Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.18. 09:07 Fabius

Nem gazsulálunk senkinek!

Címkék: fidesz orbán beszéd szolgaság és gazsulálás

Mink' aztán soha de soha! Legfeljebb mindig éppen annak a seggét nyaljuk aki felé vagyunk arccal. Kínában kutyázzuk az Uniót, az uniós nagykövetek reggelijén meg azért aggódunk, hogy ez a betyár Cameron meg a britek nehogy szétfingják a nullás lisztet. Az ugyanis veszélyes, kinyílhat Pandóra szelencéje és kieshet belőle a szerencsemalac, ami a hazai fejlesztési beruházások 97%-át finanszírozza. 

orbán janus.jpg

- Micsoda államférfi!!!!!- sóhajtják erre a hívek,

- micsoda képmutató gyökér - mondja a világ többi része. 

Magyarországnak elege van abból, hogy nyugatról dumáljanak bele mit tegyünk - mondta, majd krákogott kicsit mert a nagy lihegéstől a keleti medveszőr a torkára szaladt és így folytatta: "a magyar kormányban mindenki tökéletesen tisztában van vele, hogy Magyarország helye az EU-ban van".  A szolgamentalitás le van gyűrve, teccikéteni? Innentől már csak olyan apró gesztusokat teszünk, mint a következő török megszállás a törökökkel bizniszelés reményében soron kívül felújított Gül Baba türbe, és a belháborúba meg korrupciós botrányba keveredő, a fél rendőrséget és igazságszolgáltatást lecserélni kénytelen Erdogan "politikai vezetésének" méltatása. 

Mert gazsulálni mink asztat nem fogunk, remélem világos!

Legfeljebb konszolidálunk egy kicsit, mert ha már nem zeng az ég, akkor leülünk ám a bankokkal is megbeszélni ezt meg amazt. Azt már megtanulták, hogy Viktor szava és aláírása pont annyit ér, mint az egyoldalú szerződésmódosítás lehetőségét rejtő apró betűs a hitelszerződés alján, de legalább egyforma lesz a tárgyaló felek erkölcsi mércéje, és a Bankszövetséggel egymásra ontott szájváladék fölött megszülethet a Csulatestvéri Szövetség. 

De ezt nehogy gazsulálásnak vélje bárki, vili?! 

A nagyköveteknek a reggeli után minden világos lett. Legfeljebb már csak azt nem értették, hogy minek kell az utak minden állomásán az összes rendszert hozsannázni Kínátol Azeren keresztül Kazahsztánig, mert ez szolgamentalitásnak tűnik nyugatról nézve, de az ugye legyőzetett a Nagy Szolgamentalitás Elleni Háborúban. 

366 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr75819754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@parti_giano:
A kreténségét és vámszakértését is mosolyogjuk meg akkor... :D Ne kérjünk IQ-t is számon... OK!
Nem meggyőző

Az elemző szerint ugyanakkor a Capital Economics ezt nem találja meggyőzőnek, ugyanis véleménye szerint a devizatartalékokhoz mért - a folyómérleg-pozíció mellett a rövid lejáratú külső adósságkötelezettségeket is tartalmazó - bruttó külső finanszírozási igény tekintetében Magyarország már nem tűnik különösebben erősnek a felzárkózó piaci mezőnyön belül. Jackson szerint ez azt is jelenti, hogy a forint továbbra is sebezhető egy esetleges újabb eladási hullámtól, és ezért az MNB jövő havi kamatdöntését rendkívül nehéz megjósolni.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_meggyozo_az_mnb_ervelese_capital_economics_.576679.html

----------------------------------

Leváltották a kritikus hangú Eho Moszkvi rádió vezetőjét

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/levaltottak_a_kritikus_hangu_eho_moszkvi_radio_vezetojet.576686.html
@Bakter:
Gézuka, mint nehézkreténség? Végül is... szegénykém, olyan kis Mekk Elek... bár, a narancsbuziknak jó lesz! :)
@Secnir:
Aljas rágalom! 300... nem is...
700! Felénk... :))
@meszena:
"A nyolcvanas évek óta nem volt ilyen ügyes a magyar külpolitika, mint most."

Oszt ez miben is mutatkozik meg? Talán abban, hogy néhány afgán menekültön kívül a láthatósági kotonba bújtatott lófaszon kívül senki nem jön látogatóba hozzánk, aki kicsit is számít a világpolitikában. Meg abban, hogy a kolduló szíjrágó világvándorát leszámítva az ország vezetőjét sem hívják meg sehova csak úgy barátilag, ellenben kirendelik, mint Moszkvába.
Bezzeg a rohadt gyufe idejében egymásnak adták a kilincset a világ jelentős állam- és kormányfői.
@Bakter:
RÁGALOM!
ELADTÁK AZ ORSZÁGOT AKKOR!
Most bezzeg nem! Félreértitek...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Igen, a mocskok, azt a zeurópai hajtómotor gyártó Mercedest is idecsábították, apróért eladva nekik a jó magyar pitypangfődet. Bezzeg a sikeres mostani külpolitika ezt nem tűrve büntetésül átvágta a nyitószalagot, bicskával, és stratégiai megállapodást kötött a rohadékokkal.
@Bakter:
Ilyenek ezek!
...de majd most, vagy nemsokára!
Oszt Havasi Berci seggéből kilóg a kipufogó...
Bazzz... imádom az ilyen spam hullámokat :D

"Nincs több kényelmetlen merevítős melltartó, bonyolult fűző, veszélyes plasztikai műtét, kínzó testgyakorlat vagy szégyelni való kitömött melltartó. A BreastFast-tal a mellnagyobbítás és a mell növelése gyors és biztonságos. Valóban működik, teljesen biztonságos és alaposan tesztelt. A legjobb az egészben, hogy azonnal megrendelheted itt és most, a saját otthonodból!"

A tangámat mikor kezdik cikizni??? ;)
@Muzsikok közt: Cica, te olvasol is, vagy csak linkeket hánysz ide?

Az Orbán megdöbbentő teljesítménye, aminek a linkjét idézed, a következő:

"Szabad, de nem korrekt választás előtt áll Magyarország - írja a bne régiós hírportál, amely szerint Orbán Viktor kormányfő rendkívüli teljesítménye, hogy a gazdaság vergődése ellenére biztos esélyese a választásoknak."
@épészmérnök: A második linked győzelmi jelentése is így néz ki kibontva:

"A brüsszeli szakértők úgy látják, hogy 2014-ben a GDP-arányos költségvetési hiány a maastrichti 3 százalék közelében alakulhat. Ráadásul ennek elérését javíthatja az uniós források felhasználásánál a nemzeti önrészre vonatkozó számítás változása is. A bizottság szerint 2015-ben is a limit alatt maradhat a deficit.

Nem ennyire a jó azonban a helyzet az államadósság alakulásával kapcsolatban: az értékelés szerint a jelenlegi folyamatok alapján nem várható, hogy teljesül a folyamatos GDP-arányos csökkentés előírása."

Cicuka, ez ám így nagyon gáz. Szedd össze magadat, légy szíves.
úgy emlékszem, valamelyik parlamenti közvetítésben láttam mostanában

- Józsikám! .. Igyunk egyet!
- Köszönöm, tudja édesapám, soha nem iszom.
- Gyújtsunk rá!
- Köszönöm édesapám, tudja én soha nem szívok.
- Mongyad má' neki! HMM'
- Aztáá'n Józsikám! .. Azt tudod ugye, hogy vagyunk mi férfiak, és vannak asszonyok. Ugye azt tudod?!
- Mjahh.. tudom háÁ't!
- Akkor azt is tudod, hogy hogyan lesz a gyerek. HmmMM'??
- Nem, azt nem tudom.
- NEM TUDOD, MÉG EZT SEM TUDOD!! HÁT AKKOR MI AZ ISTENT MAGYARÁZZAK EGY ILYEN HÜLYÉNEK? Csicsónénak három lánya, mind a három egy szoknyába'..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

annak a képsorozatnak -amiről beszéltem- van egy poénja. a legvégén, amikor már azt hinné az ember, hogy már minden mértéket kimerített, az utolsó bolygón, "óriások" golyóznak bolygó méretű golyókkal.
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!
MEGINT GYŐZTÜNK!

"A mai 0,15 százalékpontos alapkamat-csökkentéssel, az elemzők véleménye szerint a Monetáris Tanács vékony jégen táncol. Egy euróért két forinttal többet kellett fizetni a kamatdöntés után már egy perccel. Ez több oldalról ered, egyrészt nemzetközi, másrészt hazai okok állnak a kockázatok mögött.

Mégis mi várható?

Mivel a jövőt az elemzők sem látják, ezért két alternatívát emlegetnek leginkább. Ha a gazdasági helyzet rosszra fordul, akkor a jegybank nagy kamatemelésre is kényszerülhet, hasonlóan 2008-hoz, amikor 3 százalékkal növelték a jegybanki alapkamatot. A másik alternatíva szerint a beinduló gazdaság és a javuló nemzetközi hangulat lehetővé teheti a további, nagyon óvatos kamatvágást.

Mi lesz a megtakarításaimmal?

Elsősorban a bankbetét és a rövid futamidejű állampapír az, aminek a kamata szoros összefüggésben áll az alapkamattal. Minél alacsonyabb az irányadó ráta, annál kisebb a bankbetét kamata, amit kézhez kapok. Elviekben a Diszkontkincstárjegyek esetében is így kellene történnie, azonban a piac már elkezdte beárazni a jövőbeni kamatemelkedést, így azok hozama várhatóan nem csökken majd számottevően. Ehhez hasonlóan a hosszú futamidejű, fix kamatozású kötvények hozama a kamatcsökkentés hatására növekednie kellene, azonban a hazai gazdaságpolitika hitelessége befolyásolja a hozamemelkedést.

Oké, de mi a jó nekem a kamatcsökkentésben?

Ezzel a lépéssel a folyamatosan csökkenő hitelkamatlábak is csökkennek, ezzel elősegítve a hitelezést. Ezért lehet egyre jobb lakáshitel ajánlatokat találni a hitelintézetek kínálatában, és a vállalkozói hitelek is egyre kedvezőbbek (igaz, hogy jelenleg a Nemzeti Hitelprogram dominál a szektorban), ami elősegíti vállalkozás indítását, fejlesztését, a lakáshoz jutást. A leglényegesebb azonban, hogy minél alacsonyabb az alapkamat, annál inkább megéri a devizahiteleket forinthitellel kiváltani.

A mindennapi életbe hogyan szól ez bele?

A devizahitelek kiváltása nem csak az olcsó forinthitel miatt lényeges. A kamatdöntés közvetett hatásaként jöhet az euróhoz és svájci frankhoz képest gyengülő forint, és az emiatt növekvő törlesztőrészletek. A valószínűsíthetően gyengülő forintárfolyam az üzemanyagárakra szintén rossz hatással lehet. Ugyan az olaj árát rengeteg tényező határozza meg, de a tartósan magas euró árfolyam előbb vagy utóbb beépül a magyar árakba. Az üzemanyag drágulása minden olyan termék árát drágábbá teszi, amit közúton szállítanak, de elsősorban az import termékek (külföldről származó élelmiszer, ruhanemű stb.) ára lehet magasabb, mert az üzemanyag mellett az euró árfolyamemelkedése is kedvezőtlenül hat rá."
www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/megdobbento_kamatdontes_fajni_fog_a_magyar_csaladoknak.1039300.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

GYŐZTÜNK!
GYŐZTÜNK!
GYŐZTÜNK!
GYŐZTÜNK!
GYŐZTÜNK!
GYŐZTÜNK!
GYŐZTÜNK!
GYŐZTÜNK!

ÉJJEN APÁRT!
CSAK APIKTOR!!!
@épészmérnök:
Fideszmuzsikon ilyen számonkérni?
Há'de illik ez??? :(
@meszena: "A lényeg az eredményességen van, de aki nem próbálkozik, ne is reméljen eredményt."

Cica, definiáld nekem a diplomácia eredményességét. Mikor nevezzük egy ország diplomáciáját eredményesnek?
@parti_giano:
hát daliás, nemmondom, és milyen cifra...nem látom a bugylibicskát

és az eszét

brühüyyy

fejekő lehet vele diót törni
@épészmérnök: lehet, hogy tévedésből egy bajnai meetingre sikerült becsámpáznia?
@Jock Ewing: "Persze ezen információk megszerzése kisebb utána járást, időt...stb-t igényel, amire a blogok írogatóinak se esze, se kedve. "

A jelek szerint, cica, neked sincs kedved utánajárni. Ellenkező esetben linkeket hoztál volna.
@Marcellusca: kijev parade
buzik kurvák, kamionok, mentőautók
ez nem a 300 c. film folytatása?
vagy mini 56?
@DarthVader:

én akkor agyszerűen nem értettem, ma sem. és ma itt állunk tehetetlenül. annyira tiszta ügy volt. érthető és vállalható politikai hovatartozás nélkül, mellett, ellenére.
@épészmérnök: Úgy látom, CICA, rád nagy hatással volt ovi beszéde. :)
Főleg a macskás hasonlat. :D
@miva?: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Sexual Harassment Panda: Na, a sok hülye megint jól tökön szúrta önmagát. :) Legalább egyszer gondolkodnátok, néznétek utána, mielőtt hülyeségeket írkálnátok, de nem, nektek muszáj megszivatnotok magatokat. Magyarország GDP-jének kb 16%-t költi beruházásra, míg az összes EU-s támogatás (amelyben messze nem csak beruházás-támogtás van), amit az EU-ből nettó idejön, ennek csak töredékét éri el.

Megint tanaultaokv almit, kis buták.
@parti_giano:
Nem hülyegyerek az, de azért ne értékeld túl! :))
@miva?: "cikinek érzik ajrópában. Viktorral nem áll szóba senki" Ezeket a baromságokat ki diktálja nektek a pártközpontban? Váltsátok már le... Ebben a ciklusban is tárgyalt az összes jelentős európai vezetővel (EU-vezetők, német kancellár, francia elnök, brit miniszterelnök, olasz miniszterelnök no és persze az orosz elnök.) Mégis ki a lófütty az a fontos ember "ajrópában", aki "nem állt szóba vele?"
@Orica Középföldi:
Kicsit csonkítva, mert nem fért el. Viszont jó éjt!
HA tudok, később még visszanézek.
Hanyas vagy?..
47-es?..
Akkor te is egy új kor hajnalán születtél!..
Emlékszel?..
Akkoriban Négyféle akarat mosta a pártjainkat..
Azt mondod, Kisgazdapárt... Azt mondom, Parasztpárt..
Azt mondod, szocdem.?... Azt mondom, Kommunista Párt..
Előre fuss!
Azt mondod, mindenki egyet akart?...
Azt mondom, igen...
És ha azt az egyet már megkapta, akkor még egyet!...
Hanyas vagy!... 47-es?...
Azt mondod, sztrájk... Azt mondom, munkabeszüntetés...
Azt mondod, áremelés... Azt mondom, árrendezés...
Azt mondod, földalatti mozgalom... Azt mondom, metróépítkezés...
Mi már soha nem lehetünk veteránok, akikről úttörőcsapatot neveznek el.
Mi már nem vehetünk át kitüntetést mint a munkásmozgalom régi harcosai.
De mért nem vehetünk át kitüntetést mint a munkásmozgalom új harcosai?...
Tudod, mért nem?...
Mert apáink már annak idején megénekelték, hogy "ez a harc lesz a végső"!...
Mi az egy Pártból már rendszert csináltunk...
Azt mondod, szocializmus?... Azt mondom, leraktuk az alapokat...
Azt mondod, építjük?... Azt mondom, falazunk...
Mi sok néppel szolidarizáltunk... Bélyegen...
Azt mondod, Vietnam... Azt mondom, "Veled vagyok!"...
Azt mondod, Chile... Azt mondom, "Veled vagyok!"...
Azt mondod, Nicaragua... Azt mondom, "Veled vagyok!"...
Azt mondod, Szolidaritás?...
Azt mondom, "Te nem vagy magadnál!!!... Előbb mondd meg, hogy melyik országban!"...
Emlékszel a jelmondatokra?...
Előbb: "Földet vissza nem adunk!"
Később: "Lépj be a téeszbe!"
Előbb: "Váltsd meg a világot!"
Később: "Váltsa meg előre a menetjegyét!"
Előbb: "Jegyezz békekölcsönt!"
Később: Maradj békén, akkor kapsz kölcsönt!"
Előbb: "A kapitalizmus a szakadék felé tart!"
Később: "Érjük utol a nyugatot!"
Apád mi volt?...
Kulák?... Sztahanovista?... Opportunista?...
És te most mi vagy?...
Kisvállalkozó?... gmk-s?... Szakszervezeti bizalmi?...
Vagy mind a három együtt?...
Úgy tűnik, körben jártunk!...
Azt mondod, jó kör volt?... Igen... Most te fizetsz!...
Adj egy ötvenest!... Kösz!...
(A pénzre nézve!) Hányas vagy?... 47-es?...
Akkor mi félpénzekből is megértjük egymást...
Azt mondod, Petőfi, azt mondom, tízes...
Azt mondod, Dózsa, azt mondom, húszas...
Azt mondod, Rákóczi, azt mondom, ezres...
Azt mondod, nem annyi?...
Azt mondom, menj ki, és győződj meg róla magad!...
Voltál kisdobos?... Én is!...
Voltál elsőáldozó?... Én is!...
Mi voltunk az utolsó elsőáldozók...
Azt mondod, Tízparancsolat... Azt mondom, az úttörő 12 pontja...
Azt mondod, Hiszekegy... Azt mondom, egyszeregy...
Mi még álmunkból felriasztva is köptük!...
Azt mondom, 5x9... Azt mondod.....(45)
(Reagálás:) Tessék!... Már csak egy ember emlékszik 45-re!...
Azt mondom, 8x7... Azt mondod.....(56)
Ugye, ugye?... Egész kórus!... Jól megtanultuk!...
És amit egyszer megtanultunk, azt soha el nem felejtjük!...
Mert mi 47-esek vagyunk!...
Mi 47-ben jöttünk divatba, s a társaink 56-ban mentek ki... divatból!
Azt mondod, hazánkfia... Azt mondom, idegenbeszakadt...
Azt mondod, visszajön... Azt mondom, magánügy...
Azt mondod, valutát hoz... Azt mondom, közügy!...
Hanyas vagy?... 47-és?...
Akkor te is fiatal vagy!... Húsz éve!...
Azt mondod, KISZ?... Azt mondom, én is beleléptem...
Emlékszel?...
Mi együtt jártunk építőtáborokba is...
Azt mondod, Hanság, azt mondom, lecsapoltuk...
Azt mondod, Kőbánya... Azt mondom, csapoljuk le!...
Hanyas vagy?... 47-es?...Akkor neked is szűk az inged!... És az albérleted...
Mi együtt várunk otthonra is...
Azt mondod, lakás... Azt mondom, kéne!...
Azt mondod, van lakásprobléma?...
Azt mondom, csak probléma van...
Mi félszobákból is megértjük egymást...
Mi együtt várunk autóra is...
Hányas vagy?... 47-es?... De jó neked!... Én 8 ezer 647-es!...
Azt mondod, kiértesítettek?... Azt mondom, fizethetsz!...
Azt kérdezed, miből?... Azt kérdezem én is!...
Azt mondod, fizetés?... Azt mondom, ó, az a legkevesebb!...
Azt mondod, öntudat?...
Azt mondom, épp annyi, mint a fizetés!...
Hanyas vagy?... 47-es?...
Akkor ma már te is jó nagy lábon élsz!...
Emlékszel a hatvanas évekre?...
Akkor MI akartunk valamit!...
Azt mondod, Szörényi, azt mondom, Bródy!...
Azt mondod, Lennon, azt mondom, McCartney!...
Azt mondod, Elvis, azt mondom, a rendőr!...
Eljárt az idő fölöttünk!...
Ma már az akkor még velünk együtt csapoló osztálytársaink gumibotozzák a mi fiainkat a rockkoncerteken!...
Hanyas vagy?... 47-es?...
Akkor már a te fiaid is tinédzserek!...
És velük is alig értjük meg egymást...
Gyakran félszavakból sem!...
Azt mondjuk, haza, azt mondják, -fias Népfront...
Azt mondjuk, munkás, azt mondják, -őrség...
Azt mondjuk, váltó, azt mondják, -bot...
Azt mondják, adjam át!... Azt mondom, még meg sem kaptam!...
Apámék azt mondják, majd!... Én azt mondom, most!!!...
Azt mondják, türelmetlen vagyok..
Azt mondom, igen, mert 47-es vagyok!!!..
És lehet, hogy már megkezdődött a visszaszámlálás!...
Azzal nyugtatsz, hogy miénk a jövő?...
Akkor hát, 47-esek, jövőre, veletek, ugyanitt!..
.
Kíváncsi vagyok olvassák-e?
@Blogger Géza:
A felsoroltak közül ki jött el Magyarországra, hogy a csútival tárgyaljon? Csak úgy.
Most ne gyere azzal, hogy az Eu-s csúcson a felsorolt vezetők szóba állnak vele, amikor azt mondják: "húzz a hátsósorba", mert az nem éppen diplomáciai siker.
@Blogger Géza:

"Rekorder magas Magyarországon az uniós pénzből finanszírozott beruházások aránya – írja a Napi.hu egy tavalyi, az EU Tanácsa számára készített jelentés alapján. Magyarországon a projektek 97 százalékban használtak uniós pénzt 2009 és 2011 között.

Az uniós átlag alig több, mint 10 százalék. A legkevesebb közös forrást Luxemburg, Írország és Hollandia használ el. Ezzel szemben Magyarország után messze lemaradva Litvánia finanszírozza a fejlesztéseit 80 százalékban közösségi strukturális alapokból."

Gézám, mielőtt tovább kamuzol, adat tőled?
Sehol?
Akkor cicabogaram... :((

Nem kicsit kínos vagy... tényleg... ha már a tanulásnál tartunk...
@dr. jenőke (jenőke):
Ahogy Hofi szavai, úgy Bandó szösszenetei is ülnek a mai rendszerre.
Utánuk nem nagyon volt humorista...
@Blogger Géza:
Ja és ne gyere azzal, hogy ezt a "pártközpontból diktálják" nekem, mert a faszom sem tudja, hol van a pártközpont. Egyedül a fityeszét tudom, az a Lendvay utcában van, ha minden igaz.
Ja, és egyetlen ellenzéki képviselőt sem ismerek személyesen, kormánypártit annál inkább.
Akkor ez most hogyan hogy?
@Knósszosz:
Dehogynem: bármelyik fityszes szóvivő és médiamunkás profi humorista.
Siker, siker hátán... Minek fizessen? Amikor majd úgy is megmentik... há'mer aszonták!!!

"Durva bedőlési arányt hozott a "devizahiteles csomag"

Miközben a kormány továbbra is lebegteti a devizahiteles csomagot, és a jogi helyzet tisztázására vár, a lakossági hiteleknél újabb rekordot döntött a nem teljesítő hitelek aránya. 2013 végén a hitelek 18,8 százalékát nem törlesztették a háztartások, ami az előző negyedév végi csúcshoz képest is 0,3 százalékpontos emelkedésnek felel meg. Az Európai Bíróság, a Kúria, az Alkotmánybíróság és a kormány négyesének döntésein múló devizahiteles csomagra várók szorított helyzetükben sorra fizetésképtelenné válnak, erre azonban minden bizonnyal az erkölcsi kockázat is rátesz egy lapáttal. A kiterjesztett árfolyamgát pedig úgy tűnik, továbbra sem hozza meg az elvárt eredményeket. "
www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/durva_bedolesi_aranyt_hozott_a_devizahiteles_csomag.1.195489.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Valamikor nagyra tartottam Havast, mint riportert.
Ma először kimondom: egy szar alak.
Tulajdonképpen egy pénzéhes, önreklámozó, raplis öregember, aki azt hiszi, hogy nélkülözhetetlen, mert baromi okos.

Hát nem...
@Blogger Géza:

Te ugatsz pártközpontról, te bérgeci??? Nem szégyelled magad???

A korlátoltságotoknál már tényleg csak a pofátlanságotok nagyobb...

"Pártközpont" képes beírni a Lendvay utcából, hátmosmártakaroggyapicsába, Gejza.
@Bakter:
NEEEE! Elég szar a humoruk... viccnek durva, érvnek vicc.
@Bakter:
Ja, ha csak úgy nem?-:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Bakter:

Aszongya az emberünk, "pártközpont"... hogy szakadna most már ezekre egy raklap alien...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A bőr, mely vastagabb a pofáján, mint a rinocérosz seggén lévő... Olyan echte politikus alkat.
Most akkor bérgeci, vagy pártkurva?
Há'mer nem mindegyik, melyik fényezi Kubatov ettársat makkját...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Olyan indulatos vagy! :)
Egy jó Pilsner Urqelle után hol nem szarom le a kiskancsó pártparasztját??? Ugasson, fröcsögjön... értsd meg, neki is meg kell élnie valamiből!
Ha már tisztességes munkája nincs...
@Evezős:
Ez aztán a "hangos siker"!
Túl azon, hogy ez hatalmas égés, magának a Nemzetinek a presztízsét is romba vágja. Kerényiék lángoljanak csak, Overdose függelékét sem érdekli a seggnyaló fajtájuk!

De nem kellene esetleg egy "bocsikával" bekopogni Alföldi Robihoz, hogy csináljon színházat ebből a teleszart istállóból, mielőtt végképp a lófasz se fog jegyet venni az előadásokra? Ugyanis Alföldi értett ahhoz, amit csinál... ez ilyen kurva egyszerű... tényleg.

Vidnyánszkyról még a kritikusai is azt mondták, hogy hagyjuk a politikai hovatartozást, mer mint rendező azé jó!
Ennyire? Ez igen! Akkor milyen egy szar rendező?
Persze nagyon más nem lehet valaki a háta mögött egy satu hülye Kerényivel, meg a Művészeti Akadémia bubifrizurás kretén Fekete Györgyével - aki mellesleg belsőépítész és halvány pink fingja sincs a színházművészetről - viszont hűséges narancspárti idióta, aki nyugovóra térni is plasztik orbánseggel az arcán szokott.
Ezen az alapon egy kazánkovács is lehetne az MMA elnöke, kábé annyit ő is értene hozzá...

Demostényleg... nem lehetne a Robinak szólni?
Nem lehetne, hogy legalább a művészetet ne mocskolják össze ezek a...
Robi ért hozzá, detélleg...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Telepatikus!
Pilzenit vettem én is, igaz, van még Stella is egy.
Egésség!
@Knósszosz:
Látod!!!
Na, e'mmá valami!
Kukoricadara nyomokban se, víz, maláta, komló, sörélesztő.
@Bakter: Kapaszkodj meg, ezek a tárgyalások nem Magyarországon voltak, hanem Németországban, Nagy-Britanniában stb. Erre nem gondoltál, mi???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Már vagy két évvel ezelőtt hallottam megbízható forrásokból, hogy ezt a késselvillávaltudóevőt úgy kezelik odakint maguk közt, mint egy darab szart. Csak hát ott tanulják, értik és érzik a diplomáciai protokollt, ezért a vakuk felé dobják a szmájlit.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Már közöltem az adatokat. Próbáld értelmezni. Vagy megcáfolni. (Na jó, ez még soha senkinek nem jött össze, szóval ne is erőlködj.) És megkülönböztetni a hazai beruházásokat (ami ugye a posztban szerepel) beruházásokat az állami beruházásoktól...
@Blogger Géza:
Én tudom, hogy ezek nem Magyarországon voltak, hülyegyerek, azért kérdeztem: ide ki jött el a felsoroltak közül.
@Knósszosz:
Tudod, kicsit bajban vagyok.
A múlt, az volt.
De: amikor valaki meghágja a szomszéd kecskéjét és utána elhíreszteli, hogy a szomszédja minden nap a saját kecskéjével közösül, akkor nem tudom, hogyan lehet az ilyesmit védeni.
Csak egy példa: Orbán szerint egyesek a görögökkel együtt emlegették Magyarország csődjét.
Valóban, egyesek így emlegették. Kósa, Varga és Szíjártó.
Na?
@Blogger Géza:
Persze Gézuka... persze... ezt a szar dumát tündibündikém a TE köreidben elsütheted, de itt szimplán hülyének néznek. Ki érti ezt... :)
Szánalmas hazudó vagy aranyom, de hát a többi, bolsevik haverod is ilyen, szóval nem lógsz ki a sorból...
@Knósszosz: cső :-) mizu ott?

dobjál már át egy üveg pinot noir rosét, a kutya elvitte az üveget, úgylátom megitta, fekszik
thx

nemkutya.com/wp-content/uploads/2013/12/86335-egy-reszeg-utolso-mondata....jpg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szentendre. Mobil gát. 3 milliárd. Tavaly sokat mutogatták, hogyan tartja vizet - (amikor még el sem érte az alját a Duna). 100%-ban az Eu fizette.
Tele van az ország a táblákkal, hogy az Unió támogatásával készül, épül, stb. Akkor mi a baromfaszról beszél ez a baromfasz? Vagy állami beruházások vannak (stadionok pl) nagyrész Eu-s támogatással, vagy a rohadtmultik ruházgatnak be immel-ámmal, főleg olyanok, amik már régen itt vannak. Minden más pang, mindenki ül a pénzén, mert nem lehet kiszámolni, hogy ezek szuperkancsók mit találnak ki holnap reggelre, és 2/3dozzák meg délre. Itt a mai példa: Varga szól, hogy nem kéne, matócsi meg csak azért is a vártnál nagyobbat is vág. Hogy az armageddon bassza meg a valagát mindnek. Kétszer.
@Bakter:

"Lófaszisztán hercege csak a saját szemétdombján király,de ott kurvára...Na ha ezt meglépik tényleg'lámpavasérettek...

nol.hu/belfold/braunnak_nem_tetszik_az_orban_kiraly-projekt
"..mi magyarok a mindenséggel mérhetjük a magunk sikerességét.."

ha ezt Harry Potter hallaná, fú öregem
@Bakter:
Ettől a demagóg, hazudozós pártcsicskától mit vártál?
Szerencsétlen széjjel szopja a narancsbolsevikokat, majd még büszkén törölgeti is a szája szélét... ne legyen erre büszke? Ugyan...
@Evezős:
a művészi szabadság és az alkotás meg újraalkotás a színház lényege, oda a napi politikát is csak ezen a módon érdemes bevinni, de nem úgy, ahogy a szerencsétlen IQ mentesek sugallták...és lecserélték a közönséget a sajátjaikra akik szí1nházban korábban nem voltak és halvány lila fogalmusk sincs arról mire való a színház, arra bizonyosan nem, hogy nemzeti molyette jelmezekben űljenek a nézőtéren és ne értsenek egy árva mozdulatot sem az elődásból

kár

most két közönséget veszítettek el

brühüyyy
@gazoló:
Mekkora gátlás van bennük, szerinted?
@Knósszosz: A darabot egy román vendégrendező állította színpadra.

Egyébként a bécsi nemzeti beintett Vidnyánszkynak, visszamondták a meghívását Bécsbe.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Semmi sem tart örökké - még egy csillag sem. Ezt a mindenséggel mérő tudhatná. Előbb utóbb omlik a renccer, és amikor egy renccer omlik, az temet. Szó szerint. Boszniában, Ukrajnában a szikra tüzet okozott. Ne adj isten, hogy itt is az legyen, mint ott. De ha futás van, a vezérek futnak elől, a csicskák meg a sor végén. Ezeken szoktak átgázolni a vezéreket kergetők.
@parti_giano:
nem ismerem (magyar vagy külföldi?)

magyarázz

brühüyyy
@gazoló:

Nem nyugszik a kis geci, amíg be nem költözhet a Várba...

@rodeo36:

A jobber a művészetet kizárólag aszerint tudja értelmezni, hogy melyik "művésszel" tudja demonstrálni az ő nagy hazafiságát... nem tudja, hogy egy műre kizárólag esztétikai, nem pedig ideológiai szempontok vonatkoznak.

Poe nagy író volt, hiába egyébként egy nőverő alkoholista fasz, Tormay Cecile-ben viszont egyedül az az érdekes, hogy nyilas volt, a művei teljesen lényegtelenek.
@rodeo36:
Építik a stadionokat a kongásnak. Most tesznek róla, hogy a színházak se konkuráljanak velük. Azt hiszik, hogyha tehetségtelen, ötlettelen, hozzánemértők produktumait leöntik a nemzeti mázzal, az elég. Majd rájönnek(?), hogy nem. A túloldalon sem csak vak és süket hülyékből áll a tábor, a szart sem eszik meg mindnyájan. Legfeljebb nem reklámozzák, hogy megkóstolták, hanem csak csendben eltolják maguk elől a szaros tányért, és nem vesznek többet a minyonból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tőlem beköltözhet a várba. Sőt: költözzön. De a pincébe.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
kösz...ezeknek azt mondani esztétika, ideológia az az ördögtől való és rögtön előkapják a fakardjaikat a lajbi mellől

brühüyyy

hová tud még süllyedni ez a banda?
@rodeo36:
A faszerszám... faékek díszfelszerelése...
@dr. jenőke (jenőke):
Dűlt is a forint, de ebből hasznuk volt.
Nekik.
Most Kusza Szem mit művel megint?
Rábaszunk még erre, úgy vélem.
@gnme:
Avval sajnos én sem szolgálhatok, bár szívesen tolnék egyet, komolyan!-:)
Söröm is csak egy maradt, az is fele...
@épészmérnök:
Igen, olvastam én is.
De ez nem mentség, mert nem belopódzott az alagsorba és onnan titokban felkúszott "rendezni" - hívták.
Aki hívta az... csináljon olyat, amit ide nem írnék le, most. Tán később...
@Bakter:
Nem jönnek rá. Ez a rendszerük alapja, hogy megkérdőjelezhetetlennek érzik azt amit csinálnak, míg a másik oldalt teljesen alkalmatlannak bélyegzik.

Alföldi Robit miért is kellett kivágni?
Mert ősi magyar szokás, kibaszni a hozzáértőkkel, legyen annak bármi is a következménye. A pökhendi, szarházi, mindenek felett diszponáló seggfejek világa ez (megint)és mielőtt valaki kételkedne benne, hogy nem II. Orbráner dönt mindenben, az ébredjen fel kurva gyorsan, mert az államosított piros labda gyár is annyi fehér pöttyöt rak a lasztira amennyit a ő jónak lát és ugyanígy 4 ezer milliárdos beruházásokról is ő dönt egy személyben, szóval A-tól Z-ig mindenben!

Merne az EMMI, vagy az MMA vagy akármelyik gittegylet egyetlen egyet is fingani cári jóváhagyás nélkül??
Ugye, ezt senki nem gondolja komolyan?
Orbán Gazsula az a vidiben focizik ?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "gazdasag Simlicska"

nem nevezném "gazdaságnak"
összefoglaló nevén inkább: bűncselekmények
civilhetes.blog.hu/2014/02/18/esztergom_a_halott_varos

www.youtube.com/watch?v=rJ2Oim3wI74

'bezzegéknél viszont van mit a tejbe aprítani...

www.hir24.hu/belfold/2014/01/29/felcsut-az-igazi-magyar-csoda/

valasztas2014.hir24.hu/trollvoks/2014/01/28/tiz-dolog-ami-meg-hianyzik-felcsutrol/?beuszo

bűnösváros??????

Eközben építőipar száguld,a gazdaság 'faszántosan növekszik,csökken a rezsi ba@@ameg!
Ha már magyarkodnak ezek a baromarcúak,akkor hogy jön ez 'legtörténelmibb városunkhoz...
miközben a szomszédban:

Lembergben állítólag már nincs hatalma Janukovicsnak

Janukovicsnak már nincs hatalma Lvivben, azaz Lembergeben – informálták a BBC-t a helyszínről. Az összes hivatalt elfoglalták a tüntetők, beleértve a helyi ügyészséget és a rendőrséget is.

hvg.hu/vilag/20140218_eldurvult_az_eroszak_kijevben/b42245

--------------------------------------

hvg.hu/vilag/20140218_eldurvult_az_eroszak_kijevben/b42246
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Komám, már csak ámulok! Gejza meg a többi fidióta, hihetetlen, hogy mekkorákat képesek fordulni. Gondolom amíg az Ellentengerstöpszli ki nem jelentette, hogy "gyorsnaszád tejjes gőzze' előre, az eju ellen!!" addig az Eu volt a minden, ahogy emlékezhetünk 2010 előtti időkre.
Most már, Kína és az Oroszok, meg kituggya még kik lesznek a jófiúk... Az EU meg rohaggyon meg! Mer' g@cózik, hogy számoljon már el a pízzel a csúti Rámszesz, aki maga a mindenség!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Úgy fog járni Orbán, mint az ecceri hipszter a diszkóban:

" Húúú, vazze, mekkora bicepszek!! Mit szedsz?
- Belépőt, köcsög!!"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Egy gárdistát sem tudsz mutatni, aki büncselekményt követett el."

Éveken át erőszakolta lányát a magyargárdista
www.youtube.com/watch?v=Uev-dW2am1o

Éveken keresztül erőszakolta saját tinédzser édeslányát N. László, aki közben a nemzeti öntudatot és erkölcsiséget hirdető Magyar Gárda felesküdött tagja volt feleségével együtt, aki szintén közreműködött a családon belüli szexuális erőszakban. Interjú az áldozattal.

Az atv.hu stábja exkluzív interjút készített az erőszakot elszenvedő N. Angélával, aki beszámolt arról, hogy apja hetente kétszer-háromszor élte ki rajta aljas ösztöneit, és az aktusokról videofelvételeket is készített.

Vérfertőzés, erőszak, lángszóró - egy gárdista portréja
www.atv.hu/belfold/20120322_verfertozes_eroszak_langszoro_egy_gardista_portreja
Tudom, hogy ez nem reklám helye, de ha egy-két emberrel többen lesznek, az is jó:

TÜNTETÉS A SZABAD OKTATÁSÉRT

FEBRUÁR 19. 16 ÓRA
BLAHA LUJZA TÉR

Mindenki várnak (diák, szülő, pedagógus) akinek elege van abból, amit KLIK (ill. a kormányzat) művel.

(Köszönöm!)
@jaegtoer:
(Bocs, tegnap este dolgom volt)
Igen, a hajó akkor úszott el, amikor ezt a KLIK, meg államosítás, meg MarkenéTankAranka stb. dolgot szó nélkül, hang nélkül lenyeltük és nem kergettük végig a rozált meg a mareknét vietnámi papucsban a Nádor utcán ...aztán megint, amikor nem álltunk ki a diákok mellett.
És most újból, mikor CSAK annyit kéne tenni, hogy nem tenni meg valamit.

Én nem töltöm fel, br. 30.000 / n.15.000 HUF a bére annak, hogy eladjam a lelkem ennek a hatalomnak, teljesen. AMi ráadásul olyan, mint a kutya vacsorája: teljességgel bizonytalan.

Én tavaly szereztem két év tanulással egy szakmát (köze nincs ahhoz, amit eddig csináltam). Idén augusztusban lesz harminc éve, hogy tanítok. Megvárom, merre fordulnak a dolgok és a nyáron eldöntöm.
De mindenben támogatom azokat, akik küzdenek ez ellen az esztelenség ellen.
@Knósszosz:
Azt, hogy ezek belássák, hogy szar dolog volt Vidnyának hozomra odaadni az (elvileg) ország első színházát, az soha nem fog megtörténni.

Buszoztatni fognak, diákokat fognak kirendelni, IKDSz-esekt castingolnak majd (mint az Orbán-beszédre!), de akkor is az lesz a mondás, hogy a színház, az kiválóan működik.

Ugye, a Burgtheater nem jött a Nemzetibe, mert Vidnya és a slepjje összevissza hazudozott nekik. Most Vidnyánszky és a Nemzeti nem megy a Burgtheaterbe a magyar napokra, mert csak. Gondolom, hízott nyolc kilót a meglevő 185-höz, hogy ilyen faszányosan bosszút állhatott a büdöslabancokon ...hogy takarodna vissza oda, ahova való ...!
:-(
@toportyánzsóti: Re: "Jégre vitte rendesen moszkovitya a hatalommorzsákért bármire képes elvtelen söpredéket,most éppen balról előzik a ballereket és kékcédulás választásokra készülnek!"

Ez pontosan így van.

Üdv:
b
@rodeo36:
Pontosan, ez a legfontosabb: két közönséget nulláztak le.
Abból az egyik képben volt a modern és a régi színjátszást illetően is, és együtt élt a színházzal, a másik jószerivel csak az árvalányhajas-korhűjelmezes szájbarágós dolgot érti.
Az előbbit elüldözték, az utóbbiak esetén kísérletet sem tettek arra, hogy megpróbálják ránevelni a gondolkodásra ....

Aztán végül a NSZ tényleg odajut, ahova Orbán a tervezéskor is szánta (különben nem egy giccsorgiába torkolló álomvilágot öntetett volna épületformájúvá): a gagyiság kategóriájába.
A stadionok fontosabbak voltak. Akkor is, meg most is.
@épészmérnök:

Erre válaszul Vidnyánszky is beintett nekik - a Burghteater pénzügyi problémáira hivatkozva -, szerintem most ül az irodájába és mondogatja: bibibíííí, bibibííí, bibibíííí ....
@vitéž munkášőr: Majd akkor lesz a nagy meglepi, ha az MSZP és a Jobbik közösen 50% fölé verekszi magát és koaláznak egyet! :-)))
Üdv:
b
@Evezős:
Persze, sosem fogják bevallani.
Csak egyetlen dolgot mondj, amiért valaha is felelősséget vállaltak?! Nem fogsz tudni olyat.

Az élet szinte minden területébe belepofáznak, mindenkit eltaposnak aki az útjukban van, a saját elképzeléseiket tűzön-vizen keresztül megvalósítják és ha nem sikeredik belőle valami fogyaszthatót összedrótozni csak egy rakás lószart, akkorelmúttnyócév – oszt jónapot.
A Nemzeti mostani helyzete nagyon erre hasonlít, de természetesen szarnak, bajnak itt sem lesz gazdája, majd Kerényi mester szokásához híven lesajnálja a kritikusokat, komenyistázik egy jóízűt és a dolog el van intézve.

Aztán ahogy írád:
„Buszoztatni fognak, diákokat fognak kirendelni, IKDSz-esekt castingolnak majd (mint az Orbán-beszédre!), de akkor is az lesz a mondás, hogy a színház, az kiválóan működik.” – kábé…
2010-ben képtelenségnek nyilvánítottam volna ezt a fenti mondatodat, aztán eltelt négy év és mára mindennapi rutinná vált ez, például békemenetben, meg olyan fideszes spiritiszta szeánszokon, ahol demonstrálni kell a szavazóik egységességét, na meg a rendszerük nagyszerű mivoltát. Közben meg az az igazság, hogy az egész szarvárukat a hatalmi gőgtől való félelem tartja össze - az anyagi és egzisztenciális padlóra kerüléstől való rettegés. Én az oktatás ügyén keresztül (is) kísérem figyelemmel, hogy mit képesek művelni emberekkel. Pedagógus jóbarátomtól kapom a képtelen híreket, szóval van pici rálátásom arra, mit művelnek veletek.

Lesz majd kivezényelt közönség a Nemzetiben?
Nem kizárt… ha Wlodzimierzékkel megtöltettek egy különvonatot, meddig tart a Nemzetit kitömni, büszkeségtől dagadó csöcsű NER polgárokkal?
Úgyszólván rutinfeladat.
süti beállítások módosítása