Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.02. 05:24 Fabius

Vagyonnyilatkozat módosítás cunami előtt a Párt?

Címkék: kampány fidesz varga mihály rogán antal vagyonnyilatkozat

Napok óta látni ahogy szenvednek és szaladgálnak föl alá kegyelmesék a radírral meg ceruzával. Itt a kampányhajrá 2002 mumusával, akin elbukik a jövő - akarom mondani: A Jövő - az nem csak a Vezér és a tábor haragjával, de a politikai pálya végével és a versenyszférás kegyelemkenyér-sorssal is szembenéz. Nem csoda, ha figyelmeztették a csinovnyikokat: aki elrogánozott valamit a vagyonbevallásában, az találja meg sürgősen önmaga a hibát, különben....

konténerház.jpg

Nem kellett sokat várni, megjött az ugyanott lakó vargamiska és radírozni kezdett ő is

Balról már kiszámolták, Tonyó krumplileves nertárs se lehetne ha szigorúan a papíron létező jövedelmét vizsgáljuk, mire Mr. Blikk vagyonosodásit kért maga ellen. Most aztán várhatjuk, hogy a NAV bejelentse: pénteken elkezdték és hétfőn már le is zárták a vizsgálatot, ami természetesen mindent a legnagyobb rendben talált. Hasonló eredményre számítok a parlamentnél kezdeményezett vagyonosodási után is, amit a Tonyónak  lekötelezett Rubovszky család fog elvégezni nyilván nagyon alaposan és részrehajlás nélkül.  

Micsoda kurva pech ez a fékek nélküli belterjesség, ugye?

Vizsgálhatják Tonyót meg a vagyont innen, onnan, a közvélemény mutyit fog sejteni - nem minden alap nélkül - akkor is, ha közben kiderül, maszületett bárány szűzhártya volt a jele Tonyónak már az oviban,  minden petákja hóttlegális és el tud vele számolni. Ez mondjuk kevésbé hihető úgy, hogy a vagyonnyilatkozat javítás lebukás alapon megy, hogyaszongya ez a négyzetméter már kiderült, faszombazmeg, akkor már rá is írhatom. Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem! - mondja maga az érintett, aki nem egy vagyonnyilatkozattal trükköző pernahajdernek, hanem reményvesztett balhiénák által marcangolt szerencsétlen áldozatnak tartja magát, hüpp, akiket már nem tud jól beperelni április hatig, segíts anyu! - hüpp. 

Kíváncsi leszek, hogy Varga egy a Pasa Parkos szerencsétlenek közül, aki benézte amije van, vagy első hulláma a javítás cunaminak, ami végigseper a Fidesz jelöltek vagyonbevallásain. Mert akkor érdekes dolgok lesznek még itt., mondjuk egy nem javító újabb lebukó felbukkanásával is. 

325 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr95889892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@V-PORT:
Komment, onnan:
"Ha ez a nő egyedül indulna egy versenyen, még ott is csak harmadik lenne ...!"

:-)))
"A magyar újságíróknak semmi beleszólásuk nincs abba, mint kérdezzenek a riportalanyaiktól és milyen témákat dolgozzanak fel - monda el egy neve elhallgatását kérő közmédiás újságíró az Oman Daily Observer hírportálnak.
Az újságíró-iskolák tanulói elé nem az arab világ médiáját szokták a sajtószabadság mintaképéül állítani, ám most mégis egy angol nyelvű ománi hírportál, az Oman Daily Observer számol be a média magyarországi durva korlátozásáról. Orbán Viktor miniszterelnök kiterjedt reformjai közül kevés keltett akkora riadalmat, mint a média átformálása - kezdi beszámolóját a hírportál, megjegyezve, hogy a hét végi szavazáson várhatóan újraválasztják Orbánt.

A riportereknek egyáltalán nincs lehetőségük arra, hogy feltegyék a saját kérdéseiket, vagy arra, hogy arról írjanak, amiről akarnak - mondta el egy a közmédiánál dolgozó, neve elhallgatását kérő újságíró. Ahogy a választások közelednek, egyre rosszabbá válik a helyzet. Az ellenzéki politikusokat csak a botrányokról kérdezhetem, arról, hogy milyen politikát ajánlanak a választóknak, nem.

Hogy van ez?

Miután Orbán 2010-ben kétharmados többséggel hatalomra került, rákényszerítette a sajtóorgánumokat, hogy regisztráltassák magukat és jogszabályba foglalták, hogy kiegyensúlyozottan kell tudósítaniuk a közélet eseményeiről. Létrehozták a médiatanácsot, amelyet a kormányhoz hű emberekkel töltöttek fel. Ennek a szervezetnek joga van megbüntetni, illetve bezárni a sajtóorgánumokat. A közrádiót és a köztelevíziót egyesítették, és ugyanazt az információ kapják az állami hírügynökségtől.

Példátlannak tartja a 2010 után indult manipulációt Kovács Klára, aki 13 évig volt az állami televízió újságírója, és az egyik 500 fős kirúgási hullámban vesztette el állását. Minden szövegünkbe bele kellett venni, milyen rosszul mentek a dolgok a korábbi kormány alatt, illetve hogy Orbán valamiféleképpen mindent rendbe tesz - emlékszik vissza.

Az új médiaszabályozás és más demokratikus intézmények korlátozása ellen tüntetéseket tartottak, kifogásokat fogalmazott meg Hillary Clinton az első Obama-adminisztráció külügyminisztere, az Európai Bizottság és több civil jogvédő szervezet. Számos független sajtóorgánum anyagi gondokkal küzd, mert egy csapásra elvesztett minden állami hirdetést. Ezek főként a kormány szövetségeseinek kezében lévő orgánumokhoz jutnak.

Így van ez

A magánhirdetők nem akarnak bajt maguknak, ezért szintén odaviszik a pénzüket, ahova az államiak - mondta el az ománi portálnak Mong Attila, az Átlátszó oknyomozó újságírója. Magyarországon van egy sajátos ára a szerkesztői függetlenségnek: a kevesebb hirdetési bevétel - teszi hozzá.

Arató András, az ellenzéki Klubrádió vezetője beszámolt a médiahatósággal vívott jogi csatáikról. Emellett elmondta, hogy korábban az állami hirdetések bevételeik ötödét adták. 2011-re ennek 95 százaléka odalett, akárcsak a magánreklámok nagyja. Mindezek pszichológiai hatása, hogy egyre több újságíró és kiadó cenzúrázza saját magát - mondja Weyer Balázs, a Főszerkesztők Fórumának elnöke, médiaoktató.

Ugyanakkor az internetes média szépen bővül. Az Átlátszó mellett, az Origo, az Index és a 444 hasítja ki a legnagyobb szeletet az olvasóközönségből. Az internet az a fórum, ahol meg lehet tudni, mi történik valójában Magyarországon - állítja Szávuly Aranka szabadúszó újságíró, akit 2011-ben rúgtak ki a közmédiától."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/durva_korlatozasok_a_magyar_kozmediaban_megdobbento_vallomasok.579344.html

Ha valamelyik narancsköcsögnek még kérdése van, akkor ... kinyalhatja a ... nem, nem az enyémet, a lipiczai tenyészmén seggét!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A jobbikban, a buzik, a rúdtáncosok és a faszpumpások közt ne'már, hogy ez feltűnő legyen. Belefér... :D
@V-PORT:
...és 2000 négyzetmétert bírt tévedni.
Bágátell!
minden politikus bűnöző
@Evezős: Elnézte. Van ilyen. Engem tuti megbüntettek volna.
@Evezős:
Kekec vagy... De'télleg!
A Rábára is van egy meghívásunk, ottaniaktól. :D
@gazoló:
Az ellenzéknek most magas labdája van, az általad említett capcarák felhasználását lehetne lecsapni.
pl: hogyan lehet Rogán felhalmozott vagyonán túl havi 500.000.- Ft-ot lakáshitelcélú adósságának törlesztésére fordítani, ezen kívül havi 150.000.- Ft-ot szintén havonta magánóvodába befizetni, és van tetemes gyermektartási kötelezettsége is.
Ezek azok a lelkekre ható undormányok, amelyek gondolkodásra kéne, hogy késztessék a választókat.
Köszönöm a verset, párás szemmel olvastam, nagyon kedves tőled.
@jaegtoer: "Egy gyógyír van csak."
Ezt nem értem, mire gondoltál kedves kapitány?
aljas fletó !
ő tukmálta rá kedvező áron a lakást...
mostmá elmondhatná a tóni az igazat...
valójában ajándékba kapta kommancsoktól,
hogy utána feljelencsék a szegény dakotát !
@Mariann19:

az általam idézőjelbe, azon belül zárójelben, ellenben kipontozott és le nem írt szón lepődtem meg. szokatlan tőled, arra mondtam, hogy nocsak, nocsak.
@Vitéz.László: Ez pont így volt. De te honnan tudtad meg? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én is csókoltatom az én egyetlen Nyúl barátomat, jó lenne, ha abba hagyná a Rubik kockával való foglalatosságot, mert szellemileg - társaságunk híján - teljesen leépül.
Boli! Hass a hiúságára, mond meg neki, hogy nélküle párunknak nem élet az élet, térjen vissza, és örökbe fogadjuk, kivesszük a lelencből, ha jól viselkedik.
@V-PORT: én kiismertem az összes benzűllöttet...
@V-PORT: amugy nem is tetőterasz hanem KÖZ park és később focipája lett volna, vagy lélegeztetőgép...
@Mariann19:

Akiket "gondolkodásra kell,hogy késztessen" az elől elrejti a 'lakájmédia... Egyébként sem jellemző túlságosan a gondolkodás erre a választói 'szegmensre...
@Vitéz.László: Nekem Feri azt mondta, hogy ott lettek volna a titkos szeánszok, ahol jobboldaliakból próbálták volna kiűzni a gonoszt.
Mivel ez Schmidt Mária érdekeltségébe tartozik, ez lett a Terror Háza 2.
@Mariann19:
Én próbálom a rendes cseh sörre rábeszélni, de hiába... olyan BÖCSI lábmosóvíz szerűségeket preferál, én meg égek, hogy milyen ismerőseim vannak... Szinte taga szint... :(((
@parti_giano:
Tíz méter vastag extraszilárd vasbeton kerülne a jeles államfiúkból képződő alapkövek fölé. Aztán arra kerülnének az alapok. Úgy ismersz, mint aki félmunkát végezne ha eme jeles egyedekről lenne szó?
@jaegtoer:
Össze kell, hogy szedjem magam, mert ez már a második eset részemről feléd, hogy nem olvasok a sorok között.
Igérem, felsrófolom az értelmezési készségemet, nehogy csalódást okozzak.
@jaegtoer:
Engem speciel sokkal kevésbé zavar, ha a kokárda a lapáton van, nem ezeken a szarháziakon. A lapát legalább sanszos, hogy egyszer dolgozni fog, tisztességesen. Lenne is ötletem, hogy mit és hol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a helyzet, hogy az új szabályozás is hagy hatósági, szülői kiskapukat.
A mindkét szülő egyetértése eddig is okozott gondott jó pár helyen. Pl. a gondozásból különben önkirekesztett szülő (elvonókura) is élhetett a megtagadási joggal. Ezt a jelen rendelkezés sem zárja ki.
@guma: ha az enyimblogot megnézed, néha még túlhivatkozok is :-) Pedig nem szoktam ollózni....
De nem vagyunk egyfomákok....
@Evezős:

ez az a hernyó (rogán) ami 3-4 millió forintos órával flangál, 18 milliós autóval vezeti a frakciót, és az uzsit 1800 dolláros hátitáskában hordja a munkahelyére, cipőkről öltönyökről ne essen szó.

tehát nem az a takarékoskodó fajta.

mint említettem vala, jól tejelhetett a szerencsejáték ipar, valamint az infokommunikációs bizottsági széke.
@gazoló:
Azt figyelem a választási előrejelzéseknél, hogy Budapest, és egyes városok inkább az Kormányváltókat preferálják, ebből a jelenségből levonható az a következtetés, hogy ahol tágabb a médiákhoz a hozzáférés, több az információ, ott a valóság megismerhető.
Ott, ahol csak a közszolgálati média információi, hazugságai hatnak a vélemények kialakítására, ott biztos a Fidesz győzelem.
Ez az a helyzet, amikor egy országban nincs sajtószabadság. Félelmetesek a következményei, most egy ország sorsát viszi félre.
@jaegtoer:
Te... iszol te rendesen? Vodkád van, vagy kűggyek??? :) Mondjuk nem vizezett... :D
@Mariann19:

nem kiemelni akartam a radikalizálódást, csak észrevételezni:)
@Bakter:
"Tíz méter vastag extraszilárd vasbeton kerülne a jeles államfiúkból képződő alapkövek fölé."
Bakter, Bakter! Tuti, h ez a jó megoldás, h konzerválód őket? Nem lenne jobb, ha fosszilia lesz belőlük, abból majd valami kőolajszarmazék, majd seggkenőcs, és akkor a következő generációk számára mégis volt értelme életüknek? A tehetségeket ne pazaroljuk el, könyörgöm !
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szegény Nyúl! Eszerint bőcsi sörre futja csak neki? Ő is a 4 millió szegények közé csúszott le?
A profi fotózás már nem jövedelmez jól?
Mit tegyünk, mit tegyünk???
Hegedűs Zsuzsa már kiosztotta a malacokat is, most láttam a TV-ben.
Én mindenesetre kitartóan várom vissza, minden nap reménykedem, hogy itt lesz, aztán ha bajban van, gyűjtünk neki Radebergerre.
Ez nagyon jó!
nepszava.com/2014/04/velemeny/para-kovacs-imre-a-felisten-fat-lop.html
"Óriások vállára akarnak felkapaszkodni, mert onnan könnyebb legallyazni a platánt, de olyan hülyék, hogy lefényképezik magukat a traktorral, amivel lopni járnak, a tavaszi felmelegedés hatására ötven négyzetméterrel megnő a lakásuk, aztán hazudoznak, mint a fogságba esett partizán.
...Nincs annál szórakoztatóbb, amikor áll a fatolvaj az emelvényen, még fűrészporos a zakója, és arról beszél, hogy vette a galaktikus üzenetet, birodalmat épít a magyaroknak, és csökkenti a rezsit, beleértve természetesen az űrhajók üzemanyagának árát is, mert az rohadt drága. – Oda megyünk! – mutat a csillagokba, és amíg az álmélkodó tömeg egy része az eget, másik része a mutatóujját bámulja, a fatolvaj kilopja alóluk a földet."
@jaegtoer:
Hijjjjj, ha a vállalkozók mesélni tudnának! Minden napra jutna egy karóra!
@Bakter:
ez nem egészen így van. ha meglátnám, hogy valaki a nemzeti zászlóba kötve vinné a krumlit, lenne számára egy-két szavam, és egy jól irányzott tökönrúgás.

nem törlünk lábat pl. a címeres zászlóval, nem szarunk az asztalra, bár meg kell hagyni a wc kefém tartója fidesznarancs színű porcelán.
@jaegtoer: Tőled minden észrevételt kritika nélkül elfogadok!
CSAK mondok valamit.
Ő, kit nem nevezünk nevén (mert megjelenik, jajj!) szép és okos, valamint roppant kiflinomultan diplomatikus, mondhatni rendkívül intelligens, és szép, ezenkívül okos, de ne feledjük el, hogy nem csak szép, hanem okos is, valamint szép, azonkívül éleselméjű, briliáns logikával és szépséggel párosítva a kellemes modorát, bájos szépségét. Szép. Okos. Kell ennél több?
@jaegtoer:
Viszonyítási pont megjelölésével írtam fentieket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

italháztartásom egyensúlyban van. ellenben a nyári ladiktúrán szavadon azaz vodkádon foglak.

amennyiben olykor-olykor különös cizellátumok jelenek meg tőlem a monitoron annak jó oka van, és az nem vodka. ha mégis, azt jelzem. mostanában például senkinek nem kellett kapkodnia a fejét a sűrűn és alacsonyan hajigált lófaszok elöl, és senkit sem biztattam kalandozásra tisztelt mamája nagyrabecsült kelyhében. elvégre kulturhált gambány csörgedezik előre megszabott (tessék az sz-t és a b-t felcserélni) medrében.
:)
@gazoló:
Ne gyalázzuk meg ezt a klassz számot egy ilyen hasonlattal ...
:-)
@Csekkliszt#10:
Ne szennyezzük már a környezetet, ha kérhetném.
@V-PORT:
Basszus, ha tényleg azok laknak ott, akiket felsoroltak eddig, akkor ez nem lett volna, hanem ez maga a TerrorHáza2!
@jaegtoer:
Kiskorában a konyhai kisegítő mutter Alsóbivalybürgözdön az asztal körül kergette Tónikát, ha nem Vuitton tatyóban vitte a tagiskolába az ojságpappirba tekert zsíroskenyeret meg a ződhagymát ....
@Evezős: Engem nem zavar. Csak azt nem értem milyen pénzből. Tudják a jövedelmét, és azt, hogy abból nem futná. Szóval akkor miből? Ha viszont van eltitkolt jövedelme, az bűncselekmény.
@Mariann19:
Azért olyan izé vagy... Egyből benyalni neki... amikor a vodkát is... :D
@Bakter:
Szerencséd van, meg jó napom is: ma környezettudatosan ébredtem.
"Rogán Antal és Varga Mihály mellett egy másik fideszes képviselő, Potápi Árpád is javította nemrég a vagyonnyilatkozatát. Azt mondta, rosszul emlékezett arra, mekkora a telke."

Hogy az isten mé nem basz meg engem? Én bezzeg minden kicseszett nap tudom, mennyi a vagyonom. Jó, mondjuk nem is kell annyi négyzetmétert átszámolnom minden évben, amennyi csak a számtanpéldákban meg a fityeszes lakóparkokban létezik. A brokimat, az én vagyontárgyamban még egy tál gombóc, egy pár csendőr meg a ténsasszony is alig fér el.
@Bakter:

"Viszonyítási pont megjelölésével írtam fentieket."

én is. a tökön rúgás mint viszonyitási pont kiváló navigációs támasz.

a munka megbecsülését nem pirossz-fakír-zöldségbe csomagolva kell kifejezni, hanem versenyképes munkabérrel, és akkor máris okafogyott a pántlika, hacsak az a pántlika nem éppen célprémium.

az eseménynek az ünnepélyes voltát pedig viselkedéssel, az alkalomhoz illő öltözékkel lehet emelni, nem pedig a nemzeti v. történelmi események jelképeinek hurcolászásával marketingbóvli szerű alkalmazásával.
valaki segítsen!! nem mükszik a tahótlanítás, hiába nyomkodom.
@V-PORT:
A békamenetes alsegédzombikon kívül van ebben az országban olyan, nemselmicilogikájú halandó, aki beveszi, hogy csak Simonnak van/volt sumákszámlája?
@jaegtoer:
Én nyáron vodkát soha!
Elveim vannak!
Ne izélj... Whisky az oké, de nyáron vodka... te balbál... Kevesebbet kéne innod... Olyant még nyári túrán sosem láttam, hogy valaki vodkát... pálinka, sör, bor, konyak, ... bármi, de vodka... anyám, hová kerültem???
Biztosan ráérsz jun. 26-27-én?
Há'mert akkor nem vagyunk jó helyen... 28-29-én, a sárkányversenyeken TALÁN fogy, de előtte???
BALBÁLOK!!!
@jaegtoer:
Örülj, hogy nem rezsicsökkentésbe volt csomagolva. Egy ideje mindent abba tekernek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Azért olyan izé vagy..."
Nem veszed észre, hogy milyen eszközöket vetek be a csábítására?
Neked könnyű, mert nem szakadtál le róla, állandó kapcsolatban vagy, régóta figyellek kis ravaszdi, közben csigázod itt az érdeklődést a bizonytalan fejlemények iránt.
Lesz vodka is, ha ez az ára, csak azt mond meg Nyúlnak, hogy a nick neve "fajállattal" kezdődjön. Mert az olyan igéretes az eredetét tekintve.
@Mariann19:
Most komolyan... LÉCCI egy priv. mailt dobj... Utána megmondom miért! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

megfelelő napszakban (O0:OO-24:00-ig) szerintem teljesen rendben levő. abba a szomorúságba, hogy egyesek inkább lábvizekkel szeretik terhelni a szervezetüket, nem szólók bele, mert egyrészt megvan mindenkinek a maga baja, keresztje, s én tiszteletben tartom a magánügyeket. Bár az Absolut közügy.

az meg, hogy 'te nyáron vodkát soha', eccerűen nem értem. ki beszélt rólad? hogy neked Absolutot, vagy Finlandiát kellene vedelned? bízd ezt rám. te csak igyad a pancsokat. ha azok jobban mennek nyáron.
@Bakter:

"Örülj, hogy nem rezsicsökkentésbe volt csomagolva. Egy ideje mindent abba tekernek. "

már érzik, hogy belegabalyodtak. nem folyik be elég zseton a kasszába, mert túltöltötték a rezsidemizsont.
@V-PORT:

"Szóval akkor miből? Ha viszont van eltitkolt jövedelme, az bűncselekmény. "

olyan, olyan ojjjan sarkalatos, gránitba vésett vagy. még a végén követelni fogod hogy nyakból vágják le a lopós kezeket, amint az ígérték vala a megtévesztés és a megvezetés hajnalán.
"Zuglóban nagyjából 700-zal többen akarnak szavazni, mint ahányan két hónappal ezelőtt a névjegyzékben voltak, míg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén nagyjából ugyanennyivel kevesebben. A szabolcsi város polgármestere, Lipők Sándor pedig a zuglói jelölt, Papcsák Ferenc kampányfőnöke"

Szegény zuglóiak. Papcsák elvtárs örökre a tiétek marad.
@Oxica:
Megszopták... előzőleg is bevált a fidesznek az utaztatásos módszer.
Fab szívni fog!!! :((
@jaegtoer:
Most genyózzalak le???
Tavaly csak azért volt Ballantines, mert a megszokott 18 éves skót lé éppen nem kapható - evégre "Magyarország jobban teljesít!"
static.fotoalbum.hu/picturezoom/2013/08-25/voluta/DSCF2745_001839.JPG
Nerrenforradalmár...
@Oxica:
Majd a választások másnapján ezt idézd ide be Fabiusnak... persze utána ne akard a választ is tudni... :(
HU JOBBAN CSAL!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jaja, Papcsák elvtárs lesz Zuglóban az új Lenin szobor. Leválthatatlan lesz 50 évig.
Amúgy elképesztő hogy mennyire nyíltan csalja el a fideSS a választásokat és hozzászagolni sem tudunk a történésekhez csak a csendes beletörődés van.
Nem csoda hogy pár nappal a választások előtt a vezír már ismét nagy győzelmet vizionál.

Nagy győzelem nagy jövő még több eltitkolt négyzetméter, azt hiszem ma Mezőkövesden ontotta a hazugságait mert megteheti.
@Oxica:
Legalább 139%-os részvétel, és 4/3-os győzelem a reális. Nem kishitűsködni! :)
ÉLJEN A PÁRT!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na figyejjé, hazudós dzsobbikos, a volnernek úgy van diplomája, ahogy a Vonát híjják, Zazrivecznek. szóval, te állítólag 47 éves, fogyatékkal rendelkező. Illene elmagyaráznod, hogy kire-mire kellene szavazni? mert hazudósokra, mint a MSZP, meg a Fidesz, má' csak nem. Hogyishíjják a kedvenc oxigénhiányosomat? JA! ZSIGA!(csak nem rokona a fideszesnek) Dániel András? Akit csak Z. Kárpátként tisztelhet - mer' én ugyan nem -, már akinek gusztusa van erre? Novák kollegát, esetleg Zagyva értelmiséget nem kellene negligálni? De akkor ki maradna? Csak nem a Gaudi, aki csak eccerűen Nagy, olyan mint a Deutsch Tompi+ a Für. Morvai Hisztérika? hm? Esetleg Dúró Törpilla - aki tévedésből sincs gyesen, evvégre a zilletmény csak több, nem? DE! - nőnek gyenge, embernek hitvány...
Szóval?
Eriggyé má'.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na figyejjé! mit nem értől? eccerű ez mint a fidióták, általában!
@nincs_itt: Kit izgat, hogy kinek milyen neve volt? Daninak vagy Vonának speciel nemkamu diplomái vannak. Szóval én a körzetemben nyugodt szívvel tudok rájuk szavazni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja ja csak szavazz a büdös rohat nácikra

majd ők rendet tesznek:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Mariann19:

"Nyulunk aszondta, hogy lusta dicnó, meg különben is mindenkit csókultat"

Biztosan valahol Andalúziában kortyolgatja a 'rezsidemizsonyt és tesz a'nagymagyarrögvalóra
:)))))
"pénteken elkezdték és hétfőn már le is zárták a vizsgálatot, ami természetesen mindent a legnagyobb rendben talált. "

Dehogy várnak hétfőig, akkor már késő lesz - már a FIDESZ-nek. Szóval meglesz az a nyilatkozat legkésőbb szombatra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aha, értem!
ha az a soknevű éppen kommunista volt, akkor a jódurvaédesannyát a szemétnek. ha dzsobbikos, akkor:"nem számít ám az..."
na erről ugatnak itt többen is, mindegy ki hazudik, ha hazudik. márpedig a dzsobbik is hazudik.
de te csak szavazz akire jól esik. mert választásod az nincs!
@rodeo36: Mondtad. "amerikának 1972 óta van kész elektromos autója de van olajlobbyja is"

Nem csak az amiknak van olajlobbyjuk, hanem mindenkinek.

Az elektromos - villamos hajtású autó hamarabb lépte át a 100 km/h-ás álomhatárt, mint a gőz- vagy benzinhajtású kortársa a XIX.század végén, XX. sz. elején. Régi történet ez, csak az a fránya aksi nem akar összejönni. A Teslának lehet hogy sikerül?
@anonymand: Mondtad. " de mégiscsak a "legvidámabb barakk" megtisztelő címét tudta elérni akkori vezetője"

Inkább csak kérdem. Ha ma Putyin ilyen látványosan csicskáztatta moszkoVityát, szerinted mekkora mozgástere lehetett a sokak által visszasírt janibának? Tudod, abban az átkosban amikor szojvet katonai megszállás alatt éltünk.

Janibá titkárnője, pedigrés szojvet - komenyista családból származott.

mult-kor.hu/20120526_kadar_tolmacsa__a_teljes_interju

"A 86 éves asszony kanyargós életet tudhat maga mögött. Az Odesszei zsidó közösségből Magyarországra vetődött apja, Rabinovics József a Kommunisták Magyarországi Pártjának egyik alapítótagja volt 1919-ben. A család három év múltán a Szovjetunióba költözött, ahonnan csak 1948-ban tértek vissza,"

A cikk, állításával ellentétben, NEM a teljes interjú. Janibát mindenhova elkísérő szojvet eftársakról, fél év per év közös szocsi nyaralásokról (egyszerűbb volt a szatelliták pártfőtitkárait egyben őrizni) is beszélt Nádja csak gondos kezek kivágták az archív videóból is, szövegből is. Ez pár éve történt. :-(
@anonymand: Mondtad. "Aki rendőrre kezet emel, annak kezét-lábát törni..."

Igen, ez (némi árnyalással) sokak véleménye, aminek praktikus oka, hogy a kezünkre vigyázunk, amúgy is sokkal nagyobbat tudunk lábbal rúgni, mint kézzel ütni. :-)

Viccet félretéve. Elméletileg igazad van. Gyakorlatilag az Euro atlanti világban, országonként más-más mértékben, de azt látni, az állam erőszakszervezetei. titkosszolgálatai, az alvilág, a politika és a pénzvilág összefonódnak. Mondjuk nálunk talán jobban mint Norvégiában, igaz ottani tapasztalatom nincs. Csak abból kiindulva, hogy a norvégoknak a bolsevik típusú diktatúra kimaradt, vélelmezem hogy élhetőbb mindennapjaik vannak.
@rdos:
nem a csodaaksi a megoldás, hanem az elektromos energia szállításának és elosztásának valamint felfogásának módja...a vasútnál ez adott, a közúton megoldásra vár dea tudósok egymás gyilkolásának tudománya helyett ezzel foglalkozhatnának...és ha jól tudom, -és miért ne- Tesla-nak erre is volt egy megoldása?

brühüyyy
a kapitalizmus pazarol, pocsékol és kurva sok hulladékot termel beleértve a humán szemetet is (munkanélküliség, hajléktalanság +++)
@rodeo36: Valóban sok a szemét, ez nekem is régi vesszőparipám. Ahogy a gyáripar megoldotta a tömegtermelést, ugyanígy képes lenne az iparszerű újrahasznosításra is. Csak valamiért ez nem fáj senkinek. :-(

Szerintem Te erre a Teslára gondoltál (Nikola).
konteo.blogrepublik.eu/2011/02/23/nikola-tesla-1-0/

Én meg erre.
www.teslamotors.com/
Ebben még lítiumos aksik vannak, az alváz maga egy nagy akkumulátor.
@rdos:

Tisztelt rdos!

Kérdésedre a válasz, hogy nem sok. Ami volt azt kihasználta.
Nem magának.
Bonsai Duce-nak sem jut több lehetőség.
Ő is kihasználja.
magának (és egy szűk körnek).
Talán elkerülte a figyelmedet, volt egynémely problémám az átkossal, az átkosban, nem visszasírom, csak igyekszem kerülni a kettős mércét. Volt +, és volt mitől szenvedni.
Nem állítom, hogy most nem tudnék olyan intézkedést felhozni,amellyel egyetértek, hogy néhány dologban a célt nem helyesen tűzték ki, csak a végrehajtás gyalázatosan elqrt módja irritál.
De nagyon.
Meg az, hogy nekem már nincs újabb 67 évem, hogy valaha is élvezzem az esetleg helyes irányba fordult ország előnyeit.
Ha egyáltalán fordulunk.
Erről asszociáltam, hogy anno az országot "gyorsnaszád" metaforával illette a kormányfő.
Az én véleményem meg az, hogy téves volt a hasonlat, mert most éppen rombolónak is lehetne titulálni, bár előszeretettel szoktam tengeralattjárónak titulálni.
Ami egyre mélyebbre süllyed.
Messzire kalandoztam, bocsi!

Tisztelettel:
anonymand
@rdos:
én ezt nem olvastam, viszont mást igen (könyv volt) link nincs...abban volt -a sok mára már jól hasznosított- az egyik találmánya amit nem tudott kikisérletezni mert idő előtt meghalt...és abban pontosan valami olyan pragmatikus megoldása volt amelyre ma nagyon asszociál a "húrelmélet" (mindezt földi méretekben) szóval -szvsz- nem a csodaaksi a megoldás a Teslaauto-ról hallottam és elég sokat...az csak átmenetei megoldás...marad

valakinek(??????????????????) nem érdeke a már bebizonyított vonalat folytatni és a CERN is baromságokkal foglalkozik, vagykituggya és szép titokban ott csinálnak valami ilyesmi kísérleteket? (is)

brühüyyy
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Viccet félretéve. Elméletileg igazad van." - természetesen én is szigorúan elméletileg értettem. Nem kis adag idealizmusom azt mondatja velem, hogy a rend őre nekem, értem vigyáz a rendre, biztonságra, énértem van, minden cselekedete és szava az én javamat szolgálja. Pártatlanul. Csak a jog, a törvény működteti.
Meg egyébként is kell egy biztos pont, amiben az ember fixen megbízhat. Ez egyrészt ugyi csak elmélet, másrészt a világon sehol nincs így, ilyen ideális helyzet csak a mesékben létezik. De akkor is köll egy fix pont (mint Arkhimédésznek).

..." de azt látni, az állam erőszakszervezetei. titkosszolgálatai, az alvilág, a politika és a pénzvilág összefonódnak. Mondjuk nálunk talán jobban mint Norvégiában,"... - 110%-ig igazad van.
"Csak abból kiindulva, hogy a norvégoknak a bolsevik típusú diktatúra kimaradt,"... - részben. Részben korábban kezdték a demokráciát megtanulni, alkalmazni együtt élni vele, benne,érte, s miatta jobban.
..."vélelmezem hogy élhetőbb mindennapjaik vannak." - ha kimennél megtapasztalnád, hogy sejtésed jó. Élni ugyan nem éltem ott, de eltöltöttem csodálatos két hetet (még az átkosban, :)), minden szempontból nagy élmény volt. Tudnék mit mesélni.

Nos annak ellenére, hogy már nem nagyon bízom újabb 67 évben, amit meg kell éljek, már csak idealizmusom okán is azt gondolom, hogy a mai állapotoknál jobbat még megérhetek.

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: azért nem teljesen határtalan az idealizmusom, hébe-hóba vannak racionális gondolataim. Például: miért is ne élhetnék még 67 évet? Ha egy teknősbéka egy diónyi aggyal képes 200 évet elélni, akkor én, a diónál kicsit nagyobbal...
Is.
@anonymand: Mondtad. "Ami volt azt kihasználta.
Nem magának."

Hogy moszkoVitya magának, és a cimbiknek, az mondjuk tisztán látszik. A puritán képű janibá? Szerintem agitPRopos dezinformáció.

Hogy mennyire volt a magyar érdekek képviselője? Ne feledjük, az ávéhá első főnöke volt, amikor meg lecsukták az eftársai koholt vádakkal, az ávéhás verőlegények nagy csalódására mindent elsőre beismert. Mintha bólogatójánosnak gúnyolták volna saját eftársai, korábbi beosztottjai.

De hát a media csodákra képes, ilyen emberi minőséget is el lehet adni. Óvodában buksimic, vagy dadogva buksi simic, mosolygás, integetés, gyárlátogatás, ....
@rodeo36: Igen, szerintem is Nikola Tesla egy meg nem értett zseni, vagy félretett zseni volt.

A húrelmélet remek példa arra, hogy a tudományos fősodrat mennyire félre mehet. Amíg volt 4-5 húrelmélet, lesöpörte a fősodrat azzal, hogy jó-jó, de melyik a jó? Amikor kiderült hogy a 4-5 az egy, ha jól értettem egy 6-nak egy-egy szelete, akkor már felfigyeltek rá. Sőt, még tudományos ismeretterjesztő műsorokba is lehozták (én is ott láttam).

Magam is úgy látom, lassan századik éve, az anyag részecske - hullám kettős természetének ismerete óta valami nem százas a materialista világképben. Majd csak meglesz az áttörés. A feológiában ehhez évszázadokat kellett várni, míg a 1960-as évekre beérett (a lemeztektonika), holott Alfred Wegener német meteorológus évtizedekkel korábban felvetette a kontinens vándorlást. :-(
@anonymand: Mondtad. " Nem kis adag idealizmusom azt mondatja velem,"

Jó a humorod - stílusod. Tetszik.

Igen elvileg a rend őre, ahogy a neve is mutatja, a rendre (nem mellékesen az éppen aktuális hatalom rendjére) vigyáz. Már most egy j"ó gazda" jellegű elnyomó hatalom támogatja a polgárosodást, az "alattvalói" gyarapodását, mert ahol több az "új érték", abból többet is lehet elvenni. Ez a protestáns - polgári vonal, eddig mintha nekik ment volna jobban. A másik fajta "jó gazda", az a bolseViki típusú, amelyik a saját törvényeit sem tartja be, további ismertetőjegye, hogy lopikál.

Visszatérve a rendőrre. Voltak társadalmak, ahol nem volt szükség rendőrre. Ezt igencsak próbálja a mai fősodrat elhallgatni. Ja, hogy ez anyajogú társadalmakban volt? Hát éppenséggel erről is nagy a csönd.

Sok az átverés. :-(
@rdos:
ezt pont tőled nem...ez vulgármaterializmus, a dzsobbik megoldásai, hogy addig üssük a cigót (zsidót meg akit éppen útálni akarunk) amíg be nem vallja és jobb útra nem tér...a jános neve alatt(????) létrejött a valóban legvidámabb barakk (a mekkártizmusról ugyi hallottál akkó' és ott nagyon szar vó'tamagáta és pedig marschall után meg közben szóval aljas hulladék eladás ment ingyen ami kurva drágára gyütte ki magát...

mert ha más5t nem azt a marxi tételt alkalmazta és kurvajólazótasemsenkimás, miszerint a lét meghatározza a tudatot

a mai lét=lopjáltöbbetmintaszomszédésmennybemész az akkori meg ha többen vagyunk jól akkor az egész egyre jobban van

brühüyyyy

mint villanykapcsoló átminősítése kompúterré és műxik is "csak" a dialektikát pláne a dialektikis materializmust jól kell alkalmazmni és a tagadás tagadását is
@anonymand:
Marx: a lét meghatározza a tudatot

a norvégoknak az az élet jutott, hogyha nem tartottak össze akkor mindenki elsűllyedt a tengerben halászat helyett...ellenkező estben azt látni ma

brühüyyy
@rdos:
akkó' most mi lesz? nem folytatod Chleó

brühüyyy
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Szerintem agitPRopos dezinformáció." - persze annyiból magának, hogy nem lett hirtelen "szívroham" áldozata a Krím-félszigeten. Én azonban nem tudok arról, hogy a hagyatékából bárki is meggazdagodhatott volna.
"Ne feledjük, az ávéhá első főnöke volt, amikor meg lecsukták az eftársai koholt vádakkal, az ávéhás verőlegények nagy csalódására mindent elsőre beismert. Mintha bólogatójánosnak gúnyolták volna saját eftársai, korábbi beosztottjai." - lehet.
Nekem a munkahelyemen a vezérigazgató Gerő volt. Nem a hídverő, hanem az aki Ábrányit anno hazalopta. Ha hiszed, ha nem, az utolsó kocsimosóig mindenki imádta (mint vezérigazgatót), az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az 1100 dolgozóból, csak a töredék tudott az AVH-s múltról.

A médiáról írott szavaid igazak.

Tisztelettel:
anonymand
@rdos:

Tisztelt rdos!

Köszi, jól esett, hogy valaki díjazza sajátos, olykor mások számára kissé idegesítő stílusomat.
Ilyen vagyok, oszt jónapot!

"Sok az átverés. :-(" - megértem a keserű hangulatjelet. Számomra kicsit érthetetlen már az is, hogy az információ ennyire szabad áramlásának világában (mégsem Kínában élünk), egyáltalán hogy is próbálkozik valaki az átveréssel, dezinformációval, félrevezetéssel. Majdnem mindennek utána lehet járni, a legtöbb esetben direkt módon, olykor kerülő úton, némi nehézség árán. De többnyire kideríthető a való igaz, vagy legalábbis ölég jól megközelíthető. szerintem a dolog javarészt az emberi tulajdonságok legszebbikére épít, a lustaságra.
A nagy átlag lusta utánamenni, utánanézni, elgondolkodni s ami a legszomorúbb egyáltalán gondolkozni. Veszi a készet, mint TESCO-ban a parajpürét.
Na erre épülnek hatalmak, rezsimek.
Itt, ebben a zsebkendőnyi országban, amelynek államformája rántott hús, van mire alapozni. :-((

Tisztelettel:
anonymand
@rodeo36: Mondtad. "ezt pont tőled nem...ez vulgármaterializmus, a dzsobbik megoldásai, hogy addig üssük a cigót (zsidót meg akit éppen útálni akarunk) amíg be nem vallja és jobb útra nem tér."

Valami nagyon félrement. Az erőszak minden formáját elítélem. Pusztán csak janibá jelleméhez szántam adaléknak a raboskodása alatti magatartását. Mondjuk az is igaz, ha valaki, akkor ő aztán tudta, hogy bármilyen vallomás kikényszerítésére képesek hajdani beosztottjai. :-( Szóval lehet más olvasata is a pletykának.
@anonymand: Magam is nem egy "mezei" emeszempéssel találkoztam, akik kitűnő emberek voltak, hittek az eszmében és aszerint is éltek. Gyanítom hogy pártfunkcionárius vonalon már ritkább volt az effajta hozzáállás, elismerve nem tudom, nem tudhatom, hiszen csak 4 évet éltem "felnőttként" az átkosban. Gyerekként, diákként burokban éltünk, még ha át is sejlett a falán a sivár rögvalóság, elismerve télleg a coctábor legvidámabb barakkja voltunk (túristaként magam is tapasztaltam). Azonban a lényeg, a

barakk! :-(
@anonymand: " információ ennyire szabad áramlásának világában" Hát? Vannak dolgok amikről tudunk hogy létezik, de nem tudjuk a tartalmát.

Molotov-Ribbentropp paktum, Apeh hosszú bájtok éjszakája, pártállami ügynöklisták, ...

Az igazán nagy disznóságoknak a létéről sem tudunk. :-(
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Vannak dolgok amikről tudunk hogy létezik, de nem tudjuk a tartalmát." - vannak. Gondolom, hogy a Te figyelmedet sem kerülte el akár gondosnak is tekinthető fogalmazásom: "Majdnem mindennek utána lehet járni, a legtöbb esetben direkt módon, olykor kerülő úton, némi nehézség árán. De többnyire kideríthető a való igaz, vagy legalábbis ölég jól megközelíthető. szerintem a dolog javarészt az emberi tulajdonságok legszebbikére épít, a lustaságra." - majdnem, többnyire.
Felsorolásodat kiegészíteném azzal, hogy mivel is zsarolt a Fidesz anno, ami azóta is Dávid Ibolyka titka...
Meg lenne még néhány.

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: Igen sajnos barakk volt. Nekem, koromnál és lázadó természetemnél fogva volt alkalmam megtapasztalni (azért nem köll túldimenzionálni az én, másokéhoz képest elhanyagolható tapasztalataimat). :-(
@anonymand: Mondtad. "..többnyire kideríthető a való igaz, vagy legalábbis ölég jól megközelíthető.."

Mondom, igen, ezen "dolgozunk" sokan szabad időnkben.
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Munkátokhoz" sok sikert!
Ha arra érdemes híred van, számítok rád...

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: Mellár Mihályt ezen a blogon már ajánlottam, de ha nem olvastad volna és érdekel, akkor íme. Kedvcsinálónak a nem könnyű olvasmány bevezetőjéből idézek.

"Sikerült neki 45 képecskét úgy összeválogatni, hogy az ábrázolt dolgok neveinek mássalhangzó váza vagy kezdő hangja segítségével (rébusz elv) el tudjon helyezni tíz önálló, de összefüggő és a különböző olvasati irányok által egybefonódó üzenetet egyetlen diszken. A tíz lehetséges olvasati iránnyal a 45 jel vagy képecske 242 lenyomatával 497 szót szedett értelmes mondatokba a
tenyérnyi korongon. Mai ábécés írásunkkal ugyanezt leírni pontosan 3000 betűre volt szükség. A diszk tényleg egy igazi rekord !"

Forrása:
epa.oszk.hu/00000/00007/00046/pdf/EPA00007_Mikes_International_0112s.pdf

Másik szerző, más téma, de ez is őstörténetükről szól.

www.kincseslada.hu/magyarsag/e107_files/public/Cser_Ferenc_Gyokerek.pdf

Cser Ferenc, Gyökerek
Töprengések a magyar nyelv és nép Kárpát-
medencei származásáról
@rdos:

Tisztelt rdos!

Köszi!

Tisztelettel:
anonymand
süti beállítások módosítása