Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.04. 08:13 Fabius

Lassan több az államtitkár, mint a trafikos

Címkék: fidesz pazarlás államtitkárok III. orbán kormány

"Az államigazgatásnak versenyképesnek kell lennie, valamint ésszerűbbnek, áttekinthetőbbnek, egyszerűbbnek" - mondta Navracsics Tibor, mire Fénylő Csillagunk így kontrázott: " saját hivatali szervezete, a Miniszterelnökség például feleakkora létszámmal fog működni, mint a korábbi Miniszterelnöki Hivatal (MeH)"

 

Hol vannak már ezek az idők, ugye, eltelt négy év, Mindenórás Tábornok nertárs befejezte a "bürokrácia elleni átfogó támadást", győzött - még jóhogy, höhö - a bürokrácia az államadóssághoz hasonlóan felcsökkent, és lassan több a rendes meg segédállamtitkár, mint a trafikos.

 

Mit tesz Isten a legnagyobb vízfej meg nem Tábornok nertárs Miniszterelnöksége lett Lézer vezényletű 26 segédállamtitkárral? Jól van, tudom, a bürokrácia elleni átfogó támadásnak valami eredményt mindenképpen hoznia kellett, egy háború sem lehet hiába. Ha a komplett Bajnai kormány elműködött 20 rendes és 49 helyettes államtitkárral, akkor az a minimum, hogy csak lézerirányítású helyettesből legyen 26, mer'hát mennyivel nagyobb ívű dolgok zajlanak most, mint Bajnai alatt. Meg is lettek verve a rohattballibek rendesen, amíg emezek egy kormányt kiállítottak tokkal vonóval 85 főből, addig a don Vittore Gang 133 fővel zárta a múlt ciklust, most meg már segédállamtitkárból van több, mint száz. Azért ez már döfi, nemde? Nem ilyen párfős hogyishíjjákkal lettek megverve, amit még statisztikai hibahatárral lehetne magyarázni, hanem úgy rendesen, igazán le lettek győzve a létszámversenyben.

Örvendezzünk, Feleim!

Persze, mit gondoltatok majd siránkozni fogunk? Ünnepeljük, hogy akkora itt a jólét, hogy Áder tesójától a Latorcai fiáig jut mindenkinek arany kiskanál amivel eszegethetnek a moslékosdézsából, a pazarlás kifejezés úgyis eltörlik kegyelmesék Lázár útiköltségeinek nyilvánosságra kerülésével párhuzamosan.

209 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr346472175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akkor kezdődik a nap:

Mégsem lefutott a „buktafalvi” jutalombotrány és a csányi kazánügy

Két, évek óta folyó, de valamiért nagyon vontatottan haladó korrupciógyanús ügy újra előkerült. Az egyik esetben 30-ból 19-szer jogtalanul kaptak közszolgálati jutalmat emberek, de a rendőrség szerint ez nem bűncselekmény. A másik ügyben 60 millióért szereltetett be egy önkormányzat kazánokat, amit 10 millió alatti összegből is ki lehetett volna hozni az új polgármester szerint. A régit nemrég gyanúsítottként hallgatták ki. A két fordulathoz az is kellett, hogy a Transparency International nem hagyta nyugodni az ügyészséget.

hvg.hu/itthon/20140704_Megsem_lefutott_a_buktafalvi_jutalombot

-

Taroltak a pénztárgépes cégek

Olyan is van, amelynek 92 millióról 1,7 milliárdra nőtt a bevétele. Mások kiestek a bizniszből.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F07%2F04%2Ftaroltak_a_penztargepes_cegek%2F

-

nahhhhh, mit is írtunk mi is a sesztáknemfizetekadótoffsorosról:

Simicska vitorlázva gondolkodik a válaszlépésen

Seszták Miklós fejlesztési miniszternek az a dolga, hogy a nagy állami cégeket és háttérintézményeket tisztítsa meg a Simicska- és Nyerges-bizalmasoktól - írja forrására hivatkozva a Népszabadság. Simicska állítólag már a válaszon gondolkodik.

hvg.hu/gazdasag/20140704_Nepszabadsag_Simicska_vitorlazva_gondolko
Fabius!

Kiderült a probléma, vagy a "csak" kategóriája maradt?
ebben a mérhetetlenül megnőtt hatalmi mániának már csak a "Szabadság Kör" lehet a fék és a rend megvalósítója...

ismered céljaikat, hitvallásukat?

szabadsagkor.blog.hu/

ha megismered őket, valószínű te is kifejezed óhajod:

Szeretnék belépni a Szabadság Körbe!

Mert megvédik a melegfelvonulást, elutasítják a „keleti nyitást” és helyette az európai értékközösséget hangsúlyozzák, mert fellépnek az állami korrupció ellen, követelik az állami szerződések nyilvánosságát, mélyen megvetik, ha a kormány a kommunista erőszak kulcsfiguráját rehabilitálja – és mindjárt sorolom, hogy még miért.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140703_Szeretnek_belepni_a_Szabadsag_Korbe
@Orica Középföldi:

Semmi titok nincs: szarul mentette az admin, én nem néztem mert nem késésben voltam, aztán egész nap úton.

Kommentelési elvekben nincs változás.
@Fabius:

@Orica Középföldi:

"Kommentelési elvekben nincs változás."

Megerősítem.

"azt" továbbra sem lehet kommentelni.
@Fabius:

ennyire ne kíméjjé, azééé eebírunk két poszttal
@Orica Középföldi: hehe, túl kényes volt a téma, ilyenkor jön elő a technika ördöge, szerencsére.
Itt vannak az újoncok, a lecsúszottak, az újra felemelkedők és a fix emberek. Bemutatjuk a harmadik Orbán-kormány államtitkárait. Ha eddig azt hitte, az államtitkárok unalmas alakok, akkor gondolja újra! Ismerje meg a '48-as főhadnagy szépunokáját, az aranykalászos méhészt, az Ironman-esélyes jogászt és társaikat!

index.hu/belfold/2014/06/12/allamtitkarok/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
A vízfej bürokrácia és a stallummal való kibélelés tipikus, Trianon utáni időszakra hajazó, dzsentrivilágot idéző fülkeforradalmi vívmány. Becsüljük meg. A valamirevaló lámpavasakat és az előzékenyen hajló masszív faágakat. Lacira is számítsunk.
@guma:

"2010. április elsején, a fideszes kétharmadot hozó kormányváltás előtti napokban frissült utoljára. Azóta semmi. De talán a tagság, az alapítók köréből valaki tudna segíteni: kedves Gulyás Gergely, Balog Zoltán, Hegedűs Zsuzsa, Szájer József, valamelyikük tudna küldeni egy belépési nyilatkozatot?"
@glinolid:

Valahogy nem bánom, hogy Gábriel nem árasztotta el a posztot nagyszerű idézeteivel, linkjeivel.

A téma valóban kényes, mert megoldás híján csak az érzelmek maradnak.
@Fabius: pedig beszélgetettünk volna a volt Blaha Lujza utcáról. Arról, hogy szoci és KDNP-s politikusok, hogyan telepítették be a Lyukóvölgyet, dunántúli, debreceni es ukrán dakotákkal. Szép vélemény cikket írtál, mint miskolci, de jobb lett volna, ha magadban tartod. Az ellenzék, most vesztette el a miskolci szavazatomat. Végre volt valaki, aki hitelesen és érdemben is dolgozott volna a városért. Remélem, azért függetlenként elindul.
@guma:

"Szeretnék belépni a Szabadság Körbe!"

Bezárnád magad egy görbe körbe?
@Orica Középföldi: végül is mar 25 éve struccnak képzeltek magatokat. Ha ez kell nektek, akkor nem értem, mi a bajotok. Eddig volt 386 parlamenti képviselő, most van 199 + nehány államtitkár. Ez alapján csökkenés történt.
@jaegtoer:

"Trianon utáni időszakra hajazó, dzsentrivilágot idéző fülkeforradalmi vívmány."

Az a hajazás - ha közelebbről megnézed - csak egy ócska paróka:)))
Móriczot kéne olvasni.
@jaegtoer:

"Bezárnád magad egy görbe körbe? "

ami a csúcson van? erre a kis időre, mond már :))) kipróbálom milyen falkatagnak lenni...

:DDDDDDDD

meggondolandó! csak nem mindegy kit zárnak mellém... anno Knoszi vállalt zárkatársnak... pl ő jöhet :)))

(a kerek helyett a görbét én alkalmaztam egy hölgy idomaira, csupán azért, hogy ne lepje el a blogot minden nyálcsurgató, bóklászó, perverz alak... :D))
Nem értem, hogy mi a probléma ezzel. Kormányunk megmondta, hogy kereszténydemokrata kíván lenni. Na abban beletartozik az a társaság, melynek tagja vagyok. És ama társaságban is van sok sok referens..több is mint kéne.
Miért jut mindig eszembe az "Igenis, Miniszter Úr"
Abban is volt bürokrácia csökkentés, valahogy így sikerült ott is:-))
Szép napot mindenkinek!Kivételesen nem aludtam ma délig:))Varánusz után ezt olvastam ma reggel.Nekem tetszett.Igaz, hogy off, de bocsánatot kérek.hvg.hu/w/20140704_Akikre_buszkek_vagyunk#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_7_4
@Orica Középföldi: Móriczot mostanság (1914-2014) miatt is érdemes olvasni.
@glinolid:

"végül is mar 25 éve struccnak képzeltek magatokat. "

Ez a többesszám mit takar?
Én ugyan sok mindennek képzeltem magam, de struccnak soha, és azt is kinőttem, ahogy megtanultam írni-olvasni:)
@guma: Még szerencse, hogy a körjükön kívül van az igazi szabadság. ;)
@Fabius:
a grafikonybó' hiányolom a 2006-2010 közötti időszakot. :)
úgy volna teljes a kép...
csúti gyíktörp
Átokföldje ma,
hazám Magyarország, a
Regnalissimus
focialista absolute zero
Oyzo BAPBAGIANNH 1860
mindigvert győző
sosemnyert viktor
@jaegtoer: @glinolid:

Ha ennyire kommentelni akarjátok este kimásolom a rosszul mentettből és este kiteszem újra.
szerintem még lesz ebben a ciklusban is pár miniszterelnöki, miniszteri megbízott. az mekkora lenne, ha a helyettes államtitkárok is állíthatnának megbízottat. na, nem festem tovább az ördögöt a falra.
@Fabius:

Áááááá, máááá nem érek rá csak hétfőn, csak a pofám járt.
2/3

Kövér elrendezi az alkotmánybírák megválasztását

Kilencen jelölhetnek majd tagot az Alkotmánybíróságba, hatan kormánypártiak, köztük van Selmeczi Gabriella is.

444.hu/2014/07/04/kover-elrendezi-az-alkotmanybirak-megvalasztasat/
és a politikusokat kiszolgáló kar...

Reméljük, hogy csúnyán begombáztak a kormánytisztviselők

Pszichedelikus tartalomra bukkantunk a Magyar Kormánytisztviselői Kar honlapján...

Nem tudjuk, hogyan illeszkedik ebbe a tervbe az a hivatalos honlapjukon fellelhető anyag, amely a „Munkahelyi testedzés pár percben – ülőgimnasztika közösen” címet viseli. „Több órát ülünk a számítógép előtt, hosszú az értekezlet, szakítsuk meg kis testmozgással, végezzünk együtt pár gimnasztika-gyakorlatot” – hangzik a felvezetés.

magyarnarancs.hu/feketelyuk/remeljuk-hogy-csunyan-begombaztak-a-kormanytisztviselok-90787
sikerek:

Mi kerül ezen 5 milliárdba?

Ennyi pénzből alakította át a kormány a nevelőszülői rendszert. 23 millió ment például takarításra, kocsikat is béreltek. Családok mehetnek tönkre az 500 órás kötelező képzés miatt, amelyből főként egyházi intézmények húznak hasznot.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F07%2F04%2Fneveloszulos%2F

-

Lemondott a Klebelsberg Központ elnöke

Marekné Hoffmann Rózsa bizalmasából lett az ország legnagyobb munkaadója.

index.hu/belfold/2014/07/04/lemondott_a_klebelsberg_kozpont_elnoke/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kedves Cirbi!

Mindkettő, plujsz Oyzo BAPBAGIANNH 1860

:)

dehamárakkormán
zsugorított fideszjézus
maguk el vannak szállva maguktól, én pediglen felteszem a húszforintos kérdést: kinek van több államtitkára, a fábiusznak vagy viktorunknak? no ugyi! eszt mongya pl. blogger géza is. manapság hazánkba az egy főre jutó hejettes államtitkárok száma meghalaggya a megszámolhatatlant, plusz kósa lajos. mennyiségbül jön a minőségbe történő áccsapás, csak tessenek mekkfigyelni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ja, és a német nyelvjárás tanulásának mellékhatása.

Kiváló professzorom, Dr. Mézmáz meglátása szerint, a német hangzása olyan, mintha egy rozsdás vashordón vasfűrészlappal hegedülnél.

Saját kiegészítésem szerint, ha almásrétest kérsz vagy sonkáspirítóst, az olyan, mintha letartóztatnának.
Schinkentoast!
Apfelkuchen!
Tiszta Hände hoch!!!

Bocs, de ezt józanul nem lehet elviselni.

Prosit!!!
@sjz: jól megfogtad teuton testvéreink nyelvének érzetét
@sjz: :D igazságod vagyon, proszit

löfenbiskit kontra Kinderpiskotten ;)
a tegnapihoz melléklet, azt hiszem nincs mit hozzá tennem, talán csak azt, hogy aki közlekedik az utakon, ugyan ezt a kettős mércét tapasztalja kigyúrt izomagyak és egyszerű autósok között, vagy az egészségügyben, ahol a csókos mindig a sor elejére kerül, míg a többi szürke egér csak néz ki bambán a fejéből...

index.hu/belfold/2014/07/04/raszallt_a_ciganyokra_a_rendorseg/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csopak tele van mostanság, úgy látszik a meleg előcsalta őket vackaikból kigyúrt izomagyú újgazdag palikkal, meg a kedvesnek nem mondható családjukkal..őket annyira nem vegzálják.
@hacsaturján: jaja, igaz. jó példa rá l. simon. maga a mínőség. tenyészteni kéne, rénekkel pároztatni.
@parti_giano:

hjuszton! van egy kis problema. a rének!
OFF

Eközben az ukránok két legyet ütnek egy csapásra - az oroszokat ölik a keleti végeken, a kárpátaljai magyarokat pedig golyófogóként használják.

www.karpataljalap.net/2014/07/03/becsapott-magyar-csaladapak-keleti-fronton

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

föl se érnek a bátor szabólegény segge partyáig. mer a bátor szabólegény hetet ütött. anyád jól van?
- Drágám, szóval, most hogy házasok vagyunk, és itt a nászéjszaka, kérem... ööö nem mondaná el, mi az a helyettes államtitkár??? - kérdezi a grófnő.
- Dehogynem! -válaszolja a gróf, aztán letolja a nadrágját.
- AHA! - konstatálja a grófnő. - szóval olyan, mint a fasz, csak kisebb.
@hacsaturján:

A helyettesállamtitkár-falka a fideszes Kínai Agyaghadsereg, csak többe kerülnek.

Viszont tudnak beszélni. Csak szerencsére nem akarnak.
ennyi:

Orbán beugrott a cégtemetőből lett kávézóba

A fejlesztési miniszter saját frissen nyitott kávézójában látta vendégül a miniszterelnököt. Az ingatlant korábban más célokra használták.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F07%2F04%2Forban_beugrott_a_cegtemetobol_lett_kavezoba%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
OFF-ON
mondd, most, hogy vona kiadta már az ukázt, te már szereted a zsidókat?
Megszavazták a devizahitelesek megsegítéséről szóló törvényt

>>>184 igen, 1 nem és 2 tartózkodás mellett <<<< fogadta el a parlament a jogszabályt, ami a kihirdetése utáni 8. napon lép hatályba. Hogy ez hogy néz ki majd a gyakorlatban, még nem egyértelmű,
Törvény lett: az RTL fizet, a politikusok nem

Megszavazta a parlament a reklámadó módosítását: a politikusok kimentették magukat, a kisvállalkozásokat megmentette L. Simon László lebőgése, az RTL-nek viszont már idén milliárdokkal kell többet fizetnie.

hvg.hu/gazdasag/20140704_Megszavaztak_reklamado_RTL_politikusok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Erről sem nyilatkozott!

tristen2005 2014.07.03 13:15:09
Egykutya mind. A turulos dzsobbik is ÁFA csaló! Most már bírósági papírja is van róla.

Cégtemetőben vált fantommá Volner János vállalkozása. Ennél is szomorúbb, hogy a Jobbik alelnök cégével együtt 21 millió forint közpénz is eltűnt. Miután mindezt kinyomoztuk és megírtuk, Volner pert indított az ATV ellen. A bíróság nekünk adott igazat. A per során az is kiderült, mikor és hogyan trükközött Volner.

www.atv.hu/belfold/20140703-tizmillios-afa-trukk-pert-nyertunk-a-jobbik-alelnoke-ellen/hirkereso
@tristen2005: Még nem jogerős de ne zavarjon. Ha az lesz járjon úgy mint mondjuk legutóbb a komlói elnök. :)
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ideges az ügyfél, hibás a rendszer

Üresen indult el az új anyakönyvi rendszer. 120 év papírmunkáját nem könnyű digitalizálni, de az sem megoldás, ha meg sem próbálják. Elég sok is a gond, rendes tesztelés és oktatás sem volt. Boglárlellén született? Na, az szívás.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2014%2F07%2F04%2Furesen_indult_el_az_uj_anyakonyvi_rendszer%2F
A szexuális orientáció zavara nem betegség

Kaliforniai tudósok szerint meghaladtuk már ezt a megbélyegző nézőpontot.

444.hu/2014/07/04/a-szexualis-orientacios-zavar-nem-betegseg/
Átment a lex Mocsai

Önállóvá válik a Testnevelési Egyetem szeptembertől, állami fenntartásba kerül a Pető Intézet, és bevezetik a kancellári rendszert a felsőoktatási intézményekben – egyebek mellett ezt tartalmazza az oktatási törvények módosítása, amelyet hétfőn fogadott el az Országgyűlés. Megszavazták a lex Mocsaiként ismert indítványt is. A változtatásokat 129 igen 34 nem és 21 tartózkodó szavazattal hagyták jóvá.

hvg.hu/itthon/20140704_atment_a_lex_mocsai
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezek olyan gébrieles performanszok...ilyen vagy

brühüyyy

itt 2 hét a prájd és kurvára élvezik nem úgy mint te aki irígyli őket
@rodeo36: nézd, nekik is megvan a maguk prájdja egy-egy kör-, illetve békemenetbe sűrítve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
azok is a lex mocsai alapján tudósok?

brühüyyy

annyuk picsáját
Ha az egy főre eső korrupció nem csökken az államtitkárok számának növekedésével, akkor elég káros a nemzet számára a létszám növekedése.
@rodeo36: Tévecc Rodi! Nem ilyen vagyok, ahogy te sem vagy olyan, amikor a melegesen kipingált Horthyn röhögtél.
Ezek a képek szimplán csak ugyanolyan "művészi" mémek, mint amire válaszul pingálták őket. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért Annaliese Maria Frank-ot egy képre rakni Rákosival elég ízléstelen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bocs, hogy ezt mondom, de az utolsó kép, kicsit izzadságszagú. Semmi fantázia nincs benne. Csak sértett, kis pöcsök, "na most megmutatom" akciója, akik annyira korlátoltak, hogy azt nem fogják fel, hogy a buzi az nem egyenlő a zsidóval.
@V-PORT: kedves Vport, ne mondj nekik ilyen bonyolult dolgokat, szegények mennyit magolták, hogy buzizsidó, és most te tönkreteszed ezt. szégyelld magad.
@V-PORT: Igen szerintem is az első kettő jó, a harmadik pedig nyilván a Horthysra akar hajazni, amely ugyanolyan szar mint a válasz rá.:)
@V-PORT: Amúgy én egyáltalán nem gondolom azt, hogy a buzi egyenlő lenne a zsidóval és fordítva. A buzilobbi tevékenysége viszont eléggé köcsög buzis. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha nem gondolod, úgy, akkor miért linkelsz olyan képet, ami ezt sugallja?
@Penivaldes: Kíváncsi voltam mások véleményére is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak, hogy te kitetted ide. Vagyis nem tartottad annyira szarnak. Bántották Miklós bát. Ez tényleg felháborító. Engem meg az akaszt ki, hogy ha legalább néhány Kabos,meg Jávor filmet megnéznétek rájönnétek, hogy ugyanolyan szegények volnátok, mint most. Plusz tanulatlanok, és műveletlenek, akik olyan korlátoltak, hogy ők a komikus rész a filmben, és a gyereketek csak akkor lesz valaki, ha jól meg férjhez. Mert, hogy ő is a saját köreit támogatta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te, azt már akartam kérdezni, a buzilobbinak van rúdtáncos szekciója is?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de kedves Gábriel, ha kíváncsi vagy akkor megnézed, és magadban tartod, ha idehozod, akkor az azt jelenti, hogy nem vallod be magadnak, de egyetértesz vele, főleg, ha nem írod oda, hogy mekkora hülyeség.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha azt mondjátok, hogy a homoszexualitás magánügy, és nem vagy arra kíváncsi, hogy, hogy fogják egymás kezét, mert ezt a lakásban tegyék, akkor a hetero pároktól miért nem várjuk el ugyan ezt. Hiszen az ő nemi identitásuk is magánügy.
@V-PORT: Hogy mi van Jávorral???
A Horthy korról lehet sok minden rosszat mondani, az viszont tény, hogy ha tanultál, akartál, akkor kitudtál törni a szegénységből, mert volt egy Klebesberg, aki tanyasi iskolákat hozott létre.
@Penivaldes: pont te mondtad az imént, hogy felesleges, és beleesel abba a hibába :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
igenám de én sem a buzi hortitsem a többi lófaszt nem publikáltam veled ellentétben

ami a te véleményed...és ez ez kurvára nem teccik nekem ilyen alapon lehecc kerényista is meg vajnaista meg meg rétvárista (nálam ez utóbbi a szargeci kategória)

úgyhogy sokkal jobban tennéd ha ilyen fosokat nem publikálnál mert irritál

brühüyyy
@Penivaldes:
úgy látom te sem fogsz sohasem kitörni azt egyébként is a pohár széle szokta...
ki tudtál törni az 3 szó és nem kettő
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

magyar helysssssssssssssírás

óóóóóóóóóóóhhhhhhhhhh

brühüyyy
@Penivaldes: Szerinted azok, akik most mindent benyalnak, és éltetik Horthy korszakot házmesterek, vagy tanult emberek lettek volna?
Arra utaltam Jávorral, hogy, hogyan ábrázolják az akkori filmekben (Meseautó, Hyppolit) a szegényeket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: III. henrik francia király is szeretett női ruhákba öltözni udvari bálokon.
@rodeo36: köszönöm a figyelmeztetést kedves rodeo
@V-PORT: Aki bárkit is éltet, álljon az bárhol, annak maximum papírja van, de esze nincs.
kell a pénz:

Rendszám nélkül motorozol? Jaj neked!

Akár ötszázezer járműtulajdonost is érinthet az új szabály, idén bevezethetik a kismotorrendszámot.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Ftotalbike.hu%2Fmagazin%2Fkozelet%2F2014%2F07%2F04%2Frendszam_nelkul_motorozol_jaj_neked%2F
rohat élősködő komcsik dakoták
@parti_giano: láttam, hallottam, azoktól, akikkel beszéltem. és nem, megnyugtatlak nem a Horthy klub tagjai voltak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
rollerra és bicilire is kell meg a cipődre

brühüyyy

és nem szabad egyik cipőről a másikra áttenni
Oroszország betiltja a külföldi szervereket

Minden nem orosz cégnek az ország határain belül kell tartania az oroszok adatait.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2014%2F07%2F04%2Foroszorszag_betiltja_a_nem_orosz_szervereket%2F
érdekes, és ad némi támpontot a szélsőségek közötti átjárásra, lásd pl. Nagyanyó, azért a fideszesek arányát kicsit kételkedve fogadom. Ugyanis alapvetően a magyar társadalom, kirekesztő és irigy, világnézettől függetlenül.

A Jobbik szavazói a legantiszemitábbak, de a többi párt támogatói sincsenek sokkal lemaradva

A baloldali szavazók között több az antiszemita, mint a Fidesz támogatóinál.

444.hu/2014/07/04/a-jobbik-a-leginkabb-antiszemita-part-de-a-tobbiek-sincsenek-sokkal-lemaradva/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: persze, hogy az vagyok, bár a tudjukkikkel szemben nem, mert rokonára támad az ember. meg egyébként sem.
@Penivaldes:

" hogy ha tanultál, akartál, akkor kitudtál törni a szegénységből, mert volt egy Klebesberg, aki tanyasi iskolákat hozott létre."

Ez így nem helytálló.
Klebelsberg az analfabétizmus felszámolását hirdette meg.
Négy elemi utáni kitöréshez némileg több kellett, mint az akarás és a tanulás. Minimum egy pártfogó:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hvg.hu/gazdasag/20140704_Nepszabadsag_Simicska_vitorlazva_gondolko

No, csak bejön a papírforma, avagy az irígység és a kapzsiság határtalan. A rab pedig szeretné lerázni láncait.HA-HA-HA!
Czigányos poszthó' mé' nem lehet hozzászólni??:))

Amúgymeg rohadjanak meg!
@Orica Középföldi: na igen, ez igaz. kb a komplett huszadik század erről szólt. a pártfogókról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "...raszallt_a_ciganyokra_a_rendorseg/"

Belegondoltam, ha én arrafelé olyan ember lennék, akire rászállt a rendőrség, akkor minden nap kétszer a rendőrség előtt eldobnám a zsebkendőmet. Úgy sincs munkám, segélyem, az elzárásban meg enni-inni adnak, nyitják-csukják előttem-utánam az ajtót, nekem csak pihenni kell. Ennyire ócsón nem is lehet/tudnék nyaralni/telelni. Oszt majd egy idő után >mikor már nem férünk a zárkában< látnánk, kire is szállnak rá, és miért.:D
Csak azt az egyet remélem, hogy a Fővezér Úr sosem lesz rákos, mert ha azt is úgy győzi le, mint az államadósságot meg a bürokráciát, rábaszik szegény.
@látjátok feleim szümtükkel: lehet így is történt, pedig a börik is túlteljesítenek nálunk. Jah és van a közérdekű munka, hogy törleszd a büntit, ezzel csak az a baj, hogy se pénz, se egyéb pénzszerzési lehetőség. Max este, és lábakélhet dolgoknak.
@Penivaldes: "...ha tanultál, akartál, akkor kitudtál törni a szegénységből, mert volt egy Klebesberg, aki tanyasi iskolákat hozott létre."

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
@Orica Középföldi: "Négy elemi utáni kitöréshez némileg több kellett, mint az akarás és a tanulás. Minimum egy pártfogó:)+

Magyarul ezt úgy mondták/mondják: nem mindegy, hogy fasza nagyapja, vagy nagyapja fasza volt/van a kitörni vágyónak.:)
@Penivaldes:

Nem az uram-bátyámos pártfogásról írtam.
A szegény, de okos diákot pártfogolónak anyagi kötelezettségei voltak. Addig fizetett, amíg jól tanult a tanyasi gyerek. Nem volt ingyenes a bentlakásos oktatás.
@Orica Középföldi: és? ez teljesen jó dolog volt. semmi gond ezzel. sőt, valahol még támogatható is.
Tombol a korrupt, bürokratikus, pazarló, burjánzó, improduktív, felesleges és pénzéhes magyar államaparátus. Teljesen rátelepedtek a gazdaságra, és megfojtották. Adieu.
de ismerős szöveg, úgy 30-vvel ezelőttről:

A minisztérium a hatóságokat védi a lépfene ügyében

Az FM szerint a hatóságok időben megtettek minden szükséges intézkedést a tiszafüredi lépfenével kapcsolatban. Az FM sajnálattal tapasztalja, hogy "egyes politikai szereplők képesek egy ilyen ügyet is politikai hangulatkeltésre használni".

hvg.hu/gazdasag/20140704_A_miniszterium_a_hatosagokat_vedi_a_lepfe
Ner-társak, ebben is jobban teljesítünk! Még több államtitkár, még hatékonyabb állam!
-Ugye maga is államtitkár?
-Nem, én sarki dohányboltos vagyok!
@Orica Középföldi:

Ezt a kádárék alatt ösztöndíjnak nevezték, és azzal tényleg ki lehett törni. Tudod még a kádárék alatt is voltak olyan szegény emberek, akiknek az okos gyereke anyagiak miatt nem tudott tanulni, mert a kollégiumot, menzát, reggelit, ebédet senkinek nem adták ingyen. No ők kaptak ösztöndíjat a tanulmányi eredmény függvényében.

Amit te magyarázol, ott csak keveseknek akadt pártfogja.
@Penivaldes:
"Maria Frankot egy képbe rakni Rákosival eléggé izléstelen."
Nem a humor témája az, ami tragédiát jelentett egykor valakinek, vagy valakiknek.
@Penivaldes:

Csak annyit jeleztem, nem mindegy milyen pártfogóról beszélünk. Gondról nincs szó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
na, ezt a google meg a facbook pont leszarja.

a rendszámozáshoz annyit: IGEN! robogósként örülök neki!
tudni kell, hogy amit a totalcar szajkóz, hogy egy jelképes 500 forintért legyen rajta rendszám (műszaki nem kell, zöldkártya nem kell, eredetiségvizsgálat esetleg), azt már kb. 10 éve szajkózzák. és támogatom.
@Penivaldes: Így van! Ez az! Rencámot a biciGlire IS!!! :D
@Secnir: én nem

az álam huzzin ki a picsába... határon túlra...
amihez az (mafia)álam nyúl az nem műxik...
amugy is mindennek csak PÉNZLEHUZÁS a célja...

büdös rohat dakoták és kommancsok !
@Marcellusca: +1

meg homlokvonalkódot a gyalogosokra !

vicc az egész

hungarisztán így szeretlek
@Secnir: mibe, hogy nem 500huf lesz a "díj"
amit mondasz annak lenne értelme, de értelmeset eddig a fiúk nem tudtak csinálni, mind bukta volt.
Tényleg bárkit, aki rendelkezik valamilyen diplomával, a doktori címmel egyenrangú tudományos fokozat birtokosává tehet a kormány. Innen kezdve ez lényegében csak Orbán Viktoron múlik.

www.hvg.hu/kultura/20140704_Vidnyanszky_Mocsai_Akos__barkibol_lehet
oops:

Az OTP perre viszi a devizahitelesi döntést

Többe kerül az elfogadott devizahiteles törvény az OTP-nek a vártnál, és a bank élni kíván perindítási jogával az egyoldalú szerződésmódosítást tartalmazó szerződési feltétel tisztességessége bizonyítására.

hvg.hu/kkv/20140704_Az_OTP_perre_viszi_a_devizahitelesi_donte

-

Bankszövetség: Méltánytalan a devizahiteles törvény

A jogbiztonságot féltik. Szerintük máshogy kéne rendezni az ügyet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fbankesbiztositas%2F2014%2F07%2F04%2Fbankszovetseg_meltanytalan_a_devizahiteles_torveny%2F
@Marcellusca: Tudtam, hogy te velem leszel. Nagyon el vannak kanászodva, átmennek a piroson, meg minden.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de jó. hiszen akkor mehetünk mi is professzornak az egyetemekre. még ki kell találnom milyen kurzust tartsak, és hol. én az orvosira gondoltam, beszélek is velük most rögtön.
No, közkívánatra kommentelhető a pásztoralbert.

Nem a régi szar, új poszt van, azon éljétek ki magatokat.
Lassan az államtitkárok külön kasztot fognak alkotni, annyian lesznek.

Amúgy a franciák lassan mennek a levesbe, hajrá Costa Rica.
@Oxica: németek megérdemelték, igazából nekem mindegy volt, ki nyer, mert midkettő európai volt.
@Penivaldes:" , igazából nekem mindegy volt, ki nyer, mert midkettő európai volt."
húgi, ez a beszéd! sok itteni arc annak örül, ha kiesik egy európai csapat:(
német-holland döntő lesz:)))
@taga20: oranje!!!!
szia taga, milyen volt a heted? mit szorgoskodtál? remélem kellemes érzés van benned.
@tristen2005: jó beszélsz, csak sokat:)
szeva, te örült:)))
@taga20: a francikról eszembe jutott..kóbor flanszia lovag ellovagolt Gallia földjén?
@Penivaldes: szia drága peni, jó volt a hetem, sőt még holnap is megyek. viszont, esténként látom nagyon áktív vagy:)))
örülök neki, egyébként remélem neked is baba heted vot!
@rodeo36: ne zavarj! éppen Wagnert hallgatok!
ajánlásaid szerint!
halkan merem csak kérdezni, Anna Frank és Rákosi hitsorsosok voltak, hol itt a problem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aki aljasságot linkel bárgyún bazsalyogva az szerinted is aljas ember?
@Penivaldes: Nekem is mindegy volt, hajrá Costa Rica.
@taga20: örülök neki, hogy ennyire szorgalmasan dolgozol népünk fejlődésén, országunknak hozzád hasonló szorgalmas, és fáradhatatlan férfiakra van szüksége, kik kezük munkájával építik a szebb, és jobb világot, melyek majd fiaink és unokáink fognak élvezni. Haza csak tagákkal lehet sikeres
@tristen2005: imádom, főleg ezeket a részeket:))
@Penivaldes: nekem is hiányzik már a gyökér dumája, de komolyan:))
@Penivaldes: cicamica, ez szép és jó, de lehet, hogy évek óta vetítek itt:) és egy kurva fityeszes ingyen élő vagyok, csak ilyen szeretnék lenni:)))
@taga20: Együttérzek veled. Sajátos stílusa, nyers bája, szellemesége, őszintesége beragyogta mindennapjainkat.
@taga20: kedves taga, népünknek szüksége van önhöz hasonló ingyenélőkre, hiszen mindenkire szükség van a szebb jövőért
@Penivaldes: eszt túl lihegtük, lapozzunk!
de furdal a kíváncsiság, hogy mit melózol, hogy még éjfél környékén is itt esz a rosseb, minden nap:))
@nincs_itt:

nem foglalkozom hittel, a sors-ba meg kár belepofázni

kik ezek a zizék? a rák osi meg a zann a fra NK valami kóreai balettegyüttes?

majd kérek beszámolót galambpostával a láda nyitva, csak ne pottyancson...

brühüyyy
@Penivaldes:
ha asszed helyetted is akkó' tévecc...
merő kapitalizmus és wirecut

brühüyyy

meg csiszi amíg ragyog
@taga20: most nem melózom, majd ha lesz meló, akkor fogok, most spórolt pénzemből élek, melyet egy faragott ládában tartok.
@taga20:
volt meccs? milyen és hol?

és kerek labda vagy szögletes?

olyan izgalmas lehetett...kár, hogy más
-fontosabb- dolgom volta vala ma gáta

és?

brühüyyy

van még rézdrót?
@rodeo36: tudom,, ha nem valami hülye délamerikai hárápos kutya jáccik, ako az nem meccs:) gondolom, egy német-holland döntőnek örülnél! és robbennek drukkolnál:))))
@taga20:
háááááát a robbennek feldugnék egy béjzból ütőt tövig és mozgatnám is

CRC Belgium lenne jó döntő

a többiek lófasz

brühüyyy

egyébként éteri zenéket hallgatok a tv hangszóróin át a duma sok és unalmas

te meg menny monzába vagy csak rollerezzél a lejtőn
@tristen2005:

lófasz a VB bunda

és szar az egész már teljesen érdektelen most még jönnek a daccsok a sajtokkal és a robbennel a nagy balettáncos eltáncolja a hattyú halálát a kapu előterében ezért nem lövik le hanem kap egy 11-est vagy 12 őt és akkor bepuszil hát nem kedves hogy dögölne meg

a dajcsok is szart sem érnek 1 árva gólt tudtak a gall kakasnak és milyen büszkék rája

még lesz ez Colombia Brazil ha szerencsénk van brazil kiesik

még argentinát kell kiverni vagy kisöprűzni akkor lenne rend és szebb foci de asztcsinyának amit akarnak nem biztos, hogy nézem esseláttam csak a vége után a FIFA laptyán

brühüyyy
@rodeo36: szilverszton, ha megbocsájt!:)))
vettel überállesz!
a többi kacsamese:))
@Penivaldes: suárez kutya, a harapós:)
@taga20:
hááát rossz lapra tettél fettelke az sze baszta se nem

szilverszton az mi? eszik vagy isszák

brühüyyy
@rodeo36: öreg, ne marhulj! silverstone az F1 bölcsője:))
@rodeo36: Valami ilyesmit élnek most át a franciák? :)

youtu.be/vmuCRCLU_h0
@taga20:
nem foglalkozom ilyen töténelemmel...sem...

most zenélek

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem hiszem...de te jobban tudod...mikor beszéltél velük?

és honnan a bánatos picsából ásod elő ezeket a szarokat...nincs más dolgod?

brühüyyy
@rodeo36: Ennyit azért zrikálhatom a nagyérdeműt nem? :)
@taga20:
látod a teve itt ezt nem aggya nem is említi én meg nem keresek ilyen dolgokat sem a neten...

kimarad...már a F1 sem nagyon köt le
a gördeszkások izgalmasabbak de azok is csak néha

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
de minek?

lehet, hogy ez volt az uccsó link linked amit kinyitok?

brühüyyy
@rodeo36: nem akarlak ekeseríteni, de te mindig avval foglalkozol. me például wágner, mi a fasz? vagy a kádárkorszak mi?
mit zenélsz, elővetted az alumínium kannát?:))
@rodeo36: Jajj nem kell ennyire komolyan venni a gyíkot. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábriel, elmész te a picsába!
tegnap, de fel voltál háborodva a horti képen!
ennyire kis stílű embert, még nem tudhatott magáénak a varanus!
@taga20:
ha most reagálnék erre, akkor ...szóval, eccerűbb

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én magamat veszem komolyan...

a krokogyil meg alkalom erre

brühüyyy
Jó reggelt, Hölgyek, Urak, Doktorok és Professzorok!

Csak meghatottságtól párás tekintettel emlékezhetünk meg arról, hogy akár négyelemis focisták netán professzori titulussal grasszálhatnak tanulás és tudás nélkül, de ennek az intézkedésnek is már éppen ideje volt, hiszen már most alig maradtak és inkább mennének a doktorok és professzorok.

És minden hagymázas döngicsélést mellőzve kiáltom a világba-széltébe-hosszába:
-Ilyenkor hol lapít a Professzorok Batthyányi Köre?!
s halkan kérdem a tisztelt Náray-Szabó Gábor tanár s elnök urat 'Fenntarható (így!) a fejlődés?' De kurva komolyan ám! Tanár Úr?! Elnök Úr?!

Egy bal belsővel rúgott gól, az egy recenziót ér, vagy hármat? asztakurva!

Végezetül.

Tisztelt Professzorok!
Ott a Batthyányi körben és az Akadémián!
Ez a hallgatás már cinkosság és többrendbeli tettestársi minőség esete, ha nyelvtanilag nem is egészen helyes, de az még akadémiai szinten is megáll, hogy: Lófaszt a seggetekbe!

Szívélyes üdvözlettel

Jaeger László
@jaegtoer:

Azt érzékelem, hogy a mór (PBK) megtette kötelességét, mehet..
Remélem büszke és boldog minden tagja, hogy szakadjon rájuk az ég.

Az MTA-t egyelőre megértem. Nem tartozik a kompetenciájába egy rektor kinevezése. Majd ha a holnapi tv.- módosítás az akadémiai tagságot is odaítéli, meg fognak szólalni.

Nem vagyunk túl messze az Elena Ceausescu-szindrómától.
@jaegtoer:

A meghatottságtól párásodó szemekkel azért érdemes elolvasni ezt is:
www.penzcentrum.hu/vasarlas/uj_modszer_az_otoslotton_egyre_tobben_jatszanak_igy.1041031.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator

" A törvény a távszerencsejáték adóját a tiszta játékbevétel 20 százalékáról 15 százalékára csökkentette. A felügyeleti díj felső limitje pedig 50 millióról 10 millió forintra csökken. Végül a sporttörvény kiegészült azzal,

hogy a távszerencsejáték adójának a meghatározott része is - a Magyar Labdarúgó Szövetség útján - a labdarúgásra fordítandó. A meghatározott rész a sorsolásos játéknál 12 százalék, míg a bukmékerinél 50 százalék. "

Kérem a CÖFÖT egy hatalmas menet szervezésére:
MINDEN MAGYARNAK FOCILABDÁT
ORBÁN VIKTOR sk.aláírással !

Hiszen erre mindenhonnan , mindenkor van támogatás. Biztos a norvég alapból is jutna a fekete pöttyökre.
@jaegtoer:

mit álmodtál?
(így indítani a napot, nem egészséges...)

nem tudom hova vezet ez amikor a cím mellé nem adnak észt is... nagyon rossz előérzetem van...

az is teljesen leamortizál, ahogy szerintem egy beteg elme kigondolja a másik meg szolgalelkűen megvalósítja a hülye tervek sorozatát...

nézd, ez is egy unikum a maga nemében, ebben a témában... itt is "érdekes" tudóssal találkozhatsz:

orulunkvincent.blog.hu/2014/07/05/prof_dr_bukovics_tabornok_doktori_disszertaciojabol
@jaegtoer:

Osztozom felháborodásodban. Szégyen, ami ebben az országban történik.
süti beállítások módosítása