Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.04. 06:12 Fabius

Beputyinoztunk, hurrá!

Címkék: atom fidesz putyin paks

Drága Medvém!

Szeretettel értesítelek, hogy megcsináltuk. Beterjesztettem a javaslatot, innentől minden más csak formaság. A terv szerint haladunk, az enyéim már nagyrészt megint megszerették az oroszokat - naná, ezek hatodik Leninről lenyalják a balzsamot ha kérem - az ellenzékem meg azt se tudja eldönteni lányos zavarában, hogy a maguk generálta spamtenger vagy annak szűrése miatt tiltakozzon hangosabban. Zöldek, ugyan már, akkor voltak ezek ződek utoljára, mikor felragadtak a mászókára, amit a kerületi tanács lefestett és a figyelmeztető ragaszt elfújta a szél. Szóval minden a terv szerint zajlik, nem kötöttem semmit az orrukra, az embereim összehordtak hetet havat, teljes a káosz és zűrzavar. A csekked aláírva de kitöltetlenül mellékelem levelemhez.

orbán paks.jpg

Aztán tégy amit gondolsz, Vlagya, én a legteljesebb mértékben rád bízom az összeget, nekem tulajdonképpen bármi megfelel azután, hogy rád és az Orosz Kijelölt Szervezetre bíztam az áramárképzést. Az atomszemét is hazajön egyszer, az sem titeket terhel ennyi pénzért, nem mondhatod, hogy foggal körömmel, az utolsó leheletünkig védtük volna az állásainkat. De tesók között ez már csak így szokás, majd dobunk rá egy murmanszki rénszarvas sültet legközelebb a dácsádban. Mert remélem, cárom, innentől szorosabbra fűzzük barátságunkat mi ketten. Tudod, Gazsi fiamat bemutatjuk a lányaidnak, és mit lehet azt tudni, ha két ekkora dinasztia sarjai találkoznak abból akár egy Eurázsiai Uralkodó Család is megszülethet. 

De ne szaladjunk ennyire előre - hopp, majdnem azt írtam ne igyunk a medve bőrére, ha ha - de nyugi, ezt azért nem engedném meg magamnak teveled szemben. Én is tudom, ehhez kell még 2-3 Paks, de legalább az elvi lehetőséget meghagytuk a törvényszövegben, és tudod a disznó után kedvenc állatom a reményhal. Nyugtass meg kérlek, hogy így lesz! Nyugtasd meg háborgó bizonytalan lelkem, mert most, mikor a lengyel nyaloncok éppen kiszeretnek belőlem temiattad, akkor lehet, hogy a sifferandrás atomenergia nélkül nem tudja lehúzni a klotyót, de én meg barátok nélkül nem tudok élni! Nézem ezt a sok hasznos hülyét, lehetnének éppen a barátaim is, ha nem a vazallusaim lennének, azokkal meg egy magunkfajta nem gyúrja közösbe a kóbászgyurmát. Hát nem, cárom? Hát de, bizonyhogy. Minekünk, a világ sorsfordító államférfijainak egymásban kell megtalálni a barátot.

Annyi bennünk a közös! Te például fekete öves dzsúdós vagy, én meg be tudok csúszni húsz méterről páros lábbal bárkinek. Te is nyomod a választókkal élő egyenesbe, meg én is írtam már nekik levelet egy párat. Te bálnára vadászol számszeríjjal, én mangalicát vágatok az udvaron. Te tudod milyen mikor egy Forma egyes autót aszfaltra szív az érodinamika, én meg tudom milyen mikor a Multivan hátsóülésére szív rá  zihálástól a belső vákuum az Operából menekülés közben. Te elboldogulsz egy tank fedélzeti műszereivel, én megtanultam használni a mobiltelefont. 

Mi kell még? 

Nem látod Vologya, hogy mennyi a közös bennünk? Megoszthatnánk az élményeinket, kibeszélhetnénk magunkból mindent tapasztalatot ami felgyülemlett a harcos évek alatt. Lelki társak lehetnénk, nem csak afféle üzleti partnerek! Lássunk tovább az atomnál, mert Paks nem a világ! Paks csak a kezdet, egy új aranykor kezdete, és nem a vég! A kedvedért, a barátságodért fullba nyomom a kretént is ha kell!

Ölellek, csókpuszi, Viktor! 

596 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr895797277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Sir Bates dö Hól: nem tudlak vigasztalni. szarok azok a rakéták, amivel géb páncélját ostromlod. hozzá egy egyszerű, nem oly' nagyon kidolgozott kőbunkó való. bolitól kérhetsz, azt mondják a soproni rossz nyelvek, a lába közt is az van. d:
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"ORBÁN-t 1982-ben beszervezési céllal tanulmányozta a BM III/III-2 Osztálya, de beszervezésétől elálltak, 206-8/21/1982.sz, 11-2110/1982. számom környezettanulmány készült róla. Ez évben „VIKTÓRIA” fn-en a BM III/III-2-es Osztálya bizalmas nyomozás alá vonja. A nyomozást 1986-ban bizonyitékok hiányában megszüntetik.

ebben az országban mindenkit csak be akartak szervezni...
A '80-as években a Belügyminisztérium III/III-as ügyosztálya operatív nyomozást folytatott Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó ellen. Besúgókkal és lehallgatással igyekeztek információkat szerezni a házaspár szolnoki és fővárosi tevékenységéről, kapcsolatrendszeréről. Orbánt '82-ben megkísérelték beszervezni is - derül ki a miniszterelnök honlapján publikált dokumentumokból.
"lehallgatták és megfigyelték Orbánt és feleségét" aztán felvették Orbánt egy minisztérium vezetőképző intézetébe...
A megfigyelésekből kiderült hogy jó elvtársak vagy hogy?
Ha csak "megpróbálták" beszervezni, akkor az ügynökakták miért nem nyilvánosak? Milyen kínos lapok kerülhetnének elő onnan!"

kkbk.blog.hu/2013/06/01/a_kommunista_keresztapa
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Ahogyna az MSZMP tagság 100%-át az MSZP örökölte "

Aha. Erről talán kérdezd meg Thürmer Gyulát is.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"GDP arányos államadósság:"

a kutyát nem érdekli a mittoménmilyenarányos államadósság, mert nem GDP-ben vettük fel, nem krumpliban meg golyóstollban, hanem devizában. ez azt jelenti, hogy devizában is kell kifizetni (elenyésző hányadát forintban). csak tájékoztató jelleggel:
1990-20 mrd$ KJ
1994-24 mrd$ AJ/BP
1998-30 mrd$ HGY
2002-41 mrd$ OV
2004-64 mrd$ GYF
2006-76 mrd$ GYF
2009-100 mrd$ GYF
2010-97 mrd$ BG
2013-110 mrd$ OV
(az adatok januári adatok. a kedvedért odaírtam az aktuális miniszterelnök monogramját is.)
találós kérdés: melyik miniszterelnök alatt CSÖKKENT az államadósság?
de odaírom, melyik miniszterelnök/államfő számlájára mennyi adósság róható fel:
kádár : 20mrd$
antall: 4 mrd$
horn : 6 mrd$
ov : 24 mrd$
gyf : 59 mrd$
bajnai: -3 mrd$

és most csapkodd a térded örömödben, hogy viktor milyen faszagyerek! ja, és tegyél hozzá cirka 10mrd $-t még pluszban viktor számlájához (paks). plusz kamatok.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ezt szeretem az MSZP agymosottjaiban, hogy az Eurostat adatokat vonják kétségbe mert elírtam egy toldalékot.

Eurostat aatok és google grafikonok igazolják, hogy
- az MSZP 26,3% -al növelte a GDP arányos eladósodását az országnak
- hogy megduplázta a munkanélküliségi rátát
- hogy 2010-re EU utolsóvá tette az országot szinte valamennyi gazdasági mutató tekintetében
- hogy 200%-ra (100%-al) emelték az áram közüzemi díját
- hogy 300%-ra (200%-al) emelték a gáz közüzemi díját,
....

De te nem hiszel a tényeknek, csak az MSZP pártközpontból kiadott hazugságoknak, mert gondolkodásra képtelen MSZP-s véglény vagy.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Há'persze!
Mindenkinek igaz a papírja, csak Piktoré és Anikóé hamisítvány!
Ezt tudtuk!
MINDIG IS!
KOMOLYAN!
Te, ezzel a szar dumával ott, meg coci majmok közt, pl. Pozsgay ettárs, te lehetsz a király, de ahol 8 általánosnál több van, ott téged max a csikkek kihordására alkalmaznak.
Szolga voltál, az is maradsz...
@vitéž munkášőr:
"de beszervezésétől elálltak,"

ez a kulcsszó: elálltak. :D
aki érti, érti.
@Secnir:

A tény az, hogy az utóbbi két Fidesz kormány 9,3%-al csökkentette az államadósságot, a kedvenc kis MSZP-d meg 26,3%-al adósított el minket.

És ettől te nagyon szenvedsz.
@Secnir:
Ne zavard össze, mert még a végén sérül... max lelkileg, mert hát agyilag, ennél jobban nem lehet.
Ilyenkor mindig ledöbbenek, hogy ezek a kretének el is hiszik a hazugságaikat?
Bazzz... az oké, hogy nem agysebész, dehogy agyhalottként is fröcsögjön...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mi a tökért égetitek magatokat, de most komolyan..

Olyan tetveket védtek, akik Nagy Imre kivégzéséért kapott zsidóktól elkobzott villába élik életüket (GYurcsány), miután ő maguk is jelntegtettek bőszen az MSZMP KB-nek.
Amiért azok leszóltak a vizsgáira.

MIndez dokumentálva.

Ahogyan az is, hogy eközben az összes ellenzéki pártot, szervezetet megfigyelték a mocskos MSZP-re szavazó ügynökök, munkásőrök ÁVH-sok, és pufajkások:

www.magyarhirlap.hu/belfold/megfigyeltek_orban_viktorekat.html
A többi iratból az is kiderül, hogy Lévai Anikót, Orbán Viktor későbbi feleségét is megfigyelték, aki ellen „Bojtár” fedőnéven folyt bizalmas nyomozás. Az iratokból kitűnik, hogy 1986-ban lehallgató berendezéseket helyeztek el Lévai Anikó és Orbán Viktor lakásán. A miniszterelnök a Fidesz „újabb összejöveteléről” szóló jelentést is közzétette, amely szerint a belügyi szervek figyelmeztetésben részesítették a Fidesz ideiglenes intézőbizottságának tagjait – köztük Orbán Viktort és Kövér Lászlót –, hogy „megkezdett cselekményük folytatásától álljanak el, mert az bűncselekményhez vezet” - See more at: www.magyarhirlap.hu/belfold/megfigyeltek_orban_viktorekat.html#sthash.WaYJflg8.dpuf
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Hülyegyerek!
Az egész ország szenved, bár akik elmenekültek bármely kretén politikus "fényes győzelme" és a kilátástalanság elől, azokat ez vigasztalja?
Mond, hogy csak fizetett pártkurva vagy, és nem önként vagy ennyire hülye!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. A Délkő Dunántúli Kőbánya Vállalat gánti üzemének vezetője a környezettanulmány készítésekor épp nincs itthon, mert 1982. február 21-től

„…államközi szerződés eredményeként Líbiában kutatómérnökként dolgozik, előreláthatóan 1983-84-ben tér végleg vissza Magyarországra. Többszörös „Kiváló Dolgozó”, aranykoszorús szocialista brigádtag. Úgy tudják, hogy 1958-tól tagja volt a KISZ-nek, aktív szervező tevékenységet folytatott. 1966-ban felvették az MSZMP-tagok sorába, előbb a KISZ patronálója, később propagandista lett. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.”

1987. szeptember 22-én a Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság III/III. osztálya értékelő jelentést készített a Dr. Lévai Anikó szolnoki lakos ellen folytatott „Bojtár” fedőnevű bizalmas nyomozás eredményeiről. Ebben idézi Orbán Győzőnek „a célszemély apósának” véleményét fiáról és menyéről:

„Orbán Győző, célszemélyünk apósa felelőtlenségnek, elhamarkodott ítéletnek tartja fia és célszemélyünk kijelentéseit a vízlépcső (Gabcsikovó-Nagymaros) mellett. Megállapítja általában, hogy fia és célszemélyünk meggondolatlanul, hebrencsen nyilatkoznak minden témában, amiben állást foglalnak. Nem az észérvekkel próbálkoznak hatást gyakorolni vitapartnereikre, hanem érzelmi alapon vitatkoznak.”

3., Orbán sajnáltatja magát a honlapján közölt levél válaszban, s az az olvasó, aki nem ismeri az akkori események igazi hátterét, még meg is hatódik: „Szegény Viktor!” Ezt írja honlapján egyebek között:
„…a nyolcvanas évek elejétől mindenféle titkosszolgálati eszközt bevetettek ellenünk. Megfigyeltek, besúgókat állítottak ránk, lehallgató eszközöket telepítettek a munkahelyünkre, a lakásunkba, sőt, a hálószobánkba is…újra átélni azt a fenyegetettséget, nem kellemes élmény.”

Ezzel szemben az a valóság, ami az állambiztonsági jelentésekből 1986 augusztusától bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának: Stumpf Istvánnak az apósa, tökéletes védelmi ernyőt tart a hatalomra törő fiúk feje fölé."

kkbk.blog.hu/2013/06/01/a_kommunista_keresztapa
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Tegyük hozzá eddig csak ti lökettétek a szájhabosító maszlagot, és öklendeztétek a mocskot, amíg én voltam olyan kedves és Eurostat adatokba, google grafikonokba dörgöltem bele az MSZP után lógó nyelvetek !
@Secnir: tartok tőle, hogy a célszemély, pardon, célshitnyik nem fogja
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Meddig várjak még, lökedék? Nem adtak elegendő anyagot a pártszékházban, neked meg nincs burádban semmi? Csicska is vagy, szar is vagy, még ha meg is fizetnek.
@vitéž munkášőr:

A komcsik közül némelyiknek volt esze, és tudta hogy vagy enged a békés rendszerváltóknak, vagy lámpavason találják magukat.

De ettől még ne keverjük már össze a jelenleg is az MSZP-re szavazó mocskos ügynököket, pufakásokat, ÁVH-s tetveket, besúgókat, MSZMP KB tagokat a rendszerváltókkal, akiket megfigyeltek ha kérhetem !
@Sir Bates dö Hól: Hallottam egy mondást, mi szerint akinek a teste nyomorék, annak a lelke is. Nem kívánok senkit megsérteni ezzel.
Ezt vitattuk meg régebben a videó kapcsán.
Szerintem ez a sztori egy kampányfilm az abortusz ellen.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ha olvasnál is, nem csupán szajkóznád a szádba adottat, nem látszódnál ilyen butának.

nem sok ember van itt már, aki védené a szocikat vagy kedvenc gyurcsányodat
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Bizony... a Bibó kollégium anno arról volt híres, hogy a belügyminiszter vője simította el a hírhedt cuclimus ellenségeinek az ügyeit!
TUDTAM!!!
Baszod, te nem éltél akkoriban, vagy szimpla hazudozó vagy.
Nagyapámat azért kizárták a rendőrségtől és elvitték fekete autóval, mert nem lépett be a pártba, lehetett segédmunkás, konyhán, anyám nem tanulhatott tovább.
Piktor faterja, anyja pártvonalon mozgott... ja és én vagyok a komcsi, mszp hívő...
IGAZAD VAN!
Persze... belátom... komolyan! Amilyen rohadékok voltunk, mi nem bomlasztottunk belülről! Pfúúújjj!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "én voltam olyan kedves"

Köszönjük, Emese! Igazi pártkurva vagy (meg orosznyaló hazaáruló).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ostoba MSZP seggnyalók ...

Unlak titeket..

Itthagylak titeket a Fabius féle posványba, ahová éppeszű emberek be sem teszik a lábukat.

ÁVH-s majmok, pufajkás tetvek, és egykori ügynökök randivonalává lett ez a foshalmaz..

Hányinger.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: hozzánk is érkezett tegnap ez a szórólap (néztem, pesti nyomdában nyomták)

én kiadtam Dodikának, aztán kisvártatva láttam, Boni elvette a felét, másik felével meg Alfika rohant a katonaládába, közben Lizike tépett belőle egyet

aztán később láttam, miszlikbe aprították, Szoika gallérjába ragadt egy szeletke, Lilike meg beleült

de minek küldenek ilyet?

a seggemet se tudom vele kitörölni, az a papír még arra is rossz

hát mit csinálnék ugyan vele? adom a kutyáknak
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: viszont veled ellenben nem szeretjük a besúgó gazdáidat, hazát és népét elárulókat sem
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A számok nem zavarnak, nyomod a mantrát, a hazugságot... szánalmasan szar életed lehet, ha ez a gyűlölködés tölti ki!
Egy egészséges reggeli székeléssel hozzád hasonló alakot formázok meg, rendszeresen!
Nekem rendben az emésztésem!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te, kis grafikonfetisiszta, néha leszállsz a pórnép közé és gyűjtesz valódi adatokat is hogyan él az egyszeri melós, vagy csak lököd a süket dumát amit magad sem értesz, de jól lehet tolni fórumokon agyhalottaknak, mindenféle illusztrációkkal megspékelve, a számokhoz meg a franc se ért, szóóval...?

Javallom nézz körül az egyszeri szinten és ha nem derogál nem narancsbolsevik faszkalapok között mozogni picit (ők is magyar állampolgárok - tudod-e?) és a véleményüket kikérdezni mit is gondolnak arról, amitől te euforisztikus állapotba kerülsz, leadod-e, mi az átlag véleménye?

Ne fáradj, csak neked elárulom:
1998: heti háromszor étterem, nyaralás három hét Kréta, új autó, Heineken
2002: heti kétszer étterem, nyaralás két hét Rimini, autó a régi, Amstel
2006: heti egyszer étterem, nyaralás egy hét Split, még mindig a régi autó, Aranyászok
2010: kéthavonta egyszer étterem, nyaralás a haver telkén Balatonendréden, használt autó (a régi szétesett), néha Aranyászok
2014: félévente étterem előtt elmegyünk, nyaralás a Neckermann irodájában fél órát, az autó nagy kék és bérlet kell hozzá, ritkán Kőhányássy világos…

Miről beszélsz te seggfej?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vazz, az valami kibaszott nagy agytröszt lehetett, aki ezeknek kitalálta/felépítette a fletót. az utálatos kép kutya fasza gyurcsányhoz képest a NERnyomik berkeiben

XDDDDD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ostoba szolga, menj, jelents a gazdáidnak, hogy újra győztél! A démonjaid felett...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Majd meséld el, milyen ruszki csicskának lenni!
Vaszilíj, vazelin nélkül? Fene a gusztusotokat...
@Viktor Mutyin: www.libri.hu/konyv/paul_johnson.hosok-1.html
tán az első fejezet pont velük foglalkozik, nekem tetszett, ez persze nem jelent semmit
másrészt nem látom be, hogy miért ne lehetne mindenkinek saját istene.

ám a liberális jelzőt akkori életformájukra semmiképp sem használnám.
@Knósszosz: Én elhiszem hogy jól ment neked amíg az MSZP-s rokonok számolatlan hordták haza munkavégzés nélkül a milliárdokat, mint a Józsa, meg a Simon.

De hagy ne sajnáljalak ezért ostoba MSZP a csicska, a tolvaj főnökeiddel együtt inkább menjetek a picsába !
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyugi Tesó!!
Már a FT szerint is olyan a mindenki Gyurkája, mint a hajóágyú! Elszabadult a penis vulgaris!
Nyugoggyá megfele!
Nincs ottan semmi baj senem! 310 fölött az ájró, a benzin árát holnap megtolják egy cseppet...
@Sir Bates dö Hól: OK hagyjuk de amúgy kurvára nem vagyok bigott. Csak annyi történt megint, hogy eltér a véleményünk.
@Habakuk999:
Komplexusa lehet, vagy khmmmm... valami furcsa "vonzalma" van Ferikéje felé, mint Gábrisnak. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Oszt az a derék rendesen hajoljon, mert ha már a kézcsók ciki lett volna...

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt...."

kkbk.blog.hu/2013/06/01/a_kommunista_keresztapa
@Knósszosz: az én "kincses" kalendáriumom még lesújtóbb... :-(
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Unlak titeket.."
nem, egyszerűen nem tudsz tényeket ütköztetni a mi tényeinkkel szemben. tudod, vita, érvelés. te tagadsz-állítasz-tagadsz, nem érvelsz.
ez marad neked, a szánalmas menekülés.
jól becopypastéztad amit megkövetelt a haza, aztán lelépsz, megnézel egy pornófilmet, rejszolsz egyet, közben viktorra gondolsz, ennyi.
jóéjszakát neked is.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Itthagylak titeket a Fabius féle posványba, ahová éppeszű emberek be sem teszik a lábukat."

Akkor te hülyébb vagy, mint gondoltam. Gyere máskor is! Így estefelé jól kikapcsol, ha elküldhetlek az anyádba. Hijo de puta...
@nincs_itt:
MI ÍGY SZERETTYÜK! ESSETTUNNI.... majom vagyol...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Na figyelj, te nem túlzottan bonyolult.
A zállamadósság(saját bevallásuk szerint) egy centit sem csökkent, sőt. Továbbá, eltapsolták VÉGLEG a 3000 milliárd MANYUP vagyont. Most pedig, milyen meglepő, éppen ennyit kapnak a pfujjabelemjönki russzkiktól, akiket maga az Ellentegerkicsi zavart haza, személyesen! Vagy ha nem, akkor majd úgy lesz!
@nincs_itt:
KOMBINÁLSZ!
Rágalom... olyan jó itt, mint még soha...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tom, hogy majom v'ok! Csak Gábris meg ne tuggya, mer' azonnali hatállyal kitérít a hitemből!
Na szóval danoljál, pacsirtám, ma mit szűrtél? Weizen, mit Hefe, oder Lager/Hell??
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na, na!!! Én nem hordok ilyen alsóneműt! Bevallottan semmiképp! Szóval, Viktor gyerekkorában kompnak készült! De nem komplett!
@Sir Bates dö Hól: "ám a liberális jelzőt akkori életformájukra semmiképp sem használnám."

Ezt a kvadrillio nevű őstulok pukkasztására agyaltam ki.
:)
@Secnir: csak annyi, hogy ennek sem kell a recskázáshoz pornó ;-)
@nincs_itt:
Még semmit... :( Valami francia cuccos van a hűtőben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Huhhh! Az vízszintesen még csak-csak megyen! De autót senem tunnak azok a gallok, nemhogy sört!
szerintem legyőztétek boli tábornok vezetésével. szavazzunk meg neki egy üveg sopronit. átutalom a számlájára az árát.
@parti_giano:
Kis mocskok tudtok lenni... :)
Inkább igyatok!
@nincs_itt: ez azért iható:

kronenbourg1664.com

bár azt nem mondanám rá, hogy gall, inkább frank
@nincs_itt:
Kekec... Bort igen. A káposztazabáló formátokat...
"Nos, ezekre a kérdésekre a kormány tagjai válaszolnak, és a butaság mélységesen mély kútjába engednek betekintést. Ez a kút ott rejtezett eddig is bennük, csak valahogy nem volt ennyire nyilvánvaló, nem rajzolódott ki ennyire plasztikusan, hogy gyakorlatilag egy rakás idióta segédkezik a nagyeszű Orbán Viktornak a semmibe rángatni ezt az országot. Gondoltam, hogy nem zsenik, de azt nem vártam, hogy a téma állítólag illetékes szakértője a következőt mondja az atomerőmű kapcsán: nem érti az atomenergia-ellenességet, hiszen a napelemek is a Napban zajló nukleáris folyamatok energiáját hasznosítják. (Jávor Benedek, PM-es képviselő szíves közlése alapján)

Azért ennél a mondatnál érdemes megállni kicsit, esetleg leülni, és merengeni. Aztán tovább merengeni. Ha valaki ilyesmit mond az általános iskola alsó tagozatában, akkor a tanító néni szépen elmagyarázza neki, hogy nem, ez nem így van, de ha politikusként hangoztatja, hogy a Nap csak egy atomerőmű a sok közül, azt soha többé nem veszik komolyan semmilyen helyzetben, kivéve persze a Fidesz-kormányt, mert ott mások a szempontok."

nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-langyos-fuzio.html
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

csak, hogy lásd, mi nem feltétlenül a fletóra/maszopra rejszolunk:

"Az ellenzéknek jól jött, hogy a kampányban Orbán Viktor eladja Magyarország jövőjét Oroszországnak, ennél erősebb üzenete nem lehetett volna a műsornak: Orbán eladósítja az országot egykori megszállóinknak, ráadásul egy bizonytalan megtérülésű, a közhiedelemben veszélyesnek tartott beruházás miatt, amikor Fukushimában még mindig világítanak a halak, ahogy elrepülnek Tokió felé.

Már éppen indultak volna a nyomdagépek, hogy „Orosz atom, rossz atom”, „Putyin csak a magyar szüzeket akarja”, stb., stb., és ebben a pillanatban kiderül, hogy Józsa István, az MSZP-frakció energiapolitikusa, nem mellesleg a Gépkar Kft. egykori 42%-os tulajdonosa 6,6 milliárd forintnyi megrendelést kapott a Paksi Atomerőműtől 2000 és 2010 között, frakciótársa szerint azért, mert olyan munkára volt szükség, amihez egyedül csak ez a cég értett. Lehet. Sőt, minden bizonnyal igaz, csak éppen rohadtul nem érdekel, ha egy szocialista politikus állami megrendelést ad saját magának, akkor érdektelen a szakértelem.

Ezzel aztán ki is fulladt a baloldal kampánya, köszönjük szépen, talán nem kellett volna kormányon annyit lopni, és akkor most ellenzékben sokkal hitelesebben hangzana a felháborodás. Így azonban gyakorlatilag tönkretesznek minden ellenzéki megnyilvánulást szégyenletes múltjukkal, és ezen az állítólagos megújulás sem segít, hiszen hetente derül ki valamelyikükről, hogy érintettek az állami korrupcióban, és amíg ezek ott ülnek, a Fidesz gyakorlatilag azt csinál, amit akar.

Elméletileg is."

nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-langyos-fuzio.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem a véleményünk eltéréséről van szó, hanem a csúsztatásaitokról, álszentségetekről, képmutatásotokról... mert nem vagytok képesek azt mondani: mi ezt akkora bűnnek tartjuk, hogy majdnem a legnagyobb bűntetési tétellel kell súlytani (bár a 5-15, bár a tól-ig kategóriát nem értem, ha eleve eltervezett szerintetek, akkor mit lehet ott mérlegelni), nem gondoljuk, hogy bármiféle pszichés sokk fennállhat, azt csak hazudják... ezzel lehet vitatkozni, de az nem egy érv " akkor most a csecsemő élete ötször kevrsebbet ér, mint a felnőtté?" (száj lefele görbül, szem az ég felé, haj és ruházat szaggatás indul, némi mellcsapkodás-hamuszórás kombóval)... felfogod végre, hogy mi a gond veletek?
@vitéž munkášőr: Várgyá má', ez a Ner-társ odakünn, a russzkiknál végzett, éppen aotmerőmű szakon, vagy miajafax! Okosss! Meg szép!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ugye, ugye! Alig 79 cent/flaschka a fenti muzeális ser...
@nincs_itt: weltenburger. az ott van valóban :-)
@nincs_itt: most, hogy mondod, nem is hülyeség. arra a sörre nem kizárt, hogy lehetne :-)
@Viktor Mutyin: de nekem írtad:-)... a könyv egyébként érdekes.
@nincs_itt:
Bazzz... idehaza a borsodi homályost meg a többi lábmosóvizet nyomatják annyiért!
Hiába, a magyar tud élni!
index.hu/belfold/2014/02/04/orvosi_titoktartast_szegett_rendort_hivott_a_tinire/

Most erre mit mondjak?
1. Hülyegyerek.
2. Miért is nem csodálkozom, hisz az igazgatóváltás is maga volt a CSODA! Narancsbehatású csoda...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Te szerencsétlen MSZP csicska.
Az államadósságban GDP arányosan nézik a világon mindenhol. A bankok, a hitelminősítők, és a kockázat elemzők egyaránt."

lehet hogy százalékban mérik, csakhogy euróban, dollárban usw. és forintban fizetik, attól kezdve meg batyhatod a százalékodat balfaszka...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hülyegyerek ide vagy oda, ebből is látszik, hogy ez a viceházmesterek országa...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nem volt MSZP-s, sőt, MSZEMPÉ-s rokonom se, csak, hogy tudd, ó narancssárga seggű gyermeke a NER sötétségének.

Hagy... (idézet tőled, kedves Kazinczy mester) ne sajnáljalak azért, hogy fel nem tudod fogni miről beszélnek azok - sokan - akik nem értenek egyet a sztárolt focistád elmebeteg vízióival és a képtelen magyarázataival a gazdaság állapota tekintetében.
Másodszor nem értem; te állítólag tanár vagyol - mondtad vala egyszer -, akkor hogyan lehetsz ennyire világos elme, mint egy pilisi meddőtárna berobbantott aknájának legmélye?

Ja... értem már, te vagy a hoffmanni oktatás humanoid reprezentánsa, stimmel! Csak felejtek, tudod?!
Ha ekkora seggnyalója vagy a rendszernek, írd már ide csak nekem, melyik oktatási intézményben vagy generalisszimusz seggnyaló?!
Neked ebből csak hasznod lesz, nem kell parázni!

Személyeskedni meg amúgy csak finoman szoktam, de most ezt is inkább mellőzöm, viszont menj a picsába!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most idegeljelek? a legdragabb b
ser, 15+3,10 a rekesz uveggel egyutt. szoval 75 cent/flaschka a betetet nem szamolom. b
vicc baz+, de a hus detto mint, ott Mo.-on, csak a minoseg....
zoccseg, a tobbi is.
@vitéž munkášőr:
Neked se lehetnek pozitív tapasztalattyaid, legalábis nem sokk.:)
@Sir Bates dö Hól: Szerintem maradjunk annyiban, hogy jó éjt. :)
@Knósszosz:
Az a kretén tanár? Neeee... bár, értem akkor az oktatás szintjének lezüllését.
@Knósszosz: szégyelleném felsorolni, mindegy is, a tiplire gyúrok úgyis :-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ha jól emlékszem, ő maga dicsekedett vele.
Szóval, ha ez így igaz, ne csodálkozz a színvonalon...

Bár, szerintem erős túlzás lehet az állítása, maximum al-pedellus lehet egy oktatási intézményben, de hát a vágyak...
@vitéž munkášőr:
Te is? Bazz...
Bár, megértelek. Semmit nem kell indoklásként írnod, azt én is bepötyöghetném a nevedben, szerintem.

Ha így... sok sikert és élhető életet, szívből!!
@Knósszosz: köszönöm és viszont kívánom a legjobbakat. régóta készülök, már csak az ingó-ingatlan felszámolása húzza az időmet
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
-:)))
A madár szép és a landolás professzionális!
Szépséghiba: ez az M-es gép és nem a "B"
A Szolovjev D 30 KU hajtóművek hangja nem olyan csiklandozó, mint az előző B2-es madarak Kuznyecov NK 8-asainak éés.. az M-esnek nem háromszor réselt a fékszárnya, mint az elődjeinek. Esztétikai hiba-:)) Viszont praktikus változtatás, de akkor is.

A lényeg: a Tupi hajtóműindítása Ferihegyen, mikor semmi más gép nem csörömpölt csak "Ő"... bazzz...
Érted, ugye?
@vitéž munkášőr:
Hát, ne szarakodj vele sokat!
Hamar tudd le és húzz, mert életed egy van és ahogy Rodi szokta mondani: nincs ismétlés! Már másodszor idézem, de rohadtul igaza van.

Nekem is néz ki lehetőség, de a kölök sulija végét meg kell várnom, majd aztán döntök.
Igyál egy sört a következő hazád egészségére!
@Knósszosz: látod, mindig van valami, ami béklyót rak az ember lábára. maholnap 40 leszek, valóban nincs időm szarakodni
@vitéž munkášőr:
Én jövőre 50...
De ha összejön amit szeretnék, megyek.
Húúzz, élj!
@Knósszosz:

diggerdriver.blog.hu

ez bátorítani fog. a gazdája kábé egyidős veled ;-)
Meg volt az eligazitas a habonyistaknal, latszik az esti termesen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt láttad? Én csípem a csóka stílusát... :D

"Valahogy úgy érzem, hogy Pártunk és Kormányunk egyre hülyébbnek néz minket; gyereknek tekint, pontosan úgy, ahogy ők – mint ez a nádpálca-pedagógia hoffmanni verziójából is nyilvánvaló – a gyerekeket elképzelik. Pofon és cukorka. Sarokba állítás és elnéző mosoly. Ne beszélj bele! és buksisimogatás. És hát tegye már fel a kezét, aki azt szeretné, ha Bakondi katasztrófatábornok, Orbán pocaktábornok vagy a hadtápfőnök Lajos simogatná a buksiját, hogy a többiekről ne is beszéljünk, és közben a háttérben szól, tájékoztat és fanfárol a megunthatatlan, kikapcsolhatatlan közmédia:

Kedves nézőink és hallgatóink, ma minden nagyon jó, holnap minden nagyon jó lesz, tegnap is eléggé jó volt már – ha mégis adódnak gondok, azokat mi gyökerestül, amint az köztudott. Ő!!! Ő felavatta, átadta, rámutatott, fellendült, megerősödött. Általában véve is javuló tendenciát mutat – bár globálisan kissé hanyatlik, de arányában nálunk így annál kevésbé – amint azt szakértők is megerősítették. A hét végére országszerte meleg strandidő átmeneti esőkkel a vetésnek, és persze a Normafánál kiadós havazás. Természetesen időközben özönvíz Afrikában, áradás Indiában, földrengés Franciaországban, tornádó Kansasban. De itt nem. Ez itt nem Kansas. A világot ellepő balesetekben, kataklizmákban, szerencsétlenségekben magyar áldozatokról nem érkezett jelentés. Saját kataklizmáinkat, melyek, ha voltak, nagyobbak más, hasonló kataklizmáknál, legyűrtük. Most örömünkben ugrálunk szokásunk szerint: hoppsza, hoppsza, hopp – maga is, Winston Smith nertárs! látom ám, ahogy a szép színes papírt galacsinba gyűrve a pofájába dugott egy szem Győzelem-savanyúcukorkát!"
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140204_Pocaktabornok_elegedett_nepevel#rss
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: olvastam, láttam, és nevetek, pedig sírni kellene, látva a közvélemény kutatásokat, megtapasztalva az iskolai folyamatokat, érezve a gazdaságot...
Jó ez a paksi hisztéria, csak kár, hogy már megint pont az ellenkezőjét nyomatja a ballib oldal annak, amit pár éve még mondott.
De hát természetesen, akkor az az ő pénzük lett volna
mno.hu/videok/90933
@irógép:

a kedves mamád alsóközép szélének balközepe a ballib, barombalfaszállat. méghogy "irógép"!

ellenben ha kifizeted a 3000 mrd-ot + az externáliákat a saját zsebedből, akkor a haverom vagy, és kézcsókom a tisztelt mamádnak, bónusz a pakson nyert energiából nekem nem kell egy watt sem. no, haverok leszünk?
süti beállítások módosítása