Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.08. 08:15 Fabius

Virítsd a lóvét! - Adakozz Papcsák javára a Bosnyákon

Címkék: tüntetés zugló papcsák ferenc

Zugló ne legyen többé a politikai pártok fejőstehene! - mondja a kerületi LMP - és gyűjtést indított Papcsák Ferenc polgármester javára.

zugló1.jpg

Így megy ez, Orbánnak kisvonat, Papcsáknak meg egy kis magánfüdőszobára vagy nagyobb kategóriájú gépjárműre, helikopter leszállónyi parkolóra fordítható kockázat és hangfelvételmentes apró, amit a szociális érzékenységükről messze földön híres zuglóiak jó szívvel, önként adnak búcsúzóul. Nyilvánosan, nem sunnyogva, mert nem szeretnénk, ha ez is annyira kínos lenne, hogy már Viktorral se lehessen megbeszélni. 

Ha úgy érzed egy marék csörgőt neked is megér a nadrágzseb aljából Ferenc későbbi boldogulása akkor csatlakozz, és adakozz ma délután 17 órától a Bosnyák téren. 

zugló2.jpg

Bővebb információ a rendezvény faszbúkján. Oszd meg, adakozz és uralkodj magadon. 

505 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr35556352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Varga: Nem hiszem, hogy kell bankbetétadó
A luxusadót termékkörönként képzelik el, bár új áfakulcsot már nem vezethetnek be."

Hehhe... kicsi schumajszter cserző, mikor veti be a bankjegyadó apologikus thermáját? Gyengébbek kedvéért: ha pénzzel fizecc, élből a kasszánál levonnak... mondjuk 20 % pénzhasználati díjat:-) Azaz, 100 forintból, 80- vanért vásárolhatsz:-) Deja cél: Száz forintnak, ötven a fele:-))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Rosszul ismersz.
Semmit sem várok tőled, csak udvarias vagyok.
@Dr. jenőke (jenőke): Én is az szoktam lenni, legalábbis igyekszem. Ha esetleg nem érezted az semmiképp sem neked szólt, hanem az említett "uraknak". :)
@Dr. jenőke (jenőke): A fene a nagy fiskális sztárügyvédész agyadba... elegem van belőled. Akkor verted kija bisztosítékot, amikor be akartál ülni a szomszédod ótójába a lakóhegyvidéki társasházi parkolóba hóvihar idejekorán:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:

Nem vagyok ügyvéd és - állítólag - már e miatt is sokan kedvelnek.
@Dr. jenőke (jenőke): Nemszégyenaz, ha nem tetted le a szakvizsgát:-) Még miniszterelnök is lehecc e virágoktól és árvalány-hajóktól tobzódó bokrétás kisországban:-)
@Penivaldes: Akkor már inkább a Ferihegy:-) Ott legalább szeretik a magunkfajtát:-) Megaz ég madarait:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Ha komolyan gondolod... de inkább nem.
Baromi sok a jelentkező és még az sincs tisztázva, hogy a sorbaállás ABC (nem CBA!!!), vagy magasság szerint, esetleg egyéb tulajdonságok alapján lesz-e.
Ha ez eldől én is észnélkül rohanok jelentkezni.

Az a válasz nem ér, hogy a hülyének is lehet szerencséje.
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Ha komolyan gondolod... de inkább nem.
Baromi sok a jelentkező és még az sincs tisztázva, hogy a sorbaállás ABC (nem CBA!!!), vagy magasság szerint, esetleg egyéb tulajdonságok alapján lesz-e.
Ha ez eldől én is észnélkül rohanok jelentkezni.

Az a válasz nem ér, hogy a hülyének is lehet szerencséje.
@Dr. jenőke (jenőke): Egyéni pályázati indítvány? Ki ült legtöbbet a hóvihorla idején az M1-esett nézve, Pintér SMS-re várva? :-) Na? :-))
@Penivaldes: Pancsarna! Akkó legfejjeb Hócfrau utóggya lehecc közoktondulásilag:-)
@Penivaldes: Megalkodhatod a közoktatási wifiháló-nyugdíjasszatyorot:-) Oszt nézhecc, minta Roziamoziba:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: én nm akarok senki utódja és boldog őse lenni:)
visszavonultam a közélettől
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Pintérről most sajnos csak ez jut eszembe Samuel Beckett: Clodo-ra várva.
@Penivaldes: Végülis, igazad is lehet. Sokkal megnyugtatóbb státusz wifilendofi Vénuszdombon csücselegni havi fix apanészért egy fűtött vitrázsrúdon, mint aggódani, hogy kinek kell jövőre odatartani a repedezett ágytálat a megilletődött sarzsiért, ordóért és ondóért:-)
@Dr. jenőke (jenőke): Őt, ha mégiscsak eléri a végzett alszele, már csak a Clodóból lehet előbányászni. De remélem több, mint 2 hét alatt:-)
@Penivaldes: Pedighát a Clodó oééan, minta Godot, meg a Josip Tot, mega Kaja Ibrahim, akit seggbe rúgott a kecs, mint Mehemedet e tehenenyekk:-)
@Penivaldes: Testnedv nem maradhat szárazon! Aztat csak a pus-kapor illeti, meg mint a vasbanszőtt bordájúak Krómvele:-)
@Penivaldes: Nem értelek. Isten es a barátod, oszt űtet sem ismered:-)
@Penivaldes: hádehogyanismásnép? :-) Csakistánis tiszta forrásból, legalább olyanból, minta bach:-)
@Penivaldes: Na,... arra kéváncsi lennék, hogyasztán Ő mitmond Rólad. De azért annyira nem, hogy az itélőszék előtt tegyem fel kérdésemet Reágy vonatkoztatva. Attól sokkal fontosabb kérdéseim lennének. Mondgyuk, nekem kell e fújnom a szférák zenéjét, avagyis neke fujják e majdandan:-) Ugye megértesz? Ez egy kardiokritikálisz kérdés:-)
@Hunor Levente:
Amikor vitába szállsz, először higgadja le, hogy megfelelő atmoszférában lehessen véleményt cserélni.
Valóban igazad van, nem jól fogalmaztam, helyesen: Az emberiség túlfogyaszt. Röviden. A globalizációhoz fűzött magyarázatod nem pontos, mert leszűkíted az egyén szintjére, holott a globalizációt - mint jelenséget - makroszinten szoktuk analizálni.
Ezért az érveidre nem célszerű reagálni.
@Penivaldes: Minek is kéne egy másik Wágner úr a Piszkos Fred hajójához:-) A Seggbarát (alias Siegfried) így is úgy is elhajózik hattyúk vontatta tutaján a Wall-Halléba Óbarom mellé ívó cimbrának, a sellőhajú szőkkenő Lóreál tantaluszi elbadombi mélységeinek legnagyobb örömére, oszt Hufnágel wagner, haláláig nyugodtan vetheti a kockákat a venicei kaszinó veresselymen budoárjaiban, várva, hogy a Frührer, tavaszonta árjacsodálatába vegye:-)
@Mariann19: Szia! Ha van kedved olvasgass vissza. A mai rehabilitibilionizációs deviáns viselkedéskonszolidációs normatívámat lassan kimerítem, mert mégiscsak el kellene kezdenem küzdeni a zorbánrencer gazdasági-, reszidémonos szabaccságharc által legyengített exitusájának meghosszabbíótalanításáért folytatott harcom kitelfelesedéséért:-)
@Penivaldes: Má megbocsááss... legfeljebb a hat ttyúk:-) Wotan már elővette szeletelő dikicsét:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
"Ha van kedved, olvasgass vissza."
Két napja van kedvem, kutattam, kerestem meghökkentő szómágiáidat, végre megvagy.
Nem voltam egyedül, négyen sóvárogtunk utánad, te is vissza olvastad?
Nekünk Bolival jobb lenne, ha a vissza tekintésed elmaradna, mert kicsit össze akartuk varrni a bundácskádat.
A mai szellemi teljesítményed is lenyűgöz, már kezdek küzdeni a kisebbségi érzetem fellobbanása ellen.
Ne hagyd abba, jókedvű szeretnék lenni ma délután.
@Mariann19: négyen??
szerintem csak neked hiányzott igazán:)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Megszólalt a tudatalattid? Valhalla helyett nem az akartad írni, hogy Wall Street? Mert legalább így sem lenne értelme.
@Penivaldes: Várjál még! A hiányérzet fokozatairól még nem szóltam.
@Fabius: csak a linkrol elerheto, mintha meg nem lenne publikus:-)
@Mariann19: A varrás ellen kifogásom nincs, de a pillanatragasztós ötlet... szóval, a secperc alatti összeragadványozás... mit tagadjam, megrémített. Főleg, mióta tegnap megvilágosodtam, hogy az erszényes hörcsög/cickány belehal a nagy szextúrába... aggódni kezdtem lelki üdvözületemért, mert mégiscsak gyónás nélkül halálra keféledni... és nem vallod meg szellemi atyádnak utolsó félrevétkedet.... borzastó:-)
@Dr. jenőke (jenőke): Janő! Ne tobzóggy, tudom, jobban ismered a kaukázusi brémakört, mint tenmagam:-) Akkordemeg minekis froclizoo? :-)
Nem tudja valaki, hogy az új blog miért nem fogad kommentet?
Frocccliróller nem volt. Gördülő korcsolya sem.
Tulajdonképpen Desdemóna belépőjét hiányoltam márpedig jegy nélkül nem lehet bliccelni.
@Orica Középföldi: Kinekhogy... nekem ugyan mindegy, de azért az alulfekvő másneműnek, nem hiszem, hogy nagy kaland lenne, egy nyálcsorgató, kifordult szemű, körkörös záróizomzatlanyhult kadáver megtűrése a Hasszán... szóval, ha lehetne inkább de nem:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Melyik félrevétkemre gondolsz?
Mert ugye amiről nem tudunk, az nincs is.
@Dr. jenőke (jenőke): ModesDemónika belépőjét elvitta a gazJágó a selyemkeszkendővel együtt, de Óteló végre megtalálta a módját, hogyan szabadulhat terhessé vált ám szőke és buta barátnőjétől, mert már a kamorában kussolt a bővérű kanca, aki nemmelesleg talivér, Ophelia:-)
Mire mire. Az utolsó félrevétekre... nemonddmá, hogy egy aktus úgy kezdődik, hogy előtte megvallom: Uram, vétkezni fogok. De ha nem is, legalább félrekefélni. Mint a cilindert temetéskot, hogy bársonyos fénye legyen... mert ha igen... megette a fene az egész dugást:-)
Ott e ló máris siet, mert a keszkenőtvesztőt már veri az anyja és lehet hogy neki már szusszanásnyi idő sem marad.
Mehet a zsadányi Sárához szőlőt tenyészteni.
Ott e ló máris siet, mert a keszkenőtvesztőt már veri az anyja és lehet hogy neki már szusszanásnyi idő sem marad.
Mehet a zsadányi Sárához szőlőt tenyészteni.
@Mariann19: Különben is... a titkos randi helyszíne többnyire egy dug-villa. Megrázó élmény:-) Legalább ollyan, mintegy konnektorba pisilés:-)
@Dr. jenőke (jenőke): Azért becsülendő, hogy e keszkenővesztő az utolsó lehelletéig küzd Sára Zsadányi elvesztett tokaji neminyerjük hímvesszejéért:-) És a háttérben a gaz, mérleghamisító Jágó, jágógatyában vihog a későőszi fagyos hajnalban, és közben tülökorráz az elorzott keszkendővel taknyozza. Ó... borzalom ekéj...
Amúgy ez engem sokkal jobban zavar. :(

Bírók, ügyészek bátorítják a gyilkosokat

jobbegyenes.blog.hu/2013/10/09/birok_ugyeszek_batoritjak_a_gyilkosokat
@Dr. jenőke (jenőke): és nemmellesleg, közben választásokkot is kéne nyerni, mer a simicska verőemberei már a kapuban élesítik a nincsakkut, széles, pedig széles vigyorral próbálgatja a Tesla-kondenzáport:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: Szellemi Atyám!
Ez a dug-villa saját szervezés volt? Igen rutinosnak tetszik lenni e kérdésben.
Derűsnek induló délutánomat beárnyékolja egy nyilatkozat. Ezt figyeld!
Orbán londoni beszédéből:
"Meggyőződésem, a jóléti államnak vége, helyette a magyar kormány egy munkaalapú, a kiérdemelt juttatásokra alapuló társadalmat próbál felépíteni."
Nekem ebből az jön le, hogy a munkaalapulóban lehet dolgozni, de hiába, mert akkor sem lesz már soha többé jóléti állam.
Egyik opció helyettesíti a másikat. Nem?
@Mariann19: Alapvetően az a problémám, hogy olyan dologról ugat, amiről halovány fingja sincs. Ti. sosenem dolgozott, honnan tudná mi a munka. Ha pedig a saját értelmetlen és indokolhatatlan léte az origó, akor... Havaii:-) Holnaptól télleg itt a kánaán:-)
@Mariann19: Namerhogy, az res sörösdobozokat kikukázó, majd lekiismeretesen, darabonként 1 forintért a Tesco-automatába elszállító hajléktalan, aki a bevételt röktön almaborra váltja, többet dolgozott silány füldi létében, mint ez a gömbös-paprikajancsi, ambivalens-inpotens-hippokrita-iidentitászavaras végbéllény... ergó. Ha ilyeneket mond, akkor, ha az alap ő, akkor mink, akik télleg tettek 2 szalmaszálat keresztbe itten... búsásan jutalmazandóak vagyolunk:-) Pánik a pánikszobában, mi meg kint. Nekije meg ottan van a monolitikus autokratikus nnonomámniás szóló gumiágy.
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Namostmiután fogason függ és megmarta a rozsda, be kell oltani veszettsége ellen. És a hüvelyről még nem is beszéltünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az a vicces, hogy nem fogad kommentet. Gondolom mások már megtették a profil, vagy adatlapon.
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
A derűs hangulatot nem szeretném elrontani ezzel a témával, csak a kétségeimre kértem gyógyírt, a véleményem dettó.
Visszatérve eredeti vidámságunkhoz, elmondom, hogy szombaton egy kollégális bulim volt, ahol eltékozoltuk az idáig e célra bankban elhelyezett bulitartalékunkat, mert a kamatot több, mint 2%-kal csökkentették.
Nem is kicsit, elengedtük magunkat, és mint a középosztály, feléltük a tartalékainkat.
Ez volt a gyónás.
OFF:
ti sem tudtok hozzászólni az új poszthó, vagy csak nekem szarakszik a chrome?
@Secnir: Próbáltam, nekem sem megy.
@Mariann19:
Fülkét csak forradalomra használj!
Tudod? Cipőt a cipőboltból, forradalmat a forradalmi fülkéből.
Ja, hogy már szégyellik és letagadják?
Az más kérdés.
Fabius ismét kisérletezett. Lehet próbálkozni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Így van! A politikusok a mi tulajdon lenyomataink. De ez már annyira kiábrándító, hogy inkább rájuk szeretünk mutogatni.:)
@Dr. jenőke (jenőke):
"Forradalmat a forradalmi fülkéből."
Ebben az örökös forradalmi harci zajban lehet, hogy a nőket kötelezik majd markotányosnői szerepvállalásra, a fiúk meg kezdhetnek vívóleckéket venni.Annyira komikus ez a folyton hangoztatott hadiállapot, különösen annak fényében, hogy ellenség nincs a láthatáron.
A következők alapján már az ember hülye gyereknek érezheti magát, eldobva eddigi életfilozófiáját, mert új idők jönnek:
Orbán: "Családokat és közösségeket is ösztönözni kell életstratégiájuk átalakítására."
Ez eddig az autonómiámhoz kötődött.
Átnevelés lesz?
@Mariann19:

"___"Meggyőződésem, a jóléti államnak vége, helyette a magyar kormány egy munkaalapú, a kiérdemelt juttatásokra alapuló társadalmat próbál felépíteni."
Nekem ebből az jön le, hogy a munkaalapulóban lehet dolgozni, de hiába, mert akkor sem lesz már soha többé jóléti állam.
Egyik opció helyettesíti a másikat. Nem?___"

bizony nem.

azt mondta a majom seggszája, hogy nem elég kidolgozni az embernek a belét, ezen felül még ki is kell érdemelni.
az érdemesültség értelmezése pedig a magyar vérvalóság előzményeiből következik, vagyis ha valaki kidolgozta a belét, emellett még Széles nyelvcsapásokkal kell kiérdemelni a buksi simit, ami trafikban, sarzsiban, egyéb más most még fel nem fedett juttatásokban tárgyiasul.
Az egy másik kedves történet, ami akkor következik be, amikor járni ugyan járna, de nem jut. a juttatásnak ugyanis ez a lényege: vagy jut, vagy nem jut. és az új rendnek éppen ez az esszenciája. nem a munka, hanem az, hogy bár megdolgozik érte az eccerű de nem jut neki, mert van aki jobban kiérdemelte. csak hát az eccerűek ezt nem értik. a juttatás nem keverendő a járandósággal. ezért hívők a gondolkozásban járatlanok. hátha mégis jut. pedig csak süt. a butaság.[tus]
@Mariann19:

"_Átnevelés lesz? _"

zajlik.
@jaegtoer:
Utána néztem a jóléti állam fogalmának, és Orbán a konzervatív definicióhoz igazodik, kivéve az elosztási viszonyokat, holott ez lenne a lényeg.
A konzervatív felfogásból Orbán be fogja tartani az egyik fő elvet, a hierarchiák megőrzését, most ezt építi fel.
Először kiépíti magának és a sleppnek, felhelyezik magukat a legfelső polcra vagyonuk alapján, miközben lesöprik az állványról azokat, akik szellemiségük és teljesítményük alapján joggal helyezkedtek el magasabb polcon.
Neked a skandináv modell jön be szerintem, ahol a szociális jogok a középosztályt is megilletik. Igaz, magasak az elvonások, de széles az a skála, akik részesülnek a befizetett adókból.
Érdemesültség.Sokszor írtam már arról, hogy nálunk a jövedelemnek semmi köze a hasznos teljesítményhez. Amellett, hogy igazságtalan, lerohasztja a munkamorált, miközben Orbán ebbe az igazságtalan "munkavilágába" kíván beszorítani.
Átnevelés. Mindíg utáltam a nyájszellemet, a terelgetést és a felülről induló látens nevelési szándékot. Miért gondolja valaki is, hogy a magyar felnőtt társadalom értékrendjében, életfilozófiájában, kultúrálisan olyan állapotban van, hogy gondolatisága átnevelésre szorul.
Amilyen hülye, önérzetes a fejem, máris megpukkadok.
Bocs a kései válaszért, most jöttem haza.
@Mariann19:

" Miért gondolja valaki is, hogy a magyar felnőtt társadalom értékrendjében, életfilozófiájában, kultúrálisan olyan állapotban van, hogy gondolatisága átnevelésre szorul."

há'sszen félázsiaiak a lelekeim!

(touché! - mondá jerry egér)
@hacsaturján:
"há'sszen félázsiaiak a lelkeim!"
Mármint nekünk kéne átlényegülni ebbe a státuszba.
Nem megy!
Irígyellek, hogy ilyen humorral vagy képes nyugtázni a besorolásunkat.
Én ezen úgy berágok, hogy felfújom magam, mint egy gömbhal az ellenség láttán.
@Mariann19:

no, aszt nem szabad! anyázni csak csendesen, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. (akkor üt)
@hacsaturján:
Gömbhal minőségből vissza lényegülök olyan megengedő, belenyugvó állampolgári tudatba, ha továbbra is ilyen megnyugtató válaszokat kapok tőled.
Ha ez egyáltalán lehetséges a honi atmoszférában.
@Mariann19:

hogy képszerű legyek: a kandisznót nem azér herélik ki, mer haragszanak rá. ezér asztán nem is ordibálnak vele, nehogy gyanút fogjon, hanem hát sine ira et studio ráengedik a csaklit.
@Mariann19:

pont majdnem minden úgy, a majdnem meg marginális dolog...

"Amilyen hülye, önérzetes a fejem, máris megpukkadok."

mélységesen együtt érzek veled, igaz nem 2014-ileg. Közben a Mester megmentett a pukkadástól.

mindazonáltal folyvást hallom, erősen fogadkozik a Kupola, hogy még egyszer nem követik el azt a hibát amit 2002-ben, azért én csak érdeklődéssel szemlélem lázas sietségüket, ahogyan igyekeznek mégiscsak belelépni ugyanabba a folyóba. még sikerülhet is nekik. Viszont az az opció, hogy elfogy a zsé, nem jött be, mert az uniónak mégiscsak megéri pénzelni ezt a rablóbandát. úgyhogy attól a fene nagy demokráciától se vágom magam nagyon hanyatt, ami onnan háramlik (inkább hányat) na szóval még akkor se, ha löknek, pedig nagy a lökdösődés...
ganék ezek mind...
épp ma meséltem el valakinek a gengszterváltás nem hivatalos változatát... magam is újra megdöbbentem, milyen naív, ostoba, hiszékeny hülye idealista voltam -akkor. Szerencsére mostanra már csak az ostoba és a hülye áll. ezért aztán egy percig se pukkadozok másként csak együttérzésből, de azért vigyázok, nehogy túlerőltessem. Jön még a Főnökre zárt ujjú blézer. a csinovnyik had rendületlenül szövi azt a gúnyát. és fel is lesz rá adva. nem 2014-ben. de meg lesz az a zakó.
@jaegtoer:
"Magam is újra megdöbbentem, milyen naív, ostoba, hiszékeny hülye idealista voltam - akkor."
Ezt nem szabad mondanod. Ilyen alapon az egész ország gyengeelméjű lett volna?
Ki gondolta volna komolyan, hogy a rendszerváltás új politikai szereplői tehetségtelenek, képtelenek voltak felmérni az ország iránti és a politikusi létükből eredő felelősséget. Megteremtettek egy olyan rendszert, amelyből hiányzott mindennemű kontroll, ezen felbátorodva kisajátitották az országot vagyonilag, és szellemiségében is.
Az új szelek demokráciát fújtak, hittük is, hogy ez már nem az álságos demokrácia lesz, hanem a valóságos.
Én nem mondhatnám, hogy nem volt korán felismerhető a veszély. Hiszen szűkebb ökonómiánkban nagyon is érezhető volt a torzulás, és amikor láthatóvá vált, hogy ezt semmi nem korlátozza, világossá vált, hogy nem jött el számunkra a várva-várt új világ.
Túlzottan nem érzem magam becsapottnak, inkább
dühösnek, hogy kénytelenek voltunk, vagyunk tehetetlenül nézni, hogy silány múltunk után még drámaibb képet fest a jövő.
süti beállítások módosítása