Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "„Ez azt mutatja, hogyha normálisan viselkedik egy polgármester, és nem a különbözőségeket keresi ... (2024.04.18. 18:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.07. 09:18 Fabius

Gyurcsányt és Kovácsot rehabilitálja a Fidesz

Címkék: fidesz eu navracsics tibor

Valami furcsa, ismeretlen tudatmódosító szedi áldozatait a kormánypártban. Elsőre úgy véltem csak a klasszikus értelemben vett seggreforgással van dolgunk, de mára azt hiszem a helyzet sokkal súlyosabb. Aggódom az egészségükért, az ismert drogok eddigi legsúlyosabb mellékhatásaként csak meztelenül rohangásztak volna a Bazilikánál, de az új szertől mindjárt rehabilitálják Gyurcsányt és Pinológus Lacit. Ráadásul ordítva és nyilvánosan.

Navracsics Tibor elhasalt, mint illiberális keresztény konzi a templomlépcsőre halmozott hajléktalan túrhán. Pedig ő aztán mindent megtett: seggreforgás után a második fordulóban megtagadott mindent, ami a nernek szent, és belehányt a torkukba. - Médiatörvény? Azt elbasztuk. Az igazságügy reformja? Azt is, sajnálom. Milyen jó, hogy ennek a kormánynak már nem vagyok tagja - mondta Tibi csuriba rakott ujjakkal, és úgy emlegetett médiaszabadságot, egyeztetést és párbeszédet, mintha tudná mit jelentenek ezek. Jó, a történtek után mondhatjuk, nem is hitték el neki, hogy ismeri ezek jelentését. Az EP kulturális és oktatási bizottsága úgy döntött, Tibike személyében egy faszagyerek, de azért ne ő legyen a kultúra, az oktatásügy, az ifjúságpolitika és az uniós polgárság biztosa.

navra4.jpg

Ilyet mintha hallottunk volna már 2004-ben ugyebár, amikor a Fidesz Szájer József szájával aszonta: ezért is Gyurcsány a hibás.

" Az Európai Unió történetében még nem volt példa arra, hogy a biztosi posztot az adott jelölt pótvizsgán keresztül érje el. Magyarország hírnevének csorbításáért a felelősség tehát Kovács Lászlót és az őt leendő hivatalában megerősítő Gyurcsány Ferencet terheli. A magyar néppárti delegáció reméli, hogy a Magyar Szocialista Párt a továbbiakban az EU által felkínált vezető posztokat nem bukott pártpolitikusokkal akarja betölteni és lezárul az a szomorú fejezet, amely az Európában is nevetséges közös lista felállításának ötletével kezdődött és most Kovács László Európára erőltetésével végződött."

Most meg kiafasztamástól Kuruc Éván keresztül Rogánig sikoltozva ünneplik mekkora siker, hogy a Pinológus égés tízéves jubileumára sikerült összehozni Navrának is hajszálpontosan ugyanazt. Még Gépont Frodó is megbizsergett a hírre, pedig őt nem könnyen hozza lázba semmi, ami nem Orbánról szól. De ami siker az siker, ezek szerint kevéssel is beérik, csak...

Ha Navra bukta siker, akkor a Pinológus bukta is az volt. Ha Orbán Viktort nem terheli felelősség, hogy a biztos jelöltje elbukott a szakterületi alkalmassági teszten, akkor bizony Gyurcsánynak sincs. Úgyhogy ha másért nem ezért visszafogottabban kéne ünnepelni, hogy európai szintén megint azt üzenték: lófaszt, mama!

204 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr36766129

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szellemi drogelvonó 2014.10.08. 09:42:15

A kormányból való távozás felér egy drogelvonóval, utána rögtön tisztábban látnak egyesek. Úgy látszik ébresztőleg hat a lelkiismeretre, ha kikerül a felcsúti Cipolla hatása alól. Két meglepő kijelentés, amennyiben meglepőnek számít (igen, sajnos anna...

Trackback: Megcsalt újbudaiak 2014.10.08. 01:59:17

Én azt állítom, hogy ha a régi „elitre” szavazol, akkor mindenképp egy csapodár társat választasz. Megint. Szuper dolog, hogy Molnár Kopaszigát Gyulát leváltotta a népakarat, de a helyzet azt, hogy Hoffmann Tamás 4 éve alatt semmit nem csökkent a korru...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.10.07. 12:00:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

FideSS gyökér!

Navrapöcsöt a két szocialista, Újhelyi és Szanyi is megszavazta.
Navrapöcsöt azért utasították el mert nem tetszett a pávatánc amit előadott. Mást mondanak itthon az agyhalott szavazóiknak és teljesen az ellenkezőjét Brüsszelben. Na ezért utasították el, ilyen féregre nem bízzák az oktatást és a kultúrát az unióban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Simon ellen büntető eljárás folyik.
Zusit lesittelték.
Gyurcsány adócsalása ügyében az MN pert nyert, ahol leírták az elévült adócsalásának minden részletét (Fittelina).

Ha tudsz részleteket Peti szüleiről, vagy Orbánról ne fogd vissza magad.
Mindjárt itt a választás ideje borítani ! :DDD
@Oxica:
Azért utasították el, mert a magadfajta hazaáruló pöcsök lejáratják az országot.

A román és szlovák szocik pedig örömmel veszik, Göncz Kingus javasolt papírra vetett szankcióit a hazánk ellen, és bármilyen szívatásban, ahol minket magyarokat szívathatnak örömmel részt vesznek, és nagyon köszönik a lehetőséget a ballib hazaáruló tetveknek !

Közben Ponta seggét fényesre nyalják, és megakadályoznak minden vizsgálatot irányába..
Pedig:
mandiner.blog.hu/2012/07/05/szocialista_randevu_a_jogallammal_jatek_harom_felvonasban
"Az új, Victor Ponta vezette szocialista kormány a szabályokat megszegve eltávolítja a törvényhozás két házának elnökét és a politikailag kényelmetlen ombudsmanokat. Újonnan hozott szabályok alapján kezdeményezik Basescu elnök felfüggesztését. Mivel a felfüggesztési határozatot az alkotmánybíróság elkaszálhatja, gyorsan megszüntetik ezzel kapcsolatos ellenőrzési jogát. Az új kormány sürgősségi rendeletekkel gátolja az alkotmányos rendelkezések alkalmazását. A kabinet felszólítja saját parlamenti többségét, találjon módot arra, hogy leváltsa az alkotmánybíróság tagjait. A köztévé és -rádió vezetőit kirúgják. A kormányfő plágiumügyét vizsgáló bizottságot ülésezése közben oszlatják fel, mielőtt még döntést hozhatna."
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ha majd egyszer mindezek kiderülnek, és a menekülés közben "elfelejtik" majd a kezedet fogni a bálványaid, fejjel fogsz az elvtársaiddal együtt a pöcegödörbe zuhanni.

Te tényleg azt hiszed, hogy a magad fajta szardaraboknak évtizedekre prolongálva van a jövő? Majd ha kiemeled a buksidat a fekáliagödörből (buggy-buggy) belevágok egy kiló élesztőt, hogy érezd a gondoskodásomat.

Kinek fogsz nyalni, ha a fidesz egyszer a trágyadombon végzi? Ne reménykedj, a net emléxik. Azért azt nagyon remélem, hogy hazudsz! Már aztat illetően, hogy tanár vagy.
Ekkora csapás azért mégsem érheti a kölköket.
Ady Endre: INTÉS AZ ŐRZŐKHÖZ

Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Csillag-szórók az éjszakák
Szent-János-bogarak a kertben,
Emlékek elmult nyarakon,
Flórenc nyarán s összekeverten
Bucsúztató őszi Lidónak
Emlékei a hajnali
Párás, dísz-kócos tánci termen,
Történt szépek, éltek és voltak,
Kik meg nem halhatnak soha,
Őrzött elevenek és holtak,
Szivek távoli mosolya,
Reátok néz, aggódva, árván,
Őrzők: vigyázzatok a strázsán.

Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Az Élet él és élni akar,
Nem azért adott annyi szépet,
Hogy átvádoljanak most rajta
Véres s ostoba feneségek.
Oly szomorú embernek lenni
S szörnyűek az állat-hős igék
S a csillag-szóró éjszakák
Ma sem engedik feledtetni
Az ember Szépbe-szőtt hitét
S akik még vagytok, őrzőn, árván,
Őrzők: vigyázzatok a strázsán.
Ady Endre: INTÉS AZ ŐRZŐKHÖZ

Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Csillag-szórók az éjszakák
Szent-János-bogarak a kertben,
Emlékek elmult nyarakon,
Flórenc nyarán s összekeverten
Bucsúztató őszi Lidónak
Emlékei a hajnali
Párás, dísz-kócos tánci termen,
Történt szépek, éltek és voltak,
Kik meg nem halhatnak soha,
Őrzött elevenek és holtak,
Szivek távoli mosolya,
Reátok néz, aggódva, árván,
Őrzők: vigyázzatok a strázsán.

Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Az Élet él és élni akar,
Nem azért adott annyi szépet,
Hogy átvádoljanak most rajta
Véres s ostoba feneségek.
Oly szomorú embernek lenni
S szörnyűek az állat-hős igék
S a csillag-szóró éjszakák
Ma sem engedik feledtetni
Az ember Szépbe-szőtt hitét
S akik még vagytok, őrzőn, árván,
Őrzők: vigyázzatok a strázsán.
Hogy miért lett az Ady vers kétszer?
Azért, mert ha ketten olvassák, ne vesszenek össze.
Azonban ez marhaság. Fogalmam nincs, hogy miért.
Azért furákok ezek a neresek. Navrát lealázták a fekáliás mélybe, de szerintük ez siker.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Simon ellen büntető eljárás folyik."
::valóban? szerintem meg sak nyomozati szakaszban van, de már hazaengedték, mert a bizonyítékokat senki sem látta, és az ügyészség sem tudta bemutatni

"Zusit lesittelték."
a szoci ügyészség

"Gyurcsány adócsalása ügyében az MN pert nyert,"
khm, a szoci éra alatt szintén, a szoci ítélőtábla, és azt is ideírhatnád, hogy milyen pert nyert és miért. rögötn kiderülen, hogy nem adócsalás volt, csak egy "etikailag kifogásolható" adóvisszatérítés, amiért gyurcsánynak pert sem lett volna szabad indítania.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Kovácsot azért utasították el, mert lófasz szakértelme se volt."

Ez így van.

"Navracsicst pedig azért, mert a szocik hathatós segedelmével, az országot előszeretettel szívatják az EP-ben a szocik, zöldek libsik."

Ez is igaz, ha az "országot" kicseréled a "néppártiak által is szégyellnivaló orbán-kormányt, mely módszereiben a '70-es évek olasz kereszténydemokratáinak és az újvilág banánköztársaságainak sajátos egyvelege, azok eleganciája és életigenlése nélkül"-re... a néppártiak pedig szégyent éreznek, mikor ezekkel együtt mutatkoznak...
@Sir Bates dö Hól: Segítek, ha szabad. :)

"Navracsicst pedig azért, mert a szocik hathatós segedelmével, az (a néppártiak által is szégyellnivaló) orbán-kormányt, (mely módszereiben a '70-es évek olasz kereszténydemokratáinak és az újvilág banánköztársaságainak sajátos egyvelege, azok eleganciája és életigenlése nélkül) előszeretettel szívatják az EP-ben a szocik, zöldek libsik."
Nem értem ezt a szörnyű diktatúrában rettegő ballibsi/ellenzéki/demokrata/trappista/masiniszta kommentelőt. 4 éve azon veritek magatokat, h jajjazorbán, meg "minket mennyire utálnak az EU-ban", akkor most mit csodálkoztok, hogy elkaszálták Navracsicsot? Vagy őt ti alkalmasnak találtátok? Vagy az EU-s bizottságban kevesebbet láttatok? Avagy mi van? Komolyan, mi ez a csodálkozás? Az, hogy az egész hogyan csapódik le a jobboldali választókban, az meg miért érdekel ennyire titeket? Ti is nap, mint nap a ballibsi/ellenzéki/demokrata politikusaitok, megmondóembereitek dolgain rágódtok? :) Szerencsétlenek :)
Hát kudarcnak nem kudarc, az biztos. Hiszen biztos lesz, ha a bolsiknak ez nem is tetszik.
@ebella: olvasni tudsz? hülye! a "bolsiknak" tituláltak is megszavazták, csak a "munkakört" nem.
tehát még az is lehet, hogy ez a "beosztás" valóság lesz???

Bréking: Navracsics liftügyi biztos lesz!

A Fidesz frakció, valamint a kormány egyértelmű sikerként értékeli Navracsics Tibor brüsszeli szereplését. Számukra tehát biztató fejlemény, hogy jelöltjük eltaknyolt az unós biztosi meghallgatáson, vagyis, az eredeti elképzelésekkel ellentétben, nem foglalkozhat az európai oktatás és kultúra ügyeivel.

Ha ilyen az egyértelmű siker, akkor megpróbáljuk elképzelni, mit neveznének kudarcnak az elvtársak. Elméletben persze, mert a valóságban minden, ami Magyarországgal kapcsolatos, csakis sikerként kommunikálható.

"Mondjuk, ha Navracsics kapott volna egy levelet az őt meghallgató bizottságtól.

Nagyon Mélyen Tisztelt Navracsics úr!

Nem köntörfalazunk, rögtön rátérünk a lényegre: ön nem egy mulattató hülye, mint néhány általunk megismert honfitársa, hanem egy alávaló, veszélyes gazember.

Van olyan honfitársa, akin legalább lehet röhögni, kötetnyi vicces történet, poén terjed róla, és akad olyan is, aki inkább hátborzongató: a nők félnek tőle, és nem engedik meg a gyerekeiknek, hogy lefekvés előtt őt nézzék a tévében, mert megijednek és rosszat álmodnak.

Ön Mr. Navracsics, ezen honfitársaihoz képest kifejezetten értelmes embernek látszik. Éppen ezért felháborító, hogy hülyének néz bennünket. Nyilván mi sem vagyunk egyetemi professzorok, Nobel-díjasok meg pláne nem, de azért számunkra mégiscsak sértő az Ön feltételezése, miszerint már nem emlékszünk arra, amit Ön néhány hónappal ezelőtt mondott.

A sajtó szabadságáról, a reklámadóról, a visszamenőleges törvénykezésről.

Ön most azt állítja, hogy nem ért egyet az ezekkel kapcsolatos magyar hozzáállással, ám amikor az Önök kormánya ezeket a törvényeket megszavazta – emlékeztetnénk, hogy a kérdéses időszakban Ön éppen miniszter volt - sehol sincs nyoma, hogy ellenkezett volna.

Ön vérig sértett bennünket Mr. Navracsics, háborog a gyomrunk. De mivel volt gyerekszobánk, van egy ajánlatunk az Ön számára. Választási lehetősége nincs: oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekkel nem foglalkozik, ha valahol ez a téma szóba jön, akkor Ön elegánsan és feltűnés nélkül lelép, hogy ne zavarja a társalgást.

Ellentételezésül felajánlunk önnek egy liftügyi biztosi státuszt az EP épületében. Uniós biztosi rangban, a váltótársánál magasabb fizetéssel, nyelvpótlékkal, gépkocsihasználattal. A feladat nem bonyolult, és a felelősség is viszonylag kevéssé szignifikáns: ha valaki beszáll a liftbe, köszön neki, és megkérdezi tőle, hova megy. Amikor az illető kiszáll, akkor Ön udvariasan elköszön.

Kérjük, fontolja meg az ajánlatunkat, ígérjük, nem mondjuk el a közvéleménynek, hogy Ön valójában liftesfiúként dolgozik az Európai Parlamentben.

Ha Ön hajlandó ebben velünk együttműködni, akkor azt kommunikáljuk majd a nyilvánosság számára, hogy Önt egy igen fontos, korábban nem létező poszttal kínáltuk meg. Odahaza meg úgyis azt mond, amit akar, az Ön szabadságszerető népe az Önök szabad, és már-már zavarba ejtően független médiájától bármilyen baromságot bevesz.

Még egyszer gondolja meg, akar-e liftügyi biztos lenni. Várjuk válaszát, elérhetőségeink nem változtak, maradunk nagyon mély tisztelettel."

fsp.nolblog.hu/archives/2014/10/07/Breking_Navracsics_liftugyi_biztos_lesz/
@jobbdemokrata: mert jobb lenne, ha nem az EU hülyegyerekei lennénk...
lehet, hogy téged nem zavar, de minden magyart képviselve akar olyan törvények közt élni amit itthon lebontott és sárba taposott.
@guma: Én ezt tudom. Sőt épp ezt mondtam. Te értesz magyarul?
Ugye, navracsics miniszteri posztot töltött be egy teljes cikluson át és prominens tagja/funkcionáriusa volt az 1998-2002-es rezsimnek is. Ilyen tisztségre orbán kizárólag az általa legmegbízhatóbbnak tartott kádereket rakta/rakja. Itthon IM miniszterként minden további nélkül elnézi, hogy mindenféle jöttmentek és gazdasági maffiózók agyszüleményeiből törvények lesznek, orbánnal soha nem helyezkedik szembe. Majd hogy-hogynem, a rendszer megszilárdulása után egyszercsak Brüsszelben találja magát, ráadásul olyan kulcspozícióért kapaszkodik, amit orbánék Mo-n a rendszerük bebiztosítása érdekében a legsúlyosabb kézivezérlés alá helyeztek és egyébként is régóta saját gebinükként kezeltek.
Szerintem az egész meghallgatásos kutyakomédia mögött a rezsim legitimációs törekvései állnak. Nyilvánvaló, hogy bármit mond navracsics, arról orbán és a körülötte lévő, többé-kevésbé szürke eminenciás rezsimideológusok pontosan tudnak, arról vele egyeztetnek. Ha ez nem így lenne, már az első meghallgatásának jóval enyhébb elhatárólódásai miatt is már rég ízekre szedte volna az orbánhoz leghűbb média, sőt, valamelyik paprikajancsi is megrótta volna. Szereplése tehát előre és menet közben is egyeztetett színjáték. orbánnak létszükség, hogy legyen neki dolgozó elem a lehető legmagasabb uniós szervezetekben is, ez most nagyon jól jönne az önkormányzati választások utánra várható, még súlyosabb társadalmi, gazdasági, média, ideológiai és egyéb kontrollintézkedések bevezetése idején. Nem felejtendő el az sem, hogy mint minden rendes megalomán elmebetegnek, orbán ambíciói sem állnak meg az országhatárnál; áporodott és emberellenes eszményeit nagyon szívesen terjesztené kontinentális léptékben is. Effajta törekvések első lépcsőjén, azaz az általa különbözőnek és egyúttal hatalmának kiterjesztésében gátat szabó értékrend ellenségként való árbázolásán már túl is lépett.
Ennek megfelelően majd akkor fogadhatjuk el azt, hogy navracsics valamiféle pálfordulást hajt(ott) végre, ha majd biztosként szankciókat kezdeményez orbán rendszere ellen.
Ez azonban valószínűtlen, ha emlékezünk arra, hogy bármely ország mindenkori elitje a néplélek érettségének/fejlettségének fősodrát tükrözi.
@Deathstick: Egyik állam által küldött biztos sem harcol a hazája ellen, kivéve a bolsik által odaküldött magyart. Nem is várják el tőle. Ez színjáték. A végén úgy is biztos lesz.
Sose szabad fullba' nyomni a kretént, Ági! :)

youtu.be/FUEM9HzDwqY
A gond az emberkék, hogy míg, ballibsik, azon nyüzsögtetek, hogy ez a biztosi poszt a "legalávalóbb" az egész EU-ban, elkaszálták a kinevezést, de valószínűleg Navracsics kap egy biztosi posztot. Tehát a ballib őrjöngés jegyében: Navracsicsot a "legalávalóbb" posztnál magasabbra értékelik! Ezt nem a kormány mondja! Ezt a diktatúrában állandóan rettegő, "demokratikus" ballibsi ellenzék mondja :) Szerencsétlenek... :)
@jobbdemokrata:
"most mit csodálkoztok, hogy elkaszálták Navracsicsot? "

Tárgyi tévedésben vagy. Nem azon csodálkozunk, hogy Navrát elkaszálták (ezt lehetett tudni előre), hanem azon, hogy ezt nem láttátok előre, és most csodálkoztok és fel vagytok háborodva.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: De azért EU biztos lesz. Ez hol kasza? Ráadásul még nem igazán tudni, nem marad e meg neki az eddig feladatok nagy része, amit egyébként szar semminek mondtátok, jelentéktelennek. Most meg úgy tesztek, mintha a legfontosabb pozícióból akólbólították volna ki.

Ezzel semmire nem mentek. Itt elmaszturbáltok, röhögcséltek a semmin (egymás seggét fényesre nyalva, hogy milyen okosak vagytok), a karaván meg halad.
@jobbdemokrata: Ugye, hogy nemrég még ezt mondták? Most meg mintha a legkelendőbb pozícióból rakták volna ki. (Ami még nem is biztos.)

Szánalmas nyuggerbrigád!
@ebella:
"De azért EU biztos lesz. Ez hol kasza? "

Ezt akár kegyelemkenyérnek is nevezhetnénk.
És mielőtt ezzel jössz: igen, Kovácsról is ez volt a véleményem, pedig őt csak nem a megfelelő biztosi posztra jelölték.
Nem is értek vele egyet. Ha Navracsics a pálfordulásai, maszatolása, felelősség alóli kibújása (tehát emberi tulajdonságai) miatt nem alkalmas erre az úniós biztosi posztra, akkor másikra sem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Nevezhetnétek, de az még szánalmasabb és teljesen hatástalan lenne.
@jobbdemokrata: "...elkaszálták a kinevezést, de valószínűleg Navracsics kap egy biztosi posztot. Tehát a ballib őrjöngés jegyében: Navracsicsot a "legalávalóbb" posztnál magasabbra értékelik!"

No ez a baj az EU-val is, a mi kutyánk kölykét csak be kell engedni a kotorékba. A választó meg les, mint Jani a moziban, és azt gondolja a naív, hogy majd vele is így járnak el a munkahelyén. Ott a kormányhivatal valamelyik íróasztala mögött.:D:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: végtelenül korrekt és pontos rendszertani besorolás,igy már nekem is sokkal könnyebb lesz rájuk néznem.
Na, megkezdődött a délelőtti műszak, a hordabarmok elkezdtek megdolgozni a pénzért.
Megmagyarázzák, hogy a szar az tulajdonképpen egyfelől nem is szar, másfelől pedig kifejezetten izletes.
A kognitiv disszonancia miatt Szájer Jozsó szavait sem tudják értelmezni. Pedig ő aztán megmondta.

amúgy:

index.hu/napirajz/2014/10/07/portfolio/

(Ha már volt, bocsesz)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ennek kapcsán Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet elemzője arról beszélt az Origónak"

Ja B+, független elemző mi? Körülbelül ennyit is ér ennek a "független" "elemzőnek" a véleménye...
@ebella:
"teljesen hatástalan lenne. "

Ez nem meglepő, mivel itt nekünk erre a dologra semmiféle hatásunk nincs, és ezt tudjuk is, mi csak a véleményünket mondjuk el.
Ettől még az egész küszködés szánalmas - Navrára és a Fideszre nézve.
@Deathstick:

" ha emlékezünk arra, hogy bármely ország mindenkori elitje a néplélek érettségének/fejlettségének fősodrát tükrözi."

Ez igazán szép mondat egy hidegsebésztől. Üdv, ritkán vagy:)
@jobbdemokrata: Ostoba balfasz ilibsibolsi fidesztroll! Ballibsizhetsz itt B+, de ettől függetlenül a navracsicskátok egy takonygerincű, hazug orbán kreatúra. Ez sajnos tény, bárhogy is szidod itt az orbán rezsimnek NEM tapsikolókat.
Azzal, hogy egy ilyen embert küldött az orbán EU biztosnak, gyakorlatilag magából csinált hülyét, meg persze az országból is. Ezen kéne most valójában agyalnotok, hogy mi vezetett a csúfos fidesz kudarchoz, kit kellett volna a navracsics helyett küldeni, és nem szidni azokat aki ebben segíthetnének nektek. Persze ha nem kell a segítség, és a fidesz vezérkar itt mindenkinél mindent jobban tud? Akkor a szart is nekik kell feltörölgetni. Ja, várj csak! A szart inkább veletek töröltetik fel, fideszcsicskák. Szánalmas vagy, a mocskolódásaiddal meg főleg...
Helyzetjelentés

Medián: Rekordon a Jobbik népszerűsége, sorvad az MSZP

A Jobbiknak jól megy a mozgósítás, a párt végkép meghódítani látszik a második helyet: a teljes népesség 15 százaléka, a biztos szavazó választani tudók 21 százaléka szimpatizál a párttal. Ezzel a szélsőjobbos ellenzéki párt megismételte márciusban mért rekordját.

A baloldali ellenzékből most az Együtt-PM a népszerűbb: a teljes népesség 4, a választani tudó biztos szavazók 6 százaléka szavazna rájuk. A DK-nál ugyanez az arány 3, illetve 4 százalékos, az LMP-nél 3 és 3 százalékot mértek.

hvg.hu/itthon/20141008_Median_Rekordot_dontott_a_Jobbik_nepszeru
hehe, csak szólok a kedves narancssnerristáknak, hogy ugyan azt a szöveget nyomják mint kovácsnál a szocik ;)

De sebaj, a hülyeség állandó ebben a szerencsétlen országban...

melléklet:

Magyarországot Mexikóval és Törökországgal említi egy szinten az OECD
nehéz

A szervezet szerint ezekben az államokban a legnehezebb az élet.

444.hu/2014/10/08/magyarorszagot-mexikoval-es-torokorszaggal-emliti-egy-szinten-az-oecd/

-

Elfogyott az idei költségvetési tartalék
ezgif.com-resize (2)

113 milliárdból 1,4 milliárd maradt a soron.

444.hu/2014/10/08/elfogyott-az-idei-koltsegvetesi-tartalek/

-

Vedd meg, Peti, ne tökölj!

Maga Orbán mondta Szijjártónak: fontos, hogy egy ország külügyminisztere méltó módon tudja fogadni partnereit akár az otthonában is.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F10%2F08%2Forban-is-biztatta-szijjartot-a-hazvasarlasra%2F
Tóta W.: Majdnem biztos úr

Navracsics Tibor krónikus hazudozóként mutatkozott be Európának. Ezt teszi velünk a rendszer.
hvg.hu/w/20141008_Majdnem_biztos_ur
@Orica Középföldi:
Hi!
Ja, próbálom végre befejezni az írást meg a fordítását. Ha megvagyok vele, visszaszokom ide is. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Orbán Brüsszelnek: ha nem jó Navracsics, küldök egy kurucot!

Bár hétfői szavazásán az Európai Parlament szakbizottsága nem támogatta Navracsics Tibor kinevezését, a magyar politikus valójában átment a tű fokán. Az európai biztosi tisztségre való alkalmasságát kimondták, sorsáról más „problémás” jelöltekkel együtt döntenek. Még az is lehet, hogy kisebb módosítással marad az eredeti felelősségi területénél.

Az Európai Parlament szakbizottsága hétfőn kétszer szavazott: az elsőben 15–10 arányban (két tartózkodással) arányban elismerte Navracsics Tibor alkalmasságát, majd 14–12 arányban (egy tartózkodással) úgy határozott, nem javasolja neki a szóban forgó portfóliót. A kettő közül az első volt a lényeges: a biztosi pozícióra való alkalmatlanság kimondásának elkerülésével immár biztosra vehető a bizottsági tagsága. Még az sem valószínű, hogy radikálisan új portfólióból kellene felkészülnie. Teljesen új terület ugyanis új meghallgatásokkal, vitákkal járna, s ezzel elhúzódna a bizottság felállása – márpedig ezt nemcsak Jean-Claude Juncker elnök, hanem a szocialisták és a Néppárt is el akarja kerülni. Nem opció az sem, hogy Navracsicsot lecserélje a kormány.

Úgy tudjuk, Orbán Viktor miniszterelnök informálisan jelezte Brüsszelnek: politikai ellenfelei nem járnának jól az „européer” Navracsics fejének megszerzésével. Ez esetben ugyanis a kormány jóval karcosabb embert küldene ki, s az egész meghallgatási procedúra újra kezdődne, miközben senkinek sem érdeke megtorpedózni a testület megalakulását.

A frakciók vezetői és Jean-Claude Juncker bizottsági elnök ezért egy csomagban, immár a parlamenti talpasok érzelmi kilengései nélkül tárgyalhatják meg a jelöltekkel – köztük a cseh, a brit, a spanyol, a szlovén, a francia és a magyar politikussal – kapcsolatos kifogásokat. A felelősségi területek módosításával a parlamenti önérzet káposztája is megmaradna és a nagypolitika – a bizottság mielőbbi megalakulásban érdekelt – kecskéje is jóllakhatna.

valasz.hu/itthon/orban-brusszelnek-ha-nem-jo-navracsics-kuldok-egy-kurucot-105176
a kurvaannyátafaszkalaposcsinovnyikoknakmáááebbenaszétbaszottnerben,,,,

Nem fizet a Klik az iskolában megfulladt lány szüleinek

A magyarázat: azért nem volt tanár a menzán, mert a tiniket sértené, ha kísérgetnék őket.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F10%2F08%2Fnem_fizet_a_klik_az_iskolaban_megfulladt_lany_szuleinek%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Részlet egy kommentből:

"Kalle Blomkvist • 24 perce

A politikusi pálya kicsit olyan mint a katolikus papé. Akkor is vinni kell tovább, ha már nem hisz a pap az ügyben. Meg kell tartani a misét akkor is ha már 10 éve elvesztette a hitét, kényszerpályán mozog. Navra az Orbán-rendszer püspöke. Ez a szakmája, most mi az úristent csináljon ha már benne dolgozik 8-12 vagy nem tudom hány éve? Pozícióból lemondani azt jelenti hogy elveszíti a megélhetését, a biztos boldogulását. Őrültség. Így hát hazudozik amikor rákényszerítik."

Vissza lehet menni autófényezőnek (esetünkben: gyakorló jogásznak, egyetemi oktatónak).
Ja, hogy az kevésbé kényelmes és kevésbé jövedelmező? És urambocsá', talán még dolgozni is kell...?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Nem fizet a Klik az iskolában megfulladt lány szüleinek"

És megmagyarázzák!!! Ezek a rohadtak (nem is találok megfelelő jelzőket, de biztos, hogy nem emberek) még megmagyarázzák, hogy hát ők mindent megtettek, és egyébként is...! Még a végén örüljön a család, hogy nem nekik kell fizetniük!
Szégyen, szégyen, szégyen!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Te így látod, más meg máshogy. Ti vagytok ma a törpe kisebbség. Ráadásul küzdötök, de feleslegesen. A kutya nem hallgat rátok és ennek nem csak a rosszindulatotok az oka.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egyébként ne tudd meg, mit kell küzdeni a középiskolásokkal, hogy ne menjenek iskolaidőben az utcára cigizni, enni, vásárolni. sokszor minden küzdelem ellenére kimennek, kimásznak, kiszöknek, átvágják az ügyletes tanárt, hogy hova kell menniük. Na most, ha elüti őket az autó ki lesz a hibás? Aki nem vett fel tíz börtönőrt?
@ebella: leszarom mennyit kell küzdeni a tanárnak, ez nem menti fel azt a barmot aki ilyet nyilatkozik, és megmutatja mennyire megszűnt embernek lenni, pont mint navra vagy sok más politikai seggnyaló. Ebben pedig a narancsmaffia és holdudvara a sor elején van, és mindenki eldöntheti kik mellé áll, még te is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kár leszarnod, mert az bizony csak arra volt érv, hogy egy kamaszt nem lehet kézenfogva vezetni, bármit is tesz. Nem tudom, hogy van gyereked, vagy nincs, de azt tudnod kell, hogy kamaszkorában direkt nem azt teszi, amit a felnőttek szeretnének. és bizony vannak balesetek. Talán akkor is lennének, ha mind engedelmes jó gyerek lenne.

Nem mindig az iskola a hibás, akkor sem, ha most éppen a Fidesz az úr. Mikor a bolsik voltak nem lett senkinek semmi baja? És mennyi kártérítést adtak a bolsik a balesetet szenvedett gyerekek szüleinek? És, ha kell adniuk, akkor minek a tanuló biztosítás?

Nem olyan egyszerű ez, mint ahogy el teszik képzelni.

Én egyébként az észérvek mellett állok, a handabandázást akár Fideszes, akár baloldali, lenézem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Okos érv: Hogy kampányolsz az igazságod mellett. Kijelented, hogy mindenki hülye, aki nem azt gondolja mint te. Hetvenéves vagy? Vagy már több is? Akkor megbocsátható.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen valóban lehetnének kissé empatikusabbak is.
viszont attól még nem biztos, hogy meg lehetett volna menteni a gyereket.
@Penivaldes: egy szóval sem említettem a -meg lehetett volna mentenit, én csak az emberséget tettem szóvá. Túl sok helyen megy a taplóság és a közöny. Tudom neked nem kell magyaráznom, te ennyi idő alatt megismerhetted a világnézetemet.
@ebella: 80 éves vagyok, tehát megfelelek a nézeteidnek, és gyerekem soha nem volt, és már nem is lesz, közöm meg semmi se az oktatáshoz, se az egészségügyhöz.

A ki kampányol ki mellet, meg kicsit erős kezdés, remélem marad még erő a későbbiekre is.
Közlekedési biztos lesz Navracsics Tibor?

Sajtóhírek szerint a szlovén liberális jelöltet visszahívják, a posztokat újraosztják. Navracsicsnak a közlekedés juthat.

444.hu/2014/10/08/kozlekedesi-biztos-lesz-navracsics-tibor/
@ebella: emberségről és tartásról soha nem fogok érvelni, azok ugyanis nem összetartozó dolgok.
@ebella:

teccik tudni, néni kérem, ezekkel a középiskolásokkal mindig csak a baj van, én a magam részirül betiltanám az összes középiskolát és akkor a nebulókat bisztos nem üti el az autó, miközben rendetlenkednek.
hogy mást ne mongyak, amikor én középiskolás vótam a megboldogult kádár rencerbe, amikor is minden, de minden tilos vót, akkor a húszperces szünettbe a vasúti resti matinéján vettünk részt kisfröccs formájába, a tízperces szünetbe pediglen aszt ittuk, amit a húszpercesbe bevásároltunk (zömmel cseresznye pálinkát, mer akkor még nem vót red bull), a tanarak pediglen nem handabandásztak, hanem elnézően pislogtak, vagy versenyt futottak velünk, hiszen a húsz perc csak úgy vót teljesíthető. megjegyzem, abba az időbe nem is vót politikai kampány még a tízperces szünetbe se, így asztán sose történt meg az egymás hercehurcálása. ezen kívül vót opera- meg színház- meg uszoda bérletünk, és persze lábszagunk, iskola rendőrünk viszont egy deka se. tán ezér is van, hogy a magam fajták képesek a legjobb elképzeléseknek is ellent mondani.
@ebella:
"Ráadásul küzdötök, de feleslegesen"

"az élet célja a küzdés maga". Mond ez neked valamit?
Elvesztek a néptől mindent (igen, ne tévedj, tőled is), munkát, megélhetést, oktatást, egészségügyet, és folyamatosan a magyar nép becsületét is.
És ezt még hagyjuk is szó nélkül? Hát most viccősz-bolondozol?
Ha meg annyira a súlytalan a hőbörgésünk, akkor miért zavar? Zavar van az erőben?
@hacsaturján: Bácsi kérem!

De nem tudlak végigolvasni. Nagyon zavar az a műprosztóság.
@ebella: na persze hogy, én kérek elnézést hogy nem értek veled egyet
@ebella:

megmondom a férfiassat, igazándibul nem is a néninek szólt a műprosztóságom, hanem egy igazi prosztónak.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Én veszek el mindent a néptől? Soha egy pártnak nem voltam tagja (a saját több mint harminc éves vállalkozásom miatt lélek jól), soha a Fideszre nem szavaztam, ma is azt gondolom rengeteget ártanak az országnak és a magyar focinak amit szeretek (a dohányboltokkal, a pályázati rendszerükkel,a stadionépítésekkel, a pártos pénzosztással a csapatoknak, az iskolák államosításával és egységesítésével, az iskolák egy intézménybe terelésével, és folytathatnám), ehhez képest elég jók a meglátásaid.

Nem zavar ha hőbörögsz, csak szánalmasnak tartom, hogy olyasmiben kötözködtök hónapszám, amibe nem biztos, hogy igazatok van. Sőt biztos, hogy nincs. Mert, ha az lenne, ha élhetetlen lenne az ország, akkor már régen nem lenne a Fidesz hatalmon.
@hacsaturján: Azt hiszed egy nyolcvanas IQ-t birtokló kis mitugrász megzavarhatja a köreimet?

Butuska.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Inkább azért mert nem érvelsz. Kinyilatkoztatsz.
@ebella: Kedves ebella, jó, itt látni egy Önhöz hasonló megfontolt embert. Kérem legyen türelmesebb kisebb embertársaival szemben, és gondoljon arra, hogy nekik szükésgük van egy kézre, mely terelgeti őket.
@Penivaldes: Én biztos nem fogok senkit terelgetni! Azt gondolom, mindenki tudja mi a jó neki. Én elmondom a véleményem érvekkel alátámasztva.
@ebella: látom, és meg is hajlok az Ön bölcsessége elött.
@ebella:

nimááá! archimedesnek teccik lenni a néninek, hogy ijjen frappánsan teccik érvelni, bazmeg?
Intelligens. Rendkívül intelligens. De minek ezt bizonygatni?
@ebella: Bocsi az előbbi (@hacsaturján:) ide ment.
@Orica Középföldi:

mit gondolsz, miért csinálom? :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A magyarázat: azért nem volt tanár a menzán, mert a tiniket sértené, ha kísérgetnék őket."

Biztos vagyok benne, hogy a lány szüleit már támogatja egy ügyvéd, aki tudja jól, hogy ez az érv a bíróságon nem fog megállni. Oszt debella, vagy nem debella azt mond amit akar, de az rágalom, hogy itt nincs érvelés, meg rosszindulat folyik, mint a víz meg az igazság. Aki így érzi, az vajon mi a retkesért jár ide olvasni? Unatkozik?
Én kimondottan sajnálom, hogy bukja az áhított oktatásügyi posztot. Micsoda cégér lehetett volna! Kiköpött úgy néz ki, mint a "A FAL"-ban a TEACHER. Ha ránézek (oké, hányok, de azért) szinte hallom is: "Hey, Teacher! ..."
@fuck_a_but: Nem is áhította. Ő mást szeretett volna. Ezt meg még nem is bukta el.

A gyűlölet meggátol a tiszta látásban és korai halához vezet! Légy ésszerű!
@látjátok feleim szümtükkel: Csak rád (másik nickedre) mondtam okoska, nem az egészre. Ha nehezen értesz magyarul, maradj Izraelben!
@ebella: "...ha élhetetlen lenne az ország, akkor már régen nem lenne a Fidesz hatalmon"
Volt idő, amikor "...hárommillió ember kitántorgott Amerikába" és a hatalom maradt.
Most több mint ötmillió embernek élhetetlen az ország, és a hatalom marad.Vajon miért?
@ebella: "Azt gondolom, mindenki tudja mi a jó neki" Ne csak "gondolj" néha kérdezz is.Kérdezd meg például a munkanélkülit, a munkáért könyörgő közmunkást /mindkettőből van annyi, hogy könnyen találsz néhányat/ jó-e ez nekik?
Ezek okaira milyenek a "kitűnő" érveid?
@KÁTÉó53éúétr6:
"Ezek okaira milyenek a "kitűnő" érveid?"

Ugyan, ne strapáld magad, ez is csak egy troll. Megnéztem, okt.5-én regisztrált ide, ami önmagában nem baj, de még igazán érveket nem hozott, csak köpköd.
A stílusa alapján valaki fel fogja ismerni, hogy melyik régi nick bukkant fel új néven.
@KÁTÉó53éúétr6: Olyan vers volt, nem tényleges kitántorgó hárommillió. Ja és akkoriban királyság volt, nem köztársaság.

Ha igazad lenne az ötmillióval (láthatóan bajban vagy a számokkal), nem maradna.
@KÁTÉó53éúétr6: És ha kérdezek, akkor azt fogja mondani nem tudja mi a jó neki? És nem tud arra szavazni aki alatt nem volt munkanélküliség? Ja vagy olyan nem volt 1989 óta? Sőt ennyire alacsonyan is régen állt az ország a munkanélküliséggel?

Minek az okaira milyen érveim vannak?
@ebella:
"Ha igazad lenne az ötmillióval (láthatóan bajban vagy a számokkal), nem maradna. "

Bizony hogy nem maradna. De nincs mindenkinek lehetősége arra, hogy menjen. Először is nincs miből, azután a nyelvtudás hiánya, a nem piacképes szakma (ha van egyáltalán), az itthon maradók iránti elkötelezettség (gondozásra szoruló szülők pl.).
És urambocsá', talán még a hazájukat is szeretik, és itt szeretnének élni és megélni.
A hárommillió viszont ténylegesen kitántorgott, és ehhez nem az államformának volt köze.
De ez neked láthatóan magas.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Szánalmas az primitív ostobaságodat arra fogni, hogy a másik akinek láthatóan a bokájáig sem érsz, troll.

Mondtam én, hogy most születtem? Én már akkor a használtam számítógépet, mikor te még azt hitted a számítógép valami nyugati ármány, mint a Coca Cola. De én (mondom én) soha nem írok két nicken.
@ebella: Tudjuk, és együtt harcoltál Ramszesz fáraóval.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: El is ment mind az ötmillió.

Persze.

És nyugaton sem nyert a baloldal, pedig azok állítólag a Fidesz miatt mentek ki. Aki itthon maradt az ötmillió nyomorult meg úgy elsöpörhette volna a Fideszt, ha valóban van, hogy soha vissza nem jöhettek volna. De ez valahogy a többedszer is bolsikkal, meg azokkal akik magyar liberálisoknak hazudják magukat történt. Nincs is esélyük most se, még a második helyre sem.
@Penivaldes: Primitív. Ennyire futja? Vagy ezt is kopizod? ennyi a mondanivalód újra?

Látom nagyon a lelketekbe gázoltam tegnap. szar az igazság mi, ha így a pofádba mondják. Ma is rámugrotok újra. Egy trollt nem kell etetni, ha elfelejtettétek volna. Szerencsétlenek.
@ebella:
" Sőt ennyire alacsonyan is régen állt az ország a munkanélküliséggel?"

Pontosítsunk: a regisztrált munkanélküliséggel.
Amiből a 3 hónap álláskeresési segély után kiesik az ember, és onnantól sehol nincs nyilvántartva.
Így könnyű.
@ebella:
"Egy trollt nem kell etetni, ha elfelejtettétek volna. Szerencsétlenek."

Még újonc vagy, egyelőre kóstolgatjuk a szösszeneteidet, ha komolyan veszünk, az másképpen fog kinézni.
Egyébként én nem primitív ostobáztalak le, kérlek, te se tedd, hacsak nem akarod igazolni a trollságodat.
Ezt a cipőtalpad magasságából kérem, hiszen a bokádig nem érek fel.
Nem vagy buta, Varánusz, kár, hogy ilyen trágárul fogalmazol. Ez most valami libsi sikk? Ettől biztosan nem leszel európaiabb meg kozmopolitább, legfeljebb közönségesebb. Kár, mert a mondanivalód akár igaz is lehet, csak így elsikkad a lényeg. Vagy ez a célod?Így akarsz feltűnni?
"Még Gépont Frodó is megbizsergett a hírre, pedig őt nem könnyen hozza lázba semmi, ami nem Orbánról szól."

Ezen sírva röhögtem. és hangosan. :D:D
@ebella: "Sőt ennyire alacsonyan is régen állt az ország a munkanélküliséggel"/képes voltál leírni?/

"Én már akkor használtam a számítógépet, amikor még te azt hitted a számítógép valami nyugati ármány" hahaha

"...már harminc éve jól menő vállalkozásom van..."
Elhiszem neked, hogy ilyen magasságokból nem tudsz az ötmillió "éhenkórásztól" kérdezni semmit, sőt nagy ívben elkerülöd őket, hogy ne kelljen észrevenni, hogy vannak
Nincs több szavam hozzád
@Imola Helyesi:

Most, hogy így felhívtad rá a figyelmet, mélységesen meg vagyok rendülve.
Hanem mégis arra jutottam, inkább ez a gyík, mint a törökgáborelemez. Pedig az aztán golden, meg minden:)
@jaegtor Kedves Jaegtor, most, hogy felhívtad rá a figyelmet, elolvasván-nem is rosszul elemez ez a Török Gábor, szerinte a baloldal elorádolódott, így azon gondolkodom, hogy Magyarországon törvényszerű-e, hogy előbb-utóbb minden párt a süllyesztőbe kerül, mert szerintem már a Fideszt is kikezdte a rozsda, pl nemzeti hévízi polgármester a trianoni gyásznapon nyírségi lakodalmassal "ünnepelt", ami nyilván egy jó erős szög volt, abba a bizonyosba.Így hajlok arra a meggyőződésemre, hogy nálunk a pártok azért halnak el előbb-utóbb, mert a politikusok csak "megélhetésiek", nem eszmeiek. Nincs világos eszmeiséggel alátámasztott hitük és reményük, amiért küzdjenek.
süti beállítások módosítása