Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.29. 12:56 Fabius

Az elbukott elszámoltatás esete kövérlacival

Címkék: fidesz kövér lászló elszámoltatás

Egy, csak egy legény van talpon a vidéken. Úgy látszik a ner megfáradt harcosai nehezen ébrednek a mézeskalács és házipálinka illatú mámorból, de szerencsére itt van nekünk a barlangi troll házmester, aki tartja a frontot és megnyilvánulásaival kiszínezi az év végét

kövér lac i.jpg

Nem, nem arra gondolok én, amit a sajtó felkapott: az szimplán csak mulatságos, hogy Gyurcsánytól még mindig a lábrázást kapják. Sokkal inkább arra a kijelentésre, amit olvasva bizony elsőre kiszaladt belőlem egy ej,mi a büdöskurvalófasz, Lacikám? Mert a trollméltóság szerint az van, hogy az elszámoltatás közös kudarcunk minékünk, többek között azért, mert: "szerinte hozzájárultak azok, akik a baloldali pártokra szavaztak - vagyis azt támogatták, hogy a közélet megtisztulása zökkenőkkel történjen

Érdekes lenne kideríteni mit érthet vajon zökkenők alatt? Mire nem elég neki a kétharmad amit kaptak, és amit fel is használtak AB taposástól a csip-csup faszságokig mindenre? Esetleg arra gondolt, hogy ha egypártivá vált volna az ország önszántából, akkor a koncepciós eljárások visszhang nélkül mehettek volna végbe? Mert pl Gyurcsánynál maradva a meggyanúsításig eljutottak, de a mai állás szerint sehová tovább.  Esetleg még az is érdekelne, hogy amikor a parlament közbeszerzési bizottságának elnöke offshore lovag, az már maga a megtisztulás? 

Érdekes kijelentés ez azért is, mert ezek szerint trollméltóságnak nem szóltak, hogy tegnap megint tüntettek és elszámolást-kivizsgálást követeltek utcán ordítva a zemberek. És mára ott tartunk, hogy az elszámoltatás legfőbb gátja maga a kormány, kövérlacistól mindenestől, mert faszságot okfejteni hallhatjuk őt is napra nap, de NAV ügyben kivizsgálást és elszámolást követelni nem. Ilyen szűrtszólásúvá vált szegénykém, mert annyi esze ugyan honnan legyen, hogy elszámoltatásról pofázni annak kell, aki maga is szorgalmazza és követeli azt. Mintha érdekelné, hogy akkor van vagy nincs az az ezermilliárdos csalás amiről szó van. 

Így meg csak ül ott magának, kezével a szaros vödörben könyékig, és a riadtan remegő bajszából hulló korpa közt azt lesi, kire kenhetne belőle egy kicsit. 

333 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr895715890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20: Megértelek. Imádkozom érte én is.
@Bakter: Nekem ez még a nagy kedvencem. Gondolom neked is bent van a gyűjteményedben ez a film.

youtu.be/cNO9gGqsSN4
most néztem meg, egy jó film, amit mindenkinek ajánlani tudok. főleg gábrielenek. hova vezethet egy rossz berögzülés, a tévhit...

hu.wikipedia.org/wiki/A_vad%C3%A1szat_(film)

port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=130602
Kísérletképpen mindenkit kiengedtem, akit eddig elrejtettem magam elől.

Minő csoda: a kommentek fele egy embertől származik, a másik fele pedig ezekre válaszol.

Most már megyek aludni én is, de holnap sicc vissza a ketrecbe.
@tristen2005: "Mert a vagyonosok, akiknek ez az Orbán gyerek a szószólója belőletek élnek.....korábban is megvolt ez a profit, de mi abból építettünk lakásokat, vasutat, hidakat..."
JA..csak akkor egy Marx nevű gyerek volt a "szószóló" akinek az írásait ma egy az egyben illik kidobni
@Knósszosz: "Nem értjük mi a világukat" /jobbikosok/... pedig én már fordítva is nézem, és mégsem...
faszkivammá, nem unjátok a borsóhányást, megint tematizálva a téma, és ömlik a szenny
@KÁTÉó53éúétr6: Fog az menni. :)

Vona - Hogyan lettem a legerkölcstelenebb politikusok egyike?

Valljuk meg, van abban valami bizarr és apokaliptikus tragikomikum, amikor szenteste Terry Black mond erkölcsi ítéletet a hazai közélet felett. Mivel az előadóművész engem is "megtisztelt" azzal, hogy a három erkölcstelen politikus közé sorolt a 386 országgyűlési képviselő közül, így röviden elmondom a véleményem az esetről.

Karácsony ideje alatt nem olvastam, nem néztem híreket, nem léptem fel a világhálóra, így ezt most teszem meg. Sokan óvtak a megszólalástól, kérték, hogy hagyjam az egészet, mert méltatlan egy parlamenti párt elnökéhez egy ilyen ember ilyen akciójára reagálni, de én mégis megteszem. Több ok miatt is:

1. Mivel a bulvársajtó már karácsonykor hívogatott, úgysem hagynának nyugtot, és mindenféle álhír terjeng a neten, így jó, ha személyesen teszem tisztába a dolgokat.

2. Bár közéleti szereplő vagyok és ismert politikus, de nem vagyok és nem is leszek celeb. A magánéletemet nem a nyilvánosság előtt szeretném élni, de úgy tűnik, mindez naivitás a részemről. Mivel az ellenfeleim a programommal és a politikámmal nem tudnak mit kezdeni, így más fogást igyekeznek találni rajtam. Tetszik vagy nem tetszik nekem, így van.

3. Mert az egész ügyhöz egyébként semmi közöm. Sem Terry Black-et, sem Krasznai Tündét személyesen nem ismerem, az énekesnő parlamenti kitiltásához semmi közöm, arról nem is tudtam, hiszen arról nem is az országgyűlési képviselők döntöttek. Vagyis, ha akartam volna, sem tudtam volna hatni az egész kitiltásra, sem pro, sem kontra. Tehát a szentesti akció otromba és ízléstelen mellélövés volt.

4. Végül, de talán leginkább azért szólalok meg, mert nem szeretném, ha bárki azt hinné, hogy bujkálni, menekülni akarok. Sőt, azt akarom, hogy mindenki tudja: sem zsarolható, sem megfélemlíthető nem vagyok. Amit az ember megtett, azt vállalja, amit nem, azt meg ne vállalja!

Kezdjük azzal, mi az, amit megtettem. Ahogy azt az idén május elsején megjelenő Fekete bárány, fehér holló című könyvemben is megírtam már, a házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amellyel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle. A történteket a feleségemmel megbeszéltük, megszenvedtük és körülbelül egy évbe telt, mire feldolgoztuk, és hála Istennek, most azt mondhatom, a kapcsolatunk jóval erősebb és biztosabb, mint előtte volt. Éljük a családi életünket a kisfiunkkal, Benedekkel hármasban, amennyire persze a hazai közéletben és az ilyen szentesti (!) akciók között lehet.

És most nézzük, mi az, amit Terry Black bejegyzése sugallt, de nem tettem meg. Előre elnézést kérek mindenkitől a felsorolás miatt, elhihetik, hogy nekem a legkellemetlenebb, hogy ilyet egyáltalán le kell írnom, de sajnos itt tartunk. Na, lássuk:
Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem. Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam.

Ennyit szerettem volna mondani. Több, mint amit az egész érdemelne, de megtettem.

Záró gondolatként egy megjegyzést tennék még. Önöknek feltűnt, hogy Terry Black listáján nincs szocialista politikus? Ja, akkor már értem. Szobordöntés, bajai videó és most ez... Kemény kampány vár ránk.
-no comment-

Az argentin rezsiharc óriási áramkimaradáshoz vezetett

Energiaválság alakult ki Buenos Airesben, miután a hőség miatt megugrott a város áramfogyasztása. A bírálók szerint a kormányzat téves energiapolitikája miatt nem korszerűsítették a szolgáltatók az elektromos hálózatot.

hvg.hu/gazdasag/20131230_Oriasi_aramkimaradashoz_vezetett_az_argen

------------------------------------

Némethné is csatlakozott a 27 néma fideszeshez

Harminchárom képviselő nem szólalt fel az idén a parlamentben. A legtöbbször Fónagy János fejlesztési minisztériumi államtitkár, a leghosszabban, több mint 27 órát a jobbikos Staudt Gábor beszélt. - de minek?-

hvg.hu/itthon/20131230_Nema_fideszesek_27en_egyszer_sem_szolalt
olyan okosan fideszesen kimunkált ez is:

Nincs hatályos jogszabály az online szerencsejátékra

Január 2-tól az adóhatóság blokkolhatja<<<<< a külföldről működtetett online szerencsejáték oldalakat amennyiben azok nem felelnek meg a magyar rendelkezéseknek, egyelőre azonban nincs jogszabály, amelyhez igazodva a cégek valóban be tudnának jelentkezni a legális magyar működéshez - írja hétfői cikkében a Népszabadság.

hvg.hu/gazdasag/20131230_Nincs_hatalyos_jogszabaly_az_online_szere
röghöz és párthoz kötés:

Ingyenhitelt kaphatnak a közszolgák
Az ön pénzéből vehetne olcsón lakást az állami alkalmazott. Két változatról tárgyal a kormány.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F30%2Fingyenhitelt_kaphatnak_a_kozszolgak%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"faszkivammá, nem unjátok a borsóhányást, megint tematizálva a téma, és ömlik a szenny"

Igen, időnként olyan soft-kurucinfót csinál a Varánuszból angyal.
@Orica Középföldi: Pedig én még tök disztingvált vagyok az időnként betévedő trollokhoz képest. Amúgy meg nem igazán szoktam kurucot linkelni. Az pedig, hogy minden vélemény megjelenik a blogon szerintem hasznos lehet, meg amúgy is jó ha adott kérdésekben a másik fél véleménye vagy gondolatai is elhangozhat.
Te jó ég, Schumacher! Én Senna imádó voltam, vagyok, és nem kedveltem az elején Schumit, de most már igen. Nem lehet, hogy ő is így menjen el, ilyen fiatalon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szabotázs! Itthon egyelőre a közösképviselők szabotálják el a rezsiharcot, Argentínában meg már az energiaszolgáltatók, azért van áramkimaradás.
Figyelj, ez egy zárt, kerek rendszer, mindent meg és ki tud magyarázni.
@V-PORT: Épp erről beszélgettünk tegnap éjjel Tagával. Amúgy én is pont Senna rajongó voltam és nem nagyon kedveltem Schumit, de nagyon fájna ha így menne el. :(
@Orica Középföldi: Nem a blog házi nácija csinálja a soft kurucinfót itt, hanem mindazok, akik újból és újból szóbaállnak vele, válaszolnak neki, kérdeznek tőle.
Ahogy épész mondta az előbb @épészmérnök:
"Minő csoda: a kommentek fele egy embertől származik, a másik fele pedig ezekre válaszol."

Tényleg a faszkivan, hogy miért nem hagyjátok lógva gabrielt. Ha nagyjából senki nem szólna hozzá, csak megunná és elmenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A jogszabályok azok nem érdekesek, ha nagyon muszáj, akkor ma beterjesztik, holnapra megszavazzák, és az új jogszabály, törvény visszamenőlegesen érvényes.
Így megy ez a fidesz kétharmadnál.
@Orica Középföldi:
A házi kurucunk nálam jó ideje karanténban van, de a neki küldött válaszaitok meglehetősen növelik itt a zajt...
@félázsiai nagymagyar:
Bocs, Orica! Nem neked, csak a megjegyzésedhez csatlakozva mondom.
@aritus:

Soha:)) Ez a munkája és vastag a páncélja. Akkor is nyomja, ha senki nem válaszol. Volt már ilyen:)))
@Knósszosz: Aláakartak veletek iratni egy olyan papírt, amiben vállaljátok, hogy ezentúl az evangélikus egyház tanai szerint éltek otthon, és nevelitek gyermeketeket?
@aritus: "Ha nagyjából senki nem szólna hozzá,csak megunná és elmenne"
Úgy hiszed?...szinte soha nem szólok hozzá, és látod:írt nekem fél oldalt
@aritus: Szerintem nagyon túl vagyok dramatizálva.:)
@KÁTÉó53éúétr6: Bocs csak azért küldtem el az illetékes válaszát, hogy legyen infó a terriblekkes "balhéval" kapcsolatban.:)
Csak hogy ne remegjen meg a kezük a közszolgáknak mikor tavasszal az ikszet behúzzák..Van itt péz.

index.hu/gazdasag/2013/12/30/ingyenhitelt_kaphatnak_a_kozszolgak/
keleti szél:

Korrupció Kínában: 527 helyi képviselőből 518-an kaptak pénzt

Lemondani kényszerült a helyi törvényhozás 98 százaléka Kína Hunan tartományának egyik nagyvárosában, miután kiderült róluk, szavazataikért cserébe pénzt fogadtak el - adta hírül a Hszinhua kínai állami hírügynökség.

hvg.hu/vilag/20131230_Korrupcio_Kinaban_527_helyi_kepviselobol
@vörös meteor: ugyanezt csinálták az első országlásukkor. Amúgy is rászabadították tömegesen a kedvezményes lakáshiteleket, de a közszolgák többször is (!) igénybe vehették.

Mert nekik tényleg csicskák kellenek, a valóban független (azaz a kormánytól, az államtól független) középosztályt tűzzel-vassal írtják.
Ezt szolgálja a köz és felsőoktatás átalakítása, az összes gazdasági tv-k, az adórendszer, amit kialakítottak, a rezsiharc, stb.

Nem mintha nagy hagyománya lenne Magyarországon a független középosztálynak, polgárságnak.

A 48-as szabadságharc és a kiegyezés után is félig-meddig feudalizmus volt, az iparosodást főleg az itt élő németek és zsidók csinálták, a "keresztény úri" népség, hétszilvafás nemesek állami hivatalokban szerettek "aladárkodni" (Márai)
És ezen a Horthy rendszer, a nyilasok, a 2. vh, a komcsik csak rontottak.

Most meg itt a fidesz, és ami a rendszerváltással elindult, gyengécskén, haloványan, de mégiscsak elindult valami független polgárosodás, annak most az írmagját is kiírtja.

A sok hülye többi párt asszisztálásával, mert ma Magyarországon minden párt csak az erős államban, az állami túlterjeszkedésben, osztogatásban hisz.

Menjenek a picsába!
@tristen2005: Csekkold az illetékes válaszát - erre az ökörségre - amit reggel már elküldtem Káté kollégának. :)

varanus.blog.hu/2013/12/29/az_elbukott_elszamoltatas_esete_koverlacival/fullcommentlist/1#c21317314
A másik oldal véleménye kövérlaca ügyben. :)

"Kövér annak a Fidesznek volt alapítótagja, amely első ellenzéki pártként alakult meg 1988-ban, mellékes. (...) A komcsik módszerének lényege a viszonylagossá tétel. A tanácselnök kávéfőzőjének lenni végső soron ugyanaz, mint Biszku Bélának lenni – >>mindenkire fröccsent sár, mindenki szem volt a láncban!<< Így kerül egy kalapba a bivalybasznádi tanács egyszerű tagja és D-209-es (oké, mondjuk Pozsgaytól mi is lilát hányunk). Képzeljük el, ha a nürnbergi tárgyaláson az egyik vezető azt mondja, ítéljék már el a krumplifejű Heidit is a konyháról, mert 1943-ban ugyanabban az épületben tanult palacsintasütést, ahol az emeleten a Waffen-SS éppen ülésezett."

www.tutiblog.com/2013/12/amikor-kommunistak-kommunistaznak.html?v=1
@Penivaldes: azért, hogy neked ne keljen?, mert az információi nekem nem azok, túl azon, hogy nem is érdekelnek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sajnos. :( Igazából Senna után már nem voltam nagy Forma-1 rajongó. Talán még Damon Hill volt a másik kedvencem, de igazából ott a Schumi ellen való szurkolás mozgatott.
@aritus: mondd evezősnek, ő tanárként tudja, hova húzza az x-t. ne legyél ennyire előítéletes. arra lennék inkább kíváncsi, a közszolga mit takar. közalkalmazott, esetleg szűkítve csak köztisztviselő?
@V-PORT: Ebben eléggé hasonlóak lehettünk.
hehe

Cukiságok, avagy összenő, ami....

orulunkvincent.blog.hu/2013/12/30/cukisagok_avagy_osszeno_ami

erről jut eszembe. ha egy kördiagramon ábrázoljuk a politikai eszmerendszereket, akkor a szélsőjobb és a szélsőbal éppen egymás mellé kerül.
Ahogy elnézem néhányotok a szilvesztert a Kék Osztrigában tölti, Barbra Streisandot hallgatva, miközben a Túl a barátságon megy a háttérben. :)))
@bella _ciao: nem előítéletes vagyok, eszem-faszom megáll, ez honnan jött neked?
Én arról beszéltem, hogy a köztisztviselő, közszolga, pedagógus, közmunkás stb, az nem FÜGGETLEN, mert megélhetése, munkája, állása csak és kizárólag az államtól, kormánytól függ. És ma Magyarországon ők vannak többségben.
Nem a gondolataikról írtam, hogy nem függetlenek, hanem a helyzetükről.
Tudod értő olvasás...
Én is közalkalmazott vagyok.
@bella _ciao: nem véletlenül, mert lényegileg egy és ugyanaz. Mindkettő erőszak és rendpárti, szociális demagógiával, demokrácia, kapitalizmus, tőke és piac ellenességgel. Mindkettő rémes totális diktatúrákat hozott létre.
@V-PORT: :))))
Bár a Túl a barátságont nem ér egy lapon említeni azzal, ami itt megy.
Az tényleg egy jó film.
@tristen2005: 2010-nél régebbi linked nincs esetleg?:) Amúgy Vona a házassági válságáról és a hibáiról is őszintén írt. :)
@aritus: bocs, ha félreértettelek. akkor megyek, beiratkozom a közmunkások kompetenciafejlesztésére. és rajzolok neked majd hópelyhecskét. nagyon harapós vagy, baszki.
@aritus: A boldogító nem-et is írhattam volna. :)
@Sir Bates dö Hól: Szomorú. A barom terroristáknak nagyon ne tetszik, hogy beszopták Szíriában, ezért marad a kicsinyes bosszú.:(
ezt a népet földbe kell döngölni !

ennyire hitvány ország még nem volt a földkerekségen !
szent együgyüség...

lustaság butaság országa ez !
@tristen2005: Pedig a házasságtörést Vona már elismerte, míg 2010-ben perrel fenyegetőzött. Szép lassan minden sorra kerül:)))

Egyébként engem kurvára nem érdekel egy politikus magánélete, az, hogy félrelép. Kivéve ha egy olyan képmutató, álszent faszfejről van szó, mint pl Vona, aki egyfolytában veri a mellét, hogy isten, haza, család.

Orbánról is tudnék mesélni, de nem teszem, mert akkor biztos rámszáll a TEK. Elég legyen annyi, hogy ő is egy álszent, képmutató faszfej, aki szintén egyfolytában veri a mellét, hogy isten, haza, család...
Az, hogy mind a két miniszterelnöksége alatt a közpénzt a saját konyhapénzének tekintette, tekinti, az nyilvánvaló, mert már az első miniszterelnöksége idején a semmiből kurva sok pénze, földje, vagyona lett.
@bella _ciao: :))), bocsánat, nem akartam harapós lenni.
@V-PORT: abban az volt a legjobb, hogy Tom Selleck alakította a homo médiasztárt:)))
@aritus: Az egész jó volt. :) Kevin Kline zseniális.
@aritus:
Ez a kérdés aggaszt. Most miért nem perel, sem ő sem a másik kettő???
van még kérdés?

Lesöpörte a NAV-botrány kirobbantójának panaszát a főügyészség

Elutasította Horváth András, a NAV-ügy kirobbantójának a házkutatást és lefoglalást elrendelő határozat ellen tett panaszát a Fővárosi Főügyészség.

hvg.hu/itthon/20131230_Lesoporte_a_NAVbotrany_kirobbantojanak_p
@tristen2005: Szájerről nyílt titok, hogy homo. Amikor az Európa Parlamentben téma volt, hogy felesége lett a legfőbb bíró és kikérte magának, hogy a feleségét támadják, azaz szexistaként viselkednek a képviselők, az egyik képviselőnő (a nevére, pártjára nem emlékszem) kijavította Szájert: Nem azzal van a probléma, hogy nő lett a legfőbb bíró, hanem az, hogy a kormánypárt magas poziciójú tagjának a házastársa. Ha férfi lenne a házastársa, az ugyanolyan baj lenne:))) Erre nem tudott mit mondani.
Amúgy nem lenne baj, ha nem titkolná, és nem egy olyan pártnak lenne a top 10-ében, amely párt a homoszexaulitást valami csúnyaságnak, ferdeségnek tartja, és az LMBTQ embereket pedig jogfosztott állapotba kényszeríti.
@aritus:
+1

...és én sem értem.
???
:-(
@KÁTÉó53éúétr6:
De ha mindenki kiteszi a ketrecbe és nem is látszik, amit ír????
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Micsoda váratlan fordulat:((((

Polt Petike pontosan ugyanezt csinálta amióta legfőbb ügyész lett. Ezért nem lett ügy a Kaya Ibrahim-Joszip Tot és társaiból.

Tényleg, azt is nagy homály fedi, hogy a fidesz hogyan mondatta le a Polt előtti legfőbb ügyészt Györgyi Kálmánt idő előtt. Az is egy sötét ügy, amit valószinűleg sose tudunk meg.
@bella _ciao:
Hehe, a karácsonyi ünnepetességek közepette volt rokon, aki "odavágta":
Namostaztán biztos tudjátok, kire kell szavazni, hogy ennyi sok pénzt kaptatok.
Mondtuk neki, hogy nem tudnak annyi pénzt adni, ami miatt rájuk szavaznánk. Nem tudnak.
Szóval az én x-em tuti! Tuti, hogy ezek nem!
NEM! NEM! SOHA!
@aritus: zuhanyhíradóból vannak szösszenetek, elég annyi, hogy nem lófej volt az ágyában, de az üzenet ült
@aritus:
Soproniként igen sokat lehetne mesélni itten a Szájer magánéletéről.
Hidd el, a nemszexuális is van olyan alja képmutatós, mint a szexuális ...
:-(
@Marcellusca: olcsón megúszta. le is tartóztathatták volna visszaélésszerű feljelentgetésért, panaszkodásért, avagy azért, mert a házkutatást vezető nyomozónak nem szerzett be koffeinmentes kávét, holott köztudomásúlag neki magas a vérnyomása.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: butaságot írsz ismét vagy csak terjeszted a mételyt... neked kell döntened, hogy ostoba vagy aljas vagy:)
itt tartunk, és ezért van csöndben mindenki, a fortélyos félelem ismét diadalt ül:
/Sipi biztosan erre is tudna egy baromi okosat mondani/

Kirúgták az Együtt-PM videójában nyilatkozó takarítót

Elveszítette az állását az a központi vásárcsarnokban takarítóként dolgozó férfi, aki az Együtt-PM szövetségnek nyilatkozott az egykulcsos adóról és az őt foglalkoztató cégnél tapasztalt szabálytalanságokról - közölték a pártszövetség hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.

hvg.hu/itthon/20131230_Kirugtak_az_EgyuttPM_videojaban_nyilatko
@V-PORT: egyébként jó ötletet adtál, most megnézem a filmet:)))
így megy ez:

"Az állam megvédi a polgárait a versenytől"

2014-ben a lakossági villany és gázszolgáltatás az államhoz kerül, és minden abba az irányba mutat,hogy nemhogy verseny nem lesz, beruházó se, viszont a kertek alatt már megszületőben az a kormányzati ideológia is, amivel szükség esetén a tarifák emelését is az EU-ra lehet fogni.<<<<<<<<<<<<< Latolgatott az EnergiaGorilla.

hvg.hu/gazdasag/20131230_Az_allam_megvedi_a_polgarait_a_versenytol
utólag mondhat amit akar...

Sólyom: Remélem, lemondtam volna
Az AB első elnöke szerint a testület hátrálása kockázatos, ő márciusban másképp döntött volna.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F12%2F30%2Fsolyom_remelem_lemondtam_volna%2F
hogy rohadnának meg ezek is:

A parkolási bírságot is a kamara fizette

Emelkedő elnöki jutalmak, milliós lelépési pénzek: az adóhatóságnál tett bejelentést az Orvosi Kamara. A jobbikos volt alelnök saját cégének számlázott.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F12%2F30%2Fmeg_a_parkolasi_birsagot_is_az_orvosi_kamara_fizette%2F
Tökéletes gyűjtemény így az év végére. :)

Az év Pinokkió-díjasa nem más, mint Orbán Viktor

tenytar.blog.hu/2013/12/30/az_ev_pinokkio-dijasa_nem_mas_mint_orban_viktor
@Sir Bates dö Hól: Na mesélj te hogy ismered a barom vahabista zsoldosok történetét, akiknek mindenhez van közük csak a szír néphez nem? :) Remélem nem Holland véleményén vagy, akinek ismét elgurult a gyógyszere. :)

hungarian.ruvr.ru/2013_12_29/Fran-ois-Hollande-Bashar-al-Assad-az-iszlamista-szelsosegeseket/
Tegnap óta gondolkozom a Kövér László jelenségen, és róla két tulajdonság ugrik be, a kirekesztés és a gyűlölet.
Kövér magatartása egy gyűlöletet kiváltó személy agressziója mindazokkal szemben, akik nem tartoznak szorosan a szekértáborába.
Vezérpolitikusi mivoltában folyamatosan a fölérendeltségéből eredő megnyilvánulásait tapasztaljuk, mely zsigerileg jön elő. célja az ellenfeleinek eltakarítása és megsemmisítése.
Kövér Lászlónál ezek a személyiségjegyek nemcsak ösztönösek, hanem tudatosak is.
Büntet, megtorol, megaláz.
Mindezeket látva és ezeknek a jelenségeknek az elkerülésére jó lenne, ha a politikusokat pszichológusok véleményére alapozottan engednék be a közéletbe irányítói státuszba, megelőzve azokat a kártékony cselekedeteiket, amellyel rombolják az ország közhangulatát, közérzetét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az eredeti hír a csecsenek és dagesztániak önrendelkezési jogáról vívott harcról szól (nem feltétlenül azonosulok a harcmodorukkal, bár tevékenységük interpretálása inkább az akció-reakció szempontjából közelíthető meg könnyebben)...mit akarsz a szír helyzettel most?...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ritkan ragadtatom el magam ennyire, de azert most mar nagyon unalmas ez a kepmutato ficko.

Az Isten (tudom, hogy nincs, de ha megis volna) akarhova tegye ezt a palit. Egesz 5 eves elnoksege maga a SZEGYEN. A megvalasztasa korulmenyeitol kezdve a legutolso huzasaig; a nyiltan Fideszes kampanyszoveg legutolso ujevi koszontoig.
Es erre van bor a kepen azt irni, hogy o bizony lemondott volna?!?!?!

Eszem-faszom megall!!

Kivanom neki, hogy eljen meg vagy 30 evet jo (szellemi) egeszsegben, es lassa, hogy:
- senki szarba se veszi, sem ot, sem a velemenyet.
- es majd egyszer 5-10 ev mulva a(z altala annyira gyulolt) ballib oldal nekialljon elete munkassaganak helyreallitasahoz (alkotmanyossag, alkotmanybirosag, koztarsasgi intezmeny), amiket kedvencei tettek tonkre.
@simple observer 1.0: ennyi, nincs mit hozzá tennem, nagyon egyetértek és bólogatok bőszen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bocsánat a kifejezésért, de : hova szarjak?????

Hány éve csináltak belőle hülyét anno (vakondokos választás)?
Na, pont annyi ideje kellett volna "lemondania" - igaz, akkor nem lett volna a gyerekeinek lakás, és hasonló nyalánkságok.
Mert bár smittpali az etalon e téren, sólyom elvtárs sem piskóta, amikor a mi jár és mi nem jár c. játékot kell játszani.
@KÁTÉó53éúétr6: annak a Marx gyereknek gondosan ápolják a sírját Angliában,-amely országról a napokban olvastam,hogy gazdasága elérheti,meghaladhatja a németekét is hamarosan.
"Így meg csak ül ott magának, kezével a szaros vödörben könyékig, és a riadtan remegő bajszából hulló korpa közt azt lesi, kire kenhetne belőle egy kicsit."

Kövér jellemét tekintve tökéletes eltaláltad a képi hangulatot.
@KÁTÉó53éúétr6:
Ne búsulj ezen, nekem sem megy.
Pedig próbálkozom, de rendre elakadok.
Csak egy (majdnem) friss: így fogalmazni valakinek politikus létére...?:
„soha nem jártam homokos bárban" - ez több mint tahóság. A suttyó nem talált szinonimát a "homokos"-ra?
Ej-ej Gabcsi.

Savazok rájuk - télleg...
@Penivaldes:
Szia Peni!

Nem, nem írattak alá ilyesmit, csak félreérthetetlenül tudomásomra adták, hogy a gyermekem érdekében jobb ha beletörődöm abba, hogy ez körösztyén iskola és kuss!

Nem ragozom tovább, egyrészt mert ez mindig kiveri a biztosítékot nálam, másrészt meg leírtam már többször a történetet, nem akarok senkit újra fárasztani vele.
Megingathatatlan véleményem: semmi keresnivalója nincs az egyháznak az állami oktatási rendszerben! Ahogyan a politika sem való a templomok falai közé.

Ameddig ez nincs helyre téve, addig csak süketelés fog folyni és sokan be is szívják ezt a cuclit. Sajnálom, engem már nem győz meg senki az ellenkezőjéről. Aki vallásos nevelést akar a kölykének, tegye, semmi kifogásom ellene - persze nem állami pénzen!! -, de az sem megy, hogy kibasznak a gyerekkel csak azért, mert szarik az ájtatos iskolára.

Itt a vége, mert ha folytatom elküldesz a fenébe, mint egyszer hasonló esetben.
Bádog új évet Peni!
@Knósszosz: Neked is Knosszi. (csak azért kérdeztem, mert pl Bfüreden a református egyház ezt csinálta az átvett iskolában..aláiratott a pedagógusokkal egy papírt, hogy ezentúl a református egyház tanai szerint fogják otthon főzni a tokányt, és havonta a teljes pereputtyal résztvesznek egyházi fejtágításon.
a szülőkkel meg aláírattak olyan papírt, hogy ezentúl otthon is a református szellem fogja uralni a házukat, és a gyerek is abba a szellemben lesz nevelve.
na most ez tényleg az, amire azt mondod, hogy essen beléjük a ló, meg mi közük ahhoz,hogy otthon katko, buddhista, kelta stb szellemben nevelődik az a gyerek.)
süti beállítások módosítása