Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.30. 10:00 Fabius

Ribillió Viktor imázstanulmánya

Címkék: fidesz orbán viktor imázs konszolidáció

Szóljatok a köpcösnek! - akarom mondani a borostásnak, hogy egykori cégével dobjanak már össze egy imázstanulmányt, hogy akkor legyen ribillió frakció, vagy ne legyen! Péééz nem számít, de ne legyen ám kurvabonyolult a cucc, elég ötven oldalon részletezni azoknak a nevét akik a fényesgyőzelem után ezt a konszolidáció megalkuvásizét nyomatnák a ribillió helyett

Anyátokpicsáját!

Nem megmondtam, hogy a baloldal földig lesz lerombolva, és a Jobbik-pusztító simonágyúk is be vannak már töltve a centrális erőtér udvarán? Megmondtam vagy nem mondtam meg? Ti meg itt hezitáltok forradalmi kampányok idején, kiegyezésről, békéről, gesztusokról meg élhető országról álmodoztok csőszájfék pucolás helyett? Muszáj nekem elkölteni néhány milliót tanulmányokra, mikor 1: úgyis azt csináljátok amit mondok és ez lesz az imázsunk, 2: a felmérés végső konklúzióját is én mondom tollba. 

De az idő, az a drága idő amit harcolásra és ribilliókeltésre szánhatnánk csak telik!

Ti meg itt totyogtok, tötyörésztek, semmit tesztek, hezitáltok, és ami a legszörnyűbb, kétségeitek támadnak a módszereim felől. Nektek, akik a pajtámban még hálásak voltatok a kegyért, akik mangalicakolbász ízű lehelettel tettetek szent esküt nekem kitartásra, hűségre, lojalitásra, csak maradhassatok a lefelezett létszám mellett is a moslékosdézsa közelében, szóval nektek mostan kétségeitek vannak és félúton abbahagynátok a harcolást. 

Lófaszt, mama!

Mi, a félázsiai ribilliókeltők frakciója - igen, ti is mind, nyafikák!! - megmutatjuk, hogy aki szerint eddig árkot ástunk az nem is tudja mi fán terem az árok! Mostan majd kivezénylem a közmunkásokat - úgyis van elég belőlük, mivel kampány után lefeleztem a létszámot - ha kell, teljesítménybéresíteni fogom a közmunkát, és "lökd a vasad mélyebbre" prémiumot fogok osztani, mert megtehetem. Ha szükségét látom körbeásatom a nyugati határt, elég, ha a zúnió áthajigálja a pénzt, nem kell ide bejönni is. Pesten ugyanez lesz a rebellissé vált kerületekkel. Legfeljebb majd aszongyuk, újra szabályozzuk a Duna folyását, annyi az árvíz mostanság, hogy szükségessé vált a hullámterek bővítése. Miért pont így? Mert így van rá hely - mondom majd hivatalosan, és mert a baloldali ürgeöntés fasza szórakozás, fogok röhögni magamban. 

Úgyhogy nem lesz itt konszolidálás, elnyugvás, kiegyezve punnyadás közben párbeszédezés meg ilyen faszságok. Nincs hátradőlés, nincs elkényelmesedés, ezek helyett egyvalami van:   F E G Y V E R B E ! 

 

380 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr116099458

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Erdőirtás Budán! 2014.05.11. 23:28:31

Európa egyik legszennyezettebb levegőjű metropoliszában épp most irtják ki tarvágással  az erdőt, a város legnagyobb forgalmú országútja mellett... Ez Magyarországon van, nem a Balkánon és a polgármesterünk tudtával. A képek magukért beszélnek. Ma e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, pontosan nem arra válaszoltál.
Ez meg: "De persze továbbra is Putyin a geci EX KGB-s meg ugye III. világháborút "akar". :)" - ez mi?

Ez most Putyin anális kényeztetése a dzsobbik részéről (az vagy te is- nem kell a süketelés), vagy... tudod te, nem vagy hülye. De akkor miért csinálod?
Lehetnél vadakat terelő dzsuhász, az is magyarossch... és nem is náci.

Mit élveztek ebben a turulnagymagyarszarban?
Ami olyan katlik is ráadásul?
Ez lesz a nemzet felemelkedésének záloga, a ti hitvallásotok fejekbe döngölése?
Te nem vagy vérszomjas, ezt nyugtázom, de azoktól a seggfejektől mentsen meg a minden&ható, akik nagymagyarként skandálják a B-középen a... tudod mit.

Kurvára nem értek veled egyet.
Viszont nem akarlak kiirtani, szóval jó éjt, Vonád és Fúró elvtársnő is küldhetne egy "bocsi"-t az áldozatoknak, ha már ezt megtette a palesztin elnök.
Ettől nem szartatok be?

Ha nem, ha igen, ez elég nagy pofán szarás, de majd nyilván erre is lesz magyarázat... frappáns persze.
Csak innentől az már kurva ócska lesz.
"Az Oroszországgal való flörtölés néhány éve vált láthatóvá Kelet-Európában, a szovjet megszállás emlékei dacára. A Jobbik, amely Magyarországon a legutóbbi választásokon 20 százalékot szerzett, elítélte az észtországi orosz zavargásokat, amelyek 2007-ben egy szovjet háborús emlékmű eltávolítása nyomán törtek ki. Egy évvel később azonban támogatta a grúziai orosz katonai intervenciót. Bolgár és szlovák szélsőjobboldali pártok is támogatták Oroszországot. Azóta az orosz befolyás Nyugat-Európában is világossá vált. Marine Le Pent, a Front National (Nemzeti Front) vezetőjét vörös szőnyeges fogadtatásban részesítették Moszkvában, és tavaly felkereste a Krímet is. Az olasz Északi Liga decemberi kongresszusán megtapsolták a Putyin-barát tisztségviselőket, amikor arról beszéltek, hogy osztják „a közös európai keresztény értékeket”. A jelenlévők között egy kialakulóban lévő szövetség három képviselője is ott volt: Geert Wilders, a holland Szabadságpárt és Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt vezetője, továbbá Ludovic de Danne, Le Pen asszony Európa-tanácsadója."

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/375592_economist_putyin_es_az_europai_szelsojobb
"Hogyan finanszírozza Putyin a Jobbik-ot'

"http://maidantranslations.com/2014/04/01/how-putin-finances-hungarian-jobbik-and-other-radical-right-winged-parties-to-provoke-european-union-collapse/"
"Putin’s challenge to Europe must be taken seriously. Rather than making another land grab in his back yard, he might watch patiently from the sidelines at the end of May as pro-Russia far-right parties win a dramatic election victory in European parliamentary elections. These elections could weaken the European Union and bring Russia’s friends on the far right closer to power."

www.foreignaffairs.com/articles/141067/mitchell-a-orenstein/putins-western-allies
A Krimben tartott népszavazás nemzetközi megfigyelői többségükben európai jobboldali és szélsőjobboldali pártok politikusai voltak. A hasznos hülyék.

Szegény Habsburg Ottó forog a sírjában.

"The referendum in Crimea showed lot of new things and at the same time drew our attention to the fact that the Russian government, and their behavior towards the south Ukrainian peninsula, have support among European parties and organizations. Mostly right and ultra right parties representatives participated as international observers in the Crimean referendum."

analyzingeurope.com/why-do-european-far-right-parties-support-putin/
Hát, - így kora reggel - csak azt mondhatom, hogy mindenki elmehet a p.csába!
Nem csak Gábris.
Mindenki, aki hagyja magát (és a kommentfolyamot) általa befolyásolni.
Köszi, puszi!
@Marcellusca: csatlakozom, es remek lezaras volt epesz, sokan sokszor leirtuk es linkeltuk mar.
@Knósszosz: "Te nem vagy vérszomjas, ezt nyugtázom,"

:)

ezért tolja egy halálbüntetéssel kampányoló párt szekerét :D

"ó, én nem kívánom senki halálát", csak elszámoltatást szeretnék, mert, ugye a zsidók és a cigányok, és halálbüntetést, hogy rend legyen, de nem vagyok vérszomjas

szempilla-rebegtetés
Óóóó...bazz... egy exkgb-s (gyengébbek keressék meg a Google segítségével Putyin ettárs azon mondatát, amiben kifejtette, olyan, hogy exkgb-s nincs...) kiskancsó a "keresztény konzervativizmus" bástyája a sok beteglelkű balfasz szemében, akkor persze, hogy exkisz-es és exkomcsi ettársak viszik a legszebb komancs retorikával a komancs ellenes dumát itt, amit időnként volt pártállami besúgók még feltupíroznak és tettrekészségük jeleként a volt tartóikat le is mélytorkozzák a média segítségével - mindezt a "hagyományos" orosz-magyar barátság jegyében, a zsidó összeesküvés ellen, NATO tagként...

Kb. így foglalnám össze a tegnap esti nulla osztásotokat, amivel etetett benneteket gábris, a'la subkavics.
Ennyi szabadidőt...
@Csaknézek...: Pontosan.Egyetértek.Gábris rosszabb a néhány mocskos szájú, zsidózó, cigányozó félhülyénél, aki idetéved a blogra.Eluralkodott az a nézet, hogy a Jobbikosoknak érvelni kell és vitatkozni velük (ha-ha)Az utóbbi időben ha ránézek a blogra állandóan azzal találkozom, hogy 5-ből 3-an vele vitatkoznak.Jelzem, Gábris kemény munkával elérte a célját, állandóan a Jobbik nézeteiről megy a vita, témától függetlenül...
Hát, így picsafelé félúton annyit azért megjegyeznék, hogy arra nem kell reagálni nagyon (mégis mit reagáljál?), hogy "büdös zsidók", "terves cigányok"... egy-egy idemásolt szövegrészletre igen... mert azok teszik elfogadhatóvá az előzőeket, ágyaznak meg társadalmi elfogadottságuknak... persze, ha ezt kívánja a kommentelők nagy többsége, a demokratikus hozzáállás szellemében, nem kell cáfolni az általa ideöntött propagandát.... az biztos jobb lesz, előremutató... hisz mo lelke mindig is mentes volt/sosem kínált táptalajt az antiszemitizmusnak, rasszizmusnak, homofóbiának, soviniszta nacionalizmusnak... tényleg igazatok van, ne szennyezzük be ártatlanságunkat:-)...
Szépen sikerült megint tematizálni a blogot. :)

A poszt lényege elsikkad, harc lesz, takszövök kicsinálva, készül a következő devizaadós mentés. Előre a lenini úton.
Sose figyeltek oda, mit mond a vezér. Pedig mindig megcsinálja.
@Sir Bates dö Hól: én csak annyit szeretnék kérni, hogy a személyeskedést hagyd ki. Arra nincs szükség, elég ha csak cáfolsz.
Remélem ezzel a kérésemmel nem sértettem meg lovagságodat.
@E.Csaba:

Ha szó nélkül hagyod, lehet hogy még többen elhiszik. Arany középút, mint mindenben. Pár mondta erejéig cáfolni, lényegre rákérdezni, érdemi válasz hiányában lapozni.
@Sir Bates dö Hól: becsülöm küzdőképességedet, kitartásodat. respect. néha beszállok, bár olyan kemény szavakat ritkán használok. mondd nekem, hol a határ? meddig érdemes egy félművelt, éppen ezért meggyőzhetetlen, sötétlelkű valamivel foglalkozni? legszívesebben hozzávágnám a bibliát, tudod, azt folió méretűt, amin azok a nehéz bronzcsatok vannak.
@Sir Bates dö Hól:
Backi, látod, nem kell ide gábris, elég vagy te! :))
@Husz_János_Puszita: én sokkal fontosabbnak gondolom -főleg egy ilyen választási eredmény után- ezeket a "tematizált" és soha ki nem beszélt problémák megtárgyalását, mint a napi "szörnyülködést", az tán segít kiengedni a gőzt, de máshova nem vezet... de ezt csak én látom így...
@Penivaldes: dehogy sértesz meg... viszont értelmét sem látom annak, hogy egy darab szart emberi tulajdonságokkal ruházzak fel... annak indult, de sikeresen leküzdötte magát jelen állapotába... legfeljebb ketrecelsz:-)...
@Sir Bates dö Hól: igazad van, darab szar nem ember. Viszont nem is szoktam beszélgetni a béltermékekkel a wc-n:)
@Sir Bates dö Hól:

Fordítva látom. A csóróság a melegágya a jobbikos eszmék terjedésének, a szegénységet lovagolják meg. Amikor azon mesterkednek, még jobban jégre tegyék a gazdaságot -nem napi szörnyülködés, évekre-, az nagyon is fontos.
@parti_giano: itt a neten addig, amíg szabad a háló... a net korlátlan szabadsága lehetőséget ad minden eszementség terjesztésére is... ezt az aljadékot sosem fogod meggyőzni semmiről, nincs kétsége, vakhite van az istenében, nem véletlenül használom a bigott jelzőt ezzel kapcsolatosan:-)... éjszakánként forgolódik, miért múlt el a könnyen jövő mártíromság kora... hát sehol egy kis arèna tele vadakkal, ahol megvallhatom hitemet?... egy kevès vadember, kiknek hírdethetem az igét?... így maradtak neki jézus megfeszítői... értelmetlen vele vitatkozni, mert nem lehet, olyan monolit a tudata, melyen egy kis repedés sincs... hisz csupán egy apró kocka az... nem egy téglákból, kövekből összetákolt, a képzettebbeknél mesterien összeillesztett fal, mely sok alkotórészből áll:-)... cáfolni azért kell, mert a vulgarizált ismeretek világában -melynek eljöveteléhez paradox módon a net is nagyban hozzájárult- a funkcionális analfabéták nagy számának és mo tradicionális sovén társadalmának alkotta kombója tökéletes táptalaj a mag szárba szökkenésének... a gond, hogy ez tarack, mely mindent megfolyt maga körül...
@Sir Bates dö Hól:

Hiszen azt csinálja, ( ateista ) vadembereknek hirdeti itt az igét. :)
@Husz_János_Puszita: értem, tehát egy lecsúszó értelmiségi az egzisztenciális gondjai miatt lesz antiszemita és rasszista, s adná fel a szabadságát (mely annyira fontos nem volt neki, hisz az jogok és kötelességek finom balansza... a szabadosság, az igen, azt óhajtják itt sokan) egy kis paternalizmusért cserébe... még jobban jégre tegyék a gazdaságot? ezt mondjuk/véljük mi, de az elmúlt negyedszázad sem hozott működő gazdaságot, s ezt senki sem fogja beismerni, s az tény, hogy a teljes establishment ebben benne volt, hasznot húzott ebből... a jobbik kivételével... ezt nem vitathatjuk:-)
@Penivaldes:
Szerintem is, megoldja a flanszia hódo(ló)d. :)
@Sir Bates dö Hól: nem feltétlen kell ahhoz lecsúszó értelmiséginek lenni, hogy jobbikra szavazz
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): se nem hódom, se nem hódolom nekem ő. túl büszke lovag ő, ahhoz, hogy letekintsen oda, ahol én élek.
@Sir Bates dö Hól: ah! vakhit az oké, az van neki. de az, hogy ezt pont egy olyan környezetben vallja meg, ahol ezt nem respektálják inkább véletlen. közel sem tudatos gondolkodás eredménye, amennyiben megengedem a vakhit és a gondolkodás együttes jelenlétét.
értem én motivációdat, de azzal nem tudok azonosulni, hogy már nagyobb százalékban csak ellene küzdesz, s velünk is általában róla diskurálsz. teszem hozzá, persze, nem ismerem a varánuszon kívüli létedet, lehet, hogy ott hányod a cigánykereket.
@Sir Bates dö Hól: sőt még cigányokat és zsidókat sem kell hozzá gyűlölni..
@parti_giano: én is így látom, de engem leráz, hátha rád hallgat.
@Sir Bates dö Hól:

A lecsúszó értelmiségi, ha úgy szocializálódott, hogy külső okokban keresse a hibát, és ahogy írod, a megoldást is kívülről várja ( paternalizmus ) akkor igen, fogékony lesz eszmékre, melyek ezt tálcán kínálják neki.

Ahogy itt valaki bölcsen megjegyezte, nem IQ, és még csak nem is műveltség, hanem EQ kérdése. Egy ilyen embert az életben nem győzöl meg mégoly kifinomult érveléssel sem. Nem is őt kell, hanem aki tényleg keresi a kiutat a fizikai és mentális nyomorból.
@parti_giano: nézd, szólni szólsz, ha kell, szó nélkül ritkán hagyom, de nem ez életcélom:-)... csak jeleztem mi okból tettem, ha már elindítottak a picsába többen is... megjegyzem van ez is olyam jó téma szerintem, mint a kommenista fideszesek listájának kitárgyalása, vagy mo adósságának alakulása 2002 óta... persze, jó lenne megvitatni valóban értelmes és konstruktív hangnemben más témákat is (nem csak közéletit)... nem tudtam, hogy ennek én vagyok a fő akadálya, majd figyelek.... (na ez olyan sub kavicsos mártírkodás:-)... nem gondoltam komolyan:-)... csak nem bírtam kihagyni:-))...
@Husz_János_Puszita: erről jut eszembe pázmány zsenialitása, aki felhasználta az augsburgi vallásbéke tételmondatát: cuius regio, eius religio.
@Sir Bates dö Hól: picit nagyképű hozzáállás a magasmagadat fő akadállyá avanzsálni önkezüleg.
@Sir Bates dö Hól: Kedves Sir, te semminek nem vagy akadálya, mert legfeljebb átugrunk feletted:)
@Penivaldes: porba alázod bagettes quijotét. még leböki rosinatét a szélmalom helyett. :))
@parti_giano: nem alázom én sehova a bagettest. csupán jeleztem, hogy ne mártírkodjon.)
@parti_giano: egyébként meg több tisztelettel beszélj egykori társamról.
@parti_giano:

A balos kormányok is ugyanazt a paternalizmust kínálták, mint a többi, más köntösbe öltöztetve. Kisebb a különbség az atyáskodó egyház és a gondoskodó állam bácsival operálók között, mint gondolnánk. Azért is van átjárás a szoci és a jobbikos szavazótábor között, közös bennük, hogy a külső kontrollra építenek. Így volt ez mindig a történelemben, nem tudom, nincs itt semmi látnivaló. Az ember esendő lélek.
@Husz_János_Puszita: érzelmekre akarsz hatni?... többször leírtam, tipikus magyar szocializációm (antiszemita, rasszista, homofób és sovén), szerinted bármi is változott ezen?... az értelem, az ismeretek útján tudsz csak változàst elérni, ha megtanulsz gondolkodni, látod a mit miértet:-)... gondolod, hogy én szeretnèk egy romatelepen élni?... vagy nem feszélyez egy meleg férfi társasága valahol?... vagy nincs tele a f@szom mikor mindig a holokausztot és az antiszemitizmust vernyálják bármely kérdés felvetése esetén?... hogy nem nyílik, ki a bicska a zsebemben egy heisler-válaszra bojár levelére (hvg/vélemények)?... értelem kell, érvek, nem megható történetek anna frankról, mert annak megvan a palesztin, afgán, riandai, iraki megfelelője is... fogalmakat kell tisztázni, mit jelent a liberalizmus, volt-e az moon valaha is, mi a piacgazdaság, ki a náci, fasiszta, konzervatív, stb.... persze csak ha ráér az ember:-)... de szerintem ez nem eq kérdése... gondolod, hogy ők nem rendelkeznek ezzel?:-)...
@parti_giano: @Penivaldes: már a hszben jeleztem, hogy nem valós a póz... áh, gyöngyöt disznók elé:-)...
@Sir Bates dö Hól: ok, és ki a fasiszta, ki a náci? az vagyok e, akkor ha nem élnék olyan helyen, ahol cigány többség van? és férjemnek sem fogadnék cigányt.
@Sir Bates dö Hól: engem te ne malacozz le, te csigazabáló-bagettimádó!:)
@Sir Bates dö Hól: disznó rámaggatható. peni esetében a disznőt javallanám.
@parti_giano: te csak ne javallj semmit. Mi vagy te gyógyszerész!?
@Sir Bates dö Hól:

Mi mást tesz a Fidesz és a Jobbik -úgy általában a politika- mint érzelmekre hat? Tán az értelemre?

A választóvonal szerintem a negatív és a pozitív érzések között húzódik. Aljas módon negatív érzéseket korbácsol fel, vagy mint a liberalizmus teszi, bizalomra, szabad együttműködésre apellál. Mindkettő ott van az emberben. Válságok idején az elkeseredés az úr, nem a derűlátás, könnyű manipulálni a tömegeket.

A görög filozófusok óta túlbecsülik a rációt a mi kultúrkörünkben.
@nincs_itt:
Biztos igazad van és akkor ez a Körmendi írás történet másról is szól mint pusztán szaktudásról. Nyilván más lenne a helyzet, ha a magyar ipar adna minden szakmának eleg lehetőséget - már az iskolákban ott kellene lenniük, gondolom ez az alap, hogy valós szakmai tudást kapjanak a szakmunkás tanulók is. De az irány egyértelmű," nyugat" nagy elszívó erő - vagy sikerül ebbe a körbe belépnünk v megyünk közmunkásnak ...
@Sir Bates dö Hól:

"antiszemita, rasszista, homofób és sovén"

Ezek lényegi közös jellemzője a külső kontroll, a bűnbakkeresés.
@Penivaldes: itt kezdődnek a gondok:-)... nem ki, hanem mi a fasizmus, a nàcizmus (mi a különbség ezek közt), a kommunizmus, meg a többi izmus:-)...
@Husz_János_Puszita:

Ja és az egzisztenciális félelem. A zsidók, cigányok, pirézek, szlávok, bunyevácok, Obama stb. az egzisztenciámat fenyegetik. A melegekről nem is beszélve, mi mindent művelnének velem. :)
@Sir Bates dö Hól:

"A belső kontrollos személyek hisznek abban, hogy a dolgok kimenetelét- azaz a megerősítők előfordulását- saját maguk befolyásolhatják a viselkedésükkel. Ezzel szemben a külső kontrollosnak nevezett személyek úgy gondolják, hogy a dolgok mindig valami rajtuk kivülálló tényező miatt történnek úgy, ahogy történnek. A belső kontrollosok siker után emelik, kudarc után csökkentik az elvárásaikat, míg külső kontrollosoknál ez éppen fordítva alakul. Ezek a különbségek fontos következményekkel járhatnak az összetettebb viselkedések, így pl. az .... vonatkozásában is (Findley és Cooper, 1983)."
@Husz_János_Puszita: háát, ippeg mondhatom azt is, hogy értem, de inkább előveszem mosó masát:-)...
@Husz_János_Puszita: "Ha szó nélkül hagyod, lehet hogy még többen elhiszik."
Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen a blogon jellemzően olyan kommentelők vannak, akiknek a világnézete, értékrendje már kialakult és nem az úgynevezett bizonytalanok, akik "tanításra" éhesek.Csak ismételni tudom magam: akárhányszor beleolvasok az utóbbi hónapokban a hozzászólásokba, előbb-utóbb -függetlenül a napi témától- jön a burkolt vagy nyílt zsidózás, amire többen ráugranak és igyekeznek "küzdeni". Ezzel csak muníciót adtok nekik. Gáb. egy elkötelezett, küldetéstudattal megáldott ember.Nem lehet más, ha egy liberális blogon, össztűzben jól érzi magát, de azért érzi jól magát, mert "megháláljátok" a munkáját a figyelmetekkel...
Nekem tűnik csak úgy, vagy tényleg eltűnt a kommentelők törzsgárdájának kb 80%-a?
@E.Csaba:
elég sokan tartják magukat távol!
sajnos!
@E.Csaba:

asszem, nem tűntünk el, csak nem bírjuk aszt a felemelő magasröptöt, mejj a szar paszírozása nyomán bír létre jönni. jómagam időnként beszólnék, ijenkor rénnyeim nem győznek figyelmesztetni: papa, leesöl!
@parti_giano:

"pont egy olyan környezetben vallja meg, ahol ezt nem respektálják inkább véletlen. közel sem tudatos gondolkodás eredménye, amennyiben megengedem a vakhit és a gondolkodás együttes jelenlétét."

1. Nem véletlen
2.Tudatos gondolkodás eredménye, csak nem az övé
3.Vakhit és gondolkodás kivételesen jár együtt, de az nem az ő színvonala
@Husz_János_Puszita:

"A lecsúszó értelmiségi, ha úgy szocializálódott,..akkor igen, fogékony lesz eszmékre, melyek ezt tálcán kínálják neki."

Aki erre fogékony, az nem értelmiségi. Lecsúszás nélkül se.
@Orica Középföldi: "Tudatos gondolkodás eredménye, csak nem az övé" akkor ki áll mögötte?
@Husz_János_Puszita:

Bátor és félrevezető dolog volt ez az idézet több szempontból.
Az idézet Anda Csilla ismertetőjéből van, ami szülőknek szól.
Ismerni kellene a szociális tanulás elméletét (Rotter), aki nem feltétlenül ért egyet a szerzőkkel.
Ha javasolhatom, óvatosan az ilyen "jól hangzó" idézetekkel.
@parti_giano:

Nem tudom, de nem is érdekel. Tippjeim persze vannak:))
@Orica Középföldi: nem érdekel, de tippjeid vannak. koherens a két tagmondat.
@parti_giano:

Minden ilyen kommentelőnél , mert G nincs egyedül,felmerül a cui prodest.

A jelenlét időtartamából, a témából viszonylag pontosan kikövetkeztethető, önszorgalom vagy megbízás van-e a háttérben.

Naná, hogy átvillan a válasz is az ember agyán:))
@E.Csaba:

"Nekem tűnik csak úgy, vagy tényleg eltűnt a kommentelők törzsgárdájának kb 80%-a?"

Sokan tűntek el.
Egy részük miatta, de valszleg nem mindenki.
Ám vannak, aki biztosan miatta.

Fab így gondolja okésnak.

Azt meg mindenki eldöntheti, hogy hová kommentel.
@E.Csaba: @hacsaturján:

Ja. Én meg a ceruzámmal játszogatva éppen arra jutottam, hogy megjavulok, semmi csúnyaság meg lófasz, ellenben szép mondat-, és tulajdonnév kezdő nagybetűk, szalonspicc helyett szalonkép, de győzött a hegyező, mert arra gondoltam, hogy ha egyre fontosabb a jobbik meg Gabriel és uszkve egymillió nagyszerű támogató véleménye, akkor kettőre elviszem innen a véredényem. Végül is mindenki azzal baszik akivel akar, vagy aki engedi. Há' nem?

Affene, még csak nem is köszöntem. Jó reggelt!

[Éljen május másodika!(is) szkazal Hofi© szándékoztam mondani tulajdonképpen.]
@Orica Középföldi:

"Nem azért kellene több nő a politikába, hogy finomabb legyen.
Nagyobb az empátiájuk, más a szociális érzékenységük, etc."

Ez lehet hogy igaz Norvégiában, Svédországban, Németországban vagy Dániában, vagy a Holdon, vagy Piréz Köztársasági Királyságban, de hogy Magyarországon a politikai életben, az kizárt. Csak ebben a pózban tetszelegnek. Mert trendi. Ócska lotyók. Lehet, hogy vannak kivételek. Szeretnék találkozni legalább eggyel. Vagy mégsem?
@E.Csaba: @magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): @hacsaturján: Vagy csak simán csendben vannak, nem szólnak semmit.

Nem értem a törzskommentelőket.
Ismerik már rég Gábrist. Hogy milyen, mik a nézetei, mennyire kétszínű és álszent, mik a (burkolt) szándékai és mégis felveszik a kesztyűt.
Szomorú nézni, olvasni, hogy napról napra ugranak a régi arcok, próbálják meggyőzni.
Mikor jöttök rá, hogy nem lehet?
Más lenne a helyzet, ha új (jobbikos) nick tűnne fel és vele kezdenénk vitát, próbálnánk meggyőzni.
De, nem. "Csak" Gábrissal vitatkoztok.
Ehhhhh ... [legyint]
@jaegtoer:

Nana:))
Az elmúlt 24 évben akadt okos nő a parliban, de belátom nem sok.
Ellenben a fiatal generáció ,főleg az LMP-nek köszönhetően már megjelent.

Feltűnő közös vonásuk a szívósság. Ebből a fajtából kellene több.
@Marcellusca:

Nem csak vele, hanem rajta/róla/az általa képviselt jelenségről is folyik a vita.

Időnként messze túllépi a személyt a diskurzus.
@Csaknézek...: Én nem azt várom, hogy Fab. bármit is tegyen vele.Nem az a gond, hogy itt van, hanem az, hogy sokan felveszik vele a kesztyűt.Én néha tahótlanítom Gábrist.Nem azért, mert tahó módon ír, csak nem szeretek olyan témával foglalkozni, amiről ő elmélkedik, de ennek ellenére látom, hogy a kommentek nagy része a neki szóló válasz.Régebben itt párhuzamosan több téma futott, amiről lehetett vitázni, egyszerre akár három négy témában.Most ez már nincs.Amikor én néha hozzászólok itt valamihez és nincs rá reakció, akkor tudomásul veszem, hogy a többieket nem érdekli a dolog és passz.De úgy látszik, hogy Gabbal szívesen vitáznak, szóval kitiltani nem kell, mert úgy látszik van rá igény.
@E.Csaba:

Nincs rá igény. Egy energiavámpír.
Vérmérséklettől függően reagálnak vagy nem, a kommentelők.

Van, aki általa tájékozódik, hogy milyen eszement dolgokat olvasnak, lájkolnak, linkelnek a jobbikosok.

Érdekes olvasni az optimistákat: ha levetnéd ezt a náci gúnyát.... ,mintha lehetne.

Nem baj, ha szembesülnek az ordas eszmével, és látják, hogy nincs gondolat/kompromisszum, csak kirekesztés.

Az külön pech, hogy ő nem vitázik, mint pl. iii, akivel lehet beszélgetni. Meggyőzni ugyan nem, de legalább érvel:)))

Egy link-robottal nem nagyon lehet mit kezdeni.
@Marcellusca:
@E.Csaba:
@Orica Középföldi:

Na,a cionkommandó!:))
Nem tetszik nektek,hogy ezen a belterjes,szocionista és cionrasszista blogon,igaz magyar hazafiak is megszólalhatnak.:))

Több baromság most nem jut eszembe.:))

Amúgy meg szerintem nem vészes a csávó.
Baszdki gyerekek!
Aki jobbik szavazó,az mindjárt náczi?!
Én se buzizok,drogosozok le minden lmp/szdsz szavazót!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Aki jobbik szavazó,az mindjárt náczi?!"

Részemről egy hatalmas NEM a válasz.
@Orica Középföldi:

Nem állítottam azt, hogy nem okosak, vagy nem rátermettek.

Azt állítottam,, hogy --itthon-- nem különbek, azaz egyáltalán nem jobbak.
Gurmai Zita is elég szívós. Morvai meg maga a szivattyú.

Az LMP-s csajszik aranyosak, igyekvők, de sajnos alkalmatlanok, csak felőrlődnek, eredmény zero, éppen mint Ángyán, vagy bármelyik ellentmondó. Nem ismerik fel, hogy MOST egészen más taktika és stratégia kell, ergo, eredménytelenek, azaz nem jó politikusok.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Aki jobbik szavazó,az mindjárt náczi?!"

Nem. Csak igénye van rá. :)
@jaegtoer:

"Csak igénye van rá. :) "

feldobtad a reggelem. jót kacagtam...
@jaegtoer: Elsőre egy ..nyádpics.. ugrott be.
@guma: De aztán csak mosolyogtam.:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Gondolj, Gabrielre, és akkor egy ..pádfasz.. is ajkaidra nyomul.

Affektálni meg felesleges. Az, hogy esetedben és még 2 valaki nem úgy gondolja, attól még 100-ból 97 masszívan úgy gondolja, hogy de(!), mert nem lát tovább az orránál, vagy kurva magabiztosan úgy gondolja, hogy tovább lát.

Duzzogj nyugodtan. Majd ha egymást ölitek gondolj erre vissza, feltéve, ha lesz rá időd.

Csak felhasználnak Titeket, az ártatlanokat, no és a szemeteket is. Nincs válogatás az eszközökben, vagy nagyon is tudatosan ment a kiválasztás. Annyira nem érdekel persze, hogy összevesszek veled, rájössz Te magadtól is, hogy humbug az egész. Gondolkozz el többször a logisztikán, és a finanszírozás részletein és összességében. Nem a jobbikén, az huszadrangú jelentőségű.
@jaegtoer: Hö???
Nem mindent értek,bocsi.
Amúgy írtam már olyat,hogy a jobbikot is a zsidók csinálták/pénzelik,hogy legyen hol leereszteni a parasztnak is a gőzt.
@jaegtoer: asztán láttam,hogy mosolyt is küldtél vele.
Nem duzzogok.
Csak ezen a belterjes blogon,ahol a fele banda zsidó :)) mindenkinek vérszomjas bunkó jobbikos ismerősei vannak.
Hogy a picsába vagytok még életben?
Nektek magyarázni a jobbikról,olyan mintha egy fideszbirkának magyaráznál a fideszről.
Semmi értelme,mert mindenki ragaszkodik a saját hülyeségéhez.
Pedig régen maszop szavazó voltam...
@Orica Középföldi:

Maradjunk a témánál. Nem állítottam többet, mint hogy a külső kontrollos személyiség hajlamos külső okoknak tulajdonítani a kudarcait, és kívülről várni a megoldásokat. Tipikus jobbikos attitűd, ugornak az ellenségképző, bűnbakképző retorikára. Őket észérvekkel meggyőzni nem lehet.

Rotter ugyanebben az értelemben használta a külső-belső kontroll fogalmát. Engem a gyakorlati következményei érdekelnek, tudniillik hogy a fidesz a nyakunkon ül, a jobbikra pedig már 1 millióan szavaznak.
süti beállítások módosítása