Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.10. 06:32 Fabius

Kegyvesztettek a Fideszben

Címkék: fidesz választási lista választás 2014

Kidobta nyilvánosság elé választási listáját a kormánypárt is. A lista eleje maga a dögunalom, Orbán-Semjén-Kövér meg a satöbbi, érdekesebb azt megnézni kik szorultak hátrébb az egyéni megmérettetés nélkül (vagy az ott szerzett eredmények ellenére) kapható tuti helyekről. 

Aszongya a Kósa, hogy 40-45, pluszmínusz 5-10 hely az, ami reális lehet a listáról. No, akkor húzzunk egy vonalat az ötvenedik Bánki Eriknél, és nézzük meg ki van kb biztonságban felette, és ki majrézhat alatta.

Miniszterek, államtitkárok, Kubatov meg Szijjártó nagyjából kipipálva, de a fővárosi mindenható Pesti Imrének már csak az 53. , Gulyás Gergelynek az 55. hely jutott. Nem járt jobban a beszélőfej különítmény sem, Selmeczi - Hoppál - Zsigó sorrendben toporognak az 56-58 helyeken. Ezek szerint Zsigó a legrosszabbul teljesítő dumaláda, nem múltak el a zagyvaságai hagyott nyom nélkül. 

Utánuk jön két meglepetés:

59: Németh RezsiSzilárd,

60: Papcsák Pártökle Ferenc

Ezek a helyek már mélyen bent vannak az "egyénit nyersz vagy húzol a picsába" zónában. Németh Szilárd rezsibiztos sem teljesített annyival jobban, hogy beférjen a tutiba, Papcsák meg....szent tehénség ide, Pesti Imre pártfogása oda, megkapta a "megeszed amit megfőztél Ferikém, jó étvágyat" üzenetet a pártközpontból. 

fidesz lista.jpg

L. Simon László volt kultúratitkár a 63. , Révész Máriusz a 68. helyen tanyázik. A dokumentált választási csaló Csizi Péter csak a 86., a BNPI mutyista Mengyi Roland a 96., de még ezek is előkelő helyek a ciprusi offshore lovag Seszták Miklós 108. helyéhez képest. Bár, ha azt vesszük, hogy a kartelleztem, oszt'? dinnyekirály Simonka is csak a 103., akkor nem szólhat egy szót sem. A százhúszból is kicsúszott a gyereke diploma ügyébe keveredő Lasztovicza Jenő és az ülésterem kőbunkója, Tasó László. Azt, hogy a szatmári fenegyerek, a buszreklámos, józan életű Tilki Attila a százharmincba se fért bele csak azért nem kommentálom, mert annyira kell röhögni, hogy minden harmadikra találtam el megfee billentyűzeten. 

De lássuk kik lettek abszolút kegyvesztettek: 

Először is Illés Zoltán, akinek nyelve bár közvetlen viszont ápolt Fénylő Csillagunk seggével, mégis kényelmetlennek bizonyult. Aztán meg ott van a partvonalon túl a pálffypista is, mert a muslicairtást elfelejtették a házőrség feladatai közé rendszeresíteni. A vakkomnoros Balogh kiebrudalása alapértelmezés, ahogy az esztergomi vagány Meggyes miatt is eleget szívtak már, és Zsiga 47 ezer Marcinak muszáj lenne az önkormányzati helytállni, ha az állam csecsén lógva aszfaltoztatna legközelebb is. 

No, így vannak ők, kik a győzelemre készülve lassan a lapostévé károsultakat is megmentik a nagy ügybuzgalomban. Csökken a rezsi, ezzel egyenes arányosan egyes párttagoknál a megkopott megbecsülésecske. Ki jobban, ki rosszabbul teljesítette amit elvárt tőle A Párt, áprilisban meg jönnek a választók és eldöntik, ki dinnyekartellezhet, földmutyizhat és offsórozhat tovább, mert megérdemli. 

182 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr325806812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de van, áthúzod az összes nevet, érvénytelenül szavazol, külön rovat a jgyzk-ben.
Ki a faszt érdekel a Fidesz? A Simon-ügy óta már végképp arról kellene szólnia minden ellenzéki blog minden egyes posztjának, hogy ezt miért engedhettük meg? Hogyan adhattuk Mesterházynak és ennek a tetű bandának egy esélyt, hogy nekifusson a választásnak?

Kérdezem ismét: miért nem a saját házunk táján söprögetünk?!
@Habakuk999: ő kívülről támogat és nem indul

hehehehehehehehehe

mindnek ennyi esze van???? :D

Kaparós sorsjegyeket kér támogatásként Tomcat
126
szilylaszlo
Szily László
ProfilBekövet
Szily László / Cink
Téma: sorsjegy

tolvajkergetők
polgár tamás
tomcat

12 perce

Megoszt Kinján
Megoszt Facebookon
Megoszt Twitteren

​Kaparós sorsjegyeket kér támogatásként TomcatNagyít

Polgár Tamás megmutatja, miért rasszista netvitéz lett belőle, és nem mondjuk matematikus.

Senki sem tudja megmondani, mit fogunk nyerni, de minél többet küldötök, annál biztosabban kihúzunk valami komolyabbat. Nekünk az az érzésünk, hogy ha több száz szelvényt kapunk, az több nyereményt fog eredményezni, mint a sorsjegyek ára volt.

Ezzel a fantasztikus levezetéssel indokolja a Tolvajkergetők stábja az fb-oldalukon, hogy pénz helyett miért sorsjegyet, sőt nem is akármilyen, hanem Fáraók Kincse nevű kaparós sorjegyet kér azoktól a támogatóitól, akik csak párszáz forintot tudnának adakozni.

A fentiek alapján, ha szélsőjobbos kormány alakulna, máris megvan a jelölt a Szerencsejáték Zrt. vezetői pozíciójára. Nem hiszed el? Tényleg ezt írják:

Kedves segítő szándékú olvasók, akik 2000 forintnál kevesebbet tudtok nekünk felajánlani! Próbáljuk ki, hogy nem a pénzt külditek el nekünk. Helyette menjetek be a legközelebbi postára vagy lottózóba, és vegyetek rajta "Fáraók Kincse" nevű kaparós sorsjegyeket, ami 300 forintba kerül. Akár egyet, akár többet. Azért azt, mert a Szerencsejáték Zrt. szerint annak van a legnagyobb nyerési esélye (1:3,05)
Az Amerikai népszava cikkének egyik kommentje:

(Hull a pelyhes fehér hó)

Hulla kedves e vén ló: már-már szinte megható.
Minden birkád várva vár, Bayer Zsolti hangja száll.
Országodban minden jó: korrupció, dáridó.
Mondj le rólunk! Átkúrtál! Randa öreg vérszopó!
..
Kétharmados frakció országlása édi,
Mentelmi jog – jaj, de jó! – egyelőre védi.
Rémuralmát rettegik, csak birkái éltetik;
Tavasszal elkergetik, csak meg kéne érni!
..

Hullj el, tetves, vén tahó: legyen újra minden jó!
Minden ember arra vár, hogy valaki elkaszál.
Milliókat ámító pszichopata számító:
Tűnj el végre; várjuk már! Te kis Horthy-seggnyaló!
..
Nagyhatalmú kommandó, diktátort de védi:
Kísérete állandó, ám mégis bevégzi.
Amerre jár, ismerik, párthívei tisztelik,
De nem lesz ez mindig így: végzete eléri!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor én is kívülről támogatok és nem szavazok.
még egy kis putyinisztikus valóság, amit nekünk szán a fideszjobbik mutyinistaszotyializmus

Ezért lehet veszélyes Paks 2.
Mi lesz akkor, ha nehéz helyzetbe kerül a finanszírozó Oroszország?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezert_lehet_veszelyes_paks_2.575699.html
@Habakuk999: megértem, azt azért akkor tudod, hogy a széljobbot és a fideszt is erősíted ezzel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha a szocikra szavazok, ugyanúgy a szélsőjobbot és a fideszt erősítem
@Fabius: hehe, pedig te tudtommal nem vagy AB-s nyakláncos ;)

Áder érvelése erősen billeg

Ha akarta volna visszaküldhette volna a paksi törvényt. És amíg nem írta alá, addig népszavazást is ki lehetett volna írni róla.

444.hu/2014/02/10/ader-ervelese-erosen-billeg/
e Ha minden helyet a fidesz szerezne, akkor is 64 képviselő esne ki tőlük a kisebb parlament miatt. Aztán ott vannak azok az új mamelukok, akiknek kellene a maradék helyből.
Így kell legyen a listán olyan, akinek nem marad esélye, de hogy az nem az 50. környékén van, az tuti, mert ha szorosan veszítene is a fidesz, az szinte kizárt, hogy az egyénik harmadánál kevesebbet hozna...
Azaz kb. a lista 80. helyétől kezdhet el rezegni a léc, ami egyébként már méretes zakót feltételezne...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha aláírják, akkor nagy valószínűséggel az összefogásra szavazok.
Kegyvesztett a lista alja?!
El se hiszi, aki hallja,
hiszen, ha lesz három harmad,
újra megy a teljes armad-
-a a Parlamentbe egész
nap lógni. Ne álljon meg ész?!
:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A római rezsicsökkentés katasztrófája

Diocletianus császár 800 termék, többek között
a bor, a csiga és az élő oroszlán árát csökkentette központilag, a törvénysértőkre halálbüntetés várt"
- De ő csak császár volt, nem volt kétharmada.
@Habakuk999: épp az előbb mondtad, hogy "ha a szocikra szavazok, ugyanúgy a szélsőjobbot és a fideszt erősítem".
Ez a Szabó László Zsolt MTV elnök se józanodott ki , szilveszter óta!

Az interjú legérdekesebb része, hogy a vezérigazgató szerint egy egytől tízig tartó skálán, ahol az egy az elfogult, a tíz pedg az objektív, az MTV hírműsorait a tízes kategóriába sorolhatók. "Egyértelműen tízest adnék. A mutatóink is kiegyensúlyozottságra vallanak a kormánypárti és ellenzéki szerepeltetések kapcsán".

comment.blog.hu/2014/02/10/a_kozteve_vezere_tizest_adna_a_csatornanak_kiegyensulyozottsagbol
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jobbik ... MUHAHA :D
Párom húga októberben kért segítséget a szegedi náciktól, (CHF hitel bedőlés) decemberben jött a válasz. Della az nincs ugyan de tudnak intézni kedvezmény az agyarok boltjában.
Elment a déká-hoz (is) pénzt ott sem kapott, de 40kg húskonzervet igen.
Az mszp-től kapott ígéretet, meg mily véletlen konzervet, méghozzá coop készételeket.
A narancskommunistákhoz el sem ment.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Kimaradt, mind a két "balos" párt azt mondta próbálja értékesíteni az adományt :D :D :D
"Áder, a káder" - a Sándor-palota előtt tüntetnek ma Bajnaiék

Az Együtt-PM este 6-tól megmozdulást tart a paksi bővítést aláíró köztársasági elnök hivatala előtt. Követelik, hogy népszavazás döntsön a beruházásról.

hvg.hu/itthon/20140210_Ader_a_kader__a_Sandorpalota_elott_tunt
@tristen2005: Mért nem húúúszast! Mondjuk úgyis leszarom, mert nem nézem!
Nyusznyuszok!

Azért én ebben a posztban érzek már egyfajta beletörődést.
Mibe is?
No, ezt én sem tudom.
Én csak annyit tudok, hogy a balos vircsaftból - hiába van ott Össze-vissza fogás - egy nagy Összefosás lesz.
:-)))

Aztán, hogy mit csinálnak ezek a málészájú - bár egyre inkább kikupálódó - fityiszesek az újabb győzelemmel... majd meglátjuk...
@Kara kán: Hé kommunista szar, te áprilisban fogod érezni a beletörődést. Amikor a 140 kilós kan rejtett erőforrás haverod tövig vágja lőcsét beléd a cellában.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Meg mszp kész kaja konzerv amit árulhat is :D
A nácikban csalódott, rájuk szavazott volna, azt hitte szegényke hogy adnak pénzt :D :D
Azért fura hogy konzerveket kapott nem? ;)
lapostévé károsultak...asszem egy órája röhögök:))
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Hát igen, kampány van.:) Persze az igazi az lenne, ha jönne egy erő, aki olyan országot teremt, hogy ne kelljen senkinek sem rászorulni ilyesmikre.
A kabaré tovább folytatódik ..)

Simon: Nem tudtam hová beírni a 240 milliót

index.hu/belfold/2014/02/10/simon_nem_tudtam_hova_beirni_a_240_milliot/

Nem szoktunk ilyet, de Simon Gáborral most kivételt teszünk, és segítünk neki a kitöltésben.

Útmutató értékpapírban elhelyezett megtakarítás vagy egyéb befektetés (részvény, kötvény, részjegy, kincstárjegy, vagyonjegy, nagy értékű biztosítás stb.) bevallásához
1. Töltse le a képviselői vagyonnyilatkozat mintapéldányát innen!

2. Lapozzon a 9. oldalra!

3. Nézze meg az útmutatónkat, melyen piros nyilakkal jelöltük a megfelelő rubrikát.

4. Írja be az eltitkolt vagyont!

index.hu/belfold/2014/02/10/segitunk_simon_gabornak/
@konrada: A listás hely az nem keverendő össze az egyéni hellyel.Jelen állás szerint az az 50-55 listás reális, mellette tízegynéhány jobbik hely és a maradék a többi ellenzékié..
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Téged meg mi lelt, te skizofrén-disszonáns bipoláris paranoid-mániákus hülye?!

Már mér lőcsölne meg engem bárki is, amikor én vagyok a Kán?
Közben tovább dübörög a "kampány". :)

Az MSZP-s Tóbiás lehet a drogozó, kurvázó ellenzéki képviselő - "férfiakkal is volt intim kapcsolata"

Keleti Györgyi A leghíresebb magyar madame című könyvében megjelentekkel összefüggésben a BRFK V. kerületi Rendőrkapitánysága - kábítószer-birtoklás bűntett gyanújával - a közelmúltban nyomozást rendelt el. A Privát Kopó négy kérdéssel kereste meg az MSZP frakcióigazgatóját, Tóbiás Józsefet, aki a hozzá intézett kérdésekre ugyan nem válaszolt, viszont közölte: „az e tárgykörben folytatott nyomozás végeredményére maga is kíváncsi.”

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=tobiaskivancsisag&LN=Hungarian
A kiflis sem fogja ugrálhat az 56.-ik hellyel, -kénytelen lesz a kávéfőző gép mögé állni,-vagy mégsem? Neki is megvan már a biztonsági zsozsó?
A blog írója úgy látszik nincs tisztában a választási rendszerrel. Ugyanis a listán lévők min 90 %-a egyéniben is indul, így a hátul lévők mind előrébb kerülnek.
Csak ennyit, mielőtt olyat kezdene írni valaki, amihez nem ért....
Újabb baklövés, mekkora volt a mellény négy éve, gerinctelen csúszómászó Budai Gyula meg hónapok óta lapít.

"Felmentette a csalással és hűtlen kezeléssel vádolt Kovács Lajost, a Főtáv volt vezérigazgatóját hétfőn kihirdetett elsőfokú határozatában a Fővárosi Törvényszék - írja az MTI."
index.hu/belfold/2014/02/10/felmentettek_a_volt_fotav-vezert/
A kiflis sem nagyon ugrálhat az 56.-ik hellyel. Kénytelen lesz újra a kávéfőző gép mögé állni! Vagy neki is megvan már a biztonsági "zsozsó"?
a barmok:

Fotó: lépcsőházi háborút robbantott ki a Jobbik elnöke

A jelek szerint nem aratott osztatlan lelkesedést a lakók körében Gyöngyösön a Vona Gábort toronyház tetején hirdető reklám.

hvg.hu/itthon/20140210_Vona_Gabor_Jobbik_reklam

----------------------------------
Németh rezsibiztos feljelentést tett, rajtam keresnek egy Tumblr-felhasználót

Már megint hisztis politikusok piti ügyei foglaják e a nyomozó ügyészséget. Most a rezsibiztos "meghamisított" vagyonbevallása a téma. Íme az elutasító levél, amit az ügyésznek írtam. Tovább folyik a Részeg Bróker-gat

cink.hu/nemeth-rezsibiztos-feljelentest-tett-rajtam-keresnek-1519801579

-----------------------------------
Török Márk: arccal a Szovjetuniónak, előre a schmitti úton

Ahelyett, hogy saját működéséről számolna be a szegedi hallgatói önkormányzat, Török Márk az orosz oktatáspolitikában merül el hivatalos blogján. Kár, hogy mindezt nem annyira saját kútfőből teszi, mint ahogyan azt feltünteti, és most mindenkinek a saját fantáziájára bízzuk, hogy ezt plágiumnak nevezi-e.

atlatszooktatas.cink.hu/torok-mark-arccal-a-szovjetunionak-elore-a-schmitti-u-1518820645/@szilylaszlo
@moareka:
No ez aztán optimizmus! Akadnak persze olyanok, akik szerint fogható lesz a fidesz a választáson, de azért kevés olyan van, aki 2/3-ban is bízik!;)

(Mert ahhoz, hogy lista 56.-ja ne kerüljön be, minimum az kell, figyelmbe véve, hogy előtte sok egyénis van a listán.)
@rodeo36: az áru, az rövid u, tudod, általános iskola 2. osztály, áru, kapu, gyalu, daru...
csak a miheztartás végett:

HunMag
Üzenetküldés
Aktivitás
Adatlap

Adatlap

HunMag 0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2008.07.24. óta tag.
HunMag ezekben a blogokban publikált:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Aztat hiszed, hogy á, der visszaküldene bármit is?
Pontos szereposztás van a közigazgatásban:
Alpecsételő > Főpecsételő > Legfőbbpecsételő > Überpecsételő > Fedáksáripecsételő. Ha valamelyik renoncot mond, attólkoldulót kap a felsőbb és az alsóbb pecsételőtől is. Ráadásul a Pecsétek Őre is pofánbassza az akadékoskodót.
@Fabius: Akkor biztos azzal nyugtatják, hogy majd az egyénit megnyeri. Egyébként egy igazán vagány párt vezetőinek egyéniben is be kellene jutniuk, nem listán sunnyogni...
@tristen2005:
"Egyértelműen tízest adnék. A mutatóink is kiegyensúlyozottságra vallanak a kormánypárti és ellenzéki szerepeltetések kapcsán"

Oh, hogyne.
15.5 perc: selcici gyufe névemlegetése különböző hangsúlyokkal. 7,5 perc: bajnaiaztmondta - various artist előadásában. 13,6 perc: simonozás. 8,9 perc: a zemepeszpé elveszi a családikedvezményt. 14,8 perc: a rezsicsökkentésfasza és a kormánymarhafasza. 0,5 perc: a marslakók megtámadták a zusát.
Valaki kétségbe vonja még, hogy az ellenzék és gyufe mennyit szerepet kap a közszarban?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hagydmá, ez csak egy rodi körme alatti kis piszok.
@Kara kán:
A beletörődés szülhet beletörődést. A kerékbe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: netán igazi Lencséshez van szerencsénk, mert nagyon okít hosszú, rövid ékezetek témájában.
@toportyánzsóti: Jó magam,négykízláb másznék az
nagy vezír lábaji elíbe,csak amijatt,hogy
kimondjam a kígyó nevét !!!
BOA !!!
Rengeteg friss, jól felkészült fiatal adja a lehetőséget a jó kormányzás folytatására.
Ezek az orbánkövér meg a többiek hátha nem akarnak már annyit lopni.
Nincs miből.
öööö, mikor írta alá káderjani, és mikor jelent meg a Közbeszerzési Értesítő?
Van még kérdése valakinek, skiccpali 2.0-ról?

Máris megjelent az első tender a paksi bővítésre

Az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. tárgyalásos közbeszerzést írt ki az új blokkok földtani kutatására - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

hvg.hu/gazdasag/20140210_Maris_megjelent_a_paksi_bovites_elso_tend
A "megalázott vesztesek" tuti egyéni nyerők. Innentől varangyunk megint elsüllyedhet, szép volt.
@peti6:
"A blog írója úgy látszik nincs tisztában a választási rendszerrel. Ugyanis a listán lévők min 90 %-a egyéniben is indul, így a hátul lévők mind előrébb kerülnek."

HÁHÁHÁHÁHÁ

Orbán Viktor
Semjén Zsolt
Kövér László
Mátrai Márta
Varga Mihály

az elő ötből az orbán-kövér-semjén szentháromság a BÜDÖS ÉLETBEN NEM INDULT EGYÉNIBEN! nem merte magát megmérettetni egyik sem.
csak szólok.
S kinek ennyi jó kevés,
érje gáncs és megvetés.
@gabuscica:

Hol élsz tökfej, a holdon?

Papcsák mint tuti egyéni nyerő?

Ekkorát kibaszott régen nem röhögtem :-D :-D

Tudod, ő az, akiről a még a zuglói Fidesz is azt tartja, egy asztali lámpa is nagyobb esélyekkel indulna nála.

www.origo.hu/itthon/20130327-papcsak-ferenc-es-a-zugloi-fidesz-ellentete.html

Gyere közelebb a földhöz, mert kurva nagyot esel.
@Fabius:
A 2 bites flip-flop nem kezeli a gravitáció hatását, így a figyelmeztetésed süket neuronokra pazarlod. És biológiából sincs a toplessen, mert különben tudná, marhára nem mindegy, hogy varangyot csókol, vagy varánuszt. Remélem az utóbbi visszacsókol neki egy nyelvessel.
"Két igen és két nem" - Fidesz-recept a boldog családhoz - videó

A házasság hete elnevezésű rendezvénysorozat részeként Simicskó István sportállamtitkár és Rónaszékiné Keresztes Mónika, a Fidesz családpolitikusa - jó példaként - egy háromgenerációs családot köszöntött. Rónaszékiné beszédében rögtön az elején leszögezte, hogy egy család boldogságához négy dologra van szükség. Két igenre és két nemre. Tehát egy nőre és egy férfira. Megkérdeztük, miért nem lehet ez három dolog: két igen és egy nem.

hvg.hu/itthon/20140210_A_boldog_hazassag_titka_Ket_igen_es_ket_n
már késő:

Ne írd alá János! - írják a japánok is
via Greenpeace Hungary

A Greenpeace japán aktivistái üzentek két nyelven is az államfőnek. A téma persze a paksi bővítés. Az időzítés: nem az igazi. Amikor a Greenpeace Hungary megosztotta a fényképet, Áder már rég aláírta a törvényt. Nem túl elegáns csúsztatásokkal indokolva, hogy miért.

444.hu/2014/02/10/ne-ird-ala-janos-irjak-a-japanok-is/
@Fabius:
Van rá egy nem visszaváltható fehér borsüvegem, hogy nem 100, de leginkább 200 helyen indít jelölteket.
@moareka:
Ilyen jogászra én kávéfőzést sem bíznék!!!!
" A dokumentált választási csaló Csizi Péter csak a 86., a BNPI mutyista Mengyi Roland a 96., de még ezek is előkelő helyek a ciprusi offshore lovag Seszták Miklós 108. helyéhez képest. Bár, ha azt vesszük, hogy a kartelleztem, oszt'? dinnyekirály Simonka is csak a 103., akkor nem szólhat egy szót sem. A százhúszból is kicsúszott a gyereke diploma ügyébe keveredő Lasztovicza Jenő és az ülésterem kőbunkója, Tasó László."

Normális pártban ezek fel se kerülhettek volna a listára. A FIDESZ-t minősíti, hogy egy listára való tisztességes embert se tudtak összeszedni.
@Fedor: Simon a 12. helyen szerepelt az mszp listán.
@Fedor: Ott a pont!
És a lista elejéről is lehetne szemezgetni!
"No, így vannak ők, kik a győzelemre készülve lassan a lapostévé károsultakat is megmentik a nagy ügybuzgalomban. "

:)))
@Marcellusca: a Nemzeti Innovációs Hivatalnál meg Spaller "Krumplis" Endre.

szóval én nem aggódnék a soakdik helyes fid-eszesek helyében...
@Sírköves Slomó: Valóban. Egészen addig, amíg ki nem derült, hogy mit tett, ugyanis akkor rögtön repült.

Szóval szerinted melyik párt jön ki jobban ebből az összehasonlításból?
@storker: "Kérdezem ismét: miért nem a saját házunk táján söprögetünk?!"

Fideszes-e vagy, kiscsikó?
@Fedor: "A FIDESZ-t minősíti, hogy egy listára való tisztességes embert se tudtak összeszedni."

Nem is akartak. A tisztességes emberek ugyanis, mint Ángyán, csak gondokat okoznak. Hát kell ez a fidesznek?
@házelnök: "Rengeteg friss, jól felkészült fiatal adja a lehetőséget a jó kormányzás folytatására."

A mandineres kiscserkészekre gondolsz?
@Fedor: "Normális pártban ezek fel se kerülhettek volna a listára. A FIDESZ-t minősíti, hogy egy listára való tisztességes embert se tudtak összeszedni."

A helyedben nem erőltetném ezt a témát. A sok gondolkodni képtelen fidióta még a végén vesz magának a bátorságot, és meg fogja kérdezni, hogy akkor Baja, Fót vagy esetében miért voltak mentő körülmények, ha egyszer ilyen gyalázatos dolog választási csalni ;-)
@Sírköves Slomó: mesterházy bohóccal is inkább a jobbikra szavaznak, mint a 2 pártra
Ez az új taktika. A fideszes/jobbikos trollok most azt bizonygatják a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes ballibeknek, hogy úccsincs kire szavazni. Jó, hogy a fejünket nem simizitek meg sajnálkozva. Elmentek ti a depressziós női nemiszervbe.
@épészmérnök: "Elmentek ti a depressziós női nemiszervbe."
Most miért küldöd el melegebb éghajlatra azokat az elvtársaidat, akik sávszélességet és energiát nem kímélve minden egyes békemenet vs. baloldali összefogás előtt harsogták, hogy érdemesebb lemenni a telekre megmetszeni a fákat? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szia hazaáruló! Az már volt ma, hogy húzz anyádba?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt tudtad, hogy a törvény amit megszavaztatok az eladósodást is tartalmazza? Ha te igen, akkor szójálmá a pártban hogy ez a kamuzás már kurva késő.
@űrszelvény: Úgy látszik, nem fogalmaztam pontosan.
Azok, akik most hirtelen elszaporodtak, mint a lábgomba a makói fürdőben, nem a bizonytalanok, hanem fideszes trollok, akik a bizonytalanok bizonytalanságára rájátszanak, megjátszva a sajnálkozást.
@Fedor: 1.Aha rögtön. Március óta nyomoz az ügyész az ügyében.

2.A fent nevezettek ügyeiben semmi se derült ki.
@Secnir: "az elő ötből az orbán-kövér-semjén szentháromság a BÜDÖS ÉLETBEN NEM INDULT EGYÉNIBEN! nem merte magát megmérettetni egyik sem."

Ezekkel, akár érettségi szinten is, talán józan paraszti ésszel is, simán fel lehet mosni a padlót. Nyilván, miután a felcsúti vajdát Fletó mesterien lealázta (sokkal jobban tudott hazudni), a bolsevikok rájöttek, hogy nem szabad kiállni nyilvánosan a demokraták ellen, különben pofára esnek. A gyávaság oka a presztízs: az egybites Orbán-hívő ne lássa, hogy megalázzák a vezírét, mert még képes lesz melléikszelni...
Mondom én, hogy ennyi hazaáruló hívővel Csauseszku elvtárs soha nem bukott volna meg.
@HunMag: "rodeo36:az áru, az rövid u, tudod, általános iskola 2. osztály, áru, kapu, gyalu, daru..."

Mate lo, mi general! Este es un hijo de puta, un bandito naranjado.
ritkán kommentelek, mert sok az idióta, de ez szerintem jó írás, a lényeg benne van, az ok-okozat érvényesül, mint egykor az mszp-ben..
A bolsevik Orbán-troll bandától kérdezem (valójában csak 1-2 hazaáruló bérkommentelő): hogy haladtok az orosz nyelv tanulásával, szarháziak?
lista?

bor van rajta? ..különben nem szavazok rá
aza két csávó az ki?

az egyik az tuti kőműves, olyan értelmes a feje

a másik az meg szerintem egy elbaxott testépítő, biztosítós ügynök

a tesépítés titka: a rendszeresség (nem a nagy súly)

szart is lehet enni mellé, akkor is a rendszeresség marad a titka, ehe ehe

erre iszunk
vimeo.com/22562065
index.hu/belfold/2014/02/10/feljelenti_az_osszefogast_az_osszefogas/
@Orbán Mutyin: Kérdezd bajnait aki 2010 februárjában, még nem félt Pakstól... vagy Józsától, aki 6.6 milliárdot szedett össze Paksból
@Fulek: Hé faszfej, kérdezd már a kommunista magyar gyűlölő csúti gazdádat, hogy mi a tököm van.
Úgy néz ki az orbánia nevű pöcegödör gazdasága, a 300.000 közrabszolgával együtt is kőként zuhan a mélybe:
hvg.hu/enesacegem/20140208_52_ezer_uj_munkanelkuli_csak_januarban

"Körülbelül 52 ezer fővel növekedhetett januárban a regisztrált álláskeresők száma a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI) becslései szerint. Ez a növekedés nagyobb, mint ami a szezonális hatásból következne.
A GVI a becslések során a Google Insights for Search (GIS) segítségével megfigyelt álláskeresési aktivitás adatokat és a korábbi regisztrált álláskeresők számát mutató adatokat használta fel. Az álláskeresési aktivitást 26 keresőszó forgalmából származtatott 4 főkomponens segítségével mérték. A GIS adatait felhasználó modellel az intézet 466 277 főre becsülte az álláskeresők számát, ami a decemberi számhoz képest több mint 52 ezer fős növekedést jelent."

Szóval kretén erről ugass valamit.
Elfelejt egy fontos dolgot a posztoló.Akik egyéniben nyernek egy körzetben, azoknak a helye felszabadul a listán, tehát eggyel feljebb urik az egész. Tehát ha mondjuk az első 50-ből 25 egyéniben is nyer-amire jó esély van- akkor a listán 75-80. helyezettek is bekerülnek a parlamentbe.
Ja a lista elejéről aki indul egyéniben (nem konkrétan a vezérkar, mert ők nem egyéniznek), azok meg is fogják azt nyerni. Akkor mindenki szépen előrecsúszik a listán. Na ezért nem 50. hely körül lesz az utolsó tutibiztos hely.
Arra is kíváncsi lennék, hogy hova bújtatják majd azokat a képviselőket, akik nem férnek be az új országgyűlésbe. Mert az nem lehet, hogy visszamenjenek dolgozni a zord való életbe :)
@HunMag:
HunMag válaszolt neked:

@rodeo36: az áru, az rövid u, tudod, általános iskola 2. osztály, áru, kapu, gyalu, daru...

általános iskola 2. osztályában tanúltad a közgazdaságtant, állami kölcségvetéskészítést, szélerőművek létesítéséhez kallantyú készítést
és az árú megtermeléséhez is értesz meg ki tucc gyünni a kapún és le tudod gyalúlni a darú talpát

mikor hagytad abba az általános iskola 1. osztályát? és milyen eredménnyel?

teljes a zeredménytelenség és a reménytelenség isch

brühüyyy

hungica mag-os vagy magtalan a kék osztrigából nyersen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
alapfokú dzsobbikosch szeminárium (akadémia) hallgatója...mélyen hallgat...mert ha nem...akkor kiderűl

brühüyyy
és mire hajaz a @húnmag?

magja nincs hún vót hún nem vót...meghúntákúú...
@Orbán Mutyin:
matandole? como? se pisa encima como a cualquiera de las cucarachas, piojos, pulgas y garrapatas

la tierra anaranjada está lleno de ellos

exterminarlos a mas pronto posible

jajajajaja
y como andas? en ésta tempestad de caca de vaca?
@Orbán Mutyin:
la hónmag no vaya entender tu castellano debes traduzirlo a ella

jajajaja

brühüyyy
equivocaste la dirección?
@storker: Tocqueville aranyköpéseiből

Be kell látnunk, hogy az emberek érzelmei általában mindig oda húznak, ahol az erő rejlik. Meghódított országokban nem sokáig él a hazaszeretet.
Ezeket, az embereket, kik már oly erősen függnek a központi hatalomtól, már hiába bízzák meg azzal, hogy időről időre megválasszák e hatalom képviselőit: szabad akaratuknak ez oly fontos, ám oly ritka gyakorlásában nem képes meggátolni gondolkodási, érzelmi, cselekvési képességének fokozatos elveszítését s azt, hogy lassacskán az emberi szint alá ne süllyedjenek! 952. old.
Hozzáteszem még, hogy hamarosan már arra is képtelenek lesznek, hogy még meglevő jelentős és egyetlen előjogukat gyakorolják…
Valóban nehéz elképzelni, hogyan is tudnának jó vezetőt választani maguknak olyan emberek, akik végképp leszoktak önmaguk irányításáról: az is teljesen hihetetlen, hogy egy szolga nép valaha is képes lenne liberális, energikus és bölcs kormányt megszavazni.
Mai valóságunkat köszönjük meg a Szovjetuniónak, és az Ő helytartóinak, a szocialista pártnak.
süti beállítások módosítása