Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/19/nagy-marton-posta-bezaras-leepites-beszamolo/ "2023-ban 246 milliárd... (2024.04.19. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.07. 08:36 Fabius

Föl, föl a buzik kamionjára!

Címkék: pride érpatak orosz mihály

Orosz Mihály meglovagolta a "buzifeszt" hullámot, a Pride helyett az ő hülyeségével van tele a zinternet.

 

Azt talán hagyjuk is, hogy a munkásságát nem ismerőknek könnyen az jöhet le, hisztizik a maskarás ember, mert lekéste a kamion csatlakozást a gyülekezőben. Bennünk, akik láttuk már mongol traszvesztitának öltözve iskolásokat kioktatni az a kérdés merül fel, hogy vajon Orosz mitől változott meg ennyire? Mer'ugye nemrég még arról volt szó, hogy vissza akarják szoktatni a zembereket az ősi magyar hagyományokra, oszt' akinek ez nem tetszik annak kell mennie buzifelvonulásozni. Most meg úgy rázta a rácsot, mint bentlakó a kettes elmén, hogy lemaradt a kamionról na héló, tessék őttet odaengedni drága szervezők.

Mert neki jogai vannak amik a fesztivál közepére szólnak és a kamionon teljesednek ki, esetleg szeretné legyőzni VV Auréliót nyilvános faszhelikopterezésben.

Érdekes, nem? Az Érpataki Rambó saját kis világában még mindig nem érti, hogy a szabadságjogok nem feltétlenül azt jelentik, hogy szabadon szétoffolhatom bárkinek bármilyen rendezvényét. Különösen röhejes ez akkor, mikor Orosz maga is szeret cenzort játszani ha az ellenség befurakodik egy rendezvényre, csöndben meghúzódva leskelődik, és esetleg megírja, hogy a foteldeszantos milyen hülyeségeket hordott aznap takaros halomba. Ezt ne tessék, mert ütközik az Érpataki Jogrend második paragrafusával ami azt mondja, mindenkinek ahhoz van joga, amit Orosz Mihály biztosít neki. Tessék kedves az első paragrafusban foglaltakat betartani, miszerint Orosz Mihálynak mindenhez és bármikor joga van.

Ettől függetlenül azt hiszem a Pride rendezők egy páratlan lehetőséget hagytak ki, mikor nem engedték Orosz kamionvonaglásban kiteljesedni. Én bizony fölengedtem volna tekeregni, legfeljebb mellé osztom a két legtürelmesebb toleránst és hagyom, hogy a menet közepén üsse meg az ordítós guta. Aztán mutogattam volna, mint szakállas nőt a cirkuszban, hogy ez az ember polgármester lehet. Úgyis jön a választás, amikor újra lehet gondolni ezt az egészet.

610 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr156480959

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rollerrel és sportkamerával a Budapest Pride-on 2014.07.07. 15:14:12

2014 július 5-én zenével, jókedvvel és aranyos kutyákkal rontott Budapestre a buzilobbi (mint tudjuk, a tudjukkik támogatásával) abból a célból, hogy a nemzet erkölcsét porig rombolja. Ebből ugyan a Pride résztvevői vajmi keveset vettek észre, viszont ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyébként meg arra azért befizettem volna, hogy fent a kamionon az érpataki faxot szendvicsbe fogja két tangás. De legalább egy gifben se lenne semmi!
@jaegtoer: ha átgyüszöl, megdoblak egy krusovicével.
káromkodni tud különben, mert múltkor igen ízesen küldött el egy alamizsnát kérő anyát értelmi fogyatékos fiával együtt. de a körülményeket nem ismerem, a végeredményt hallottam.
@Mariann19: "Ez az ország is elér egyszer arra szintre, mint a nyugati civilizált országok, és az embertársaikat nem löki ki magából nemi identitásuk okán"

Vagy a nyugati civilizáció jön rá, hogy a deviancia magasztalása zsákutca. Nem működik, ezért visszatér a konzervatív értékekhez.

Attól még lesznek homoszexuálisok, csak nem fogják őket ajnározni, és nem foknak nekik a semmire "büszkeség menet"-et szervezni.

Szerintem az utóbbi a valószinűbb.
Ha a homoszexualitás betegség, akkor azzal ki is ír a doki táppénzre?

Mivel ez sokak szerint sérülés (deviancia és lehet, hogy az), jár utána valami plusz, szocpol alapon?
Magasabb nyugdíj? Kisebb ÁFA? Adókedvezmény? MÁV-kedvezmény? Vagymi.
Csak kérdezem.

Ja, hogy nem?
Nem is értem....

/Tudom, demagóg, de.../
@Elhárított királycsel:

Egy idős néni bepanaszolta a szomszédját, hogy pucéran napozik a kertben, és az őt zavarja, mert látja a fürdőszobaablakból. Hát, tényleg. Szomszédot lebarmították, az csinált egy paravánt a néni fürdőszoba ablaka elé. Néni ismét panaszkodott, a szomszéd meztelenül napozik. De hát néni, nem is látszik!
- De ha felviszem a kislétrát a padlásra, felállok rá, feltolok egy cserepet, akkor látom!!!
@Knósszosz: "Egy semmitmondó(...) kérdés;
ha a gyerekedről történetesen kiderülne, hogy 'más', Te mit tennél?

Amit gondolsz azt mondd… "

"Gyerek, mivel ez nem genetika, és nem betegség, hanem szokás, ezért hagyd ezt a hülye szokást a fenébe, és próbálj meg emlékezni arra, hogy mit láttál itthon. Nálunk nem szokás elbuzulni."

Kábé ezt mondanám. Egyébként nem hiszem, hogy a buzik minden bokorban teremnek, egy igazán elrontott szocializáció és rossz nevelés kell hozzá. Esetleg válás, hogy a gyerek apa nélkül nő fel. Na erre történetesen van hatásom, mert nem lépek le az asszonytól senki kedvéért. Mert engem nem a nemi szervem irányít, hanem a döntéseim.

Ezt csinálják utánam a buzik, akik évente átlagosan 5 párkapcsolatba "kerülnek bele". Nem is gondolják ezt komolyan, az elmúlt években a bejegyzett élettársi kapcsolatban néhány tucatnyi egynemű pár regisztrált, a homokosházasság nem komoly igény, hanem csak brahi.
@Mariann19: Vastapsot érdemelsz Okoska!!
@tisztapista:

De, van benne genetika, még ha nem is olyan sok. És van benne magzati, és kisgyerekkorban bekövetkező hormonális változás is.
Sőt!
10 fiútestvér közül a legkisebb sokkal "esélyesebb" a homoszexualitásra, mint idősebb testvérei.

Összetett a téma, nagyon. Sokkal bonyolultabb annál, semmint holmi kamionra-felugrálással intézzük el.

Persze, az is igaz, hogy én sem szeretem, ha az arcomba tolják magukat, de egy évben ezt az egy napot budapestiként is kibírom.
@DarthVader:

Az a baja, hogy az aptyuk mingyá' hazaér, oszt nehogy infarktust kapjon! Ha a szomszéd nő, akkó azé, ha meg fickó, akkó azé.

Nyúl, sapka, füstszűrős cigaretta...
@parti_giano: Nem vetted még észre magadon, hogy nagyot akarsz fingani és végül beszarsz? :)
@parti_giano:

" ha átgyüszöl, megdoblak egy krusovicével.
káromkodni tud különben, mert múltkor igen ízesen küldött el egy alamizsnát kérő anyát értelmi fogyatékos fiával együtt. de a körülményeket nem ismerem, a végeredményt hallottam. "

Már kibontottam. sőt!

A szövegkörnyezeti környülállás arra utal, hogy ott helyben tökön kellett volna rúgni a beste kurafit! Ha nem tetted meg, szinte tettestárs vagy. Ezért kettő sörre kell meghívnod, és feloldozást nyersz. Ha az Urat is belekeverjük akkor persze nem úszod meg ennyivel, de ezt intézze el Ő a ganaj szolgájával, mi legyünk szerények, érjük be a sörrel és ami még adatik hozzá, a fohászt a lelkekért majd én mondom, ha kijózanodtam. Ha nem, akkor is, csak egy, harminc mellérendelő mondatból álló többszörösen körbeszőtt körmondatból kibontakozó, átkot-áldást vegyesen tartalmazó fohász nehezen adható elő értelmezhetetlen kacskaringók nélkül, úgyhogy kell az ihlet, jól jön hozzá a sör. legalábbis ahogy egyes tapasztaltabbaktól volt szerencsém hallomásból értesülni még az idők hajnalán amikor feltalálták a sört, igaz, akkor a katkók még a petsában sem voltak, nemhogy rászorulókat hajtottak volna el a francba.
@Krisz11:
Krisz 11!
"Vagy a nyugati civilizáció jön rá, hogy a deviancia magasztalása zsákutca."
Azt látom az emberek megnyilvánulásaiból, hogy amikor a melegekről van szó, számukra az egy arctalan tömeg, és nem látják mögötte az embertársukat.
Amennyiben látókörükbe vonnák azokat a kíváló embereket, akik e körbe tartoznak, netán tisztelik őket, vagy elismerik, ez változtatna a gondolkodás módon.
Valószínű, hogy a civilizált országokban elindult ez a folyamat.
Figyelmedbe ajánlanám Lakner Zoltán politológus facebook bejegyzését.
@jaegtoer:
Kacsazsír nékül + sok!:))
Esetleg káposztástészta:))
@parti_giano:
Azért én evvel vigyáznék..o:))
@évásanyó:
Szia!
Most ugrottam csak fel, mert vége volt egy filmnek, amit néztem, jól kibőgtem magam rajta.
Akkor láttam, hogy válaszolnom kéne egy délutáni vitapartneremnek.
Hát így sikerült.
@röf: na figyu kóbászjelölt!
te tudod mi a különbség a "kitántorgás" és az EU-ban(esetleg nem ott, de külföldön) történő munkavállalás között?
Ha nem akkor szívesen elmesélem neked!
Mert te valszeg tántorognál, míg azok akik bírnak némi piacképes ismerettel, azok munkát vállalnak!
@tisztapista:
Ez valami gyönyörű volt, kösz!
Ha mindenki elmegy szabira a blogról, legalább lesz röhögni valóm addig, míg vissza nem jönnek!

Apa nélkül felnövő puják garmada lesz buzi, és a non coccializálódoké is... baszki, tuti neked is az elmúlt évben írtak visszamenőleges diplomát!:)))

Most ne szerénykedj, valóban kurva jól szórakozom rajtad, übereled a magyar sztendápposokat!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te hivatkoztál, kurafi a esélyegyenlőségi törvényre. mégsem tudtál belőle passzust hozni állításod igazolására.
szarszagot magamon? rajtad, kisbarátom, még a leheleted is olyan! de mit várjon az ember egy seggfejtől?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__@parti_giano: Nem vetted még észre magadon, hogy nagyot akarsz fingani és végül beszarsz? :)__"

A szar egyelőre alattad, és fölötted gyűlik, talán azért vigyorogsz feszt, mert bizonyára jól melegít, de eccer kihűl és rád fagy a menüd.
@Mariann19:

Olvass egy kicsit vissza, hátha felszáradnak azok a könnyek:)
00:01:27 ? asztakurva!
@jaegtoer:
Sejtettem...:)))
Üzemeld be a lábost, aztán tájékoztass, mit tud, jó? Ez fontos kérdés, nem holmi magánnyugdíj eltaposásról -tapsolásról- van szó, ez komoly dolog!
A válaszig jó éjt és kitartó tesztelést, de extrém körülményeket is végy figyelembe... mittudomén, nem szomjas a szakács... ilyesmi.

Üdv Néked!
@jaegtoer: Még a tojáshéj rajtam van a blogot tekintve, máhogy új vagyok itten, de ha régi leszek, el fogom mondani, Angyalhoz fűződő érzéseimet.
@parti_giano: Ó baszod arra nem vagy képes, hogy előszedd és mondjuk megnézd a 8,9,10-es paragrafust?

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300125.TV

Ehelyett tolod az übermensch dumát.:D
@De hová tűnt Columbo felesége?: "De, van benne genetika, még ha nem is olyan sok."

Ez vélemény. Esetleg valami tudományos cikk, ami alátámasztja?

"És van benne magzati, és kisgyerekkorban bekövetkező hormonális változás is."

Ez is vélemény. Itt is jöhet a cikk.

"Sőt!
10 fiútestvér közül a legkisebb sokkal "esélyesebb" a homoszexualitásra, mint idősebb testvérei."

Újabb vélemény. Hol a cikk?
@röf: na figyelj, te jószág. az a baj, hogy ha építésznek tanult volna, akkor is csak stadiont tervezhetne, esetleg valami emlékművet a guggoló mellszobor méretű csúti Rámszesz utasításai szerint, már ha bekerül a brancsba...
ahhoz meg gyomor kell ám! tudom, te mint mindenevő, nem érted ezt igazán, de majd ha jönnek a kötöttsapkát viselő emberek, hajnalban... az a vetőkártya szerint se jó jel!
@évásanyó:

nem érdem, hogy ki milyen régóta van itt. toljad az igét. az számít. nem a tolás, az ige. az a mérce.
@tisztapista: cicám, a kék osztrigában megdumáljuk!
nem vagyol nagyon okos, de legalább vállalod!
@tisztapista:

namostmárasztántényleg azpád faszát, ha tudatlan vagy, mire vered a nyálad faszfej, csak arra, hogy nyálazz? mondjuk a szopáshoz nem árt.
@jaegtoer: én szeretem a Angyaltot! de most komolyiból!
minden alkalommal bizonyíccsa, hogy van az agyhalálon túl is élet!
@jaegtoer: nyugi! engedjük meg neki, hogy szépen, alaposan, ahogy az dzsobbikoshoz és/vagy fideszeshez illik, a saját rozsdás kardjába dőljön! csak hagyni kell "megnyilvánulni", a magas labdákat, meg szépen le kell csapdosni!
@nincs_itt:

elrettentő példának is jó, olyan mint egy jobbikorvosi ló, kivel rokon az Éhes_Ló.
a petsába, máris alszom.
@tisztapista: aha, és ha közös megegyezés áll a válás hátterében? vagy valamely fél szándékos félrelépése? az milyen behatással van/volt/lehet usw. a gyermekre, ha közösmegegyezés akkor "DAS", ha férfi lép félre akkor "DIE", ha a nő akkor "DER"?
esetleg... ha kifejtenéd
@jaegtoer: na most képzeld, ilyen kehes gebét adnak a Semmilyen Zsófi alá! sehun egy táltos...
@tisztapista:

Igazad van, én csak egy vízóra-leolvasó vagyok (szigorúan hideg vízé ám!!!), szóval gyüjjenek a cikkek.
Illetve egy, tessék. Hithű keresztény, biológus tollából.

www.parokia.hu/publikacio/cikk/162/

De nem érek rá arra, hogy helyetted kutakodjak a neten (ezt a cikket séróból húztam elő, mert egy hete egy valódi orvossal vitáztam egy kicsit, és nyilván nem úgy ültem le vele, hogy teljesen sügér leszek).
Próbálj olvasmányt találni magad e témában, ha valóban érdekel.

Csak egy kiragadott rész, íme.

"A legerősebbek az ikervizsgálatokból nyert genetikai bizonyítékok. Az egypetéjű ikertestvér a megtermékenyített petesejt osztódásából származik, tehát genetikailag teljesen azonos. Ha valamelyik egypetéjű ikertestvér homoszexuális, akkor 50% felett van annak az esélye, hogy a másik is az. A társadalmi átlaghoz képest ez tízszeres esélyt jelent."
@jaegtoer: Ez biztató, na akkor valamelyik nap kiöntöm a szennyest, már nagyon a bögyömben van.
@nincs_itt:
aszondod te tucc dajcsúl?
ezek a három nem az "ez"-re
és a jégeső humora a "Die" mert az mind a kettő lehet vagy harmadik tehát a marginális nyelven ms-nek titulálni egy Miss -t vagy Mrs-t de az angol nem érti bele a Mr-t a "Die" meg igen

azaz fiúnak fiúval való elhálásáról leve vala szón szóval add vissza dajcs tudásod is vagy F5

de soxor

brühüyyy

jégesőt nem ismered?

ott is és akkor is árad belőle (mint Niagara Falls-nál a lötty) mikor már -szinte- senki sem goldolnyá

nem akarsz a "szinte"-k közé tartozni? remélem
@Mariann19: Kedves Mariann.
Tény, hogy ennek a blognak " sajátos " a hangulata. Ezért is nem akartam beleszólni. Mivel a remény hal meg utoljára, próbálkoztam.
Sajnos a gépem nincs beállítva az itt dívó népies variációra. Bocsánat, hogy ide tolakodtam és megzavartam a harmóniátokat.
OMZ devianciája. Mint írtam, az itt blogolók csak a médiából ismerik. Mégis mernek elítélő véleményt formálni róla. Én nem vagyok ilyen bátor. Annál is inkább, mert a RENDDEL kapcsolatosan vannak eredményei, amit az ilyen liberális blogolók nem csípnek, akik válaszait olvasgatom.
Nem tudom, hogy deviáns-e. Nem ismerem, hogy mit akart. Nem tudom, hogy mi volt a célja. Első blikkre nekem is a feltűnési viszketegség jön be, de ezt nem terjesztem, mert nem tudom, hogy igaz- e.
Nem hiszem, hogy a civilizáció fokmérője a homokosok elfogadása. Mindenki oda dugja a farkát ahova akarja. Csak ne csodálkozzon, ha büdös lesz. De legfőképp ne kényszerítse rám, hogy ezért még tiszteljem is. Inkább mossa ki csendben a lepedőt.
@rámenős: "Inkább mossa ki csendben a lepedőt."

Szerintem kezdheted is azt a mosást.
Nálam a civilizáció fokmérője minden EMBER elfogadása ( én az állatokat is elfogadom olyannak, amilyenek ). Persze attól még nem kell szeretni mindenkit.
@rámenős:

". Első blikkre nekem is a feltűnési viszketegség jön be, de ezt nem terjesztem, mert nem tudom, hogy igaz- e."

Nagy bajban lehetsz, ha már a saját szemednek sem hiszel:)))
@látjátok feleim szümtükkel:

"Nálam a civilizáció fokmérője minden EMBER elfogadása "

Ezen tipródj még egy kicsit.Jelzem Hitler, Sztálin, Mengele, etc. is ember volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aham, ezek a 8-9. paragrafusok leírják, mit kell érteni a hátrányos megkülönböztetésen, a 10. pedig meghatározza, mi minősül zaklatásnak, jogellenes elkülönítésnek, megtorlásnak. azonban!!! azt nézd meg már, te isten báránya, hogy kinek írja elő a kötelező alkalmazását, ez van a 4-5. §-ban. ezért meszelték el oroszt, mert pl. az önkormányzatot nevesíti. a prájd szervezője a szivárvány misszió alapítvány, akire nem terjed ki a törvény hatálya. na ezzel kezdj valamit, okostojás.
Néhány csökött azt kifogásolta, hogy szegény jelmezes jóembert miért nem engedték fel a kamionra...

Akkor ezen logika alapján a következő békementnél simán beállhatok a békés békemenető tömegbe közvetlenül Bencsik,Bayer,Széles Dream Team mögé egy bazi nagy táblával amire ráírom hogy: "Simicska, Lázár, Orbán a nép pénzét lopja..." És ezt kötelesek lennének tűrni a békemenetesek és nem távolíthatnak el a tömegből???
@évásanyó: nem, csak nem voltam olyan, mint a többiek:)
Na végre! Megtudtam mit akart Orosz Mihály.Szinkronizálták!
coub.com/view/2dve7
@rodeo36: nonono! Mikor használunk Die-t, a nőnemű főnevek esetén kívül???
továbbá, a logikámat nem merted elkapni:
a DAS az világos lehetett, nem a férfira értettem a DIE-t, hanem arra ha a férj egy nőre cseréli a nőt!
DER pedig arra volt értve, ha a nő cseréli férfira a férfit...
nagy kámingáut szimplán DAS!
@nincs_itt:
akkó most csak annyit erről, hogy ez ótestamentumi humor, az enyém meg 21. század

ezek az általad említett cserék szerintem kurva unalmasak és semmi izgalom nincs bennük

gondold át mégeccer...

brühüyyy

és a tehenet, birkát és a kecskét se hagyd ki...az meg akkor nem elég magyaros...minden pásztornak (lelkieknek is!!!) van egy kedves birkája
@rodeo36: jóvanna! sok-sok pásztor gondolja: "ejj, a zanyád, ha még főzni is tunná'!!!"
ó vagy nem ó, azért maradok a jól bevált, kipróbált felállásnál!
hmm

Egy kutatás szerint egészségesebbek az egynemű párok gyerekei

index.hu/mindekozben/poszt/2014/07/08/egy_kutatas_szerint_egeszsegesebbek_az_egynemu_parok_gyerekei/

-

„Ferenc pápa a katolikus egyház történetében eddig a legnagyobb lépést tette meg a homoszexuálisok felé. Ezek a szavai – ki vagyok én, hogy ítélkezzem – úgy hangzanak a katolikus hívők között is megtalálható homofóbok számára, mint egy vészcsengő" – írta a Hospodarské Noviny. A cseh lap szerint az egyház számára az a legfontosabb, hogy elődjével, XVI. Benedekkel ellentétben Ferenc pápának nincs kifogása az ellen, hogy meleg férfiak papok legyenek, de világossá tette, hogy a homoszexuális aktusokat az egyház változatlanul bűnnek tekinti. A pápa nem írja át a Bibliát.

fn.hir24.hu/vilag/2013/07/30/europaban-tema-a-papa-melegekrol-tett-kijelentese/
@punkfrog:
ehhez 3 zsebkendő meg egy pelenka is kell

kibaSZOTT EGY HALANDZSA

BRÜHÜYYY
@nincs_itt:
te kis hagyományőrző, kacagányod e van?

brühüyyyy
@nincs_itt:
ha nem nézted volna meg?
coub.com/view/2dve7

brühüyyy

nem tudok mással foglalkozni ez gyilkosság
@rodeo36: na az nincs-e van!
mit lehet tenni, a megszokás nagy úr, én meg már csak elbotorkálok, nagyobb váltások nélkül, addig a korig, amit egy író mondott(má'nem emléxem melyik, meg arra se', hogy ki rendezi át a szobámat mindig, amikor alszom), kuplerájban sikertelen ákciót követően:
"Na! Erre sincs több gondom!"
ÁÁÁÁ, megvan! Nagyon szimpatikus fijatalember, Herr Alzheimer! Na ő az!
@rodeo36: jól megtekintettem. nem bonyolult az emberünk. naggyábu' minta fajék!
Isten gondozásra szorultjai sokan vannak, kevés az ápoló. De ahogy néztem, körülötte sem nagyon sütött nap! Mellette a videjjózó muszklimiska, na asztat senem az eszié' fogják elrabúni a TEK!
@nincs_itt:
az az egyik fiúja a polginak aki buzi és titkolja atöbbi srácok is az ő istállójából vannak

birkák bejáratbva

brühüyyy
@rodeo36: tálleg, mára mit mersz jósolni? friccek gegen szamba? szerintem érdekes lesz, pont nem fogom látni...
@Secnir:
Ha nem a gugliból véletlenszerűen kiválasztott cikkek minden hatodik mondatát idéznéd ide,
hanem valami lövésed lenne egyáltalán arról, amiről beszélsz, akkor magadtól is tudnád,
hogy Paks2 alternatívájaként emlegetni tóriumos reaktort annyi,
mintha a BKV-s járműveken utazás helyett térugrást javasolnál.
@nincs_itt:
nemlesz érdekes nem szerepel a terveim között

brazil kiesik

és lesz nagy utcabál...vagy ha nem akkor meg...a németek nagyonszarok, mint a bűn

brühüyyy
@évásanyó:
"Én ilyet nem szoktam mondani, de te tényleg olyan hülye vagy, hogy gúnyolódsz velem?Rontod ám ezzel a viselkedéssel a gazdád imagoját, baj lesz, meglásd!"

Nem gúnyolódásnak szántam, csak érzékeltettem, hogy ha nincs szükség szénre, akkor nincs szükség bányászra sem.
De hát neked egyszerűbb a problémát a csillagok állására fogni, mint fölismerni ezt a bonyolult összefüggést….
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Mivel az utolsó 4 évben vontak meg tőlük egy csomó olyan juttatást, ami addig a bérükbe volt építve, tehát nagymértékű bércsökkenésben volt részük, akkor miért is ne orbánoznának?"

Ennyi konkrétummal nehéz vitatkozni.
Milyen juttatásról teccik beszélni?
A kőművesek rokkant nyugdíjáról, vagy a májzsugoros katonatisztek 40 évesen való nyugdíjbavonulásáról...?
@KÁTÉó53éúétr6:
"megszünt a kereslet" miért is szünt meg?
"normális esztergályost"??? minimál-vagy közmunkabérért??? azt is 2-3 hónapos késedelemmel kifizetve????...megigért zsebbefizetéssel ami csak igéret marad?"

Nem kizárólag az Amerikai Népszava onlájn buziságain kellene fölnevelődni, mert neked is tudni kéne:
normális szakmunkás simán meg tud élni itthon is.
Nem közmunkabérért.

Sőt, tovább megyek, sajnos még a kutyaütő mekkelekek is megélnek.
Akik maguk kérik a zsebbefizetést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hogyne, csak ugye az egynemű párok gyermekeik is kétnemű párok gyerekei:)
@röf:
"Milyen juttatásról teccik beszélni?
A kőművesek rokkant nyugdíjáról, vagy a májzsugoros katonatisztek 40 évesen való nyugdíjbavonulásáról...? "

Nem. Az étkezési utalványról, a veszélyességi pótlékról és még sok egyébről, amit lassan, de biztosan csökkentettek vagy teljesen megszüntettek.
Nem olyan hosszú ideje repülnek nálunk a Gripenek. Menj el Kecskemétre, érdeklődd meg, hogy az eredeti üzemeltető csapatból hányan vannak még ott. És nem nyugdíjba mentek azok, akik már nincsenek ott.
De úgyis feleslegesen beszélek neked.
@röf:
"normális szakmunkás simán meg tud élni itthon is."

Voltál te vidéken szakmunkás?
Tudod, hány szorgalmasan és jól dolgozó kisvállalkozást fojtott meg Közgép és Tsai azzal, hogy alvállalkozóként foglalkoztatta és nem fizette ki? És ne gyere azzal, hogy a Közgépet sem fizették ki, mert az még a rablómesénél is nagyobb mese.
Na most azok a szakmunkások, akik ezeknél a kisvállalkozóknál dolgoztak, miből éljenek, ha még az elvégzett munkájukat sem fizették ki?
@rodeo36:
A 840 elmegy, a solutionline verzióval.
A powerline is előfordul még, de kb tíz éves, szóval megöregecskedett.
A másik feltételed viszont szerintem még a Lajtán túl is nagyon kemény.
@Orica Középföldi: A bűvésznek sem hiszek, ha így érthetőbb. A média a legmagasabb tudománya a bűvészkedésnek. Itt is az embereket hülyítik.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Nem Pesten élek, sosem voltam pesti, noha a legszebb város Európában (a kutyaszart leszámítva), de nem tudnék ott élni.
A pesti nagypofájú pökhendi mentalitást ki nem állhatom.

Nem tudom, a Közgép kit fizetett ki és kit nem, sőt azt sem tudom, hogy a Közgép mi a tökömet csinál éppen ott, ahol Te vagy.
Csak azt tudom, hogy nálunk ha keresel egy vízvezeték szerelőt, vagy csempézőt, vagy karosszériást, vagy akárkit, két hónapnál hamarabb senki nem vállal semmit,
és utána olyan munkát végeznek, hogy inkább csináltad volna magad.
Ja, és kurvadrágán számla nélkül zsebbe.
És ilyenkor megkérdezem, ezek a piacon vették a mesterlevelüket, vagy azt sem tudják mi az.
@röf:
te nem vagy üzletember, csak dumálsz...a másik blogon @évásanyó nak indokoltam is

nem is lenne jó veled dolgozni...nincs további kérdésem, amit akartam megtudtam, lesújtó

magyar nemzeti

turulos is?

brühüyyy
@rodeo36:
...én sem mondtam, hogy szeretnék veled dolgozni.
Te jelentkeztél be, hogy bármelyik pillanatban képes vagy a CNC-ismereteket igénylő szakmákban beugrani!
A nem túl szerény bérigényedet is jelezted, 52€/óra, plusz a munkaadó közterhei.
Azért ehhez már pofa kell....
Na látod, te nyugodtan lehetsz az 500.001-edik, aki elmenekül innen.
Aztán kopogtass valamelyik Bécs melletti ipari parkban, hogy csókolom én vagyok az üldözött,
tessék mán fölvenni esztergányosnak.
Nagyon tudok, és pízt is alig kérek cserébe...
Vidd a magyarok jó hírét te is.
@rámenős:

" A bűvésznek sem hiszek, ha így érthetőbb."

Én hiszek a bűvésznek, mert arra vagyok kíváncsi, hogy tud átverni. Ez a szakmája:))

A polgi videója tömény realizmus, nem kommentálta a média.

Ha hang nélkül megnézed,ezer módon lehetne manipulálni. Pl.
- Vidnyánszky rendezte János vitéz
- életkép egy operett-fesztiválról
- szüreti jelmezbál
- a POSzT nagydíjas jelmeze
- farsangi életkép
- élőkép a magyar viseletek egykor és ma című performanszról

Tudom folytatni:))
@röf:
"Csak azt tudom, hogy nálunk ha keresel egy vízvezeték szerelőt, vagy csempézőt, vagy karosszériást, vagy akárkit, két hónapnál hamarabb senki nem vállal semmit"

Nagyon gazdag környéken élhetsz.
Az ablakcserére még aznap kaptam felmérés utáni árajánlatot, mikor szóltam a vállalkozónak. Egy héten belül elkészült.
A villanyszerelő még aznap jön, mikor felhívom.
Az autószerelőm helybe jön a kocsiért és helybe hozza, mikor megjavította. Lehetőleg aznap, de legkésőbb másnap, kivéve, ha én jelzem, hogy nincs rá sürgős szükségem.
Ja, és jó munkát végeznek.
Vidék és vidék között is vannak különbségek...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Tehát, neked lénygesen jobb a helyzeted, mint nekem.
@röf:
"Tehát, neked lénygesen jobb a helyzeted, mint nekem. "

Lehet. Viszont az itt élő iparosoknak, vállalkozóknak lényegesen nehezebb, mint a te környékeden élőknek.
@röf: "normális szakmunkás simán meg tud élni itthon is"
hát hogyne ...mond ezt a fiamnak szomszédomnak, unokaöcsémnek stb
tényleg simán megélnek Németországban, Hollandiában, Bécsben ...ne Zsiga Marcelltől tájékozodj röfike és láss is ne csak nézz
@röf:
szerencsétlen...

mivel nem udod már nem is fogod tudni kivel beszélsz...

azért keress tovább...hátha valaki..."beugrik"

brühüyyy
@Marcellusca:
ha először ment oda életében, akkor kurva nagy bajban van

pláne Rio-ban

mivel szedálják? elég ha végig sétál a Copa Cabana-n és megüti a...melegség

a TEK ott van? és egyenruhában vagy görkorisoknak álcázva? a sok pocakos álőrnagy hogyan bírja a brazil tél rettenetes 35 fokos hidegét (tudod felfelé csökkent mint vele a zállamadósság) a mai meccs Sanpában lesz... legalább lát nagy várost ahol lehet élni

brühüyyy
@Orica Középföldi:
de a kiöntött a tiszaszipi ver mindent...azt a halandzsát alátenni...nem is kapcsoltam ki 10 percenként lejátszom

nem veszi észre magát? még nem látta magát szerepelni? tükörbe ha néz akkor mit lát?

brühüyyy

szegény cerkófok ha ilyenek lennének már kihaltak volna (éhen)
@rodeo36:
Eltévedtél ember a saját erdődben.
Engem marhára nem érdekel, ki vagy.
Valahogy elhitetted magaddal, hogy én agitállak, dolgozzunk együtt.
Kreáltál magadnak egy történetet, aztán fölháborodtál rajta.
Hehe..
Jó, hát számomra nagyjából az derült ki, hogy semmi szükség erre a parádéra. Eddig az volt, hogy ha valaki elém rakott volna egy ívet, hogy írjam alá, hogy ellenzem, kiröhögtem volna.
@parti_giano: köcsögöm széken!
némelyik képen láccik a kezem nyomának pici részlete...
@parti_giano: pl itt

kep.cdn.index.hu/1/0/641/6417/64176/6417602_17d41f99e5a5d7641e2565275f38de48_wm.jpg
meg itt

kep.cdn.index.hu/1/0/641/6417/64176/6417636_0401c5f8a2af67a660818c9f871495ed_wm.jpg
ezen a képen a rugó+lengéscsillapító között láccik a villanymotor, ami feketére van festve és a legnagyobb rész nem láccik na abban van benne a kezem, meg persze a hátsó részben is, meg ami összeköti a kettőt... meg ahol az akkuk lapulnak... vót benne meló!
@Orica Középföldi:

Igen, és mint embert el is fogadom a létezésüket. Arról nem szóltam, hogy a cselekedeteiket is szeretem-e vagy sem.

Szerintem te gondolkodj el azon, mi a következő lépés, ha nem fogadod el, hogy vannak emberek, akiket valamilyen ok miatt nem szeretsz? Azokkal mit kell tenni emiatt, kell tenni velük valamit emiatt? Kiváncsian várom a válaszod.
@rámenős: " Mindenki oda dugja a farkát ahova akarja. Csak ne csodálkozzon, ha büdös lesz. De legfőképp ne kényszerítse rám, hogy ezért még tiszteljem is. Inkább mossa ki csendben a lepedőt."

Szerintem minden embert megsértettél ezekkel a gondolatokkal.
Mutass rá, hol van itt olyan meleg, homokos, buzi vagy akárhogy nevezzük, de más nemi érdeklődésű, aki rólad, illetve azokról, akik őket gyalázzák emberi mivoltukban, bármilyen sértő, mocskolódó kijelentést tettek. Láttál te már más szexualitású ember az őket nem kedvelők rendezvényén pl. körmenetnél, békamenetnél, vagy pl. az érpataki lajbis rendezvényeken magát mutogatni, hőzöngeni, hőbörögni? Vagy eetleg az ő szexulaitásától elrétő embert emiatt lenézni?

Tudod jobban tennéd, ha a más lepedője helyett a sajátodat tisztogatnád, oszt esetleg az után beszélnél.

Egyébként ki kényszerítette rád, hogy más embert ( más szexszualitású embert ) tisztelj? Itt szerintem senki, de azért jól teszed, ha óvatosan tisztelgetsz bárkit, mert érhet ezügyileg nagy csalódás. Én is ezt teszem veled, mert nem tudhatom mire mozdul az alsódban lévő akármid.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: @jaegtoer: hát most mondom azt, hogy ez így nem éri el a célját: összességében, médiaheccestül, mindenestül inkább káros, mint használ; konkrétan meg az olasz hülyegyerek verte ki a biztosítékot.
@Pantagruel:
"hát most mondom azt, hogy ez így nem éri el a célját: összességében, médiaheccestül, mindenestül inkább káros, mint használ"

Hát hiszen sem ártani, sem használni nem akarnak. Egy jó bulit akarnak egyetlen napon. Ezért nem értem a környező felháborodásokat.
Szerintem a szervezők nagy hibát vétettek. Ugyanis hagyták, hogy egyes résztvevők bűncselekményt valósítsanak meg: vallási és nemzeti csoport elleni gyűlöletkeltést. Mert a papos fickó (?) és f@szos Nagy-Magyarországos bizony kimerítette ezeket.
Gondoljuk végig, ha mondjuk egyérttelműen rózsaszín rabbinak öltözve vonult volna valaki (ok lenne rá, hiszen a mózesi törvények szerint akár megkövezés is jár a homoszexualitásért!), akkor is toleránsak lennének a toleránsak? Ugye hogy nem?

Erdő Péter (törölt) 2014.10.04. 19:44:53

@De hová tűnt Columbo felesége?: nem melegek, buzik
süti beállítások módosítása