Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.28. 04:58 Fabius

EP nyitány: Viktor és a kettős mérce

Címkék: brüsszel rogán antal házszabály uniós biztosok orbán forradalom

"Üzenjük nektek, hogy erősek vagyunk,

kerek a seggünk és kemény a faszunk,

s odacsapunk, mint a felajzott bika,

vagy mint Fekete László mikor elüti az Ifa..."

 

Középpályás Ramszesz máris frontot nyitott az EP-ben. Időben kell ezt kezdeni és ha nincs igazi ellenfél akkor a sajátjainkat is meg kell rugdosni, edzés gyanánt az ize'végett. Meg amúgy is tudják csak meg, kemények vagyunk még, mint a fagyott kutya lába! Viktor térdéről még nem szívódott fel a perzsa mintás vérhólyag amit Reding biztosnő irodájában szedett össze az elmúlt ciklusban, így aztán rohadjon meg az összes luxemburgi kisköcsög, aki olyan pozícióról ábrándozik amihez Vitya szavazatának is köze van. Mi félázsiaiak nem felejtünk, oszt'jónapot!

 

"A törvényeket be kell tartani és a lopakodó szerződésmódosítást abba kell hagyni!!! - ordította, mire Rogánban vigyázzba merevedett az ebédre burkolt mákos lecsó: Azta! Őneki aszonták lopakodjon oda ezzel a paksamétával a hóna alatt a pulpitushoz, mert úgy van kétharmad, hogy néha nincs és módosítani kéne a házszabályt. Most meg a Főni ordít és "jogi kíméletlenséget" emleget, ami ki tudja mire és kire érvényes. Igaz, hogy az ő idegrendszere Pasa park genyózáscunamin edződött, de lássuk be más műfaj a zembereknek hazudni és más felségárulást elkövetni egy átgondolatlan sunnyogással. Ahogy sápadtan körbe kémlelt vette észre, a frakciótársak integetnek, mennyé Tonyó, ez nem neked/nekünk, hanem az európai bürokratáknak szól, csak elfelejtettük lehalkítani az MTI-t.

Még csak az kéne, hogy itthon ezzel a jogi kíméletlenséggel meg lopakodásellenességgel szopassuk magunkat, mikor a kétharmad forog veszélyben!

Pont elég, ha az ejrópai tiszteletlen pöcsfejek vesznek tisztelet leckét belőle, minekünk itthon nem kell minden külföldi hülyeséget következetesen majmolni. Amit Viktor ott mond az ott marad, itthon meg majd mond újat, mást, ami éppen a napi szopóka elkerüléséhez, a parlament testreszabásához szükséges. Legfeljebb, ha valaki a párhuzamosság láttán majd kettős mércét emleget, akkor villám módosítással törvényben rögzítik, a lopakodás nálunk alkotmányos alapjog, amit nem lehet szűkíteni a közben végzett törvénymódosítás tiltásával. Aztán majd erre mondja a Galamus, hogy nem elég széles a demokráciánk!!!

 

420 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr146220828

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kicsinyeskedtek... a MENTORA kifizeti!
Tudod, aki futtatja... :D
@Knósszosz: Tandíj már baromi régen van. Már a legelső Orbán-kormány idején is volt. Gyurcsány viszont azt hazudta, hogy eltörli, ehelyett szinte mindenki számra be akarta vezetni (szemben a mostani rendszerrel, ahol ez nem így van).
@Blogger Géza:

ja. mint a lézerblokkoló esete. miután lebukott vele, leszereltette. legalábbis ezt mondta.
@Blogger Géza:
Számok gézuka, amik megint téged cáfolnak, de nem baj, a HIT erősebb!
Fab számokat hozott anno itt, te meg ezt a szar dumát.
Pech, neked - nem zavar, hogy folyamatosan segget csinálsz a szádból???
Szégyen ecsém, hogy mennyire gyenge a szinted...
@jaegtoer:
Ez is az államférfiúi kvalitást minősítette!
Ááááá, látszik, hogy nem érted... :((
Komolyan, sosem leszel NER kompatibilis!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na látod, ez egy gyönyörű példa. Többen együtt elmennek vadászni (ahogy az szokás), erre ez a drogos Juhász kitalálja, hogy az összes ember költségét Lázár fogja fizetni, hogy tovább nyammoghasson a semmin. A TASZ-os Juhász TASZ-át meg persze a norvég alap támogatja - "pártsemlegesen".
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): haver elmentek otthonról? én géjzának még ciánkálit se vinnék:))
@jaegtoer:

rossz a memóriám!
mennyivel is csökkentették (vagy elengedték) Cusi büntetését amikor megtérítette az okozott kárt???
@Blogger Géza:
Azt tanítani lehetne, hogyan csinálsz hülyét gyanútlan kommentelőkből, de nem lehet mindenkiből (a többség nem veszi...)
Nemtandíj?... ha pártkatona státuszod van, megértelek, ha nem, akkor meg nagyon sajnállak. Azonban mindkét esetben nehéz lehet reggel beretválkozni, ugyanis olyankor tükör használata kívánatos... neked mindig vérzik a pofalemezed?
@Blogger Géza:
Hazudsz géza, kőkeményen fideszes doki ismerős (illetve 2 éve hülyének néz már benneteket ő is!) visszasírja a vizitdíjat, cáfolva a szar dumádat!
Ha nem érted, hagyd a pics.ba, ne forszírozd a témát!
@taga20: :-DDD

na menjünk aludni!
ezek itt nagyon toppon vannak ma. :)
@Knósszosz: ja meg a tranzakciósdíj is a norvégok miatt van:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Fab? Számokat??? És vajon értett is belőlük valamit? :D Ezt kétlem...

Hol vannak itt számok? Miféle számok?
@guma: mingyá megyek én is, me engem is meghívott a billerbekk, mint bajnait:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Persze, hiszen ő speciel jobban járt volna. Több bevétel, kevesebb beteg. Hogy ez társadalmilag jó irány? Abban nem vagyok biztos. De kár ezen már agyalni, a népszavazás eredménye elég lehengerlő volt. No persze ha Gyurcsány a tévévitán nem szólítja fel Orbánt, hogy hagyja abba a "hazug kampányt" a fizetős egészségügyről... Talán máshogy alakul a dolog. De a nép nem felejt...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): biztos? hát max. az, hogy a lajta felénk folyik és nem ellenünk:)))
@Blogger Géza:
Tényleg hagyd, nem neked valóak azok, meg az emlékezeteddel is gondok vannak ezek szerint!
:((
Te, a kék bogyók helyett kezdj valami mást szedni.
Ha segítség kell, vannak mentális gondozók, fordulj hozzájuk bizalommal, minden csökkent értelmi képességű narancsbolsit nem karolhatunk itt fel, nem erről szól ez a blog! Na, séta tovább picinyem, mára letelt a kereted, a jótékonykodásomnak is van határa... :D
@Blogger Géza: géza barátom, mé kell neked ilyen lézerblokkolós, pinabubusokat védened? ráadásul közpénzből:(
@Knósszosz: Soha nem mondta a Fidesz, hogy Magyarországon egyáltalán, senkinek ne legyen tandíj. A népszavazás sem erről szólt.
Még ha ezt nem is fogtad fel, akkor is így volt.
@Blogger Géza:
"Tandíj már baromi régen van. Már a legelső Orbán-kormány idején is volt. Gyurcsány viszont azt hazudta, hogy eltörli, ehelyett szinte mindenki számra be akarta vezetni"

segíts kérlek, nekünk egyszerű embereknek: ha az első orbán-kormányidején MÁR volt, akkor gyurcsány miért akarta bevezetni?
@Knósszosz:
Szűzanyám ...:-(
És venni fogják, mint a cukrot!
@Secnir:
Ne zavard össze!
Ennyire nem lehetsz galád!
Elszörnyedek ezen a szerencsétlen eccerin, hogy ezzel a szinttel egyáltalán számítógép elé engedik szegénykémet...
Mi lehet ott a beugró? A 68-as, vagy a 69-es... mármint IQ??? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rohadékok vagytok... összezavarjátok ezt a gézuka gyereket... a PÁRT nem ezt küldte ki kör e-mailban, úgyhogy a többi libsibolsi hányás csak!
Gyengébb képességű narancsbolsi eccerieknek (öööö... pl.gézuka) egy kis mankó:

"Lázár János tegnap este megemésztette az elsőfokú ítéletet, mert reggel 6 órakor a következő közleményt adta ki:

Az alábbiakban kívánok eleget tenni az origo.hu portál újságírójának érdeklődésére, az államtitkári megbízatásommal kapcsolatos utazásokról:

1. Az elmúlt két évben a legkevesebbet utazó kormánytagok közé tartoztam. Ezzel együtt is megtiszteltetésnek tekintem azt a figyelmet, amelyben a média egyes szereplői – most nem részletezendő okból, esetleg megbízásból – részesítenek.

2. Örülök, hogy a független magyar bíróságok fontosnak tartják, hogy megismerjék utazási szokásaimat. Készséggel állok utazási szokásaim részleteivel is a független magyar bíróságok rendelkezésére.

3. Nagyra becsülve az origo.hu hírportál elfogulatlan, objektív és korrekt tájékoztatását, értékelve az átláthatóság és a magyar költségvetés védelme érdekében végzett munkájukat úgy döntöttem, hogy lemondok a számomra törvényben biztosított utazási költségtérítésekről.

4. Mindenkeppen szeretnék Pethő Andrásnak, az origo.hu újságírójának legalább a mai napon egy kis élvezetet szerezni, ezért a megnevezett utak során felhasznált két millió forintot rögvest az állami költségvetés rendelkezésére bocsátom.

Lázár János
Az új kormányzati ciklus legcinikusabb közleményei között biztosan ott fog szerepelni 2018-ban, ha majd egyszer valaki készít egy toplistát.

Nézzük ez az alázatos köztisztviselő hogyan reagált pontról-pontra
1. Nem arra irányult az adatigénylés, hogy ki hányszor utazott, hanem hogy ki mennyi közpénzt használt fel. Az pedig a legsunyibb bolsevik módszer, hogy egy újság közérdekű adatigénylését úgy minősítse, hogy az Origo valaki megbízásából dolgozik.
2. A független magyar bíróság (és itt most képzeljük hozzá Lázár gunyoros félmosolyát, amikor ezt leírta) nem az utazási szokásait iránt érdeklődött, hanem hogy a közpénzek hogyan kerültek felhasználásra.
3. Köszönjük a nagylelkűséget, János! Úriember!
4. Egy magyar politikus inkább befizet 2 millió forintot, csakhogy nehogy kiderüljön, hogy kivel töltötte ezt a 4 éjszakát … Aha, biztos így tenne, ha teljes korrekt szolgálati út lett volna.
És mi van a repülőjegyekkel, az egyéb költségekkel? Az is vissza lesz fizetve?"

vastagbor.atlatszo.hu/2014/05/28/lazar-janos-nagyon-titkolna/
@taga20:
Nem, az a Finnek miatt.
Átjárnak vedelni Zebyrzówzsebemékhez, oszt a kompon már előre fizetnek a nagy tétel vodkáért, ezért a sarc. Nagy pénz van ám ebben. Talán ha a Finneknek magyar példára adna a munkáltatójuk Kalevala utalványt, amit szeszre válthatnak a helyi hukk...i-járvi üzletlánc boltjaiban, nőne az állam bevétele is, ha a hálózat olyan módon épülne fel, mint itt a lázártrafik frencsájz buli.

Cső, én álmos...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): de veded, mi tortent, hogy ennyire szivedbe zartad az egyszeri naridroidot.
Vigyazz, baj lesz ebbol, magaba sziv a Nariborg :)
Szóval szegény lézergyereknek még szövegértési problémái is vannak???
Valaki ajánljon már egy rendes gyógypedagógust dzsonninak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a fránya jó szívem, ennyi vodka után... :D
Különben is, megértőnek kell lenni a gyengébb képességű és szövegértési nehézséggel küzdő balfasz honfitársainkkal!
Géza meg hálás fajta, házhoz jön a pofonért...
@Knósszosz: ja, és a vodkakorcsolya meg jávorszarvasburger lenne:))
aludj jól, álmogy dizelmozdonnyal:))
@Blogger Géza:
Orsonnak elküldted a napijelentést?
Skrlbrzzmhthmmrrrh... Mork voltam, nanu-nanu!
Na, megyek alukába, mert minden hülyét nem nekem a feladatom korrepetálni, arra itt vagytok TI! :))
Nekem holnap meg kell termelnem az ilyen gézuka féle nercsicskák pénzét, különben éhen döglik szegénykém...
@taga20:
Kösz!-:)) - te, szesztergályos!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azt amúgy lehet mondani Lézer elvtársra és a hasonló lényekre, hogy "cinikus köcsög"?
NEM???
Rendben, akkor nem mondom!
Csak gondolom...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
juhász péter volt az olgánál..
olga felvetette, hogy milyen rendes ez a lázár, mert a "munkatársa" részét is visszafizeti...
saját magát szívatja a jános! -))
de tényleg, miért nem azt jelenti be, hogy a ráeső részt fizeti vissza?
@Evezős:
Sok idióta van, meg a pártkassza is tele... szóval ha felvásárolják az elvtársak önkéntkötelezően, akár negyedik kiadás is lehet belőle.
Biznic...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): feküdj vissza! még csak szerda:)))
na fekszem, me holnap meló, és valakinek dogozni kell ebben a kurvaországban, hogy janinak legyen mit elszórni!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Es akkor gondolj bele micsoda egy hierarchia van!!!

Farage nem kozoskodik Le Penekkel, mert neki mar tul nacik.

Le Penek nem ulnek ossze a Jobbikkal, mert nekik mar ez tul naci.

A Jobbik a cukisag kampany utan meg nyilvan nem ul ossze a nemet neonacikkal, mert az meg mar abszolut naci....

Igy aztan mind-mind kulon frakciot probalnak grundolni nacisaguk foka alapjan. :)
@DarthVader:

Pikans egy sztori az egyszer biztos... ;)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Ha a ráeső rész lúdtollban lenne mérhető, az is agyonütné - és akkor hol van a többi, ami nem szállásköltség, hanem...?
Mi is?
Hát gyerekek rég röhötem ennyire jót, köszi e kellemes perceket, bár gejza ebből biztos nem sokat szivott fel csöppnyi agyába. Remélem nem nagyon sokára képpel, önéletrajzzal kiegészitve, megismerhetjük kedvencünket a többi gerinctelennel együtt. Mindenesetre örök mementóul az utókor számára létre kell hoznunk a NAGY NEMZETI KÖPŐCSÉSZÉT, amelyen ott fognak diszelegni e KIVÁLÓ HONFITÁRSAINK fényképei. Én egyszer nagyon beleszeretnék nézni az életnagyságú undoritó képükbe, mert kizártnak tartom, hogy ne tudnák mi a tényleges valóság.Amikor kikerülhetetlenül elérkeztünk a falhoz, ahol mindenki nagyot koppan és az bizony fájni fog, akkor kell Őket elővenni hogy mit is ugattatok ti gerinctelen férgek. Ennyi joga minden vétlen kiszolgáltatott és kivéreztetett polgártársunknak meg fog maradni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
nyugodtan kis pofám ...annyira nem vagy szép hogy...

de azért a második vonalra talán van eséélyed

pusszantlak

hogy mijafasznak provokálsz ilysemit azt te sem tudod ugye?

most pótoltam ellátmányt érkeztem haz fel vagyok töltve
és a fehér kerek fiú seggek helyett valami más foglalkoztat

bármennyire is rossz ez neked

brühüyyy
@GeoCracker:
Meddig-meddig...?
Azt hiszed, te kihúzhatod magad?
Figyelj csak, te horkolsz? Ez fontos kérdés, mert ha esetleg megkérdezik kivel szeretnék egy cellában, ez döntő tényező lehet. Amúgy én igen, sőt, néha csámcsogok is, szóval egyeztessünk majd, jó? Nem árt mindenre felkészülni.

Amit írtál meg, jó!
Kösz.
@Knósszosz: Viszont nem szeretem a babot. Rekonpenzációként a káposztát viszont igen, és az is elég büdös mellékhatásokkal jár :-)

S kösz.
@Knósszosz:
most indiszkrét vagy! -)
a magánélet, neked smafu?
@Secnir: Ezt tőle kérdezd meg. De persze ha így teszed fel a kérdést, le fog hülyézni (jogosan), hiszen ő nem tandíjat vezetett be (ami már korábban is volt), hanem a tandíjat nem fizetőktől is be akart szedni képzési hozzájárulást. Ez szavazta le a nép. Miközben ingyenes első diplomát ígért a kampányban.
@J.László:
mr.lászló!
üdv! mi jót hoztál?
nem tudom megnyitni a linked!
így, hogy fogok szenvedni?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Én pusztán csak fel akarok készülni minden lehetséges dologra, szóval...:)
@Blogger Géza:
de jó, hogy itt vagy.
a lázár miért fizeti a társáét is vissza?
miért nem csak a ráeső részt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ebben semmi új nincs. Persze, hogy nem szeretné az Ökotárs, hogy ellenőrizzék, de ezt nem ő fogja eldönteni. Attól, hogy őket ellenőrzi egy A nemzetközi szervezet, még nem jelenti azt, hogy egy B hazai ne ellenőrizhetné. Ez egy elég gyenge érvelés.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Gőzöm sincs, kérdezd meg tőle. Szerintem neki fontosabb a politikai karrierje, mint pár százezer Ft.
@GeoCracker:
Tájékozódom holnap a BV-nél, milyen apartmanjaik vannak. Nem árt előre tudni milyen opciókkal számolhat az ember horkolós és fingós szobatárs esetén, bár ezt nem lesz időnk megkérdezni, ha így haladunk a lenini úton tovább.

Kösz Geo(!!), most kaja és az elmaradt hallgatás jön - zene - és neked minden jót!!
És mindenkinek, akinek van arca.
Pofásoknak lószart...
@Knósszosz:
na ez a baj, hogy te csak felkészülni akarsz! -)
felkészül,
vigyázz,
kész,
rajt!
ezek már árkon bokron..ööööö úgy értve,
audin,
bankszámlán,
vadászaton,
te meg most akarsz készülni.-)))
@Blogger Géza:
géza, neked ez nem fals?
te is fizetnéd a sajátodból, más útját?
igazad van majd megkérdezem ezt a derék jánost.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Későn érő típus vagyok, ez van.
Sokszor és sok helyen hallottam minden előzmény nélkül, hogy: "az a gyökér - az a seggláda aki eladta az országot - az a mosladék" -... etc. és nem tudtam miről beszélnek az emberek. Ők tudták, nekem viszont idő kellett hozzá, hogy megértsem; a focistáról beszélnek. A hálátlanok.

Nem vagyok egy zseni, szóval ne várd el tőlem az azonnali tutimegmondós reakciót!
Köszi és aluggy jól!
@Blogger Géza:
géza!!!!!!
most esik le a matekod,
neked 2 millió = pár százezer!!!!!!!!!
már érte, hogy miért jobbak mindig a te számaid. -))
@DarthVader:

Nem akarom, most vegigsorolni a dolgokat, amiket irtam napkozben, hogy miert nem tul valoszinu, hogy NE Junckert valasztanak meg. De ha megse ot, akkor meg mindig megmarad Merkel beismerese, hogy pitianer partpolitizalas miatt (hogy tovabbra is a neppart es azon keresztul Angela megtarthassa minel nagyobb befolyasat az EU-ban) rugjak fel a korabbi 5-parti megallapodast.

Nem veletlen, hogy a masik ket part (a szocik es a libek) olyan keszsegesen szavaznak meg a nepparti jeloltet...
@Mariann19:

"Nem vagyok olyan magabiztos, hogy kijelentsem, hogy amiről nem tudok, az nincs. "

En sem azt mondom, hogy ez a csoport nincs. Meg azt se, hogy ne lennenek esetleg vilagmeghodito terveik, es ezeknek a kitargyalasara gyulnek ossze evente.

En azt mondom, hogy HA mindez IGAZ IS, akkor sem kellene panikolni, hiszen jol latszik milyen sikeresen muvelik ezt a 'vilagmeghoditosdit'.
@J.László:

Muhahahaaaa

"Ivan Krasztev bolgár politológus, a szófiai Liberális Stratégiák Központjának elnöke szerint aligha túlzás kijelenteni, hogy Angela Merkel német kancellárt nem számítva a magyar kormányfő a legbefolyásosabb európai politikus. "

Ki a fasz az az Ivan Krasztev, hogy Deutsch Tompika szavaival éljek?

(Nah, a FT-t se olvasom többet, minden hülye írhat bele :))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Na most ha mennének a szöveges feladatok, rájönnél, hogy a társának a költsége az csak százezres nagyságrend... Nem éri az egymilliót sem.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"nem buzizsúrnak hívja!"

Ugyan mar! Legyunk kicsit PC-k!
Kulturhelyeken ezt ugy mondjak, hogy gay bar.

Es ilyenkor szoktam egyik kedvenc polgarpukkaszto, Gaybraham Lincolnos videomat belinkelni.
Ime:

www.youtube.com/watch?v=ulPgWVC08KI
@Rodeo36: ne bassz! a fiat a szememben kb egyenlő bármelyik flanszia "márkával", Jaques Fosch... na nem azért mert, de maraggyunk annyiban, hogy autót 2 nép farigcsál, az egyik a japán...
@Blogger Géza:

"Hiába adod össze számokat, önmagában nem garancia, hogy egy szocialista frakcióba beült párt megszavazza Junckert. Még a néppárti Fidesz sem fogja."

Latod Geza pont ez az amiert nehez veletek valamire jutni. Nem igazan gondolkodtok dolgokon.
HA a Neppart nem HAJLANDO az eredeti szabalyok szerint, a SAJAT jeloltjet tamogatni, akkor lep eletbe Merkel beismero vallomasa a pitianersegukrol. Es ezt folyamatosan lehet majd dorgolni az orruk ala.

A szocik es libek meg nyilvan azert szavaznak meg Junckert, mert egyreszt ezzel a rendszert elesitenek, es legkozelebb ha lesz szoci nyertes, akkor az o jelolese lesz automatizmus, es a kerdes csak az lesz, hogy elfogadjak-e.
Ugyanakkor minthogy Schultzot a Neppart ugyse szavazna meg, igy a ket part egyutt egy kozel 100 fos tobbseget biztositana (mint azt feljebb mar irtam), es igy a Neppart kozel felenek kellene Juncker ellen szavaznia.

Vagyis a tortenet ugy szolna, hogy
- a Neppart felrugva az elozetes jatekszabalyokat, az altaluk elozetesen jelolt, majd vitakon is resztvevo emberuket taccsra teve, Majdnem a frakcio fele a SAJAT jeloltjuk ellen szavazva MEGAKADALYOZZA, hogy SAJAT jeloltjuk legyen a Tanacs elnoke. CSak hogy politikai jatekaikat folytathassak (by Merkel).

CSINALJATOK Geza! Ha rogton az elejen maris amortizalni akarjatok a partot, es annak kepet...

A horvat peldad szinten rossz.
Ugyan milyen uzenet mar az az europai polgaroknak, hogy a Neppart egyuttmukodik SAJAT jeloltje elgancsolasaban olyan EP kepviselovel/kkel aki/k beragtak, mert az EU az EU szabalyainak megfeleloen jart el. Nemelyek pedig, akarcsak Orban, szemelyes sertettseguket ilyen pitianer modon akarjak megbosszulni.

Cameront nem ragozom. Fentebb mar egyszer minden verziot vegigsoroltam, hogy miert sulytalan. Amugy meg megnyugodhatsz, hogy rengetegen, es tuttira veszem, hogy Merkel is azert szurkol, hogy a britek kilepjenek. MEg csak elkepzelni sem tudom mekkora hatalmas osszeg hagyna ott az orszagon nehany even belul, es telepulne at a hollandokhoz, vagy barmely nemetalfoldi, vagy skandinav orszagba...

De nem kell felni, az angolok nem fognak kilepni az EU-bol.
@Knósszosz: csak halkan merem megjegyezni, hogy merci, ódi már romániában végzi a fejlesztést és a gyártás "kényesebb" részeit.
az ódi, most "beruházott" egy prés üzemre, ott háccsó hátasztánba, mer' óccsóbb vót, mintha fuvaroztatná a legó kockákat. várhatóan, 1-3 éven belül, felszedi a horgonyt. ugyanis az ódi, a TT-t gyárcsa arrafele, aminek a legkisebb forgalma. a mercinek eddig csak szívás Kkmét.
@Rodeo36: rodi, rodi gonosz vagyol! a temple tomiék, egy kisebb csomagot, azonnal visszavásároltattak wudugyurival.
@Blogger Géza: te Géza, szerintem igyávalami édeset, osztán nyugoggyá megfele!
Tudod mija vicc? Az ha O.V. szóba kerül. Itt ájrópában, leginkáb legyintenek, oszt' jónapot!
@punkfrog: lyesss!!!
de mellik is? mer' a gyöngém, az a Corvette a '78-as
lesz egy olyanom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@nincs_itt: én MUSTANGOS vagyok!
bár a családi "flotta":ódi-rönó:(((
@punkfrog: ebből az egyik autó(najó határeset), a másikat nem kommentálom... volt belőle 3 db. a kezem alatt, árokba lök-felgyújt kategória.
@nincs_itt: a párom beleszeretett a rönóba az első twingója óta:)))most már legalább cliója van:):(
az ódi meg nem saját választás(hosszú)
ha már német akkor a 840i!
@punkfrog: na persze az érzelmek! fasza verda! a 840 de akkor már 530+M
@nincs_itt: mintha a fiamat hallanám mikor szóba kerül a 840:)))
te is 20 éves vagy?:)))))))))))))
@punkfrog: majdnem! csak egy-kétszer több, mint húsz!
@nincs_itt: ugye hogy jól élünk itt mi is!
csak úgy röpködnek a márkák, mint régen az autós kártyában!:)))
@Blogger Géza:
"@Secnir: Ezt tőle kérdezd meg."
-> "Tandíj már baromi régen van. Már a legelső Orbán-kormány idején is volt. Gyurcsány viszont azt hazudta, hogy eltörli, ehelyett szinte mindenki számra be akarta vezetni"

tisztázzunk valamit: ezt te mondtad, nem gyurcsány. ezért kérdem tőled.

"hiszen ő nem tandíjat vezetett be (ami már korábban is volt), hanem a tandíjat nem fizetőktől is be akart szedni képzési hozzájárulást. Ez szavazta le a nép."

miről volt népszavazás? konkrétan?
"3. kérdés:
"Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük?"

akkor ez azt jelenti, hogy NEM volt tandíj. ezt állítottad fentebb.
@simple observer 1.0: Nincs olyan szabály, hogy a győztes lista vezetője legyen az EU vezetője. A nemzetek Európája modellben a nemzetek vezetői (miniszterelnökök) döntik el, kit jelöljenek az EU vezetőjének.
@Secnir: Sajnos te még mindig nem érted az egészet. Tandíj =/= képzési hozzájárulás.

Amnézia ellen meg felidézem, miért is volt olyan elsöprő a népszavazás:

"Nem sportszerű azt ígérni a választások előtt, hogy mindenkinek ingyenes lesz egy diploma megszerzése, majd "fizetőssé" tenni azt mindenkinek"

index.hu/belfold/tandij2401/
@Secnir: Funkcionális analfabéták kedvéért: "államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak" = azok a hallgatók, akik nem fizettek tandíjat.
@Blogger Géza:

Húzd már ki a fejed a Főnök valagából b+, már a füled is szaros, nem csak a nyelved.

Nincs olyan szabály, nincs olyan szabály...
Ha nincs jelentősége a listasorrendnek, akkor miért szavaznak róla a jelölő pártok? Feltehetően egy batyu faszért neked, csak neked, csak most és mindörökké, ostoba szolgalélek.

jó reggelt b+.
@Secnir:

ejnye, ejnye.

Te hiába írod azt, amit. Ez a szerencsétlen átrendezi a betűket, és azt olvassa ki a hsz-edből amire megkapta a kész választ a központban. Az is lehet, hogy el sem olvassa, csak az észlelt íráskép alapján próbál valami összefüggőt összehordani. ez olykor sikerül is neki, csak nem felel meg a valóságnak. Nem véletlenül kereszteltem át hézaggézának.
@J.László:

"_Szenvedjetek libsik:
http://www.magyarhirlap.hu/financial-times-merkel-utan-orban-a-legbefolyasosabb

_"

a. p-ja. ha nem teccik, a. f-a.
@Blogger Géza:
géza!
továbbra is a te stílusodba..
pár százezer az 200 ezernél kezdődik!
250 ezer, már negyed millió. -)
csak neked szöveges feladat,
nekem jános szopatja magát!
@Blogger Géza:
talán olvasd el a linkelt cikket, ha már.
ugyanis te ezt írtad:

""Tandíj már baromi régen van. Már a legelső Orbán-kormány idején is volt. Gyurcsány viszont azt hazudta, hogy eltörli, ehelyett szinte mindenki számra be akarta vezetni""

a cikk pedig világosan leírja:
"Az egyetemeken 2008-tól, az akkori másodéves egyetemi hallgatóknak kell először évi 105-150 ezer forint tandíjat fizetni"

saját ostobaságodat hajtogatod.
@Secnir: Arról nem tehetek, hogy az újságíró is hülye, és összekeveri a tandíjat a képzési hozzájárulással. Komolyan ennyire hülye vagy, hogy azt hiszed, korábban nem volt tandíj? Életedben jártál valaha felsőoktatási intézményben úgy az elmúlt 20 évben? Takarítóként, pizzafutárként, bárhogy?
@Secnir: Sikerült már megértened, ki az az "államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak" És ki az ellentéte? Ha valaki az alapokkal nincs tisztában, és úgy áll le vitatkozni, az sajnos totálisan hülyét csinál magából... :(
@Blogger Géza:

"__Életedben jártál valaha felsőoktatási intézményben úgy az elmúlt 20 évben? Takarítóként, pizzafutárként, bárhogy?__"

ellenben te még úgy sem jártál felsőfokú oktatási intézményben, hogy bementél volna a portára megkérdezni: -Merre van a Ferenc József híd, vagy a Ménesi út? Tovább megyek... még olyan utcába vagy téren sem jártál, ahol ilyen van, még most is pincében tartanak a gazdáid rövid láncon, mert lassan rájuk nézve is egyre veszélyesebb vagy. Kettőre meg atom.
@Blogger Géza:

"Ha valaki az alapokkal nincs tisztában, és úgy áll le vitatkozni, az sajnos totálisan hülyét csinál magából... :( "

Bagoly mondja verébnek
süti beállítások módosítása