Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.23. 05:52 Fabius

Elhízott Morvaival ütik a Jobbikot

Címkék: jobbik ep választás magyar fórum

Érdekes kiadványt fújt postaládákba a szél Miskolcon. A csurkista Magyar Fórum miskolci különszáma úgy kampányol a Fidesz mellett, hogy egyrészt nem róluk szól, másrészt nem használja a fősodor kampányelemét, KágéBélát. 

De nem kell megijedni, KGbéla nélkül is alávágnak a Jobbiknak gazdagon, ahogy ezt kell mostanában.

A lap szemmel láthatóan erőfeszítéseket tesz a kiegyensúlyozott látszat megőrzése érdekében: kap egy sallert az Együtt - PM Szabó Tímea kétpólusú családmodelljén keresztül, mert liberális ne cseréljen testnedveket radikálisokkal, fordítva meg aztán pláne ne. Hogy Szabó Timi sosem volt emeszpés, ahogy azt az arcára kendácsolt logó sugallja? Istenem, nem lehet közéletileg elég magasan képzett minden úgynevezett újságíró. 

szabó timi.jpg

 

Verbálisan felpofozzák a Gyurcsánymesterházyt, mert hagyománytiszteletből lopnak, képzeletbeli simongáborozás is megvolt, szőrmentén megtapossák az Egyes Bestia Fürst Györgyöt, és még az ős miskolci szoci Tompa Sándort is megtalálják a melegházasság támogatásának eldöntésével. 

Aztán ennyi, innentől Szegedi Csanád és Morvai Krisztina foglalja keretbe a lapot cím és hátoldalon egyaránt. 

Bezsidult Csanád a radikalizmust eláruló Izrael bérenc, a Jobbik pofátlan tróger, mert nem szavazta meg a miskolci cigánykitelepítés forgatókönyvét, Morvai meg kapzsi szemét, mert 228 millióval gazdagodott az elmúlt ciklusban. Bemelegítésnek ez a címoldal, beljebb lapozva és a tartalmat átolvasva az ember szinte látja maga előtt az egyre lilább fejű, egyre dühödtebben billentyűt verő szerkesztőséget, érzed olyan stabil a gyűlölet, hogy rá lehetne könyökölni. Gyalázatosan provokáló Gaudi csürhe, Vona Gábor egy tökfej, akit orránál fogva húzkod spirituális vezetője,  Baranyi Tibor Imre, - és közben ilyen tételmondatok:

- "Ha a politika valóságát nézzük , akkor a Jobbiknak ma tényleg nincs semmi jelentősége. De ha a Jobbik követőinek, a különböző kóklerségeket tátott szájjal hallgató fiataloknak az elméjét ezek az egymillió szavazattal hitelesített kreténségek megfertőzik, annak kiszámíthatatlan következményei lehetnek." 

Ezen a ponton már annyira röhögtem, mint mikor minden adatok gyűjtője, a választókról, magatartásukról, szimpátiájukról és szavazási hajlandóságukról vonalkódos listát vezető Kubatov ígérte a Fradi ultráknak: a tenyérlenyomatos beléptetés közben tuti nem gyűjtünk rólatok semmilyen adatot, gecó!! És még csak a lap közepénél jártam. 

Később megtudtam, a Jobbik összefogott a baloldallal - Schiffer Andrásnak: álbaloldallal - a cigánykitelepítések ellen, az eltérő indokból sarjadzó közös érdeket meg úgy hívják: betli. Kiderült, Sneider Roynak nem szkinhedsége, hanem szüleihez fűződő viharos viszonya a legnagyobb jellemhibája. Megy a siránkozás az ARTE dokumentumfilmjén, nyilván leginkább azért, mert a Jobbik a hibás, hogy Viktor összemosható velük. 

A hátoldalon rabbival viháncoló Csanád mellett az egységnyi közmunkásra átszámolt Morvai fogad nagyjából negyedoldalas méretben:morvai bér.jpg

A kép mondanivalóját olyan erősnek vélték, hogy szöveget nem mellékeltek hozzá. Morvait felpuffasztotta a jólét - ami ezen a képen kegyetlenül látszik is - innentől már csak egy lépés, hogy ez az elgömböcösödés a közmunkásbérek viszonyszáma legyen. Csurka és Morvai viszonya viharos volt Pista bátyánk életében, utódai a lapnál lehet így akarnak tisztelegni és tovább vinni a hagyományt. 

Ezen kívül két érdekesség van még: Az egyik a rengeteg pénzt tarháló felület - fizess elő, adj egy százalékot - a másik, hogy van egy parlamenti párt amelyik még szőrmentén sem került említésre, nemhogy cikk, egy véletlen szalagcím sem szól róluk. Hmmm. A Jobbik kegyelmi ideje lejárt, kell egy másik párt amelyik időnként majd a jelenlétével és segítő szavazatával legitimálja a ciklust? Éretlen narancs színű polgári körök az álbaloldal ellen? 

 

452 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr816197524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Sir Bates dö Hól: Plusz bónusz.

Pénzt öntenének Oroszországra a kínaiak

Millárd dolláros befektetéseket tervez a hatalmas kínai devizatartalékokat kezelő állami vagyonalap Oroszországban.
Több milliárd dollár értékű befektetéseket tervez Oroszországban a kínai állami vagyonalap (CIC) - derült ki az alap vezetőjének pénteki tv-interjújából.
Ting Hszüe-tung az infrastruktúrát és a mezőgazdaságot említette lehetséges célpontként. A kínai állami vagyonalap az óriási kínai devizatartalékok egy részét kezeli, tavaly augusztusban 575 milliárd dollár értékű eszköz volt a birtokában. A CIC eddig főleg az amerikai és az európai piacokra összpontosított.
"Viszonylag kicsik az oroszországi beruházásaink, ezért nagy potenciál rejlik az orosz piacban" - mondta az igazgató.

www.napigazdasag.hu/cikk/13391/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
haver, a kínaiak majd jó annektálják szibériát, mint tibetet. aztán majd néz putyin, mint a jukinyúl!
off:

nektek megy a blog Chrome alól?

on
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öcsisajt, fabra két perc alatt reagálsz. én meg mondok valamit és lapítasz, mint a jukinyúl:))
@Rodeo36:
Miért a kanadai hírlapban jelenik csak meg ez a 4 milliárd Ft-os erdélyi felsőoktatásnak adott támogatás?. Itthon nem hallottunk erről, csak arról, hogy a magyar felsőoktatástól mennyit vontak el.
Mindjárt agyvérzést kapok.
@Mariann19: megjelent, csak nem tetszett megnézni a dátumot:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az fasza, mert akkor a gépemmel van gond. Elszállt a frissen írt poszt, kivágott az adminból és Firefoxon kívül semmivel nem enged vissza.
@Mariann19:
Mert az ilyen egyszerű matekot még félreértené valaki, ideológiailag nem eléggé képzett talpas, idehaza.
Márminthogy itt elveszünk, oda meg odatolunk zsét.
Persze a HIT ebben simán segít.
@Fabius:
A TEK rajtad tartja a szemét és időben meggátolt egy felségsertést...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): "@Penivaldes:
Látod! Mondtam én, kiszámítható, mint a "hogyan ne hozzon sört a taga" mondóka... :("
én evvel úgy vagyok, mint mattüveg a vízzel:)))
@taga20:
Vedd fel névnek, a sörtelen mellé...
igen én is úgy tudom hogy az Orbán-Simicska kormány
megelégelte a blogokat és rámordult a multi szolgáltatókra
Braziliától Hollandián át Tájföldig mindenhol bexartak és
lekapcsolták a magyar blogokat...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Eskü az elszállt posztban mindössze egyszer szerepelt a Fidesz szó, és egyszer sem az Orbán.

Helyette volt elégedetlenség a tegnapi gigászok vitája kapcsán, amit így nem tud meg a köz, és látsszék úgy, mintha minden okés lett volna :-D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): de szigorú vagy te.
egyébként a mattüveget nem veszem föl, me az egy nagy tudású troll neve:))
@Rodeo36:

Rogyionov elvtárs! Kezdődik a BL döntő!
@taga20: Szia taga!
"Megjelent, csak nem tetszett megnézni a dátumot."
Te tudtad ezt?
@Sir Bates dö Hól:

Egyelőre mégis csak az a helyzet, hogy a szankciókkal fenyegetőző US képtelen az ütemezésnek megfelelően leszállítani a német aranytartalékot, és Fort Knox-ban őrzött aranykészlet egyre 'legendásabb'.

Ha valakinek, hát épp Amerikának hiányzik a háború, mint egy falat kenyér.
Meg is kapta, csak nem úgy vívják, ahogy és amilyennek manipulálta.
@Mariann19: drága, okos, mariann. én általában melózok, de esténként elolvasom a híreket(blikk,forma1,wtcc,story,etc.:)) ezé mindent tudok, veled ellenében:))
@jaegtoer: látom te is nézted a tévét tegnap:)
@Fabius:

Aggy hálát a kibertér isteneinek. Ha más közreműködők is benne voltak, akkor is örülhetsz- ma még.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Szia!
"Márminthogy itt elveszünk, oda meg odatolunk zsét."
Az nem számít, hogy itthon hány tehetséges gyerek már meg sem kiséreli az egyetemi felvételit, mert a szülők úgysem tudnák fizetni a költségeket.
Azt mondja kormányunk, hogy a külhoniak támogatása összesen 14 mrd Ft. Ha ez 4 mrd, a nekik juttatott iskolakezdési támogatás 6 mrd, akkor már nem sok jutna az ottani színházak, újságok, egyéb adományokra.
@taga20: Azt sem tudom, hogyan becézzelek, te kópé!
@Fabius: mi a fsznak arról írsz? érdekli a halált
kommancsok és dakoták dögöjjön meg mind

ellenben ez nagyon ÜDE és kellemes téma...
ungarise szittya milánói pavilon !
mikovec relódid...

epiteszforum.hu/expo-2015-milano-sarkany-sandor-es-ertsey-attila-terve-valosul-meg

ÍRJ ERRŐL ez izgi...
@taga20:
likk az veri a színvonalat!
@Mariann19: ha maradunk az ruszki vonalon, ako aszt kérném, hogy" te bunkócska, te drága":))
lehet, hogy most bunkó leszek véletlenül, de ez a szutyok ribanc morvaikrisztina szétbassza az agyam. szeretem a csajokat, de ez férfi!
@jaegtoer: én azt gondolom, ha az usa letérdelne, akkor itt harangoznának mindenkinek... nem sokáig, csak egy 4-5 évig... de azt túl kellene élni...
@jaegtoer:
Ha csak arról van szó, hogy véletlen elveszik a poszt, az kezelhető. Wördbe írja az ember, osztán begabrielezi a megfelelő helyre. Az eredeti marad és lehet birizgélni tekettcsököttek agyát, hogy egy perc múlva megint ott van.

Persze a mi fejlett demokráciánkban el sem tudok képzelni mást, csak a véletlent ilyen esetekben. Ahogyan tök véletlenül szívatták szénné a Klubrádiót. Egymás után afranctuggya hányszor...
@tristen2005:
azt nézem már egy lityi Shiraz segít "látni"

brühüyyy
@taga20:
"Ha maradunk a ruszki vonalon..."
Úgy néz ki, de nem biztos, hogy maradunk, megyünk a tajgába közmunkásnak. Ebéd: zakuszka.
Közben neked énekeljük lelkesen a bunkócskát balalajka kisérettel.
De jó lesz!
@Sir Bates dö Hól:

az US térdelő helyzetben van, csak még nincs eléggé a szájában a "fxsz" ezért aztán még nagy hangon ugat.

Kurvára nem érdekel egyébként, hogyha letérdel, itt mi lenne, mert amikor nem, itt akkor is szopóág volt.
@Knósszosz:

a mi fejlett demokráciánkban éppen most fejeztem be egy kisebb "helyreállítást" firefox alapon.
@Knósszosz: @magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

igen!

begabrielezi. :)

Már töröm a fejem, hogy csempésszem ezt be a folyamatleírásunkba.
@tristen2005:

ahogy elnézem Juan Carlos Spanyol király is jelen van a feleségével, de a stadion-t nézve ilyen kell egy focinemzetnek mint a portugálok,

iciripicirit nagyobb mint a pancsolda a békákkal

valószínű a AM nyer

brühüyyy
@Mariann19: ne haragudj, szeretem az okos nőket, de ez a kibaszott ribanc, egy szánalom.
@jaegtoer:
Csak nem azt akarod mondani, hogy a NetVukot megdelejzte a magyar rókaelhárítás??
Hová vezetne ez...?
@Knósszosz:
ne legyél szerény, kellő helyen el is kell tudni sütni!
@taga20: Pedig nagyon jó stratégiát választott a vitán. Amúgy hölgyekről nem illik így beszélni.
@Rodeo36: sok hülye, aki a focira élvez! szánalmas egy sport. a szorzótáblát se ismeri a focisták 99 %-a, de ferrarival járnak. de ha nem lenne automataváltó ako szarban lennének!
eszem-faszom és ezeket sztárolják okos arcok.
@taga20: :)

"szeretem a csajokat, de ez férfi! "

szerintem ne alázd le a férfiakat! mi lenne velünk nélkülük?
szeretem őket, még itt is! :-DDD
kezeld helyén azt a "tüneményt", akinél mindig van az a pénz, amitől olyan pózt vesz fel amit elvárnak tőle...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ako illetlen voltam. de ez a féreg, aki széthízta magát, mért ossza az észt(oricát szeretem, ha ő utál is)? nincs neki, zsíros segge van neki!
@Rodeo36:
A Carlosé az ugye alkotmányos monarchia, nem?
Most akkor az a cél, vagy...?
A prezi az már biztos - a törekvéseket elnézve - de ebbe a kiscsalád az, hogy? A kettőt összerittyentik és cipóban kisütik bakerné módra, vagy?
Gáspár lesz a következő, vagy gyön az alcsutter pragmatika szank és cijó is? Következésképpen majd Rákell?

Ezt le kell hűtenem...
@taga20: Igazad van, én inkább ezt preferálom. :)

youtu.be/fzZvU8iURvk
@taga20: Már miért ne oszthatná ő is az észt, hiszen demokrácia és szólásszabadság van, meg 1 milla szavazó mögötte.:)
@Rodeo36:

Kedves Rodi!
Ezt pici Atlético gólt ajánlanám,szeretettel:))))
@Knósszosz:
Juan Carlos OK!!!! ami csúton van az meg magyar specialitás magyarok megeszik amit kotyvasztottak més jobban telejesítettek

most tettek ki egy statisztikát a meccsről a RM jobb staisztikában de a AM lőtt egy gőlt

ez is mint a magyarország jobban lopik

azt a szarházit meg tegyétek már valami zárt helyre ahonnan nem tud mexökni

St Helene is jó

brühüyyy
@gazoló:
nem olvastad mit írtam? az AM győz, övéké lesz a kupa

olvasgass

brühüyyy
@gazoló:
idézem Rodeo-t:

Rodeo36 2014.05.24. 21:09:51
@tristen2005:

ahogy elnézem Juan Carlos Spanyol király is jelen van a feleségével, de a stadion-t nézve ilyen kell egy focinemzetnek mint a portugálok,

iciripicirit nagyobb mint a pancsolda a békákkal

valószínű a AM nyer

brühüyyy
@tristen2005:
és nem lehet benne úszni? és kacsát meg halat tenyészteni benne milyen zsenánt?

és tele van...képzeld emnnyi spanyol különvonat ment azokból a rakétasebességüekből mint bérkocsi.,..és folyni fog a pezsgő spanyol győzelem várható

Juan Carlos is azért ment ki...a spanyol győzelem bizonyos!!!

így kell szervezni dolgokat

és a Sergio Ramos egy zseni

brühüyyy
@Rodeo36:

Az Argentinos Diegos jól megtanította őket verekedni, össze keverték a focit az MMA-val. Nem foci ez ketrecharc.
@Rodeo36:
Fentebbi 'Rodeó idézetet nem látám,mert néztem ezt a bikaviadalt!!
Meglep,hogy ilyen jóslatokba bocsátkoztál imádott csapatoddal kapcsolatban,de én erre nem vennék mérget:)))
@Sir Bates dö Hól:
a nulláknak csak helyiérték szerepük van de mintha kihagytál volna egy párat, nem?

400 vagy 500

lásd a római birodalmat 476-ban azóta is keresik a történészek melyik kanyarban tűnt el

brühüyyy
@tristen2005:

azért összetennéd mind a 3 kezedet ha alcsúton a pancsoldában láthatnál ilyet telt házzal

és sörözve, ingyen

brühüyyy
@Rodeo36:
Aztat mondtad, hogy a Sci-Fi műfaját nem nagyon bírod... akkor???-:))
@Rodeo36: igazad van, tisztán látszik a párhuzam... a nyugat-római is ereje teljében, egyik napról a másikra térdelt le...
@Sir Bates dö Hól: nem! ha neked 200 év, egyik napra ako:)))
@taga20: ok:-)... miért nem nézed a meccset?...
@Fabius:
Tedd be ide a posztot, mint hozzászólást!
Kösz.
@Sir Bates dö Hól: ma nincs felcsút mezőkövesd!
ako mé maszturbáljak?:)))
@Rodeo36:

Megjött Cumicecil, a 94 percben.
Egészen véletlenül az EP-választás előtt egy nappal értesült erről a lap. Sok család örül ennek. :)

Magyar Nemzet szerint emelik a családi adókedvezményt

hvg.hu/gazdasag/20140524_Magyar_Nemzet_szerint_emelik_a_csaladi_ad
@tristen2005:
hááááát tudod a kurva annyát a játékvezetőnek...mégis újra mondom, én az ateista pista AM győz...vanisten

ki kellett bontanom a 3. üveg Shiraz-t is

és mit mondtam???? na mit? a Sergio Ramos egy zseni az egyetlen igazán lelkes aki a tudását aggya szívéből, az egész real egy kalap szar nem érdemélik meg a győzelmet még akkor sem ha 11-esekkel lesz persze aki befizette a jegyet az most kap két meccset egy helyett

Lisszabon kocsmái vasárnap hajnalig nyitva és most ömleni fog a jobbnál jobb portugál bor meg a sok sűlthús

brühüyyy
@tristen2005:
mint írám fentebb Juan Carlos biztosra ment mindenképpen spanyol győzelem várható

brühüyyy
@Knósszosz:
nem tudom honnan szeded, imádom a scifit

brühüyyy
@taga20:

", mért ossza az észt(oricát szeretem, ha ő utál is)? nincs neki, zsíros segge van neki! "

Megint elhamarkodott vagy. Morvai okos nő, csak nem jóra használja az agyát, és mint ember elviselhetetlen.

Nem utállak:)) Nem rád, hanem érted haragszom, amikor elveszíted a kontrollt.
@Sir Bates dö Hól:
na végre...tehát ha egy gazdaság nem tartható fenn mert nincs alapja (mint a ház alap nélkűl)

nem lehet rablásra, rabszolgatartásra és pyrrhusi győzelmekre birodalmat fenntartani

és a patríciusok életvitele?

brühüyyy
@Fabius: szokjál le a winfos alapú xarokról és könnyebb lesz az életed, ajánlom az UBUNTU Linux 12.04-et.
chrome az mijalófax? +vanadium még szerszámnak csak-csak...
@Sir Bates dö Hól: na, azért eltelt egy-két évtizedecske mire összecsuklott mint a colostokk.
télleg azt tudod-e, hogy mi a dákoromán elmélet gyökere? ha már Roma?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, ez nem hölgy! tudod, ez attól úrinő, mer' álva baszik, hogy ne gyűrőggyön a ruhálya...
igazán egy dologtól undorodom, az a: hazugság!
semmiben nem különb Morvau nemztessch "asszony", mint O.V. hazudnak mindketten, mint a vízfolyás.
tegnap liber-ál-is, ma nemtessch, holna majd megláttyuk...
@Rodeo36: rodejjó kollega, nem reagáltam a magyar "gazdaságot" érintő üzenetedre.
csak annyit tudok hozzátenni, annál nagyobb átverés, mint a magyar "gazdaság" csak az igzai! Trebitsch fejében született meg, amikor eladta a zejfel tornyot!
@tristen2005:

"Megjött Cumicecil"

Minthogy nem nagy 'c'-vel irtad a cecilt, feltetelezem, hogy te valojaban a Cumicecid-re gondolhattal (lenyeges a szovegi 'd'), legalabbis Sinkovits ugy ejti..

Erdekes, hogy a mi csaladunkban (is) Cumicecil-kent (sot gyakran Cumicecillin-nek, feltehetoen a Penicillin neve miatt) emlegetjuk a Leteperin, az Antivakarin vagy eppen a Fidibusz Balzsi tarsasagaban.

De persze lehet, hogy nem erre gondoltal:
www.youtube.com/watch?v=OF4fJbEvKF4
@nincs_itt:
beleült a dákóba és nem tudta kirángatni

brühüyyy

mint most a zorbán
@nincs_itt: természetesen... itt hetente szembesülök az elmélettel, mikor beállunk az éppen ittlévő román tolvajokkal... mindenkinek megvan a maga mítosza, melyért az életét adná... ezt sem kellene a jobbiknak/fidesznek elfelejteni...
@Orica Középföldi: ne haragudj a múlt vasárnapért, kurvára faragatlan voltam.
szeretlek:)))
@Rodeo36: nézd, mindketten tudjuk, hogy a folyamatokat ugyanúgy látjuk, ám azokból más konzekvenciát vonunk le... s nagy valószínűséggel mindketten a másiknak tulajdonítjuk az alaptalan "wishfull think"-et és prejudikatív nézőpontot:-)... véleményünk alátámasztására/kifejtésére pedig sem a hely, sem az idő nem alkalmas/adatik meg... az egyébb perszonális okokról nem is szólva...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor tényleg nem az én hibámban van a készülék!
@Rodeo36: nem, nem.
tudod volt romolus és remus, de harmadikról már nem szól fáma: romanus-ról
na, őt már nem tudta etetni az anya farkas, maradt az apa... innen a dákó román elmélet...
@nincs_itt:
kurva sok baromság fennmaradt és sokan assziszik ha le van írva akkor igaz mint a byblos, a dákók is ugyanez a baromság

meg a magyar őstörténet 25000 éve amit persze anno orbánvityakezdett akkó' még nem baszták meg csak szopott előnyökért...kis alapfokúdiplomáért hányszor naponta?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
volt vita? és ki vitatkozott?

mindegyik picsa mondta a magáét és amíg hang jött ki belőle a többi hallgatott

ez nem vita ez VV'" alcsúton

brühüyyy
és kit győztek le?

a rezsidémont?
@Orica Középföldi: morvaival kapcsolatos észrevételedben egyetértek... a többi meg "vanitatum vanitas":-)...
@Sir Bates dö Hól:

"természetesen... itt hetente szembesülök az elmélettel, mikor beállunk az éppen ittlévő román tolvajokkal.."

:DDDD
@nincs_itt: Bonfini. IGEN, az a Bonfini, a Tóni, XV. sz., Mátyás király.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Pontosítsunk! Baló Györgyné: Morvai Krisztina an. Rotschild Klára! Echte ungarisch!
süti beállítások módosítása