Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.03. 04:34 Fabius

Lassan csak kihalás után lehet örökölni alkotmánybírói címet

Címkék: fidesz alkotmánybíróság bírói korhatár

ÉdesViktorék megint besalátáztak. Igen, náluk ez pont azt jelenti, mint a bankok hitelszerződéseiben az apró betűs rész: a lényeg megint eldugva, hátha nem veszik észre, hogy alkotmánybíró innentől csak kihalás után, megörökléssel lehet majd valaki. Eltúloztam? Biztos? Vessünk már egy pillantást a KSH várható élettartam táblázatára és tegyük mellé a 444 grafikáját

alkotmánybíróság.jpg

Szóval?

Végül is valahol nem csoda, ha annyira megtetszett Viktoréknak a saját alkotmánybíróság intézménye, hogy igyekeznek azt a lehető legtovább elintézni. Ahogy most kinéz 2014-ben nyernek, így kérdéses helyzet a 2018-2022 közötti ciklusban lesz legközelebb. Minek volt ez a nagy betonozás, ha a következő esetleg necces ciklusra felporlik az a rohadt beton, és a helyzetet nem uraljuk? - merült fel a kérdés, amire ez a salátatörvény és a közel holtukig tartó megbízás a válasz.

Mi lenne velük Pokol Bélaés szervilis seggnyalás nélkül? 

505 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr825611845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miket nem talál az ember, ha egy kicsit nem figyel?
A NAV közlemény szerint az ellenőrzések egy részében telefonon egyeztetett időpontokban és helyszíneken jelentek meg a járőrök, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínálók körében végeztek ellenőrzéseket. Ezekben az esetekben a pénzügyőrök nem sokkal az ellenérték átadása után - a felkínált szolgáltatás igénybevétele nélkül - igazolták magukat és adóköteles tevékenység adószám hiányában történő folytatása miatt több adóigazgatási eljárást indítottak. Ezen túl az illetékes járásbíróságnál feljelentést tettek tiltott prostitúció miatt.
www.hajdupress.hu/hirek/cikk/31888-elmerult-a-nav-az-erotika-vilagaban

Érti ezt valaki? Adóköteles tevékenységet végeztek, ezért feljelentik tiltott prostitúcióért??
Adószámmal nem titkos és nem is prostitúció?
@AKIsTUDATLAN: Én kedvelem az írásait, de ez speciel egy jó nagy bullshit lett. :)
BAKKER!
Itten éjjel ámokosfutkározás volt már megint. Vérmaki és a Szőr összesimultak... Durva... de igaz... :)
A mai nemzeti gyásznap emlékére

Reményik Sándor verse: Három szín

A keblünkről letiltották,
Leszagatták a három színt;
Keblünkről beljebb vándorolt:
Befogadták a szíveink.

Ameddig piros lesz a vér,
Ameddig fehér lesz a hó,
Amíg zölddel a rét füve,
Lesz jel, eszünkbe juttató:

Hogy hitünk hol van, hol hazánk,
Hogy hova, kihez tartozunk,
S kié a föld, hol elsüllyed
A koporsónk, ha meghalunk.

Hogy az életünk sivatag,
Hogy vérbemártott kép a táj,
S a testnek e letépett tag
Utána sír, utána fáj.

Ameddig piros lesz a vér,
Ameddig fehér lesz a hó,
Amíg zölddel a rét füve,
Míg lesz magyar szív, dobbanó:

A keblünkről letilthatják,
Letéphetik a három színt,
Keblünkről beljebb vándorol,
Befogadják szíveink.

E három szín után fog szívünk
Sikoltva égni, vérezni,
Ki mindenünnen leszagatta.
Jöjjön és onnan tépje ki!
Jó reggelt!

Hajnalban - egyedül, hanyatt fekve a manézs közepén - élveztem a szellemi légtornát, amit előadtatok.
Mondhatni parádés volt. Kicsit zavarta meg egy kánya berepülése, angyalnak hívén magát, de a saját szórakozásra előadott mutatvány légörvényét nem zavarva,miközben az azért padlóra küldte.

A ma is keservesen aktuális Petőfitől eljutni Szájer elhagyott katedrájáig - ritka ív volt, csodás kanyarokkal:))

Tehát köszi nektek:@Dr. jenőke (jenőke): ,@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @Sir Bates dö Hól: @jaegtoer: @Knósszosz:
HVG...

"Ha nem minimálbérre lennének a munkavállalók bejelentve, a cégek lehúzhatnák a rolót

A társadalomban és sajnos az újságírókban is fura tévkép él a béreket szürkén fizető vállalkozókról – kezdi levelét Balázs. Nyilván akad olyan is, akire ráillik a pénzeszsákján szivarozó, kövér, cilinderes kapitalista képe, de szerinte ez a kisebbség. A valóság Balázs szerint az, hogy a szürkén fizetett bérek rendszere nélkül, az elhibázott adórendszer és a vállalkozásokat sújtó adminisztratív terhek miatt tízezrével mennének csődbe vállalkozások, több százezren válnának munkanélkülivé és összeroppanna a gazdaság.

Balázs vállalkozása egy tipikus magyar mikrovállalkozás, vannak tulajdonosok és vannak emellett alkalmazottak is. "Szerencsés helyzetben vagyunk, mivel egyrészt több az alkalmazott, mint a tulajdonos, másrészt a párját ritkítóan sikeres unortodox gazdaságpolitika és a győztes gazdasági szabadságharc ellenére még mindig működünk" – tette hozzá."

hvg.hu/gazdasag/20131031_Csak_a_multi_jelent_be_teljesen
@Orica Középföldi: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)))

csodás hangulatú és eszmei futtatásuk mellett a legszebb férfi "barátság" bontakozott ki amit Xanadu-tól kísérve Lord is megkoronázott (,hogy azért az irodalmi vonal mellett a zenei vonalat is megemlítsük!)...
kihalásal ??? akkor dögöjjön meg mind !
@Orica Középföldi: csatlakozom, utána olvasva ennek a népségnek :D
különösen a gyomlálás után
@guma:

Az a fajta szivarszobás dumálás volt, amibe akkor se kapcsolódtam volna be, ha este itt vagyok. Az intellektuális kukkolás öröme:)

Én azt se tudtam, hogy van Lord nevű énekes. Viszont tetszett a Jég linkelte zene:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mikor a büdös lófaszba hagyod már abba az offolásokat?
az a szemét lelkész egy aljas rohadt geci akit ki kellett volna kergetni Budapestről seprűvel úgy, hogy a horthy szobrot a nyakába alkasztják és hadd fusson

elég ami elég

brühüyyy
@Orica Középföldi:
jégeső volt a Lord-dal aki dal-olt?

ki az a lord csak nem a sir ba tes lukas?

cifra kis blog lett a mai

brühüyyy

teleoffolták és bűzlik
@AKIsTUDATLAN:
ugyanolyan kétes alakok támogattyák a kedves vezetőt főpocakságát is a dzsobbikkal mint háttérzenével és a gárda meg a horti és a többi seggség

ez ugyanaz mint a bedobott egy mondat az őszödi beszédből...hatott és még hat a lényeg és a valóság a kutyát sem érdekli

brühüyyy
@rodeo36: Szépe napot! Nem offoltam csak válaszoltam. :)
@Penivaldes: Pedig nem én dobtam be a témát. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És akik a móri rablógyilkosokat, II. Fülöpöt, a Szent-Bertalan éj vérengzőit, Szálasit, Orbánt, és még nagyon sok más gazembert kitermeltek magukból (Kádárt és sleppjét, Lázár jánost, Pokol Bélát stb. stb.)?
@Orica Középföldi: @rodeo36:

Sziasztok.

Nagy zsivány ez a Sir Bates. ezt a Lordot -a zenekart- jobban mondva dalaikat nem sűrűn szoktam megosztani. és nem csak mert dög vagyok, mocsok is.
röviden:
a Lord zenekar nevezetű szombathelyi együttes nótáját linkeltem be, Pohl Misi az énekesük. annyit érdemes megemlíteni, hogy ebbe a jobb sorsra érdemes bandába Gidófalvy Attila is betársult, mert itt és a közönségükben még megtalálni vélte azt, amit a pesti groupokból és a flaszteren kiveszett. Ez az egyik legtisztább és legszebb leveleket kézbesítő zenekar* (nekem), még akkor is, ha a Carnegi Hall-ba még turistaként sem jutnak el.

eredetileg a Vándor című dalukat akartam betolni, de az már túl sok lett volna a tekergőnek.

* természetesen nem értettem bele a szimfónikusokat, az orkesztrákat, kvartetteket kínntetteket meg a többi teljesen meggárgyult tüneményeket karmesterestül, szólistástul meg egyáltalán mintolybá és valamint.

lordnak Lord, este betolom neki a Vándort. nehommá csak a sajt a bor a bagett a Loire völgye a pia meg a Pia és az élet:D hogy merítse le az akkumulátorát egy virgonc vörös, vagy fekete vagy szőke beste vagy mindhárom s aztán még szak/ladjon nyakába egy barna...:DD
@Penivaldes: :)

talán most nem kellene finomkodnod, mert ami hányingerkeltően undorító szöveg azt olyan környezetbe ültetik, mintha a szeretet hangja szólna hozzád - na az a legrombolóbb szemétség...

ráadásul hazudik is, mert a téma ekkor jött ide:

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2013.11.03. 13:59:14
közben azt sem meséli el, hogy a "papné" aki országgyűlési hivatalt is betölt képviselősége mellett a rendőrséggel felakarta oszlattatni az ellenük tüntetőket!

nem is bonyolódom ebbe jobban bele, mert itt minden téren lehet offolni!
a jó hangulatot megteremteti, miközben számtalan módon és formában ismeretet is bővít a különböző téma, művészeti ágak, érdeklődések kivesézése.
aki ezt rendszeres szarral keni össze az bizony egy önálló véleménnyel nem bíró csak egy témát linkelve sulykoló, embereket mocskoló "széplelkű" sötét angyal...
@jaegtoer: megelőztél!:))))

ezt akartam elmondani én is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_Szépe napot! Nem offoltam csak válaszoltam. :) _"

aszenccség. nincs az a lehulló morzsa, amit el ne kapnál.

Keilaré már megerőltető lett volna mi?
@jaegtoer: mindig meglep, mennyi ember gyűlik össze egy-egy koncertjükre.
@jaegtoer:

Köszi:))
Biztos, hogy nem kerestem volna utána.
Minden ismeretlen zenébe belehallgatok pár mp-ig, aztán vagy végighallgatom, vagy nem.

Ez a zene/szöveg megérintett, szépnek/jónak találtam.
Rodeo nem feltétlen fog ezzel egyetérteni, de ez most nem érdekes:) Bocs, Rodeo:)
@jaegtoer: Najónapot!
Én a magam részérúl nemigen vagyok nagy Lord rajongó, a Gidófalvit sem igazán kedvelem, mint entitást. Viszont amit a pasi 1973-ban Miskolcocn a rockfesztiválon a Teátrum nevű egyperces zenekarral összemuzyikált, ( ELP. Tarkus) egy életre emlékeztes marad. PEdigannak immáron 40 éve, ha jól számolom...
@Orica Középföldi:

igen, találó szó ez a megérintés.
nyilván nem minden számuk -pláne felvételük, előadásuk- klasszis, de -szeretném hinni, hogy van hallásom a szépre és jóra- olykor-olykor őket is előhívom, nemcsak Waltarit, Orff-ot, Michelangelot, vagy éppen Wilde-t, és a többieket, no és persze titeket, köd-fa-ló liberáncsokat vagy a fene tudja mi és mennyiféle címkével lehet ellátni ezt a színkaval kádban fürdőző Társaságot.
@jaegtoer:

Most belehallgattam még néhány számukba, hát nem tudtam végighallgatni egyiket sem .Zeneileg az már nem az én világom, mégha a szöveg jó is:))

Marad a virágdal, pláne az általad küldött változat. Valahogy szívesebben nézek virágot, mint árpádsávos zászlókat.
A látvány sokat lágyít a szöveg értelmén:)
@bella _ciao: tán kedden, vagy szerdán voltam a koncertjén... a meglepi falussi marian volt... de tényleg... voltam már jó pár koncerten, többek közt másik presseren is, de ez a mostani zsigerig hatolóan megrendítően jó volt... ez az ember egy varázsló...
Orbán jövőre előzné Németországot

A miniszterelnök azt szeretné, hogy egy-másfél éven belül Magyarország legyen az az európai uniós állam, ahol a GDP legnagyobb aránya az ipari termelésből származik.

fn.hir24.hu/gazdasag/2013/11/04/orban-jovore-elozne-nemetorszagot/~~fokusz

ugye ezt úgy is el tudja érni, ha csökkenti a többi szektorból származó bevételt. elnézve eddigi munkálkodását, pont erre törekszik.
tanulságos főcím az indexen:

Épp most ér véget a kishantosi ökocsoda
A földalapkezelősök terepjárókkal érkeztek átvenni a területet. Kb. 100 civil demonstrál és megpróbálják a földet visszakérni az új pályázatok nyerteseitől.

Rezsicsökkentést támogató
franciával tárgyalt Orbán
Malosse szerint a magyar lépések kellenek az EU-ba

Kövér elvette Ujhelyitől
a hétfői parlamenti ülés vezetését
Az MSZP-s alelnök lett volna soron a főműsoridőben, de akkor megy be Orbán interpellációkra válaszolni.

70 év felett ne kutasson senki
Megint változhat a felsőoktatási törvény a Magyar Nemzet szerint. Bevezetnék a kancelláriarendszert.

Orbánék cseh repülővel mentek Indiába
Nincs Malév, cseh charterjárattal kellett mennie a magyar delegációnak. Hamarosan lesz Wizz Air.

Bodó Ferenc: Ököllel verte a mellehúsomat
A tiszaszigeti gazdálkodó csúnyán összeveszett a plébánossal, aki tagadja a tettlegességet.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

kinek a papné, kinek a körösztanya, mind a kettő lehet belevaló, ha nemcsak zsoltáros könyvet hajlandók a kezükbe venni és... tralllalala

úgy van ez, hogy van akinek Verdi és Callas mondja el azt, amit más csak Camus-től hall meg, vagy Michelangelót csodálva érez a talpán is libabőrrel vagy éppen a dubliners kocsmai kórusa borzongatja meg. nem szóltam Wats-ról, sem Watt-ról, mert előfordul, hogy valakinek meg a gőzmozdony... vagy a napkelte, vagy a tenger éggel összefolyó kékje... naszóval érdekes hogy mennyi minden mennyiféleképpen képes megpendíteni a lelkek húrjait. persze ezt egy Sony Szeműnek nem kell magyarázni.
@bella _ciao: ez a szerencsétlen idióta ugyan ezt mondta a mezőgazdaságra is, meg minden átadásnál megnyitón, elég egyszeri, de következetesen barom.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: benne van ám az is, hogy öregszel, öregszünk. az aranykor, az ezüst nyár emléke. szentimentális rock'n'roll.
@jaegtoer: Dubliners nekem is a barátom:-) MEg Tom Watts is, persze Pink Floyd, meg Black Sabbath, és Pat Metheny, Carlos Santana, Weather Report, meg Special EFX, LEd Zeppelin, Yellowjakets, meg Acoustic Alchemy, Jeff Golub, Larry Corryel... szóval azt hiszem elég széles a lista:-) ja meg a papné és a helybéli kántor:-))))
@bella _ciao: Persze, hogy benne, viszont a tapasztalás mellett az új dolgok, már amennyire megérdemlik és befogadhatók sem maradhatnak el. Mert különben megette a fene... terítsük magunkra a vegyvédelmi köpenyt, és kússzunk el a temető felé:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: igaz-igaz, mókus! csak optimistán. bár néha fenyegetésnek érzem, amikor a katkó temető kapujára a feltámadunk van írva.
@jaegtoer: @Husz_János_Puszita:

Noha Sir Bates minden tiszteletet megérdemel, a helyzet az, hogy a Sir lovagi cím, amit a király(nő) adományoz, nem is öröklődik, a megszólítása is csak Sir lehet. A lord viszont öröklődő főrendi rang, ennek a megszólítása a My Lord. :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Szociális ásót és munkafolyamat-ábrát vigyél magaddal.
napi.hu

Virtuálissá válik a lakásépítés
Idén az első kilenc hónapban 4077 új lakás épült, 37 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban.

Senki sem vesz új lakásokat

-------------------------------

Jelentős csúszás lehet a pénztárgépeknél
Akár jövő májusra is módosulnak az online pénztárgépekre való átállás határideje.
@Orica Középföldi:

mondjuk nekem érthetetlen, hogy mit keres bármilyen zászló egy koncerten. ennyire terjed a prostitúció?
hehe. tegnap néztem a szabad szemmelt. lendvai és kovács sem tud semmit az ügyről. legalábbis ez jött le nekem. parkolópályán leledzenek már.

Lendvai: "balek, hülye, de nem csaló MSZP"

nol.hu/belfold/lendvai___balek__hulye_de_nem_csalo_mszp_
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Neki kell tisztáznia a származását, engem hagjy ki belőle.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Barátom most sírta el magát a telefonban, a béreket sem tudja kitermelni, nem az adókat.:(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most újraiparosítunk, holnap újraagrárosítunk. van egy üteme a dolognak. legalábbis vitya fejében.
@bella _ciao:

Odáig süllyedtem, a Szabad szemmel helyett romantikus filmet néztem este. Más nem volt.:)
@Husz_János_Puszita: messzemenően igazad is volt. nekem is jobban esett később a hamingway és gellhorn.
könyörgöm, rugja már valaki tökön a semjént!

A közigazgatásban dolgozóknak vizsgát kell tenniük nemzettudatból

nol.hu/belfold/a_kozigazgatasban_dolgozoknak_vizsgat_kell_tenniuk_nemzettudatbol
@bella _ciao:

Ilyet még a Mussolini alatt sem kellett, vagy igen?
Booáááá
@bella _ciao:

Belenéztem, még mindig a bajai videot ragozták. Normálisak??
Agyon kellene hallgatni, mint a fidesz a rá nézve kellemetlen ügyeket, vagy visszatámadni. Mint a mazochisták, minél jobban fáj, annál jobb.:(
A vakkomondoros paraszt annyit megtanult, hogy "pénz olvasva, asszony verve jó"!
www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/11/04/beismerte-parja-osszevereset-a-komondoros-balogh/#a3
Azt viszont nem ismerte, hogy "úriember nem üt meg nőt, hanem megrugdossa".
Annak igazán örülök, hogy az egész politikai vonatkozásban kompatibilis.
@Husz_János_Puszita:
Hááát... majdnem...
Viszont eléggé tanulságos ez:
"A korporációk nemzeti tanácsa: korporációk alatt azt az eszközt érti, amely az állam égisze alatt a termelő erők teljes, szerves és egységes fegyelmét valósítja meg, a gazdagság, a politikai hatalom és az olasz népjólét fejlődésének céljából; meghatározza, hogy a korporációk vezérkarának magában kell foglalnia az igazgatóságok, a párt, a tőke, a munka és a technika képviselőit: a korporációk különleges feladatként a közvetítést, a tanácsadást - nagy problémáknál kötelező jelleggel - jelöli meg, valamint a Nemzeti Tanács útján törvények kibocsátását, amelyek a nemzet gazdasági tevékenységét szabályozzák"

B. Mussolini beszéde 1933. november 14-én a Korporációk Nemzeti Tanácsának közgyűlésén

Bizonyos a szempontból ezen az úton járunk, csak a mi törpedúcsénk sokkal balfaszabb, bár ez is szociként kezdte...
@bella _ciao:
Semjént? Hisz az egész egy nagy lószerszám...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Siker siker hátán... Kishitűek vagytok, miattatok van minden rossz!
BEZZEG A PIKTOR!
@bella _ciao:

Az ATV-re gondoltam, ha segíteni akarnak az ellenzéknek, nem forgatják a kést a fájó sebben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Egyetértek Bartussal, szerinte a korporatív fasiszta államot utánozza le a mini Duce, de még ahhoz is béna.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

"Noha Sir Bates minden tiszteletet megérdemel, a helyzet az, hogy a Sir lovagi cím, amit a király(nő) adományoz, nem is öröklődik, a megszólítása is csak Sir lehet. A lord viszont öröklődő főrendi rang, ennek a megszólítása a My Lord. :) "

Köszönöm. A zavart az okozza, hogy Sir Bates, lovagi címét a Szentföldön öldöklő csatában szerezte, igen ám, de hazafelé menet francia földön a brit oroszlános zászlót védve ádáz tusákba keveredve érdemelte ki a Hólia lordja címet és a hozzá tartozó falvakat, földeket és szolgáló pórokat a hólokat, csakhogy oly nemesen bánt ellenfeleivel, hogy a francia király a pair címet a ius primae noctis-szal adományozta neki, s e kötelezettségek oly számosak, és kesze-kuszák, hogy ezek a címek összekeveredtek, tehát minden megszólítás helyes, akkor is ha helytelen, mert még nem szóltam arról hogy a cigány táborokban milyen érdemeket szerzett minek következtében már külön Winchesteren tartja nyilván a címeket és érdemeket Hól lordja, Sir Bates a Szentföld lovagja, Franciaország pair-je így aztán még éppen nem hivalkodó, de jó: a Lordom, Sir Bates.

De átgondolom. meg kell vizsgálni az anna leseket, de remélem nem kell magyarázkodnom jaegkiskaes előtt emiatt, tehát kérlek ne nagyon firtasd ezt a kérdést, mert még bajba kerülök. miattad.
@jaegtoer: Dehogy Lord az, egyszerű vándorcigány az, csak kidja magát Lovagnak.
Ha ő Lord, akor én márkinő vagyok.

nem kell neki nyalni
@Kowalski, helyzetjelentést!:
amúgy meg mindegy a szócsavarás, ott voltam, amikor a Felség lovaggá ütötte, és akkor is amikor főrenddé emelte.
és a mellékesen a táboritáktól kötfelkiáltással kapott King of Gipsys címet már szerényen nem is használja, hisz az ollan Magától értetődő:-)
@Husz_János_Puszita: külön bájos az, amikor a jobbik védi az mszp-t. igaz, áttételesen.

Jobbik: A Fidesz is hamisított bizonyítékot

mandiner.hu/cikk/20131104_jobbik_a_fidesz_is_hamisitott_bizonyitekot#
@bella _ciao:
az milyen? hogy nemzettudat? melyik nemzetnek az tudattya? a nemzet tud már róla? és aki vizsgáztatni akar azt ki vizsgáztattya le, mert ugye ez új tantárgy még sohasem volt akik tanítani akarják azoknak is le kell vizsgázniuk? és ki vizsgáztattya űket?

nagy dolgok ezek nagy rakás szar...nemzeti szocializmus vagy nemzeti demokrácia? vagy nemzeti lopás? akinek többje van az nemzetibb akinek kevesebb annak kuss nem is lehet nemzeti...holmi nyomoroncok nemzetiek ebben a nagy biliben? hát szép is az...egy hajléltalan az nemzeti hajléktalan a tudattal vagy nem?
egy külföldre menekűlt -megélhetési okokból mert a nemzet nem ad neki olyat- milyen tudattal kell rendelkezzen?

brühüyyy
nem tetszik ez nekem amit Batessal csináltok
@Penivaldes:

az epeízű méltatlan szavakat meg sem hallottam, de eeez?:

"_Ha ő Lord, akor én márkinő vagyok._"

....hhhmmm, kegyed hercegnő volt még nemrég, elindult a lejtőn, hogy immár csak márkinő?
@jaegtoer: haragban vagyok őlordságával
megszorítások vannak.)
@rodeo36: a nemezttudatot a nemzeti pszichiátrián írják fel a lendvay utcában. kiváltani csak a nemzeti gyógyszartárakban lehet. napont kétszer, hírtévével vagy magyarnemzettel kell bevenni. mellékhatása a kóros vonulási kényszer.

különben meg agyrém, komolyan.
hehe. kiváncsi leszek felcsút gazdasági programjára.

420 milliárd forintról döntött a kormány - Cserébe kér is

Ezért cserébe kér is a kormány. November 19-én a miniszterelnök Kaposvárra látogat, ahol gazdasági konzultációt hirdet. A kormány ugyanis a magyar települési önkormányzatoktól azt várja el, hogy növekedési-fejlesztési terv készüljön a helyi gazdasági életre vonatkozóan.

www.portfolio.hu/gazdasag/420_milliard_forintrol_dontott_a_kormany_cserebe_ker_is.191237.html
@bella _ciao:
de annak a tervnek is nemzetinek kell lennie és le kell vizsgáznia meg ha a központ nem hagyja jóvá akkor mijafasznak csináljanak fölöslegesen majd a központ megcsinálja és akkor ők már nem lesznek hibásak ha szart kaptak végrehajtásra

úgysincs beleszólásuk a saját életükbe arra van a kormány meg a párt

brühüyyy
az egypárt
@rodeo36: minek beleszólni a saját életedbe? majd az állam megmondja, jobban tudja.
@guma: Hát ahogy "viselkedtek" bőven fel lehetett volna őket oszlatni.
@bella _ciao:
azért az enyémbe ne igen próbálkozzon...

mert

brühüyyy

lesz ez még ígyse
@jaegtoer:

Aham. Rendben, valóban különleges eset. :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

tényleg mocsok jó így is, úgy is. Köszönöm.
Köszönöm.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Köszönöm. leköteleztél:) jövök eggyel:)
süti beállítások módosítása