Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.14. 05:19 Fabius

Új polgármesterünk máris pártját ritkítja

Címkék: zugló összefogás karácsony gergely önkormányzati választás 2014

No, akkor ezen is túl vagyunk. Egyik szemünkkel nevethetnénk, hisz Zugló megtörte a "narancs önkényt", a táltos tea nem hatott, Pajor atya is cibálhatja a lélekharangot napestig, 4 év papcsákizmusnak vége van. A másik szemünkkel azért sírhatunk, mert csudálatos pillanat lesz mikor polgármesterünk beszamaragol a Pétervárad utcába szürke igavonó-hátasán, miközben mi csendben átlépünk cseberből a vederbe.

karácsony2.jpg

Igen, drága Feleim, nincs itt semmi tévedés. Polgármesterünk ugyanis nem az lesz akinek neve a szavazólapon állt, hanem az, aki a gyeplőjét rángatja. Mert rángatni fogja, kétsége ne legyen senkinek, tessék csak bátran a testület összetételére pislogni. Karácsony Gergő mostanában fog ráébredni, hogy TóCsával bizniszelni olyan kemény, mint a lefejelt kád széle. Hátország nélkül - hacsak Szabó Rebekát nem tekintjük annak - különösen az lesz. Külön pikantériája a bulikának, hogy az Együttben máris azon gondolkodnak, Karácsony követi a évtizedes hagyományokat - mondjuk választása se nagyon lesz más - és "kifizetőhellyé" teszi Zuglót.

Ha ők így gondolkodnak a pártszövetségen belül, mit gondoljuk mi?

Jó, Szigetvári nem a helyzetfelismerő képességéről és politikai éleslátásáról híresült el, most is kifelejt egy apróságot a képletből: a TóCsa állandót. 2006-2010 között se a polgármestert adták a helyi szocik, hanem egyrészt a Zuschlag ügy másodrendű vádlottját, másrészt meg a vádemeléssel járó mutyicsomagot, minek köszönhetően Weinek kénytelen volt a bíróságon magyarázkodni a több tízmilliós tanácsadói szerződések hogyvoltjáról. Úgyhogy nem kell előre hánykolódni az irigységtől és máris a pártszakadáson malmozni gyerekek, Karácsony nem a PM-et foga elsősorban kisámfázni a kerület pénzével. Lesz neki dolga éppen elég amíg a benyújtott számlákat elrendezi szép sorban, ti meg foglaljátok el magatokat és tippeljétek meg, Gergő vajon hol végzi TóCsa keresztapuskodása mellett a ciklus végére.

Kik fogják ebben akadályozni? Na, azért lesznek páran aki tesznek róla, ne menjen ez túl simán. Először is ugye a 21 fős testületben 9 összefogós képviselő mellett 9 fideszes, egy elempés, egy jobbikos és egy Várnai ül, úgy érzem kényes dolgokban lesz apró probléma a többséggel. Másodszor Várnai nem az a seggén nyugodtan megülő, halk szavú civil. Ha már az egyesületével legyőzte a Jobbikot és az LMP-t, akkor tovább építve a "brendjét" ugyanott fogja folytatni, ahol Papcsákkal abbahagyta. Plusz a testület tagja lett Karácsony másik egykori párttársa, Barta János is, aki szintúgy nem rajong a korrupcióért. Nem véletlen a jelmondat amit a faszbúkjukra kitettek a választás hajnalán: "ahol akárcsak egyetlen LMP-s képviselő is van, ott a korrupció, a mutyi napfényre kerül!" Egyetlen képviselő már van, nekem meg valami azt súgja, hamarosan lesz apropó igazolni a tételmondatot.

Karácsony szerint Zugló legnagyobb nevezetessége ma a másfél millás Papcsák klotyó. Fene tudja, nekem azért szembe jut néhány másik is. Oké, több időm volt szétnézni, mint neki, tán ezért nem az első ami eszembe jut a kerületről, hogy ott szarhatok ahol Papcsák. Így azt is tudom, a legutóbbi alkalommal mikor Tóth keresztapus és az akkori brancs áldásos tevékenysége választók által véleményezésre került, akkor megszavazták első embernek a leghülyébb pártkomisszárt, akit hátán hordott a föld, mert elszámoltatást ígért nekik. Ha nem világos segítek, kedves Gergő: felesleges áltatni magad azzal, hogy vissza lehet szerezni a baloldalnak a bizalmat, mert ha hibázol ez az a hely, ahol a leggyorsabban lehet elveszteni is azt. A luxus retyóval együtt.

 

257 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr606788801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
a tolcsvaybéla mindíg is egy seggfej volt és az is maradt...mit vártál? magas labdát?
csapdlecsacsi...de jó nagy szívlapáttal

hát nem szép a béla? olyan csicsás és kacagányos mindíg erre vágyott (persze esztetetetet ősemtudhassa csak mostanságosan mikor ez divat miért nem szakadt farmerban ment és a szaros alsóneműben ahogy mexokta?

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
megnyílt de gyorsan becsuktam...ilyen szépséges kacagányost? honnan szalajtották?

szerencsétlen és az a röhögő fiatalember megette?

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Baja Ferenc szerint", hát ez már nem jól kezdődik. Úgy emlékszem, ő valami korrupt miniszter volt, akinek gőze sem volt a környezetvédelemről, aminek a tárcáját megkapta.

"A platformelnök szerint az kell, hogy legyen a legfőbb céljuk, hogy "az Orbán-rezsim áldozataival", a szegényekkel, az alacsony jövedelműekkel kössenek szövetséget."
A Bajnai-kormány végnapjaiban kitalálták a szocik a közmunkát, amivel aztán a fideszék olyan szinten magukhoz láncolták a borsodi zsákfaluk lakóit, hogy az Átlátszó szerint közösen töltötték ki a szavazólapokat a lakosok a szavazóhelyiségben! A "csendőrök" szeme láttára.
Amúgy nekem tetszett az FNA-kampány, amibe Szanyi kezdett, kár, hogy "öregkorára" teljesen elh.lyült (Szanyi), és hogy a szocik abszolút nem hitelesek a "népből jöttünk" szerepében. A Fidesz azzal szerezte meg a hatalmat, hogy a "népből jöttünk", és azzal tartották meg, hogy jól játsszák a földesurat, érdekes.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ezek szerint béla nyitott a mackókra. főleg, ha van mézes bödönük van nekik.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Hát ez egy újabb definíció erre, ezt még nem hallottam. A kifejezéshez mindenesetre semmi köze nincs, ezt egyszerűen korrupt politikusnak hívják. Karácsonyra meg végképp nem passzol.
Ez talán ide tartozik:

Én vagyok az egyetlen megválasztott polgármester, aki aláírta az atlatszo.hu, a K-Monitor, a Political Capital (HU) és a Transparency International közös kezdeményezését, amelyben vállalom, hogy az önkormányzat vezetését mindig az átláthatóság és korrupciómentesség jegyében fogom vezetni.

A kezdeményezéshez még most sem késő csatlakozni, ezért minden megválasztott polgármestert arra buzdítok csatlakozzanak a civilek kezdeményezéséhez és garantálják ők is, hogy átláthatóan fognak gazdálkodni a településük forrásaival!

blog.atlatszo.hu/2014/10/negyvenharom-atlathatosagparti-jelolt-nyert-az-onkormanyzati-valasztasokon/

Forrás: www.facebook.com/karacsonygergely/photos/a.266672553365598.73008.193944440638410/857817437584437/?type=1
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja jó így már értem. Mind biodíszlet vagyunk és külföld is tök hüje, mindent beszopnak. És ezt orban el is hiszi. Akkor tenyleg igaz, hogy egy kerékkel kevesebb van neki.
Aztaaaaa :)

Diktatúra! Az USA norvég pénzek után nyomoz

„Ha most az USA az Európai Unió tagja lenne, bizony szerkesztőségi vezércikkben kellene felszólítanunk az EU-t, hogy a lehető legszigorúbban vonja kérdőre Amerikát.

Elviselhetetlen, embertelen diktatúra, sőt putyini típusú diktatúra kezd kiépülni az Egyesült Államokban. A legújabb hírek szerint már az igazságügyi szerveket is ráküldenék azokra a civil agytrösztökre, amelyek tevékenységét külföldi hatalmak, köztük a norvég kormány meri finanszírozni. Ráadásul demokraták és republikánusok egyaránt támogatnák a szólás- és véleményszabadság eme durva korlátozását.

Az egész azzal kezdődött, hogy a The New York Times indulatokat korbácsolt Norvégia és más olajállamok ellen. A lap azt állította: ezek a kormányok úgy akarnak hatást gyakorolni az amerikai közéletre, hogy befolyást vásárolnak civil és független kutatóintézetekben, amelyek ezért cserébe az érintett országok számára fontos témákkal kampányolnak Washingtonban."

valasz.hu/publi/diktatura-az-usa-norveg-penzek-utan-nyomoz-105463

www.nytimes.com/2014/09/07/us/politics/foreign-powers-buy-influence-at-think-tanks.html?_r=1
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Az nem erő amit érzel.
Legfeljebb pirosarany.
@iii: igazad van, csak most találtam ki :-) szerintem Karácsony, Szelényi, sőt még az idióta Schiffer is az az új politikai nemzedék, aki nem korrupt.
@dr. jenőke (jenőke):
:-)) nem, nem, nem!! Igenis érzem, hogy a magyar focinemzet az MLSZ minden próbálkozása ellenére most már elindulhat kifelé a gödörből. Dárdai úgy néz ki végre hitet adott, már csaj 126 begyepesedett és ingyenélő f....antasztikus szakembert kell eltávolítani es 40 év szar beidegződését kiirtani és a magyar név megint szép lesz.
@salytóskifli: "hogy az önkormányzat vezetését mindig az átláthatóság és korrupciómentesség jegyében fogom vezetni."

Én arra is kíváncsi lennék, hogy a pártokat kik tartják el.
@rodeo36:
Mi a bajod szegény Bélával? Kiment a napra és hajában sült. Tegyél hozzá vajat vacsorára.
@parti_giano:
"ezek szerint béla nyitott a mackókra. főleg, ha van mézes bödönük van nekik. "

De nem adunk nekik, kérjen őfőméltósága vitéz Horthy Miklóstól(ha már annyit emlegette) vagy Semjén Zsoltitól :)
Még üres bödönt sem, nemhogy mézet!
Dehogy zárták be az OPNI-t, inkább kiterjesztették.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Majdnem jó. Csak a szórenddel van baj.
Focinemzett magyar. Már aki....
@rodeo36:
"megnyílt de gyorsan becsuktam..."

Hát most mér'? Hát nem tetszett a szépséges kacagány? Így lemaradtál a végén az énekes produkcióról, az se volt semmi.
@Fabius: Miért, mit csinált Karácsony? Tudomásom szerint egyelőre semmit. A képviselőket nem ő választja, azokat a nagy összeborulás hozta ki, ebbe neki személy szerint pici beleszólása volt. Szigetvárinak már nyilván több, de lényegében polgármesteri posztot is csak egyet tudtak kiharcolni, míg a DK vagy ötöt, szóval ebből lehet sejteni az érdekérvényesítő képességüket.

Mondom, ha tényleg "eltócsásodik", akkor jogos lesz a kritika. Egyelőre megnyert egy választást. Ennyi történt.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Baja Ferenc szerint",

Baja... hát már tényleg nem lehet ezektől az őskövületektől megszabadulni?
Rájuk miért nem vonatkozik a nyugdíjkorhatár?
@salytóskifli:

Szép ez az átláthatósági program és összefogás. Látni szeretnénk ezt a gyakorlatban is.
Mint tudjuk, a puding próbája az evés.
Én szkeptikus vagyok.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Mind biodíszlet vagyunk és külföld is tök hüje, mindent beszopnak. És ezt orban el is hiszi."

És amint a helyzet mutatja, működik.
@dr. jenőke (jenőke):

"Mi a bajod szegény Bélával? Kiment a napra és hajában sült. Tegyél hozzá vajat vacsorára. "

hüjjje... :))))
öt perce vinnyogva röhögök :)
@parti_giano:
"ha már horthy. tessék a legújabb folyóirat"

Előfizetném...
"Véget ért az összefogás időszaka..." :)

Sértődött búcsúüzenetekben veszett össze gyurcsány és az mszp

vs.hu/kozelet/osszes/sertodott-bucsuuzenetekben-veszett-ossze-gyurcsany-es-az-mszp-1015
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Pont azt kéne megérteni, hogy amíg SENKI nem foglalkozik ezen típusú emberek megértésével, de legfőképpen a szintjükön történő kommunikálással (és nem a vakkomondoros stílusában!), addig mindig ilyen embereket fognak megválasztani.

El kéne kezdeni kimászkálni falvakba, igen, az ilyen sötétbunkók közé is, és a saját értelmi képességükön nyújtani valami mást.
alternatívát. Hogy el tudja képzelni egy ilyen otthoni asszonyverő, kocsmában relaxáló gumucsizma-lovag, hogy talán lehetne másképpen is.
A fidesz csupán azt ismerte fel, hogy ezeket meg kell tartani pont ilyen hülyének és ha egy ugyanolyan hülyét helyezel föléjük, akkor nyugton vannak, legfeljebb otthon néha megverik a zasszonyt.

Rettenetes elmaradottság van sokfelé - az okai számosak és nem is mindig adott közösség tehet róla! -, de ha ez ellen senki nem tesz semmit, akkor marad ami most van.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"már csaj 126 begyepesedett és ingyenélő f....antasztikus szakembert kell eltávolítani es 40 év szar beidegződését kiirtani és a magyar név megint szép lesz."

Ugyan már, csak kekeckedsz. Apró dolgok ezek, szinte varázsütésre meglesznek :)
És onnantól senki hitvány cenk nem állhat diadalmenetünk útjába.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Igen, minden működik, az operáció is sikerült, igaz a beteg meghalt
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Basszus én tényleg szeretném kivinni a kisfiam egy focimeccse. Csak 2 dolog kéne:
- legyen foci
- ne kelljen félnem, hogy agyonver egy barom, mert zsidócigányarabvietnamikomcsilIbsibuzinak néz
Vagy ha az is vagyok, akkor se verjenek meg:-)
@Evezős: ahogy egy a korrupciót tényleg komolyan elítélő politikusnak illik. csak tudja végigvinni a nyakába ültetett apparátuson is.
@Evezős:
"El kéne kezdeni kimászkálni falvakba, igen, az ilyen sötétbunkók közé is, és a saját értelmi képességükön nyújtani valami mást."

hehe. szanyi is irányt tévesztett. nem mindegy, hogy brüsszel vagy fülöpháza.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"az operáció is sikerült, igaz a beteg meghalt "

Hát pont ebbe az irányba haladunk.
Egy őrült főorvos a nem kevésbé buggyant asszisztenseivel módszeresen darabolja az országot ezerfelé, miközben az ország lakói lelkesen tapsolnak (tisztelet a kivételnek).
Aki nem tapsol, az meg legfeljebb undorodva elfordul, vagy kisétál a műtőből.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Kapnak állami dotációt, nem is keveset.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: A szkepticizmus jó dolog, csakhogy ez tény: Karácsony aláírta, a többiek nem. Ez már önmagában valami.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Basszus én tényleg szeretném kivinni a kisfiam egy focimeccsre"

Hát ha élvezetes meccset akarsz látni megveretés nélkül, akkor max. a kisfiad iskolájában a 6.a.:6.b meccset nézzétek meg :(
@iii:
" Karácsony aláírta, a többiek nem. Ez már önmagában valami"

Nem kisebbítve Karácsony jószándékát, ez akkor lesz valami, ha a kerületében meg is tudja valósítani. Neki mint polginak esélye is van rá. Akik az aláírók közül bármely önkormiba csak képviselőnek jutottak be, teljesen esélytelenek erre. Sajnos.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Csak az első mondatig bírtam ,nagyon gyenge az idegrendszerem ezek szerint.
@dr. jenőke (jenőke): azért dobhatnál neki egy vénaszkenner ajánlatot is, otthoni használatra persze, hogy fel tudjon készülni.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Legyen foci."
Mégpedig magyar!
A tegnap déli hírekben reményt keltő adatokat hallottam a Feröer csapatáról, mert a világ ranglistán a 163. helyen állnak, és játékosai hét közben dolgoznak a munkahelyeiken. Mi több, ma reggel is dolgozni mentek a tegnapi mérkőzés ellenére.
Este jól elhelyezkedve abban bíztam, hogy két számjegyű fölénnyel győzünk, és végre boldog lehetek és büszke.
Nem jött be !
@parti_giano:
Hát ... Szanyi pont nem való oda, ahol éppen qrva sok pénzért üdülget.
Napi fidesz színesek.

Pénzt és benzint adott a Fidesz a cigányok szavazataiért Hevesen - gyanúsítottként hallgatták ki az egyik jelöltet.

alfahir.hu/peldatlan_szavazatvasarlasi_csalas_hevesen

Az ózdi Fidesz már most kijelentette, hogy nem hajlandó együttműködni az új vezetéssel - Janiczak Dávid a Ma reggelben

youtu.be/1yawMxzIo04
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor szívni fog janiczak, mert a 14 tagú testületben 8 fideszes üldögél.
@avanivi:
"Csak az első mondatig bírtam ,nagyon gyenge az idegrendszerem ezek szerint. "

Nagyon túlment a humorérzéked határain? Merthogy komolyan nem lehet venni :)

Azt hiszem, hogy én is csak azért hagytam végigmenni a videót, mert közben főztem, és ezért nem hallottam eme gyöngyszem minden szavát.
Rájöttem, hogy az emeszpénél jobban érdekel a sütőtök.

A sütőtök alkalmas gyulladásos betegségek kezelésére, különösen nagy hatékonyságot mutat megfázásos, meghűléses megbetegedések esetében, de alkalmazható tüdőgyulladás és egyéb tüdőkárosodások kezelésére is.
A sütőtök enyhíti az allergikus köhögést, tüsszögést, csökkenti az asztma rohamokat.
Fogyasztása szebbé teszi bőrünket, különösen a pattanások kezelésében jelenthet nagy segítséget.
A népi gyógyászatban hashajtóként és béltisztítóként használták.
Fogyasztása jótékony hatást eredményez az emésztési gondokkal küszködőknek.
A sütőtök serkenti a máj működését, segít a szív és koszorúér problémák megelőzésében, fogyasztásával csökkenthető a prosztatarák és a szürkületi vakság kialakulásának kockázata.
@parti_giano: Gondolom felpörgetik majd Ózdon is a NER-t. ;)
ennyi:

Ha már az ellenzék nagyban hozzájárult a Nemzeti Együttműködés – amúgy korántsem gránitszilárdságú – rendszerének stabilizálásához, akkor most lesz szíves nem a megdöntéséről delirálni, hanem azzal foglalkozni, hogy miként teheti elviselhetőbbé azt. Végre nem arról akarok hallani, hogy mi lesz 2018-ban, ’19-ben, 2142-ben, hanem arról, hogy mi lesz holnap. Miként menthető meg, ami még nem ment tönkre teljesen, és hogy lehet egy picit javítani az állapotokon.

hvg.hu/velemeny/20141015_MOST
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "hát már tényleg nem lehet ezektől az őskövületektől megszabadulni?
Rájuk miért nem vonatkozik a nyugdíjkorhatár?"

Biztos félreérthetően fogalmaztam. Nekem a korával semmi bajom, sőt a mai fasiszta-náci időkben előnyt jelenthet, ha valaki ismeri a szociáldemokrácia hagyományait. Ahogy Bartus megjegyzi, egy Lendvai Ildikó vagy Horn Gyula "még tudta, hogy mit jelent az állam és az egyház szétválasztása". Nekem Bajával konkrétan a korrupció a bajom, meg a demagógia. Azt mondja: az "Orbán-rendszer kitaszítottjain" kell segíteni. Ez olyan, mintha azt mondaná:
- Szegény emberek szavazzatok engem vissza a hatalomba, mert én is az Orbán-rendszer áldozata vagyok!
Szerintem többre menne, ha ígérne egy működőképes gazdasági modellt, amiben nem olyan élesek az osztálykülönbségek, és fel tud lépni a kizsákmányolás ellen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Miként menthető meg, ami még nem ment tönkre teljesen, és hogy lehet egy picit javítani az állapotokon."

Ez sajnos már nem segít Ácsnéékon, akiket beletapostak a földbe Kishantoson, és a náci szobor is ott hirdeti a rendszert a Szabadság téren, valamint a visszabeszélő közmunkás is pénz nélkül marad, ha megvonják tőle a segélyt.
Ha valamit elér a jelenlegi ellenzék az ilyen és hasonló szemétségek visszacsinálásában, megeszem a kalapom.
@iii: "Kapnak állami dotációt, nem is keveset."

Magyarul: Orbán tartja el az ellenzéket (az adófizetők pénzéből)? Lehet, hogy már az Orbán-Gyurcsány paktumot is megkötötték?
@dr. jenőke (jenőke):

:))
Mindenben imádom:))
Már a Gőgös Gúnár Gedeonban(nem Bajnai)is azt osztott télen a barna mackó az erdő állatainak:)))))))))))
@Evezős: P.......tosan így VALLAH ,ahogy
leírtad !!!
Félelmetes a sötétség!!!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Na, az a meccs 6a:6b tuti vérre megy:-) én is mindig utáltam a B-seket: annyi falábút! Ott volt a Bozsér, meg a Szűcs (na jó, ő konkrét kretén volt), a Gábor alibi focit nyomott, a Hajdú szimulált állandóan, míg nálunk ott volt a Micó, a Márkos, meg persze én!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Kishantos tökéletes lenyomata a rezsimnek,ehhez fogható arrogáns,otromba tahóságot a világ nagyon kevés pontján engednek meg,talán feketeafrika,ázsia egyes részei:((

www.atv.hu/belfold/20141014-acs-sandorne-eb
@Evezős: "Hogy el tudja képzelni egy ilyen otthoni asszonyverő, kocsmában relaxáló gumucsizma-lovag, hogy talán lehetne másképpen is."

Annyit hozzátennék, hogy szerintem nem az ilyen sötét segédjegyzőket és intézőket kell meggyőzni, akik a rendszer kiszolgálói. Inkább az ilyen magukra hagyott vidéki tanárnőkre figyelnék, akik indulnának a büdös bunkók ellen is, mert bátrak, csak magukra vannak hagyva. A pesti liberális értelmiségnek kellene felkarolni őket, a véleményüket meghallgatni, mert nyilván többet tudnak az ottaniak problémáiról, értenek a nyelvükön!
Amíg a ballib megmondóemberek kicsinálják azokat, akik nem ugyanazt mondják, mint ők, addig az ilyen bátor vidéki tanárnők bukásra vannak ítélve, vagy elmennek az országból.
@dr. jenőke (jenőke):
:-)) nagyon gyakorlatias vagy, ennyi cuccal biztos ellennénk már!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Nagyon túlment a humorérzéked határain? Merthogy komolyan nem lehet venni :)"

Már kinevetni sem tudom őket.
@Mariann19:
Én csípem azt az istense tudja hol van szigeti csapatok, tök lelkesek lehetnek. Nem ők azok, akik durván öldöklik a bàlnákat egyébként??
@Mariann19:

Szia!

Nem néztem a meccset nem vagyok 'szadomazo,de reggel felkaptam a fejem,hogy az egyszerű cukrázdájából,birkanyájától meccsreérkező amatőrök csapata ellen csak ennyire vagyunk képesek:((
Szóval, ne azt nézzük, amit mond, hanem amit csinál. Hogy is van ez? Mi van akkor, ha amit amit csinál, egybe esik azzal amit mond?

www.stop.hu/belfold/nem-szabad-hinni-a-statisztikaknak/1270981/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Egy őrült főorvos a nem kevésbé buggyant asszisztenseivel." :-)))
mármint mészáros??
@gazoló: "...amatőrök csapata ellen csak ennyire vagyunk képesek:(( "

Ja kérem! Az amatőröknek dolgozni is kell, így nekik a foci csak kikapcsolódás, a mi focistáinknak meg kemény munka.
@parti_giano: "Trianonkor elcsatolt növény és állatfajok."

Trianon szerintem is igazságtalan volt. Nem az, ahogy velünk kib.szarintottak, hanem ahogy szétverték az Osztrák-Magyar Monarchiát. Szinte megágyaztak a II. világháborúnak ...

Ez egy tanulságos honlap, a "pártus-magyar kontinuitást" és más hasonlókat elemeznek komoly történészek.
tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3115&id=273112
@látjátok feleim szümtükkel:
ahogy emléxem, a Faroer-iek mingyárt a magyar -véletlenűl bekotort- gól után egy hatalmas távoli lövéssel akartak egyenlíteni ami 10 centivel a kapu baloldalán szállt el

ennyit a magyar fociról...

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel:

:)'ciológussal,gyúróval,Sanyi bácsival:))(https://www.youtube.com/watch?v=rvXfaXePHj4),stadionokkal,luxusautókkal,milliókkal:))))
@gazoló: VIGYÁZÓ SZEMETEK KISHANTOSRA VESSÉTEK!

Érdemes a Kishantos-ügyet tanulmányozni annak, aki az Orbán-rendszert akarja megismerni. Legyen belőle országos ügy!
www.kishantos.hu/index.php?seo=hirek&content=menuItem&item=news&id=11
@látjátok feleim szümtükkel:

"...focistáinknak meg kemény munka..."

Ügy jártál, mint Iván amikor Szása rákérdezett, hogy melyik kezében van az utolsó üveg vodka.
Gondolkozz!
Egy mondatban a nemzeti focista és a kemény munka hogyan férhet meg?
Egy sokatmondó és érdekes elemzés számokkal és statisztikákkal.

Öt állítás az önkormányzati választásokról

A Fidesz alternatívájának hiányát jelzi, hogy úgyis meg tudta őrizni minden egyes megyei közgyűlésben az abszolút többségét, hogy (egy megye kivételével) mindenhol visszaesett a támogatottsága, 2-10 százalékponttal (Tolna megyében helyi konfliktusok következtében esett vissza kiugróan nagy mértékben, a párttól eltávolodók egy csoportja ugyanis külön indult, és szerzett 6,5%-ot).

A baloldali pártok képtelenek új választókat magukhoz vonzani

A megyei közgyűlési eredmények szerint (amelyek nem tartalmazzák a megyei jogú városokat) az MSZP-nek csak egyetlen megyében sikerült megelőznie a Jobbikot, de további 9 megyében a baloldali pártok együttesen még mindig több szavazatot kaptak a szélsőjobboldali pártnál. Négy évvel ezelőtt a Jobbik csak három megyében előzte meg az akkori MSZP-t.

www.valasztasirendszer.hu/?p=1942910
@dr. jenőke (jenőke):

Kelemen Annácskát csak keményen tudják lerendezni, puhapöcs nem játszik:)
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Nem ők azok, akik durván öldöklik a bàlnákat egyébként??"

A norvégok voltak nagy bálnairtók, és norvég találta föl a szigonyágyút, ami szétrobban az állat testében.
Ha azóta nem szüntették meg, a feröeriek a gömbölyűfejű delfinekre rendeznek vadászatot, azt mondják hagyományőrzésből. Mondjuk nem ehetnek belőlük túl sokat, mert sok higany halmozódik fel a tengeri állatok szervezetében.
@dr. jenőke (jenőke):
"Egy mondatban a nemzeti focista és a kemény munka hogyan férhet meg? "

Hát, a mondatban talán még igen... no de valóságban ki van zárva.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"mármint mészáros?? "

Legyen, de akkor kijár neki a főmészárosi titulus.
Zugló felszabadult és 5 évig Karácsony. Kell ennél több?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
japánok a gazdaságosak ők sushi-t csinálnak a bálnából egy bálna egész Japán egy évi sushija

brühüyyy

csak azt nem tudom honnan van annyi zöls torma levelük a tormához?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Már megint a norvégokat 'báncsák akik a bálnákat meg a hunokat 'báncsák:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ugye NYNY az kb 16 millió ottlakó meg túristák
az összesen két levédia alsó

kb 200 év alatt jut el mindenhova a kocsi...jó utat és izletes lángost, nagyon gusztusos az a sajtos hagymás ami a képen van

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
"Rájöttem, hogy az emeszpénél jobban érdekel a sütőtök"
Ezt elhiszem, hisz a sütőtök agonizálás nélkül készül el, fogyasztható, élvezetes és mindegy, hogy sózod, cukrozod vagy fahéjat szórsz rá, a hatása ugyanaz: JÓ és FINOM
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "Baja... hát már tényleg nem lehet ezektől az őskövületektől megszabadulni?"
Szerintem néhánytól jó lenne, de ... pl.Tóbiás vagy Mesterházy /és még sokan/ mikor ér fel az őskövület Lendvai Ildikóhoz? annak ellenére, hogy ő sem hibátlan
Eddig örökös szocialista szavazóként az a véleményem, hogy:
Az az MSZP amely már két miniszterelnökét lapátra tett,hátba szúrt és csak nyivákolni képes, és fogalma se nincs, hogy mit kellene tenni, az tűnjön el kövületeivel és a jelen fiataljaival együtt
Csak a szokásos fidesz tempó.

A csalásban érintett fideszes befolyásolta a hevesi választási bizottságot?
Kutyakomédiába illő jelenetekkel tette nevetségessé és hiteltelenné magát a hevesi Helyi Választási Bizottság tegnap este a nokiás-tankolós ügyben.
A csalásban érintett Báder Csaba fideszes kampányfőnök befolyásolhatta a bizottság döntését.

alfahir.hu/a_csalasban_erintett_fideszes_befolyasolta_a_hevesi_valasztasi_bizottsagot
@KÁTÉó53éúétr6:

Tóbiást majd még meglátjuk, de túl sok reményt nem fűzök hozzá. Lehet, jók a szándékai, de nem biztos, hogy ereje is lesz a takarításhoz.
Ebben az utcában Gyurcsány is járt már, neki is zsákutca volt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Szegény Tóbiás ! elhiszem neki, hogy tudja, látja, tenné, ám vagy besorakozik, vagy....puccs lesz belőle.
Azért az nem reménykeltő, hogy első megnyilvánulása,hogy nem kér Gyurcsányból,/erre miért volt szüksége??!/ pedig pontosan az ő sorsára fog jutni,A következő elnök majd megint átszervez, megújit, más szelet fúj,...szóban... a következő választásig.Meguntam őket.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Orbán nem az állam. Az állam mi vagyunk.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Köszi a felvilágosítást!
Látom balneológiában :-))) jó vagy!
A norvég civilek ilyen durvák? Jajj
@iii: "Orbán nem az állam. Az állam mi vagyunk."

Ja! Meg nagyanyám a villamos, csak éppen nincs alatta a kereke.
Láttuk vasárnap, amikor az állam leszarta, csak az nem rá, hanem vissza csapódott.
@látjátok feleim szümtükkel: Na, az ilyen hozzáállás miatt tartunk, ahol tartunk. Még a Kádár-rendszer alatt is az volt az ellenzék álláspontja, hogy viselkedjünk úgy, mintha normális országban élnénk. És azért attól még messze vagyunk.

Az állami támogatás, de mondhatnám a családi pótlékot vagy a munkanélküli segélyt is, az nem Orbán személyes jótéteménye, hanem mindannyiunk adójából és munkájából származó jövedelem.

Miért, az jobb lenne, ha a pártok a pénzembereknek lennének kiszolgáltatva?
@iii:

Miért, nem annak vannak kiszolgáltatva?:D:D:D
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
„Én már most sem értem, hogy titeket mi hoz még lázba ezeken a kollaboránsokon.”
Miből gondolod, hogy lázba hoz bármelyik is?
Esetleg a szavazóbudiban szelfiző Toncsi az valamikor még igen, de ma már ő sem a régi. Elég töttyedt lehet már a hab az oroszkrémtortáján, bár ha választanom köll, akkor azért ezerszer inkább az ő seteménye, mint Esgabriella szikkadt retorikai zserbója.

De inkább egyik se!
Nálam sajnos egyik oldal sem nyerő - ez 14-re vált világossá - előtte azért még bizakodtam. Mára elszállt minden bizodalmam a balban, a jobbot meg minek is említsem? Szóval megértem a Te bojkott elképzelésedet mint lehetséges alternatívát, de nem tudom hová vezetne? Így is azért nyeri gennyesre magát a kommunista párt, mert az őket utálók nem mennek szavazni, szemben a saját híveikkel, akik meg mind az akárhányan. Ha esik, ha fúj… márpedig fúúj!
Én tényleg értem, hogy miért preferálod ezt a bojkott izét, de ez a társadalom a mai állapotában ennél egyszerűbb dolgokat sem képes felfogni, miért ez lenne az, amit…? Mondom: értem… de én nem a bojkottot választottam, hanem raktam egy X-et Gajdára, mert én nem a pártszimpátiát akartam kifejezni, hanem az embert támogattam. Ahogyan annak idején fideszest választottam a kerületben (ezt itt már tudja a többség – csak neked), úgy megtettem ezt most Gajdával is. Sok sikert neki, de vért fog izzadni, úgy vélem.

A főpolgármester jelöltek közül viszont nem választottam, mert egyik sem jött ide, és nem kérdezte meg, hogy van-e valami problémám és ha van, akkor arra milyen megoldást képzelek el. Csak lökték a süketet a nívótlan helyi szennymédiában – már akinek volt rá pénze. Na, kinek is?
Lehet, hogy a következő cirkuszt én is kihagyom, de addig még sok idő van hátra, sok minden történhet…
@Evezős:
Tulajdonképpen teljesen egyetértek Veled, nagyjából ezt akartam én is megfogalmazni, de hát en jobban sikerült Neked. Hát, hiába, nem mindegy hol szocializálódott az ember...

Az sokat számít, ha nekidől valaki a stelázsinak nem egy födő esik a fejére, hanem egy Dante-kötet. Nagy igasság, már Moldova Gyuri bácsi is megírta... bezony.
@gazoló:
Mondjuk úgy: így is!:))
Kösz!!
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Látom balneológiában :-))) jó vagy!
A norvég civilek ilyen durvák? Jajj"

Szívesen. A szocializmusban kiadták egy kanadai biológus összes műveit, mivel nagy Szovjetunió és kommunizmus szimpatizáns volt, Farley Mowat. Manapság fillérekért lehet megvenni a könyveit antikvárban, újonnan több ezer forint lenne. Írt egy könyvet az Amerika felfedezése óta kihalt vagy erősen megfogyatkozott állatokról, a bálnákról is.
A bölények a jenkikkel ugyanolyan kapcsolatban álltak, mint a norvégok a bálnákkal. Ha a fajirtás ugyanolyan bűntény lenne, mint a népirtás, akkor elég rossz hírük lenne nekik is, bár nem annyira rossz, mint a németeknek. Ezt most azért írom, hogy végülis minden népnek van valami sara, amelyik azt mondja magáról, hogy nincs, annak is.
Illetve érdekes, hogy a viking leszármazottak manapság a Föld legbékésebb népei között vannak számontartva.
Gazolónak és rodeonak is: A bálnák az emberiségnek a világosságot hozták el, szó szerint és átvitt értelemben. Az ipari forradalomban a gépeket ámbraolajjal zsírozták, és a szalonokat bálnazsír lámpákkal világították. A kőolajat valamikor a múlt századforduló környékén kezdték hasznosítani, ha jól emlékszem.
@Knósszosz: "Szóval megértem a Te bojkott elképzelésedet mint lehetséges alternatívát, de nem tudom hová vezetne?"

Egy fecske nem csinál nyarat, ez egyértelmű. De legalább az én szavazatom nem segített egy bohócnak sem. A következő választásra meg visszatérünk majd négy év múlva (Kósa szerint 2). :)
süti beállítások módosítása