Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.19. 08:05 Fabius

Orbánnak feladták a korrupció leckét

Címkék: ti átlátszó k monitor korrupció elleni harc együtt pm

Amíg egyik szájukkal a Simon ügyet üvöltik, addig a másikkal megmagyarázzák, miért vagyunk irigyek Simicskára és miért pontfasza, ha Mészáros Lőrincből közmilliárdos válik. "A gazdaságban is egy háttérre szükség van! Ezt ki kell mondani. Politikai hatalom nincs gazdasági erő nélkül." - mondja kedvenc, közpénzzel vastagon kitömött cöfpolitológusunk a közpénzcivil egyesületből, boldogan indokolva miért jó és szükséges, ha ők lopnak és nem más: mert közben értéket is teremtenek, helló. Közben ahogy nézi őket az ember az asztalnál okoskodva csak az jut eszébe, micsoda képmutató disznóól ez itt, amiben Fritz Tamástól Széles Gáboron keresztül Stefka Istvánig az állami anyakoca csecsét szívó süldők. 

korrupció2.jpg

Közben nagyjából mínuszos hír, hogy akadt egy párt amelyik elsőként aláírta a Transparency International Magyarország, a K-Monitor Egyesület és az Átlátszó.hu korrupció elleni minimumprogramját. Oké, nagy kockázatot nem vállaltak, mert az Együtt - PM Zéró Korrupció Programja sacc per kábé ugyanazokat a törekvéseket tartalmazza, mint a minimumprogram, de talán nem kéne elmenni ennyire szó nélkül az egész mellett. Sőt, bátran legyünk kíváncsiak arra is oldalfüggetlenül, hogy a többi pártban lesz bátorság és hajlandóság aláírni egy antikorrupciós minimumot? Megteszik ezt a szocialisták és Gyurcsányék? Megteszik Jobbikék és az LMP? 

Nem utolsó sorban megteszi-e vajon a hagyjál már nyugodtan lopni törvénnyel beparavánozott, a fenti közpénzcivilekkel és a nemmegvett tévékettővel saját törvényeit is kijátszó kormánypárt?

A kedvesdrága ellenzék összes pártja előtt ott a lehetőség, hogy tüske legyen Viktor körme alatt. Képzeljük csak el, hogy a mostani népes mezőny összes pártja aláírja a minimumprogramot, szociktól a kamu viccpártokig, és a Fidesz lesz az egyetlen amelyik nem teszi. Mert ők nem fognak aláírni semmit, ami a visszaélésszerű adatigénylőket helyzetbe hozza, és átlátható gátat szab a közpénzfolyó magán öntözőrendszerekbe irányításának. Itt az alkalom, hogy megpróbáljatok tisztességesnek és a korrupció elleni harc iránt elkötelezettnek látszani, kedves nagy büdösbe vágyók. Két és fél hét még sok idő, lenne idő zászlóra tűzve lengetni az ügyet a döntésnapig. 

*****

Feleim!

Nem sűrűn basztatlak titeket lájkkurvasággal vagy egyéb kattintsál izével, de most kivételt teszek. Ha szerinted is fontos dolog ez a korrupciós minimumizé, akkor itt írd alá nyájas olvasó! Köszelőre. 

 

 

 

 

 

275 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr665868966

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Új pártállami rendszer 2014.03.19. 19:26:20

Új pártállami rendszer épült ki. Ne tévesszen meg benünket, hogy többpártrendszer van! Az van Oroszországban is. És az volt a rendszerváltás előtti Lengyelországban és az NDK-ban is. Ez nem sokat jelent. Akkor, ha egy országban minden intézmény, mind...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztem jövő héten vagy most hétvégén fogják elkezdeni durrogtatni az afrikai szoci politikusok nevét majd, lehet annyi van, mindennapra jut egy a kampányfinisben, hehe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bemondásra a csüngőhasúnak sem hiszem el,hogy ő úriember.
@toportyánzsóti: más magyarázatot én se nagyon látok arra, hogy ilyen elánnal kepesztenek a jobbantejesítés ellenére
@$$$=$$$: és ez kit érdekel itt mr. money?
@♔batyu♔: Ne verd magad közgép-strabag mutyipincsi,ha rihes vagy ne a másikat vakargasd.
@Fulek: Szép találat közgép-strabag mutyipincsi.Kár hogy gombostűfejnyi agyad számára mindenki maszopos aki nem nyalja putin prosztatáját csüngőhasú ánuszán át.
@vitéž munkášőr: Sztm túlbeszéltem ezt az undorító szöveget. Jaj, de lezser és menő vagyok - a VV6-ban, persze.
Végre egy törekvés amivel egyet lehet érteni.

Bár senki nem hiszi el az Együtt PM-nek hogy támogatják, csak az ostoba MSZP csicskák.

Bajnai a Gyurcsány régi csicskása.
Már a KISZ újjáélesztésétől kezdve a privatizációs szabadrablásokon keresztül, az EU-s pénzek lenyúlásáig tette Bajnai amit GYurcsány gazdi parancsolt !
@Fulek:

Hát ez az..

Az Afrikai hamis útleveles MSZP-s tetvek és seggnyalóik akarnak itt is diktálni !

Röhej :DDD
@Fulek: Teee, hegyezd a füleket!

A Simon tulajdonában áll az a bank? vagy csak ő is ott tartja a pénzét.

Az OTP sem az enyém
@OPHELIA:

Segítek értelmezni a leírtakat, bár némi utánaolvasással magad is megtalálhattad volna:

index.hu/belfold/2014/03/19/kilenc_afrikai_szamlat_talaltak_simon_bankjaban/
Nemcsak Simon Gábornak, hanem további nyolc magyar állampolgárnak volt bissau-gineai útlevélre nyitott számlája a Magnet Bankban – tudta meg az Index. Közben a Magyar Nemzet arról írt, hogy több szocialista politikusnak is volt afrikai útlevele.
...
Előkerült többek között Fürst György, korábbi VI. kerületi szocialista alpolgármester számlája is. Úgy tudjuk, Fürst saját nevének kissé fellengzős átiratával, George First Curtis néven jelentkezett be a bankba hamis bissaui útlevéllel. Fürsttel egyelőre nem sikerült kapcsolatba lépnünk.
...
@toportyánzsóti: azt hittem eddig, hogy ilyen egybites hülyéknek a mandiner a gyűjtőhelye - belátom, tévedtem - vagy kirajzottak ide is, cöfcöka/habony/fingenstein parancsra
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: De azt tudod, hogy Bajnai nem volt Kisz-es. Orban, az volt. Bajnai, az nem.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a bullterrierpofájú fürst is kóterérett az kétségtelen, de nagy lelemény lenne a részedről, ha egyszer megkapirgálnád egy kicsit a trágyadomb másik oldalát is

nos?
@tristen2005: Semmi, csa kláttam a népnevelést.
A szmájlik lemaradtak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Cúúúúúúúúúúúkorfalat!

Én előbb olvastam az indexes cikket, mielőtt a sokfüles belinkelte volna, és per pillanat nincsenek értelmezési problémáim
@V-PORT: hagyd a kádár(l)árvát, hadd csináljon (non-stop) hülyét magából!
@vitéž munkášőr: Én hagyom. De a tények makacs dolgok. Azért, hogy mi ballibsik vagyunk, azért nem vagyunk hülyék. :)
@Csekkliszt#10:

jesszus!

a helyesírással csak vicceltem, hát nem látod, hogy gyakran milyen szörnyűségeket követek el, akár még mondatszerkesztésileg is. kész nyelvtantanár aki érti.

amúgy mindjárt ott kötök norvég mintát az egészbe, hogy ne beszéljünk rendszerváltásról. kicserélték a díszleteket, került néhány új felirat, meg munkautasítás, sorompókat felnyitották, elindult a szabad rablás, cserébe a nép eccerű fiai szabadabban költekezve vehettek fel elképesztő hiteleket kezes és fedezet nélkül, aki jelzálogra az meg bukta. a forintos is meg a devizás is. a szabadabban azt jelenti, hogy nem csak az otp-től. ezért aztán a népesség 80 százaléka 160 százalékkal több hitelt vett fel mint amennyit a jövedelme elbírt, a népesség 20 százaléka meg 160 százalékkal többet lopott, mint amennyit ez a szennyezett gazdasági környezet elbír. a munkaadók többsége pedig 10 ezer Ft kifizetett munkabér után arra a csodára vártak, hogy majd 20 ezret fognak költeni a fogyasztók, azaz a munkavállalók, miközben a melósok csak 5 ezer Ft-ÁFA kaptak kézhez + extra bónuszként nyakukba a munkanélküliséget és inflációt.
Emellett az mszmp-s unokák rájöttek, hogy lehet a politikát gazdasági sikerágazattá fejleszteni és fáradhatatlan szarkeveréssel megalkották a politikai ingyenélők Kánaánját, megmutatva azt is, milyen mélyen elmélyedtek Lampert Mónika elhíresült vigasztaló szavain, mely szerint 'a pénzt "mi" osztjuk'. rá is jöttek minek kéne elosztani, amikor nagyjából 4 tételben centralizáltan is el lehet lopni.

még hogy rendszerváltás?! nagyjából ugyanaz a brancs dúskál, amely 1990 előtt is kivételezett helyzetben volt, annyi változás történt csak, hogy a becsületesebbjét kitúrták maguk közül, az államadóssággal és a privát eladósodással lebénították a társadalom elsöprő többségét, amely az alacsony bérek mellett vergődik a kilátástalanság hímes mezején a piros-fehér-zöldre festett ég alatt.

'a villanyt majd az utolsó kapcsolja le.'
Rajt előtt az állami mobilfizetés

Lőttek a jól működő és fejlődés előtt álló mobilfizetési piacnak, ha júliustól működni kell a nemzeti szolgáltató. Ettől a felhasználóknak sem lesz jobb.

hvg.hu/gazdasag/20140319_Rajt_elott_az_allami_mobilfizetes
@V-PORT:

Tusztázzuk.. Orbán gimiben volt KISZ-es utoljára.

Bajnai meg felnőtt fejjel szövetkezve a Gyurcsány nevű megyei KISZ alapszervezet KISZ titkárával, akarták hamvaiból felépíteni a KISZ nevű kommunista bártyát.

Aztán meg lerabolták az országot együtt privatizáció címszóval, Gyurcsány meg Bajnai.

Aztán meg együtt fialtatták a lopott pénzt, gazdák kirablásával.

Aztnán Bajnai osztotta az MSZP-s pénzeket a GYucrsány kormányban, az MSZP-s tolvajoknak.

Aztán Bajnai lett a GYurcsány utódja, mit ad isten Gyurcsány személyes jelöltje ként.

Aztán Bajnai kampánytanácsadójává avenzsált takonyzabáló (szó szoros értelmében takonyzabáló www.youtube.com/watch?v=crBkDasigZY ) Szigetvári Viktor, aki elött GYurcsánynál volt kampánytanácsadó bizalmi ember.

Szóval ezek kéz a kézben loptak és hazudtak ketten a kezdetektől.
Bajnai feladata a civilek Gyurcsábyhoz terelése volt mindösszesen.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Tisztázzuk. Orbán Kisz-es volt, Bajnai meg még az egyetemen sem. Nem az a számít, hogy mikor volt utoljára, hanem, hogy volt.
Mutass nekem arról valamit, hogy hamvaiból akarták felépíteni a KISZ nevű kommunista bártyát.
@OPHELIA:

Ez nem jött át..

Leírták belinkelték miszerint több MSZP-s is Simonhoz hasonlóan hamis néven tart külföldi számlán lopottt pénzt ..

Erre te megkérded hogy övé-e a bank ???

Nooormáááááális ?
@V-PORT:

hu.wikipedia.org/wiki/Bajnai_Gordon

Négy évig vezette a középiskolás fiatalok érettségire való felkészítésével foglalkozó Studium Generale történelem szekcióját. Bajnai részt vett a rövid életű Új Nemzedék Mozgalom nevű ifjúsági szervezet létrehozásában – Schiffer Andrással együtt –, amelyet Gyurcsány Ferenc a KISZ-utód Demiszből való távozása után alapított.
@jaegtoer: melléklet:

A V4-ek közül a magyarok sírják vissza a kommunizmust leginkább

A cseheknél, a szlovákoknál és a lengyeleknél is kevésbé örülünk a rendszerváltásnak.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F19%2Fa-v4-ek-kozul-a-magyarok-sirjak-vissza-a-kommunizmust-leginkabb%2F

----------------------------------

10 Pont, Amivel Orbán Viktor Megváltoztatja Az Életed

Teljes foglalkoztatás, magyar bankrendszer, iparosítás, keleti nyitás. Kádár János a heréjét vasaltatná örömében.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F19%2F10-pont-amivel-orban-viktor-megvaltoztatja-az-eleted%2F
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Akkor értelmezzük közösen, más is segíthet nekünk.
Bajnai a Kisz tagja volt?
@V-PORT:

Az neked nem elég, hogy GYurcsánnyal közösen rendszerváltás óta, szünet nélkül lopja Bajnai is az adófizetők pénzét ?
www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyobbat_nohet_magyarorszag_erosodhet_a_forint_itt_az_uj_prognozis.578598.html

A gyenge forint nemigen gyűrűzött be az árakba - az üzemanyagáraknál például a dollár/forint árfolyam fontos, márpedig itt nem volt akkora változás, mint euró/forint fronton - mondta Suppan, aki szerint ha nem lett volna forintgyengülés, deflációról beszélhetnénk. Elismerte: a régióban rosszul teljesít a forint, de a feltörekvő piacokat így is felülteljesíti, hozzájuk képest - a dollárhoz viszonyítva - "a forint maga a stabilitás". Az év végén az euró újra 300 forint alatt lehet, a javuló külső egyensúlynak köszönhetően, de - szemben a korábbi előrejelzéssel - bőven 290 felett alakulhat az árfolyam.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te állítottál valamit. Amit nem tudsz alátámasztani.
Vagyis 24 év óta lopja Bajnai a pénzt?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

1/. Nóórmális, igen.
2./ nem téged kérdeztelek
3. Menj vissza észt osztani abba az országba, ahol adót fizetsz:)
index.hu/gazdasag/igazamiigaz/2014/03/18/kampanyvideo/

A film fő üzenete, hogy "ha ennyi kárt tesz az Orbán-rezsim egyetlen perc alatt, mit tennének, ha kapnának még négy évet." Az ötlet nem túl újszerű, de ettől még ütős is lehetne. A gond csak az, hogy sehogyan sem jön ki a matek.
@V-PORT:

www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/bajnai-%C3%A9s-kilenc-hajd%C3%BA-b%C3%A9tes-%C3%B6ngyilkos-eml%C3%A9ke

A fehér transzparensen kilenc fekete kereszt emlékeztet azokra az egykor volt libatenyésztőkre, akiknek az öngyilkossága összefüggésbe hozható a 2000. és 2005. közt Bajnai Gordon vezérigazgatósága alatt működő Wallis Rt. tulajdonában álló Hajdú-Bét botrányos csődjével.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"„Bátonyi” jelenti augusztus 27-én:

„Horváth országos szinten mindent tud, és amit ő tud, azt tudja a szervezet is, főleg a lányán, Horváth Andreán keresztül…minden olyan eseményről, ami kormány szinten eldöntetett, de a lakosság számára még egyáltalán nincs tudomásra hozva. Legyen az kormány hatáskörön kívüli vagy belüli dolog. Személyekre vonatkozó vagy a lakosságot érintő esemény…A szervezet egyre több tagja jut külföldre előadások tartása céljából és akiken keresztül megkapják Nyugatról a megfelelő támogatást is. Most volt egy személy New-York-ban, most megy egy másik személy Nyugat-Németországba.
Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna."

kkbk.blog.hu/2013/06/01/a_kommunista_keresztapa
@V-PORT:

atlatszo.hu/2012/10/15/kis-oligarchatarozo-bajnai-gordon/
ajnai Gordon az ország legjobban álcázott oligarchája. Egy törékeny alkatú “kedves srác” a nagyok között, egy “halk szavú úriember” (copyright Wachsler Tamás), egy kisfiús mosoly az ádáz vigyorok árnyékában, aki joggal mondja, hogy vagyona nem mérhető az első százhoz és úgy tesz, mintha nem lenne az, ami. Gyarapodása azonban – kicsiben – éppen úgy a rendszerváltás utáni átmenet zavaros évtizedéhez köthető, mint oligarcha-társaié. Az egykori ifjúpolitikus üzletember lett, vagyont halmozott fel, majd megint politikusi pályára lépett – mi ez, ha nem kelet-európai oligarcha-sors?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

XDDDDDDDDD

most soroljam, hogy még mennyien?

te tényleg ennyire ostoba vagy shitnyik?
@vitéž munkášőr:

Kár hogy ezzel szemben iratok bizonyítják miszerint évek óta megfigyelték Orbánt és feleségét a komcsi tetvek, mint minden más ellenzéki csoportusulást, és vezetői kivétel nélkül.

mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget
A '80-as években a Belügyminisztérium III/III-as ügyosztálya operatív nyomozást folytatott Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó ellen.
...
A házaspárt megfigyelték, otthonukba 1986. augusztus 28-án lehallgató berendezést („3/a rendszabályt”) telepítettek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ez a Hajdú-bét. De te azt mondtad, hogy a rendszerváltás óta lop. Bizonyítsd be! Ha állítunk valamit, akkor tudjuk bizonyítani! Akkor kezdjük 1990-től. Szerintem nem csak én, hanem más is várja.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ilyenkor kérdezem, merre sütteti a hasátát Szűcs úr, aki szétlopta a Hajdú-Bétet, és MILLIÁRDOS NAGYSÁGRENDŰ VESZTESÉGGEL adta át a Wallisnak.
Setét alak vagy te, 2005-ben Bajnai a közelében sem volt a Hajdú Bét-nek, sőt már 2004-ben sem.
Az informátoraidnál is zavar lehet az erőben:)
@vitéž munkášőr: Az nagy magyargyerek aktivitása
annyi amennyit ezidáig ide büffentet !:D
@OPHELIA:

Azt veszed ugye, hogy ez ugyanaz az atlatszo.hu-s cikk, ami ezen posztban is szerepel, ami alatt lököd a süket MSZP seggnyaló dumádat !

atlatszo.hu/2012/10/15/kis-oligarchatarozo-bajnai-gordon/

Az első millió itt is homályba vész. 1994-ig például együtt dolgozott Gyurcsány Ferenccel az Eurocorp és Creditum tanácsadó cégeknél, amelyek az átalakulás hajnalán a privatizációs üzletek környékén mozogtak. 1995-től a legendás CA IB Értékpapír Rt.-nél előbb ügyvezető igazgatóként, majd a jelenlegi jegybankelnök, akkor vezérigazgató Simor András helyetteseként tevékenykedett, így a magyar állami vagyon jelentős része futott át a kezén: olyan nagy cégek magánosítását és tőzsdei bevezetését irányította, mint az OTP, a Matáv, a Mol, vagy a Richter. 2000-2005-ig aztán a Wallis vezérigazgatója: a cégek átszervezésével, vagyongazdálkodással foglalkozó furcsa csoport üzleteinek csak egy kisebb része köthető ugyan az államhoz, de a csúcson 110 vállalkozást és több mint 80 milliárdos éves forgalmat bonyolító holding ezer szálon kapcsolódott a politikához.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

a sok aztán után itt is egy aztán. csak neked, csak most:aztán

"Elsőként a Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund kapott megbízást a letelepedési kötvények kibocsátására. A cég képviselője Lian Wang és Boros Attila.
A társaság mögött a Figyelő azt a Boros Attilát vélte felfedezni, aki a korábban felszámolt, s a kormányzat által jelenleg támadott Hajdú-Bét Baromfitermelő és Értékesítő Rt. vezérigazgatója volt 2000 és 2004 között. A volt cégvezető manapság Belgiumban él. Boros a hetilap adatai szerint 2007 táján a Waberer's vezető tisztségviselőjeként, igazgatósági tagként is szerepelt a cégregiszterben.
A lap kiderítette: egy máltai cég is részt vehet a kötvényprogramban, amelyhez Zsoldos János Demeter neve köthető, akit az a Bibó István Szakkollégium nevelt ki, amelyben Orbán Viktor kormányfő és Áder János köztársasági elnök is tanulmányokat folyatott. Bekerült a programba a ciprusi Innozone Holdings Limited is, amelynek Földvári Gábor ismert magánbefektető a képviselője. A több tucatnyi vállakozásban érdekelt Földvári elmondta: két országban, Ciprusban és Indiában lát fantáziát, a magyarországi letelepedést megkönnyítő kötvényt ott kínálná eladásra."
---------
Mindenki mástól elnézést kérek, de ezekre az aztánokra ez dukál.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Cúkorfakat! Mit nekem az átlátszó!

Ez az ott dolgozó emberek észrevétele. Tetszik érteni???? Tudod te, hogy mi volt 205-ben a Hajdú -BétbőL???? Megmondom cicafül. Semmi. Még Bajnai Gordon sem.

Az mszps seggnyalást meg kikérem magamnak. Én eddig kibírtam, hogy semmiféle embernek vagy pártnak nem nyaltam a seggét és, hogy megnyugtassalak nem fogok az általad misztifikált ellenzékre szavazni.

Sőt néhány szutyok leiért sem fogok erdélyi, székelyföldi, román etc. honlapokon kommentelni:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

és az hogy lehet, hogy a libásozásban tettestárs fidesz megbízással offshore-ban állampolgárságot árul?

popsibuksi.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: olvasni sem tudsz, csak arra válaszolsz amit akarsz, arkangyal 2 a stílusod
@jaegtoer: dukálni dukál, de ennek a beszpídezett droidnak be van kapcsolva a védőpajzsa ilyen nerellenes ármányinfók ellen
@OPHELIA: rosszabb, mert ez mindenhová odakeni a taknyát
@vitéž munkášőr:

"__@Tizenötmillió Magyarok: engem vonjal ki a nicknevedbol, de kurva gyorsan!__"

*******

:DDDDDDD
@jaegtoer:

zzzzzzrrrrrrrrrr, kkkrrrrrrrr

syntax error
@jaegtoer: ki is vont - ez azért szép volt tőle :-)
@vitéž munkášőr: Akkó tán az is lehet,hogy
Pártot alapít?:)
@vitéž munkášőr: jól bele kell verni a képét, hogy jó taknyos legyen
@OPHELIA: az összes (ellenzéki) politikai blogon rázza a pofonfát - de úgy látszik ez szereti a taknyot - akárcsak a vitézy gyerek
@jaegtoer: köszi, lementettem szakmai ártalomból kifolyólag. Nem ismertem ezt a cikket
@jaegtoer: Boros állítólag Pannonos volt, onnan került a Hajdú-Béthez
Jócak, álmodjatok szépeket
@Fulek:
"A hamis okmány segítségével, vélhetően Simon személyes közreműködése nélkül számlát is nyitottak számára a bank Andrássy úti fiókjában."

Klasszikust idézve: és ezt most így hogy?

Nem védeném Simont mindenáron,de évekig voltam banki vezető, és évtizedek óta vagyok banki ügyfél. Nem tapasztaltam még olyat, hogy személyes megjelenés nélkül számlát nyissanak magánszemélynek. Lehet, én voltam túlságosan vaskalapos?
@V-PORT: Gondolom te is be tudod bizonyítani, hogy viktor lop. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nahát, hová tűnt a lobogásod?! Korábban akár két napot is vártál volna... :(
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Kár hogy ezzel szemben iratok bizonyítják miszerint évek óta megfigyelték Orbánt és feleségét a komcsi tetvek, mint minden más ellenzéki csoportusulást, és vezetői kivétel nélkül"

Akkor csak két kérdés:

1. Miért nem szavazta meg a Fidesz az ügynöktörvényt?

2. Az első Orbán-kormány idején miért nem mutatott be Orbán bizonyítékokat a fennen hangoztatott megfigyelési ügyben?

Ha lennél oly jó és felvilágosítanál...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "ezzel szemben" - ezen jót röhögtem, a linkemre szegénykémnek nem maradt ideje, pedig abban ott van a Te kérdésed is
@vitéž munkášőr:
"pedig abban ott van a Te kérdésed is "

Gondoltam, kiemelem neki, ennyit talán el tud olvasni :))
@mihimama: @hacsaturján "Én is a böcsületes nevem irtam alá, nekem is eltünt, jó ez így, vagy már dolgoznak az ellenfeleink? "

Volt ott egy pici kocka, ha akarod, hogy láccóggyon a böcsületes neved, arra kattintani kő. Ha nem akarod, hogy láccóggyon, akkó nem kő kipipálni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szóval a 4. emeleten lakik... már-már azt hittem, hogy a tiborczráhelék comcéggya ;-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Kár hogy ezzel szemben iratok bizonyítják miszerint évek óta megfigyelték Orbánt és feleségét a komcsi tetvek, mint minden más ellenzéki csoportusulást, és vezetői kivétel nélkül."

"___Ők pedig tudják ezt, Orbán és Lévai Anikó különösen. Mindenről előre értesülnek, nevetve, viccelődve, „bátor kritikával” és gúnyos megjegyzésekkel fogadják a rendőri intézkedéseket, mert biztosak lehetnek benne: bármi történik, bántódásuk nem eshet. Ezt nem egyszer nyíltan hangoztatja Lévai Anikó, akinek a magabiztos mondatai sorra megjelennek az állambiztonsági jelentésekben. Idézzük őket:

1986. augusztus 12-én a Nógrád megyei Rendőr-főkapitányság III/III. osztályának vezetője megkapja „Bátonyi” fedőnevű titkos munkatárs jelentését:

„Amit az alábbiakban leírok, kérem nagyon bizalmasan, diszkréten kezelni. Már többször tettem említést, hogy ismerősünk (Lévai Anikó, – a szerk.) igen tájékozott minden vonalon, még a kormánykörökben elhangzott eseményekről is. Még ha bizalmasan is, azonnal első kézből kapják a tájékoztatást, ami nem kis dolog, nem adatik meg akárkinek. Miről van szó? A szervezet egyik tagja, Horváth Andrea és férje (Stumpf István, – a szerk.), aki egy nagy kollégium igazgatója Budapesten, mindent tudnak az ország eseményeiről, még ha az bizalmas is. Budapesten a Rózsadombon laknak egy gyönyörű villában. Horváth Andrea viszont nem más, mint H.I. (Horváth István belügyminiszter, – a szerk.), a KB. tagjának leánya. A közeljövőben Dorogházán lesz a találkozó: Dr. Lévai Anikó, a vőlegénye (hamarosan összeházasodnak), Horváth Andrea és a férje és még két ember, akinek a nevét nem tudom.”

„Bátonyi” jelenti augusztus 27-én:

„Horváth országos szinten mindent tud, és amit ő tud, azt tudja a szervezet is, főleg a lányán, Horváth Andreán keresztül…minden olyan eseményről, ami kormány szinten eldöntetett, de a lakosság számára még egyáltalán nincs tudomásra hozva. Legyen az kormány hatáskörön kívüli vagy belüli dolog. Személyekre vonatkozó vagy a lakosságot érintő esemény…A szervezet egyre több tagja jut külföldre előadások tartása céljából és akiken keresztül megkapják Nyugatról a megfelelő támogatást is. Most volt egy személy New-York-ban, most megy egy másik személy Nyugat-Németországba.

Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.

A doktornő (Lévai Anikó, – a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, – a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna.___"

ennyike a megfigyeléshez.
@14 999 999 Magyarok:

"Nem az ekezettol lesz valaki Magyar, latod rajtad sem segitett.

A rovasirasban nincsenek ekezetek, es kurva nehez a rovasiras utan megszokni ezeket hulye betuket, ekezeteket. "

készséggel elhiszem neked, és meg is értem, hogy rovásírásra használd bicskáddal nehezedre esik a képernyőre bekarcolni az ékezeteket.
@jaegtoer: hehehe, ez a karcolgatás nálam is átfutott - szerintem tönkre is tette a gépét szegény

:-DDD
@Csekkliszt#10: "Pedig a gazdaság főbb mutató számai mind azt mutatják, hogy sokkal jobban allunk, mint 1990-ben. Igazak ez, ha megnézed h mennyi autó van az utcákon, v minden magyarra jut egy mobiltelefon. "

Édes jó istenem, az első mobiltelefon szolgáltatás 1994-ben indult...
@jaegtoer: "ugyanaz a brancs dúskál, amely 1990 előtt is kivételezett helyzetben volt"

Hát azért annak a brancsnak a kivételezett helyzetét felhozni... nevetséges. Össze sem lehet hasonlítani az akkori szerzési lehetőségeket a mostaniakkal. Szerzetesek voltak a mostani "dúskálókhoz" képest.
Nem pénztőkéjük volt, hanem kapcsolati tőkéjük, azt sikerült némelyiknek szépen átkonvertálni, a privatizáció során, amikor egy időben jött fülesre a bank annyi kölcsönt adott, hogy saját tőkére nem is volt szükség egy-egy üzem, vállalat megvásárlásához.
@épészmérnök: bruhaha, ez tényleg "jó" - a hazai gazdaság sikerének beállítani a rengeteg roncsot ami a moldáv minőségű útjainkon fut, meg a fillérekbe kerülő (vagy mindenféle hitelkonstrukcióra kapható) mobiltelefonokat...
@épészmérnök:

"_Hát azért annak a brancsnak a kivételezett helyzetét felhozni... nevetséges. "

én szerintem meg nem, mert a nem azt írtam, hogy a tojás egyenlő a tyúkkal, hanem azt, hogy a fiókák megtollasodtak, és kedvezőbb körülmények között jobban meg is híztak, és nagyobbra nőttek.
Jajjfiúklányok!

Hát valaki fel tette már a kérdést Gábrielnek, hogy most, hogy az oroszok olyan jó cimbik lettek, meg a német megszállás is igazából nem akartuk, hogy legyen, meg most akkor Horthy se volt rasszista sosenem, de hogy ez így mind kiderült, akkor:

'56 ugye ellenforradalom volt?
Mi sose nem akartuk a "továrisi konyecet", azok csak a paraszt MDF-esek voltak

És így tovább. Jól sejtem? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nehéz a sorsa azoknak akik aljanépeket imádnak,de legalább az agyad mindennap megkapja a jutalomfalatokat,mikor tagadod a való világot.
@vitéž munkášőr: Köszi,84%-ra ugrott hirtelen az államadósság,ideje moszkovityenka mutyipincsijeinek örömtüzeket gyujtani a talpuk alá.
@toportyánzsóti: "Nehéz a sorsa azoknak akik aljanépeket imádnak"

Na mesélj demokraták gyöngye, nálad melyik nép számít aljanépnek és melyeket alkotják az übermenschek? ;)
Jó reggelt Fabius!

Visszavonhatatlanul tavasz van, hét ágra süt a nap, kérlek, optimista, vidám, posztot adj, legalább holnapra. hacsak nem kell átülni másik autóba :D

szép napot.

J.
@épészmérnök:
"Édes jó istenem, az első mobiltelefon szolgáltatás 1994-ben indult..."
:-) na, ugye, nulláról nem nehéz
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Azért én a viktor helyében csak leleplezném ezeket a megfigyelőket. A kúrva életbe is, elvégre ki a lófasz a miniszterelnök!!!
süti beállítások módosítása