Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.23. 08:50 Fabius

Lejmolásra váltott a miniszterelnökség

Címkék: fidesz norvég alap miniszterelnökség lejmolás

Legkedvesebb norvég barátaink!

Lehet most értetlenül álltok lejmoló hangvételű levelünk előtt, ezért leszögezném mindjárt az elején: erről szó nincs! Éppen csak az van, hogy kurvára kéne a pénz. Szegény kis ország vagyunk, ahonnan hiányzik az a harminc milliárd aminek folyósítását felfüggesztettétek, ezért:

„Szeretném megkérdezni, hogy milyen feltételeknek kell ahhoz megfelelnie a magyar intézményrendszernek, illetve, hogy melyek azok a dokumentumok, amelyek megléte szükséges ahhoz, hogy a források felfüggesztésének feloldását elérhessük?”

Mert mi  most nagyon kaparnánk ezeket összefele, hogy a lehető leghamarabb kinyissátok a pénzcsapokat újra. Cserébe nem vezényeljük vissza az általunk leggyűlöltebb ellenségnek tartott civil szervezetekre uszított csapatainkat, de egy szépen kérő Lázár János portrét esetleg fel tudunk ajánlani a miniszterelnökség honlapján. 

lázár norvég.jpg

 

Beláthatjátok ti is, hogy mi csak nektek és a pénzeteknek akarunk jót. Az eddigi gyakorlat annyira átláthatatlanná vált, hogy a kialakult tiltakozás hullámban minden szervezet minden iratát nyilvánosságra hozza és bárki által elérhetővé teszi az interneten. Micsoda pofátlan ködösítés ez már, ugye? Hittel valljuk, hogy a fejlesztési pénzek szétosztásának kizárólag állami irányítás mellett, a ne zavarj, épp lopok törvény takarásában van értelme. Tudjátok ti micsoda állapotban van a buszpark ami a békemenetelőket hordja? Tudjátok mennyit lehetne még költeni a békemenet hírügynökség lapjának, a polgár portálnak fejlesztésére és üzemeltetésére évente? Az úgynevezett oknyomozás is csak akkor ér valamit pestisrácos értelemben, ha nem rólunk hanem értünk szól. 

Lássátok be, ez mind nincs ingyen!

Erre nekünk rohadtul kéne valaki más pénze! Megsúgom, ha sikerrel járnék nagyobb lenne az öröm a miniszterelnökségen, mintha a Riviérára szerveztem volna Jánosunknak fácánmészárlást. Azt pedig felülmúlni majdnem lehetetlen. De nekünk most együtt sikerülhet! Fogjunk össze, induljunk el együtt egy átlátható, szebben finanszírozott jövő felé! Harcoljunk együtt, csináljuk meg a közös forradalmunkat, a hunok és vikingek vérszerződésétől térdre hullhat egész Európa!

Csókpuszi, Eszti

 

 

436 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr936403591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@AroMo:
Olyan "diszkrét".
A "leszopta Putyint" mégis csak vulgárisabb... :D
@AroMo:
Azért ez a Putyin nagy kéjenc!
Piktornak sokat kell fizetnie (majd mi, helyette), hogy leszophatta Putyin elvtársát!
@♔bаtyu♔:

"Másnap lovaskocsival elmentek lakást nézni Budára. Pasaréti útról a Gábor Áron utcára fordultak"

Ezek meg kik vótak, Rogán meg a haverok? Zsemjén Sóti meg lovas felvezetést adott?

Ismerem azt a Pasaréti utat, ott éneklik a házak meg a lakások azt a gyerekdalt hogy:

Kicsi vagyok én, majd megnövök én
Mint a tüdő a fazékból, kidagadok én"

Nem semmi élmény, mesebeli környék.
Bolsevicctor elvtárs leszopta Putyin elvtársat.

Paks ügyben nem is kellenek hatástanulmányok csak a buzilobbi.
@Oxica:
Kerényi most Piktort, vagy a polákot fogja lebuzizni? Még tanácstalan vagyok ebben...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

He-he! A MNO fogalmazhatott volna így cigányosan is: Orbán Viktor Putyinnal megcsinálta a csúnyát.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Remélem rögtön utána kólát is ivott dobozból.

Elképzelni is nehéz hogy milyen pankráció mehetett a küldöttség többi tagja között a mégszentebb kólásdobozért. Ami nemcsak a kedves vezető hanem Putyin dns mintáját is magán hordozza. :-)
Kijön Orbán a medve barlangjából, megpödri a bajszát, majd foghegyről odaveti a bámészkodóknak:
- Na, ez megvolt, akkor hol az királylány, akivel kezet kell szorítani?!?

Amúgy lehet tippelni mi lesz a holnapi poszt témája?
@huzzadneki shakespeare:
Vmi maci, lépesméz, kinyalintás...
Vmiki milyen irigy lehet most! ;)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Hát nem tudom de ez jobb mint az öszödi beszéd. Ebből nem tudom milyen manőverrel jönnek ki.

Na meg a másik, a hernádis történet se semmi. A Camorra csak kutyafaxa ezekhez a fideSS maffiózókhoz képest.
@Éhes_ló:
A kinek a bulija?
A tiéd is?
Azt tudod / felolvasták neked, hogy hat milliárd ment ebből az egészségügynek? Ez aztán a buli! Miután kirúgta a kerekesszéket anyád alól a kormányzat, remélem ennek a pénznek a hiányában rád sem jut egy kórházi ágy finanszírozása öt dekás minivajjal, amikor bepucsítasz lézerjanoskásnak - remélvén egy kis aprót a megélhetésedhez -, lévén is, hogy minden máshoz hülye vagy.

Te egy beteg gyereket libsi, illetve nemzeti kategóriába besorolás szerint részesítesz az ellátás megítélésekor? A süket szar dumád alapján minden okom feltételezni ezt, szóval cáfold meg légy szíves, különben azt kell gondolnom rólad, te vagy az egyetlen itt a környéken, aki osztódással szaporodván szennyezte be a blogot.
@Knósszosz: knoszi! hagyjad, ez a nickje alapján a semjén hátasa lehet, éhezik, meg a hátán is egy fasz van.
@parti_giano:
Ez a semjén hatása?
Akkor nem csodálkozom... akkora fasz látványától a sokat tapasztalt atomtudós mariska is félrebeszélne, hiába hűtenéd jeges bablevessel a kiégett fűtőelemét...
@♔bаtyu♔:
"Engem nem a Fidesz érdekel ebből a szempontból, hanem a libsi kamu civil szervezetek,. Felőlem szétoszthatják Vonáék is."

No engem meg igen. Mert miközben te itt aprópénz kapcsán kamulibsizel, a keresztmetszetlézer & corporation százmilliárdokat (nem a hetigazdaság matekja alapján) tehervonatozik ki az abszolút nem kamu haveroknak, de kamu indokokkal.
Hát ez a baj, batyusztán komán. Te itt fölszítva, szódabikarbónától habzó szájjal libsizel, ezalatt neked ellopták az agyadat, nekünk meg a lóvénkat. Ahogy elnézem, egyelőre mi jártunk jobban.
azért az elgondolkoztató, hogy viktor, a magyar monika lewinsky. de nemcsak az irodát, hanem a várost, államot és földrészt is elvétette.
Mik a hírek?
Most, hogy kiderült a nerorál a gumicsizmadiplomáciát felcserélte a vazelinszájdiplomáciára, és ezt a lengyel tesók orállá, izé, szóvá tették, lesz import jobbmenetes a következő sétára a béka ellen északról? Vagy netán arra megy a jövet legközelebb?
A Lázári kéregetésről és stílusáról még tegnapról :-)
endresy.blogspot.com/2014/06/izentek-norvegiaba-az-uborkafarol.html

Amúgy egy hétmérföldes bunkó
@Bakter:
Jönnek majd!
Még tanakodnak mondjuk, hogy Vazelint, vagy Vaszilijt hozzanak magukkal.
Egyik népszerűbb arra, mint a másik...
@Bakter: mondogatta putyin, miután felhúzta a sliccét, amelyik kutya ugat, az nem harap.
Gyerekek! Ha egész Magyarország a lengyel vezetők véleményén csamcsog, akkor valószínűsíthető, hogy körbefutott a világ tanultabb felén is.Szóval, szégyen, na.
@parti_giano:
Azért ez... nagyfokú genyóság, kifejtve a lényeget dagályosabb szinten meg...:DDD
hűűű...
@GeoCracker:
Huhúúú... Orbán tsütshcörri profilját elnézvén arra gondolok, hogy Photoshop megszállottak elkezdtek dolgozni valami olyanon, hogy... majd holnap meglátjuk. Ötletem volna mit szerkesztenek, de azt most inkább nem mondom.
Hölgyek is vannak errefele...
"Az pedig talán csak plusz hab a tortán, hogy a szerződés szerint nincs harmadik fél bevonva a szerződésbe, így a két ország egymás közt rendezi le, ha vitás ügy támad. Tehát azokkal az oroszokkal kéne egyezkednünk, akik épp Ukrajnában mutatják meg, mi a tárgyalási módszerük, ha érdeket akarnak érvényesíteni."

Ezt máshol olvastam, ez igaz? Akkor ez tényleg az évszázad üzlete lesz a magyarok számára.
Elképzelem amint mondjuk Triple E (Európa Erős Embere) Magyarország érdekeit képviseli majd egy atomhatalom, nálánál minimum tízszer dörzsöltebb vezetőjével, szemben a vitás ügyek során. Nagy szkanderezés lesz az biztos.

De tényleg fasza ötlet. A vasággyal együtt ötven kilós, a szüleinek és az összes rokonának kontójára és a házukat fedezetül használva kölcsönt vesz fel a környék egyik legerősebb gengszterétől. Tulajdonképpen azért hogy a kőműves haverja ötszörös áron számlázva tudjon betonozni az atomsufni építésénél.
- No para anyuci, majd keményen képviselem az érdekeidet ha jönnek a 110 kilós verőemberek a vitás ügyeket rendezni.

Azt hiszem lassan tényleg itt lenne az ideje a trógerbanda tagjainak (hogy buzilobby kompatibilis maradjak) anális kényeztetésére.

A'la Vlad Tepes.
@parti_giano:
No most képzeld el, ha harapni nem is, de mondjuk csak kárcolt volna egy kicsit nerorál sliccdiplomácia közben. (Adta volna az isten.) Mert, hogy ez esetben azóta normában vágná a fát a szélesre nyitott orosz keleten, kínai körömreszelővel, az héccentség.
@Bakter:
Az orbáni sliccdiplomácia lényege a ...
Mélytorkos, na mélytorkos.
Matild ehhez képest amatőr!
@Bakter: ah, kamcsatka nem vonzó viktornak, honolulu viszont igen. ennyit a keleti nyitásról, minket szopat vele. indulhat az "viktor, mi egymiliióan szoptunk miattad" fb oldal. orál viktor miniszterelnök.

bandilight.tumblr.com/image/89681626901
a, napi gazdaság: 1,6 millió = 1,6 milliárd > unortodox matek
b, mn: "behódolás" Putyinnak > szopást csak buzilobby emleget, mi
c, fityesz: III/II - "csak a munkáját végezte" > D209???
d,válasz.hu: Dirk Gerkens RTL vezér oldalán található "királyi koronás szimbólum″ nem a monogramja > a Real Madrid címere.
e, mn: "Juncker jelöltségét leginkább David Cameron brit kormányfő ellenzi" > meg a sanyi néni

Hevenyészett válogatás, 2014 06 23 Lolisztán
Ha ennyi szar fog fröcsögni mindennap a nervolánról a mindenségbe, én épített magamnak védekezésként egy piramist.
Az emberek többsége - már akit érdekel a paksi hitel ügylet - a 3.000 milliárd hitelről beszél.
Azonban ez a hitel kamatokkal együtt alsó hangon
6.000 milliárd.
A hitel euróban köttetett, ami azt jelenti, hogy az árfolyam változás a Ft romlása esetén tovább rontja a helyzetet.
Az idén már törleszteni kell az oroszoknak a 3.95%-os kamatot, amely 120 milliárd FT.
Hírlik, hogy a költségvetési hiánycél betartása miatt 150 milliárd "kiigazításra" van szükség az idén.
Kérdés, hogy a kamattörlesztést bekalkulálták-e költségvetésbe, mert ha nem, az isten óvjon bennünket az idei év megrázkódtatásaitól.
Eltűntek a hordabarmok? Eligazitás van?
Orbán Viktor nem szopta le Putyint, mert csak a szájába vette, de nem végzett ritmikus szívó mozdulatokat. (Ld. Obama: nem volt szex, csak leszopott)
@Mariann19:

Na most én bármely ellenzék lennék, hirtelen nagyon elgondolkodnék, kellene-e nékem kormányzás 2018 után, vagy egye meg a Fidesz, amit főzött? Merthogy az kurva keserű lesz, az bizonyos.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Kössz, hogy visszaöklendezted a médiabüfét. Ezt hívod te szövegértésnek. Majd konzultáljunk ősszel, amikor reagálnia kell az Eu-nak a magyar kormány beadványára. Vannak a világon, akik úgy sakkoznak, hogy nulla lépésnél többel látnak előre.
@32FNewYork:

Ja. Én például világosan látom, hogy az Eu a magyar kormány beadványára elküldi a magyar kormányt a vasporos picsába.
@32FNewYork: mondjál már valamit az új pályázati rendszerről, amihez a norvég alap többsége is tatozna. vajon miért kérdezi az államtitkár, mégis hogyan kéne kinéznie? lázár egyelőre focipályán akar sakkozni, sőt, csak olyan sötét gyalogjai vannak, mint te.
@DarthVader:
Az biztosra vehető, hogy 2018-tól számítva valamennyi cikluson át 25 évig vonszolni kell a paksi beruházás következményeit, ami azt jelenti, hogy a soros kormányoknak nem lesz mozgástere sem gazdaságilag, sem politikailag.
Olyan visszahúzó ereje lesz, hogy nem tudunk megkapaszkodni sem, nemhogy felkapaszkodni.
A környező országok úgy elhúznak mellettünk, hogy a hátukat sem fogjuk látni.
Tényleg Európa szegényháza leszünk.
@rodeo36: Meg ugye ezt is érdemes tudni, arról nem is beszélve, hogy erről sem fog zengedezni fősodratú a média.:(

Iraq Crisis: ISIS Terrorists were Trained by US in 2012 for Syria Conflict

www.ibtimes.co.in/iraq-crisis-isis-terrorists-were-trained-by-us-2012-syria-conflict-602594

www.presstv.com/detail/2014/06/23/368231/cia-trained-isil-in-jordan-report/
@Mariann19:
A lengyelek nem véletlenül csicskázzák Nulladik Piktort le.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
putyin és orbán.
3000MRD Ft hitel
lázár és a norvégok
nem irak és szíria.
@punkfrog:
Nem érti?
Hagyd, terelnie kell, ezért tartják a szerencsétlent.
Most éppen megint Irakkal van elfoglalva?
Iránnal nem szeretnek valamiért foglalkozni... onnan is zsé jön... pedig iráni tezsvéreik is elvágnák az ISIS torkát, beavatkoznának, mert arra sem szeressék azokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
jobbikos pávatánc.
pénz nélkül bővíteni!:)))
nem kell paks2!!!
orosz hitelből pláne nem!
@parti_giano: Az pont az amit nyilatkoztak. Remélem el tudod olvasni. Szóval bővítés igen, hitel nem. :)
@punkfrog: Nem érdemes túlragozni, főleg errefelé. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mi van ezen túlragozva?
nem kell paks2.
nem kell orosz hitel.
a jobbik meg asszisztál a fidesznek.
@punkfrog:
NYAANNITUNNIKELLL!
Teli szájjal meg Piktor se beszél, csak bólogat!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aham, és ebből jön ki a döntetlen. biztos van valami hatástanulmányuk vona atomfizikustól.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt begábrielezem ide, hogy lássák azok is akik téged nem!

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2014.06.23. 19:57:21
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és mióta ilyen fontos egy lengyel olajvállalat vezetője? Más is mondhatná azt, hogy Obama állandóan netányahóóóó faszát szopja, mégsem történik semmi. :)
@punkfrog: Ez is hülyeség mivel nem imádott. Egyszerűen csak arról van szó, hogy egyre inkább számolni kell vele és a BRICS országokkal is.
De inkább kukkold meg ennek a német parlamenti képviselőnőnek a felszólalását.

youtu.be/20gV5zjmd1w
@punkfrog: Hát a világban sokan sokféle faszt szopnak. Mi ebben az újdonság? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
persze, hogy tényező!
de normális ország nem adja el magát neki!
mi EU tagok vagyunk.
az EU-ban sokkal nagyobb lehetőségek vannak.
az oroszok mindig kibasztak velünk!
most is ez lesz!
leszarják a magyarokat.
mi meg nem tudunk majd semmit tenni, hiszen törpék vagyunk.
idióta vagy az orosz barátságoddal!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az amerikaiak még nem fojtottak vérbe magyar forradalmat.
az oroszok már kettőt is.............
@punkfrog: Nem akarlak nagyon elkeseríteni de sokkal inkább idiotizmus az orosz ellenesség.
Főleg úgy, hogy az európaiakat ismét csak oda dobják azok, akiknek az az érdekük, hogy ismét máséval verjék a csalánt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ó persze!
az oroszok csak a javunkat akarják!
most adta el az országot putyinnak ez az idióta.
te meg örülsz!
ezen az "üzleten" mit nyer Magyarország?
@évásanyó:
Még ha csak a beszédével lennének ott gondok...
A képmutatás sokkal nagyobb bűn, pláne azoknál, akik észre sem akarják venni.

"Öreg bölcs üldögélt a Korinthusba vezető út szélén. A városba igyekvő idegen rövid pihenőt tartva beszédbe elegyedett vele:
- Milyenek itt az emberek? – tudakolta.
- Hová való vagy? – kérdezett vissza az öreg bölcs.
- Athéni vagyok.
- És felétek milyen nép lakik? – kérdezett tovább az öreg.
- Hát tudod, rettenetes társaság! Mind csaló, lézengő, lusta és önző. Ezért is jöttem el onnan.
- Nincs szerencséd! Korinthusban sem jobb a helyzet. Itt is csupa csalóval és lézengővel, lusta és önző emberrel fogsz találkozni. – mondta az öreg.

A vándor búsan folytatta útját.

Nem sokkal később újabb idegen állt meg az öreg bölcs előtt. Őt is az érdekelte, hogy milyen emberek laknak Korinthusban. A véletlen úgy hozta, hogy ő is Athénből jött. Neki is feltette az öreg bölcs a kérdést, hogy ott milyenek az emberek.
- Nagyszerű emberek élnek ott! Barátságosak, segítőkészek és nagyon becsületesek! – válaszolta nem kis büszkeséggel az utas.
- Nagy szerencséd van! Korinthusban is ugyanilyen nagyszerű emberekre találsz majd! – mondta az öreg bölcs.

A vándor vidáman fütyörészve folytatta útját a város felé.

A két beszélgetést végighallgatta egy fiatalember, aki gyakran időzött az öreg bölcs társaságában. Felháborodottan jegyezte meg:
- Nagyot csalódtam benned! Sose hittem volna, hogy te is ennyire kétszínű vagy!

Az öreg bölcs mosolyogva csillapította:
- Tévedsz, fiatal barátom. Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál."
@punkfrog: Egyik nagyhatalom sem akarja a javunkat, eladásról meg kurvára nincs szó, de ha lenne sem örülhetnénk neki. Amúgy az elmúlt 30-35 évben kinek is lettünk mi eladósítva?
@♔bаtyu♔: Te figyelj! Ez annyira kibebaxott ciki, hogy már nem csak ballibsibolsik mongyák esztet, hanem a békamenetlő lengyelek is!
index.hu/kulfold/2014/06/23/orban_leszopta_putyint/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Dzsibriel, ahogy a Koran-ban leled.
Rendben van, de akkor dönteni kellene! Oroszok vagy EU!?
Mert tudod, bármit is mondjon a dzsobbik, az EU a jobb megoldás!
Ismerek 1-2 oroszt, ca 2 millió leledzik Németo.-ban, isten mentsen tőlük! Ennél setétebb galerit nem nagyon hordott a hátán a föld!
@punkfrog:
Semmit sem.
Orbán azt gondolta, majd kapunk lóvét végre, és lesz egy kis lélegzetvételnyi időnk... nem lesz.
Ezt végig nézem!
@Knósszosz: lové az ablakban!! 9 milliárdért is vállalnak bármit(reklám-adó)... nagyobb a córesz, mint gondolnánk!
a fidesz meg akarja szüntetni a devizahitelezést az országban.
a fidesz-kormány pedig 10mrd eurós hitelt vesz fel.az oroszoktól.
a két ország fizetőeszköze:
forint és rubel
az árfolyam kockázat az apró betűs részben.
viktor azt hiszi, hogy majd hoz egy törvényt 2/3-al, az árfolyamgátról.
putyin röhögőgörcsöt kap!
kásler árpádot nevezik ki orosz nagykövetnek.
putyin összeszarja magát...
2014 Magyarország.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Milyen igaz. Nekem is mindig félig tele a poharam. más: azért vagyok nagyon felháborodva, mikor Angyal álszenteskedését olvasom, minden nap becsempész a blogba egy kis Irakot, egy kis ezt-azt,most nyalják az oroszok seggét, hány kollegám került utcára, mikor betiltották az orosz nyelv tanítását! Hazug egy banda, hányadék társaság!
@nincs_itt: Hallgasd meg a német képviselőnőt. Amúgy mi ez a vagy-vagy? Szerintem lehet okosan jóban lenni mind a kettővel egyszerre.
De most komolyan neked kell magyaráznom, hogy milyen elemi érdeke fűződik a német gazdaságnak is ahhoz, hogy normálisak legyenek a kapcsolataitok az Oroszokkal?

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/az_eu_sulyosan_megszenvedne_az_orosz_gazdasagi_szankciokat.581079.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na figyelj, először is el kellene olvasnod a cikked, feltételes módban íródott, továbbá leginkább a KELETI tagállamok szenvednék meg! Nem véletlen, de nem tudsz annyira németül, hogy hivatkozzam a Bundesmutti megnyilvánulásait ezzel kapcsolatban, tehát maradjunk annyiban, az EU-nak és ezen keresztül Mo.-nak is! baromi fontos a jó viszony az oroszokkal! De! Ha a sötét dzsobbik+a gazdája a fidesz sokat pattog, akkor az EU szarni fog rátok! Marad nektek a medve pénisz! Olyasmire emlékszem, hogy az se nagyon teccet a fenti duónak!
Szóval, csendben meghúzódni a sarokban, Mo. súlyának megfelelően viselkedni! Azaz bólogatni az Eu-nak, mert a pénz onnan érkezik, amiből éltek!
@nincs_itt: Szerintem simán van akkora, amit Rodi vizionál...
Titkolt államcsőd?? - akár.
A magam balfasz értékelése szerint:
"2010-ben naggyábúl 20 ezer milliárd volt a zadósságállomány.
Friss (tegnapi), 24 ezer hatszáz most, úgy, hogy elbasztak több mint 3000 milliárd nyugdíjpénzt. Erre Putyin 3000 milliárdja rá jön, amit lehet akárminek nevezni, a lényeg; ezt a magyar állam vette föl, ergo; államadósság növelő tényező.

Akkor 2010 óta...?
Semmi különös, egyszerű matek és nem bonyolult... plusz majd ötezer milliárd, plusz Putyinhitel 3000 milliárd, plusz 3000 ezer milliárd szőkeribancnyugdíjvagyonvédőamazon - által - azannya... ez mennyi is?? A további tételek nem ismeretéről nem is beszélve?
@punkfrog: Mondjuk a Templeton is valami ruszki cég nem? Vagy rájuk emlékszel még? :)

kepfeltoltes.hu/140624/Hitelfelvetel_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@nincs_itt: @Knósszosz: fijjug...koncentrálni

2010 április (hivatalos magyar adat) GDP 2009=38000 milliárd HUF az akkori deviza árfolyamokon 1CHF=174HUF/1EUR=186HUF/1USD=182HUF

vagy nagyon eközeli
a devízaárfolyamokat bedöntötték legelső "intézkedésként" és arról azóta is hallgatnak mint szar a füben, pedig az az okozója a deviza alapú hitelezések becsődölésének amit 1998-2002 között a fidesz irányítása alatti MNB forintkamatai tettek lehetővé az akkori woodoo MNB elnök révén.
ezzel egy robbanásra kész bomba lett az egész de mivel nem udtak hatalomra kerülni 8 évig azalatt a hitelek simán meg voltak oldva különös probléma nélkűl
majd eljött a várva várt 2010 -es csőd és bejött az összes álmuk a kintlevő (OFFSHORE) bankszáláikon lévő devízák hazai értéke 35 - 65%-kal lett magasabb azaz pusztán ezzel csilliárdokat kaszáltak, elvették a magánnyugdíjakat és elsinkófálták eredménye nincs, közben lett nagy hírtelen vörös iszap katasztrófa addig sohasem volt de ekkor bizonyos hogy kellett valami nagy katasztrófa amivel a szocikat és a nem nekik gazsuláló v
állalkozókat előzetesbe tették, jött a velencetavi kaszinó komplex amiből ők kimaradtak hát akkor ha enyém nem lehet a másé se legyen kibasztak az egésszel a nemzetközi kártérítésről hallgatnak ami csilliárdokra emelkedhet és soroljam

ma 2014-ben a 2013-s GDP 26000 Milliárd huf ami
önmagában 12000 milliárddal kevesebb annál mint amivel átvették a szekeret
közben eltűnt 8000 milliárd mindenféle címeken

ami azt jelenti, hogy a Templetonra testált hitelek magasabb árfolyama és költségei is a költségvetést terhelik így számomra kijön az, hogy az

ÁLLAMADÓSSÁG MA 125% VAGY AFÖLÖTTI AZAZ ÁLLAMCSŐD VAN

ezért kell nekik minden fillér de elvenni azoktól akiknek kiosztották a lopott pénzt nem lehet mert a kártyacvár seperc alatt összedől

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azt a hitelt 300 millió dollár 1980-ban az 1 USD = 175 Forint-tal azaz cca 53 milliárd HUF hitelt vett fel a magyar állam

mi is a bajod ezzel? abból lett mára 54000 milliád, úgy, hogy mindent tönkretettek és csak olcsó bérmunka van mint amit mi árúltunk fekete afrikába és közel keleten és a carib térségben?

szóval kapd elő a gazdasági ismereteidet és mesélj valamit mert ez így egy szar

foglalkozz a Templeton-nal az le fogja bombázni a zorbán és az összes hozzátartozó idiótát

brühüyyy

minek tetted be ezt a képet, mi volt a célod vele?
@Mariann19: "ha rád néz azzal az eszelős tekintetével"

Félelmetesen igaz. :)
@rodeo36:

1985-ben 52 ft volt 1 USD. 18 ft 1 DM.
@tristen2005:
a túristáknak, de amikor kiküldetásből 60000 USD-vel a zsebemben érkeztem akkor a reptériek aszon'ták majd a központban megbeszéljük nyugodtan mennyek haza és amikor ráérek látogassam meg őket...ott mondta az egyik tiszt a másiknak amikor a listát bemutattam miket hoztam be áruban, hogy bőven belefér az ürge (mármint én) 175000 DM-et mondhat magáénak ami azt jelenti, hogy az én számaim azok amikkel a magyar állam elszámolt külföld és saját maga felé is a túristák arra kaptak pénzt, hogy ne haljanak éhen

brühüyyy
@32FNewYork:
Cucuka! Vagy Béla, vagy mi vagy... A szövegértéssel, vagy az idézőjelek értelmezésével állsz hadilábon? Egyik szarabb ügy, mint a másik. Talán még rágnod kéne ezt, vagy Kubatov elvtársaddal konzultálni, hogy most akkor szopni fogtok a norvég pénzért, vagy nyalni? Persze ne fogjátok vissza magatokat, mert szórakoztatóan hülyék vagytok.
Sajnos a szorgalmas hülyék alfajából, ami kártékony is, az a tipikus élősdi fajta.
Hungaricus Pitianer Politicus.
Példányai:
.
.
.
@tristen2005:

tök pontos a váltás a DM és az USD között

akkoriban ez 2.75 és 3.42 között változott a tőzsdén

az, hogy egy túristának ezt hány forintért adta ki az OTP az a magyar szocilizmus szarsága volt, nem akarta, hogy a magyar túrista éhezzen meg kurválkoggyon már Bécsben a Westbahnhofon
és padon aluggyon

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

A hernádis információkat nagyon köszönöm.
Nem ástam magam bele korábban, de így legalább nem is kellett mégis világos a dolog.

Erre nem lehet mást mondani, mint az alábbit (jelen esetben valóban lopni kell Sejk úrtól, hátha megbocsát): jogvégzett dakotamaffia.

Kérdés, hogy ezek után akarnak-e a lengyelek magyar fáraót a nyakukba? Kétlem.
Nem mintha eddig akartak volna. :)
@rodeo36:

Tudja a faxom, azt tudom, hogy feketén 23ft-ért vettem a DM.-t. Már akkor is át voltunk baszva, nem mondod!:)
és elkezdődött a nap
hvg

06:37
Nem lesz közös frakciója a szélsőjobboldali pártoknak az EP-ben

06:30
Einstand: Júliustól az állam nyeli le a mobilos parkolási díjak negyedét
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az, hogy kivel (kikkel?) kellene számolni az egy kérdés, és a másik az marad, hogy a magyar állam
1990-óta vagy mongyam 1998-at??????????? (ez utóbbi a helyes) nem képes normális diplomáciai és gazdasági viszonyokat fenntartani és kiépíteni mert bunkó barmok...1989 előtt mind a két oldalon meglehetősen tisztelettel beszéltek a magyarokról (messzelévő fekete afrikai országokban a nádkunyhóban is!!!) mert a magyarok szavahihető és megbízható partnerek voltak...ezt azután a sok senkiházi tönkretette és a tönkretételhez elegendő egy rothadt alma és az egész hordó almát kiüntik a szemétbe

ez történ
és történik
nem kell a sok szijjgyártó meg a zorbán pávatánca

őszinte szevek , szavahihetőség és megbízhatóság

ezt tartják a nemzetközi üzletek bázisának enélkűl nincs üzlet

hajórakomány árú eltűnik nyom nélkűl és nincs az a rendőr vagy interpol amely meg tudja találni...persz sohasem volt hajó csak papíron amit faxon feladtak és felvették a B/L-ért a teljes összeget a bank köteles kifizetni és a vevő mehet piripócsra

ilyenkor jönnek azok, hogy bármikor lesz 5000 dollárom egy bérgyilkosra és bárhol utólér

de ez már nem üzlet, és már nem maffia mert a maffia is betartja az adott szavát csak a szargeci magyar orbán és a többi szarháziak azok nem

és akkor lopnak
egymás szömit

brühüyyy
@tristen2005:
az a tény amit mondtam

túristának OTP-ben útlevél felmutatása ellenében DM lehetett 18 (feketén kicsit drágább nem is basztak át) az állam 78 forintos DM-mel számolt
és az USD 175 körüli volt amit te 52-ért kaptad és a feketepiacon lehetett 68-75 forintért kapni és nem basztak át az egy kurva jó árfolyam volt (sohasem,próbáltál Zürich-ben a UBS-ben magyar forintot beváltani? vagy Isztanbulban a dugi pénzedet mert elittad előző este? na akkor meg tudtad volna mi a magyar valuuta árfolyam a világban

brühüyyy

de meg voltatok védve, hogy ne fájjon
@punkfrog: "leszarják a magyarokat.
mi meg nem tudunk majd semmit tenni, hiszen törpék vagyunk.
idióta vagy az orosz barátságoddal!
"

Na ezt nem fogják fel.
Világnemzet vagyunk, megminden.

Ahol ramszi és bandája kereskedik, onnan mi soha semmi jót nem remélhetünk. Max ő zsebbe valami alamizsnát.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Korinthusi történethez.

Múúkoggy! és működik :)
@Knósszosz: a beteges képzelgésedet tartogasd a családodnak.
Szerintem mindenki tudja, még a magadfajták is, hogy a "civil" alap politikailag irányított pénzköltéséhez hülye lenne aki asszisztálna a polgári(?) oldalon és lézer janira sok minden mondható, csak az nem, hogy hülye lenne és ezt tovább tűrné.

Ezért lehet ajvékolni, de felesleges.
A norvégok még rázzák a seggüket egy darabig, oszt majd az lesz, amit lézer jani akar.
Soros és hillary beszáll a boltba, a norvégoktól meg több jut majd értelmesebb célkora.
@Éhes_ló:

Ez a hosszan ható tudatmódosító érdekes.
@Éhes_ló: figyu te segédhelyettes táltos
index.hu/kulfold/2014/06/23/orban_leszopta_putyint/
esztet nem a NER-ellenségek mondták, hanem a vendég menetelők!
Vagy toljál többet orbán beszédekből, vagy állj át matolcsira, mert az ütősebb!
@nincs_itt:
hagyd a döglött lovat másra engem vigyél fel a padlásra

varanus.blog.hu/2014/06/24/viktor_az_oral_jobbagy

ugorgyunk hátha nyakát szegi a lúúúúúúúú

brühüyyy
viktor bán tényleg leSZOPTA viktorputyint?

én gondoltam hogy van köztük valami...
@nincs_itt: szerintem nem erről íertam és a poster se erről írt.
A buktor pedig azt szop le, akit csak akar és ha a hazájának jót akar és támogatókat, partnereket akar találni különféle ügyekben, akkor van még redvás farok és szaros segg elég, amit ki kell nyaljon.
Ezért fizetjük.

Arról, hogy a magadfajták és kedvenceitek kit mikor hogyan cumiztak le, nyaltak ki, van pár emlékem.
De szerintem a legfrissebbekre elég emlékeznünk, hiszen épp két választáson törölték fel a magadfajtákkal a padlót a kedves honfitársaink, nem is akár hogyan. Olyat szoptatok, ma se tudjátok lenyelni, kiköpni se.

De ha már a szopást hoztad témának, a poster szerint most épp az álcivil bllibbantak szopnak, mert elzárásra került a norvég pénzcsap lézerjani által és többé már nem nagyon lesz onnan lé.
Lehet más pöcsöket szopkodnotok, ha kell a zsozsó.
süti beállítások módosítása