Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.19. 09:32 Fabius

Az összefogáson túl is van élet

Címkék: zugló horváth andrás választás 2014 TESZ

Csuhaj. Egy csapásra megoldódni látszanak a bizonytalan zuglói szavazók gondjai. Papcsák és az összefogás embere Tóth Csaba mellett úgy vágytunk egy érdemes jelöltre, mint egyszeri smasszerek a rácson túli kiéhezett, vonzó csomagolású pinára. Aztán egyszer csak, hogy, hogynem megkaptuk az áfacsalás bilit izomból felrugdaló Horváth András személyébenaki mellett az ügyeikkel címlapokat megjárt jelölttársai máris jókora hitelességi hátrányban vannak. 

horváth zugló.jpg

Szeretnék azzal tetszelegni - legalább önmagam előtt, hehe - hogy a morálisan ingoványos lator vs korrupcióellenes valaki modell ötlete az én fejemből pattant ki - igaz, Szabó Rebekára gondoltam akkor - de végül is teljesen mindegy hogy született a döntés, mi zuglóiak mindenképpen örülünk neki. 

Én már azt sem értettem, hogy a kerületi Fidesz támogatását is elvesztő, alantasain keresztül zsarolási és korrupciós ügyekbe keveredő Papcsákot milyen logika alapján gondolta újra képviselőnek állítani a Fidesz. De legalább ennyire nem értettem, hogy összefogásék mitől gondolták esélyesnek bármire a sajátjait is felrugdosó TóCsát? Mitől kellett volna nagyobb demokratának és jobb képviselőnek tartani egyiket a másiknál, mikor egykutya a kettő, és még ebben a viharos ciklusban is megesett, hogy ugyanazt a holdat ugatták

Összefogáséknak nem esett le, hogy ez így nem fog menni, csak ránk erőltették Mesterházy EMC Consulting barátját. Plusz, ha ez nem lett volna elég, az esélyeket tovább rontották a Simon üggyel. Az még csak rendben is volt, hogy ezúttal villámgyorsan likvidálták a pártból a bebukott vízfejet, de aztán csak a semmi lett, meg ez:

simon.jpg

A Fidesz - ne hülyítsük egymást azzal, hogy a cöfcivilek - üres kapura játszik, mert a bénakacsák miatt megteheti. A Simon ügy "magánemberesítése" kapitális hiba volt, mert egyébként sem, de egy kampányban különösen nem lehet aszondani: nem érdekel minket honnan lett a titkos számlás negyedmilliárd. Ha ennyi az üzenet ami eljut az emberekhez akkor magatokra vessetek. Tudom, hogy dehát az offsórgáz meg a satöbbi sokkal nagyobb összeg, de azzal a sárral majd a kormánynak kell elszámolni, nem nektek kell(ene) takarózni vele. Ha ennyi az összes amire futotta,akkor magatokra vessetek, mert ez nem a kormányváltáshoz, az "aligvalamihez" is kurva kevés. 

Így meg, ha egy korrupciós ügyekre kihegyezett kampányban jön egy ember, aki minden hadakozás és elhallgatás ellenére igyekszik keresztülvinni a maga igazát az ország érdekében, akkor azt az embert támogatni fogjuk. Hisz nélküle csak faszt rajzolnánk vagy el se mennénk szavazni. Legyen legalább egyvalaki a következő országgyűlésben, aki tényleg tenni akar valamit a mindenoldali korrupció ellen. 

Horváth András, kitartást és sikereket, légy a képviselőnk! 

 

 

255 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr555821925

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.19. 10:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@parti_giano:
Feltétlenül rosé kell? Beérem egy üveg spanyol borral is. Jó, a sörön még vitatkozhatunk... :))
@Csaknézek...:
Anno egy barátom szokta mondani, hogy "Hülye kérdésekre, csak hülye válaszokkal tudok válaszolni!"
Ezt a libát... ez remélem bringával jár melózni, mert az legalább haza talál...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"ez remélem bringával jár melózni, mert az legalább haza talál..."

De ha rajta ül...? :o)
@hacsaturján: Ilyen az, amikor rénálmok jönnek rá az emberre. Aztán belélóg a keze a bilibe, rug egyet, és fölébred...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nekem meg egy "vicc" jutott eszembe:

A nevelési hiányosságokkal küszködő magyar üzleti ebéd közben megkérdezi angol partnerét, megengedné-en eki hogy rágyújtson, mielőtt az ánglius manus befejezte volna az étkezését.

Az angol válasza:

"Nem is tudom. Tudja ezt még senki nem kérdezte meg tőlem..."

És ez a Fruzsina a honi "szellemi elit" tagja...

Erre csak egy hatalmas, elnyújtott bazmegelés lehet adekvát válasz.
Április 6.-án kiderül, hogy még hányan gondolják Zuglóban így rajtad kívül. Én pl. simán megszavaznám Horváthot, ha zuglói lennék.
@gazoló:
Rennie... vagy sürgős szükség esetén szódabikarbóna!

Nekem (mivel a calgon már sormintát mart a homloklebenyembe ) erről az jut az eszembe, hogy jó-jó, visszamindenterületet és dögöljön az a Tiranon, de... mi a lófaszt csinálnánk annyi hirtelen pottyant magyarral? Mi a bánatos ferde bránerből fizetnénk nyugdíjat nekik és... ésésés...?

Vonáék biztosan tuggyák a választ, esetleg kaphatnánk tájékoztatást erről is Pörzse mestertől.
Túl sokat kívánok??
@E.Csaba: "megosztja az embereket, például minket is"

Ezt nem értem! Van olyan ember, akit mindenki elfogad? Egyáltalán, jó lenne, ha lenne olyan ember, aki mindenkinek tetszik?

Nonszensz.
@gazoló:
Tescos lehet, de nemrég olyan faca kis chilei ilyen borocskába nyúltam bele, hogy öröm volt kortyolgatni! :))

@parti_giano:
Te... te... egy izé... olyan libsibolsi balbál lehetsz!
NEM IS TUDOM, KI VAGYOL! Mert különben elásnálak... :))
@Csaknézek...: megnéztem a linked. tényleg érdekes csaj, bizonyítja nem először, ha biciklivel jár, akkor azon tuti nincs nyereg.
@Csaknézek...:
Bebacott!
Ha ez a primitív picsa a zelit... akkor szeretnék én szimpla PROLI maradni, továbbra is!
Nekem megfelel az a 152-156-os IQ, meg a gerinc is...
Majd szólok, ha le szeretnék épülni a zelit szintjére...
@miva?: "Tezsvéreim az urban, Orbán emberei azt vetik Putyin szemére netszerte, hogy nem elég keménykezű az ellenzékével! Nagyszerű pillaanat ez. Véssük emlékezetünkbe! "

A bigottság oldalfüggetlen. A spanyol facebook tele van mémekkel, amelyek az Egyesült Államokat ítélik el, amiért puccsot szított Ukrajnában.

Régi, de nagy igazság, hogy a szélsőségek találkoznak. A széljobb, meg a szélbal összenő.
@Marcellusca:

Hát ja, ezek úgy nyomják az új plakátokat mint más a donatellás naptárakat. Mindig újabbakat tesznek ki. Miből?
Most már az ellenzéknek is ki kellene plakátolni a fideSS összes mocskos ügyeit. Én még adakoznék is rá.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"akkor szeretnék én szimpla PROLI maradni, továbbra is!"

Dettó!

@parti_giano:

"fruzsika reakciója szilyre"

Tipikus.

Velőből letagadja, ami egyértelmű, és annyira setét, hogy észre sem veszi, evvel még mélyebbre taszul.

Mert tényleg tökre frankó viccelődni egy éppen polgárháborús veszélyben lévő ország területének a megszerzéséről irkálni és ábrándlani...

És persze ez a geci Szily meg nem érti a tréflit, nahát!

No meg miért is ne írhatna bármit a faszbúkon? - kérdezé polgári öntudattal, szempillarebegtetve.

No comment.

Szóval elit.
Aha.

Miért csodálkozunk oly nagyon, hogy itt tartunk...?
@Csaknézek...: de örömmel láttam, hogy a huth gergely is fruzsika rajongói közé tartozik. a polgárportál máig kiapadhatatlan humorforrásom.
@parti_giano:
Annyi nagyképernyős ostoba pártcsicskát egy helyen nehéz találni... :D
Szervilis kis tahók, felsőbbrendűségi komplexussal.
A riporter kérdése: Miben jobb Gyurcsány mint Mesterházy?
Szarvas Koppány Bendegúz válasza: Magasabb! :)

youtu.be/GngnRBM_mMU
@parti_giano:

"huth gergely is fruzsika rajongói közé tartozik. a polgárportál máig kiapadhatatlan humorforrásom."

Huth úr hálószaggató gólt lőtt ottani kommentjével, de arrafelé ez senkinek sem tűnt fel.

Huth úr ugyanis ezt írta:

"Az örökös Thread díjra Szily Laci érdemes, avval a sok szeméttel, amit összeguberál a netről"

Vezessük le:

Sz.L. szemetet guberál a netről.
Sz.L. Skrabsky Fruzsina faszbúk oldaláról írt az idézett cikkben.

Konklúzió...? :o))
@Csaknézek...: A formállogika, kéremalássan, ballibbant eltévelyedés. Hiányzik belőle a nemzeti szenvedély, az odaadás, a lendület, csak arra alkalmas, hogy visszafogja a lelkesültséget a honért. A formállogika különben is buzi.
Ez nagyon betalált:

"Most jön a matematika. Hogy a tökömbe akar a mélyen tisztelt baloldali szavazó kormányváltást, ha nem képes örülni azoknak, akik a jelenlegi kormánytól elfordultak, függetlenül attól, mit tettek négy éve? A kormányváltáshoz szükséges plusz kétmillió szavazó hogyan jön össze számtanilag náluk, ha kizárják azokat, akik négy éve a szocialisták ellen szavaztak? Sólyom a megtestesítője annak a típusnak, amelyet meg kellene nyerniük. Nem bírta a szoci kormányt, most nem bírja a Fidesz-kormányt. Ő az, akiért a kampány szól. Ő a célcsoport.

Nem számít, honnan jössz, mi volnánk az összefogás – ezt kellene neki mondani. Mit mondanak ehelyett? Húzz anyádba, szemét! Mit üzen ez a mostani kormányból kiábrándult szavazónak? Azt, hogy a baloldal nem fog megbocsátani azoknak, akik vétkeztek a baloldal ellen. Szemben a Fidesszel, amely sokkal ügyesebben intézi a megtért bárány honosítási programot, mint azt Pozsgay, Szűrős, Matolcsy, Martonyi, Böröcz, Pintér, Bencsik, Széles sat, sat, sat bizonyítja. Antikommunista az, aki annak vallja magát – a Fidesz ilyen toleráns és liberális.

A baloldal válasza: kormányváltónak születni kell. Nem lehet csak úgy megváltozni. Nincs összefogás. Nagyjából annyian is vannak."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140219_Solyom_es_a_baloldal_nincs_kegyelem#rss
@Orica Középföldi:

Esti mese helyett.
Szép álmokat, jó éjt!

Csukás István: Sün Balázs
.
Erdőszélen, erdőszéli
tölgy tövében volt egy ház.
Abban lakott hét süntestvér:

Sün Aladár,
Sün Piroska,
Sün Adorján,
Sün Dorottya,
Sün Demeter,
Sün Tihamér
s a legkisebb: Sün Balázs.

Hogyha jól bevacsoráztak
Szűk lett nékik az a ház,
S előfordult ilyenkor,
Hogy kívül rekedt Sün Balázs.

Furakodott, nyomakodott
Morgott, perelt dühöngve
Semmit se ért, mit tehetett,
Lefeküdt a küszöbre

Telt az idő, múlt az idő
Éjre éj és napra nap
Egyre többször fordult elő,
hogy a házból a legkisebb kimaradt.

„Ebből elég! Torkig vagyok!”
kiáltott fel Sün Balázs
„Sokan vagyunk,
s kicsi nékünk ez a ház”.

„Éppen ezért én elmegyek
Szerbusz néktek hat testvér
Sün Aladár,
Sün Piroska,
Sün Adorján,
Sün Dorottya,
Demeter és Tihamér!”

Miután így elbúcsúzott
Fogta magát, elindult
Lába nyomán
Porzott a vén gyalogút.

Így baktatott, így poroszkált
Szomszéd tölgyig meg sem állt
Ottan aztán sürgött, forgott,
Árkot ásott, falat emelt,
Tetőt ácsolt, ajtót szegelt,
És mire a nap leszállt,
Épített egy kalyibát.

„Így ni! – mondta – most már végre kényelmesen alhatok!
Nem tolnak ki
a küszöbre a nagyok!”

Falevélből ágyat vetett
Kényelmeset,
belé feküdt s hortyogott
hogy csörögtek
s remegtek az ablakok.

Éjféltájban vihar támadt
Hajlítgatta a vén fákat
Fújt a szél nagy zajjal ám
S arra ébredt, hogy zörögnek
A kalyiba ajtaján.

„Ki az? – szólt ki fogvacogva -
Ki kopogtat éjnek idején?”
„Mi vagyunk az – szóltak kintről
Mi vagyunk a hat testvér
Sün Aladár,
Sün Piroska,
Sün Adorján,
Sün Dorottya,
Demeter és Tihamér!”

„Elvitte a szél a házunk,
engedjél be,
ázunk-fázunk idekinn,
csurom víz a kabát rajtunk
és az ing!”

„Jól van, jól van
- szólt Sün Balázs –
Jövök már”
S fordult a kulcs, nyílt a zár.

Betódultak mind a hatan
Tele lett a kalyiba
Kérdezte is Sün Tihamér:
„Mondd csak testvér,
nincs csak ez az egy szoba?”

Lefeküdtek, elaludtak
S arra ébredt Sün Balázs:
Újra kicsi lett a ház!
Mert az éjjel ide-oda lökődve
Kiszorult a küszöbre.

„Ejnye! – mondta fejvakarva –
Mit tehetnék? Megnövök!
S akkor talán nem lesz ágyam,
Nem lesz párnám a küszöb!”
@épészmérnök:
tudod nekem van egy fogadásom erről (a tét egy 5 gombócos 5 forintos hatalmas fagyi) hogy az amik tényleg szítják a szíriát is meg az ukrajnát is és kurva dühösek, hogy semmi sem jön össze a netán yahúúúúú meg fanyalogva mongya nekijjek, hogy semmihez sem értenek csak zenélő négereket lelőni a benzinkútnál meg a nyílt uccán esőben amint megy haza a ropival meg a cocacola-val...halálos ropi az usában és egyébként is lőnek majdnem annyi áldozata van ennek mint az afgán háborúnak

hát nem kedves?

brühüyyy
@Knósszosz:
azaz a lázadó picsa...a picsa még elmegy de ha lázad?

és már egyszer kiengedték őket tovább lázadtak?

mi az a picsalázadás és hogyan kell csinálni?

pussy riot (a pussy a punci de ha sokat emlegetik akkor picsa)

szóval pijapicsavanarrafelé? és kinek miköze hozzá

b rühüyyy
@Csaknézek...:
a fruzsina is egy lázadó picsa? csak azt nem tudja mi ellen lázad és miért de...cum trucc közben vidáman megél a bortermelésből és ő issza a saját borát attól ilyen seggpicsarészeg?

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
ilyenek a magyar tezsvéreg ...a Balázska meg egy seggfej

brühüyyy
@rodeo36:
Balázskának valamiért mindig szúrós a modora, tüskés a hangulata és nem jár fodrászhoz. Az orrát meg kellene ragasztani, mert mozog.
@rodeo36: Tudod, kedves Rodeo, én meg nagyon unom, hogy az egyik oldali mórickáknak mindenről a zsidók jutnak az eszükbe, a másik oldali mórickáknak meg az usákok.

Ez így egy icipicit egyszerű, még Occam is csak cöcögne.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nehéz a magyar külügy helyzete. még az is lehet, hogy a szovjet testvérekkel együtt be kell vonulnunk Kijevbe.
@épészmérnök: itt várom -repesve- hogy elmondd, hogyan is kellene...

közbevetőleg van egyetlen kérdésem (számszerű választ várok)
1945 óta ki indított háborút a Földön és azoknak mennyi halálos áldozata van (sebesűltek nem számítanak?) ez most "aktív" külpolitika? vagy III. Világháború

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
a 6süntezsvír meg rohadt pofátlan

én Balázspárti vagyok

brühüyyy
@fvipera:
Nem ez lenne az első eset.
Anonymus szerint 884-ben: "Álmos vezér és vitézei elfoglalták az oroszok földjeit és javait elszedve Kijev városát fogták ostrom alá...
@fvipera:
Nem ez lenne az első eset.
Anonymus szerint 884-ben: "Álmos vezér és vitézei elfoglalták az oroszok földjeit és javait elszedve Kijev városát fogták ostrom alá...
@épészmérnök: A cikk baromság. A baloldali szavazó az nem a baloldali ellenzék, az a nép. A nép meg mond mindenfélét, megmondja őszintén, amit gondol. Például felzúdul az egyetlen baloldali tévé ellen is, ha úgy érzi, méltánytalanság érte.

Az összefogás vezetői egyáltalán nem támadják Sólyomot, sőt egyetértenek vele. Maga Sólyom az, aki nem akar közösködni az ellenzékkel, hiába állnak közös platformon több ügyben is, pl. az alkotményosság kérdésében is.
nol.hu/belfold/solyom_laszlot_kertek__de_o_nem_all_a_paksi_tiltakozok_oldalara
@post: Horváth András ügyét az egész ellenzék támogatja, az indulásával viszont megosztja az ellenzéket. Mivel a TESZ biztos nem lesz tényező, ezért a rá adott szavazatok nem segítik a Fidesz leváltását.

Sokkal jobb lett volna, ha az LMP-ben indulna, de ott talán nem akartak helyet adni vagy ő nem akart, ezt nem tudhatjuk. A társaság, akiket választott, viszont erősen kétes. Kezdve Ángyánnal, aki egyetlen ügyön kívül a Fidesz minden baromságát megszavazta és egyébként is elég fura elképzelései vannak a világról, ami sokban egyezik az ezoterikus jobboldal képzelgéseivel.

Az Élőlánc csekély támogatottságú, jobbra húzó társaság, bár alapjaiban egyetértek azzal, amiket mondanak zöld ügyekben.

Aztán ott van még a TESZ-ben a Váralja szövetség nevű, szintén enyhén nacionalista beállítottságú társaság.

Egy dolognak lehet örülni, hogy talán éppen a jobboldaliságuk okán talán több szavazót fognak a Fidesztől elvenni, mint az ellenzéktől.
@punkfrog: Hagyjuk már ezt a bedőlés dumát. Ennek semmi értelme.
@dr. jenőke (jenőke):

Kb 2 perccel lemaradtam este:))
Szeretem, aranyos vers, köszi.
@fvipera:
VICCES LENNE... valami agyhalott jobbikos nyomatta ezt nemrég. Szerintem küldjük őket csak. Majd megemlékezünk a maradványaikról és hülyeségük fokáról... :)
Berágott az összefogásra Mesterházy kampánytanácsadója

hvg.hu/itthon/20140219_Werber_MSZP_kampany_vita
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem akarlak elkeseríteni de a jobbikosok pont nem akarnak menni a ruszkik ellen. Az ilyesmit inkább az idelátogató mekkének szorgalmazzák.:)
@iii:

"Egy dolognak lehet örülni, hogy talán éppen a jobboldaliságuk okán talán több szavazót fognak a Fidesztől elvenni, mint az ellenzéktől."

A dolog ennél egyszerűbb:)
Ha a választék Papcsák, Tócsa,Horváth, akkor oldalfüggetlenül minden normális ember az utóbbira szavaz.
már egyszer leirtam:Zuglóiak zuglóit küldjenek a parla-mentbe! Papcsákot nem szabad megválasztani! Mitigért 2010-ben? "kiemelt célom a helyi válalkozások segitése" "a városközpont megvalósitása", "a remiz kitelepitése", " a metro-állomás kiépitése a Bosnyák-téren","bérlakás épités" ,"új sport és konferencia központ épitése" EGYIK SEM VALÓSULT MEG!!! és kérdezem: mi van aMazsu üggyel?/"bizalmi állás"/,szeritem a kéviselőtestülettel _asaját fraciójával_isproblémája volt /Kovács, Ferdinándy/stb. Mi kellene szerintem Zuglónak/már régóta/? -a Nagy Lajos kr út kiépitése /évente legalább 1-1 km/, -Mogyoródi út, Egressy út, Erzsébet krné út bekötése a Hungáriába /miért épitettek elődeink kétnyilású vasúti hidakat?/, aMETRO kiépitésea Bosnyák-térig és tovább, egy város-központ kell végre, hidat a Rákos-patakra az Egressy útnál vb-ből,stb-stb. aPapcsák-féle "konzultáció" bizonyitja, hogy nem ismeri jól Zuglót. Emberek,Zuglóiak! Fiatal zuglóit válasszatok,pártoktól függetlenül!!!
szerencsére, én is ezt látom, és nem az agyament magyarkodást mindenek felett:

A gyerek nem a magyarságtudatért nyúl, hanem a fénykardért. És neki van igaza.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140220_Fenyesebb_a_lancnal_a_fenykard
rezsicsökkentés, maffia állam:

A venezuelai fiatalok megunták, hogy nincs jövő

Bármikor lelőhetnek az utcán, a pénzed pedig semmit sem ér - ezek a venezuelai fiatalok alapélményei, amiket most megelégeltek. A hatalom motoros milíciákkal küzd a tüntetők ellen. Chávez egy időzített bombát hagyott maga után.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F19%2Fvenezuela-diaktuntetes%2F
@miva?:

"málé Schiffer csinálta jól"

El kell keserítselek, ugyanis a Schiffert a Viktor (Habony-Kubatov) tenyésztette ki. Mégpedig azért, hogy az 5%-nyi ex-szdsz-szavazót elszipkázva egyszerüen ártalmatlanná tegye a fidesszel szemben. Ergo, az 5% választót kivonja a forgalomból.

Meg van ez koreografálva.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: egyértelmű, egyetértek !

siffer ügynök, kamu pártya... = fideSS 2
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Csókolom! Ha egy demokratikusan megválasztott legitim kormányt akarnak eröszakkal elmozdítani a helyéröl, az mit jelent?

Várj csak, megvan: puccs.

Ettöl független persze még ronda jövönek nézünk elébe a köztörvényes bünökért felelös fidesz-maffia miatt.
@Vitéz.László:

Soha nem értettem 2010 elött, hogy az LMP miért szerepel annyit a médiában, hogy ki futtatja.

Azt´ amikor Schiffer egy "alattvalói" mosolyt intézett a Viktor-atyuskához a parlamenti ülés elsö hetében a sorok között a szünetben, no, akkor esett le, hogy "ez bazmeg a Vitya embere".

Ez egyébként nem vicc.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Na de hát a nyugat és az USA mindig csak az emberi jogok miatt háborúzott, és sosem a saját gazdasági és hatalmi érdekei mentén. :)

youtu.be/EAOjQ_vnXRE
@háromszék:
Jó ez a szöveg a fidesz malmára hajtja a vizet.
Megosztani az ellene szavazókat, erre találta ki a választási törvényt.
Erre lesz jó Horvát is, mert ugye azért azt nem feltételezitek, hogy majd mindenki Horvátra fog szavazni. Fognak ott az összefogásra is, így aztán Papcsák röhögve ül a trónján, klotyóján, még négy évig és olvashatjuk itt a jobbnál jobb cikkeket.
@Orica Középföldi: Sajnos ez igaz, de nem ugyanarról beszélünk. Ha én zuglói lennék, kénytelen lennék Tócsára szavazni minden érv ellenére, mert fontosabb Orbán elküldése, mint hogy legyen benn a parlamentben az egy szem Horváth, minden nagyrabecsülésem mellett. Épp ezért lett volna jó, ha az LMP-ben indul (még jobb lett volna), de ő szemmel láthatólag a jobboldalhoz vonzódik.
Nem titkoltan az a célja a fidesz-maffiának, hogy összezavarja a választópolgárokat.

Most akkor elérte a célját?

Most akkor mi van? Ángyán Józsi bácsi és a Horváth Bandi is beépített ember? Meg trafik-korrupciót borító ex-fideszes is?

Összegezzünk akkor. A fidesz-maffia arra bazírozik, hogy amit a magyar polgár nem hall, az nem is létezik.

Tehát:

=> nincs hókáosz máricus 15-én, ugyanis az MTI nem számol be róla. 8millió ember még csak nem is hallott róla.

=> trafik-maffia nincs, hiszen 8millióan ezt sem tudják az MTI jóvoltából..

=> Horváth "nav" Bandi nincs, ugyanis az MTI erröl sem tudósít.

=> föld-maffia sincs, hiszen Ángyánt nem mutatja az MTI, így 8millióan nem is ismerik a szitut.
=> (& manyup...stb)

Vagyishogy mind a négy esetben van 2millió ember, aki tud róla, csakhogy nem az ö szavazatuk fog dönteni a választásokon.
Hanem a 8millióé.

Ergo, az egyenlet megoldva.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Ez ugyanolyan marhaság, mint zsidó világösszeesküvés. Az LMP-t az tette lehetővé, hogy volt egy vákuum a bal oldalon. És már itt volt az ideje, hogy a zöld pártok nálunk is megjelenjenek az élvonalban. 2014-től a PM lesz ott.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Nem vicc, hanem hülyeség. Felhívnám a figyelmedet, hogy 2010 előtt nem a Fdesz volt kormányon, így a közmédia se volt a kezében. Az LMP-t amúgy senki nem futtatta, hanem olyan akciókat talált ki, amiről muszáj volt beszámolni. A médiában pedig nem szerepelt többet, mint amennyi eredményt elért a választáson, sőt sokáig ennél jóval kevésbé. Ezt le lehet ellenőrizni a Médiahatóság statisztikáiban.
Namostan végre megtudhattam, hogy az istenadta népképviselő legfontosabb alkalmassági kritériuma a böcsületesség, meg a sárkányok elleni rendíthetetlen és állhatatos harcra való hajlandóság. Akár képzelt az a sárkány (esetünkben az), akár nem. Hogy egyébként hogy vezetné azt a kerületet, amennyiben hatalomra kerülne, az érdekli a fenét.

Persze nem is kell, hogy érdekelje, ezzel a hozzáállással úgyis Papcsák a nyerő.
@vakapad: Mert Papcsák hogy vezette a kerületet, egykomám?
@vakapad: A képviselő nem vezeti a kerületet, igazából hülyeség az is, hogy a kerületet képviseli. Neki az országot kell képviselni.
@vakapad: Ráadásul itt ugye parlamenti választásról beszélünk, és nem önkormányzatiról. A többi butus dolgod gyomlálását a többiekre hagyom.
Zugló beszorult, itt már csak a piócás ember segíthet.
@iii: Nem. A képviselő elsősorban a választókerületét képviseli, aztán a választókerületében lévő pártszervezet érdekeit, aztán az országost. megmagyarázom. Pl szükség lesz egy végleges nukleáris hulladék-tárolóra az ország szempontjából. Ha a te képviselőd - mondjuk MSZP-s - az ország érdekeit figyelembe véve nálatok építtetné ezt föl, akkor szted helyesen járna el?
Fejet hajtva a tévedésemet észrevevők előtt megkövetem a tisztelt blogközönséget.

Valóban kerületet írtam ország helyett. Nagyon butus vagyok. A többi állításomat fenntartom.
@miva?:

Nem járna el helyesen. Így aztán, ha minden képviselő jól dolgozik, az országban seholsem épül sugárzó hulladék lerakó.
@vakapad: Amúgy igazad van, semmit se tudunk arról, hogy Horváth úr az adópanamán kívül mit képvisel, támogatja-e a rezsiharcot például vagy egyetért-e a remekbe szabott orosz atompaktummal, egyetért-e azzal, hogy az ország felső 20%-a kevesebb adót fizessen, stb. stb.
@iii:

Valóban igaz, semmit sem tudunk, de (mint írtam) nem is kell.
@iii: ha az adópanama egyetlen ember miatt megoldódik, az máris a költségvetés 6-10%-a, rengeteg pénz. A többiek akkor foglalkozhatnak a maradékkal. Ha én független képviselőként a parlamentbe kerülve egy valószínűleg az egyik legsúlyosabb országos problémát szeretném kiiktatni, akkor miért ne szavazhatnék pl hofmanrózsa ügyben "tartózkodik" gombbal?

nem mint ha nem rózsinéni lenne a másik legsúlyosabb probléma.
@iii:

"Felhívnám a figyelmedet, hogy 2010 előtt nem a Fdesz volt kormányon"

2006 októberétöl (önkori választástól) a fidesz-maffia van hatalmon. Minden más csak porhintés.

Egyébként a királyi csatornákon soha nem szerepelt a TÈGLA...akarom mondani az LMP-párt, csak a kereskedelmi adókon: tv2, rtl - fókusz a gyogyósoknak stb.

De részemröl nincs harag, megértelek. Ahogy a fidesz-maffiának kellenek a fizetett "kommerek" a mundér becsületét védeni, úgy a TÈGLA-párt sem maradhat ki... :))))
@iii:

"le lehet ellenőrizni a Médiahatóság statisztikáiban"

Melyiknél, a Karas Monika Médiahatóságánál?

Na de hagyjuk ezt (tipikus) Habony-stílus.
@jaegtoer: Nem rémlik, hogy bárkit alanyi jogon felmentettem volna....
vajon tényleg honnan lehetnek simon milliói, és vajon tényleg az ő milliói, vagy a szocik nála parkoltatták? esetleg ron werbernek szánták ezt az összeget?
Horváth úrról foszlány emlékeim nyomán (ha tévednék, majd ki tetszenek igazítani):

Horváth András az adóhatóságnál dolgozván gyanúsnak talált egy ügyet (2011-ben, ha jól tudom). Egy ÁFA visszatérítésit. Hogy az ő ügye volt, vagy valamely kollégájáé az az ellentmondó információk miatt zavaros, mindenesetre a gyanú felmerült benne. Jelezte is a főnökeinek, hogy egy részletesebb vizsgálat kellene, de azok először leintették, majd a sokadik nógatás után megunták a dolgot, és Horváth körül attól kezdve elfogyott a levegő. Ügyet nem nagyon bíztak rá, amit Horváth nyilván sérelmezett, ezért magasabb körökhöz fordult. A magasabb körök sem erőltették meg magukat, nopersze nyilván megkérdezték a hatóság vezetőit, azok referáltak, aztán a referendum alapján ők is ejtették a gyanakvót.

Horváth azonban nem hagyta annyiban. Mivel továbbra is ott lébecolt az adóhatóságnál (nem rúgták ki), ideje is volt bőven, utána nézett hát a kollégái gépein hogy mennyi ÁFÁ-t térítettek vissza az utóbbi öt évben (eddig lát az adóhatóság hátrafele) azon a területen, ahol a gyanús ügy történt. Feltételezve, hogy ez egytől-egyig csalás (érdekes gondolat), mindet összeadta, és öt évre kijött neki, ha jól emlékszem, 260 milliárd. No, gondolta Horváth, ha ez csak ezen a területen ennyi, akkor az összes területen lehet az 1000 milliárd is. Hogy aztán az öt évből hogyan lett egy, márminthogy az 1000 milliárdos csalássorozat egy év termése, azt a jóég tudja. Talán azért, mert így még jobban hangzik.

Horváth úr zöld dossziéjában valószínűleg ott van az összes ÁFA visszatérítés a gyanús ügy területéről. Mind a 260 milliárd. És ha bejut a Parlamentbe, valószínűleg első dolga lesz, hogy a NAV dolgozóinak jó részét ráállítsa ezekre az ügyekre, lesznek szívesek bizonyítani, hogy mind sáros,mely sárosságot a korábbi vezetés (naná) meg a mostani vezetés a komplett adóhatóság (akkori+mostani) közreműködésével tett lehetővé. És persze minden más terület ügyei is azok.

A következtetés mindenki esetében magánügy.
@rodeo36:

Javasolnám Varga nevének kihagyását az ügyletből, mert neki ehhez semmi köze, ahogy a Jobbikhoz meg a Magyar Hajnalhoz sincs.
@rodeo36: Ezek leginkább a dzsobbik ellen vannak nyugi. :)
@vakapad: Azóta volt liszt, cukor, és még lehet tucat másból is ügy. Ezekből már kikerekedik egy évi 50milliárdnál nagyobb szám. Hozzácsapva az állami beruházások óvatos becslések szerinti 25%-os korrupciós felárát bőven lenne itt pénz, ha nem a lopás lenne az első.
@vakapad:
írjál nekik esemest vagy galambpostát esetleg e-mail-t...

brühüyyy

miért nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én harmat nyugi vagyok és röhögök azon mit össze nyavajog a dzsobbik

brühüyyy
ez a cikk különösen ütős

és mi nem igaz belőle?
@rodeo36:

Ebből az ügyből azért lett cikk, mert Varga és a FIDESZ neve szerepel benne. Más oka nincs. Fenti okból javasoltam a BEIDÉZÉS hanyagolását. A kanadaiak azt írnak, amit akarnak.
@vakapad:
ezt te mondod, az újságíró meg mást mond bizonyítsd be, hogy igazad van, addig amíg nem bizonyítod addig az az igaz ami az újságban megjelent

küldtél már esemesst nekik? vagy szikratáviratot?
ISZKRA

brühüyyy

éljen a dzsobbik: kenyéren és vizen meg a saját munkájából
@vakapad: Hát tényleg, az lényegtelen, hogy egy képviselő mit is képvisel a parlamentben, untig elég, ha olyan böcsületes feje van.
@miva?: De nem oldódik meg egyetlen ember miatt, sőt 40 ember miatt se oldódik meg. Egyedül kormányváltástól tud megoldódni vagy legalább esélye lenni.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Picikét tájékozatlan vagy az itteni viszonyokban, ezért elnézem, hogy nem tudod, mit beszélsz. Az érvelést nem helyettesíti a másik lejáratása, ezt megjegyezném.

De, az LMP szerepelt a közmédiában is, sőt még talán többször, mint a kereskedelmi adókban. Itt még a korábbi Médiahatóság statisztikáiról beszélek, aminek a valódiságát senki nem kérdőjelezte meg, mert elég könnyű ellenőrizni. Most is pontosan kimutatják a Fidesz túlsúlyát, nem ezzel van a probléma.

A lényeg a lényeg, hogy senki nem futtatta őket, mert senkinek nem is állt az érdekében ez.
@czegledyroli: Hát ez tényleg fontos kérdés, honnan van Simon 0,24 milliárdja, ehhez képest lényegtelen nyilván, hogy hova tűnik az az 55 mrd, amit a gázvásárlásba beépített magáncég tesz zsebre. No meg hogy miért kap Simicska cége rendszeresen tíz meg százmilliárdokkal nagyobb közbeszerzést, mint amennyit beterveztek.

Hogy van egy NAV, egy ügyészség, egy rendőrség, egy bíróság, akinek dolga ezt kideríteni, az is lényegtelen. Fontos, hogy ezt lehessen még kicsit csócsálni. Fontos, hogy egy állami pénzből fentartott "civil" szervezet ezt ki tudja plakátolni a választási kampány közepén.

Mert a 240 milliót azt Mari néni is el tudja még képzelni, az 55000 millió _évente_ az már felfoghatatlan, ezért nem is érdemes vele foglalkozni.
@iii: @vakapad: Ahogy előadta HA a dolgot, az szakmailag értékelhetetlen volt. És kihegyezte a multikra, amikor nem a multik csalnak, ők csak élvezik a használt (de ha senki se csalna,nekik ugyanolyan jó lenne). Tényleg Ángyán-szerű a fickó, van egy agymenése és azt nyomja.
Gondoljatok bele, hogy fog megítélni mondjuk egy kereskedelmi (hogy ne mondjam, oktatási, beruházási, szociális) ügyet, amikor a saját szakmájában is max. középszerű.
Nekem az egész ügyben csak az a gyanús, hogy a kormánypártok miért söpörték le. De persze most a NAV nagyban talál ezt-azt, gondolom, ott, ahol akar, és ez sokkal jobb (nekik, nem nekünk), mintha más aratná le a diadalt (konkrétan HA).
Esküszöm, ha az Összefogás visszavonja a mutyizó emberüket és teljes mellszélességgel beállnak Horváth mögé, akkor még az is lehet, hogy rájuk szavazok. Ha nem, akkor viszont biztos, hogy nem.
@rodeo36: összenőtt ami összetartozik......

fújjjjj!!!!!!!!!!!!!!
@vakapad: @Kuviklacz:

gedvezs kuvik Úr!

Vakszülő emontta, hogy a követgesztetés mangán. tegye meg kend is magán, hogy mangán. osztat még esztet is vegye figyelembe: a hovamihesztartás céljábólvégettmiatt:

444.hu/2014/02/19/afacsalo-ceggel-van-kapcsolatban-az-adohivatal-elnokhelyettesenek-csaladja/

ez a ennyöghejettes nyilván nem egy gőzépszer, sőt szinte közgép-szerűjen naccerű.

mácsak arra vagyog gíváncs, hogy hivatalból basztatod esztetett a HA-t, vaccsak hobbi. mintkettő mencsség. lehetne. kivéve zuglóban.

angkor maradok a középszerű HA-nál. a kockázat csak 500/1000 sőt, 0,5/1 valamint 0,25/0,5 továbbá és mindazonáltal...
@jaegtoer: Attul, hodzs az NAV-ban csalik vannag, mégg nem minden csalástt kijáldó zseni és kormánmyrra valló.

Nedudgi (csaghodgy fitttgodassam müvelcségemett)
@Kuviklacz:

mingyá látám én, hogy maga egy finom ember. só, bors nélkül is, de ez nem jelenté aszt, hogy ne lenne sava bor s csa
süti beállítások módosítása