Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/03/18/a-belugyminiszterium-szerint-szabalyosan-jartak-el-amikor-megszokott-a-pedofilia... (2024.03.19. 06:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.24. 09:54 Fabius

Mészáros Lőrinc Orbánnál is bénábban hazudik

Nem csitulnak az Őfelsége Stadizóleuma körüli hullámok, megjött a videóbeszámoló...

 

...és megszólalt a polgármester-alapítványfőnök-örök mindenes Mészáros Lőrinc, akinek némi meglepetésre sikerült bénábban hazudni a főnökétől is. Már úgy értem nem az meglepetés, hogy hazudik, hanem, hogy sikerült ebben Nemközpénzbőlvót!!!! Viktort is lekörözni, ami lássuk be bravúros teljesítmény. "Közpénz egyetlen fillér sem jött a stadionra" - mondja, és mert érzi ezzel némileg bajban lesz hozzáteszi: "hacsak valaki a társasági adó felajánlásának a lehetőségét nem tekinti annak."

Nem ez az egyetlen meglepő kijelentése: "nem a Fidesz-kormányoknak köszönhetően gazdagodtam meg." - mondja, mi meg nézünk ki a fejünkből, mint mikor Viktor az Uzsokiban született és Kispesten felnőtt Puskást le vidéki fiúzta: tényleg, baszod, és ezt így kimondtad bármiféle "hacsaknem" nélkül? 

Mert mi veled ellentétben úgy emlékszünk, aranyapa, hogy a szerencsecsillagod emelkedése II. Orbán idejére esik:

- A Mészáros és Mészáros Kft. előbb 850 millióról kétmilliárdra, a következő évben kétmilliárdról négy és félmilliárdra tudta növelni bevételeit. Ott voltatok mindenhol ahol közpénz esett csatornázástól hulladékhalmokon keresztül védműépítésig, és most is ti nyaljátok többek között a kivételezett keveseknek fenntartott mézesbödönt

- A Búzakalász 66 Kft. II Orbán és a földmutyi előtt nem is létezett. Azóta a céggel és családtagokkal megszereztétek a fejérben kiosztott földek közel egynegyedét. (23,7%) A 2011-ben 276 milliót fialó cég 2012-ben már milliárd fölött tudott, és nem csoda, ha sikerült bekúszni az oligarchalista előkelő helyére azzal a rövid idő alatt összerántott 6,9 milliárdos becsült vagyonkával, hogy ilyen trafikkoncessziós apróval már ne is foglalkozzunk. 

Innentől pedig nem értem ezt a nemafideszkormánytólgazdagodtam szar dumát. Először is az nem volt kínos mikor szolgabírónak álltál, de az igen, mikor ennek hozadékaival szembesítenek? Másodszor nem szükséges hazudozni már, mert a szavazásra hajlandó emberek többségében aszonták, ez így ahogy van nem gusztustalan fosfelhő hanem olyan valami, amiből kérnek még egy ciklust. Harmadszor meg ha kiderül rólad, te tényleg annyira sötét vagy, hogy elhiszed a ne zavarj, épp lopok törvény hatására - eddig - ki nem adott vagyonnyilatkozatod alkalmas arra is, hogy a cégeid egyébként nyilvános beszámolóit elfedje, akkor komoly bajban leszel. 

Ugyanis Don Vittorio az egyszerű, de a látszatfenntartással megbirkózni képes srácokat kedveli, nem a hülyéket. 

822 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr886079613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20: "ez a kgb-s putyin és maffiabandája tök úgy nyomja a blúszt, mint a szovjetek."

Nézd te leírod a fentieket és amikor én erre azt válaszolom és linkelem, hogy a demokrácia nagy bajnokai világcsendőrék fasisztákal és drogbárókkal fognak össze ha érdekeik úgy kívánják akkor az már fújjcsúnya, meg miért kell szegényeket mószerolni stb. :)

Nem érzed néha, hogy furcsán értelmezed az érvek ütköztetését? :)
@taga20:
Részvétem... aludj jól, de ne csüggedj; a sör az jó ízű lesz a következő hétvégén is!
A cserediák csinos? Mennyi idős?
Lehet egyetemista is, és akkor te meg írhatsz egy zeneművet titokban porszívóra-:o
Asszony meg csak figyel, mitől lettél ász!-:))
@Sir Bates dö Hól: Szerintem ha berakok egy érdekes írást az nem mismásolás. Más is sokszor csinál itt ilyesmit.
@Sir Bates dö Hól: Ha teheted nézd meg valahol. Nem fogsz benne csalódni.:)

youtu.be/qMgTCtSxOHE
@Knósszosz: fiú a lelkem. nem vagyok én katolikus pap, hova gondolsz?:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az a különbség, hogy mi nem mentegetjük putyinnal az usa szemétségeit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg ma egy óra alatt lefárasztottál, megyek aludni, me hétkor vár a satupad. gondolom, neked csak a tízórai misére kö menned.:)
na jó éjt minden trollnak;)))
@taga20: gábriel szombatista?:)))))
@OPHELIA:
-:))
Idáig ez a szezon nem nagy durranás... sajnos.
Barcelona szokott fordulópont lenni, meglátjuk.
Kimi hatalmas pofa, ha nyer, ha semmit nem csinál - én nagyon bírom.
Alonso és Ricciardo egyenlőre... nem tudni, viszont Hami és Rosberg, egyenlőre rendben.
Nem tudom, egyenlőre a motorok hangjával sem vagyok kibékülve.

Hoppál Péterével meg pláne.
Ilyen egyházi zenei, disszonáns szarral... művészet valakivé lenni. Persze ott, ahol a mérce gyök nulla, ott könnyű. Ez a fidesz és csatolt szervei.

Most plagizálnék, de nem teszem...
@Blogger Géza: Géza, sajnos nem érted, Te tényleg nagyon egyszerű vagy!
@punkfrog: Lehet ő szombatonként jár misére vasárnap helyett. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kicsi rigó, csak annyit idéznék a dzsobbik kedvencétől, amikor egy riporter megkérdezte Putyint: "Milyen VOLT KGB-snek lenni?" a válasz: "VOLT KGB-s NINCS!" Fordíccsad esztet le SZÍJÁLYÉRA? MEG MÁJFÁJV-ra, meg a tököm tuggya még mire!
Adyról meg csak annyit, hogy Istenhez való viszonya, nem olyan volt mint a tiéd!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kinek mi érdekes, ezt nem lehet kritizálni (te viszont nem véleményt teszel ide javarészt, hanem propagandát, ami nem ugyanaz)... soha nem válaszolsz semmire, helyette terelsz... ez a mismásolás... ha nem érted, hogy miről beszélek, akkor vitára alkalmatlan vagy, ha érted, akkor meg ne csináld... nem legyőzni kell itt a másikat, hanem beszélgetni... én legalábbis azt szeretnék...
@Blogger Géza: Gézám, Gézám most kapcsolok te a Bush családhoz hasonlítod a mészároslőrinceket???
Esetleg a csúti Rámszeszt??? Nálad negyon nincs rendben valami!
Áruld el, Mo.-n 6 első 2 második, így van meg 8 elemi a zátlag fideszesnél(te sem vagy kivétel) miből teremtett a komenizmusban vagyont? Csak nem? De!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
taga ugyanannyit jár misére mint én.
tök mindegy melyik nap van, mind csak "mese-mese mátka, szarik a madárka"
@Sir Bates dö Hól:

Kedves Szőr - a hólban benne:
Én beszélek/tem Gab testvérrel és állítom: nem hülye! Nem, nem az.

De valami elszakadhatott nála, mert konkrét kérdésekre - amelyek kurva egyszerűek - nem válaszol.
Ezt miért? Saját vélemény az nincs... vagy le van tiltva?
Mondom: nem hülye Gabriel, csak jól felhúzza a befáradt és szomjas bloggert, van tehetsége hozzá. Ő nem problem (annyira), nála sokkal undorítóbb seggek garázdálkodnak a blogon - de ez csak az én véleményem.
@Sir Bates dö Hól: Egyetértek én is csak beszélgetni járok ide. Most mond meg őszintén le tudna győzni bárkit is egy egybites jobber? :) Amúgy válaszolni is szoktam.
@Csekkliszt#10: @taga20: @Sir Bates dö Hól:
csak úgy egymás között: ti meg én, meg tudnátok nekem indokolni, hogy miért jó az nektek előítéletekkel közelíteni bizonyos dolgokhoz (preconcepció) ugyanakkor másoknak olyan előnyt biztosítani érvanyagotokban amivel az azonos alapokon való véleményalkotás lehetetlen

ez vitatechnika, felkészültség, naprakészség, és nyitottság bármire (azaz mindenre preconcepció nélkül)

lehetséges, hogy válaszoltok?

brühüyyy
@Knósszosz: igazad van.
gábrielt normál emberként tudom elképzelni.
ellentétben gejzával,filtollal,biboldóval,közokirathamisítóval...(elnézést a hard-trolloktól akiket nem soroltam fel)
ők csak, mint egy nick mögé bújtatott algoritmus jelennek meg a fejemben.
@rodeo36: bocsi, hogy belekotyogok, de szerintem mindenki prekoncepcióval mond véleményt.
ha ez nem lenne akkor véleménye se lenne!
(bár a prekoncepciónak van egy pejoratív értelmezése is.)
a vitában ez nem biztos, hogy hátrány.jelentheti a felkészültséget is.
az általad megszólítottak pedig szerintem tudják miről beszélnek.
taga inkább érzelmileg, Csekkliszt tartalmilag, Sir meg a kettő együtt.:)))
@punkfrog:
na hát akkor kíválóan elkaptad a szarva közt a tőgyit (ahogy drágajó nagybácsikám szokta volt aszondani...mikor...én....)

a prekoncepció a vitaképtelenség alapja, nem képes asszimilálni új dolgokat (még úgy sem, hogy félrevonul a tükrömtükrömmonddmegnékem és ott) hanem mint paleontológiai eset (őskövület) ismétli mint a zimamalom (azt amit már -tőle- úgyis mindenki ismer és még nem fogadott el de mongya mint a rózsafűzért Paternoster...)

szóval Liber scriptus proferetur...

ez teljesen jellemző a magyar állapotokra az utóbbi 35 évben (minimacal cula) és te is ugyanúgy ismétled, hogy már megaszon'tad meg ők is de akkor mi a büdös lábszagnak van a krokogyil ha mindíg mindenki ugyanazt szajkózza mint Lóri a bolond papagáj és -mivel nem is érti sőt nem is akarja megérteni- a másikat hát marad a mákdaráló: a mák egyre porítottabb lesz de mák marad és nem lehetséges sem megközelíteni sem azonossá tenni különféle álláspontokat érdekből vagy csak kőfejűségből

lásd Jókai Móricz: a Kőszívű ember fiai

pedig az már anno volt és még mindíg igaz

brühüyyy

ne légy má' olyan béka még punk sem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"mond" ...mivel ez felszólító mód kettős "d"-vel írandó: mondd!!!

brühüyyy

ne add föl...de érvelj...és ne az legyen a móccered, hogy neked van másik meséd a krokogyilra, hanem arra reagálj pro vagy contra amihez hozzá óvatostalankocc

brühüyyy

a krokogyilon kéne indítani egy vitatechnikai alapfokú tanfolyást...kezdve kiscsoprtos óvodás szinten, hogy senkinek se fájjon és kiosztani a pelenkákat azután hadd szóljon a sárgarépafőzelékbe csomagolt vita
@rodeo36: senki sem mentes a valóság szubjektív leképezésétől... szerintem... èn biztos nem tudok ezen felülemelkedni... ez azonban nem prekoncepció feltétlenül... van egy saját értékrendszered, amit nem kell feladnod, de attól még lehetsz nyitott arra, hogy meghallgasd a másikat...

"ugyanakkor másoknak olyan előnyt biztosítani érvanyagotokban amivel az azonos alapokon való véleményalkotás lehetetlen" ezt nem tudom értelmezni...
@Knósszosz: nézd, számomra teljesen elfogadhatatlan az amit vall (milyen jó a betyársereg... az volt az első, majd kamenyec-podol a második, hogy átlépett egy határt)... ha nem hülye, akkor sokkal rosszabb... a jugó belháborúban szerinted kik készítették elő a terepet?... tatárszentgyörgyön?... (most a kristallnachtról, ruandáról ne is beszéljünk)... én nem moon vagyok, s valszín nem is megyek vissza, akár lehetne mindegy is... de mégis csak a hazám...
@Knósszosz: "nem hülye Gabriel, csak jól felhúzza a befáradt és szomjas bloggert, van tehetsége hozzá. Ő nem problem (annyira)"

Ez az ember pont úgy viselkedik, mint egy hittérítő. Folyamatosan mosolyog, semmin nem sértődik meg, ha kérdezel, vagy megcáfolod, előregyártott klisékkel válaszol, és közben azt hiszi, hogy mindezért üdvözülni fog.

Hát nem fog!

Viszont közben a nem kommentelő blogolvasók egy részében megragad valami az aljas szövegeiből, még akkor is, ha azonnal rácsap valamelyikünk. Nem minket akar meggyőzni, hanem azt a sokezer olvasót, aki naponta idejár. Ezért nagyon sajnálatos, hogy a bloggazda megtűri.

Dehát ezt már százszor kitárgyaltuk.
@Sir Bates dö Hól:
az, hogy -nagy kegyesen- meghallgatod a másikat nem teszel semmit (persze annál többet, minthogy lelőnéd a veled ellenkező vélemény hordozóját)a vita egyetlen célja az, hogy közös platformot alakítsunk ki a vita egy bizonyos szakaszában, nem kell végleg lezárni egy vitát (nem is lehet) de meg lehet bizonyos közös értékekben állapodni, hogy cselekedni lehessen ezért

de a te kegyességed, mely szerint megengeded, hogy bárkinek bármilyen véleménye legyen az semmit sem ér talán még annál is kevesebbet, mintha hallgattál volna és el sem mentél volna a vitára (a blog is egy AGORA)

ez az amit sem te sem sok mindenki más nem akar megérteni és játtsza a Lóri-t az őrűlt papagájt amelyik ismétli a nóta egy egy mondatát ott ahol megakadt tű a lemezen

ha a te felfogásodban a prekoncepció azt jelenti, hogy van valami képed valamiről és az valamilyen módon kialakult az akkor nálad tudományos hiba mert csak azt nem jelenti...

a és ezekután az értelmező szótárt meg hasonló dolgokat javallok mielőtt ebbe így belegabalyodunk és kijelented, hogy lófasz az én seggembe is meg én vagyok a bölcsek kövének hordózója és az égig érő lajtorja is a mellényzsebemben van és lezárod a vitát ott és akkor amikor éppen folytatni kellene

dehát pont ezt kritizálom

brühüyyy

meg kellene értened mi is a vita és annak yudományosan elismert technikája
@épészmérnök:
amint látod -fentebb, alantabb- itt levédia alsón turulok főggyén tudományos felkészűlcség hiánya mutíttya magát vala

érvelni és meghallgatni érveket valamint elérkezni egy közös platformra az nem divat mert a delikvencs (hogy a zőszavhasználatukat ismételgyem) asszisz a kis szaros identitását aggya fel ha megengedi és neaggyisten el is fogaggya, hogy jéééééééééééééééééééééééé annak a hülyének számomra is fontos gondolatai vannak és ellopom (hogy a fidesz sájlus nál maraggyak mert ha nem loptya el -bár ingyen van- akkor nem is magyar)

ez bosszantóan szar helyzet és asszem szemináriumokat kellene indítani az AGORA lényegéről mert a turulfing honában a csabakirályfi kondenzcsíkja alatt másléppen nem fog menni kisbaltával beleverni a delikvencsekbe a tudományt

brühüyyy
@punkfrog:
alkotó vitát twitterezve és essemese emese módszerekkel nem lehet megtanulni, pedig alaptudomány anno tanítottak retorikát, irodalmat és ktitikai irodalmat valamint a valóságot mert ott tartok, hogy levédia alsón a turlfing és csabakirályfikondzenzcsíkja alatt sennki sem tud vitatkozni már azzal sincs tisztában mi az, hogy: VITA...van e valami célja és ha igen akkor mi az...mert kihúzni a zalúlról a 3. fiókot a zagyad sublóggyából és kiszedni az ott poshadót és elismételni kismilliomoccor az nem hogy nem tudomány hanem gyagya elmekórtani eset vagy a tanulatlanság olyan foka amit talán nem is lehet kezelni egy bizonyos életkoron felül

brühüyyy

a magyar oktatásban assem taníttyák hogyan kell normálisan esztergálni nemhogy tudományosan felkészűlten érvelni és megállapodni

mert csak a megállapodás nem cél

az, hogy lehet -bizonyos mártékig- dumálni az nem demokrácia az szar nevenincs híg fosch

és a foszhból fosch lesz ha beszartokis

brühüyyy

delikvencsek főggye
@rodeo36: Nagyigasság.

Ahogy mondád: a vitából is identitáskérdést kavarnak sokan. Holott a merevség csak egy bizonyos helyzetben dícséretes, más kontextusban viszont a hullamerevségtől semmiben sem különbözik. Aki nem képes változni, és változtatni a nézeteit, az szellemileg hulla...
@épészmérnök:
most olvasom, hogy a duródóra lesz a zoktatási és kultúrális parlamenti bizottság elnöke...kíváncsian várom mi lesz ebből a hoffmann elvtársnő után valaki a kormány részéről majd a felügyelő bizottság a duródóra és mi lesz a zoktatással és a kultúrával

lesz e oktatás és kultúra

és ha igen milyen

olyan szép ez az ország hogy

brühüyyy
hát én ezzel az agora dologgal úgy vagyok, hogy minden szombat hajnalba elolvasom quintilianus megfelelő passzusát a szép beszédbül, hogy kellő felkészülcséggel ájjak a kofával szembe, amikor húsz deka juhtúrót akarok beszerezni, lévén a kofa tejjesen más elképzelésekkel megáldva a pijac forgatagába, mint én, aka én fogyasztani akarok, ü meg átbaszni engemet, már ami az agora jellegét képezi az árak viszonylatába. mellékszál csupán, hogy ő a juhtúróval szembe nekem a magyar, mézédes terméket ajállja föl, míd én a rendes, birkaszagú és kissé csípős variációt kultiválom. ezér asztán csak annyit morgok, hogy vajjon szlovák brinza van-é, mer én aszt szoktam meg régen, hogy a jó juhtúrónak nincsen nemzetisége, hanemhát pont ojjan finom, mint a megboldogult kádár korba vót és amikor a hasonló mekkülömbösztetés röpke fölpofozást válthatott ki a lekközelebbi rendőr őrszobán. nomármost az ember előbb-utóbb ráébred, hogy quintilianus basszon egyedül, mer a dúró dórábul a büdös életbe nem lesz igazi juhtúró.
@hacsaturján:

milyen lesz a juh és a túró meg amikor összekeverik a kettőt

te meg írhatnál hogy legyen mit olvasni amint rápillantasz a Quintilianus-ra és nagyhírtelen Vaclav Háver áll előtted lebrinzázva sörbepácoltan

brühüyyy

rémesek a rének nyáron
@Csekkliszt#10:
csaxoltam...mindenkivel és nem

brühüyyy
@rodeo36:

"a prekoncepció a vitaképtelenség alapja"

A prekoncepció előre kialakított nézet, elgondolás, terv, ötlet, nézőpont, nem feltétlenül ítélet, és semmiképpen nem előítélet - amennyiben pontosan használjuk a fogalmakat.

Ha valami, akkor ez az igazi vita alapja, márha vitázni akar valaki, ütköztetni akarja a nézeteit, meg akarja mérni. Volt erre itt példa minap nagyúr, ad dio, sír között. Kifejezetten érdekes volt a "matekozás" :))

Géb nem akar - vagy nem tud ,vagy mindkettő - vitázni, ettől kezdve nincs miről beszélni vele kapcsolatban.

Ha igaz lenne,de nem az, hogy mindenki prekoncepcióval érkezik erre az agorára, akkor te sem vagy kivétel.
Az érzelmekre persze igaz.

Hosszú évekig olvastalak, de nem emlékszem, hogy akár egyszer is elfogadtál volna más nézetet.

A vitakultúrád, a stílusod - maradjunk annyiban, nem lesz tananyag. Ezt már jelezték neked itt néhányan, udvarias és kevésbé udvarias formában

Te se ezt tanultad:))
@Orica Középföldi:
"Hosszú évekig olvastalak, de nem emlékszem, hogy akár egyszer is elfogadtál volna más nézetet.

A vitakultúrád, a stílusod - maradjunk annyiban, nem lesz tananyag." - Bingó. Ott a pont. :)
Rodeó papának kinyilatkoztatásai vannak ...
@Marcellusca: @Orica Középföldi:

Így 'szeressük 'brühüyyy-t! /nyal... üljleegyes!/
Na meg a csiszolt és csiszolatlan orosz operavirtuózokért!

www.youtube.com/watch?v=wziAhM-M11g
@Orica Középföldi:

mielőtt bármi (remélve tucc ángliusúl)

pre·con·cep·tion (prē′kən-sĕp′shən)
n.
An opinion or conception formed in advance of adequate knowledge or experience,

especially a prejudice or bias.(FELHÍVOM FIGYELMEDET EME RÖVID ÉS TÖMÖR MEGHATÁROZÁSRA NEMZETKÖZILEG ELFOGADOTT)

The American Heritage® Dictionary of the English Language, Fourth Edition copyright ©2000 by Houghton Mifflin Company. Updated in 2009. Published by Houghton Mifflin Company. All rights reserved.

namost tudományos tételeket általában nem megvitatni szoktunk hanem megismerjük és alkalmazzuk, ha cáfolni tuggyuk akkor azt megfelelő eszköztárral tesszük...

MOST AKKOR FELVÁGOM EREIMET ÉS A KICSORGÓ AKÁRMIT AMI KIFOLYJA MAGÁTA AZT MEG A

HOLY GRAIL-be csurgatom felajánlva azt a szent vita oltárán

"Ha igaz lenne,de nem az, hogy mindenki prekoncepcióval érkezik erre az agorára, akkor te sem vagy kivétel.
Az érzelmekre persze igaz."

mivel a tételed nem pontos a magam részéről sohasem közelítek semmihez preconcepcióval, ,viszont felvértezem magam ismeretanyaggal ami vitaalap és nem más...

amikor elszabadulnak az érzelmek az az értetlenség valamint a preconcepciózus hozzáállás következménye és olyankor néhányan tahótlanítanak egyedeket: az is olyan mint mikor Ms Strucc bedugja és az egész segge kilóg...

hogy engem nem fognak tanítani seholsem az már világos, mert mint ezen a krokogyéluson is meg az összes többin mindenki Honthy Hanna aki mindent jobban tud, tehát sohasincs semmiféle információra szüksége mert már van nekijje az, bármi is lett légyen vala

és akkor ez a krokogyélus amit a gazdája azért hozott létre, hogy legyen egy valós AGORA és nem képzetek meg preconcepciók és kitalációk meg a csabakirályfikondenzcsíkja...dehát ahhoz vitára lenne szükség és a baltákat meg a késeket és rothadt paradicsomot otthon kellene felejteni

nagyon remélem, hogy -mint előrevetítettem- kurvára le fognak baszni és sokan és le fognak győzni mint a sárkányt mind a 36 fejét lecsapják és akkor vidámság valamint tréfák lesznek és emmi sohasem lesz megoldva

pláne olyankor amikor a krokogyil is tele van

DELIKVENCSEKKEL

(ez a kedvencem)

brühüyyy

folytassa Chleo...összes pajzsok befűtve és a csapágyak beolajozva meg a gébzsír sem hiánycikk

rajta sok magyar nemzeti "delikvencs"
@gazoló:
kedves barátom: Nyesztyerenko Musszorgszkiy a Halál dalai és táncai egy zseni előadásában egy zseni műve és a zenekar is ragyogó

mintha Levédia alsón is aktuális lenne?

brühüyyy
@gazoló:
Ki monta, hoty nem szeressük? :)

Én is csak kinyalatkoztam. :D
@rodeo36:
Csaxoltam csaxoltam Rody ebből nem lesz vita
Senkivel szemben nincs prekoncepciom mindenkit előző írásai alapján ítélek meg. Volt olyan akivel volt chatünk, de megbukott, ha nem érdemli meg a párbeszédet továbbá az nem prekoncepcio az következmény. Nincsenek tettek következmények nélkül. Én az enyémiért vállalom.
Leírtam többször nincsenek tabutémák max ezen a helyen itt nem lehet az összes ilyet elővenni mert v szetrollkodják v anyázás lesz. Nekem az nem vita, ugye simafaszokkal nem kell beszélgetnem? Egyébként ezen előzetes viták is le folytak már velük, bemutatkoztak, köszi nem

Én itt azért vagyok, mert van jó pár ember akinek adok a véleményére es jók a felhozott témái. Velük akarok beszélni nincs idom a felesleges korokre, párat futottam, nem éri meg, falnak menni csak per se.

Volt egy játékelméleti feladat Pc programot kellett írni: kompozitiv es kooperatív taktikara. A legsikeresebb , a többi programot verő, a túlélő az volt: először elso lépés kooperatív, egészen addig amíg ellenséges lépés nem volt, onnantól ő is kompetit, amíg nincs kooperatív válasz. Es így tovább. Ezt vallom en is.
@Marcellusca:
ha valaki assertive és felmutatja a tételt azaz elővezeti, mint állítást az kinyilatkoztat

ti teljes fogalomzavarban vagytok, ez a nyelvtudomány és irodalom kiröhögése

ilyen perverz hozzáállást és azzal a preconcepcióval, hogy mondhat az ahülye bármit is nekem már van róla véleményem el sem kell olvasnom

én azért nem adom fel...hátha eccer egy valaki talán

de az -a mellékelt ábra következményeként- a 2. évezredben nem lesz lehetséges...

szóval: nektek semmit sem lehet állítani, mert az maga a sértés

járjatok templonyba és mennyetek hidni

brühüyyy

a 4.dal a közeljövőt festi érzékletesen
@Orica Középföldi: @rodeo36: rodinak van igaza, előre kialakított nézet, vélemény, előítélet.

www.szokincshalo.hu/szotar/?qbetu=p&qsearch=&qdetail=9094

és igen "bravúrosan" vezette le angolból a latin eredetű szó etimológiáját. d:
de le kell ismerni kreatív vagy, rodi.

és az agora című filmről, mivel nagyon kedvelem a főhősnőt, hypatiát, orica jut az eszembe.
@Csekkliszt#10:
akkor @épész szavai pontosak:

ez a halál maga

a többi fentebb olvasható

brühüyyy

természetesen az ősközösségi azaz teamwork-re associal a te programod is anélkűl nem megy vagy gyors és fájdalmas halál

most MON a haldoklás folyik

de mindenki jobban tuggya

a sok delikvencs!!!!!!!!!!!!!!!! az akadémiáig bezárólag nem képesek kijavítani egy helyesírási hibát mert valami állat eccer elbaszta és a többi cerkóf meg másolja
@rodeo36: Azt hiszem átnevezem magam "Gébzsírra". :)
@rodeo36: :D

feltűnően érthető vagy ma!
én meg naiv...
mivel tudásom kevés, senkit nem ketrecelek, mert hátha...
de legtöbbször (valld be!) "onnan" nem az értelem jön...
az időm meg véges, hiszen annyi szépségtől vagy csak egyszerűen jó dologtól veszi el az időm, hogy igazat kell adnom annak aki nem szán rá egy percet sem.
@Orica Középföldi:

"Hosszú évekig olvastalak, de nem emlékszem, hogy akár egyszer is elfogadtál volna más nézetet."

rosszul emlékszel :D
(tavaly amikor újra olvastalak benneteket az "ősi" w-n volt pár meglepetésben részem...)

azóta mind ketten "szálkásodtatok" és kicsit merevebbek letettek, de számomra azok maradtatok akikre érdemes figyelni.
@rodeo36: Huuu találtam egy igazán neked valót. :)

youtu.be/SLRuO_VXhj8

Remélem nem leszel tőle olyan mint a régi rádiókabaréban az illetékes elvtárs, aki mindig azt mondta; "érti a tréfát, csak épp nem szereti". :)
@guma:
még akkor is ha Jézus sohasem létezett, szavai a kereszten: Atyám ha lehetséges vedd el tőlem ezt a keserű kelyhet de mindazonáltal legyen meg a te akaratod

és a: "te akaratod" az az, hogy ide kellene bejárnunk, mint kocsmába, hogy megismerjük egymást és egymás véleményét és azt is miért pont az a véleménye annak tükrében hogy emberek lévén a tévedés a lényegünk...és kisegíccsük egymást útmutatással, példaadással meg egyéb módon (ebbe az is bele kell hogy férjen, hogy némi alapvető tudományos ismeretanyaggal)

brühüyyy
@guma:
Már hat a tudatmodosító lé!
Mint tudjuk, a lé határozza meg a tudatot, amiből meg ered a prekoncepció pl.a Kú... izé Dúró ecceri leányzó felé is.
Bár, ha belegondolok, hogy ez a szerencsétlen lesz a Kultúrha jövőjének egyik megálmodója, az bezony prekoncepció nélkül is rémálomnak tűnik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

köszönettel vettem

nekem van saját doktrínám és az annyira (libsibolsi) rugalmas, hogy abba még az is belefér amire én nem találok elfogadható bizonyítékot

brühüyyy
@guma:
Olyan jól bactattyák egymást, mint régi házasok. Csak nem... ? :)
@rodeo36:
Még a végin ez lesz a prekoncepciód... brühühü...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
duródórakultúraésoktatás

ehhez hallgasd meg a linkről a 4. részletet a Hadvezér-t...na az van és lesz ha ez így beteljesűl

és miért ne?

Jézussal is kiitatta a keserű kelyhet az a jó édes apukája aki hőnszerette...akkor miért ne lehetne csabakirályfikondenzcsíkján új utakat találni

brühüyyy
@rodeo36: "és a: "te akaratod" az az, hogy ide kellene bejárnunk, mint kocsmába, hogy megismerjük egymást és egymás véleményét és azt is miért pont az a véleménye annak tükrében hogy emberek lévén a tévedés a lényegünk...és kisegíccsük egymást útmutatással, példaadással meg egyéb módon (ebbe az is bele kell hogy férjen, hogy némi alapvető tudományos ismeretanyaggal)"

Őszintén mondom ezt érdemes lenne bekeretezni is kitenni a falra.
@rodeo36:
Ugyan, túldimenzionálod... ezeknél ez csak féknyom a bőszárú gatyóban...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

uraságod nagyon friss és gonocc! :DDDD

ne rémisztgess feleslegesen a kulturkampfal, inkább menjünk Londonba:

offforever.blog.hu/2014/04/25/londonban_az_oxford_streeten_fraszt_kapnak_az_emberek
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

és eljöve az éjfél, csak a Hold sápadt fénye pásztáz a tájon a nagy hatalmas csata mezején...és akkor a dombtetőre felkaptat fenséges mozdulatokkal a Hadvezér, kezében kasza és arca nincs csak a csontjai: Ő a Halál...megszemlélni jött győzelmének eredményét, váérszag terjeng és a hullákon éjjeli vadak lakmároznak...de győztünk

és az Éjféli Seregszemlének ezzel lenne vége ha...nappal nem folyótatódna

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, elfér ott a vona és dúródóra kép között, de teheted a feszület alá is.
@rodeo36: :)))

jó elv!
de amikor a hangulat és a kedv már más dimenzióba is elcsavarog és egy kis itóka meg mindig a pulton van, akkor a beszélgetés a fő szempont.
propaganda anyaggal nem tud senki semmit kezdeni, csak dühös lesz tőle mert kizökkenti és elvonja a "szférák zenéjétől"... :)

tehát nagyon is értem a berzenkedőket! komoly ok ez a bicskanyitogatásra egy "kocsmában"...
@guma:
ellenőrök és biztonságiak helyett

brühüyyy
@rodeo36: Küldöm ezt is szeretettel, mint a gastro kultúra művelőjének. :)

youtu.be/mxA5jf9Dbwg
@parti_giano: Nálunk nincs személyi kultusz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
attól, hogy valakinek van két gyereke (nagyon idióta képek ezek mert semmit sem mondanak lehetnek pelenka reklám is meg cucli)
attól még nem profi politikus és nem ért egy ország kultúrájához és oktatási koncepciókhoz

most hadd ne lapozzam fel a .pdf-et?



brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nekem a füstölt sonkához és a szalonnához nincs szükségem a keresztre meg a mesére

kockás abrosz...és hidd el otthon anno mi ezt gyakoroltuk legalább 15 éven át mindent megtanultam és szerettem

amikor anyám nekem sütött kenyeret mert tudta nem eszem az édes tésztát akkor sem karcoltuk meg hanem szépen lassan befaltam

brühüyyy
@rodeo36: Jó OK. Amúgy az előző négy évben tagja volt ugyanennek a bizottságnak, talán ragadt rá valami, ha már egyetemi végzettsége is van. :)
Majd megláttyuk.
@rodeo36: Persze tudom csak azért gondoltam elküldeni hátha lesz benne valami, ami jó érzéssel, esetleg nosztalgiával fog el. Felbátorodtam attól, amint az imént írtál és bekeretezésre ajánlottam. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: d: politólogus. húha! igazán kulturált asszonyka. biztos olvasta a gőgös gúnárt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

sajnos a vak is aszon'ta

nincs erre idő 30 év lemaradást kell behozni

az USA az ő nagy pénzügy hatalmával a 29. helyen van a PISA-ban és most összevisszaszarjákmagukat, hogy legalább 1 helyet előre tuggyanak lépni

Levédia Alsó mit tud tenni anyagi ereje nincs van belőle stadiony meg ellopják nyom nélkűl

mikor lép előre?

brühüyyy

2087-ben?
@parti_giano: Gondolom egy satus kép lenne neki a non plus ultra. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
na azt én is bekeretezésre ajánlom...

és a jó kajákért...szóval ami jó az jó

brühüyyy
@parti_giano:
Nobel Irodalmi díj ...várományos mondás

azért meglesném taga-t amint bámúlja a morvaiporszíva

brühüyyy
@parti_giano:

Hypatiát én is nagyon kedvelem, így igazán kitüntető volt a megjegyzésed:)))

Tartozom egy kis magyarázattal az érthetőség kedvéért.
Nekem a nézet, a vélemény nem ítélet, mert ezek természetesen változhatnak, finomodhatnak,módosulhatnak. Érvek, bővülő ismeret, változó világ, etc. Ez a normális.

Ezért én nagyon ritkán ítélkezem, de azt még soha nem változtattam meg.
Aki engem meglop,lettlégyen bármi a lopás "tárgya", az tolvaj. Ez ítélet, és negatív szankciókkal jár.

Ma olyan sokszor használják rosszul és leszűkítve az előítélet kifejezést, hogy így ragad meg az emberek fejében és válik általánossá.
Ebben az értelemben nekem már nem fér bele a prekoncepcióba, ha azonosan értelmezzük a koncepció kifejezést.
Még ez se biztos:))
@gazoló:

"Így 'szeressük 'brühüyyy-t!"

Ebben téged senki nem gátol, nem kérdőjelezi meg az ízlésedet. Így szép a világ.
@rodeo36:
"az, hogy -nagy kegyesen- meghallgatod a másikat nem teszel semmit (persze annál többet, minthogy lelőnéd a veled ellenkező vélemény hordozóját)a vita egyetlen célja az, hogy közös platformot alakítsunk ki a vita egy bizonyos szakaszában, nem kell végleg lezárni egy vitát (nem is lehet) de meg lehet bizonyos közös értékekben állapodni, hogy cselekedni lehessen ezért

de a te kegyességed, mely szerint megengeded, hogy bárkinek bármilyen véleménye legyen az semmit sem ér talán még annál is kevesebbet, mintha hallgattál volna és el sem mentél volna a vitára (a blog is egy AGORA)"

Ez a te prekoncepciód velem kapcsolatban (különös tekintettel a prejudikációs többlettartalmára)

nem szoktam vitázni, mások gondolataira/véleményére→prekoncepciójára vagyok kíváncsi, ha valaki kéri elmondom a saját prekoncepciómat... ez egy beszélgetés maximum, nem vita, miről vitázzak itt bárkivel is?... arról, hogy akarok-e egy autokrata államban élni?... hogy ütni kell-e a köcsögöket, zsidókat, cigányokat, mert azok nem normális magyarok (bár mind a "normális", mind a "magyar" fogalom pontos jelentéstartalmában meg kellene egyeznünk talán)?... ilyen esetben nincs értelme vitának, jelzem, hogy én erről mást gondolok (többnyire a mitikus - s így csak a titkos és szent tudás birtokában lévő beavatottak számára értelmezhető- "kurva anyád" betűsorral... mit gyakran félreértenek, kik nem béavatott (lásd: hajó és béka transzcendens összefüggése) tudói a misztikumnak)... mint ahogy te is ezt teszed... igaz, az obamaki és zusácska, valamint többi korszakalkotó kifejezés neked segít jelezni, te mentes vagy az előítélettől, az előzetesen kialakított elgondolástól, így bátran állhatsz az agorára ki...

(azt csak zárójelben: prekoncepció; prejudikáció; szubjektum mindenkori jelenléte (főleg egy "méréssel nem igazolható/eldönthető" kérdésben)... mindhárom mást jelent... szerintem, s így ez nem mérvadó... csak a saját univerzumomban... ott viszont én vagyok a legfőbb Bates, ha az csupán egy Hól, akkor is:-))...

@Csekkliszt#10: -tel értek egyet... nem kell mindenkivel beszélgetni
@Orica Középföldi: igaz, változhatnak a szavak jelentései, tán az asztronauta is mást csinált az ókorban. meg egy sir sem szőrözött ennyit a kezdetekben. nekem tetszik ez az agora, kínálat van sokféle meglátásra.
@Sir Bates dö Hól:

a matematika nyelvén:

nem jutottunk -újfent- közös nevezőre

ilyen a sors és csekk-nek igaza van nem mindenkivel kell

brühüyyy
Bocs hetvege csalad
De hogy tiszta legyen:
- nalam mindenki tiszta lappal indult(t), olvasva kommentjeit mar nincs preconceptions
- emberek utaljak tetteik es mondataik következményeit es jönnek vissza sírva h miert nem? AZÉRT amit mondtál . Pont azért es CSAK annyiért
- stílus: egyeni. Olyanok vagyunk mint más foemlosok: kurkasszuk a falka tagjait es megvédjük osszezarunk ha azt gondoljuk bánccsák oket
Ennyi
@parti_giano: Na igen, bár az Agora főhősnője egy rég letűnt kor képviselő, hiszen az Alexandriai könyvtár, akkor már szinte nem is létezett. Bármint az épület megvolt, könyvek is voltak, csak a szellemiség hiányzott már. És ez az egészben a tragikus
@rodeo36: én nem tudok azonosulni azzal, hogy közös nevezőre kellene jutni bárkivel bármiben... kivéve a "senkit se bánts ok nélkül" és "ahogy magaddal szembe elfogadhatónak tartod", bár még ezen a téren is számtalan variáns lehetséges (ki mit minősít "ok"-nak; ki mit tart "elfogadható"-nak)...

Már jeleztem: adekvát tudást krisztusi kor körül is lehet már birtokolni, az évek számának növekedése pedig tolerancia és az ajtó nyitva tartása nélkül nem bölcsesség... csak lehetőség a nagyobb kedvezmény igénybe vételére az ofotértnél az új sztk-recept beváltásakor...
@Sir Bates dö Hól:
akkor ez neked (is) alapvető hibád, tudniillik a megegyezés nem azt jelenti, hogy bármit ami számodra kedves feladsz, hanem azt, hogy a sok minden közűl kiválogatod azokat amikben együtt érdemes (érdekből!!!) működni valaki olyannal akivel egyébként a kocsmában nem ülnék egy asztalhoz...a társadalom így műxik és ahogy te mondod úgy nem és ez látszik is ma MON és sok más helyen a világban

ebből lesznek a tomcat-ek meg a hasonló lapostetük, az ilyeneket kiszűrni egy mérő nem lesz képes soha mert a vitamódszerei selejtesek erre a célra...a tomcat-et másképpen kell és ebben te sem teszel semmit hanem mosod kezeidet mondván a tomcat egy állat vagy amőba, és elkerülöd de attól a tomcat még műxik és árt

brühüyyy
@Penivaldes:
nem láttam az Agora című filmet és én nem arról beszélek, hanem arról a jelenségről és fizikai létesítményről amit a régi görögök a nagy városállamaikban fenntartottak és agora-nak neveztek ami valami polgári fórum a kofák és kígyóbűvölők között az ottjárók által...ott alakult a napi politika tudomány és művészet, navigáció és minden ami az emberi élettel kapcsolatba hozható, képzelj el egy hatalmas piacot ami egyébként egy mai vásárcsarnok elődje és nem egy bevásárló központ ami nem megoldás semmire csak kiüríteni a zsebedet olyan mint egy intézményesített zsebtolvaj, mialatt az agora az a napi társadalmi élet helye és piac meg minden egyéb

www.agathe.gr/

itt megláthatod

brühüyyy
@Penivaldes:
ez egy részlete az előző link-nek

www.agathe.gr/guide/#guideText

érdemes kibontani

brühüyyy
@punkfrog:
@Sir Bates dö Hól:
@épészmérnök:

Köszi a véleményeket!
Először is azt szögezném le, hogy az az ideológia amit Gábriel képvisel, pont annyira elfogadhatatlan számomra, ahogyan nektek sem az.

Az ember lábfeje néha ökölbe szorul amint látja, hogyan sikerül neki a legártatlanabb diskurzusokba is becsempésznie a finom kis célzásait zsidó ügyben.
A víz kiver, amikor épp ki van vesézve egy adott téma amihez már senki sem tud semmit hozzátenni, ezért elkezd a társaság offolni, mondjuk például kitárgyaljuk a Borneón fellelhető Nasalis larvatus táplálkozási szokásait, erre beesik Gab és a kép alapján kijelenti, hogy ez a főemlős bizony Izraelben volt honos elsősorban, óvatos célzást téve az orrának mérete és annak Jeruzsálemmel való párhuzamosságára...

Nem akarom elviccelni, de részéről néha valóban hasonló szinten megy a burkolt zsidózás, ez tény! Az is igaz, amit Épész írt, hogy: „Nem minket akar meggyőzni, hanem azt a sokezer olvasót, aki naponta idejár.” Ez így van (szerintem is), ezért (is) mondtam azt, hogy nem hülye… pontosan tisztában van vele, hogy kit lehet megetetni, nem mi vagyunk a célközönség.
Szőr véleményéhez csatlakoznék újfent; elfogadhatatlan számomra amit vall, egyet értek! Én csupán csak azt akartam mondani -amikor azt írtam nem ő a fő probléma- , hogy vannak fokozatok. Gab nem az a fajta mocsári ork, mint akik általában vezényszóra váró agyatlan hordaként ellepik a blogot, a stílusa sem olyan. Beszéltünk és az abból adódó tapasztalataim alapján Punkfrog véleményében is van igazság. Pusztán az emberi megnyilatkozásai okán írtam ide mindezt, de ez nem változtat azon, hogy az ő értékrendje nagyon messze áll az enyémtől.

Lehetne erről hosszasan vitázni, de nem érdemes.
Szigorúan az én szubjektív véleményem, hogy nem ő az igazán veszélyes, hanem például azok a baromarcúak, akik feketében verik a díszlépést… viszont azokat meg megvédi, na…?
Farkába a kígyó… és ráadásul az új poszt is pont Gábrielékről szól…
süti beállítások módosítása