Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.31. 04:50 Fabius

Menj a picsába, Unió!

Címkék: fidesz brüsszel sajtószabadság gulyás gergely neelie kroes

Kedvesdrága, édesaranyos, szeretnivaló Kroes asszony!

Most komolyan ezt érdemeljük? Kritikát megint és újra? Fejmosást, dorgálást, feddést minden ártatlan húzásunkért? Na ne máááár. Mikor minálunk aztán tényleg olyan sokszínű a sajtó, mint a Hunor és Magor elől ugrándozó Csodaszarvas seggéből elpukkanó fingbuborék, szitáló esőben lenyugvó szivárvány-nap fénykévében?

Komolyan mondom én nem értem Önt teljesen, kedves asszonyom! Van annál színesebb és őszintébb dolog, mint mikor a lakájmédia munkatársát a miniszterelnök szóvivője könyököli le, és pöcsös-lefejelős baráti tűzben emésztik egymást? Létezik attól üdébb színfolt, mikor az egykori online piacvezető lap munkatársa végre felszabadultan lehet olyan fogalmatlan, amennyire csak neki tetszik? Nincs nyomás, nincs elvárás,  kérdezhet bármekkora kreténséget minden következmény nélkül. Végre a dájcse médiaipari tulajdonosi hálózat is ritkulni látszik, újabb színt engedve a palettánkra. A mostani piacvezető sajtóorgánum a legfideszesebb megyeszékhely fesztiválján tarthat bloggertalálkozót anélkül, hogy Kósa Lajos önfogával tépné fel ütőereit a csuklóján, mert piszoársógorai lettek a jelenlévők. Döbbenten állok ismételt kirohanása előtt, agyamat felpuhítja a vizenyő, szemem párás, mert bár Legkedvesebb Publicistánk gyíkemberré válva leordított mindenkit, aki nem ért egyet Fénylő Csillagunk illiberális iránymutatásával, de azért enni - teccikéteni: nyami, mandzsare, ít, essen, eten, mánger - még ő is adna a latroknak! 

Ön pedig letámad minket igaztalan vádjaival, mint egy vérgőzös indulattal fűtött médiazombi? 

gulyás gergely.jpg

Azt hiszi vádjaitól majd megtörünk, mint Telekom vezetés a kedélyállapot-jelentéstől? Egy frászt, asszonyom! A magyar média szabad és sokszínű, szabadon írhat arról amitől nem válik szomorúvá Lázár János, és akkor nyomás alá sem helyezünk senkit. Ja, az RTL meg csak simán rohadjon meg, egyrészt mert voltak olyan gecik és kínos helyzetbe ikszfaktoroztak engem, másrészt meg a közteherviselés mindenkinek kötelező akkor is, ha különadót rászabtuk, mint egy kényelmetlen muszájdzsekit. Ettől még nem kéne elpolitikásítani minden híradót, nem lenne szükségszerű Alekosszal összekeverni Őfelségét, és főgonoszt faragni a leggyorsabban gyarapodó újmilliárdos gázszerelőből sem. Értékek kellenek, és itt most nem a pártatlan tájékoztatásra, hanem az RTL csoport és Dirk Gerkens zaciba csapott családi ezüstjére gondolok, mert adót mindenkinek fizetnie kell Magyarországon! 

Uff! - zárná a beszélgetést Kedves Vezetőnk, én meg csak remélem, hogy Ön és a hivatala megértette végre: el kéne menni a picsába. Forró tisztelettel, nagyrabecsüléssel, csókpuszi:

Geryke. 

1074 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr876560803

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Magyar Nemzet Online-on tilos leírni Simicska Lajos nevét 2014.07.31. 22:39:33

Rendkívül érdekes jelenségre figyeltem fel, amikor megpróbáltam hozzászólni az MNO-n. Elmagyaráztam volna szegény, értetlenkedő kormánypárti szavazóknak, miért is jelenik meg mostanában annyi, a kormánnyal szemben kritikus cikk az oldalon. Erőfeszítése...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@De hová tűnt Columbo felesége?: A végén a filmet még nem néztem végig, de van egy nagyon kellemetlen gondolatom:
- Mi van, ha a fk-ek jóval fejlettebbek nálunk, és más a hitük, vagy egyáltalán nincs olyan értelemben, mint a Földön? Kezdődnek a exo-keresztes háborúk? Ebből mi csak rosszul jöhetnénk ki!Amikor a majom banánnal akarja dobálni az harci helikoptert.
- Micsoda beképzeltség az emberiségtől, hogy azt képzeli, rá tudja erőszakolni az egész világegyetemre az uralmát, megáll az eszem.
@De hová tűnt Columbo felesége?:
"A teremtés viszont nem klappol (hiányos), ha vannak ET-k."- miért lenne. " Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet" mondá az írás.Nem tér ki arra, hogy hol van ez a föld, vagy hány van belőle?Ne feledd Illés szekerének sci fi átiratát!
Viszont mára elköszönök szervusztok, jó éjt, ha lesz kedv, folytatjuk:))
@Blogger Géza:

Nagy mokamester vagy te! ;)

"Hehe, sikerült rájönnöd arra a közhelyre, hogy a magyar lakosság mindig is a legpesszimistábbak közé tartozott?"

Ertelek. Ha az elmult8evben az emberek nem szerettek az allapotokat, akkor az a GYurcsany, meg Bajnai hibai miatt volt. Amikor most az Orban-kormany tevekenysegerol allitjak tulnyomo tobbseggel, hogy szar, akkor a lakossag pesszimista.

De peches is vagy, mert azonnal lebuktal, hogy egy pillanatot sem szantal a dolgok atgondolasara:

A 8. oldal abrajan "Szamit a szavam az EU-ban" a szazalekos sorrendben eppen kozepen vagyunk. Annak ellenere hogy Orban folyamatosan oltja az embereket az EU ellen.

A 16 oldalon is, ahol a kormany teljesitmenyet, es a nemzeti gazdasag allapotat ertekelik az emberek, a mi 26%-os jo aranyunk szinten a sorrend kozepere tesz minket, kozvetlenul az EU-s atlag melle. Nalunk rosszabb a megiteles az 5 PIIGS orszagban, a bolgaroknal, romanoknal...

Ugyanakkor a 22. oldalon 'A krizissel kapcsolatban tul vagyunk a nehezen' Mo. a 4. a sorban a magunk 61%-os ertekevel, amely csodasan tukrozi vissza a orbani sikerpropagandat.

Vagyis a gond az, hogy ha az emberek azt mondjak, hogy a gazdasag allapota szar, akkor azzal bizony azt mondjak, hogy a 4 eve regnalo kormany munkaja szar...

"Amilyen fikakultúra nálunk van, ez nem is csoda. "

Mondja ezt az elmult8ev soran folyamatosan csucsra jaratott fikazas egyik bajnoka. ;DDD

"Amúgy a 10 éves papír nem túl jó összehasonlítás, mert az állampapírjaink döntő többsége rövidebb lejáratú."

Kurvara leszarom! En almat hasonlitok almahoz es nem kortehez. Az adatbazisban az adott orszagokhoz a 10 eves futamidejuek voltak, es azok teljesen korrektul osszahasonlithatoak!
Nem fogok az egyes orszagok LEGUJABB 3 es/vagy 5 eves futamidoju allamkotvenyeinek hozamai utan kutakodni!
Ezek az adatok vannak az adatbazisban, ha nem tetszik sirjal nekik!
Bezzeg az nagyon tetszett, amikor az evvegi allamadossagot trukkoltetek meg, hogy a statisztikakba az keruljon, majd azota mar 5%-nyit emelkedett fel eve alatt.

Sajnalom igy jartal!!!

"Persze hosszabb távon a piac mindig bizonytalanabb, hiszen annyi idő altat visszatérhet a baloldal, és hát az a tapasztalatok alapján komoly csődveszélyt jelent sajnos. "

Erre megadok neked egy piros pontot!
Erosen izzadsagszagu, viccesnek nem vicces, de ertekelem az erofeszitest.
@évásanyó:

Ha kiderülne mondjuk 30 éven belül, hogy léteznek ET-k, és létrejön mondjuk egy 3. típusú találkozás, akkor az egyben azt is jelentené, hogy az ET-k fejlettebbek nálunk (mert ők jöttek el hozzánk, mi ugyanis a Holdon túl még nem jutottunk).

A Biblia pedig hiányos, mert a teremtés az emberről ír, Isten saját hasonlatosságát emlegetve. Meg ugye 7 napról. A föld pedig ez a Föld, közvetetten ez is kiderül...
Ha viszont Isten teremtette a másik fajt is (ki más, ugye?), akkor erről mondjuk miért nem beszélt Mózesnek és/Vagy Jézusnak?
Megannyi kérdés...
Jó éjt (reggelt, napot!)
@tristen2005:

Alapvetoen nem volt szomoru, sot meglehetosen boldog gyerekkorom volt.
Bar ahogy tunik egeszen mas okokbol, mint neked. ;))
@Penivaldes:

O, akkor en ezt nagyon beneztem.. (elpirul)
@simple observer 2.0:
Kedves server aki ob-vagy, de anál sokkal több, csak vigyázz... és ne idegeskedj!
Meg senki sem, ha élni akar!
@parti_giano:

"be is vezette az egyéni számlás rendszert"

Azt en is akartam irni, hogy azert valoszinuleg nem UGYANAZT a rendszert vezettek be...

Bar a modszer, ahogy az embereket attereltek, akkor is szemet huzas volt.
@Penivaldes: Igy van, utolag konnyen okoskodunk. ;)
@Blogger Géza:

vegyük, úgy, hogy legyőztél...mongyál amit akarsz, a valóságon nem változtat és nekem nincs arra időm, hogy agyhiányos egyedekkel pazaroljam drága perceimet

bye bye

annak az előnyeit sorold fel -számokkal- amiket most ide belecsepegtettél

brühüyyy
@De hová tűnt Columbo felesége?: persze, de nem is a teremtéstörténetnél kell keresni, hanem a birkás résznél...a történet eleje az inkább azért született, hogy a fogságban lévők ne legyenek annyira maguk alatt, és tudják, hogy Jahve is tudta, hogy sötétben nem lehet rendesen dolgozni..
@Penivaldes:

Nyilvan nem az volt a lenyeg, hogy van-e egy/tobb szigetunk, hanem hogy azzal mit tudtunk volna kezdeni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Nem zarom ki, hogy feluletes lennek neha, de azt hiszem itt pusztan faziskesesrol van .
Ahogy idorendben futom at a kommenteket, es irok sajatokat, neha megesnek ilyen bakik.

;)
@simple observer 2.0: persze, de nem biztos, hog tudtunk volna vele..olyan ez mint a kicseréjük az angolokat és a spanyolokat amerikában
@évásanyó: erre a lányod ismerete nélkül nem mernék válaszolni:)))
@Knósszosz:
ti miről is beszélgettek? a biblia nevű izé az nem meghatározó a kozmológiában sem...máshol sem, az, hogy a multiversum olyan amilyen az egészséges, végre marad remény és nem vagyunk egyedűl, lehet kucsikucsi-zni a többiekkel...egyelőre MZ/X segít de lesz majd más is...a fantáziadús írók nem csak a XIX és XX száazdokban írogattak hasonló dolgokat

és ha megnézel Hyeronimus Bosch meg El Greco képeket és tanulmányozol régi görögöket akkor rájössz

megjegyzésem nehogy ez a kaporszakállú aki áádám nagypapája és az éva férje meg a szeretője és önmaga nagybácsija is a kígyóval a sextettben

szóval ha már akkor beszélgessetek komolyabb tréfákról

@évásanyót is lássátok el olvasnivalóval

brühüyyy
@Penivaldes:
Jahve? az mit tudott és ha igen te honnan tudod? mikor beszéltél Jahve-val

szóval a kecskéktől számolod de akkor a kecskék is rokonaink?

brühüyyyy
@Knósszosz:

"és ne idegeskedj!"

Nem vagyok egy ideges tipus. Ketsegtelen, hogy ez a sok mocsok, amit kormany es csatolt reszei (Pl. ez a Geza is) muvelnek, az idegesito ugyan, de mar csak sajnalkozom rajtuk.

Ha valami modon itt teremne mellettem Orban, es buntetlenul azt tehetnem vele, amit akarok, akkor:

biztosan nem utnem, rugnam, kopnem le...
Talan meg nem is anyaznam.
@Penivaldes:
Eppen ezert irtam a temaval kapcsolatban az elejen, hogy milyen jo is volt ilyen probalgatasokra a jatek.
Meglehetosen realis modon kapod a reakciokat egy-egy huzasodra..

Na minthogy lassan mar csak en progetem a blogot, megyek csicsilni.

Jo ejt, es most aktualis a multkori altato!
@rodeo36: Hyeronimus Bosch:
óriási!órák kellennek egy-egy képéhez!
és még akkor se láttál mindent.
@simple observer 2.0: ok... erre ezt lépem:-) en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_cities_throughout_history...
kairó, isztambul egy-egy birodalmi központ volt, annak "fénykorában" alapított, nem szerves fejlődés következtében (miként pl. madrid is)...

változna a véleményed a "helyválasztásról", ha valóban nagy mennyiségű vízkészlet található mo területe alatt, s eljönne a "szárazság kora"?...

a helyválasztásnál egy tény: mi (magyarok) itt megmaradtunk a szláv és germán tengerben... így nézve, tökéletes volt a választás (azt nem említve, hogy közjogi értelemben a legrégibb állam vagyunk európában:-))...
@évásanyó: ha a lányod ismeri Jello Biafra-t akkor igen.:)
"A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."
Mark Twain
@sjz:

"__Harcra fel! Vágta a semmibe. Hurrá elvtársaim, régiek és újak! Mi nem fáradunk. __"

a hét kommentje. univerzális
@nincs_itt:

Mórning (hogy az angolok is értsék).
@jaegtoer:

Tésis fölkeltél a tyúkkal, vagy pék vagy, vagy filozófus.
@De hová tűnt Columbo felesége?:

"Mit szóltok ehhez? Át kell írnia Szent Bibliát?"

Ha az igaz,bár erős kételyeim vannak, hogy Ferenc ilyen - mint ami a linkben szerepel - bejelentésre készül, sokkal jobban érdekel, hogy mit szól a többi világvallás.

Előre menekülési ötletként nem rossz, és nem érinti a Bibliát.
@De hová tűnt Columbo felesége?: a sci-fi a kedvenceim koze tartozik! De! Ha es amennyiben letezik masik eletforma a zuniverzialeban es az intelligens is, technikailag fejlett usw, akkor nem csoda, hogy eleddig semmifele bizonyitekat nem talatuk! Szerintem pedig, maganvelemeny!, nincs odakint "senki".
@De hová tűnt Columbo felesége?:
Megvan a jelenet a "Támad a Mars" c.marhaságból, amikor üdvözlik a marslakókat és felrepül a békegalamb? :))
@simple observer 2.0:
Hűű... de durva cuccot nyomsz, hogy ennyire vad és nyomasztó dolgok ugranak be... Orbán, neked...Géza amúgy se hagyja, mivel a nyelve oda van nőve a vég... szóval a végéhez, nem tud erőteljesebben eltávolodni tőle, tehát a Gézukát grátisz kapnád még mellé... tul.képp perverz álmaid vannak na! :)
@huzzadneki shakespeare:

Van elég bajuk az időközben előkerült evangéliumokkal:))
@nincs_itt:
... ha léteznek intelligens életformák.
Oszt bevizsgálják a földit azok, majd úgy ítélik meg, hogy ez a kicsinyes, gyülölködő, kitaszító és szánalmas létforma sokminden, csak pl.az ő értékítéletük szerint nem intelligens.
Attól még persze nyüzsöghet, mint a hangyaboly...
@Orica Középföldi:
Amik "valahogy" kimaradtak a nagy válogatásnál, pedig felettébb érdekes dolgok vannak bennük!
Amúgy a Bibliában is sok árulkodó részlet maradt benn, hisz akik összerakták darabjait, nem voltak sok dologgal, ritussal tisztában. Azok csemegék, pl.kánai menyegző.
@huzzadneki shakespeare:
Ugyan, majd hirtelen a Vatikáni Könyvtár mélyéről előkerül pár elveszettnek hitt cuccos, amit eddig letagadtak.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

A legjobban ez tetszik:))

"A legfontosabb, hogy Funes kijelentése megengedi azt a gondolatot, hogy a Kereszténységet mintegy exportálni lehet földönkívüli világokba, amelyek még nem tapsztalták meg a “bűnbeesést”, és szabadok az eredendő bűntől."

Honnan tudják???
@Orica Középföldi:
Lehet, hogy azt érti ezalatt, hogy nem ölték halomra saját fajtájukat a HIT nevében és nem váltak az aktuális hatalom gátlástalan kiszolgálóivá "földi javakért"?
Nézd, lehet, hogy már áttekintették az ottani történelmet és kiderült, nincs vallásnak nevezett mesevilág, amivel egymással szembeállítottak volna őket. Akkor érthető... :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Egy komment a paranormal.hu-ról:)))

"Na, a klérus nem a gyorsaságáról híres !
Mária Magdolnáról 2000 év után ismerték el,hogy mégsem kurva volt !
Bruno kivégzésével kapcsolatban 500 év után ismerték el, hiba volt, mégis a nap van a központban !
Azt inkvizició szörnyűségeiért évszázadok után kértek bocsánatot !
A földön kívűliek létezését akkor fogják beismerni, ha pápa is földönkívüli lesz !!"
@De hová tűnt Columbo felesége?:

Itt egy másik megközelítés, ha úgy tetszik kritika :

paranormal.hu/?p=129744

Magam részéről több időt nem szánnék rá:))
Trükkök százai?
Vagy mi?

2014. augusztus 1-től a jegybank irányadó instrumentumának formája megváltozik. A jelenlegi kéthetes MNB-kötvény kéthetes lejáratú betétté alakul át, amit csak a partnerkör intézményei tarthatnak a jegybanknál. Az MNB-nél elhelyezett betétek ugyanakkor nem tartoznak a jegybank által hitelműveletei során elfogadható fedezetek körébe.
A kéthetes kötvények betétté alakításával a jegybank kilöki a források jelentős részét mérlegéből.
@Orica Középföldi: elsokent talan a foldonkivulieknek kellene elismerniuk, h leteznek. Ahogy mondtam, nincs bizonyitek, csak Mulder meg Scully ugynokok
@nincs_itt:

Az talán pontosabb, hogy kevesek tudása nem mindenki tudása, tehát nem tudjuk, hogy mit nem tudunk:)
@tristen2005:

Rodeo, mint földönkívüli?:))))))))))))
@tristen2005:
Őt már tegnap is Jézusozta az a narimuzsik, szóval más kategória!
@Orica Középföldi: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Bakker, Akinek Mózes faragta a születési bizonyítványát, más nem is lehet:)
@Orica Középföldi:

Van egy híres emblémája, ő mutatta meg Évának, hogy harapja ki az almából, az apple modellt:)
@Orica Középföldi:
mingyárt magamon kívűl leszek...az a 7. dimenzió...
beeeeeeeeeeenektek olyan nincs

brühüyyy
@tristen2005:
Jaja... meg ringatta is az öreget a kőbölcsőben... :)
Tellér Gyula Született-e „Orbán-rendszer” 2010 és 2014 között? címmel a Nagyvilág márciusi számában megjelent tanulmánya inspirálta legfőképpen Orbán Viktor nagy politikai botrányt kavaró tusnádfürdői beszédét. A miniszterelnöknek állítólag annyira tetszett főideológusának írása, hogy kiadta az ukázt: kormánya minisztereinek is el kell olvasniuk a dolgozatot – tudta meg a Népszabadság.

nol.hu/belfold/orban-tellert-mondta-fel-1477783
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

mert a rossz dimenzióban keresed...trehány, én aszondom, hogy: csiribicsiribá és máris a hekmekükütyülős 4. dimenzióban leledzek, majd abrakadabra és szökellés a vidámabb 5. dimenzióba....ot vannak ilyen rumok, de amit én igazán azok a 7. dimenzióban leledzenek a harántgörbületű hokkedli alatti meg a tér ben és lehellik kéjesgőzeiket

nektek olyan sincs

majd mikor a másik homordomborű hokkedlimre mászok át és alatt felfedezem a sültcsirkét áfonyával és ibolyaillattal tavaszi bélessel...na ahhoz kell még csak rum

neked milyen rumod van ott Lajta középsőn a várták alatt 2 centivel a vizimalom kereke megetti résben?

brühüyyy

seholse vagytok, nekem ebből van 9 darab
@DR. INKVIZITOR:

Ok, ha gondolod, írj privátban, találunk megoldást.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): "Meggyüttem evezésbű, lemaradtam valamiről? "

Szerintem nem, de csak olvasgass. :)

Jót eveztél?
@tristen2005:
nézem azt a képet a kövér térdigérő bajúsza és a zorbán meglepődése és a tellérgyulus akinek kurva nagy szeencséje, hogy az OPNI nem műxik...már a fejin láccik mire képes...

csodálatos és a habonyka az milyen idejológi
át izél ha van tellérke...vegy egymással versenyeznek ki tud keskenyebbet?

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel: "Nincs minden a legnagyobbb rendben"

A fene a dógodat :)

Bánya a tököm, legyen. :)

25 éves eperfahordóban érlelt szilvapálinka megfelel méltóságod érzékeny kis bendőjének?

:)

a békepoharat viszont te hozod :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @rodeo36:

Gondolom, Gejza ezt is megmagyarázza!

A hiányzó bevételt most állami forrásokból kell kipótolni, immár többmilliárdos nagyságrendben. A mostani pályázaton több mint egymilliárdot osztottak szét közöttük gyorssegélyként, de van olyan hulladékkezelési konzorcium, amelyet ennek az összegnek a többszörösével kellett a közelmúltban kisegíteni. A július 1-jétől mesterségesen előállított helyzetben fokozatosan kiszorulnak erről a területről a magánvállalkozások. Ugyanakkor Egerben az önkormányzat létrehozott egy új, az előírásoknak már megfelelő vállalatot, amelynek az induláshoz 4,5 milliárd forintos beruházásra volt szüksége.

Ennek 90 százalékát az állam fizette, de az önrész biztosításához is kaptak 363 millió forintot, vagyis a szolgáltatás államosításának szinte teljes költségét az adófizetők állták. A váci régió több településén (például Vácdukán) megszűnt a szelektált hulladék gyűjtőszigetes gyűjtése. Ugyanerről kaptunk hírt az ország több régiójából, például Fonyód térségében a Balaton déli partjáról, egyes székesfehérvári övezetekből, illetve Budapest nagy részéről. A változást többnyire azzal indokolják, hogy a gyűjtőszigetes rendszert felváltja a házhoz menő különgyűjtés.

nol.hu/belfold/milliardos-rezsibukas-1477779
@sjz:

Ő ceglédi kannából iszik:))
@tristen2005:
Irány a Balkán... legmélyebb csücske...
@De hová tűnt Columbo felesége?: azt már a keletkezése óta toldozgatják, újrafordítják, kivesznek belőle, hozzáadnak. valahogy a "két cukorral kéred vagy tejjel?" szintjén, ám tisztán sosem.
@jaegtoer: köszönöm, habár az érdem inkább az állandó változatlanságé, így nehéz mellélőni :) ,
de megtisztelő a véleményed, vállalom :)

Láttad? amin mostanában forognak, teljesen jogosan.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140730_sotetlik_minden_haz_ablakan
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

írtam neked korábban, hogy jövőre csatlakoznánk, majd nézegesd a leveleződet és ossz meg pár infót.
@Orica Középföldi: ez a mondat a felhívás a galaktikus misszióra. gondold el, mikor kirajzanak űrhajókon a jezsuiták.
@sjz:
Mikor jött? Nem láttam... szeptemberben már müxik a városi kör.
@tristen2005: "Ő ceglédi kannából iszik:))"

Az a megfelelő mérték, például a krími vöröset csak abból szabad inni, egyik barátomnak kimarta a cipőjét, amikor rácseppent.

Mi csak Baján, az ottani hátsó szobában termett, most nincs, de gyere vissza félóra múlva nevű minőségi vörösbort ittuk ceglédi kehelyből, azt lehetett használni rozsdátlanításra is a hajójavítóban.

:)
@parti_giano:

Magam is így gondolom. Viszonylagosan ismerem is, de olyan ez, mint Marx-Engels művei: nem "szabad" ismerni mindent. A Bibliából is kivették azokat a részeket, amik nem feleltek meg a kor hatalmasainak.
A katolikus egyház hibái ellenére marketingből jeles.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ok, megnézem, vagy írok megint, mostanában volt kisebb gebasz a szervereken.
@Orica Középföldi: "A földön kívűliek létezését akkor fogják beismerni, ha pápa is földönkívüli lesz !!"

:)

Az tiszta kapkodás lenne, majd utána ezer évvel.
@parti_giano:

Fenét a jezsuiták. Amilyen normálisnak tűnik Ferenc, szerintem a "minden 50. pap pedofil" missziót küldi ki:))
@tristen2005:
magam részéről győztesnek deklaráltam a gájzát, (olvasható itt fenn) annyit kértem, hogy igazát számszaki adatokkal támogassa meg

azóta menekül vagy fejtágítón van?

magam részéről időpocsékolásnak tartom a gájzával folytatott akármilyen kommunikációt, mert egy agent provokateur és arra kap prémiumot mennyi blogtagot tud feldühíteni

brühüyyy

a rezsidémon az egy csőd a csődben

a nagy lukat akis lukkal takargatyyák

a nagy valagra a kis szájukat tapasztyák
átirat:

Isten újra szólt: "Teremtsünk embert és alient, no, meg predatort képmásunkra, magunkhoz hasonlóvá. Ők uralkodjanak a tenger halai, az ég madarai, az űr moszatjai, a háziállatok, a mezei vadak és az összes csúszómászó fölött, amely a földön és a galaktikában mozog."
@rodeo36:

valami rumokat hallok emlegetni.

Rodikám erre varrjál gombot.

1978-ban Sumen városában, átutazóban, bementem egy boltba, minden polcon más halkonzerv volt, úgy értve, hogy szembe az összes polcon ugyanaz,
a bal oldaliakon meg egy másik fajta, összesen az ezer polcon volt 4 féle halkonzerv, eszeveszett választék, a románoknál, ha volt valami, akkor egy boltban egyféle halkonzerv, ezért szerettem mindig átlépni a határt Bulgária felé, kitágult a világ.

Viszont a sumeni boltban a főhelyen, szinte oltárszerű kompozícióban fényeskedett néhány üveg nicaraguai 18 éves fekete RUM.
6 Leva!!! Akkoriban volt olyan, hogy nagy ritkán lehetett 7 éves kubai rumot venni 2 Leváért, na nem volt ez túl sűrűn.
Viszont ilyet még sosem láttam.
Beruháztunk egy üvegnyit, megittuk, finom volt, meg is bántam, hogy nem vettem meg mindet. Gondolom az ellenforradalmárok vérével volt feljavítva. Mindegy azóta sem láttam ilyet.
@rodeo36:

"mingyárt magamon kívűl leszek...az a 7. dimenzió...
beeeeeeeeeeenektek olyan nincs"

Két megjegyzésem van.

1. Ha nem tudsz róla, az nem azt jelenti, hogy nincs.
2.ezzel a beeeeeeeeee-zéssel visszaigazolod Bolit, leépülsz, megkezdődött a második gyerekkorod:))
@Orica Középföldi:
nekem nagyon szép gyermekkoraim voltak (valószínű lesznek is) semmi irígykedés

ha nem érzékelem atól az még van...egyetértek a Vasorrúbába is olyan meg a csipkejózsika

ne légy má' olyan savanyú kora reggel délben?

brühüyyy
@rodeo36: megkaptad a magadét, tessék rendesen viselkedni, különben jön a körmös! d:
@sjz:

nekem van ilyen itthon a polcon, a venézek is gyártják és van 15 éves cubai is az most itthon nincs mert a 7 évest akartam megkóstolni

brühüyyy

ezek a halkonzerves izék nekem kimaradtak az életemből...nem tudom miét? talán mert nem azokban a boltokban vásároltam?
@parti_giano:

a körmöst nem szeretem viszont a seggrepacsi az jöhet arra fel vagyok készűlve itt csücsülök a magán homokozómban a kisebbik sarokban és szomorúan gyúrom a homokpogácsát, hogy a blogosoknak felaggyam galambpostával (lekvárt is tettem bele)

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kösz. most nem tudom, mert éppen a 7. dimenziómban vagyok és oda sok minden nem fér be még61/2 percben sem

brühüyyy

ez is egy agyrém

olyat keressél ami 1 jiffy alatt mutattya a teljeset
@rodeo36: OK próbálkozok.:) Remélem azért szépen haladsz a gyógyulás útján.
szia @Orica Középföldi:!

nem keresem vissza, de valami olyasmit írtál amit futólag olvastam, hogy nem érdekel (nem a jó szó tudom!) az a szöveg ahol csak óhajok sorjáznak...

értem én ezt, mert valóban jobb amikor Váncsa bevásárolja az alapanyagokat és megfőzi az ételt úgy, hogy a nyálunk is elcsurran tőle...
de érdekes, vásárlás és alapanyag nélkül is, ha @Knósszosz: vagy @jaegtoer: főzőcskézik esetleg @rodeo36: aprítja a (néha ismeretlen) hozzávalókat amit az emlegetett emberek még meglocsolnak @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): közreműködésével különböző nedűkkel, hát mit mondjak : hatnak a nyálképződésre rendesen...

a hosszú szöveggel csak azt illusztrálnám, hogy én sokszor fontosnak tartom megjeleníteni mit szeretnék vagy szeretnénk!
hátha csatlakoznak hozzá mások és többen leszünk az asztalnál...

aug.2 van. szeretném, ha nem hülye dumákat hallgatna itt. ott a jó nép mesterkélt ünnepet vizionálva milliókat elkötve rá, hanem mondjuk 11 órakor mindenki kivonulna az utcára és megfogná egy másik ember kezét 20.-án az "alkotmány ünnepén" mert alkotmányt akarunk!

szóval mélységesen megértelek...
mégis tudom értékelni a gyermeki óhajt, mert nálam is születnek ilyen naiv elképzelések...
látod magammal is harcolni kell, hogy ne lopjam a sajátidőm álmodozásra...
de azért szép napot most is neked és mindenkinek.

ja, ez jutott eszembe, hogy "botrányos" mennyien odaférnek a zongorához, mert elképzelték és a komoly emberek játszanak, komolyan:

www.youtube.com/watch?v=MS9SdWBzy6Q
@sjz:

Valahogy nagyon ráéreztél az eperre, mert van, de nem hordóban. :)
@rodeo36: "nekem van ilyen itthon a polcon, a venézek is gyártják és van 15 éves cubai is az most itthon nincs mert a 7 évest akartam megkóstolni

brühüyyy

ezek a halkonzerves izék nekem kimaradtak az életemből...nem tudom miét? talán mert nem azokban a boltokban vásároltam? "

Sajnos akkor kénytelen leszek rád törni valamikor, hogy megigyuk ezeket. :)

Halkonzerves boltok, kérdés hol voltál azokban az időkben, mert ott és akkor minden bolt a leírtaknak megfelelően működött.
Ezek szerint valóban nem ezekben a boltokban vásároltál.
Mondjuk én is csak a nyaralásokkal járó utazgatás miatt szembesültem a dologgal.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Valahogy nagyon ráéreztél az eperre, mert van, de nem hordóban. :) "

Akkor merre van? :)
Mesélj csak erről az eperről, légy szíves! :)
@simple observer 2.0: Eurónarkózis
(idejében szóltam: 1994-ből Demokratában)

Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert!
süti beállítások módosítása