Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.penzcentrum.hu/karrier/20240424/orban-viktor-reszkethetnek-az-irodistak-a-jogaszok-a-fogalmazo... (2024.04.24. 18:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.11. 13:22 Fabius

A parlament Magdi apusa újra akcióban

Címkék: büntetés kövér lászló országgyűlés vadai ágnes

Azt a megbaszta kurvaélet! Hát mi van itt, he? Hogy Szűz Mária fosná homlokon ezeket narancsmaggal vigyorogva! Úgy felhúztam magam már megint, hogy a kézremegésemtől kottát trimmel pofámra a bajusznyíró!

Meggyalázták a csendőrséget a házőrséget!

Hát lehet ezt? Hát szabad ezt? Lábbal tiporni a házirendet? Megbecsteleníteni, mit megbecsteleníteni, egyenesen agyonbaszni a méltóságot? Ide állnak a tévéközvetítés közepibe kikent, kifent pofával, mintha nem a NER, hanem a nőverés lenne az uralkodó rend az országban! Mi? Hogy a komondoros Balogh még mindig itt rontja a levegőt és hozzá nem intéztem semmiféle kirohanást méltóság meg rend ügyben? Hogy a muslicafelhőt legyezgetik a képviselőtársak miután Pálffy odaszól nekik? De EZEK nem rajzoltak magukra monoklit filctollal!!!!!!!!

kövér vadai.jpg

Gátat kell ennek szabni

De nem ám holmi lárifári elbontható mobilgátat, hanem igazit vasbetonból! Áthatolhatatlan átláthatatlant. Kőkeményet. Majd én megmutatom, hogy lesz itt rend! Az lehet, hogy Pálffy nyálát nem ph értékre, hanem Malligand fokra tudják csak mérni, de hogy több monoklizás itten nem lesz az hóttziher! Hová jutnánk, ha hagynánk elharapózni ezt a firkálós fertőt itt a falakon belül? Nem elég, hogy odakint ömlik a szenny, hömpölyög ez a liberális mocsok, ha nem figyelek a Cifra Kalodás "tömbösített átalányszámlán" és a "hagyják, van még elég ifjú kereszténydemokratánk" beszólásán elröhögöm magam, mert meztélláb beleléptem valamelyik áruló kacagástól elhullatott nyáltócsájába ami minimum megfertőzött? 

Mi lesz a következő? Oroszországból honosított anarchia, meg kiszögelt szeméremajkak a Kossuth téren

Nem megmondta az illészoli, hogy a sok butaságot és baromságot tartsák magukban? Nem szólt elég világosan Kisanyám Tasó, hogy őtet és a többi egybitest provokálják az ellenzéki nők, és kurvára ideje lenne abbahagyni, mert eccer valakinél elszakad a cérna? Mégsem állíthatok minden fideszkeresztény mellé külön házőrt, hogy elnyomja benne a cérnaszakadtán felszínre törő baloghjózsit! 

Kurvaéletbemár, na! Ide a pénzt és kuss legyen végre!!!!

581 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr805626620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@ausländer Sipi:

"es meg akarod vonni a jogomat,"

én ugyan nem, ellenben meglehet, te magad is érzed, hogy állításaid annyira sánták, hogy képtelenek megállni, talán ezért vizionálsz olyat, ami el sem hangzott.

annyiban érdekel csak a te jogod, hogy nyugodtan vagy izgatottan, de mindenképp elmondhasd amit gondolsz. az meg hogy ki, miként gyűlölködik jól leveszik a kommentjeidből.

bejössz, beköpsz ide a tömegbe, aztán csodálkozol, hogy kapsz a pofádra.

továbbiakban biztosíthatlak arról, akárhányszor ide hánysz, az lesz a kajád.

"ez van, pajti. tahotlanithatsz, a velemenyemen valtoztatni nem fogsz."

az van pajti, hogy én meg nem csak felülvizsgáltam és finomítottam, hanem egyes kérdésekben meg is változtattam a véleményemet, mert felismertem, hogy az enyémtől eltérő világnézetet valló honfitársaimmal is szót kell értenem, hogy együtt gondolkodva keressünk kiutat abból az összetett válságból ami csak előszele egy nagyobb rémisztő fenyegető veszélynek, és ezért ez se nem áldozat se nem kötelesség, csak egyszerű történelmi szükségszerűség. nem kell sérelmeket félretenni, nem kell nagyvonalúnak lenni, elég csak ésszerűen gondolkozni, mert tévedni ugyan emberi dolog, de a teljes mondás úgy hangzik, hogy:

Errare humanum est, sed in errore perseverare stultum est!

éppen ezért nem irigylem tőled a buták boldogságát, gyere nyugodtan máskor is és légy boldog.

arra a kérdésedre, mely szerint:

"es hogy fontosabbnak erzem-e magam, mint benneteket, [...]

az a válaszom, társadalmi vonatkozásban mindenki annyira fontos, amennyire képes másokkal együtt gondolkozni, és együttműködni. a privát szférában persze lehet azzal próbálkozni, hogy én vagyok a legfontosabb, de azért ott is csak előre kell engedni az anyukát a picivel, és ha pirosat mutat a lámpa és nincs forgalom, akkor nem átmenni a piroson, ha gyerek is áll, és vár a zöldre, mert felnőttként minta vagyok, és bár fontos ember vagyok, a magamnak legfontosabb, ennek ellenére megesik az is, hogy mások nálamnál is fontosabbak, mert szeretem őket. és ha másokat is szeretek, akkor magamat is szeretem. és attól válok igazán fontossá, hogy szeretek, és szeretve vagyok. persze ez már a te ügyed, hogy magadat miképpen szereted. igen legyen ez a te ügyed, és a te terhed. élj ezzel együtt te.
@jaegtoer: "bejössz, beköpsz ide a tömegbe, aztán csodálkozol, hogy kapsz a pofádra."

nem, azon nem csodalkozom egyaltalan. azon csodalkozom, hogy nem veszitek eszre, hogy a stilustol fuggetlenul mit mondok.

november kozepe van, a jelen allas szerint tavasszal a fidesz meg ennel is nagyobb aranyban fogja elfoglalni a parlamentet. ezert nem a fidesz lesz a felelos es nem a fidesz fogja ezt generqaciokon keresztul szivni, hanem ti, akik otthon maradtak, akik otthon akarnak gyereket nevelni es emberi modon elni. ezt kellene megerteni. fuggetlenul attol, hogy kopok be ide, vagy hogy nem. pazaroljatok az idotoket es az energiaitokat.

na? vajon most az fog jonni megint, hogy kibicnek kuss?:-)
@Orica Középföldi: hmmm... csak görényt szagoltam még. így ezen az alapon egyértelműen kinyilatkoztathatom, hogy a sakál büdösebb. és nem vagyok elfogult. de nem ám!
@ausländer Sipi: azt kéne észrevenned, sipi, hogy mondhatod a mantrádat, nem hisz neked senki, mert nem hiteles. és hisztizel, mikor valaki lerángat a parnasszusról. mert igaz, van az modern filológiai irányzat, miszerint a szöveg elválik a szerzőjétől, de ez esetedben, aki annyi emociót öl a mondandójába, elképzelhetzetlen. nehéz komolyan venni azt, aki teljes elszakadásról beszél, közben száz körömmel kapaszkodik azért, hogy meghallgassák. nem, nem kibic vagy. lúzer.
@jaegtoer:

sose tuttam kikövetkesztetni, hogy mi a lófasztul birtam "mester" lenni, ámbátor elengedett kézzel mondám. hogy elmegy kelmed a picsába! az, hogy hívőből tudóvá véli fölfedezni az ember magát, az egy nagy marhaság, ha lehetek még ennyire "mester" vagy réntenyésztő, akkor most visszafoktam magam. nem, bazmeg, az nem úgy működik, hogy valami különleges oknál fogva megragattam a bölcsek kövit, amellik föl-föl dobott, hanem hát úgy nézek ki a fejembül, hogy más is hozzáférjen. kivülálló, kibic? jabazmeg, vannak ijjenek is, csakhát nem mindegy, hogy gyütt avagy ment.
csókoltatlak, bazmeg!
@bella _ciao:

magas ez kegyednek, akárcsak az axióma. vagy az axioholnap.
@ausländer Sipi:

de Sipi!

ezt itt nem csak én, hanem még sokan mások is tudják. ismered talán az adatokat, a tényeket, és régről a 19000 forintok hívó szavát, az új nevelésű hazugságerdők ssusogását és az enyves kezek szennyes tobzódását.

mélyreható társadalmi változásokhoz idő kell.

[biztosan te is értesültél róla, hogy a jogosan visszatartott eu-s pénzeket mégis csak folyósították, mert az unióban a néppárti többséghez szükség van orbán további regnálásához. az eu-s pénzek nélkül az egész rendszer összeomlott volna tavaszra. ugyanakkor látható, hogy az ellenzéki politikai erők nem kormányképesek, és amortizációjuk okán támogatottságuk alacsony, míg a kormánypártoké hozzájuk képest magas.]
ennek a társadalomnak pénzügyi rendszerével össze kell omlania, ami meg is történik, csak nem tavasszal, hanem talán 2016-ra. addigra talán sikerül kialakítani egy kormányképes ellenzéket. Az meg gondolom nem opció, hogy 2014-ben töketlenül és rtöretlenül ott folytatódjon minden, ahol és ami 2008-ban félbeszakadt.

amit mondasz a jelen állásról bár részben, de igaz. igen, a fidesz tehet arról, ha úgy alakul a szavazás ahogy, hiszen visszaélt a hatalmával és az ellenzék haladéktalanul legitimálta azzal, hogy nem jelentette be, hogy az új szabályok alapján szervezett választáson nem vesz részt. ez 2012. januárjától 2014. elejére oly mértékben erodálta volna Orbán legitimációját, ami megrendítette volna mind a belföldi, mind a külföldi elfogadottságát, és valamelyest előnyösebben átrendeződhetett volna az ellenzéki paletta.

[lehet, sőt valószínű, ha nem akarunk ennek a körmönfont maffiának áldozatul esni az a megoldás is kínálkozik, hogy a lábunkkal szavazunk. ha mással nem, a gyerekeink lábával. kijuttatjuk őket ebből a dagonyából aztán jöhetnek a hátramaradottak. idő, Sipi, idő. nem mindenki kerekedhet fel keddről szerdára virradóra, hogy na, én most megyek! több társadalmi feltételnek kell együttesen teljesülni ahhoz, hogy itt végre valahára "rend" és az ne orbáni rend legyen.]

ha odateszed a paprikáskrumplit, 10 perc múlva még nem lesz kész, a folyamat egészének végig kell futnia. igazad van, hosszú ideje fő már, és már oda is kozmált, sőt körmünkre égett, de tudod jól, hogy a lánc erősségét a leggyengébb szem teherbírása adja. és itt azért van néhány gyenge láncszem, de nem baj, lesz helyettük erősebb. idő.
már csak úgy tudtak békemenetet szervezni, hogy fideszes haszonlesők kényszerítették a tőlük függőket, hogy menjenek menetelni... mentek is, gondolom láttad felülnézeti fotón, milyen hézagos 'tömegben' a legitimáció elkezdett foszladozni. lesz változás csak türelem kell hozzá. alig várják, hogy legyen csahos bili, azaz casus belli a rendkívüli állapotra. ne fikázz MInket.

ha egyszer azt olvasnám, hogy kizárólag engem ócsárolsz, azt meg tudnám bocsátani, mert ha valaki én éppen tudom mi az felelősségem és még talán jogos is lenne (persze nem azért, amit állítani szoktál). de mindenkit? Sipi? mindenkit? azt nem lehet! én az 'emberkerülő' mondjam ezt neked? ez már nem is a valóság!!
@bella _ciao: azt kellene felfognotok, hogy nem en bukok rajta, ha nem ertitek meg:-)

nem en leszek a luzer es orban kiskutyaja, hanem ti:-)

es ugy sertodtok meg, ahogy tetszik, ugy valljatok be az ervelesi hibaitokat es probaljatok erenynek beallitani, ahogy tetszik, a vegeredmeny ugyanaz:
orban fasza lesz a fogkefetek:-)

de en elhiszem, hogy sokkal egyszerubb a leirtakat mondvacsinalt okokkal hitelteleniteni, mint elgondolkodni rajta, sokkal egyszerubb az elkovetett es berogzodott hibakat valamifele moralis piedesztalra emelni es erenynek bemutatni, mint szembesulni es valtoztatni.

a tenyek mindenkeppen engem igazolnak. szarban van az orszag es jovore meg nagyobb szarban lesz es nincs mast okolni erte, mint az ott eloket. es nem is fog addig megvaltozni, amig az ottmaradtak szembe nem neznek magukkal, a hibaikkal es nem valtoztatnak rajta. es ez akkor sem lesz maskepp, ha elatkoztok, leluzereztek. egyszeruen amit leirok igaz barmilyen kifogast is emeltek a stilusom ellen:-)

amit elertek ezzel az, hogy meg tobb olyan fog lelepni aki hajlando lenne ramutatni a hibakra es valtoztatni, meg kisebb lesz az eselyetek a pocegodorbol kikaszalodasra.

es ezen nem fog segiteni az, hogy engem minek tartotok:-)
@ausländer Sipi: és azt miből vonod le, hogy nem értjük? mert értjük. szerintem ez az egész blog erről szól. de egyetértve jéggel, igen, idő kell. hogy bedőlhet közben az ország? igen, lehet. és akkor hátradőlhetsz, hogy megmondtad. de valahogy mégsem leszel elégedett.
@jaegtoer: kifogasok.

igenis, fel kell kerekedni. mindenki csak var es var es var, hogy majd lesz valami es kozben sertodotten visszavag amikor valaki probalja azt mondani, hogy gyerekek.. ez igy nem jo, bele kell csapni a lecsoba.

azt latom, hogy mindenki csak ul a velt, vagy valos kis szerzemenyen, nem mer sem lepni, sem kockaztatni, csak ulni az allott pocsolyaban es varni valaki masra.

de magyarazat az mindig van, hogy miert bliccel a bkv-n, miert fizeti le az orvost, miert vasarol szamla nelkul, hogy csak par dolgot emlitsek. de senki nem mondja azt, hogy bassza meg, szar a bkv, de akkro is kifizetem, koltok 27%kal tobbet a lakasfelujitasra, inkabb feljelentem a ceget aki svarcmunkat ajanl es keresek valmaivel tovabb, vagy kevesebbet, de teljesen legalisan. ezek a kis lepesek lennenek, ami megvaltoztatna az egeszet. mindenkitol egy kicsi, elindulni a sajat, tiszta utjan es ezzel megtisztitani az orszagot attol a metelytol, ami kinevelte orbanekat.

ahogy terez anya mondta, ha mindenki csak a sajat portaja elott soporne az egesz vilag tiszta lenne.

de mindenki arra var, hogy jojjon egy tiszta elit, ami majd tiszta orszagot varazsol. az elit a kovetkezmenye az allampolgaroknak. amiben az elit felno, szocializalodik, olyan lesz.

en amig otthon voltam legjobb esetben is guny targya violtam azert, mert megprobaltam becsuletesen eli, berletet vasarolni, nem elfogadni a svarc melot, de nem egyszer volt az, hogy az ilyenek miatt konkretan tamadasok ertek.hogy mit kepzelek en, hogy ismeros szerez nekem allast es nem fogadom el, mert nem jelentenek be teljes penzzel. egy regi haverom nem all szoba velem emiatt. oke, ennyit is ert a bore. de erted, hol a gond? erted, hogy miert mondom azt,hogy az egesz fertozott es mindenki felelos benne? miert leptem le, mert minek nem akarok tobbe a resze lenni, mert nem akarom mocskosnak es fertozonek erezni magam?

mertt mindenkitol azt latom, hogy ejj, mekkora pocs ez a mesterhazi, mekkora hulye a gordon, mekkora gyoker a gyurcsany. de soha, senkinek nem jutna eszebe azt leirni, hogy sracok.. mi vezetett idaig? mit kellene nekunk megvaltoztatni ahhoz, hogy ne igy legyen?

elegedetlenek vagytok az ellenzekkel, mert nem fogja tudni levaltani a kormanyt? konyorgom, ti vagytok a tamogatoik. a felmeresek es valasztasok eredmenyei rajtatok mulnak. beloletek indul ki minden, ti vagytok minden alfaja es omegaja. nelkuletek, helyettetek nem fog menni. egyzseruen a tarsadalom olyan, mint amilyenek atagjai. es olyan vezetoket fog kitermelni magabol. tehat ha tisztabb tarsadalmat akarunk tisztabb vezetokkel maguknak a tarsadalom tagjainak kell tisztanak lennie. kifgoasok nelkul.
@ausländer Sipi: te megtedted MAGADERT, hogy kiszakadtal, oke rendben, ez letudva, de vajon a tobbiek tetteirol van-e ismereted, ha nincs akkor kategorikusan kijelenteni barkirol is, hogy csak o felelos, es te azonban semennyire sem, elegge szuklatokoru gondolkodasra vall.

Az ervelesed megtamogatasara te is alkalmazhatod azt az oldalt, meg sok mas egyebet is, ha mar olyan kedvesen ajanlod ;)

Csak kozbe vetem, hogy igen a fidesz egy tunet es kovetkezmeny, es lenyegeben semmi nem valtozik ha mas jut hatalomba, mert a fejekben van baj. Ha valaki ezen valtoztatni akar nem foghatja be a szemet, se a fulet, es nem menekulhet az onvizsgalat elol, mert semmit nem fog egyedul megvaltoztani, a kritikus tomeghez meg tarsak kellenek, kompromisszumokkal, empatiavel, beleelesi kepesseggel, es nem kirekesztessel ellenseg kepzessel. Ertelmes ember eszre veszi, hogy a szavaknak ereje van, ha a szandek az, hogy minden kapcsolatot meg akarsz szuntetni a szulofoldeddel, jo uton haladsz, megkrealtad az alap ellensegeket sajat magadnak, ide mindenki bele tartozik aki az o hazaban el, fuggetlenul a tetteitol. Ez a stigma pont olyan valogatas nelkuli, mint a veszkorszak sarga csillaga, vagy a kulak jelzo, vagy sorolhatnam napestig.

Roviden minden baj okozoja egy csoport, amihez az egyennek semmi koze.
@bella _ciao: "szerintem ez az egész blog erről szól." nem egeszen. a blog arrol szol, hogy ez nem tetszik, az nem tetszik, mit kellene maskeppc sinalni az ellenzeknek, a kormanynak, a fuggetleneknek, a mittomenkinek.

csak valahogy az alapok maradnak ki belole..

hogy mit kellene csinalni az egesz folyamat kiindulasi alapjanak: az allampolgaroknak.

lehet, hogy Fabius es ti sokan azt akarjatok irni, hogy bakker, micsoda szar elitet termeltunk ki. de nekem nem ez jon at, hanem az,hogy bakker, micsoda szar elitunk van, valtsuk le! de mire? a jelenlegi alapanyagbol nem lehet jobbat csinalni. van a gatlastalan gengszterek gyulekezete, a fidesz, van a gatlasos gengszterek gyulekezete az mszp, van tehetetlen, idealista luzerek gyulekezete az eygutt-pm, akik nem merik kimondani hol van elbaszva az egesz es vannak gyurcsanyek, a feketesegguek, akik meg amikor kimondjak egy egesz orszag haborodik fel. az a baj, hopgy pontosan ez vonzza be a populizmust es a populista ideologiakat. pontosan az allampolgari reakciok. az, hogy a valasztopolgarok szarra bunntettek az utolso normalis gazdasagi programot 98ban. en ugyanis annak a kovetkezmenyait latom mind a mai napig, hogy 15 eve belebukott az mszp a bokros-csomagba. azota mindenki senki nem akar semmit tenni. aki megpriobalja, mint fleto probalta meg 2006ban a sajat emberei adjak ki a populista ellenzeknek, hogy azt csinaljanak veluk, amit akarnak, mert senki nem hajlando a reformokat benyelni. es ez bizony a valasztok felelossege. hiszen ok adtak hatalmat orbanok es medgyesik kezebe, akik azt igerik, vetes nelkul lehet aratni. aldozatok nelkul lehet eredmenyt elerni.

es a fentebb leirt aldozatokat kell meghozni. barmennyire is adopres van, inkabb becsulettel elni es dolgozni, mint beallni a sorba ami a jeléenlegi mentalitast es elitet erositi. es senki nem fogja meghozni helyettetek. de egyre kevesebben leszunk akik latjuk, lattuk ezt es probaltunk ugy elni, turve a - jo esetben csak - megveteset es a gunyolodasat a tobbieknek ameddig turhettuk.
@hacsaturján: az axiómás hozzávetésem tényleg elég bénára sikerült. egyébként?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "de vajon a tobbiek tetteirol van-e ismereted,"

igen, van. az ott eltoltott 40 ev alatt szinte mindenhol abba futottam bele, amit leirok. nagyon, nagyon keves kivetellel. es a keves kivetelek tobbsege is mar ugy tett, mint en.

amig nincs meg az onviszgalat, csak a felelosseg haritasa es masra mutogatas, addig nem lehet elkezdeni azt, amihez az empatia es beleeles kell.

a kritikus tomeghez sok embernek kell kimondania: igen. elbasztuk. nem kicsit, nagyon. belatjuk. akkro most valtoztassunk rajta. de egyelore ezt nem latom. azt latom, hogy mindenki valaki masra mutogat. senki nem a sajat felelosseget keresi, hogy o szemelyszerint mikor es hogy mukodtette a rendszert es hogyan kell ezt szemelyesen neki abbahagyni, megvaltoztatni.
na megyek, keresek egy jo st focust..:-)

majd latom ugyis emilbe ha valaki valaszol.
@ausländer Sipi:

ugyan, ugyan, nem tesz semmit! otthon svalbárdon én is itthon vagyok.
@hacsaturján: olvastam és olvasom. megértem szenvedélyességét, egyetértek a társadalomkritikájával: a saját portánk előtt söpörgessünk előbb. de én így élek, és hülyén érzem magam, ha feddőleg erre buzdítanak.
mellesleg meg:

hvg.hu/w/20131113_A_tortenelem_vege

szerintem az árpi mán leshotoban leledzik.
@hacsaturján:

két okbul lett naccságod Mester.

1. azért mert okosat és okosan szól, s megszívlelendőt, még akkor is, ha netán sértő, de sértődjön meg a lófasz, ha nincs jobb dóga.

2. nick name-ileg meg egyébként is kijár.

No hogy tisztáztam, mér gondolom Kegyelmedet Mesternek és nem mesternek rátérhetek arra, hogy a picsát már megjártam, de ha maga mondja szívesen elballagok bele megint, hátha tanulok vele valamit.

fogalmam nincs melyik nagyobb kihívás: -a hívőből tudóvá válni vágyás, vagy a tudóból hivővé avanzsálás, de megvallom szerintem mindkettő hívságos kivagyiság, még akkor is, ha én állítanám magamról bármelyiket. tehát amilyen nagyképű vagyok jogos a picsamenet, sose rosszabbat!

a föl-földobott bölcsek kövire tett utalását külön köszönöm, mer eszembe jutta, hogy eccer-kéccer visszahullva engem is fejbeszabott, ezért lettem aztán ütődött ezért üvöltöm teli tüdőből, hogy aki aszongya, fogjuk meg oszt vigyétek, nézzen mélyen a kútba, ha mindenki hülye, hátha fordítva van, de hát minden borsó lepereg a kút falárul.

kivülálló, kibic meg mindegy hogy gyütt vagy ment, ha csak annyit tud mondani, no ti tetvek fogjátok oszt vigyétek és mennyetek a falnak ezerrel, no, előtted a pálya, mutassad hogy kell.

csókdosását köszönettel vettem, kedves Mester, de most nem viszonoznám, mer úgy vélem nem ez a lényeg.

nu, indulok a picsába.
@ausländer Sipi: igen, te is rank mutogatsz, jegre es ram, es meg mas kevesekre akik itt is beszelnek, es tesznek is, nem csak te tetted es teszed azokat amiket emlegetsz, szelmalomharcol meg sok ember nem csak te, mennek akik belefaradtak, maradnak akik meg nem tudnak menni, vagy nem akarnak menni, mert idealistak es meg remelnek, hogy nem egyedul gondolkodnak igy, keresik a tarsakat, keresik egymast, beszelnek, kuzdenek. Vannak meg, es pont az faj a legjobban nekik, ha ezt a kuzdelmet elvitatja toluk bar ki, es szamon keri rajtuk a sikertelenseget, pedig ez alaptalan, mert te is tudod az alatt a 40 eved alatt nem jeggel, vagy velem talalkoztal, legjobb esetben is max nehany ezer emberrel, hol van ez a tarsadalom lenyegi reszetol.?
@ausländer Sipi:

Szembesíteni úgy tudsz Sipi, ha jó kérdéseket teszel fel a páciensnek, amin kénytelen elgondolkodni.:)
Így nem.
@jaegtoer:

indulás közbe rágóggyék még egy kicsit, nálunk, svalbárdon ez tejjesen természetes.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

az, hogy egész nap itt baszod a rezet, az ojjan kevés, mint mackó sajtba a brummogás. az eredmény blogger gézába mérhető. 1 blogger géza=3 gábriel, mongyuk.
@hacsaturján:

rágódtam én már eleget, baszon most már más is rezet.
@hacsaturján: pont mint te ;)
Gejza meg etalon, koszonet a mertekehez :)
De betarsultal Sipihez, csak nem szomszed?
@ausländer Sipi: nyelvtanilag es kommunikacioilag, a te es ti, nem ad lehetoseget az elvonatkoztatastol, se az ing visszautasitasra, mert a kovetkezo hivatkozas a kifogaskeresesre utalas ;)
@hacsaturján:

Ha azzal akarod szembesíteni, hogy van, akkor jó.:))
Közmentalitáshoz itt kellene lennie a köznek, de csak mi vagyunk.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nekem az utca a kontrollcsoportom, ahol most élek.:)
Egyszerre épült az összes ház a hatvanas években. Mazochista állapotomban meg-megállok meghallgatni a véget nem érő panaszáradatot.:)

A közös melankólia itt a blogon elég jó alkalmat ad az önkifejezésre, én örülök neki, hogy van, vagyunk.
@ausländer Sipi:

Vagyis próbáljanak meg széllel szemben pipilni?
Már nagyon vizes lettem Sipi, és igen, részt vettem a rendszer működtetésében, de azon kívül, hogy kiszállok nem tudtam jobbat kitalálni. Te sem tudsz.
Az egész ország nem léphet le, fizikailag lehetetlenség.
@Husz_János_Puszita: en szinten, mert ismerem a korlataimat, es azt a hatartalan tudast amihez meg hozza sem tudok szagolni, es aminek kisebb nagyobb morzsai mindenkiben ott vannak.
@ausländer Sipi: "nem, azon nem csodalkozom egyaltalan. azon csodalkozom, hogy nem veszitek eszre, hogy a stilustol fuggetlenul mit mondok."

Szia:-)!

Aki veled beszél, az mindenki érti. Én sem moon vagyok, azt mégsem gondolom, hogy mindenben igazad van.
Elmentél innen és aki nem követ az áruló. Ám az ő életük nem a te életed.
Próbálj valami más vezérfonalat találni magadnak az "Aki nincs velünk, az ellenünk van!" helyett. Ez a sok düh felemészt. Azt nem fogod látni az unokáidat, mert idő előtt elmész.

Ja, még valami. Mo tett azzá, ami vagy. Nem biztos, hogy máshol is ugyan ez lennél. Lehet, hogy király lennél, lehet, hogy beosztott akinek ugyan olyan gondjai vannak, mint moon. Tetszik, nemtetszik minden rezdülésedben ott van a százszor elátkozott magyar szülőfölded. Ez van.:-) Gyermekeidnek is tovább fogod adni mindezt, mert nem tudsz megbékélni. Érdekes, nem?:-)
@hacsaturján:

Tudja maga is, Mester, hogy minden egyre megy, a hallókészülékekben meg lemerült az elem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

lófaszt, kisangyalom!
a géza ideillő.
sem üngöm, se gatyám.
@ausländer Sipi:

pontosan. a ferenc-józsef földtül kissé srévizavé balra.
@Husz_János_Puszita:

ha úgy teccik, tik meg én. na meg a sipi!
@jaegtoer:

én mostan találom ki a zőccséges zuzát, kérem, ne zavarjanak!
@Sir Bates dö Hól: "Elmentél innen és aki nem követ az áruló."

senki sem arulo. es vegkepp nem kell senkinek kovetni. de nyavajgas helyett tenni kellene valamit. es nem feltetlenul azt, amit en tettem.
@Husz_János_Puszita: akkor vege.

nem nagyon van mas ut akkor, csak a ner es orban.

mi leleptunk. meg lelep ugy 2-300 ezer. jon majd jaegtoer, meg cirbolya is. vagy belehalnak. aztan ami marad...
azt hagyjuk.
@ausländer Sipi: kívánom neked, hogy tudjál ilyen fedhetetlem maradni akkor is, mikor felelősség nyomja majd a vállad... ha gyereked lesz... mert neki mindig enni kell adni, munden egyes nap, mert nem érti meg, hogy fontosabb a meg nem alkuvás, mint a teli has és a fűtött lakás... igen, sokan megkötik mindennapi kis alkujukat a "rosszal"... ítélkezz felettük, ha van hozzá alapod... ám jelzem, hogy szerintem orbán sem a pokol fekete seregeinek vezére, miként gyurcsány sem a grált kereső nyilt szívű lovag a fehér paripán... moon nem apokaliptikus küzdelem folyik, csupán az ott lakók érzik ezt annak... mindenhol ez van a világon... persze kellemetlen abba belegondolni, hogy az az idő, melyben élni adatott nékünk, még csak egy lábjegyzet sem lesz a jövő történelemkönyveinek lapjain:-)... szerintem élvezzük, hogy nincs háború és van időnk arra, hogy együk a ködöt, miként azt a mentorom szokta volt mondani, miközben önzetlenül osztja a lópélót minden arra érdemesnek, magától sem tagadva meg azt, hisz minden szentnek maga felé is hajlik a keze... te se tagadd meg magadtól azt, mit másoknak oly bőven mérsz:-)... szerintem... ja, és olvass tom sharpe-t, felvidulsz:-)
@Sir Bates dö Hól: na most magam elé képzeltem gyurcsányt fehér lovon. überelné semjént. remélem, nem jut ilyen az eszébe.
@Sir Bates dö Hól:

nu, erre mongyák az eccerűek, hogy blaaa-blaaa-blaaa.
@bella _ciao:

az axióma óta nem is tudnék mást föltételezni.
@Sir Bates dö Hól: "igen, sokan megkötik mindennapi kis alkujukat a "rosszal".."

na ezert jar orban az orszagnak es nem jobb.
amig nem hozzak meg a hetkoznapi emberek azt az aldozatot ami szukseges egy jobb orszaghoz, addig nem jar mas.

nincs ingyenebed, hogy klasszikust idezzek.
@hacsaturján: de Ön nem egyszerű:-)... a világ viszont, melyben élünk, alapjában nem túl bonyolult... én még csak azt próbálom megérteni... ha majd oly szerencsés leszek, hogy látok svalbardon réneket, tán tovább is jutok megismerés minden földi jóval szegélyezett útján:-)
@hacsaturján: látom, mély hatással volt rád. nagyon gyenge pillanatom volt, nincs mentség.
@Sir Bates dö Hól: @hacsaturján:

ma @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Husz_János_Puszita:

asszem elfelejtettük, hogy ma sapkás nap van.

megyek má, Mester, megyek a petsába, különben is erősen hívogat
@Sir Bates dö Hól: gondolom a Jonathanra gondolsz, nem a suzukira...:-)

nem igazan olvastam tole.
@jaegtoer: azt hiszem, talán mégegyszer nekifuthatnál az enyémnek:-)... én nem ezt írtam:-)
@Sir Bates dö Hól:

ez semmi, próbáld ki a vrangel-szigeteket!
@ausländer Sipi: azt látom... mert még mindig lilliputot keresnéd az atlaszban:-)
@jaegtoer:

jó, jó, rendbe van, ha kegyed délbe szok kufircolni, az a maga dolga, egyébként se van lényege az egésznek.
@Sir Bates dö Hól: most csak ugy onceluan szoltal be, vagy celoztal is valamire?:-)
@Sir Bates dö Hól:

erre mongyák a turi inuitok, hogy ne tetézd, bazmeg, ne tetézd!
@hacsaturján: az seggít? ne badarkodjon már velem, tévútakra vezetvén! az én csekély elmémmel még a pokolban is örülnék, hogy nem kell fűtésszámlával bajmolnom és a társaság is mily sokszínű, érdekes és kedvemre való:-)
@ausländer Sipi:

hagggyad mán, hisz enlelkében kutakodik.
@Sir Bates dö Hól:

kedves Lordom, maga is az enyémnek, sapkás nap van, oszt kész.
@Sir Bates dö Hól:

most húzzam el a nótáját vagy visíccsak?
@bella _ciao:

lófaszt! még mindig november van.
@hacsaturján: azért a szőröcskének is a fejére olvashatnád a liliputosat. megérintette az axiómát alulról.
@ausländer Sipi: mi különbség van aközt, hogy öncél és célzott?... ha süt a nap, élvezd a sugarát, ha nem örülj a fűtött szobádnak és a kávédnak... mindig lesz valahogy... a pohár félig teli vagy félig üres, te döntöd el... mosolyogj, s mint mondá Barakuk, az egyetlen igaz próféta, olvass sharpe-t, s olyanná leszel, mint tök a dinnyeföldön:-)
@hacsaturján: én midnegyiket szeretem, ha Öntől jön:-)... mint mondám, enyém a menyétek országa:-)
@bella _ciao:

előbb-utóbb úgyis december lesz. akkor meg minek?
@Sir Bates dö Hól:

karoltu avagy saroltu? mer nem mindegy.
@Sir Bates dö Hól: tudod, en vagyok az asszociaciora keptelen barom;-)

mit is szeretnel mondani nehany kozhelyes bolcsessegen kivul?:-)

(mellesleg az en poharam sosem felig ures, vagy felig teli. hanem ketszeres urtartalmu;-))
@hacsaturján: nekem, mint falu bolondjának? már hogyne lenne mindegy:-) a lényeg a társaság:-)
a fenebe

megpeneszedett az egyik habanerom. szerintetek a magja ki fog meg attol kelni?
@ausländer Sipi:

Mindenesetre ültesd el. Ha kikel félig tele volt a pohár, ha nem, félig üres:)
@jaegtoer: nekem mondod?... csörgősipka mindig a fejemen:-)
@ausländer Sipi: nem vagy te barom... bár én senki önmeghatározását nem bírálom felül... te a meg-nem-értett-bajnoka vagy a jónak... és dühös, mindenkire, aki nem ért meg... de ezen a dühön toleranciád átsegít... én is ilyen cipőben járok... a kurva kölkei nem eszik a spenótot az istennek sem, hiába ugatom nekik, hogy az finom és egészséges... mint a falra hányt borsó... habár azt meg az utolsó szemig behabzsolják... mit csináljak velük, nem akarják kicsrélni űket garanciában... sza, a nyakamon maradtak egy életre:-)
@Sir Bates dö Hól:

így asztán hogy a picsába fogja élvezni kend bretagne kék legelőit, ile-de-franc békés elterülését, a massif-centrale erdeit, languedoc-rousillon tengerre futó lejtőit, a rusztikus eccerűséget kontra párizs gyomrával, heee? carcasson meseségét aix-en provence hogyishívjákéval. maraggyon má!
@Sir Bates dö Hól: most mit mondjak neked erre?
en is felnott koromra szerettem meg a spenotot:-D
@Sir Bates dö Hól:

"nekem mondod?... csörgősipka mindig a fejemen:"

de azért nem minden nap április elseje.
@hacsaturján: reménylem mindig akad egy picsa, ahol mindezeket élvezhetem... ha még a nótám is elhúzzák mellé, azon meg nem csak én mulatok nagyokat, hanem sokan mások is:-)... dejszen mán csak ilyen ez a világ:-)
@jaegtoer: ugyan már, kedves Jég... félre a konvenciókkal, azzá tehetjük... mi másttudnék tenni?:-)
@Sir Bates dö Hól: puff. ez aztán a guppen. szórod a magjaid, szőr! van a gyerekeken sapka?
@bella _ciao: szerezzen mindegyik magának... mindent én sem adhatok nekik... én is csak a sajátomat tudom felmutatni eddigi létem eredményeként, ágyékom sarjain kívül... no meg a Hólok Ura címem:-)
@Sir Bates dö Hól: de az elég jól kiderült, hogy a sajátodat szívesen mutogatod. méghozzá sapka nélkül. méghogy badigárd a főnökasszony mellett, inkább cuccos bácsi.

cdn03.cdnwp.celebuzz.com/wp-content/uploads/2013/05/23/enhanced-buzz-8334-1369248596-29.jpg
@bella _ciao: a féltékenység szól belőled édes bellám... majd, kapsz egyet te is, ha hazamegyek:-)
@Orica Középföldi: annyira szegény sosem leszek, hogy arra ne fusson:-)
@Orica Középföldi: ezt őmagasságossága írta:
"sajátomat tudom felmutatni eddigi létem eredményeként", tehát nemcsak ígéri.

@Sir Bates dö Hól: na ez az ígéret.
@hacsaturján:

világhíresség lett Mester, persze tudom, hogy a szöveg csak hírhajhász duma, egy négylábú személyiségi jogát meg nem sértené, és szerintem a kép beszédes, én Fanni orrához dörgölöm az enyémet, igaz a farkam nem csóválom hozzá, de azt nem tudtam, hogy a szarvasoknál is így van. ne szerénykedjen. nagyon fotogén.
@jaegtoer:

a felvételen egy vapiti látható, nem pediglen karibu, így asztán nem is értem a fölvetést. ha csak baszogatni akar, akkor fordújjon bízvást sipihöz vagy vakapámhoz!
@hacsaturján:

inkább viccesnek szántam, mint baszogatásnak, de maga ezt is biztos jobban tudja, kedves Mester, úgyhogy mosmár tényleg bacca +.
süti beállítások módosítása