Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.07. 05:50 Fabius

Simon, lóvé, magyarázat

Címkék: választás mszp simon gábor

Eléggé vártam mivel sikerül előjönni Simon Gábornak két nap morfondírozás után. Nagy reményeim nem voltak, nem vártam semmilyen kitárulkozó kamingautot, de talán ezt a neszesemmit sem

simon gábor1.jpg

Nehéz elhinni még egy buta szociról is, hogy csak úgy, jóhiszeműen megfeledkezik a külföldön fialtatott lóvéról. Az még csak oké, hogy nagyjaink nem bíznak az orbáni jogbiztonságban és a matolcsyzmus terhét nyögő bankrendszerben - elég csak a kis Lázár Boldi svájci vagy Szájer Joci "külföldi" számlájára gondolni - de azért ha nem is szívesen, mégis emlékeznek rá hol vannak a rosszabb napokra Orbán éhes mancsai elől eldugott pénzecskék. A pénz eredetéről nem tudtunk meg semmit, csak arról szól a szűkszavú közlemény, hogy el tud vele számolni meg minden. 

No, remélem eljön az az idő is.

Mert én bizony rohadt kíváncsi vagyok honnan ez a lovetta, mikor a kereset nem indokolja, a hivatkozott eladott ingatlan és cég úgy tűnik csak a fantázia szüleménye. Nem tudom az ember tényleg ennyire együgyű, vagy minket néz annak? Mert valakitől, aki pontosan tudja - hisz a bankja szólt, hogy na helló, a számlád hamarosan téma lesz tesókám - hogy Damoklész szarhegyével a feje fölött pöffeszkedik egy pont ilyen ügyek miatt nehezen összehozott összefogás első sorában, attól bármi kitelik. Az is, hogy annyi esze van, amennyi egy egér koponyáját se töltené ki félig, meg az is, hogy tényleg ekkora, túlélésre és meleg székre játszó patkány. 

Kíváncsi lennék milyen arcot vág most Mesterházy Attila, mikor nem látja senki. A pártját megtisztítani nem sikerült, ezért a kampány elején máris beleszaladtak egy akkora állasba, amitől csak egy őszödi beszéd szövegkivonatba csomagolt bajai videó lehetne fájdalmasabb. Hiába kezelték viszonylag jól a Simon ügyet, a megszólítani igyekezett bizonytalanok közül sokan már most csak legyintenek: Az ilyenekért nem szavaztunk rájuk legutóbb, erre szavazzunk most? Ki lesz a következő aki lebukik? Ha itthon véletlenül kiderülne, hogy Orbán csecsemőket eszik amíg Semjén pogány törzsi táncot lejtve táncolja körbe, Varga és Matolcsy éppen kirabolják a Nemzeti Bankot közgépes teherautókkal elhordva aranyat, pénzt, értékpapírt, akkor még aznap délután lebukna mittom a Pinológus Laci, ahogy  gyerekkurvák kerek seggéről szippantja a kokót egy összetekert offshore számlakivonattal. 

Szóval elég kiábrándító a helyzet srácok. Nem lehet egyet Paksozni Józsa, Simicskázni Simon nélkül, mindig mindenre van csikkzsebből előrántható ellenpont, kész válasz. Így meg aztán kurva nehéz lesz eladni magatokat azzal, hogy ti mások, kevesebbet lopósak és nagyobb demokraták vagytok. 

819 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr195803066

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mutatjuk, miben menjen szavazni a rejtőzködő, félős baloldali 2014.02.07. 16:09:48

. Így álcázd magad, ha félsz, hogy a Fidesz pribékjei kiszúrják a szavazókör felé tartva a politikai preferenciádat! „Ha félnek, megteszik-e akár azt, hogy felvesznek egy narancssárga pólót, kitűznek egy I love Fidesz jelvényt, tesznek egy narancsot ...

Trackback: Putyint akarja átverni az LMP balhékirálynője? 2014.02.07. 16:08:47

. "Sto Paks" díszeleg Szél Bernadett pólóján, vagyis, kérünk még 100 Paksot. A felirat ezt jelenti kb. az összes szláv nyelven. A második sorban a "Paks Top" üzenet olvasható, amit akár "Paksot a csúcsra" üzenetként is fordíthatunk. Putyint akarja át...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@tristen2005:
Jön az Atletico Madrid meccs 22 kor.
@GeoCracker:
Ja, ezek a kezdeményezések általában kudarcba fulladnak. Eddig akár hányszor rá akartak venni parancsszóval, hogy most másszak rá az asszonyra, az nem sikerült.

Én hiába mondtam neki, hogy ezt nem én találtam ki, hanem felsőbbrendű nemzetgazdasági érdek, nem hatotta meg. Az ilyen kormányzati diktátumoknak amúgy is ejaculatio praecox a vége, mielőtt valódi és kézzel fogható eredményt produkálna.

Szóval én nem dőlök be az ilyesminek, inkább tolok egy sört, a piszkos munkát meg végezze el más!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Büszke lesz, kokárdát tűz a mellére, mert igaz magyar!:(((
@Orica Középföldi:
Pár nap, és február közepe lesz. már nem várom a telet. Na, jó egy kis havazás - fél óra is elég - még belefér.
Jó éjszakát, üdítő álmokat!

Ladányi Mihály: Zseb dal

Volt egy ember, ki megtudta naponta
a rádióból és a hírlapokból
milyen boldog lesz itt az utókor
kolbászból lesz a lépcsőházi karfa
és ó, egek
egész hegyek, egész hegyek lesznek szaloncukorból
S szólt az ember: ezt mind most akarom,
máskülönben nincs igazság a földön,
már az időm nem naplopással töltöm
a nap helyett ezentúl mást lopok
és ó, egek
a szót a tett, a szót a tett követi itt a földön
És híre ment, hogy ezt lehet. S épp ettől
valósult meg a kollektivizálás
mert nem volt olyan hivatal vagy állás
hol nem loptak naponta számtalanszor
és ó, egek
egész hegyek, egész hegyek kerültek zsebbe akkor
De jött a baj, hogy kicsik a zsebek
a problémát a lapok is megírták
nagyobb zsebeket követelt az ország
és jött a zsebszabályzási rendelet
és ó, egek
megnőtt a zseb,...... megnőtt a zseb......és eltűnt benne az ország.
@GeoCracker:

Ezek szerint jó volt a link!:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem Gábris csak titkon irigyli ezeket, nem hinném, hogy masírozna köztük. ő inkább csak a "szellemi" hátország...

de egyébként tökmindegy

ez viszont OFF, de igen érdekes, @ergé barátunkra (is) van kihegyezve:

kkbk.blog.hu/2012/07/02/smitt_maria_es_a_felelosseg

ON
@vitéž munkášőr:
Sunyi kis nyilas... sok vad komcsi is ezekből a szarháziakból lett '45 után. Aljanép...
Hülyék minden oldalon vannak, élő példa szárnyas!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: számodra érdekesebb, maradjunk annyiban. nekem momentán jobban fáj ennek a patkányhordának az ámokfutása, mint a háború után közvetlenül a sziléziai németek szenvedése

egyébként ismerem a sztorit. többek közt onnan is, igen
@vitéž munkášőr: Az jó ha ismered. Amúgy a fideszre gondoltál?
@rodeo36:

Most néztem meg, 5 Magyar csatorna, téli olimpiai közvetítés, 4,5 óra.
@vitéž munkášőr: Azt azért elképzelem milyen lenne a visszhang ha más háborús bűnök esetén azt találná valaki mondani, hogy neki bármi jobban fáj annál.;)
@tristen2005: Nekik meg ti vagytok a hülyék. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerinted ki akarja a torkunkra nyomni a kankós brokiját? a gyurcsány? :-)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez egy kicsit freudi volt: a NER, mint háborús bűntett. nem is rossz! ;-)
@Knósszosz: Én már többször javasoltam, hogy a kormányzaton sokat segítene, ha beleülnének egy erigált bronzló szerszámába :-)
@GeoCracker:
Méterekkel jobb vagy, elbeszélő irodalomból!:))
@vitéž munkášőr: Amúgy a becsületnapi megemlékezők között nyilván vannak szélsőjobboldaliak. De nem mindenki az, aki ilyen módon vagy egy kitörés-túrával emlékezik. Sokan vannak, akik a várvédőket nem ideológiai alapon osztályozzák, hanem katonai hősiességük szerint értékelik. (A várvédők „nácizása” és „nyilasozása” amúgy is marhaság, semmi tényalapja nincs. A többség egyszerű sorozott vagy hivatásos katona volt.) Ugyanez igaz azokra, akik április 4-ét ünneplik. Elfogadom, hogy nem mindenki szélsőbalos közülük. De azért ha megpiszkálnánk a felszínt az antifák tüntetésén, igen hamar kiderülne, hogy közülük milyen sokan tekintik pl. Lenint pozitív történelmi személyiségnek, vagy a kommunizmust „jószándékú” kísérletnek, még ha el is bukott. Vagyis a „haladó” mozgalmárok szemében csak a nemzeti szocializmus bűnei megbocsájthatatalanok, a nemzetközi szocializmus (internáci bolsevizmus) népirtására mindig találnak mentséget.
Arról már nem is beszélve, hogy a Szovjetunió jogos honvédő háborút folytatott addig, amíg arról volt szó, hogy területéről kiűzze a rá támadó hadseregeket. De amint átlépte határát, már nem az volt, hanem területszerző háborút folytatott. Annektálta a balti államokat, Karéliát, Moldovát és Besszarábiát, valamint a Kárpátalját, és „odébbtolta” Lengyelország és Csehszlovákia határait. Közép-Európát pedig erőszakkal vazallusává tette. Ha még ma is azt gondolja valaki, hogy Sztálint holmi altruista „segítő szándék” vezette a „felszabadításnak” nevezett megszálló-cserében, az kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.:)
@vitéž munkášőr: Hát akár így is veheted, bár én arról értekeztem, hogy te egy konkrét háborús bűncselekmény sorozatot enyhébbnek értékelsz, mint a fidesz jelenlegi kormányzása. :)

Az meg külön cuki, amikor baloldalról igencsak szeretik megmondani, hogy mi a helyes nézet és mi nem, mi hangozhat el és mi nem. Hol a „haladás”, hol a „munkásosztály érdekei”, hol a „politikai korrektség” érveivel hadonászva. És még egy: nem a katona felelős azért, ha hibás parancsot kap. A tisztességgel harcoló és elesett katona hősi halott, bármelyik oldalon is harcol.
Olvastátok az anekdotázó Pozsgayt?

"A mai politikai helyzettel kapcsolatban Pozsgay Imre elmondta, hogy az Összefogás „nevű baloldali csoportosulás egyedüli célja a hatalom megszerzése, az egy programok nélküli érdekközösség”. Bajnait is megtalálta: „egy milliárdos pedig ne énekelje az Internacionálét”.

A Fidesszel kapcsolatban pedig megjegyezte, hogy ez a párt felismerte, amit ő is már korábban, hogy egy társadalmi közösség a nemzet nélkül nem fenntartható és hogy a keresztény kulturális hagyományok ma is szellemi támaszt adhatnak az embereknek."
index.hu/belfold/2014/02/08/pozsgay/

Beszarás... simán behányás... undorító szarházi!
"Az már egy kicsit más tészta, amikor a kormányzat és a legnépszerűbb párt közösen játszik kandi kamerás játékot, ahol az átbaszandó járókelő momentán a szavazó polgár. Az intézményesített hülyének nézés, s hogy ezt pofátlan módon nekiállnak megmagyarázni, mintha az teljesen természetes lenne, több mint felháborító. Bassza meg, ha az van a házirendben, hogy házi kedvencet a szállodába vinni tilos, akkor az nem jelenti azt, hogy tehenet meg lovat szabad. Ezt a szabályt a hétköznapi gazdasági szereplőknek is illene betartani, egy kormányzópártnak viszont kötelező lenne. De ki a faszt is érdekel mindez."

mentalisdeficit.blog.hu/2014/02/08/kultag_rogan_es_beltag_orban_bt_-je_az_orszag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_02_08&utm_campaign=index
@GeoCracker:
Tudod az a baj, hogy semmilyen építő jellegű kritikát nem hallgatnak meg, rezisztensek bármiféle jobbító szándékra... most akkor?

Hiába harcolsz akár függőleges tengelyű szélmalommal a hülyeség ellen, abból csak negatív energia lesz, kedves barátom.
Az nagy pofára esés lesz, amire elkészül Paks tú, addigra a norvégok meg megcsinálják a fjord erőműveket amik tiszták és árapály alapon kurva olcsó energiával ellátják fél Európát.

Oszt akkor mi lesz a paksi árammal?
Fedeles kosárba eltároljuk és pántlikás hungarikumként fogja eladni a matolcsy, a kinek is??
Ez a sud kavics meg ide hányta a jobbik egész napos hányadékát!
Piktorunknak utat mutatnak, merre...

"Paks esete sem más. Mélyen egyet tudunk érteni a miniszterelnökkel, amikor arról beszél: egy ország gazdaságának versenyképességét alapvetően befolyásolja, hogy mennyi pénzt fordítanak energia-vásárlásra a termelő ágazatok. Az egyenletben most is több változó szerepel, annak ellenére, hogy Orbán csak egyet emel ki. Ugyanis a ráfordított kiadások csökkenthetőek államilag olcsóbbá tett energiával, avagy az egy egységnyi termék előállítására fordított energia felhasználásának csökkentésével. Bizony ám: nem csak „olcsítani” lehet, de takarékoskodni is.

A németek – bármennyire is úgy tűnhet most Orbánnak – nem őrültek meg, amikor lemondtak az atomenergia jelentette olcsó áramról. Sőt: Berlin innovatív módon, hihetetlen lökést ad saját gazdaságának azzal, hogy rákényszeríti a vállalatokat az új, környezetbarát energia-technológiák kifejlesztésére és üzembe állítására. A német ipar hamarosan átáll ezek gyártására és felszerelésére, aminek következtében: 1, kevesebb energiát fogyasztanak majd a gyárak, így spórolva a kiadásokon; 2, saját gazdaságukat támogatva vásárolják majd és szereltetik be német cégekkel a német cégek által feltalált és más német cégek által tömeggyártott kollektorokat, napelemeket, szélturbinákat, szigetelő anyagokat, termo-üvegeket, és még hosszan lehet sorolni a termékek körét.

Csupán ez hiányzik nekünk, Viktor! Az előrelátás. Sőt! Az előrenézés. Jó a cél, csak vágtató dakota lovad nem Berlin irányába tart, hanem Moszkvába, bármit is látsz a szemed előtt."
egyenlito.blog.hu/2014/02/07/viktor_fordulj_meg?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_02_08&utm_campaign=index
@tristen2005: Tudod ez az, amire ti is annyira büszkék vagytok; szabad véleménynyilvánítás. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: enyhébbnek értékelem igen, mert az a múlt és engem semmilyen szempontból nem érint. sőt írhatnám azt is hogy leszarom, de ez nem igaz, mert érdekel a történelem és az általad megjelölt állatot is kitermelte egy elmebeteg rezsim és az abból kibontakozó háború (itt áll fel az én fontossági sorrendem, mert nem szeretnék ilyet, márpedig a tendencia hasonló). te toppanthatsz nagyokat meg rágódhatsz rajta, de az sehová sem visz. @tesz-vesz-nek baromi jó meglátásai is vannak, de a zsidófóbiája teljesen vakvágányra tereli. mint ahogy téged is
@Knósszosz: "Oszt akkor mi lesz a paksi árammal?
Fedeles kosárba eltároljuk és pántlikás hungarikumként fogja eladni a matolcsy, a kinek is?? "

Az hagyján. De mi lesz a tízezer évig sugárzó, kiégett fűtőelemekkel, és magával az erőművel, ha már kivonják a termelésből? Ott fog sugározni az idők végezetéig. Fejfájás lesz még ezer év múlva is az utódainknak.
@vitéž munkášőr: Fóbia? Hát nem is tudom. Mondjuk ha valakik állandóan azt mondják nincs bocsánat az ellenük elkövetett bűnökre, aztán ugyanazzal a lendülettel minden nap bocsánatkérést és kárpótlást követelnek, akkor elképzelhető, hogy ettől némelyek frusztráltak lesznek. :)
Ezek után mindenki pontosan tudja és a zsigereiben érzi, miről is szól valójában ez az egész. És azt is tudja pontosan, hogy normális ember egyszer kér bocsánatot.
Mert másodszor már nincs miért. Mert aki nem bocsát meg elsőre, az nem is akar megbocsátani. Az mást akar, viszont az a más már nem hiszem, hogy a mi dolgunk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vannak ennél fontosabb dolgok is, amin lehet csámcsogni, de ami ellen legjobb lenne tenni végre-valahára
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hoppá, bayerzsóti. és még idézőjeled sincs. nagyon érett már, tegnap is akartam írni, de átlépted a Rubicont: megnyomom azt a bizonyos gombot, amit a többiek is

nem a szólásszabadságodat korlátozom (még mielőtt), hanem a pitiánerségedet (magadévá tetted annak a szarpumpa bayernek a szavait) díjazom ezzel. szervusz, baszod alássan!
@vitéž munkášőr:
Na... :))
Érzékeny lett lölköm kis szobanácija a szólásszabadságra?
MIK NEM VANNAK!?
Érdekes, mindig az olyan vinnyogók vannak oda a szólásszabadságért, akik előszeretettel korlátozták anno mások szólásszabadságát, sőt egyáltalán a létét - immáron bizonyítottak. Miért is történik ez?
A pofátlanságnak is van határa.
Beszarás... nem érzi...
Elég vastag bőr van a képén.
Elég sokáig bírtad te is.
Hidd el, ostobenkó nélkül könnyebb a blog, a hozzászólások is könnyebben jönnek, max. azok zavarnak be, akik még válaszolnak neki... :))
Ami persze bizonyos mazochizmust is feltételez, mert hát az embernek van szépízlése, megy gyomra is. Oszt ha a nyilas csürhéhez le kell alacsonyodnod, mindkettő komoly igénybevételnek van kitéve.
@Knósszosz: Paks kapcsán ezért rosszallom, hogy nincs publikus hatástanulmány. annak ugyanis nem a jelenértéken kellene számolni, hanem tudományos alapon a várható technológiai fejlődésekkel is számolni kellene.
Ettől még lehet nagy pofára esés, mint annál, aki 40 méteres lótrányát jósólt Londonban, ám jöttek az autók.
De ezek általában pozitív pottyanások. Elmaradt a lótrágyaborítás.
Viszont a titokzatosság nagy kóklerséget sejtet
@vitéž munkášőr: Tévedsz nem csak az. De ha már csak ennyi "érv" maradt? :)
@GeoCracker:
Vagy amolyan orosz módi nagy mértékű korrupciót feltételez.
Hányszorosába is került a MÉG MINDIG NEM BEFEJEZETT olimpiai építkezés Piktorunk legújabb barátainál?
Csak több mint ÖTszörösénél tartanak az eredeti kalkulációnak a szocsi olimpián - az összes téli játék együtt nem került eddig ennyibe és mint tudjuk "majdnem" minden a helyén van.
Reméljük, hogy az orosz tolvaj csürhe megkönyörül a szegény magyar lakosságon és nem a magyar tolvaj csürhe mintájára akarja a paksi bővítést is lejátszani?
Reméljük... merthogy naivak vagyunk... a többi járulékos költségről pedig mélyen kussol a fideszbolsi csürhe... ráérünk megtudni, hisz csak nekünk kell kifizetni, majd legfeljebb az eddigi +38 adóhoz - amit összehozott Pártunk és Qrmányunk - lesz még 8-10 újabb adócska, hogy a villamos hálózatfejlesztés, a fűtőelem tárolás, a hűtési rendszer korszerűsítése... meg legyen finanszírozva. Merthogy nagy a kuss, dobálja a narancsbolsevik kommunikáció a gumicsontokat ezerrel.
@vitéž munkášőr: na végre! jó reggelt! könnyebb lesz megemészteni a blogot! van annyi rossz hir, minek még a jobbik féle ostobaság? én mindenkinek köszönöm, aki igy fejezi ki a véleményét vele szemben! tehát, köszönöm, Neked is!
@magándemokrata:
Csatlakozom!
Ideje a parasztját a kis ketrecében tartani. Ugasson, nyáladzon ott.
A sulokja nem volt képes értékelni a Fabius által létrehozott kis dühöngőjét - tehát nekünk kell helyére tenni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Megint hülyeséget írsz, hiszen a komcsik még inkább korlátozták mások szólásszabadságát és létét is. De ilyet amúgy is nettó ökörség írnod, mert itt és most nem másokról, hanem rólunk van szó, hiszen a jelenlegi demokráciát mi tartjuk életben, pld. azzal, hogy mindenki szabadon elmondhatja a véleményét.

Arról már nem is beszélve, amit korábban is mondtam, hogy a baloldalról igencsak szeretik megmondani, hogy mi a helyes nézet és mi nem, mi hangozhat el és mi nem. Hol a „haladás”, hol a „munkásosztály érdekei”, hol a „politikai korrektség” érveivel hadonászva.:)
@Penivaldes:
Nyuszika, te ilyent nézel?
A sportot csinálni és nem nézni kell, az nem müxik... :)
Ha ilyen tempóban javul az idő, rövidesen megyünk mi is evezni - már őrült ismerős jelezte... Mondtam, még csínján, mert befagy az ember segge a kajakban.
@vitéž munkášőr: Amikor elfogynak az érvek marad a dehátabayerzsóti meg a tahótlanító.
Ezek lennének a demokraták csodafegyverei? :)
"Nem ért véget az egyre aggasztóbb kivándorlás, egy nemrégiben bemutatott kutatás szerint újabb százezrek tervezik, hogy külföldre költöznek. A kutatók úgy vélik, ez egy öngerjesztő folyamat, sokszor a kint lévők húzzák magukkal az itthoni rokonaikat, ismerőseiket. A magyarok lassan nem látnak más lehetőséget, egyre többen gondolják úgy, csakis Nyugaton boldogulhatnak. Megnéztük, mi van a számok mögött."
hvg.hu/itthon/20140208_El_lehet_menni_ujabb_kivandorlasi_hullam

A nemzetközi helyzet fokozódik...
@épészmérnök:
lesznek világító varnyak...egyébként a világ legfinomabb chile-i őszibarackját zabáltam egy pár órája...olyan öklömnyiek és csakis törülközőben mert leve van bőven

hány nukleáris erőmű is van a világon? felér egy nukleáris háborúval?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vitéz kollegával, mi is jobban teljesitünk! de még nem eléggé! fel kéne venni ebben a témában a simicska tempót!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ja ilyet nézek, ilyen genya vagyok.
nem hagyhatom itt az ebédet.
nem rossz az a belefagyás a csónakba....) mindig evezhetsz, meg kalimpálhatsz a lapátoddal....)
@Knósszosz:
az csak építési idő és költség kérdése a technológia ismert már 70 éve műxik ragyogóan a francia riviérán kezdték

brühüyyy

csak az olaj és a többi lobby-kat senki sem meri lelődözni
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @magándemokrata:

nem tudom, hogy hogyan működik a tahókauszt gomb, még sosem használtam, mobil felületen még mindig látom... :-(

éjjel már nagyon kezdett felmenni bennem a pumpa, de reggelre bayerrel (azzal a szubhumán gennygóccal, aki számtalanszor bebizonyította, hogy az "evilági istene a pénz", ergo szívesen magáévá tenné marhavagonokba terelt emberek javait) végleg megpecsételte a sorsát. itt van ez a poszt, ami egy politikusról szól (van még ilyen rajta kívül is bőven, sajnos), aki egyszerű emberek által elérhető jövedelmek százszorosát harácsolja össze nagy valószínűséggel nem a tehetségének, eszének, hanem csak a kapcsolatainak köszönhetően, erre jön nekem egy 70 évvel ezelőtti sztorival, ami egy zsidó pszichopata gyilkosról szól, aki sziléziai németeket irtott és nem lett felelősségre vonva... engedtessék már meg nekem, hogy a múlt ezen fejezete kevésbé érdekeljen, mint az, hogy ebben az országban ipari méretekben tesznek tönkre embereket a "választott" vezetőik ahelyett, hogy felemelnék őket...
@rodeo36:
Régen ettél hazai gyümit.
Nemrég ettem chilei szilvát, meg aszalt szilvát is. Nem rossz, egészen kellemes... de... meg sem közelíti a hazai gyümölcseink ízeit, ízetlenebb. Persze rengeteg mezőgazdasági hulladékot hoznak itt nálunk forgalomba, amik messze rosszabbak, szóval a gyümik közül így is simán kiemelkedtek ezek, szerintem. Viszont chilei vörösbort is vettem nemrég megint, na az nem piskóta, tényleg le a kalappal - szégyen sok magyar bor mellette... :((
@vitéž munkášőr:
Mobilon vissza szokott mászni nekem is, de lerugdosom...
4 készüléken szoktam netezni (asztali gép, noti, tablet, telefon), + néha külső helyszínen dolgozok a gépeken és várnom kell ügyfélnél, de akkor onnan private módban. Visszajön, kinyomom.
Korlátozom a szólásszabadságát?
Hülye is, fingja nincs mit beszél eccerije.
@Penivaldes:
Csónak... teeeeee... ezért ott bedobnának téged a Mosoniba. :)
Ilyen hidegben nem okés ott ülni, tavasszal is gumiszivacs van alattunk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
pedig lehetne sok mindent csinálni: kisdunai regattát trombitásokkal, alcsútbasznádon a makovecz művekben nemzetközi libaúsztatóversenyt, a puskásakadémiában puskakiállítást és lövöldét, a kossuth-téren meg a lebontott és az elmozdított szobrok parkját gipszmásolatokkal amiket rézszínűre mázolnak...sok sok nemzetközi verseny és a pénz is el lenne rá baszva

a szocsi nagylesikló a világon a leghosszabb és elgnehezebb (most hullottak ki az összes nagy nevek, a Svindal 4. Bode 10.) és olyan gyorsvasút Whistler-ben sincs pedig ott azután volt korrupció 2010-re...a Kaukázus van olyan szép mint a Szikláshegység vagy a Francia Alpok és a Kaukázus lábainá
l ott nhever a Fekete tenger ami Garmisch Sparten Kirchen-re nem jellemző...azaz nem lehet odavitorlázni Constanza-ból

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
tudod én nem járok a Lehel-re...és amit onnan idehordanak azt meg én nem veszem meg...legutoljára a borokat izélték de bebaszott...egyébként lehet kapni csak a vízcsapból olcsóbb a mosogatólé

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
mióta nem lehet Jonatán almát kapni azóta a magyar alma sem alma

brühüyyy

és hová exportálja a magyar külker a magyar gyümölcsöt? (ha már olyan fincsi?) a világhírű magyar külker? létezik?

brühüyyy

magyar búzát sem lehet kapni? és a magyar kukorica -ami joggal világhírű (volt)- hol van?
vesztek a Glencore-tól állattakarmány búzát? olcsón?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szerencsétlen, hisz valamiben. Csak nem mer a valósággal szembesülni.
Hadd mondja, ettől nem lesz több
@vitéž munkášőr: Sajnos, abban körben tapicskol, ahol trendi, meg hazaffyas az ilyen marhaságok hangoztatása.
Ha megkérdezed a nyomorultat, mi is a véleménye a pártjáról napvilágot látó disznóságokról, azonnal elhallgat.
Csak szembesíteni kell, mekkora lúzer, aki a mo.-i politikai választékból bármelyiket képes "sztárolni". Az MSZP, SZDSZ, FIDESZ, MIÉP, JOBBIK, KDNP, FKGP, MDF, LMP. Nincs alternatíva, legalábbis számomra. Amikor döntöttem, hogy lépek, nem az anyagi megfontolás vezetett, hanem az erkölcsi, nem akartam olyan országban élni, ahol az árnyalatnyival kisebb tolvaj/hazug/demagóg a választási lehetőségem. Mindeközben a környezetem folyamatosan pusztul, a lehetőségek zsugorodnak. Nem féltem ott élni, de megöregedni és betegnek lenni, abban az országban, na ez az ami rettegéssel töltött el!
A jövő, amit normális helyen biztosíthatok a saját erőmből, az ott Háccsó Hátasztánab, jelenleg - szerintem az elkövetkező 50-100 évben sem - nem megvalósítható.
@rodeo36:
Most tőlem kérded papa?
Hisz televagyunk szakemberrel... én magánpékségben veszek zsömit, kemyeret, vagy a Lidl-ben. A cba nevű műintézményben már megjártam, azoknál csak sört szabad, mással mindig átvertek.
@rodeo36:

"mióta nem lehet Jonatán almát kapni azóta a magyar alma sem alma"

nincs is. ami megmaradt a tűzelhalás után, annak többségét maguk a gazdák vágták ki 6-8-10 forintos felvásárlási ajánlatok hallatán.
@nincs_itt:
Mondja, csak ne nekem. Egy ilyen véleménye nekem nem vélemény, nem kell a szánalmas magyarázkodását meghallgatnom, elolvasnom.
Bizonyos dolgokig nem süllyed le az ember... onnantól már nem ember...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: OK! OK! Ne üss akkorát!
Megértelek, sőt egyet is értek veled.
@nincs_itt: a rettegéssel ugyanígy vagyok és ugyanezért készülök innét tiplizni. írtam már, "irigyellek" is érte, hogy neked már összejött... ;-)

nagyon szánalmasnak tartom, hogy vannak emberek (Géb), akik eljutottak odáig, hogy olyan helyen fejtik ki a "véleményüket", ahol az övével teljesen ellenkező ideológiai platformok a mérvadóak, ennek ellenére a hülyeségeihez képest messzemenően megtűrt személy itt - de mégis katatón módon, újra és újra a világ legnagyobb bullshitjeit ismételgeti - tudniillik a zsidók. arra érdekes módon még nem jött rá, hogy azokat a zsidó potentátokat, akik az ő vélt nyomoráért feltéve, de meg nem engedve felelősek, az általa agyonajnározott lovastengerész kimenekítette az infernóból, a kisember pedig szopott, mint mindig. dolfi papa gondolatvilága is folyton visszaköszön Gébtől, miszerint: „Zsidóimnál jobb túszaim nincsenek. Az antiszemitizmus minden országban nélkülözhetetlen fegyver, hogy elvigyük mindenüvé politikai támadásunkat. Majd meglátják, milyen gyorsan fel tudjuk forgatni az egész világon az értékfogalmakat és skálákat egyes-egyedül a zsidóság ellen folytatott harcunkkal. Egyébként a zsidók legfőbb segítőtársaink. Veszélyes helyzetük ellenére mindenütt befurakodnak. Ha szegények, a rend ellenségeinek és a bujtogatóknak soraiba, s ugyanakkor mérhetetlen tőkék irigyelt tulajdonosaiként szerepelnek. Könnyű tehát igazolni minden országban a zsidók ellen vívott harcot népszerű példákkal, amelyeket mindenki megért. Mihelyt sikerült belekalapálni az agyakba a faji elvet a zsidók gonosztetteinek leleplezésével, a többi már gyorsan jön utána.”

ehhez már csak annyit tennék hozzá, hogy szegényem "genetikusan alattvaló" is, elhiszem, fájdalmas lehet, hogy ezt a nagy igazságot is pont egy zsidó öregember mondta ki...
@vitéž munkášőr: az antiszemitizmus mindig a beilleszkedettek ellen van, olvassanak Márait.
-no comment-

Blokkolták az oroszok egy kanadai bobos honlapját
(Forrás: Justin Kripps)

Egyelőre nem világos, miért, de valószínű, hogy nem tetszett a hatóságoknak a fenti kép. Vagy az, hogy Kripps is tiltakozott a melegellenes orosz törvények miatt.

444.hu/2014/02/09/blokkoltak-az-oroszok-egy-kanadai-bobos-honlapjat/
@rodeo36: A Jonatán különben amerikai eredetű fajta.....
@jaegtoer: Csak csendben jegyzem meg, hogy bár előfordult a tűzelhalás, messze nem indokolt a fakivágások olyan mértékét, mait indokoltak vele.
Ellenben, ha nem ezzel indokolják, akkor be kellett volna vallani, hogy borzasztóan hibás az agrárpolitika
szánalom:

Rezsicsökkentés: Amiről annyit álmodtál, szegény Magyarország
nagyatadi-rezsiforum-megarox

Már rockopera is van a rezsicsökkentő fórumhoz. Nagyatádon készült a lebilincselő videó.

444.hu/2014/02/09/rezsicsokkentes-amirol-annyit-almodtal-szegeny-magyarorszag/
@GeoCracker:

nem kell csendben megjegyezned, hangosan is lehet, utaltam rá. ha a termelőnek 15-be van kilója, és azt látja, hogy 80-ért adják, míg tőle 10-ért veszik, fogja a fűrészt fejszét ásót és elintézi. [2003]
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: köszönöm! itt van a polcomon - ugyanez a kiadás ;-)
@GeoCracker: majd bencsik abból is hungarikumot kreál - mint az akácból szeretné...
Ezt már láttátok:
nav.gov.hu/cn/fooldal
Vajon az angol mellett miért a kínait választották? :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem azért mondtam, az én kérdésem is pont ez volt, mindenesetre érdekes, jahh és vezényló kínába megy kuncsorogni, mibe fogadjunk, hogy ott is aláír valamit, néhány milliárdért elköteleződve.

Munka, vagy csömör, a kevésesség vagyol?
@GeoCracker:
én az ízét szerettem, meg, hogy a kertünkben termett, nem a származását és a felmenő rokonságát

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem, mert amellett, hogy egy jelentős kínai kisebbség él az eu-ban és abból 30-40 ezer magyarországon, csak azt kapja vissza az ember fia, hogy konteózik. a kinézinek ne félj mindegy, hogy milyen az adózás, az adókulcs, meg a vámunió.
@jaegtoer: Az "Együnk kínait!" polkorr.?

Szerintem amolyan Orbánosan igazmondósan erre fel lehetne építeni egy hisztériakampányt a kínaiaknál, hogy eszükbe ne juthasson Viktorék zsebét tömni.
a kinéziknek mindig készenlétben van a visszautasíthatatlan ajánlata. psanya bácsi a kétlábonjáró bankszámlatanúsítvány.
@miva?:

abba nem kell beleavatkozni. elintézi a saját magát.
@rodeo36: Nem is dehonesztáló jelleggel mondtam :-)
@épészmérnök:
Erről nem is beszélve!
De mondd, ugyan érdekli ezt a jó embert, hogy mi lesz ötven-száz-ezer év múlva?

Hány jó éve lehet még? Húsz, esetleg harminc?
Azt kell élvezni és ezért ellopni mindent amit még lehetséges, a kiégett fűtőelemekkel meg bajlódjon a radai rossebb, nem igaz?
@GeoCracker:
A titokzatosság nem csak kóklerséget sejtet, hanem konkrét bizonyítékot is szolgáltat arra az elméletre, hogy tudatosan valami oltári nagy szemétséget csináltak.

A várható technológiai fejlődéssel kapcsolatban meg az a véleményem (szigorúan magán): nem hiszem el, hogy a kondás környezetében nem volt legalább egyetlen értelmes ember, aki ne hívta volna fel a figyelmét mekkora hülyeséget csinál. Ugyanis az elmúlt tizenmittudoménhány évben, hatalmasat fejlődtek azok a technológiák, amelyekkel a hagyományostól eltérő módon lehet energiát előállítani, nem beszélve arról, hogy ezáltal jóval olcsóbbak is lettek.

Biztosan kapott ilyen hatástanulmányt, hogy mi lesz ha... csak éppen magasról leszarja, ugyanis mindenről ő dönt egy személyben, ezt tudhatod.

Szarban vagyunk...
elmútt nyóccév a hibás !!!!

(1998-2002 + 2010-2014)
süti beállítások módosítása