Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.22. 11:49 Fabius

Az örök schifferizmus

Címkék: lmp schiffer andrás választás 2014

Egyszervolt szimpatizált pártomban minden és mindig változik, egyvalamit leszámítva: a schifferizmus marad örök. Januárban csináltam egy tablóképet az LMP 2010-es induló parlamenti válogatottjáról, ami mára annyit változott, hogy a listaállítás és a reális esélyek után Mile Lajost is le lehetett húzni az újrázók közül. 

LMP (1).jpg

Panyi kapitányék Schifferrel készült interjúját olvasva nekem, az örök kekecnek nyilván egészen máshol voltak a hangsúlyok, mint ahol - a szándék szerint - lenniük kellett volna. Nekem bizony először az szúrt szemet, ami a ciklus végére a legnagyobb bajom lett ezzel a formációval:

"Mile Lajos a 13. helyen van a listán, pedig az ön egyik legszorosabb szövetségese volt.

A szó szoros értelmében ezt dobta a gép, bármilyen hihetetlen. Beült 150-170 küldött a számítógép elé, és 2-től 30-ig sorrendbe rakott neveket."

Teccikéteni vagy magyarázzam? Szóval az van, hogy az LMP-ben ez a működési elv: az akárhány küldött odaül a gép elé és kettőtől harmincig rangsorolja a kihányadik-legyen listát. Az elsőt azt nem rangsorolhatják sehova, az nem lehet kérdés kié. A második helyért már verseny van, pl a társelnök asszonynak sem jár a megfellebbezhetetlen automatizmus, az csak a küldötteken múlt, hogy feltolták a listán közvetlenül Schiffer mögé. 

Tudja fene, ez a megkérdőjelezhetetlenség engem emlékeztet egy kis köpcös akarnokra, akiből talán egy is elég

Bevallom van nekem ez az elmúlt évek közvetlen tapasztalatai alapján szerzett prekoncepcióm Schifferrel szemben, és bizony alátámasztva látom mikor azt olvasom, nem tud kilépni továbbra sem a szerepéből. Teljes joggal fölmerült az interjúban az LMP felelőssége is abban, hogy a kormányváltás esélyei mára a nullához konvergálnak, és hogy az összefogás összetétele végül olyan lett, amilyen, amit aztán András rövid úton elintézett annyival, ha Mari néninek fasza lenne ő lenne a Feri bácsi. 

Csakhogy a dolog nem ennyire egyszerű és közel nem úszható meg ennyivel. 

Mer'hogy mi, akiket húzgáltatok lakossági fórumoktól lakásszalonokig mindenhová véleményt mondani, szondáztatok közvetlenül belső listás és megrendelt véleménykutatásokkal még emlékszünk, ezeknek mi lett a döntő többségű eredménye. Meg emlékszünk arra is, hogy Karácsonyék nem az ujjukból szopták a koncepciót, hogy Bajnaiékkal társulva olyan helyzetet alakítsanak ki, amiben a szocialisták közel nincsenek se ekkora erőfölényben, se ilyen tárgyalási pozícióban, és úgy lehet(ett volna) választási muszájszövetséget kötni, hogy a kormányváltás nem egy eleve esélytelen valaminek látszik. Ja, ezt mi, az akkori LMP szavazótábor nagyobbik fele gondoltuk így, én ezt simán vállalom. 

Aztán lett az, ami. 

A 2012 novemberi 24-25-i kongresszus döntése után a szocialistáknak három egész napig tartott elhinni, hogy ti tényleg ekkora fácánok vagytok. Három napig nem hittek a szemüknek vagy éppen három napig ünnepelték a gyávaságot és balfékséget, majd 28-án délutánra magukhoz térve átvették a kezdeményező szerepét, és kb onnantól lőve volt a dolog. Ők ott álltak az újjászületett "baloldal vezető ereje" esélyükkel, mi, a szavazótáborotok nagyobbik fele a hitetlenkedéssel és csalódásunkkal, ti meg a jóindulattal is ott helyben leharmadolt szavazóbázissal, később a félpárttal. Elvégre arról volt szó, hogy ez a bázisdemokrata gyere el, mond el, mi majd képviseljük izé a tábor véleményének képviseletéről szólt volna, és nem arról, hogy válhat megfellebbezhetetlen, akár a szavazói akarata ellenére cselekvő vezetővé Schiffer András. 

schiffer_1.jpg

Na mindegy. 

Visszanézve a négy évre, a rátok adott két szavazatomra, az esélyetekre, az ezekért kapott képviseletre, bizony vegyes a kép. Önkormányzati szinten nem bántam meg a dolgot. Várnai működése volt itt az egyetlen ami ellenzékire hasonlított, Laci megtette amit tudott, tehetett Papcsák és a kerületi talpasok ügyeinek nyilvánosságra hozásával. Ő tényleg azt csinálta amit a választások előtt személyesen, arcból arcba a Bosnyák sarkon megígért. Micsoda pech, hogy ő sem volt képes végig bólogatni elég serényen, és a kapóra jött koncnak vetés lett a vége. 

Országos szinten kicsit más a helyzet. A korrupcióellenesség pipa, Szabó Rebeka kérlelhetetlensége és kitartása is ötös, a családon belüli erőszak törvény kiharcolása és az ügynöklista nyilvánosság felszínen tartása is oké. Az operaházi molinó, a parlamenti és közgépes láncolás nekem bejött, ahogy a parlamenti performanszok többsége is. Csak ezzel szemben elmaradt a párt szervezetépítése, négy év kevés volt egy épkézláb kommunikációs stáb összehozásához, nem tudtatok egyszerű, közérthető üzenetet megfogalmazni, de legkevésbé az emberekhez eljuttatni nem tudtatok semmit. Folyamatos, soha véget nem érő belharcban áltatok egymással a pártszakadás előtt, és azóta is tombol az "adminisztratív forradalom". Bónusznak meg ott az attitűd, miszerint a képviselet a tapasztalatunk szerint azt jelenti, képviselet akkor, ha az egybe esik Schiffer András érdekeivel és véleményével

Ilyet pedig szerintem egy párt nem engedhet meg magának. Legalábbis következmények nélkül nem. Mert miféle képviseletet tudtok ígérni hitelesen a történtek után? 

909 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr835873543

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Inkább a tolvajok, mint Ukrajna 2014.03.22. 19:58:21

Van kellemesebb, mint amikor egy buta tolvajbanda és ukrán típusú jövő közül lehet választani. De a jelen állás szerint ha elpazaroljuk - tisztességből, becsületből - a szavazatot egy kisebb alternatívára, de facto az ukrán jövőre szavazunk. MInt ahog...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.03.22. 13:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A kettős mérce megint működik, a Fideszben soha nem volt olyan, hogy mindenki kicserélődött egy ciklus alatt, sőt, hasonló sem. Ebből is látszik, hogy milyen hiteltelenek az ilyen irányú demagóg kritikák.
Már októberben is úgy tünt, hogy Shiffer leginkább két motiváció mentén működik.
Az egyik a képviselői pénz, a másik ennek szolgálatában a kormányzati nyalás
endresy.blogspot.hu/2013/10/schiffer-kormanyhu-anarchizmusa.html
@Blogger Géza: Sőt! A Fideszben a vesztes tábornoké maradt a hatalom. Amit ki is élvezett. Mihelyst megjött a kényszerzubbonyból, amit a választási vereség után rá kellett adni.

Jut eszembe: Az energetikai beruhéázások legnagyobb ellensége a takarékos technológiák elterjedése.
Vö. Simicska paksi betonja és rezsicsökkentés.
Ja, tudom, hogy ez demagógia. De legyen neked is hétvége :-)
Schiffer elvekről beszél, de közben volt Mdf-esekkel veszi magát körül.A másik. Dicséri Mesterházyt, ekézi Bajnait, mert Gyurcsány alatt volt a kormányban. De Mesterházy nem Gyurcsány államtitkára volt?
Igen az elvek fontosak, de sajnos ott van a valóság is. Ha mindenre nemet mond, akkor mi lesz a végén?
Én sohasem fogom neki megbocsátani, hogy 2012. októberében hagyott egy olyan lehetőséget elszalasztani, ami sok mindent megváltoztathatott volna.
sifferiuzmus ???

hát ez nem ér egy szót se...
hiszen orbán segjukából jött elő ez a "párt" ez a sefair nevű ember(?)...
azoknak a zombiknak akik sem komcsi sem dakota mafiára nem akar szavazni...

hát kilóg az orbán láb...
A poszthoz nem tudok, mit hozzátenni, tökéletes.
Ez most nem nyalás volt!:))))

Viszont az index interjú érdekesen indul:
"1989 tavaszán, amikor nem lehetett kristálytisztán látni, merre fejlődnek a dolgok, az egész pártállami nómenklatúrában egy ember volt, aki odacsapott az asztalra, egzisztenciális kockázatot is vállalva, hogy márpedig a KISZ- és pártvagyont föl kell osztani az akkori alternatív szervezetek között és társadalmasítani kell. Ez Gyurcsány Ferenc volt."
"Gyurcsány kimondta, amit sokan az ellenzékiek közül sem mertek, hogy a pártállami szervezeteknek semmihez nincs joguk, mert pontosan az államszocialista rendszer jellege miatt az, amit ők birtokoltak, a népé."
"De olcsó jobboldali demagógia, amikor őt azzal próbálják savazni, hogy a KISZ-vagyont meglovasította. Pont az ellenkezője igaz! A jobboldali híveknek inkább a sajátjaikat kellene megkérdezniük, ők miért nem számoltatták el az utódszervezeteket. Gyurcsányt sok minden miatt lehet ekézni, és meg lehet kérdőjelezni a múltját, de speciel azért a szerepért, amit '89-ben töltött be, nem."
index.hu/belfold/2014/03/21/ezek_2018-ban_sem_fogjak_levaltani_orbant/
@GeoCracker: Mint ahogy Dávid Ibolya is az MDF élén maradt 2002 után is. Érdekes módon az ő helyben maradása valahogy soha nem fájt annyira a baloldalnak. Ki érti ezt? Amúgy most Vona le fog mondani, ha nem nyer a Jobbik? Mesterházy és Bajnai eltűnt 2010-ben a megalázó vereség után? Schiffer el fog tűnni, ha az LMP gyengébben szerepel, mint 4 éve (mondjuk kap 6%-ot?) Gyurcsány eltűnt a belpolitikából?
@Blogger Géza:
B+!
Ehhez ritka vastag bürke, meg komoly szemellenzős seggnyaló napszemüveg kell cukorfalat.
Egyedül raktad össze ezeket a bötüket, vagy stáb agyalta ki ezt a fostalicska dumát?
Mert ígyis-úgyis elég szenilis az ötletgazda...
@Blogger Géza: Mi köze volt Bajnainak 2010-hez? Miért kellett volna eltűnnie? Tudom miniszterelnök volt, de részt sem vett a kampányba.
Akar rekviem is lehetne, de ott a narancstestver aki segit majd ha kell, igy vagy ugy. Siffer megmarad, az biztos.
Schmitt Pál átadta az Ollimpiai Parkot. :))
@V-PORT: Megadtad a választ. A 2006-2010-es ciklus meghatározó politikusa volt, hiszen két miniszteri és miniszterelnöki pozíciót is betöltött.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Schiffer csak hab a tortán.
Bár az is igaz, látván őt, ezt a fajta niemandot, értelmet nyer a megélhetési politikus kifejezés.
Ha valami nem tetszik, mindenki mehet. Neki van egy pártja (vállalkozása), a melós cserélhető...
@Blogger Géza: De miért kellett volna eltűnnie, mikor 2010-ig nem vett részt a direkt politikában?
@V-PORT: Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány...ne nevetess.
Amúgy melyik majom volt, amelyik az előző képnél is olyan kis vehemensen védte ezt a szerencsétlent?
A Fidesz kihalálos módszerrel működik, felkészülnek a sírásók.
@tristen2005: Mikor már mindent elloptak,megesszük őket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Készülnek a Nemzeti sírgödrök. Lapát hiányra lehet számítani a közel jövőbe.
@toportyánzsóti:
A húsuk olyan állítólag, mint a bölényé, csak azt a ronocérosz szerű bőrt kell levésni róluk...
@Blogger Géza: Tudod mi a megalázó?Ahogy moszkovitya putinpincsi lett,mutyipincsijei meg tapsikolnak ehhez is.Amikor mindent elloptatok megeszünk titeket.
@toportyánzsóti:

B+, a varjakat sokáig kell főzni, csak vacsora lesz. Svédek tudják.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nemsoká kiderül,ha putinka mégsem enged a gázárból.
mikor először láttam, hogy lehet más a politika, akkor egy nagyot bólintottam, hogyne, zimbabvéban, mikor mugabe pisálni megy és egyik kezivel a bránert fogja, a másikkal meg az oroszlánokat kergeti.
@hacsaturján:

persze, ahogy elnézem, ez is bloggergéza asztala.
@tristen2005: pulóverben próbáld a nép közé vegyülni, de ügynökeink lecsaptak rá
Genetikusok remélem hamar megtalálják az orbáni géneket,amiből bőven van ennek a nagyképű schifferkének,félrefordított bucival magyaráz a szerencsétlen,mintha így hitelesebb lenne az analfabétizmusa.
Louis Tonyó mindent bevett a kampányba!

Az elmúlt két napban ismeretlen telefonáló előre felvett üzenettel hívta fel az 5. kerület számos polgárát. A hívás során a férfihang Kerék-Bárczy Szabolcsként mutatkozott be, és közölte, hogy megválasztása esetén eltörli a kerület szociális juttatásait.

portal.dkp.hu/web/guest/article_display/-/asset_publisher/c3KpwxagqL2V/content/a-rogan-antal-erdekeben-torteno-csalasoknak-nincs-hatara/103
@hacsaturján:

Az olyan mint a szibériai 2 botos szarás, egyikbe kapaszkodsz, a másikkal a medvéket hajtod el.
@Blogger Géza: Gy.k. azaz gyengébbek kdevéért: A baloldalnak szerintem nem fáj Orbán pártelnöksége. Az országnak fáj. Igen sokba fáj.
Az nem vigaqsz, hogy Lázás rosszabb lenne.
Amellett Dávid Ibolyka ugyan éppen olyan tehetségtelen politikus volt és maradt, mint Orbán, de neki a vereség után nem kellett kolostorba, izé szanatóriumba vonulnia. Hogy, miként a fidezses szócsövek mondták: feltöltse az elemeit.
Ahogy a többieknek sem.
Nem Orbán személyével van baj, hanem az egyre nehezebben kordában tartható paranoid skizofréniájával (lehet, hogy borderline, de mindegy), és a hatalmi tébolyt megalapozó kisebbrenbdűségi komplexusával.
@tristen2005: igazi horror történet, filmesitjük meg. csak szólni kéne Andynak.
@hacsaturján:
"mucika, mire paks kettő készen lenne, addigra föl kéne építeni nagymarost és minimum mohácsot. "
Azért lehet, hogy földváron sem ártana megfogni kicsit a vizeletet
@tristen2005: aszongya a linked, hogy error, not found.
@GeoCracker:

háááát, először valahol ercsinél köllene, asztán mohácsnál, akkor a fekete erdőnél (földvár) nem lennének problemák, csak eszt mán nem mertem mondani, hiába nem vagyok bloggergéza.
@GeoCracker: ok, bocs, de a halálom, amikor annyit írnak, hogy Földvár, meg Hidegkút. még összetévesztem őket összevissza.
epizódok a jogállam történetibül, bazmeg:

index.hu/belfold/2014/03/22/fakivagas/

fogadok, hogy a bloggergéza erre is tanál mencséget, míg én a madonna hónajjkutyájával szemezek.
@Penivaldes: Igazad van. Tényleg zavaró.
Csak mert itten nagymaros, megy ilyesmik voltak, ezért oszt engem is leterített a pongyolaság
@hacsaturján:
még abból a korszakomból, amikor természetvédelemmel aktívabban foglalkoztam, emlékszem egy tanulmányra, ami szerint gyakorlatilag végig kéne vizlépcsőzni az egészet. Oszt jónapot.
Vityka majd ad pízt a Gézáéknak hozzá.
@Penivaldes:

maraggyunk annyiba, hogy füredrül hajó nélkül is el lehet menni hidegkutra, míg balaton/tisza és egyéb földvárak meg nem duna, mer oda viszont nagymarosrul még ladikkal is lehet közlekedni.
@tristen2005: hibás a linked. a végiről lemaradtak számok....
ld.
@GeoCracker:
@GeoCracker:

ahogy végig is van, kivéve a fekete likat battonyátul nemesmedvesig.
@GeoCracker:
A második már jó, gyakorolok.
@GeoCracker: leterített a pongyola...
@hacsaturján: no igen, hidegkútról nekem ne a Bp városrész, hanem a kis zsákfalu jut eszembe, melynek szélén bocik legelnek.
5%-ra hozza őket a narancsközvéleménykutatók sisereheada,reélem a narancsosok fognak 5%-ra befutni,mert schifferke a lőtéri veszett kutyát sem érdekli ma már.Legutóbb Miskolcon 20-an sem voltak vele együtt.
@Penivaldes:

nekem is pont az a hidegkut jutott eszembe, most képzeld el!
@toportyánzsóti: a franx tudja..ha okosan csinálja, akkor belekeverhet a levesbe. protestszavazatok..
@hacsaturján:

anno decebal, otthon, füreden a drágalátos bratyókámmal az vót a szokásunk, hogy ha valamejikőnk kocsmába akart távozni és a másik mekkérdeszte, hogy hova hova, akkor aszt köllött válaszolni, hogy hidegkutra, gyufáér.
Scheffer tipikus példája annak az embernek aki annyira okos, h semmi esze sincs. Teljesen rossz irányban politizál , meg mindig Gyurcsánnyal volt elfoglalva, mikor ott jött a jobbik, egyszerűen nem érzi mi a fajsúlyos kérdés a politikában. Persze a gyilkosnak is vannak jogai, de ahogy a hozzajuk kozel allo Szikinger István alkotmányjogász is a szcientológia ' alkotmányos jogait" védte az azzal becsapottakkal szemben, Schiffer se az is minden nem lényegtelen dologgal el volt foglalva az elmúlt években es legtöbbször a rossz oldalon állt. Ő az összeférhetetlen okoska, pedig nagyon drukkoltam nekik 4 éve, sajnos csalódtam
@Penivaldes: Nívosabb helyeken nem tud senkit lázba hozni ez az orbánklón,amit meg a narancsszolgák ugatnak a lőtéri veszett kutyát sem érdekli.5% hirtelen,kb annyira igaz mint a zombikok előretörése.Büntetés járna ilyenekért normális országban.
... Olyan, mint Sólyom, aki minden elnöki (AB,Mo) a saját jogkörének kiszéletesítésével volt elfoglalva, rossz beidegződéseket erősített, tok feleslegesen kekeckedett, mintha elvi politikát folytatna (kézfogás, szlovák kitiltás) nem észre véve, hogy a Fidesz szekeret tolja, oszt most kap észbe, hogy kikhez es mihez adta a nevét. Kurva okos ember az is, de este nincs. (Nemhiába Schiffer mentora)
merthogy a protestszavazatokból tudnak meríteni, a jobbikkal egyetemben.
Tényleg elképzelhető hogy Schiffel Orbán embere? Hiszen éppen most is neki hajtja a szelet a hülye nyilatkozataival... :-s
Off. Csak most láttam fényképet az Oszter balesetéről, ez nem kocsival ment, repülővel szállt alacsonyan.
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/oszternek-ki-kell-fizetnie-a-plaza-millios-karat-2243183
Fabius, Fabius

ugyanazt a kényszeres hazgságot mantrázod megint

Először is: hazudsz.
Az LMP kongresszusa ELŐSZÖR a listavezetőről szavazott. UTÁNA szavazott a 2-30. hely sorsáról. Megkéred a kis PM-es haverkáidat, akik a mai napig szivárogtatnak a belső levlistáról, letöltik neked a Jelöltállítási Szabályzatot és abból szépen kiolvasod, utána nem csúsztatsz a kis száddal.

Másodszor is: csúsztatsz. A jelenlegi frakcióból többen újráznak, pl. Szél vagy Lengyel. Aki nem a pm-mel távozott, az vagy korábban ment el, vagy abbahagyta a politikát, plusz maradt Mile, aki vagy bejut, vagy nem.

Harmadszor is: hazudsz.
Megint előtolakodsz ezzel a zuglói pártsejtben felvett közvéleménykutatással, ami semmilyen értelemben nem releváns. EZZEL SZEMBEN A PÁRT LEGITIM DÖNTÉSHOZÓ LEGFŐBB SZERVE KÉTSZER IS ÚGY DÖNTÖTT, HOGY NEM KÉR GYURCSÁNYBÓL. Lehet azon sírni, hogy Schiffer a debreceniek közé ült, meg konteókat álmodni, hiogy miért nem Karácsonynak tett állítólagos ígérete szerint szavazott ez-az, de a helyzet ez. Tudod mik a demokrácia játékszabályai? azokat nem obskurus közvéleménykutatásokkal írják.

Negyedszer is: Várnai hazugságod ezredszer megismételve, unalmas.

Ötödször is: "Mert miféle képviseletet tudtok ígérni hitelesen a történtek után?" Szerinted tehát a helyes irányvonal az lett volna, ha a Gyurcsány-Bajnai korszak ellenzékeként megalakult formáció a TAGSÁG véleménye ellenére szemenköpi magát, beunikumozik, elégeti Schiffer farmerdzsekijét és beáll a listán FODOR GÁBOR MÖGÉ. Ez lett volna a hiteles képviselet.

És ezek után van pofád közéleti blogon kritizálni az LMP-t.

A hüllőkre nézve sértő a blogod elnevezése. Azok legalább gerincesek.
Egy pártnak vezető kell, egy népnek is vezető kell, egy törzsnek is meg egy focicsapatnak is.

Ahol nincs vezető az zombihorda.
@.Gordon Gekko.: nekem nem kell vezető, akkor én egy magam egy zombihorda vagyok. Aha.
@MacPhisto:

és tessen mán mondani, ez a más politika?
Az LMp eltunik , mint a tobbi Fideszre veszélyt jelento párt , de Schiffer marad...egyedul is...
Apropó, a Dávid Ibolyás MDF -et egy Fidesz által fizetett szarjankó akarta vezetni ( megbuktatni)... ( Ami végul Polt Péterrel sikerult is ) Es lám milyrn a sors,...most egy Allami vAllalat Fidesz által kinevezett vezetoje ...(milyen Kornél a gecije ?...nem jut eszembe )
@dr kíváncsivagyok:

almássy kornél elvtárs,a bkk közút zrt. vezérigazgatója.
keményen be lehettek tojva ott a baloldalon ha az LMP-t többet ekézitek mint a Fideszt ...
@hacsaturján: Olvasd el a programot, abból kiderül. Beböfögés szintjén nincs értelme erről vitatkozni.
@dr kíváncsivagyok: Jaja, de Kerék-Bárczy meg Debreczeni az nem fáj neked mi? mindkettő oszlopos dékás
@MacPhisto: ez most önkritika volt? Mert te befögötél ide.
@MacPhisto: Hogy ilyen ide a Dávid Ibolya? Meg a másik?
Aszittem ez a poszt az lmp-ről szól.
Hát, fiúk, kurvára off, de nemcsak a politika nem lehet más, de ez az ország sem.

nol.hu/belfold/megorult-hogy-mastol-elvettek-1451399

" Héjja László javasolt is olyan gazdát, aki nemhogy nem kapott földet, hanem azt is elvesztette, amelyiket korábban használt. Felhívtam az illetőt, aki megerősítette: tényleg nagy bajban van – de nyilatkozni nem akart. Tájékoztattam, hogy a KUWAITI Kft.-től kisajátított földek sorsából indulna ki ez a riport, mire megkérdezte: hol vannak azok a földek? Megörült, amikor meghallotta, hogy a lakóhelyétől számított 20 kilométeren belül vannak – attól kezdve végképp nem akart nyilatkozni. Azt mondta: ha nyilvánosan panaszkodik, nem kap újra földet, de ha csöndben marad és megpályázza a most kisajátított 130 hektárt, akkor még lehet, hogy sikerrel jár és megmentheti az állatállományát."

Tehát ha mástól elvették, és tőlem is, akkor nem kiállunk együtt kaszával-kapával, hanem kussolok, hogy megkapjam a mástól elvettet.

Ennek az országnak el kell tünnie a föld szinéről. Valaki mondta: egy aszteroidának kellene telibebasznia, hogy nyoma se maradjon.
@aritus: Igen, a hosszú és érvekkel ellátott kommentem bizonyára ennek minősült. Next.
@aritus: Dávid Ibolyát nem emlegettem. Almássy Kornél volt emlegetve, arra írtam két volt másik MDF-est. Látom figyelmesen követed a vitát. Olvass két böfögés közben.
@MacPhisto:

bucika, ha elolvasnám akkor is böfögnék, bár "hosszú és érvekkel ellátott" böfögést így sem tudnék elereszteni.
minden politikus bűnöző
Ugyan fiúk, Orbán nem azért fog nyerni, mert Schiffer nem csatlakozott az összefogdosós kompániához, nem is a saját teljesítménye miatt, hanem mert ilyen ellenzéke van.
A komplett ellenzéki oldalon Schiffer az egyetlen olyan politikus, akiről halványan feltételezhető, hogy hosszabb távon felépíthető lenne Orbánnal szemben. Erre itt tömegével azon sírtok, hogy miért nem húzta le magát a klotyón a PM-esekkel együtt maga is.
@MacPhisto: haver, te vágod aszt, hogy ez a kornél gyerek melózott vityának egyet és hopp egy zsíros állás beugrott neki.
debreczeninek és kerék-bárczynak mi esett le? hogy jött ez ide?
nagy pondró vagy a példád alapján!
@Vitéz.László: de nem minden bűnöző politikus:)
@MacPhisto:

Te, faszkalap, nem kell elkérnem a péemes haverkáimtól semmit, landol nálam a levlistátokról elég szemét a -még - meglévő tagságotokon keresztül. Amit ha jobban meggondolom ki is lehetne lökni a netre, ha más nem azért, hogy üvöltés helyett pityergésre használd a kis szádat.

Helyedre paraszt amíg jó kedvemben találsz.

Ja, ne, addig még maradj amíg a többieknek is leesik mit is mondtál: a pártsejtekben elvégzett véleménykutatás eredménye nem releváns. Az releváns egyedül ami éppen pont egybe esik Schiffer akaratával. Erről a mentalitásról szól a poszt, tökfej.

Kösz a példát.
korai még temetni a kormányváltást.az lmp nem oszt,nem szoroz,a többi resztli-párttal együtt nagyjából hasonló arányban szipkáz el szavazókat a két oldalról.
a döntő tényező most a jobbik szereplése.az ellenzéki oldal egységes,a jobboldal megosztott.ha nagyon jól szerepel a jobbik,az egyfordulós rendszerben akár úgy is elviheti az ellenzék az egyéni mandátumok többségét,hogy a jobboldal összesen sokkal több szavazatot kap. kb.40% elég lehet.ez pedig a legutóbbi időköziken megvolt.
nem az lmp-vel kell foglalkozni,csak szépen el kell ballagni szavazni.
@Fabius: Ezt mondjuk így is úgy is megszoptad te faszpörgettyü, április után se lesz 4 évig munkád hiába pucsítottál évekig.
@Penivaldes: Csalnak a narancsmocskok,nekik joguk és kötelességük lopni csalni hazudni,hitük szerint.
@.Gordon Gekko.: te, ez nem fradimeccs, itt nem kö a csajokat ütni, még ha az ellenfélnek is drukkolnak.
@vizesnyolcas: Találó a nicked,így könnyű belőni a szinted.
@rasztaszív: 'korai még temetni a kormányváltást'

Lesz kormányváltás Orbán2ről Orbán3ra.
@rasztaszív: Zombikok március 15-én annyi embert vonzott hogy inkább le sem írták.
Aztán mikor schiffer elvtárs a megkérdőjelezhetetlen pártelnök végez az LMP kivégzésével szépen besunnyog a fideSSbe mint ahogy a kisgazda és MDF es hazaárulók is tették.
@MSZP Afrika Korps:

Kapaszkodj, mert megdöbbentő, sokkoló lesz amit mondok: a versenyszférában nem az ilyen pincsik fingják a szelet töki.
@MSZP Afrika Korps: mi van te kurva lakáj? mi a faszt vered a segged itt a földhöz?
@Fabius: Muhahaha.

Egy szféra van és az Orbán kegyéért versenyez.
@MSZP Afrika Korps: ez a te magyarországod, de összeomlik a hülye főnököddel együtt!
@MSZP Afrika Korps: az időközik eredményeiből nem ez következik.ha a jobbik is indul(márpedig mindenütt indul),akkor szopik a fidesz.
@Csekkliszt#10: "Scheffer tipikus példája annak az embernek aki annyira okos, h semmi esze sincs."

Tökéletes megfogalmazás! :-(
@rasztaszív: A Jobbik+LMPnek tényleg többje lesz mint a Visszaváltásnak, de hol érinti ez a Tábornok Urat?
@rasztaszív:
Nocsak. Kétségbe vonod a Scheppele-elemzések igazságát?
@MSZP Afrika Korps:

Tévedsz, nagyot.

Cserébe látszik, te abban a szférában még nem jártál.
@MSZP Afrika Korps: az időköziken megvolt a 40-42%-a az ellenzéknek,ezt a jobbik,és az lmp meg sem fogja közelíteni.de ha 20%-ot összeszednek,már nem nyerhet a fidesz.
@MacPhisto: Kedves barátom!

A bázisdemokrácia elveit számon KELL kérni az LMP-től. A bázisdemokrácia nem arról szól, hogy a bázis véleményét figyelmen kívül hagyva azoknak a véleményét képviseljük, aki utoljára ránktelefonált, és ígért ezt-azt. Mert így ment ez a Magyarországi Zöld Pártban, és a Zöld Alternatívában is. Láttuk, mi lett a vége. És ki a közös nevező a három pártban? Nem súgok. Ha ilyen bennfentes vagy, akkor tudod.
@rasztaszív: A Jobbik és az LMP az ellenzék, a többi a maradék. Kit hívsz te ellenzéknek?
@taga20:

Mondtam: egyre nagyobb a zavar, egyre érdesebb a hangnem a jobboldalon. És egyre reménytelibb a dolog: Orbán el fog sunnyogni a picsába.
(Ja, a választást meg fogja nyerni. Lesz 48%-nyi mandátuma a parlamentben. Kisebbségi kormányt fog alakitani, és pillanatok alatt meg fog bukni. Egy kisebbségi kormánynak senki nem fog tejelni, ujabb jogszabályokat meg nem tud hozni. Oda a lóvé. Ennyi az egész. A lakájokról meg annyit: aki a szolgahad hűségében bízik, az homokra épít :)
@.Gordon Gekko.: "gy pártnak vezető kell, egy népnek is vezető kell, egy törzsnek is meg egy focicsapatnak is. Ahol nincs vezető az zombihorda."

Igazad van. A bázisdemokrácia, az anarchisták fennen hirdetett alapelve a legjobb terep az egyeduralom kialakítására. Amíg az elvhűek szavazgatnak ide-oda, azalatt a céltudatos akarnokok észrevétlenül átveszik a hatalmat. És közben röhögnek az elvhűeken.
@vizesnyolcas: Én például nem azért siratom, hanem azért mert elszalasztott egy lehetőséget. Talán lehetett volna más a politika.
@épészmérnök: Igazi mongolidióták szavazgatnak ide-oda elvek alapján.

Az egészségesek érdekek alapján szavaznak.
@Fabius: Te meddig képzeled még azt, hogy Zugló a világ közepe? Egy kerületi kutatás szerinted reprezentálja az egész ország véleményét?

Aki a Gyurcsány - Bajnai - Mesterházy csoportra akar szavazni, az most is megteheti, minek ehhez LMP?

Így legalább maradt még választási lehetőség a baloldalon.
@MSZP Afrika Korps: azt a tömböt,amelyik győzni fog.egyébként elég ismertek.
@rasztaszív: Hol fog győzni?

Az lesz a Bissaui-guineai emigráns qrmány?
@Blogger Géza:

Szép, hogy így véded őket, tényleg meghat. Véded, de nem ismered.

Nem csak Zuglóban kutattak hanem máshol is, plusz rendeltek privát felmérést a Mediántól is. Mindnek ugyanaz lett az eredménye, csak mondom.

Tudod az a baj nekem nem elég ami neked igen. Ha hinnék a messiásokban vallásos lennék.
@Fabius: u mad bro? faszkalapozunk, tökfejezün, parasztozunk?

Tudom idegesítő hogy beégtél a pitiáner csúsztatgatásoddal. Tilts le mint a listahaverod, Brendel "Hazug" Mátyás.

Kérdésedre válaszolva, a poszt arról szól, hogy a te álláspontod alulmaradt a párt kongresszusa előtt, ezt pedig nem tudod elviselni. Hívhatod Schiffer álláspontjának is, de ettől függetlenül a helyzet ez.

Két hát múlva pedig nagyon szoríts Feriért. Majd ő megteremti a demokráciát, lesz megint traktoroknak behajtani tilos tábla is? A Liberálisok megint betiltják majd politikai rendezvényeken a hangosbeszélőt meg a mikrofont? xDDD

Biztosabb az LMP-nek az 5%-a mint az Összefosás 15%-a. Ez abból is látszik, hogy többet foglalkozol Schifferrel meg az LMP-vel mint Viktorral meg a fideszes tolvajbandával.
Szorongj :)
@DarthVader: " A lakájokról meg annyit: aki a szolgahad hűségében bízik, az homokra épít :)"
mesélhetsz ezeknek, a törikönyvük csak azé van nekik, hogy ne billegjen a tévé:)
@épészmérnök: Kedves barátom! Haladjál be a Fővárosi Törvényszékre és kérd el az LMP kongresszusainak jegyzőkönyvét. Ott szépen megvizsgálhatod, hogy a tagság által megválasztott kongresszusi küldöttek milyen véleményt alakítottak ki az esetleges szövetségi politikáról.

Aztán pedig majd gondolkozz el, amikor a fideszes banda megint 2/3-ot kap, hogy mi lesz a közös a 2010-es és a 2014-es katasztrofális baloldali vereségben?
@vizesnyolcas: bocs,nem figyeltem.
nem kétségbe vonom,hanem szerintem fordult a kocka.ez a választási törvény arra készült,hogy lesz egy nagy kormánypárti tömb,és szétforgácsolt ellenzék.ezzel szemben az ellenzék összeállt,a jobboldalon pedig két párt verseng.
könnyen lehet,hogy a fidesz megszopatta saját magát,csak még senkinek nem tűnt fel.
@MacPhisto:

Az a kisgyerek jut rólad eszembe, aki csak azért nevetgél a sötétben, mert a síráshoz is gyáva.

Az álláspont amit nekem tulajdonítasz nagyvonalúan nem csak az enyém, hanem az LMP egykori szavazóbázisának nagyobbik feléé. Kétségtelenül kiderül két hét múlva, mire mentek nélkülünk. :-)
@.Gordon Gekko.: Szép... lehet, hogy te leszel az utolsó, akit elvisznek, de ne reménykedj, te sem úszod meg. Elvek nélkül nincs társadalom.
@V-PORT:
Szerintem meg pont a PM-esek a bizonyíték arra, hogy nem lehet más a politika.
@MacPhisto: Ne gyere nekem, kisfiam, ilyen okosságokkal, mint a kongresszusi jegyzőkönyv. A kongresszust megelőző estén lezajlott telefonbeszélgetések nincsenek benne.
Sokan temetik az LMP-t, nekik üzenem az LMP bent lesz a parlamentben, mert nekik van gerincük, nem adták el az elveiket egy tál lencséért mint a PM tagsága, és az adtok azt bizonyítják mert az először elpártoltak, most visszatérnek az LMP-hez (Gyurcsány miatt...)
@vizesnyolcas: Én most nem az utána való szakadásról beszélek, hanem a teljes Lmp-ről. Ott lehetett volna valamit tenni, és talán az Mszp-vel is.
Amúgy nem gondoltam, hogy pont Schiffer miatt kezdenek el egymásnak anyázni. :)
@Fabius:
"Teccikéteni vagy magyarázzam? Szóval az van, hogy az LMP-ben ez a működési elv: az akárhány küldött odaül a gép elé és kettőtől harmincig rangsorolja a kihányadik-legyen listát. Az elsőt azt nem rangsorolhatják sehova, az nem lehet kérdés kié."

Rólad Pierre Richard jut eszembe, amikor azt mondja a kagylóba: "Nem én telefonáltam az előbb!"

Hazug embert ugye...

Nem véletlenül nem válaszolsz semmire érdemben, de ez ismert technika tőled. Rossz oldalra sodródtál, a Magyar Nemzetben sokra vihetnéd a tendenciózus féligazságaiddal meg az elhallgatásaiddal.

Mikorra van megrendelve a következő Schifferes poszt? véletlenül április 5-re? xD
@épészmérnök: De te azokról mindről tudsz, Mr. Alkotmányvédelmi Hivatal. És mivel mi nem tudunk róla, így mindig igazad lesz.

Hát ez így kurva fárasztó lehet. Hogy bírod ezt a keresztet cipelni, hogy épész I. V. mérnök a neved? aki vagy?

Akkor van igazad, amikor csak akarod!
@Penivaldes: És Schiffer okozta. Ezt azért nem gondoltam volna. Nem Gyurcsány, vagy Vona, hanem Schiffer. Ez durva!:)
@MacPhisto:

Legyél már kedves azt a sokat emlegetett jegyzőkönyvet kikérni és linkelni nekünk ami állítólag alátámasztja az igazad. Köszelőre.

Ja, ha már kikérsz tedd már mellé a Várnai etikai vizsgálatáról szóló jegyzőkönyvet és a tábort felmérő Medián kutatást is. Aztán lássuk mekkora szád marad utána.
LMP szimpatikus néhány vonatkozásban, egyebekben viszont komolytalan.
@Penivaldes: Kicsilány! Két napja csak olvasgatom a blogot, nincs kedvem irni.Olyan mocskosszájú, buta emberek osztják az észt,hogy hányingerem van tőlük.A nevem más, de Te is azok között vagy akit szeretek továbbra is:))
@Fabius: Te állítottál valamit, ami teljkesen légbőlkapott és egy félinformáción ill. a saját kényszerképzeteiden alapszik. Ha le akarod leplezni a diktatórikusan telefonálgató Schiffert, akkor majd te megdolgozol érte, nem velem fogod elvégeztetni a szar melót.

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/lmp-schiffer-vagy-szel-lesz-a-listavezeto-1207079

Várnainak nem volt etikai vizsgálata. Várnai nem kezdeményezte a szüneteltetett párttagságának meghosszabbítását, így az az alapszabály rendelkezéseinél fogva automatikusan megszűnt.

A Medián kutatást melléteszem, persze. Amit Karácsony haverjai végeztek el egy ki tudja, milyen alapon összeállított bázison. EZZEL SZEMBEN az LMP legfőbb döntéshozó testülete - amelyik teljesen bázisdemokratikus módon a tagságot hivatott képviselni - nemet mondott. Jegyzőkönyv nincs róla, de te is tudod hogy így van, azóta demokratikusan nem bírtad elfogadni, hogy kisebbségben maradtál az álláspontoddal.

index.hu/belfold/2012/11/18/az_lmp_nemet_mondott_bajnaiek_ajanlatara/

Pedig gyakorolhatod, két hét múlva is nagy pofáraesés lesz.
@.Gordon Gekko.: pofánbaszás neked kell, te írtál arról, hogy vezető nélkül élni sem tudsz.
Te nyomorult szolga.
@V-PORT: ja ja, rá. mert ugye ott is egy oda ragadt pénzérme indítja el a lavinát, mely véres leszámoláshoz vezet.
Csak hogy legyen egy kis üde színfolt az itt kialakult csatában:

Fideszes képviselőnő ütött meg egy DK-s aktivistát
Menczer Erzsébet, fideszes országgyűlési képviselő megütött egy DK-s aktivistát. A Demokratikus Koalíció ezért feljelentést tesz.
www.atv.hu/belfold/20140322-fideszes-kepviselono-utott-meg-egy-dk-s-aktivistat/hirkereso
@Penivaldes: Schiffer nem hiszem, hogy el fog valamit indítani.
De azért durván nyomják itt. Kár, hogy Gábriel nem csatlakozik be, hogy védje Schiffert.
@MacPhisto:

Ebből az mno cikkből ugye nem derült ki, hogy külön szavazás lett volna, sőt, Vida szerint a listáról komplett szavaztak.

Várnainak nem volt etikai vizsgálata, de az alapszabály szerint kellett volna legyen.

A Karácsony - Medián dolog meg csak nevetséges, különönösen mert alapszervezeti mérések is voltak külön :-D
@DarthVader: sajnos ez nem így lesz, és pedig az új választási tv miatt.
Csak ezt nagyon kevesen hiszik el, vagy gondolnak bele.
Itt 30%-kal lehet 2/3.
@Fabius: akár volt mérés, akár nem, biztos, hogy nem az volt a kérdés:

"Ön is akarja-e, hogy az LMP közös listán induljon Gyurcsánnyal, Puch Lászlóval, Boldvai Lászlóval, Bauer Tamással és akarja-e, hogy a párt listavezetőjét akként alázzák meg, hogy egy Facebook-párt elnöke is előtte legyen a listán?

[ ] igen [ ] nem

Vagy ez volt?
Fabius drága..

Hánysz a Fidesztől azt tudjuk.

Azt hazudod folyton, hogy az MSZP-től is.

Mostanra az LMP-től is.

Ki a tökömre szavazol akkor ?

Hát persze hogy a Gyurcsány nevű elkúródra.
Olyan vagy, mint Bajnai. Húzod a szád, aztán beterelsz a Gyurcsányi akolba mindenkit akit csak bírsz.
@aritus:de ha a jobbik elég szavazót elvisz a fidesztől,fordul az effekt.
Ez jó. A balliberálisok felsorakoztatnak olyan leharcolt, 1%-os népszerűségű arcokat, mint Gyurcsány, Bajnai, majd hogy még nagyobbat bukjanak, tetézik Kunczéval, Fodorral, Bokrossal.

A bukás oka pedig szerintük Schiffer, az LMP elnöke, aki képtelen volt legyőzni hányingerét és nem állt be ezek mellé.

Remélem, 2018-ban is ilyen eszesek lesztek:)
@rasztaszív: Úgy néz ki, a Jobbik a ballibsiktól vitt el. nem is keveseket, valami 4-5%-ot.
@♔batyu♔: a bukás oka Vona lesz,a jobbik elnöke.
@rasztaszív: szerencsére a kisbaltám nyelének több a karizmája, mint Bogumil macskavarázslónak
@rasztaszív: Nem, mivel ez egy egyfordulós választás lesz, gondosan kialakított választókerületekkel.
Arra nincs semmi esély, hogy az egyforduló egyéni jelöltjeinek a többségét ne a fidesz nyerje. A jobbik ebben nem játszik. A jobbik azért van, hogy a fidesz kifelé (EU) tudja mutatni, hogy ő nem szélsőjobboldali. Befelé meg vígan erre is játszik.
Tehát az egyéni jelöltek többségében a fidesz fog nyerni, plusz bónusz, a győztes egyéni jelöltek még kompenzációt is kapnak. (Ez tipikus fideszes újbeszél. A kompenzációs lista eredetileg az első fordulóban kiesett jelöltek pártlistája kapta, azért, hogy az őrájuk szavazók szavazatai ne menjenek a kukába, ők is képviselve legyenek. Ez pont olyan, mint fideszül a megvédjük, ami azt jelenti, hogy ellopjuk).
A választókerületeket meg úgy alakították, hogy a korábbi választások eredményének függvényében mindegyik választókerületben a fideszes szavazók legyenek többségben. Azokat a választókerületeket, ahol a baloldali szavazók voltak többségben, szétszedték, és hozzácsapták másik szavazókerülethez, így kisebbségbe kerültek a balra szavazók.
Ez egy elcsalt választás, ezt bojkottálni kellet volna, de ez a vonat már elment.
@aritus: nem tesz semmit. utálom, ha ilyen komondor faszok a csajokat akarják arcon vágni.
mindemellett, te elég tökös csaj vagy:))
@Penivaldes: Ez itt nagyon durva!:))
Emelkedjünk felül, hiszen, MI KETTEN, tudjuk Magyarország jobban teljesít.
@rasztaszív: a tőrténelmiekkel semmi - csak a macskajancsiktól van enyhe fintorom
Nem tudom volt-e már, de ha igaz, akkor a Fidesz-KDNP ebben is egy kicsit jobban teljesít!

Nem hivatalos információi szerint Welsz Tamástól 16 útlevelet foglaltak le. Ebből 6 db MSZP-s (köztük a Simon Gáboré is) 2 KDNP-s , 5 Fideszes és 3 más, pártoktól független személyét. További információkkal és adatokkal is rendelkezett Welsz Tamás. Ezért kellett meghalnia.
Hogy miért készültek ezek az útlevelek, azt mindenki tudja.....igen...a lenyúlt pénzeket külföldi számlákra rakni, fialtatni, tisztára mosni.
Várhatóan most a Fidesz kicsit visszavesz a Simon Gáborozásból és félő, hogy Simon Gábor is elkezd beszélni.
Egy bizonyos szinten túl már nem számít a párthovatartozás, hiszen a pénz nem vörös és nem is narancssárga.
Welsz "borítani" akart, de már nem sikerült neki. Az persze talány, hogy miért a "borítás" előtt lett "öngyilkos", ha az lett. Mert az útlevelek olyan személyek tulajdonai voltak, hogy jobb, ha nem tudja meg a magyar nép, mert igencsak megdöbbennének sokan. És épp választás előtt.
Hogy választásig kiderül-e az útlevelek tulajdonosainak neve az kétséges, hiszen, a titkosszolgálat, az ügyészség és minden , az ügyben kompetens hivatal a Fidesz kezében van.
Meglátjuk. De ez át tudja rendezni az egész választást is, mert akkora súllyal bír.
@V-PORT: emelkedjünk, és lebegjünk a szeretet által:)
Úgy látom Fabius megint (még mindig) a régi nótát tudja csak fújni.
Hogy jaj miért nem feküdtetek le Bajnainak, és hogy a csúnya Schiffer miatt nem lesz kormányváltás.

Bullshit.

Ha komolyan azt hiszi, hogy a Bajnai-LMP duó a szocik és Fletó nélkül most 40%-on állna, akkor szerintem valami alternatív valóságban él. Az összeborulással az LMP csak azt érte volna el, hogy pár százezer embernek (köztük nekem) abszolút nem lenne kire szavaznia 6-án.
@aritus: értem én,miről van szó,de pont olyan helyzet látszik kialakulni,hogy fordul a dolog.a jobbik egyértelműen több jobboldali szavazatot vonz,egységes ellenzéki jelenlét mellett egy komoly aránnyal való megjelenése a képletben teljesen új helyzetet teremt.
@Penivaldes: Magyarország minden korábbi sikereit túlszárnyalóan sikeres ország lett, mondom néked Nertárs.
@aritus: Ez egy marhaság.

1. Egy választókerület egy teljes kerület, ilyen méretekben nem lehet választókörzetekben stratégiázni.

Amúgy ezt az alakítgatást MSZP-SZDSZ "találta" ki, de csak önkormányzati választásokra és ott is csak addig működött, amíg Orbánék le nem felezték a létszámot, duplájára nőtt körzetekben már nincs értelme.

2.Mi az, hogy fideszes szavazók? 1992-ben Kőbánya MSZP-s kerület volt, aztán fideszes?

Ennek nem sok teteje van. Ami működött, de ez is csak régebben az az, hogy a panel az MSZP-re szavaz. Ma már persze nem.
@rasztaszív: Na ja. Az MSZP régebben 24% volt, ma olyan 17-20%.

Hol a többi?
@V-PORT: igen, és nem állithat meg minket senki
@♔batyu♔:
"1. Egy választókerület egy teljes kerület, ilyen méretekben nem lehet választókörzetekben stratégiázni. "

Tévedés. Pl. A XI. kerületet szétszedték.
a jellemzően panelprolis és baloldali déli terület egy részét a 22. kerülethez csapták .Bízva hogy az erősen, és ismerten jobboldali, rétvárit is megszavazni képes szentimrevárosi terület lenyomja a maradékot
@Penivaldes: Hiszek a szeretet és az összefogás erejében.
@♔batyu♔: a legutóbbi időköziken a kormányváltó összefogás 40-42%-ot hozott.
@Penivaldes::))) te is tökös csaj vagy, eszt má láttuk itt egy párszor hugi:)
@GeoCracker: A panelproli már régen nem működik. Lsd. Újpalota, vastagon MSZP-s, 2010-ben fideszes.

Ha kormányváltást akar a nép, akkor semmit nem ér, ez csak nagyon kis különbségek esetén működik, de ma már ebben sem vagyok biztos.

Országgyűlésin pedig régen sem működött.
@épészmérnök: Miért, neked megvannak a telefonbeszélgetések legépelve? Nosza, elő velük!
@rasztaszív: te aztán optimista alkat vagy:))
Schiffer, Sólyom, a köldöknéző álerkölcsös álpolitikusok mintapéldányai.
A pokolba vezető út jó szándékkal és hipokratákkal van kikövezve.
@huzzadneki shakespeare:
Nem hivatalos információi szerint Welsz Tamás Mesterházynak és Gyurcsánynak is készített régebben útlevelet, segített nekik is a pénzek tisztára mosásában, mint Simonnak és ezekről akart beszélni, vallomást tenni mielőtt az MSZP-sek megölették.
@huzzadneki shakespeare:
Várjuk h az összes érintettet ugyanúgy bilincsben vezessék el es a köztévék számoljanak be erről
Ja
Hipokrata: arisztokrata autokrata hipokrita. :)
@♔batyu♔:
csak realista.
már hozzád képest...:)
@taga20:

A csizmás kandúr(kandurkoma)@♔batyu♔:-ba hozta a hülyeségeit. Blogger Gizi meg betársult.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem hivatalos információi szerint Welsz Tamás vityának és simicskának is készített régebben útlevelet, segített nekik is a pénzek tisztára mosásában, mint méstárosnak és ezekről akart beszélni, vallomást tenni mielőtt az fityeszmaffia megölették.
szopd le vityafaszát, te fasz!
Mária segíts meg, smit golyóstoll könyvet ír a fenntartható fejlődésről, ezk után az egyetemeket nyugodtan belehet zárni, kész, nincs tovább!!
@aritus: Ez több szempontból hülyeség:

1) 2010-ben csak a XIII. kerületben nyert a baloldal, és egyáltalán nem lett szétcincálva.

2) Nevetséges módon 2006-os adatokból indulnak ki elfelejtve, hogy az akkori baloldali bázis nagy része mára megsemmisült. Jelentős részük jobbikos lett, és esze ágában sincs ismét MSZP-snek lenni.

3) Meg lehet nézni a körzeteket: egyforma nagyok, mindenhol követik a megyehatárokat, és nincsenek bennük fura enklávék, nyúlványok vagy bármiféle más furcsa határvonal, ami mesterséges manipulációra utalna.

4) De tegyük fel, hogy mesterségen szétvágtak erősen balos körzeteket többfelé. Kedvez ez a kormányváltásnak vagy sem? Nyilvánvalóan igen, ugyanis a baloldal soha nem juthat úgy hatalomra, hogy csak a körzetek egy kisebb részét nyeri meg, amelyek balos jellegűek, hanem átfogó győzelmet kell aratnia, és ehhez az egyéni körzetek többségére szüksége van.

5) Ez az egész szánalmas önbecsapás és kifogáskeresés. Ha az MSZP&Co. mögött állna 50% támogatás, és a Fidesz mögött 30%, akkor simán nyerne az MSZP, mindegy, hogy vannak a azok a körzetek. Így, hogy fordítva van, meg garantálta bukta a baloldal részére, teljesen mindegy, hogy vannak körzetek. A népszerűség nem körzethatárokon múlik. A kevés szavazót nem pótolja más körzethatár.
@tristen2005: haver, fuss menekülj! napalmot az országra, me megérdemli:)
@V-PORT:
B+, de ez angol nyelven akarja nyomni, azt mondja egyenértékű lesz egy Phd-vel! Erre fűzzél gombot!
@taga20:

Mindenki tudja, hogy az MSZP ölette meg Welsz-t.

Konkrétan két haverom is személyesen ismerte, és közismert hogy MSZP-sekkel bizniszelt folyamatosan.

Ebből a kakiból már nem mászik ki az MSZP.
@rasztaszív: De nincs egységes ellenzéki jelenlét.
Sok oka van ennek, de a legfőbb oka maga a baloldali (de utálom ezt a baloldal, jobboldal, a fidesz hol jobboldali?!) a magukat kormányváltó pártok, pártcsírák (nagy jóindulattal) összefogás.
Sok tökölődés, szerencsétlenkedés és legfőképpen sok vállalhatatlan arc.
Szóval szerintem ez a koalíció nem igazán tudta megszólítani azokat, akik a fideszt a picsába kívánják, de legalább ennyire a szocikat is.

Már veszett fejsze nyele, de az egypárti alaptörványkor az ellenzéknek bojkottálni kellett volna a parlamentet, hiszen tényleg csak biodíszlet voltak, a fidesz kalpagon a bokréta, hogy lám itt parlamentáris demokrácia van.
Aztán meg egy olyan ellenzéki összefogást kellett volna meghírdetni, hogyha nyernek, akkor visszaállítják a 2010 előtti alkotmányos állapotokat, választási szabályokat, és egy rendes, kétfordulós választást írnak ki, ahol normálisan versenghetnek a különböző pártok, nincsenek kényszerházasságba nyomorítva.
Ez volt ugye az ún technikai koalíció.

Vagy egyszerűen a választás bojkottját kellett volna meghirdetni.
@tristen2005: Most ebbe mi volt hülyeség te ostoba? Gondolom, valami olyasmit kellett volna írnom, hogy Bajnaiék esetleg még az 50%-t is elérik, mint itt valami okos kollégád?
@tristen2005:

Csak érdekesség képpen megkérdezem..

A kritizált hozzászólás előzményével nem volt semmi gondod ?
@Blogger Géza:
B+ gizi, a szahara is akkora mint az Usa, még sincs benne annyi amerikai. Hülye!
@tristen2005: Nem lennék a lektora! Csak három dolog: station, stage, president.
@Blogger Géza: Igen, épphogy azzal nem jönnek, hogy áprilisban még hideg lehet és Orbánék arra számítanak, hogy sok ballib szavazó nem megy el szavazni.
@GeoCracker: disznó elé a gyöngyöt. Ne fáraszd magad. Vagy hülyének tetteti magát, vagy hülye. Mindkét esetben fölösleges minden szó.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Akkor a haverjaidnak nem kellene a rendőrségre mennie?
@♔batyu♔:
Na irány az iskola, nincs meg a 7-8 osztályod.
@GeoCracker: hú, ez félelmetes:((( Ennek tényleg nincs gerince, ha volt is, a sok hajolgatásba elkopott.
Undorító.
@rasztaszív: Még csak egy nyamvadt időközi ogy-i képviselőválasztás sem volt. A helyi szavazások (polgármester, önkorm. képviselő) pedig sokkal inkább szólnak a jelölt személyéről. De még így is siralmas a baloldal teljesítménye. Fóton úgy kaptak mindössze 42%-ot, hogy gyakorlatilag a baloldali volt az egyetlen ellenzéki jelölt, nem volt se LMP-s, se jobbikos. A parlamentin lesz....
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mindenki tudja, hogy a fityesz ölette meg. konkrétan én személyesen ismertem, nem a két haverom, mint te.
ebből a szarból nem mászik ki a fityeszmaffia, ja mégis, a koronatanút likvidálták a pintérpribékek!
te kurva droid!
@tristen2005: en kuldom arpinak! pszt! ha kell arpit keresd!
@taga20: Te nagyon jól nyomod! :)
@Blogger Géza: A srác teljesen el van varázsolva. Tényleg azt hiszi, hogy Bajnaiék 45%-ot kapnak:))
@V-PORT:

Miért kéne ?

A rendőrség is tudja, hogy az MSZP-vel üzletelt a Welsz..

Tudod.. Előkerült a Simon útlevele, meg még 2 MSZP-s útlevél is a lakásáról.

Ezek azok a tények amiket ismerünk.

A többi spekuláció, de innen nem túl nehéz a végkövetkeztetés.

Annak idején Tom Kennedy halt meg mit ad isten a Pénzrengés megírása közben...

Ami Kulcsárról, GYurcsányról, ... szólt..
Szóval ugyanazokról akik ellen Welsz is vallani készült, mielött ő is meghalt.
@aritus: a legutóbbi időköziken megvolt a 40%.magad írtad:akár 30% is elég lehet 2/3-hoz.ez mindkét félre igaz...!
@A.J. Finkelstein:
Nebasz, Árpi meghalt ezer előtt, átadta a vonalat a steve-nek?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: be lehetnek most rendesen szarva az MSZP-ben jópáran.

Mit adott át a rendőrségnek a halála előtt.
@taga20:
:-))
Nem hivatalosan Csutiland köztársaság
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: 2 útlevél? Basszus, akkor ez már a teljes Mszp tagságot érinti.
@aritus: Valóban ezt kellett volna, egy jó kis balos bojkott. Végre eltűntek volna az MSZP és szatellitjei a közéletből. Létre lehetett volna hozni egy tisztességes baloldalt a 0-ról.
@Blogger Géza: az lmp nagyjából ugyanolyan arányban szerezhet szavazókat a két oldalról,a jobbik viszont egyértelműen jobboldali.ha nagyot tarolnak,2/3-ra is elég lehet az ellenzéki tömb 40%-a.
@taga20: OK, akkor mesélj róla, mert én is személyesen ismertem! :) Együtt horgásztunk Bissauban. Na mesélj, hol volt az anyajegye? :)
@V-PORT: ja, és vigyázzá me én tényleg találkoztam a csókával. motorozott a nőjével. külön-külön herlivel, persze afrikai rendszámmal:)
@Blogger Géza: Van abban valami humoros, ahogy ballibsi oldalon 3 és fél évig megy a gyűrődés, hogy újúlnak meg, ballibsi értelmiségiek vitatkoznak, majd az uccsó másodpercben a régi gárda mindenkit félrelökve beugrik a csónakba.

De ami valóban röhejes, hogy még olyanokat sem felejtenek ki mint Fodor, Kuncze és Bokros.

Nyilván azért, mert mi van, ha ezek kipakolnak.
gfg az atv-ben, a Havasnál!
@Blogger Géza: a seggén vot csak átragadt a nyelvedre:) ja bocs az vitya zacsijáról ragadt a gigádra. öcsém, te akkora kurva lakáj vagy, hogy má ütöd boli muzsik szintjét!
@taga20: Nem tudtam miért van itt ilyen sok intelligens ember. De kint van az Indexen így mindenki idejön, aki jobboldali, de imádják Schiffert, azért, mert ilyen elvhű. Nem tudom, ha 2012-ben igent mondott volna, akkor is ilyen nagy lenne a szerelem.
@rasztaszív: Mi az a nagy tarolás? 25%? Miközben az LMP-nek jut 5%? Balra meg 40%? akkor a Fidesznek marad max. 30%. Hát akkor ki is kapnak! De van egy rossz hírem: A Fidesz több mint egy évtizede nem kapott 40% alatt... A kutatások szerint meg most 50% körül fog. Pech.

Ráadásul a Jobbik olyan körzetekben esélyes, amelyeket régebb balosnak gondoltunk. (ÉK- Magyarország). Tehát inkább a balos esélyeket öli. Pech.

Ébredj fel, hagy abba a szívást, és ismerkedj a valósággal, nem árt néha.
gondolom most jó leszek és irok egy alkotót is.

a helyzetaz, hogy az lmp egy zöldpárt, és a szavazói jó részét a jobban eleresztettek ("akik a rendszerváltást jónak tartják") közül kerül ki, ami -már a személyes siker mellett ráérünk foglalkozni a környezetünkkel is mentalitás - leirja a zöldpárti választói attitűdöt és szociális rétegződést nyugaton is.

Schiffer politikája egy konzisztens zldpárti politika.

Amelynek semmi köze nincs a szigorúan vett "baloldalhoz", amely a liberális középosztály és az alsó-középosztály egyfaja velegye és a kzintézményeket rőlttei nyugaton is, tehát sem a szavazói rétegződésben, sem a kitűzött célokban nem keverhető össze egy zöldpárttal.

A "lehet más a politika" szlogen persze nagy várakozásokat gerjeszt. De ez semm több mint egy szlogen. schiffer láthatóan nem akarja "megváltani" Magyarországot, de mint zldpárti politikus, az ő politikája effektive "más". Most is.

Ezért szerintem ne vetitsd ki rájuk a baloldallal kapcsolatos frusztrációdat. Az LMP nem néppárt, nem akar az lenni és ezért nem isnyer választásokat.

Vagy hoz létre új baloldali néppártot ( most van rá négy éved ;) vagy nyüstöld az emeszpét.

Az LMP amúgy csatlakozhat a jövőben egy új baloldali néppárthoz választási szövetségesknt. De ehhez a nagy nullához? Amelyik ráadásul megpróbálta leszalámizni?

Nem irreális ez az elvárás a részedről?
@V-PORT: Schiffer? Ki a faszomat érdekli, ide szerintem senki nem Schiffer miatt jön, hanem vitatkozni. (Na meg néha trollkodni is:)))
@V-PORT: "így mindenki idejön, aki jobboldali, "
gondolom ez csak valami irónia lehet részedről?
ezek droidok:)
most kapcsolok az atvre és egyből egy gnomot látok. gfodort:( komolyan mondom ez egy vicc!!
@♔batyu♔:
Idd meg a kakaódat és irány az ágy, 8 óra van!
@Blogger Géza: Észak Mo-t a Jobbik eleve az MSZP-től vette el.
@tristen2005: Mi van haver, zavarnak a TÉNYEK?
Ballib koalició 45%, sőt talán 2/3-ot is kaphat:)))) Ekkorát már régen röhögtem.
@Blogger Géza: szűkebben is lehet számolni,de úgy is kikapnak.nem pechből,hanem mert megérdemlik.
@♔batyu♔:
A Tények a TV2 híradója, az is hazudik, mint te.
@♔batyu♔: olvasd csak a haverod beírását.45%-kal már szinte biztos,ha egyenletesen oszlik el.
erről viszont gondoskodott a fidesz...:)
@vitéž munkášőr: Nem tudom, de e vezér ezzel villog a FB-on

@aritus: Nagyon obersovszky-díjas darab, az biztos
@tristen2005: Lakosságszámot tekintve ugyanakkora, te fogyatékos. Pont a régi körzetek voltak igazságtalanok.
@♔batyu♔: Ne csúsztass. a szövegben nem a panelproli volt a lényeg, hanem az, hogy tvedtél, és manipulálták a választókerületeket.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Téged nem lehet a Fidesz seggéből kihúzni??
A kormánypártiak közt is éppen annyi senkiházi, tolvaj gazember ül mint az ellenzék soraiban. Ez a nagy számok törvénye, a rajongás mit sem változtat rajta.
@aritus: inkább tetteti. Ha csak nem vak is, hogy összevesse a kerülethatárokat a VK-i határokkal.
@taga20: Már az ATV is elesett, rettegjetek! :) Bár szerintem az ATV-n az volt a csúcs, amikor Török Solt bohóckodott a táblácskájával, azt azóta sem tudták felülmúlni.
aki horror filmet akar nézni az nézze az ATV-ét!
nagyon brutál:))))
Hülye gyerek, akkor a 10 ker miért szavaz a 17-be, a 15 a 4-be, 14 a 16-ba.
@GeoCracker: Te szerebcsétlen, a XI. kerület korábban sem alkotott egy körzetet, eleve túl nagy hozzá. Miért kell ennyit égetned magad?
@GeoCracker: Nem manipulálták, mert ekkora méretekben ez nem működik.
@Blogger Géza: gizi bakker, nagyjából úgy tudlak eképzelni, mint fodorgét. gondolom ako nem kö nagyon rettegnem:)))
@Blogger Géza: Ez a mániája. Mintha lennének ma MSZP-s lakótelepek.
@taga20: Ne kínlódjál már, ha valaki azokat a baromságokat írná, amire te azt mondanád, ez igen, ez professzor, csak égetné magát vele.
ATV, kurva jó. géfodor nagyon ott van:)))
@♔batyu♔: gizi azé vigyázz nehogy begörcsöljön az ujjad! szerintem két nicknév elég lesz mára!
duplapénz, komenyistaműszak! gondolom kasza van a hónapban, de jön még május. vége a kampánynak és mehetsz közmunkára:)
@♔batyu♔:
Az MSZP-nek már betette a kiskaput a hamis útlevél ügy.
Most a köpönyegforgató, Fidesz-bolsevikok fossák végig a falat. Felfelé néznek mint a liba, mikor dörög az ég, és bizony ott lebeg az a bizonyos D. kard.
Ez a gfg egy igazi Tolkein figura.
@vitéž munkášőr: tesvérem én még régi munkásőr vagyok, ezé ez a butt-plug-on nekem olyan, mint a négyszögleteskerekerdő:)
@Blogger Géza: Géza, ha valamit nem értesz, minek beszélsz bele?

A kedves hülyegyerek ezt írta korábban:
"1. Egy választókerület egy teljes kerület, ilyen méretekben nem lehet választókörzetekben stratégiázni. "
Erre írtam, hogy hazudik.
Amúgy igen. korábban 3 volt.

@♔batyu♔: Te kedves hülyegyerek. a saját idézeted az előző passzusban.
beszéljétek meg egymással, hogy melyikőtök nem tud olvasni.
@V-PORT: heriont vagy kokiánt tolhat Murdurban? :-)
@Blogger Géza: itt csak a jaffershitnyikek égetik magukat, de azok napalmmal
@V-PORT: Bilbó egy bátor alak volt, akit utálok az a Gríma. ha mégefyszer látom...
@V-PORT: van az a pénz. ha nem lenne buzi, már az ükunokája jövőjét is bebiztosította volna - de nem baj, így majd a Pártra száll a vagyon
@Penivaldes: Nézem ezt a pasit, és nem egy hobbit, hanem a Macskafogó.
@vitéž munkášőr: Ne mondj ilyet. Homoszexuális csak baloldali lehet.
@vitéž munkášőr: bocs, próbáltam megnézni amit betoltál, de géfodor egy überpálesz:) egyszerűen ez a fehérje egy kincs! megvilágosodtam, ilyen állat nincs is, ahogy móricka mondta az állatkertben a zsiráfnál:))
@Penivaldes: Inkább Grabovszkyra hasonlít.
@V-PORT: Finkelstein úr vagy Terry Black majd helyreigazít ;-)
@Penivaldes: a feleségem má évek óta aszt mondja, hogy ezeken csokornyakkendő van, amit a felcsúti csávó irányítja. csak teszi, hogy mekkora csútifasz:)
@Penivaldes: magamat is meglepve, ott még sosem jártam...
Jóestét, mi ez a elmebeteg felvonulás ? :-)
@Ómacicka Bábó: a békemenet trenírozza magát, semmi különös
@Ómacicka Bábó: szokásos, 7-én teccen benézni, ako csönd lesz. efogy a lóvé:)
@Velesi Gusztáv:

Az LMP nem néppárt és nem is nyer választásokat analógiához annyit, Schiffer maga mondja az intejúban, hogy egyszer bizony nyerni kéne...

Nos, ma úgy állunk, a 2018 as választásokat is ebben a rendszerben fogják tartani, amiben valamilyen összefogás nélkül a kormányváltás esélye zéró. Ezt nem érted te sem és Schiffer sem.
@A.J. Finkelstein: bocs evtársam, hogy beleszólok.(eszt vitéznek)
öreg, te a nikneveddel is célozgacc!
remélem érted a problémát?
@A.J. Finkelstein: azt írják a fórumtársak, hogy a homoszexualitás baloldali attitűd. mit gondol Uram, van ennek valóságalapja?
@taga20: vazsi vagy tésis? mijez az "efogy"? :-)))
@taga20: az, hogy gyepalod a fiaimat.. hmmm! de meg engem is -))) felhaborito!-)
@Penivaldes: Devecser szintén. meg Körmend izs
@Fabius: Te nem érted, hogy mi kell a fidesz legyőzéséhez. Idézet az ominózus pártkongresszusról:

Az E14-gyel való együttműködés tekintetében két javaslat közül választhattak a küldöttek. Az egyik kizárja a csatlakozást, de felhatalmazást ad a tárgyalásra Bajnaiékkal, ha tisztázzák a múlthoz való viszonyukat. E mellett a javaslat mellett érvelt Schiffer András.

Akár ez.
@Penivaldes: a vége egy kicsit zagyva vót, de látom kibogoztad. na ezé szeretlek! na nem, mint nőt, hanem, mint csajt:)
ja, plusz lelkitársak is vagyunk:))
az én rövid hajam is lobog a szélben:)))
@A.J. Finkelstein: szeretnélek, ha menne! de nehezen barátkozom:))
@vitéž munkášőr: most miert kell ezt csinalni? igen csak libsik, balosok, jobbikosok! talan az lmpsek.. aaa! egyszerubb, a fideszkdmp-n kivul mindenkire jellemzo! tehat, nem igaz az allitás!

szerinted miert engem kertek fel? mert jol tancolok!
@Fabius:
"2018 as választásokat is ebben a rendszerben fogják tartani, amiben valamilyen összefogás nélkül a kormányváltás esélye zéró. "-
Sajnos összefogással együtt sem, így lett kitalálva a választási tv, h semmilyen ellenzéki koalíció nem tud nyerni. Ezért lesz az, h kell lennie majd egy olyan, a mostani ellenzéki partoknál összességében erősebb formáció, amely így vagy úgy de a Fidesz fölé fog kerekedni. Ha szerencsénk v szerencséjük lesz, ez "demokratikus" keretek között történik majd meg, v más "legitimáció" mentén szétfesziti ezt a mesterséges (szörnyszülött keretet.) A Fidesz vagy a római birodalom mintájára fog császárságokra szétesni, vagy a "barbárok" fogják széthordani. Ez volt sorsa annak nagyra nőtt birodalomnak is: bár a császárság mindvégig fennmaradt, a provonciák mentén elhasadt. A Fidesz logika csapdája, hogy javitani nem lehet, csak eltörölni.
@GeoCracker: valld be, géfodor nagyon patent vot! bemutatta személyében( külcsin, belbecs), hogy mi a fityesz magyaro.:))
@A.J. Finkelstein: akkor megnyugodtam. innentől tömjénzsótti is tánczolhat a havasibercivel a sympathy for the debilre
@taga20: szerettem volna nyugodtan aludni ma, de annyit mondogatod, hogy meg kell nézzem - vajh' fenn lehet már valahol?
@Penivaldes: neharagudj, ha félre érthető voltam. te olyan vagy nekem, mint a pókembernek a háló:) egy jó tanács: elsőre ne vegyébe mindent:))
@vitéž munkášőr: jager egyszer beszolt! ezert uszitottam ra a miniszterelnok helyettes urat...
@vitéž munkášőr: ATV-én probáld. szerinted mé vannak zombi filmek? nem akarlak csőbe húzni, de mé?:))
@taga20: vazz, van egy egyperces klip az atv.hu-n - ez a gfg biorobot. ilyen ember nem létezik, szerintem ezt a széles esztergálta(!) az ikarusban
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ejnye tanár úr, nem kell ez a szemforgatás. Törzsolvasóként pontosan tisztában vagy vele, hogy a nálunk induló Horváth Andrásra fogok szavazni. Nem terelek én senkit sehova, legfelhebb az átláthatóság és tisztesség irányába. De ezt te úgysem érted.
@Csekkliszt#10:

Nem értek egyet. A választási rendszerrel meg lehet verni a Fideszt, ráadásul nagyon. Csak olyan erő kell hozzá amiről ezt elhiszik a zemberek.
Megjött a had, és munkáját elvégezvén távozott a többi blogra:) Sok a meló :)))
@Fabius: "Nem terelek én senkit sehova, legfelhebb az átláthatóság és tisztesség irányába. De ezt te úgysem érted."
mi ez a mosakodás?
ide jön egy droid és pucsitunk?
ha kö egy kis segítség, szójá:))
Ó szegény, szegény baloldal!
Orbán miatt nem tudtak kormányozni. Most Schiffer miatt nem tudnak nyerni. Enni, büfizni tudnak már egyedül, vagy szoptatni kell őket?
@Blogger Géza:
Ez megint tipikus fidesz hazugság. Csak sokat mondják, és akkor a végén igaznak látszik. Nem úgy változtatták meg a választókerületeket, hogy ne legyenek nagy létszámbeli különbségek.
"Mint az alábbi ábrából látható, Magyarországon a legkisebb választókerületben most mintegy 60 ezer szavazó van, míg a legnagyobb kerületekben 90 ezren fognak szavazni, ami nagyjából 50 százalékos eltérést jelent."
Például:
"A 2011-es választójogi törvény egyik utolsó pillanatban történt módosítása Debrecen városát két, erősen eltérő létszámú választókerületre osztotta. Most az egyik kerületben a szavazásra jogosultak száma 87 278, a másikban 60 125. Ez a két kerület nagyon közel áll létszámban az ország legkisebb, illetve legnagyobb kerületéhez, egymás mellett terül el, de e megosztásra nincs hivatalos magyarázat."
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/362077_scheppele_miert_volt_politikai_csoda_az_ellenzeki
@Fabius: no, itten meg lettél szólítva valami földid által:

zuglauer
2014-03-22 19:49:35
@1ügyű: Fabius a szokásos mantráját melegítette fel, csak sajnos már az alapja egy súlyos tévedésre épül.

jovaros.blog.hu/2014/03/22/nyilt_level_schiffer_andrasnak_510#comments
@Húsleves: ó, bakker, szegény baloldal. szopatni kö őket! szerintem még vitya faszát is bevennék, hogy siffert lenyomnák:))
@MacPhisto:

Ez a kérdés nem, vagy távolról sem így merült volna fel. Tudod mi veletek ellentétben elhittük rólatok, hogy tudtok tökösek lenni és képesek vagytok a Bajnai-Millával olyan pozíciót fogni ahol ti szabtok feltételt és nem nektek szabják.

Kár, hogy többet néztünk ki belőletek mint ti magatokból.
minden politikus bűnöző
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Ezek azok a tények amiket ismerünk."

A tények, amiket ismerünk azt mutatják, hogy előbb vagy utóbb mindenki meghal. Te is. Orbán is.

Cáfold, ha tudod.
@aritus: drága hölgyem, ön komolyan gondolja eszt? örülök, ha segíthettem:)))
@épészmérnök: vágom, hogy a hülyék szintjére húzod a szintet. de nem kéne a szintet nyomni:)
én is meghalok, előbb utóbb :)))
@Velesi Gusztáv: Kedves Guszti, olvasgattál egyet-mást a nyugati ződ pártok történetérül. Arrul viszont láthatólag halvány sejtelmed sincs, hogy a magyar természet- és környezetvédő mozgalom kikből áll. Elárulom neked, hogy nem budapesti humán értelmiségiekből.

Egy kicsit nézz utána, ha érdekel, pl. Környezetvédő Szervezetek Országos Találkozója, milyen szervezetek vannak ott.
@vitéž munkášőr:

Te, most őszintén, kell érdekeljen mit tart alaptévedésnek egy LMP aktivista? Nyilván azt fogja ami a pártjára dehinesztáló, én a választó meg a magam alaptévedésével - aszittem képviseletre és nem tévedés magyarázatra szerződtünk - pont leszarom.
@taga20: próbáltam egy kicsit zavarba hozni. Gondolod, hogy sikerül?
@Fabius:
Ok, valószínűleg az alapvetésem más, hogy eleve elcsalt (azaz egyildaluan eltorzított) választáson nem szabad elindulni, mert ezzel saját választóid csapod be és csak elódázod a kívánatos konfrontációt.
Több választási modell írta le, hogy 50+ százalékos ellenzéki győzelem esetén a Fidesznek cca 56-60%-lenne. És ha valamilyen csoda v tenyleg valós összefogás miatt az ellenzék győzne (2/3-aduk kizárva), akkor még 2 nem elhanyagolható problémával szembe kell nézniük:
- a Fidesz nem fogja (békésen) átadni a hatalmat, lsd Békemenet, lsd 2006 kísérlet az államrend megdöntésére
- az intézményi rendszer élén a kormányzati szinten kívül elmozdíthatatlan Fidesz csivovnyikok vannak, legalább meg 4 évig, akik a következő kormány működését teljes egészben blokkolni tudják (az ellenzék belső széttagoltságán túl)
A Galamus irt róla h milyen közjogi megoldásokkal lehetne a jelenlegi antijogallami beklyot jogállami keretek között (nem túl gyorsan) felszámolni, de ez a kormányzati ciklus elso felet legalább blokkolná így valós kormányzásra megint nem jutna energia.
Jobban jár mindenki sajnos, ha a mostani konstellációban nem a mostani ellenzék nyer.
Jól kitalált ördögi Fidesz csapda ez.
Wels -i bárdok...

dalolva ment...
@Csekkliszt#10: ???

vatc dö problem? a fideSSt csak "élőben" lehet legyőzni, fellógatva a stadionokban...

sehogy máshogy, az "ő" jogszabájaikkal nem... a játék nem fer... nem sif fer
@taga20:

Ejnye, te, nem droid a csóka hanem a Viktorvédő orkok egyik nagy öregje ikszedik néven.

Tisztelet a trollmamutnak :-))
@Fabius: Spekuláció. Azt pedig látjuk, milyen pozíciót fogtak az elvbarátaid az Összefosásban. Remeket. Felmosták velük a padlót. Nem én mondtam.
@épészmérnök: zavar, az majd ako lesz, ha el fogy a manyup, na ez má elfogyott.
zavar, az majd ako lesz, ha elfogy pakskettő, na az folyamatban van:)
@huzzadneki shakespeare: "A kormánypártiak közt is éppen annyi senkiházi, tolvaj gazember ül mint az ellenzék soraiban. Ez a nagy számok törvénye, a rajongás mit sem változtat rajta."

A politikusokat szigorúan TILOS szeretni. Ellenben folyamatosan, és szigorúan ellenőrizni kell.

A demokratikus rendszerben vannak intézmények erre, nem személyeken múlik elsősorban a törvények betartása, betartatása.

Az orbán-rendszerben az intézmények jogosítványait nagy részben elvették, ezen kívül majdnem teljes egészében saját emberekkel töltötték fel. A "király" jóindulatán múlik, hogy mi történik.

Ezért kell a demokratikus rendszer visszaállítóira szavazni. Azután pedig nekik is a körmére nézni.
@Csekkliszt#10:

Léteznek azok a jogi formulák amivel az Orbán renccer kiherélhető. A kormányzás egy másik dolog, a választási rendszer meg egy harmadik. A győztest túlkompenzáló rendszerrel nem csak nagyot nyerni lehet, hanem nagyot bukni is.
@Fabius: :)))
ha nem bírod a hétvégét, csak szójá! trollképzőben, hétvégi gizda kategóriában, patent droid minősítést kaptam:)))
@Csekkliszt#10: Figyelj, Ukrajnában negyed óra alatt visszaállították a régi alkotmányt és törvényeket a múlt héten.
@Vitéz.László: és ki fog ellenük megindulni? a betyársereg, mint valami magyar právij szektor? még ennek a valószínűségét is minimálisra veszem. amíg győzike van a tévében meg chips a lidiben, addig marad a posvány
@aritus: Ezzel sajna semmit nem cáfoltál, ugyanis a mostani különbségek jóval kisebbek, mint a régiek. (Ahol 3-szoros is volt már) Teljes azonosság persze nyilván nem elérhető. Egyébként is mi a fenét akarsz ebből kihozni? Debrecen egésze elég rég fideszes többségű.

Amúgy ha valahol Scheppele neve felbukkan, akkor tuti egy jó adag hazugságcunami várható. És lásd:

mindigis.blogspot.hu/2012/01/az-uj-orszaggyulesi-valasztokeruletek.html

Nyilvánvaló, hogy nincs jelentős különbség a két debreceni kerület között.
@Fabius:
Ez igaz, egy valódi demokráciában.
Én ebben hiszek, de pont olyan naív vagyok (ebben is), mint amikor hat éves koromban meggyőződésem volt, hogy a gólya hozza...

Csekklisztnek igaza van szerintem, amikor arra utal, hogy a fidesz nem fogja békésen átadni a hatalmat.
2002 Erzsébet híd, 2006 lángoló belváros...
2014 - ??? Ha, és...?
Én vagyok az egyetlen, aki tényleg azt gondolja, hogy Schiffer egy korrekt politikus?

Mi a különleges abban, hogy az a szakma, ami körül a legtöbb bűnöző legyeskedik, tömeglemorzsolódást eredményez egy pártban? Az, hogy ilyen még van!

Sokan jó húzásnak értékelik, hogy sokan kiváltak és összefeküdtek a jól ismert tolvaj Maffiózókkal, akik éppen pár napja végeztek ki egy koronatanút, de ne zavarjon senkit.

Szóval itt ez a fickó, egyedül, aki nem a pénz, hatalom és a dicsőség felé evickélt, amikor volt erre lehetősége, hanem a saját útján. Tud valaki mondani egy másik politikust, aki hasonló helyzetekben úgy cselekedett volna mint Schiffer? Nem hiszem. Ilyen nem volt az elmúlt 30 évben, hogy valaki kiálljon az elveiért és inkább afelé forduljon a pénz helyett.

Az más dolog, hogy az LMP politikája lehetne jobban felépítettebb, ésszerűbb. De amit Schiffer elkövetett az példaértékű, még akkor is ha megszűnik a párt.
@Szelesztia:

fradra
2014-03-22 20:18:11
@biohouse:

Schiffer feladata 2010-ben az volt, hogy a széthullott SZDSZ szavazóit megakadályozza az MSZP felé gravitálásban, és ezzel elősegítse Orbán kétharmadát. Pipa.
Schiffer feladata 2010 után az lett, hogy az LMP-t távol tartsa az Orbánra potenciálisan veszélyesnek tűnő Bajnaitól, és ezzel elősegítse, hogy az Orbánra veszélytelennek tűnő Mesterházy legyen 2014-ben Orbán kihívója. Pipa.
Schiffer feladata, ha Orbán megnyeri a soron következő választást, az lesz, hogy fenntartsa a parlamentáris demokrácia látszatát. Szükség lesz valakire, akire Kumin Ferenc hivatkozhat majd a nyugati sajtónak címzett fogalmazványaiban, Schiffer ezért természetesen továbbra is támadni fogja időnként verbálisan Orbánt, és a fideszes média továbbra is kesztyűs kézzel bánik majd vele.
Ha Schiffer bármikor a jövőben komoly veszélyt jelentene Orbánra, a fideszes média magatartása egyik napról a másikra radikálisan megváltozna, és "kiderülne" Schifferről, hogy szexuálisa zaklatja az LMP környékén lévő jó nőket, a farmerdzsekijét lopta, és van egy hipermodern mobilja is, amin gyerekpornót néz, továbbá stróman közbeiktatásával haszonélvezője a földmutyinak és Paks2-nek.
Ebből következően Schiffer kártékony figura, függetlenül attól, hogy jóhiszemű hülye-e, vagy fizetett ügynök.
Mondhatod erre, hogy ez csak spekuláció, de sajnos öreg vagyok már, és túl régóta nézek filmeket ahhoz, hogy ne vegyem észre a forgatókönyvek vándormotívumait.

orulunkvincent.blog.hu/2014/03/21/miert_nem_jo#comments
@Fabius:
Igazad lenne ha 2 nagy párt indulna csak egyenlő feltételekkel. De a túlkompenzáció csak sz egyik, de torzító eleme a tv-nek. A körzetek átrajzolása, a külföldi magyarok bevonásának ellenőrizhetetlen módja, egyfordulós választás, kis kamupartok bevonása, a választási bizottságok lenyúlása, stb mind azt mutatja, hogy a tv-t nem csupán a (feltételezett) befutó erős pártra, hanem magára a Fideszre szabta a Fidesz. Olyan, mintha lenne kockázat benne a Fidesz számára, de nincs.
Az általad említett összefogás v összetételt választói akarat persze tök jó, de önámítas, arra nem elég (józan paraszti ésszel es reálisan), hogy ezt a választást meg lehessen nyerni, max felrázni az embereket, hogy egy újabb Fidesz győzelem eseten végre térjenek észre és válasszák már ki azt a politikai erőt, amely esetleg 2018-ban valóban legyőzheti a Fideszt.
A külföldi magyarokat kihagyták. Nagy-Britanniában egy, vagy két helyen lehet csak szavazni, személyesen, és lakik ott úgy háromszázezer magyar. Németországban dettó.

A többség be sem regisztrált a szavazásra, mert nem tudna elmenni.
@épészmérnök: Feri, mint a demokratikus rendszer védelmezője.

Istenem, ti tényleg birkák vagytok. Elfelejtitek, hogy ez az ember, amit művelt, annak semmi köze a demokráciához.

Eleve bevásárolta magát a GYMS megyei pártszervbe. Utána megpuccsolta Medgyessyt. Utána elfoglaltatta/felvásároltatta a haverjával az SZDSZt. Képes volt a PÁRT győzelméért az országot a csőd szélére vinni. Folytathatnám sokáig.

És erre az emberre fogtok szavazni, mint a demokrácia megmentőjére?

Nem jutok szóhoz.
@vitéž munkášőr: Kurucinfon, barikádon ugyanezt elolvashatjuk, hogy miért szdsz 2 az lmp.

Biztos ők is sok filmet láttak.

A szellemi színvonalatokról meg vond le a következtetéseket egyedül.
Jóestét!

Szép téma... mi is volt januárban?

"zuglauer 2014.01.23. 23:32:01
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én nem ez írtam.
Amúgy Mile Lajos volt az egyedüli, akinek tapasztalata volt OGY képviselőségben.
Ivádi ellen még a legelején fegyelmi indult mert olyan kampánytámogatást fogadott el, amit a belső szabályok szerint nem szabadott volna, az eljárás eredményét megelőzve kilépett.
Kaufer nem bírta a parlamenti stresszt és lemondott.
Kukorelly eleve úgy indult, hogy egy év után átadja a stafétát, aztán mégsem adta, csak később.
Ertsey már 2-3 éve megmondta, hogy nem akar a következő ciklusban képviselő lenni.
A későbbi PM-esek megpróbálták totálisan átvenni a párt vezetését, majd amikor nem sikerült, leléptek.
Vágó lekéste a legutolsó jelentkezési határidőt, majd amikor kiderült hogy rá is vonatkoznak a szabályok, akkor sértetten elvonult.
Osztolykán pedig elfáradt a parlamenti csatározásban, mással akar foglalkozni.

A többi 4 képviselő elég jól bírja.

Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há... 2014.01.23. 23:38:24
@zuglauer:
Tényleg egy sikertörténet a párt.
Ennél durvábban szétvágni hogyan lehetett volna még?
Majdnem Sztalin körül több ember maradt meg, mint S.körül.
Oszt van még 3 hónap! :)"

Én mentem aludni, hosszú napom volt, sok sikert az LMP-nek... izé... hisz már csak Schiffer ettárs maradt, mert ugye mindenki hülye, mindenki rossz, csak 1 ember áll talpon, becsülettel, hittel, hitelességgel...
HIHETŐ!
KOMOLYAN! :((
@MacPhisto:
": vitya, mint a demokratikus rendszer védelmezője.

Istenem, ti tényleg birkák vagytok. Elfelejtitek, hogy ez az ember, amit művelt, annak semmi köze a demokráciához.

Eleve bevásárolta magát a felcsúti megyei pártszervbe.:)) Utána megpuccsolta antalt. Utána elfoglaltatta/felvásároltatta a haverjával az MDFt. Képes volt a PÁRT győzelméért az országot a csőd szélére vinni. Folytathatnám sokáig.

És erre az emberre fogtok szavazni, mint a demokrácia megmentőjére?

Nem jutok szóhoz.
@épészmérnök:
Így van, a forradalom az egy nagyon erős legitimizacio. Ex lex, nem jogállami, mindent eltörölt es helyreállít. Ha itt nem lesz az (na ná) akkor valamely módon a 2/3 törvényekkel egyenerteku, pontisabban alkotmányozó nemzetgyűlés erejű felhatalhazas kell - mondjuk népszavazással megerősíteni a feles többséggel nyerő ellenzék uj , a mostani "alkotmányos" renden túlmutató jogositvanyait. De a jogállam keretei közt.
@taga20: 'Képes volt a PÁRT győzelméért az országot a csőd szélére vinni.'

Muhahaha

Nyilván már senki sem emlékszik az 1985ös kommunista és a 2009es ex-kommunista államcsődre.
@vitéž munkášőr: remélem nem bolira a vizesnyolcasra gondoltál:))
@taga20: Te hülye barom, szerinted én fidesz szavazó vagyok? ez a baj veletek, hogy kettes számrendszerben gondolkodtok. Mszp-Fidesz. Vagy-vagy.
@taga20: dehogy. az éjszakai műszakba járó shitnyikekre - akik már neked is zizegnek
@MSZP Afrika Korps: gondolom pozsgainak és szürösmatyinak dereng valami:)
aszt vágom, hogy fityeszcsicska vagy , de nelégy büszke rá, me apád se büszke mostanába, hogy komcsi vot! pedig renöszánsza van segnyalásnak!
@vitéž munkášőr: akkor egyedül értelmezd, kinek a szellemi színvonalával kell összevesd magad
@MacPhisto: kizárásos alapon te csak faszpumpás lehetsz. mellesleg engem ugyanígy kóstolgattál - csak az a különbség, hogy én egyiksemes vagyok
@MacPhisto: természetesen hülye vagyok! világosíts fö:) remélem a nácijobbikkal nem próbálkozol!
@taga20: 'gondolom pozsgainak és szürösmatyinak dereng valami:)'

A 2 mszmp-s/majd mszp-s főcsicskának?

Minden államcsődöt a baloldaliak csináltak, ezen a hazugságodon elég gyorsan túllendültél.
@MacPhisto:

Spekuláció, ja. De semmivel nem nagyobb mint a mostani helyzetetektől a küszöbugrást várni. Amúgy a "spindoktorálás" sose volt erős oldalatok.
@MSZP Afrika Korps: haver ne légy má ilyen kisstílű. vitya és a slepje pár helyiértékkel többet lop, gondolom ez benne van a polgári nevelésedben:))
@taga20: eleve hülyeséget írtál, szóval magáért beszél az én minősítésem nélkül is
@vitéž munkášőr: nem, te felül állsz ezeken a pitiáner mindennapi vitákon
@Fabius: Megint csak arra válaszolsz ami neked tetszik, a többit figyelmen kívül hagyod.

Beszélgessen veled a hóhér.
@vitéž munkášőr: ha aludni akarnék, ako tankcsapdát hallgatnék, ha nem akarok, ako droidokat:) ha dugni akarnék, csajokat szeretnék:)))
@MacPhisto: kösz barátom. ezek után nem írok kommenteket. csak aszt lesem amit te leírsz. egyébként a hóhér legyen az utosó ismerősöd!
@Csekkliszt#10:

Én nem így látom.

Egy Bajnai - LMP - Mesterházy mamutok nélküli szövetkezésnek most is valós esélyei lettek volna, ha mindenki azt teszi amihez ért:

- Bajnaiék gazdasági program,
- LMP jogállami mantra + korrupció ellenesség
- szocik meg mozgatják a tömeget azután, hogy az antisimon szűrőt lefuttatták magukon.
@MacPhisto:

Kértelek én, hogy beszélgess?

Leírtam a véleményem 'sztán tökmindegy csöndben vagy hangosan dolgozod fel.
@taga20: elég, ha neki(k) nem írsz - láthatod, ők úgyis mindig magukkal hordozzák a (gánti) bölcsekkövét - ami zalai tőzeg is lehet akár
@Fabius: A véleményeddel nincs és soha nem is lesz bajom. Ha viszont hamis tényt állítasz, itt fogok nyüzsögni.
@taga20: inkább egy ebolás hóhér legyen az egyetlen ismerősöm mint te, troll
@épészmérnök:

"Ezért kell a demokratikus rendszer visszaállítóira szavazni. Azután pedig nekik is a körmére nézni."

Ezt miszépen mondtad! :-)

Ez ügyben érdemes lenne konzultálni Dániával, Svédországgal, esetleg a hollandokkal.
Ott ha egy képviselő mandátumhoz jut, akkor az megtiszteltetésnek érzi, hogy bizalmat szavaztak neki, és ezért becsülettel, tisztességgel szolgálja hazáját.

Nálunk meg, már a pattanásos képű, Fidelitaszos, tizenéves hülye gyerek is arra apellál, hogy mijó lesz majd a lopott pénzből, könnyen, gyorsan, sokat gyarapodni.
@vitéž munkášőr: azé a lé az lé:)ezek után hazafi vagyok:) szeretem a zsét:) ez egy magyar kis,nagy térség:)))
@MacPhisto: má megint egy húron pendülünk:) én se szeretnék magammal trollkodni, még a végén ekapok tőled valami dzsuvabajt.
te suttyó fasz, kinek képzeled vityát? anyád csecsének? szánlak, te lakáj!!!
@taga20: Te funkcionális analfabéta vagy? hol védtem viktort, te szerencsétlen fasz? vagy ha megírom hogy gyurcsány nem demokrata, azzal az egysejtű világodban orbánista leszek?
Jézusom, ti betegek vagytok. Ennyi agyhalott baromságot ami a két kommentem között van... hihetetlen. Forduljatok orvoshoz! A saját érdeketekben! :D
@MacPhisto: igen. sehol.igen.
haver, ha nagy a pofád, ako is 160 centi vagy, mint vitya. utálhatod a világot a főnököddel együtt, ako is ez van. egyébként bírom a hülye fasz arcod, de te is tudod, hogy egy rohadt csicska vagy!
baráti üdv. taga:)
@MacPhisto: Ha már ennyire benne vagy az LMP-ben, akkor válaszoljál lécci ezekre a kérdésekre:

1. Tudomása van-e arról, hogy Kocsis Máté, a Fidesz Kommunikációs Igazgatója a 8. kerület polgármestereként múltév júniusában kerületi médiacéget hozott létre évi 250 milliós költségvetéssel?

2. Tudomása van-e arról, hogy ez a médiacég tartja kezében a 8. kerület minden önkormányzati sajtókiadványát?

3. Tudomása van-e arról, hogy ezen kiadványok a Fidesztől megszokott módon a közszolgálatiság minimumát sem tartják be, hanem kizárólag Kocsis Máté és a Fidesz érdekeit tartják szem előtt, cenzúrájuk foka, szerkesztési gyakorlatuk a Rákosi korszakhoz méltó?

4. Tudomása van-e arról, hogy az LMP többszörös képviselőjelöltjét, önkormányzati képviselőjét, Jakabfy Tamást Kocsis Máté javaslatára ezen cég tanácsadóként alkalmazza havi 250 ezer forint megbízási díjjal?

5. Tudomása van-e arról, hogy tanácsadóként és Felügyelő Bizottsági tagként e Fideszes médiacégben kizárólag Fideszesek és a Jobbik kerületi elnöke, Fővárosi Frakcióvezetője, Losonczy Pál kapott helyet az LMP mellett?

6. Tudomása van-e arról, hogy eddig már több mint kétmillió forintnyi közpénzt vett föl Jakabfy Tamás LMP képviselőjelölt a Fideszes médiacégtől?

7. Tudomása van-e arról, hogy ezen összegről úgy nyilatkozott, hogy annak nagy részét meg sem tartja?

8. Tudomása van-e arról, hogy helyi civilek kérdéseire válaszolva képtelen volt eloszlatni azt a gyanút, hogy valójában ez a pénz az LMP feketekasszájába vándorol és az LMP titkos pártfinanszírozásának részét képezi?

9. Tudomása van-e arról, hogy Jakabfy Tamás LMP többszörös jelölt a mai napig képtelen volt bemutatni bármely havi teljesítés-igazolást munkájának jellegéről és tartalmáról, az erre vonatkozó nyilvános kérdéseket minden alkalommal elhárította?

10. Amennyiben mindezekről Ön eddig nem bírt tudomással, visszalépteti-e pártja, az LMP Jakabfy Tamás országgyűlési képviselő-jelöltet, törli-e országos listájának 15. és Európai Parlamenti listájának 5. helyéről?

11. Amennyiben Ön mindezekről tud, akkor mivel magyarázza azon nyilatkozatait melyek a Fidesztől való távolságtartásról, a valódi ellenzéki magatartásról és az átlátható kampányfinanszírozásról szólnak?

12. Hajlandó-e utólag beszámolni arról, hogy mire célzott Jakabfy Tamás azon kijelentésével, hogy a 2 milliós összeg nagyobbik részét nem tartja meg, és lehetővé teszi-e hogy a Fidesz Sajtócége által kiállított teljesítés-igazolásokba betekinthessünk?

jovaros.blog.hu/2014/03/22/nyilt_level_schiffer_andrasnak_510

Úgyszintén lehetne mesélni arról, hogyan kapott frakciót az LMP a Fidesz segítségével, hogyan rugdossa ki sorba az önkormányzati cégekből, bizottságokból a volt LMP-s embereket szintén a Fidesz segítségével, hogy is volt az a napelem-tender a Fidesz segítségével... De most megelégszem a fenti válaszokkal.
@salytóskifli: mé van az, hogy nem érzem magam a magammagyar bőrében jól?
@taga20: Nincs főnököm, csicska. Az ilyen kis faszokat ugráltatom egész nap, mint te.
@salytóskifli: Na idefigyelj te pöcs.

Az egész poszt, amit idéztél, egy nagy csúsztatás.
Jakab egy önkormányzati cégben fb tag. MINDEN önkormányzatnál van ilyen. Az önkormányzati lapokat pedig önkormányzati cégek adják ki.

Arról, hogy miért van frakciója az LMP-nek, talán olvasd el a vonatkozó alkotmánybírósági határozatot, ami - ó behh irónikus - épp a DK beadványa nyomán született. Ebben az AB kifejti, hogy amelyik párt ogy választáson listán bejutott, annak JÁR a frakció. DK nem ilyen, PM nem ilyen. Nyilván Viktor kegye, ugye te agyhalott?

A napelemtender, amit a Lázár pont azért állított le, mert nem a megfelelő emberek nyertek?

Aki ilyen tájékozatlan pöcs, minek vitázik politikáról?
@MacPhisto:

Felőlem nyüzsöghetsz. Legfeljebb jókat röhögök azon, ha a szerinted hamis tényeket megcáfolni nem, de megerősíteni dikerül mint ma is a linkelt Vida monológgal.
@MacPhisto: te milyen kib@szott okosnak képzeled magad. Ahogy egyre durvábban osztod az eszed, úgy lesz az lmp is egyre ellenszenvesebb.
@MacPhisto: Kedves Barátom!Én a Te helyedben nem dicsekednék azzal, hogy ugráltatod a beosztottjaidat, pocsék rossz főnök lehetsz,valamikor a 70-es években a párttitkárok, párttagok viselkedtek így a beosztottakkal,ahol kevés az ész, ott nagy a hang.Azt is meg kívánom jegyezni, hogy ocsmány trágár a stílusod, egy somogyi parasztember 2 liter pálinka után vetemedik ilyen modortalan beszédre.Taga kisujján a köröm többet ér, mint a Te egész valód. Van még mit tanulnod, ajállom a tánc-és illemórákat.üdv.
@MacPhisto: Kedves Barátom!Én a Te helyedben nem dicsekednék azzal, hogy ugráltatod a beosztottjaidat, pocsék rossz főnök lehetsz,valamikor a 70-es években a párttitkárok, párttagok viselkedtek így a beosztottakkal,ahol kevés az ész, ott nagy a hang.Azt is meg kívánom jegyezni, hogy ocsmány trágár a stílusod, egy somogyi parasztember 2 liter pálinka után vetemedik ilyen modortalan beszédre.Taga kisujján a köröm többet ér, mint a Te egész valód. Van még mit tanulnod, ajállom a tánc-és illemórákat.üdv.
Karrier
Luxusbölcsődék Magyarországon: ki tudja ezt megfizetni?
2014. március 22., szombat 8:00 Pénzcentrum.hu

Címkék:
karrier,
gyed,
bölcsőde

Havi 30 ezer forint alatt nagyon ritkán úszhatjuk meg bölcsődés korú gyermekünk napközbeni elhelyezését. De ez csak az induló összeg: a magánintézmények akár 70-80 ezer forintba is kerülhetnek havonta.

A gyed extra bevezetésével lehetővé vált, hogy az édesanya a gyermek egyéves kora után a gyermekgondozási díj folyósítása mellett munkába álljon. Ahhoz, hogy egy kismama visszatérjen dolgozni, arra van szükség, hogy gyermekét közben biztonságban tudhassa, hogy meg legyen oldva a napközbeni felügyelete, ellátása.

Különböző költségek mellett így választhat valaki önkormányzati (állami) vagy magánbölcsődét, esetleg családi napközit. A magánbölcsi a legdrágább, akár havi 70-80 ezer forintba is kerülhet, de a többi lehetőség sem olcsó. Ma már az állami intézmények hatvan százalékában fizetni kell, és a családi napközikben is 30 ezer körül tudjuk elhelyezni a kicsiket havonta.

Az elmúlt pár évben hatezer új állami bölcsődei férőhely alakult, illetve a hivatalos tájékoztatás szerint jelenleg is több intézmény elindításán dolgoznak, de a helyzet még így is aggasztó. A kétszázezer bölcsődés korú gyermekre még így is csak negyvenezer körüli hely jut. A KSH statisztikái szerint ezer, három év alatti gyermekből csak 135-nek jutott férőhely 2012-ben.

Ki kerül be?

Általában előnyben kell részesíteni az adott bölcsőde körzetében lakó gyerekeket, és előnyt élveznek a hátrányos helyzetű gyerekek, a rossz családi vagy anyagi körülmények közt élők, vagy a nagycsaládosok. Méltányolandó ezen kívül az is, ha az anyának vissza kell mennie dolgozni.

Bár a magánintézmények iszonyúan drágák lehetnek, ma már az állami bölcsődét sem úszhatjuk meg feltétlenül ingyen. 2012 januárjában életbe lépett az az intézkedés, hogy az önkormányzati bölcsődék gondozási díjat szedhetnek (körülbelül a bölcsődék hatvan százaléka meg is teszi). Ez országszerte és Budapesten kerületenként is változó, maximum az egy főre eső nettó jövedelem huszonöt százaléka lehet. Vannak, akik rögtön mentesülnek alóla, például a három gyereket nevelők. De akinek fizetnie kell, arra napi kétszáztól ezer forintig terjedő költség hárulhat. Ehhez általában külön jön hozzá az étkeztetési díj, ami átlagosan négy- és hatszáz forint körül mozog naponta. Ez azt jelenti, hogy havi 32 ezer forintba is kerülhet az önkormányzati bölcsőde.

Ennyiért pedig magánbölcsibe is lehet vinni gyerekünket. Bár ott nagyjából ez egy induló összeg, ezek esetében a határ a csillagos ég. Bár készségfejlesztő foglalkozásokban, nyelvtanulásban, hosszabb sziesztaidőben nincs hiány, ember legyen a talpán, aki ki tudja fizetni a havi 20-80 ezer forintos díjat. A vidéki bölcsődék olcsóbbak, de egy átlagos pénztárcához mérve ott is horribilis összegeket elkérnek. Viszont ha jól szétnézünk és szerencsénk van, gyerekünk annyi pénzért (vagy kicsit többért) járhat extra foglalkozásokkal teli magánbölcsibe, mintha államiba járatnánk.

KATTINTS! Gyes, gyed: így kaphatnak sokkal több pénzt a családok

A bölcsőde alternatívájaként ma már családi napközibe (közismert nevén "csana") is vihetjük gyermekeinket. Ezek olyan otthonok (vagy más e célra kialakított helyre), ahol általában legfeljebb öt gyermek helyezhető el. A szolgáltatást nyújtónak nem kell szakképesítéssel rendelkeznie, de el kell végeznie egy felkészítő tanfolyamot, hogy a gyerekekre vigyázhasson. A csanák húsz hetestől fogadhatják a gyerekeket.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2011-es adatai szerint családi napközikbe tízezer kisgyerek (nem csak három év alatti) volt akkor beíratva, frissebb adatok még nincsenek - mondta el a Pénzcentrum.hu-nak Mátay Katalin, a MACSKE, azaz a Magyar Családi Napközik Közhasznú Egyesületének elnöke. A csanák térítési díját nagyban befolyásolja, milyen háttértámogatással működnek, például állami, egyes munkahelyek, önkormányzati vagy egyéb szponzor által finanszírozott helyek esetében igen eltérő lehet a szülők költsége. Egy férőhely fenntartása körülbelül 50 ezer forint. De ez azt jelenti, hogy általában ennél csak kevesebbet kell fizetnie egy szülőnek, hiszen attól függően, milyen fenntartású egy intézmény, más költség marad rá. Érdemes alaposan tákékozódni, mert nagy eltérések tapasztalhatók, de körülbelül 30-40 ezer forintos költséggel kell számolni. Várólista nincs, és egyre több ilyen napközi létesül, folyamatosan érkeznek kérelmek az egyesülethez, és egyre többen jelentkeznek a felkészítő tanfolyamokra is.

MIJAFASZT CSINÁLTÁL A BÖLCSŐDÉKKEL VIKTOR ???!
EZ NEKED KÓSER ORSZÁG ????? TÉLLEG KÓSER ???!
AZ ORSZÁG NÉPESSÉGSZÁMA ÉS A GYERMEKEK LÉTSZÁMA IS DRASZTIKUSAN LECSÖKKENT A RENDSZERVÁLTOSZÁSOTOK ÓTA ! ÉS ENNEK A KEVÉS GYEREKNEK IS ELBASZTAD A TÖBBI FASZ POLITIKUSOKKAL EGYÜTT AZ ÓVODAI,BÖLCSŐDEI ELHELYEZÉSÉT ???! BAZDMEG VIKTOR A TELJESÍTMÉNYED SZART SEM ÉR !!!+!+!
@mpa68: oszt te ki vagy? ne pofázz bele a felnőttek dolgába
@Fabius: Ühüm. Faszságot írtál és még el sem ismered. Az első hely is lista, az is szavazással dől el. Ellentétben azzal amit állítottál.
@évásanyó: Nem hinném. Undorító hazugságokkal estek itt nekem ezek a gyurcsányisták, plusz fideszes ügynök is lennék, majd nyugodtan válaszolgatok itt nem? taga nyilván többet ér, aki nem tud magyar nyelvű beírásokat értelmezni xDDDD szánalmas.
@mpa68: nem érdekel. ne érj ide egy vita végére észt osztani.
@MacPhisto: és persze attól, hogy te előbb szóltál hozzá, automatikusan igazad van (esetleg lehet, hogy végig olvastam az összes hozzászólást, tehát nem a végén estem be, mindegy). Ráadásul egyre jobban habzik a szád. Mondjuk, ilyen agressziv és pökhendi lmp-s aktivistát se láttam még.
@mpa68: nem vagyok aktivista, nem vagyok pökhendi, és ne baszogass, 21 hozzászólásos fikanick, olvasd végig, kit kezdtek baszogatni, eltérve az eredeti témától
@MacPhisto: én vagyok a fikanick, és te nem vagy pökhendi, mi? És máris van 21 hozzászólásom? Pedig csak a kivételes faszfejek késztetnek hozzászólásra. Neked meg az első kommented rögtön a 23000. lett, mert természetesen a darabszám jelenti kizárólag a minőséget.
@mpa68: aki kampányidőszakban nullás nickel trollkodik, az ne magyarázkodjon nekem

továbbra is olvass vissza
@MacPhisto: akkor további jó kampányolást. Viszont az arcodból visszavehetnél, te pöcs, mert így csak a szeretett pártod kárára leszel, és egészen olyannak látszol, mint egy fideszes.
Most már hány kommentem van?
@mpa68: Olvasd végig a "minőségi" hozzászólásaidat. Idióta.
@MacPhisto: na, most, hogy sikerült minden szembe jövőt lehülyézni, leidiótázni, stb, csillapodj le. Vannak helyek, ahol az lmp nem annyira kedvelt, mint azt szeretnéd. Ugy látszik, ez is egy ilyen hely.
@mpa68: Figyelj ide. Ha végigolvastad volna, hogy mi történt, akkor nem engem baszogatnál. Én Fabius posztjára regáltam, nem másra. Nyilván igazam lehetett, mert senki nem maradt a témánál, hanem elkezdek igazi trolltempóban azzal baszogatni, hogy 160 centi vagyok, szar főnök és egyébként csicska, és egyébként fideszügynök és napelemtender és nyolcadik kerületi összefosás által terjesztett hülyeségek.

Unalmas. Ha nem tudtok a témánál maradva vitázni, akkor bazmegelni fogunk. Every motherfucking time.
@MacPhisto: elolvastam az összes kommentet, és az alapján úgy tűnt, hogy a többség egyetértett Fabiussal abban, jogy ezt Shiffer elb@szta. Jobb lett volna az együttműködés egy megfelelő pillanatban szerintem is. Nem így lett, pedig azt gondolom, hogy az lmp szavazói, szimpatizánsai, sőt, lehet, hogy a tagság többsége is azt akarta, ahogy ezt a felmérések is mutatták.
@mpa68: Hát éppenséggel gondolhatod ezt (nekem nem így tűnt a kommentekből), de a kongresszus szavazása mást mutat. Nem értem, miért kell ezt állandóan megmagyaráznotok, lehet hogy nem ez volt a helyes álláspont, de ettől még a helyzet ez. Ehhez képest mindenféle közvéleménykutatásra hivatkozni kurva gyenge.

Egyelőre azonban úgy állunk, hogy a tagság nem akart ezekkel az emberekkel együttműködni, és szerintem jól tette, nézz rá a listájukra, kikkel kéne egy listán szerepelni. Nekem ehhez nem lenne gyomrom. Az meg színtiszta spekuláció, hogy az E14-LMP olyan tömegeket hozott volna, hogy nem kellett volna bevenni Ferit meg a csókosait.
@MacPhisto: a mérések eredményére nem kurva gyenge hivatkozni akkor, ha azok azért készültek állítólag, hogy figyelembe vegyék azokat.
Az E14 indulása utáni közvélemény kutatási eredményei azt mutatták, hogy ez a forgatókönyv egyáltalán nem spekuláció. A közös lista pont az lmp miatt lett ilyen, és nem azért mondott az lmp nemet az összefogásra, mert ilyen a lista, érted?
Nekem egyébként nincs bajom ezzel a listával (konkrétan GYF-el), de tény, hogy myerni valószínűleg nem fognak. Egy erős E14 az LMP-vel, a hozzájuk csatlakozó, vagy inkább mögéjük beálló MSZP mondjuk Bajnai vezetésével és az önálló DK jobb lett volna, de legalábbis esélyesebb.
Na, ezt b@szta el Shiffer.
@mpa68: Nem a választók döntenek. Ha a választók döntenek egy párt programjáról, az színtiszta populizmus, ld. fidesz. A közös lista mondom hogy spekuláció; én nem látom be, hogy miért erősödött volna annyira meg egy E14-LMP összeállás, semmilyen jel nem mutat erre, ez csak egy nagy wishful thinking. De ha összeadjuk az akkori támogatottságokat, akkor sem haladták volna meg az MSZP-ét, ergo az kizárt, hogy az MSZP beállt volna mögéjük.

Most azon az apróságon ne is akadjunk fenn, hogy Bajnai és az LMP gazdasági programja összefésülhetetlen.
@MacPhisto: " hogy a tagság nem akart ezekkel az emberekkel együttműködni, és szerintem jól tette, nézz rá a listájukra, kikkel kéne egy listán szerepelni. Nekem ehhez nem lenne gyomrom. "

Kisfiam, akkor mondd meg nekem azt, hogy az országgyűlési képviselők kiket képviselnek? A rájuk szavazó választópolgárokat, vagy egy bizonyos párt tagságát?

Ha erre válaszoltál, folytathatjuk.
@MacPhisto: azt mondod, nem a választók döntenek. Ok, de akkor ne mondjuk nekik azt, hogy most azért kérdezünk téged, mint választót, szimpatizánst, hogy figyelembe vegyük a véleményed. Úgy emlékszem, annak idején az LMP csinált ilyen felmérést az összefogással kapcsolatban, és ott az volt az eredmény, hogy a nagy többség az összefogást támogatja. Egyébként is, ha egy párt jól akar szerepelni a választásokon, azért valamennyire nem árt figyelni a választók akaratára.
A vágyvezérelt gondolkodásról: az E14 kb. 15%-al indult, alig pár %-ra lemaradva akkor az MSZP-től. A kezdeti lendületet kihasználva meg lehetett volna szorítani őket, gondolj arra, hogy pánikba estek attól, hogy a DK 2%-ról 4 köré emelkedett, az MSZP rögtön be is vette GYF-éket.
@épészmérnök: Nem vagyok a kisfiad. Az ogy képviselők a saját elveiket képviselik. Nyilván csak akkor választják meg őket (ideális demokráciáról beszélünk) ha az valamennyire egybeesik a választókéval. Amelyik képviselőnek nincsenek elvei, csak arctalanul a tömeg véleményét nyomja, az gazember. (Ingyen sört!!!(
@mpa68: Több csúsztatás van abban, amit állítasz. Egyrészt, nem arról kérdezték meg a szimpatizánsokat, hogy akarnak-e összeállni az E14-gyel, csak arról, hogy legyen-e velük tárgyalás. Elég nagy különbség.

Az E14 15%-os indulása a kutatás beismert módszertani hibája volt (vezérelt kérdésfeltevés). Az első értékelhető mérés 7-8%-ra mérte őket és azóta esnek.
@Blogger Géza: Nem tévesztetted el a topikot? Ez a poszt NEM a fideszedről szól, nem értem, mit vered itt magad.
Netalán az államadósság témában kifejtett hiperaktivitásod nem bírt még lecsengeni?
LMP-re szavaztál és csalódtál benne? Nyilván nem. Milyen kettős mércéről beszélsz? Vagy neked mindenről OV jut eszedbe?
@♔batyu♔: "Nem manipulálták, mert ekkora méretekben ez nem működik."

Aha. Nem működik. Nem lehet manipulálni a választókörzeteket. A gerrymandering meg a fantasy műfajnak egy szubzsánere, amit a Disney stúdióban honosítottak meg.
Mégis, kit akarsz hülyére venni? A 15 éves szakmunkástanuló szintű eszmetársak, Africa Corpsék talán beveszik, bár még ez sem biztos, de nyilván nem az ő meggyőzésükre érkeztél ide.
@Velesi Gusztáv: Részben még igazad is van, de ez mit sem változtat a nem párttag LMP-szavazók csalódottságán, amiről a poszt szól.
Nem a levegőbe beszélek: az LMP-re szavaztam, a régi Védegylet alapító tagja voltam, kezdettől támogatom a zöldeket. Most nem tudom eldönteni, szavazok-e megint rájuk. Mert a posztban korrektül sorolt pozitívumok mellett súlyos ellenérvek is vannak.
(Ezt azért neked írom, mert a másik LMP-párti, MacPhisto nem vitaképes)
@mpa68: aszt tudod, hogy a mennyiség előbb utóbb átcsap minőségben, ha nem ako erősíti a szabályt:)
@taga20:
Bakker... nem semmik voltatok, így visszaolvasva.
Ez az lmp-s kis agresszív nyomi azért ne csodálkozzon, ha a kutyaszarral kerül egy kategóriába és ezt az agresszív, pökhendi, kivagyiságot a megfelelő módon díjazzuk majd a szavazófülkében.
Schiffer az örök és egyetlen!
Az a kép, amit Fab kitett, mindent elmond. Onnantól ócska magyarázkodás csak minden szava.
Jelszava: Csak egy maradhat! Még a Highlander-t is kihívná.... :)
Annyit mondjatok csak, hogy magyarorszag legnagyobb schiffer rajongoja, a maria blog hos szerelmes asszonya maga maria tette itt tiszteletet?
Talalt egy kis idot, hogy leszakadjon az imadott seggrol?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na végre, felkelek és sehol egy kibaszott troll:)
egyébként kezed alakul? me helyetted nem evezek, max. a pia adagodat vállalom át:))
ja jut eszembe, csak tegnap efelejtettem:)
www.napiszar.hu/showPost/Tudtad_20
@taga20:
Boli nagy szarban lehet, Emma beteg, kénytelen csajt váltani.
@MacPhisto:

"___@mpa68: nem érdekel. ne érj ide egy vita végére észt osztani.___"

folytatva a gondolatot:

...és levegőt is -bazmeg- csak 17:00 és 19:00 óra között vegyél! Megértetted?! te, te hatvannyócas! és a gondolkozás terén kijárási tilalom van! ehhez tartsad magad! világos?
@jaegtoer: ez a mekpista gyerek, tegnap rendesen odatette magát. hogy nem görcsölt be az ujja vagy az agya a sok hülyeségétől:))
@borzzz: Olvasd el figyelmesen a posztot, és rájössz...
Reggelt, Népek!

Látom, ösmét "szép" estve vo't. :D
Jó reggelt!

végre! végre megvettem, és beüzemeltem a narancs színű WC kefe szettet. (így mondják, nem? szett?)
van az lmp-nek is színe? vennék egy olyan színűt is, de az lmp annyira jellegtelen, hogy ha a színe is az, akkor nem venném észre a WC mellett.

Berni nem tartozik ebbe a körbe, Őt tisztelem, imádom meg amit csak akar, de Ő csak hivatkozási alap schiffer villásnyelve jobb ágának a végén.
@Marcellusca:

Ráértek, az asszonyhoz beköltözött a putyin.
@taga20:

szia!

úgy láccik a lendvai uccábúl már az lmp védelmet is ellátják.

mindenesetre nem tudom, Fabius cáfolta?:D meee ha neeem, akkor bezony.....

mert az egy dolog, hogy mi egyetértünk ezzel a gyíkkal, de más dolog a szervezeti működési szabályzat és az eljárásrend. torgyánjózsi óta tuggyuk, hogy akármi van a szabályzatban nem érdekes, az a lényeg mennyi szimpatizánsomat ültettem be küldöttként a gyűlésbe, esetleg olyanokat is, akik csak magukat és a szimpátiát képviselik...
@jaegtoer:
Azt nem lehessen tudni. hogy az LMP-t a Lendvai utcából istápolják, de hogy Felcsút jobban teljesít az biztos! Önszorgalomból,természetesen ingyen tüntettek a kisemmizett juhász ellen.

nol.hu/belfold/juhaszok-tuntetese-komoly-ellenszelben-felcsuton-1451735
@MacPhisto:

blablabla..."__[...]valamennyire egybeesik a választókéval. Amelyik képviselőnek nincsenek elvei, csak arctalanul a tömeg véleményét nyomja, az gazember. (Ingyen sört!!!( ___"

!!renonc!!

hátte tök tisztára tébolyult vagy. mi bajod az ingyensörrel? nem tudod eldönteni a márkát? hüjjje! hát, mind!!

fogjad vissza magad. ne roncsad az ingyensör vizilóját,
@épészmérnök: "Figyelj, Ukrajnában negyed óra alatt visszaállították a régi alkotmányt és törvényeket a múlt héten."

Figyeld Odesszába is megérkeztek a majdanisták. Meg kívánták ünnepelni főnökük brüsszeli ajándékosztogatását. A videóhoz csatolt tudósítás szerint a városba a rendőrök nem engedték be a csőcseléket, így hát azok a város határában állítgatták meg az autóbuszokat, törték őket össze, és terrorizálták az utasokat. (Egyszóval gyűjtögették a “szimpatizánsokat”)
Ukrajna tegnap elindult az Európai Unióba!

youtu.be/fYZMJTL0P2I
na, befutott a ruszkik magyarországi no.1
csicskája, a feketeangyal. ménem megy ez kirándulni, pl. a kitörés kettőt lenyomhatná, ha stílszerű akarok lenni:)))
@jaegtoer: szia! 2010-ben még a kopogtatókékcédulákkal is besegítettek a gerincbajnok sifferéknek:)
Remek este lehetett.
@Marcellusca: Most azonnal megyek és a Fideszre szavazok. :)
@taga20:
Jó... majd még... :))

@tristen2005:
Persze... mocskok... :)
@V-PORT: Én is már alig várom, hogy ápr. 6 legyen! :D
Nos, Schiffer Úr. Kap még időt ma estig, hogy megválaszolja Nyílt Levelem kérdéseit. Bujkálásával, a semmiről sem sem tudok műjátszmájával bebukott. De én türelmes vagyok, van még pár órám Önre. Tudja, jobb az ilyesmin túllenni. Az információ a neten gyorsan terjed, Olvasótáborom bőven elég méretű és minőségű ahhoz, hogy szertevigye a hírt Schiffer beégéséről. Éshát gondolom, ettől olyan nagyon nem lesznek Önök sem boldogok, az a párezer potenciális LMP-szavazó pedig, akikhez eljut az Ön lapítása, és a téma, aminek kapcsán, és amilyen módon az napvilágra került, nos azok a szavazók aligha fogják az LMP-t a továbbiakban független és tisztességes pártként fölfogni. Tudja, működik a fejétől bűzlik a hal elve, a mi kis országunkban meg aztán pláne.

jovaros.blog.hu/2014/03/23/ej_ej_schiffer_ur
Tegnap nem akartam leírni arról, hogy én mit gondolok az egészről.
Senkit sem akarok meggyőzni kire szavazzon, mert, aki ide ír, már eldöntötte. Mindenkinek szíve joga a Fideszre, a Jobbikra, az Lmpr-re vagy az Összefogásra szavazni.
Azt viszont álságosnak tartom, hogy azzal jövünk, hogy én változást akarok, és csak Gyurcsány miatt nem szavazok az Összefogásra, emiatt az Lmp-re szavazok, pedig én tényleg rájuk akartam. Ez hazug álláspont. Nálam jobban senki nem kedveli kevésbé, de itt éltem 4 évig, és tudom milyen álnok, és hazug volt ez a négy év. Tudom, hogy változást akarok. Még úgy is, hogy ott van Gyurcsány. Mert tisztában vagyok vele, hogy nem rosszabb, mint Orbán, sőt több benne a demokráciában való hit, mint Orbánban. Ezért sem hazudom azt, hogy csak rajta múlik, hogy másra szavazok.
@vitéž munkášőr:
Olvastad már a csóka mellédumálását, a szokásos "az nem is úgy van" c. mantra, félreértitek azt, amit nehéz lenne.
Hol a pénz? Ne akarjátok tudni, evégre a fidesz adta, közötök semmi hozzá... Hidd el, nincs nyoma...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bolikám, undorodom mindegyiktől - ennek az országnak ganéztak. winter is coming
@vizesnyolcas:

"[...]
A komplett ellenzéki oldalon Schiffer az egyetlen olyan politikus, akiről halványan feltételezhető, hogy hosszabb távon felépíthető lenne Orbánnal szemben. Erre itt tömegével azon sírtok, hogy miért nem húzta le magát a klotyón a PM-esekkel együtt maga is. "

én meg aszondom, hogy: Uram irgalmazz!

tudod mi építhető schifferből? elrettentő példa a panoptikumban. egy nagyképű, jogvégzett senki.
@V-PORT:

"Tegnap nem akartam leírni arról, hogy én mit gondolok az egészről.
Senkit sem akarok meggyőzni kire szavazzon, mert, aki ide ír, már eldöntötte. "

én az Atyaúristenre fogok.
büdös rohat dakota bűnözők, mafia
Ejnye elvtársak!
Már a történelemből sem tanultok? A huszas-harmincas évek Németországa intő példa lehetne.
Ha mindenki fasiszta, aki nem ért egyet veletek, akkor nagyon egyedül maradtok.
Horn részegen megjósolta a másik alkoholistának:
Egyedül vagyunk Tibor!
És ti, barmok mentek a levesbe.
@MacPhisto: Szerintem a fizetett tanácsadó nem FB-tag.

A stílusod meg nagyon árulkodó. Valami felzaklatott volna?
@imres:

és mi a véleménye az elvtársnak az empiriokriticizmusról?
@imres: Tanulunk a töriből láttuk mi lett a nácikokkal:-)
@V-PORT: Ezt az egész összefogást a fidesz választási tv-re kényszerítette ki. Ha reálisan gondolkodsz abban, hogy le akarod győzni a fideszt.
Az egyfordulóval, a győztes kompenzálásval, az átírt választókörzetekkel. Azzal, hogy nincs érvényességi küszöb, ha a választásra jogosultak 20%-a jelenik meg, akkor is érvényes, akkor is lesz győztese annak a körzetnek.

Tehát ez egy kényszerházasság, és mint ilyen nagyon nyögvenyelős.
Teljesen különböző embereket, pártokat, csoportokat és szavazóikat kényszert arra, hogy elfogadják egymást, az összes többit, aki benne van ebben az összefogásban. Akik ráadásul normális és valódi választási helyzetben egymás riválisai. És ez nem ment könnyen, teljesen természetes, hogy sok volt a huza-vona, indulatok, tökölődés.

Tehát semmi meglepő nincs abban, hogy Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy stb egy csapatban indul, mert a fidesz választási törvénye ezt kényszerítette ki.

Egyedül Schiffer nem volt képes (vagy barátilag megsúgták neki, hogy ne legyen képes, mindegy is) megérteni ezt. Képes azóta is azt a faszságot nyomatni, hogy az lmp egy reális alternatíva a kormánypárttal szemben. Nem véletlen, hogy a fidesz és az itt kommentelő összes fiedsz csicska hájpolja Sch.-t, mert neki semmi esélye, a fidesz nyerését, sőt újra kinéző 2/3-át nem veszélyezteti, de jól megosztotta az ellenzéki összefogást, gyöngítette az esélyeit.

Fabius posztja erről szól, meg arról, hogy ha az lmp-t nem ez a fasz Sch. vezeti, akkor az lmp, meg az együtt lehetett volna az ellenzéki összefogás két meghatározó csapata, és talán más lenne most a leányzó fekvése.
Na ez az amit a fidesz kurvára nem akart, és Sch. tálcán hozta a fidesznek kedvező forgatókönyvet.

Bocs, ha hosszú voltam.
@vitéž munkášőr:
+1.
Gané népség mind, max. a választásnál találd ki, melyik akar kevesebbet lopni. Majd nyugodt szívvel szavazz rájuk... LOL.
@imres:
Nahát... szerintem vagyunk itt páran, akik se KISZ titkárok, se Liberális Internacionalisták nem voltunk, pláne nem alelnök ott... szóval elvtárs elqrtad a röfögést, a komcsi pártodnál reklamálj te szerencsétlen, akik most hatalmon vannak és lopnak, lopnak, lopnak.
Én értem, hogy egyedül lélegezned is nehéz és a Pártvezér seggéből kiáramló meleg levegő éltet, de nem vagy egy hangyafasznyit gyökér? De'télleg csak annyira.
@salytóskifli:
A beletalálás esete forog fenn, oszt lelkére vette szegénykém. Van az úgy, hogy a fizetett kurva megsértődik, ha lekurvázzák...
@aritus: Én is pont erről írtam. Schiffer bűne, tudom, hogy ez nagy szó, de mégis annak nevezem, hogy meg sem próbált leülni, és beszélni velük. Nem látta, amit mindenki más, hogy a Fidesz, és az Mszp fosott rendesen 2012. októberében.
@aritus:
Az LMP volt az akire szavaztam... volna. Nem Schiffer miatt, hanem az elveik miatt, a szószólóik miatt. Mára ezek az emberek elmentek onnan, Schiffernek meg van egy olyan pártja, amit "valaki" támogat, de hogy nem a szavazók ezek, az biztos. A narancsbolsiknak kell valaki, aki legitimálja majd őket? Lehet...
Schiffer eredményei magukért fognak beszélni, meg a "kapcsolatai" is.
@V-PORT: ja, de sajna ez már történelem, és a legrosszabb forgatókönyv valósult meg.
Azaz az mszp uralja a kényszerházasságot, a fidesz meg hasít az újabb 2/3 felé.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én rájuk szavaztam, de nagyon nehezen szántam rá magam, pont Sch. miatt, mert én már akkor utáltam őt.
@aritus:
2010-ben én is, de mostanra keményen megdolgoztak érte, hogy ne... Ja kérem, minden munka meghozza a gyümölcsét!
@imres: megint ideugrottál a mandiról, te szerencsétlen shitnyik? szórakoztasd az elvtársi faszságaiddal ott a tieidet, talán még plecsnit is kaphatsz a pufajkádra. nyomorult baromállat
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezért ment tönkre a csuklód, ilyen blogokat látogatsz:)
@tristen2005:
Az a fránya "önmagadból indulsz ki" c. mondóka lesz. Nem a csuklóm van (volt) oda te majom, a teljes mancsom, alig bírok vele most is emelni.
@aritus: Ez csak akkor igaz, ha széttárjuk a kezünket és megadjuk magunkat. Nem szabad elhinni, amit a fideszes lakájmédia, a simicskás médiabirodalom sugall. Meg kell tenni, amit kötelességünk, elküldeni Orbánt a vérbe.

Igen, az MSZP uralja, hiszen nekik van a legtöbb szavazójuk. Ez a demokrácia. De már nem ők az egyetlenek. A Voks14 alkalmazásban pedig toronymagasan vezet az Együtt-PM és Bajnai, márpedig ők képviselik a jövőt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: köszönjük neked így utólag is a kétharmados fityeszmaffiát:) ja aritusnak is köszönjük:))
u.i.: nehogy besértődjetek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: . "Nem a csuklóm van (volt) oda te majom"
még jó, hogy nem a csík ló durrant be:))
@Marcellusca: Neked is hódolat Marcellusca.

fejet hajtok nagyságod előtt
@Marcellusca: én is várom, lehet, hogy addigra már többen leszünk:)
@taga20:
Bacod egykomám, a cocikra még az életben nem szavaztam, de most megtöröm ezt, köszönjük Piktorkának ezt is.
Majd NAGYON befogom az orrom.
Amúgy - ha nem tévedek - a cocik aktívan tettek érte, hogy 2010-ben el lettek hajtva a halál facára... vagy valamit félreértettem anno? :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azok a békés boldog nokiásdobozos idők, azok votak a szépek:)))
@taga20:
Kinek? :((
A mostani marhavagonos dobozokhoz képest persze...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Pár év múlva veszélyes lesz a Lajta vize, ne nagyon búvárkodj, csak evez.
tragicomics.blog.hu/2014/03/10/paks_973
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tudod aki a kicsit nem becsüli, az megkapja a nagyot. megkaptuk:))
és ahogy látni vélem, kapunk repetát is:((
@vitéž munkášőr: valamely novellában van az, hogy a szépasszony akkor csalja meg az urát, ha a patak visszafelé folyik.
@vitéž munkášőr:
Unortodox Duna, nem tudtad? érdeklődj:)
@Penivaldes: az valami szájenfiksön lehetett, me a szépasszony ako csalja meg az urát, ha a patak lefelé folyik, meg ha a szépasszony nincs rendesen rendesen leápolva:))
@taga20: jaj az egyik rendesen, rendszeresen akart lenni:)
@taga20: Móricz Zsigmond írta ezt a szájenszfiksönt:))
@Penivaldes:
Határozottan cáfolom, a pataknak semmi köze hozzá, de a postás többet tudna erről mesélni.
@taga20: látod, ez a szépasszonyság átka...belső kényszered van a megcsalásra.
@tristen2005: na de mi van akkor, ha a postás nő? mert én férfi postást még nem láttam.
@Penivaldes: ez valamiféle tapasztalat részedről vagy csak ötletelsz?
persze aszt má levettem, hogy a női postás má megvot neked:))
@Penivaldes:
A megcsalás veszélye akkor is fenn áll, csak a postásnő férje a megcsalt.
hvg.hu/itthon/20140323_navracsics_baloldali_szavazok_jobbik
Töröktől navracsisig ezt szajkózzák. a kiábrándult balosból lesz az lmp-s szavazó, legrosszabb esetben dk-s.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a kurva annyát bassza meg ez a kurva lakáj!
mi a faszról beszél? meséljen mészáros, simicska, nyerges és a rohadt főnökéről!
komolyan mondom a kasza kiegyenesedik, amiko ezeket a pribékeket olvasom.
nem rád haragszom:))
@taga20: én nem vagyok szépasszony, én mesebeli hercegnő vagyok, szilaj mint a hegyről lezúduló víz..)
@taga20: Rájöttem. :) Egyet értek. Érdekes, mert azon gondolkodnak, hogy lehet egy törvényesen képviselővé lett képviselő fizuját visszaszerezni, miközben mészáros szabadon tollasodik közpénzből, és nekünk semmi közünk hozzá.
@Penivaldes: a mesebeli hercegnők nem szilajok. Hanem gyengék, ájuldozósak, és életképtelenek egy herceg nélkül. Biztos ilyen akarsz lenni?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mondtam má, hogy szeretem az okos nőket? ha má nekem nem adatott meg a sok ész:) de legalább a modorom kifogástalan:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" ájuldozósak,"
Ez Csipkerózsikának bejött:)
@Penivaldes: azé a csúnyád biztos szép:)))
@Penivaldes: Meridának nem hercege volt, hanem kamaszos konfliktusai az anyjával. :) Remélem nem anyafigurát látsz tagában.:O
@tristen2005: ő bekomált egy tövistől. :) nem ájuldozott.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bah, inkább csak menjenek férjhez, pár év múlva már ők lesznek azok. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a fivére vagyok. hogy lennék az anyja?:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ja, én tagát nem tekintem férfinak..:)

na nekem sincs hercegem, mert mindent elijesztem
@Penivaldes: " ja, én tagát nem tekintem férfinak..:)"
na eszt lementem hugi, ez nagyon jólesett:(
most megsértődtem örökre:))
@Penivaldes:
A tagával kapcsolatos véleményed további magyarázatot nem igényel.
KÖSZÖNJÜK! :))
@taga20:
Szar ügy, amikor a csajok minősítenek... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hogy a k..életbe, neked jó az ha egy fekvőbe belerúgsz? smuckandor legyen az egyetlen barátod és kiszeltünde az egyetlen barátnőd:)))
@taga20: azt hiszem, hogy Penike jellemzése stimmel a testvérre. :D
@tristen2005: Csipkerózsika. Nem ő kómált be, mikor megszúrta az ujját?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kómált, nem komált. Hókefélke meg a deep throat volt.
@taga20:

Smuck Andi mellett a Boli legalább árnyékot kap a kimerítő evezés után:)
@taga20: fívérem vagy taga:) de nem tekintek rád férfiként, és te sem úgy gondolsz rá, mint nőre, hanem mint húgodra:)
Hm. Eleddig azt gondoltam, hogy ezt az egész szituációt úgy lehetett volna elkerülni, hogy 2010-ben legalább az ország gondolkodó fele végiggondolta volna a Fidesz és Orbán életútját, és szavazott volna - ha a szocikra nem, rendben van, megérdemelték a bukást - de valamelyik másik formációra, LMP már volt akor is. És a Fidesz nyerni ugyan nyert volna, de nem 2/3-dal.

De most revideáltam. Ahhoz, hogy teljes szépségében megmutatkozzon a Fidesz és Orbán igazi arca, ahhoz kellett ez a 4 év. Mert legalább az ország gondolkodó - kisebbik - felének nyilvánvalóvá vált, amit eddig számos okból nem látott.

Ahhoz pedig, hogy az ország kevésbé gondolkodó fele is rájöjjön, kell még a következő 4 év is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: persze ettől eltekintve nagyon kedvelem, minden hülyeségével együtt.)
csak savazzatok a dakota mafiára...

kevés volt a 4 év feudalizmus !

kiráj leszek a parasztok között !

mennyetek a bééééééééékemenetre...
@DarthVader:

Neki meséld el a gondolkodás mikéntjét!
Orbán facebook.
Kristina Szabò Isten vezesse a Miniszterelnokot!...Hajrà Miskolc az èn szulovàrosom!
@Penivaldes:
De nehezen mondod ki, hogy milyen köcsög tud lenni a kedves taga... :)
persze a szép szőke herceg teljesen más:)
@tristen2005:
Oszt lőn sötétség! Ki.aszott sok ostoba fehérjehalmaz szívja a levegőt, ebből is látszik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát néha nehéz vele, de velem sem könnyű. mi ilyenek vagyunk, kissé vadak, de hatalmas lelkünk van:)
@DarthVader:

Nehány kiigazítás (no, csak saját véleményem szerint):

1./ Az ország gondolkodó "fele" akkor is végiggondolta.

2./ A szocikra csak akkor mondható, hogy megérdemelték a bukást, ha a világválság is az ő művük volt (ahogy manapság már sima automatizmussal betudjuk nekik). Figyelem az MNO-t meg a Hír TV-t, mikor hozzák már le, hogy igen. kevés idejük van már hátra, remélem, igyekeznek.

3./ Aki nem gondolta végig akkor, az akárhány év múlva se.
@Penivaldes: @Taga: ez már kezd egészen átmenni Szentivánéji Álomba!
@épészmérnök:
Cupp...cupp... meg egy lavór, mert olyan csöpögős. :))
@Vitéz.László:
Kettő is, hogy az orosz tezsvérek se sértődjenek meg!
@Penivaldes: Vagy inkább Vízkereszt. Tesók keresztbe-kasul. Senki nem az, aminek látszik.
@épészmérnök: itt csak én meg taga vagyunk tesók. a többiek nem.
@Penivaldes:
Taga szerint meg ez úgy müxik, hogy nappal hugom, éjjel .ugom. :))
@tristen2005: éppen azért nem jutna eszébe, hogy engem.
@salytóskifli: Igen, az zaklatott fel, hogy képtelenek vagytok a posztról vitatkozni és már ott tartottunk, hogy amerikában meg verik a négereket.

Ha akkora oknyomozó vagy, kérd ki JT szerződését. Közérdekű adat.

De nem vagy az, csak kevered a szart, gondolom megfizetnek érte.
Nem tudom ez volt-e, nincs kedvem végignézniaz összes hozzászólást:
jovaros.blog.hu/2014/03/23/ej_ej_schiffer_ur
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igen, cuki, múltkor is lábujjhegyen járt amikor aludtam
A magyar sajtó működés közben. A 444 tanulságos (nagyon tanulságos!) kísérlete:

444.hu/2014/03/07/ezert-ne-higyjel-az-internetnek/
@épészmérnök: Pontosan így működtök ti is. Beszopjátok azt, amit Fabius minden alap nélkül sulykol (mondjuk már ezen is elgondolkodhatnátok, miért foglalkozik ennyire megszállottam Schiffer személyével, többet ekézi mint Orbánt). Aztán ha jön valaki és megírja a valót, akkor meg vagytok lepődve.
@MacPhisto: Gyenge kísérlet a kognitív disszonancia feloldására. Próbálkozz még.
@épészmérnök: Veled nem érdemes. Leírtam amit akartam, Fabius érdemben nem tudta cáfolni, másra válaszolt, lezárhatjuk a témát.
@MacPhisto: Kevered a varánuszt a mandínerrel, vagy más jobbos bloggal drágám. Eltévedtél, mint egyszeri fideszes a békemeneten.
@épészmérnök: nem hinném, hogy ismerné ezt a fogalmat. Most biztos szalad a paphoz, hogy elüzze a kognitiv disszonancia ördögöt. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vita helyett fölényeskedés vélt szellemi képességeiddel. Szerintem nyugodtan vegyél vissza az arcodból. Ha érdemben akarsz hozzászólni, rajta. Gondolom arra mér nem futja abból a félelmetes agyi kapacitásodból.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem, nem keverem. A balos szavazókat keverem a jobbos szavazókkal, mert ugyanolyan birka mindkettő.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Amennyien küzdenek manapság ezzel, ha mind disznók lennének a jégen, sokan jóllaknánk :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Látom, ma is használnom kell a "Tahótlanítok" gombot. Nekem ilyenekre nincs időm. Ezerszer inkább Peni és Taga ökörködése.
@MacPhisto: a te attribútumaid pedig tökéletesen megegyeznek a fidesz- és jobbiktrollokéval
@vitéž munkášőr: Tiltsál ki, "demokrata". Vigyázzatok nagyon, az ellenérvek zavaró hatással vannak langyos kis gondolataitokra!
gyerekek, biztos, hogy van annak bármi értelme, hogy kölcsönösen lehülyézzük egymást, mert nem azt látja amit mi, hanem máshogy gondol bizonyos folyamatokat?
@Penivaldes: Köszönöm: szerintem sincs. De ezt írtam többször.
@taga20: bejön neked Boli...hm, nem rossz pasi, bár kissé öregedő, de te sem vagy mai gyerek, vagyis jól összepasszolnátok::)
@Penivaldes: Peni, ő már százszor leírta ugyanazokat az érveket. Többen, többféle szemszögből cáfoltuk. Újból és újból előjön ugyanavval. Foglalja a helyet a képernyőmön. Illetve foglalta.
@vitéž munkášőr: na fene, csak nem ő angyalkánk váltótársa, amíg az a trapista sajt felett imádkozik?! :O
@taga20:
Úgy érzem, melegszik a levegő körülötted:)
Jól van, gyerekek, tavaszodjatok, nekem most mennem kell dolgozni. Kisillabizálni, hogy mit alkotott a programozó. Eddig semmi sem stimmel semmivel, de tudom, hogy csak hetek kérdése, hogy a legegyszerűbb probléma is megoldódjon. Pusz.
@MacPhisto: megválogatom a vitapartnereimet. Bejegyzéseidet nézegetve nem ütöd meg a mércét. Szóval ha érdemben akarsz vitatkozni, akkor kicsit jobban erőltesd meg magad.
A "hazudsz gyurcsányista" errefelé nem minősül mindent elsöprő érvnek.
@épészmérnök: Egyáltalán nem cáfoltatok. Egy spekulációt írtatok le, amivel nem lehet és nem is akarok vitatkozni.

Ezzel szemben a poszt miről szólt?

Csúsztatásokról. A kezdeti frakcióból Ivády, Kaufer, Kukorelly még akkor távozott, amikor együtt volt az LMP, ezt csak Schiffer nyakába varrja. A többiek közül is többen eleve csak egy ciklust vállaltak. Nyilván Schiffer hibája az is, hogy azok a képviselők, akik a kongresszusi döntést előre aláírták, hogy vállalni fogják, meggondolták magukat és kiléptek új pártot alapítani (hagyjuk is, hogy milyen körülmények között).

Ugyanilyen csúsztatásnak bizonyult, hogy a lista első helye nem kérdéses. Leírtam, ugyanúgy szavazás volt róla, mint a többi listás helyről, csak arról külön volt.

Innentől borul az egész Fabius-féle boszorkányüldözés.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ja de a fidesztrollozás az igen. Tudod, ki mint vet, úgy arat.

Engem aztán nem visel meg, hogy nem tekintesz vitapartnernek.

Ehhez először értened kéne, hogy mi egy vita.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: cicamica, ha megkérhetnélek, ne cifrázd má tovább.
száz szónak is egy a vége, jó pasi vagyok, egy főnyeremény:))
csak az a baj, hogy a rokikeretemet nem érem el, me leesett a szódásüveg szemüvegem és nem látok semmit:)))
@vakapad:

ad 1: azért számosan vannak, akik megették a Fidesz mantrát, leszavaztak, és gyakorlatilag másnap felébredtek.

ad 2: azért a MSZP-nek is kellett a maflás, mert ne feledjük, volt Zuschlag, volt Simon, volt ott is mutyi. Ha nyernek, akkor ez folytatódott volna tovább. (Gyurcsánynak van 5 %-a, nem az MSZP-nek, holott Gyurcsány akarta rendbe tenni a pártpénzügyeket, nem az MSZP. )
A világválság más kérdés, ha ugyanolyan válság jönne most is - ami azért nem elképzelhetetlen - akkor mennénk a lecsóba. (2007 végén 65% GDP arányos államadósság, 2008 végén 73%, és még ezután jött a többi. Most 83%-ról indul. EUR/HUF árfolyam a válság kezdetekor 260 alatt, most 310. Csődkockázat 150, most 240
Ti, még mindig nyomjátok?
Nektek küldöm:www.youtube.com/watch?v=CoXkiKEFVYE
@Penivaldes:

a csávó első megszólalása a poszthoz:

"Fabius, Fabius

ugyanazt a kényszeres hazgságot mantrázod megint

Először is: hazudsz"

Elmehet a vasporos picsába. És még finom voltam. Nem tudom, érted-e?
@DarthVader: Nem tudom érted-e, hogy Fabius ugyanazt a posztot tette be kb. negyedszer, ami már először is hazugság volt.

Vagy kényszeres, vagy fizetik.

De mindenképpen unalmas.
@DarthVader: vödör nagyúr, én is eszt akartam berakni, csak kurvára nem találtam. nagyon bírom az ilyen arcokat, mint ez a troll. keménykedik, utána meg itt puncsol, hogy ő szűzkurva:)))
@DarthVader: én azt látom, hogy egyikötök kutya, másikotok eb. és anyázzátok egymást. hülyék vagytok mind.
@taga20: Te továbbra sem vagy vitaképes, úgy látom. Volt már olyan, hogy érdemben hozzászóltál?
@MacPhisto: Mindenki hülye csak te vagy a helikopter!
@Ómacicka Bábó: Megint egy személyeskedő hozzászólás, érvek nélkül. Unalmas.
@Penivaldes:

na most ha valaki bedobban a kocsmába és elbődül, ne csodálkozzon, hogy jön a sörösüveg.
@DarthVader: Ez így van, csakhogy ez nem előzmény nélküli. A korábbi ugyanilyen témájú posztokhoz már leírtam a tényeket, de mintha a falhoz beszélnék, ugyanazt az átlátszó csúsztatást mantrázza tovább.

Biztos velem van a baj, alacsony az ingerküszöböm.
@MacPhisto: Nem akarok vitatkozni veled, de két dolgot észrevettem. 1. A többi hozzászóló, mind hülye, aki nem ért veled egyet. 2. Fabius is hülye, sőt ő inkább maga a sátán.
El kellene fogadnod, hogy más gondolnak a dologról,és nem sértegetni őket.
@MacPhisto:

Penivaldes 2014.03.23. 14:14:05
"gyerekek, biztos, hogy van annak bármi értelme, hogy kölcsönösen lehülyézzük egymást, mert nem azt látja amit mi, hanem máshogy gondol bizonyos folyamatokat?"

MacPhisto 2014.03.23. 14:15:41

"@Penivaldes: Köszönöm: szerintem sincs. De ezt írtam többször."

MacPhisto 2014.03.23. 14:30:56

"@DarthVader: Nem tudom érted-e, hogy Fabius ugyanazt a posztot tette be kb. negyedszer, ami már először is hazugság volt.

Vagy kényszeres, vagy fizetik.

De mindenképpen unalmas. "

Na még egyszer:

Kérdés: "van annak bármi értelme, hogy kölcsönösen lehülyézzük egymást, mert nem azt látja amit mi, hanem máshogy gondol bizonyos folyamatokat?"
Te: "Szerintem sincs."
Majd: " Nem tudom érted-e, hogy Fabius ugyanazt a posztot tette be kb. negyedszer, ami már először is hazugság volt. Vagy kényszeres, vagy fizetik."

?
@MacPhisto:

bucika, ha unalmas, akkor minek baszod itt a rezet? mennyél csipkeverő klubba vagy kertészkeggy, estleg végezz el egy hengerbucska tanfojamot, de ne kinozd magad azzal, hogy ezeknek a hüjéknek magyarázd meg a tutit hosszas és kimerítő anyázással. ezek mind fabius bérencek titkos bankszámlával meg elöltöltős, teleszkópos légykapával, még a hónajjkutyádat se tudnák megrángatni.
@MacPhisto: Az előbb irtad hogy jobbos balos troll hozzászólások vannak csak ,ebből arra következtettem hogy nállad a bőlcsek köve . Már pedig aki tudja a tutit az nekem mindig gyanús!
@MacPhisto: nem! én is troll vagyok, mint te. szerintem fogjunk össze és csináljuk ki az itteni gyurcsánycsicskákat:)))
@DarthVader: Nem érted. Ha valaki szándékoltan ír le hamis tényeket (többedszer, hogy igazolja a saját elméleteit), az hazug, ezen nincs mit szépíteni.

A tényeken meg nincs mit vitatkozni. (Bár eddig sem jutottunk még el.)

A véleménye miatt nem hülyéztem senkit.
Most komolyan azon görcsöltök, hogy egy átmeneti pénzkeresetre szakosodott bölcsész formáció, éppen nem szereti már önmagát sem?
Kb annyira "érdekes" az LMP, mint a kétfarkú blöki párt(ez legalább jópofa). Jelenleg csak azon megy a hirig, hogy ki maradhat a tiszteletdíj közelében+költségtérítés+minimális média felület ingyé'.
@hacsaturján: Zavar a hazugság, tudod? ilyen típus vagyok.
@hacsaturján: A titkos bankszámla helyes, de az elöltöltős, teleszkópos légykapát kikérem magamnak. :))
@Ómacicka Bábó: Még nem derült ki kinél van, ugyanis egyetlen érdemi vitaindító sem bírt érkezni a tegnap beírt posztomra. Csak mellébeszélés volt, anyázás, fidesztrollozás stb.
@MacPhisto:

ne olvasd b+ menny kapálni büdös a szád

brühüyyy
@MacPhisto: Ti nem vitatkoztok, hanem nyomjátok a saját, vélt igazatokat. Elbeszéltek egymás mellett.
„Tudom, hogy van a baloldalon egy fixa idea, hogy egyszer Orbán Viktornak is lesz őszödi beszéde, de elfelejtik, hogy lényegében ez teljesen kizárt. Teljesen máshogy vagyunk összerakva, mint a szocialisták. Egy értékvezérelt politika nem igényli azt, hogy egyszer csak „coming out"-oljon"
nol.hu/belfold/egy-csak-egy-oszodi-beszed-volt-1451747
@V-PORT: én vitatkoznék, de vitapartner hiányában nem lehet

leírtam az előbbi is, hogy Fabius állításaival szemben mi az igazság

azóta már voltam troll, helikopter és büdös szájú

de érdemben senki nem reagált

így megy ez
@MacPhisto:
mint a tiéd...bolnd lukból bolond szél fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

brühüyyy

csak nem képzeled, hogy én...veled?
@MacPhisto:

dehogy utálom én a mazochistákat, csak szóltam.
@MacPhisto: És nem lehet, hogy Fabius állításaiban is van igazság?
@hacsaturján: vagy fújja fö a guminőjét, me má pókhálós a lelkem, me ez állandóan itt nyaral:)
@MacPhisto:
légy berepűlt...észre sem vetted

brühüyyy
mekfisz mekfasz egyremegy mekfiszdúrban
@MacPhisto: ez mi? a csillagok helyére be kö valami betűt írni?:) látom vetted a lapot:)) a két troll, a két jóbarát:)))
@taga20:
már csak luk van rajta azért jár be ide
ti meg ...szokásotokhoz híven

lekellszarni és ráborítani a telibilt

brühüyyy

te sem olvasol Lenin-t (tudod klasszikus) tanulni tanulni tanulni

trollt a szemétbe és lehúgyozni
@V-PORT: van két kiinduló argumentum, az egyik az, hogyan változott a frakció személyi összetétele és ez Schiffernek köszönhető, a másik az, hogy Schiffer kiskirály, megkérdőjelezhetetlen a listavezetése.

Egyik sem igaz.

Az a spekuláció, hogy az E14-LMP összefogás ha megvalósult VOLNA, akkor mi lett VOLNA, teória, amivel nem tudok és nem akarok vitatkozni, a véleményemet elmondtam róla, hogy szerintem akkor sem lett volna máshogy a mai politikai konstelláció, de mivel elméletekről van szó, senkinek nem tud igaza lenni.
@taga20: nahát, milyen jó kis botrányos aktok készülhetnének rólad és Peniről, meg a járókeretedről. Tuti hogy Faludy aktajait is túlszárnyalnád. :D
@MacPhisto: Akkor is meg lehetett volna próbálni. Ez szerintem Schiffer történelmi hibája. Mi lett volna, ha leül velük, és utána mond nemet? Talán fel kellett volna adnia az elveit? Azután szálltak ki a többiek, vagyis mégis csak Schiffer felelőssége.
@V-PORT: Beteszem neked mégegyszer a linket, hogy miről volt a szavazás.

index.hu/belfold/2012/11/18/az_lmp_nemet_mondott_bajnaiek_ajanlatara/

Az E14-gyel való együttműködés tekintetében két javaslat közül választhattak a küldöttek. Az egyik kizárja a csatlakozást, de felhatalmazást ad a tárgyalásra Bajnaiékkal, ha tisztázzák a múlthoz való viszonyukat. E mellett a javaslat mellett érvelt Schiffer András.
@rodeo36: öreg, a pia is butít, még is iszol:) ja, nekem meg má nem is kö:))
nem lenne túl jó, ha mindenki egyforma lenne.
kell udvaribolond, celeb, droid, és persze én is:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: látom, kajakra beindult a fantáziád:))
@MacPhisto: És leültek? Nem. Mi lett volna ha csak meghallgatják őket? Nem hiszem, hogy Bajnai elzárkózott volna a múlttal való szembenézéstől.
@MacPhisto:
ki az a schiffer? eszikevagyisszák? nem oszt nem szoroz egy párttalan pártelnök és seggnyaló

fölölsleges

brühüyyy

vanmékmász?
@MacPhisto: trollozás?! Hát trolloztalak én? Nem szoktam csak úgy szórni a dicséreteket. Ki kell ám érdemelni.
Veled ellentétben (gyurcsányista?! ez most komoyl?) nem aggatok címkéket.
@V-PORT:
miért is csak a bajnainak kell szembenéznie a múltjával? mert "valakik" aszongyák

a kurva annyukat

brühüyyy
@rodeo36: Mert MacPhisto ezt a feltételt írta. Tudod, Bajnainak súlyos múltja van.
@taga20:
a pia sem butít ha megfelelő a pia és jó fejbe ömlik bele valamint zamatosch

látom meg vagy mekfisztózva és mivel írtod?

kezeltesd megárt

brühüyyy
@rodeo36:

Ha a Claudia Schifferen vitatkoznának, megérteném. de ki az a mazopista, aki az Andrással akar hálni? Igaz a hírek szerint, taga melegszik, már kiérdemelte a meleg báty titulust. Hova fajulnak az esztergályosok, már nem csak a gépet olajozzák. A cikket elolvastam, jó, de ezt ide haza kellene terjeszteni.
@V-PORT:

a kurvaannyát a múltnak

a jelen már nem is számít csak a múlt változik naponta 3x

gumicsont

brühüyyy
olyan mekfisztós trollkodásch beszart és most ide szellőzteti

ablakot kinyit két lépésben előtolással
@V-PORT: nyilván azok után, hogy ilyen módon szétverte a pártot, nem ülsz le vele

szerintem ez érthető

www.168ora.hu/itthon/egyutt-201-lmp-rona-peter-szigetvari-viktor-ellenzek-egyuttmukodes-106223.html
@rodeo36: egyszerű az írtás. hétköznap szarok rájuk:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: le lettem fidesztrollozva, arra írtam válasznak, miért nem őt basztatod?
@rodeo36: Miért még kinek kellett volna szembenéznie a múltjával, az LMP-nek?

brühüyyy
@tristen2005:

@taga-nak nagy gyakorlata van ebben isch ő ismeri a horizontálpadot azon vannak nagy és hosszú rudik és előtolhatók

brühüyyy

pláne ha be is melexik vakargatás közben

vagy a többorsós fóróautomata a 24-es fúrdancsokkal
@MacPhisto: Nem a második nem után ment szét a párt? Vagyis pont azért mert nem ültek le.
@V-PORT: Bajnai politikai munkássága enyhén szólva nem makulátlan. Azoké meg pláne nem, akik mögötte állnak. De ez messze vezet, nem akarok eltérni a tárgytól.
@MacPhisto: pölö:
neked
fidesz
lömpöpő
a maszop belenézett meg is vakult őszödön
dzsobbik most építi a 15. múltyát még keresi az igazit mire megtalálja lejár a mandátuma és akkor a zázrivecz is mehet a kék osztrigába kis csinos shortban pincérnek
van még más ?

ja persze keresem hol is van? a ködmönösök a lóvagló szerzetes buzi vadász főnökükkel na azoknak a múltyát tudnák csak elfelejteni mint 23456-ot

brühüyyy
@MacPhisto: Ezzel a véleménnyel amit most leírtál be is bizonyítottad, hogy nem is akartatok leülni tárgyalni, hiszen erős és határozott véleményed van Bajnairól.
@MacPhisto:
és akik előtte állnak?

tudod ezek sorba basszák egymás vazelin nélkűl a zorbánt szopják is ha hozzáférnek a csüngő pocakjától és még láccik a pöcse ha valaha is volt nekijje olyan a

brühüyyy
@V-PORT: Formálisan igen, de a novemberi kongresszus után eldöntött volt a pm részéről, hogy szakadás lesz. A januári kongresszuson újra megszavaztatták a küldötteket ugyanarról a kérdésről.

Amúgy a leülés előfeltétele fel sem vetődött Bajnaiék részéről, az én véleményem az, hogy akkor már tudtak a biztosan bekövetkező pártszakításról, ami eléggé érett, ez kiderül Petőcz könyvéből is.
@V-PORT: Nekem igen, de mit számít az én véleményem abban a kérdésben, hogy az LMP leül-e?
@rodeo36: aszt éppen nem, de a tömb és a huzalszikrát annál jobban:)
@MacPhisto: Szerintem viszont ha Schiffer ezt mondja biztos nem küldik el a búsba.
@MacPhisto: Nem tudom, hogy számít e. Viszont az, az érzésem, Schiffer nem is akart leülni. Csak azt nem tudom, hogy Bajnai múltja miatt, vagy azért, mert ellenfelet látott benne.
@MacPhisto: Egyébként nincs együttműködést kizáró véleményem Bajnairól. Az tény, hogy egy antidemokratikusan viselkedő kormánynak volt a tagja, gazdasági minisztere olyan időszakban, amikor elszállt az államdósság.

Voltak jelek, hogy át fogja értékelni ezt az időszakot, ld. 2012. októberi színrelépése és az akkor a 2006-os őszről elmondott gondolatai.

De az is tény, hogy az LMP gazdasági elképzelései összeegyeztethetetlenek az övéivel, a közpolitikai kérdések nyilván nem.
@rodeo36:

'Szasztok!
Látom izzik a tavaszi délután!
Szőke nő,'meg'vótt már??

www.youtube.com/watch?v=zucBfXpCA6s
@MacPhisto: Ha egy antidemokratikusan viselkedő kormány tagja volt, akkor a mostani milyen?
@V-PORT: Nem tudom, lehet. Lehet hogy hiba volt. Ki fog derülni.

Viszont abból a szempontból biztosan nem volt hiba, hogy ha az LMP akkor összeáll azokkal, akik tönkretették az országot, akkor nem marad más "tiszta" erő, mint a Jobbik.

S ez biztosan küldetéstudatosan hangzik, de 2018-ra fenn kell tartani egy ökopolitikai alternatívát. Ha az elbukik azon, hogy "bekurvul", akkor évtizedekre vége

Elbukhat száz máson is, de ne ezen bukjon.
@V-PORT: Az is antidemokratikus. Miért, van velük együttműködés, vagy akár beszélgetés? nincs.
@MacPhisto: Csak az Együtt-tel kellett volna először beszélnie, és ki is szállhatott volna.
Bocs, de az embereket legkevésbé az ökopolitika érdekli.
@V-PORT: Tény. Nem tagadottan az LMP idealista és naiv párt.
@rodeo36:

Este Real-Barca. 21 csasz.
@MacPhisto: Vagyis a ti ökopolitikátokért, feláldoztátok a mi jövőnket? Ez már több, mint idealizmus, és naivság.
@MacPhisto: Nem létező párt... LMP=KDNP
@V-PORT: Nem értékeled picit túl az LMP-t?

De fordítsuk meg, Magyarország hosszú távú érdekeit be kellett volna áldozni azért, hogy rövidtávon segítsük az egyik szekértábort, noha mindkettő pusztulásra érdemes?
@MacPhisto: 2018-ra már sehol nem lesz az lmp. A jobbik egy széljobb párt, hacsak valami ördögi közbeavatkozás nem történik, nekik amit mostanság elérnek, az a plafon.
Az embereknek nem csendőrökre, vagy cuki környezetvédőkre van szüksége. Hanem ami e kettő között van.
Ahogy az is bullshit, hogy az aki baloldali csalódottságában benácul. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy csalódtál a csajodban, ezért ezentúl már csak pasikra hajtasz.
@V-PORT: Schiffer nem akart leülni. Neki bajnai, az mszp olyan volt, mintha a szarvas-patás ördöggel kellene szövetkeznie.
@MacPhisto: Meséllyé még az "öko-politikai" alternatívákról!!!!
Lécci, lécci, lécci, mer' erre felénk is kibaxták az értelmes pógárok a haragos zölden, zőccségeket szajkózó helyi schiffereket...
@MacPhisto: És te? Aki 2018-ra azt várod, hogy majd az Lmp fog a habok közül kiemelkedni.
@V-PORT: Kurva sokat kell még azért dolgozni. De van rá esély.

Meg ha nincs akkor is érdemes érte dolgozni.

Inkább, mint beletörődni ebbe ami itt van.
@gazoló:
a valentyina elkapkoggya a második tételt én az elsőt szeretem: olyan cisz moll

brühüyyy

és a Hold sohasem ilyen rohanó
@taga20:
Ez a szőke olyan mint te, férjhez akar menni:)
@tristen2005:
mekkereschem

kösz
brühüyyy
@tristen2005:

Melyik'kanális tolja?

'+Építők a lengyelekkel digin!!
@MacPhisto: Te tényleg naiv vagy. Schifferrel sohasem fog menni. Nyolc év alatt nem ment, akkor majd hirtelen az emberek megvilágosodnak? A jövő, az baromira képlékeny.
@MacPhisto:
csak nem? a lömpöpö a senkik 26-odrangú pártya megolgya a mit?

ebben az országban annyi minden nincs ,hogy otthonról sem tuggyátok pótolni ha visszaviszitek a lopott holmit

kéne egy magyar gazdaság és hozzá egy magyar gazdaságvezetés

na ez nincs...egyikse

a schifferke is zöldre festi kerti klotyó ajtaját hogy a vihar ne csapkoggya

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: irtó nagy tévedésben vagy kétszeresen is

egyrészt a cuki környezetvédők, gondolom nem olvastad a programot
sebaj, vannak még ezzel így választók

a másik a jobbik szerepe
találsz számtalan tanulmányt arról, hogy az egykori MSZP fellegvárakban (Borsod, Szabolcs, Heves, Hajdú-Bihar) a csalódott szoci szavazók a jobbikhoz vándoroltak át
@V-PORT:
látod?

a mekfisztó kérdésre sem válaszol csak tolja schiffert befelé a fiókba

brühüyyy

ilyen seggfejek a lömpöpöcsök

a schiffer mint bármilyen magyar vezető segédügyvéd és ő is lop...még egy trabantot sem bíznék rá a magyar gazdasághoz kellene szakember az meg nincs csak vita

magyar vita a magyar vitáról hogy mikor vitatkozzunk a magyar vitáról és ki is vigye ki a bilit?
@gazoló:
Sport2, 20,30-tól előzetes, 21 kor a meccs.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:" Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy csalódtál a csajodban, ezért ezentúl már csak pasikra hajtasz. "
te ne agyá neki ötleteket, me megcsinálja:)
@MacPhisto:

'Képlékenyi könyvtárossy,Szakasits unoka az 'ördög ügyvédje("1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak")tán károsan interferál Feri'ékkel)... Soha nem tudta és nem is tudja mit akart igazán...Legfőképpen kavarni a @art!
Kukába Vele!
@MacPhisto: Öt. + négy. Szövetséges nélkül, elvekkel. Érdekes lesz.
@gazoló: Látom megjött a Barikád is.
@gazoló:
Előtte a kecskeméti merdzsosok, meg küzdenek a Kubatav listásokkal a mennyei bajnokságban.
@V-PORT: Reméljük lesz szövetséges, a civil szféra.
Kiderül. Ha ez nem, akkor mi marad? ez az elit, és mindig Puch Laci bácsi vagy Simicska közül választunk? mi a víziód?
@MacPhisto: Vannak vízióim, de azt a választások utánra tartogatom.
Én nem hiszek a politikai szövetség nélküli politizálásban.
Plusz a civil szférát szerintem az E-Pm el fogja szippantani előle.
Mi 'Fab~mega Vari barikái..:)))
@rodeo36:
"ebben az országban annyi minden nincs ,hogy otthonról sem tuggyátok pótolni ha visszaviszitek a lopott holmit"
erö nekem ez ugrott be:)főleg a vége.
www.youtube.com/watch?v=cc7DaNRLCPo
@MacPhisto: a program az, amit a kedves választó nem olvas el. Csak kell valamit firkálni, hogy mégis komolyan gondoljuk. Olyan, mint egy MLM ismeretterjesztő anyag.
A jobbik pontosan ott nyomul, ahol a legnagyobb a szegénység, legkevesebb a munkahely, és ahol a legkevésbé van remény arra, hogy ez megváltozzon az elkövetkező húúúú 100 évben. Ezek azok, ahol ugyanazért a segélyért, ugyanazért a közmunkáért (ami baromira szűkös) versenyez magyar, roma. Ez kedvező a jobbiknak, ami ezt az elkeseredettséget lovagolja meg. Ezért tud ezeken a területeken jobban teljesíteni, mint mondjuk Győrben, Pesten.
@V-PORT: Amennyi civil hátszelük volt, azt is elvesztették eddig. Úgyhogy erre nem látok esélyt. Az LMP erkölcsi tőkéje viszont jól jöhet a gyanakvó civileknél.

Sajnos nem tudom folytatni, mennem kell, de köszönöm az értelmes diskurzust.

Alig 24 órát kellett rá várnom.
@taga20: nem lehetne inkább gabe-bel a trapista szerzetesek közzé zárni? Mert se nőre, se pasira nem érdemes. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez igaz, de egyáltalán nem változtat azon, hogy ezek a rétegek eddig a szocikra szavaztak, 2010-ben meg a Jobbikra. Emiatt én is azt hittem, hogy 12% nekik a csúcs, de úgy tűnik sajnos nem.

Na tényleg OFF.
@tristen2005: elővigyázatos a néni, bár az az idétlen gönc, nem köllött vona rá:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te, ne fesd a falra az ördögöt, me megjelenik:) és mesél a kitörés kettő túráról, ahová elküldtem reggel:))
@taga20:
Te szereted a Gábrist, egy kis infó, hogy megértsétek egymást. Vigyázz! Durva.

gepnarancs.hu/2014/03/ahol-a-szebb-jovot-mar-a-jelen/
@tristen2005:

look at this fuckin' moron reloaded
@tristen2005: és abba mi a baj, ha szereted az embör társadat, úgy hogy gyagyás a lelkem:)
de neked mondhatom, te kobold:)))
@tristen2005:

Lesz itt még maszkabál wazz,ha ezek 'koalát kötnek majd!!
Fognak még itt a 'pedagógoszék és egyéb állami illetőségek 'attilába menetelni vitya születésnapján..
@tristen2005: azért arra kíváncsi lennék, hogy Gábris mennyire örülne neki, ha egy ilyen full retard pesztrálgatná a gyerekét
@gazoló:

Utáltam az Ápr.4, meg a nov. 7-t is az átkosban, de arra nem gondoltam, egyszer a kitörés napját ünneplik egy magyar iskolában.
@tristen2005: ráadásul egy gonosz bohóccal a jelmezbálból...
@vitéž munkášőr:

Azon a lépcsős képen, ahol a srácokkal van, a srácok arcán látszik, ha géppityú lenne a kezükben, rögtön lőnének, bármire, csak mozogjon.
@tristen2005:

Miért,suliban szünnap volt,amit illett "elkummantani!
De most majd nem fogsz,'nagybigbaráner figyelni fog még a hálószobában is... Lesz nagyAkinemlépeccerre!
Egy Koncz Zsuzsa dal sorai járnak mostanában eszembe:::

"Zeng, zeng az énekszó
És az úttörő kedve jó
Mert szép az életünk
Ugye milyen jó nekünk
Zeng, csak zeng az énekszó
Már a téren is hallható
És a háztetők felett
Mint egy elszabadult luftballon
lebeg."
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"mielőtt az MSZP-sek megölették"

A fideszes rendőrség autójában. Stimmt. Ehhez nincs mit hozzátenni.
minden politikus bűnöző
@tristen2005:

Nem gondoltam,hogy aktualizálódhat!!

www.youtube.com/watch?v=9fAjgPkU02s

"Terézvárosi fák alatt
Sok konszolidált év elszaladt
De semmit nem felejtett el az a kisfiú
Aki akkoriban titkon hittanra járt
Mert anya szerint az sosem árt
Csak apa volt ideges és szomorú

A téren, ha este lett,
Ropogtak a játékfegyverek
S az ablakokban kigyúlt a lámpafény
Néhány rokon, ha összegyűlt.
És politikáról szó került,
Csak suttogták, ami nem volt elmondható.
A kisfiú csak hallgatott,
És a néhány szó
Amit felfogott, hát minden volt,
Csak nem megnyugtató

A világvevő rádión, egy őszi alkonyon
Egy recsegő hang a hazáról beszélt
Apa fel-le járt, a kisfiú csak állt
s hogy ne féljen úgy, hát énekelt egy dalt,
hogy

Zeng, zeng az énekszó
És az úttörő kedve jó
Mert szép az életünk
Ugye milyen jó nekünk
Zeng, csak zeng az énekszó
Már a téren is hallható
És a háztetők felett
Mint egy elszabadult luftballon
Lebeg.

Pár nap múlva egy hajnalon
Megszólalt a telefon
Egy ismerős hang sietve búcsúzott
Hogy ők elutaznak most messzire
Még az is lehet, hogy örökre
De amint tudnak, majd írnak képeslapot

A téren dörögtek a valódi fegyverek
s az ablakokban kihunyt a lámpafény
A család egy délelőtt a pincébe költözött
s a kisfiú csak énekelte a dalt,
hogy

Zeng, zeng az énekszó
És az úttörő kedve jó
Mert szép az életünk
Ugye milyen jó nekünk
Zeng, csak zeng az énekszó
Már a téren is hallható
És a háztetők felett
Mint egy elszabadult luftballon
Lebeg."
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Mindenki tudja, hogy az MSZP ölette meg Welsz-t."

Oké, feltéve, de meg nem engedve, hogy így igaz: akkor mennyit ér Pintér rendőrsége, ha ezt szó szerint az orruk előtt meg lehet tenni?
@tristen2005: eléggé mélynövésű ez a frusztrált fasz. szegény gyerekek nem tehetnek arról, hogy a polgi bácsi is szeret puskákkal rablópandúrozni meg mindenhová szétkenni a taknyát akárcsak ők...
@vitéž munkášőr:

Ezek a kancsi faszparasztok egymást is halomra lőnék:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: és amit erre válaszoltam, olvastad? remekmű:)))
@vitéž munkášőr: nem tudom, hogy láttad a kámingautot csányival, de ott volt egy jellemző szitu a kosárpályán. a kemény csávók általában csak falkában támadnak:)
@gazoló: sajnos nagy valószínűséggel a kölykökből is az lesz - faszparaszt von haus aus
@taga20: még nem láttam, de majd pótolom
@MacPhisto:
"Nem jutok szóhoz"

Pedig kérhetnéd a dokidtól a következő adag gyógyszeredet.
@vitéž munkášőr:

A lebutított,elszegényített területek már lefedve:(

Ismerek olyan családot ahol az apa rendesen 'turulul neveli a nebulókat! A csíkos zászló állandóan ott leng a házon a kölkök meg katonásdit játszanak..
Vágod! Még az asszony is há'turul van megközelítve!!:))
@vitéž munkášőr: nem rossz, most néztem meg a csajokkal. annyi a helyzet, hogy csányi meleg és egy rádióban beszélgetős műsort vezet. van egy betelefonáló, aki szétütné a melegagyát. na evvel a csókával és a hiénafalkával találkozik a pályán. pucsít a kölök, meg a banda, de ahogy megfordul fejbe basszák egy vascsővel. jellemző a stájsz:))
@gazoló:

Ha nagyon ronda, érthető:)
@gazoló: azé a háturúl nem olyan gáz:) szerintem aki elöl van és aki hátul van az is élvezi:) nekem eddig úgy tűnt:))
@taga20:

Engedted hátúrúl, mivagy te? Transztetvitya?
@gazoló:

Majd elfelejti a kecskét, ha megismerkedik a tehénnel. Ala Hofi.
@jaegtoer:
"egy nagyképű, jogvégzett senki."

... amilyennel tel van a Fidesz is...
@tristen2005: bírlak hátulról, de mé kö mindig hátra fordulnod? élvezd az életet:)
vityát dobd! át fog vágni:)))
@taga20:

'fityessdzsobbikoalánál alap lesz,hogy szereted-e a kecskehúst mega'mangalicát!!
Ebből lesz kérdőív,ha helyesen kitöltöd lesz segííjj!!
@MacPhisto: Én ugyan nem tudom, ki vagy. Azt sem tudom, ezekben a kérdésekben igazad van vagy sem. Kurvára nem is érdekel, sok hűhó semmiért, tőlem lehetsz akár Benedek is.

Ugyanakkor engedd meg nekem, a politikai árvának, hogy elmondjam a véleményem:
na szóval, nem vagy szimpatikus. Emiatt, ha a pártodnak lenne is egyetlen vonzó, valódi arca, korrekt programja, a hozzád hasonló nagyképű nagyarc miatt eszembe nem jutna, hogy kedvenceidre szavazzak.

Nem hinném, hogy különösebben érdekelne ez téged, de esetleg 7-én hajnalban érdemes lesz ezen is eltöprengeni.

Természetesen amellett, hogy miért tartom pl én is sok mással egyetemben a fidesz prostijának az lmp-t?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ez a valaki, má ako senkivot, amiko valaki vot:) byhofi, ha jól dereng:))
@gazoló: de mi van ako, ha nekem vitya a zsánerem? ako lesz segíjj, drága tezsvérem:)
aranyeső hulljon ............:))))
@tristen2005: megadom magam. te nyertél, a te nőd jobb:)))) ezek után maradok a kecskénél!
@taga20:

'akkÓ lesz ha 'negyvenlengyelt elszállásolsz a 'nemzethhi ünnepen az akolban,oszt bekapálod kétszer odavissza a mészáros 'fődjeit!!!
@taga20:
"és amit erre válaszoltam, olvastad? "

Persze, csak én mindig először írok, azután olvasok :))
@gazoló: ez mind semmi, ez a sok hülyeség egy nagy baromság! ez az igazi armageddon:)
www.p1race.hu/hir/michelisz_norbi_nem_lesz_konnyu_dolgunk_20140323
@tristen2005:
nekem ez maradt mivel a helyi teve nem aggya

www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2013-2014/league/round-29/real-madrid_fc-barcelona

de ráteszem a nagylaposra

brühüyyy

még 4 vagy 5 óra a kezdésig? nálatok mennyi van most?
@tristen2005: zsír! szerencsére felénk a vaddisznóknak meg az őzeknek nem ruház be a simicska tacepao kft - csak a postaládámba érkezik néhány szarság, az meg megy a kályhába a gyújtós mellé
@rodeo36: 18:31 óránál járunk. Te kinek szurkolsz? ;)
@rodeo36: reggel hat:) úgy hogy ne zavarj bennünket:)))
@tristen2005: az nem zavar, hogy 18,40 van?
@taga20:
az nem akadémia, gyakadémia.
@rodeo36:

Van egy olyan érzésem,hogy 'szopni fog királyi gárda Rodi!!
@taga20:
Te más időzónában leledzel.
@gazoló:

Az Atletico már letudta, Betis-Atletico 2:0 Utolérte a Realt pontszámba.
@tristen2005: tudom, hogy a precizitás a hibám:)
a század milliméter a hazám.
mielőtt ellövöd, néha a centi számít:)))
@tristen2005:
Sajna összesorsolták ezt a két csapatot(Barca-Atletico) a kupában,valamelyikük jobb sorsot érdemelt volna annál,hogy kiesik!!!
@taga20:
Légy precíz, ne hogy a vulva helyet a kormosba matas, az is centi!
@tristen2005: te, ki az a barom aki megnéz egy focimeccset? focimeccs: sok kretén, csilliárd pénzért kergeti a bőrt:) agya nulla majd mindegyiknek!
@gazoló:
Őszintén megmondva, ez volt számukra a legjobb megoldás, emlékezzünk a Barca- Bayern, Barca Chelsie, Real- Atletico, így legalább az egyik megússza. Itt már nincsenek rossz csapatok, meg csodák sem. Ezt kemény pénzért jáccák, szerintem a PSG-Bayern lesz a döntőn.
@taga20: csatlakozom. menjünk inkább evezni a kompjútermatatóhoz ;-)
@taga20:

Közel 400 millió tv néző figyeli ezt a meccset, van annyi barom!:) 81 ezer a helyszínen.
@taga20: és miből jöttél rá? :) Amúgy én még ezen a meccsen is kint voltam annak idején az MTK pályán. Szerinted melyik csapatnak szurkoltam? :)

youtu.be/LnW6GlFYY6U
@tristen2005: apám, te vagy az egymilliárd légyből az, aki...:))
@tristen2005:

"boldogok a lelki szegények!!@vitéž munkášőr: @taga20:

Bár az evezés nem rossz,ráadásul vezet a Veszprém:)))
@gazoló:
Jól kibattak a magyar szurkolókkal, most meg látják az igazi focit, előtte egy álmos Kecskemét-Fradi, utána a classicó. Lehet majd csodálkozni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris, nem lennél te hülye, ócska embör, csak mindig kibújik belőled a féreg. ha eszt legyőznéd, ako még meg is hívnálak egy bográcsólásra:))
u.i.: én is béna vagyok, de próbálkozom, veled ellentétben.
@gazoló:
Tudod mikor látott evezőt a @taga20: meg a
@vitéž munkášőr: amikor a bablevesben keresték a babszemeket, na akkor lapátoltak!
@vitéž munkášőr:
Ahol jó a lószar, ott sok a légy!:)
Kecskeméten hatalmas eső van!
@gazoló:
azt majd csak a végén fogjuk megtudni ...én mindenesetre a királyi gárdáért

a katalánok meg pukkaggyanak meg

brühüyyy
Ennek semmi köze az egészhez, csak érdekes. tiboru.kinja.com/a-valasztek-1549756186
@tristen2005: kicsifijú, C1 kenu mond neked valamit?
na én 13éves koromba a nagy dunán nyomtam a szpariban budafokon:)
@taga20:

Tudom, te vagy a Kolompár Winettou.
@rodeo36: ronaldo egy rossz primadonna:))) egy kis fasz, aki beülne egy versenyautóban bevizelne!
@taga20: Ez most természetesen direkt volt. :) Amúgy egyik csapatnak sem szurkoltam csak statiszta voltam.
@taga20: Ha már bográcsozást említettél, tudod mi lenne az igazán fasza? Egy közös varánuszos eredményváró buli hatodikán. :)
@rodeo36: Azt hallottam a barcának mindenképp győzni kéne, mert ha nem akkor a Real nagyon valószínű, hogy bajnok lesz. :)
@tristen2005: nem, én kolompár dzsenifer vagyok érdről, de próbálom felvenni a fityesz ritmust:) ja, és én nem vagyok olyen gátlástalan, mint vitya:))
@tristen2005:
csak, hogy tudd: útálom a bayern-t, a dortmundot, a barcát (egy ideje) nekem az Arsenal, chelsea, liverpool, real madrid, PSG, atletico, schalke, MC, és néhány olasz a többivel nem igen foglalkozom, bár argentin, uruguay, brazil focit rendszeresen nézek és a mejicánó-kat is dehát az egy más világ

brühüyyy
szóval már csak pár félóra és lesz min röhögni

a mekifaszi meg bezöldült vagy kirügyezett komoly témára nincs mondandója a süket dumája seggemet sem érdekli fényezi a schiffert egy 26. osztályú selejtes ügyvédet aki annyit tud országvezetésről mint a szomszédom macskája pedig az is nyávog
Az megvolt, hogy Don Vittorio Szaúd-Arábiában illegette magát a sejkek előtt, ide csalogatási szándékkal az ottani befektetőket…:o) ( na meg „dicsérve” önnön maga hatalmas teljesítményét ) és azt találta mondani, hogy Magyarországon a minőségéhez képest meglepően olcsó a munkaerő, valamint azt is, hogy a munka törvénykönyve rendkívül rugalmas?
www.hirado.hu/2014/03/23/orban-a-nyugat-kapuja-vagyunk-kelet-felol-nezve/?source=hirkereso

Saját maga és a kormánya minősítése, bravó! Örülnék, ha végre normális ország lenne a miénk, mert abban egy ilyen tripla öntökönrúgástól menne a lecsóba a regnáló hatalom. A zemberek mindenek előtt… de azé csak legyenek má olcsóbbak, ha lehet (Ferenci Krisztina könyvét ajánlom…) és olyan munka törvénykönyv is van az olcsóság mellé bónuszként, hogy a munkavállalókkal népi-nemzetiesschen és rugalmasan ki lehessen baszni. Ez a program, amit titkolnak?

Az a szerencséje ennek a lénynek, hogy erre sokan fel sem kapják a fejüket és nem kérdezik meg: most ez a derékszögű pálinka okán jött ki belőle, vagy csak szimplán arról van szó, hogy tudatosan szívatja az ő istenadta (maga által vala) népét?
Fel köllene ébredni! Nem neki, nekünk!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver, te a faszkorbáccsal játszol. lehet, hogy szétszednénk téged:) amilyen pöcsköszörű vagy néha:) ja bocs, majdnem mindig:)))
@rodeo36: über álesz bájern vagy über álesz pálesz:))) egyébként, hogy lehet egy gelsenkircheni csapatnak drukkolni? eszt a béna arcot:))
@rodeo36:

Na a Mourinho jól meg ünnepelte a Wenger 1000-ik mérkőzését a kispadon. 6-0 ra gázolta le a Chelsie az Arsenált, Erre mond hogy brühüyyy!
@tristen2005:

:)))))))

Bolival meg mi van?Begörcsölt a keze 'oszt nem tud kievezni... Ott kering valahol a 'mosonin... Kéne neki pár fogorvosasszisztens,hogy meg(ki)'húzza!
@tristen2005: mi van, nem tudtam, hogy az öreg titkárnője vagy:) két kávét hozzon be margit:)))
@gazoló: kering, kering... a maláj roncsot keresi - az atomtú úgyis visszafelé folyik a Duna :-)
@gazoló: boli a vizet gereblyézi a lajtán:))
@gazoló:

Biztos a Szabó Rebeka blogján edzi a kezét:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hirtelen aszt hittem, hogy bedobsz egy puncit:)
de nem leptél meg:)) segítek.
www.napiszar.hu/showPost/Egy_szekszi_szelfi
@taga20:

Bakker, ezért Krisztus leugrik a keresztről:)
@tristen2005: a Bruck an der Leithán:))
@tristen2005:
ínhüvelygyulladás lesz a vége... kurva szar.
@tristen2005: :))
én meg naponta foghatom:))
@tristen2005:
3x néztem meg, mert ismételték, Abramovics a lelátón ült

bajnok lesz a Chelsea?

szegény Wenger...de jól tűrte mint egy mazochista

brühüyyy
@tristen2005: @vitéž munkášőr:

'Fürgyik Paksnál a hűtővíztárolóba!:))))))))))
@taga20:
Hüle vagy!
Keress rá a városra (tennapelőtt Österreich-ban turkáltam), van ott "Harrachpark" neevezetű ződ terület. Szerinted Boli menne arrafelé?
www.google.hu/maps/@48.0237372,16.7837819,16z
@taga20:
te uccseszeretednemmindegyneked?

még a messi akit útálok külön aláhúzva

brühüyyy
@Knósszosz: én szotam ennek a trisztenbikának, hogy ínhüvelygyulladása lesz:))) de csak zsibizik:)))
@gazoló:

Ha megépül Paks kettő már lépcsőn is lemehet, annyi vízlépcsőt építünk, felesleges lesz a kajak.
@gazoló:

Ha megépül Paks kettő már lépcsőn is lemehet, annyi vízlépcsőt építünk, felesleges lesz a kajak.
@rodeo36: öreg, még az a szerencse, hogy mindaketten vettelnek drukkolunk:)))
a foci vitya és a bénák sportja. hajrá alcsút:))
@Knósszosz:
Nem is tudtam, Harrach Laci kitelepült:
@rodeo36: ja és inkább messi, mint balotelli!
ja és mielőtt, ha nem szeretném a majmokat, ibramivics a legnagyobb majom:)
elnézést a majmoktól, de a foci nekik való:)))
@tristen2005:
-:D
Valami olyasmi... cherchez la femme, eszt Rejtőtől tudom, meg azt, hogy ÚÍÍ... az valami igen - vagy mi a franc.
Harrach a pín(e)a fenyő az ottani parkban, vagy péni(sz)ea, most hogy írják??
@taga20:
Te, agent provocateur...:)
Majd Rodi elkűd esztergányni, ha piszkálod.
Egésség!!-:D
@Knósszosz: ez a célom, meg van acélom:) 2343, 2842, 2379:))
@taga20:
-:))
Akó mennydörögjön és villámojjon neked, menyország turiszt ez is - sör szükséges:
www.youtube.com/watch?v=IomRh4Wir2M
@taga20:
Nem bírom, amikor a klasszikusokat ötvözik a populárissal.
Az egyik ezért jó, a másik meg amazért.
Én finnyás vagyok, de ha neked tetszik, mé ne hallgassad?!
@Knósszosz:
Most meg ne sértőggyé mán!
@Knósszosz: te egy igazi úr vagy:)
egyébként a hevimetált keverték egy klasszik zenekerral. csinálta eszt a gánsz, a metalika. szerintem kurvapatent.
ez a fintorgásod kb. olyan, mintha kiszeltünde csupaszpunciját reklamálnád:)))
@Knósszosz: azé nehogy má beszoj ennek a vidéki görögnek:)))
"Összefogalalva: az LMP a Fidesz által fönn-, és eltartott zsoldoscsapat, mely ugyanolyan sunyin bujkál, mint Vérnarancs futattói, éppúgy lopcsalhazudik, mint a Gazda. Erkölcsöt nem ismerő gyülevésznépség, a Narancs Zöldtagozata. Aki rájuk szavaz, az valóban a Fideszre ikszel, nem maradt ezzel kapcsolatban többé kétség"

jovaros.blog.hu/2014/03/23/lesz_majd_pofaraeses_nekrolog_az_lmp-rol
@taga20:
Azért van egy nemzeti minimum, egy liberális minimum, de Kiszel Tünde puncija... tahótlanítalak b+!-:))
Végre! Megvan a Fidesz választási programja! Ki ne hagyjátok! :-)

www.fideszprogram2014.eu/
@taga20:
Nem, nem az-:)
Klotyó is volt benne vízöblítéssel és központi fűtés. A Mészáros&Mészáros művek ilyet ma se tunna, csak lopni - szerintem.
Mi lett vóna a Kréta-Mükéné-i kultúrával, ha Csútiminósz uralkodott volna ottan Knósszoszba?

Időutazás, de terhes b+...
@rodeo36:

Iniesta nagyon bevágta !!!
@Knósszosz: rezsicsútisz! mi más, meg ötödik elem, a'la paks:) ja és matocsiklükopf:))
@gazoló: mit? a klozet ajtót vagy a terepszínű bentlit:))
@gazoló:
nyugi

még nincs vége

brühüyyy
@gazoló:
Karim Benzema 1:1

brühüyyy
@rodeo36: ti most tényleg eszt a szart nézitek? ne má:)
@gazoló:
RM 2 B1

brühüyyy

benzema 2x
@rodeo36:

lyukas a védelem,de még "nincs vége":))
brühüyyy
aszongya, hogy a majdnem 90000 látogató néző elégedett mert közben volt +3 RM helyzet

és még rúgják azaz a helyzet alapvetően megváltozott azaz RM viszi a prímet

brühüyyy
talán sikerűl a messi elvtársnak aki oldalháló

de nézd
@gazoló:
está en la Santiago Bernabeu y los gritos de 90000 para RM

brühüyyy
@tristen2005: 1-ső félidő 43. perc

és a 2. félidő még el sem kezdődött

brühüyyy
@tristen2005:

Jó meccs,bunyó is lesz:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Érvek, érvek mindenhol! (Képzeld ide a Buzz Lightyear-es mémet.)

Személyeskedés, az megy.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Kontextus. Nem a választók döntenek a pártok programjairól, csak ítélnek róla.
@Habakuk999: Mert tájékozatlan vagy?

Remélem holnap összefutsz egy szimpatikus Magyar Hajnalossal és kénytelen leszel odaszavazni :)))

A tudatos választó :)))

Majd tájékoztass, melyik pártot választottad, hogy tudjam, hol vannak azok a cuki személyiségek, akikkel cuki póniként, aranyszínű sörényetek összefonva, együtt vágtattok a szivárványos jövő felé.

Mert felteszem, náluk egy ilyen paraszt sem lesz mint én.
@rodeo36: "schiffer 26. osztályú selejtes ügyvéd"

látom állatira képben vagy a jogi szakmában is, megtennéd a kedvünkért, hogy megnevezel három szerinted elsőrangú ügyvédet? szomjazom a tudást.
@MacPhisto:
1.Dr.Torgyán
2.Dr.Orbán
3.Dr.Deutsch
:))))
@MacPhisto:
szopj le

brühüyyy

előtte mosd ki a pofád
@punkfrog:

mindenki ideges főleg a barca a dumálók hangja is remeg és hisztérikusak

a közönség...
éljen a RM

halál a Messi-re

brühüyyy

10 en vannak a RM?
Ennyi, köszönjük. Lehet nekem ugrani, hogy az én stílusom teszi tönkre a blogot.

Vigyázz rodeo36 mert nem fognak arra szavazni akire te xD

Mi a következő, hogy Schiffer vendégségben volt az ismerősöd unokahúgának az ismerősénél és a függönybe törölte a száját?
Egy kis érdekesség.

5 dolog amit a haldoklók a leginkább bánnak hogy nem tették meg!

www.origo.hu/egeszseg/20120711-az-ot-leggyakoribb-megbanas-haldokloktol.html
@MacPhisto:
a Dr. Kövér...vagy az csak suttyó?
Dr. Kósa még az óvodában szerezte spenóevésért
Dr Balneológus

brühüyyy
@rodeo36: csak óvatosan!
én a Boixos Nois-al vagyok!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kijafasztudott a halottal beszélni?

amíg haldoklik élni akar és nem megbánni valamit

de hogyisvanez?

brühüyyy
@punkfrog:
egészségedre

ilyen remegő hangú katalánokat még nem hallottam mint a két speaker-t a 3-3 a barca vesztesége

másik 11-es a CR7 ellen

brühüyyy

be vannak rezegve
@rodeo36: :)

"Egy végstádiumú betegekkel foglalkozó ausztrál nővér összegyűjtötte, hogy a haldoklók mit bántak leginkább életük végén. A férfiak leggyakrabban azt sajnálták, hogy túl sok időt töltöttek munkával."
@rodeo36: fn.hir24.hu/csucsfogyaszto/2009/04/21/huszan_elitbol_ii/

2009. Gondolom azóta visszasüllyedt 25 fokozatot.
@MacPhisto:
ááááááááá dehogy a zorbán törölte a szaros gumicsizmáját a scvhifferbe miközben a Drijukon vitatkoztak melyiké nagyobb?

brühüyyy
@punkfrog:
ez egy nagy szar lett az egész

brühüyyy
@rodeo36: néznéd magyar kommentárral!Farkas Norbi már majdnem sír...:)))
@rodeo36: nem szép már a vége...
de jó kis meccs volt.(nekem)
csak sajnos a bíró nem érte el a szintet.
@tristen2005:
RM 70 pont Barca (most lett) 69
tehát a RM-nak még egyet kell veszítenie és a B-nak még egyet kell győznie

libafos

brühüyyy
@tristen2005:
lófasz a seggükbe 2 11 essel a messike ha azt nem provokálják (és a mondva volt, hogy igen!!!) akkor sehol sincsenek

de majd megláttyuk a világ -számomra- nem dől össze...sőt

brühüyyy

@punkfrog:
a játékvezető is egyirányba lejtett

mostanában szokás lett
@rodeo36:
Volt itt minden mi szem szájnak ingere, ez a hülye bíró jól el batta, de nem véletlen, sponyoloknál vannak a leggyengébb bírók, hát ez most is kiderült.
@MacPhisto:
ezmijez? csak nem veszel komolyan kormányhíreket?

brühüyyy

nem olvastam el
@rodeo36: nem egy irányba.
simán össze-vissza.
a 3 csapatom(3 országból) eredménye a hétvégén
2 győzelem 1 döntetlen 10-6 gólkülönbség.
jóóóóóó
@punkfrog:
már hetek óta figyelem a teutonoknál kezdődött majd a spanyoloknál folytatódott (nemma) olasz és még néhány kulcsponti nemzetközi

lehet: hullámzik a pálya

emléxel a Pellegrini-re miket mondott? igaza volt és 2x ugyanazt ugyanott ugyanúgy a rohadt geci Robben dse a többiek sem akármi

undorító

brühüyyy
@rodeo36: én erre azt szoktam mondani, nem a robben tehet róla!ő megpróbálja de a bíró fújja be.csak sajnos amatőr bírók vezetik a BL meccseket is.és legalább 4 bíró kéne a pályán belül.+videóbírót!!!ez már a XXI.század!pillanatok alatt vissza lehet nézni a kérdéses szitukat.Ld.NFL.
de a FIFA a megkövesedett mamutok gyűjtőhelye!
savazzatok a fideSS re

mostmár vszínű véres leszámolást rendeznek a közszférában...
eddig nem mertek hozzányúlni... pedig máshonnan nem lesz lopnivaló...
már alig adózik valaki... adóbevétel nulla... már csak a kiadásokon lehet "fogni"

jajrá fideSS ! jajrá bééékemenet ! jajrá mogyorók !
hvg.hu/itthon/20140322_Igy_nem_lesz_soha_doktor_Schmitt_Pal

nem lesz soha doktor sitpálesz

pedig ojjan kedves nemzeti érzelmű magyar eber !
tegnap végigfutott bennem a gondolat, hogy beixelek a szövetségre..
Az LMP-nek, pontosabban Schiffernek 4 év alatt sikerült dolgos munkával lenullázni az a keveset is, amit elértek az elején. Azért sajnálatos, hogy Szabó Rebeka, Vágó Gábor és néhány érdemes ember így elment, elmegy a levesbe. Egy biztos: Schifferrel NEM Lehet Más a Politika.
@Parajpuding: "Egy biztos: Schifferrel NEM Lehet Más a Politika."

Viszont Gyurcsánnyal, Fodorral és Kunczéval lehet, sőt még korszakot is váltanak. :)
Az LMP társelnöke válaszol Tamás Gáspár Miklós nyílt levelére.

hvg.hu/velemeny/20140324_Schiffer_Ez_igy_nem_fog_menni
@Parajpuding: másfelől viszont az LMP megtette a magáét: esélyt adott új arcoknak a bemutatkozásra, aki leszerepelt, mehet a levesbe, egy Szabó Rebekának miért is kéne? A rokonszenves arcok szakítottak Schiffer politikájával (lehet más), van PM, lehet rájuk szavazni, BOLDOG befejezés, függöny. Taps, mindenki elégedett lehet.

Más. Minap a Klub Rádióban arról beszélt egy hazai szakértő Ukrajna témában, Európa, és Magyarország orosz gázfüggése enyhítésének lehetőségei kapcsán, hogy ahogy most fest, még legalább húsz év, mire megéri áthozni Amerikából a cseppfolyósított gázt. Egyelőre álom, délibáb. Rodeo apánk jutott eszembe, aki hiába szórja itt az észt, mint valami rádió.
900 kommentet nem akarok átnézni, de "iii" nicknevű vérelempés volt itt mundért és Schiffert védeni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na, hát mik vannak, Schiffernek ezzel a levelével az első szótól az utolsóig egyetértek tartalmilag (korrekt); ami a stílust illeti, elég halovány szegény.
@Pantagruel:
tele van -levédia is- dervisekkel akik a bölcsek kövét a farzsebükben horgyák az eszük mellett...
cassandra effect

már somolyogva lesem a sok "nálam van a ...naazsincs" tudálékos seggfejeket amint beleszarnak a ventillátorba

jobb egy kis tenisz meg foci és austral foci, krikett és hagyni a politikusokat a politikájukkal együtt a bús picsába...ha nem lennének politikusok lehetséges lenne gazdaságot kialakítani mert az magától kialakúl ha ezek a agyatlan rablók nem pofáznak bele

brühüyyy
@Pantagruel:
jéééééééé...feltalálta a melegvizet schiffer elvtárs -is az üzemi négyszögek -jól rosszúl- de működtek az átkosban, de legalábbis a rendszer ki volt építve és törvényi hatálya volt minden intézkedésének (apelláta nincs a demokratikus döntés fölött!!! hát nem furcsa?)

a többi is ugyanaz a "Gazsi" most kedves de már volt mindenféle és a schifferke meg mindíg valami ellenében talál rá önmagára és azt nem látja, hogy egyedűl ez nem megy még a baszás sem ugyanolyan zamatos egyedűl mint kettesben még akkor is ha néha kicsit buzi mint a jelenlegi magyarországon

meg is van szexelve alaposan

brühüyyy
@MacPhisto: Jajjajjjj, te biztosan nagyon okos vagy, csak az a baj, hogy keveset tudsz.

Az pl kristályszintén látható a hozzászólásodból, hogy halvány gőzöd sincs az átlagos választópolgár lelkivilágáról.

Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül.

Orbán keresztapudtól nyugodtan kérj tanácsokat, ő tisztában van vele.

De ha ő nem áll szóba veletek, csak titokban, akkor próbálkozhatsz a jobbikosokkal is, ők is mesterfokon űzik hozzátok képest.

Kár az lmp-ért. Kár az arrogáns, városi értelmiséginek elképzelt -mert nem az - politikai magatartásért.
@Habakuk999: Az mindig nagyon okosnak bizonyul, aki a másikat butázza. Érvek nélküli idebüfögésedet sajnos nem tudom tovább méltatni, minősíteni meg már neked sikerült.
süti beállítások módosítása