Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/03/18/a-belugyminiszterium-szerint-szabalyosan-jartak-el-amikor-megszokott-a-pedofilia... (2024.03.19. 06:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.24. 09:49 Fabius

Ki nyírta ki Welsz Tamást?

Címkék: mszp fidesz bissau welsz tamás

Welsz Tamás halálának körülményeiről semmit nem tudunk. Vagy éppen ellenkezőleg, tudunk mindent, ha a neve alatt futó beszélgetéseket olvassuk, csak el kell dönteni melyik variáció áll hozzánk közelebb:

- A pintérpribékek közé beépült szocialista alvó sejt végzett vele, ami az árulkodó külsérelmi nyomot elkerülendő az előre, gyomorfalba beépített ciánkapszuláját roppantotta el a nyelőcsövén ledugott biopsziás gasztroszkóppal, 

vagy,

- a don utasítására a szájáén keresztül kitépett gerincével verték agyon a pribékek keresztapus legnagyobb örömére. 

pintér.jpg

Az egymásnak ellentmondó információk és körülmények, a titkolózás hatására a - indexet olvasó - közvélemény szerint négyszer valószínűbb, hogy a maláj gép eltűnéséről hamarabb lesz bármi infónk, mint Welsz haláláról. A rendőrség hivatalos közleménye szerint náluk nem Gil Grissomok vezetik a helyszínelést akik szemfenék vizsgálatból köpik a toxikológiai leletet, így arra sajnos várni kell. Várni pedig a magyar nem szeret, akkor suskust sejt és tovább gyártja a vadabbnál vadabb elméleteket minden oldalon. 

Pláne, ha az ország egyik vezető hírlapja aszongya, Welsz dokumentumokkal teli pincét mutatott a rendőröknek, és erre tanú is van

Szóval most van egy pincényi dokumentum, amiről nem tudjuk mi van benne. Ez nem is lenne se furcsa se érdekes, ha Welsz sötét üzelmei közül nem csak a Simon ügy kerül reflektorfénybe, és esetleg az eddig ellene megtett feljelentésekben is nyomozgatott volna legalább valamicskét a rendőrség. De Welsz eddig kurvára nem volt érdekes senkinek, hiába tudtak róla, hogy "valahogy lett" vagyonok igazolására (is) alkalmas afrikai jövedelemigazolásokkal, útlevelekkel és rendszámokkal seftel, pedig Edvin Marton Csűry Lajos kirakta a kirakatba az egészet már 2008-ban

Nem volt itt gyanús senkinek semmi a Simon ügyig. 

Pontosabban nem volt érdeke senkinek Welsz dolgait vakargatni eddig. Most meg azt kell elhinnünk, hogy a pincényi dokumentum minden egyes érdekes momentumát majd az orrunkra kötik közvetlenül a toxikológiai jelentés nyilvános bemutatása után. Ennyire naivak talán nem vagyunk. Én inkább várom mikor jelenti be valamelyik tótumfaktum, hogy a feltárt dokumentumok akkora nemzetbiztonságra is kockázatot jelentő borzalmakat tartalmaznak, hogy nyóóócvan évre titkosítani kell őket. Onnantól pedig kurvára nem lesz érdekes, egészen pontosan ki nyírta ki Welsz Tamást. 

 

316 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr985876257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ja! Nem is tudom ki dolgozik többet, egy bank igazgató, aki kizsákmányolja a dolgozó embereket, vagy egy gyári munkás. Meg hogy ki keres sokkal sokkal többet kevesebb munkával. A banki igazgató vagy a gyári munkás??!! Gondolkozz el azon hogy ki zsákmányolja ki az embereket.

ÁÁáá tényleg hagyjuk, na jóccakát!!
@MSZP Afrika Korps: Az a rendkívül kellemetlen, hogy egy szintén Simon nevű fideszcsicska bűnözőt nem hajlandó a pártja kiadni a jogos böntetésvégrehajtás céljából.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A lufiját pedig személyesen Vadai Ágnes durrasztotta ki.

Jó, C. Ronaldo is ilyen kis rinyálós buzi (lásd rögtön a tegnapi meccset), de ő azért időnként tényleg bebassza negyvenről.
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

A legtöbbet a legkevesebb munkával jelenleg Magyarországon Zsigó Róbert keres, Péniszarc:

hvg.hu/itthon/20140324_Zsigo

Zsigó Róbert jobban teljesít.
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Ez az B+!
Így beszél egy hozzád hasonló rendes bolsevik, a munkásmozgalomban edzett igaz kommunista!
Ostoba csicska...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: MNO?
Írhattak volna nyócmilliót is, ezek az ájultan imádók azt is beszopják.
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

"Gondolkozz el azon hogy ki zsákmányolja ki az embereket."

ha ez annyira bánt, alakíthatnál egy marxista-leninista hitvallású kommunista pártot.
@Spániel: Mármint szerinted, de ez sajnos senkit sem érdekel.

Az emeszpét lecsukták.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Most képzeld el, ha az emberünknek bele kéne illesztenie a világképébe egy Suzukival járó, de az Audi gyárban dolgozó, szabadidejében viszont online devizakereskedő, a spórolt pénzét pedig OTP részvényekben tartó gyári munkást.
@MSZP Afrika Korps:

Ez sajnos tényleg senkit nem érdekel, talán ezért is hasonlít az ország sokkal jobban Mordorra, mint például Svájcra.
ez is csak azt mutatja, hogy MAGYARORSZÁGON AZ ÁLLAM...MAFFIA-ÁLLAM, A KORMÁNY...MAFFIA-KORMÁNY, A MÓDSZEREIK PEDIG ALVILÁGIAK.
FEL KELL OSZLATNI EZT A PARLAMENTET !!!
@kvadrillio: avagy......a magyar parlamentbe is beköltözött Bissau-Guinea.....
@MSZP Afrika Korps:

És a gyurcsányt?!! Az meddig koszál még szabadlábon??!!
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Qrcsányt majdcsak kinyírja egy bosszúszomjas emeszpés, aki alól kiesik a bársonyszék...
@MSZP Afrika Korps:

Azért mekora buli lenne már ha nem lenne meg nekik a 15% :DD

Menne a levesbe a maszop 24 év után.. :DD

Ez azt hiszem eléggé reális :D
@jaegtoer:
Már van! Igaz - hogy teljes legyen a képzavar benne - egy volt Liberális Internacionálé alelnök a vezetője. :))
Bakker... hol van ilyen politikai vezetés még Európában, ahol az egész kormány volt komcsikból és spicliből áll - mint Keresztény Néppártiak? NA, na, na??? :D Konzit nem mertem leírni már... :O
@MSZP Afrika Korps: mikor, hol?
Egyébként én lennék az utolsó, aki könnyet hullatna mszp-ért, rühellem őket az elkövetett disznóságaik miatt és azért, mert igéretük ellenére sem igyekeztek kihányni magukból a simonféléket.
DE: fasorban sincsenek, ártatlan bölcsődések a fidesz orbitálisan mocskos, mindenkit földbe döngölő, erőszakos, agresszív, mutyista, emberek százezreit szegénységbe taszító nyomulásával szemben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tulajdonkép rohadék vagy, hogy ennyire bedöntenéd a világképét... :D
De ilyesmi csak a való világban fordul elő, az ő kis virtuális narancsködje nem lehet OLYAN!
Hogyan lehetne zöldebb Magyarország? - Az egyik gócpontnak az energiapazarló épületek számítanak
»
+ Még több Üzleti Tipp

Titkosszolgálatok, csalás, légitársaság – Ki volt Welsz Tamás?

Oroszi Babett

Oroszi Babett
welsz tamáselhunytgyanús ügyek
2014. március 21. 16:25

122

A tegnap elhunyt vállalkozó életében az afrikai kapcsolatai játszhatták a főszerepet, de feltűnően sok epizódot kaptak a titkosszolgálatok is. De hogy jön ide Simon Gábor?

Welsz Tamásról a 2010-es választási kampány idején vajmi keveset lehetett tudni, és utána még jó sokáig sehol nem is olvashattunk róla. Talán csak a Bamako Rally indulóinak a listáján, mivel Welsz évekig a rali karavánjához csatlakozva vitt mentőautókat a rászoruló afrikai országokba a Charity March "misszióján" keresztül. Mert - mint írja a honlapján - segíteni akart. Ezért fektetett a dologba saját idejéből értékes munkaórákat.
"Jótékonykodás"

"Magánemberként, kíváncsiságból kezdtem érdeklődni Afrika iránt és kezdetben elsősorban az üzleti lehetőségek vonzottak. Meglepődve tapasztaltam, hogy már az első utam alkalmával magával ragadott e varázslatos világ; az emberek szeretete és kedvessége. (...) Egy külön kis magyar kolónia alakult ki Nyugat-Afrikában és az évek során mindenki megtalálta számításait a kontinens országaiban, a legmagasabb állami vezetőkkel álltunk, állunk közvetlen kapcsolatban. (...) Szinte egy időben kezdtünk el barátaimmal gondolkodni azon, hogy mi az, amivel mi tudnánk segíteni "honfitársainkon". Egy ilyen együtt gondolkodás alkalmával született meg a Charity March gondolata. (...) Lelkesek és büszkék vagyunk az ötletünkre és arra, hogy meg is tudjuk valósítani. (...) Ilyen egyszerű. Nincs mögötte más, csupán segíteni akarás. Sokan kérdezték tőlem: mi ebben az üzlet? Nincs. Sőt, nagyon sok pénz, idő és szervezés, mely a munkaidőnkből vesz el értékes órákat, napokat, heteket. Megéri? Őszintén hiszek benne!" - írta a Charity Marchról és afrikai kapcsolatairól Welsz.

A "vállalkozó" életében a Charity March mellett a 1,5 milliós lakosságú, kokainkereskedelméről és szegénységéről, továbbá korrupciójáról hírhedt Bissau-Guinea játszott főszerepet. Mint az Index cikksorozatából kiderül, Welsz több mint 10 éve kezdett el Bissau-Guineában üzletelni, mert „nagyon megtetszett a nyugat-afrikai régió szépsége és az ottani emberek világa". Tíz év alatt végül valamivel több mint 30 autót vittek ki szétszórva Bissau-Guineába, Gambiába, Mauritániába, Guineába, Szenegálba, a Zöld-foki Köztársaságba és Maliba.

Forrás: charitymarch.com
Rendőrségi ügyek

Ez volt Welsz látható élete, a láthatatlant pedig körözések, elfogatóparancsok, rendőrségi eljárások jellemezték. Welszt körözte a panamai ügyészség, mert a vádirat szerint offshore cégeket szedett ki hamis papírokkal magyarok alól. Welszt az Interpol is körözte, és az elmúlt években többen feljelentették Magyarországon is.

Welsz ugyanis hivatalos papírokkal üzletelt. Kihasználta, hogy a nyugat-afrikai Bissau-Guinea rettenetesen szegény ország, nincs központi hatalom, hatalmas a korrupció. Welsz Tamás a hvg.hu szerint eleinte ikresített rendszámokkal foglalkozott, vagyis olyan egyedi azonosítókat hozott Magyarországra, amelyek kint regisztrálva voltak. Welsz Tamás a rendszámhoz papírokat is szerzett a regisztrációs adó és a vám megkerülésére, ezután pedig okmányokkal, civil, illetve diplomata-útlevekkel kereskedett."

...MERUGYE AZT EGY PERCIG SEM GONDOLJA SENKI, HOGY EZEKRŐL A NEMZETBIZTONSÁGIAK NEM TUTTAK ??? :o)))
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Tényleg, és Mészáros Lőrinccel, meg a 60 ezerért güriző kizsákmányoltjaival mi van, te fasz? :)

Mekkora egy szervilis idióta...

Nehogy egyszer arra ébredj az állománygyűlésen, hogy a szádba hamuztak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csak a fidesz!
Helmuth Kohl, aki hosszú évek óta agyvérzés következtében beszámíthatatlan állapotban van, egy különleges tiszta pillanatában is a fidesz jutott eszébe és azonmód rögtön írt is a piásnak egy szép, hosszú levelet, amiben kifejti, mennyire drukkol a fidesz választási győzelméért.
Hát nem gyönyörű?
@kvadrillio:
Dehogy! TE IS FÉLREÉRTED! :))
Egy szimpla bűnöző volt a csóka, aki valószínűleg a titkosszolgálatoknak tett szívességekért cserépbe pofátlanul seftelt, stiklizett, de bízott benne, hogy a segge érinthetetlen. Zsebében voltak a politikusok, szívességekkel, hasonlók.
Nem számolt azzal, hogy a választások érdekében idehaza elveszítheti az érinthetetlenségét.
A papírjait meg idehaza tartotta... hülye is volt...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezek b+ tényleg ilyen primkók, nem csak annak látszanak! :))
Ilyenkor azért mindig elcsodálkozom, hogy Isten ekkora barmai hogyan maradhatnak életben, amikor a dinoszauruszok is kihaltak.
Ez lemaratt:

"Őexcellenciája Orbán Viktor úrnak, Magyarország miniszterelnökének" –
hvg.hu/itthon/20140324_Helmut_Kohl_levele_Orbannak_ezt_az_iranyt
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de a legdurvább, ahogy itt strapálják magukat - teljesen feleslegesen. mert a mandineren legalább "bájos", ahogy egymásba ér a farkuk és ahogy nyalják egymás szaros picsáját, lapogatják egymás agynélküli buksiját - ergo ez a mazochista NER Népe Front lehet
@Spániel:
Hihető! Szerintem is... oszt még mennyi ötletük lesz hatodikáig. :((

@kvadrillio:
"Szinte az összes, az illegális tevékenységével összefüggő dokumentumot átadta Welsz Tamás a rendőröknek, mielőtt meghalt – írja a Népszabadság, rendőrségi forrásokra hivatkozva.
A lap értesülései szerint a vállalkozó múlt csütörtökön előre egyeztetett időpontban találkozott a rendőrökkel Logodi utcai irodájában. A dokumentumok és adathordozók egy részét előre kikészítette, míg a többit egy az irodához tartozó pincerészben, két tanú jelenlétében mutatta meg a rendőröknek.
Ezután közölte, hogy az érdi lakásán további hasznos anyagok vannak, ezért a rendőrök autóba ültették, és Érdre vitték. Ott élettársa előtt átadta azokat a papírokat és adathordozókat, amelyek a korábbi házkutatás során nem kerültek elő. A Népszabadság szerint kérdéses, hogy csak a bissua-guineai útlevélügyekkel kapcsolatos dokumentumokat, vagy a jóval nagyobb biznisznek számító vagyonosodási ügyekben nyújtott segítségét alátámasztó iratokat is átadott a rendőröknek. A lap értesülései szerint a volt MSZP-s elnökhelyettes Simon Gábornak is hamis útlevelet készítő Welsz és „ügynökei” afrikai országok jövedelemigazolásaival is üzleteltek."

Értjük...
"Szinte..."
"múlt csütörtökön előre egyeztetett időpontban találkozott a rendőrökkel Logodi utcai irodájában." B+, bűnözők mióta tartanak fogadóórát zsaruknak?
"A dokumentumok és adathordozók egy részét előre kikészítette, míg a többit egy az irodához tartozó pincerészben, két tanú jelenlétében mutatta meg a rendőröknek."
Ha már maguktól nem sikerült megtalálniuk... Ja kérem, persze ha nem is akarták...
"Ezután közölte, hogy az érdi lakásán további hasznos anyagok vannak, ezért a rendőrök autóba ültették, és Érdre vitték. Ott élettársa előtt átadta azokat a papírokat és adathordozókat, amelyek a korábbi házkutatás során nem kerültek elő."
Nem kerültek elő... NE'BA! Elég viccesek lehettek azok a házkutatások... Most játsszuk el?
Rend van, meg szakszerűség a rendőrségen... KOMOLYAN!
NEM RÖHÖG!
@vitéž munkášőr:
Nem a NER NépFront? Nem ám összekevered! :O
@Spániel:

A levél alapján a legvalószínűbb, hogy szegény összekeverte a Gumicsizmást Horn Gyulával.
@kedves okos honfitársaim: Lapít az egész mocskos maffiózó orbán banda is mint szar a fűben. Annyi a bűnük hogy évekig lehetne vizsgálni őket. Te is egy fidesznyik pincepatkány vagy. Ott a helyed a birkamenetben.
B+!
Hol van ehhez képest Egerünk és a scifije...
"Mint egy szürreális sci-fi, pedig csak orosz"
videa.hu/videok/nagyvilag/mint-egy-szurrealis-sci-fi-ex968JHNvquHIc3e?start=25.923
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Praktikus. Otthon meg gondolom az a légkondi Ivánnál, hogy egy ipari robot pálmalevelet lenget. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egyébként komoly tévedésben vagy! Nézd meg, milyen sokoldalú egy robot:
www.youtube.com/watch?v=dR6_vM9WLXU
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Mielőtt jót alszok, egy kérdvény... választ nem várok - kímélve tenmagadat - édes szüléd nem szégyenkezik? Igaz, Ő nem tehet rólad, ha már fogantál, ki köllött gyünnöd.

De minek? - Te "reális"
@Knósszosz:
Ne bántsd Isten barmát, bőven elég, hogy önmagát el kell viselnie.
Ez aranyos:
Zsigó Róbert a Fidesz képviselője annyi költségtérítést vett fel utazásra, ami szerint az elmúlt években négyszer kerülte meg a földet, naponta 150 kilométert autózott. Körülbelül 5 milliót kapott erre állami és önkormányzati pénzből. Ironikusan feltehetnénk azt a kérdést, mikor dolgozott, és mikor aludt ennyi autózás mellett?

index.hu/belfold/2014/03/24/zsigo_negyszer_korbeautozta_a_foldet_baja_penzen/

Mindjárt került hozzá mém is a Facséra:

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10006223_10152261875718467_1394146303_n.jpg
Az LMP perel - már a paksi ütemterveket is aláírták Moszkvában.

"Szél Bernadett
Így van, perelünk -- a bíróságon meglátjuk, mi a nagy titkolózás oka. A szép szóból nem értenek. Az is ezt bizonyítja, hogy közben folyamatosan kerestem a vezérigazgatót, mert Németh Lászlóné nekem elmondta, hogy az ütemterveket aláírták Moszkvában. Őt sem lehetett elérni. Úgyhogy ez ügyben is elkezdek egy közérdekű adatkérést kifejezetten ezt tudakolva -- 9 napjuk van, hogy megtagadják. 15, hogy átadják. Pihenni nem fognak, az biztos, mert addig csinálom ezt, amíg ki nem derül: mit hoztak a nyakunkra.
Bővebben a perről: http://www.stop.hu/belfold/az-lmp-beperelte-a-paks-ii-zrt-t-a-kozerdeku-adatokert/1226410/"
@épészmérnök:
A környezettanulmányok, a duzzasztással, vill.energiahálózat bővítésével és egyéb járulékos költségekkel kapcsolatban sehol egy info, egy hír.
Nagypofájú kis pitiáner Illést sehol se látom háborogni.
@épészmérnök:
Eltanulta a LézerDzsonnitól. Lopni már tud, ideális fideszes!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Látszik, hogy ettől frusztrált a szerencsétlen, talán majd egyszer rájön.
Sokan vannak, azért kétséges az ellenzéki győzelem.

Azt azért szabálozni köllene, hogy 1 bittel ne lehessen szavazni, szerintem.
Orvosi vizsgálat se ártan e-thémában, meg abban sem, hogy képviselő milyen kritériumok alaptyán...
@vitéž munkášőr:
Ez is röhej, de ahhoz mit szólsz, hogy a Dunyha duzzasztása szétbassza a Gemenci erdőt, és amúgy sem alkalmas hűtésre, a megváltozott éghajlati viszonyok miatt?

Már most is gondok vannak, mi lesz később?
Én ezeket csak olvastam, nem vagyok szaki, de tosszák meg a magukat annak nevezők, akik ilyesmit nem nézegetne. - jó pénzért cserébe.
@épészmérnök:
Nézd meg a neten az atv-s Egyenes beszédben ma Olgánál ... hosszasan meséltette vele Olga, hogy Pakson valami olyan szobában kellett tárgyalnia az ottani nemtomkikkel, ahova nem vihette be a mobilját és az ablaküveg meg "rezgett", hogy ne tudják lehallgatni ...
@Evezős: az atv-n még soha nem sikerült egy műsort sem végignéznem a neten, de kösz különben a riasztást.
@épészmérnök:
remélem friss meleg Trabantja van?

brühüyyy

még a kétüteműből
"___...csak el kell dönteni melyik variáció áll hozzánk közelebb:
[...]
Onnantól pedig kurvára nem lesz érdekes, egészen pontosan ki nyírta ki Welsz Tamást.
___"

1.) nem. ezt nem kell eldönteni.

2.) a helyes befejező mondat hiányzik a poszt végéről. így szól:

valójában azt kell észrevenni, hogy a kampány és ezen túl a belpolitika egy új szakaszba lépett, és azt kell eldönteni, akarjuk-e az új 'távlatokat' vagy nem?

és ezen nem ártana a kormánypárti választóknak is erősen elgondolkozni -teszem hozzá.
@jaegtoer:
Kora reggeli arctorna.

"Széttrollkodták a Békemenetet a facebookon

Tegnap délután a zalaegerszegi Fidesz rakott ki egy facebook eseményt "ELKEZDŐDÖTT A BUSZOK FELTÖLTÉSE A BÉKEMENETRE!!!!" címmel"
magyarinfo.blog.hu/2014/03/24/szettrollkodtak_a_bekemenetet_a_facebookon
...én csak azon csodálkozom, hogy ezt az 5B-vel meg a korpsz-al még foglalkozik valaki...
@Secnir:
Mos'mé? Amikor olyan szórakoztató a seggnyalásuk. Nem kell irigykedni, ha időben jössz, te is vuduzhatsz rajtuk. :) Kekec...
Köszönjük Piktor&Róuzsika...

"hvg.hu: A magyar iskolarendszer nyitott erre a változásra?

Gy. É.: Halottról jót vagy semmit. Itthon visszafelé megyünk, és ez hosszú távon okoz károkat. Nem fog persze összedőlni a rendszer, mert mindig fenntartják, toldozgatják-foltozgatják a kiváló pedagógusok, de hatalmas lemaradásba kerülünk. A fiatalok pedig ezért hagyják el az országot, nem a pénz miatt. Hiányzik a partnerség, a kreativitás, és az, hogy szabadon fejlődhessenek, és dolgozhassanak az emberek. A pénz már csak a következmény. A jólét abból fakad, hogy a tehetségeket – akik többet akarnak kihozni a világból – hagyjuk fejlődni. Minden velük együtt fejlődne.

Nem jó módszer, ha korán kiemeljük a tehetséget a tömegből. A finn tanítási rendszer számomra sok tekintetben jó példa. Ott ugyan nem létezik tehetséggondozás, mégis nagyon jó helyen végeznek a képesség-felmérésekben a finn diákok, és a felső egy százalék, azaz a kiválóságaik is benne vannak a világ legjobbjai között."
hvg.hu/kultura/20140325_gyarmathy_eva_interju
Hát, csodálatos, szép, jó reggelt! :)
(Ha mán az iccaka - megen - ollan vo't, amilen. :( )
@Vitéz.László: Ez a húzása az. Nagyon úgy tűnik, hogy egy 2011-ben leadott megrendelést teljesített
@GeoCracker: jól haladunk szépen bazsza szét az in tézményeket

szinte má semmi nem műxik...

rohat büdös komunista szemét mafia banda
@GeoCracker: Ezt olvastad már? Szerintem - függetlenül attól, hogy Schiffer - jól látja a lényeget, furcsa mód TGM is egyetértett vele. :)

hvg.hu/velemeny/20140324_Schiffer_Ez_igy_nem_fog_menni
Nekem az a gyanúm, hogy csak az esetleges balra terhelő anyagok fognak kikerülni, a többi meg Don Sutyi iratmegsemmisítőiben végzi. Vagy a széfjében, hogy még több anyag, amivel "sakkozni" tud Vitykával, meg az orkseregével.
@Parajpuding: Ez nem kérdés. :(
Egyébként, miért csak Simon nevével találkozni? Mi van a(z állítólagos) többi útlevéllel? Kiknek a nevén találtak?
Azt gyanítom, hogy jócskán van ott fityiszes is, azért ilyen nagy a csend. Ha csak balosok papírjait találták volna meg, már rég "kiszivárgott" volna és menne a nagy csinnadratta.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
gyerekek, komolyodjunk meg egy kicsit, mióta állunk szóba ilyen egyhetes, választási nickekkel?
@Secnir:
ja, választási hírek:
vállasztási malacok eladók Érd telefonszám

brühüyyy
nem tudom volt-e, de kibaszottul morc vagyok megint, mert a sok barom még mindig nem érti, mennyire szétcseszték a narancsszéljobbkommerek ezt is, és agyon is hallgatják, hogy rohadna meg mind.............

A fő vádpontok:

a magyar oktatási rendszer egészének elsorvasztása,
az oktatás területén végrehajtott minőségrombolás, versenyképességünk lerontása,
az intézményi autonómiák felszámolása, a politikai célú központosítás,
az oktatási stratégia szakszerűtlensége és a kaotikus oktatásirányítás,
a társadalmi párbeszéd mellőzése,
az oktatás egész rendszerének átideologizálása,
jogtalan előnyök és monopóliumok adományozása, a verseny felszámolása,
a tudás és a szakértelem lejáratása,
a pedagógusok és a kritikai értelmiség megalázására tett kísérletek,
jogkorlátozó és a jogbiztonságot veszélyeztető intézkedések,
a társadalmi felemelkedés lehetőségeinek eltorlaszolása,
a magyar nemzet jövőjének aláásása.

www.tanszabadsag.hu/blog/az-oktatasi-civil-halozatok-sajtokozlemenye/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ÉÉÉÉS???

ezt mindenki tuggya a fideSS feudálmafia álamot épít...

nemsoká kész a nagymű... nyugi... még pár év... nem sokat alszol addig...
@Parajpuding:

Nem hinném. Sírba vitte a titkot, úgyhogy...veszett ügy.
csak semmi maffia:

Belevetette magát a trafikbizniszbe a fideszes képviselő férje

Néhány nappal azelőtt lett kültag egy bt.-ben Csöbör Katalin alsózsolcai polgármester férje, hogy a cég több dohánybolt-koncessziót elnyert Miskolcon, Alsózsolcán és Felsőzsolcán. Az egyik üzlet engedélyét a férjhez köthető cég nevére állították ki – ez ráadásul a forgalmas Tiszai pályaudvar környékén működik.

hvg.hu/kkv/20140325_Belevetette_magat_a_trafikbizniszbe_a_fid

----------------------------------

Miért halt meg Welsz Tamás? A jövő hétig biztos nem tudjuk meg

A Simon-ügy elhunyt érintetettje olyan dokumentumokat adott át a rendőröknek, amelyek pénzmosásgyanús ügyletekre deríthetnek fényt – értesült a Magyar Nemzet. Csak a jövő hétre készül el az a szakvélemény, amely feltárja Welsz Tamás hirtelen halálának okait.

hvg.hu/itthon/20140325_Penzmosasrol_is_informalhatta_a_rendoroke

-----------------------------------------

Senki sem tudja, mit kellene csinálni

Orbán sem. Bajnai sem. Én sem. Nagyjából úgy élünk, mint 10 éve. Körbe-körbe járunk, és az ország nincs olyan állapotban, hogy a toporgásból kitörjön. Duronelly Péter véleménye.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fpenzbeszel%2F2014%2F03%2F25%2Fpb_duronelly%2F
Kinek állhatott érdekében, hogy ne daloljon Welsz Tamás?

A kettős állampolgároknak,

különös tekintettel azoknak a bissau-guineai lakosoknak, akiknek útlevelében a fővárosban, Bissauban lévő Rua de Bolama 8 cím szerepel állandó lakcímként.

Az országról rendkívül kevés információ érhető el, s a telefonos kapcsolat is akadozik, ám a Google műholdas térképe a fenti címre a korábbi elnöki palotát adja ki találatként.
@Vidéki:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ezt saját kútfőből?
@Zsuzsanna Lévay: Remélem már gyűjtöd a pézsét, te luk.
@kedves okos honfitársaim: Gondolom a kedves mamát is így szólítod, te kis nemzeti keresztény pöcs.
Nem fognak az orrunkra kötni semmit.Majd újra megtanulunk olvasni a sorok között.
@bulista: Miért nem Afrikában próbálsz vegetálni, te élősködő hazátlan szarházi? A szájnyílásodra azt vedd, aki téged ellett!
@kedves okos honfitársaim: Ne dühöngj annyira, te szerencsétlen primitív kispöcs, mert a végén még agyvérzést kapsz - ami agy nélkül nem kis teljesítmény... De mint tudjuk: Mutyiország jobban teljesít! Javaslom, hogy inkább már most foglalj magadnak egy jó helyet a hétvégi birkamenetre, hogy elérjen a nyelved a csúti bonsai-napóleon ánuszáig!
Már azt is hallottam, hogy Welsz nem halt meg, hanem tanuvédelmi programban bújtatják.

jobbkonyok.blog.hu/
...és nem is fogtok.
Néha várom mikor értek le a magmáig.
Nem olvastam végig ezt a 315 kommentet, bocs. Csak beírom a sajátomat: a titkos dolgok azért titkosak, hogy ne ismerjük meg, nagy okosság...de ez ebben az esetben is így van. Mivel óriási a "tartalom", a 80 évnyi titoktartás nem is biztos elég lesz. Vannak ilyen dolgok egy állam életében, vagyis minden államban vannak ilyenek. Balról, jobbról mindenkinek érdeke, hogy mély homály fedje a dolgokat és ne legyen kétségetek, Welsz sem biztos, hogy halott. Vagy ha igen, nem az történt, amit hallunk. A látható világ és társadalom mögött van egy másik, ami nem nyilvános, nem látható, nem kommunikálható és ez fontosabb, mint a sok hír, ami elénk van tárva.
süti beállítások módosítása