Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.01. 15:13 Fabius

Asziszi Szent Papcsák

Címkék: fidesz zugló papcsák

Azt mondja az Index, hogy ez a mi Papcsák Ferink a Fidesz szent tehene. Fene tudja, nekem inkább az ugrik be, hogy Ferenc egy másik szentre jobban hasonlít, ha annak egyik jelmondatát idézzük:

papcsák ferenc.jpg

Ez a mi Asziszi Szent Ferink is előbb tette ami szükséges, majd ami lehetséges, és máris azt teszi ami lehetetlen, vagyis az újraválasztásával piszmog

Hiába no, a szentek életének a mártíromság is része, legalábbis így gondolják ezek a fideszkeresztény szentek. Összeszorított fogakkal tűrik, hogy a gaz ellen mindenféle ármánnyal gáncsolja a rendtagokat, vádolják őket korrupcióval akár egyházon belülről. Lárifári. Nem oda Buda, eccer volt Budán kutyavásár, Zuglóban meg eccer se. Ez a derék aprószent nem egy dörzsölt politikus - tartják - hanem egy vérbeli balek, akit orránál fogva tudtak vezetni a gondosan kiválasztott - és időnként messziről importált - azóta eljárás alá vont bizalmasai.

Teccikéteni? Csak arról van szó, hogy durvul a kampány, és sluszpasz. 

Meghogy a kerületi szocialisták hányják a szennyet és összeesküsznek. Igen, azok a szocialisták, akikkel még nemrég telekbiznisz nagykoalíciót sikerült kötni, és akiktől a kerületi jelöltnek tartott Tóth Csaba talán az egyetlen, aki egy árva hangot nem mukkant meg se a Vagyonkezelő ügyében, se a korrupciós felvételt hallva. Azt még elhiszem, hogy az Index által megkérdezett Fidesz káderek nem olvasták például Papcsák esetét a zuglói vagyonnal, nem lapozgatták figyelmesen az önkormányzatnak elkészített átvilágítási jelentést, de azt nehezen hiszem, hogy ezt a mi TóCsánk sem tette meg. Jó, jó, vajas fejű ember irtózza a napsütést meg a reflektorfényt, az EMC Consulting és a Mesterházyval azóta is tartó véd és dacszövetség emlegetését sem rajongja, de lássuk be pont vele betakarózni Papcsák által viselt ügyekben elég röhejes. 

Hasonló muhaha faktorral bír az is, hogy Szent Ferenc helyett az alpolgi Ferdinandyt tartják a Fideszben a botrányért latornak. Nem volt elég figyelmeztetés, hogy a helyi Fideszből aki tudott már kisorakozott Ferenc mögül, és Ferdinandyt leváltani sem sikerült. Pedig attól nyilvánvalóbb öngól nincs, mikor már a mieink sem velünk vannak. Őszinte kíváncsisággal várom, hogy mit gondolnak ki fog Papcsákra és a pártjukra szavazni itt, ahol szerintük is nagyobb esélyekkel indul egy asztali lámpa, mint az ember, akinek neve egy választási csalásról szóló bírósági ítélet indoklásában szerepel. 

(Zárójelben jegyzem meg, érdekes hely ez a mi Zuglónk. Az egyik térfélen Asziszi Szent Papcsák, a másikon TóCsa, középen meg az a tömeg, amelyiknek hánynia kell mindkettőtől. Ha minden így marad kedves töketlenek, akkor ez lehet az a kevés választókerület egyike, ahol a bárki másnak reális esélye van. Ne mondjátok, hogy nem szóltam időben.) 

172 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr165545072

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Keresztény vagy? 2013.10.02. 09:19:41

Szórakoztató képes erkölcstan

Trackback: Leiratkozás a választói névjegyzékből 2013.10.02. 09:19:00

Kedves Orbán Viktor, Népünk Nagy Vezíre és Miniszterelnöke! Egy választási lista amire fel lehet iratkozni és tízezrek és százezrek iratkoznak fel rá, arról leiratkozásnak is lehetséges kell lennie. Ez alapvető állampolgári alapjog, vagy alaptörvény.&n...

Trackback: Szex-erkölcs lesz a Fidesznek is a vége 2013.10.02. 09:18:27

SZDSZ lefekszik az MSZP-vel, a komcsikkal = Fidesz lefekszik a papokkal, vagy ha más úgy jobban érti, akkor a klérussal. Tehát mindkét párt azzal feküdt össze lepedőt gyűrni és szexelni egy ágyba és egy kormányba, akit előtte gyűlölt és erkölcstelen pe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@huzzadneki shakespeare:

Egyelőre még csak "boldog" lehet, ha ezt megússza!
@tristen2005:
utána néztem.
Hogy valaki szent lehessen, előtte boldognak kell lennie! :-)
@GeoCracker:

@GeoCracker: jahhh, igen, és ezt is vedd hozzá:
/kettős mérce/

hvg.hu/itthon/20131001_Kiakadt_a_TASZ_a_sajobabonyi_romak_elleni

---------------

index.hu/belfold/2013/10/01/nem_gyuloltek_a_ciganyokat_devecseren/

---------------

Német adakozó pénzéből épült síremlék az első roma áldozatnak

Egy ismeretlen német adakozó pénzéből építettek síremléket a romagyilkosságok első áldozatának - írta a Népszabadság. A támogató a Spiegel romagyilkosságokról szóló cikke után jelentkezett.

hvg.hu/vilag/20131001_Nemet_adakozo_penzebol_epult_siremlek_az
@huzzadneki shakespeare:
Feri már boldog.
Annyi pénzzel ne lenne?
Szóval, akár szent is lehet ezek után és bármennyire is sajnálatos, Zuglóban is van rengeteg kisöreg, akik egy marinírozott csirkeláb vacsora ígéretéért (mert megkapni sosem fogják), simán ixelnek szent ferencre.

Tudom, sokkal beszélek... borzalom.
A Bundesbank elnöke óv az államkötvényektől
A szabályozás arra ösztönzi a bankokat, hogy sok államkötvényt vásároljanak ezzel a bank- és államcsődök veszélye összekapcsolódik - figyelmeztet Jens Weidmann a Bundesbank elnöke.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/ujabb_osszeomlasra_figyelmeztet_a_bundesbank_elnoke.565953.html

-------------------------

Négymilliárdos munkát nyert a Közgép
A Közgép Zrt. vezette konzorcium újíthatja fel a Keleti pályaudvar közúti hídjait.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/a_bkk-nal_negymilliardos_munkat_nyert_a_kozgep.566004.html
@Knósszosz:
Magyarország a húszmillió hülye országa. Most a a következő hangképekre indul be a pavlovi xreflex (hevenyészet válogatás): nemzeti, ...csökkentés, keresztényi, mocskoskomcsi, mocskosmulti, mocskoskapitalista, mocskoseu, forradalom, nem haggylyukmagunkat.
Faszomat, 134 forinttal ócsóbb a kukadíjam, de 210-be kerül a bankautomatizálásom. Ergo, éjjen a rezsiredukáció, dögöljön meg a rohadtbank, tehát: 2014 ben fidesz-kdnp. És az a hülye kölök is maraggylyon inkább 4. suliban, ne itthon rabolja el tőlem az értékes gépidőt. Lya, hogy nincs is kölköm? Oszt? Akkor is akkor, meg igenis legyen úgy, ahogy legyen, a gól az gól, a tum meg punk.
@huzzadneki shakespeare:
Majd a Meggyes azt vallja, hogy papcsáki jelenést látott, ami eltüntette Esztergom vagyonát. Máris megvan a szentté avatáshoz szükséges tett.
Bár nem tudom, II. János Pál mit szólna hozzá, ha ilyenekkel kellene egy kajütben utaznia.
@Bakter: Én nem fogok majd kezet mosni, mivel annak idején kezet fogtam egy mostani szenttel. :)
@Bakter:
Héhóó!-:))
A Zantaljóska idejin 15 millió magyarról beszéltek, de azok se mind itt voltak, akkor.
Akkor??
Mosmá húsz?
Tucc valamit? Sonderangebot van a zállampolgárossági piacon, vagy mi alófasz?
Mi az árfolyama ma egy ukránnak, akiből savazót csinálnak majd?

Az általad említett hívószavakra sokan beindulnak, stimm, sajnos igazad van.
Kár szépíteni, a narancs egyház bigott hívői el fogják dönteni a választásokat - úgy néz ki. Bár ne úgy lenne, de egyenlőre többen vannak (látszólag), mint az „ateisták”, akik valójában nem azok, csak nincs istennyük… egyenlőre. Oszt akkor gyön a szar szép sorjában még erre rá; újabb agymenet, 23-án. Erre mit szervez rá az ellenzék? Egyenlőre semmit nem hallottam, persze friss még a hír.

De, ha úgy reagálnak minden elképesztő szarságra ellenzéki oldalon ahogy eddig, akkor a gipszelt bütykire ráírhatja filctollal Don Vittorio, hogy: forevör én!
@Knósszosz:
Nem sör kiárusítás ez te! :D
Sonderkőbányaihomályos.

Amúgy meg minden szentnek maga felé hajlik a keze!
Pláne, ha nem is szent a zistenadta...

ÉJJEN A PÁRT!
SZERETÜNK PIKTOR!
(... hogy ilyen balfaszokat szabadítottál ránk)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Irigykecc csak ez a te bajod!
Bezzeg a jómunkásember S. ettárs megfogja a munkát és egymásra rakja a pízt, nem elissza, mint az a mosógéprombolós csávó!
HU Nemzeti Lófasz?

"Legalábbis a Rába sajtóhíre szerint. Szerintünk pedig van magyar beszállítója a Volvo buszainak, igaz ők Wroclawba szállítanak és nem Győrbe. Így a Budapesten nemrég forgalomba állított Mercedes Citarók is több magyar alkatrészt tartalmaznak, mint a Nemzeti busz.

Ha egy üzlet beindul
A Rába állami felvásárlása után szinte azonnal beszállítókat kezdett el keresni a hazai vállalat, ahhoz hogy minél hamarabb beindíthassa az autóbuszgyártást. Rengeteg hazai kisvállalkozás jelentkezett a felhívásra, pedig ekkor már tudható volt, hogy a Rába a Volvóval közösen „fejleszti” a Nemzeti buszt, de a harminc százalékos hazai részarány ígérete így is kecsegtető volt a magyar cégeknek.

Alig néhány héttel ezelőtt már konkrét eredményt is felmutathatott a Rába az új „magyar” busszal kapcsolatban, ugyanis a többször kiírt, úgynevezett agglomerációs Volánbusz tender, csuklós buszokra vonatkozó részét a Rába-Volvo nyerte meg a Volvo 7900A típussal. Néhány napja jött a hír, hogy a pécsi buszcsere program második ütemében is a Rába szállíthat, öt darab csuklós buszt a baranyai megyeszékhelyre.

Hibrid Volvo-Rábáról egyelőre szó sincs, de az első 7900A-k hibrid hajtással jelentek meg a Volvo kínálatában (fotó: Volvo)

Lengyel-magyar két jó barát!
Korábbi sejtésünket a Rába végül igazolta, miszerint az első két általuk megnyert tender 66 buszában egyetlen magyar alkatrész sem lesz. A Rába a rövid határidőre hivatkozik, ami azért elég meglepő, mert lassan két éve tudható, hogy a Rába újra autóbuszokat gyártana. Persze a Rába közleménye próbálja menteni a menthetőt, de a sorok között olvasva, inkább arra gondol az ember bár ne tették volna! Ugyanis azt mondják, hogy a későbbiekben nemcsak a hazai beszállítói körre számítanak, de a buszok specifikációja is a magyar igényeknek megfelelő lesz. Gyakorlatilag ezzel megerősítették azt, amihez nem kellett nagy képzelőerő, a nemzet autóbuszának semmi köze Magyarországhoz, az teljes egészében a lengyelországi Wroclawban készül. Így bizonyos, hogy a kocsik hazai hozzáadott értéke csak a Rába logók felragasztásában merül ki."
index.hu/bloghu/omnibusz/2013/10/01/nincs_magyar_alkatresz_a_nemzeti_buszban

Viszont narancsbirkák keble faszul a büszkeségtől, me'há'de'nízzed'mán!
NEMZETI BUSZ!

A Kühne magyar buszai (amerika, legkorszerűbb motorral) meg ott állnak eladatlanul... Mert nem volt elég MAGYAR! :(
Gyilkosok a Fradi biztonsági emberei között?

Emberölés vádjával áll eljárás alatt az a férfi, aki az elmúlt időszakban - fényképek tanúsága szerint - biztonsági emberként teljesített szolgálatot a Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató irányítása alá tartozó Ferencvárosi sportklub biztonsági cégénél.

alfahir.hu/gyilkosok_a_fradi_biztonsagi_emberei_kozott
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dugó van! Jó?
Amúgy meg nem szent az a... izé, ne éltessed má! Tudom, nem olyan családból származol te, csak vicc vót!-:)

Vagy Halásziban ő volt a csapos, és ígért tutititokban örök nyarat és termálvizet a Mosoniba karácsonyra iss, cserébe egy szoftverért, amivel a környék összes ixe fideszes lesz tavasszal??

Gyanús vagy te bammeg, egyre gyanúsabb...
444.hu/2013/10/01/otvenezer-forintra-buntette-a-hajlektalan-ferfit-a-rendorseg/

Tulajdon képen szegény hajléktalant a rendőrség beutalta egy kis nyaralásra. Mert ugye nincs miből kifizesse az ötvenest, ezért vagy ledolgozza ( ez szerintem kizárt ), vagy leüli. Amennyiben leüli, nyitják és csukják előtte az ajtót, megfürödhet, ehet, ihat, és még pénzébe sem kerül. Ki is fizeti mindezt az ötvenezres bírságot? Mennyibe is kerül ez a bírság kiszabásától a büntetés leülésének befejezésig felmerülő költségekkel ?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Oszt mibűl van arrafelé?
Rizling? Alcsúti fűszeres? Vagy proccosabb sárdon-né?

Az jól megy a spárgához például, kiegészíti istenien az ízét, pláne ha mint körzetként van felszolgálva az attrakció "mellé", ami egy három tenyérnyi, két napig pácban érlelt marha steak faszénen grillezve, és a spárga mellé bébirépa, kukoricza, apró hagymák egészben párolva és vastagra vágott krumpliszeletek megsütve ropogósra - társúúlnak.

Utánna, egy-két-kilenc hűvösen gyöngyöző palack Lambrusco, Emilia Romagna tartományból, enyhe szénsavassággal és nem számottevő alkoholtartalommal - addigra mán úgyismindegy.

Szóval, milyen fröccs vót?
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!

Ady Endre: OKTÓBER

Elnézem az őszi rózsát,
Bús halottját dérnek-fagynak...
Ne higgyetek a mosolygó,
Ködöt bontó őszi napnak!

Október egy szeretkező,
Flastromos, vén, kacér asszony -
Hazug fénnyel azért csábít,
Hogy fagyával elhervasszon.
@Dr. jenőke (jenőke):
Ady valamit tudott...
A suli is Ady volt ahová jártam, mellette a kocsma is - most is - és az út is, ahol volt/van.
Kösz, ez gondolatébresztő és szép volt!
@Knósszosz: nahali. Csak bekoszonok oszt hussnok,mer kurvalassu a wifi ebben az otvar xzrxzalloban.. es de nem megreb arab bevandorlo uccso vacsorajat ettem serteszirral elkeszitve, sirbatesz egz pudvasseggu arulo:-)
@Knósszosz: nahali. Csak bekoszonok oszt hussnok,mer kurvalassu a wifi ebben az otvar xzrxzalloban.. es de nem megreb arab bevandorlo uccso vacsorajat ettem serteszirral elkeszitve, sirbatesz egz pudvasseggu arulo:-)
Ovasom, zorbant memutottek. Agyat is raktak beleje? Megeri oktober 23_at a nemzet szegyene?
@Bakter: Szép, és tartalmas felsorolás: "nemzeti, ...csökkentés, keresztényi, mocskoskomcsi, mocskosmulti, mocskoskapitalista, mocskoseu,...."
A legfontosabbat kihagytad: ráadásul annyira , de annyira nem nemzetiek, hogy imádják a kanadai parlagfüvet, töltött káposzta helyett pudingot esznek, halászlé helyett ír whiskyt isznak és csempészcigarettáznak.
@GeoCracker: Papcsák legnagyobb esélye, ha Tóth Cs-t indítják ellene. Az lesz a két erkölcsi hérosz gigászi csatája:-)

Alapból nem kéne eltűrni, hogy olyan indul polginak, aki nem ott lakik, mert bármit tesz, őt az nem érinti. Lásd Rogánt, akit budai zöldövezeti lakosként miért is zavarna, hogy fák százait vágták ki az eleve kőrengeteg V. kerületben, és olyan rendelkezést hozatott, hogy Csepelen és a Tabánban fogják pótolni a belvárosban kiirtott fákat. Ügyes, mi?
Papcsák soha nem volt zuglói, ma sem ott él. Lehetne kampányolni ellene azzal, hogy BAKTALÓRÁNTHÁZA VISSZAVÁR. De még jobb lenne egy feddhetetlen zuglói embert indítani ellene.
"Ha minden így marad kedves töketlenek, akkor ez lehet az a kevés választókerület egyike, ahol a bárki másnak reális esélye van. Ne mondjátok, hogy nem szóltam időben.) "

ja, ja, ja, ja. különösen ha
"jönnek azokkal a megható szlogenekkel, hogy
az adórendszer kivételezik a gazdagokkal, fizessenek, többet!
Bevezetjük, az ingatlanadót!
és különben is rohadjanak meg a gazdagok.
Ezeket kiemelten fontos hangsúlyozni a siker érdekében.

egyébként miért ne választhatnánk meg egy Tiffany lámpát, vagy egy Gerbaued szeletet

a Szentkoronára való hivatkozással adhatnánk neki személyiséget, összedobjuk (a kekeckedőkbe fojtva a szót, vagy a lélegzetet)az állampolgárságra valót, vezetéknév utónév, keresztnév, bérma-név, ) állandó lakhely, levelezési cím, meghatalmazott, és minden ilyesmi.
Bosnyák tér ledózerol, piros-fehér-zöld-rózsaszín-kék-lila-sárga-bordó-ésmindenegyéb-kivéve-fekete és barna gránittal burkolva népszavazásra agora kialakítása, belépés feltétele tesztkérdésekre adott 95% helyes válaszarány, és helyben lakás, de nem szavazhatnak a nagyorrrúak kisorrúak, nagyfülűek, kisfülűek, kék-barna-zöld-piros és ezek bármely kombinációjú) színű szeműek valamint kutyák-macskák. ezen kizáró feltételeket felülírja az, ha a szavazni vágyó fennkölt néptag az ikutestet 105 ázalékra töltötte ki balkézzel, jobb szemét behunyva, fejenálló teszthelyzetben, melyben a lábak egymáshoz és a gránit alapzathoz mért szögek mindegyike 45°. +- 0,5° eltérés csak 70 km/h erősségű szélben megengedett.
minden egyébben a Periklész korabeli mintákat kell követni. helóták, perioszkoszok és polgárok és arisztokraták és mindenki más vonuljon el a széles petsába ha nem is azonnal de rögvest.
az összes maradék nyugodtan szavazhat cserépdarabkákra körmükkel karcolva a jó égetett agyagot akár tócsára, akár erre a papcsikkra, vagy a Tiffany lámpára.

Hajrá lámpa!

Hallom Navracsicsot sűrűn ismételve, hogy megint újfent és jogfolytonosan és magától értetődően hogy mindenki felelős gyárilag a holokausztért és államilag is.
annyit fűznék hozzá, úgy látccik kurvára kéne valahonnan egy kis zsé.

Amúgy elmondom, hogy ez a navra beszéd sokba fog kerülni. mindenkinek. mert az egész -minden látszat ellenére- nem más mint az antiszemitizmus burkolt, közvetett gerjesztése. úgy láccik ez is megér néhány százmilliót a stadionok mellett a szavazatoptimalizálás, és kötvénykibocsátás érdekében.
@jaegtoer: Tök jók a javaslataid. Az utolsó bekezdésedhez egy kérdés. Ezzel akkor most azt mondod a zsidók hathatós támogatásával gerjeszti a fidesz is az antiszemitizmust?? Gondolom nem géppisztolyos őrök hajtották be a hallgatóságot Navra előadására a parlamentbe. :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69138

Bár az is lehet inkább ez van a háttérben. :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69137
@jaegtoer: igen, megértelek. a korai felkelés engem is meg szokott viselni. a kávé segít.
Radnóti Miklós: Októbervégi hexameterek

"Táncosmedrű, fehérnevetésű patak fut a hegyről,
táncol az őszi levél s taraján kisimulva elúszik.
Nézd csak, az árnyban a som fanyar ékszere villog a bokron
s villog a fényben a kis füvek éle öreg remegéssel.
Még süt a nap, de oly érett már, csak a lassú okosság
tartja az égen, hogy le ne hulljon: félti aranyát."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A 130 milliárdot illetően!

Ebből le kell venni 20%-ot, ami a fidesz vezetők zsebébe megy.
@bella _ciao:

köszi, már jobban vagyok.
navra esetében az a felháborító, hogy elkendőzi a fidesz janus-arcú hozzáállását a dolgokhoz.

a választás ügyében meg nincs optimális megoldás. ami az lehetne, nem kivitelezhető, ami megvalósítható az meg szar. jobbról is, balról is, középen meg fos. további helyek vagy foglaltak, vagy nincsenek is.

ellenben szép idő van, sőt határidő! szép napot.
az biztos, hogy ő magáról "asziszi", hogy szent, de minimum érinthetetlen.
@Dr. jenőke (jenőke): .)
"Jézus nem a hibbantakat nevezi áldottaknak, erről szó sincs. Éppen ellenkezőleg, azokat, akik koldusai a Léleknek, Isten Szentlelkének. Akik tudják, hogy híjával vannak az Ég igazságának és erejének, és nagyon is szükségük van a felsőbb világ bíztatásaira. Akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, akiknek nincsen készen az élete, akik vágyakoznak Isten után. A félkész emberek, akik azonban feljebb vágyakoznak, mint ahol állnak, mert sejtik, sőt tudják és hiszik, hogy van tovább, növekedni és érlelődni lehet, és ezt Isten Lelkétől várják, mert tisztában vannak azzal, hogy nélküle nincs beteljesedés, nos, ezek az áldott emberek! Nem a befutottak, nem készen lévők, nem az igazak és közben változni nem tudók és nem is akarók, akik persze valójában mind szerencsétlen elakadt emberek, vagy ami még sokkal rosszabb, még besavanyodottak és odakozmáltak is. "
gondolkodtam a szobordöntésről az éjjel
@Penivaldes:

kozmált a fene. méghogy savanya?!
@jaegtoer: sosem elégedhetsz meg semmivben sem. nincs megnyugvás, pihenés, hanem az izgágák viszik előre a világot
Gábriel, csak látszólag off: mi a Jobbik jelenlegi hivatalos álláspontja arról, hogy mit tesznek, amennyiben a Fidesz választási győzelem esetén, de kétharmad híján koalícióra lépne velük? Ugyanis ez borítékolható. Kizárt, hogy egy felelős párt ne készülne fel erre a várható helyzetre. Ez a kérdés komoly, és autentikus választ várok rá.
Az adott helyzetben mutatott viselkedés ugyanis nagyon erős hatással lesz a Jobbik hitelességére. Azt gondolom, most a Jobbiknak adatik meg majd az a lehetőség, hogy érdemben formálja a parlamenti erőviszonyokat.
@Penivaldes:

Ezt a vitát TWÁ blogján néhány éve megtettük. Mint kiderült teljesen meddő, tehát én mégegyszer ebbe nem szállok be, de az érdekel, hogy az idézeted honnan van.
A F.MPSZ-ben még azt is az MSZP aknamunkájával magyarázzák, ha Papcsákot egy másik F.MPSZ-es mártja be.
Baromira zavarja a ballibeket, hogy vannak becsületes polgármesterek is. Valahol megértem őket: az ő köreikben ez nem fordulhat elő.
@Lindalinda: ezt most papcsákra értelmezzük? akkor a szintén fideszes alpolgármestere a becstelen? magyarázzál, kérlek! iszom csillogó szavaidat.
Kőkemény az élet itt Zuglóban.
Még a sulis kajahordó céget sem sikerült a szülőknek - széles összefogással - megvétózni, nemhogy a helyi kiskirálykodást.
Önkormis dietetikus magyarázta el minden csekély értelmű gyermek szülőjének, hogy a kaja ugyan sós, tele van oda nem illő E-betűsekkel, de attól még ehető, a gyerekek különben sem sztrájkolnak ellene. Próbálnák csak meg.
Gyünne a TEK meg az iskolarendőr, oszt jónapot.
Egyébként lehet próbakajálni a szülőknek is - előre bejelentett napon. Hihihi...
@Lindalinda:
Drága, személyesen bemutatnál egy talpig becsületes polgármester úriembernek? Vagy úriasszonynak?
@Lindalinda: erről az öreg vicc jut az eszembe:

megy egy ember a sivatagban. meglát egy kútat. elkezd ordítozni: víz, víz! kinéz a kútból egy fej, kérdezi: hol, hol?
Hát ez így elég unalmas....nem azért járok ide olvasgatni, hogy "agyhalott libbantak" egymás fényezését olvassam....azt szeretem ha megjelenik valamelyik mélyturbó magyar nagyon keresztény ...és azt leosszátok.
Tehát vagy adjatok nekik egy kis lépés előnyt vagy csak néha igazat valamiben...
Már Gabi angyalon is látszik, hogy meggyőztétek biztos vagyok benne, hogy az LMP-re fog szavazni....
Büdös, pedofil, drogos komcsik vagytok mind....
Kovács Csaba a Fidesz bajai jelöltje. Ő egyszerű, ám mégis elmés keresetkiegészítést talált magának: ehhez semmire másra nem volt szüksége, csak egy erős vakura és némi bátorságra. Nem mindenki merné ugyanis bevállalni azt, hogy önkéntes rendőr módjára kiáll egy forgalmas autópálya szélére, és a szembejövő sofőrök szemébe villant. Kovács Csabát ugyanakkor nem olyan fából faragták, hogy visszarettenjen a nehézségektől. Ő kiállt, villantott, majd az ismerős gépkocsivezetőket a lakásukon felkeresve ajánlotta fel szolgálatait. Jelesül azt, hogy kapcsolatait felhasználva megpróbálja elsikálni a gyorshajtásért kiszabott büntetést.
Egészen elmés, nem igaz? Ám a java még csak most következik! Kovács Csaba a megszeppent sofőröket a rendőrségre is elkísérte, de nem engedte őket belépni az épületbe, arra hivatkozva, hogy az ügyben illetékesekkel személyesen és bizalmasan kell tárgyalnia. Ám minden alkalommal csak a kapusig jutott, ahol egy kellemes beszélgetés után az utcára lépve közölte embereivel: az ügyet elintézte, amiért ellenszolgáltatást persze elfogad. A megkönnyebbült sofőrök pedig fizettek.
Azt nem tudjuk, hogy Kovács úr szabott tarifákkal dolgozott-e, vagy a vezetőkre bízta a hálapénz mértékét. Csak annyit tudunk, hogy a Fidesznek ismét sikerült egy "erkölcsileg feddhetetlen" jelöltet találnia Bajára.
@kentauri: "Már Gabi angyalon is látszik, hogy meggyőztétek biztos vagyok benne, hogy az LMP-re fog szavazni...."

Erre nem mernék mérget venni. :)
@Lindalinda: nagy király vagy iróniában
@Husz_János_Puszita: Az eccerű nép Bözsinek hívja (az utalványt).
Pap Csák Norrisz a király! Egyet rúg Augiászi istállójába és nyerítve zúg ló. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Agyat is raktak beleje?". Nem, a patát próbálták eltávolítani.
@Penivaldes:
Félrevezettelek - úgy tűnik.
Elég lett volna azt írnom, hogy tisztában vagyok a jelentésével.
Kádár idején jártam ministrálni is, hittanra is.
Szabadidőmben kisdobos voltam.
Ne talán lecsuknák Papcsákot, a zenekar biztosítva lesz! Együtt énekelhet Győzikével, szeretem a bőröd illatát!

www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/10/02/letoltendo-bortont-kertek-gyozikere/~~fokusz
Gyerekkoromban zuglói voltam. Akkor még nagyon klassz kerület volt. Szívesen visszamennék oda.
Jegenyefák nem nőnek az égig!
@bella _ciao:

+
fa@t", plüsssmackó"!
'taplófalvibüdösbunkóparasztkomcsicsíra!!'
höhöhö

Vécédeszkát vitt Papcsák Ferencnek az Együtt-PM

Egy "MR. 20%" feliratú műanyag vécédeszkát vitt szerdán az Együtt-PM Papcsák Ferencnek arra utalva, hogy szerintük Zugló Fidesz-KDNP-s polgármestere 20 százalékos "sápot szed" a magyar és a zuglói vállalkozásoktól.

hvg.hu/itthon/20131002_Vecedeszkat_vitt_Papcsak_Ferencnek_az_Egy
gondolom ez senkinek nem új infó:

Népszava: Orbán elszólta magát a választásokról

2013. október 02., szerda, 07:52 • Utolsó frissítés: 5 órája
Szerző: hvg.hu

Bár a köztársasági elnök még nem tűzte ki a jövő évi parlamenti választások időpontját, Orbán Viktor a pártkongresszuson elmondott beszéde alapján mégis tudja, mikor lesznek – írja a Népszava.

Hét hónappal vagyunk a választások előtt – mondta Orbán Viktor a szombati Fidesz-kongresszuson elmondott beszédében, ez pedig azt jelzi, hogy Áder János köztársasági elnök nem májusra, hanem áprilisra tűzi ki majd az országgyűlési választás időpontját. Ez annak jele, hogy nem a május 25-i európai parlamenti választásokkal együtt rendezik a parlamenti választásokat – írja a Népszava, amely úgy véli, hogy az együtt rendezett voksolással ugyan spórolt volna az ország, de a lap szerint a Fidesznek "nincs ínyére" az EP-választással járó fokozottabb nemzetközi figyelem, az uniós választási megfigyelők jelenléte, valamint a magasabb részvételi arány.<<<<<<<de ez fontos>>>>>>>>>
@batgirl:
Csak saját nevemben nyilatkozhatok.
Egyikőm sem.

A kérdésed felveti a lehetőséget: biztos, hogy szelíd vagy?
A nemzeti sunyi, szarháziak!

Még időben elköltöztette Rogán Antal belvárosi polgármester a Szent István Általános Iskolát a Bazilika mellől, így akadályozva meg, hogy a műemlék épületet át kelljen adni használatba a Klebelsberg Intézményfenntartónak - írja a Városszíve blog. A nagy értékű ingatlant már árulja is az V. kerületi Önkormányzat. Azaz privatizálják azt, amit államosítottak volna.

Zárt ülésen, július 25-én döntött a belvárosi önkormányzat egy négy tételből álló ingatlancsomag értékesítésére vonatkozó pályázat kiírásáról, a blog szerint az értékesíteni kívánt műemlékek közé elbújtatva árulják a Szent István Általános Iskola nemrég kiürített épületét.

A döntést, hogy az iskola nem maradhat a Szent István tér 13-14. szám alatti műemlék épületben, már 2012 tavaszán, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ létrehozásának tervéről szóló első hírekkel egy időben meghozták - emlékeztet a blog. A szerző szerint sürgős is volt a lépés, hiszen "már ekkor lehetett tudni, hogy hiába működnek az önkormányzati ingatlanokban az iskolák, az új rendszerben a helyi önkormányzatok szinte minden jogosítványukat elveszítik felettük, csak az ingó-és ingatlanvagyon fenntartásának kötelezettsége marad meg".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Aggódom az Együtt-Pm aktivistákért.
Ha Papcsák most a saját szerencséjének kovácsa, akkor kap egy Üllőt (teljes lakosságával) és egy kalap ácsot hozzá?
Így kell pesti kislánnyal állami földet nyerni

Babócsán a volt téesz vezetői csaphattak háromezer hektárjukhoz még pár százat a Duna–Dráva Nemzeti Park földpályázatán. A kiírás a nagybirtokosokat ugyan kizárta, de a rokonokról megfeledkezett.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F02%2Ffoldmutyi%2F
@jaegtoer:

Jövőre minden magyar állampolgár, csecsemőtől az aggastyánig 1,6 millióval dotálja az államot.
Megtiszteltetés számomra.
Üzent a kormány a MOL-nak: el kell adni az INA-t?
2013. október 2. 13:43

A MOL portfóliójának felülvizsgálatára, adott esetben az INA-részvények eladásának előkészítésére kéri fel az olajtársaság menedzsmentjét a magyar kormány - tájékoztatott a kabinet döntéséről a Kormányzati Információs Központ.

www.portfolio.hu/vallalatok/a_kormany_az_ina-eladasanak_megfontolasara_keri_a_mol-t.1.190001.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@batgirl:
Véletlen volt,
Volt ott egy szelid sünmalac is.
Elnéztem.
Erről szolt a hoppá.
index.hu/gazdasag/2013/10/02/kormany_a_mol_adja_el_az_ina-t/

'a mundér becsülete!'
Ekkora fa@okat,hogy védik Hernádit...
Már eleve mekkora gyökér az aki nem akar elmenni Dubrovnikba!!mennék helyettük is...
Jól kiba@unk a horvátokkal!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Osztakkómivan??? A Viktor megmondta, hogy közgépekre, simicskákra van szüksége az országnak...
@Husz_János_Puszita: Reméltem is, hogy annak veszed. Kell pld. a pénz ikszedik emlékművekre valamint a rejtett erőforrások további integrációjára. :)
@Fabius: Ez az új januári posztod??? :)
@Fabius: nem erről szól, de a hangulata hasonló... és végül is nem is nagyon szól másról:
kikellennekjonni.blog.hu/2013/04/18/a_miniszterelnok_amikor_az_europaba_ment
@Orica Középföldi: az idézetem, az szre.hu (szentendrei református gyülekezetről van, egy igehirdetésből) meddő, persze. vagyis inkább pontatalan fordítás. egyszer olvastam erről, hogy arámi nyelvben a szellem meg a lélek hasonló szó, és nehezen lehet fordítani. és igazából úgy lenne jó, hogy boldogok akik tisztában vannak saját lelki hiányoságaikkal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igen..... Pintér és Orbán szerintem továbbra is Weimarban gondolkodik....

@borzzz: "Papcsák legnagyobb esélye, ha Tóth Cs-t indítják ellene. Az lesz a két erkölcsi hérosz gigászi csatája:-)"
Na jah.....
süti beállítások módosítása