Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.10. 09:25 Fabius

Lázár és a norvég saller

Címkék: fidesz botrány norvég alap lázár jános

Van kurázsi ezekben a norvégokban. Ilyen könnyed mozdulattal nem vágta még senki szájon Lézer Dzsonnit visszakézből: aszongya minden kifizetést felfüggesztünk, csak azt nem amit kérni méltóztattál. Oszt'jónapot. 

Lehet nagy tanakodás most a Kossuth tér mellett felállított, felcsúti pajtabelső idéző parancsnoki sátorban, ahol Viktor várja mai beiktatását. Lézer térdel a szőnyeg szélén, bánatos kiskutya tekintettel igyekszik csillapítani a kiváltott haragot, mert ez aztán nem hiányzott a Főninek: Még be sem iktatták harmadik királyságába, a mögötte álló futóbolondok máris belökték a pofonerdőbe. Legutóbbi felmérés szerint népszerűségnek csak nyomai látszanak ki az európai bányászbéka segge alól, plakáton követelné a tiszteletet amit kiérdemelnie nem sikerült és erre tessék, a kampány közepén csinálnak belőle bohócot. Ráadásul a befagyott ingyenpénz nagyságrendileg annyi, mint amennyi befolyik a NETA-ból, - lánykori nevén: csipszadó - úgyhogy az olajbányászok nem apróval gurigáznak. 

lázár jános1.jpg

Afelől nincs kétsége senkinek, hogy nyilvános következménye Lázár hülyeségének nem lesz. Csepreghy pótlázár majd magyarázkodik, Dzsonnit legfeljebb elterelik ma délután Orbán közeléből - botrányhőssel nem fotózkodunk, bibi - de se kegyvesztés se komolyabb következmény, de még egy vajon alkalmas ez az ember gondolat nem jön azután, hogy az ingyenpénz-kezelő rendszerünk összeomlott, az ingyenpénz-csapok befagytak. Sebaj, megmutattuk megint mekkora mucsai paraszt tud lenni az állampárt, de jippájééé, ismét nem lettünk senki gyarmattya!!

 

1263 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr756146417

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mikor lesz nemzeti érték a tehénsz@r? 2014.05.12. 00:52:36

Láthatóan a Fidesz kommunikációs stábja megint nem egyeztetett, így most azt akarják védeni, amiről még ők engedték meg, hogy vágható és irtható természetvédelmi területen. Az akácot. Felkészül a tehénszar és gyötrőszúnyog...   A képen a nagyszentj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20: Arról mesélj, hogy ki és hogy kezdte. :)

"Sok megfigyelő jelezte: a kijevi megmozdulásban hullámzás volt megfigyelhető: a viszonylagos nyugalom napjait az erőszak újabb és újabb fellobbanása követi. Így volt ez február közepe táján is. Azon a héten az események felgyorsultak. Február 18-án Janukovics elnök végre rászánta magát, hogy elrendelje a Majdan feloszlatását. A titkosszolgálat vezetője pedig antiterrorista kampányt hirdetett (tekintettel arra, hogy a szélsőjobboldali fegyveresek másfél ezer lőfegyvert zsákmányoltak vidéki rendőrkapitányságok elfoglalásakor – és a fegyverek meg is indultak Kijev felé). Lett is egyszerre nagy izgalom Nyugaton! Az ukrán elnök telefonvonalai újra égtek – sorra jöttek a nyugati politikusok parancsai: meg ne próbálja bevetni a fegyveres erőket „a békés tüntetők (!)” ellen. Jött a parancs, egyebek mellett abból a Washingtonból is, amelynek kijevi nagykövetsége rendszeresen adott otthont a fegyvereseket koordináló, illetve módszertani továbbképzéseket nyújtó tanácskozásoknak, amely heti 20 millió dollárral járult hozzá a Majdan „üzemeléséhez” (mely célból repülőgépszám érkezett rendszeresen az ellátmány a nagykövetség részére; melynek katonai oktatói már évekkel korábban tartottak kiképzéseket ukrajnai szélsőséges fiatalok számára a NATO észtországi támaszpontjain). Ugyanezek a politikusok most – éppen ellenkezőleg – arra biztatják a kijevi juntát: törje le fegyveres erőszakkal azokat a kelet-ukrajnai megmozdulásokat, amelyek résztvevői („terroristák”) megszállnak helyi középületeket. (A fasiszta rohamosztagosok – azok „békés tüntetők”, míg a jogaikért, sőt puszta életükért, Keleten tüntetők: azok „terroristák”.)

Mivel február 23. vészesen közeledett, a Nyugatnak gyorsan lépnie kellett. Február 20-ra Kijevbe várták három uniós ország – Francia-, Német-, illetve Lengyelország külügyminiszterét. A találkozóra várták Oroszország képviselőjét is (külügyminiszterét – ám Lavrov helyett az ombudsman érkezett Kijevbe). A három külügyminiszter lényegében arra igyekezett rávenni Janukovicsot, hogy teremtse meg visszavonulásának útját, változtassa meg az alkotmányt, írjon ki mielőbbi elnökválasztást (legkésőbb az év végéig), vonja ki a rendfenntartó erőket Kijev központjából. Az aláírandó megállapodásban a másik fél azt vállalta, hogy véget vetnek az erőszakos zavargásoknak, lebontják a főteret (Majdant) afféle erőddé változtató barikádokat, és lefegyverzik a szélsőséges fegyvereseket. Nyugatról akkor kapcsolatba léptek Putyinnal: vetné latba befolyását annak érdekében, hogy Janukovics hajlandó legyen aláírni a (lényegében) kapituláló okmányt. A megoldásra törekvő orosz vezetés erre ráállt – lényegében orosz meggyőzés eredményeként adta fel Janukovics a megállapodás aláírásával szembeni ellenállását. A február 20-án lefolyt tárgyalások eredményeként másnap, február 21-én aláírták a megállapodást. A megállapodást – az ukrán államfőn és az ellenzék képviselőin kívül – a három külügyminiszter is aláírta. (Az orosz képviselő viszont nem: kifogása egyelőre az volt, hogy nem lát a szerződés szövegében biztosítékokat a szerződésben foglaltak végrehajtására. Valószínűleg azonban ő sem sejtette, hogy a megállapodás egy nap múlva már a papírkosárban landol. Nyugaton már szóba sem kerül.)"
@guma: mondja ő, a jaffazombik agymosókanálisának foshabjain...

azon a kreténen már röhögni sem tudok
@taga20: szerintem a gyóntató atyja e "csacskaságaira" ki sem róná a penitenciát...
@vitéž munkášőr:

nem is lehet... :(
igen ritkán hallgatom meg, most is kár volt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg ez szép és jó(bár valószínű eszt is valahonnan kukáztad, szokásodhoz híven), de én valami olyanra emlékszem, hogy aláírtak volna éppen az euval(velünk) egy társulási dogot, az oroszok meg befenyítették eszt a csicska janukovics szar alakot! na, jó további szopást!
@vitéž munkášőr: :D

mit nem nézel ki belőle? könnyebb a szófosás mint a meló...
tehát csak esztergálna, de csak a kést töri...
@Istóczy Viktor: szalon alatt az utcasarkot érted, ahol anyád és te is várod a kuncsaftot, üzleti alapon... ezt a 75%-t nem erőltetném a helyedben, de hál'istennek nem vagyok a helyedben... nem mondom, hogy különb vagyok, de azért mégsem te...
@taga20: Most mondjam én is azt, hogy amit te írsz az is kukázás? :) Inkább maradjunk annyiban, hogy ez egy nagyhatalmi játszma, csak akkor az USA és a nyugat ne rinyáljon, ha az ellenfelei netán védekezni akarnak és máshogy képzelik el a saját jövőjüket. Tudod demokrácia meg népek önrendelkezése stb.
@guma:

Beárazott titeket a történelem. Kun-Kohn, Rákosi-Rosenfeld, Kádár-Csermanek -> dögkút, Horn Pufinak elment az esze, már csak Gyurcsányiban bízhattok. Na meg a jó Fodor Gabriellában. :)))
@taga20: keres neki állatmeséket hátha megért akkor valamit a világból...

én meg jó éjt kívánok mindenkinek ezzel a versel:

Kis János
Aesop és az utas

Egy útas Aesoppal öszvetalálkozott,
S tőle célja felől imígy tudakozott:
Jó ember, még mennyi ideig kell mennem,
Míg eme városban meg lehet pihennem?
Menj, felele Aesop. - Helyes! tudva vagyon,
Aki akarja, hogy előre haladjon,
Annak mennie kell. De azt add tudtomra,
Hány óráig érek óhajtott célomra?
- "No, eredj hát tovább!" - De már bizony látom
Akárhova tevéd, nincs eszed, barátom;
Fogó, aki kicsíp egy két szót belőle. -
Így dörmög az útas, s elfordúl előle.
S megy. - Aesop rákiált: Atyafi! egy szóra!
Míg a városba érsz, eltelik két óra. -
A vándorló hallja s megáll háborodva:
Tudsz hát becsületet! így szól álmélkodva. -
Mikép fejthetném meg elébb kérdésedet,
Úgy mond a bölcs, míg nem láttam menésedet.

Ti, kik hebehurgyán ítélni szoktatok,
Az eszes Aesoptól, jertek, tanuljatok.
@Sir Bates dö Hól:

Az a szalon, ahonnan még nemrégiben is pökhendien magyaráztátok, ki nem való oda, és ahonnan kipenderítettek titeket a választópolgárok az utcára, ahonnan most a hangszigetelt ablakon próbáltok bekajabálni, hogy ki a szélsőséges.

Szánalmasak voltatok akkor is, és azok vagytok most is.
@guma:
Ezt ennek... Te?
Eddig is szerettelek és tiszteltelek, de innentől ez a hatodik hatványára emelkedik. Lyukas vödörbe vizet tölteni folyamatosan...
Elhivatott vagy, de ebben az esetben fölösleges, szarból csak szart tudsz csinálni, azt meg minek?
@Sir Bates dö Hól:

Az a szalon, ahonnan még nemrégiben is pökhendien magyaráztátok, ki nem való oda, és ahonnan kipenderítettek titeket a választópolgárok az utcára, ahonnan most a hangszigetelt ablakon próbáltok bekajabálni, hogy ki a szélsőséges.

Szánalmasak voltatok akkor is, és azok vagytok most is.
98 %-os különadó kellene minden olyan kifizetésre, amelyet nem lázár/rogán oszt ki a civileknek. + kötelezővé kellene tenni a külföldi ügynök megnevezést ilyenkor
Eközben ismét egy "vívmány", most épp Angliából.

Londoni tudósok szerint a kokainhasználók száma olyan magas már a városban, hogy komoly kihatással van az ivóvíz minőségére, annak ellenére, hogy az többszörös szűrési és tisztítási eljárásokon esik át. A tudósok kimutatták a londoni csapvízben a benzoylecgonine nagy arányú jelenlétét, ami a kokain maradéka, miután az emeberi test feldolgozza, és üríti. A vállalati és állami szúrópróba teszteken az alkalmazottak körében a nyugati országokban a benzoylecgonine jelenlétét szokták figyelni, és ha pozitív, akkor az illetőt úgy tekintik, hogy kokaint használt.

www.independent.co.uk/news/uk/home-news/cocaine-use-in-britain-so-high-it-has-contaminated-our-drinking-water-report-shows-9350477.html
98 %-os különadó kellene minden olyan kifizetésre, amelyet nem lázár/rogán oszt ki a civileknek. + kötelezővé kellene tenni a külföldi ügynök megnevezést ilyenkor
@Istóczy Viktor: már Sibillát játszol? ennyire unatkozol? játsszál az eszmetársaiddal ott a homokozóban. nálunk nincs sikered ahogy látod. itt csak belebetegszel az erőlködésbe, hogy megérts valamit!
@Istóczy Viktor:
A vazelin amit használsz, igen jó minőségű lehet. Minden becsúszik neked és olyan könnyedén, hogy észre sem veszed.

Az mondjuk nem síkosító kérdése, hogy a retorikai lófasz megakad a gátizomzatnál, ez puszta intelligencia kérdése, hogy bé megy-e. Neked nem, de ne csüggedj - Gejjzának is megakad a segge partján, hát akkor neked...? Aki fényévekkel vagy sötétebb...

Sajnálom édesszülédet, de őt komolyan...
@Knósszosz:
Ja, az ami megakad ottan, az máshol nyer bebocsájtást, de ezt te úgy sem érted. Vagy igen?
@Knósszosz: :)))

hogy legalább a szennyes szája kénytelen legyen szépet is kibetűzni!
mert megérteni úgysem fogja!
@guma:

Nemrég még nem volt olyan szeglete a sajtónak, ahonnan ne a magadfajták hazugságai harsogtak volna (köszönhetően többek között a cenzoraitoknak).

Nyugodj bele, hamarosan itt is beköszönt a rendszerváltás!
@guma: köszönöm drága, de nekem mennem kö alukálni, me holnap má megint félhatkor kelek:)
de így versel jó fogok csicsikálni. gábrist, meg az eszmetársait vigye el az antikrisztus:))
@Istóczy Viktor: ok... menj a kurva anyádba, s vidd magaddal kis barátod, @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: -t is, jó?... sk, mégiscsak jobb neked a hasonlók közt, mi, bigott kis gennyláda?...

Látod @taga20: , ezért nem jópofizok szakupaccal... mert ilyen...
@Sir Bates dö Hól:

Ezt a kurvaanyás szöveget elsütötted már párszor. Otthon tanultad?
@Istóczy Viktor: aha, az ilyen kis aljas beszariaknak volt az fenttartva...
Valahol azért szomorú is, hogy "az értelmiség pártja" mára koszlott cigányfajvédők, hiszterozsidók, csődöt csődre halmozó és megmagyarázó "üzletemberek" és pimasz politikusbűnözők bandájává vált. Lett volna belőlük legalább egyenes derekú börtöntöltelék, de nem ilyen szánalomra késztető csőcselék.
@Sir Bates dö Hól: :)))

csak azért, hogy szebb gondolataid legyenek és @taga20: meg @Knósszosz: is szépet álmodjon!

jó éjt!

Gárdonyi Géza
Gyöngy volna

- Gyöngy volna, de inkább gyémántnak vélhető.
Nem gyémánt mégse: fénylőbb drágakő.
Fénylőbb és tisztább, s gyémántnál keményebb.
Mázsás pőrölylyel sujts rá: belemélyed.
Méreg nem fogja. Tűzben meg nem ég.
Örök? valami ez a kicsiség.

- Örök? Mi örök a nagy ég alatt?

- A gondolat.
@Sir Bates dö Hól: figyeled, még el is tartja a kisujját a szar!

XDDDDD
@Istóczy Viktor: Te Viktor gyerök, ez neked van, vagy töltik beléd?
Tudod, értem, hogy frusztrált vagy, a sikertelenség, a pénztelenség az a hozzád hasonló, szénalapú életformákat arra szokta sarkallni, hogy keressen egy bűnbakot. Ez a bűnbak lesz a felelős azért, mert te és eszmetársaid lusták, tehetségtelenek és buták vagytok. Hiányzik belőletek az akarás, a képesség, a kitartás, a szorgalom. De van nektek mindenkor egy vagy több bűnbak. A balliberálisok, a zsidók, a tuszik, a hutuk, az inuitok, a háttérhatalom, a szabad és nem annyira szabad kőművesek, fafaragók, sajtkészítők stb.
Most, hogy végre magatok maradtatok Mo.-on, megmutathatjátok mire is vagytok képesek, az eddigi zsidóbérenc Orbánban, már a nagyvezírt látjátok, az LMP az SZDSZ "utódjából" előlépett demokratává, sőt magatok is a radikalizmus álcáját levetve, cukifiúk lettetek, mert van az a pénz amiért korpásodik...
Itt okosítod a nagyérdeműt, arról amiről eddig nem is hallottál. Lázár a kijafaszagyerek, mer' megaszonta, hogy libsiknek cigóvédelemre nem kérjük azt a pénzt, ami nekünk jár egyébként, csak akkó' senem kell. Szerintem gondold át mégegyszer az életedet és tégy meg egy szívességet a társadalomnak!
Szegény Istóczi, olyan cuki, amikor ilyeneket mond:

"Udvariasan, de határozottan megkértük őket, hogy vagy korrektül nyomon követjük - közösen - a pénzt, vagy nyasgem." Azaz ha nem akarják, hogy nyomonkövessük, vigyék a picsába.
(aka "tartsd meg a pénzed, te mocskos állat!")

Erre a norvégok: "okay, visszük a picsába. Hogy nem azt, amire ti gondoltok, hanem a másikat, amit ti szórtatok szanaszerte? Hát, így jártatok. Pech. Szevasztok. Ja, hogy nektek mi az, ami jár? Hát, ami a lónak a lába között van, na az. Istóczinak külön egy saját. "(Ja, nem, ezt én teszem hozzá :)
@Istóczy Viktor: Bizony, bizony! Szomorú, hogy az értelmiség mára a dzsobbik éppen csak érettségizett, a fidesz "diplomázott" tagjait jelenti. Gondolom neked sem sikerült meghaladni a középiskolát. Különben tudnád, hogy "szánalomra késztetni" nem lehet, mert a szánalmat érezni lehet, esetleg felébred valakiben a szánalom. De sebaj, eltartott kisujjal sem vagy több, mint egyszerű buta-bugris, akinek a sorsa, hogy lázadjon.
@Istóczy Viktor: Megbocsáss, de a szövegértés nem mostani tananyag.
@DarthVader:

Ha már nem ismered a jeles hazafit, miért nem olvasod el a nickemet?

Miért van az, hogy a magadfajták siratják a norvég állami csöcsöt, és nem a magamfajták?
@Istóczy Viktor: röviden és a te "szalonodban" szokásos stílusban: kösd fel magad, mert szerencsétlen, sikertelen, csóró, fogatlan tarsolyos bunkó vagy!
Ez már világos?
Hát megnéztem... Jávor és Krisztike páros interjúját. Ez a némber egy mondatot nem hagyott végigmondani Jávornak, folyamatosan lökte az ordas hülyeségeit, amelyek a legprimitívebb lelkekre vannak szabva. Hátborzongató.
@nincs_itt:

Ha láttál már levágott lábú kódist, akinek azért vágták le a lábát a futtatói, hogy több pénzt össze tudjon gyűjteni, akkor tudnád, mi az a szánalomra késztetés.

Bár nem ez az egyetlen dolog, amiről lövésed nincs, az kiderült. Egy másik ilyen a hozzászólásod külalakja.
@Istóczy Viktor:

Ki a faszomat érdekel a te nicked? Te magad se érdekelsz, hordabarma, csak ez a megjegyzés annyira idióta volt, persze te nem érzed, de az se érdekel senkit.

Én meg nem siratom a norvég állami csöcsöt, hanem teli szájjal röhögök rajtatok.
Röhögj inkább a legutóbbi összefosásotokon.

Vagy a következőn.
Megdöbbentő egyébként, hogy a korábban ugyan gonosznak, de mégis intelligensnek tűnő hazaáruló oldal két ekkora összefosás után is ugyanazt a nótát folytatja.
@Istóczy Viktor: figyi öreg, nem tűnt még fel, hogy ez nem a #jókaiutca chatszoba?
@vitéž munkášőr: hihetetlen:-)))... nem hiszem el, hogy mindegyik retardált... de, mindegyik az...
@vitéž munkášőr:

Nem vagyok járatos arrafelé, melyik városban van egyáltalán ez az utca?
@Sir Bates dö Hól: pont most olvastam Fedornál egy jó kommentet @Pop40-től, be is lököm, idevág:

"(...) igen, ezek a primitív barmok szavazzák meg újra és újra a tolvaj Orbánt, bármennyit lop-csal-hazudik.

De az azért vigasztaló, hogy meg is kapják érte a jutalmukat: Vitya ugyanis az oligarcháin meg pár közeli csókosán kívül nincs tekintettel senkire, az ilyen birkamenetes hülyéket pont ugyanúgy átvágja és meglopja, mint akik nem rá szavaztak.
És ez nagyon pozitív tőle. :D

Az ilyen majmok meg majd elmennek 47 ezerért földet túrni Mészáros elvtárs birtokára.

A sztálini Szovjetunióban is ezzel nyugtatgatta magát a paraszt: Sztálin atyuska nem tud semmiről, ha tudna, tenne a rossz dolgok ellen, csak a sok gonosz tanácsadó nem mondja el neki.

Aki genetikailag szolgának születik, az is marad, korszaktól, vezértől, és birkamenettől függetlenül."

kábé ennyi, asszem' :-)))
@Istóczy Viktor: ott, ahol összefostak. neked ezt tudnod kéne, ha már ennyire az "agyadra" ment...
@vitéž munkášőr:

A ti összefosásotokról beszéltem, amivel április 6-án majdnem megszereztétek az ellenzéki szavazatok többségét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
érdekel ez rajtad kívül valakit???
a jobbegyenest!
nevetségesek vagytok a fóbiáitokkal!
Jávor Benedek: A még meg sem alakult magyar kormány kezdeményezésére kedden az orosz kormány utasítást adott újabb, a nukleáris és sugárbiztonsági együttműködési egyezmény megkötésére. Erről azonban a magyar fél épp csak a magyar polgárokat felejtette el tájékoztatni. A Nemzeti Sunnyogás Rendszerében erről a hírről is az orosz kormány honlapjáról kellett tudomást szereznünk.
Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnali hatállyal függesszen fel minden tárgyalást és további együttműködést a katonai agressziót végrehajtó Oroszországgal, fejezze be Vlagyimir Putyin gátlástalan kiszolgálását és hozza nyilvánosságra, a megkötött, illetve megkötni szándékozott megállapodások hiteles magyar szövegét!
parbeszedmagyarorszagert.hu/hir/eleg-titkolozasbol-paks-ugyeben
Egész jó cikk egy zsidótól. Szerencsére továbbra is a bolsevista, saját férjét is felnyomó, úgyszintén zsidó Hellerre meg a féleszű, szintén zenész Konrádra fogtok hallgatni, nem Várira.

nol.hu/belfold/egy-ertelmisegi-szerep-nyugdijazasa-1461051
@Istóczy Viktor: megint lukra futottál - én április hatodikán nagyjából pont leszartam az állampolgári (pfejj!) "kötelességem"...
@Istóczy Viktor: nem érted mi?és erre büszke is vagy!beszélgess inkább a kurucon.ott nincsenek ilyen bonyolult hozzászólások.
@vitéž munkášőr:

Nicsak, egy független értelmiségi.

Vagy gazdasági menekült?
@Istóczy Viktor: te egy UFO vagy?
de nem, inkább egy pajor
@Istóczy Viktor: rohadtul szeretsz stemplizni is, ugye?
@taga20:

hé ott levédia alsón a Sebastian sehol sincs, hiába keresem a listán...az F1 lement (most ismétlik) és a Sebike labdába sem rúgott a Ricciardo lett a 3. és még a Massa is leelőzte a Sebikét...mi van vele nem jött meg neki vagy várja, hogy kinőjön a szakálla akkor indúlhat az eurovízilóban?

te meg hogy vagy hol voltál mikor az ég zengett?

csupa luk meg sír és zörög és a többiek grammatikai szeánsz volt már füstölt is az endori banya is megjött...hozott kaprot meg akácot a füstöléshez

nagy nagy ricsaj senki sem tud magyarúl

brühüyyy

ó de magyar mária és hogy sirattyák?
@vitéž munkášőr:

Ha valaki ezerrel nyomul egy politikai blogon, mint te, utálja a Zorbánt és a "nácikat", miközben egy rossz szava nincs a bolsikra, az nyilván bolsi szavazó.

Kivéve, ha már eltiltották a közügyektől, vagy ha még nem, de már külföldön van.
@épészmérnök:
www.youtube.com/watch?v=SaolVEJEjV4

a virslis fiú rosszúl szabott női ruhában olyan hangon mint a bájosalexmegakállaysaundersfernando teljesen egyforma hangok ez most a szabvány...ezek mikor tanulnak meg énekelni? és ha -legalább- egyiknek lenne hangja...de nincs ennek a concha nak legalább hosszú haja van nem mint a többi egységesen fűnyíróval és borotvával egyengetett ruhakefe...szép gyerekek mondhatpm és mekkor művészet legalább térdig ér

brühüyyy

megnéztem a bájosalex interjúúúúúúúújjjt és papamamaijjjafijjabemutatót fernandóról olyan melős bakancsot nem árúlnak aminek tűsarka van? meet a fernando abban jobban billegett volna ha már hangja sincs
@tristen2005:
te nagyon gonoc ez ugye halandzsa?

Tike Nuneh Ba Ob Kerelleh Bozorg Va Khobe Boyast Ino Begeram-

a holland angol szótár felizzott és aszon'ta, hogy mással próbálkozzak és csúnyákat mutogatott

most már feladom...de áruld el te halandzsázatad vagy loptad?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: most van egy kis időm szusszanni, tehát az elnökhöz fűzött megjegyzésed okán pici eszmefuttatást engedj meg.

a felelős gondolkodást tartom követendőnek és azt, hogy a maga módján, elképzelése szerint meg is valósítja, így is él.
amikor azt látom, hogy imádkoznak és tapsolnak a törvény szerinti szabad rabláshoz, akkor már én is kételkedem benne, hogy eszmeileg, erkölcsileg bigott vagyok-e.
én minden munka nélkül szerzett milliót, milliárdot amit trükkökkel, fedezett nélküli "tisztességtelen pénzgyártással" vagy beosztásukkal visszaélve szereztek 98%-os adóval sújtanék.
de megtanítanám nekik hol lakik a magyarok istene és még egy szelet kenyérért is 1 milliót kellene fizetniük, míg nem tudják mi az teremteni valami értéket az ország a nemzetük javára...

nézd meg a 8 óra utáni filmet a blogunkon és megérted szándékomat amiért ilyen témákkal is foglalkozom nagyon, még akkor is ha szélsőségesnek tűnik néha a példám (érdekes, Jég nagyon "elkapta", megértette most is szándékom).

mióta az eszem tudom könyvekből ismerkedem a világgal. mindig is szerettem volna akár stoppal vagy gyalog is minél több helyre eljutni, minél több mindent megismerni. sajnos nem igen sikerült ezt megvalósítanom...
de ha belegondolsz, hogy 10-15 évvel ezelőtt is milyen simán megcsinálhatta ezt akinek nem voltak kötöttségei, ma pedig a felbolydult, háborgó világban ahol a bizalmatlanság és erőszak vert gyökeret és mennyi rizikót rejt egy ilyen csavargás ma ha nekivágna valaki az ismeretlenek...
és ami szinte fájni tud nekem az az, hogy ezen felül még mindent tönkre is teszünk magunk körül. nézd meg pl a kopasz (minden fáért több év börtönt adnék!) Kossuth teret és akkor még másról szót sem ejtettem.

tehát ma láthatsz egy félelmetesen gyönyörű képekkel készített filmet a földünkről és rólunk az emberről...
nem olvastam itt, pedig azt azért meg kell említeni, hogy ov barátja a 77 éves:

Berlusconi pénteken megkezdte egy idősotthonban a közmunkát így kiváltva a börtönbe vonulást!

ha jól dolgozik és nincs panasz "munkájára" a magaviselete is jó lesz akkor a büntetését 10 és fél hónapra is mérsékelhetik...
újnáci? vagy a régi újnéven?
@épészmérnök: "A szakállas eurodíváról jutott eszembe"

Nekem meg ez jutott az eszembe :)

youtu.be/64al8TvGYjw
@Istóczy Viktor: orbán is bolsi, weißt du?

plusz a másik bolsi banda nincs hatalomban (az életemre momentán nincsenek hatással) döglött kutyát nem rugdalok. kapiskálsz már valamit?
fidesezjobbik nacionalista diktatúra, putyini hátsókert árnyék székkel

Gulyás Gergely: Hatékonyabb lesz a kétheti szavazás a Parlamentben

A fideszes képviselő a Magyar Hírlapnak adott interjúban elmondta, hogy nem csorbulnak az ellenzék lehetőségei az új törvényalkotási rendben, amelyben az eddig plenáris ülésen zajló részletes vita a bizottságokban folyik majd. Eddig teljes automatizmus volt a bizottsági munka, mert az csak csorbulnak az ellenzék lehetőségei az új törvényalkotási rendben, amelyben az eddig plenáris ülésen zajló részletes vita a bizottságokban folyik majd az általános vitára való alkalmasságról tudott állást foglalni. Gulyás szerint interpelláció, kérdés minden héten lesz, de szavazások csak kéthetente. A tavaszi-nyári ülésszakban még biztosan hetente fog ülésezni az Országgyűlés. (MTI)

444.hu/2014/05/12/gulyas-gergely-hatekonyabb-lesz-a-ketheti-szavazas-a-parlamentben/

--------------------------------------

cink.hu/gulyashitlerezi-orbant-a-nemet-lap-1574701062

--------------------------------------

600 ezer magyar dolgozik külföldön

Angliában 300, Németországban 135, Ausztriában 63 ezren lehetnek.

www.origo.hu/gazdasag/20140511-mar-600-ezer-magyar-dolgozik-kulfoldon.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a 600000 sem fedi a valóságot - jóval magasabb lehet ez a szám. a magam részéről mindent megteszek, hogy ez a szám növekedjen, mert békés úton ez okozhatja csak a NER kollapszusát
@Istóczy Viktor: Huhh, de kemény vagy! Mesélj még, mi mindenről nincs fogalmam?!
A külalak kérdésén még rágódj egy keveset. Mert azt látom, hogy érvek, adatok és egyéb egzakt gondolatok hiányában, marad számodra a külalak kérdése, illetve az a feltételezésed, miszerint nem tudok semmit.
Csak egy kérdés, látni szeretném mekkora kapacitás szorult beléd:
Ha a "futtatók" levágják egy koldus lábát, az vajon kiben ébreszt szánalmat, a koldusban, a futtatóban esetleg egy harmadik személyben? Vajon ez a cselekedet mire készteti a fenti szereplőket.
@vitéž munkášőr: lószart mama! 600 ezer cirka stimmel, az "ingázók" az osztrák határnál, azok akik csak 1-2 hónapot dolgoznak, majd visszatérnek Mo.-ra, mert Ausztria, Németország "rossz". Igaz nyelvtudás, felkészültség és releváns szakma nélkül indultak neki. Igen gyakran esnek áldozatul a "magyar" munkaadónak, aki kivitte őket dolgozni.
@nincs_itt: én a saját magam erejéből ingázok - még. ez az oka, hogy eddig nem írtam Neked. de már most lesem a mietwohnungokat, mert legkésőbb ősztől csak hétvégente fogok hazajárni. aztán majd még ritkábban, ha elkél minden tárgyam(!), ami ideköt

hál'istennek csak osztrák főnököm van, magyar gané már nem kottázik nekem ;-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"amerikai-zsoldosok-harcolnak-ukrajnaban/"

akkor közelítsd meg a kérdést egy másik irányból.
idehaza élsz, magyarországon, atomnagyhatalom vagyunk. a románok is. a románok azt mondják: ha az atomfegyvereid felszámolod (és nem csinálsz belőle atomerőművet az árából), akkor szarér' hugyér' adom a gázt.
aztán később megváltoztatja az álláspontját, amikor már nincs atomunk. ráadásul bevonul két keleti megyébe fegyverrel, és magyarul beszélő románokat küld egy harmadikba lázítani. a hadseregünk potenciálja nulla.

ILYEN ESETBEN ELFOGADNÁL BÁRMILYEN KÜLFÖLDI SEGÍTSÉGET?
@vitéž munkášőr: sok sikert! de szerintem kezd el az ingatlanost birizgálni, mert sok időbe telhet egy megfelelő lakást találnod!
3-4 hónap nem nagy idő!
@nincs_itt: természetesen, köszönöm! bár első körben egy "lyukkal" is beérem a Weiz-Gleisdorf vonalon
@vitéž munkášőr: tényleg nem akarok okoskodni, de ha van család is, akkor eleve keress úgy, hogy kényelmes legyen! meg aztán a felmondási idő is sok lehet abban a lyukban, ha találsz egy jobbat! továbbá, nem ismerem az osztrák szabályokat, de itt 2 személynek NEM adnak ki 48nm-es kéglit, mert kicsinek gondolják! ha van egy gyerek is, akkor máris 70-80 nm ami szóba jöhet.
röviden, ha minden OK akkor kezd rögtön egy "normális" lakásban, mert azzal sok hivatalba járást is megtakaríthatsz a jövőben.
@nincs_itt: nagyon rendes vagy! de csak egy asszonyka van, akit még győzködni kell a kitelepülés(é)ről. :-)

gyerek(ek)et itt, a Halál-tavon nem mertem bevállalni...
@Secnir: A külföldi segítség nem azért kell mert a saját hadseregük potenciálja nulla, hanem mert az ukrán katonák nem szívesen ölik a fegyvertelen civileket és a saját népüket. Elég sokan egyből át is álltak, amikor keletre vezényelték őket. Persze kivételek sajnos mindig akadnak és a nyugati demokráciák emiatt nem nagyon fognak rinyálni, hiszen ezek az érdekeikkel megegyező gyilkosságok és háborús bűntények.

youtu.be/9JYnNg4KMEQ
youtu.be/qm8E1WjWdeI
youtu.be/shQabw360DM

Meg ugye most hogy meg van az ájemef hitel - az illegitim és senki által meg nem választott Kijevi "kormánynak" - fussa majd továbbra is az amcsi zsoldosokra.
@tristen2005:

na, hogy örömöd teljes legyen, a holland szöveg valami olyasvalamit jelent, hogy:

egy srácnak kullancsa lett (vagy szerezte) és és azt szakszerű ápolással ki kell szedni de nem lehet szégyellős (azaz valami olyan testrészén lett a kullancs, hogy) egyébként pukkaggy meg...jó kis fejtörő

az én jelmondatom:

evita que il rumore dell'opinione altrui spenga la tua voce e, soprattutto, abbi il coraggio di seguire il tuo cuore e il tuo istinto

brühüyyy
@Secnir: "ráadásul bevonul két keleti megyébe fegyverrel, és magyarul beszélő románokat küld egy harmadikba lázítani."

Nyilván amikor az amcsik lázítottak Kijevben és a majdanon (5 milliárd dolcsi) az demokrácia volt, viszont ha mindez Kelet-ukrajnában történik az lázítás és terrorizmus. :) Amúgy nem nagyon kell lázítani, mert a lakosság nagy többsége a kijevi junta ellen van. Ezt maga Turcsinov ügyvivő "államfő" ismerte be a minap.

hungarian.ruvr.ru/news/2014_05_10/Turcsinov-Kelet-Ukrajnaban-a-lakosok-tobbsege-a-kijevi-vezetes-ellen-van-3904/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"hanem mert az ukrán katonák nem szívesen ölik a fegyvertelen civileket és a saját népüket. "

de rég hallottam ilyen rossz dumát, találj már ki légyszíves valami hihetőbbet - és kapcsolódjon a példámhoz (tartsuk meg a párhuzamot), ha egy mód van rá, köszönöm.
Na, átfutva az uccsó 100 kommentet - valamint az elmúlt hetek "munkásságát" látva - megszületett a döntésem: Gábris tahótlanítva!

Ezidáig ő az első és egyetlen.
@Secnir: Nézz bele a videókba, aztán rájössz miről beszéltem. :(
Bajnai nem kér többet Gyurcsányból

Rossz kompromisszumokat kötött az Együtt-PM

hvg.hu/itthon/20140512_Bajnai_nem_ker_tobbet_Gyurcsanybol
Ja, és ezzel az Istóczy-val (és alterEGOival) meg ne is foglalkozzatok! Csak egy jobbreményű troll. :)
Most talált ide, miután a V'bőr az Átlátszóra költözött. Eddig ott rontotta a levegőt, a maga esetlen idiotizmusával. :D
@Marcellusca: ja, láttam ott is. ezek szerint nem szereti a disqus-t ;-)
@Rodeo36:

Ne görcsölj annyit:))

Tikeh Nuneh Ba Ob Khrelleh Bezorg Va Khube Boyast Ino Begeram---A vízben áztatott kenyérhéj isteni volt, odaadná a recepetet?

jotnevetsz.gportal.hu/gindex.php?pg=7519262
@tristen2005:

akkó' is gonocc vagy, mert mert összekavartad és az elválasztásokkal olyan nyelvet hoztál létre, amit senki sem ismer, igenám, de mit csinál a matematikus, arra azonnal rájöttem, hogy "scrambler" vagy és el kezdtem másképpen összerakni (kurva sok munkával) és ha hiszed ha nem egy nagyon kevés olyan rész kivételével ami nem illett bele HOLLAND SZÖVEG JÖTT KI és az amit leírtam

azzal, hogy -végre- linkelted a link linket már 1000%, hogy az amit te küldtél az nem azonos azzal ami a linken van...

és nekem meg kiscsilliárd piros pont jár mert végűlis -ha másra nem is- rájöttem, hogy össze vannak keverve azaz új szók formálva aminek semmilyen nyelven nincs értelme

mingyárt az első két szó másképpen választásánál kihagytál egy "h" betüt, az ötödik szóból is hiányzik egy "h" betű...a bezorg helyett "bozorg" van írva nálad, a vakhube helyett "vakhobe" van nálad, a többi azonos a linkkel

szóval többszörösen átbasztál vagy "csak" nem tucc másolni ctrl/c nem műxik levédiában

de be kell valljam nagyon lekötött és nagyon fel is bosszantott

a hamisítás hamisítása vagy a selejt bosszúja

kösz, majd én is küldök valami finomat

mongyuk a Máté Passió karmesteri partituráját tükör másolatban...

brühüyyy
@épészmérnök:
Mazochista ....

Egyébként meg: pontosan megmondtam, hogy mi lesz abból, ha leülnek a némberrel.
Ezek szerint az lett.
És én csak egy hülye laikus vagyok, nem politikus ...
@Istóczy Viktor: Orr- bánod saját nyilatkozata szerint "zsidó származású, református" (volt idő, mikor erre a megoldásra kényszerült ugye,"szegény!) Ily módon Csermanek unoka testvére akár!
Akármilyen társadalmi környezetben nő fel a zsidó, akármilyen ellenséges vagy barátságos hatások nyomásának van kitéve, a zsidó fajiság acélos merevséggel szegül ellene minden változásnak és megmarad olyannak, amilyennek kétezer év alatt kialakult. Egyéb¬iránt ezen nincsen semmi csodálni való: a zsidó év¬ezredek óta él tökéletesen zárt faji életet, vérkeresztezéseken nem esett át, szociális helyzete, parazita életmódja temérdek idők óta változatlan volt: nem volt hát semmi alkalma a variálódásra. Így lelt a zsidó fajiságnak legsarkalatosabb jellegévé az invariabilitás, a változatlanság.
Csak a főbb vonások kiemelésére szorítkoztunk, azokra, melyeknek különös jelentősége van a faji létküzdelemben. Láttuk, hogy a zsidó fajiság főbb vonásai: erős értelem, befolyásoló ösztön, kriticizmus, faji és egyéni önzés, faji önérzet, faji állhatatosság, bujaság, sikerimádat, szégyentelenség, erkölcsi érzék hiánya, szívós akarat. Kiss Sándor: Zsidó fajiság Innen nézve érthető kormány "válogatottja" is!
@Istóczy Viktor: Te meg mi a jó édes retkes telibebaszott kurva anyádért rontod itt a levegőt,fideszbarom?!
süti beállítások módosítása