Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.05. 11:04 Fabius

R.I.P. Origo!

Címkék: origo lázár jános médiaháború sáling gergő

Miközben Lázár Jánost tegnap gyakorlatilag csak Origó főszerkesztőnek nem találták alkalmasnak, és kizárólag azért, mert ezt még nem kívánta becsatolni a miniszterelnökséghez, a valaha piacvezető hírportál kimúlt.

Legalábbis abban a formában amit eddig ismertünk. Megdöglött az illúziónk is, miszerint a német pénzen működő lap megengedheti magának a függetlenség luxusát. Ahogy megmutatta nekünk új mindenért felelősünk, Lázár János, van az a stratégiai megállapodásba csomagolt pénzhegy, amiért korpásodik a haj és hullik a főszerkesztő, mint disznósörte közül a lemezes korpa. A többiek meg mennek maguktól, nem kell őket se küldeni, se nemnyomásgyakorlással molesztálni. A hátramaradt kiüresedett bűzös dögöt meg bassza meg a gazdája, aki szerint ez a magyar hülyék és hülye magyarok meccse, nekik fontosabb a lovetta, mint azzal piszmogni hogyishíjják a főszerkesztőt.

Az átlátszóra átszivárgott hangfelvétel mindenesetre elég beszédes.

Vaszily Miklós teljesítményéről öklendezés nélkül beszélni nem könnyű. A 444 askján van egy ígéret, miszerint lesz a sztoriról komplett cikk benne Vaszily szerepével. Nem mondom, hogy türelmetlenül várom, mert úgy vélem én a kiszivárgott felvételen eleget hallottam és a következtetés amit levontam belőle is helytálló. Pluszbónusz már kint is van a 444-en z ígért cikk, amiből kiderül, mekkora kurvák a németek, és hogy az Origó hónapokkal ezelőtt megdöglött, tulajdonosi köre lefeküdt Orbánéknak. Éppen csak nekünk olvasóknak és a szerkesztőknek felejtettek el szólni róla.

Na, most akkor képzeljük el, hogy Lázár és a Madamnak idevezényelt Kerstin Günther megegyezik, innentől az Origó a kormányról vagy jót, vagy semmit, mire aztán a nem vagy rosszul tájékoztatott szerkesztők mibe állnak bele elsőre? Úgy van, Lázár utazgatásainak költségeibe. Lettem volna rondán röhögő falikép Illetékes Nertárs irodájának falán mikor erről értesült, és nem lettem volna Sáling Gábor, aki feszítő tüskévé vált a köröm alatt. 

„Ezt a nőt azért küldték ide, hogy minden konfliktus elsimítson Orbánékkal, és biztosítsa a T-csoport bevételeit és vezető pozícióját Magyarországon. Ez történik most.”

Nos, a piacvezető pozíció és az opportunizmus előrébb való bármi másnál. Innentől aztán különösen röhejes a Dájcse Telekom tegnapi obersovszkyzása, hogyaszongya ez az Origó belügye, ők aztán nem strichelnek Orbán előtt térdelve, bibibí. A kikerekedett sztori végén csak annyi érdekelne még, hogy a Dájcse Telekomban résztulajdonos német állam főnökasszonyának milyen érzés volt Viktor kegyéért feladni egy szeletet azokból a rohadt sokat hangoztatott, de a Balkán sarkán apróra váltott elvekből?

 

ÁPDÉT: A Kettős Mérce azt mondja menjünk hétfőn  a Kossuth térre és kérdezzük meg, kijafasz az a Lázár? Én ott leszek. És Ti? 

lázár.jpg

549 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr836280577

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kérdés Angela Merkelhez 2014.06.05. 22:46:04

Ha újságíró lennék, biztosan feltenném ezt a kérdést egy berlini sajtótájékoztatón: Tisztelt Kancellár Asszony! Hogyan kommentálná azt a hírt/széles körben elterjedt feltételezést, mely szerint egy magyar hírportál főszerkesztőjét politikai nyomásra k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ide is bemásolom:

A történet másik szereplőjéről pár, nem túl hízelgő vélemény:

www.facebook.com/TelekomHU
Tegnap este került ki és kora reggelig vezető anyagként futott az Origón a Lázár János nagyon bátornak érzi magát a kétharmadtól című cikk, ami a miniszterjelölt bizottsági meghallgatásairól tudósít finom kritikával, de független hangnemben.

cink.hu/mit-jelent-az-hogy-lazar-janos-az-origo-cimlap-foszere-1586424024
Idézem(ha valakinek hirtelen nem jutna eszébe):
"Az üzlet az üzlet"
Újabb tüntetés az origósok mellett

Hétfőn a Kossuth téren demonstrálnak a kirúgott főszerkesztő és a portál munkatársai mellett.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2014%2F06%2F05%2Fujabb_tuntetes_lesz_az_origosok_mellett%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jó, h tüntetnek, de bivaly erős a hatalom, és eltökélte, h lenullázza a semleges és az ellenzéki médiát. Meg is teszik.
Pénz beszél kutya ugat. Nem csodálkozhatunk, hogy a német multinál is inkább a pénz a fontosabb az Origo és a többi huncutság meg le van szarva. :(
már itt tartunk, és ez csak a kezdet, én/mi szóltam/tunk...

@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): és igen, ha megengedjük

@DR. INKVIZITOR: jahh

Kirúgták az ELTE-ről Tóth Zoltánt

A választási szakértőnek „költségvetési megszorítások miatt” kellett távoznia.

hvg.hu/itthon/20140605_Kirugtak_az_ELTErol_Toth_Zoltant
Hadházy Ákos szerint egész céghálózat létezik, aminek segítségével önkormányzatok kiszívhatják az uniós fejlesztési pénzeket. Volt kémiaterem, amit 155 millió forintból építettek meg, és ebből csak 45 millió volt a terem kialakítása.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F04%2Fdurvan-korrupciogyanus-tanterem-felujitasokrol-ir-a-trafikbotranyt-is-kirobbanto-egykori-fideszes-kepviselo%2F
a maffia und co dolgozik értünk:

195 milliárd forint a tét. Ha egy pénztártag most nyugdíjba megy, a pénzéhez a jelenlegi jogszabályok alapján nem tud majd hozzáférni. Egy összegben ugyanis már nem vehetik fel a pénztártagok a megtakarításukat, csak járadék formájában. Életjáradékot viszont a pénztárak nem tudnak szolgáltatni, és vásárolni sem tudnak biztosítóktól. A legegyszerűbb az utalás, ha meghalunk.

Az a 62 ezer ember se biztos, hogy valaha hozzájuthat a pénzéhez, akik maradtak a magánnyugdíjpénztárakban, írja a Világgazdaság. A hatályos jogszabályok szerint 180 havi tagsági jogviszony után egy összegben ugyanis már nem vehetik fel a pénztártagok a megtakarításukat, csak járadék formájában. Életjáradékot viszont a pénztárak nem tudnak szolgáltatni, és vásárolni sem tudnak biztosítóktól, mivel ilyen szolgáltatás nem érhető el a piacon.

index.hu/gazdasag/2014/06/05/nyugdij/
A felhíváshoz eddig csatlakozott:

a TV-csatornák közül a Cool, a FEM3, a Film+, a Film+2, a HírTV, a Muzsika TV, a PRO4, az RTL Klub, az RTLII, az RTL+, a Sorozat+, a Story4, a Story5, a TV2, a Super TV2, a Viasat3 és a Viasat6,
a rádiók közül a Class FM, a Gazdasági Rádió, az Info Rádió, a Juventus Rádió, a Katolikus Rádió, a Lánchíd Rádió, és a Music FM,
a nyomtatott sajtótermékek közül a Blikk, a HVG, a Magyar Nemzet, a Metropol, a Népszabadság, a Népszava, a Nemzeti Sport és a TVR-7,
az online felületek közül a babaszoba.hu, a blikk.hu, a citromail.hu, a femina.hu, a gphirek.hu, a hazipatika.hu, a hirkereso.hu, a hir24.hu, a hvg.hu, az index.hu, az investor.hu, az iwiw.hu, a komment.hu, a kremmania.hu, life.hu, a mandiner.hu, a metropol.hu, az mno.hu, a napi.hu, a nepszava.hu, az nlcafe.hu, a nol.hu, a nosalty.hu, az nso.hu, az origo.hu, a portfolio.hu, a postr.hu, a quart.hu, a startlap.hu, a storyonline.hu, a szoftverbazis.hu, a tafelspicc.hu, az uzletresz.hu, a vezess.hu, a videa.hu, a wellnesscafe.hu, a 444.hu, a kreativ.hu, a mediapiac.com és az mmonline.hu.
Kis kötözködés. Első bekezdés min. 2 mondat. Az, hogy az origo kimúlt lóg a levegőben, nincs értelme a lázár mindent visz felvezetés mellett. :)
pénz beszél kutya ugat

brühüyyy

szép kis ország és milyen nerkompati bili s
Korábban rég kiütötte volna Orbánt az EU (Newsweek)
Menedzselt demokrácia, választott autokrácia, európai putyinizmus - keresik a jelzőket.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/korabban_reg_kiutotte_volna_orbant_az_eu_newsweek_.582285.html

-------------------------------------

Így csinál Dél-Amerikát Magyarországból a reklámadó
Tovább romolhat Magyarországon a sajtószabadság, ha a kormány valóban bevezeti a reklámadót.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_csinal_del-amerikat_magyarorszagbol_az_uj_ado.582256.html
Ti is úgy találjátok, hogy a kormányzó csürhe kicsinyesssége jobban sugárzik belőlük, mint ahogy Csernobil és Fukushima együtt sem. Ennek legjobb iskolapéldája lézer jankó.
Pedig már milyen szépen elképzeltük, ahogy a Deutsche Telekom és a Norvég Alap lebombázza Lázárt...

Mi meg toljuk közben a pattogatott kukoricát...
Most hallgatom a felvételt a szerkesztőségi ülésről.

Hányinger a köbön...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
pontyosan...a magyar már csak ilyen Kertész Ákos mennyire jól ismeri

leginkább önmagát árúlja el de már egyre olcsóbb mint a rossz kurva

brühüyyy
@Csaknézek...: Én nem leszek akkor a városban, de majd gondolok rátok, és figyelem a fejleményeket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azért a Norvég Alapról még ne mondjunk le. :D
büdös dakota mafia bűnözők...

ezt tuggyuk, ezért kár tüntire járni....
@Rodeo36: Olcsó?! Az 2010-ben volt. Mi már az a kurva vagyunk, aki fizet azért, hogy kurva lehessen, ráadásul minél olcsóbb kurva. Már elnézést a vulgáris megfogalmazásért.
@Csaknézek...: á csak egy tökéletes szociológiai, és társadalmi tanulmány alapja, minden benne van a jelenkori diktatorizálódó magyarországról /a kisbetű nem véletlen, a fidesz pártállam =/= Magyarországgal/
Bástya elvtárs szomorú

"444 azt írja, hogy Máthé Balázs jogi és társasági ügyekkel foglalkozó vezérigazgató-helyettes feladata a kormánnyal való kapcsolattartás volt és jó ideje közvetlenül Lázár Jánossal tárgyalt. „Az azonban biztos, hogy a panaszok sok esetben úgy jutottak el az Origo szerkesztőségébe, hogy Máthé Balázs mondta, hogy Lázár János szomorú, ezért vagy azért” - fogalmaz a portál.
A cikk szerint amikor a kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettes azt a hírt hozta, hogy Lázár szomorú, az azt jelentette, hogy botrány van a cikkből, és nem lenne jó, ha hasonló eset előfordulna. Kormányzati körökben állítólag olyat is hallottak Lázártól, hogy „az RTL Klubbal és az Origoval még kezdeni kell valamit”."
www.hir24.hu/belfold/2014/06/05/szomoru-volt-a-kormanyt-kritizalo-hirek-miatt-lazar/
@Rodeo36:

Rengeteg kommentet olvasok, ijesztő ez a szellemi igénytelenség, meg az, hogy az átlag magyarnak egyszerűen semmi érzéke nincs az erkölcsi szempontokhoz.

Lézer jó, Gyurcsány rossz, vagy fordítva a szurkolói szektor szerint, és ha gyereket eszik, és Vulcan-gépágyúval lő pandákat, akkor is.
@Spániel: tényleg nincs benne, és az oldalukon sem találtam semmit, hmmmm
Egyébként maximális elismerésem az Origo munkatársainak, akik nem nyelték le szó nélkül a felső döntést!
@Rodeo36:

Ami azóta történt, betűről-betűre Kertészt igazolja. "Magyarozás" ide-vagy oda... hát az már milyen szint, hogy még arra sem vagyunk képesek, hogy egy választáson elzavarjuk, DE LEGALÁBB egy tüntetést szervezzünk ezek ellen, de bezzeg a DT-nek meg a kurva anyját, szánalom a köbön.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"á csak egy tökéletes szociológiai, és társadalmi tanulmány alapja"

Attól még hányinger...
melléklet:

Lapértesülés szerint megegyezett egymással az amerikai távközlési vállalat, a Sprint és a Deutsche Telekom a T-Mobile US értékesítését illetően. A hírek szerint a Sprint részvényenként 40 dollárt fizetne, melynek felét készpénzben, felét pedig részvényekkel egyenlítené ki. A befolyó összeget a német vállalat az európai pozíciójának megerősítésére fordíthatja.

Mit jelenthet ez a Magyar Telekom részvényeseinek?

A befolyó összegből a Deutsche Telekom erősíthetné pozícióját Európában. A DT néhány hónapja 546 millió euróért megvásárolta a GTS Centra Europe-ot, 800 millió euróért megszerezte a cseh T-Moble-ban eddig nem nála lévő kisebbségi részesedést, és a hírek szerint a szlovák leányvállalatában is 100 százalékos tulajdoni hányadot szerezhet, és a sor tovább folytatódhat. A DT célja, hogy a mostaninál jóval egységesebb európai operációt hozzon létre, ebbe a képbe pedig beleillene akár a Magyar Telekom kisebbségi részesedésének megvásárlása is.

A Magyar Telekom kifejezetten olcsó távközlési cég, a befektetők által leginkább figyelt EV/EBITDA mutató alapján az egyik legolcsóbb telco vállalat Európában.

www.portfolio.hu/vallalatok/johet_a_magyar_telekom_felvasarlasa.3.199796.html
@Csaknézek...: az, de semmi oka ezen csodálkoznia senkinek, aki csak egy picit is érteni véli az országot, és az abban működgető hazai és külföldi vállalatokat. Lásd mint fent, és lásd azt ami putyin büntetgetésével történik.
Simicska Louis nem örült Sesztáknak
4_sesztak_miklos_kdnp_fejlesztesi_miniszter_1

Az utolsó pillanatig titokban tartotta Orbán, hogy kire cseréli le Németh Lászlónét. Ezzel próbálta megóvni a jobboldali ellenszéltől. A Figyelő szerint a kormányfő jelezni akarta, hogy az övé még az irányítás gazdasági ügyekben.
Tovább

444.hu/2014/06/05/simicska-louis-nem-orult-sesztaknak/
tegnap, pont ezt írtam én is, hjaaaaa, kérem, zseni vagyok nahhh.

Á dehogy, csak az összefüggések...

A jegybank visszatérne a szocializmus gyakorlatához?

Senki nem érti, miért kebelezné be Matolcsy György jegybankja az Államadósság Kezelő Központot, az MNB pedig nem tud ilyen kezdeményezésről. Több forrás szerint az ötlet már hónapok óta felröppent, és hátterében Töröcskei István politikai és gazdasági pozícióinak meggyengülése áll, az ÁKK MNB-s annektálása az ő menesztéséről szólna. Mások arra utalnak, hogy a jegybankelnök az állam monetáris finanszírozásának tilalmát feszegetné, amire már eddig tett jelzéseket a jegybank, és Matolcsy korábbi nézetei is ebbe az irányba mutatnak.

hvg.hu/gazdasag/20140605_Matolcsy_MNB_AKK_Torocskei
A Fidesz eddigi legmocskosabb húzásáról

----
"Az unortodox jelzőt kapó előző bagázs a különadókkal, alkotmány szétbarmolásával már megteremtette az alaphangot, majd fokozta a hangulatot azzal, hogy úgy szerzett meg számára fontos, jövedelmező vagy egyszerűen neki tetsző ágazatokat, piacokat, hogy megfelelő módon átalakította a jogszabályi környezetet. Csináltak törvényt a takarékok lenyúlására, a földek szétrablására, olyat is írtak, amely mellett nem lehetett a szektort működtetni. Szénné szopatták a félkarú rablósokat – akiket amúgy rohadtul nem sajnálok magánemberként –, atommá szigorították a szerencsejáték szabályozását, aztán miután kihalt belőle mindenki, odaadták az egészet egy vénembernek. Aki utána azzal próbál mosakodni, hogy nem ebből van egzisztenciája."
----
"A reklámadó ezekkel összevetve is messze a legfelháborítóbb ötlet. Nem elsősorban azért, mert most majd attól kell rettegni, hogy bezárnak a kiadók és megszűnik a Barátok közt – utóbbi az egyetlen pozitív hozadék volna, de ezzel, tudom, törpe kisebbség vagyok. Nem fognak bezárni és nem fog megszűnni, a szereplők ki fogják fizetni az adót.

A javaslat azért felháborító, mert az adó bevezetését nem indokolja semmi. Hazugság, hogy kell a pénz, mert ebből még tízmilliárd forint sem jön össze, ekkora összeg ki sem mutatható két tizedesjegy pontossággal. Az külön demagóg, hogy Lázár Londonba-viszem-a-csajomat-dugni-egymillióért János bejelentette, gyerekek oktatására fogják költeni a pénzt. Faszér nem az oktatási sort emeled meg ennyivel mondjuk az egyéb kormányzati kiadások kárára, ha ez annyira fontos?

Nem a pénz kell. Az kell, hogy meg lehessen mutatni a nagypofájú médiának, hogy itt nem lehet szórakozni. Mert vagy kirúgatunk, vagy megvesszük a segged alól az újságodat, vagy szétszopatjuk a tulajdonosodat. És el lehet dönteni, mit raksz holnap a címlapra vagy mivel indítod a híradót."

mentalisdeficit.blog.hu/2014/06/05/a_fidesz_eddigi_legmocskosabb_huzasarol
El lehet menni: nem jönnének haza az angliai magyarok öt éven belül

Az Angliában élő magyarok dolgozni költöztek ki a magasabb életszínvonal reményében a rossz gazdasági helyzet elől menekülve, rendelkeznek legalább középfokú iskolai végzettséggel, főként 2010 után költöztek ki, és öt évig még biztosan nem akarnak hazatérni - ez derül ki 5200 Angliában élő magyar válaszai alapján egy kutatásból.

hvg.hu/vilag/20140605_El_lehet_menni_tenyleg_megugrott_a_kivand
Európai békemenetet szeretne a CÖF

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára alakítaná át az Európai Uniót, az erről szóló javaslatukat elküldik a közösség vezetőinek - közölte Fricz Tamás CÖF-alapító a szervezet csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

www.origo.hu/itthon/20140605-europai-bekemenetet-szeretne-a-cof.html
ki jár Gyuri bá'hoz? :)))

Nem kell étel a hűtőbe!

Ebben a hűtőben csak a lényeg van: egy hordó Kofola, a zseniális cseh üdítőital. A tetejére is jutott egy palacknyi, legyen utánpótlás, ha kiürül a hordó és el kell csattogni egy újért.

Amúgy ki nem találnák hol készült a kép - nem bárban, nem kocsmában, nem vízparti büfében. Ez egy autószerviz, az MC System hűtőszekrénye, Gyuribá így várja a hozzá betérő barátokat és klienseket. Nem csak ezért szeretjük.

Figyeljék meg a csodálatos megoldást, ahogy az ajtót átlyukasztották és kivezették az elejére a csapot: nyitogatni sem kell, bárki odamehet, és csapolhat magának.

www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20140604-nem-kell-etel-a-hutobe.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
@guma: legalább vidáman indul az új euparlament.
Ha már nekünk nincs okunk örülni semminek sem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a hvg-ből tegnap linkeltem be a másik blogba a Ceglédi cikket...nincs itt szó erkölcsről az régen nullázódott ebben a szarkupacban, amikor 1989-ben és utána közvetlenűl széthordták mindazt ami jó lett volna a továbbiakra és a semmi lett helyette akkor kezdődött és azóta folytatódik mikor majd ellenfél nélkűl marad (még 30 napot adok nekik) akkor önmagát fogja felzabálni? a külföld meg elismeri azt a demokratikus választást amit senki magyarországon meg sem kérdőjelezett és azzal a kormányzattal műxik együtt amely éppen van...ezen sincs semmi csodálkozni való

nem vagyunk oroszok meg szírek meg irániak aés afganisztán ahová bemennek és kibasszák (persze ha tuggyák asszád 7 évre 87%-os győzelemmel tegnap) semmi érdekük nem fűződik egy tulajdonképpen értéktelen területhez és érdektelen néphez

ez van és lehet nem seretni de ha ti nem akkor senki más sem

marad a popcorn

brühüyyy

és figyelni mindenkinek a saját temetését

@nincs-itt már megy is és nincs egyedűl...ki marad és miért? minek?
Orbán a kutyáival üzen
2014.06.05. 11:45 | jotunder | 1 komment

Orbán a kutyájával üzent Kulka Jánosnak. Bayer szokás szerint valakinek az agyonverésétől élvezett el. Általában a zsidók agyonverésének látványától szokott kielégülni, most másért fizették meg.

Orbán a kutyájával üzent Mellár Tamásnak. Tudnia kell, hol a helye. Tudnia kell, meddig mehet el. Vannak dolgok, amelyekről egy volt KSH-elnök sem beszélhet egy konferencián. Mert nem.

Orbán a kutyájával üzent a norvég államnak. Itt ő mondja meg, kicsodák a civilek. Elsősorban azok, akik pártrendezvényeket tartanak és finanszírozzák a választási kampányát.

Orbán a kutyájával üzent a sajtónak. Nincs olyan, hogy független sajtó, mondta az egyik kutya, és azonnal ki is rúgat egy főszerkesztőt a másik kutya.

Orbán a kutyáival rúgat ki az egyetemről, a rádióból, az iskolából, a közértből, a hullaházból és a temetőből.

A holtaknak is tudniuk kell, hogy meddig provokálhatják a rendszert a halálukkal, mit képzelnek a zsidók, csak ők szenvedtek ebben az országban, akiknek el kellett rabolni a tulajdonukat, akik feltuszkolták őket a vagonokba, nem szenvedtek? Moziba is mehettek volna, és ők inkább a haza üdvére cselekedtek. Lesz egy kutya, aki ezt szoborba faragja. A rossz szobor fontos, a nagyon ronda épület, a borzalmas minőségű pitypanglap, a rémisztő trianondal.

A szar fegyelmez.

Orbán a kutyáival üzen nekünk: minden a "családé", az akácos, a birkatrágya, a trafik, a kisgazdaság, a sajtó, minden. Orbán a kutyáival üzeni nekünk, hogy mi is az övé vagyunk.

Egyszer nekünk is üzenni kéne valamit neki és a kutyáinak.
Mostanakkor hogyanis állunk ezzel a zOrigoval?
Meg a T-kommal?
@Rodeo36: Ne bántsd őket hiszen nyomorognak. :)

Nyomorúságos éve volt Pintér Sándornak

Itt vannak a kormánytagok adóbevallásai. A belügyminiszternek bő 500 millió forinttal kevesebb jövedelme volt tavaly, mint 2012-ben.

index.hu/belfold/2014/06/05/kormanytagok_adobevallasai/
Nostradamus a kanyarban sincs Bacsóhoz képest.
"Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.
Az élet nem habostorta, Pelikán.
Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."
@Marcellusca: már készül a nerkompatibilis vélemény:

12:49
Hamarosan megszólal a Magyar Telekom - volt, aki nem aludt az éjjel

Délután 4 óra körül végre megnyilatkozik az Origo tulajdonosa a főszerkesztő menesztésével és talán a hírportál jövőjével kapcsolatban is. Egyelőre lázasan dolgoznak a közleményen.

hvg.hu/itthon/20140605_Hamarosan_megszolal_a_Magyar_Telekom__vo
@csak egy néző: ez volt a rákosi korszakban, miben is különbözik a viktori éra ettől?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezzel most egy életre vérig sértetted a kutyákat. Ők nem ilyenek.
@Spániel: igaz, bocsi tőlük...

igazi trolltanulmány a kard blogon, géjza és az összes idióta narancstroll ott védi lézer viktor mindenható után az első mamelukot.
Főszerkesztők Fóruma: Azért nem lehet kirúgni valakit, mert élt az újságírói szabadsággal

Közleményben fejezte ki aggodalmát a magyar médiatermékek jelentős részének főszerkesztőit tömörítő Főszerkesztők Fóruma (FF) az Origo főszerkesztőjének váratlan eltávolítása miatt. Mint az FF fogalmaz, bár nem teljesen világos, mi motiválta az Origo Zrt.-t Sáling menesztésekor, az eddig ismert információk alapján van, miért aggódni. Egy ilyen lépés még az új médiatörvénnyel sem áll összahangban, az ugyanis konkrétan megfogalmazza, hogy azért nem rúgható ki valaki egy újságtól, “mert megtagadta a szerkesztői és újságírói szabadságát csorbító utasítás végrehajtását”.

444.hu/2014/06/05/foszerkesztok-foruma-azert-nem-lehet-kirugni-valakit-mert-elt-az-ujsagiroi-szabadsaggal/
Akkor összefoglalom:
A Magyarországot megszálló, magyarul beszélő narancsbrancs kollaboránsa a németül beszélő dojcse telekom.
Eszem-faszom megáll.
Mint a szólás-mondásban, amelyik országnak ilyen fidesze van, annak nincs szüksége külföldi megszállókra.
Nem baj, a lényeg az hogy a rezsicsökkentéses megtakarításból mindenki megvehesse magának a zenélő szopórollert. :-)
kivancsi vagyok, hogy mi lesz ebbol..
az utolso ervenyes - aprilisi - felmeres alapjan van kb 3.3 millio ember, akik szamara a szabadsagjogok, a sajtoszabadsag, a demokracia szitokszo. van kb 1.3 millio - bar az lmp szamomra meg mindig a fidesz krealt muellenzeke -, akik legalabb megprobalnak tenni valamit a fent emlitett ertekekert.

a tobbi meg siman leszarja, mert nem vele tortenik...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hétfőn a Kossuth téren, össznépi T-Mobile telefonkészülék összetörés is lesz? :)
Szigetvári: Balfaszok voltunk

index.hu/belfold/2014/06/05/szigetvari/

Nem értem mi ez a múlt idő? :)
KOMMUNISTÁK!!

Ne sirjatok! 2010 elött szinte az összes lap, portál, média a tijetek volt!

Most lesz egyensulyban a média!

De a net még mindig a ballib szarokkal van tele!

Na ennek vet véget a Kormány! (és jogosan)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Blogger Géza, Macisajt, stb... ezek egy nagyságrenddel undorítóbb férgek, mint azok akiknek az ánuszából kikandikálnak.
Ez már azért teljesítmény a javából!
Elmondom mi lesz. Semmi. Ne legyünk naivak. 4 évig csicskáztatták a magyart, és most 2/3-uk van. Szóval bármit megtehetnek. Mi itt hőbörgünk kicsit, de ők nyerik a választást.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Aha tehát akkor mégsem Lázár János keze van a dologban. Ez ma bebizonyosodott!
@Rodeo36:
Ha megengeded, akkor folytatom.
A kutya ugat, a karaván halad...
@Rodeo36:

Ezt a "brühüy-t" meg fejezd már be!

KURVÁRA IDEGESITÖ hogy minden hülye kommented végére odabaszod ezt az értelmetlenséget!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Olvastad? Szerintem mielőtt fikáznád olvas el. Egy jó interjú, Szigetvári pedig egy normális faszi. Remélem összejön nekik. És még az sem zavar, hogy Bajnait jegelik. Mert én nem bajnaista vagyok, hanem egy olyan ember, aki egy normális országba akar élni.
@Benjamin Eisenberger: Mert Lázár János becsszóra ezt mondta neked?
@AroMo:

Fostok Blogger Gézátol mi? :))

Mihelyt megjelenik valahol a ballibsiknek egyböl tele a gatya. :DD

Érvelni kellene talán, amit ő csinál higgadt, nyugodt, érthető stílusban.
@V-PORT: "Mert én nem bajnaista vagyok, hanem egy olyan ember, aki egy normális országba akar élni."

Én is pont ilyen vagyok. :)
@V-PORT:

Nekem semmit mondott, de ma a T-COM a hibás, tegnap még Lázár volt. A kettőnek köze nincs egymáshoz viszont. Holnap a Zorbán lesz vagy mi a csöcs?!

Ennyit értek. 26+5% (a zöld libsikkel együtt)

Lófasz papa!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Olvasd el az interjút. Nem leszel tőle ballib, ígérem. :))
@V-PORT:

Ennek ellenére a kétharmados halványvörös elvtársak elég idegesnek látszanak. Nem úgy néznek ki mint akik hátradőlve élveznék a 44%-os kétharmadukat.
@Benjamin Eisenberger:
Idióta Tibike. Most a "tijetek" lesz minden, de ne hidd, hogy így marad örökre.
@Benjamin Eisenberger:

"Fostok Blogger Gézátol mi? :))"

:o)

Kösz!
Feldobtad a napomat! :o)
@Benjamin Eisenberger: Ha utána olvasol, akkor pont Lázár tehet róla. Zsarolt, a Telekom pedig engedett. Van olyan, amikor te nem véded őket. Esküszöm, ha bevezetik az első éjszaka jogát, te azt is ilyen boldogan fogod fogadni.
na tessek, erol beszeltem..
a magyarok szavazok tobbsege ijen benji-fele aljanep:-)

kedves benjamin, koszonom a demonstraciot, hogy miert is erdemel az orszag orbant, mint sorscsapast:-)
@Benjamin Eisenberger: 'Érvelni kellene talán, amit ő csinál higgadt, nyugodt, érthető stílusban.'

Az nem ballibsiknek való. Nem csoda hogy még a saját fáraóik is csak hisztikampánnyal tudták elérni a maszopnak a 10,9%-ot.

Ami Pest megyében és Győrben 8,3%. A győzteseknek ezúton kívánok szebb jövőt!

ehehe
@AroMo: Ők mindent akarnak. Rögtön. Úgy gondolják, megtehetik. És meg is teszik.
@csak egy néző:

A mienk?!

Tetszettek volna a balliberálisok több szavazatot szerezni mint a Fidesz-KDNP és akkor nem lenne itt "Fidesz diktatújja".

Ahogy fajkasházi új mondaná: "egypájtjendszej van kialakuloban..."
Meg diktatúja!

Ja kurva nagy dikatúra az ahol tucattal nagyobb volt a választási lehetőség a pártok közül mint az mszpszdsz idején.! :D
@Benjamin Eisenberger:

"Aha tehát akkor mégsem Lázár János keze van a dologban. Ez ma bebizonyosodott!"

Fidióta Tibike. Próbáld megnagyon lassan olvasni, hátha megérted.

444.hu/2014/06/05/a-telekom-mar-tavaly-atengedte-az-origot-a-kormanynak/
@V-PORT:

"Lázár zsarolt"

Van róla videó? (nem bajai!)

"A telekom engedett"

Ja ez is Lázár János meg a Fidesz hibája!

Nyilván.
@V-PORT: Tudom, nem is félek tőle, hogy az leszek. :)
@Csaknézek...:

Székrekedés esetén jobb egy bloggergéza mint egy beöntés.
@Benjamin Eisenberger: Igazad van. Felesleges is ez az egész. Mi az, hogy valaki mást mond, mint pártod és kormányod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Annak nem lenne sok értelme.
Viszont az nagyon érdekel, hogy egy - rövid időn belüli - tömeges szolgáltató-váltás milyen következményeket indukálna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor olvasd el. Ne csak a címet. Egy önkritikus interjú, vállalva a saját felelősséget.
@V-PORT:

Még jó, legszebb álma hogy Lázár és Orbán meghágja. Még fizetne is érte.
@csak egy néző:

Elolvastam. És a kommenteket is!!

Mindenki a Telekomot hibáztatja, a hozzászólók meg az írás is.

Tehát akkor a Telekom keze van a kirúgásos dologban, az pedig német kézen van!

Ennyi!

Nem sajnálnám azokat a faszokat, akiket esetleg Lázár feljelentene rágalmazásért! Kurvára nem!!

Én is ezt tenném :)

Amennyiben meg LJ. tényleg bűnöző lenne, tegyen feljelentést ellene az ellenzék, és AMENNYIBEN igazuk van, akkor Lázár Jánost lecsukják.

Hozzanak Lázár ELLEN terhelő bizonyítékokat, és ha ezek igaznak minősülnek, akkor Lázár Jánost rács mögé basszák. De csak akkor, ha igazak a vádak ellene!!
@Benjamin Eisenberger: és közben már te is monarchista lettél? :)

Teljesen elmenetelt a békemenetesek esze: átadnák a külügyi, a hadügyi és a pénzügyi adminisztrációt az EU-nak - nyilván a "nem leszünk gyarmat" jegyében.
A békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára alakítaná át az Európai Uniót, az erről szóló javaslatukat elküldik a közösség vezetőinek - közölte Fricz Tamás CÖF-alapító (aki nemrég még egy nem létező pápai intézettől várta Trianon felülvizsgálatát, s úgy akart aláírást gyűjteni ennek támogatására, hogy utána sem nézett a legendának) a szervezet csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Eszerint közös irányítás alá kerülne a külügyi, a hadügyi és a pénzügyi adminisztráció, de "ez nem jelentene föderációt, mert egyéb területeken, a szubszidiaritás jegyében, éppen decentralizálni kellene a döntéshozatalt" - vigasztalta a narancsbirkákat a politológus, aki nemrég még a magyar szuverenitás védelmében menetelt.

Csizmadia László, a CÖF másik alapítója azt hangsúlyozta: "céljaik megvalósítása érdekében" nem tartja kizártnak egy európai békemenet megszervezését sem.
Egész biztosan kitörő örömmel fogadnák őket az EU gyarmatosítását egyre jobban ellenző európaiak...

vs.hu/cof-az-osztrak-magyar-monarchia-mintajara-alakitana-az-eu-t-0605?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@Benjamin Eisenberger:
tehat most kirugtak egye embert azert mert a munkajat vegezte mint oknymozo ujsagiro, tehat ez a te ertekrendszeredben egy helyes dolog.

Na, ha a hozzadhasonlo komunista faszsagokat olvasok mindig rajovok hogy milyen jo dontes volt otthagyni azt a mutyibalkant amit ti magyarorszagnak hivtok.
@Benjamin Eisenberger: Lázár valamit nagyon tudhat ha Európa legnagyobb cégét ugráltatja(a ballib fikabubusok szerint).

Jobbak a fiúk, mint gondoltam!
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Ugyanmár, nem ugráltat ő senkit. Ne higyj el azért mindent ezeknek a dob utcai idiótáknak!

Csupán arrol van szó hogy valamiért csipi a szemüket Lázár puszta léte is, ezért elővették, hogy "biztos ő vóót" közben meg ma kiderült az igazság hogy nem ő, hanem a telecom rugatta ki az a sálinget.
@Pan Modry: 'tehat most kirugtak egye embert azert mert a munkajat vegezte mint oknymozo ujsagiro, tehat ez a te ertekrendszeredben egy helyes dolog.'

A tulajdonos szempontjából teljesen helyes dolog, ha kirúgja az alkalmazottját, aki leköpi a cég legfontosabb ügyfelét.

Te hol a faszba élsz bazdmeg?
A Civil Összefogás Fórum az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára alakítaná át az Európai Uniót, az erről szóló javaslatukat elküldik a közösség vezetőinek
Nekünk baromira bejött a KuK, főleg a vége.
@V-PORT:

Igaz, idegesen is lehet lopni.
Lassan le kellene már őket szedálni!
@V-PORT: nézd, legalább mi legyünk korrektek. Az nem derült ki, hogy Lázár zsarolt, csak annyi, hogy amikor valami a kedve ellenére történt, nagyon szomorú lett.
Az is lehet, hogy túlbuzgóságból valaki ezt félreértette és kirúgta a főszerkit.
@Benjamin Eisenberger: Én sem bírom Lázárt mert egy arrogáns fasz.

Ettől függetlenül nevetséges a 25%os baloldal hisztije, hogy már csak 66%os a médiafelületük.

Ez a 4 év a sajtóarányok kiegyensúlyozódásáról fog szólni, az mszp már nem tudja fenntartani a kobzosokat ilyen tömegben, hacsak sorosgyuri nem küld pézt (ő meg inkább Ferinek meg Gordonnak fog adni az MSZP reménytelen).
@Pan Modry:

Ja! Kurva jó lehet mosogatni vagy takarítani londonban vagy berlinben vagy más libsi nyugatos nagyvárosban! :DD

Nyííhahaha!
@Benjamin Eisenberger:

""Lázár zsarolt"

Van róla videó? (nem bajai!)"

Ha látsz egy csöpögő benzineshordó mellett egy szivarozó fazont, félrefordulsz, és hamarosan egy qrva nagy robbanást hallasz.
Nem láttad, mi történt.

Neked mi jutna eszedbe?
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Arrogáns?

Miért is? Ne keverd a határozottsággal! Nem ugyanaz!
@V-PORT: Majd ezt is gyorsan cáfolják, mint amikor a FIDESZ+MSZP nagykoalát is elfogadhatónak tartották. :)
@AroMo:

:o)

Így még nem közelítettem meg a kérdést, de stimmel.

(Alkalmazni is fogom, ha rekedni fog a székem!) :o)
@Spániel: Többen is megerősítették, hogy Kerstin Günther már azelőtt is tárgyalt Lázár Jánossal, hogy az új elnök Budapestre érkezett volna. Megbeszélésükön Lázár sorra vette a feltételeket, amelyeket frekvencia megtartásáért cserébe akart. Ezek között szerepelt, hogy az Origo ne kritizálja a kormányt. Lázár egy 150 oldalas tanulmányt is átadott, ami részletes

összehasonlító elemzést tartalmazott a hirado.hu és az Origo híreiről,
és természetesen azt mutatta ki, hogy a közszolgálati média híreit gyűjtő oldalhoz képest az Origo drámaian ellenzéki. Ez a tanulmány később hivatkozási alap lett a Telekomon belül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gábriel te inkább annak nézz utána hogy a Dzsobbikod honnan is való! :)

Meg hogy mi Vona Gabikának az eredeti neve! (mert nem ez) :))
@Benjamin Eisenberger: Lázár egy arrogáns törtető, minden tiszteletem a szorgalmának és az eredményeinek, de így látom.

Remélem lehiggad kicsit ha tényleg ME kíván lenni.
@Benjamin Eisenberger: igen
sokkal jobb, mint a te orszagodban barmi mas:-)
ha nem lenne mas, inkabb mosogatnek itt svajcban, mint legyek olyan kozpenzbol kitartott riherongy fideszkurva, mint te:-)

mellesleg nem mosogatunk. en es a menyasszonyom pl ugyanazt csinaljuk, mint ott csinaltuk, csak otszor annyi penzert, tobb tiszteletet kapva az emberektol:-)
@Tiszteltetem Brüsszelet: "A tulajdonos szempontjából teljesen helyes dolog, ha kirúgja az alkalmazottját, aki leköpi a cég legfontosabb ügyfelét.

Te hol a faszba élsz bazdmeg?"

jogallamban szeretne...
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Orbán Viktor lesz a miniszterelnök jelölt 2018-ban is. Ebben biztos lehetsz!
És 2022-ben is valszeg!!
@ausländer Sipi:

Ötször annyi pénzért?!

Ahol az árak 6X annyiba kerülnek mint itthol! (főleg a rezsi meg az albérlet)

Ez ám a jólét!
A mélyen tisztelt és kevésbé tisztelt kommentelők véleményei fényesen bizonyítják orbánia létrejöttét.

Egyrészről fásultság, apátia az elemi erejű felháborodás hiánya, másrészről a Benjaminok és társaik undorítóan nyálas védekezése és terelése.

Szép, élhető, szerethető ország lettünk.

S továbbra is úgy vélem, a felelősség legalább akkora arányban a miénk, mint a fidesz döntéshozóié és talpnyalóié.
@Benjamin Eisenberger: igen, lehet hogy tenyleg egyszrubb lesz teljesen lenullazni az orszagot es onnan ujra felepiteni, mint azzal valamit kezdeni ami most van odaszarva:-)
@ausländer Sipi: Ebből látszik hogy ti az életetekben nem dolgoztatok sehol, és fingotok sincs róla mi megy az (üzleti) világban.

/az üzleti világ alatt nem azt értem hogy egy üzletben dolgozom..:) alkalmazottként/
@Benjamin Eisenberger: "Amennyiben meg LJ. tényleg bűnöző lenne, tegyen feljelentést ellene az ellenzék, és AMENNYIBEN igazuk van, akkor Lázár Jánost lecsukják. "

Vagy hazudsz, vagy hülye vagy, mint a segg. Karikázd be a megfelelő választ, aztán verd ki egy Lázár-poszterre.
@Habakuk999:

AKKOR MI A FASZNAK VAGY MÉG ITT HA NEM JÓ?!

EL LEHET INNEN MENNI HA NEM TETSZIK!

MEGMONDTA A FLETÓ IS!!

A picsogás az megy!

Húzz el innen bazmeg hogyha nem jó itt élni!

Fasz ki van veletek!
@V-PORT: Amúgy a monarchiával semmi baj nincs, még az osztrák-magyar verzió sem volt olyan rossz - de ez az ötlet ebben a formában sajnos egyértelmű pszichopatológiás látlelet Tamás bátyáról és a CÖF-ről. :)
@Habakuk999:

Én is kibírtam 8 évet gyurcsányiában. Nem mondom hogy jo volt, de KIBIRTAM!

Legalább a szememet nem lötték ki nem ugy mint más honfitársamnak.
@Csaknézek...:

Neki az jut róla eszébe hogy a bildenberg megtámadta a rezsicsökkentést, hogy a magyar családoknak ne jusson pénzük zenélő biciklire. :-)
@Pan Modry:

Remélem nincs ellenedre, hogy átmásoljam ide a Vincentről az egyik hsz-edet, ami szerintem nagyon ül.

"Ha van ver a pucatokban akkor felmondjatok az osszes Telekomos szerzodeseteiket arra hivatkozva hogy a T-csoport szervilizmusa tul nagy kockazat nektek, aki elarulja sajat dolgozoit, az el fogja arulni sajat ugyfeleit is."
@Benjamin Eisenberger: "Ahol az árak 6X annyiba kerülnek mint itthol! "

Ez milyen nyelven van? Mocsári ork?
@Benjamin Eisenberger: Húzz el te a büdös picsába, ugyanis a hozzád hasonló aljas gerinctelen takonypócok lett élhetetlen ez a jobbra érdemes ország.

sudribunkó talpnyaló
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tegyen feljelentést az ellenzék ellene ha Lázár bűnöző.

Én még mindig ehhez tartom magam. Ha igazak a vádak az ellenzék részéről, Lázárt bekasznizzák a Csillagba vagy Vácra, vagy akármelyikbe, és még én is megbánom majd akkor hogy valaha is tiszteltem!

De eddig csak ócska rágalmazás, picsogás ment ellene.
@Csaknézek...: Hajrá!

Itt az ideje hogy a baloldal is megmozduljon a multik ármánykodása ellen!

Eddig ugyanis ilyet még nem látott a világ..:))))
@AroMo:

A magyar családok legnagyobb problémája jelenleg, hogy hol vegyék meg a zenélő biciklit.

Bazmeg, ilyen már Kádár alatt se nagyon volt.
@Benjamin Eisenberger: szamolgassunk,jo?
kettonk bevetele ~11000 chf

lakasberlet - 110 nm, ket szintes, 3 szoba, napali, etkezo, ket furdoszoba - rezsivel, melygarazzsal ~ 2000 chf
egyeb koltsegek - krankenkasse, autobiztositas es ado - ~500 chf
kaja kettonknek kb 400 chf
uzemanyagkoltseg kb 200-250 chf - sokat kirandulunk. nagyon szep a kornyek:-)
internet, kabeltv, telefon 120 chf
aram kb 50 chf.

most hirtelen ennyi jut eszembe.

tehat az egyikonk teljes fizetese es a masik fizetesenek - also hangon - cirka 30%-a megmarad havonta.

a konkluziot radbizom, oke?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Összesen EGYETLEN EGY dolog ami jó volt a Kádár-rendszerben, de CSAK egy dolog:

Az az OKTATÁS.

Messze nem volt olyan liberális mint manapság.

Ez az egy amit visszasírok a Kádár-rendszerből!
@Habakuk9@Benjamin Eisenberger: 99: ezekbe a gyurcsányistákat is beleértem természetesen, ne aggódj, egyformák vagytok fizetett trollok vagy hiszékeny hívek
@Habakuk999:

Miért én húzzak el? Én nem húzok el! Nekem jó most! Húzzon el az akinek szar itt élni! Hajrá! Nyitva vannak a határok! El lehet innen menni baszod!
@V-PORT:

Ha még az is kiderül hogy annyira nagy volt az egyetértés, hogy Lázár később a luxus szállodákban pont Kerstinnel gyakorolta a célbalövést, akkor lemegyek hídba. :-)
@Tiszteltetem Brüsszelet: dehogynem:-)

22 ev tapasztalattal es munkaviszonnyal hagytam ott az orszagot.

addigra jottem ra, hogy nem lesz mar ott lofasz sem az en eletemben, amig egyesekl ennyire visszasirjak a diktatorikus berendezekedest, amig ennyi felelotlen, gyava szar el az orszagban:-)
@Benjamin Eisenberger:

Egyet mondj Zusin kívül, bármelyik oldalról, akit elkaptak. Olajszőkítés, jegyzőkönyvek egymillió évre titkosítva megvan? Orbán milliárdos vagyona havi 500 ezerből? Simicska? Mészáros? Varga Tamás? Puch? Most tényleg egy banánköztársaság bíróságaira mutogatsz? Kaya, Josip Tot, Ezüsthajó, völgyhíd, kurvaanyám?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Vagy hazudsz, vagy hülye vagy, mint a segg."

T. nagyrabecsült Kommenttársam!

Engedd meg, hogy egy apróságra felhívjam a figyelmedet: B. Eisenbergnek írt hsz-edben durván korlátoztad az említett személy önismereti folyamatának elmélyülését, mivel vagylagosan fogalmaztad meg kizárólag a lehetőségeket, ami által megengedhetetlen arroganciával elvetted tőle azt az alternatívát, hogy személyisége egyszerre felel meg mindkét általad felvetett feltételnek.

Szomorúan, nagyon szomorúan látom, hogy még egy ilyen komoly szakmai múlttal rendelkező kolléga is képes ekkora bakit elkövetni...

:o)))
@ausländer Sipi: Bazdmeg olvasd már el még1x amire ezt írtad.

A munkaviszony nem tapasztalat, nem élet, az alkalmazott nem tud semmit. Hány évet dolgoztál mint független ember?
@Benjamin Eisenberger: miért jó neked most itt?

És miért volt rossz gyurcsány alatt ( szerintem katasztrófa gyurcsány, szóval a szubjektív véleményed érdekel, nem az elmúttnyócévezés )
@Habakuk999:

Mert tönkre tette az országot!

Még Szlovákia is megelőzött minket!!

2002-ben sokkal jobb volt a helyzet mint 2010-ben, ezt kár tagadni!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Komolyan mondom, a tegnapi zenélőbiciGlis híradórészlet fölött nem tudok napirendre térni. Ezeknek tuti semmi humorérzékük nincs.
Vagy nagyon is van, és pont azért csinálják? Kapjanak valamit az abszurd humor ínyenc kedvelő is a közszolgálati médiától? Én nem tudom, de jól csinálják. :-)
@Benjamin Eisenberger:
"Legalább a szememet nem lötték ki nem ugy mint más honfitársamnak."
No itt a baj öcsém, akkor nem tudnál ilyen baromságokat irogatni, legfeljebb csak mutogatni.
@Benjamin Eisenberger: és most orbán nem teszi tönkre az országot?

Már Macedónia is leelőz bennünket, Romániáról nem is beszélve.
@Tiszteltetem Brüsszelet: mindig is fuggetlen ember voltam..:-)

tudod, nem mindenki olyan szuletett talpnyalo es szolga, mint te:-)

te magad urnak hiszed? ugyan mar. orbanek kutyaja vagy, aki az illuzorikus hatalomert az anyjat is learulozna az mtva esti adasaban, ha nem boldog a rezsicsokkentestol:-D

nem vagy te tobb, mint egy felkapaszkodott tombhazmester, aki egy politikai szervezett bunozoi csoporttol varja a privilegiumait, mivel egy jogallamban, egyenlo feltetelek mellett nem lenne kepes versenyben maradni.
@Habakuk999:

Talán mert az egész ország adósságban fürdik amit a ballibek vettek fel?!

Amugy meg hazudsz.

mno.hu/gazdasag/szedito-mertekben-vagtat-a-hazai-ipar-1230532
@ausländer Sipi: vagy örökös felsővezető ő a luxusiparban. :)
@ausländer Sipi: na a hūlye bèrrettegő is előkerült..
Mèg mindìg nem mersz hazamenni a rettenetes fideszjobbik koaliciò miatt?
Milyen igazad lett!
@Habakuk999:

Albániát tegnap aláztuk meg 1:0-ra.
Én látom hogy minden rohamtempóban fejlődik.
Mindenki minket másol, de esélyük sincs.
@Csaknézek...:

Túltoltam. Lecsúsztam az ideális ívről. :)

Bírom a címlapot, mintha hirtelen megnyílna egy Buckalakófalvára szolgáló Csillagkapu. :)
@AroMo:

Ami a focit illeti, tegnap az olaszoknál világosan meg lehetett figyelni néhány, eddig csak a Magyar Válogatottra jellemző elemet. :)))

Mo. jobban teljesít!
@Tiszteltetem Brüsszelet:

"Itt az ideje hogy a baloldal is megmozduljon a multik ármánykodása ellen!

Eddig ugyanis ilyet még nem látott a világ..:))))"

Elárulok egy NAGY titkot: ezen a blogon mindenféle világnézetű kommentelő van. Nem csak baloldali.

Magam részéről pedig jó ideje magas ívben teszek arra, hogy ki milyen "oldali".
Miként abban sem teszek különbséget hogy a "külföldimocskosmultik" vagy geci hazánkfiai(-lányai) tolnak-e bele éppen egy újabb szöget Magyarország koporsójába.

Az utóbbi időben sajna főleg az utóbbi dominál szerintem.
@ausländer Sipi: most írtad, hogy munkaviszonyban állsz(tál).

Te mi a faszomról beszélsz, függetlenségről?
@Benjamin Eisenberger: nem szokásom, te hazogok fényesre sikált nyelvű gyöngye.

De most komolyan, csak nekem, így kettőnk között: mi az az ok, ami miatt ilyen baromságokat irkálsz ide?
@Csaknézek...: 'Elárulok egy NAGY titkot: ezen a blogon mindenféle világnézetű kommentelő van. Nem csak baloldali.'

Ja, itt vk. pl. én is....

'Magam részéről pedig jó ideje magas ívben teszek arra, hogy ki milyen "oldali".' - helyes
@Sexual Harassment Panda:

Én a bildenbergektől meg a pomogácsoktól rettegek, de nagyon!
Jaj istenem hová fussak nagy bérretegésemben?!
Hol a bőröndöm?
@Penivaldes:

Én négyszemközt is nagyon szórakoztató tudok lenni.
Átjössz? :-)
@Penivaldes: Belecsöppentél mint Pilatus a credoba. :)
@AroMo: nem láttam, nagyon ritkán nézek magyar focit, néha gyerekeket, akik még fociznak.

Viszont ma láttam egy fényességes kapáslövést valamelyik oldalon, na az jól sikerült:)
@AroMo:

"Neki az jut róla eszébe hogy a bildenberg megtámadta a rezsicsökkentést, hogy a magyar családoknak ne jusson pénzük zenélő biciklire. :-)"

Jogos.
Újra és újra elkövetem azt a hibát, hogy... :o)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A magyar válogatott úgy fogja megnyerni a foci VB-t hogy ki sem jut rá, mert egyébként nem nagy kunszt. Na ezt csinálja utánunk valaki!
@Csaknézek...:

A gondolatolvasáshoz a legjobb alany az akinek mindenről ugyanaz jut az eszébe.

Dakota közmondás.
amúgy javallom megnézni a tegnap délutáni (és esti) híradót. ilyennek kell(ene) lennie egy híradónak.
www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/550005
javaslom a képet és szöveget 1:25-nél, az EPIC :D
@AroMo:

"A gondolatolvasáshoz a legjobb alany az akinek mindenről ugyanaz jut az eszébe."

Briliáns! :o)

(Mától ezt én mondtam...) :o)
@Csaknézek...:

Lopsz? :-) Akkor most megátkozlak:

Vegyen a szomszédod a gyerekének zenélő biciklit!

Török átok.
@AroMo:

"Lopsz? :-)"

Dehogy!
Csak újraértelmezem a tulajdonviszonyt... :o)

"Akkor most megátkozlak:"

Szükségtelen.
Itthon élek...
@Tiszteltetem Brüsszelet: barmikor felmondhatom, nem?:-)
mehetek mashova.

te viszont ha kihuzod a fejed orbanek seggebol siman ehenhalsz:-)
@Benjamin Eisenberger:

brühüyyy

brühüyyy
brühüyyy
brühüyyy
brühüyyy
brühüyyy
brühüyyy

ezt már érted?

vagy még mindíg nem?
akkor:

brühüyyy
brühüyyy

és még egyszer:

brühüyyy
@Sexual Harassment Panda: a fidesz-jobbik csak egy tunet:-)

alapvetoen az ott elo emberek altal tanusitott viselkedes az elrettento.
@ausländer Sipi: gondolom az se tűnt fel hogy nincs fidesz/jobbik..
Tovàbbi kellemes rettegèst.
@Secnir: gyonyoru..
a csuti ducse hogy kihuzza magat! majdnem eleri a 170 centit, keruletben meg lecsokken 120 ala:-D
@Sexual Harassment Panda: mindig is volt fidesz-jobbik:-)

eleg csak megnezni a szavazasokat a parlamentben.
@Benjamin Eisenberger: kellemetlen, amikor nem hazudja a kormány által elvártakat valaki. Ismerjük az álláspontodat. Kifejtették már előtted a hozzád hasonlók. Tudjuk, meg kell szüntetni a kritikai hangvétellel vádolható médiumokat. Gratulálok Neked, és minden kedves sorstársadnak! Szerintetek ez bármit előbbre visz? Szerencsétlen
@Benjamin Eisenberger: tod, stílus maga az ember, és ha ez ilyen minőségi újmagyarival is párosul, akkor sokat nem kell a kreálmányodhoz hozzá tenni, még mindig javaslom ezt az oldalt:

magyarhelyesiras.hu/
@miva?: sosem fogjak felfogni...

megszoktak. apu a kadarrendszerben volt partfunkci es lopta szarra magat, nagypapi rakosi fejet waxolta, dedpapi vagonirozott...
Off, de találó:

"Magyarország szerdán új futballt teremtett.

Ahogy az ötvenes években, most ismét mi mutatjuk meg a világnak a jövőt.

Már Dzsudzsák Balázs toporzékolásánál sejteni lehetett, hogy valami újdonság megszületésének vagyunk szemtanúi, és nem is csalatkoztunk.

A futball nélküli győzelem, a mozgás nélküli sport, a gondolat nélküli stratégiaalkotás: mindez a maga egészében az új magyar futball.

Csak azok a hülye új stadionok nem kellenének, ennek az Új Magyar Futballnak ugyanis a legalkalmasabb helyszín egy távoli libalegelő lenne nézők és kamerák nélkül."

sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/06/05/vegre_van_magyar_futball/
melléklet:

Ezért ugrott egymásnak Orbán jobb- és bal keze

Megromlott a viszony a Fidesz két legerősebb ifjú titánja, az Orbán-utódként is emlegetett Lázár János és Rogán Antal között – tavasszal heteken keresztül erről cikkezett a sajtó. A hvg.hu információi szerint Orbán vert éket közéjük, amikor megpróbálta rávenni Rogánt, hogy vegye kézbe a kabinetjének irányítását, ami a Lázár vezette Miniszterelnökségen belüli miniszterelnökség lett volna.

hvg.hu/itthon/20140605_Ezert_ugrott_egymasnak_Lazar_Rogan
@Benjamin Eisenberger: index.hu/belfold/2014/06/05/birosagra_megy_a_dk_lazar_londoni_kiruccanasa_miatt/

tessek

kar, hogy mire iteleti szakaszba kerul, addigra szajerne odatesz vagy egy kezivezerelt birot, vagy siman hoznak egy visszamenoleges torvenyt ra, hogy nem bcs es kesz:-)
@Secnir:

RTL - közszolgálati média, legalább is egy kis időre biztos. Ha valaki leírja vagy elmondja az igaza és egyből ellenzékinek minősítik, na ebből (is) lehet tudni hogy a közszolgálati média a kormány érdekében folyamatosan hazudozik.

Én annyira de annyira meghatódtam amikor Lázár arról nyilatkozott hogy a reklámadó a gyerekeké lesz. Tényleg olyan de olyan megható volt. Utoljára akkor hatódtam meg ennyire mikor a megélhetési bűnöző a bíróságon a nehéz gyermekkorára, és a sok gyerekére hivatkozva kért kegyelmet. Ez egy olyan őszinte és szokatlan gesztus ilyenkor, különösen egyes bűnöző körökben, hogy az ember egyszerűen nem tud parancsolni magának és azonnal elkezd zokogni a meghatottságtól.
hehe, a DK-ból, kit fog kirúgatni lézerjankó? :D

Lázárt újra beperelik külföldi útja miatt

A DK fordul bírósághoz annak érdekében, hogy Lázár János köteles legyen beszámolni londoni utazásáról. Korábban az Origo perelt sikeresen annak érdekében, hogy több részlet derüljön ki a Miniszterelnökséget vezető államtitkár külföldi útjairól.

hvg.hu/itthon/20140605_Lazart_ujra_beperelik_kulfoldi_utja_miatt
Nevetséges vagy Fabius.

Az Origó meg a függetlenség kilóméterekre állnak egymástól.
Az Origó még tőled is rittkában kritizálja a balos pártokat, ami nem kis teljesítmény.

A lehordott, sokat kritizált M1-ben az ellenzéki szereplés 50% körüli.
Az Origóban Fideszest szinte soha nem kérdeztek.
Ellenzékieket annál inkább.

Ennek az lett az eredmény, hogy az Origó évek óta veszteséges.
Lehet van olyan picai szereplő aki szíves örömest finanszíroz egy olyan céget, mely az MSZP zászlóshajójaként, a szólásszabadság élő szobraként pompázik, veszteségesen.
De én nem ismerek ilyet.

Teszem azt a Deutsche Telekom se biztos hogy ilyen, most és mindörökre.

Viszont elgondolkodtató, hogy amennyiben Lázár mégis dróton képes rángatni ekkora cégeket, és nem a stabil veszteség a profilváltás oka, abban az esetben lehet még nagyobb hatalmat kéne neki biztosítani, és pikk-pakk a seggünk nyalja majd a Google-től kezdve a Siemens-ne keresztül minden más mamut cég is.
"Megromlott a viszony a Fidesz két legerősebb ifjú titánja, az Orbán-utódként is emlegetett Lázár János és Rogán Antal között.
Rogán Lázárt, Lázár pedig Rogánt vádolja azzal, hogy „lejáratókampányt” folytat a másikuk ellen, több forrásunk is azt mondta, a pártársaikkal folytatott beszélgetésekben erre mindkét politikus tett már utalásokat. Viszont ha újságírók kérdezték őket a sajtónak tartott háttérbeszélgetéseken arról, hogy van-e ennek bármilyen valóságalapja, akkor határozottan tagadták, hogy közük lenne a szivárogtatáshoz."

Apa kezdődik!
Hajrá fiúk, csak így tovább!!
@Csaknézek...:

A hülye azt sem tudja hogy a libalegelőket már rég ellopta Bajnai, azé' kelletett stadionokat építeni.
On:

"A Deutsche Telekom vezérének írt levelet Karácsony Gergely az origó főszerkesztőjének kirúgása miatt.
Erős a gyanúnk, hogy a tulajdonos döntésének hátterében egy 300 milliárd forint (egymilliárd euró) értékű üzlet lappang, mellyel Lázár János államtitkár megzsarolta a lap tulajdonosát, melyben az Önök cége a legnagyobb részvényes
- írta a Deutsche Telekom vezérigazgatójához, Timotheus Höttgeshez címzett levelében Karácsony Gergely, az Együtt-PM politikusa.
Ezek után Karácsony azt kéri a Telekom vezérétől, hogy - idézzük -:
nyugtasson meg minket, hogy szó sincs arról, hogy az Önök cégénél ilyen megtörténhet!
Levelében azt írja, hogy ez idáig senki nem cáfolta megnyugtató módon, hogy nem Lázár János "nyúlt utána" az origo főszerkesztőjének, amiért a lapban megjelent egy, a politikus vitatott utazásairól szóló cikk. Ha pedig így van, akkor "Magyarországon súlyosan sérült a sajtó szabadságának és a szabad véleménynyilvánításnak alapelve, mely az egész nyugati civilizáció egyik építőköve" - írta Karácsony."

index.hu/belfold/2014/06/05/karacsony_levele_a_telekom-vezerhez_nyugtasson_meg_minket/
@ausländer Sipi:

Én úgy emlékszem Önkormányzati szinten, választás ügyileg, kategóriákkal több MSZP-Jobbik közös jelölt volt, mint teszem az Fidesz-Jobbik.
@Habakuk999: ezt ugattam hétfőn, meg kedden, meg úgy általában amikor valaki a szervilizmusáért kegyet remél. Ez a rendszer soha nem hálál meg semmit, felfal és felőröl, lehet választani, hogy egyenes derékkal, vagy behódolva, de a véget elkerülni nem lehet. Ezt mérte fel rosszul a DT.
@Csaknézek...:

A Deutsche Telekom már nyilatkozott az ügyben jóval Karácsony aggodalma elött.

Persze lehet bosszúból majd jól visszamondják a 300 milliárdos megrendelést a Karácsony kedvéért, és tovább finanszírozzák a stabilan veszteséges ballib irányultságú Origót.
@Trompf: "Viszont elgondolkodtató, hogy amennyiben Lázár mégis dróton képes rángatni ekkora cégeket, és nem a stabil veszteség a profilváltás oka, abban az esetben lehet még nagyobb hatalmat kéne neki biztosítani, és pikk-pakk a seggünk nyalja majd a Google-től kezdve a Siemens-ne keresztül minden más mamut cég is."

tudod, konkretan ezt nevezik korrupcionak. amikor egy allami megrendesles elnyerese erdekeben egy ceg megtesz bizonyos dolgokat...
lefizetik mondjuk lazart, vagy kirugjak a cegcsoportnal tevekenykedo kellemetlen ujsagirot...

a kormanyok nem azert vannak, hogy az adofizetoket - tehat a nagy cegeket tobbek kozott - iranyitsak es rangassak, hanem hogy infrastrukturalisan kiszolgaljak oket, hogy sikeresebbek, eredmenyesebbek legyenek es ezzel tobb embert alkalmazzanak es tobb adobevetelt termeljenek az orszagnak.
@Trompf: nem jol emlekszel. a vasarhely24 feldobott egy hirt, hogy azon az egy helyen lesz ilyen, de mindket oldalon cafoltak.
ennyi, a teszt megvolt, és aki azt hitte, hogy nem jó előre egyeztették ott a pártállamnál, az egyenesen gyengeelméjű. Ezt játszották el, az alaptákolmánynál, a manyup pénzeknél, a dohánymutyinál, a barom emlékművűknél.:

Beleállt a Fidesz a reklámadóba

Rogán szerint már minden érv elhangzott a nyilvánosság előtt, úgyhogy a reklámadóról szóló előterjesztést jövő kedden és szerdán már tárgyalja a parlament.

444.hu/2014/06/05/beleallt-a-fidesz-a-reklamadoba/
@ausländer Sipi:

Adva van egy stabilan veszteséges ballib irányultságú portál.

Meg egy külföldi Deutsche Telekom nevű tulajdonos.

Mennyi ideig kell veszteségesen működnie egy portálnak, hogy amikor megvoltoztatja majd a tulaj a profilt, akkor a ballibek ne hisztizzenek a zászlóshajójuk után, ez itt a kérdés ?

Mikor jön el a pillanat, amikor mér nem sző összeesküvéselméletet a flusztrált ballib szavazó ?
@ausländer Sipi:

Majd szolj ha már börtönbe került Lázár, addig hiteltelen a déká!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tudod, úgy gondolom, hogy összefogással - a franc egye meg, ezt a szót is sikeresen lejáratták a balfácánok - el lehetne kerülni. Nyilván nagyon nehéz, mert a ner bosszúszomjas.

de aki a neren belül van, az sem lehet biztos a holnapjában.
Ennek kéne minél inkább tudatosulni a fejekben, és minden fronton harcot nyitni.

mert ok, hogy az rtl most híradót csinál, de kérdem én, ugyanilyen elánnal áll ki más problémák esetében is?

-mondjuk én nem nézem ezt az adót (sem), azaz nem ismerem a híradójukat
@AroMo:

"A hülye azt sem tudja hogy a libalegelőket már rég ellopta Bajnai, azé' kelletett stadionokat építeni."

10 pont!
Ma egyszerűen nem tudsz hibázni. :o)

Mer'hiszen azokat a qrva nagy likakat, amiket Bajnai (tegyük hozzá: Soros és a Tuggyukkik által finanszírozott!!!!) legelőlopása idézett elő (nemzetünkre törve megint!!!!), mégiscsak be kellett tömni valahogy.
Mer' nehogymá' valami libbant, na akarom mondani Magyar Ember belépottyanjon!

Csak Libesz! :o)
@Trompf: lol, origo a leglátogatottabb hírportál, nyilván növekedni fog a profit, ha Lázárról nem írnak cikket :D
@AroMo:
hát igen. az rtl -mivel országos adó- simán aláverhet a kormánynak egy hónap alatt. elég, ha nyárig szünetelteti a barátokköztet, meg napi egy hírben (mint fentebb) ekézi a kormányt. van fegyver a kezében.
@Trompf: melleduma.

nem salinger gergo miatt volt veszteseges.

salingert politikai nyomasra rugtak ki. ezert van felhaborodas. nem hiszti, hanem jogos felhaborodas, hogy egy maganceget kilora megvesz egy banankozt.. banankiralysag vezeto garnituraja az adofizetok penzebol.
@Trompf: szerintem a telecom pénzért feküdt be a kormánynak, ezt meg korrupciónak nevezik.
@Benjamin Eisenberger: amig az igazsagszolgaltatas a fidesz kezeben van, anyadat is megeroszakohatja a hatadon, akkor sem fog bortonbe kerulni:-)

de ne aggodj, eljon majd az ideje annak is. legfeljebb ugy fog tortenni, mint ukrajnaban:-)
@Trompf:

"A Deutsche Telekom már nyilatkozott az ügyben jóval Karácsony aggodalma elött."

Amiben semmitmondási és mellébeszélési Guiness rekordkísérletet hajtottak végre.

"visszamondják a 300 milliárdos megrendelést a Karácsony kedvéért, és tovább finanszírozzák a stabilan veszteséges ballib irányultságú Origót."

Jól értem, hogy azt mondod: van összefüggés és kapcsolat az állami megrendelés és a főszerkesztő eltávolítása között?
@parti_giano: pontosan

ez a durva, hogy a fideszesek szemeben egy, vagy tobb buncselekmeny teljesen elfogadhato, ha az a parterdeket es a hatalmi erdekeiket kiszolgalja.
@csak egy néző:

Bomlik a narancsszín?
A kék sarokban Lázár János, a hódmezők lovagja, a piros sarokban Rogán Antal, a pasaparkok hőse.
Én a bírónak szurkolok. :-)
@Secnir:

Csak aztán ne ám az RTL is Fidesz kézre kerüljön hehehe.... :DD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" úgyhogy a reklámadóról szóló előterjesztést jövő kedden és szerdán már tárgyalja a parlament."

De izgulok!

Vajon meg fogják-e szavazni...?
@Csaknézek...: "Jól értem, hogy azt mondod: van összefüggés és kapcsolat az állami megrendelés és a főszerkesztő eltávolítása között?"

persze, hogy ezt mondja, csak az o olvasataban ez egy teljesen normalis dolog.

index.hu/kultur/2014/06/05/a_telekom_mar_reg_lemondott_az_origorol/
@AroMo:

"Én a bírónak szurkolok. :-)"

...akit Orbán Viktornak hívnak...

(Híjnye, épp az előbb dicsértelek meg, hogy nem tudsz hibázni...) :o)
@ausländer Sipi:

"persze, hogy ezt mondja, csak az o olvasataban ez egy teljesen normalis dolog."

Én is értettem, amit írt, de szeretném, hogy ő is kimondja.
@Csaknézek...:

Nekem mindennap ma van. :-)
Bajnai még a libaszart is ellopta, így Mészárosnak, a Nemzet Gázszerelőjének már csak a birkatrágya maradt.
@parti_giano: nem is kell buncselekmenyt elkovetnihozza...
gondolj csak fapal ferenc elleni koholt vadakra, vagy most mentettek fel molnart, hagyo ellen sincs semmi bizonyitek...

zuschlag az egyetlen akit megfogtak - mszp kormany alatt, gyakorlatilag az mszp altal megbuktatva es elfogatva.

ezzel szemben az ud zrt ugy, ahol konkretan a ceg a fidesz es kore felkeresere allamellenes buncselekmenyeket kovetetett el siman visszafordult a feljelentokre.
@AroMo: azt csak tapossa, a szája szélén nem állati széklet barnállik.
@Habakuk999: igen az összefogás is leamortizálódott, ha nincs szolidaritás, és megértés, soha nem lesz együttműködés, nem sok híradót néztem az utóbbi években, de a rötölöt meg tudtam nézni, korábban is voltak normális megnyilvánulásaik, lehetett volna több, az igaz, de még ezzel is fényévekre voltak az mtv-mtva-tv2-hörtv göbbelszi agitproptól...
@Csaknézek...: figyi 2/3-al, kövévkelaca is elnökölve szavaz, míg kívülről jön néhány libsibolsinyugatellenes jobbikpincsi szavazat is, miben fogadunk?
@V-PORT:

"Ez a csattanó."

Rémlik egy közmondás arról, hogy mi történik avval, aki korpa közé keveredik...
@ausländer Sipi: ja es hunvaldekrol nem is beszelve, akiket siznten felmentettek...
@Benjamin Eisenberger: Te kis pöcs! Most lettél tahótlanítva. Kb a második megjegyzésed kiverte a biztosítékot. Abból a 2013. 06 -hótól megtett kb 1394 megjegyzésed közül. Igazi mocsok vagy.
Béke poraidra.
@Benjamin Eisenberger: Momentán engem nem zavar, sőt elvárom, hogy ott legyen.Neked, ha nem tetszik, ne olvasd!!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"miben fogadunk?"

Én rátenném a teljes vagyonomat! :o)

Mer' a népviselőink azért népviselkednek ottan a Parlamentbe', hogy a zérdekeinket visejjék a szívükön, és erős lelkiismereti felindulásból szakadatlan qtassák az igazságosságot az értelem fejükben lévő aranyfedezete által kontrollálva.

Nemá', hogy Te másképpen látod, koma... :o)
@Benjamin Eisenberger:

Lázár börtönbe? Itt hibrid rezsim van, meg irányított demokrácia, ahol már a kultúra gyakorlásához is pártkönyv kell!! (NW)

Most vadászgató kegyelmeseknek, zöldbáróknak, tolvaj gazembereknek, köpönyegforgatóknak, népbutító szolgalelkűeknek, Fidesz-talpasoknak meg Fidesz-csicskáknak áll a mocsokba hajlott setét világ.
mondjuk nem meglepő hogy egy multinak fontosabb a bevétel, mint a sajtószabadság, inkább az a probléma, hogy a magyar kormány, Lázár Jánossal az élen, mindent megtesz, hogy elhallgattassa a független médiát. Át is megyek telenorhoz, és inkább támogatom a norvég szabadságharcot :D
@ausländer Sipi:

Akárcsak Schlett Csabát meg a többieket. Hunvald Györgyért meg baráti köréérért (Veinek Leonárd, Dudoglo Pavel lol) se tedd azért tűzbe a kezed.

Lopott itt más is nem csak a fideszesek. Az viszont igaz hogy a leggátlástalanabbul, leglátványosabban a narancsbrancs lop. Pontosabban ők már nem is lopnak, hanem megszállják az országot hogy minden az övék legyen, ez azért már minőségi különbség.
@_most_: ez az! ezt próbálják kiforgatni a hülye trollok. tkp. lázár közpénzen megvette, hogy ne írjanak róla rosszat az origon. a telekomnak nem nagy ár ezért bedobni egy veszteséges ágazatot.
@Csaknézek...: éééén-e? mondasz valamit, szórom is a hamut a fejemre :D
@Csaknézek...: Le fogják szarni, hogy mit milyen szerződéseket mondunk fel. Ennél nagyobb koncot kapnak az államtól. Pl.: a teljes rendőrség eddig Vodafon volt. Szerinted nemsokára mi lesz? Ezek versenyeztetett szolgáltatások voltak, flotta kedvezménnyel(1 fő rendőr és 3 családtag ingyenes beszélgetése 4500/hó/csomag). Most majd lesz helyette T-Com pénzpumpa. És ez csak egy. Van ebből még rendesen. Ettől válik egy Origó Online igazgató vére vízzé, mikor ismertetik vele a számokat. Figyelj haver! Te egy kis szarkupac vagy, mert egyrészt nem teszünk beléd pénz többé, másrészt, ha az üzlet útjába áll a részleged, VÉGED VAN MINT A BOTNAK.(ráadásul annak két vége van)
@ausländer Sipi:
"gondolj csak fapal ferenc elleni koholt vadakra,"
fapál lászló az a fapál ferenc :D
és ha elolvasod a blogját, szépen kiderül, hogy az egy vádból lett négy, majd három, de abból kettőt elbukott az ügyészség, egyben pedig az ügyész kérte a bíróságot, hogy mentsék fel, mert nem követett el bűncselekményt.
@AroMo: nem teszem ertuk tuzbe a kezem, de akkor is felmentettek oket. ezzel szemben a fidesz elleni ugyeket a legfobb ugyesz huzta-halasztotta elevulesig, nem engedve azokat birosagi szakaszba, holott a rendorseg vademelesi javaslattal adta azokat oda.
@_most_:

Nekem az a meglepő, hogy még elhiszik hogyha segédkezet nyújtanak pl. a sajtószabadság leépítéséhez, akkor majd ők elkerülhetik a narancsbrancs dühét. Persze az is lehet hogy okosabbak ennél és csak úgy csinálnak mintha elhinnék, és a megfelelő időpontra várnak. Végül is, ki időt nyer életet nyer.
@Secnir: igen, laszlo:-)

bocsanat.

de most athelyeztek az ugyet kaposvarrol debrecenbe es ujrainditjak a targyalast "felsobb utasitasra".
Mocskos, korrupt tolvaj!

"Rogán: a magyar emberek véleményt mondtak a reklámadóról is
"Mi ezeket az érveket tisztelettel hallgatjuk, de megjegyzem, hogy kísértetiesen hasonló a helyzet ahhoz, mint amikor a bankadót vezettük be, a bankok akkor pontosan ugyanígy érveltek" - mondta a reklámadó-javaslattal kapcsolatos bírálatokról Rogán Antal ."
www.vg.hu/gazdasag/adozas/rogan-a-magyar-emberek-velemenyt-mondtak-a-reklamadorol-is-428869
@AroMo: Lázár soha nem alacsonyodik le annyira, hogy egy 10 évvel idősebb nőt kelljen megdugnia. Maximum összeölelkezik vele egy vadászati képen, melyet a megölelt alany kiposztol, s vele megteremti egyrészt a botrányt, másrészt a férj közösségi normákat nem tűrő viselkedését, legen ez akár egy érdemtelenül hírnevet szerzett magyar színész.
AZÉRT ÁLLÍTOM, HOGY ÉRDEMTELENÜL HÍRNEVET SZERZETT, mert a betyár-film érdemén kívül én nem láttam a férjtől jó alakítást. Sajnálom, de így érzem. Nem csoda, hogy a férj kiakadt, s"megtámadta az első PLAZA -parkolót és magát a PLAZA-t is.
@Rodeo36: ::::)))) Engem is idegesít, de nem bánom. Ha őt is, legyen:-))))))
@Spániel: Tök igaza van Rogánnak.

A bankok ugyanjgy érveltek, csak ők erősek voltak.

A retekklub a saláta az ebédhez.
By the way: Nem lehet, hogy Benjamin a Blogger Gejza? Már a tőle való "rettegésből" kiindulva?
@CSENDES: nem hinnem, de szerintem egy irodaban ulnek valahol a lendvayban..
@ausländer Sipi:
igen, de újratárgyalják. ami azt jelenti, hogy sem a védelem, sem az ügyészség nem nyújthat be új bizonyítékokat. a régi, meglévő adatok alapján kell újratárgyalni. mivel oláh tábornok vallomására alapszik továbbra is az egész, amit már az első bíróság is szó nélkül kizárt, nemigen lehet más az eredmény.
az a sztori ezer sebből vérzik - az ügyészség számára.
Nahát!
Kezdenek ébredezni a "másik" oldalon is...

Poszt a mandin:

"Az Orbán-kormány gyorsan helyretette mindazokat, akik valamiféle konszolidációt megnyugvást vártak a permanens szabadságharc utáni második ciklustól. Pedig ismerhették a programot: csakafidesz. A programjához, ahogy az elmúltnégyévben, úgy a következőben is szigorúan ragaszkodik a kormány. Csakafidesz. A döntések alfája és omegája a Fidesz, és annak tartós hatalma. Ez minden lépés és megfontolás iránytűje. És a morál, a szellem, a polgári Magyarország megteremtésének víziója? Látjátok?

Az biztos, hogy ebben a négy évben sem aludhat nyugodtan az, akinek a Fideszen kívül erő és hatalom maradt még a kezében. Legyen az Csányi Sándor, Dirk Gerkens vagy Demján Sándor. Ők is mennek a levesbe, vagy látványosan behódolnak, mint ahogy most a Telekom tette. Mert nekik az első, a második és a harmadik szempont is a profit.

A Fideszben a győzelemtől részegen, a hatalom lázában elfelejtik, hogy a civil társadalom, a sajtó szabadsága, a fékek és ellensúlyok milyen fontos értékek. Pedig nem volt az olyan rég, hogy ők is ezt hirdették. Nemcsak 25, de még öt éve is. Emlékszem.

A forradalom felfalja eszméit. Sima ügy. Előfordult már.

Közben alakul Közép-Európa leghatékonyabb kormánya. A tehetség és a kreativitás viszont kerüli azokat a helyeket, ahonnan szökik a szabadság levegője. Sima ügy. Előfordult már."

mandiner.blog.hu/2014/06/05/a_csakafidesz_szabadsaga?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201406
@ausländer Sipi: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ebben az egészben nem az a baj, hogy botrány van.

Az az oltári nagy gond, hogy akár Rogán akár Lázár botrányai a fideszből indultak ki, az ellenzéknek nevezettek továbbra is bambán bámuldozó bunyevári szerepét játsszák nagy lelkesedéssel.

Szóval figyelemmel kísérhetünk egy belső hatalmi harcot, nem pártok, hanem egy párt két erős embere közötti harcot.

Hun van a megújhodott, csodásan eredménycentrikus ellenzékünk?
@Spániel: @polgári kór:
"Szerinte azonban az áprilisi országgyűlési választáson az emberek ítéletet mondtak arról, hogy a közteherviselést ki kell terjeszteni azokra a szektorokra, ahol jelentős nyereségek keletkeznek,"

érdekes, nekem nem volt ilyen a szavazólapomon. sőt, a fidesz kormányprogramjában sem volt benne.
mindamellett ez: "a közteherviselést ki kell terjeszteni azokra a szektorokra, ahol jelentős nyereségek keletkeznek," azt jelenti:
nem érdekel, hogy milyen és mekkora a vállalkozásod, ha nyereséged van , elvesszük.
@ausländer Sipi: vagy a miniszterelnökségen, versenyeznek, kinek hány kólsádoboza van nyálmintával.
@Secnir: Annál könnyebb leszőket ősszel leváltani, igaz? Ne legyél savanyó!

'érdekes, nekem nem volt ilyen a szavazólapomon.'

'folytatjuk!'
@Habakuk999: gondolom nem tamogatta(to)k oket kellokeppen mindenfele kifogasokra hivatkozva:-)

en utaztam 2000 km-t azert, hogy szavazzak az ellenzekre. ugy latszik masoknak megeroltetobb volt eljutni az urnaig.
@Spániel:

Rogán Antal is megdögölhet szép csendesen cipőben, a bankadó miatt 60 ezerről 160 ezerre nőtt az céges éves banki költségem. Még jó hogy van a rezsicsökkentés, úgyhogy ezen tekintetben pénzemnél vagyok. (Mert ugyan a rezsicsökkentés cégekre nem vonatkozik, de engem se a gólya költött. )
@parti_giano: inkabb kumin csapataban nyomjak, kumin vazolta fel a propafganda-strategiat, miszerint mindenhol ott kell lenni es ha megjelenik egy velemeny, akkor azt rogton ellenezni..
@parti_giano: kossz a felhomalyositast:-D

ennyire azert nem vagyok kepben - szerencsere? - a berendezkedessel:-)
-respekt-

Újabb vezető távozik az Origotól

Bellay Szilvi volt a “gyártásvezető” a portálnál, alá tartoztak a designerek, projektmanagerek, hasonlók. Ma mondott fel. Úgy tudjuk a lelépése nincs közvetlen összefüggésben Sáling félreállításával. Távozik még csapatából Déri Zsófi is, aki az értékesítés és a szerkesztőségek közötti munka összehangolásán dolgozott.

444.hu/2014/06/05/ujabb-vezeto-tavozik-az-origotol/
Nem is tudok külön csemegézni, mert sokat kellene, olvassátok el:

Szigetvári: Balfaszok voltunk
index.hu/belfold/2014/06/05/szigetvari/
kommentek onnan:

Szittyáné Dr. Székely Hunóra • 13 perce

Ma 2 új munkahelyet teremtett a Fidesz-KDNP! Magyarország Jobban Teljesít!

Szabados Gábor • 15 perce

És honnan érkeznek az újak? A Miniszterelnöki Hivataltól?

St. John Smythe Szabados Gábor • 6 perce

Vagy a Nézőpont Intézettől. A kirúgott Tóth Zoltánt is a Mráz Ágoston Sámuel váltotta.
@ausländer Sipi: ugyan, lassan minden egy ember alá fog tartozni. lázár mindent visz, a főnök nyugodtan focizhat.
@DarthVader: Most mondák a hírekben, hogy bedőlt a tranzi adó, a bankok fillérre áthárították az ügyfelekre.
oops, igazodj széljobb, vagy csak néhány napot adok a pápának, a vallási fanatikusok gyorsan lépni fognak:

Erős nyilatkozatot tett a cigányokról Ferenc pápa

"Integráció nélkül a cigányok a rabszolgaság új formáinak áldozataivá válnak" - mondta az egyházfő egy találkozón a Vatikánban."Gyanútól és ellenséges érzelmektől övezve és nagyon kevéssé vonják be őket a politikai, gazdasági, társadalmi életbe" - mondta. A pápa felidézett egy esetet, amikor még bíborosként egyszer felszállt egy római buszra, ahol cigányok is utaztak, és a sofőr arra figyelmeztette a többi utast, vigyázzanak a pénztárcájukra.

hvg.hu/vilag/20140605_Eros_nyilatkozatot_tett_a_ciganyokrol_Fer
@Spániel:

"bedőlt a tranzi adó, a bankok fillérre áthárították az ügyfelekre."

No de ezt ki gondolta volna előre?
Senki sem írt erről, mert annyira, de annyira képtelenségnek látszott!

Meg aztán megaszonta a Tóni gyerök is, hogy nem fogják áthárítani...
@Csaknézek...: miközben rózsaszín az ég:

A hiány ellenére jelentős az államháztartási többlet

Májusban az államháztartás központi alrendszere 269,4 milliárd forintos többlettel zárt – közölte az NGM. Az első öthavi hiány viszont 681,7 milliárd forint volt, szóval még mindig hiány van. (MTI)

444.hu/2014/06/05/a-hiany-ellenere-jelentos-az-allamhaztartasi-tobblet/
A Magyar Telekom az Origo Zrt. 100 százalékos tulajdonosaként kiemelten fontosnak tartja az Origo.hu szerkesztőségének teljes függetlenségét. Nem szólt és a jövőben sem szól bele az Origo szerkesztőségének munkájába, nem dönt a szerkesztőséget érintő személyi kérdésekről. A médiában vitatott személyi döntés az Origo Zrt. menedzsmentjének döntése. A Magyar Telekom nem gyakorolt nyomást és nem kérte az Origo Zrt. vezetőségét a portál főszerkesztőjének leváltására.

A Magyar Telekom Magyarország vezető távközlési szolgáltatója, tevékenységünk legalapvetőbb célja biztosítani a szabad információáramlást, az információhoz való szabad hozzáférést, így társaságunk alapértékei közé tartozik az elkötelezettség a sajtószabadság mellett. Az Origo.hu szerkesztőségének függetlenségét az Origo Zrt. menedzsmentjének mindenkor biztosítania kell.

A Magyar Telekom határozottan cáfolja a sajtóban megjelent azon találgatásokat, amelyek az Origo.hu főszerkesztőjének távozását a Magyar Telekom és a Magyar Kormány közötti megállapodással hozzák összefüggésbe. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Magyar Telekomra semmilyen nyomás nem nehezedett a kormányzat részéről akár a főszerkesztő személyét, akár az Origo.hu tartalmát illetően. Ezenfelül a Magyar Telekom elnöki és vezérigazgatói pozíciójának szétválasztása a Deutsche Telekom leányvállalatainál megkezdett, és több országban már végbement folyamat. Ezért alaptalan minden olyan sajtóban megjelent feltételezés, mely szerint a Magyar Telekom és a Magyar Kormány között, idén február 21-én létrejött Partnerségi Együttműködési Megállapodás a Digitális Magyarországért bármilyen mértékben érintette volna akár a vállalat irányításának struktúráját és vezetőit, akár az Origo Zrt-t. A Magyar Telekom és a Magyar Kormány között ez az egyetlen érvényben lévő stratégiai szintű megállapodás, amely mind a kormany.hu, mind a telekom.hu oldalakon megtekinthető. A mindenkori kormány és a Magyar Telekom vezetői közötti párbeszéd természetes, ám ezek célja sohasem a nyilvánosság, a sajtószabadság korlátozása.

A Magyar Telekom tőzsdén jegyzett vállalatként, és a szintén tőzsdén jegyzett Deutsche Telekom leányvállalataként, teljes transzparenciát biztosított és biztosít a jövőben is a nyilvánosság számára.
Ez itt a lényeg ballibsikéim!!:

"
A Magyar Telekom határozottan cáfolja a sajtóban megjelent azon találgatásokat, amelyek az Origo.hu főszerkesztőjének távozását a Magyar Telekom és a Magyar Kormány közötti megállapodással hozzák összefüggésbe. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Magyar Telekomra semmilyen nyomás nem nehezedett a kormányzat részéről akár a főszerkesztő személyét, akár az Origo.hu tartalmát illetően. "

Ugorgyunk!!
@Benjamin Eisenberger: es?
te mit vartal? beismerik, hogy korrupt banda es a fidesz kutyai?:-)

azt mondjak, hogy bocs, tevedtunk, illegalis ilyet tenni, nem kell a 300 milliard a kozpenzbol?:-)

hazugsag. de ugye egy fideszes nyaloncnak megteszi:-)
@Benjamin Eisenberger:

Nahát, micsoda meglepetés!
A döbbenettől alig jutok szóhoz!
Ezeket írták?
Tényleg?!

És nem azt, hogy "Ja, gyakoroltunk. Nyomást."

Ennyire váratlan fordulatot már régen láttam.

Meg is vagyok győzve tökre.

De hogy egy ilyen közleményhez minek kellett egy teljes napon keresztül éjjel-nappal dolgoznia sok embernek, azért az még mindig rejtély számomra.
Egy ilyen nyilatkozatot kábé 1 óra alatt összedobnék én is.
elemezzük kicsit a következő mondatokat, mert némi ellentmondást vélek felfedezni az anya cég, a leány és a leány origója és viszonyrendszere valamint a cáfolt ráhatások között.:

"Ezenfelül a Magyar Telekom elnöki és vezérigazgatói pozíciójának szétválasztása a Deutsche Telekom leányvállalatainál megkezdett, és több országban már végbement folyamat.

Ezért alaptalan minden olyan sajtóban megjelent feltételezés, amely szerint a Magyar Telekom és a kormány között, idén február 21-én létrejött Partnerségi Együttműködési Megállapodás a Digitális Magyarországért bármilyen mértékben érintette volna akár a vállalat irányításának struktúráját és vezetőit, akár az Origo Zrt-t."
ÉN MONDOM, NEM LESZ ITT ADDIG REND, AMÍG AZ ÖSSZES BIRKÁT LE NEM VÁGJÁK.

AZ ÚJSZÜLÖTTEKET MEG MIND KASZTRÁLNI KELL, HOGY NE TUDJANAK SZAPORODNI (ÉS KOMMENTELNI)!
@Benjamin Eisenberger: "Az alku részeként a magyar kormány azt is kérte a Telekomtól, hogy fogják vissza vagy engedjék el az Origót. A magyar kormány egyik magas rangú tagja is megerősítette, hogy az alku érintette az Origoval szembeni elvárásokat is.
Erről már Kerstin Günther tárgyalt, mégpedig Lázár Jánossal.

Többen is megerősítették, hogy Kerstin Günther már azelőtt is tárgyalt Lázár Jánossal, hogy az új elnök Budapestre érkezett volna. Megbeszélésükön Lázár sorra vette a feltételeket, amelyeket frekvencia megtartásáért cserébe akart. Ezek között szerepelt, hogy az Origo ne kritizálja a kormányt. Lázár egy 150 oldalas tanulmányt is átadott, ami részletes

összehasonlító elemzést tartalmazott a hirado.hu és az Origo híreiről,
és természetesen azt mutatta ki, hogy a közszolgálati média híreit gyűjtő oldalhoz képest az Origo drámaian ellenzéki. Ez a tanulmány később hivatkozási alap lett a Telekomon belül."
@Benjamin Eisenberger: Ballibeknek megvan a legújabb ideológia őszre!

Sájtószábácsáág!

Le is fosta a Viktor a bokáját hogy ezt most lehet nem kéne. Szerdán amúgy tárgyalja is a parlament, hehe.
Lázár aláz porig, ó,
S megszűnik az Origo.
A hociponktele.com
Veled Deutsche Telekom!

Hangzik kormányhű ének,
S minket néznek hülyének.
Haláltánc e gyagya rock,
Hé, ébresztő, magyarok!

:)
Nekem mindegy én akkor is Fideszes maradok...!
@Tiszteltetem Brüsszelet: mit gondolsz, meddig lehet meg ezt csinalni?:-)

nagyn kemeny netto szopas lesz ennek a vege, tombhazmester:-)
@Benjamin Eisenberger:

'Fa@énemtakaroccvityaánusszábakörtétmajszolgatnijobbágy!!!
@Benjamin Eisenberger:
Mit vártál Tibi köcsög? Hogy kiáll a Telekomos vezér és bevallja, hogy biza a jó üzlet reményében eleget tettek a kormány nyomásának? Te olyan hülye vagy, hogy még azt is elhiszed, hogy a felcsuti gázszerelő zseni, akkor is milliárdos lett volna semmi perc alatt, ha nem is ismerné a Viktort.
Egy pofon, másik a fal lesz!
Deutschland, Deutschland über alles!
:)
@Tiszteltetem Brüsszelet: az van, hogy most nagyon rossz fat hugyoztatok le, kispajtas...

index.hu/kultur/media/2014/06/05/hatvan_mediapiaci_szereplo_sotetul_el_idolegesen/

a fidesz az elmult ket gyozelmet a media megfelelo manipulalasanak koszonhette. most, hogy kirugattak egy kritikus foszerkeztot es ki akarjak zsebelni a mediat ezzel teljesen maguk ellen fogjak forditnai oket.

ki fogja leadni a rezsicsokkentesbol zenelo biciklis propagandafilmeket?:-)

ki fog a stadionmegynyitokrol kozvetiteni, ki fogja mutatni a szijon koncepcios perekre vezetett ellenzeki prominenseket?:-)
@Benjamin Eisenberger:

"Nekem mindegy én akkor is Fideszes maradok...!"

Árulkodó mondat! :o)

(Az a qrva Freud...) :o)

Ne aggódj, itteni kommentjeid alapján biztosíthatlak: ott vagy a legjobb helyen.
Neked való.

És persze fogalmad sincs arról, hogy az előbbi mondatod mit jelent ÉRTELMEZVE.
Nocsak...

Schiffer is levelet írt két napjaaz ügyben:

"Biztos vagyok benne, hogy sem a Deutsche Telekom saját belső szabályai, sem a német jog, sem pedig a részvényesek – akiknek érdekében Ön dolgozik – igazságérzete nem engedi azt, hogy a Deutsche Telekom, vagy bármelyik leányvállalata az emberi és politikai jogok lábbal tiprása útján akár egy fillér haszonhoz is jusson.

Mindezekre tekintettel kérem, hogy ezt az ügyet szíveskedjen a Deutsche Telekom igazgatótanácsa és közgyűlése elé vinni, és alaposan kivizsgálni."

media.mandiner.hu/cikk/20140605_schiffer_andras_level_a_deutsche_telekom_elnokenek
@Benjamin Eisenberger:
A Telekom ezt írta? És ki az hülye fasz aki ezt elhiszi?
@Csaknézek...:

Olvasd el a Mandineres kommenteket is alatta...ennyit ér Sifferke :DD
@Csaknézek...:

Igazából Benjáminnak az ő képességeivel nem nagyon van választása... :)
@Benjamin Eisenberger:

"Olvasd el a Mandineres kommenteket is alatta...ennyit ér Sifferke :DD "

Ha tökre tanácstalan és bizonytalan vagyok - ami egy ilyen szerény intellektuális képességekkel rendelkező ballibsi majomnál, mint én, gyakran előfordul -, akkor mindig a mandiner kommentelőinek segítségével próbálom megérteni, értelmezni a történteket és tágítani az intellektuális horizontomat.
Mert ollan jókat írnak ottan.
És nagyon nagyon meggyőzőek.

Úgyhogy máris megyek továbbképezni magamat! :o)
@Benjamin Eisenberger:

Mandineres kommenteket olvasni valami olyasmi, mintha Fekete Pákó olvasná fel neked végtelenítve Tarlós István fiatalkori költeményeit.
@ausländer Sipi:

Azt hiszem megvan az Orbán-kormány címerállata:

műanyag zenélő bicikli
@AroMo: egy pajzsban agaskodva. ket oldalt pedig egy-egy tekes, rabszijjal a kezukben;-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A 444-es belpesti libsik firkálmányai azok a jók igaz??!!
Komment zim zum-tól a 444-en a témához:

"Szóval akkor kinek is higgyen az ember?
- A PR-os brigádnak, akiknek az a dolguk, hogy védjék a cég seggét, akármi is van.
- Az origós szerzőknek, szerkesztőknek és a többieknek, akik inkább sorra beáldozzák a munkahelyüket, de nem adják az arcukat ehhez az egészhez (és akik belülről látták, hogyan mentek a dolgok).
Nehéz döntés."
@Benjamin Eisenberger: bizony..

igy megy ez, jobbagy:-)

ami a fidesztol fuggetlen, az jelentosen hitelesebb:-)

az, aki 300 milliardot kap a fidesztol egy hazug, korrupt geci:-)
@Rodeo36: hova megyek én??? köszi a zenéket!!
Csak ide kell elvergődnöd Bayern-be. Trabant kevés, űrsikló sok, egy rumoshordóban ha átevickélsz, az megteszi! de köss utána egy másikat is, amiben nem te, hanem a rumcájsz utazik!
@Benjamin Eisenberger:
mr. buta stb.
mi történt veled gyermekkorod hajnalán, ott messze a havasok ölelésében?
oszd meg velünk, a mai képességeidet ismerjük,
de inkább a kiváltó okokra lennénk kíváncsiak..
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Nem akart neki elsőre megállni a kecske és így a kicsit macerásabb tehénnel kellett neki beérni.
@nincs_itt:
bocs, összekevertelek mással aki még csak most hétfőn fog távozni a "boldogság szigetéről"

de ha te Bájern-ban leledzel...ott meg nem a rumcájsz a divat hanem sercájsz knédlivel és bájernwurst-tal (szakálltalanúl) a nagy hosszú kecskelábú asztal meletti padon csúszkálva bőrnadrágban amiből könnyű a csatornába pisilni amint a mérce szükségessé teszi

és dalrafakad hogy tillárom haj

na ez jó lesz meg persze a kartoffel

és viszek brühüyyy-t is mert azt arrafelé nem lehet kapni még a sarki péknél sem
@csak egy néző:
erről halottam,
hogy ez komoly fideszes hajlamot vált ki az emberből.. -)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
ti olyan kíváncsiak vagytok? eisenberger az egy hamis név kitalálta sem nem berger sem nem eisen hanem katzenjämmer benő ha már kinőni nem tudta...maradt

brühüyyy

és add át neki brühüyyy hogy legyen valami a fejében...olyan konga...
@Rodeo36:
találgatni nem akartam..
ezért kérdeztem..
@Benjamin Eisenberger: te bnedzsi gyerek, már valahol szépen levezettük neked, hogy NEM kerül többe nyugaton az élet mint Mo.-on. Akkor kértem tőled egy "bevásárló listát" árakkal, per has Németországból, majd mellé a magyar árakat, majd jöhetnek a fizetések, a legvégén pedig az 1 órai munkából megveghető benzin litereinek összehasonlítása.
De ez elmaradt a részedről.
Lázár János(nomen est omen) ugye még emlékszel?
Na hagyjuk, recskázz Mo.-on fidesz pénzen, az neked jó.
@Rodeo36: na ja! rumcájsz is vagyon a stroh féléből...
de tudom ajánlani Blutwurz, Bärwurz és egyéb égetet szeszeket. A bőrgatyóban meg azé jó csúszkálni a padon, mer nem megy a szálka a Boli heteró fehér seggibe senem!
@nincs_itt:
ha megfelelő lendületet tudok venni, akkor a pocsolyát át is ugrom Halifax-ból egyenesen Cadiz-ba...onnan meg akár bringával is vagy az egyik voníttal ami arragurul...nálatok megáll az express vagy át kell szállnom valami helyi járatú vici nális ra esetleg bussz-ra?

persze a nagy menet az az, hogy eljussak Halifax-ig...bár már bontogatom a szárnyaimat de még nem elég condor

brühüyyy

talán ha berumozom?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Benjamin E. volt az egyetlen túlélője az incidensnek, mikor A. Skywalker lézerkardélre hányta Buckalakófalvát. Kábelégetéssel és lomizással foglalkozó jawák vették magukhoz, a következő 15 évét egy homokkúszóban töltötte, minden szellemi tápláléka két, kicsit már pecsétes könyv volt: "A lepárlóberendezések karbantartása" című szakkönyv, illetve Orbán Viktor: "Székely viccek" című munkája. Végül Mos Eisley űrkikötővárosban felfigyeltek a képességeire, és elhelyezkedett az egyik tavernában.

Van még kérdés?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Amikor megszületett, először az orvos sírt fel, utána egy hétig bottal forgatták az inkabútorban, mire kiderült, hogy talán ember.
Később rántott húst kötöttek a nyakába, hogy legalább a kutya foglalkozzon vele.
De alapvetően a túlélő típus, például az agyhalált lábon hordta ki...
@nincs_itt:
ne izgasd fel a @boli hófehér heteróját mert akkor kiláccik és a sok csúszk
álásban esetleg...pusszantósra nyílik...de ezt ne mondd meg neki mert akkor hisztériás rohamot meg négy kiló pinát kap és mind idedobálja...még jó, hogy mostanában nem fagy be a külső lajta meg nem is akad fenn a gázlókon amiknek mélysége egészen popsiig nedves

szóval jó...akkor mindenféle wurst-ok amit kedvelek füstölve (geräucherter Schinken???) de van neki az a szép neve ott Leipzig-ben tanúltam anno de szita az agyam hogyismongyákeztarrafelé?

brühüyyy
@Rodeo36: mi, hogy miért? naná, hogy megáll! merné nem megtenni! de ha eleget rumozol, akkor az ablakot nyitva hagyom és csak be kell: brühüyyy és már fogadlak is! Weisswurst, Laugenstangla, bier, meg egy kis bátorító tömény, majd a beígért bor! de a sorrend szabadon választott!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @nincs_itt:
ezért szeretem a varanust..
itt minden titokra fény derül -)
@Rodeo36: schwarzwalderre gondolsz? bár a Lájpcisi nyelvjárásba nem tom...
@Rodeo36: nana, vagy több rumot, vagy kevesebbet!
Der Knöchel = boka, testrész!
@nincs_itt:

"Amikor megszületett, először az orvos sírt fel"

Ezen behaltam. :o))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"és elhelyezkedett az egyik tavernában."

És ez a taverna a hétkerben vagyon?
@Csaknézek...: Na jó de neki csak olyan cáfolat jó, ami az MNO-n jelenik meg. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amit pár órával ezelőtt írtam, nos azt részben visszavonom. :(
@nincs_itt:
1./ geräucherter Schinken Sprunggelenk
2./ Bötel
3./ Schweinsbraten
4./ Schweinshaxe

aber Ich habe nicht das Leipziger name oder Saxonien spezialen

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hosszú. Most kicsit a béka alatt vagyok. Meg nem is publikus. :(
A reklámadóról:

A reklámadó a Fidesz eddigi talán legjobb húzása.

1) A reklámokat (különösen a filmeket megszakítókat) szinte mindenki utálja. Kevesebb reklám lesz? Aligha fog ezért sírni bárki is.

2) A reklámadót nem tudják áthárítani a nézőre.

3) A progresszivitása miatt a kisebb szereplőket alig érinti, hozzájárulhat egy egészségesebb, plurálisabb médiastruktúra kialakuláshoz.

4) A kulcsfontosságú exportszektort egyáltalán nem érinti.

5) Minél több speciális adó van, annál alacsonyabban lehet tartani az általános jövedelemadókat (SZJA, TÁNYA). EZ erősítheti a magyar középosztályt és magyar KKV szektort. (Az adó nagy része külföldi érdekeltségű vállalatoktól folyik majd be.)

6) Cáfolja azt baromságot, hogy az országot pár oligarcha irányítja, itt bizony jobbos kötődésű hazai vállalkozóknak is a zsebükbe kell a majd nyúlniuk. De a többséget azért külföldi érdekeltségű cégek fizetik majd.

7) Talán elhallgatnak azok a hangok, amelyek szerint úgysem tartható a hiány, meg adósságpálya meg tökömtudja mi: tessék, abba lehet hagyni a hisztit, itt a nyugtató, kedves betegek!
No fene, lejárt a munkaideje a kecskehágó @Benjamin Eisenberger: -nek??
@Benjamin Eisenberger: KISSTIBI :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

te, szerencsétlen proli, te. és ezredszerre is ez a "mi" és "ti", mint az óvodában, és mintha erről volna szó - mintha a FideszMaffiában vki foglalkozna is veled, te nyominger. még arra se méltatnak, hogy a szádba szarjanak, te proli, nemhogy megköszönjék neked a trollságot. rajongsz értük, de legfeljebb lemosatnák veled az autójukat, te proli. kisuvickolod a cipődet, megberetválkozol, felveszed a legszebb ruhádat, kimész menetelni egyet, ott úgy érzed, "nem vagy egyedül", aztán hazamész az üres lakásba. süt rólad, tibike, hogy neked az apukád volt az egyetlen barátod. családod nincs, mert akkor velük foglalkoznál, nem a "Párt család"-oddal, amikre órákat szentelsz minden áldott nap az életedből (én ma háromszor beszéltem telcsin a két lányommal, egyszer a feleségemmel, és most este beugrottam kicsit dühöngeni; ezalatt te 57-szer megvédted a fideszoligarchákat vagy 6 fórumon, 3 honlapon - akiket nem is ismersz személyesen :))))))) - és minden nap ezt csinálod évek óta...

ha meg van, akkor aztán totál beteg agyú vagy.
@csak egy néző:
Csak visszaette a fene. Lehet, hogy csak megfejte
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
számomra nagyon fontos egy ragyogó Wotan a Walkür-ben és Egils Silins mintha még rászorúlna némi továbbképzésre:
www.youtube.com/watch?v=CBof3SmTt08

bár a Fischer önmaga garancia, ez a basszbariton is már járja a világot...hiányolom a nyílt felső regiszterét szerb, vagy horváth, macedón?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Veled? Soha. Jobbikos vagy, de senki sem tökéletes. :) Velem van baj.
Az épp aktuális reklámadóról:

1) A reklámokat (különösen a filmeket megszakítókat) szinte mindenki utálja. Kevesebb reklám lesz? Aligha fog ezért sírni bárki is.

2) A reklámadót nem tudják áthárítani a nézőre.

3) A progresszivitása miatt a kisebb szereplőket alig érinti, hozzájárulhat egy egészségesebb, plurálisabb médiastruktúra kialakuláshoz.

4) A kulcsfontosságú exportszektort egyáltalán nem érinti.

5) Minél több speciális adó van, annál alacsonyabban lehet tartani az általános jövedelemadókat (SZJA, TÁNYA). EZ erősítheti a magyar középosztályt és magyar KKV szektort. (Az adó nagy része külföldi érdekeltségű vállalatoktól folyik majd be.)

6) Cáfolja azt baromságot, hogy az országot pár oligarcha irányítja, itt bizony jobbos kötődésű hazai vállalkozóknak is a zsebükbe kell a majd nyúlniuk. De a többséget azért külföldi érdekeltségű cégek fizetik majd.

Ennyi!

Ezt véssétek a fejetekbe!
@Rodeo36: na akkor már értelek!! füstölt csülök!!!
az van ám itten is!! dögivel! és baxott jól is csinálják!!
Hol vannak a régi szép idők, amikor baranyai germán parasztjánykák rajongtak a főnökért.

Csak ez a szerencsétlen szolga maradt nekünk.:(
@Benjamin Eisenberger:

Ezt Blogger Gézától koppintotad, épp az imént írta ugyanezt ő is.

Bazmeg komolyan kérdezem, neked Gejza az apád?!

Tényleg érdekel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Irene Theorin és Anja Kampe ragyogóak Németh Judit most hallgatom a legragyogóbb a 3 női szereplő közűl

lesz valami nagyszerű

érdemes meggondolni

brühüyyy
@Benjamin Eisenberger: neked ez van, vagy töltik beléd a hülyeséget valahol?
te tényleg, elmondanád, hogyé' van a zsemle darabja itt Németo.-ban? esetleg 1 kiló sertés karaj árát is mellé csaphatod, de ha ez nehéz, akkor guglizd ki a benzin árát! elárulom, hogy 10 euró az alap órabér! Mo.-on?
@nincs_itt:

Ezt Blogger Gézától lopta, most írta ő is ugyanazt, ennyire rajong érte, vagy lehet, hogy ő az apja?
@Benjamin Eisenberger: "A reklámadó a Fidesz eddigi talán legjobb húzása."

Bár erős a mezőny.
de jól választott nevet:

"A Benjámin héber eredetű bibliai férfinévből származik. Jelentése: a jobb (jobb kéz) fia (בִּנְיָמִין Binjámín) vagy jobbom fia"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
figyelj a Stefan Vinke az Istenek alkonyában Siegfried-et énekli nem akármi és ő lesz Siegmund a Walkür-ben ami csodálatos a többi szereplővel bár a Wotan nem a kedvencem

és ő lett volna legcsodálatosabb

www.youtube.com/watch?v=tcbmVQc7ecY

brühüyyy
csodálkozom, mondom kijafaszom ez a benjamin? aztán rájöttem, hogy már rég szűrve vagyon. kérdem én: ez a gyökér nektek miért nincs szűrve, szarva?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lauritz Melchior set standards in the heroic German tenor repertoire which have up until now gone unchallenged. He combined effortless power with the ability to finely control dynamics and colorations.

In this clip from Act I of Wagner's Walküre, Melchior sings the famous Wälserufe with unbelievable breath-support.

Live from Boston 1943

www.youtube.com/watch?v=ZbfrL4L5GME

szakemberek szerint mai napig ezt így senki sem tudta

brühüyyy
A vastagbőr levele Vityához. A lepkén találtam.

csattogoslepke.tumblr.com/post/87906963782
@parti_giano:
értelmezd már nomálisan a benjaminok mindíg a fiatalabb fiúk voltak és ebből kifolyólag a "jobbak" a jobbkézszabályt nem tudom értelmezni megtermékenyítés ügyben talán a @Boli a főheteró a blogon tud valamit aszondani a témában

egyébként ez az izé csak egy idegesítő darab száraz kutyaszar és nem érdemes karaktereket vesztegetni rájája

brühüyyy

csakis: brühüyyy
​A pestisracok.hu, a kormány fizetett újságírói támogatják a reklámadót

cink.hu/a-pestisracok-hu-a-kormany-fizetett-ujsagiroi-tamogat-1586630754

huth gerg egy t(r)ollforgató
​A pestisracok.hu, a kormány fizetett újságírói támogatják a reklámadót

cink.hu/a-pestisracok-hu-a-kormany-fizetett-ujsagiroi-tamogat-1586630754

huth gerg egy t(r)ollforgató
@tristen2005:
és semmi nukleáris nem volt mellékelve?

brühüyyy

kurvajó
@Amadeus62: szerintem meg hasadt személyiség, esetleg több identitás lakozik egy embernek tűnő testben...
Én csak egyetérteni tudok a Fidesznek azon zseniális ötletével, hogy a narancs legyen Magyarország szent állata, és mindenkinek kötelező legyen naponta legalább egy narancsot megennie.
Azt is remek kiegészítésnek tartom, hogy megtervezett rituálé keretében legyen kötelező a narancsfogyasztás.
Rengeteg előny származik majd ezekből a bölcs döntésekből:

- a narancs fogyasztása jelentősen javítja az emberek c-vitamin ellátottságát, és ennek pozitív egészségügyi hatásait még egy teljesen elborult agyú ballibbant sem tagadhatja!
- általában szólva, a rituálék léleknemesítő hatásai szintén az ország felemelkedését szolgálja! Mennyi csillogó, boldog szempár tekint majd május elsején a tribü..., izé... a Vezető...na szóval tök jó hangulatú lesz mindenki!
- a narancs szent állatként imádása helyes irányba tereli a nyegle, értékrendhiányos kis köcsö..., szóval a kedves gyerekeket!
- az elfogyasztott narancsok héját - melynek helyes felhasználásáról szintén bölcs törvény született.. akarom mondani vannak ilyen elképzelések, de majd kiderül, hogy megszavazza-e a Parlament - kitűnő aromaterápiás alapszerként lehet majd hasznosítani, ami jelentősen fellendíti a következő ötéves ter... tehát a gazdaságot.
- ma még elképzelhetetlen módon vissza fog szorulni a narancshamisítás! Ismert probléma, hogy lelketlen nyugati imperia...vagyis külföldiek népünkre törve hamisítják a narancsot! Próbálják persze leplezni alávaló szándékaikat, de a "Bajnai" és "Gyurcsány" márkanevek alatt futó narancsokról köztudott, hogy hamisítottak és mérgezettek. Nos, ennek is véget vetnek az új és nagyon bölcs törvények!

Ugye, most elállt az összes szavatok, libbancsok!

Éljen a narancs!

:o)
@nincs_itt:
Tiszteletemet és nagyra becsülésemet szeretném tolmácsolni feléd, hogy bár lehetetlen feladatra vállalkoztál, mégis derekasan próbálsz helyt állni a gyógypedagógia eszköztárát is felhasználva, egy piccardi magaslatokat ostromló elme megvilágosításának folyamatában kézzel fogható eredményt produkálni, ha már elvállaltad. Olvasva ezt a Benjamin színű szellemi nukleáris bombát, nem tudod mire vállalkoztál, viszont dicséretes optimizmusra utal, hogy hiszed; NERidiótából is lehet embert faragni szekerce nélkül.
Sajnos azonban, az elhivatottságod a hülyeség rutinja elleni harcban nyilvánvalóan nem lesz elegendő muníció a győzelem kivívásához, de én szurkolok neked.
Hajrá!
@Csaknézek...: "narancs legyen Magyarország szent állata, és mindenkinek kötelező legyen naponta legalább egy narancsot megennie."
nem kéne olyan sokat olvasni a magyar krónikát, bencsik megfertőz a tudásával.
@Knósszosz: Igazán érdemtelenül dícsérsz, de azért köszönöm szépen!
Mindig megdöbbent, milyen sötétség képes honolni egyesek fejében! Csak annyit szeretnék bizonyítani, hogy a többség nem ennyire sötét!
Sajnos lassan magam is belátom, hogy nincs igazam. A többség még ennél is sötétebb! Megnyilvánul, mert ezzel igazolja létének szükségességét, pedig a teljesen haszontalan embert már "megénekelték" épp Oroszországban...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Csak a grapefruit!"

Na, jellemző...
A grapefruitról megírta az MN is, hogy nem magyar gyümölcs!!!!
Érted ezt, Te ártány!

Lebuktál!
Spanyol ügynök vagy!
@parti_giano:

Huth Gergely és a minőségi újságírás... "Tudják mit? Na, most lett elegem az egészből!"
@parti_giano:

"nem kéne olyan sokat olvasni a magyar krónikát,"

Rendben, akkor beszéljünk egy cseppet a pitypangról!

A pitypangot második szótagja miatt sokan - persze tévesen! - kínai gyógynövénynek tartják, pedig már az egykori annalesekben is megírták sámán eleink hiteles látomásaira alapozva, hogy ősi, magor növényről van szó, ami a Szíriuszról származik.

Na de hát ilyet honnan is tudna egy agyzsugorított libbancs...

:o))
@Rodeo36: Nem sajnálod picit, hogy nem fogod látni és hallani Budapesten?
@Knósszosz: haver, én is nézem ezt a szart, mint bessenyőpistabácsi a margitszőrtelenítését:)
szerintem ez a bendzsigyerek egy számítógép vírus, me más nem lehet!
ahogy móricka mondta a zsiráfra, ilyen állat nincs!!!!:)))
@nincs_itt:
@taga20:
Most nyilván el leszek küldve, de... ez a Jámin jókat röhög és pedig azért, mert nem egyszerű egy/bites alak. Azokból sok van és hozzák is a formájukat. Ők szimplán hülyék és ennyi nagyjából, viszont ez a... ez mosladékabb náluk, mert-lehet fizetnek neki érte-de más minőségben játssza hülyét.

Lehet nem egyet érteni, de nekem büdös... minden szempontból persze.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
de nagyon és ezt őszintén mondom...de amikor ripsz ropsz összekaptam magam anno decibel akkor annak sokkal kevesebb maihoz hasonló okai voltak, de olyan volt belépni Ferihegyre ahol a bárban régi barátaimmal találkoztam véletlenűl més kurvára örültünk egymásnak és a tripla dupla whyskey becsapása után belépni a gépbe, és tudni hogy nemsoká London országban landolok, majd pár nap múlva amikor a kanadai határőr kérte a jogsimat (mindíg nálam van az a személyim itt) és odaadtam neki akkor már derűs voltam...ennyi idő kellett a feszültségek feloldására...nem tudnám igazán élvezni mert mindíg valami szar jutna eszembe hátha még velem is előfordúl...nanem

brühüyyy

maradnak az itteni koncerttermek
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a huthgergelyt nem lehet kikezelni valamivel?

évek óta kerülöm mert

az is olyan poloska

brühüyyy
Nevetséges ballib csicskák rinyálnak, mert kitették egy veszteséges portál ballib seggét stabilan nyaló szerkesztőjét.

Miközben érdemtelenül egy szó se esik arról, hogy az ATV-be is beette a fene a Fidesz diktatúrát:

index.hu/kultur/2014/06/05/dragabolgarur/
"A nyugdíjba küldött Avar János, Bolgár György, Mészáros Tamás és Németh Péter helyét ősztől új arcok veszik át."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Huth Gergely és a minőségi újságírás... "

A cikk cinikussági faktora majdnem 1 LJ.
Amit meghaladni persze lehetetlen.

Állami milliókkal kitömve azon filozofálni, hogy egy "kis" többletadó meg sem kottyan...szép.
@Knósszosz: te ez az arc, a hvg-én kisstibi, itt korábban belpesti volt. szerintem ez egy fizetett tróger, nem olyan, mint pl. angyal vagy géza.
és, hogy ne lankadjunk itt van a váltás vagy csak más nicknéven nyomul ez a féreg.
@Knósszosz: Megbocsáss, de ellent kell mondjak!
Ez az egyedfejlődésben megrekedt humanoid, eddigi hozzászólásait ismerve, valóban az aminek látszik!

Valahol, egy lakótelepi(természetesen a szüleié) egyik fél-szobájában terülhet el, kissé túlsúlyos "a kutyától félek, a vértől hányok, mindig lenéztek engem a lányok..."(HBB) típusú élőlény, akinek a fidesz és az ideológiája mentsvárat nyújt. Mégpedig abban, hogy "te nem vagy hibás, mindig valahonnan kívülről jön a "támadás", de a jóságos apuci, majd megoldja!! te csak nyugodtan hülyülj/tespedj tovább!"
Amint konkrétumokhoz érünk, előhozakodik gézával a bloggerrel, aki önmagának kivetülése, mert össze guglizott adatokból+KSH+kormány szóvivő megmagyarázza, hogy miért jó neki, ami nagyon nem jó neki!
Beteg ember, aki soha nem fog kitörni a reménytelen kisszerűségéből.
@taga20: nem fizeti ezeket a kutya sem. önállóan, saját kútfőből ennyire barmok!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Remélem valami iszonyat barmot kapsz közoktatási államtitkárnak, és megbasszák a szádat.
@Csaknézek...: @parti_giano: örüljetek bakker, hívjátok lézerjanit, örüljetek együtt! barmok:(
@taga20:

Blogger TUTI, hogy fizetett... Angyal nem, ő küldetéses.
@taga20:

"örüljetek bakker, hívjátok lézerjanit, örüljetek együtt! barmok:("

Ezt gondold át még egyszer.
@nincs_itt: nem hiszem el, ez mentális képtelenség:)
az ember nem csinál segget a szájából ingyen!
sőt van aki pénzé se:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A tudósok meg még vitatkoznak, melyik jutott közülük a papucsállatkánál magasabb evolúciós szintre...
@taga20: számunkra az! gondold csak át! az összes, a jelenlegi kormány mellett kiálló jószág, simán csinál bármit a szájából (is), csak nehogy báncsák má' a VIKTORT!!! amikor 1500 forinttal kevesebb a villany,meg víz, meg a gáz. ezek vakhittel védik, amit elképzeltek maguknak!
tudod:
- "nyugaton" olyan szar, hogy mindenki a mekiben a mosogat!
- Mo.-ot másojja mindenki!(ettől 3 centit nőtt a farka, már 6)
- a sikerek mijatt mindki támaggyaja Viktort!
stb, stb, stb.
@Csaknézek...:" "Befellegzett az Újságíróklubnak az ATV-n"

Ideje volt."
ezen mit kö átgondolni?
@taga20:
Aki (párt)qrvának áll, azt megbass.ák, utána meg ne rinyáljon, ott a 2 petákja...
@nincs_itt:
Backi, te nerellenség, kihagytad, hogy a kisgömböc európában ma megkerülhetetlen... ja... átugorják...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): már ha észreveszik...
NER? az ojjan mint a fradi, valami lóbetegség?
@nincs_itt:
Evezésnél fröccs volt, idehaza meg vizezetlen Finnlandia, a lehülés miatt. Vigyázni kell az egészségre, jéger kartárs ellen radarfigyelés zajlik....
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): haver, én pont aszt nem értem, hogy 2petákért mé kurva ez ember, pláne meggyőződésből:)
@taga20:

"ezen mit kö átgondolni?"

A reakciódat javaslom átgondolni.

Ha egy troll ír ilyet, leszarom.
Tőled nem.

Lehet más a véleményünk, de a "hívjátok lézerjanit" és a "barmok" szöveged nem oké.
@nincs_itt:
Nemi... sztk-ra kezelik, rogányos injekcióval, lézervégbélen, harrachosan. Essetunni...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ne is kevergyed a vizecskét, jägerrel! mert akkor abból lesz a kaccenjemmerthal!
én megmaradtam a jó öreg, öregebb mint a Szt. Istváni államiság, Weltenburger-nél/nál/suk/sük.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): te haver, vizirendőrség nincs felétek? piásan má haza se lehet biciklizni:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): este van már erősen, nekem. tudod, dógoztam, meg ilyenek, meg holnap is meg übermorgen is, de hétfő feiertag!
@taga20:
Az ő szintjén? Ne`bassz má ki velem, örülj, hogy az ilyen ecceri lélek nem szarik az udvarra és nem hozsannázik is még utána...
@taga20:
@nincs_itt:
Oké, pusztán a benyomásomat voltam bátor vele kapcsolatban leírni, lehet, hogy igazatok van.
Viszont együttesen sem olyan szarházi a massza amit alkotnak bloggergejzával együtt, mint az imént behányt tanár úr.

Nála aljasabb szarházit keresve sem találtok, és ha igaz, hogy valóban pedagógus, akkor senki ne sodálkozon rajta, mekkora hülyegyerekeket termel ki a raúzsika által összeszarozott oktatási rendszer.
@Csaknézek...: bocs, felkaptam a vizet, me annyira meg voltál elégedve, hogy végre vége. én minden hétfőn néztem. egyébként nem tetszett, hogy désit kirakták.
@taga20: mijafasznak? térdig ér a Lajta, a körzeti meghízott csak besétál és: "Vízi-jártasságit és személlyi igazolványt kérem felmutatni!"
Akkor a zegyén ellenállást tanusított és én ilyettemben kétszer megbotlottam. áll a jegyzőkönyvben
@taga20:
Ne`ba... van amúgy, Komáromban, időnként lejönnek basztatni a rendezvényt. Az osztrák vízitúrista tavaly "korrupt hülyéknek" nevezte őket, amikor a szabálytalankodó motoros hajónak barátian intettek és simán továbbálltak. Minősítsem őket én is? Ne....
@nincs_itt:
Kispofám, a hétvégi bejárás túlélőtúra volt, 8 zárással. Mire lefutottuk, megizzadtunk, ráadásul úgy néztünk ki, mint a disznók. Áradás után vagyunk, sár, törmelék, gaz, szemét mindenütt. A kenut meg kiszedni, meg vissza. Fák keresztben. Buli volt...
@parti_giano:
Ugyan... én szerveztem, az előzetes beomlások híre miatt két tapasztalt evezős vállalta csak végül, hogy végig jön velem, a mazsolával.
A face-en, csak idilli képek vannak fenn, a valós állapot ment az osztrák vízügyeseknek és a polgármestereknek.
Genyózol? A lapát megszalad a kezemben, de most, így edzés után ráfoghatjuk a stresszre is...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): "Genyózol?" én e? sohasem, mondom, hallottuk. a hír tv-n mondták be a vetítő című műsorban.
@Rodeo36: Kár, pedig azt mondják a MÜPÁ-nak az akusztikája is nagyon jó.

"A Művészetek Palotájának „szívében” helyet foglaló, gótikus katedrálisokat idéző Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem akusztikai minőségét Russell Johnson neve garantálja, aki a felkéréskor már több mint ötven éve folytatott ilyen jellegű kutatásokat, számos (kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkező) operaház és hangversenyterem létrehozásában vett részt. Budapesti tevékenységét is az építésszel, a kivitelezővel és vezető magyar muzsikusokkal történt, nagyon finomra hangolt kooperáció jellemezte. Az akusztikus visszafogottan nyilatkozta a Wall Street Journalnak: „….nem lennék meglepve, ha a magyar zenészek két-három év múlva úgy nyilatkoznának, hogy ez a világ legjobb hangversenyterme”. Valóban: szinte átadásának pillanatában neves muzsikusok már a legjobb öt között tartják számon. „Fantasztikus, felfoghatatlanul jó ez a hangversenyterem, kiváló az akusztikája. Egész délután próbálgattam, élveztem az adottságait, gratulálok hozzá!” – lelkendezett Thomas Hampson. „Zenekari tagságom negyed százada alatt bátran állíthatom, hogy játszottam a földkerekség valamennyi híres, jó akusztikájú hangversenytermében. Ez a legjobbak között is előkelő helyet foglal el” – nyilatkozta a Szentpétervári Filharmonikus Zenekar koncertmestere."

www.mupa.hu/rolunk/az-epuletrol/bartok-bela-nemzeti-hangversenyterem
@taga20:

Drága taga! Az újságíróklub már olyan színvonaltalan volt, hogy átjött a naftalinszag a képernyőn.
Az utóbbi két évben már csupán arról szólt, ki az okosabb, ki tudja a másikba belefojtani a szót.
Tényleg nagyon ideje volt.
@parti_giano:
Csak az M1-en voltunk adásba... majom vagyol... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt tudom, még az építés idejétől, engem az zavar, hogy ott van ahol

brühüyyy
Mindenki figyelmébe ajánlom:

www.vogalonga.com/?lang=en

A 40. Vogalonga. Ma este volt nálunk is hajórakodás, 3 sárkánnyal elhúznak hajnalba.
@Orica Középföldi: ha te mondod drága orica, ako átállok:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

két javaslatom az egyetlen estére

Tannhäuser vagy általában 2 szünet de lehet 3 is és ez is kb 3 óra
Walkür 2 szünet kb 3 óra

ez egyúttal sorrend is...

ha további sorrendet akarsz

Siegfried 2 szünet kb 3 óra
Istenek alkonya 2 szünet és összesen kb 3.5 óra
Rajna kincse (erre úgy menj, hogy vagy előtte iszol vagy utána mert szünet nincs)cca 2 óra

brühüyyy
@Orica Középföldi: nem mondtad, mit szólsz hoppál kulturális államtitkárságához. én tapsikolok, mint taga a drágabolgárúrnak.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): valahol ekö kezdeni:) van akinek az M1 jut, valakinek más:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Over 1800 imbarcazioni iscritte. Le iscrizioni sono state chiuse. Sarà ancora possibile iscriversi solamente in caso di defezioni dell’ultima ora recandosi direttamente all’ufficio iscrizioni.

megtelt csak kilépés esetén uccsó pillanatban lehet menni

Venézia los sognos della gente de tutto il mondo

brühüyyy
@parti_giano: hát inkább drágabolgárúr, mint drágapartigiano:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát elég fapados, ráadásul nálunk az asszony kettős könyvítelt nyom, ki van zárva, hogy mínuszba menjünk:))
@Rodeo36: Köszi. Ezt a filmet láttad amúgy? Mondjuk ez Beethoven, de nekem is ez a kedvenc részem belőle. Szerintem óriási.

youtu.be/Xkj0TeZeZuo
@parti_giano:

Meglesz az a zsinat:)) Kerényi majd adja az ötleteket. Fel fog itt merülni előbb-utóbb az inkvizíció nerkompatibilis változata is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezér mit lehet kapni?

brühüyyy

a fazon nem akármi és tud e kappanhangon óbégatni két szelet tokaszalonna és egy deci pályinka között?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

azt tudod, hogy ebben az időben már tök süket volt sohasem hallotta a 9.-ket (sem)
69 perc

a kiscsaj ezért mutatyya neki mit integessen?

nevetséges

egyébként egy tamburmajor nagy botjával csapkodta a dobogó padlóját hogy a ritmust aggya a többit a zenészek úgyis tudták

na ezért nem járok moziba (sem)

brühüyyy

egyébként azt tudni kinek a felvétele és ki a tényleges karmester?
@Rodeo36: Az ezresért vagy a tízesért? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akusztikáról, a MÜPA elektronikus nem csak architektura

Glyndeburne kizárólag fából készűlt egyetlen darab szeg vagy csavar sincs benne és nincs elektronikus akusztikai rásegítés ugyanúgy mint Bayreuth-ban sem

sót (hogy mást ne mondjak a pesti opera meg a Zeneakadémia nagyterme)

brühüyyy
@Rodeo36: A története röviden ez:

Storyline
Vienna, 1824. In the days before the first performance of the Ninth Symphony, Beethoven needs help with copying out the charts, so a promising student of composition, Anna Holtz, 23, is sent to assist him. She not only aids the transcription of the notes, she provides guidance from the orchestra pit as Beethoven conducts the work's debut. During the next two years, the final ones of Beethoven's life, Anna provides assistance to the deaf, temperamental, ailing man. In return, he tutors her in composition and explains to her the ideas and principles of Romanticism. He tries to speak for God.

Persze te biztosan jobban tudod, hogy létezett -e valóban ez a hölgy, aki segített neki.

Amúgy itt az egész film. Gondolom azért vannak benne valóságos részek is. :)

youtu.be/qB26OmUMctw
@Rodeo36:
Sakkor Dudamel...
www.youtube.com/watch?v=I5wUxIexHSk
Majd még le kell nőnie valakihez, nem?
A poszthoz:

"Lázár Jánosnak azért is hiszünk, mert kifejezetten megnyugtatott minket azzal, hogy "soha nem gyakorolt nyomást a sajtóra", mondjuk leszámítva egy kommentelő feljelentését, vagy néhány hódmezővásárhelyi rádiós személyes adatainak közzétételét. A nevéhez köthető másik progresszív lépéssel, a reklámadóval kapcsolatban pedig egyértelműen kijelentette: "A reklámadó bevételének teljes egészét gyermekekre, konkrétan iskolafejlesztésre, oktatási intézmények korszerűsítésére, bővítésére költi majd a kabinet." Ez jó. Az utcai rablónak is könnyebb szívvel adjuk át a pénztárcánkat, ha a lelkünkre köti, hogy az összeget még másnap átutalja a Gyermekrák Alapítványnak."

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20140605_Seres_A_nap_amikor_Orban_kiverte_Simicska
@Rodeo36:
Rég befoglalva. Milyen kis aggódós valaki... :)
@Knósszosz:
azért gonosz egy alak vagy...a Hollywood Bowl-ban amikor a Los Angeles Symphony Orchestra első karmesterévé nevezték ki a kis venezuelai kölket

és duma is van a végén

és ráadásúl a 4. tétel ugye figyeled a zenekart és a többieket ahogy csüggnek rajta

brühüyyy
@Rodeo36:
... és akkor a tanítványok pólóján a felirat:
www.youtube.com/watch?v=iGh6u4pTNu0
Ez a "kis" venezuelai valami nagyon nagy, imádom... miket nem tud? Ő valaki?
Persze nem alcsútszassznádon tanulta, a... semmit. Kösz, ezt is!!
Eszméletlen fazon, érdmes kezdeni vele kapcsolatosan a "La gazza ladra"-val, az első zene a videóban:
www.youtube.com/watch?v=5eKf349WP3M

Frenetikus...
A 444-esek angolra fordították a cikküket:

444.hu/2014/06/05/deutsche-telekom-hungarian-government-collude-to-silence-independent-media/

...és a német DT facebook oldalára már jó páran be is nyomták:

de-de.facebook.com/deutschetelekom

Nem tudom, lesz-e ebből valami, de legalább megpróbálják.
@Knósszosz:
Dudamel Csajkovszkij-jal mutatkozik a gyerekekkel...a Rómeo és Júlia suite és más apróságok

tudod ami alcsútbasznádon készűl nektek az borzalmas

brühüyyy
@parti_giano: a neved nem "partizánt" jelent olaszul?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
nulla preoccupazioni per te sapere que tu lo sapete tutto i los demás

brühüyyy
@évásanyó:
pontosan...csak az elválasztással játszott...
úgy mást is bele lehet magyarázni

brühüyyy
@Rodeo36: köszi Aranyom! Te Rodi! Ugye tudod, hogy nagyon csípem a formád:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én erre Szabolcsi Bence Beethoven életrajzából nem emléxem, de attól még bármi lehetett, az én nagyon szerény ismereteim szerint ez egy lehetetlen feladat...vagy volt is valami az nem úgy, ahogy a filmen, benne ülni a zenekarban és onnan mutogatni a karmesternek akkor a zenekar kire figyeljen?

na jó hagyjuk ezt mert lelázározom magam tőle

brühüyyy
@évásanyó:
még nem de mostantól már igen köszi és olyan jó színfoltya lettél ennek a blognak a sok trollal megfertőzve egy üde rózsacsokor vagy

brühüyyy
@Rodeo36:
az nem készül, az kész van...
és nem megy ki a magyar birka tüntetni

A mai napig ott tartunk, hogy nem a fidesz nyert, hanem az ellenzék veszített.
Persze ez a hülyék számára végleges állapot, pedig nem az.
@Rodeo36:
Úriember úriember módján bókol.Ezzel születni kell. köszönöm.Engem csak akkor lehet megfertőzni, ha én kérem.Ez a sok hulladék a bokámig nem ér fel, mondaná szeretett néhai nővérkém.Lehetek sárga, azt imádom, főleg, ha hosszúszárú.
@Knósszosz:

Cesare i morti ti salútano

volt ugye ez a gladiátorok "bejelentkezése"

ennyi maradt hátra

brühüyyy
@Knósszosz:
pontosabban

Ave Caesar, morituri te salutant

mi történt a zemberekkel ha még emberek?

valaki írta, ha szép lassan főzik a béka nem ugrik ki a fazékból

de ez még csak nem is lassú és arohadt élvezi a hatalmat és visszaél vele

rohadtabb mint a monctoni gyilkos bár az is agyament és van küldetéstudata

brühüyyy
@évásanyó:
természetesen ahogy kedved tartja

azért nézz a bokád köré sűrűbben

brühüyyy
@Rodeo36: Szívesen eltaposnám a kígyó fejét.
@Csaknézek...:
Angolra fordították? Nemrég Enschedéből (NL) átmentünk a németekhez. Valamit megakartunk kérdezni, de tíz emberből egy se beszélt angolul. Majd egyik mégus beszélt, de arról meg kiderül, hogy holland.
Jobb lett volna ha németre fordít a 444.
@Csaknézek...: kicsit igénytelen, hogy csak angolul nyomják ezt
németül senki nem tud ott?
Amikor ekkora az ajvék, akkor egészen biztos vagyok abban, hogy buktorék -véletlenül- jót tettek.
Kár, hogy ez ritkán esik meg.
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: @huzzadneki shakespeare:

Valahol el kell kezdeni. :o)

Persze igazatok van, németül (is) érdemes lett volna.

Másrészről feltételezem, hogy nem csupán a németekkel akarták mindezt tudatni.
@Éhes_ló:

"Amikor ekkora az ajvék, akkor egészen biztos vagyok abban, hogy buktorék -véletlenül- jót tettek."

Abszolút igazad van!

Ha Orbán holnap kitalálja, hogy az összes lovat kasztrálni kell, az éheseket pedig még sittre is kell vágni, és ezen "ajvékolni" fognak, akkor egészen bizonyos lehetsz benne, hogy jó ötlet volt.

Remélem a tökeid nem fognak hiányozni, és a sitten hozzáférhetsz majd olykor a nethez, hogy mindezt megoszd velünk.
@Rodeo36:

@Knósszosz:

szélhámosok!:)))))
miért kell engem ideragasztani mindig?

akkor most nektek: Mambó! :DDDDDD

www.youtube.com/watch?v=NEs8yqhavtI
a jó zene után lássatok különleges"köveket" :)))
ha már itthon ennyi mocsok van legalább kapjunk ízelítőt a természet csodáiból, ami nem mindig boldogságot hozott a tulajdonosának...

offforever.blog.hu/2014/06/06/misztikus_hires_ekkovek_tortenetei_legendai
szep reggelt

hanyan mondtak mar fel az origonal?
Jól megvan zuppintva a Deutsche Telekom facebook oldala.

Körmincéljen minden ungárisher betyár valami kedveset nekik, had tudják meg, hogy működik a demokrácia a gulyáskapitalizmusban.
'reggelt, Népek!

Van még, aki dolgozik az Origonál? :)

Tennap este korrekt híradás volt a zertéelen a reklámadóval és az ahhoz kapcsolódó tiltakozással kapcsolatban.

Ma reggel meg (készülődés közben) hallgatom az esti "A lényeg" ösmétlését, oszt' abban meg az volt a nagy-nagy téma, hogy Bajnai meg a Bilderberg-csoport.
Hát, besza-behu ... :D
@Marcellusca: "Van még, aki dolgozik az Origonál? :)"

:-D

en is ugyanezt kerdeztem tulajdonkeppen:-)

ez az utolso hirem:

hvg.hu/itthon/20140605_Felmondott_az_Origo_teljes_Hirek_rovata
s ajtó szabaccság van !

az ajtó nyitva, bármikor el lehet menni !
@ausländer Sipi:

"mindenesetre az imprsszum nem kepes kovetni a valtozasokat..."

Talán nincs senki, aki átírná... :o)
@ausländer Sipi:
Erre a hírre céloztam. :)

Meg, hogy bővült-e a névsor.
@Marcellusca: miért válogatsz? :D

nem is jó neked,hogy innen megtudod ezt, onnan meg azt...

ja és szinte sajnálom a bagázst, mert mindnek csökkent a vagyona.
kivitték a pénzt az országból????
ki a fene olvasta az origo t ?

én indexes vagyok... jó kis kommancs-dakota propaganda ez is
@Marcellusca: mert az elliterál szöszi. Bajnai Bilderberg.
@ausländer Sipi:

"kell egy olyat csinalni, ami a vincent oldalan van..."

Ez jó. :o)
@guma: Mé' válogatok? Mer' - még - megtehetem. :P :D

Egyébként, tennap a képviselők, menájszterek fizetése/adózása is téma vo't a zertéelen.
Szépen, adatokkal, számokkal. :)
Persze, persze, mindez nyilvános, de ki mondaná el a népnek, ha a zemegy/emkettő/duna/tévékettő nem teszi? :)

Negyed nyóc után szörföztem egy csöppet, csak úgy kíváncsiságbúl. Nem volt sötét: m1, m2, Duna, Duna World, és a küffődi tematikus meg kábeltévék, meg a Sport1, Sport2.
Viszont besötétült a Viasat3, Viasat6, HírTV(!), ATV.
@Penivaldes: ????
Elitta a Bajnai a Bilderbergek pézit? :D
@Penivaldes: Ha allennék, neked annyi. :)
Bevezetném a zesső éccaka jogát. Oszt' leshetné. :D
@tristen2005:
Az. :)

Meg plusz előny/haszon: rizsacsökkentés. :D
@tristen2005:

Azt zörgi' a haraszt, hogy van benne valami.
@Sejk a derék katona: mondjuk ez is igaz, én külföldről csak és kizárólag index címlapról és az indexes blogokból tájékozódom
origo-t évek óta meg se nyitottam
azon is megdöbbentem, hogy az origo-t most Magyarország legnagyobb híroldalaként emlegetik
azt hittem csak második vagy harmadik volt
@Marcellusca: nem lesnék, hanem megköszöném. mert gondolom ez aféle ágytesztelés, vagyis ha új matracot veszek akkor azt te fogod kiróbálni:)
@Csaknézek...:
Ezekrűl lehetne valami összefoglaló? Magyarul. :)
@Fabius:

Welsz2 lesz ebből, előre megfontolt cián. Honnan lenne 2 milliárd a hallgatásért? Drága baszás volt ez Mr 20%.
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: en mondjuk akkor fordultam el az origotol a 2000es evek kozepen, amikor a forumrol kitiltottak, mert orbant "herr hauptbahnhof fuhrernek" neveztem, valamint inditottam egy altalanos vallaskritikai topikot:-)

az akkori forumadmin nevre hallgato forumadmin ritka veresszaju fidesznyalonc es mukereszteny majom volt, ez a ket megmozdulas eleg volt egy banhoz:-)
na, a dt facse oldalat nagyon baxxak a nepek..

lehet, kicsit rossz fat hugyoztak le vegre a fijjug?:-)
@Marcellusca:

Nálam avatottabbat kérj meg erre.:o)

Nagyjából értem, de egzakt fordításra nem mernék vállalkozni.
@ausländer Sipi:

@Marcellusca:

Felmondott az Origo Hírek csapata

A főszerkesztő távozása után úgy érezték, nem tudják folytatni a munkájukat.

Pethő András főszerkesztő-helyettes hasonló döntése után tegnap este az Origo Hírek Facebook-oldalán jelentette be a szerkesztőség tíz tagja, hogy elhagyják a hírportált. A minden érintett által aláírt üzenet így szólt:

"Mi, az Origo Hírek rovatának tagjai úgy látjuk, hogy Sáling Gergő főszerkesztő távozása után nem tudjuk folytatni az eddigi munkánkat. Ezért - egyéni megállapodások alapján - elhagyjuk az Origót. Nagyon sajnáljuk, hogy ez a történet így ér véget."

www.mediapiac.com/karrier/Felmondott-az-Origo-Hirek-csapata/11360/
@guma: tokosek..
egyebkent en mindig ezt a fajta szolidaritast es osszefogast hianyoltam otthon, ennek a hianya emelte orbanekat kiralyi rangra.

remelem, hogy mas terulteken is tanulnak ebbol az esetbol, latjak, hogyan is kell(ene) ezt csinalni...
@Csaknézek...: Neked is hasonló jókat kívánok!
Ha nem tévedek, két okból filyik az ajvék:
1. Lézer janit kóstolgató hülyegyereket és pár cimboráját dádázták meg a tulaj parancsára.
2. Adót kell fizessen a sok fos reklam után az, aki ezt a pofankba nyomja.

Tömeges herélésről nem olvastam sehol, ez a buksidban létezik csak.
@Éhes_ló: bizony...

az elso pontot ugy hivjak, hogy korrupcio. mivel az uzemelteto ceg egy 300 milliardos uzlet feltetelekent szabadult meg egy kormanyt es/vagy annak egy tagjat vizsgalo ujsagirotol, ez bizony az.

a masodik pontot pedig ugy, hogy ellehetetlenites.

en elhiszem, hogy aki diktatorikus berendezkedesre vagyik es a fuggetlen/ellenzeki/demokratikus mediat ellensegnek tartja annak ez ellen nincs kifogasa...

elvegre olyan is van, aki normalisnak tarja, hogy amikor bejon a disznoolbol, akkor siman felkurja a gumicsizmas labat az ebedolasztalra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na a sutyerak..
nem telik egy aluletrara? vagy az mar varosi ember uri hobortja, bakker?:-D
@Éhes_ló:

Elnézésedet kérem.
Gyakran elkövetem azt a hibát, hogy túlbecsülöm némely kommentelő értelmi képességeit.

A válaszodból lejött, hogy most is ezt tettem.

Ígérem, többször ez nem fog előfordulni feléd.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @ausländer Sipi:
Ez állandóan csíkos ingekben flangál szabadidejében. Vajon arra gyakorol, amikor hivatalosan is csíkosban igazodik, sorakozik?
@ausländer Sipi: ne habozz, ha valóban van bizonyítékod a fikázáson és az ajvákoláson túl bármilyen korrupcióra tedd fel a netre, alig várom, hogy buktor vagy lézer jani orrára kenjetek végre valamit.
De nem megy.
Ez pedig ciki a második kétharmaduknál.

Adót én is fizetek.
tudod én se szeretek adót fizetni ezért megértem az ajvékolását azoknak akik szartak eddig fizetni, de ez van, mostantól ők is fizetnek. Annyit amennyit a törvényhozás rájuk kiró.
Engem és a családomat is teljesen ellehetetlenít a sokféle tréfás és kevésbé tréfás adó, járulék, sarc, még a 16%-ra csökkentett SZJA se piskóta ezek mellett.

Tudod a diktatúra nem az, hogy valaki a törvényhozás által meghatározott törvény szerinti adót kell fizesse, hanem az, ahol a tulajnak, szerkesztőnek nincs joga a munkavállalóival kapcsolatos irányításra, utasításra és ahol pártucat sajtópatkány diktálna a törvényhozásnak.

Szar lenne, ha a pékinas is azt sütne ami neki tetszik, a benzinkutas meg oda locsolná a benzint, ahová neki jól esik és csak azok fizetnének adót, akiknél ezt ti jogosnak gondoljátok, csak mert ti ezt helyeselnétek.

Én nem szeretném azt, hogy az a munkavállaló, akinek a fizetését én fizetem, én felelek a munkájáért, az azt csináljon ami neki tetszik és a magadfajták szavazzák meg, meddig kell ezt eltűrnöm és finanszíroznom, hogyan fizethetem az adókat mások helyett.

Ez lenne a diktatúra, nem pedig az, amikor a munkáltató, az állam a törvényes és legitim jogaival él, azokat gyakorolja.
@Csaknézek...: Megtisztelsz, ha megkímélsz a nevem kapcsán zavaros agyadban támadt, szadisztikus elemekkel bővített tévképzeteidtől.

Köszönöm.
@Éhes_ló:

O.K. Térjünk ugyanezekre vissza úgy... körül-belül 2-2,5 év múlva.

Egyelőre annyit vitaindítónak, hogy a fideszbarát társaságoknak köszönhetően a földekből, trafik kereskedelemből, pályázati munkákból stb, ezek privilegizálása mellett is fajlagosan kevesebb adó folyik be a költségvetésbe, mint az "átalakítás"(!) előtt. [átalakítás... -asztakurva!- meg vagyok illetődve saját magamtól]
Ez történetesen azt jelenti, hogy a fideszbrancsos "vállalkozók" a "megszállt" gazdasági szegmensekben fajlagosan többet lopnak mint a leszarozott multik, bár föltehetően még mindig nem eleget.

Mindazonáltal valóban nem beszélhetünk rettenetes, elviselhetetlen diktatúráról... egyelőre olyan késő kádár-kori puha punya diktatúra van. Ha valaki befogja a pofáját és egyébként sincs útjában valamely potentátnak, vagy narancsos törtetőnek akkor élheti világát... de egyszer mindig eljön az a nap, amikor valaki szemet vet a gondtalan életre, a jól menő vállalkozásra, vagy az egészen kivételesen jó és szerencsés beosztásra...
Emlékszem, milyen felhőtlen gondtalansággal szidtam ekéztem Gyurcsány felemás, semmire nem jó kisérleteit, ide-oda táncikálását a politikai sakktáblán... meg sem fordult a fejemben, hogy azért valamilyen hátrány érhet, vagy ha igen, tudtam, hogy lehetőségem van megalapozott reményekkel jogorvoslatra. Ma nincs ilyen képzetem, és kétszer is meggondolom, hogy leírjam, vagy akárcsak kérdezzem is rohadtak ezek a narancsos fiúk? ugye.
Egy lopakodó diktatúrának vagyunk részesei cselekvéstelenségünkkel, hallgatagságunkkal és szervezetlenségünkkel.
Előbb utóbb elfogy a zabrálni való, és a fideszokrácia valódi arca akkor fog megmutatkozni. Akkor majd ismét fussunk itt vagy valahol össze, és dumcsizzunk. Feltéve ha jól elkapjuk a pillanatot, amikor még lehet:)
XXXX
Egyelőre csak azt célszerű szemmel tartani, hogy
1.
A különféle külföldön élők milyen könnyítésekkel és nehezítésekkel választhatnak-szavazhatnak
2.
A személyekre szabott könnyítésekkel meghozott törvények elterjedésére a gazdasági-politikai-kulturális szektorokban
3.
Az oktatás 'visszafejlesztése' (37000 tankönyvet nem szállítottak ki a tanév végéig. tankönyv-választék)
4.
A felsőoktatás illetve annak elérésének ellehetetlenítése [Ennyire fontos a gyermek, és súlyozottan a rabszolga utánpótlás biztonséga és biztosítása)
5.
Az önálló egzisztenciák ellehetetlenítése és az állami függőség kialakítása-fokozása-megerősítése
6.
Törekvés a többes adóztatás bevezetésére és kiterjesztésére, különös tekintettel a külföldön munkát vállaló és ott adózó magyar állampolgárokra.
7.
Törekvés a totális és globális ellenőrzésre úgy a privát szféra, mint a közélet, kultúra területén valamint az elsődleges és a másodlagos nyilvánosság abszolút kontrolljára.

No. akkor 2-2,5 év múlva....
@Éhes_ló: jaja, tudom, nem taggyulesen rugtak ki salingert a kormany keresere egy 300 milliardos megrendelesert...
@jaegtoer:

"Ez történetesen azt jelenti, hogy a fideszbrancsos "vállalkozók" a "megszállt" gazdasági szegmensekben fajlagosan többet lopnak mint a leszarozott multik, bár föltehetően még mindig nem eleget."

"meg sem fordult a fejemben, hogy azért valamilyen hátrány érhet, vagy ha igen, tudtam, hogy lehetőségem van megalapozott reményekkel jogorvoslatra. Ma nincs ilyen képzetem, és kétszer is meggondolom, hogy leírjam, vagy akárcsak kérdezzem is rohadtak ezek a narancsos fiúk? ugye.
Egy lopakodó diktatúrának vagyunk részesei cselekvéstelenségünkkel, hallgatagságunkkal és szervezetlenségünkkel.
Előbb utóbb elfogy a zabrálni való, és a fideszokrácia valódi arca akkor fog megmutatkozni."

És a többire is: maximálisan egyetértek!
Remekül összefoglaltad.
@ausländer Sipi:

Ehhez tartsd magad.

Éhes_ló 2014.05.17 12:39:31
@Kovacs Nocraft Jozsefne: lehet, hogy te ezért jössz, de a következtetésed rám vonatkozóan téves. Ne magadból indulj ki.
Én itt szórakozásból kommentelni szoktam és jókat röhögök a magadfajtákon.
Pont mint most.
Kifogytatok a nickekből?
@jaegtoer: az a gond, hogy ez a blog (is) tele van a lejárt tárolhatóságú, be nem vált, bebukott jóslataitokkal, a tutira megjósolt és nyugaton is kaserolt buktori bukásokkal és a demokrácia hazai megsemmisüléséről szóló hossza tanulmányokkal, a törtető fasizmusról szóló ajvékkal.

Pedig eddig felénk a nagy tesótok meglehetős durvára siekredett belépője óta és a barna sátán és népének lemészárlása, megerőszakolása, kirablása és a maradék gerinces vezetőrétegének továbbgyilkolászása, üldöztetése, deportálása óta csak rosenfeld, csermanek és fletó veretett szét magyar tüntetéseket az elmúlt 69 évben, nem buktor és nem is az örökké zsidó-cigány vérre szomjas "fasiszták".
Rosenfeld, csermanek és fletó, no meg a libás záratott le komplett városokat nemzeti ünnepek alkalmával, nem buktor.
Magyarokat ölnek, aláznak meg, rabolnak ki még ma is naponta cigányok és hetente rácok.
Nem vice versa.

Szóval bármiylen diktatúra veszélyével riogatásnak 1989 előtt, vagy 2006-2010 között esetleg ma a Délvidéken, vagy a benesi vívmányok ejrópa számára is szilárdnak minősített jogi alapján nyomuló slotai tót és klausi cseh mocsok kapcsán több alapja lett volna.
De nem volt és nincs is ilyen.
Tőled se.

De anno és most is - baloldaliak és "demokraták" - inkább verseny röhögtetek, röhögtök a lelőtt, deportált, jogfosztott, szétvert magyar és keresztény embereken, a lezárt köztereken, bebörtönzött papokon, betiltott tiltakozásokon, lerombolt emlékműveken, feldúlt temetőkön, dögkutakba vetett magyar áldozatokon, mert a velejéig "fasiszta" mucsai magyar "csőcselék" ezt érdemli csak - szerintetek.

Szóval a deficitet a baloldalon és annak megmondóembereinél keresgéld, ne buktornál.

Ha majd az őt támogató "fasiszta" magyarok, és esetleg ő is szétveret, szétlövet benneteket, akkor se ajvékoljatok nagyon, mert még csak akkor ér le elqró, rosenfeld és csermanek szintjére - ott lesz olyan az adjon Isten, amilyen a fogadj Isten volt a jobbereknek, magyaroknak, keresztényeknek évtizedeken át.
Van mit "törleszteni".

Mert szerintem nem csak a zsidóknak van természetadta joguk emlékezni és emlékeztetni végestelen szeánszokon, kárpótlásokon azokra, kik üldözték, pusztították, rabolták ki, ölték őket és felmenőiket.

A magyaronak is van joga emlékezni, emlékeztetni, van joguk a kárpótlásra, a megkövetésre, múzeumokra, emlékhelyekre és - zsidó testvéreikhet hasonlóan - heti kétszeri szeánszokra, emlékévekre, emlékhelyekre minden sarkon, cipőkre a Duna parton a saját vízbelőttjeiknek, és bedaráltjaiknak, közpénzen fenntartott temetőkre, örök sírhelyekkel, üres, de közpénzen fenntartott templomokra, és persze ugyan úgy bocsátanak majd meg ők is, mint a zsidók tették és teszik ezt.
Mi magyarok is tudunk tanulni és jól jön a precedens is.

A mostani ajvék tárgya csak macska-egér játék, ahol a pénz a tőke, a piac diktál a ballibant mezőnynek is végre.
Ez eddig védett volt, mert volt elég lé demszkíjtől, sorostól, norvégoktól, hillaritól, bankoktól, biztosítóktól, multiktól, dajcsetelekomtól, állambácsitól mert a libbancsok szerint a "haladás" a "kultúra" a "másság" az "emlékezés és emlékeztetés" jelszava védettségüknek. Az ámokfutásuk, többségellenességük, nemzetellenességük, vallásgyalázásuk finanszírozása a mozikban, színházakban, újságokban, bárhol, alapfeltétele a demokráciának (ha a jobboldalt, ha a keresztényt nyomja el, semmizi ki "a természetes piaci szelekció", az olyan avitt szemét, amire nincs "piaci igény").

Tehát a pénz diktátuma egészen addig kóser, amíg nem nekik diktál.
Az már a fasizmus.
Pedig nem is.

Szóval nyugi.
Ez csak az, amikor nem épp ti vagytok privilegizált helyzetben és meg kell élnetek abból, amit találtok magatoknak, amire van fizetőképes kereslet.

Üdv, a világunkban Neo!
@ausländer Sipi: ha te mondod... :)
De ha mégis van róla bármilyen bizonyítékod, akkor kérlek ne habozz azt a lézer jani pofájába vágni.
A haverjaitok is nagyon díjaznák, ha a sejtetéseitek, cálozgatásaitok mellé valami konkrét anyagotok is lenne.
A sajtóperekben is segíthetne nektek, mert lézer jani majd könnyen aláz benneteket, ha csak blöfföltök és nagyotmondtok itt szakmányban.
@Éhes_ló:

azé nem hánykolódhacc nagyon, hogy felvet az ész. ezért csak annyi karaktert helyezek ide, amit magadba fogadhatsz: apád faszát.
így Pünkösd előtt. hűűjjee.
@jaegtoer: nem is kellett sok, hogy elveszítsd tőle az emberálarcod.
Megérte.
Így már sokkal ismerősebb vagy mindenkinek.
@Éhes_ló:

__azt írod az előzőben:

"_Szóval nyugi.
Ez csak az, amikor nem épp ti vagytok privilegizált helyzetben és meg kell élnetek abból, amit találtok magatoknak, amire van fizetőképes kereslet._"

Én konzervatív jobboldali vagyok....te, ostoba... ha, mint írod a szociáldemokraták, meg a liberálisok nincsenek privilegizált helyzetben, konzervatívként én sem érzem abban magam, akkor kik vannak? csak nem a kommunisták? Mert netto arra hajaz a berendezkedés.
Amúgy meg mitől vagy annyira elégedett? Az emberi értelmes szót, amely egy párbeszéd fenntartását volt hivatott megteremteni nem értetted meg, elkezdted magyarázni a kurzus nagyszerűségét egy olyan kurzus nagyszerűségét, amelynek az igazi romboló hatása téged -feltehetően- nem ért el, ellenben a környezetemben nagyon is sokakat, akik nem baloldaliak, nem is liberálisok, hanem sokkal inkább konzervatívok, keresztények és jobboldaliak.

Írtál a pénz diktátumának természetéről...
nos baszki, mondanék én neked valamit, nem kell terjeszteni, mert úgy maradsz.

Vagyunk nagyjából 2,5 millióan az országban akik vagy vállalkozóként, vagy alkalmazottként, vagy hivatalnokként megtermeljük a gdp-t, miközben a fideszbrancs újabb és újabb gazdasági területekre teszi rá a bőven enyvezett pracliját, mondván: -ezt is megmentjük.
Nos úgy néz ki az eddigiekből, hogy a GDP többletet továbbra is a rohadt multik termelik meg, míg a megmentett gazdasági szegmensekbe bejuttatott fideszbrancsbeliek az ország történetének legnagyobb tolvajainak bizonyulnak.
Időközben kiderült (például) hogy a dohánykereskedelemben a gyártó és kereskedő multik együttesen sem tudtak annyit lopni az előző érában, mint a privilegizált félázsiai fidesz horda trafikos főorvostól a trafikáló lázárig. Detto, mint a magán nyugdíj pénztár, csak ott egyben zabrálták el a 3000 milliárdot itt pedig apránként, de folyamatosan évi 30-40-50 milliárdot, ahogy hozza a ziccer.

Tehát arra a felvetésedre, a nem is túlságosan burkolt zsidózásodra, cigányozásodra azt válaszolom, hogy mind a zsidó mind a cigány ügyekben erősen mélymagyarok voltak a tettestársak, ezt vésd az eszedbe, de ez sem érdekes, mert ha majd elmennek érted a mégmélyebbmagyar testvéreid, amikor már te is zavarod a new unortodox the hungarian deal-t, akkor már nem lesz senki, hogy szót emeljen érted, se zsidó, se cigány, se magyar, se norvégok által pénzelt civilek, és a cöf is olyan vastagon szarik rád, ahogy most is lebetonoz a kilátástalanságba hamis i-diákat vetítve.
Végezetül: Tőlünk a 2,5 milliótól ideig óráig még tudtok lopni, ám egyre kevesebbet. Látszólag van még bőven zseton, a pia, a gyógyszer, munkaruházat, könyvkiadás, sajtó, elektronikus szolgáltatások, és le lehet csípni innen onnan oktatásból, egészségügyből, kultúrából. Ugyanakkor van egy rossz hírem, elsőként mégis a fideszfanok fognak koppani a nincs tovább falán. A miértet és a hogyant nem osztom meg, a Főnök tudja ezt, ezért jelöl ki mindig új és újabb ellenséget. Általában azokat akik segíthetnének nem csak rajtatok, hanem mindenkin. Csak hát ez nem nyerő, a Főnök az ellenség vízióból él.

Ez annyira és olyan kórosan elhatalmasodott rajta, hogy már én is a ellenséggé lettem, az egykori 2010-es tudatos választója és mellette szavazó, 'akit' államosított is, és a fizetésemelésemre már nem futotta a ganénak, mert éppen harmadik éve adja oda a brancsbelieknek.

No aranypofa: ez utoljára már a kései kádárkorban is erősen döcögött. Ezen erőlködik a mestered, hogy ez újra így legyen. szó nincs itt se függetlenségről, se szabadságról. Itt a jelige: hogyan lopjunk el egy komplett országot?
Nem fog menni... esetleg el kellene gondolkozni rajta, ha már komplett ország, akkor kinek a strómanja?... a Főnök... ez még nem, ugye? te, nagyon gyenge.

a legutolsó kommentjeinkre:

Látom azt egyből megértetted. az apád faszát. ez egyből ismerős volt, tudtad hogy nem komilfo, usw. ez viszont nem az én hibám. amin el kellett volna gondolkozni, megérteni az továbbra is fehér könyv. legyen így. nem csalódtam.
@Éhes_ló: nem egy bizonyitekot hoztak mar le a lapok lazar ellen, vegyuk csak azt, ami miatt kirugatta - bizonyitottan - az oprigo ujsagirojat, azaz a koltsegteritessel visszaelese. ews mi tortenik? semmi, mivel koztorvenyes bunozok vezetik az orszagot es elsimitjak, ha egyaltalan tudomast vesznek rola. tobbnyire - mint pl salinger kormanyzati nyomasra torteno kirugatasa eseteben te is - ugy tesznek, mintha nem is lenne bizonyitek a bizonyitek, vagy az lenne a vilag legtermeszetesebb dolga, hogy ok igy viselkednek es kesz.
@jaegtoer:

Nagyon szeretem, amikor ilyen vehemenciával próbálsz fényt csiholni:)

Ma reggel olvastam @Éhes_ló: hosszú szellemi coming outját, és azon meditáltam, hogy lehet ennyi teherrel élni? Mennyi idő alatt vésődik be ennyi fals ismeret? Milyen frusztráció hizlalja ezt személyiségromboló, önpusztító gyűlöletté? Miért keserű még a káröröme is?
Miért a szűkölő elégedetlenség, ha minden szép és jó? Mit kompenzál a bűnbakkereséssel?
Hova vezet ez a zárt szellemi helyben-toporzékolás?
Nem lehet könnyű neki:)

Más.
" egykori 2010-es tudatos választója és mellette szavazó,"

Ezt jól értem?
@jaegtoer: annak hazudod magad, aminek akarod, nem különösebben érdekel mikor milyen álruhát hordanál.
Azzal próbáltam vitába szállni amit ide írtál.

Azzal vagyok elégedett, hogy postok és cikkek ezrei, kommentek milliói vannak tele a magadfajták bukott és hülye jóslataival, mint arra célozni mertem és amitől (többek között) eldobtad az emberálarcodat.
De képtelenek vagytok nem csak tanulni ebből és befejezni a betépett homályotokból való hülye jóslásaitokat, hanem még a hibás és a választókat elriasztó taktikátokat is képtelenek vagytok felváltani valami minimális fejlődést jelentő, értelmesebb kommunikációval.

Amit itt a lopásokról hadoválsz érdektelen a számomra, mert amióta az eszemet tudom lopnak a korrupt politikusok és ebben sem a kommunista álca, sem a polgárikonzervatív álruha, sem a szodiáldemokrata, vagy liberális fedősztori nem jelentett még picinyke kivételt sem.
Ezért meglehetős rezignáltsággal veszem az ennek kapcsán kifejtett ajvékotokat, mert lehet, hogy most nem kohn, rosenfeld, csermanek, apró, vagy más tréfás nevekkel felbukkanó balliberós klán tocsikozza el a lét, hanem mások, de az ajvék a magadfajtától mindig a jobber tolvajoknál támad fel.

Erre hoztam történelmi példákat, hiszen miért felejteném el ki mindenki volt a magadfajták szerint jogosult engem és a népemet gyilkolni, deportálni, kényszermunkára hurcolni, kirabolni, meglopni.
Most - kivételesen - nem a ti haverjaitok teszik meg ezt, hanem akiket ennyire engesztelhetetlenül gyűlöltök mióóta ideérkeztetek a kies galiciából.
A helyzetemben ezért nincs változás, se jó, se rossz, sőt az őseimhez képest szerencsés vagyok, mert a tréfás magyar neveket választó hitközségi különítmény épp nem gyilkolhat.

Az ajvákolástok viszont jelzi, hogy benneteket kínosan kellemetlenül érinti ez szerepcsere és hogy akiket gyilkolással, diktatórával, fasizmussal vádoltok hetediziglen, azok nem gyilkolnak, rabolnak ,fosztanak ki benneteket mint a balos szépapáitok tették ezt velünk magyarokkal, hanem csak jót röhögnek rajtatok és a saját sunyi és aljas eszközeitekkel - pénzzel, befolyással, háttéralkukkal - tesznek lehetetlenné benneteket egyre több és több fronton.

Ezen én is jót nevetek, hidd el.
Ettől pedig mindez politikailag számomra még támogatható, mert ami a magadfajtát pusztítja az kohn és rosenfeld óta a magyarnak csak jó lehet.
Sajnálom, ha nem érted meg, talán még nem lenne késő.

Amikor löwinger és eisenberger zsidó pribékjei ölték a magyart nem volt aki a magadfajták közül szót emelt volna értük.
Benes, tito, rosenfeld, eisenberger és csermanek idejében sem.
Ma sem, amikor naponta cigány gyilkosok, rablók ölik, fosztogatják magyarokat (gyereket, öreget, bárkit) országszerte.
Leszarjátok a magyar áldozatokat mióta ide betettétek a lábatokat.
Ezért én magyarként nem számítok az együttérzésetekre és nem is tartok rá igényt.
Vice versa.

A becézést tartogasd a sajátjaidnak én még viccből sem tartok rá igényt és nem is becézgettelek.
A bunkóságod, trágárságod pedig az érvtelenségedet és a magyarok iránti mély zsigeri gyűlöletedet jelzi számomra - amivel persze a magyar történelem és az őseim történetei nyomán teljesen tisztában vagyok.

De az időtok lejárt, még ha nehéz is belátnotok.
Ti már régen elmentetek a politikai kukába a többi magyargyűlölő után.
Amit még itt ajvékoltok az a végjátékotok, amit - őszintén bevallhatok - örömmel látok és amin jól szórakozok.
Csekély e kéj, de aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. :)
@ausländer Sipi: a "lapok" az origo megrendszabályozása kapcsán semmilyen bizonyítékot nem hoztak - eddig.

A többit pedig jól tették, ha lehozták.
Lézer jani nyilván nem a kedvence egy értelmesebb embernek sem, de a bizonyítékokkal alátámasztott vádakat és az ilyen bizonyítékokkal alaposan megerősített sajtókampányt nem keverném össze a célozgatással és a homályos utalgatásokkal.

A korrupt szar alakokat a nyilvánosság eszközeivel ki kell csinálni. Ha lehet.
Ha meg nem, attól még a csata elveszhet, de a háború folyik tovább.
Mivel tudhatjátok, hogy milyen alak az, akivel szembeszálltok, nem várhattok el tőle se kegyelmet, de ti se adjatok neki.

De a politikai és a sajtóharcnak is vannak szabályai és magatokkal csesztek ki ha ezeket nem tartjátok be, mert a hibáitokat ki fogják használni.
A net megőrzi és felerősíti a vereségeket és a be nem vált jóslatokat, a megcáfolt, alaptalan sejtetéseket, vádakat is.
A baller és a jobber sajtó is belebukott ebbe párszor, drága buli nem csak a kártérítés miatt, hanem az elveszett bizalom és informátorok és politikai kapcsolatok okán is. Ezért érdemes óvatosan nyomulni.
@Orica Középföldi: érdekes, ezt a bájos gondolatsort sosem olvasom zsidók sérelmei kapcsán.
Csak a magyarok sérelmei azok, amiken túl kell(ene) lépni bármi áron.

Szerintem kohn, rosenfeld, löwinger, eisenberger, a pufajkás, d209, elqró, libás, demszkíj, körmös bauer, rajk és a többi vörös rongyokba öltözött tettestársuk nem "bűnbakok", hanem véreskezű aljas gyilkosok és azok utódai - a hatalmukban.

Azok sem különbek, akik mentegetik őket és bünbakságukról értekeznének.

A hová vezet kérdésére a választások adnak (csattanós) választ sokadjára: a magadfajtáknak a politikai hullakamrákba, jelentéktelenségbe végsó soron a magyar történelemből kifelé.
Végre, valahára.
@Éhes_ló:

Nos, majd ha kihúztad a fejedet a saját seggedből, jelentkezz. A Zuhany után. Már látjuk milyen vagy. Nézd meg magad te is kívülről, még A Zuhany előtt.
@Éhes_ló:

azt írod Orica-nak:

"_A hová vezet kérdésére a választások adnak (csattanós) választ sokadjára: a magadfajtáknak a politikai hullakamrákba, jelentéktelenségbe végsó soron a magyar történelemből kifelé._"

Elárulok neked valamit, mert elvakultságodban fogalmad sem lehet róla: az én lovam fog legelni a sírodon. ...ha lesz.
És! ...ha már jelentéktelenségről beszélsz, akkor azért az teljesen, tisztán megállapítható a hozzászólásaidból, ahogy igyekszel kompenzálni a saját jelentéktelenségedet, a gondolatszegény igénytelenséggel sújtott senki mivoltodat, aki a csürhe hangjához adja a magáét, aki kétségbeesetten kapaszkodik sámlira, székre, létrára, hogy Valakinek látsszon, csakhogy ez nem jön össze, merthogy a senki, a felsőbb létrafokon stallumokkal bélelve is csak egy senki. ...hát még te.
@jaegtoer: felétek divat ez, mifelénk nem. Súlyos genetikai örökség(ökörség) következménye lehet talán.
Esetleg konzultálj az orvosoddal ehelyett, hogy a beteges vágyaidat és saját körötökben divatos szokásitokat kivetítenéd rám.
@Éhes_ló:

"felétek divat ez, mifelénk nem. Súlyos genetikai örökség(ökörség) következménye lehet talán."

Értem. Amennyiben neked úgy jó, tartsd ott. csak szóltam.
@Éhes_ló:

"Remélem segítettem."

A segítő szándékodat értékelem, köszönöm.
Mindazonáltal -ha időd engedi- nézz te is körül egy kicsit.
@ausländer Sipi:
Ja, hogy neked az a bajod, hogy nem azok, és nem úgy.
Átkozott demokrácia.
süti beállítások módosítása