Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.27. 13:11 Fabius

Bespájzolt a Nemzeti Oligarcha-Mikulás

Címkék: fidesz közbeszerzés közgép simicska mikulás

"A Mikulás aranyos, közvetlen,
adogat csokikat önzetlen.
A gyerekek azért is éljenzik,
mer' a Mikulás sohase vérengzik.

Sohasem iszogat gyermekvért,
mert a csemeték szülei megvernék.
Babahúscafatot nem rágcsál,
csecsemőbefőttben nem vájkál.

A Mikulás szimpatikus,
nem mondja neked, hogy kuss.
Ha szidod vagy gyalázod,
nem mérges, meglátod,
nem kell, hogy gyorsan elfuss.

A Mikulást szeretni kell,
hisz nem végzett még senkivel,
hát őt sem kell bántani,
sósavba mártani,
ennyit még megérdemel."

(via)

Megnyugtató arra ébredni a bejglikómából, hogy a Nemzeti Oligarcha-Mikulásnak is fasza, gazdag karácsonya volt. Tényleg. Nyugtalanító és lelki bántalmakat okozó lett volna azon töprengeni, hogy vajon csak ÉdesViktor családi strómanjának jutott újabb masnival átkötött állami földcsomag, vagy másnak is sikerült a karácsonyi szentségben olyan jól járni, mint senki másnak. De nyugalom, lazulás, a Pohos Jézuska elintézte, hogy lassan a Sánta Klausz rénszarvastenderét se írják ki Közgépes jelenlét nélkül. 

simicska télapó.jpg

A közbeszerzési értesítőket nézegetve lassan az látszik, hogy a választásra készülődve beindult a Nagy Bespajzolás Hadművelet. Mit lehet tudni, ugye, elbizakodott 2002 vagymi, utálatos dolog lenne arra kirügyezni jövő tavasszal, hogy kiesett a csöcs a szánkból. Lajosék hoppon maradva, a pártkasszatöltés utánpótlás elapadni látszik, a kétharmados álomból közvetlenül a szopórollerre átzuhanni olyan rémkép, ami kísért minden éjjel. 

Kell ez? Dehogy kell. 

Így aztán Lajosék megfogadták amit a pintérsanyi ki-rezsifórumozott nemrég: "a saját szemetünkből mi gazdagodjunk, ne a külföldiek" - és besorolt a lakossági hulladékkezeléstől az atomhulladék feldolgozásig mindenhová. Végül is az van a nerben jó kezekben, ami Lajosék markában van, nem? Út, vasútépítéstől a csatornázásig, hulladékgazdálkodástól a fél Dunántúl agráriumáig minden. Én már csak azt várom mikor jelenik meg az első Közgép tankönyv meg a tévékettő új híradója: "Lajosék szerint a tények" címmel. 

334 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr855710513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@guma:
nekem volt kuvaszom 3 hetesen kaptam...ismerem

a másik meg hát az is visszaköszön

ha emberek ilyenek tudnának lenni? és ezek milyen önfeldten vidámak?

brühüyyy

irigyellek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és ezt a dzsézus szavát, hol olvastad? madzsarnemzet,madzsarhírlap?
@tristen2005:
ez nem parfé...de attól még lehet jó bár a vanilia fagylaltot ki nem állhatom...málna és citrom, mangó meg ananász esetleg eper de ezek a kecmeregek (ez anyám szava arra amit nem tudott megnevezni)

szóval a parfé az kemény harapható fagylalt rétegekben és a két fele az alja és a teteje ostyalap

brühüyyy
@rodeo36: Sokszor találkozom vele és jobban bízok benne, mint magamban. ;)
@Bakter: Ki nem szarja le a pártot, amikor egy csodálatos filmről van szó.
@Bakter:
azt kell megtanulni, hogy -ha lehet online- 26-áig várni a karácsonyi ajándékkal és akkor beszerezni...ha jól tervezel akkor ezreket lehet megtakarítani...persze sohasem a legújabb termékre kell vadászni mert az 26-án nincs...van olyan is, hogy ráírja 120 volt és ma 7 de ha ismered az üzletet akkor kiderülhet hogy 3.50 volt még 2 nappal előtte

brühüyyy

pénz beszél kutya ugat
@Spániel: @Orica Középföldi: felbátorodva az elfogyasztott italtól botorul ellentmondva a nálam tapasztaltabbaknak és több információval rendelkezőknek: az egy nem frankó elemzés az mszp-listáról, hisz az, aki puch 35. helyét ímigyen értékelik -tudomást nem véve különleges kapcsolatáról simicskával, melyet a vele szimbiózisban levő velezék nem tudnak produkálni-, nos annak inkább a kultúrrovatot vagy az idő- és csillagjóslást ajánlanám, mely területeken minden bizonnyal maradandóbbat alkothatna... jóval kevesebb háttérmunka nélkül... bár biztos én látom rosszul:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azért meglesnélek olyankor

brühüyyy

és mivel kezeled?
@taga20:

Látom te már keletre nyitsz, olyan indiai a kiejtésed!:)
@guma: nem értem mirűl beszélsz, nem ismerlek, nem hallottalak soha. értve vagyok:)))
Na, az articsókás dzsúsznál is megjött a jézuska:
"Harminc százalékkal csökken január elsejével egy lépésben a mobiltelefonok és 20 százalékkal a digitális televíziózásnál műsorrögzítésre használt eszközök jogdíja, de a díjfizetési kötelezettséget kiterjesztik a táblagépekre is - tudatta az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület az MTI-vel."

Oszt most hálálkodni, kancsók. Ti rohadvány, szerzőijogtipró alanyijogonbűnözők. Mert ti csak szerzőjograblásra használjátok a következőket: adathordozók, HDD-k, pendrivok, fényképezőgépek, memóriakártyák, telefonok, sajtreszelők, tojástartók, vibrátorok, stb. Mondjuk azt nemigazán értem, hogy amikor a vibrátor erektálta farkamat a sajtreszelővel mángorlom a tojástartón, és azt lefényképezem, vinyóra mentem, majd lemezre írom, és az imidzsfájlt pendrivon körbeadom a parlamentben, no ezért ki a lófasznak tartozom én bármiféle jogdíjjal. Többszörösen fizetve ki azt a fenti eszközök mindegyikénél.
Ha ezt megmagyarázza valamelyik dzsúszos köcsög, azt barátin baszom hátba egy péklapáttal.
nem reklám! :D

de aki nem látta, az nézze meg ezt a kisfilmet, mert hibái ellenére is egész jó összeállítás hazánkról!

offforever.blog.hu/2013/12/26/magyarorszag_termeszeti_es_kulturalis_kincsei
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Várd meg, amíg ideológiailag megfelelően akkreditált csatorna vetíti.
Az a hír járja a Koszgépnél (émmáncsak tudom), ha egy LED lámpás Passatból kifogy az ablakmosó folyadék, akkor azt nem tőtögetik, hanem vesznek egy másikat. :-(
@tristen2005: harekrisna, harekrisna, kiscsákó:))
@rodeo36: Nem szorul kezelésre, de ha mégis, bőven elég visszaemlékeznem a tőle kapott sok ajándékra és megannyi boldog pillanatra. ;)
@taga20:
Mit akarsz a harisnyával?
@Bakter: :DDDD

ne reklámozd művészi ambíciódat, mert a végén még szerzői jogvédők is fellépnek ellened aztán fizethetsz, hogy elloptad valakinek ötletét...
@tristen2005:
nézd...a wiki is ugyanazt írja mint te, igaz réteges a fagylalt a kehelyben és mindenféle izé van rárakva ezt én fagylaltkoktail-ként ismerem...a parfait meg amit én írtam le...fenntartva a jogot a tévedésre meg nem találom a wikin azt amit keresek

brühüyyy

én ezeket nem eszem csupa cukor és én legszivesebben sós fagylaltot ennék

vagy azokat a gyümölcsöket amiket már írtam
@guma:
Vagy feljelentenek, mert elloptam valaki farkát.
@rodeo36:
ujszo.com/sites/default/files/photos/promoted/parfe_03.jpg
beatrixcukraszda.hu/wp-content/uploads/2011/07/parfe-1024x714.jpg

Ez mind parfé!!
http%253A%252F%252Fbeatrixcukraszda.hu%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F07%252Fparfe-1024x714.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbeatrixcukraszda.hu%252F%253Fwpsc-product%253Dparfe-torta-2%3B1024%3B714
@Bakter: Ebben az esetben nem a közvetítő a lényeg, hanem maga az üzenet, amely elmeséli, hogy lesz egy bosszúálló zsidóból, megbocsájtani képes szeretettel teljes igaz zsidó ember. Mindezt pedig pont Németh Sanya csatornáján.;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mivel ő nem létezik kezelni sem kell, kezelni téged kellene

ez már delirium trémens vagy még hiányzik néhány korty?

mit kaptál tőle? amit fel is raktál a polcra amint átadta az ajtóban?

brühüyyy

jelképes jelkép az nem akármi

www.google.ca/search?q=coventry+cathedral+stained+glass&newwindow=1&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zeO9UpijHKS52QWEqYEo&ved=0CCkQsAQ&biw=1600&bih=798

ez a coventry catedral aminek az új ("újjáépített") változata homokóra alaprajzú és a homokóra "nyakrészén van egy kereszt vagy jézus azaz ezüstacélból készűlt fénysugár nyalábok egy keresztet formáznak és egyúttal a fénysugarak a jézust is azaz a művész kialakította a szimbólum szimbólumát

az egyik valaha készült legszebb emlék ugye a székesegyház le lett bombázva

és jóvátételben épült az új

nézd végig

brühüyyy
@tristen2005:
akkor mégsem vágom fel az ereimet: az első kép a parfait ami több rétegű fagylalt lehet benne mandula és mogyoró is de két ostya lap között szolgálják fel

brühüyyy
@tristen2005:
a beatrix cukrászda nem gyün be

brühüyyy
@rodeo36:
Édességben jó vagyok, a nagybátyám a Gundelban tanult cukrásznak, később elfajult,a párt főiskolán volt főcukrász!
@Bakter:
namost hogy van ez, azzal, hogy megveszel bármi izét azzal már dzsúszt is kell fizetni, vagy csak akkor ha le is töltesz valami szart amit ők annak tartanak, ha soha semmit semtöltök akkor nem fizetek dzsúszt sem?
vagy húgy van ez?

brühüyyy
azért az eső helyett egy kis havat elviseltem volna most a csavargásaim alatt...

www.youtube.com/watch?v=NtIdao8WeLU
@tristen2005:
na akkor a történet, Habana-ban van és már időtlen idők óta műxik egy maszek cukrászda amely fagylalt tortákat is csinál bármiből ami neked eszedbe jut és abban azután van 12 18 rétegű fagylalt és gyümölcsöt raknak bele meg közéje és csokoládéval vagy egyéb bevonattal készítik fagyasztva kell hazavinni hűtőtáskában...csodálatos ízek

ez a beatrix-ben nincs

és oda jártunk nassolni mert nem csak tortáik voltak hanem mindenféle süti...tálcaszám vittük és sorba kellett állni illetve napokra előre meg kellett rendelni mert nem bírták

brühüyyy
@rodeo36: A drezdai is újjá lett építve bár nem jóvátételből. Amúgy az újabb kutatások szerint Churchill tudott Coventry bombázásának tervéről de nem akarta, hogy kitudódjék, korábban megtudták a német Enigma rejtjeleket.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/20050312/coventryt_churchill_hagyta_bombazni/
@Sir Bates dö Hól:

Nem tudom,hogy valójában milyen ma a kapcsolat Puch-Simicska-Velez vonalon.
Őszintén szólva nem is érdekel.

De az a tény, hogy P megyei elnökként gyakorlatilag az utolsó helyek egyikén van, árulkodó. Csak nem tudom miről:)) Lehet, hogy nem is akar bekerülni? Ez lenne az egyetlen ésszerű magyarázat.
Nem tudom elképzelni,hogy egyéniben nyer.

Az is meggyőződésem, hogy a lista 35. helyéről nem lehet bejutni:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te beteg vagy. azt vetíted ki, amit az aberrált elméd kidob.
@rodeo36: ez a két ismertető, talán segít:

hu.wikipedia.org/wiki/Fagylalt

hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3%A1csk%C3%B6nyv/Kieg%C3%A9sz%C3%ADt%C5%91k/Egy%C3%A9b/Parf%C3%A9

én sem szeretem azokat a fagyinak mondott változatokat melyek csak víz és cukor összetevőből állnak kis ízesítő felhasználásával...
borzalom...
a gyümölcs fagyikra és joghurt fagyikra szavazok meg a csokoládéra,, ha nem cukrozzák agyon (ott általában csalnak mert a minőségi alapanyag helyett alkalmaznak cukrot!) és nem az édes íz dominál...
@taga20: Pedig csak tényeket soroltam.
@taga20:
Mi van, felriadtál, ütöttek a bitek!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolom neked az is tény, hogy mo-ból min. 500000 embert, vagonokba elvittek, ahol az anyát a gyerekétől szétválasztották, és az egyik ment az egyik, a másik a másik gázkamrába megdögleni te ócska fasz. ennél rosszabbat nem kívánok neked! BUÉK
@tristen2005: öcsisajt, van ami nem vicces! gondolom nem kell a számat tépnem, mert érted. nem vagy hülye:)
@Orica Középföldi:
Nem csak a mai napnak, de lassan ennek az évnek is a végére érünk.
Most csak a mai naptól búcsúzzunk, jó éjszakát, üdítő álmokat!

Babits Mihály: Áldás a magyarra

Ne mondjátok, hogy a haza nagyobbodik.
A haza, a haza egyenlő volt mindig
ezer év óta már, és mindig az marad,
mert nem darabokból összetákolt darab:
egytest a mi hazánk, eleven valami!
Nem lehet azt csak úgy vagdalni, toldani.

Máskor is hevert már elkötözött tagokkal.
Zsibbadtan alélt a balga erőszakkal.
De mihelyt fölengedt fojtó köteléke,
futni kezdett a vér elapadt erébe.
Visszakapta ami soha el nem veszett.
Nagyobb nem lett avval. Csak egészségesebb.

Lám, igaz jószágunk visszatér kezünkre,
bár a világ minden fegyvere őrizze.
Mert erős a fegyver és nagy hatalmasság,
de leghatalmasabb mégis az igazság.
Útja, mint a Dunánk és csillagok útja:
nincs ember, aki azt torlaszolni tudja.

Él a nagy Isten és semmise megy kárba,
magyarok se lettünk pusztulni hiába,
hanem példát adni valamennyi népnek,
mily görbék s biztosak pályái az égnek.
Ebből tudhatod már, mi a magyar dolga,
hogy az erős előtt meg ne hunyászkodna.

Erős igazsággal az erőszak ellen:
igy élj, s nem kell félned, veled már az Isten.
Kelnek a zsarnokok, tünnek a zsarnokok.
Te maradsz, te várhatsz, nagy a te zálogod.
Zsibbad a szabadság, de titkon bizsereg,
és jön az igazság, közelebb, közelebb…

.
Szép almokat az aludni vágyóknak, két vödör jeges vizet a most ébredőknek.

(Megjegyzés: a háborgó gyomrot három evőkanál sárgabarack-lekvár, négy korsó forralt sör és kettő deci jeges vodka gyógyítja! Nem kell megharapni a kutyát szőre megszerzése céljából.)))
Azt már írta valaki ma már, hogy punci? Csak a trollkodás miatt kérdem... meg ha ovis szintre visszamegyünk akkor mégis csak...
@taga20: Gondolom nálad, ahogy nálam is minden ártatlan áldozat fájdalmas. Legyen az coventry béli angol, drezdai német vagy magyar zsidó. A többi felhangoddal szerintem nem érdemes foglalkozni, az csak a szokásos emberi gyarlóság. ;)
@dr. jenőke (jenőke):
Öö... a vers oké, a receptet először rajtad kéne tesztelni.
@Orica Középföldi: pedig moon is, miként az ex-kgst többségben, a hatalom és a pénz egységet alkot, nem tud függetlenedni egyik a másiktól:-)... miért akarna bejutni?... nem hülye, a zuschlag-ügy még nincs felejtve:-)
@rodeo36:
Az általam sorolt cuccok ára, a reszelő, a tojástartó és a vibrátor kivételével jogdíjat tartalmaz - ezt fizeted, amikor megveszed, függetlenül attól, mit akarsz velük kezdeni. Elég nevetséges, hogy pl egy átlag üres dvd árában több a jogdíj, mint a valós lemezár. Csoda, hogy mindenki a pl szlovákoktól rendeli be azt.
És az nem nevetséges, hogy egy időben szokás volt, hogy a megvett dvd filmek lejátszása egy áttekerhetetlen, átugorhatatlan lebaszással kezdődött: ne lopj filmet? Nelopjfilmet reklám egy qrvakibaszott megvásárolt dvd. Mintha a tízparancsolatot szigorúan betartó aszkétának folyton a tízparancsolatot olvasnák fel. (A vicc az egészben, hogy a filmecske alatt menő zene egy emlékeim svéd zenekartól származik, aminek felhasználásához a szerzőijogvédők nem kértek engedélyt.) Úgyhogy kapják be a törött gázvezeték mellett elvágott nagyfesz kábel szikrázó végét ezek a védők.
@taga20:

A maligán elvtárs, vagy dühöt, vagy vidámságot, vagy könnyeket csal az ember szemében (lelkében)figyelni kell a fokozatokra,(saját tapasztalat) majd egyszer ráébredsz arra hogy ami nem öl meg, az nemesit,jobbá formál, Gábrissal ne foglalkozz, nem ér annyit, álszent mindenről a pina jut az eszébe ( ha tudod mire gondolok) de a medvével vigyázz, az megöl!:)
@Orica Középföldi: @Sir Bates dö Hól:
Az a lista könnyedén módosítható még... ne legyünk naivak.
@tristen2005:
Nono... ne keverjük... nyilas, nyilas nem mindegy...
@dr. jenőke (jenőke):

Én kutyát kérek Karácsonyra.
Kuss, te is azt eszel mint a többiek:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezt meg én nem értem. Lehet hogy, taszigál a maligán!:)
@taga20: miért hagyod provokálni magad?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezt meg én nem értem. Lehet hogy, taszigál a maligán!:)
@tristen2005:
Én trollkodtam a muffal... nem összekeverni
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azt hittem a Van Dammerre gondolsz, mert azt keverem, most is kettő van a Dupla dinamitban!:)
@tristen2005:
Óó... a filmművészet ama remeke... én Viasat Historyt nézek. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem értelek. Többszörösen kipróbált recept. Kiderült, hogy nagyszerű fájdalomcsillapító is.
A nagyapám szomszédja köszvényben szenvedett, és iszonyatos fájdalmai voltak. Egyik ifjabb barátjától, a 92 éves Józsi bácsitól kapta a receptet. Igaz nem a sört, hanem a pálinkát melegítette, és ha már meleg, mint levest kanalazta ki, kenyérrel. Három napig nem jajgatott, semmi fájdalma nem volt.
Amikor felébredt, ismét pálinkalevest kért, kenyérmártogatáshoz.
@Sir Bates dö Hól: @Sir Bates dö Hól: Hát ez az. Nincs itt semmi provokáció, hiszen csak Coventry ellenpárja lett megemlítve, az ártatlan áldozatokat pedig minden normális ember sajnálja, legyenek azok bármilyen nemzetiségűek.
@Sir Bates dö Hól: hogy kö csinálni azt, hogy nem tud provokálni? de értelek, drága barátom:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csak alap hangon megy, lusta vagyok átkapcsolni, sudokuzom!
@tristen2005: biztos. bírom a burád, de most olyan vagy, mint én hétvégenként. hülye:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne légy paraszt, te is be votá baszva egyszer-egyszer:))
ez nem vers, csak trollkodom kicsit, mert megyek aludni...

szép álmokat mindenkinek, aki követni akar... :D
aki nem az gondolja át, hogy magyarul mennyi módja van "eltávozásnak"...

Tudod-e ........ ki hogyan hal meg?

Az aratóért jön a kaszás,
A bérlő örökös otthonra lel,
A boldogtalan megboldogul,
A borbélyt kinyírják,
A búvár örök álomba merül,
A díjbirkózót maga alá gyűri a halál,
A házmester beadja a kulcsot,
A kalauz eléri a végállomást,
A kertész a paradicsomba kerül,
A kis embereket elteszik láb alól,
A koldus jobblétre szenderül,
A léghajósnak elszáll a lelke,
A lovász elpatkol,
A matróz az örök nyugalom tengerére hajózik,
A meteorológusnak pedig befellegzett.
A molnárt felőrli az élete,
A muzsikusnak elhúzzák az utolsó nótáját,
Az órásnak üt az utolsó órája,
A papnak harangoznak,
A pék megeszi kenyere javát,
A pénztáros elszámol az élettel,
A postásnak megnyílik a menyország kapuja,
A prímásnak elszakad a húrja,
A szabónak elszakad élete fonala,
A színésznek legördül a függöny,
A trombitásból kifogy a szusz,
A vadásznak lőttek,
A vegetáriánus fűbe harap,
A virágárus alulról szagolja az ibolyát,

Milyen változatos is a nyelvünk.
@taga20:

Lattal te mar egyaltalan rugby meccset?
Nem magyart - mert minden tiszteletem a sport hazai muveloinek - hanem valami kicsit is szinvonalasat?

Ha mar a magyar focit emlitetted, akkor a sorrend valahogy igy nez ki:

rugby >> nemzetkozi foci >>>>> magyar foci >>>>>>>>>>> amerikai foci...
@guma:
A sírásó, eltemeti életét.
@simple observer 1.0: az se tudom, hogy meddig tart, hány félidő van, milyen bugyuta szabályai vannak. bizti szeretni kéne nekem?:))
@Bakter: +++
és ezek után képesek üldözni a warez és torrent oldalakat!
miért is?
ki van fizetve a jogdíj mindenért!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem. A lista csak kongresszuson módosítható, és MA-nak esze ágába nincs kinyitni a kérdést. Így tudja hárítani Gyurcsányt.

Puch lehetett volna 20. is. Oka van, hogy nem lett. Majd meglátjuk:)
@punkfrog:
Továbbra is jogtisza rendelni a tezsvéri eu tag szlovákiából. A harmadáért... Lényegében tönkreteszik a kereskedelmet, mert egy hónapban ha 10 db dvdt eladok, míg régebben 100asával vitték. Ma csak a hülye veszi meg nálam a boltban, ismerősök összeállnak és 3-400 darabokat rendelnek onnan.
Ez is sikertörténet, szlovák testvéreinknek...
Üdv!
Egy kis hozzájárulás a karácsonyi hangulathoz:

www.origo.hu/itthon/20131227-felcsuton-a-karacsonyi-idillbol-sem-hianyozhat-a-foci.html?sec-2

Zseniális alkotás. Mindent elmond rólunk, minden részlet, a kivitelezés, még a szögesdrót is tökéletes. Minden egyes tűlevél felér egy ezer oldalas szociológiai tanulmánnyal.
2014 Magyarország. Révbe értünk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ki hozta és mikor ezt az agyament rendelkezést, vagy törvényt, esetleg alaptörvényi? valakiknek ez személyes érdeke még a csökkentett forgalommal is nyernek és csak ők?

valami monopolizélés lehet mögötte

azt a zejú nem bűnteti?

brühüyyy
@punkfrog:@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

mininova ,isohunth elszállása után valószínűleg rányúlnak az itthoni oldalakra is 'jenki' nyomásra ...kapják be!!
@shinichi:

ez mekkora korrajz!!!

utálom a 'szánalmas' szófordulatot de most ezerrel!!!
@shinichi:
ezek olyan felfújható gumibabák amiket meg lehet baszni? akkó' minek a foci? vagy azt is meg lehet baszni? egy elbaszott alcsút az láccik nagyon fideszes csak a narancsok hiányzonak meg egy kis pályinka és kóbász

brühüyyy
@shinichi:
O:-)
Szenzációs kép! Majd berakom háttérképnek.
Holnap a Hírcsárda is rábukik? :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
az artisjust csak a saját bevétele érdekli.
a zenészek is utálják őket!
@rodeo36:
Látod mikről maradsz le!
Ha a saját szellemi tulajdonodat le akartod menteni lemezre, akármire, azért jogdíjat kell fizetned a hazai hordozó megvásárlásakor... Világos?
@punkfrog:
Tudom. A vendéglősök is. Mindenki, akit lehúznak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
na de elvileg, a zenekaroknak ők fizetnek jogdíjat.
csak a saját dalaikkal se csinálhatnak azt amit akarnak, mert védelmi pénz van?
mocskos egy banda!
@taga20:

Kelleni, kene. ;)

Az alapszabalyok viszonylag egyszeruek, bar nyilvan vannak cizellaltabb pontok is.

Valamit csak megereztel a felidot emlegetve, ugyanis ket 40 perces felido van (+ folytatolagosan amig jatekon kivul kerul a labda).

Amugy meg szamtalan remek videot lelhetsz a Youtube-on kedvcsinalonak...
@punkfrog: már azoknak a zenekaroknak akik szerződnek velük...
kezdjük verssel a napot?! szabad megismerni amit letiltottak?! nem is meséltétek, hogy megint cenzurázott a diri...

tehát már megint lemaradtam erről is. kezdem azt gondolni valóban megbolondultam és olyan időutazásra visznek a mindennapok ami nincs is csak volt...

a szentesi iskolaigazgató ízlése nagyon szelektív! a vers letiltásáról a diáknak ezt mondta:
„Elsősorban azzal, hogy ez egyértelműen egy pártpolitikai jellegű szöveg, amivel megbánthatom a jobboldali érzelmű diákokat – szerinte ugyanis a színház nem szabad, hogy megosztó legyen, az a feladata, hogy megkérdőjelezhetetlen értékeket vigyen a színpadra. Másrészt azzal érvelt, hogy sérti a karácsony szellemiségét, bár hangsúlyozom, a Teadélután nem karácsonyi műsor. (Karácsonyi műsorral egyébként szintén készültünk, egy nappal később adtuk elő.) Szerinte a szöveg marxista, később a sztálinista szót is használta rá. Véleménye szerint a címmel az etikaoktatást akarom gúnyolni, ez pedig a kommunizmusra emlékezteti."

Homo Ethicus Hungaricus

Áttilá, á színpád á tied!
Hát tessék, megvívtuk a tusát:
egy ország központosított eufemizmusát.
Piros-fehér-zölden lámpa ég az éjben,
együtt fürdünk meg a nemzetiszín kéjben.
Nem Alföldi, hanem a nagy Alföld színháza lett ez: sivárság a színpadon,
birkák a nézőtéren. Ennél magyarabb mégis mi lehetne?
Homo Ethicus Hungaricus,
avagy hogyan írjunk három igaz magyart egy páros jelenetbe.
Mert az új érték a mértéktelen mérték. Önök kérték.
Hátranyilazva ülünk hintalóra,
elcsap minket az idő, ez az unott ingaóra;
és még mindig öndicsfényre van csak igény, nem öndefinícióra.
Ne aggódj: kapod a telt házat. Büszkén tapsolnak parókás nénik.
Senki nem lázad.
Senki nem tüntet.
De hol vannak a fiatalok?
Ma otthon maradtak?
A TV-székháznál ragadtak?
Eltűntek...

Te tényleg elhitted, hogy a Magyar Gárda
majd jobban rábukik a klasszikusra,
mint az avantgárdra?
Azt meg gondolhattad, hogy a felnövő értelmiség
az egyházi kultúrkampf után nem mond el még egy misét.
Ha ők nem kellenek, kire vársz? Miféle nagy őre?
Mi halgeneráció vagyunk — a TV a fél tavunk halőre.
És tudhatnád, hogy a művészetnél (főleg, ha alibi-művészet)
mindig fontosabb lesz az X-faktor nézőinek megnyerhető cuvée-szett,
és a kultúránál (főleg, ha alibi-kultúra)
mindig cool-abb marad a kocsmatúra.
Nemhogy neked, itt még a jó bornak sem kell cégér:
minek kéne, ha úgyis a tablettást vedelik?
Milyen a magyar? Nem lát a csömörtől,
de vígan rohan csöbörből
a legszarabb vederig.

Öntudatos honpolgár
minden botrányt bojkottál.
Közízlés a körítés,
a jó magyar kolbászból
épül már a kerítés.
Öntudatos honpolgár
kezében a botkormány;
táltos-magyar pilóta:
minden szelet bojkottál.
Öntudatos honpolgár
azt hiszi, hogy ébren van,
pedig régen horkol már.

Látod, ezt vívjuk, ezt a tusát:
egy ország központosított eufemizmusát.
Hogyha elmész a színházba sok pénzzel,
semmi ízléstelenséget ne nézz el.
Nemzet mondja: nagy siker.
Kárikittyom, édes hazám, itt minden tejjel-mézzel!
Énekelj elvtárs!
Nem elvárás persze,
csak hát tudod, nem hátrány:
Nemsokára érkezik az ellátmány.
Nem elvárás persze, csak hát tudod,
nehéz lesz az elválás.
Apa-fia kapcsolat ez:
mi büszkék, és te hálás.
Csinos kis orcád van:
szívesen látunk bárhol az országban.

Unod a mondókát?
Pedig meg fogod tanulni, még ha nem is gondolnád.
Mit tehetsz egy olyan helyen, ahol a színházak is stadionok lettek?
Hass, alkoss, gyarapíts
az utolsó erődig;
s a haza fényre derül —
vagy árnyékra vetődik.

itt meg is hallgathatod:

www.youtube.com/watch?v=-f4p9o_Jkis
Magyarország 2013. december
hajrá! csak így tovább???

"Még az adóhatóság is "megtalálta" azt a szociális szövetkezetet, amely - a többi hasonló szervezettel együtt - a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség késlekedése miatt nem jut hozzá a pályázati pénzekhez. A hátrányos helyzetű térségek számára kiírt pályázat eredményét már szeptemberben ki kellett volna hirdetni. Az adóhatóság azért zárolta a bódvalenkei szövetkezet számláját, mert az elnök, aki már a saját pénzéből fizeti az embereket, a bérek után nem fizette be az adót, illetve a járulékokat. Közbe óriási a szegénység a településen, egy néhány hónapos csecsemő például egy hétig csak teát ivott, mert az anya teje elapadt, tápszerre pedig nem futotta."

nepszava.hu/cikk/1006590-a-szegenyekre-szallt-ra-az-adohatosag/
@tristen2005:
Állat! Én meg marha, mert megnyitottam... :-)
@tristen2005: Mindenképp és még véletlen sincs a listában ballib politikus. :)
@Sir Bates dö Hól: Ezt a humoristát ismered esetleg?

Dieudonné elsősorban a rendszerkritikus beállítódású francia fiatalok körében népszerű.:)

www.france24.com/en/20131227-dieudonne-france-famous-french-comic-show-could-be-banned-anti-semitic-content/
süti beállítások módosítása