Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.24. 08:47 Fabius

A KGB már Vona spájzában van

Címkék: index kgb jobbik titkosszolgálat kovács béla

"A Béla bácsi egy trükkös fiú,
hiúnak hülye, hülyének hiú."

(via)

 

Viharfelhők gyűlnek a szélsőjobboldal felett. Itt van megint ez a kampányizé idén már harmadszor, és menetrend szerint megérkezett vele az aktuális botrány is:

KágéBéla is KGB kém, vagy csak a neje? Mit szól a keresztény konzervatív Jobbik Béláné Szvetlána többférjűségéhez?

kgbéla.jpg

 

Bár, utóbbival kapcsolatban elsősorban az lehet kérdés, mit szól hozzá Béla maga, mert állítólag ez még neki is új. Elég hangsúlyos itt ez az állítólag, mert Béla úr amnézia szintje a mindenkori széljárásnak megfelelően változik. Hol emlékszik mikor lett osztrák állampolgár a nacs'sasszony, hol meg nem. Meg hol így, hol úgy. Aztán itt van ez a "könnyített osztrák állampolgárság szerzés" vs osztrák maffiózóval kötött névházasság dolog, ami már akkor történt, mikor Szvetlána asszony és Kovács között évek óta vadul dúlt a lamúr. De ettől a faszitól legalább elvált a futárasszony, mikor az állampolgárság birtokában, új névvel futkoshatott az orosz titkosszolgálatnak - KágéBéla asszisztálása mellett - iránymutatás szerint tovább. Hisz Kovács a saját szájával mondta: egészen jól ismeri a feleségét, higgye el mindenki: 

 

Legszebb az egészben, hogy Kovács a kiásott és asztalra dobott kágébé címeres szaros gatya mögött titkosszolgálati akciót sejt

Jól figyeljél: Kágébéla nem cáfol hanem aszongya, a cikket jegyző Dezső Andrásnak tollba mondta valaki a sztorit. Vagyis minden úgy van, ahogy, csak annyi biceg benne, hogy a C. -ként emlegetett édesmama nem egy falu szélén szolgáló orosz tiszttől esett meg, hanem megerőszakolták magyarul beszélő latrok. Legalábbis Béla így tudja, illetve a folyton változó amnéziaszintű memóriájával most éppen erre emlékszik. Innentől pedig az a legnagyobb probléma, hogy az Index újságírója tényleg maga ásta elő a szennyest, vagy valaki(k) súgott neki? Csubakka védelem rulez, muhaha.  

A kiásott szarhalom fényében pedig egészen más megvilágításba kerül egy rakás dolog:

- A Jobbik 2010 előtti pártfinanszírozása,

- a pártvezetés és szimpatizánsaik putyinizálódása,

- Kovács EP-ben folytatott oroszokért lobbizása,

- a paksi bővítés megszavazása. 

Szegény Vlagyimir Vlagyimirovics. Egészen kipállhatott a makkja annyi nyáltól. A komplett magyar jobboldal a slicce körül matat állandóan, pedig ott Orbánon és a magyar külügyön kívül le kell könyökölni a frissen kirúgott egykori brüsszeli tudósító, most magyar nyelvű Russia Today-ért rinyáló Lovas Istvánt, és a szívhez szóló nyílt levelét szolidaritásból leközlő kurucinfót is. Ha Putyin lennék most aggódnék, hogy ezek a nagy lökdösődésben nehogy állon verjék valahogy az éppen kényeztető szívószerv gazdát, mert ha puszta szorgalomból eunuchhá harapnak az kurva gáz. Ha meg Vona Gábor lennék, akkor el kéne döntenem, enni adok a spájzba költözött KGB alakulatnak, vagy az ajtót kulcsra zárva hagyom őket éhen halni inkább. 

548 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr116726329

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bojkott és reszketés a diktatúrában 2014.09.25. 09:57:43

Úgy terveztem, lesz egy magával a bloggal foglalkozó nyitóposztom, de az élet felülírja a tervet – hasonlóan ahhoz, amikor a népszerű lövöldözés játék elején a szovjet főhőssel nem tudjuk végigcsinálni a kiképzést, mert már közben megtámadnak a hitleri...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.09.24. 12:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.09.24. 12:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szentpéterváron vita tört ki a Medvegyev elnök egykori lakhelyeként ismert Kun Béla utca átnevezéséről. Több ortodox hazafias szervezet régóta követeli, hogy a „véres kezű hóhér” neve tűnjön el a város térképéről. A városi hatóságok azonban nem tervezik az utca átnevezését...

ru.hu/cikk/116
A rezesova üggyel tudnék párhuzamot vonni. A hüpi ugye azt mondta, hogy miután kinyírt 4 embert, lányos zavarában meghúzta a páleszes butykost ami véletlenül pont ott volt valahol kézközelben. Ezzel védekezett, hogy nem ittasan vezetett.
Most kérdem, ki a fenét érdekel, hogy mikor ivott ha a baleset után a vérvételen alkoholt találtak, és kétséget kizárva ő vezette az autót??? De pár balfasz még képes volt az állításon elvitatkozni, hogy vezetés közben vagy utána iszogatott-e a némber!

Szóval a bélus tudott-e a felesége "munkájáról" vagy nem-e tudott-e? Ki a fszt érdekel? A béla így járt. Ennyi. A lobbik meg szintén. Várom a magyarázkodást. Nem a terelést, hogy hogyan jutott valaki az információ birtokába. Meg mért pont most.
Persze az időpontra lenne tippem. Kizárásos alapon a fidesz állhat a háttérben.
@♔batyu♔: "Elég nyilvánvaló, hogy Sorosék nem fogják azt mondani, hogy a "magyar" libsik révén tudunk befolyást szerezni Magyarországon, persze ehhez civil szervezetnek álcázzuk embereinket."

Balfasz fidesznyik! Most akkor a norvégok támogatják a magyar civileket vagy a Soros? Én leragadtam ott, hogy a vajdád a soros pénzén héderezett Angliában még az átkosba, oszt nézd meg mi lett belőle! Most akkor az orbán is külföldi érdekeket szolgál vagy mi? A végén még teljesen összezavarsz! Muhaha!
Azért van a neten is marhaság bőven.
Több, mint érdekes. Nem valószínű, hogy az MSzP ihlette ezt a hírt:

A Civil Összefogás Fórum a közelmúltban bizonyította magáról, hogy radikális atlantista ernyőszervezet, és a nyugati érdek kiszolgálása céljából az alapvetően nyugatellenessé váló tömegek lekötését folytatja. Alig egy hónapja Fricz Tamás, a CÖF egyik alapítója a "civil szervezet" nevében hivatalos kérvényt adott be Brüsszelben, hogy az Európai Uniót alakítsák át az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára egyetlen központosított állammá, amiben a tagállamoknak nem lenne független hadügye, külügye és pénzügye. Utóbbi lépésük nyilvánvalóvá tette, hogy a Civil Összefogás Fórum, miközben ilyen-olyan indokkal tömegeket visz az utcára, a radikális atlantisták rövidtávú célja, az Európai Egyesült Államok megalapítása érdekében tevékenykedik. Fricz Tamás Brüsszelben kérvényezte a független magyar külügy, hadügy és pénzügy felszámolását, ami a hatályos magyar törvények szerint hazaárulásnak minősül.

www.hidfo.net/2014/06/25/megint-tasnadival-foglalkoznak-pedig-van-rosszabb
@dr. jenőke (jenőke):

"(de lehet, hogy il? Ilgatmatlanul nehéz ilyeneket észbentartani.)"

:DDDDDDD

hungaricum-ungarikum...

Hmmm.
Mi lenne ha zsolt mellé bónuszként adnánk viktort?

Árukapcsolás? Ha lúd, legyen kövér."Hozunk rá törvényt."
"És hogy ne csak feltételezésekkel éljünk, nézzük meg, hogy Dezső András a személyes Facebook profilján milyen bejegyzést tett közzé ma (ami csak az ismerősei számára volt látható, de azóta már törölte is). Szó szerint ezt írta: "Természetesen a legtöbb segítséget az amerikai titkosszolgálatoktól kaptam és most nyugodtan le is írhatom, mert mindenki azt hiszi, hogy viccelek, pedig nem."
A többi itt: kuruc.info/r/6/133556/
Hát jönnek a választások. Érdekes nyárom ez nem volt téma. Miért? Asszonyka akkor ok volt?
Indexkét ismerjük, ajvékoló, rettegő, mellébeszélő bértollnokcsapat.
Most már csak dacból is a jobbikra kell szavazni, hogy láthassuk másnap micsoda cikkek jelennének meg! Minnél több jobbikos győzelmet!!
@jaegtoer:
Nem is tudom. Van rá kereslet? Eléggé elhasznált, nem is garanciális, négyévenként meg kell újítani, de valószínű, hogy előbb-utóbb leszedik a rendszámát és nem vehet részt a forgalomban.
Norvégmintás, rövidujjú kardigánban, lánctalpas hótaposóval és éjszaka talán. Eddig csak két komolyabb érdeklődő volt: az egyik egy más világi sötét alak (szavát se hidd) a másik egy kiöregedett nyugdíjas zenész.
Ebben a kormányban az irritáló, visszataszító embertípusok mindegyike megtalálható, erre gondosan ügyelnek, kvóta van bizonyára. Van itt leplezetlenül cinikus gennyláda, simulékony, minden poszton vitézül törleszkedő csúszómászó, sima kapanyeles paraszt meg olyan fajta, aki költőből képezte át magát, csendesen korrupt tolvaj és nyihogó futóbolond. Meg Semjén Zsolt.

Ő a vallásos alak az oltáron. Persze a főalak meg a többiek is mind tökre keresztények, de a Zsolt, hát ő kurvára az, lévén a KDNP elnöke. Nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszterelnök-helyettesként egyéb dolga nincs is, mint ájtatoskodni időnként itt-ott, és megmondani a kormány intézkedéseiről, hogy az Isten akarata. A fennmaradó időben énekesmadarakra vadászik, ahogy tette a mi urunk Jézus Krisztus a Getsemáné kertben, shotgunnal.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140911_Utolso_itelet

brühüyyy
@rodeo36: Az utolsó mondat második fele nem fedi a valóságot. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Többek között a mi érdekünk, mi nemigen a kelethez akarunk tartozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez fidex evangélium, tehát...Jézus-nak nem is lehetett shotgun-ja...a Getsemane kertben nem tudni milyen madarak voltak ha példáúl turulok, meg griffmadár és magyarsasch és a bálna ami a balneológiai kutatások eredményeképpen három lábon járt sétálva ott a pálmák alatt amelyek teher alatt nőnek igazán azaz az összes griffmadár meg turul ott a pálmák tetjén leste, mikor gyün a zsóti és ecvcerre vezényszóra leszarták...láttál e már afrikai elefántszart? hát a griffmadáré 3x akkor pedig az afrikai elefánté 85 cm magas és 1 méter átmérőjű...és a büdösschégi faktora penetrancia a köbön

brühüyyy
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:

"Érdekes nyárom ez nem volt téma. Miért? Asszonyka akkor ok volt?"

Ha nem igazak a vádak, majd testiletileg ki lesz engesztelve.
@Habakuk999: Senki nem mondta, hogy oda kell tartozni. Jelen állás szerint viszont az ország elemi érdeke lenne nem összeveszni velük vagy másként fogalmazva jó kapcsolatokat érdemes ápolni velük IS. Ez nem jelent sobakás hajbókolást és hazaárulást sem.

Egy gondolatkísérlet. Ha most a 30-as évek környékén élnél, támogatnád Hitlert és Horthyt a háborúba ugrásban, hiszen Putyinhoz képest egy igazi moszkovita bolsevik Sztálin ellen készültek hadba a tengelyhatalmak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tisztában vagy vele, miket irkálsz vagy másolgatsz ide?

Ilyen gyáván megalkuvó írást még nem nagyon láttam.
Nyalogasd a hős kozákjaid fényképét - érdekes, mennyire meg tud változni a világ, nem túl régen még német katonatisztek fényképeit mutogattad -.

Azt hiszem, választ kaptam a kérdésemre, bár nekem továbbra is hihetetlen ez az alattvalói mentalitás.
De bele kell törődnöm, nem vagyunk egyformák. Azért az csoda érdekes, hogy mindig a másik oldalt találod meg.

Nem sok idő múlva Orbánt is isteníteni fogod, ez lesz a következő lépés.
@Habakuk999: Egyébként ha tényleg érdekel, miért igyekszem a másik oldalt is meghallgatni vagy tolmácsolni a véleményüket, olvass bele ezekbe. Szerintem tanulságos lesz.

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/31/mint_a_haboruban_a_foglyok

jobbegyenes.blog.hu/2014/09/16/ekozben_ukrajnaban_hazafiassag-ora_a_suliban_neonacikkal
@Habakuk999: Ne keverd a rideg tények közlését a megalkuvással. Attól hogy neked nem tetszik a különbség a nyugati és keleti netán kozák fiatalok között az még tény marad. Ezen az sem változtat, ha te ezek után alattvalói mentalitást vizionálsz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Neked ez a bibliád? Már megint x-edszer linkeled ugyanazt.
Erre nem igaz a mondás: ismétlés a tudás anyja, és a jobbegyenes sem a tudás fája.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezek nem tények, hanem mesék.
Ráadásul aljas indokból elkövetett mesék.

B+, rosszabbak vagytok, mint a hajdani agit-proposok.

Őszintén mondom.

Szerintem fejezzük be Angyal, eljutottál egy olyan szintre, amit nem tudok tolerálni, megpróbáltam, de nem megy.
Anyázni nem nagyon akarok, de már magamtól is kezdek undorodni, hogy szóba állok egy orosz pribékkel.

Marad a ketrec.
ez az óvasás dolog, ez nekem nagyon teccik. eccer óvasom a mindenszentek okosságait, másszor meg a klozet falára mázolt pinát, s máris eligazodok az igasság rögös úttyain. aham! ne legyek többet réntenyésztő, sokkal inkább falu bolongya! csakhogy inkább meg se próbálok a falra mázolt pina absztrakcióján elmélázni, minthogy fostalicskának híjjanak. másik ódal, mi? a macskám kinn ül a konyhába és a tükörajtón körösztül kommunikál velem.
@Habakuk999: Tévedsz. Nincs itt semmi agitprop, csak felhívtam a figyelmed a rideg tényekre.
@jaegtoer: "Ha nem igazak a vádak, majd testiletileg ki lesz engesztelve." miket bevállalsz?!
@parti_giano:

Nem én! A testület, amihez tartozik. Azért van úgy írva, ahogy, testület-testileg. Házon belül. Hát neeem? Mit okvetetlenkedjek én a tumultusban?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ühüm.. a tényekre..ja

valóban felhívtad, Hacsaturján kolléga már régen tudta: fostalicska, ez pontos jelző, jobb mint az én hazaárulózásom, holtig tanul az ember
na minden jót
mint a szovjet állampiztonsági szolgálat történetének tanult ismerője elárulom, minden kágébés úrhölgyet kiképeztek a tantrikus szesz legmagasabb művészetére, a túlélő szemtanúk egybehangzó állítása szerint, boldog ember, akinek szovjet titkosszolga asszony jutott, az űr váákuma hozzájuk képest morzsaporszívó...
@hacsaturján:

Miket nem mond, Mester!
Persze, hiába, a sztyeppék és a végeláthatatlan jégmezők üzenete... Én csak jaegkiskaes spájzáig jutok, de ott kolbászból van a stelázsi is. És azért valljuk be, még ha egy ilyen spájz interakrivitása nem is veszi föl a versenyt a klozett pinájával, azért ennek is megvannak a maga előnyei, még ha a perspektíva széle bele is akad a hűtőbe sréen meg az ajtókilincsbe.
@Habakuk999: Nézd eltakarhatod a szemed meg fostalicskázhatsz is, de ettől még ez a valóság keleten.

youtu.be/r8WaXjOfmxI

Nyugaton meg kb ez.

www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/homoszexualis-mesekonyv-130175

Vesd össze mi fog történni ha harcra kerül a sor. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mint az most ragyogóan látszik semmilyen valós érvük nincs -EGYIKNEK SEM- csak morognak mint bolhás macska és vakaródznak...és mijákolnak csúnyán

egyetlen felvetést sem képesek megcáfolni de aszongyák a másik hülye és ezzel le is van zárva a rénistálló a rénterelő meg bennragadt a rén valagában...a többi ugyanaz csak hupililában edigg az eltelt pár hónapban egyetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ellenérvet nem tudtak összevakarni csak annyi, hogy hogyan képzeled azt amit tudsz...

az a baj, hogy halvány lila fingjuk nincs mit akarnak azt sem hogy mit nem de azt igen, hogy azt nem akarják hogy ezt bárki megmongya nekik és ki is röhögje őket mert nevetségesek és megpróbálnak kioktatók lenni pedig a homokozóból a kislapáttalm hiába kínálják a pisivel gyúrt sütit

és a pelenkák? hát szarosak meg hugyosak

brühüyyyű

na most megyek szellőztetnim mert olyan bőzbombák jönnek, hogy krkogyil legyen a karmain amelyik elbírja
@jaegtoer: elképzelni sem tudlak egy tumultusban, vagy teszem, száz kutya közt.
@Emmanuel Goldstein: "tantrikus szesz" eh, valami újat találtak ki az oroszok. ha ivásról van szó, nem ismernek lehetetlent.
@jaegtoer:

én is sokszor elgondulkodok azon, mi lesz akkor, amikor mán kerekes széken fogom magam előtt tóni a zagyamat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hogy mire kerül sor?
ja egyébként sok szerencsét a választásokhoz.
@rodeo36: "na most megyek szellőztetnim mert olyan bőzbombák jönnek, hogy krkogyil legyen a karmain amelyik elbírja"
oda kéne figyelni, ilyen idős korban már a bélműködés sem a régi. nem csoda, hogy saját szagodat sem bírod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem tudom mit izgatod magad

a szijjártó is buzi, a zorbán is buzi meg a dajcstami is buzi a többit is tudod

azután, hogy a sok szszszszszszsz idoljaikról a Charlise Theron meg a Marilyn Monroe is lesbikus

most miről is van szó liberalizmus a nyerő

csak ezek a diktatúrát szeretik meg a heterót azt is csak úgy hogy ők mongyák meg hogyan heterózzon...ha nem úgy ahogy be van járatva akkor lesbikus

vagy buzi dehát a magyar parlamentben csakis buzik vannak sőt már onnan kívűlkerűlt egyedek is igaz már a nagy pocsolyán túlra eveztek

brühüyyy

és aKKOR JÖNNEK A RÉNEKKEL MEG A TÖBBI MACSKÁVAL az meg más fajta filia és a pedo-ról még nem is voltszó
@rodeo36:

nu, meséjjé mán, jeremiás, te mit tucc?
@parti_giano:
nyitva van a terasz ajtó, friss hajnal előtti levegő áramlik és fingról szó sincsen egyébként az enyém rózsaillatú

szóval dzsanika hugy vagy ott a levédiában a homokkal? te is homokos vagy csak leszbikus?

és milyen jó!!!!!!!!!! azonnal várakozás nélkűl seperc alatt igazoltad amit írtam Gábrisnak...kösz konfirmáltad ezx a móggya

brühüyyy
@rodeo36:
-
"_ezzel le is van zárva a rénistálló a rénterelő meg bennragadt a rén valagában..._"

Azért az is elég szemléletes, hogy valahogy mindig vagy leragadsz a valagaknál, vagy eljutsz odáig.
Hiába a látókör, meg a tudás, meg a determináció...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
egy hsz:
Katalin Hosszu · Követem · Kiemelt hozzászóló
A homoszekszualitásra vonatkozólag van a magyar nyelvben egy roppant jó kifejezés: ferde hajlamú.
De nem ez a lényeg. Ez engem egy emberben mindaddig nem érdekel, míg nem kérkedik vele, hogy ő eltér a teremtés szerinti rendtől.
Az viszont már messze nem tisztességes, hogy gyerekek kezébe olyan könyveket adjanak, amely összezavarja az eddig fontos világképét, amit a szüleiről alkotott.
Egy pár, az egy férfiből és egy nőből áll. Isten nem teremtett volna két nemet, ha ez nem így lenne természetes.
Nem beszélve arról, hogy a mai világban igencsak "ferdehajlamú" lett az oktatásról elképzelt fogalom is. Sokan azt hiszik, hogy az iskolának kell a gyerekeket nevelni is. Bizonyos szinten igen, ami a magatartást illeti, de a helyes út az, ha a magatartástól kezdve - jó példával járva elő -, minden másban is a szülő nevel, az iskola pedi... Továbbiak

elfelejti, hogy a természetben sohasem volt teremtés....csak változások és azt is hogy ha két azonos részecske ütközik abból is lehet egy szép harmadik

brühüyyy

meg a supernova meg a fekete ,lyuk amit mindent bevesz és hasonló nyalánkságok
@jaegtoer:

tudod ragadós, annyian üvöltöztök kifelé mendenféle valagakból, hogy érdeklődni kezdtem, miért is e hatalmas vonzalom nálatok???

brühüyyy

most már tudom hacsa jéggel???
@hacsaturján:

Erősen vizuális vagyok, nagyon hüüüüüülye vagy:))
@hacsaturján:

két rén meg egy hacsa az egy nagy hatalmas istálló

brühüyyy

és kiláccik nyerítve
@rodeo36:

és eszt most hosszas levezetéssel próbáld meg összehasonlítani a tanganyikai bocskoros legyek párzási szokásaival!
@parti_giano:

Örömmel látom, hogy görényeidnek jót tett ez a pár napos pihenő:))
@hacsaturján:

nincs is tanganyikában légy bocskorban mert papucs a divat...

és ugyanúgy párzanak mint te csak sokkal ügyesebbek, mert reptükben is tudnak te meg sehogyse csak rénesen

brühüyyy

még majd a réneket megkérdezem milyen is hacsa előlről és hátúlról?
@rodeo36:

Most mondjam azt buzifiú, hogy mindenbe beleképzeled a segget meg a faszt?
@rodeo36: a szaglásoddal valamit még kezdened kell. a hallásod rendben van.
@jaegtoer:
na most bemutatkoztál...végre...

már nem csak találgatni kell, hanem tudhassuk isch

jég egy aberrált opni szökevény...

namost...kiscuncimókus: milyen bizonyítékod van minderre?

ugye ...na látod? nem látod?

brühüyyy

szerencsétlen

ez a "végső" "érved" olyan jeges és most kurvára rettegek...még mi jöhet ezek után???
@parti_giano:
ezt honnan tudod?

brühüyyy
@rodeo36:

rossz válasz, nem ülhecc a brácsás mellé. de, hogy ne legyen kókatt a pintyőkéd, mesteri fokozatomat ezennel átruházom terád, viseld te a címet, mer megharcoltál érte! a papucsodat meg ne rágcsáld, nem tesz jót a protkódnak.
@parti_giano:

akkor hátha??? milyen előjegyzése van?

www.youtube.com/watch?v=wTMq-zzX3Cw

brühüyyy
@rodeo36: a szagodból. neked rózsaillatú, pedig nem. bár lehet, hogy bolgár rózsaolajat vedelsz, amit még zsivkov haverodtól kaptál.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne fárassz már Angyal.

Ugye nem gondolod komolyan, hogy megpróbáljak veled értelmesen beszélni meséskönyvekről ukrán válság ürügyén?

Tudomásul vettem, hogy kanadai oltalmazóddal egyetemben szükséged van egy kemény kéz alá tartozás álmához, régebben a német katonákban láttad uraidat, manapság az oroszokban.
@hacsaturján:

namost nincs protkóm...neked van? mert nekem eszembe sem jutott...

a mesterfokozatom már 25 éves!!!!!!!!!

a másik az "csak" 17...a "violin de braccia" az mellé ülendő hanem alá...essem tudni???

nem használok papucsot csak egy könnyű szarvasbőr cipőt itthon...

a pintyőkém meg nagyon jól fütyül ha ügyesen fújod...nem szívni fújni...
brühüyyy
@parti_giano:

egyre zavarodottabb vagy...akkor mongyak le a zenei elemzésedről is?

pedig hogy vártam???

kár

brühüyyy

pedig elég lett volna ha elárulod miért 7 az a 6??? és mikor
@ "orosz nemzeti bolsevikok és egyéb jobbos kollektivisták nemzetközi konferenciát tartanak Budapesten

ez most akkor mit jelent. Betiltást? Itt azért még remélhetőleg nem tartunk. A JOBBIK-KÖZELI VENDEGEK be nem engedését Ferihegyen? Jól is néznénk ki (sőt, már most is milyen jól nézünk ki). Vagy a rendezvény hivatalos megnyitóján kiáll Selmeczi Gabriella, közli, hogy a magyar kormány ezt, ami itt most majd elhangzik, elfogadhatatlannak tartja, majd kekszet osztogat a résztvevőknek?

A helyzet sajnos az, hogy ennek a kissé lassan ébredő kormányzatnak nagyon kevés oka van kiakadni azon, hogy az egyik sztárvendég nem más, mint ALEXANDER DUGIN, "a közismerten radikális, rasszista, nagyorosz nacionalista, illetve ukránellenes nézeteket valló orosz politológus és ideológus".

Dugin és az ún. Új Jobboldal legújabb hajtása, az "identitárius" mozgalom ugyanis – explicit rasszizmusán kívül – nemigen mond mást Oroszország szerepről, az eurázsiai tér fontosságáról, az európai bevándorlásról, a nemzeti azonosságról, a globalizációról, mint a most kormányzó magyar párt, csak kicsit agresszívebben tolja.

Akkor most mi nem tetszik, a konkurencia?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140925_Arrol_hogy_mi_az_elfogadhatatlan?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201409
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Milyen érdekes, hogy ennek ellenére senki sem akar az oroszokhoz menni letelepedni - Ahogy TE SEM, pont ellenkezőleg - hanem pont a neked homokos Nyugatra (mondod éppen te, honnan is ;-)

Na ennyit arról ki is az erősebb...
.
- Mi a neve az orosz kommunikációs rendszernek?
- InterNyet.
- És az orosz számítógép-hálózatnak?
- Nyet-work.
@rodeo36:

további bölcselmeit kéretik leadni a házfelügyelőnél (orvosánál, gyógyszerészénél)!
@rodeo36: Felvetése válogatja, Rodeo.

van az a szint, ahová nem biztos, hogy kerülni akarok, Rodeo.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: pontosan, nehéz nekünk elhinni, hogy vannak ilyen humanidok, de vannak.
@Habakuk999:
miért? vagy valahol?

brühüyyy
@hacsaturján:
nevezze meg kérem a concierge-t ahová?

brühüyyy
@rodeo36: zavarodott? körülöttem nincsenek fehér köpenyesek. a zenei elemzést meghagyom neked, ahhoz nagyon értesz, én meg nem.
@rodeo36:

Mi van Rodi? Csak nem szégyelled? Itt mindenki megértő volt, hogy vonzódsz a seggekhez. Csak illő lenne türtőztetned magad, ha más nem az. Amúgy te hoztad szóba ma is 11:21-kor:

Ezt:
"ezzel le is van zárva a rénistálló a rénterelő meg bennragadt a rén valagában..."

Itt:

varanus.blog.hu/2014/09/24/a_kgb_mar_vona_spajzaban_van/full_commentlist/1#c24559027

Erre kaptad válaszul tőlem ezt:

"Azért az is elég szemléletes, hogy valahogy mindig vagy leragadsz a valagaknál, vagy eljutsz odáig.
Hiába, a látókör, meg a tudás, meg a determináció..."

Aztán felturboztad amit nem kellett volna, de a további hablatyoddal nem fárasztanék senkit.

Csak neked:
"namost...kiscuncimókus: milyen bizonyítékod van minderre"

Annak idején belinkelték, de annyira nem érdekelt a dolog, mert nem mentél a saját agyadra. Most sem érdekel, csak folyton előhozod. Így lettél Rodeo popópapó. Vagy legyen inkább Valagapó?
@jaegtoer:

még mindíg reménytelen vagy...nem hiszem hogy mérvadó lennél bármiben

brühüyyy

azért maracc seggfej...
@jaegtoer:
mint az a fidex frusztrált tagjaiból, belőled is árad az irígység valamint a féltékenység...te sem tucc mást mondani, minthogy kilőni a babát (még eccer sem sikerült) mert a mondandójával nem tucc te sem semmit kezdeni

brühüyyy
@a Ténytár: Jaja annak idején a németeknek meg a franciáknak sem fordult meg a fejükben, hogy oroszoba kéne költözni, aztán mind a ketten elvesztették a háborút. Nyilván mert jól mérték fel a lehetőségeiket és a végén ők voltak az erősebbek. :(
@rodeo36:

"_most már tudom hacsa jéggel_"

Döntsd el végre, rénnel, vagy jéggel?

Amúgy ha eszed lenne, nem kevernéd az aurelia borealis-t az arcus coloratus-szal, még ha szép is mind a kettő, a fokozatokról meg érdektelen vitát nyitni. Már ha érted, te hétnyelven beszélő és talán csak magyarul nem értő magyar bunkó.
@rodeo36:

"belőled is árad az irígység valamint a féltékenység."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@jaegtoer:

vársz rá reakciót? várjál

brühüyyy

csak egyre jobban belecsavarocc a saját seggfejségedbe

az neked a rokonod az aurélia borealis?
@Habakuk999: Nem vártam el, hogy a meleglobbi mesekönyvét összefüggésbe hozd az Ukrán válsággal.
Az említett "kiadvány" bemutatásával csak illusztrálni akartam, milyen jelenségek szegélyezik a nyugati "értékrendet", amelyek nem éppen a túlélésüket szolgálják.
Béla dossziéja

Jó ez az Index-cikk KGBéláról, persze. Bravó, tényleg érdekes volt. Ugyan melyik újságíró nem kapott még frankó dossziékat titkos forrásoktól? Ugye-ugye.

És ezeket szokták úgy alá-fölé írni, hogy „munkatársunktól”, és nem hősködnek azzal, hogy hónapokig kutattak, mi több, hírmozaikokat helyeztek aprólékos munkával egymás mellé, amíg az infók és az egymást igazoló források nagy rendszerében kezdett kirajzolódni a súlyos igazság és vele együtt a nagy oknyomozási műalkotás. Bár készséggel elhiszem, hogy az Index szerkesztőségében megvan bőrkötésben a Gamagóri Simbun nevű újság minden megjelent példánya egészen 1975-ig visszamenőleg, de azért ne nézzük már egymást teljesen hülyének! Bár az a fordulat tényleg nagyon jó volt, hogy Mario Schönt a riporter már nem tudta megszólaltatni az ügyben, „mert már csak a sírját találtam meg a bécsi központi temetőben”. Ilyet utoljára amcsi filmekben láttam. Jó, tudom, azt mégse lehet leírni a köszönetnyilvánításban, hogy köszönjük az Alkotmányvédelmi Hivatal „XY” munkatársának értékes információit, szakértő észrevételeit, illetve a „Z” titkosszolgálat közreműködő együttműködését.

mno.hu/celpontblog/bela-dosszieja-1249644
@jaegtoer:
jééééééééééééé

beismerés? végre valami

és üdvözlöm Auréliát...mondd neki ne söprögessen annyit, megárt

brühüyyy
@jaegtoer:

attól vagy te Bór eál Is

mivel kezelteted?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az említett kiadvány bemutatásával saját magadat illusztráltad.
ismét.
felejts el Angyal, ez már viccnek is rossz, hogy szóba állok veled, az orosz-bérenccel.
@rodeo36: Mai találós kérdések az ukrán demokrácia féltőkhöz. :(

Why does no western media mention mass graves of civilians in Donetsk in areas that were held by Ukraine's army?
‪#‎Donetsk‬ desolation: Uncovering mass graves of civilians killed by Ukraine‬ forces, 40 bodies so far.......‪#‎warcrime‬

The West continues to ignore the information about the mass graves of civilians near Donetsk
We just looking at Graves and Counting......
What before Grave ..how much they Suffered...any idea....Nope we Dont know....: (
18+ |

#Ukraine's Aidar Batt atrocities: Drowning civilians while eating ‪#‎US‬ military rations.
‪#‎Kiev‬'s mass grave contained an 8-month-pregnant woman shot in the back of her head.

VIDEO (ENG SUB)
youtu.be/da7dgfEejIs?a
www.1tv.ru/news/world/268345
es.rt.com/AL8
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
most mondta (2 perce) a pentagon szóvivője admirális, hogy várhatóan évekig el fog nyúlni az egész sziriai meg izisz...azt sem tuggyák mit bombáznak de bombáznak tegnap az iráni elnök és cameron találkoztak az enszben és az iráni azt mondta segítene ha ezek nem támogatnának egy másik ellenséget az ún. moderate rebelliseket szíriában...senki sem akar bemenni és egyelőre vakon bombáznak assem tuggyák mit

az ukrán helyzettel a tökeim tele vannak...már nincs arról új egy rakás hazugság és a lényeg a külföld fizesse meg amit az ukránok elbasztak 10 év alatt...de pénz nincs...legalábbis ingyen nem

brühüyyy
@rodeo36: Nincs új a nap alatt? :)

"ISIL completely fabricated enemy by USA", former CIA contractor

youtu.be/P_lN1fPfBkU
@dr. jenőke (jenőke): Csak az SzJA-t írták teljesen újra az ő idején. A többit csak módosították.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
sohasem gondoltam másképpen, az alkaloida is ugyanaz a disznóság

brühüyyy
Lepadlózok tőletek!
Én itt osztok, szorzok, hogy hogyan jön ki a mi Schmitt Palink a nemzetállami apanázsából, ti pedig a káderlapjaitokkal vagytok elfoglalva.
Mi tagadás, nagyon találékonyak vagytok az emberi minősítés szóhasználatát illetően.
Gratula!
Évődjetek még, olyan édesek vagytok.
@rodeo36: "egyetlen felvetést sem képesek megcáfolni"
Eddig te sem cáfoltad az anyád p.csájának redvás voltát... egy-egy...
@Sir Bates dö Hól:

ezek a te cáfolataid, és milyen cizelláltak...vagy csak rolytos?

mit is cáfoltál most? egyáltalán tudod e mit akartál leírni?

nem értem, elmagyaráznád?

brühüyyy
@jaegtoer: hát tudod, kemény munka lehet ennyi mindent elfelejteni ilyen rövid idő alatt, különösen akkor, ha a saját gondolataidról van szó.

semmiféle homály nem volt az utalásomban, ahogy a tiédben sem.
nem idézem megint.

összefoglalom, amit csak azért nem akarsz helyeselni, mert én is egyetértek:

az USA kavarja a xart sosemvoltrajnában(mert a jelenlegi helyzetében, durva nagy bajban van gazdaságilag), ezzel baxogattya az oroszokat, akiknek sok-sok nyersanyaguk van, az egyetlen gazdasági ellenfele az EU is szopórolleren... Kína meg röhög a markába
"Lázár Zoltán szerint semmi baj nincs azzal, ha egy jobbikos EP-képviselő felesége a KGB-nek dolgozott, ahogy az sem, ha Kovács is orosz kém. "Mi globalizacióellenesek, euroszkeptikusok, valódi keleti nyitás pártiak és antiliberálisok vagyunk. Ehhez képest Oroszország egyáltalán nem tűnik rémisztőnek. Így, ha valaki nekik "kémkedik" az EU ellen, maximum annyit mondunk: hajrá."

index.hu/belfold/2014/09/25/kihatral_kovacs_bela_mogul_a_jobbik/

A mi kémünk jó kém...
"Kiültek a vénasszonyok a padra, a padra.

Úgy is tudom, Béláról szól a pletyka, a pletyka.

/:Nem kérem én a jó Istent csak arra, csak arra.
Ragassza le valamennyit a padra, a padra.:/"
Egy jogállamban a gyanúsítgatás nem elég, bizonyítékokra van szükség.

Voltak és vannak közéleti paranoiások!

A közéleti paranoiásnak nincsenek bizonyítékai, de gyanúsítgatni azt tud!

Az ilyeneknek nagy hasznát vette a sztálinista diktatúra,

ahol a területileg illetékes állami szervezeteknek ki volt adva a norma,

hogy illetékességi területükön évente hány halálos ítéletet kell produkálniuk és hány embert kell a kényszermunka táborokba juttatni!

A kommunizmusban mennyivel könnyebben derítették fel a hasonló ügyeket Sztálin elvtárs idejében.

Egy diktatúrában nincsenek fékek és ellensúlyok.

Ha kellet tíz ártatlant is kivégeztek annak érdekében, hogy egy csoportban benne legyen a valódi elkövető.

A magyar igazságszolgáltatás, már nem ott tart, mint egykor a kommunizmusban, amikor a vádirat és az ítélet egyszerre született meg!

A gyanúsítgaás nem elegendő, bizonyítékokra is szükség van.
@Vidéki:
Nektek?
Bolsevik muzsikoknak?
Mióta, cicabogár?
Te, tényleg, egyáltalán van olyan a kormányodban, aki nem volt komcsi, ifjúkomcsi, spicli, vagy ügynök?
Legalább egy? Onnantól már büszke bolsevik muzsik lehetnél... ostoba seggnyalonc...
@Vidéki:
Ja, és ne picsázzatok, üzenjetek hadat az usácskának! :)
"BEKÉRETTE A KÜLÜGY AZ AMERIKAI ÜGYVIVŐT OBAMA BESZÉDE MIATT"
Szerintem is megijedt a washingtoni adminisztráció, fosnak most azután...
@Boli

A washingtoni adminisztráció nem annyira ijedős, mint ahogyan azt Móricka elképzeli.

Ha hazudni kell/muszáj, arcizmuk sem rándul.

Ha a nyilvánvaló hazugságon rajtakapják, hajuk szála sem görbül.

Dr. Khidhir Hamza és Jeff Stein műve 2002-ből:
Szaddam bombáját gyártottam

E könyvben először tárja nyilvánosság elé az Irakból szökött tudós rémisztő történetét, melyet végül az amerikai tisztviselők is elhittek, mert el akarták hinni és hitetni:

Azt, hogy Szaddam még mindig lázasan dolgozik az atombombán és veszélyes biológiai fegyvereken, és ha sarokba szorítják, használni is fogja.

A könyv borítójának fülszövegéből megtudhatjuk, hogy Dr. Khidhir Hamza jelenleg (2002-ben) az Egyesült Államok energiaügyi minisztériumának tanácsadója.

Sztárvendégként szerepelt a 60 Minutes, az NBC Dateline és CNN műsoraiban, valamint a New York Times címlapján.

Jeff Stein az USA katonai hírszerzésének volt vizsgálótisztje, aki jelenleg (2002-ben) a nemzetbiztonsággal kapcsolatos cikkeket ír a Salon, a Talk magazin és sok más kiadvány számára.

A könyvben közölt híreket alátámasztandó nagy tudományos nevek fűztek recenziókat (A Nukleáris Ellenőrzési Hivatal elnöke, John Dinges Columbia Egyetem, Garry Clifford People magazin stb.)

A lehengerlő sajtókampány annyira megmunkálta a lelkeket, hogy mindenki szükségszerűnek tartotta, hogy végül ezekre a veszélyekre hivatkozva a szövetségesek megrohanják Irakot és sikeresen megdöntsék Szaddam rendszerét, 1 millió iraki áldozat halála árán.

A megszállt Irakban vizsgálódó vizsgáló bizottság később megállapította, hogy az atombombára és veszélyes biológiai fegyverekre alapozott állítások teljesen alaptalanok voltak, így a „casus belli” is tömegesen terjesztett hazugságon alapult.

A hazugságok tömeges terjesztői viszont boldogan élnek, míg meg nem halnak. Az egymillió iraki viszont már meghalt, mikor az állítólagos "veszélyt" elhárították.

Arcizmuk sem rándul, a hajuk szála sem görbül.
@Vidéki: Pontosan, ahogy mondod.
Annyi világos, hogy ebben a cikkben is egy ügynök azt állítja egy nőről, hogy ügynök.
Más nem.
Tehát Bélát le kell csukni. És pont.
Ha meg kinézel az ablakon, azt látod, hogy demokrácia van, európai, (sőt amerikai) értékeket sodor be a friss légáram és a Mainicsi Simbun 1975. évi egyik száma mellett ott egy könnyekig ható, izgalmas halivúdi kémregény.
@Penivaldes:
"gépelni tud, papírja van, hát könyvet ír."

Mer'persze saját szentséges kezeivel veri a billentyűket, hogyne! Titkárnője mire való? Diktálás után majd szépen leírja, akár munkaidőben is, főnökének úgysincs semmi dolga napközben. Naponta öt percet foglalkozik a hivatalos dolgával, de szerintem annyit sem kellene.
KáGéBéla, moszkoVitya, keleti nyitás rajongóinak egy adalék.

Út menti falatozók Ny-ról K-re. Direky nem osztrák, vagy német utat - falatozót választottam, akkor nagyobb lenne a kontraszt.

Olaszország, Calcinelli March, SS3 2. rendű út mellett, "Bar Centrale", (San Marinótól 50 km-re DK-re)
https://www.google.hu/maps/@43.751293,12.918862,3a,75y,292.16h,90.21t/data=!3m4!1e1!3m2!1sqr59IyGNd42rpesyeRI8mQ!2e0

Magyarország, Mecsknádasd, régi 6-os mellett, "Grill Büfé"
https://www.google.hu/maps/@46.2250869,18.4709493,3a,75y,104.84h,95.11t/data=!3m4!1e1!3m2!1stAt89Wa1OKTk21ORSQnuaA!2e0

Oroszország, Dubovyy Obrag, M6-os út mellett (Volgográdtól D-re), "Káfé Dagesztán"
https://www.google.hu/maps/@48.3274989,44.6243364,3a,60y,89.6h,84.38t/data=!3m4!1e1!3m2!1sfzt9nYrLscxGr_iosG1NpQ!2e0
@

index.hu/kulfold/2014/12/02/van_bizonyitek_arra_hogy_az_orosz_titkosszolgalat_penzelte_a_francia_szelsojobbot/

Van bizonyíték arra, hogy az orosz titkosszolgálat pénzeli a francia szélsőjobbot
Dezső András
Dezső András
követés
2014.12.02. 21:49

Kétmillió euró (612 millió forintot) utalt át Jean-Marie Le Pennek, a francia szélsőjobboldali párt, a Front National tiszteletbeli elnökének az orosz Juri Kudimov egykori KGB-s hírszerző - derítette ki a francia Mediapart nevű újság, ugyanaz a lap, amelyik nemrég feltárta, hogy a Front National 9 millió euró hitelt kapott egy Kreml-közeli cseh-orosz banktól. Moszkvában nem kérdés, hogy egy ilyen hitelügyletet Putyin jóváhagyása nélkül nem indított volna a bank.
süti beállítások módosítása