Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.19. 14:18 Fabius

Hazudni csak okosan, szépen...

Székyné Sztrémi Melinda házhoz ment a lófaszért. Bár, végül is egy fideszesnek honnan legyen annyi esze, hogy nem dumálunk hülyeséget amíg a kamera forog? 

 

Német barátaink - akik szerint már eddig is kiszámíthatatlan ország voltunk - most aztán első kézből győződhettek meg róla, hogy egy fideszes nem csak akkor hazudik mikor mozog a szája, hanem akkor is, ha éppen rámutat valamire. 

Bár, ha azt vesszük, hogy a németeknek leginkább a munkaerőpiaci helyzet tetszik Magyarországon - olcsón kapni okos szakembert és kurva olcsón nem okos, de szorgalmas bio-szalagrobotot - akkor Székynéből nem egy ostoba hazudós pancser, de népi hős is válhat. 

Hogyhogyhogy? 

A felrúgott közmunkabiliből kicsorgó sötét valóság szerint a foglalkoztatottság nagyon nem rózsás, a választásra dömping közmunkásokkal kozmetikázott létszámot nem tudjuk fizetni, és bár bejelenteni "elfelejtették",  a létszámfeleződés máris beindult. Így egyik oldalon adva van a kiszolgáltatott tömeg, a másikon a propagandát Kim Dzsongékat pirulásra késztető módon toló kormánypárt, a harmadikon meg a rabszolgapiaci befektetők, akik közül ha egy is leszűri a tanulságot - mekkora haszna lehet neki pénzben, a kormánynak píárban - abból, hogy a stratégiai partnerek foglalkoztathassanak közmunkásokat is, akkor Székyné máris mennybe megy. A közmunkások és a munkaerőpiac meg a pokolba, de apróságok nem zavarnák őket össze.

572 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr576052451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20:
Ha MARHA vagy, persze!
Hüle-:DD
@GeoCracker: amúgy tudom, hogy geo nem rossz arc:) de akkor sem vot egy bajnoki füzér, hogy nem értette meg tagát. de még így is szeretjük:))
benhur!
@Knósszosz:
remélem görög tűz is lesz, Bakondi kipróbálhatja a tűzvédelmi rendszert.
@Knósszosz: nátürlih, ahogy a mosoni hajós mondaná:))
@GeoCracker:
Jó, mindenkinek lehet rossz napja és passza...
Nekem fél éve csak az van, ezért vagyok toleránsabb mostanság mindenkivel.
Majd helyrebillen, de a tolerancia marad. Hülyetrollokkalszemben nem.
@taga20: Benhurutot nem nézem. Pl. mert nincs TV-m. Pontosabban van, csak adás nincs benne. :-)
@Knósszosz:
off:
szerinted mennyire nevezhető sikeres dolognak az, ha saját mailboxodból próbálsz meg linkelni?
@tristen2005:
Ha ég az Akropolisz, menjen át másik Athénba - belügyminisztérium.
@Knósszosz: Nekem is lehet. Ezért bárkit hajlanssó vagyok megkövetni, akit megbántottam ok nélkül.

Mondjuk így, >1 év munkanélküliséggel tanszéket nyithatok rossz passzból
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak hétvégén, te hobbi kajakos:)) vagy kenus? aszse tudom, hogy mija különbség:))
@Secnir:
Ezt miért kérded?
Csináltam ilyet és ha igen az kompromittáló rám nézve?
@taga20:
té'lleg mi is van a sebastiankával? valahogy nem igen megy neki? mi történt még a csapattársa aki most már nem az kezesbárány austrál az is szépen otthagyta, Alonso dobogós, a merdzsó hozza a formáját vagy 12 különféle van belőlük a pályán...

a sebastianka a futottakmég kategória....mindíg is az vó't csak piros ökröt ntöltöttek korábban a benzinjébe most meg az nem tudnak

brühüyyy

lehet, hogy átáll versenyvitorlázásra?
@taga20:
b+ csónak mind a kettő...de azt ne mondd a @Boli-nak mert kifehéredik ott is ahol eddig még nem

brühüyyy
@GeoCracker: ". mert nincs TV-m. Pontosabban van, csak adás nincs benne. :-)"
esz valami oximoron, ez annyira szép:))
@Knósszosz:
aggy egy linket ami meg is nyíilik ez a saját levélládá

brühüyyy

mi van rajta

holnap lesz a nagy meccs?
asszittem ma?

micsoda nagy nemzeti izé...

és mivel fogják fellocsolni amikor 12 : 0 ra kikap a magyar csapat?

brühüyyy

lelövik a győztest?
@rodeo36: majdnem ekültelek valahová:) mond neked asz valamit, hogy 300? majd ha megint a spiccen lesz ako visszaveszel:) egyébként az ATV-n nézek egy okos 90 éves embert, még te is lehecc, ha belehúzol, én má nem:))
@tristen2005:
a fasz erekezet űzmentesítve van vagy éghető? mert akkó' fel is lehet gyújtani az egész kulipintyót

Nagy Magyar Nemzeti Pancsolda

brühüyyy
@taga20:
Kevesebbet kéne vedelni... viccösködünk?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én meg aszt hittem, hogy három napos piaünnep van:))
@taga20:
ATV? azt mivel kezeled? ehető? vagy iható?

és 90 éves? assesemmi esemesselsemmisem esse semmi esemes

akkó' én má' ....szóval ne irígykeggy nem áll jól

mi az a 300? bolha vagy tetű vagy poloska?
los piojos, las pulgas y las garrapatas

brühüyyy
@rodeo36: "ATV? azt mivel kezeled? ehető? vagy iható?" valami öreg csókával, aki roggyantnak hívja magát:) faludy azé ott vot!
kanadavilaga.com/wp-content/uploads/falud535.jpg
@taga20: vagy pinaünnep? mindig keverem:))))
@taga20:
a képen az a Zsuzsánna?

brühüyyy

mijaza a 300?
@rodeo36: nézd, azt már kezelhetjük tényként (hisz putyin elismerte), hogy a krímben megjelent azonosítójel nélküli fegyveresek orosz speciális egységek voltak (egész péntekig ezt tagadta mind putyin, mind lavrov)... a kelet-ukrajnai régióban ugyanilyen felszereléssel rendelkező, alaposan kiképzett és összeszokott fegyveresek vannak... hogy ki fog nyerni?... nem tudom, de az biztos, hogy maximum az "utca népe" akar az orosz föderációhoz csatlakozni a kelet-ukrajnai térségben, az oligarchák közül senki, nekik elemi érdekük a független ukrajna...
@taga20: Eccerűbb.
Anbno vettem egy TV-t, és néztem a földi adásokat előfizetés nélkül. Amellett a filmeket DVD-lejáccóról.
Az előfizetés és falfurkálás nélküli vételi lehetőség megszünt, a TV-készülék meg itt maradt :-) Elő meg nem fizettem.
@GeoCracker: provokálva volt, csupán erre utaltam:-)...
@Sir Bates dö Hól:
a zukrán oligarchák...az ugyanolyan mint a Mézga család és a Köbüki?

Ukrajna X csilliárd fakaurival tartozik az oroszoknak, és nem tud fizetni (vagy/és nem akar) az oroszok felemelik a gáz árát és aszerint előre kérik a fizetést vagy elzárja a gázcsapot

ha amerikának lehetnek speciális egységei 50 különféle országban amelyikek közűl egyikkel sincs közös határa akkor nekem is meg neked is lehetnek csapataid a kredencben és a stelázsi alatt

az egypólusú világnak vége!!!!!!!! eszi nem eszi nem kap mást

a többpólusú világ egészségesebb és sokkal vidámabb is...igaz vigyázni kell kinek akarunk pofontot adni mert lehet, hogy mingyárt másnapo hozzá kell mennünk gazsulálni valamiért amink nincs és szeretnénk ha lenne...persz nem bolha, tetű meg poloska

brühüyyy

a választások tisztasága ugyanolyan -vagy hasonló- mint a magyar 2014 sárpilis 6-dikán...kicsit irányított

igenám de nem csak egyirány van mint a fidesz hanem más is

és már nagyon közel van... a kampány meg hát folyja magáta kis sikoly meg lövöldözés (nukleáris csúzlival meg rézkakassal és nádi hedegűvel

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: kurvaanyját minden fasznak aki a kgbés dzsudosnak hájpol. a fekete pjobeda mennyen értük, ha értesz:)
@GeoCracker: ez olyan mint ha aszt mondanád, hogy itt van a guminőm, de leeresztett, ezé nem maszturbálok, csak lóbálok:))
@taga20:
ilyen szar történelemhamisításokat nem szoktam...megnézni

ócska propaganda meg a justice és truth meg a többi marhaszar meg a bosszú a CIA pénzelte? vagy a NSA vagy közösen?

ilyenek voltak anno a szovjet filmek...mindíg győztek állandóan lőttek és sohasem töltöttek és kismillióan meghaltak az szovjet hazáért

a többit helyettesícsd be

ugyanaz a patkányszar csak büdösebb és szinesebb meg sokk trükk van benne

brühüyyy
@tristen2005: szedd össze magad, me ez egy kalap szar:)
@rodeo36: a kurva nagy bábjátékot, a kis kedvenced a kgbés köcsög adja elő tangoszájharmonikán! de ha el fogy a gáz, ako lesz gáz és együtt lapátolhatja a svejkekkel a teveszart a rojsz rosszba! hogy mé nem élhetem meg, hogy ez a sok semmire kellő, aki a földből lett senki, szopja a brét:)))
@taga20:
foglaljobn el téged a "csakháger" a kedillekjével és a drónjával...

nem emléxdel mivel bántották meg a nagy amerikát naz afgánok? meg a pakik? és micsinyá't nekik a szíria? tudtommal a gaddafi sem bántotta őket csak nem volt a baráttyuk...azután a mubarak is nagyhírtelen 15 év után ellenség meg gonoc lett a mexico-i mdrogmaffiát milyen pénzből fizeti a NSA? miért nem rollereket meg rongybiciklit gyártanak drogok helyett a nagy baráccságban?

brühüyyy

tudod volt a -sok között- egyik tanárom, akinek kedvenc mondása volt mikor bezúgtál, hogy: LÁTOD NINCS IGAZSÁG A FÖLDÖN és kúrvára mosolygott

igaz akkor, amikor jelesre akkor zordan bevéste és hívta a következőt, mert neki a jeles volt a kedvence és a normális állapot

brühüyyy
@rodeo36: "ha amerikának lehetnek speciális egységei 50 különféle országban amelyikek közűl egyikkel sincs közös határa akkor nekem is meg neked is lehetnek csapataid a kredencben és a stelázsi alatt"

csak jelzem, hogy ezzel rábólintasz amerika külpolitikájára... most nem az usaról van szó, hanem egy egyértelmű orosz jogsértésről...
@taga20:
már csak azt kellene eldöntened melyik semmirekellőről beszélsz?

a többivel egyet is lehetne érteni

a gázt nem ott gyártották hanem lenátózták és importálták...hogy majdan lehessen a szart keverni habosra

brühüyyy

látod az igazság sem létezik...mert ha igen akkor a pancsolda sem épűlt volna meg hanem már szép síremléke lenne a kigondolójának valahol a temetőárokban

de hát nincs igazság

te választottad így még akkor is ha nem

a blog címe: hazudni csak okosan szépen

na ez megy

brühüyyy
@rodeo36: gondolom vegyiali kedvenc pofád:) ja, hogy kinyírt az a drága stabil rencer ötezer kurdot, hát ahogy lenin evtárs fűrészelt! öreg félre a komolysággal, inkább obama diktatúráját, mint putyin demokráciáját!
nem nyitok vitát! azé vityát megnyitnám:))))
@Sir Bates dö Hól:
ja azzal kezdték hogy visszaütött amerika

milyen jogot és hol sértett meg?

az az 50 ország nem sérűlt, azok boldogan éltek amíg meg nem haltak

ne facsard ki a szavaim értelmét azzal azt mondtam, hogy mijalóbüdösfaszával volt joguk bemenni ukrajnába és majdan -t csinálni ? az ukránok kérték őket? vagy te? mert én nem

annyuk kurva picsájába osonnyanak és ott kavarják a szart a wallstreeten és fizessék a 13.5 csilliárd tartozásukat és fogják be a pofájukat a sarki kóbor kutya nem kérdezte amerikát, hogy mi lehet ukrajnában vagy mi legyen

azok ott békésen elkorrumpálódtak az oligarcháik vezetésével és most tartoznak fűnek fának és nem akarnak fizetni és ez alkalom volt ansa és a cia számára, hogy évek alatt keverjék a szart

kis fizika

akció nincs reakció nélkűl

brühüyyy
@rodeo36: "de hát nincs igazság

te választottad így még akkor is ha nem

a blog címe: hazudni csak okosan szépen

na ez megy"
kurvára tévecc, itt az igazság, te meg csak erőköcc, bár tudod, hogy erőköcc:))
www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI
@Sir Bates dö Hól: még az a szerencse me rodeobácsi kurvára nem:))
@taga20:
én azt kívánom neked -és szívből- hogy próbálhasd ki, egy lakóparkban ahol lopod a villanyt, a vizet és munkanélküli segély helyett ételkuponokat kapsz és elmehecc afganisztánba elveszíteni a faszodat és a fél sonkádat meg a sódarodat és utána kiröhögjenek amikor "haza"érsz

dehát nem ez kell neked, pedig ebből a fajtából van ott 150 millió!!!!!!!!!!!

és ne hidd el b+ menny oda és légy harcos vagy esztergálj ahonnan hetente kirúgnak mert elviszik a munkádat tayvanra vagy malaysia-ba

brühüyyy

ja....hogy ez nincs a FOX nyúzban....hát rossz csatornát nyitottál ki

nehogy az ereszcsatornára kapcsolj
@rodeo36: "annyuk kurva picsájába osonnyanak és ott kavarják a szart a wallstreeten és fizessék a 13.5 csilliárd tartozásukat és fogják be a pofájukat a sarki kóbor kutya nem kérdezte amerikát, hogy mi lehet ukrajnában vagy mi legyen"
a kurva kertitörpedzsudosfasz putyin, ho kérdezte meg az ukránokat, hogy átdobjon egpár ezer faszt a palánkon? most meg bevalja ez a féreg! hogy a muraköziszibériaitigris farkalja meg!!!
@taga20:

a kurdokat a nátótag törökök is ugyanúgy írtyák csak arról nem illik szólni

a vegyi ali?

szóval...mikor költözöl?

kérjél bevándorló vízumot és várd meg a választ

brühüyyy
@rodeo36: neked meg egy jó kis északkoreai fitynyesz hétvégét kívánok , vagy cse nyomja föl neked a kalasnyikovát:) mé jó neked, ha putyin faszát szopod? ako inkább vityáét, az olyan hazafijas, te rodeo:))
@taga20:
ja a "MAJDAN" az volt előbb utána lettek sec pec

vagy tévedek

ha így fel vagy paprikázva akkor nem is lácc?

a tyúk és a tojás elsőségi vitája

a MAJDAN nem washingtonban van, hanem a Kijevben

vagy tévedek?

és mit keresnek ott bármikor amerikai titkos ügynökök 5 milliárd amerikai költcségvetési tételként akik nem túristák mert nincs sem vízumuk sem útlevelük

brühüyyy

felőlem annyira útálhattyátok a putyint amennyire jólesik meg még két liter

de aza igazság valahol a MAJDAN téren kívűl fexik

és te nem tudod de kúrvára hőzöngsz....mijafaszér'?

ja? kis kérdés szép csendben?

mijafaszt csinált neked a putyin, hogy annyira szereted
@Sir Bates dö Hól:
a szokásos! jön és sír beteszi a hól volt hol nem volt ba és máris

ha nincs érved akkor ezt szoktad?

vagy ?

brühüyyy
@taga20:
na tényleg, miért nem akarc amerikai állampolgár lenni nyúmexikóban zöldhagymát egyelni 4.5 dollárért óránként napi 12 óra és nincs hétvége...mert szállítani kell

brühüyyy

én kérdeztem valamit és teljesen beálltál a gábris vonalába válasz nincs de másik kérdés az lesz 12 és a ha már más nincs akkor a válaszod: "CSAK"

ez világos

logikus és olyan @taga20

beeeeeeee

nem így ismertelek meg de sokat szophattál ma valami finom ruganyosat vagy folyékonyat vagy megharapott a kutyu?

brühüyyy

teljesen zilált vagy
@Sir Bates dö Hól: hülye vagy! nincs igaza ennek az öreg pojácának.itt zsibizik, de ha iránba kéne költözni, még a prosztatájával is kapaszkodna a nyugatiszar világába, a borába, a nagy független arcába, a tata:)))
www.youtube.com/watch?v=fU5CMkNuidA
@rodeo36: "mijafaszt csinált neked a putyin, hogy annyira szereted "
amit utálok az életben aszt ő és vitya megtestesíti. ennyi! csak aszt nem értem, hogy mé vagy paksimogyoró? nem értem:)
@taga20:

jaaaaaaaaaaa, irán még ma nem volt, ott sem voltál soha és assem tudod eszik e vagy isszák, de hallottál valamit a ja tolla van neki nálatok meg német sándor és kövérlaca

ott már 8000 éve kultúra van ...igaz nem a nyúmexikói hanem amit Nagy Sanya is meg akart tanulni mialatt beengedték mert elfoglalni nem tu'tta...a nagy hős szingaléz(????????)

a leváédek még nem érkeztek meg alcsútbasznádra amikor ott már pénzt vertek és matematikát meg fizikát és irodalmat meg államot...
azzal most mijafaszbajodvan?

pukkaggy meg

ma teljesen zilált vagy meg hisztérika teljesen szét vagy esve össze is kócoltad magad?
nehogy megkarmold magad, vigyázz...nem kell mentő?
brühüyyy
@rodeo36: ha csont hülye vagy, ako eszt szoktam hallgatni a csontzenéd helyett:)) és ez minden tagánál, rodeonál többet ér!
www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g&list=PL1DD600D3254C17BE
@taga20:

asztatatatatat nem tudhassam, hogymijagófaszaza paksi mogyoró...

a vitya meg a tiéd haza is viheted (igaz csak gipsz másolatban) és oltárra is rakhatod ....látod ilyenem nekem nincs és sohasem volt meg sohasem lesz

a putyin meg egy zseniális politikus ha ettől össze is karmolod magad

a politikus az nem jó vagy rossz hanem eredményes és néha gonoc

nálatok ez nincs

nálatok csak lopnak szorgalmasan és ti meg tapsoltok nekik

holnap mész "a meccsre" a NEMZETI PANCSOLDÁBA?

ott a helyed lesz vettel is meg efegy a a tetőn

brühüyyy
@rodeo36: vitaképtelenné válsz, ha az imperialista usáról van szó, lemész sub kavics szintjére, én meg erre nem vagyok kiváncsi, elég nekem az originál... tudod, annyi különbség azért van a kajajegyes javára, hogy ő kap kajajegyet, azt azért elvan azzal... míg innen keletre azért más a helyzet... te bizáncra szavazol inkább, ez a te döntésed... bár az számomra elég fals indok, hogy csak azért lájkolod moszkvát, mert a fő gyógyszer-elgurító flepnikiváltód, az usa ellen van...

olyan szarul sosem fogok állni, hogy ne legyen érvem veled szemben:-)...
@rodeo36: és az mé érdem, hogy csilió évvel ezelőtt milyen fasza kultúra vot az eufrátesz vidékén:) ilyen alapon még mindig a rómaijog lenne:)))
öreg, hülye vagy, mint én, hijába vetítesz:))
@taga20:
én voltam a buena vistában
beeeeeeeeeeeeeeeee és csak nekem játszottak ....igaz nem ezek...hanem mások...közösen rumoztunk is közben

te teljesen zilált vagy ma (nincs csontzeném méghaösszeisszarodmagadakkó'se)

látlak lelki szemeimmel amint karmolod magad és összekócolod magad nagy bánatodban, hogy nem lehecc ...a faszomtuggyamiszeretnéllenni

tényleg mi?

brühüyyy

ilyen őrűlt az nem áll jól neked...vagy éppen az a baj? nem áll? valami görbület van a...
@rodeo36: "a putyin meg egy zseniális politikus ha ettől össze is karmolod magad"
ja, sztálin meg generálbocsinka:) ha neked az a nonplusultra aki beultrázik a kopaszoknak, ako nem ismerlek:)))
@taga20:
a rómaikog az még műxik

nem is tu'ttad

brühüyyy

ne karmold magad tovább

vagy még viszket is?
@rodeo36: bakker, téged nem tudlak überelni a hülyeségben:) te vagy a süketelés csáknorisza:)))
@taga20:

ugye nem tudod megmagyarázni? mert, hogy nem értlek az biztos...

nem tudtam, hogy Gyula vagy? Gár

brühüyyy
@taga20:
nem szeressem a csáknorriszt (sem) az egy másik amerikai seggfej

vedd elő (ne aszt az úccse gyün ilyenkor elő) hanem a zérveidet, meg a hidegvért (igyál jeges italokat attól hátha?

de ma? hát gyógyíthatatlan

valami szörnyű történhetet?

csak nem?

a kutyu tényleg nem áll veled szóba és rádmordúl? olyankor el kell gondolkozni, kutyunak nagyon jó szaglóérzke van

brühüyyy
@rodeo36: megadom magam, te tényleg hülye vagy:)))
még eszt meghallgatom és utána megtámadom az ágyat.
www.youtube.com/watch?v=5pKW7qvYSHU
@taga20:
Amire rodeo gondol a "zseniális Putyin"-nal kapcsolatban, az szerintem az, ahogyan beültette a hintába például az Orbánt.
E mögött lehet még számtalan politikai megfontolás, de az biztos, hogy Putyin nem kispályás játékos, még akkor sem ha undorító.

Rodeo szerintem erre gondolt és nem arra, hogy ő aztán (Putyin) a legfaszább csávó szélesamarra világban. De lehet, én vagyok szomjas...
@Knósszosz: szomjas vagy! tisztán láccik:) az öreg meg nemtugya jó dolgában melyik segget szeresse hirtelen:))
@taga20:

maradtam, tisztelettel

szép álmokat, nehogy kimássz a kéményen lepedőben mert a baglyok megijednek

és locsold le magad holnap...alaposan

egészségedre

brühüyyy

hogy mik vannak? még a @taga20 is? kitu'tta mindeszt
@rodeo36: modtam má, hogy téged utállak itt a legjobban:))) te kis mentor valami, nekem:))
www.youtube.com/watch?v=mVzTTbokNTE
@Knósszosz:
egészen jó közelítése az én gondolatomnak (bár messze nem teljes)

de ezt a @taga20-nak elmondani amikor zilált?

nálam most kezdődik Ivolda...nem teljesen twisztán, mert akkó' nagyon árt

közben lapozok a cd táramban meg a mappámban ...

korán kelsz holnap? időben le kell önteni, hogy...legyen idő felönteni

brühüyyy
@taga20:

a boldogság "sziámi" módra levédiában? de scherzo ritmusban?

és dühös is? röhögve nem megy

pusszantlak, de nehogy megmondd valakinek, mert a @Boli képes beleborúlni a 12 cm-es Lajtába és akkor kivillan a hófehér heterója

brühüyyy
@taga20:
Én most dögleni szeretnék hirtelen, bár jó dolgom az nincs és olyan segg se, amit szeretnék. Annak 25 éve...
Álmodj 1500 wattos porszívóval és hatékony dörzsi szivaccsal a mosogatásnak előtte... vigyázz, a hajnal hamar itt lesz már!-:))
@rodeo36: :))) szerintem boli húzza, mint a cigányprimás:)
@Knósszosz: pedig egy stabil segg amit nyalni lehet, kincs:) eszt hallgasd lefekvés előtt!
www.youtube.com/watch?v=SH_wfMAAP3A&list=RDSH_wfMAAP3A
@rodeo36:
A fene se kel korán, amúgy is megszívattam magam egy linkeskedéssel és még senki nem válaszolt, hogy mit csináljak vele.
Szép kis társaság...
A ladikos is hallgat mint xar a fűben, ezt is én találjam ki? Mindegy, holnap majd csak rám kongat.

Rummal vigyázz, az hamis :) - és ne menj fedetlen fővel az utcára arrafelé, mert az még ilyenkor nontordoksz.
@taga20:
A segg az a fidesz privilégiuma, ha már nyalás, akkor én másra gondoltam...
Gelato... az igazi olasz, mmmhhhhhhmm... és esetleg más is, szőr mentén-:)
@Knósszosz: na jó dumálok veled me látom, hogy nem bírsz aludni, ha olyan szépeket moncc nekem, mint rodeonak:))
@Knósszosz: te kis retro puncinyaló:))
@taga20: Paja Bea... azt/őt bírod?
Mondjuk nem semmi, kedvelem, folk és minden...
Menj, álmodj stadiónt és győztes mérkőzéseket, s a haza fényre derűűl...(röhög)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Farkasvakság: Az én pártom, jó, szép, okos,hibátlan, makulátlan, stb! A másik az aljas, sátáni, tolvaj, gazember! Minden rossz birtokosa, ami eszembe jut! Amúgy mindkettő rém okos ember! "Minden meggyőződés ostoba, minden ostoba meggyőződéses!" Bölcsességek könyve!
@Knósszosz:
"Ezt miért kérded?
Csináltam ilyet és ha igen az kompromittáló rám nézve? "

ember, megpróbáltál valamit belinkelni ide, ami a SAJÁT gmailes fiókodbana leledzik. természetes, hogy nem fogjuk látni, mivel a a gugli azért ennél jobban védi a fiókodat :D
és nem kompromittáló rád nézve, csak érdeklődtem, hogy szerinted sikeres ember-e az, aki úgy oszt meg valami, hogy más ne láthassa? :D
@Sir Bates dö Hól: "apropó, annyit emlegeted itt a holodomort a holokauszttal kapcsolatban, most hol a megértés az ukránok irányába?"

és belőled hol az együttérzés az indiánok felé a kiirtásuk miatt sub bagett? Szóval te meg húzd ki a nyelved obamaki és az usácska seggéből. :) Főleg, hogy már ők is kőkemény oligarchiába küzdötték le magukat, ahogy azt korábban már kitárgyaltuk. :)

valodidemokraciatmost.blog.hu/2014/04/20/usa_oligarchia_kapitalizmus_egyenlotlenseg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te nem vagy náci?
a templomba elmormoltál
egy imát, az évfordulókapcsán?
te szerencsétlen! tudod gábris, a sors elrendezi a dolgokat! attól fogod kapni a legnagyobb pofont amire feltetted az életed!
tudod, család, hit stb.!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nekem google kellett a évfordulóhoz, neked megy séróból!
nem azért mert akkora koponya vagy, hanem mert ez az életed!
milyen kár, hogy bezavar a húsvét, ebbe a jeles napba....
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Megint tévecc, nem mormoltam imát az évforduló kapcsán. Így a többi amit írtál, szintén betudható a szokásos és unalmas mantrának a részedről, már megszokhattuk. Amúgy neked is áldott húsvétot és sok boldogságot a családodban, hitedben.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Ez sem igaz, nem megy séróból és nem is az életem, de tök felesleges magyarázni, ebbe te már amúgy is teljesen bele vagy rögzülve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi van te intellektuális guberáló (bár az "intellektus" használata velef kapcsolatban bármely helyzetben oximoron)?... örülök, hogy ún. rendszerkritikus oldalakat is nézegetsz, a www.magyardiplo.hu-n heresztül is eljuthatsz ilyenekhez... bár azok többnyire balosak, de ti is balos alapokat nyomtok, csak vadmajom ideológiai háttérrel... bár nem hiszem, hogy bármit is megértenél abból, amit azokon az oldalakon leírnak:-)... egyszerűen az eleve kicsi agyad, így összetöpörödve képtelen bármi feldolgozására... iszol te eleget?... lehet, akkor a kobakodban sem harangoznának folyton, sub kavics...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
gondolom, aki tanult történelmet -nem a mainstream-et- az tudja, hogy a két világháború valós okai és a célok megvalósítatlansága miatti frusztráció hozta létre a fokozatosan "kiderülő" határtalan tőkekoncentrációt, a gyarmatosítás új módszereit, abban sincs semmi új, hogy a Bush dinasztia szorosan együttműködött a hitleri németország legfelsőbb vezetésével, mivel a célok közösek voltak a Maghreb és a Levante olajmezőinek elfoglalása, amibe azután Sztálin győzelmei beleszartak de nem lehetett azonnal (csak pár napig vártak) leleplezni önmagukat lett Marschall terv ami az amerikai gazdaság újragyorsítását szolgálta és semmiféle jótékonyság nem volt benne hanem a hulladéktól megszabadultak úgy, hogy a fogadók fizették a szállítást...és még örültek is...lett Mac Carthy-zmus ami a fasizmus legócskább válfaja és aljas képmutató...az inga túllengett...azóta megy a vetésforgó a két párt között...az az ingyencirkusz kurva drágán és a hatalom tulajdonosai a politikusokat is beleértve bebetonozva életreszólóan

mit is másol a zorbán?

namit?

Nemzeti Pancsoldát csinál...ma kikapnak

brühüyyy

ez már unalmas és lerágott csont annyit akartam megjegyezni, hogy az oktatás létrehozta a félrevezethető emberek hatalmas tömegét nem is tuggyák igazán mi fáj nekik de döglődnek

az utóbbi időben csak úgy tudott egy bérből és fizetésből élő "béremelést" elérni, hogy munkahelyet váltott, a bérek be vannak fagyasztva 35 éve csak az adók és az árak mozognak felfelé és ilyenkor a kis infláció is halálos...ehhez matek ismeret kell

namég

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
ezt is tedd a hólba és sírjál tovább:

gondolom, aki tanult történelmet -nem a mainstream-et- az tudja, hogy a két világháború valós okai és a célok megvalósítatlansága miatti frusztráció hozta létre a fokozatosan "kiderülő" határtalan tőkekoncentrációt, a gyarmatosítás új módszereit, abban sincs semmi új, hogy a Bush dinasztia szorosan együttműködött a hitleri németország legfelsőbb vezetésével, mivel a célok közösek voltak a Maghreb és a Levante olajmezőinek elfoglalása, amibe azután Sztálin győzelmei beleszartak de nem lehetett azonnal (csak pár napig vártak) leleplezni önmagukat lett Marschall terv ami az amerikai gazdaság újragyorsítását szolgálta és semmiféle jótékonyság nem volt benne hanem a hulladéktól megszabadultak úgy, hogy a fogadók fizették a szállítást...és még örültek is...lett Mac Carthy-zmus ami a fasizmus legócskább válfaja és aljas képmutató...az inga túllengett...azóta megy a vetésforgó a két párt között...az az ingyencirkusz kurva drágán és a hatalom tulajdonosai a politikusokat is beleértve bebetonozva életreszólóan

mit is másol a zorbán?

namit?

Nemzeti Pancsoldát csinál...ma kikapnak

brühüyyy

ez már unalmas és lerágott csont annyit akartam megjegyezni, hogy az oktatás létrehozta a félrevezethető emberek hatalmas tömegét nem is tuggyák igazán mi fáj nekik de döglődnek

az utóbbi időben csak úgy tudott egy bérből és fizetésből élő "béremelést" elérni, hogy munkahelyet váltott, a bérek be vannak fagyasztva 35 éve csak az adók és az árak mozognak felfelé és ilyenkor a kis infláció is halálos...ehhez matek ismeret kell

namég

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Oda jutottunk, hogy már fényességed sem tud semmi újat szajkózni? Megint elkeserítesz és sir ba teszel. ;)
@rodeo36: nem az oktatás hozta létre a félrevezethető emberek tömegét szvsz, de legyen neked igazad, bölcsek kövének egyetlen birtoklója... javaslom @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: -val való ilyen irányú további véleménycserét, különösen annak tükrében, hogy sub kavics értelmének sekély pocsolyájába belenézve elméd narcissosát is megleled:-)... (kifejezetten kedves voltam most:-))...
@Sir Bates dö Hól: Ahhoz képest, hogy állítólag te vagy itt az IQ bajnok ez egyre gyenguszabb. Menj pihenj néhány napot, tolj be pár csíkot és szedd össze magad. ;)
@Sir Bates dö Hól:
hát akkor kedves -még nem nedves?- Narcissus mi hozza létre a buta emberek tömegeit ha nem az oktatás hiánya?

mert ha van oktatás, ugyi

akkó' van Pancsolda is?

ló gikusz

szóval kösz, és mivel kezeled? ne hagyd kezeletlen mert akkor a tojások és a tojásfestés és a pálesz meg a sör és a...arrafelé La France-ban mivel múlatod értékes perceid ilyenkor vesztett húskor?

keressük Húst és Sontát meg a Sódart ...merre lehetnek és Tojás meg a Bugsbunny

brühüyyy

kösz, egyébként jól esett volna ha nem ugrok -időben- félre
@Sir Bates dö Hól:
@bátesz_hól_Sír_meg_zokog_dehól

ez meg egy...a sok...

ból

@Makkasz: "Tipikus sajat szemeben a gerendat sem, maseban a szalkat is meglatja.

Az amerikai demokracianak nagymertekben koszonheto az europai, nyugati demokraciak kialakulasa, a 19-20. szazadi elkepeszto fejlodes es jolet."

Szerelmes csókjaink dobálását Ámerika orczája felé tán abba kellene hagyni…

A leginkább képmutató kultúra fejlődött ki ott az elmúlt nemtudomhány évben. Talán 911 óta, talán már előtte is ment ez, de van mit tanulnunk egy olyan kultúrától, ahol az elnököket legálisan pénzemberek juttatják pozícióba, hálából néhány törvény nekik kedvez. Egy-két drón felreppen, és kilövi azt, aki nemünk nem tetszik, ok nélkül lerohanunk országokat, mert ahhoz jogunk van, ja, és lehallgatjuk minden ember minden beszélgetését és adatforgalmát.

Nesze neked demokrácia.

Ja, és közben az állampolgár választhat a Coke és a Pepsi között. Mert szabadság van. És beperelheti a szomszédját minden baromság miatt. De a lényegi dolgokban szolga. A saját "demokráciájának" bábja.

Ehhez képest egy magyarországi büdös paraszt, aki minden este a pincében kesereg a "nemzetközi nagytőke" összeesküvésén, jobban látja a dolgok valódi menetét, mint az elkábított amerikai álompolgárok.

brühüyyy

mintha kevesebb vak lenne +1
@rodeo36: már többször jeleztem: életed során felhalmozott tapasztalatod/bölcsességed/tudásod inkább meg kellene osztani a többséggel, a következő generációval, mintsem annak talmi vértje mögé bújva egy sértődött orákulum szerepét játszod... persze a bölcsességhez tán saját véleményünk revideálására való képesség is szükségeltethetik... az ember örökké tanul, de hidd el, krisztusi kort betöltve is lehet megalapozott tudás/ismeretek birtokában, nem kell ahhoz "bölcs öregnek" (by sub kavics) lenni... de te életed, te nimbuszod (azt érzem utóbbi legalább annyira fontos neked)... legyen kellemes húsvétod...
süti beállítások módosítása