Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.04. 08:29 Fabius

Orosz kémek miatt lett Orbán orál jobbágy?

Címkék: fidesz orbán viktor paks

Azt mondja nekünk a Nouvel Observateur, hogy az orosz titkosszolgálat kiderítette és a Roszatomnak megsúgta, milyen ajánlatot tett Paks felújítására a francia Areva. Innentől a történet ismert, Putyin kiparancsolta Viktort Moszkvába, ahol a lengyelek szerint egy visszautasíthatatlan ajánlattal orál jobbágyot faragott belőle

orbán putyin_1.jpg

 

Tényleg ilyen egyszerű lett volna és ennyin múlt volna a legnyugatibb orosz megyévé válásunk? 

Fene tudja. Bennem azért ott motoszkál a gondolat, hogy ha Németh Miklós utolsó komenista miniszterelnök szerint az egyetlen hiteles magyar ügynöklista Moszkvában van, akkor ott újra felfedezett legjobb barátaink nem csak őrizgetik, hanem olvasgatják is. Márpedig, ha arra képesek, hogy ipari kémkedéssel lekagylózzák mit ajánlott a franciák atomcége, akkor arra még inkább, hogy a megszerzett információt felhasználva segítsenek eldönteni Csillagunknak, pettingelve csókdossa a hegyét, vagy torokra engedve le is nyelje a végén. 

Mer'hát Paks II. rekord gyorsasággal alá lett írva, az ügynöklisták nyilvánosságára meg szándék sincs, sőt.

Orbán orál jobbággyá válásával párhuzamosan előkerült Tasnádi László egykori operatív tiszt, akiből hogy, hogynem rendészeti államtitkár lett háromperkettes múltja ellenére. Pedig ha valaki, akkor a Dunagate botrányba belebukó Stumpf após Horváth István mellett ő - akinek feladata  "elsősorban a belső reakció, a kulturális, ifjúsági és egyházi vonalon ellenséges tevékenységet folytató személyek, diplomaták operatív megfigyelése" - volt - tudhatja, mit műveltek Orbánék a rendszerváltás hajnalán egészen pontosan. Ezt a tudást meg a Nagy Putyincsókoló Hadjáratban meg jobb, ha megtartja magának, esetleg egy államtitkári fizetéssel elősegítjük a szelektív amnéziáját. Elvégre aki velünk van az legalább nincs ellenünk. Oké, jelenléte kínos egy kicsit, de mit számít ez akkor, mikor már az oxfordi egyetem sem akar emlékezni arra, hogy Viktor - a Soros pénzén - is odajárt

Hogy mondta mindenért illetékes Lázár legutóbb? "Megérett a helyzet egy jól működő érdekházasságra, ami egyre nagyobb élvezetet jelent mindkét félnek". Hááát, minél többet ismerünk a részletekből, annál biztosabbak lehetünk, ebben a házasságban ki a csaj. Isteni szerencse, hogy nemrég építettünk új, nagy gyártókapacitású vazelingyárat Nyírbogdányban...

360 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr646571783

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.08.04. 12:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte. Közéleti hozzáállása saját elmondása alapján a honvédségnél eltöltött idő alatt változott meg gyökeresen, ahonnan teljesen más emberként távozott."

ezt már soxor sok hejen elmonta Orál Viktor...

vagyis BESZERVEZTÉK...
"Oké, jelenléte kínos egy kicsit, de mit számít ez akkor, mikor már az oxfordi egyetem sem akar emlékezni arra, hogy Viktor - a Soros pénzén - is odajárt?"

Pedig sororsgyuri mindig jól megválogatja a pártfogolt tanítványait. :)
"az ügynöklisták nyilvánosságára meg szándék sincs, sőt."

Tedd hozzá, hogy az álbaloldal és a FIDESZ részéről semmiképp sincs. :)
hitvány hazaáruló országrontó nemzetvesztő dakota senkiházi...
@maxval, a gondolkodó birca: a poszt melyik része?

ja, ahol leírja Fabius a zsíroskenyér receptjét...

az tényleg az!

ahelyett, hogy összetennétek a két kezeteket, meg van a talány, hogy miért ilyen viktor!

magyarázat lenne arra, hogy nem beszámíthatatlan, hanem zsarolható...
"pettingelve csókdossa a hegyét, vagy torokra engedve le is nyelje a végén."

Nyilván a bolgárok ilyesmit semmiképp sem csináltak az amerikai Westinghouse esetében. :)

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/398593_a_westinghouse_epithet_atomreaktort_bulgariaban
látom a lényeg lejött az írásból...
50 évre deviza adósságba pattant az ország, sz.pással egybe kötve..
jó, de a bolgárok viszont, csontig az usának..
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Nem ebből csak az jött le, hogy nyilván a csehek, szlovákok vagy Uram segíts még a finnek is térdelnek a ruszkiknak, amikor nem átallanak 100%-ban orosz technológiával megoldani a nukleáris kérdéseiket.:)
A magam részéről a Kedves Vezetőt - aki a szüntelen szabadságharcban már megfáradt - érdemei elismerése mellett talonba tettem.
Helyette egy új, bölcs, karizmatikus, energikus, stb. "politikai üstökös" eljövetelében reménykedem, mint az Érpataki Hungarikum Polgármester.
Ha megnézitek, akkor igazat fogtok adni nekem:
www.atv.hu/belfold/20140804-nyilvanos-akasztast-tartott-erpatak-polgarmestere
@DR. INKVIZITOR: csak szólok, ez sima bemelegítés..
boli linkelt este egy 28 perces beszélgetést, a fent említett polgival...
az mindent visz..!!
es meg mennyi mindent meg fog veletek tenni, el sem hinnetek..:-)

orbanek lassan probalgattak a hatarokat es gyakorlatilag ellenallas nelkul tortek meg a magyarokat, akik egymas utan adtak fel onkent es dalolva a szabadsag es demokracia vedobastyait.
innen a tempo csak gyorsulni fog, a posvanyosi beszed gyakorlatilag nem volt mas, mint a diktatura deklaralasa. es ez volt az utolso teszt, attol tartok. atment orban ezen a vizsgani is. barmit megtehet es meg is fogja tenni.

unios eljaras es esetleges buntetes? ugyan....
megvonjak a szavazati jogot? az orszag nepe onkent fog kilepni, feltuzelve orbanek altal. siman atmenne a nepszavazas a kilepesrol. az orbaneknak nemhogy laza porazt, hanem odadobott gyeplot jelent.
tamogatasok megvonasa? ugyan, kitol? nem orbanek fogjak kifizetni, az utakra, iskolakra, korhazakra, nyugdijra, a szocialis ellatorendszerre fog kevesebb jutni. nem veletlen a munkaalapu allam belengetese, gyakorlatilag mar erre keszulnek. tudjak, hogy amit tesznek annak kovetkezmenyei lesznek es a szavazokon fogjak a kovetkezmenyeket behajtani. mert ki mas lenne felelos azert, ami tortenik, mint az egysegsugaru allampolgarok tomege, aki raszavazott es/vagy nem volt kepes levaltani orbanekat?

ugyhogy tessek szepen feltenni a kerdest..
lehgetett volna a jelenleginel rosszabb forgatokonyv? erdemes volt gyurcsanyozni-mszpzni es megosztani a demokratikus eroket szemben a bunozokkkel? tenyleg jobb ez, mint egy barmilyen felallasu demokratikus kormany? tenyleg nem erte volna meg orbanekat barmi aron levaltani?

jol esik most a higfos ontettel meglocsolt szarospalacsinta cserebe?

akkor jo etvagyat kivanok!:-)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Istenkirály! :))

Az Év Kreténje!

Azoxigénes jouzsi seholsincs ehhez az eccerihez képest.
nincsenek is orosz kémek

van orosz fagylalt

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ja, tartozol is egy fél órával, ennyit vett el az életemből. -))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Megerősítettél abban, hogy Ő a jövő embere, Ő a mi emberünk!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): tarlos sem sokkal kulonb. annyi, hogy ezzel a barommal szemben szedi rendesen a gyogyszereit.
@rodeo36:
Nana!
Lehet, hogy nem oroszok, de annak látszanak és azon a nyelven beszélnek (nyilván az ellenség megtévesztése végett, a New York - Tel Aviv tengely mentén manőverezve).
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Megérte, mert Markosék HuggyosJózsija óta nem volt ilyen jelenséghez szerencsém...
@ausländer Sipi: Kertész Ákos már leírta miért hozunk ilyen döntéseket. És ebből a szempontból teljesen logikus és érthető.
@ausländer Sipi: szerintem ebben a ciklusban - miközben menni fog a folyamatos hörgés brüsszel felé - a Maffia még lecupákolja az évi 1500 milliárdos eus pénzeket; a korporatív-rend, a neofeudális-rendiség kiépítése tovább folytatódik ezerrel, majd '18, a 3. kétharmad után lesz egy új, egy kvázi feudális társadalmat vizionáló alkotmány - ekkor fognak ilyen-olyan ürüggyel kilépni az eu-ból.
@shinichi: " És ebből a szempontból teljesen logikus és érthető."

de nem valtoztatni kellene inkabb?

oke, megvan a rossz dontesek oka. akkor most megvan ahiba. akkor nem javitani kellene inkabb?
@xvxvxv: konnyebb lesz C engedelyt kapnom 2018ban amikor lejar a B, mint menekult...
Nincs is jobb, mint egy kéznél lévő ügynöklista. Térdre, csuhások...vagy is Orbán!.
@ausländer Sipi: nem tudjak, hogy rossz. Az ő világunkban ez a jó. A máshogy (jobban) működő társadalmak biztos csaltak, meg kizsákmányolók, meg newyork tel aviv tengely. Meg egyébként is. Önállóan gondolkodni, cselekedni, magukért tenni, mindezért felelősséget vállalni, ez számukra maga az iszonyat.

m.youtube.com/watch?v=irNDZhcd9yw

Nem kell ide orosz kém. Mi saját magunktól akarjuk ezt.
@ausländer Sipi: +1
Én, idekint egy órát autókáztam, hogy kiszavazhassam ezeket a ValóVilágból. Néhány héttel később beszéltem egy volt kollégával, kiderült, hogy nem ment el szavazni és totál kivan, hogy ismét 2/3 van.
Sz`ted? Ezután, én már csak röhögni tudok ezeken a szerencsétleneken.
@glinolid: en zurichbol repultem bp-re szavazni:-)

oda-vissza 2x (eloszor regisztralas, aztan szavazas) osszesen kb 450 km-t kellett volna autozni innen bernbe. akkor ugy dontottunk a felesegemmel, hogy inkabb elrepulunk bp-re szavazni es akkor egybekotjuk egy-ket eliniteznivaloval
A 25 évvel ezelőtti ügynöklista nyilvánosságra hozatala a jelenlegi gazdasági elit számára lenne inkább megrázó, leleplező. Az érdekérvényesítés áttételeken a politikusokon keresztül (akik lehetnek akár jószándékúak -bona fides- is) történt/történik. S nyilván azóta sem szűnt meg a "tagtoborzás/beléptetés" egyik állam részéről sem.
@ausländer Sipi: Ti nyertetek.:). Nekünk néhány óra volt az egész, bár hazafelé elintéztük a hétvégi bevásárlást is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az "álbaloldal", már kimondta, hogy legyenek nyilvánosak az ügynöklisták. Gyurcsány és Bajnai idején a Kenedi Ákos bizottsága vizsgálhatta is az ügynök aktákat. Aztán jött , és vele ez a guggoló mellszobor, aki gyorsan fel is oszlatta a vizsgálóbizottságot.
Грузия, 1 августа, ГРУЗИНФОРМ. По заявлению Виктора Орбана, Михаил Саакашвили совершил неоценимые изменения в лучшую сторону в своей стране и обвинения в его адрес «категорически возмутительны». Виктор Орбан: «Я помню то время, когда Вы проводили реформы в Грузии, это, конечно, было впечатляюще и, в своем роде, уникально. Счастлив, что мне довелось сотрудничать с тем правительством. Очень трудно реформировать и модернизировать страну и, одновременно, уверить людей, что то, что им предлагают лидеры, это правильно. Горжусь, что мы являемся членами одной политической семьи. Мы возмущены и осуждаем такое преследование и давление и считаем, что это - не путь будущего!»
@dr. jenőke (jenőke): azért a baltás, eléggé kivághatta náluk a biztosítékot.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @DR. INKVIZITOR: @ausländer Sipi:

nagy a tolongás, a leghülyébb címért,

van aki edzést is tart, de ő simán, bármikor döntős! -)
@Sir Bates dö Hól:

talán a csehek voltak, akik vissza is mondtak valami biznisz az az ukrán sztori után..?

jó, tudom, mások meg beny.lnak az usának..

pedig mit művelnek világszerte..

ki nem sz.rja le, hogy ki mit csinál?
hol érint ez engem, a családom?
sajnos amit viktor tesz, az érint, nem kicsit, nagyon!
@ausländer Sipi: megint itt bèrtettegsz te barom?
Kiengedtek az elmeosztàlyròl??
Eddìg azèrt rettegtèl merthogy te biztos forràsbòl tudod hogy a 2014-es vàlasztàson fideszjobbik koalìciò lesz..
Aztàn most az ùjabb agymenèsed, aminek a valòsàgalapja 0.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Baszkiiii, akár egy rádiókabaré. :)

Azé' kíváncsi leszek, ősszel újraválasztják-e ezt az elmebeteget.
Nagyon egyszerű a képlet. A ruszkik olyasmit tudnak az orbánról ami még talán a birka magyaroknál is kicsapná a biztosítékot. Nem a múltjában, hanem a közelmúltjában és a jelenében. Amit mellesleg nem olyan nehéz elképzelni.
Az, aki ennyire védi az orosz-magyar megbonthatatlan barátságot elmondaná nekem, hogy miért kellett ilyen sürgősen ez az egész. Nem várhattunk volna? Tudom, hogy a haldokló nyugat, meg minden. De ott nem a kevésbé veszélyes energiák felé haladnak? Miért kell a gáz után a villamosenergia miatt is az oroszoktól függnünk?
@Marcellusca: hatalmas fölénnyel!

sima 4/5!

és ez nem vicc...
sajnos.. -(
@Marcellusca: azért, az akasztás sem volt semmi.
@glinolid: Azt csak fél percig bírtam, mikor megint belekezdett a szabadkőművesezésbe.
Nem értem mit rinyáltok? Ha valaki egy kicsit is ismerte az erőviszonyokat ( nyitva volt a szeme ), akkor már a Nagy Imre temetésén mondott Orbán beszédből tudhatta, hogy kifiaborja, honnan jött és hová tart. Nincs itt szükség semmi féle k(r)ém re, csúszik ő magától is.

Vagy meri gondolni valaki is, hogy magától merte volna mondani, hogy ruszkik haza?
@glinolid: @ausländer Sipi: RESPECT, fijúg!

Mongyam, hogy így mán van néminemű jogotok belepofáznyi, hogy mit vartyogunk itt össze? :D
@ausländer Sipi:

"tamogatasok megvonasa? ugyan, kitol?"

Ha az uniós pénzekre gondolsz, akkor annak a befagyasztása már megtörtént. Így, múlt időben.

Nem jön és nem is jött pénz.

444.hu/2014/04/28/baj-van-brusszel-minden-magyarorszagnak-jaro-penzt-befagyasztott/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Egyedül a fidesz nevű álbaloldal részéről nincs szándék. Mindne más párt nyilvánosságra akarja hozni, még az MSZP is, csak az utolsó kommunista párt, a fidesz nem.
Ha jól értem az a francia újság bizonyítéka arra, miszerint Orbán orosz ügynök, hogy alírta a Franciákkal Paks 2-őt.
Jól értem ?

Megjegyzem, ezidáig egyszer volt, hogy szokásos Paksi felújítást nem egy orosz, hanem véletlen éppen egy francia atomcég végezte el.
És mit ad isten, ekkor történt Paks történetének legsúlyosabb üzemzavara
@Trackers:
"...Aláírta az oroszokkal Paks2-t" akartam volt mondani.
Olyan rendszer még meg tudott megmaradni, aminek Mi magyarok a szövetségesei voltunk. Lehet, hogy az EU így akarja gyengíteni az orosz birodalmat, hogy átad minket Nekik. A fidesz szavazók forgolódhatnak otthon, hogy most mit is mondjanak azoknak a haveroknak, akikkel 7 éve találkoztak.
@Sexual Harassment Panda: gyakorlatilag az van. hiszen a jobbik allva tapsolt aposvanyosi blodsegeknek es orban seggebol csak derektol lefele lognak ki, olyan melyen felnyalnak melegszarig:-)

erdemes megnezni a parlamenti "szavazasokat". a jobbik a fidesz jobboldali alellenzeke, gyakorlatilag vele szavaz es segedkezik a fasizmus epiteseben.
@ausländer Sipi: na menj a faszba ..
Vègülis csak kardinàlis kèrdèsekben teljesen màst mond a 2 pàrt, pl földtörvèny, eutagsàg.
Te egy igazi barom vagy.egy bèrrettegő buzi.menj a kurva anyàdba ès rettegj ott tovàbb te agyhalott
@ausländer Sipi: ehhez annyit tennék még hozzá, hogy nagyon, nagyon előrelátóak a fideszes spin-doctorok. komolyan. tényleg profik.

érzik-látják a - nevetséges - csökkenésüket, de már rögtön lépnek: "elempést nevez ki navra erdélyországba". az egykori halmai-klón nem tudja, hogyan ne bántsa meg az Elmebeteg tusványosi beszédét, de adjon is vmit a függetlenségre.

absz már most megágyaznak egy lmp-és összeboruláshoz, ha arra szükség lenne a jövőben.

mindeközben meg a faszompöcse magyar "demokraták"...
@Sexual Harassment Panda:

"eutagsàg."

Várd ki a végét. Ha már nem lesz lehetőség tovább csapolni, lopni az eu pénzét azon nyomban a kilépés felé orientálódunk.
@Sexual Harassment Panda: ki nem szarja le, hogy hogyan vetitenek?:-)
az egesz arra valo, hogy a hozzad hasonlo fel- vagy totalfasisztak, antiszemitak, nacik, sovinisztak szavazatait is a fidesz ala hajtsak.

ezert alapitottak annakidejen meg 2003ban az orban viktor altal eletre hivott polgari korokbol. ez volt a terv. ezert talalta ki orban az egeszet, hogy ne csak sokan legyenek, hanem elegen is.

amugy megertem a duhodet.

en elhiszem, hogy eleg ciki ekkora megvezetet balfasznak lenni, de hat intelligens embernek eszebe nem jut a szeljobbra szavazni:-)
@ausländer Sipi: "erdemes megnezni a parlamenti "szavazasokat". a jobbik a fidesz jobboldali alellenzeke, gyakorlatilag vele szavaz..."

Sipi ennek pont a fordítottja igaz. Bár erről nyilván nem fogsz meggyőződni a parlament honlapján, egyszerűbb írni a szokásos mantrát. :)
@xvxvxv: bizony. amikor 2002ben volt a pofaraases akkor jott a jobbik, majd preventive orban megcsinalta a maga baloldali alellenzeket is a sajat kesztyubabjat, volt ugyvedjet odaultetve, schiffert.

gyakorlatilag az egesz politikai palettat akarjak uralni. es majdhogynem mar uraljak is.
@ausländer Sipi: Viszont van egy jó kis helikopterünk, aki Svájcból világíthat nekünk. :)
@ausländer Sipi: schiffer, aki a '90-es évek elején megveszekedett libsi volt a jogi karon, aki felszegett fejjel, hóna alatt halmai legújabb könyvével jár-kel, mint egy páva, és mint személyiség egy nevetséges petőiván-imitátor volt minden ízében - ennek nyomai még ma is felfedezhetők gesztusaiban, mondatfűzésében, intonációjában, lekezelő arroganciájában.
"Márpedig, ha arra képesek, hogy ipari kémkedéssel lekagylózzák mit ajánlott a franciák atomcége, akkor arra még inkább, hogy a megszerzett információt felhasználva segítsenek eldönteni Csillagunknak, pettingelve csókdossa a hegyét, vagy torokra engedve le is nyelje a végén."

Sírok, az egész annyira találó, de a narancskomcsik persze egy szót sem értenek meg majd belőle.... :(
@maxval, a gondolkodó birca: Nem, te vagy a hülye, te büdös bolsevik barom
@Sexual Harassment Panda:

Hé Fideszbolsevik!!!

Remélem, hogy előbb vagy utóbb előkerül Moszkvából az ügynöklista, és a felcsutttti minden mocskossága is napvilágot lát.

Amúgy meg mi a retek vagy te sűltparaszt birka, tán Fidelitászos trafikelbíráló?
@ausländer Sipi: Azok akik idejárnak szerintem elmentek szavazni. Azért nem csak az embereket kell felelősségre vonni, ha mondjuk úgy érzik nincs kire szavazniuk.
Elment két szavazás és az a kb 4 millió továbbra sem akar erre az ellenzékre szavazni.
Megjósolom a harmadik szavazásra sem nagy az esély, hogy megmozdulnának.
Észre kellene venniük, hogy nem tudnak alternatívát nyújtani a bizonytalanoknak.
A kétmillió Stockholm szindrómás meg tolja a vezért, amíg nem fog előbukkanni egy karizmatikus új párt ami megszólítja az embereket, mert ezeket az atya úr istennek sem akarják megszavazni, és lássuk be tettek is érte rendesen.
Lehet örülni meg táncikálni, hogy mi vagyunk az ellenzék legerősebb pártja, de a három párt együtt nem tud annyit összeszedni, hogy legalább a fideszt legyőzze. Ez van és sajnos nem beszéltünk még akkor a jobbikról.
@huzzadneki shakespeare: ezért rendeltük meg paksot, hogy ne kerüljön elő az a lista.
@Sexual Harassment Panda: Te meg a másik büdös komcsi. Nem volt elég 40 év kommunizmus, te bolsevik patkány?
Ez is egy lehetséges forgatókönyv, de szerintem van 1-2 sokkal egyszerűbb megoldás. Mondok 3-at:
1. OV egyeduralmi, antidemokratikus törekvései miatt bekövetkező Eu-ból való fokozatos kivonulás következménye (és nem oka) az orosz-barátság.
2. kell a hitel - nem feltétlenül atomerőműre - és ennek ára van.
3. (Ez a legegyszerűbb)egy atomerőmű építésen krv sokat lehet lopni, főleg ha nem velejéig korrupt haverunkal építettjük, aki garantálja, hogy a haverjaink a beszállítók.
Nekem az a bajom a kémdologgal, hogy 1998-2002 között sok nyoma nem volt (és persze ellenzékben sem). Szerintem ha az Eu és az USA tapsikolna OV-nek még mindig szidná az oroszokat.
@maxval, a gondolkodó birca: Megjött az eszed? Végre átlátsz dolgokat? Gratulálok az orvosaidnak az áttöréshez!
Lehet mondani Orbánra minden rosszat, és kell is, de én ezt nem hiszem. Amennyit és amilyen vehemensen ugatott az oroszokra és küzdött az orosz érdekek ellen majdnem két évtizeden át a közelmúltig, azoknak lett volna rá bőven okuk, hogy kitörjék a nyakát, ha lehetőségük lett volna rá. 2006-7-ig még ráadásul nem is látszott benne a később majd zsarolható miniszterelnök potenciálja. Lehet,hogy valóban zsarolásról van szó, de ez újabb keletű vagy más természetű lehet, mint Orbán esetleges ügynökmúltja. (Ami persze nem zárja ki, hogy az volt, de akkora szerepet nem játszhatott egy 20 év körüli a magyar hatóságok által beszervezett ügynök)
Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, lelkész tegnap telefonon jelentkezett be a Kossuth Rádióban a Vasárnapi újságba, ahol a roma holokauszt emléknapja kapcsán fejtette ki gondolatait.

“A holokauszt kapcsán, akár zsidó, akár cigány áldozatokról van is szó, mindig nagyon csúnya számháborúba keveredünk, mondta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a Kossuth Rádióban. Fontosnak tartotta kiemelni, hogy Magyarországról nem történt roma deportálás, a magyar cigányokat Ausztriából vitték el. “

vastagbor.atlatszo.hu/2014/08/04/balog-zoltan-szerint-magyarorszagrol-nem-tortent-roma-deportalas/
@MZ/X hip hip hurrá: +1

Ez van sajnos. Egymást kommunistázzák a bolsik meg a komcsik. Nem jut eszükbe, hogy az összes levitézlett fasz az ellenzékben ugyanúgy előidézője volt a 2/3-oknak, mint ahogy gátja orbánék leváltásának.
@dr. jenőke (jenőke): Hasznos történészi kiegészítés a témában egy ATV-s beszélgetés keretében.

youtu.be/umdcJahc_J4
@MZ/X hip hip hurrá: @van_itt_valaki?: az ellenzek - a valasztoik reakcioit figyelve - pontosan igy errodalta el sajat magat.

" Nem jut eszükbe, hogy az összes levitézlett fasz az ellenzékben ugyanúgy előidézője volt a 2/3-oknak, mint ahogy gátja orbánék leváltásának."

nem. nem ok voltak az okai ennek. hanem a valasztok. a levitezlettek meg mindig jobbak lettek volna ugyanis, mint amit a jelenlegi. de az igazi osszefogas es alkukotes mindenkinek budos volt. es lehet mindenkire mutogatni, teljesen felesleges, mert a felelosseg mindenkeppen az otthonmaradt valasztoke. mert ki fogja megszivni orbanek diktaturajat, varhato terrorjat es gazdasagi amokfutasat?

en a valasztasok elot is mindig ezt mondtam es ezt mondom most is - akkor sem voltam ezekkel a gondolatokkal nepszeru es most sem leszek az.. - , hogy bekovetkezett ami miatt aggodtam. ez a negativ hozzaallas, a megosztotsag, a kompromisszumkeptelenseg, az demokrata erok - valasztoik kivansaga szerinti - egymasra kopkodese orban viktor teljhatalmat fogja megerositeni, hosszabb tavon pedig az orszag es benne elok teljes leamortizalodasat fogja okozni.

lassan tanulni kellene ezekbol a tortenesekbol, ugy gondolom.
@dr. jenőke (jenőke):
balognak igaza van. nem volt roma deportálás.
cigányokat deportáltak, mert akkor még nem ismerték a roma szót...
@TROLL:

Nem feltétlenül Orbánnak kellett besúgónak lenni, hanem esetleg a családjából valakinek, vagy a közvetlen környezetéből, illetve bizalmasaiból is kerülhettek ki személyek.
De az is lehet, hogy fejébe szállt a dicsőség, és kezd megőrrülni. Volt már ilyenre is példa!
@ausländer Sipi: Szép, hogy ez alól próbálod kihúzni magad, de te is a része vagy, attól még, hogy disszidáltál ( :) ), még te is a választók része vagy. Tehát mindenki hülye, de te jól döntöttél... Nem vagy kicsit nárcisztikus?
@nedudki74:
"2. kell a hitel - nem feltétlenül atomerőműre - és ennek ára van. "

ott a pont. ebből sok minden lesz, csak erőmű nem.
@TROLL:
az, hogy putyin tudott ezt-azt orbánról, és ezt nem használta ki, csak most, az putyin zsenialitására utal. különben ha ügynök, akkor bármikor fel lehet használni, pláne, ha 2/3-os hatalom van a kezében, ha meg zsarolható - akkor meg pláne :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
index.hu/napirajz/2014/08/04/toroltuk/
és ennyi. orbán már annyira kínos egyeseknek, hogy vagy nem nem mutatkoznak vele együtt, vagy beszélnek vele, esetleg csak az asszisztens telefonál nekik, mint az usa-beli látogatás esetén :D
@van_itt_valaki?: tedd fel magadnak a kerdest,hogy attol, hogy engem probalsz baszogatni mivel lesz jobb az orszagban?

de mindenesetre koszonom, hogy kapasbol demonstraltad azt a hozzaallast, gondolkodas- es viselkedesmodot, ami orban viktort hatalomban tartja az ellenzek es valasztoik reszerol:-)
@Secnir:

"Minél jobban utálkoznak, támadják a nyugati imperialisták a Miniszterelnök Urunkat, annál jobban látszik, hogy jó az irány"

Na pont így működnek ezek a narancsseggű félkegyelműek. Ez csak a hitüket erősíti.
@ausländer Sipi: "ez a negativ hozzáállás, a megosztottság, a kompromisszumképtelenség"
Ezt írod a választókra.
Akkor én csendben megkérdezném ez a három párt nem ezt sugallta hónapokon keresztül az emberek felé? Mármint a megosztottságot kompromisszumképtelenséget? Dehogynem.
Én elrángattam a családom választani, meg itt sokan befogták az orrukat és elmentek a szerintük kisebbik rosszra szavazni, de az emberek nagy része nem és úgy néz ki nem is akar.
Az MSZP a belharcaiban agonizál. Bajnai visszahúzódott a csigaházába, Gyurcsány mögött meg már tudomásul kéne venni, hogy nem áll akkora tömeg ami a fidesz leváltásához kellene. És itt a pont vége. Úgy lett kitalálva az egész ocsmány választási rendszer, hogy vagy összefogással, ami ugye itt Magyarországon képtelenség, vagy egy erős párttal lehetne legyőzni ezt a Napóleont, de akkor még nem beszéltünk a jobbikról aki egyből Orbán ölébe ugrana a hatalomért, ha úgy adódna a helyzet.
@Secnir:

Szerintem a genocídium és a holokauszt azonos értelmű, csak a holokauszt jellemzően (vagyis nem mindenütt) a zsidó népirtást jelenti.
@MZ/X hip hip hurrá: a baloldal mély agóniája, háromsütetű megosztottsága (szockók, bajnai, fletó) a mostani ciklust lezáró fináléban újabb kétharmadot fog hozni a fidesznek. ez nem kérdés.

és ha 2018-ban mindhárom alakulat újra becsusszan a parlamentbe, akkor a rothadásuk tovább fog folytatódni, ergo, ha csak nem dönti be a templeton és nyomában a közép-ázsiai basik az államkötvények piacra dobásával ennek a Bolondnak a rendszerét, 2022-ben újabb csont nélküli 2/3-ot húz be a FideszMaffia.

mert hogy ezen balfaszok egyike se fog már max. 8-10%-nál feljebb menni, az tuti.

az egyetlen esély az lehetne az ország előtt, hogy ha a "demokratikus erők" nem vennének részt a következő választásokon, vt. egyfajta országos passzív rezisztencia a választani igazán nem tudók részéről - az szerintem megmozgatná az állóvizet. de ehhez túl kapzsik, szűklátókörűek, hataloméhesek. vagyis nem méltóak az ország vezetésére a baloldalon.

de máshogy ez a pestist nem lehet legyűrni, csak úgy, hogy ha nem harcolsz velük - különben simán itt maradnak 30 évet.
@nedudki74:

"3. (Ez a legegyszerűbb)egy atomerőmű építésen krv sokat lehet lopni, főleg ha nem velejéig korrupt haverunkal építettjük, aki garantálja, hogy a haverjaink a beszállítók."

Na most. 2009-ben ugye, az előző kormány készitett a Paks 2 bővitésével kapcsolatban egy tanulmányt, amely a költségeket ~5,9 MD Euro-ra becsülte. Orbánék felvettek 10 MD Euro-t, ebből kb 6,5 MD-ért felépitik Paks2-t, 3,5 MD Euro-t - folyó áron ezermilliárd forint - szépen, feltűnésmentesen elsummantanak. Ez az egésznek a lényege. Nem kell ezen sokat agyalni.
@xvxvxv: Egyetértek, de ahogy írtad ez végrehajthatatlan.
@ausländer Sipi: Szerintem pedig pont te demonstrálod. Mindenki fasz, nem szavaztak arra, akikre szerinted kellett volna, de a te lelkiismereted nyugodt, mindenki más meg akarta, hogy ezek a komcsik a nyakukra üljenek.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Minek allsz le egy idiota nacival vitazni!
Meg arra is keptelen, hogy a sajatmaga altal linkelt cikket felfogja! Szovegertes?!?! MI AZ?

"A kozloduji atomerőműben jelenleg két, egyenként ezer megawatt teljesítményű szovjet gyártmányú reaktor üzemel, amelyek Bulgária áramtermelésének mintegy 35 százalékát adják."

"A tervezett új reaktorral az ország energiaellátása kiegyensúlyozottabbá válna a szakértők szerint."

Vagyis NALUK OROSZ GAZ melle megy AMERIKAI ATOM.
Azonban NALUNK OROSZ GAZ plusz OROSZ ATOM!

Na ettol lesz am kiegyensulyozott az energiaellatas, egycsapasra oldodik meg a orosz-fuggosegunk.

Gabris teljesen remenytelen....
@MZ/X hip hip hurrá:

"elmentek a szerintük kisebbik rosszra szavazni, de az emberek nagy része nem és úgy néz ki nem is akar."

Ja, akkor pedig rendben van a dolog. Ha a zembereknek jó a nagyobbik rossz, akkor semmi gond nincs. Márpedig jó.
Az igazi dráma az, hogy a fiatalok között mennyi az idióta.
Ennek az országnak vége van, csak a plebs még nem látja. Amikor pedig látni fogja, már nem lesz visszaút. És én olyan rohadék lettem, hogy örülök neki. Legjobban annak örülnék mazochista módon, ha a Jobbik tényleges hatalomra jutna.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"Azoxigénes jouzsi seholsincs ehhez az eccerihez képest."

Azt gondolom adjuk meg a tiszteletet SANYI batyanknak:
www.mediakutato.hu/img/cikk/2006_02_nyar/01_tobbet_retusalunk/01.jpg

De sajnos a megallapitas alapvetoen igaz.
@MZ/X hip hip hurrá: nem akarok sokat ugrálni ezen, de annyit még egyszer egy kis kiegészítéssel, hogy én mást eszközt nem látok most, csak a passzív rezisztenciát.

a kiegészítés: ne feledjük, egy csodafegyver még ott van a kezükben, amit bármikor bevethetnek, ha esetleg - amire most semmi esély nem látszik '18-ig - vészesen el kezdene erősödni az ellenzék: a listás választás eltörlése, pusztán egyéni körzetek, határon túl is.

nem, ezeket törvényesen már nem lehet leváltani.
@xvxvxv:

Miből is gondolod, ha a jelenlegi három tenor visszalépne, akkor le lehetne váltani Viktort?
Lenne valami új, kormányképes erő a semmiből? Vagy Viktor kormányozna 85%-kal. Szomorú hirem van: ezt a kormányt NEM LEHET LEVÁLTANI. Sehogy. Evvan. Korábban kellett volna gondolkodni. Ez a kormány Viktorunk (lehetőleg minél koraibb) halálával fog kimulni. A koncon meginduló marakodás szétszakitja a Fideszt, de addig... addig maradnak.
@DarthVader: Le lehet váltani, nézd meg Szlovéniát. Csak szükség van egy normális, új pártra, csupa civil, eddig a politikától távol álló emberrel. Talán...
@MZ/X hip hip hurrá: de nem kellene ugy csinalni, mintha az ellenzek kepviseloit valami tavoli bolygorol szalasztottak volna..

ebbe szocializalodtak, ezt vartak el toluk avalasztok. itt is, a nagy ellenzeki blogon semmi mas nem ment a valasztasok elott, cvsak hogy ki miert budos es kivel miert NE fogjanak ossze. ne aggodj, ha akkora kurva nagy demokratikus es osszefogasi iegny mutatkozott volna a valasztok reszerol, akkor az ellenzek kepviseloi meghajlottak volna elotte. de nem arra van igeny.
@simple observer 2.0:
Baccameg!
Jövök egy sörrel neked, ezt biza elbactam! Emlékezetem megcsalt, neked van igazad.
@van_itt_valaki?: nagyjabol, a te szintedre leegyszerusitve igy van. pontosan ezert leptem le onnan, mert nekem az ott elokkel es a mentalitasukkal volt problemam elsosorban. orban es a kialakulo fasizmus csak egyfajta jutalma az ott elok altal demonstaralt viselkedesnek. ugymond karmikus okozata.

amit en mondani kivanok az az, hogy szakitani kellene ezzel a mentalitassal, mert mint a mellekelt abra mutatja, nagyon kellemetlenek a kovetkezmenyek.

vegyunk pl teged, aki ahelyett, hogy egy pillanatig is elgondolkodna azon, hogy esetleg amit mondok az felhasznalhato lenne, esetleg - most mar szerencsere - kivuallokent talan mast es tobbet latok es akar igazam is lehetne, rogton nekiallsz szemelyeskedni es fikazni. orban pedig kormanyon van. es igy ott is fog maradni.

amit irok, azt nem azert irom, mert a finom ksi lelketekbe akarok gazolni, hanem azert, mert van egy meglatasom. az en ertekrendem szerint egy orszag sorsaert es az ott tortentekert elsosorban - foleg demokraciaban - nem a politikusokat, hanem az ott eloket kell okolni, akik a sajat eletuket, viselkedesuket, gondolkodasmodjukat kivetitve kaptak vezetoiket. tehat ha mas vezetoket szeretnenek, akkor maskent kell gondolkodni es viselkedni. hiszen a mindennapok habitusa es a vezetok szemelye es kvalitasai elegge szignifikans kapcsolatban vanak egymassal, mivel a vezewtok nem csak ugy teremnek, a vezetok az adott tarsadalomban szocializalodva nonek fel es tanuljak el a sikeresseghez szukseges kvalitasokat. ha a vezetok ilyen aljas bunozok - orbanek, legjobb esetben pedig tesze-tosza balfaszok - az ellenzek -, akkor valami gond van azzal, ahonnan jottek. gond van a felszedett tudassal, ismeretekkel. tehat valamit valtoztatni kell. megpedig a kozeget, ahol ezeket az ismereteket begyujtik.

a politikusok, vezetok - foleg demokraciaban - az adott kozosseg, tarsadalom kvintesszenciaja, a legjobbak kozuluk.

es persze, megint le lehet engem rohanni es lehet fikazni, de effektive nekem mar nem sok kozom van az egeszhez, nagyon komoly arculatvaltason kell, hogy a magyar tarsadalom atmenjen azert, hogy en meg egyszer hajlando legyek 2100 km-t utazni es 500 CHF-et repulojegyre kolteni azert, hogy szavazzak a semmire. es jelenleg ugy latom, ez nem fog megtortenni. de amit irok azert irom le, mert valahol meg bizok es remelek, remelem, hogy valaki egyszer felfogja amit irok, megerti es megprobalja a gyakorlatban alkalmazni.
@ausländer Sipi: Szerintem az a nagy helyzet, hogy olyan mély szinten van utálat az emberek részéről ezen politikusok irányában, itt mind az összest értem, annyira lejáratódtak amiért sokat tettek mindkét oldalon, hogy ez okozza ezt a bénult kacsa állapotot.
Nem a bolygóról szalajtották természetesen az ellenzék képviselőit, de az, hogy blogokon a rajongók nem egyeznek hála istennek, mert akkor nem lennének viták, az nem azt jelenti, hogy egy politikus- ami azért valahol egy szakma- kompromisszumképtelen legyen, vagy hónapokig azt kell nézni, hogy az.
Ne hozzunk egy lapra egy rajongót és egy un politikust, ha ezeket valami olyanfélének lehet nevezni.
@MZ/X hip hip hurrá: " Szerintem az a nagy helyzet, hogy olyan mély szinten van utálat az emberek részéről ezen politikusok irányában,"

egymas iranyaba.
az, hogy politikusokkent emlegetik oket csak mentseg.
de emlegetik oket fonokkent, rendorkent, bkv-ellenorkent, kozteruleteskent, szomszedkent, tanarkent, kollegakent aki le- vagy feltekeri a legkondit, volt szeretokent, zsidokent, ciganykent, svabkent, totkent, rackent, olahkent, utastarskent kulonbozo tomegkozlekedesi jarmuvon, pestikent es videkikent...
@ausländer Sipi: Értem amit mondasz, de egy kicsit szállj le a magas lóról.

"vegyunk pl teged, aki ahelyett, hogy egy pillanatig is elgondolkodna azon, hogy esetleg amit mondok az felhasznalhato lenne, esetleg - most mar szerencsere - kivuallokent talan mast es tobbet latok es akar igazam is lehetne, rogton nekiallsz szemelyeskedni es fikazni. orban pedig kormanyon van. es igy ott is fog maradni."

Írtam egy kommentet és te abból rögtön be tudtad azonosítani, ki vagyok, hogy gondolkodom, stb... És persze rajtam, meg a többieken múlt (rajtad egyáltalán nem!), hogy ez a csicska diktátor itt ül a nyakunkon, bár szerintem még nem is sejted kire szavaztam, de ezt te már elkönyvelted.

"[...]nagyon komoly arculatvaltason kell, hogy a magyar tarsadalom atmenjen azert, hogy en meg egyszer hajlando legyek 2100 km-t utazni es 500 CHF-et repulojegyre kolteni[...]"

Szóval itt mindenkinek változni kell, de neked már nem, mert te elérted az intelligencia csúcsát, aham.

Csak két kérdés: Neked hol a hazád? És szerinted az itteni tudatlanoknak kikre kellett volna szavazniuk? Csak hogy mi is okosodjunk, mester...
@huzzadneki shakespeare: nem "sűltparaszt", hanem "sültparaszt".
@ausländer Sipi: te beteg vagy.Orbànfòbiàs.
VAn egy rögeszmèd, itt rettegtél tavaly, hogy itt bizony fideszjobbik összeborulàs lesz.Aztàn persze nem lett, sőt a 2 pàrt kardinàlis kèrdèsekben teljesen màst mond.
De ezt te ùgy oldod meg, hogy akkiris fideszjobbik kosla van, ès kèsz.
Orbàn Viktor bàrmit tesz az rossz, nàci, fasiszta, ès az otthoniak ezt nem làtjàk, bezzeg te tisztàn ès objektìvan làtod a dolgokat, ès a többiak mind hülyèk hogy ezt nem fogjàk fel, ès persze minden kommentedbe belekerül hogy te svàjcbsn vagy, ìgy nyilvàn igazad van.
Egy idiòta vagy, egy barom.
@van_itt_valaki?: bizony! Ha azt akarjuk hogy sipi mèg egyszer betegye a làbàt az orszàgba, akkor mindenkinek magàba kell szàllnia, ès önvizsgàlatot kell tartania! A következő lèpès, hogy elismered beteg vagy, ès segìtsègre szorulsz!
Milyen xar lenne, ha kilèpnènk az eubòl ès szegèny sipinek haza kellene tèrnie közènk, màsik pàr100.000 eu-s munkavàllalòhoz hasonlòan.
@van_itt_valaki?: latom, nem birsz leszakadni a szokasokrol:-)

nezd, annyi mentseget es kifogast gyartasz a haragra es sertodottsegre amennyit csak akarsz. segiteni nem fog:-)
@ausländer Sipi: Én azért a mi családunkból is kiindulva hiszem, hogy sok olyan ember is van Magyarországon, akik utálják ezt a gyűlölködést.
Sajnos ez főleg a fidesz jobbik részéről van gerjesztve és sajnos vannak követőik, de én azért úgy gondolom, hogy abban a négy millióban inkább azok vannak akik nyugalmat szeretnének már.
@MZ/X hip hip hurrá: te ugye viccelsz, agyhalottsràc!
A "demokratikus" ellenzèk a nagymestere a gyűlöletkampànynak, a lejàratàsoknak, ès nagymesrered Gyurcsàny Ferenc "Demokratikus" koalìciòja az egyik legagresszivabb rèteg, a vèn öregemberrel aki savat locsolt egy alàìràsgyűjtő emberre, ill. Pàr hete egy dk gyűlèsen megtàmadtak egy pm-es, vagy talàn fidesz aktivistàt, csak ùgy, a tolerancia nevèben, te buzi.
@DarthVader:
A Paks II-re felvett 3.000 mrd Ft a felvett hitel járulékos terheivel minimum teherként a beruházás végére a duplájára növekszik.
Az egészen biztos, hogy lesz lenyúlás, hiszen a felvett hitel 10 vagy 20%-a is megalapozza a regnáló kormány belső köreinek a jövőjét.
Emellett mégis van ennek az ügyletnek egy másik vetülete.
A magyar gazdaság a következő években nem fenntartható pozícióba kerül még a mai viszonyokat tekintve is, a lejtmenetet szerintem érzékelte a kormány.
Mérhetetlen hatalomvágyától fűtve megelőzi az ország összeomlását, ezért keresett az oroszoknál hitelt és szövetségest.
Lehet azt mondani, hogy hitelt a pénzpiacról be lehet szerezni, de távlatokban egyre magasabb kamatokkal, mert a bizalmi indexünk katasztrofális lesz.
@ausländer Sipi: Ezt most a tükörnek mondtad? :D Én se nem sértődött, se nem haragos nem vagyok, nem is menekültem gyáván futva - ha már személyeskedsz. Itt próbálok boldogulni, persze rühellem a komcsikat, de ez van, egyelőre nem azok nyertek, akikre szavaztam, de legalább nem sértődötten írogatok külföldről és nem az összes másik szavazót hibáztatom, csak a birkákat meg a politikusokat.

Persze a személyeskedésen kívül a két kérdésre nem tudtál válaszolni, nem is kell, igazából kiállítottad már magadról a bizonyítványt...
@Sexual Harassment Panda: Van gyógyszered?
Ha van vedd be. Ha nincs szaladj a gyógyszertárba amíg nyitva van.
Lehet gondolkodni azon, miért mardatak távol a dolgozók. Az én tippem, hogy annyit érdekvédenek a szakszervezeti vezetőkön, amennyit azok érdekvédtek az elmúlt nyóc, bocsánat négy évben a szakszervezeti tagokon.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F08%2F04%2Fhankookgate%2F
@Sexual Harassment Panda: "Gyurcsàny Ferenc "Demokratikus" koalìciòja az egyik legagresszivabb rèteg, a vèn öregemberrel aki savat locsolt egy alàìràsgyűjtő emberre..."

Baszki ilyen tanulékony öregek kellenének még sokan. Ha jól emlékszem valami fidesz érdekű csoport tagja ígérgette, talán a fidesz székháznál a fiatal tüntetőknek, hogy kiönti a szemüket savval. No ez a tata gyorsan át is vette az ötletet, és meg is valósította. Egy szavad sem lehet.
@Sexual Harassment Panda:

Rezonírozzunk!!
Telefonról vagyok - apró Huawei billentyűzettel -, de igazad van,
valóban sült paraszt.
@simple observer 2.0: Nem mondod? Még szerencse, hogy te viszont nem vagy reménytelen, hiszen nem nagyon regélsz mondjuk arról mizujs a csehek, szlovákok vagy Uram segíts a finnek Putyin elé térdeléséről, akik nem átallanak 100%-ban orosz technológiával megoldani a nukleáris kérdéseiket.:)
@huzzadneki shakespeare: na azt màr elfogadom!
Bàr sosem szavaztam a fideszre, ès nàlam kevesen utàljàk jobban a fideszt, lèvèn az egèsz csalàd igazi, zsigeri orbàngyűlölő, èn idèn is az lmp-re szavaztam, de legyen ahogy akarod:"sültparaszt" vok.
@MZ/X hip hip hurrá: kar ezt a fidesznek kisajatitani, hiszen ha belegondolsz ez a gyulolet es harag akadalyozta meg a hathatos osszefogast is...

hiszen mindig volt valami kifogas arra - minden oldalrol. az osszefogas fo csapasiranya igazabolaz ossze nem fogas volt -, hogy kivel es miert nem. mint fentebb irtam, a demokratikus erok gyakorlatilag ezzel erodaltak magukat odaig, ahova jutottak.
@van_itt_valaki?: szerintem szellel szemben hugyozni - ertsd, egy olyan negativ, rombolo es visszatarto kozegben kuzdeni amikor megteheted, hogy keresel magadnak masik kozeget - nem ereny hanem ostobasag, de lelked rajta:-)
"José Manuel Barroso meg kissé elgondolkozva, lassan felvette a telefont, s kérte a titkárnőjét, hogy tárcsázza már neki Bajnai Gordont. Majd mikor egy megtört ember szólt bele a vonal túlsó végén – Barroso kissé elbizonytalanodott, hogy tényleg az évekig pénzzel teletömött ex-miniszterelnököt hívta-e, vagy a titkárnő félrenyomott esetleg egy gombot. Mikor azonban megbizonyosodott, hogy tényleg az IMF által Magyarország élére megálmodott, de kétszer is elbukott politikust hallja – gyorsan és szigorúan számon is kérte: „Ki ez a kretén Szigetvári? Mit írogat ez folyton nekünk? Rakjál már rendet a pártodban, Gordon! Nincs nekünk időnk minden héten hosszú panaszleveleket olvasgatni piszlicsáré marhaságok miatt! Kaptatok egy csomó pénzt, tőlünk meg egy lejárató kampányt Orbán ellen, mit akartok még? He?”

www.tutiblog.com/2014/08/szigetvariviki-hivatasos-feljelento.html
@ausländer Sipi: te hatalmas baromsàgokat szoktàl mondani, de most igazad van.Először jött a duma, hogy "leválcsuk a zorbànt, bàrmi àron", aztàn mègse vòt olyan fontos..
@ausländer Sipi: Ezt feszegetem én is. Az elmúlt huszonév politikusaiból, mindkét oldalon elege van egy jókora tömegnek akit nem is tudnak mozgósítani.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): es kepzeld el, ez a gyilkosan intelligancsos szittya a dzsobbik mintakepe! Meg az o modellje... De mar Viktorka is szittya lett, Putyin faszat szittya
@ausländer Sipi: Azért azt az ominózus TF-n elmondott gyűlöletbeszédet ami éjjelén Hofi Géza meghalt, elvitathatatlanul Orbán Viktor mondta. Ezzel új alapokra helyezve a politizálást. Abban igazad van, hogy talált követőkre.
@MZ/X hip hip hurrá: es kik valasztottak azokat a politikusokat? kik neveltek fel oket, kik tanitottak? kik kozott eltek es valtak olyanna, amilyenek?

orban csak siman raerzet a "magyar neplelekre". azert van ekkora politikai folenye, mert nincs nagy kulonbseg a fidesz-jobbikosok es az ellenzekiek kozott. ugyanazzal motivalja oket, az eguyik oldalon egysegbe forraszt a harag szitasaval, a masik oldalon bomlaszt vele. de a lenyeg ugyanaz. mindket oldalt elsosorban a harag es a gulolet vezerli. es amig ennyi harag es gyulolet van az emberekben, az egysegsugaru szavazokban, addig mindig lesz egy orban aki ezt felhasznalja a totalitarius rendszere kiepitesere. azzala negativ, haragos es duhos hozzaallassal, amit az orszag szavazoinak kepvisel - teljesen lenyegetelen, hogy hova szavaz - csakis ez mukodhet, amit orban csinal.

nem akarok mindenfele kozhelyes szarsagokkal jonni, hogy szeressuk egymast gyerekek, meg positive mind set, meg hasonlo, ezerszer elcsepelt, egyhazakban es onfejleszto treningeken csapagyasra hajtott kifejezeseket hasznalni, de akkor is ez a kulcs.

amig tomegesen nem valtozik meg a magyar valasztok gondokodasmodja, addig azert egy ilyen bajusztalan zsebhitler a jutalom, mint orban - most ebben a pillanatban orban. de allnak sorba a jelentkezok akik remekul tudjak felhasznalni az emberi negativ erzeseket es gondolkodast, mint eszkozt a sajat javukra.

erdemes egyebkent a weimari koztarsasag bukasat atnezni. nagyon sok a hasonlosag...

remelme, meg visszafordithato a folyamat, mait orbanek es a fidesz a magyar poplgarok tudatos vagy tudattalan, aktiv vagy passziv segitsegevel elinditottak. de ehhez nagyon sok mindent at kell ertekelni az egyes embereknek. a tarsadalom ugyanis egyenekbol epitkezik es amilyenek az egyenek, olyan lesz az egesz.
@MZ/X hip hip hurrá: igen, de orban egy kovetkezmeny. ugyanis nem a vitorlas hajtja a szelet, hanem forditva.
@Sexual Harassment Panda:

Akkor szaórri!

Bár igzából a csiszolatlan stílussal volt gond.

A hülye vagy, az egy bologon elmegy, de anyázni még a Blogger Géza se igen szokott.
@huzzadneki shakespeare: nemnem!
Ne mentegetőzz!
Valòban egy retkes, büdös paraszt a stìlusom!
De azt a sèrtèst, hogy fideszes lennèk, nem tűröm!
@huzzadneki shakespeare: "A hülye vagy, az egy bologon elmegy, de anyázni még a Blogger Géza se igen szokott."

Na na, erről kérdezd Szőrünket is. :)
@ausländer Sipi: te oda repultel, durva sok embernek neg eszebe sem.jutott! Talan azert, mert pontosan latjak, h oda tobbet be nem teszik a labukat. Elmentek, sok-sok ember a penz miatt, de abban biztos vagyok, h az erkolcsi rothadas legalabb akkora szerepet jatszott! Ott a fociokos, kovetkezmenyek nelkuli(persze nem mindenkinek az) forradalmi szotyival uzemelo gyorsnaszad a mi eletunkben biztosan nem lesz normalis hely.
@ausländer Sipi: Most leírod, hogy nincs nagy különbség a fidesz jobbikos és ellenzéki politikusok között.
Ok. Akkor engem igazolsz, hogy van egy nagy réteg aki hátat fordított a politikának és nem őket kell hibáztatni, ha nem mennek el szavazni mert ebből a kollekcióból nem tudnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az elragadtatás minden bizonnyal annak volt betudható, hogy a Sir keresetlen szavakkal illette a miniszterelnök urat.
És akkor Geézánál elpattantak a titánkevlárból font hajókötélnyi idegszálak. :-)
@MZ/X hip hip hurrá: nem ezt mondom. en azt mondom, hogy a fideszes es ellenzeki POLGAROK kozott nincs sok kulonbseg. politikusok included.

baszhatnak a politikusok a hegyet amikor tele van kecskevel, ha nem lennenek meg a tamogtoik mindket oldalt. de megvannak. ezt mondjak nekik a felmeresek, ezt tanultak mikozben felnottek, iskolaba jartak, ezt lattak akornyezetukben. hogy ilyennek kell lenni. es az a teny, hogy politikusok, vezetok tudnak maradni oket igazolja. a politikus nem kulonbozik az oket pozicioban tarto valasztoktol, mindossze jobban szem elott van. kovacs23 jozsit nem tudod, mekkora teszetosza balfasz, de latod mesterhazyt es bajnait, akiket megszavazott, bejuttatott a parlamentbe. huszar45 jakabot nem tudod, hogy egy potencialis tomeggyilkos aki legszivesebben ujra zsidokat, ciganyokat es mindenki mast aki nem lep egyszerre gazositana el, de latod a jobbikosokat, akiket beszavazott. szabo65 petiket nem latod, hogy egy semmirekello bunozo, ingyenelo, tombhazmesteri karriert epitgeto fasiszta, csak a fideszeseket, akiket beszavazott.

es en bloc latszodnak a politikusok viselkedesen az oket beszavazok viselkedesmintai. az acsarkodas, a masikkal kibaszasra torekves, az osztozasnak, egyuttmukodesnek, alkunak, kompromisszumnak csirajaban elfojtasa.
@nincs_itt: engem az erkolcsi rothadas zavart el onnan. abszolut nem nyomorogtunk, felesegemnek is, nekem is volt ingatlanunk, egy viszonylag jo allapotu auto es az atlagber 2-3 szorosat kerestuk meg fejenkent.

de a kornyezet, amiben elni kellett az elviselhetetlen volt.

es valoban, mar csak akkor fogom betenni a labam, ha muszaj. evente 2-3 alkalom, csaladlatogatas, ilyesmi, de valoban, sajnos igazad van. megette a franc az egeszet, ahogy van.

2018ban lejar a b, megpalyazzuk a c-t, azzal mar itt lehet ingatlant vasarolni es az vegleges letelepedesi lehetoseg. mar most nezegetjuk a hazakat, amibe be szeretnenk szallni 5 ev mulva. szoval egyaltalan nem tervezunk mar Magyarorszagra visszamenni es ott elni. soha tobbe.
@ausländer Sipi: Nincs sok időm de még ezt leírom.
Azok akik most a politikában vezetők, nagyrészt a szocializmusban nevelkedtek.
Akkor amikor még a külföldi turisták imádtak idejárni, mert, hogy a magyarok milyen kedvesek vendégszeretőek, és ez így is volt. Nagyon sokan közülünk az egypártrendszerbe születtünk bele, nem éltük át 56-ot, csak azt tudtuk amit mondtak róla. Volt egy nyugodt kiszámítható és boldog életünk.
Jött a rendszerváltás ahol a hatalmat döntően az egypártrendszerben is vezető beosztásban dolgozó pártfunkciót betöltő emberek vitték tovább. Ezt már úgy gondolom sokan tudjuk, hogy nagy hiba volt. Elment rá egy rakat év és még most is megy a delikvensek bújtatása mindkét oldal részéről, mert az én kommunistám jó kommunista a tied meg a rossz.
Én nem tartom a magyar népet senkinél sem alávalóbbnak és főleg attól tartózkodnék, hogy általánosítsak .
Azért írtam, hogy a szocializmusban tudtunk mindenkivel békében lenni.
@ausländer Sipi: akkor mièrt kapnàl c-t 2018ban????
10 èv kell a c-hez.
B maximum 5 év, utàna ùjabb 5èv, ès utàna c.
2010-12között Svàjcban èltem.
@Sexual Harassment Panda: nem kell 10 ev, ha lejar a b - ami 5 ev - , akkor lehet a c-t igenyelni. az allampolgarsag az, amire te gondolsz, ami c engedelyhez es 12 ev ottartozkodashoz kotott.
@ausländer Sipi: Mindamellett tagadhatatlan, hogy érzelmes, szenvedélyes ember a magyar akiből a körülmények bizony ki tudják hozni a gyűlöletet ugyanúgy ahogy a nagy szeretete is, de most sajnos ilyen körülmények vannak a politikusok jóvoltából. Az, hogy mi szavaztuk meg őket igen, ez volt a választék, nem volt rendszerváltás,vagyis volt azoknak a vezetésével akik az egypártrendszert is vezették. Egy ideig hittek az emberek, hogy mi majd másképp, de most már nem.
Én nagyon bízom abban sőt hiszem, hogy nagyon sokan akik most nem tudnak választani elvetik ezt a stílust.
@ausländer Sipi: sajnos tèvedsz.Engem különösebben nem èrdekel, de lesz nagy csodàlkozàs 2018ban.
Nekem a bevàndorlàsi hibatalban mondtàk, Veveyben, illetve megnèztem a svàjci hivatalos honlapon is.
Eu-s àllampolgàrok 5èves B engedèly utàn igènyelhetnek c-engedèlyt.Ez ìgy van.
Csak sajnos KIVÈVE az eu-hoz 2004-ben csatlakozott 8 tagorszàgot, minr pl:Romània, Lengyelorszàg, Magyarorszàg, stb..
A felsorolt orszàgoknak 5èv utàn egy ùjabb 5èves engedèlyt kell kèrniük, ès azutàn lehet b-t, gyakirlatilag a 2004-ben, ès utàna csatlakozott orszàgoknak ugyanùgy 1èv kell a c-hez, mint az eu-n kìvüli orszàgok àllampolgàraihoz.
Tőlem higyj amit akarsz, a tèmàt lezàrtam, csak nincs igazad.
Amùgy az ausweisodban benne van mikor kaphatsz c-t.
Ès sajnos, ha időközben megszűnik az eutagsàg, akkor nem kapod meg sem a hosszabbìtàst, sem a c-t.
@Sexual Harassment Panda: elrontottam.nem 1, hanrm 10 èv kell a c-hez.
Eu orszàgok àllampolgàrai
B max. 5 èv, utàna C
Nem eu, illetve az eu-hoz 2004ben csatlakozott 8tagàllam
B (5èv) + ùjabb B (5év) utàna C
Àllampolgàrsàg 12èv
@ausländer Sipi: de figyeljetek oda, mert ha az "allamnal" OK de sok kantonban eltetek a 12 ev alatt, akkor az eppen aktualis kanton is siman mondhat nemet, mert nem itt fizetted az adot, meg hasonlok.
@nincs_itt: az mind1.
Ha màr megvan a C, az bòven elèg.
Csak sajnos magyaroknak a c-hez nem 5, hanem 10èv kell.
@nincs_itt: igen, kantonfuggo a doog, adott kantonnek megvannak a kvotai. szoval siman elofordulhat, mit panda mondott, hogy az elso 5 ev utan csak a b-t hosszabbitjak meg megegyszer 5 evre. akkor az ingatlanvasarlas project csuszik:-)

ebben az esetben nem kell majd hitelt felvenni a hazra, mert +5 ev alatt szamitasaink szerint ossze tudjuk sporolni a teljes vetelarat.
@Sexual Harassment Panda: nagyon kerestem en ezt mindenhol, de sehol nem irjak a 10 evet. a bfm oldalan is annyit talaltam, hogy b utan lehet c-t igenyelni. de persze, az boven elofordulhat, hogy az igenylesre legkozelebb is b-t kapunk es csak utana a c-t
@ausländer Sipi: ès sajnos, ha ez a barom kilèp az eubòl a köv. 2 èvben, akkor sok embernek kurva nagy szìvàs lesz.
@Sexual Harassment Panda: nem hinnem, hogy visszavonjak a b-t azert, mert orban kilepett. de legfeljebb majd folyamodunk menekult statusert:-D
Normálisabb közös jelölt lett a fővárosban, mint ahogy gondoltam.
@ausländer Sipi: ..amit nem fix megkapni azèrt mert egy tagorszàg kilèp..
Ès sajnos aki most kint dolgozik külföldön, eu-s orszàgban, +svàjc/norvègia az "az àruk/szolgàltatàsok/személyek szabad mozgàsànak" elvèn van kint, ès ha az mexűnik az szar lesz sok embernek.Egy ilyen esetben a b-engedèlyedet ndm vobjàk vissza ez igaz, de amikor ùjabb b-t kèrsz nem biztos hogy megkapod.Remèljük amìg kilèpünk, eltelik annyi idő, hogy ne krlljen hazamenni.Ennyit tehetünk..
@Sexual Harassment Panda:

"Sexual Harassment Panda 2014.08.04. 11:50:17
@ausländer Sipi: megint itt bèrtettegsz te barom?
Kiengedtek az elmeosztàlyròl??
Eddìg azèrt rettegtèl merthogy te biztos forràsbòl tudod hogy a 2014-es vàlasztàson fideszjobbik koalìciò lesz..
Aztàn most az ùjabb agymenèsed, aminek a valòsàgalapja 0."

"@ausländer Sipi: na menj a faszba ..
Vègülis csak kardinàlis kèrdèsekben teljesen màst mond a 2 pàrt, pl földtörvèny, eutagsàg.
Te egy igazi barom vagy.egy bèrrettegő buzi.menj a kurva anyàdba ès rettegj ott tovàbb te agyhalott"

apám, ha te elempés vagy , besegítek vityának legközelebb a dácsában!:)))
@taga20: nem vagyok lmp-s.Csak ràjuk szavaztam.
@Sexual Harassment Panda: nem hinnem, hogy visszavinjak az engedelyet, plane, ha van munkaja es adot fizet. nem csak eu tagallamokbol elnek itt. az eu tagsag csak megkonnyiti a munkavallalasi engedelyt, de nem feltetele. hacsak nem uzen hadat svajcnak orban, nem nagyon fognak innen kitenni minket. de lehet, meg akkor sem...
Amúgy szerintetek ki fog először fanyalogni Falusi jelölése miatt?
@Sexual Harassment Panda:
@Sexual Harassment Panda:

"Sexual Harassment Panda 2014.08.04. 11:50:17
@ausländer Sipi: megint itt bèrtettegsz te barom?
Kiengedtek az elmeosztàlyròl??
Eddìg azèrt rettegtèl merthogy te biztos forràsbòl tudod hogy a 2014-es vàlasztàson fideszjobbik koalìciò lesz..
Aztàn most az ùjabb agymenèsed, aminek a valòsàgalapja 0."

"@ausländer Sipi: na menj a faszba ..
Vègülis csak kardinàlis kèrdèsekben teljesen màst mond a 2 pàrt, pl földtörvèny, eutagsàg.
Te egy igazi barom vagy.egy bèrrettegő buzi.menj a kurva anyàdba ès rettegj ott tovàbb te agyhalott"

apám, ha te az elempére szavaztál, ako besegítek vityának legközelebb a dácsában!:)))
@Sexual Harassment Panda: figyelj, ha eltel kulfoldon akkor latnod kellett azt a munkaerohianyt is ami miatt szabadon vonulgatacc az euban ide-oda! Szoval a guggolo mellszobor csinalhat amit csak akar, legfeljebb 1 papirral tobb kell, cca 15 perces ugyintezessel. A amsik dolog, h szvsz nem engedi meg az eu a kilepest, csak , mert a foci ramszesz ugy gondolja, meg a Putyin se nem huje teljesen, majd meggyozi a kis penis fenyezojet, h nem is akar kilepni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te meg minek orulsz? Kezzel-labbal propagalod ezt a debil csapatot(dzsobbik) amelyik az ilyen teljesen hujeket preferalja! Meg aztan a linkjeid sem jobbak, mint annak retardaltnak ott Erpatakon, az agymenesei!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Akkor tolem is egy: Baccameg!

Ha jol emlekszem talan Taganak vallottam be, hogy sornemissza vagyok. Bornemissza sem, de azt meg mertekkel 2-3-szor/het 1-2 decit este vagy vacsihoz.
Egetett szeszt meg vegkepp ritkan. Pl. ujontesi HP, vendegseg...

Ugyhogy ezt nem hajtom be rajtad. ;)
@simple observer 2.0: és még nem tetted föl a kérdést? mi a fasznak élek én, ha még élni se tudok?:)))
@simple observer 2.0:
Üsse taga, egy-két faca hosszúlépés akkor + ha erre esz a rosseb, meg vagy hívva egy evezésre a Mosonira.
Első hosszúlépés Óvár, második Halászi, harmadik+a lángos Óvár.
Senki nem mondhatja, hogy nem vagyok alaposan felkészült!
Aki meg viccösködik, kaphat az evező boldogabbik végével... (mert ezek a libsibolsik itt OLYANOK)
Komolytalan csürhe...
A többi lökött blogos tettestárs is ha erre eszi a franc gyüjjön, elviszem evezni őket - a hosszúlépéseket, meg a lángost viszont ők állják! :)
1,2,3,4,5,6... ha jó az idő, lépked az ember...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

De smucig vagy te, ennyire nincs pénzed, hogy kajakos túrával akarsz inni meg lángost enni:)
@nincs_itt: Hogy, hogy minek pld. neked. Amúgy marhára nem kézzel-lábbal propagálom őket, sőt. :) Vagy nem láttad a korábbi linket? :)

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/04/felnotasok_510
@TROLL: "lett volna rá bőven okuk, hogy kitörjék a nyakát, ha lehetőségük lett volna rá"

ez butaság...

sokkal jobb egy zsarolható hitvány kapcarongy akit rángatni lehet...
minek törnék ki a nyakát??? még valami rendes ember kerülne a hejére!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): öreg, nem te vagy a helyi lángosos?
és itt akarod összeszedni a kuncsaftokat!:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): az ugy nem jo, h kihaggyuk a vizes reszeket, az taga kollega reszortya, oszt 1 allomasba suriccsuk a 3x froccsozest? Ertem, h otthon sportnak alcazod a pialast, de van aki siman vallalja, h vedelni megy. A teszta feszegeto gebinesnel is van reszesedesed?
@tristen2005:
Backi, ha ennyire megriaszt az a durva 100 forintos hosszúlépés ár, maradj otthon! :) megértelek, lusta is vagy, gonoc is, nem való neked ez.. :)
@taga20:
Kis smucig sörtelen... :)
Mikor jöttök, genyó?
@nincs_itt:
Nem lehet mindenki olyan alkesz, mint ..... :)
Ne terelj te is, hogy miért vagy qrva lusta! :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): feletek nincs ujsag, tv, radio? Feltaltak a robbanomotort, a liftet, mozgolepcsot! Minek melledumalni? Inni indultok, csak csonakazni lehet reszegen is! Oszt masnap buszkelkedtek a kezetekkel, h huuuu vazze az evezestol ilyen! Loszart, valami bekarnolt csonakos letaposta..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mutattad, legalább kéccer:)
remélem lesültél ott a napon és most úgy nézel ki, mint egy cigány:)))
@nincs_itt:
Faca kis hely, kemence, csülök, minden féle kaják, a lángost is kihozzák... :D

@tristen2005:
Te, az füves lenne.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): nem ígérek semmit, me ha beégek, hónapokig a fejemre olvasod:) tudod, mint jég-víz:))))
gusztus15 kötözés, utána festés(feldobok a mennyezetre egy utosóvacsorát esztergával), fúrás(nem kúrás), faragás, és szeptember közepére nagyjából lakható.
idény búcsúztató bulit tartotok?
@taga20:
Kamugép...
Amúgy igen, idénybúcsúztató van, dec.31 délelőtt! :))
@tristen2005: mijáúúúúúúúúúúúúúú!!!:)))
@taga20:
Há'demán... csak nem érzékeny "valaki"?
SÖR!
SÖR!
SÖR!
SÖR!
SÖR!
SÖR!
SÖR!
SÖR!
Amúgy roséfröccs.
Lidliben portugál rosé van.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): jóvan bammeg, ezé meghívlak a kecóavatásra bosszúból, csak az időpontot és a pontos címet, nem adom meg:)))
@taga20:
Jóvanna, arra a címre evezek majd oda!
Száradjon beléd a ... söröd! :D

@évásanyó:
Na, ha nem, hát nem...
@taga20: Szia szépséges esztergályosom, szerecc ma is?:)
@taga20:
Ne'ba, neked is van tezsvérem mozigépész vizsgád??? :))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): A rohatt életbe, de hama' lemonttál rollam , legalább kérlelhetté vón kicsit, hogy egy-két kör futásom meglegyen, me' így nagyon k@rvás!:))
@évásanyó: hogyne, főleg az elefánt miatt:)))
@taga20: Ha jót akarsz, ne is emlitsd.((, me vagy meghalok, vagy elköltözöm Kanadába.))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ako pl. a jobbegyenesre ne mennyé, me kicakkozzák a bűrödet, me hiába kiabálod, hogy tezsvéreim, angyal vagyok, nem ismertek meg, együtt szoktuk égetni a zsidózászlót miseután!:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha meg hianyos borkotesben.is vagy, akkor le sem moshatod magadrol , h benne vagy dzsobik vezerkarban! Te Kolompar Sharon
@taga20: uccso vacsi? Maraggyama! Nekem a kandalloparkanyon megvan Napoleon gyerekkori koponyaja!
@évásanyó: az öreg meg már vár a repülőtéren pingvinszerkóban:))
@nincs_itt: mé levedlette?:))
nekem meg csébem van, na erre varjál gombot!:))
ja nem az apukámnak!
@taga20: Na majd, amit ezért kapsz, nem teszed zsebre!Nem marad adósod, nefélj!:))
@taga20: Te figy inkább ezt a félkegyelműt lesd meg. :)

Fennakadt a szögesdróton a zsidó telepes, miközben Palesztin zászlót akart lopni :)

youtu.be/QC-H-wvkaCQ
@nincs_itt: Én nagyon messze vagyok a vezérkartól, hála Isten. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ne csináld a hülyét, együtt voltunk, csak te elhasaltál és csak az enyémet ünnepeltük meg itt:)))
www.napiszar.hu/showPost/Ha_sokaig_nezed_a_kepet_
@taga20: ja, en meg eppen ott voltam es elraktam emlekbe....
De jo az apukadnak, ilyen kolok melle nem art!
@V-PORT: Ezekhez FAB vajon mit szól majd. :)

Az Együtt-PM egyetlen igazán jó kerülete végül a XIV., tehát Zugló lett, ahol Karácsony Gergely a jelölt.

A tárgyalások során nagy vita volt arról, hogyan osszák el a zuglói önkormányzati képviselőjelölti helyeket a pártok, az MSZP ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy ők adják a jelöltek többségét. Végül 8-4-2-1 arányban sikerült a pártoknak megállapodniuk, ahol az utolsó szám az LMP-ből kizárt Várnai Lászlót jelenti. Várnait a három párt ugyan nem tudja támogatni, de nem is állítanak ellenjelöltet vele szemben. Egyik forrásunk szerint azért döntöttek így, mert Várnai máskülönben kilátásba helyezte, hogy egy civil szervezet támogatásával elindul a kerületben polgármesterjelöltként, ami jelentősen ronthatta volna Karácsony esélyeit.

index.hu/belfold/budapest/2014/08/04/tarlos_melto_ellenfelet_kap/
@évásanyó: má várom!:)
de az elefánt durvább vot, ennyire még engem se küldött el egyszer se a picsába:)))
@taga20:
És doromb: hrrrrr... hrrrrrrrrrrr-hrrrrrrrrr:))
@taga20:
Hmmmmmmmm... vááááúúúúúúúúúúúúúú!
@taga20: Ja Édesem, mindenért meg kő dógozni, nem lehet csak a sült galambot várni, majd ha te is kiérdemeled, mint én, akkor meg is kapod:)
@taga20:
Pingvinszerkóban, falábbal.
Isteni kanadai juharfalábakat lehet ott kapni, csak szú ne essen bele...
@Knósszosz: te, haver! szójj má a dorombodnak, hogy viselkedjen:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ja! úgyis olyan fagyöngy az öreg:)))
vagy gyöngytyúk?
@taga20:
Várja a lazacos vacsorát, olyan alutasakos izé, még emberszámba is vesz ha azt adok nekije!:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mi van itt???
most mind a ketten kimentek a klotyóra és kiveritek! utána visszajöhettek:))
Fab kedvenc eccerije:

"NEKEM ZAJVÉDŐ FALAT ÉS TUDÁST ADTAK A NORVÉGOK, ÉS NEKED?

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Norvég támogatással épült zajvédő fal befejezésén büszkélkedett a napokban Papcsák Ferenc zuglói polgármester a hét leglazább politikusvideójában. Persze Norvégiát nem említette, de véletlenül pont a fal mellett lakom, és rendszeresen látom az ezt tanúsító táblát. De nem ez az egyetlen jó dolog az életemben, amihez köze van a norvègoknak, sőt, a tudtán kívül bizonyára az Ön környezetében is akadnak hasonló példák. Gyűjtsük össze együtt!

Papcsák Ferenc a héten médiatörténelmet írt ezzel a mobiltelefonnal rögzített videóval, melyben arról beszél, hogy korábbi ígéretéhez híven befejezték a zajfogó fal hiányzó részeinek kivitelezését az M3-as autópálya kivezető szakaszán a Kacsóh Pongrác út mentén. Hogy az ígéret és a megvalósítás közt mennyi idő telt el, azt most hagyjuk. Az viszont nagyon vicces, hogy miközben a kormány bőszen támadja a Norvég Alapot, én Kacsóh Pongrác úti lakosként hetente elsétálok a tábla előtt, miszerint azt, hogy az autópálya szomszédságában akár nyitott ablak mellett is normálisan telnek napjaim és éjszakáim, voltaképpen Norvégia, Lichtenstein és Izland támogatásának köszönhetem. Durva ez a külföldi beavatkozás, mi?"
fuggohirugynokseg.blog.hu/2014/08/04/nekem_zajfogofalat_es_tudast_adtak_a_norvegok_es_neked
@taga20:
Bakker... mert magadból indulsz ki...
@Knósszosz: apám a mi macskánk is ilyen paraszt! most vendég macs, amíg nincs meg a kecó, látogatjuk hetente, viszünk neki finomságot, erre mikor tele a bele, elkezd ránk fújni, hogy most má ne simogassuk! a pofám leszakad:)))
@taga20:
Cicamica felrúg egyszer, 1-2 hétig semmi kaja, oszt kétségbeesve ott fog könyörögni, hogy valaki ránézzen, megsimogassa... Nem olyan összetett ez!
@évásanyó: de ha megjelenik, nem kezdesz el mószerolni?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Bántani egy ártatlan állatot, Bolika, nem mondod komolyan?:((
@taga20: Én nem vagyok tipikus nő, még nem vetted észre?...(Úgy besúglak, hogy egy hétig fémforgácsot köpsz aljadék!:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): más világ van már! kijön a gyámügy elviszik a bolhást, utána kijön a jard és elvisz téged:))
nem lehet má úgy nevelni valakit, mint anno téged:))) ja meg engem:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az volt már ma, hogy menj a picsába te majom. Itt nem sorosról, meg a tudjukkikről van szó, hanem drága telibebaszott orálviktorodról? Tudod, a vonagábris keresztapja...

b+
@évásanyó: északiboszorkánynak teccik lenni? ako itt az előbb nem a wizzer, hanem a néni húzta a csikót az égen:)))
@évásanyó:
Dehogy... én lennék az utolsó, aki felrúgná macsot... viszont a kajáját elvenném, hogy tudja, hol a helye!
@taga20: meg pláne engem.Apa mindég aszonta"Elég legyen, ha rád nézek!! Aztán, amikor nem volt elég, úgy kiverte a seggem, hogy hason aludtam két hétig. Gyámügy meg nem is vót.Én meg húztam a belem a kezeügyéből, nehogy repetázzak.Áldom haló porában is.:)
@taga20: jaja, én vagyok Glinda, csak elfelejtettem feltölteni az akkum, úgyhogy az valami más lehetett, gyöngytyúk, vagy valami zárlatos tollas:)
@évásanyó:
Az após farkaskutyája játszotta meg egypárszor anno, hogy nagy volt a pofája és megmorgott.
Miután besokalltam, elkaptam és őkelmét a lábam közt addig szorítottam, amíg a prüszkölést és a hepciáskodást abba nem hagyta, majd amikor lekushadt és nem vicsorgott tovább elengedtem.
Onnantól olyan lelkesen üdvözölt mindig és elég volt rápillantanom, tudta, hogy most akkor bevonul a kis házikójába és ott marad amíg nem szólok neki, hogy idejöhet... :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hát, majd ha lesz megint otthona, mert a macskok helyhez kötöttek, amit most kihúztak a feneke alól.Szegény, eléggé meg lehet így is kavarodva.(
@taga20:
Na, ja... a skaccok lelkivilága.
De én akkor is szeretem őket és szarok a macsós süket dumákra, hogy a zigazi férfi az nem, az csak kutyázik. Is-is.
A macskok is kurva jó fejek, és nem érdekel ki mit mond róluk.

Az enyém minden esetre intelligencsebb mint a szíjfutsal, aki ártó is.
@taga20: nem a neni huzta a csikòt, hanem a csikò a nenit!
@évásanyó:
Soha nem vertem meg a lányom, pofont nem kapott tőlem, a popsijára is csak olyant kapott, hogy értse, de nem kell fájnia...
@konrad77: Lárifári Konrádka! A posztban is le van írva, hogy sorosgyurka pátyolgatta és járatta Oxfordba Viktort. :)
@évásanyó: na megyek alukálni, me holnap, má megint meló!
rodinak szójjatok, hogy ne kapja fel egyből a vizet, me úgy jár, mint jég:) vízköves lesz a vodkája:)))
jóéjt!
@Knósszosz: backi az nem kunszt, az aranyhalam is intelligancsosabb annal! De a bolhataxik pont annyira szeretheto dogok, mint a kutyak
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): A kutya egészen más, mint a macskok. A kutyának meg kell mutatnod, hogy te vagy a falkavezér, hiszen falkában élő állat volt, ott is megküzdöttek a vezérségért. A macskafélék magányos állatok, kivéve a nőstényoroszlánokat, ők is falkában vadásznak.Lehet, hogy van még kivétel, de most nem jut eszembe.
@taga20:

Na, azt azért megnézném, hogy ott a dácsában, a vodka vedelés meg kaviár zabálás után hogyan nyúlna meg az ábrázatod, amikor Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin egyszer csak azt mondaná, na, kicsi málenkij Céencé taga, igyítye szudá, aztán előkapná a gatyájából a nagy bihari mocskost!!
:-))))
@taga20: jajj, ma megen nyafogsz? Uj kegli, uvcso vacsi ontapadosba a plafontra. Ne rijja!
@nincs_itt:
Esztet akkor ugyanúgy látjuk, nekem kell mindkettő. Olyan nem volt még, hogy vagy ez-vagy az volt, mindig volt kutty és maccs is. Most is. Meg van mellettük parazita is sajnos, de azt nem én akartam.

Engem sosem kérdeznek meg semmiről!!
Most toporzékolok...
@Knósszosz: Mé' bántana bárki is, me'macskád van? Én összenövesztettem Kormit Bogikával, nagy haverok voltak halálukig.Nagyon csípem a cickokat is meg a kutyukat is.A kutyukat csiptnyivel jobban:)
@huzzadneki shakespeare:
Előtte még a kompromittáló anyagok a falon, bekeretezve... szóval azt a szoptatást eléggé előkészítették!
@nincs_itt:
Asztán meg a a Józsi'bával osztozik a vacsin...
@évásanyó:
Erről a falkáról eszembe jutott valami...
@évásanyó:
Nagyfater anno rá se nézhetett Sopronban a macsra, mert az már fújt is rá, én meg kiskölök a farkincájánál fogva vonszoltam, úgy, hogy ott volt macs keréklenyomata a porban. :))
@Knósszosz:
Most kimentél kibontani ezért egy sört??? :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Én ezt kutyával játszottam el, voltam, vagy 3 éves, bent a kutyaólban aludtam el Bodri ölében, örjöngve kerestek, mire meglátták, hogy a kutya "dajkál":)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Rutinos vagyok, ki volt bontva:)
Ne izélgessé, mert lehalászizlak!:o
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): te mostan valami rozsasat iszol, viselkeggye, nem mindenki ez az elso gondolata!
@évásanyó:
A színe narancssárga... és büdös. Kurvára.
@Knósszosz: tippelek! Doglott fideszes macska!
@évásanyó: Most soroljam fel az összes fideszest, vagy... szabad a gazda!:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): en? Most is teljesen absztinens vagyok. Ulok a buszon, meg fel ora es otthon is vagyok. Na akkor Hasseroder!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te messze a dzsobbiktol? Aze elegregen isnerunk, h tuggyuk ez viccnek oleg car
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ja, csavargok... eddig a rothado kapitalizmustot illatositottam.
@nincs_itt:
Bakker...
"Zum 140-jährigen Jubiläum der Hasseröder Brauerei servieren wir unseren Fans ein Bier, dessen Geschichte eng mit der unserer Brauerei verbunden ist. Denn mit Hasseröder Fürstenbräu Granat haben wir eine Bierspezialität nach Tradition des Fürsten zu Stolberg-Wernigerode gebraut. Mit historischem Etikett – dem unlöschbaren Durst gewidmet."

Nyami...
Megy a duma itt a fontos dolgokról, de az valahogy elsikkadt (persze nem - most néztem utána), hogy a múlt vasárnap óta mi történt a tegnapi vasárnapon.

Ez már mindennek a legalja, erre szavakat sem lehet kapásból találni:
444.hu/2014/08/03/az-erpataki-polgarmester-kivegezte-netanjahut-es-simon-pereszt/

Gratulálok...
Miféle szar országgá lettünk, ahol ilyen aljasságokat simán, következmények nélkül meg lehet tenni? A kérdés persze költői, hiszen a mondás igaz; fejétől bűzlik a hal. Az ország miniszterelnöke egy... akiről immáron az is bebizonyosodott, hogy nem csak simán becstelen szar alak, hanem látens antiszemita is a tetejében... illetve csak volt. Eddig. Innentől kezdve nyíltan az! Ugyanis; megakadályozhatta volna ezt az egész képtelen elmebajt, hiszen a Magyar Újságírók Országos Szövetsége már pénteken kifejezte tiltakozását az ügyben:
www.muosz.hu/cikk.php?page=elnokseg&id=4962&fo=5&iid=0
Hha akarta volna, simán megakadályozhatta volna ezt a világ szégyenét, két napja lett volna közbelépni. De nem akarta.
Mert neki kell a Dzsobbik, ezért képes minden mocskot elviselni velük kapcsolatban. Elviseli a félkegyelmű Orosz Mihály Zoltán baromságait is, aki hol honfoglaló hét törpének, hol azeri deszantosnak öltözik, épp mikor milyen súlyos az elmeállapota.
A történetben a fő kérdés nem ennek a barom állatnak a permanens és egyre fokozódó zsidófóbiája, hanem a hatalom sumákolása, az összekacsintás a nemzeti radikális csőcselékkel ami akár tragédiához is vezethet. Közhely, hogy a történelem ismétli önmagát? Az. De ettől még igaz...

A Rubicon át van lépve, fel kellene ébredni végre!!
@Knósszosz:
Te, ha nem innál annyit, akkor tegnap meg is hallgathattad volna, azt a félórás vonítást, amit ez a hegyibalfasz rendezett! :D
@Knósszosz: errol mar colt itt is szo. De nem szabad felkapni a vizet! Ez ott teljesen normalis,gondold csak vegig, parlamenti part a jobbik,ez a nyomorult, aki az agyhalalt labon hordta ki, meg peldakep a fogatlan tarsolyos bunkonak.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Én nem iszom, nem szokásom sporteseménynek álcázni a szürcsölést... csak, hogy világos legyen!:))

Amúgy végig hallgattam, és baromi jól szórakoztam! Ekkora seggfej ritkán születik a magyar politika egére.
@Knósszosz:
Na, kösd le magad, intravénásan egy üveg rumot köss be, akkor talán túléled!

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oU7kBoQav00

Az üveg ki fog esni a szádból...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Mondom: Végig szenvedtem!
Nem tudtam, hogy röhögjek, vagy sírjak...
Inkább röhögtem, az volt kódolva benne.
@Knósszosz: akkor kezdd el! Meg annyit ehhez az elmebeteghez, polgarmester, azt is gondold vegig, hany ilyen VAN meg, de azok lopnak, sikkasztanak, zsarolnak, hivatalivhatalommal elnek vissza stb. Na azok se jobbak
@Knósszosz: gondolom az sem zavar, hogy a külügyminisztèrium elhatàrolòdott, ès "elfogadhatatlannak", " elìtèlendőnek" nevezte.
Gondolom akkor is ennyire fel voltàl hàborodva, amikor Bajnai az Orbàn-szoborral szòrakozott!
Barom..
@Sexual Harassment Panda: Megkérlek, hogy viselkedj!Ezen a blogon nem szokás az egymás gyalázása, ráadásul egy légynek sem ártó embert barmoztál le, nem mintha bárkinél is felmentenélek!Válogasd meg a szavaidat, hamár egész nap itt üdültél!
@nincs_itt: @Knósszosz:

Az érpataki szinitanoda előadása simán beillett volna egy Mikszáth novellába.
A hóhér meg aztán kutyásan jól tolta, egy született tehetség.
Engem már az sem lepne meg, ha egy ekhós szekérrel nyakukba vennék az országot.
@nincs_itt:
199 seggarc a Duma partján...
És az megint egy kibaxott vitz, amit az ellenzék művel a főpolgármester jelölt állítással... elképesztő!

A jelöltjeik között simán elférne és talán esélyes is lehetne, Özv. Paráné Dr. Hara Piri, a japán gyökerekkel rendelkező mezőgésa, őt legalább annyian ismerik, mint a Falus Ferencet...
Ezek ott a balon, mindig belefutnak a tasliba. Kell ez nekik?
Azt gondolom igen, mert nem lehet csak úgy véletlenül ilyen nagy cuclikba belefutni.

Sört!!
@Sexual Harassment Panda:
Olvastam... de számomra az a felfoghatatlan, hogy ha múlt kedden világos volt az ami most vasárnapra készült Érpatakon, miért nem lehetett leállítani?

A külügy reakciója a minimum, de ez nem menti a kormányzat balfaszságát, hogy időben nem taposta el az egész szart. Vagy nem így gondolod?
@huzzadneki shakespeare:
Én röhögtem végig, aztán átgondolva inkább sírnom kellett volna, de azt nem vagyok hajlandó már ezért a szarért...
@huzzadneki shakespeare: csak azt nem értem, hogy egy kilométeres körzetében nincs egyetlen épeszű ember sem, aki odamenne hozzá, és egy rohadt nagyot ráb@szarintana a fejére?Hajléktalanokat be tud vinni a yard, ezt a marhát mé' nem?
@Sexual Harassment Panda: Hát édes Gyöngyöm, te velem így ne beszélj, csak, ha az édesanyádat is ugyanígy megtiszteled, vagy tehén volt a radiátorod Kicsi Élete anyónak, és nem tanított meg viselkedni?:(
@Knósszosz: mièrt, mit kellett volba csinàlniuk? Nem is èrtelek, komolyan
@Knósszosz: görény leszek (adom, mi lényegem:-))... mi a baj az emberrel?... biztos szereti a gyerekeit, simogatja a kutyáját, macskáját, lehet, hobbija is van (numizmatika, filatelista, madárt les, vonatot számol, stb.)... lásd meg benne az embert:-)...
@évásanyó:
A bürgermájsztert nem lehet csak úgy letartóztatni! :-)
@Knósszosz: "A külügy reakciója a minimum, de ez nem menti a kormányzat balfaszságát, hogy időben nem taposta el az egész szart. Vagy nem így gondolod?"

Ne haragudj, de ezt hogy gondolod? Tiltsák meg hatalmi szóval? Tiltsanak be egy rendezvényt? Utólag eljárás alá lehet vonni (garázdaság stb.), de a szólásszabadság rá is vonatkozik, nem? (Normális helyen ellentüntetők mennek oda az ilyen helyekre, ott, ahol van civil szféra, s működik a fehérvérsejt:-))...
@Sir Bates dö Hól: És a szólásszabadságnak nincs egy határa, amitől az már más emberek érdekét, becsületét sérti?Csak kérdezem?
@Sexual Harassment Panda:
Kinek kellett volna mit csinálni? A külügy megtette a minimumot - ahogy mondtam - és előtte ki és miért nem tette meg ami a kötelessége lett volna, az információk tudatában. Mert tudták mi készül, erről semmi kétséged nem lehet.

Nem akartak beleugatni, akkor viszont semmi különbség a fidex és a dzsobbik között, sőt, egy tőről fakadnak. Ez durva így, de nem jár messze a valóságtól, szerintem.

Mit gondolsz...?
@Knósszosz: Remélem Rodinak semmi baja, nem volt csak reggel.((
@évásanyó: közösség elleni izgatás, garázdaság, gyűlölet-beszéd... ilyen a jog, ezért "küzdünk"... kevés bűncselekmény van, melynek az előkészületét is büntetni rendelik... s ez így helyes:-)...
@Sir Bates dö Hól: Akkor ez olyan, mint a családon belüli erőszak?Amíg nem folyik vér.....
@Knósszosz: "A több mint 1000 polgári áldozat emléke (és a tömeggyilkosságok kivizsgálása) sokkal fontosabb annál, hogy bárki nevetséges, parodisztikus, magamutogató, kegyeletsértő módon tiltakozzon ellene. És talán itt lenne az ideje, hogy ne különböző injekciós, szatyros félnótásokat, önjelölt hóhérokat, verőlegényeket, nemzeti mázzal nyakon öntött giccset, vagy épp farsangi bohócként tomboló önfuttatókat éltessen a nemzeti oldal, hanem azokat, akik erre rá is szolgáltak.)"

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/04/felnotasok_510
@Sir Bates dö Hól:
Na, látom kihúztam a gyufát, nem vagyok valami népszerű a véleményemmel irányodban.
Kissé radikálisnak tűnhetett a megfogalmazásom, amikor 'eltaposás'-ról beszéltem. Természetesen nem fizikai értelemben értettem, csupán arra akartam utalni, hogy egy miniszterelnök aki nem szarházi(...), gyakorolhatott volna politikai nyomást a náci polgármesterre, hogy ezt azért még sem kellene csinálnia.

Rendben, rendezvényt nem kell betiltani, mert ez a gyakorlat messze vezetne. De kérdezlek téged mint okos és objektív Szőrt, hogy például Németországban egy előzetes nemzetbiztonsági szaglálás után, egy Orosz Mihály Zoltán-féle szemétláda, antiszemitizmustól csöpögő összejövetelének megakadályozása teljesen magától értetődő lenne, ott ezt elnéznék teljesen békésen?

Nem hinném, bár én nem élek Németországban, de azt tudom, hogy erre nagyon érzékenyek. Bassz le nyugodtan, a tanulást nem tartom szégyennek, szóval ha balfasznak tartasz nem bánom, én a magam véleményét írtam le, ami nagyon nem biztos, hogy adekvát a témában.
"Tiltsák meg hatalmi szóval? Tiltsanak be egy rendezvényt? Utólag eljárás alá lehet vonni (garázdaság stb.), de a szólásszabadság rá is vonatkozik, nem?"

Igazad van, te valódi liberális vagy!
Mindenkire vonatkozik a szólás szabadsága, azt hiszem ezt itt most át kell értékelnem. Persze nem akartam belefojtani a szót eddig sem senkibe, de van egy kivétel - amit esetleg nem találok el - a náci ideológia, vagy az arra hajazó szar retorika.

Kösz neked, tőled is tanulok... és ne vedd 'illiberálisnak' a hozzáállásomat, nagyon távol áll tőlem ez a megközelítés. Azért méregethetjük, de szerintem nem veszünk össze, hogy kié a nagyobb, azt gondolom nincsenek kibékíthetetlen ideológiai ellentétek közöttünk. Legfeljebb vita, de abban te elég konzekvens vagyol, bárkit elküldesz a picsába!:))

Jó éjt Szőr, ne szívd mellyre, mi csak dumálunk és ütközünk esetleg.
@évásanyó: én nem ezt írtam, nem is sugalltam ezt, nem is hoznám fel analógiaként... ha te annak veszed, én elfogadom, legfeljebb máshogy látjuk a világot...
@Sir Bates dö Hól:
Visszamegyek... gyilkos a humorod, Gabra utalván. Tegnap leírtam valamit, én tartom magam hozzá.
Te megtolj egy ratatouille-t, egészséges és finom, bár én a hús nélküli dolgokkal nem lakok jól. Előételnek kitűnő, egy könnyed rosé-val... Aztán jöhet a Coq au Vin... azt te tudhatod, mmmhhhhmm...

Jó éjt!
@évásanyó:
Egy Efendinek is szüksége van pihenésre, biztosan rátalátl egy oázisra, és most ott szürcsöli a matusálent... egészségére nekije!!

Neked is, jó éjszakát!
@Sir Bates dö Hól: de az nem baj, jó éjt Szőröm, okosodtam Tőled, köszönöm..))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
elmentek a trollok, cincognak a kutyák-macskák...végre valami vidám dolog...

most ébredtem, frissen üdén mint a tulipán

lesem itt a macsek egyengetést és kuty simit végre valami brummogás

ti meg már mentek aluszni elmúlt éjfél...vigy
ázzatok a söprűre nehogy valami zavar támaggyon

brühüyyy
@rodeo36: ippeg most hiányoltak, Te "Le tulipe noire", szabad így elhanyagolni?:)
@Knósszosz:
vannak büntetőjogi kategóriák amik vonatkoznak még a kiöntöttatiszaszipi féle tetvekre is és a sarki rendőr szépen bekísérheti...és vizsgálati fogságban tölthet x évet mint azt mások politikai ellenfeleivel meg is tették

majd tárgyalás nyiltan az összes hírcsatorna jelen és ott betaposni a talajba és leültetni 4000 évre...attól, még van neki szólásszabadsága meg akármi

de az uszítás és asszizmus meg hasonlók azok büntetőjog alá tartoznak

brühüyyy
@rodeo36: Szia és szép napot!

Ezt a hangszert ismered? :)

youtu.be/qM2oFkQmyPk
@évásanyó:
valamikor pihizni is kell, hosszabb lett, mint vártam de nagyon jól esett

tulip noir kösz ez jó

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ismerem, de nem akusztikus, hanem elektronyos erősítésű...egészen tűrhető hangja van, bár én a pengetősöket nem tartom az első sorban sem...

brühüyyy
@rodeo36: További szép napot. :)

10000 singing Beethoven - Ode an die Freude _ Ode to Joy

youtu.be/xBlQZyTF_LY
@rodeo36: bocs a névelő kivételével nőiesitettelek, mer' mán megint nem figyelek, kevés sztolicsnaja volt itthon:((
@Knósszosz: jó éjt...nem húztál ki semmit, csak azt gondolom, hogy a mindenkit megillető alapvető jogok tekintetében a "mindenkit" nem lehet szűkítetten értelmezni egyéni ízlés szerint (lásd, az édi-bédi lápi-magyar kitiltását a blogról sem támogattam soha, mint helytelennek és jogtalannak ítéltet, de barátkozni és finomkodni sem kötelező azzal)... én, "okos és objektív Szőr" -nem ismerve a német gyakorlatot- nem gondolom, hogy betiltanák ott...
a "politikai nyomás gyakorlása" definíciót meghatározó vitaest témája lehetne...
(az "előzetes nemzetbiztonsági szaglálást" meg nem is vagyok hajlandó meghallani tőled, hisz az egy putyini-autokrata hatalomgyakorlás elfogadása lenne)...
@Sir Bates dö Hól: az "előzetes nemzetbiztonsági szaglálást" meg nem is vagyok hajlandó meghallani tőled, hisz az egy putyini-autokrata hatalomgyakorlás elfogadása lenne"

Mondasz valamit. Gondolom ez vonatkozik más "szaglálásokra" is. :)

nol.hu/kulfold/ugyeszsegi-vizsgalat-indult-merkel-lehallgatasa-miatt-1466131

www.origo.hu/nagyvilag/20131029-lehallgatasi-botrany-az-nsa-esete-angela-merkellel-es-barack-obamaval.html
Gyengébb egyedek miatt: a nemzetbiztonsági vizsgálat és a hírszerzés azok nem szinonimái egymásnak.
azért azt sem kétlem, hogy a francia titkosszolgálatok is elég aktívak voltak a francia cég érdekeinek védelmében, csak az oroszok jobban nyomták a témát
ilyen üzleteknél nincs olyan, hogy a politika, a cég honossága szerinti állam vezetése és a titkosszolgálataik kimaradnának az ügyből

ha meg a franciáknak ír alá Viktor, akkor a másik oldal azzal alázza, hogy franciázik a franciáknak

Magyarország kis hal a nagy cégek és a mögöttük álló erős államok harcaiban, természetes, hogy seggbe rakják néha
az is nagyjából borítékolható, hogy a mindenkori hatalom mindig lefölözi a részét az ilyen szerződésekből
ez egy ilyen hely
a lényeg az lenne, hogy meg is épüljön valami, ne csak egyesek gazdagodjanak

az illetékesek ugyanúgy lenyúlják a részüket a német, francia, koreai, orosz beruházásokból is
a számlát úgyis mi fizetjük
@Sir Bates dö Hól: Mint, ahogy a lehallgatás sem szinonimája a lehallgatásnak, ahol az egyik eset Putyini autokratizmus, míg a másik Obamai demokrácia. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: masa és gedeon... addig meg boldogítsd anyádat az elméddel, meg a kovácsokat...
ambörök ambörök

íme mittaláltam:

A liberális demokráciák költségvetésük egyre nagyobb részét kénytelenek oktatásra fordítani. Everett szerint Orbán is felismerte, hogy az oktatásban rejlik a GDP növekedés kulcsa, ezért forradalmi módszerek bevezetésére készül, ami már több nyugati elemző figyelmét is felkeltette. A jóléti államok általában közvetve, többszörös áttételeken keresztül hasznosítják az oktatásba fektetett forrásokat. Orbán mindenféle közbeiktatott szereplő nélkül egyből az oktatásból venné ki a forrásokat. Everett szerint, ha az oktatásból csak feleannyi pénzt lehetne különböző desztillációs eljárásokkal kivonni, mint amennyit ma a nyugati társadalmak az oktatás irányába mozgatnak az államháztartásból, már fedezni lehetne az inverz gázkitermeléshez szükséges új csővezetékrendszerek költségét.

orulunkvincent.blog.hu/2014/08/04/az_orbani_strategiarol#comment-form

brühüyyy

hát nem szép ez a magyar jövő a jelenben?
@Sir Bates dö Hól:

jaaaaaaa, a zegyiket szerzik a másikat biztosíttyák anti nóm iák

brühüyyy

etimológiai polityikon a tyikon kotkotkot ko dáááááááááááááááááácccs

és máris megvanoldva
@évásanyó:
az attól függ hogy a stolicsnyaját kilincspucolásra vagy gégereszelésre használod

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Most komolyan, miért nem tudod soha kihagyni a hozzátartozókat? Fejlődj már egy picit lécci lécci. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: velem ne nyálaskodj, gyökér... majd, ha te és elvtársaid negligáljátok a genetikát, majd akkor...
Még szerencse hogy Fodor, Zuchmann, Horn, Megyó, és persze gyúúrcsány soha nem tartotta oda senkinek a picsáját!
@Sir Bates dö Hól: Ja, hogyha te normálisan beszélsz valakivel az nálad nyálaskodásnak számít? :) Mondom azt kell csak elhagynod, hogy eldöntsd ki az ember és ki nem, ezek után gyorsan rájöhetsz az aranyszabályra, hogy úgy beszélj mindenki mással, ahogy magadnak is elvárod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne nagyképűsködj!
Az édi-bédi mosolycunamid és az általad tolt linkek két univerzum. Melyik aranyszabályáról beszélsz?
@Orica Középföldi: Arról amit te is elvársz magadnak. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Peched van. Te Knoszitól megkapod az egyikben, Sirtől a másikban.Ja, hogy az egyik nem tetszik?
El kéne döntened hova tartozol.
A maszatolás ugyan eredményes, de nem nálam.
lehet így is!

(óvódás voltam mikor Sztálin meghalt és akkor így megállt nálunk is az utcán mindenki!)

nem a személy miatt meghatározó éles kép ma is előttem a mozdulatlanságba dermedt utca...

Minden év augusztus elsején megáll Varsó. Felemelő és lélegzetelállító.

oxox.hu/2014/08/03/eloszor-egy-fotonak-tunt/
@guma:

Egyetértek, felemelő. Erről az egészséges nacionalizmusról beszélt Spiró.
Ez a cikk egy konkrétumok nélküli fantáziáláson alapuló szar.
Majd biztos az orosz titkosszolgálat elmond ilyesmit (ha így volt) egy francia lapnak.
Mintha két hantást látnék a krimóban, akik egymást hülyítik.
@guma: Hát igen. Ők harcolhattak a gettóban az ellenségeik ellen, manapság egy másik gettóban ez már terrorizmus.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

imádkozz, hogy ne az élet tanítson meg különbséget tenni betegesen mocskos értelmezéseid világában, amibe mindenkit be akarsz rángatni...

kapd vissza az élettől sokszorosan ezt a terrort amivel jő kedvünket , hangulatunkat rombolod, mérgezed...
@Sir Bates dö Hól:
Na, most hasogatjuk a szálat, ami Szőr?
Én nem teszem, kedvellek kezdettől fogva, de valamit megint félreértettél, vagy én hülye fogalmaztam félreértésre okot adóan.

A valóság az, hogy nincs ínyemre az előzetes nemzetbiztonsági szaglálás, pusztán arra akartam utalni, hogy ez mindennapos gyakorlat a NER rendszerében (erősebb mint anno a komenyista érában - meggyőzikésedésem szerint) és ezért nem értem, hogy mi a pélóért nem lehetett ezt az egész szart oroszmihályzoltánostul, feketecsukjásítéletvégrehajtóstúl negligálni a picsába? Nem akarom én az elmúlt rendszer beidegződéseit viszont látni, dehogy!!! Félre értesz. (bár ezt nem gondolom...)

Tudtak róla előre, hogy mi a szart készít elő ott Érpatakon az a félkegyelmű tetű, akkor miért nem léptek? Ez nem demokrácia ellenes lett volna, nézd csak meg mit vonz maga után egy ilyen performansz Németországban. Ott nem is igen lehet ilyesmi ganéjságot csinálni, mert... tudod. Nem vagyok híve annak amiért lebasztál, sosem támogatnám... de ismerve a hatalom rettegését a 'mindentől', biztos vagyok benne, hogy előbb tudták ezt az egész szart mint a MUOSZ, mégsem csináltak semmit, azok legalább tiltakoztak már jó előre.

Nem a besúgóhálózat visszatérését és a hatalom fékek nélküli küzbelépését óhajtom vissza, de azt igen is elvárom, hogy ha ilyen szemétségről tudomást szerez a (volz) demokrata hatalom, akkor határolódjon el tőle, akár a betiltásával is. Ez nem arab szűzleánykák szeánsza nyárünneplőként... ezek fasiszta tetvek kedves Szőr.

Nyilván ezt is indulatból és lesz rá pár keresetlen szavad, de a véleményem akkor is ez és fenntartom továbbra is, hogy a beszólásaidat nagyon kedvelem és tanulok belőlük, eért is voltam őszinte veled valamikor mittudoménmikor. Legfeljebb eltérő az álláspontunk ebben a kérdésben (nem hinném...), de nem ad okot anyázásra, ugye? :))
@Knósszosz: semmiféleképpen nem ad okot:-)... csak szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy vannak szabályok, melyeket semmilyen körülmények közt nem hághatunk át következmények nélkül (jelen esetben a "jó cél érdekében" megengedhetőnek vélsz valamit, ám hol a határ a "jó" és a "nem jó" közt?... a konzekvencia könnyen lehet a demokratikus jogrend erodálódása)...

(én semmit nem taníthatok senkinek, ám sokak kommentjeiből tanulhatok, így a tieidből is:-))

biztpol.corvinusembassy.com/?module=content&module_id=31
7. évfolyam 1. szám, első cikk (csak kattints rá, letölti az egészet... nem hosszú, ám a hobbitárs hazug és egyoldalú sulykolásával szemben muníciót ad:-))...
@Sir Bates dö Hól:
Akkor most érkeztünk meg arra a pontra, amivel mindketten azonosulni tudunk, véleményem szerint.

A demokratikus jogrend erodálódása nem Érpatakkal kezdődött és nem is az lesz a vége.
Viszont komoly figyelmet igényel, mi folyik arrafelé, mert ez az egész társadalomra nézve kibaszott veszélyes. Én nem besúgótársadalomban gondolkodom, de ha fény derül arra, hogy egy félkegyelmű náci, Netanjahu és Peresz bábú akasztást akar a fatornyos falucskájában, azt igen is meg kell akadályozni, a jog összes létező eszközével!! Ja, hogy ilyen itt nincs? Szar ügy, többek között ez sincs...

A civilizált világ ezért is belénk rúgott, jogosan. A fasiszta retorika sehol nem kúúl, én erre akartam izélni... szerintem kezdjük kapiskálni, hogy nem ellentétes a véleményünk az egész képtelen szemétségről.

Jó éjt Szőr és ne gyere kokővin recipével, mert abból is van százféle, de mindegyik finom:)) Szeva!!
@Knósszosz: értettem én elsőre is, hogy mit írtál, s érzelmileg el is fogadom, azonosulni is tudok azzal, csak nem lehet ilyet tenni, hisz az látjuk, hogy hova vezet...

Jó éjt...
@Sir Bates dö Hól:
Oké, maradok egyetértve:
Jó éjt!
süti beállítások módosítása