becsült, tisztelt emberekkel. Alföldi, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Bereczky, Hajdu Steve, Nagy Feró és így tovább. De így is mondom, hátha meghallják, meghalljátok! Ha nem tudtátok, mit vállaltok, az nem mentség: a szülők már beletörődtek, őket egy újabb megalázás legfeljebb csak Tőletek, szereplőktől éri pofonként. Beletörődtek, ezt bizonyítja, ha jegyet vesznek a felső, eldugott sarokba, és ott kuksolnak a gyerekeikkel, miközben az uraságok és csemetéik éppen "hatással lesznek". (3. demagógia)
De a gyerekek! Ideje lenne már most megtanulniuk, éppen tőletek, az őket tanítva szórakoztató, a művészettel egy a valóságtól elrugaszkodó világot mutató ideáloktól - a valóságot!? Hogy felnőttet, gyereket egyaránt azzal mérünk, hová tud jegyet venni?
Hogy mindenki annyit ér, amije van? (4. demagógia. Ja nem, ez nem tőlem van, ez Lázár János)

Karácsony másnapján rögtön megmutatják kitűnő művészeink, ki lehet hatással a világra. Akinek erre van fejenként 49.800 forintja.
Jó szórakozást!

www.facebook.com/ronai.egon/posts/10205624029545624
Jó reggelt.

www.youtube.com/watch?v=EJ6O9eDXOSk

www.youtube.com/watch?v=bN43r_2fUHo

Már voltak, nem a legjobb felvételek, de az egyiken legalább ott voltam:)
@Gábris szomszéd:

Jó reggelt!

Én is demagóg leszek - ingyenesnek kellene lennie az előadásnak.
@Gábris szomszéd:

Nem értem Rónait... Úgy morfondírozik a 4 tagú család 200 ezres 'tüskézésén', mintha nem tudná, hogy azokat a jegyeket többségében ki sem fizetik, hanem a politikusok kapják 2-4-6 darabot és grátisz (mert megérdemlik:-), de volt rá példa, hogy még kértek... és! mindegymelyik!
@Orica Középföldi:

Igen. Meglepő, hogy néhány nóta -mindegy kitől- még mindig időszerű. (akár Koncz, Bródy is lehetett volna...) ismétlődik a múlt, megcsavarodott az idő...
@jaegtoer:

Hááát....., ha Ady, nota bene Hugo is időszerű, akkor érdemes elgondolkodni, hogy ismétlődésről vagy időtlenségről van-e szó.
@taga20:
Nem vagyok alakváltó. :))
@taga20: akadjon a torkán egy nagy csontdarab, és keselyűk szálljanak csontjai felett!
"Nem mindennapi demonstrációt tartanak ma a fővárosban a Deák térről indulva. A szervezők a nők elleni erőszakról készült rendőrségi oktatóvideó miatt hívnak utcára mindenkit.

"A civil csoport tagjai felháborodtak ezen a videón - amely szerint a nők is hibásak a szexuális erőszak miatt. Arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ne az áldozat legyen a bűnös, ha megerőszakolnak valakit. Négykor indulnak a Kossuth térre, majd onnan vissza a Belügyminisztériumhoz. Nem lesz színpad, nem lesz szervezett beszéd, de lesz hangosbeszélő, amibe vonulás közben vagy a végén mindenki elmondhatja a véleményét" – mondta Kiss Nóra, az egyik szervező."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=181816
@Orica Középföldi:

Ciklikus. Mint a gazdaság, a divat...
de azután erősen gondolkoztam rajta javítsam-e)]]}
Csak a technológia javul, azaz egyre modernebb technológia közepette éljük át ugyanazt, azzal a megszorítással, hogy az IQ/EQ állandó, csak a népesség növekszik.

Az a gondolat motoszkál bennem, ha valamivel lassúbb ütemű lenne a technológiák váltása, és nem kellene mindent 'elfogyasztani' záros határidőn belül, hogy újabb -egyébként nélkülözhető- kacatot tudjanak ránk tukmálni, kényszeríteni, akkor a 'haszon' jobban terítődhetne a társadalmi piramis alján is.
Szóval túl gyors a a fejlődés ritmusa, és összességében az emberiség egésze sem elmével, sem lélekkel, sem az egyéni gazdálkodásával (jövedelemtermelésével és családon/nemzetségen belüli elosztással) nem tudja követni.
Mondjuk a nemzetségi kategória a társadalom atomizálódásával jóformán felszámolódott.
Örömmel szoktam hallani, amikor mondják csak első unokatestvérig meghívva a rokonságot 100 fős lenne a lagzi, de az meg hogy néz ki, hogy a Józsiékat, meg a Julikáékat nem hívjuk meg, így aztán 230-an fognak jönni.
A privát centralizáció már nem működik.
Szimpatikus kezdeményezés.

"Vágó Gábor

FELHÍVÁS! Az utóbbi hetekben több csoport is aktivizálódik, egyre többen szerveznek tüntetéseket, ez nagyon jót tesz az állampolgári tudatosságnak. Ám, hogy erőinket ne forgácsoljuk el, de sokszínűségünk megmaradjon, szükség van egy mozgalmi minimum kidolgozására. Akikkel én kapcsolatban állok, azok is így vélekednek. Ezért arra kérek minden aktív tudatos állampolgárt, aki szeretne a jövőben demonstrációt szervezni, hogy üljünk le közösen és teremtsük meg az együttműködéseink keretrendszerét. Egy beszélgetés sorozatra invitálok minden (leendő) szervezőt.
Témák: 1) alapelvek, együttműködés módjai
2) viszony a pártokhoz, politikához
3) új közösségek támogatása
4) közös fellépés lehetőségei és módjai

Változzunk együtt, hogy változtatni tudjunk!"

www.facebook.com/vagogabor/photos/a.467005250264.375283.453253875264/10154856731215265/?type=1&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201411
@Gábris szomszéd:

a Rocky Mountain -re gondoltál a mammuth fenyőkkel?

a rock az mi? csak egy szikla letörve és leesve

brühüyyy
@jaegtoer:

Elég érthetetlen lett az eleje, mert felszívódott? kitörlődött? istenujja? a 'lényeg"

tehát eredetileg ezt akartam körmölni az elején:

"__Ciklikus. Mint a gazdaság, a divat... {[[(Eredetileg fazdaságot írtam,
de azután erősen gondolkoztam rajta javítsam-e)]]}__'
@jöttem:

előbb szerveznek azután adnak tartalmat a szervezettségüknek??? avagy: hogyan üljünk fordítva a bilire?

brühüyyy
@Rodeo36:

A 'rock' az a műfaj, amihez nekifutásból sem lehetnél hülyébb és bunkóbb mint amilyen vagy.
@Rodeo36:

Mit érdekel az, hogy mi hogy ülünk a bilire, amikor már régen beszartál? Téged ki fizet?
@jaegtoer: orbán elvtárs megoldotta eme dilemmát már nagyrészt a Kheopsz-ba tolatnak...annak alapozásakor

lesz mindenre idő ha még lesz aki aki lesz és nem nyihaha

brühüyyy

a gyorsanaszád meg a 424 a Mariana árokban a csobogó kislány
@Penivaldes:
" minek?"
Mert nők vagyunk. Mert szükségünk van a férfiakra.
Mondom én ezt egyedülállóként, az összes 46 évem tapasztalatával. :)

"mindig az áldozat a bűnös"
Biztos vagy ebben, vagy csak borús a hangulatod?
@jaegtoer:
nagyon jól informáltnak akarc láccanyi? nem tudhatod ha megveszel akkorse

te mondád, hogy a bilire fordítva üldögéltek ...kívűl szaros....szerinted

és most a bölcsek kavicsait osztogatod de nem patgtognak a balcsin mert kiláccik a feneke amire nem tucc bugyit húzni

brühüyyy

99+1 kutyánszkája pedigrűlbus kakadú
@Rodeo36:
Ez is azt mutatja, hogy spontán szerveződés volt. Nem előre kitervelt.
@jaegtoer:
a rock az egy műfaj? miben? mamegrokknámhanemesettvónale...hogyan lehet valamit megrockni?

brühüyyy

ricsaj reszelőre és kavicsokra 200 literes rézüstben jól megrázva 380 volt azután 440 lesz 72 herzszalámin
@jöttem:

füstbement terv Petőffy Sanya:

kiszobába toppanék repűlt felém anyám, s én félreálltam szótlanúl, s ő átrepűlt a szobán

magyar politikai hasmenés

brühüyyy

és hogyan elemzitek orbánt? most éppen micsoda?
@jöttem: nem érdekli azokat más csak a micsodájuk, akörül forog minden gondolatuk, de egyik sem akar többet, egyik sem kíváncsi a másikra, csak teszi az ajánlatait.
@jöttem: miért volt már ebben a világban olyan, hogy nem az áldozatot hibáztatták?
@parti_giano:

Anti Matt ERERERERER, a Lujza unokaöccséje

ki kardot ránt dobd vissza a kenyérrel együtt a szakadékba

Hic Rhodos hic salta

brühüyyy
@Rodeo36:
Egyértelmű, hogy nem vitázni, hanem fikázni akarsz. Arra nincs igényem.
Na, pá! :)
@Penivaldes:
valaki mindíg beveszi....és egyre többen lesznek a példa ragadós (pláne ha nem mossák meg)

brühüyyy
@Penivaldes:
Az csak egy réteg. Ugyanez megtalálható a női szekcióban is.
@jöttem:

neked vannak ígényeid? ne nekem mondd engem assem érdekel

de olyan üde ez az egész

100 kutya egysorban, mennek a templonyba

elől megy a kóbor utána a bóbur lés máris kárikittyom elfogyott a féljöttment

brühüyyy
@Orica Középföldi: @jaegtoer: ismétlődés, ciklusosság, ady... és remrandt? ha már egy része itt leledzik a szépművészetiben.

www.youtube.com/watch?v=uswltlxoRJU
@jöttem: Én csak azzal a réteggel találkozom, ők meg nem kellenek, akkor inkább maradok magamnak
most örsgyűlés van? hallgat a felszín és nincs alatta semmi

brühüyyy

1/100 vég? vagy 2/38?
@parti_giano:

Láttam már, igazán eredeti ötlet:))
@Penivaldes:
megértelek. de azért tartsd nyitva a szemed! :)
@Rodeo36:

Helyedben egy percig nem foglalkoznék 'velünk', az országgal, hiszen annyira gyűlölöd ezt az térképpaca foltot, -aminek folytonosan hangot is adsz, jobban mondva nyomát hagyod a barna különböző árnyalataiban- hogy érthetetlen, miért foglalkozol ezzel, hacsaknem azért, hogy gyűlöleted feszt hangoztathasd két Mozart és Bach vagy Wágner linkelgetés között, meg zenekritikákat másolgatsz, bizonygatva, milyen 'lyófely' érzékeny lé(le)k vagy, pedig nem, csak egy sima ácskapocs beleverve egy barokk asztalkába.
Ma ne erőlködj. Vasárnap van. Pihenőnap.
Béke veled, Isten nyugosztaljon.
@Orica Középföldi: @parti_giano:

"_Hogy alakul a nyavalyád?_"

Pont egy nyavalyástól kérded?:D
@jaegtoer: @parti_giano:

Csak kíváncsi voltam, hogy az ápolgatással maradásra bírja-e, és görényei kellően együttérzők-e:))
@Penivaldes:
Ha nem, hát nem.
Te életed, te érzésed.
@parti_giano:

Grandiózus.
Ha az összes mögöttes (adminisztráció, ügyvitel stb...)történésre gondolok, akkor nem találok szavakat. (újabban a döntésmechanizmusok racionalizálásának lehetséges megoldásai és buktatói lettek a fejlövésem (a hajók mellett).

Mire *"legközelebb"* lesz, már észlelhetővé válik:)

Gyógyulj meg bakker, és zavard el p-ba a gyuszit!
@Rodeo36:

"_most örsgyűlés van? hallgat a felszín és nincs alatta semmi

brühüyyy

1/100 vég? vagy 2/38? _"

Társaságra vágysz, Rodi? Gyere öntsd ki a szíved, rá se ránts. Mondd! Tudod, mennyire kedvellek!
@jaegtoer: nyavalyás én? miközben ilyeneket dödörögsz? téged meg a szakma vírusa... nem olvasni kell az iratokat, hanem dokumentálni, különben fertőznek. eh?
@jaegtoer:
ellopták a nagy 200 literes alamunium köcsögödet?

abba borítanék...de így?

na megyek vár a tér és vár a zidő
hottentäterattentäterlattengitter

brühüyyy

itt vagytok ti egymásnak csak még nem rokkosodtatok be eléggé...
@jöttem: így van, nincs szükségem több fájdalomra
@Rodeo36: öreg, benned is ott van a rock. hangulatodból ítélve úgy vese tájékon.
@Rodeo36:

"_@Penivaldes:
valaki mindíg beveszi....és egyre többen lesznek a példa ragadós (pláne ha nem mossák meg)

brühüyyy _"

Gusztustalan, alpári, közönséges bunkó vagy. Anyád ha olvas(hat)ta volna, olyan pofont kevert volna le neked, hogy 10 évig hasonlítgathatnád a csavarodástól képződött gyűrődéseid adatait a withworth táblázatban szereplőkkel, ha már az MSZ neked olyan snassz, csak azért mert magyar közben mégis csak mindig ideszarsz, gondolom a szomszédaid előtt meg csúszol mászol, mint a földigiliszta, mert már móresre tanítottak. Ősbunkó. Kitörölheted a Wágner kottákkal a valagad, csak vigyázz bele ne akadjon a szinkópa (syncope) meg a szünetjel (G.P.; L.P.) beleakadjon.
Úgyhogy nyugi, mert felsérted magadat.
@Rodeo36:

09:40:13

"99+1 kutyánszkája pedigrűlbus kakadú"

09:55:24

"100 kutya egysorban, mennek a templonyba
elől megy a kóbor utána a bóbur lés máris kárikittyom elfogyott a féljöttment"

A Kutyatanács megtiltotta, hogy ezekre reagáljak. Ezek olyan szövegek, amelyek mélyen alatta vannak a kutyák méltóságának, ezért nem méltóak válaszra.

Ez vau.
Vau2.
@parti_giano:
"_nem olvasni kell az iratokat, hanem dokumentálni, különben fertőznek_"

Az csak a kezdők csinálják...:DDD
@Rodeo36:

"ellopták a nagy 200 literes alamunium köcsögödet?"

1) Sosem volt, hacsak te nem érezted magadat -kielégítetlenül- annak.

"abba borítanék...de így?"

2) Mit? te, boldogtalan, neked mindig akörül forog az agyad? Zavaraid vannak? Szilvalekvár, vagy étcsoki... attól függ...

"_na megyek vár a tér és vár a zidő
hottentäterattentäterlattengitter_"

3) Az a te bajod, hogy nem vár téged semmi és senki, nem is ámítod magadat, csak az ittenieket...

Isten áldjon! (ja, hogy azt mondod az nincs. Akkor szarban vagy haver, nincs kiút.)
@parti_giano:
.
''''nem olvasni kell az iratokat, hanem dokumentálni''''
?
Kifejtenéd?
Itt valami ellentmondást érzékelek.
FAB!
Lehetne rodeo papának valami RODEO-NYAVAJGÓT nyitni?
Bevonul oda, oszt ott napi 26 virnyogásban kiönti pici lelkét, magának...

Na... ez megvan amúgy embörök?
Merkel mama IDE JÖN és megkérdezi ostoba kis Piktorkát, hogy sejti-e a látogatása célját?

"Angela Merkel német kancellár budapesti látogatást tervez 2015 februárjára - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

Az MTI tudósítása szerint a konzervatív lap szerzője, Robin Alexander „Látogatás egy kívülállónál” címmel írta a cikkét – miközben a honlapon az írás Merkel meglátogatja „Putyin kisöccsét” címmel szerepel."
www.origo.hu/itthon/20141130-budapestre-jon-angela-merkel.html

Nem meghívásnak tesz eleget, hanem "budapesti látogatást tervez".
Nem csak lebaszás lesz ez, hanem durva picsánrúgás!
Viszont tök korrekt Merkel mama, adott időt a hülyegyereknek, hogy beálljon a szélirányba.
@dr. jenőke (jenőke): előbb az ellentmondást doktorúr, hogy érdemi lehessen a reagálás.
Ekkora háborút! A déli félteke legyeinek zümmögését is hallani....
A német cikk:
www.welt.de/politik/deutschland/article134855272/Merkel-plant-Besuch-bei-Putins-kleinem-Bruder.html

Kommentár hozzá:
"Patienten sind heilbar.
Der ungarische Psychopath gefährdet Europas Zukunft"

"A betegek gyógyíthatóak.
A magyar phszihopata Európa jövőjét veszélyezteti"

Persze egyből rábukott valami megélhetési pártkurva a külügyből.
EZúton is csókoltatom, a falábú amatőr teremfocistákat és Havasi SStefány-át.
Bekaphassák...
@parti_giano:
.
''''nem olvasni kell az iratokat, hanem dokumentálni''''
?
Legyen.
Amennyiben már nem az a cél, hogy valamit (például eseményeket, elképzeléseket...) dokumentáljunk, mert ezen már túl vagyunk, hogyan dokumentálod (rendszerezed), ha már el sem olvasod?
De: mit kezdesz egy feladatmeghatározó jegyzőkönyvvel, emlékeztetővel, ha azt sem olvasod el.

Az okozott gondot, hogy a dokumentum meghatározása eléggé egyértelmű, bármi is legyen a tartalma, ugyanakkor a dokumentálás több jelentéssel rendelkezik.
Szöveged értelmezése nem sikerült, mert a tautológia is benne van, ha erőltetem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Nem volt régen, hogy a faláb, a félszem és a vaskampóval javított kéz kalózokat feltételezett ezzel a felszereléssel.
"Meglepő, hogy néhány nóta -mindegy kitől- még mindig időszerű. (akár Koncz, Bródy is lehetett volna...) ismétlődik a múlt, megcsavarodott az idő..."

Szerintem ezek a zenészek érzik, hogy mi magyarok egy Möbius szallagban élünk.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Reméljük, tarajos peti és a Dunakeszi Trükkös Fiúk méltóképpen fogadják.
nagyon szép és kellemes karácsonyt és a hozzátartozó akármiket

kanadaihirlap.com/2014/11/30/tegnap-elsirtam-magam/

brühüyyy
@Rodeo36:

Ez minden idők egyik legundorítóbb kormánya, pedig erős a mezőny. Én aztán nem vagyok komcsi, de ilyen szarjankókat mint Szíjjártó vagy Rogán, Kádár saját kezűleg puffantott volna le.
@látjátok feleim szümtükkel:

Zoltán kicsit elkésett az építő jellegű kritikával. Megjegyzem, a maffiában az olyan alakokat, akik annyira képtelenek magukon uralkodni, mint Szíjjártó, egyszerűen elássák.
"Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter szeptemberben beszélt arról, hogy a német kancellár fél éven belül Budapestre látogat. „A közvetlen egyeztetés fő témái a közigazgatás, a magyarországi államreform, az energetika, az ukrán válság és a hírszerzés lesznek a következő időszakban. A Kancellári Hivatal és a Miniszterelnökség egy konzultációs rendszert is kialakít a vitás kérdések és a magyar kormány olyan intézkedéseinek megtárgyalására, amelyek különösen érdeklik a német közvéleményt vagy a német kormányt" − mondta akkor Lázár."

lefordítom: a közigazgatásban eluralkodó őskáoszról, az államreformnak nevezett szabadrablásról, a Déli Áramlatról és PaksII-ről, a vélhető mutyizással Kárpátaljáról az oroszokkal, továbbá a bűnözőknek és ügynököknek osztogatott EU-s állampolgárságokról lesz szó.
@CsekklisztNo.10Reloaded: "hiszem,hogy Tegyél
jót"
"Ami akartok azért,hogy az emberek tiveletek
cselekedjenek,mindazt ti is úgy cselekedjétek
azokkal."
A Pionírok Yukon Rendjének mottója.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ja, a sok bálna élettani doktorátussal sokra mennek...az országnak teljesen mindegy, hogy a maffia mely tagja jártattya többet a pofáját, egyébként szeretném megjegyezni, hogy a valódi maffia az egy jól működő gazdasági egység (KONZORCIUM) ahol emberek felelnek a tetteikért és ha a CAPO-val valaki megállapodik azt a megállapodást a végrehajtás végéig betartják és be is tartattyák, és közös eredményeket produkálnak szigorú rendben

ez nem mondható el arról a gittegyletről amit 32/3-nak szokás csúfolni

azt kellene az első fára fellógatni aki a 2/3-dot javasolta mint metódust az államigazgatás alapjaira és utána az összes többit kérdezés nélkűl (mint azrt a normális maffia csinálja) "elhárítani" nyom nélkűl...

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): ne erőltesd, nincs benne. egy irat iktatásához elég tudnod a fejlécet: dokumentum típusa, kibocsátója, témája (ezt is jelölik általában, dátum). a könyvtáros minden könyvet olvas? de jó lenne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Fenti cikk olvasása után és közeledvén a szeretet ünnepéhez, testet-lelket átjáró melegséget kívánok a politikai "elit" szereplőinek, elvégre a karácsony az karácsony nekik is. Egy szép, tágas martinkemencében...
@Knósszosz:

Minden kedves politikus találjon a fa alatt egy szép Alien-tojást.

Boldog, Áldott Ünnepeket. :)
@Knósszosz:

Kivéve Szíjjártót, aki a medencéjében találjon egy szép Liopleurodont.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha mán a fa alatt állnak a
tojás nem is olyan fontos!:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szóval lesz mit magyarázni. Merkelnek. :)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha mán a fa alatt állnak a
tojás nem is olyan fontos!:D
drága blogtársak! nem értitek @Rodeo36: kifakadásait. mert akkor magatokat is vádolni kellene...
ugyanis a zemútt 25 évért és persze az előzményeiért mindannyian felelősök vagyunk!
az éhező, nyomorgó, kilátástalanságban élő gyerekekért és a hasonló sorsú felnőttekért is!
az "ellenzéket" éltetők is a jelenlegi egészségtelen berendezkedést támogatják.
lehet szidni az orbáni rezsimet, de mint látjuk a "legsikeresebb" szerveződés a magyar politikában.
ezen is illene elgondolkodni! ha azok a legsikeresebbek, akkor a többi vajon mennyit ér?
@Knósszosz: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: balog majd ad egy fogadást 100 rászoruló gyereknek a costesben, ezzel rendezettnek tekintik a kérdést.
@ornagy50:

Mondom: KÖTÉL.

"- Na, isten áldja, édesapám...
- JESSZUSOM, DŐL FELÉM A FA???!
- Nem... hazamegyek..."
@parti_giano:
Ennél undorítóbbat nem tudtak volna kitalálni, az biztos. Aztán a Balog másnap is bírt emberekkel találkozni és a szemükbe nézni. Na, ehhez kell aztán az edzett gyomor... nekünk.
@Knósszosz:

Először éhezésbe taszítanak vagy 1,5 millió embert, aztán siránkoznak, hogy a gyerekek "nem a megfelelő családba születnek".
még egy megjegyzés az oly sokat várt "Merkel látogatás" alkalmából nem fog történni semmi, az ürge beteg, a mentőknek kellene elcipelniük és nem holmi normálisan meggyőzzük...az ilyen mértékben szikópata ott a megbeszélésen meg fog ígérni mindent és még többet is de 5 perc után már újra lesznek ötletei...

Merkel abban téved, hogy az ilyet meg lehet győzni bármiről bármivel

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugyan... tudhatnád, hogy a lassan kapitális mértéket öltő szegénység az a Gyurcsány éra hozadéka és még gágog is.
@Rodeo36:
Tévedsz!
Nem kell hozzá öt perc sem.
Azért ha Merkel asszony kezet fog vele, nem árt ha utána megszámolja az ujjait, megvannak-e mind...
@nincs_itt:
én nem így érzem. nekem, mint mezei állampolgárnak, annyi befolyásom van a dolgok menetére, hogy négyévente elmegyek szavazni.
ha mindemellett érdeklődöm a közügyek iránt, akkor hallatom a hangom az adott fórumokon.
nem a mi sarunk az, hogy egy arrogáns, hataloméhes banda több mint tíz éve gátlástalan eszközöket használ a politikában.
még annyit hozzáfűznék, hogy ha rodeo kifakadásai hasonló módon arrogánsak.
ez elveszi az élét a hsz-ei igazságtartalmának.
@jöttem: ez is egy mentség... sajnálom, de nem tartom többnek! én nem veszek részt ebben a színjátékban, elhagytam az országot, ha rajtam múlik nem is lépek többet a földjére.
de a 4 évente elmegyek szavazni, az is a cinkosságra bizonyíték, mivel ezzel hamis igazolást adsz önmagadnak. Mivel tisztában vagy azzal, hogy a másik oldal sem jobb, de nem azok nyertek, tehát ez nem derül ki...
de kiderült, a mai viszonyok, az élhetetlen ország(számomra az), a nyomorgók és becsapottak tömegei a bizonyíték!!!
@nincs_itt: akkor a logikádat követve a normálisan gondolkodó magyar honpolgár
1. dobbant;
2. marad, de nem szavaz. jelenleg a szavazattal rendelkező állampolgárok 47%-a teszi ezt.

teszem hozzá én:
3. marad és elégedetlen, ezért tüntet, gondolkodik, mit tehet még.

azzal a véleményeddel ezen a blogon sokan egyetértenek, hogy a jelenlegi ellenzék egyelőre nem megoldás.
@jöttem:
de bizony a te sarad és mindenki másé aki olyan pudvás mint te magad

hogy én arrogáns? igen! de nem eléggé!!!

hogy neked mi tetszik és mi nem az sem nem oszt sem nem szoroz most mondtad hogy te nem vettél részt semmiben csak a levegőt rontod

brühüyyy
@parti_giano:
meg azzal is, hogy mialatt itt rontjátok a levegőt a blogon ahelyett tehetnétek valamit az eszedbe sem jut

de megsértőcc mert te olyan ....vagy

hát akkor azt kapod amit megérdemelsz

nézd meg az igazi vagy a nálatokénál sokkal jobb demokráciákat ott mernek kimenni az uccára és nincsenek beszarva behugyozva hanem odabsznak

brühüyyy
@parti_giano:
''''a könyvtáros minden könyvet olvas?''''
Természetesen nem.
Iktatja.
A könyvtáros nem olvas, hanem iktat: elvitték, visszahozták.

Viszont ebben már több igazság van.
Ebben a körben egy bibliai idézetre utaló, ámde arab mondásra hívnám fel figyelmed: a világ tele van jobbnál jobb nőkel, ám mindegyiket "megösmerni" nem lehet, de törekedni kell rá.
Valószínűleg így tesz a könyvtáros is, amikor nem könyvtáról.
@nincs_itt: te egy nagyon tökös gyerek vagy! ehúzod a szennyest, asztán a kandalló mellöl osztod a jónépet.
mindig az ilyenek voltak a példaképeim:)
broáf!
@Rodeo36: nem sértődöm, mert attól, hogy itt rontom a levegőt még teszek is, rockpapa.
@jöttem:
.
''''gátlástalan eszközöket használ a politikában''''

Elnézés, hogy beleokoskodok:
A cél meghatározza az eszközt, nem szentesíti.
Az aljas célokhoz gátlástalan eszközök társulnak.
@dr. jenőke (jenőke): egyetértünk. szép ívet húztál: könyvek és nők. tetszik.
@taga20: ez mutatja, hogy érdekli őket, mi történik itt. a megmondó máz csak álarc.
@parti_giano:
jaaaaaaaaaa, az eredményeken kristály tisztán láccik, csak meg ne szakadj a sok változtatásban

brühüyyy

rockpapa a kurva nénikéd, csak, hogy tudd
@Rodeo36: nekem nyugodt a lelkiismeretem. jó, akkor legyél rockmama.
@parti_giano: gondolom ő lehet a tinatörner pasija:)
@taga20:
a CNC sem olgya meg a zorbántalanítást, pláne ha te is itt rontod a levegőt és édelegsz, pedig van kutyád is meg macskád is??? biztos?

brühüyyy
@parti_giano:
rockmama papa meg akármi az a kurva nénikéd...látod milyen cizellált érvrencered van?

kutyaugatáas nem hallik az égig

brühüyyy

mindannyian be akartok mutatkozni? már párotoknak sikerált...
@Rodeo36: ha rodeósra venném a figurát, ako aszt írnám, hogy anyádpicsáját te bolhás fasz, de nem vagyok ilyen nyers, mint te:))
egyébként, ha nem hiszed járjá utána!
jaffershitnyik trollz are welcome

IMOLA SEGITS!

(mar megint egymast basztatjatok)
@taga20: egészségedre! nekem sehol és soha nem volt "szennyesem"... elhúztam, nem titkolom, az okot sem. véleményem pedig lehet és van is, mert nem gyerekként távoztam, mi több láttam is a ezt-azt a gengszter-váltást követően. én nem tetszelgem abban a szerepben, hogy az "ellenzéki, hú de nagyon megmondó". közben pedig "lavírozgatok" a langyos lábvízben. szerintem ez a "broáf"!
@parti_giano: ez nem az én logikám! ezek a tények a mai Mo.-on! az értelmesebbje, életrevalóbbja dobbant/-tott a többi meg melléduma...
@Kdo Je Ugasnil Luč: azé egy évvel ezelőtt nem gondoltad volna, hogy egy ilyen gyagyástól fogsz segítséget kérni:)
azé nem kell annyira szívre venni ezeket a basztatásokat. tudom a géppisztolyos vaddisznó vadászatok lájtosabbak voltak:)))
www.youtube.com/watch?v=h23EaKQPpEU
@taga20:

", má várom a havat.:)))"

Így nézel ki amikor hótündér vagy??? Hűha:))))))
Nagy hiba volt mellékelni a képet, most már nem tudom elkülöníteni tőled:)

A hülyéket ne ásd ki. Hagyd a belügyérre.
@nincs_itt: "ez nem az én logikám! ezek a tények a mai Mo.-on! az értelmesebbje, életrevalóbbja dobbant/-tott a többi meg melléduma..."
ezé a mondatodért, legszívesebben beleverném a fejedet a céencé marónk satujába!
te vadbarom! sok értelmes, életrevaló itt maradt, azé hogy az ilyen ..., beszólhassanak nekünk. és akkor még nem is hoztam fel a kurva orosz seggnyalásodat!
eszednél vagy? nyujjá má a bugyidba, mielőtt ilyeneket vágsz a fejünkhöz!
@taga20: valoban nem gondoltam volna… de azt is latom, hogy mindket "oldalon" hajlamosak vagytok tultolni a bicziglit. bar az is igaz, Nalad sohse lehet tunni, hiszen Te egy oldalkocsis Urallal kozlekedsz ;-)
@nincs_itt:
Nem mentségül szántam. Ez a véleményem. Én Szlovákiában lakom. Pár éve átköltöztem MO--ra. Magányügyben, nem politikai indíttatásból. Két évig bírtam, aztán hazajöttem. Mert én itt vagyok otthon. Nem tudtam, nem akartam elszakadni.
Életünkbe beleszól a politika, de nem az határozza meg minden apró mozzanatát.
Hanem a kötődéseink.
Elképzelhetetlen számomra, hogy egyszer elhagyjam ezt a földet. Viszont azt is megértem, aki megteszi.
Nem török pálcát senki fölött.
@nincs_itt: ezt most nagyon leegyszerűsítetted, hogy igazold a döntésed, miszerint leléptél.
@Rodeo36:
"hogy neked mi tetszik és mi nem az sem nem oszt sem nem szoroz "

köszönöm, hogy ilyen világosan megfogalmaztad.
ez hasonlóképp vonatkozik rád is.
@taga20: legalább 5 tengelyes a cönöcö-d??
lehet lázadozni, de mija helyzet arrafelé?
@parti_giano: te próbálod leegyszerűsíteni! ugyanis én(csak a magam nevében beszélhetek) kétszer kellett elkezdjek és sikerre vigyek egy életet. elnézést, hogy sikerült.
nem politikai helyzeten alapult a döntésem, persze szerepet jáccott benne.
@jöttem: mintha parszor belefutottam volna mar itt az ilyen "velemenycserekhez" kisertetiesen hasonloakba… :-\
@jöttem: szíved joga ott és úgy élni, ahogy és ahol neked teccik!
a demokrácia legnagyobb vívmánya, hogy mindenki annyira és úgy hüje, amennyire csak bír és akar(persze korlátok között).
te ott élsz szívesen ahol születtél, ahová tartozónak érzed magad.
én is... a sors játéka, hogy mindannyian beszéljük a magyart...
@nincs_itt: bocs, a véres fejed miatt, de néha paraszt vagy.
felénk az van, hogy sok a meló, ezé ma is melóztam. tudod a németautóipar most jól teljesít, ezé a farvízen elkajakozhatunk:))
@nincs_itt: "drága blogtársak! nem értitek @Rodeo36: kifakadásait. mert akkor magatokat is vádolni kellene...
ugyanis a zemútt 25 évért és persze az előzményeiért mindannyian felelősök vagyunk!
az éhező, nyomorgó, kilátástalanságban élő gyerekekért és a hasonló sorsú felnőttekért is!
az "ellenzéket" éltetők is a jelenlegi egészségtelen berendezkedést támogatják."

1. Te nem vagyol itten, akkor honnan tudod, hogy mi kit, mit, miért támogatunk vagy nem.
2. Elküldeném neked a szemüvegem ( nem teszem, kell nekem sajnos ), mert itt azért nem életik az ellenzéket, sőt. Kapnak azok tőlünk eleget, meg meleget, ha nem látod, akkor annak az az oka, hogy a szemed nincs itt.
3. Mijaf*ért gondolod te, vagy akár a lekitársad, hogy én felelős vagyok az éhező gyerekekért? Tudsz te rólam, vagy bárki másról bármit ezzel kapcsolatban? Tudod, hogy én kit, mint, mikor, hogyan támogattam/támogatok?

Lóf* neked, hogy jobban érez magad.
@taga20: Kezdeményezem, hogy az esztergálást tiltsák be vasárnap. :)
@dr. jenőke (jenőke):
mondd csak nyugodtan! jót tesz az időnként bakugrásos okfejtésemnek. :)
@nincs_itt: miért kérsz elnézést? nem vetem a szemedre a döntésed. sőt, örülök, hogy bejött.
ám te írtad:
"az értelmesebbje, életrevalóbbja dobbant/-tott a többi meg melléduma..."
tehát, aki nem életrevaló (nota bene: hülye), az marad. mi ez, ha nem leegyszerűsítés? azért élnek még itt pár millióan.
@Gábris szomszéd: támogatlak, de ako ne álljunk meg félúton, tilcsuk be a vasárnapimisét is!
hamá, persze a muzulmánoknak is kuss lesz, nem óbégatnak öccör:)))
ja, és a zsidók is felhagynak egymás basztatásával ezen a napon!
@nincs_itt:
több közös nevezőnk van. ha nem merülünk bele a negatív végtelenbe, kiderülnek a kapcsolódási pontjaink.
@jöttem: "Elképzelhetetlen számomra, hogy egyszer elhagyjam ezt a földet."

Szerintem öreg vagy te már ahhoz, meg osztán mit csinálnál a földön kívül?:D
@taga20:
Ne legyen szűkmarkú gondolatokkal teli agyad! Követeljük, hogy a magyar harangok nem délben, hanem 13 órakor kongjanak (nem az ürességtől, bár ez mindegy)!!!!!
Ebben is mi vagyunk/leszünk az elsők. Magyarország - ebben is - jobban teljesít.
@dr. jenőke (jenőke): jó, nem lesz:)
egész évbe kussoljanak a harangok, aki vallásos az úgyis elmegy, aki meg nem, az meg a halál faszára kívánja a hajnali kolompolást!
má megint mi van itt? hol van a sok nyugger? veszekedni szeretnék!:))
@látjátok feleim szümtükkel:
szóval levénasszonyoztál.
jön még kutyára dér! :)))
@taga20: A déli a Nándorfehérvári győzelem emlé-
kére szól!!!
az akkori Pápa rendelte el!!!
@parti_giano: mi a szar vot ez? elraboltál az életemből 82 másodpercet! ezé meglakolsz:))
@ornagy50: a nagy büdös lófaszt! ez olyan sztori, mint dugovics titusz:)
ja, hogy ne legyek olyan negatív! borokai flóra nyert 200 millát, gratulálunk!
persze nem a cocacola magyarreklám cuccot nyerte el erős versenyben.
ja, és pokorni elmehet a kurvaanyjába, kétévvel ezelőtt lehetett urizálni? komolyan mondom ez a féreg rosszabb, mint vitya, lázár, szíjgyártó, vagy kósa, me ezekről tuggyuk, hogy trógerek, de ez a szar marcipánnak álcázza magát!!!!!!!!!!!!
@jöttem: "Hogyan kéne úgy menekülni, hogy a hűségem is megmarad"
@ornagy50: köszönöm, hogy nem kellett keresgélnem.
ako má megint igazam vot?:))
@Gábris szomszéd:

Nincsenek határok. EU van. Hála az égnek!

Szép a Mária-Valéria híd. De a régi, csonka híd lábánál volt egy söröző. A HÍD.
Az építkezésnél lerombolták.
Isteni sört csapoltak. Finom Bažantot.
Ha sok volt a pohár, duplán láttad a bazilikát.:)
@ornagy50: szürke vagy iszákos?:)))
OFF: Eközben fideszék. :(

Félmilliárd forinttól eshet el Ózd: a fideszes vezetés egy kapavágást nem tett, csak kifizette a projektmenedzsmentet - Elszámoltatás, felderítés 1.0:

Kedves Ózdiak!

Amint azt a tegnapi bejegyzésemből is olvashattátok, a helyben csak Skanzen projektként emlegetett, hivatalosan "Ózdi gyártörténeti emlékpark és élménykomplexum kialakítása" címet viselő beruházásunk egyelőre csak papíron létezik. A tények magukért beszélnek, hiszen annak ellenére nem kezdődött meg a beruházás, hogy a 496.063.000.- forint vissza nem térítendő támogatásról szóló döntést már közel két esztendővel ezelőtt, 2013. január 15-én meghozták, a szerződést pedig városunkkal, nem sokkal később meg is kötötték. Az, hogy mindössze négy hónappal a tervezett befejezés előtt még lényegében egy kapavágás sem történt, azt gondolom mindannyiunk számára vérlázító.

A tegnapi helyszínbejáráson szomorúan szembesültem azzal, hogy milyen nagy ívű, és látványos fejlesztéstől eshet el a város egyesek hanyagsága, nemtörődömsége miatt. Arra kértem tehát munkatársaimat, hogy vizsgálják meg és adjanak nekem, illetve rajtam keresztül a közvéleménynek számot arról, hogy mi vezetett idáig, miképpen fordulhat elő az, hogy a város akár el is eshet a közel fél milliárd forintos támogatástól.

A feltáró munka számomra is megdöbbentő eredménnyel zárult. Arról kaptam ugyanis tájékoztatást, hogy csupán egyetlen egy projektelem lett eddig az utolsó fillérig kifizetve. Ki nem találják, hogy melyik! A projektmenedzsment bérköltsége. E tevékenységre az elődöm kötött szerződést nem kevesebb, mint 7.713.600 forintos vállalkozói díj ellenében Pásztor Edina egyéni vállalkozóval. A számlák beérkeztek, a teljesítéseket Fürjes Pál leigazolta, a díjat az utolsó fillérig megfizette az Önkormányzat, megfizettük mi ózdiak.

Történt mindez úgy, hogy a vállalkozási szerződés már több mint egy hónapja le is járt, tehát eleve nem terveztek vele, hogy kitart a beruházás megvalósításának végéig. Szakértőim kivétel nélkül egyetértettek abban, hogy nem csak erkölcsi, hanem polgármesterként jogi kötelességem is, hogy az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség előtt feljelentéssel éljek. Ezen túl azonban természetes számomra az is, hogy a köz pénzének visszaszerzéséhez szükséges lépéseket is megtegyem, ezért minden lehetséges úton-módon, ha kell, bíróságon fogom visszakövetelni a kifizetett összeget.

www.facebook.com/janiczak.david/posts/523279644441232

ON
@Gábris szomszéd:
A lófaxot kell menekülni. Trianon-fóbiám van, annyiszor hallottam már hamis pátosszal emlegetni.
A torkomat csiklandozza a rózsaszín nyál.

Ezt kellett meghallgatnom, hogy egyensúlyba kerüljek.

www.youtube.com/watch?v=tvR4-HsbQWs
@taga20: Nem kell dicsérnem Putyint, bőven elég ha nem hiszem el a vele kapcsolatos démonizálást. :)

www.youtube.com/watch?v=nMhv4XBJ8fs#t=29
@parti_giano:

"_ne erőltesd, nincs benne. egy irat iktatásához elég tudnod a fejlécet: dokumentum típusa, kibocsátója, témája (ezt is jelölik általában, dátum). a könyvtáros minden könyvet olvas? de jó lenne._"

Éppen ez okozza a hibásan intézet ügyek legalább 20-25%-át.
Ma már a bürokrácia elleni dühödt és végső harc hevében a 'hivatalos levelezések' 90%-ában nem jelölnek és írnak "tárgyat".

A könyvtár az egy másik műfaj, mert a katalógushoz elég az impresszum, a szerző és a cím.
Bár ennek ellentmond, hogy a mese és mondókás könyvek között még egyszer sem láttam a Káma Szútrát, vagy a Szex ABC-t.
1 t-t benyelt. intézett
@Orica Középföldi: és a lényeget még nem is láttad:)
a penge agyamat, mikor kantot vagy nicsét elemzek:)
elolvadnál:)))
@Gábris szomszéd:
Gábris! Inkább valami természetfilmet linkelj, mert jön Boli és lesz neked nemulass!

Természetfilm - ilyen fájlban tárolta annó az unokaöcsém gépén a pornót. Aztán lebukott. :)))
Jó estét!

Szerintetek mennyire találó az Index 25-i, a nemi erőszakok okaival, az "oktatóvideóval" foglalkozó cikkben a Jófogás.hu reklám...

Ha nem változó, akkor megtekinthető
index.hu/belfold/2014/11/25/aldozathibaztatas/
Mindenki vasárnapi depiben?
@taga20:

Ez 10 pontos duma volt:)))))))))))))
@fzs.1933: beszosz? én kurvára nem vagyok magamalatt :))
más! mi a véleményed erről a rendőrségi hülyeségről?
@taga20:
.
''''hol van a sok nyugger? veszekedni szeretnék!:))''''

Kérd felvételedet egy nyugdíjasok által alapított önkéntes "Eláslak" elnevezésű szociális temetkezők Alapítványába.

Ha ettől el is megy a kedved nyuggerekkel vitatkozni, megjön ahhoz, hogy magadban is tudj dühöngeni.
Ez jótékony, mert máris egy gonddal kevesebb jut a nyugdíjasoknak.
@Orica Középföldi: kösz. most olvastam vissza, magamhoz képest tényleg patent vot.
drága, megkavarod a levest a gázon és szárnyalok:)
na jó, mára már nem nyalok, me má nekem kellemetlen:)))))))))
u.i.: nem tudom mi lelt? talán az advent?
@Orica Középföldi:Csak azt nem értem,hogy miért
a Kanokat elemzi?:DD
@dr. jenőke (jenőke): szerintem a gyerekednek igaza vot, te kezdesz fityeszes lenni:)))
@taga20:

Azt nagyvonalúan nem említettem, hogy hazudós vagy, hiszen a hólapátolásban pont a csendet szereted:)
@ornagy50:

Mert női filozófusokat nem ismer:)
@taga20:
.
Nem.
Már késő lenne. Elfogyott, nincs már annyi pénzük.
Más megoldást meg ők nem ismernek.
@jaegtoer: annyiban igaz, hogy több a köze a levéltárhoz, ám akkor is hasonló műfaj. mindkettő (három) a dokumentumok feltárását, leírását (tartalmi és formai), őrzését és szolgáltatását végzi.
azért az illatos kert előbb bekerülhet cím alapján a gyerekkönyvek közé.
@Orica Középföldi: aszt mondtam má, hogy ha nem lenne feleségem, ako küzdenék érted?
ja, és még mindig az vagyok:)))
@parti_giano:
.
illatos kert
??
Furcsa gondolatok társulnak ehhez a könyvhöz, ha egy kertészlegény - hogy úgy mondjam - beleássa magát a témába.
@dr. jenőke (jenőke): hát én is szeretek rébuszokban beszélni, de ez über rémusz vot nekem:)
"Már késő lenne. Elfogyott, nincs már annyi pénzük.
Más megoldást meg ők nem ismernek."
világosics má fel!legyél kedves:)
@taga20:

olvasgattam visszafelé és kicsit hajmeresztő volt a hangulat...

Mármint a nemi erőszakosról?
Ez is egy olyan téma lett így, ebben a formában, mint az összes többi az országban.
Elkészül valami, amit talán át sem gondolnak, nincs eszmecsere és erre pufff, megint két részben az ország.
Az egyik, aki teljesen egyetért azzal a sugalmazással, hogy ha valaki nem "úgy" viselkedik, ahogy, akkor már részben, vagy egészben hibás, ha megerőszakolják.
A másik meg csatakos szájjal üvöltözi, hogy attól, hogy nyitva látja valaki az ajtót, nem jelenti azt, hogy nyitva is van és hogy joga sincs hozzá.

Az egész ügy több sebből vérzik. Nem vagyok szociológus, rendőr, pszichológus, vagy bárki, akik szoktak foglalkozni ilyen ügyekkel. Sőt, némi kognitív disszonanciával is bírok.
De! Ami számomra nyilvánvaló: megint valami úgy készült el (vagy nagyon úgy tűnik), hogy nem szakértették, valakinek hirtelen kipattant a fejéből, NEM GONDOLTÁK ÁT MINDEN ASPEKTUSBÓL.
- írnék valamit az egyik meg a másik oldal véleményéről is, de nincsenek szavak.
Vitakészségünk a béka segge alatt.

Különvélemény:
tudom, hogy én tökéletes vagyok, de ne ebből induljunk ki! Én, még ha mezítelenül vonul előttem végig egy csaj, sem fogom magam rávetni. Nem tudom miért, nekem valahogy ez a természetes viselkedés.
És ezzel az alaphanggal nem tudom tolerálni azt a véleményt, hogy "ne nézzen ki így, meg úgy".
A piálás egy kicsit már más tészta. Akkor férfiból és nőből is olyan lélektani darabkák tudnak felszínre kerülni, amikről nem is sejtik, hogy vannak. Magam is voltam már jelentős alkoholos befolyásoltság alatt, mégsem jutott eszembe erőszakoskodni, kocsit vezetni, szabályokat áthágni. Ez is alap kellene legyen. De hát mindannyian mások vagyunk. Kurva nehéz állandó önkontroll alatt élni, de megéri.
@dr. jenőke (jenőke):

akkor ezt kapd ki:

a családban egyszemélyben vagyok
- férj
- kertész
- lovász

:)
@Gábris szomszéd:
Ez kurva jó, bárhová, ami délen van...
@parti_giano: "2. marad, de nem szavaz. jelenleg a szavazattal rendelkező állampolgárok 47%-a teszi ezt."

a) Nem szavaz, mert nem szokott. A 47-ből mondjuk 40%, és ennek feltételezhetően a fele a Fidesszel/Jobbikkal szimpatizál.
b) Bojkottálja a szavazást. A bojkott ma Mo.-n népszerűtlen, a szavazók közül legtöbben haszontalannak tartják, és a bojkottálókat apolitikusnak. Mérni elég nehezen lehet, főleg ha egy párt sem tűzi a zászlajára.
@fzs.1933: nagyjából egészében egyet értek veled, de megint berakod az efzsé faktort.
"A másik meg csatakos szájjal üvöltözi, hogy attól, hogy nyitva látja valaki az ajtót, nem jelenti azt, hogy nyitva is van és hogy joga sincs hozzá."
ez mi a szar? szerinted én csatakos szájjal védem aszt, hogy ami nem a tied aszt nem veheted el!
a te logikáddal, egy kurva sört nem ihatunk meg a teraszon, me jön egy muzulmán és neki nem teccik ez!
@dr. jenőke (jenőke):

"Már késő lenne. Elfogyott, nincs már annyi pénzük."

És ha összedobják? Kapsz egy nagyon nyomott árú ingatlant? AB-elnöki posztra ígéret?
@fzs.1933: Ja,ja!Tud,hogy ki vagy és merre
tartasz!!!
@Knósszosz: Ezzel az apartmannal is szemezgetünk. Három főnek pont jó is lehetne. :)

www.airbnb.hu/rooms/2524699
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Most direkt nem szóltam közbe.
Az a két barom mindig megjátssza a nagyfiút ott, a biztonságos távolban, ahonnan egyrészt arra uszítanak, hogy nyugodtan vállaljunk aránytalanul nagy kockázatot, miközben egyidejűleg pocskondiázzák az itthon maradottakat. Éppen olyan trógerok, mint az élősködők: áldozatot, kockázatot nem vállalnak, de uszítanak és jár a pofájuk.
Ez elég irritáló.
@látjátok feleim szümtükkel: " itt azért nem életik az ellenzéket, sőt. Kapnak azok tőlünk eleget, meg meleget, ha nem látod, akkor annak az az oka, hogy a szemed nincs itt."

Az a kb. 20%, aki Jobbikos, bojkottál vagy külföldi, tényleg nem szavaz az ellenzékre. De mit gondoljunk az olvtársak maradék nyolcvan százalékáról, aki keményen kifejti az elítélő véleményét a bojkottról, sőt egyenesen az áprilisi választástól távolmaradókat hibáztatja az Összefogás kudarcáért(!)? Egy lehetséges válasz létezik: itt bizony az ellenzéki szimpatizánsok nagy része elmegy szavazni a jelenlegi ellenzékre. Nekem mindegy, csak talán nincsitt olvtárs pont ennek kontraproduktív voltára mutatott rá. Vagyis aki a béna ellenzékre szavaz, az Orbánra is szavaz egyúttal, egyes vélemények szerint (szerintem is).
@taga20:

kommentem első része egy vélemény, de csak a témához való hozzáállásról!!!
A véleményem a "Az egész ügy több sebből vérzik." mondattal kezdődik.
@Gábris szomszéd:

Szép volt Gábris! Sem Trianon, sem propaganda nem volt benne:)))
Van egy rózsaszín pontod. :D
@Gábris szomszéd:

primosten fasza hely. De tudok jobbat. Primostentől 5 km-re. Kétszer voltunk családdal. Ha legközelebb arra járunk, visszamegyünk.
@jaegtoer: jég! és bástyaevtársat má megse akarják gyilkolni?
a két vérnyugger karmai közé ugrottam:)))
@taga20:

Némi maligán-gátlást észlelek:))
Jenőke is, fzs is teljesen érthető.
@fzs.1933: nem akarok kötekedni, de:)
"Ha legközelebb arra járunk, visszamegyünk."
eszt, hogy kell csinálni?
@jaegtoer:
Nekem viszont itt van az alaptörvény, sajna nem dedikált változatban, a lányom dobta be a szobába, miután megkérdezte, hogy kell-e? Mondtam igen, de nem szeretném megfogni... erre behajította. Kapták a bizonyítvány mellé, tán emlékszel. Nem raktam egyik könyvespolcomra sem, van egy dobozom amire az van írva; "irodalmi trágya, hulladék és veretes salabakterek" - ott elvan Tormaival (van az is), majd egymást izgatják.

Ez a hátránya, hogy nincs szívem könyvet kidobni. Majd ha megtelik a doboz elajándékozom, de a kalaptörvényt megtartom - legfeljebb gumikesztyűvel fogom az őt megillető helyre rakni - a pincébe, a legsötétebb zugba. Néha belelapozok, ez általában akkor szokott bekövetkezni, amikor kitör rajtam a mazohista hajlam. Ezt az izét lapozgatni felér egy stefka-obersovszky életmű videóval, szóval, csak igen ritkán teszem.
@taga20:

te sem figyelsz eléggé.

Írtam kognitív disszonanciáról, vagy sem??? :)
@Orica Középföldi: nem szaporítom a tintát, hanem pusztítom:)
ugorjon 19,41-re! többet nem mondhatok:))))
@jöttem:
Jé, benéztem, és mit látok? Köszi, hogy felhívtad erre a figyelmemet. Lám, másoknak sem tetszik.
@taga20:
Te MARHA!!!:DDD
Toljad csak, de sörálló monitort köll vennem karácsonyra, ha ezt így csinálod:)))
@fzs.1933: bocs haver, nekem is pont ez ugrott be:) a faszt.
ahogy boli mondaná, iszol te rendesen?:)))
@jöttem:
Voltál az erőszakos tüntetésen? Tele volt nyugdíjassal meg férfivel a hahotások mellett.Hogy ők mitől félnek? Volt egy nagyon kifestett nő, kész provokáció volt.
@Imola Helyesi:
Ki ne mondd senkinek, hogy egy rohadt balliberális társaságban tájékozódsz! :)))
@Gábris szomszéd:
Kösz, majd elolvasom. Vannak megszállott turkológusok, akik ezt állítják. Említettem a múltkor a kapu szóval kapcsolatos vitámat egy turkológussal.
@Knósszosz:

nem küldenéd el nekünk? Apósom lehet, örülne is neki!
Ki dedikálta?
@Gábris szomszéd:
E-jó volt!
Horvátország meg gyönyörű, az Adria másik oldala az Olaszoknál a nyomába sem jöhet. Persze lejjebb dél felé már más, de például Rimininél semmi különleges. Víz...
@taga20:

nem jellemző, de végre itt vannak az ünnepek.
Kapásból 4 ádvent. Templom előtt a falumbéliekkel el lehet ám szórakozni. Szerencsére van árok, így egyből el is tűnhetnek a részeg disznók.
Aztán itt van karácsony. Család, rokonyok, egyebek. Inni köll.
Rögvest 26-a után jön 27-e, a születésnapom. Remélem, ki sem józanodom.
És akkor már csak négyet kell aludni szilveszterig.
:)
@fzs.1933:
Mondom: nincs dedikálva.
Pedig egy S-mit? bejegyzés az első lapon... az nagyot dobna az értékén:O
@Orica Középföldi:
Kevés, két tanú igazolásával is.
A minimális működési feltételeket is biztosítani kellene, azonban ezt meg maguknak sem tudják.
@Knósszosz:
jó vanna! Késő van már reggel 4-től...
@Gábris szomszéd: bakker, nekem tudod mi ugrik be a magyarnyelvről? nagyjából pont ez:))
www.napiszar.hu/Thumbnails/21563.w-800.h0.q100.jpg
@taga20:

hogy van ez öltözve? Nem fél, hogy...?
@Gábris szomszéd:
Egyébként a dél-koreai történelmi sorozatokban nomád törzseket ábrázolnak, mert azok is éltek ott, és sokukat teljesen úgy, mint az ősi hunmagyarszkítákat,, süveg, varkocs, öltözék, fegyverek hasonlóak,stb. Pl.Nakrang királyság. Egy királynőnek pont olyan volt a fülbevalója, mint az enyém, hun kereszt. Ők is türköknek nevezték ezeket a törzseket.
@fzs.1933: tucc élni haver! azok a régi dolgok nem koptak ki az agyadból:)))
látom.
@fzs.1933: nem látom, de szerintem bunda zokni van rajta:)))
@Imola Helyesi:

"Volt egy nagyon kifestett nő, kész provokáció volt."

Ez is hozzátartozik a demonstrációhoz.
Voltál?
Ha igen, akkor gratulálok! Életed első ribisétáján vettél részt.

SlutWalk

A SlutWalk nevű feminista szervezetet 2011-ben alapították, egy torontói rendőrtiszt, Michael Sanguinetti nyilvános kijelentésére adott válaszként.[24] A York Egyetem egy prevenciós fórumán az egyetemi nemi erőszak (campus rape) témájában Sanguinetti azt találta mondani, hogy „amennyiben a lányok szeretnék biztonságban tudni magukat, ne öltözzenek úgy, mint a ribancok”.[25]

Az angol nyelven beszélő médiában a SlutWalk és a Besharmi Morcha mozgalmak népszerűsítették a kifejezést a tiltakozókról szóló riportok megjelentetésével.[26] A menetek célja egyrészt a figyelem ráterelése volt a nemi erőszak kultúrájára – amit úgy definiálnak, mint a közeg, ahol „a szexuális erőszakot egyszerre láthatatlanná és elkerülhetetlenné tették” –, másrészt az, hogy megállítsa az áldozatok hibáztatását és megszégyenítését.[27] [28] A SlutWalk fő célja a séták szervezésével, hogy megszüntesse azt a stigmát, ami a nemi erőszak áldozataihoz tapad. Az első SlutWalk Torontóban volt, azóta számos városban szerveztek ilyet.[24] Magyarországon ribiséta néven 2011 óta több rendezvényt is tartottak; ezeken megpróbálták arra felhívni a figyelmet, hogy a szexuális közeledésre mondott nem akkor is nemet jelent, ha az áldozat mély dekoltázsú szobalány, ha az elkövető történetesen a Nemzetközi Valutaalap elnöke, vagy egy látszólag jól működő párkapcsolatban történik, ahol korábban mindig „igent mondtak”.[29]
hu.wikipedia.org/wiki/A_nemi_er%C5%91szak_kult%C3%BAr%C3%A1ja - erre is jó a wikipédia

Én nem voltam. De olvastam, hogy 300 -500 körül volt a részvevők száma.
Az nagyon jó, ha férfiak is szép számban voltak.

Egyszer definiálhatnád a hahotásokat. :)))
@fzs.1933:
Azóta fenn vagy? Te tényleg jobban teljesítesz!
De hagyd eluralkodni magadon, én is kedvelem a narancsot, de mostanában semmi vitamin nincs benne, szóval taknyom-nyálam egyben...
Az egész fidesz húzza az orromat.
@Imola Helyesi: igen említetted, és neked volt igazad! lapozzunk!
@dr. jenőke (jenőke):

"A minimális működési feltételeket is biztosítani kellene, azonban ezt meg maguknak sem tudják."

Ó dehogynem:) Az a baj, hogy nem ugyanazt értitek a "működés" alatt.
@Imola Helyesi: ebola, téged azé keményen megdumál...k, egy korbáccsal!
@taga20:

"a két vérnyugger karmai közé ugrottam:)))"

Így jár aki a nyugisokat izgatja, ahelyett hogy a szép feleségét fogná munkára:))
@taga20: na tessek! meg is gyutt a gyoknyanya :o)))
@taga20:

csak a kábítás kedvéért.

Jó kis csapat volt a miénk. Rengeteget buliztunk. Többnyire a cég viselte a költségeket. Eccer kibéreltük a mátraházi(füredi) Bérc hotel egyik emeletét.
Előtte valami fogadást elveszítettem és nőnek kellett öltöznöm.
Unokatesóm kozmetikus volt, segített sminkelni. Egy kolléganőm adta a ruhákat. Kurva kurvás lettem, de nem bántam. Neccharisnya a majd 190 magas, szőröslábú jetin...
Már mindenki a szállóban volt, mi érkeztünk utolsónak.
Nem ismertek meg. Ellenben láttam a csorgó nyálakat a tekintetekben. Egészen addig, míg meg nem nézték a lábamat... :)
Na ezután volt az, hogy én egy hotelben a bártól a szombámig négykézláb tettem meg az utat.
@Knósszosz:

jobbulást!

Mostanában én is egy csomó penészes és rohadt kajába futok bele.
Meg amit a torkunkon akarnak lenyomni.
@jaegtoer: gondolom jég kiskés is mesélhetne, hogy a mattüveg nem teljesít mindig, me jön boli, vagy rodeo, vagy az atyaúristen hacsa:))
broadcast break
about 1 hour
@jöttem:
Én sem voltam, csak a tévé mutatta őket. Látom , szakértője vagy ezeknek a himmihommi tüntetéseknek.
Ha egy nő kívánatos, az ellen nem tud tenni, nem teheti ki magára a táblát, hogy "tegyetek az erőszak ellen", meg akkor a legősibb foglalkozás is értelmét veszítené.Hát, mondjuk elég sok csúnya nő is volt a tüntetésen, őket nem érné ez a veszély.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Vagyis aki a béna ellenzékre szavaz, az Orbánra is szavaz egyúttal, egyes vélemények szerint (szerintem is)."

Hiába vasazod a fát, nem lesz belűle vaskarika.

Mond már meg, mi a fenét tehetek/tehetünk "ÉN/EGYMAGAM" arról, vagy az ellen, hogy sokan nem mennek el szavazni, sokan a kormányra szavaznak, sokan meg a kormány ellenzékére?

Ha ezt megoldod te vagy nincsitt, kaptok egy-egy pofa sört. >Azt ne mond, hogy menjek tüntetni, mert attól még nem indul be a világ, hogy ÉN ott vagyok! Aki nem jött el, azzal ÉN mit kezdjek? Azt se mond, hogy ne szavazzak!<

Az ilyen nagypofájúak, mint ti, csak arra használják az agyukat, hogy belelöttyintsék a nagy szájukba a piját. Az már nem jön össze, hogy maguk mutassanak példát, és kezdjenek szervezni bármilyen formában. Kontrázni viszont nagyon szeretnek.

Azért tőled nem ezt vártam.:(
@fzs.1933: irigyellek haver, de nem irigykedem:)
nekem ilyen élményem akkor volt, mikor a motorommal 270-nel mentem, vagy mikor vác fölött a kettes úton 120-nál körbe motoroztak a kanyarokban:))
fenomenális élmény, majdnem olyan, mint egy jó kefélés:)))
@Imola Helyesi: "Hát, mondjuk elég sok csúnya nő is volt a tüntetésen, őket nem érné ez a veszély."

Azért nyugodt lehetsz, sütétbe az utcasarkon neked is a fejedre hajthatják még a szoknyád.
@fzs.1933:
.
Ész megáll és csodálkozik!
Ez igen?
A szűznemzés is működik?
Mesélj!
O
@jaegtoer: en nem latom Oket ilyen gonosznak, sot! sok igazsagot latok a mondandojukban, megha nem is a legcizellaltabban hozzak a tudomasunkra

az ellent en mashol keresem, Ok (alapvetoen) a Mi oldalunkon allnak. fajo latni ezt a folyamatos pocshuzkodast, emlekezz vissza kb. egy evvel ezelottre, semmi ilyen nem volt meg nyomokban sem. a hunyo itt kizarolag a szarnyas, aki megkeverte a lapokat a ruszki agitproppal. legalabbis visszamenoleg en igy emlekszem…
Jöttem, a Haha egy főleg egyetemistákból / sok külföldi/ szerveződött erőszakos ifjúsági egyesület, amelynek tagjai a demokráciáért tüntetnek, fidesz-székház, és legtöbbször valamilyen magaslaton kötnek ki ennek érdekében: pl. közt. elnöki palota, fidesz-székház erkélye, és nagyon szeretnek földön ülni vagy tolakodni.
@Imola Helyesi: "Tele volt nyugdíjassal meg férfivel a hahotások mellett.Hogy ők mitől félnek?"

Szólj anyádnak, borogasson!
@Imola Helyesi:
.
''''Hát, mondjuk elég sok csúnya nő is volt a tüntetésen, őket nem érné ez a veszély.''''

Azt gondolom, helyesen teszed, ha te sem kapcsolod fel a villanyt.

És ennek semmi köze a rezsicsökkentéshez.
@Imola Helyesi: babám! a csilliárdos fityeszlopásról nincs ilyen karakány hozzáböfögésed?
mé van ez íííííííígy?
@látjátok feleim szümtükkel:
Lehet védekezni, tekintettel, szóban, végső esetben pofon is megjárja, utána futás.
@Imola Helyesi:
Kinek a kamuja vagy? :))))))))
@taga20:
Hát ti annyit írtok róla és olyan igényesen és bőbeszédűen, hogy én már szóhoz sem jutok.
@Knósszosz:

Szia!

Nálam szakmai:) ártalom, hogy kortörténeti dokumentumot nem dobok ki.
Volt hogy ócskapiacon láttam, inkább megvettem valamit, aztán elajándékoztam olyannak akinek az forrásmunkának számított. (Mai napig sajnálom, hogy egy vaskosabb iszlám kultúra történeti munkát (mondjuk ezt éppen nem turiztam) megfontolatlanul elajándékoztam. Nem gondoltam, hogy egyszerűen nem pótolható egy-két éven belül.
Konzi létemre a Beszélő kötetek itt röhögnek rám az alsó polcról... [ meg kell hagyni, piszok jó írások vannak bennük, de hogy miért gárgyultak meg a szerzők amikor hatalomra kerültek, az mai napig rejtély. Ezért hívom őket ködevőknek.
Jó hogy a neten el lehet olvasni az Alaptörvényt, mert így nem kell a kezedbe fogni. Ne dobd ki, csak asztalkát ne csináltass hozzá:)
@látjátok feleim szümtükkel: ha idézel ako csak pontosan!
szójj, anyádnak, hányjatok együtt:))
@Imola Helyesi: "Lehet védekezni, tekintettel, szóban, végső esetben pofon is megjárja, utána futás."

No, arra befizetek, amikor téged erőszakolnak, és tekintettel védekezel, osztán meg osztod a pofont.:D
@Imola Helyesi: ne szerénykedj, soha nem zavart semmi, még a tények sem:)
cica, ne nézz hülyének, me kurvára ismer itt mindenki,.
a leszállópályádat azé meglesném:))
@Knósszosz: "Kapták a bizonyítvány mellé, tán emlékszel."

Na, erről van szó. Ha 1990-től folyamatosan kapott volna mindenki az Alkotmányból egy példányt a középiskolában/ált.isk. végén, akkor talán tudták volna a magyarok, hogy mi a baj a NENYIvel meg az ún. Alaptörvénnyel. Már írtam múltkor, hogy én speciel a hírekből tájékozódtam 2010-ben, és nem tudtam, hogy pontosan mi is a baj az egypárti tákolmánnyal. A náci szobor hibáit viszont egyből felismertem, mivel tanultuk történelemből a II. világháborút.
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Ennél kicsit összetettebb volt a folyamat, és már nem lehet meg nem történtnek tekinteni.

Fentebb írta @fzs.1933: Kurva nehéz állandó önkontroll alatt élni, de megéri.Egyetértek.
@jaegtoer: azé úgy gondolom, hogy demszki vagy magyar vagy kőszeg nem gárgyultak meg. szar a mostani élet. eszt aláírom.
most a lázárok, rogánok, szíjgyártók, kósák a nyerők:(
@látjátok feleim szümtükkel:
Szümtükkel, megint kötekedsz? Nem akartalak megsérteni, nem tudtam, hogy nyugdíjas csúnya nő vagy, bocsi.
@taga20:

Jaegkiskaessel mi együtt, egy húron pendülünk. Volt már, hogy súgott.
.@látjátok feleim szümtükkel:
.
Lehet, hogy Imola láttán második mondatod aktualitását vesztené.
@taga20:
Most mi van, kötekedhetnéked van?Közöd?Te sem szereted az én zenémet, azért én elvisellek - egy darabig.Úgy látom a világot, ahogy akarom meg tudom.
@Orica Középföldi: az a baj, hogy magadnak is hazucc. nem megy, de jó valamifelé menni:)
@Imola Helyesi:
Csak tájékozott vagyok. Erre használom pl. a wikipédiát.

" Ha egy nő kívánatos, az ellen nem tud tenni, nem teheti ki magára a táblát, hogy "tegyetek az erőszak ellen", meg akkor a legősibb foglalkozás is értelmét veszítené."

A pénzért vett szex is csak szexről szól. Nem erőszakról. Egy kurvát- szexipari munkást- is meg lehet erőszakolni.
Érdekes lehet a nemi életed, ha ilyeneket írsz. :))
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem olyan gyakori az az erőszakolás. A sajtó mindent felfúj.
@jöttem:
Ne haragudjál , jöttem, de a szexuális életemhez nem kell a vikipédia. Vagy te még ott is azt forgatod? Jaj, vikipédia, hogy is van ez?Várjál, édes megnézem.
@Imola Helyesi: cica, a gyík nem a csútiaréna. remélem vágod, me ha hülye vagy, maksz gábris gyalul meg:))
én szóltam, nekem ne picsogj!
@látjátok feleim szümtükkel: "Mond már meg, mi a fenét tehetek/tehetünk "ÉN/EGYMAGAM" arról, vagy az ellen, hogy sokan nem mennek el szavazni, sokan a kormányra szavaznak, sokan meg a kormány ellenzékére?"

Pont nem rád gondoltam, nem tudom miért vetted magadra. Lehet, hogy nagy a "pofám", de még mindig jobb, ha piálok vele, mintha másokat alázok! :)
Egymagad nem tehetsz sokat, nem is erről szólt a kérdés. Az a kérdés, hogy vállalja-e mindenki a következményét, ha elvetette a kockát? Én például hibáztatom magam, hogy áprilisban szavaztam, mentségemre szóljon, akkoriban még nem hallottam a bojkott lehetőségéről.
Azzal meg, hogy nem szervezek semmit, nálam nagyon rossz helyen vádaskodsz, és alap nélkül.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
De nem a sötétség biztosítja a nők egyenjogúságát, bár némelyek ezt nem hiszik, ha sötétben néznek tükörbe.
@parti_giano:

:) Jó szemed van, de nem vinne rá a lélek. Igaz egyszer egy barátommal egy ültő helyünkben elpusztítottunk egy üveg Bols vodkát, de jobbos konzik lévén az a komcsik miatt volt. Gyenge érv, de ez van:)
@jöttem: A pestiskével való foglalkozás Nálad
valami önsanyargatás?:)
@jaegtoer: szerencséd van haver, én a helyében a picsába kirúgtalak volna:))
nesze geci:))
www.youtube.com/watch?v=rFpIjLLKpqw
@jöttem:

Imola nemi élete itt zajlik a blogon. Itt próbál kurválkodni, csak nem ő fizet a futtatónak, hanem a strici neki, cserébe itt bassza a blogot. A strici lehet akár kubatov is.
@Imola Helyesi:
Igazad van. Bárdolatlan voltam, hogy a nemi éltedet hoztam szóba.
Pontosítok. A nemiségről alkotott véleményed.

Ami a kérdésedet illeti. Szeretek egy dologra koncentrálni. Ágyban-asztalnál megválogatom a partnereimet. Tudják, mit csinálnak. Volt már, hogy kérdeztem, de nem a wikipédiát, hanem a delikvenst.
@taga20:

"_ szerencséd van haver, én a helyében a picsába kirúgtalak volna:))
nesze geci:))_"

A kedves feleséged helyében már én is téged:)
@ornagy50:
Nem, trágám.:)
Csak épp így alakult. Gyakorlom a kommunikációt. Mások beszélgetéseibe nem szóltam bele. :)
@Imola Helyesi:

"_
Imola Helyesi 2014.11.30. 21:05:55
@jöttem:
Ne haragudjál , jöttem, de a szexuális életemhez nem kell a vikipédia._"

Hát nem is kell lekötni vele a tárhelyet.
Te vagy a spam, és egy spam mióta szexel?
www.sonline.hu/somogy/kozelet/menekul-a-toke-az-orszagbol-15-ev-mulva-boszniaval-leszunk-egy-szinten-584074

Vértes egy kissé optimista. 15 év múlva a kanyarban sem leszünk Boszniához képest!
@jaegtoer: semmi fantázia, csak az emlékek. putinoff vodkát akciózott a lidl.
ez van, ha a káposzta legyőzi a gondolatokat.
@taga20:

Ezt is differenciáltan kell nézni.
A kommentelés igen szűk szelete az ember életének. Van néhány íratlan szabály, amit illik betartani. Az önkontrollt - itt - csak ezekre értettem:)

Egyébként persze igazad van. Nehéz, és nagyon kevés ember képes a teljes önkontrollra. Mert mit is kell kordában tartani?
Nem egyszerű ez:)
@jöttem:
Miről kérdezted a partneredet? Szivem, mikor megyünk tüntetni?
@jaegtoer: tudod mé szeretlek? me nem szívod fel magad fölöslegesen:)
@jaegtoer:
Csákány, van valami baj a szexuális életeddel, hogy az enyémmel foglalkozol? Lefagyhatsz most már.
@Imola Helyesi:
MOndtam már. Egyszerre egy dologra koncentrálok. :)))
@Orica Középföldi: nem vitatom, de abban speciel igaza van Rodinak, hogy ilyen szethuzassal molyfing se lesz itt. semmi kozos minimum, meg ez a blog is egy kis magyar rogvalo… :-(
@ornagy50:
Hogy megy az élet? :)
@Orica Középföldi: téged szeretlek itt a legjobban.
benned minden meg van.
a poroszos nevelőnő, a ribanc, a mádámküri, a tétényiéva, ja és nem utolsósorban a drága feleségem:))
jó hogy vannak nők!
@jaegtoer:
Nem, nem dobom ki... mondtam, nem visz rá a lélek, hogy könyvet kihajítsak. Ez betegség lehet de tojok rá, én nem a grundra jártam froclizni 11 évesen hanem a könyvtárba, ezt a javíthatatlan hiányosságot vállalom.

"Konzi létemre"... ehö' van hozzáfűzni valóm. Ugye, én nem igazán kedveltem az MDF-et, és ebből kifolyólag itt ezen a felületen büdös bunkó módon elküldtem a francba Herényi Károlyt, azóta tudom, hogy hibáztam. Már egyszer meg is követtem ugyanitt, most akkor megint megteszem, élvezettel hallgatom a magyar szarházi politikai elitről való vélekedéseit - csak mert ugye konzi ő is.

Szívesen látnák a magyar politikai palettán sok hozzá hasonló embert ( persze ezért majd mindjárt kapok forrót és jegest is ), de akkor is ez a véleményem. Megy a vita egyfolytában, hogyakkorelvtársak, ki is legyen az ellenzék?! Talán egy Herényi esetleg beszállhatna? Ja, nem. Én hülye. Itt már mindenki kompromittálódott, mindenki szar.

A politikai kultúrához nem csak az elitnek kell felnőnie... kell itt egy vadi új generáció is hozzá, mert a neoavar-ultraszittya-posztbesenyő vonallal elmehetünk mi a (exkjűűz) picsába.
@parti_giano:

rosszul a férced.
A putinoff vodka üvege nem tetszett a fekete cimke dominanciája és az üveg kinézete miatt, az hogy egy lidl üzlet azzal akciózik csak azt igazolja, hogy a kereskedelem a legnagyobb kurva. Ehhez meg nem tudok mit hozzátenni, ezért említettem egy kedves emléket, merthogy ha vodka, akkor vagy absolut vagy finlandia. Ez a bols volt az egyetlen kivétel 25 éve, és mivel a kivétel is megvolt, már nincs mit ragoznom:)
@taga20:

"a leszállópályádat azé meglesném"

te kis perverz:

"Vékony deszka kerítés,
Átlátszik az ölelés"

;-)
@Kdo Je Ugasnil Luč: eszednél vagy? rodi mi a faszt tesz hozzá? aki rodeoval akarja eladni az összefogást az egy barom!
ettől függetlenül bírlak. ne innen ripoztozz!:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
A fidesz pont magát szarta homlokon, amikor a tákolmányt jóváhagyta. A duma az volt, hogy az előző az sztálinista lószar volt. Ki szavazta meg előzőleg? Na, akkor lehet sűrű tömött sorokban menni a francba és meakulpázni, de ezeken már az sem fog segíteni, ki fog derülni kik is... csak idő kérdése.
@Knósszosz:

Knoszi, Magyarországon a konzervatívok sosem kerültek hatalomra 1947 után. 1990 után is kizárólag a liberális valamilyen árnyalatú bandája mimelte, hogy kormányoz. Mindent a gazdasági elit gründolt a maga kénye kedve szerint. Ezek, meg tudjuk, hogy a vgmk-ák és a spontán privatizáció korából kinőtt renegátok, akik a saját munkásaikat is meglopják, nem csak az államot. A legtrógerebb banda a világon, Demjánnal, Szélessel, Csányival az élen. Színjátszók.
Amúgy nem baj, hogy konzik nem jutottak hatalomra. Ha a libsik azt művelték amit, el tudom képzelni mit csináltak volna a konzik!
@jöttem: Ebbe a faces időben küldök Neked Forró
Csokoládét.
www.youtube.com/watch?v=Ez5C3yHhuQw
@jaegtoer:
Persze nem, nem is tudom mi lett volna ha... de azt tudjuk már, hogy mi lett, hogy nem ők.
"A legtrógerebb banda a világon, Demjánnal, Szélessel, Csányival az élen. Színjátszók." Most evvel mit vitatkozzak? Csak megerősíteni tudom.

Az egészet csak arra akartam kifuttatni, hogy Herényi szerintem jó fej, fölöslegesen fikáztam. De itt már az is indulatokat vált ki, ha valaki kiáll valaki mellett, aki nem feltétlenül a kedvence, viszont elfogadhatóbb egy mocskos szarházinál. Itt tartunk...
@ornagy50:
ez most megsimogatta a lelkem.

ez meg olyan kis finom. ilyet csak egy nő tud.

www.youtube.com/watch?v=oCNmnhhKUHQ
@jöttem:
Volt Imola. Nem kell neki a szexhez könyv. Ennyi. :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Így a jó.:)))))

Volt Imola. Nem kell neki a szexhez könyv. Ennyi. :))
@Knósszosz:

Erről majd egy (no jó, 5) sör mellett...:))
@jöttem: Az a gyönyörű benne még,hogy szem-
láthatóan boldogan is élik meg amit csinálnak!!!
@jöttem:
Neeeeeee... Az Intruder elemei még tarthatnak neki?
@taga20: Rodi koser. ha nem igy lenne, Ille kivagna a kanadaihirlap.com-rol, mint a macskat szokas. az a csoka mindenkit lekaderez ;-)
@ornagy50:
Egyszer én is eléneklem egy füstös lokálban. :)
@Kdo Je Ugasnil Luč:

A 98-as nyerésnek is az árokásás alapozott meg. Azóta dühödt elszántsággal folyik a mélyítés. Ezt cca. minden normális ember látta, tudta.Azt már kevesebben tudták, ez hova fog vezetni, mi lesz a következménye.
Hidd el, az elmúlt 16 évben igen sok elemzés, prognózis foglalkozott ezzel - számtalan tudományterületen.

Javaslatok is születtek. Pl. nemzeti minimum, és az ország érdekében nagykoalíció.

Ehhez persze kellett volna, hogy az egyéni érdek alárendelődjön. Nem volt képes rá. Megszívtuk, és most lassú és fájdalmas lesz az ébredés.

Eközben persze a társadalom "lelkülete" is összezuhant. Ez a frusztráció óhatatlanul megjelenik a blogon is. Ennek semmi köze ahhoz, ki hányszor és milyen stílusban ordibál itt, legfeljebb türelmetlenebb lett mindenki és nehezebben tolerál ostobaságokat.
Pláne, ha sok írányból árad egyszerre:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nemtom. Azok olyanok, mint a napelem? Maguktól töltődnek?
.
Sajnálattal közlöm, hogy L. Simont láttam a tévében.
Páratlan élmény volt.

Egy kis Ízelítő nektek is, munkásságából, egy vers:

L. Simon László:

hirtelen megmozdult
hirtelen megmozdult a szeme
(részlet)
*

napok óta feküdtem
tudományos munkásságom
korai időszakának emlékképei gyötörtek

régészeti kutatásaim során
egyszer egy marék végbélkúpot találtam
egy megfejthetetlen feliratú régi
agyagcserépben
az első lépés
a világ természetes megértése
gondoltam rágás közben
.
@dr. jenőke (jenőke):
Igyál gyorsan valamit! 40 fok felett.
@taga20:

"jó hogy vannak nők!"

Ha nem lennének, nem lennél:)

A felsorolásodat még emésztem.
@Imola Helyesi:

Kiskorom pajtásaira emlékeztetsz, ahogy a nevemmel küzdesz folytatólagosan, ez nem baj, a te ügyed.
Az meg hogy szellemi kurválkodásodat értékesíted a politikai piac kereskedelmi viszonyai között, nem tragédia.
Az igazi tragédia az ostobaságod.
Az olyan, mint a szar. Nem lehet vele mit kezdeni, csak elásni.
Végezetül én nem a szexuális életeddel foglalkoztam, egészen pontosan ezt írtam:

"Hát nem is kell lekötni vele a tárhelyet.
Te vagy a spam, és egy spam mióta szexel?"

Ugyan ki az anyádpicsája foglalkozott ebben a hozzászólásban a te szexuális életeddel?
Vagy te a neked írt hsz-ekre sorozatélvezel? mert úgy persze mindjárt más megvilágításba kerül az egész. De szerintem tarifára dolgozol.
Köszönöm érdeklődésedet a szexuális életem iránt, de ne reménykedj. Ásó vagy lapát, de csákány is lehet, ha már annyit emlegetted.
@dr. jenőke (jenőke):

Ez egy csúf merénylet volt részedről:)
na megyek aludni, mindenki kapja be, aki ezek után dumál!:))
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Csakhogy ott nem úgy ír a gané, mint itt.
@taga20: oke, de akkor neked is:

youtu.be/HHEXcxI5amc

"fuck Hamas/fuck Israel/fuck Fatah/fuck UN/fuck USA/enough!/enough!/enough!
@Orica Középföldi: u.i.: ne vesszünk el a részletekben:)
@taga20:
Igenis, kapitány úú! Jó éjt! :))
@Rodeo36: "ja, a sok bálna élettani doktorátussal sokra mennek..."

Inkább a bálnák élettanát kutatnák, minthogy itt legyen ez a sok jogász meg történész, akik (meg)vezetik a magyarokat a rendszerváltás óta. Azt is kimondhatjuk, hogy a magyar történelemoktatás súlyosan lejáratódott, és reformra szorul(na): hány ismert szélsőjobbos, jobbos politikus is került ki pl. az ELTE jogi karáról/töri szakáról?

A Merkel-ügyhöz: sajnos nem ismeretlen a német történelemben, hogy jobbos üzletemberek, politikusok azt képzelik, irányíthatnak egy pszichopatát, és hogy veszélytelen szétverni egy demokráciát (weimari köztársaság). Mindenki eldöntheti, az alábbi sorok mennyire illenek ismert magyar politikusokra:
"A pszichopaták ezzel szemben gyakran elbűvölő személyiségű, vagy ártalmatlannak tűnő emberek, akik könnyen megszerzik mások bizalmát, és bizony vissza is élnek vele. Manipulatívak, nem képesek valódi kötődés kialakítására, képtelenek az empátiára, de gyorsan képesek megtanulni, hogyan "utánozhatnak" bizonyos érzelmeket annak ellenére, hogy nem érzik őket. Gyakran magasan iskolázottak, műveltek, biztos állásuk van. Az általuk elkövetett bűntényekre hosszú ideig készülnek, mindent pontosan elterveznek, hűvös fejjel gondolkoznak és aprólékosak."

www.hazipatika.com/psziche/pszichiatriai_betegsegek/cikkek/szociopatak_es_pszichopatak_kik_ok_es_mi_a_kulonbseg/20140806112246
@taga20: honnan szedsz ilyen szarokat? en csak a Cabaret Voltaire-t ismerem, asse mai gyerek :o)))

youtu.be/7nbfNO5umkc
@Orica Középföldi: ebben nincs vita koztunk, csak szar latni itt a "gipszlenyomatot"

ha mar meg lett idezve a horcsog "szelleme"…
@Orica Középföldi:
Szerintem ismernünk kell szerencsétlen országunk vezetőinek gondolatait.
Mit tegyek, ha csak néhány ex hibicionista akad köztük.
Ez nem népszerűsítés volt, mert azt megteszik kéretlenül.
De L. Simon nem hallgat, hanem közzéteszi hallgatása okát is.
Íme itt egy részlet:

hallgatásom okát
hallgatásom okát nem mondhattam el

évekkel ezelőtt tagja lettem
a nemzetközi bálnabizottságnak
a disznódelfinekkel
majd a hektordelfinekkel foglalkoztam
sajátos hangjaik megismerése
a füttyeik megtanulása után
kommunikáltam is velük
én voltam az egyetlen bálnául tudó ember a földön
ennek a sajátos őstudásnak a birtokosa

párosodni is próbáltam velük
de erre nem voltunk beprogramozva
én csak az ősi
fogakkal rendelkező cetek násztáncát ismertem
.
@jaegtoer: igaz, a bruhuyyy pecsetet csak ide tartogatja :o)))
@dr. jenőke (jenőke):
és nyilatkozik is:

"nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják."

444.hu/2014/11/30/l-simon-nincs-azzal-gond-ha-vagyonosak-a-politikusok-mert-igy-arra-tudjak-forditani-az-idejuket-hogy-a-kozjot-szolgaljak/

nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb.
@Knósszosz: "Ki szavazta meg előzőleg?"

Nem tudom, hogy az akkori Fidesz hogyan szavazott ezügyben, de ha jól tudom, már akkor is fölmerült, hogy a '89-es egy ideiglenes alkotmány. A kérdés itt az, hogy a nagyon demokratikus Szadesz és a többiek miért nem tartották olyan fontosnak a magyar lakosság alkotmányügyi képzését, hogy áldoztak volna erre? Pl. minden végzős általános iskolásnak egy példányt, forráselemzés töriórán, memorizálni stb.
Nem akarok ötleteket adni, de ha a Fidesz mindezeket megteszi az alaptörvényével, és a következő 20-30 évben hatalmon marad, akkor akár É-Korea szintjére is süllyedhetünk. Akár a kedves vezetőt is belevehetik a tákolmányba, és taníthatják a kisiskolásoknak, mert ki akadályozná meg őket ebben ... ?
@dr. jenőke (jenőke): erdekes palyat futott be a horcsog is: a Magyar Muhely kortars (ultraliberalis) muveszeti folyoirat szerkesztesetol a haciendajan rabokkal dolgoztato dobrogiig…

kivancsi lennek mostanaban a speed helyett milyen drogot tol magaba
Jegesvödör, hát ez meg mi volt? És még van képed apellálni? Úgy látszik anyukád ihletett meg.

"Imola nemi élete itt zajlik a blogon. Itt próbál kurválkodni, csak nem ő fizet a futtatónak, hanem a strici neki, cserébe itt bassza a blogot. A strici lehet akár kubatov is."
Vagytok vagy hárman ilyen undorító szövegűek ezen a blogon.Persze a jöttemmentemeknek tetszik.
@Imola Helyesi: "Persze a jöttemmentemeknek tetszik."

Nocsak, nem féltékenynek teccik-é lennie?
@dr. jenőke (jenőke):
"Hol vette király a várát? Szürke lovat hágott érte."

Katona Tamás néhai, nagyszerű néprajzkutató Cegléden gyűjtötte a fenti mondást, és véleménye szerint mitikus időkre utalhat. Az ókorban nem volt ismeretlen a nemes állatokkal való párosodás képzete (sem), pl. Zeusz és az ő különböző állatalakban tett hódításai ...
Felesleges a művészetén rugózni, épp elég baj, ha valaki sz.rul ír ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Nem csak az Alkotmány, hanem minimális ügyintézési (meg más) szabályokat is ismertetni kellene. Sok felnőttet láttam már, aki remegtek a félelemtől, ha egy ügyintézővel ügyet intéztek valamilyen közigazgatási intézményben.
Nagyon sokan a "saját" bankjukban is aggódnak, pedig annak is olyan a szolgáltatása (majdnem) mint, mondjuk a cébéának.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ah, utálom a hideget, meg a nagyon meleget is.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nem kell olyan régi időkbe elmenni, nem oly régen cikkeztek arról Németországban, hogy egyes helyeken pénzért szexelhetnek a férfiak állatokkal.
@Imola Helyesi:

Bocsáss meg, túl sokat feltételeztem rólad.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Szerintem a végbélkúpokon rágódó, a bálnák erkölcsi tisztaságára veszélyes költő rendkívüli távolságra van a görög mitológia bármely alakjától.
Még akkor is, ha Uránusz és Krónosz kissé kusza élete néha tükröződik mai életviszonyokban.
@jöttem:
Embertelen állapotokat generál a NER.
@dr. jenőke (jenőke):

Az aljasságról és a segítségről

Az emberi aljasság mértéke oly korlátlan, hőfoka oly égető, találékonysága oly eredeti és változatos, megnyilatkozási képletei oly meglepőek, hogy néha meghőkölünk s úgy érezzük, ez a legnagyobb emberi erő.

De később úgy tapasztaljuk, valahányszor az emberi aljasság támad, rögtön jelentkezik az emberi segítség is. Legtöbbször gyámoltalanabb a segítő szándék, mint az aljasság, bátortalanabb, tétovább. A segítség erejét bajosabb megszervezni. De jelentkezik, kérés és hívás nélkül, néha nagyon szemérmesen, s egyszerre látnod kell, hogy az aljassággal szemben az emberi szándék megszervezi a segítséget is. Néha későn. Néha tökéletlenül. De végül diadalmasan. Ezt tapasztaltam.
Márai S.
@Gábris szomszéd: valóban. meg is gyújtottuk a gyertyát a koszorún. Meg próbáltuk kitalálni, hogy miért és kit kellett a rokonok közül a hegyoldalba temetni a falun kívűl, mert a pap megtagadta tőle a temetést.
@látjátok feleim szümtükkel: tekintettel? szigorúan nézek, és közben mondom, hogy ejnye fiúk? egyébként abban van valami, hogy üssük-vágjuk, visítsunk ha bajban vagyunk.
@dr. jenőke (jenőke):

" Vincent: Keressük a szavakat, olyan erős képek ezek. Lázár Jánost is szájára vette a sajtó, tudom, hogy ez is fáj neked, a te nagy szívednek. 

       LSL:  János munkája során néha arra kényszerül, hogy Rembrandt Infánsnő gránátalmával című festményével gyújtson rá egy-egy havannai szivarra. Nagy teher ez a vállon. Ő értünk gyújt rá azokra a szivarokra, értünk vesz langyfürdőt 1963-as Chateau Lafite-ban. Tudod milyen az, amikor az ember teljesen egyedül van egy londoni luxushotel lakosztályában, egyedül mint az ujjam, eltekintve egy jamaicai sztriptíztáncosnőtől?"

orulunkvincent.blog.hu/2014/12/01/beszelgetes_l_simon_laszloval
Jó reggelt!

Megvolt a reggeli lapszemlém. Lassan elfogy a gumicsont. Már csak a mocskos amerikázás marad. Az MNO dollármillókkal támogatott CIA-forradalomról cikkez, Bayern pedig az USA-tól félti az EU-t.

Találtam intelmeket is. Hogyan legyünk jó civilek, akiket a kormány támogat.
Idehoztam.Hátha valaki épp ezen töri a fejét
ataszjelenti.blog.hu/2014/11/30/hogyan_legyel_jo_civil?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201412
Nem friss, de aktuális.

"Kormányozni rettenetesen összetett feladat. Jól kormányozni meg szinte lehetetlen. Örökös döntéskényszer, szünet nélküli igenek és nemek; egyszóval, mindebben eleve borítékolva van a tévedések elkövetésének igen nagy hányada. Tévedését viszont csak a gyönge ember ismerheti be, mi viszont erősek vagyunk, mindenkinél erősebbek. Ezt ígértük magunknak, aztán másoknak, s végül az egész világnak is. Hogy nézne már az ki, ha éppen a legerősebb ember mutatkozna tétova, határozatlan és ingadozó vezetőnek! Vannak megfelelő munkatársaink, akik éppen arra jók, hogy az esetleges tévedéseket megmagyarázzák. Az ő dolguk a kínos pillanatok megoldása. Ám, hiába választottuk őket éppenséggel mi és pontosan e feladatok végzésére, mert időnként mégis rászorulnak arra, hogy váratlan helyzetekre tekintettel személyesen írjuk elő nekik a legszükségesebb teendőiket. Most megint ilyen helyzet van. Mit tegyünk, ha lebuktunk? Naná, ellenfeleink szerint be kéne ismernünk, hát – egy frászt. Számtalan köztes megoldást lehet addig még kipróbálni."

www.hocipo.hu/content/view/15338_keri_laszlo_kezikonyv_a_kormanyzati_hazudozashoz

Most már mentem, mert úgy látom, csak én rongálom a felület. :)
@dr. jenőke (jenőke):

Jótündér vacsorája valami mix lehetett iróniából, vitriolból, gyilkos humorból vegyítve, miután elolvasott néhány elsimon örökbecsűt.

Remélem jól aludt, és álmában Bosch:Gyönyörök kertjében járt, ahol felismert néhány figurát:)
@Penivaldes:

Igazad van, de.

Általában nem olyan helyen követődnek el az ilyen erőszakok, ahol nagy a tömeg, tehát nem valószínű, hogy a visítozást meg is hallja valaki. Osztán van olyan erőszakoló, aki ettől a visítozástól képes megijedni, és ettől erőssebben szorítja a keze az áldozat nyakát. Ez ugyé nem kívánatos következmény az áldozatnak.

Egyértelműen fogalmazott tanács nem nagyon adható, de célszerű a lányoknak párosával menni haza vagy bárhova éjszaka, ha lakatlan helyen kell átmenni, akkor célszerű fiú kísérőt keresni, vagy taxival menni. Idős embereknek, egyedül élőknek meg célszerű olyan dudát, távirányítású csengőt beszerezni, ami a lakásában mindig a keze ügyébe van, és nem várt akár nappali, akár éjszakai támadás esetén azt könnyű bekapcsolni.

Gomolya akaszthatna kolompot a nyakába, had hallja mindeki, hogy jön.
@látjátok feleim szümtükkel:
Kíváncsi vagyok, milyen terjedelemben foglalkozik az iskolai erkölcsi nevelés ezzel a témával.
Csak tippem van. 2 mondat?
@jöttem:

Tévedtél, sok mondat. Arról, hogy miként kell sminkelni. Nem emlékszel rá, a múlt héten volt róla szó.
@látjátok feleim szümtükkel:
A szőrtelenítésnél leragadtam.
Az olyanokat, mint a tankönyv szerzői, lángszóróval szőrteleníteném.
Pedig én egy békés nő vagyok.
@dr. jenőke (jenőke): "a bálnák erkölcsi tisztaságára veszélyes költő rendkívüli távolságra van a görög mitológia bármely alakjától."

Nem a mitológiai szereplőkhöz hasonlítottam ám, hanem a mítoszok szerzőihez, legalábbis a témaválasztásában (a versei ettől még lehetnek csapnivalóak).
Épp ezért duplán gyomorforgató, hogy az az L. Simon felügyeli a tankönyvpiac államosítását, a szabad tankönyvválasztás betiltását, akinek a pornográf verseit elviseli a tisztelt (demokratikus) olvasóközönség. Szerintem fontos a művészi szabadság tisztelete, bár mindenkinél van egy határ, gondolom. :)
@jöttem:
Egyértelműen L.Simon nyilatkozata a rosszabb. Vagy a jobb? Merthogy annak pofátlanságát elég magasan jegyzik, míg a "költészete" a "futottak még"
kategóriába se nagyon fér bele.
Azért a minőség "felcsökkenését" értékelni kell!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
alkotmányjogi képzés? Álmodj királylány....
Hiszen még alapfokú közgazdasági ismereteket sem oktattak!
Amit még Kádárék is megtettek, mielőtt bevezették az Új gazdasági mechanizmust. (Dr.Agy - legalább azt felújíthatták volna, ha már nem csináltak újat!)
@Imola Helyesi:
Ne a tükröt okold azért, amit látsz benne. Ne nézz bele. Szólhatnál már a tartóidnak, hogy küldjenek értelmesebbet, te kezdesz nagyon uncsi lenni!
@látjátok feleim szümtükkel: szegény áldozat ritkán éli túl..igen, de nemcsak elhagyatott sötét utcán támadhatnak rád, és ha hagyod magad, akkor biztos véged. az életedért harcolsz.
@Penivaldes:

Igazad van, sikítozni kellett volna.....

www.blikk.hu/blikk_aktualis/sajat-neveloapja-eroszakolta-meg-a-12-eves-kislanyt-2309337

Az élet sokkal bonyolultabb ebben a témában is, mint ahogy sokan gondolják.
@látjátok feleim szümtükkel: te se általánosíts, ha lehet. nem azt mondtam, hogy egy zárt ajtó mögött, és egyébként is a családon belüli erőszak nagyon ingoványos hely nem ezekről beszélek. egyébként a családon belüli abúzus legnagyobb tragédiája az, hogy a bántalmazott gyermek szereti, az őt bántó személyt, és úgy fogja fel, hogy ő megérdemli amit tesznek vele, mert ő a rossz, és a felnőtt a jó. csak komoly terápiával van arra esély, hogy összerakja, hogy nem az a másik rossz, és nekem rosszat akar. Arról nem is beszélve, hogy sokszor a bántalmazottból bántalmazó válik. Nem tudom ismerjük e a piros tojásos kísérletet..na ott megmutatkozik.
süti beállítások módosítása