Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.04. 03:41 Fabius

Pártja is elengedte Orbán kezét

Címkék: fidesz ep tavares jelentés

Vége van. Vége. Ennyi volt.

A kurvaéletbe! Pedig mennyi mindent megpróbáltam. Mennyit tettem, mennyit gürcöltem. Mennyiszer elmondtam, hogy kettős mérce. Hányszor ordíttattam a Hankiss Ágnest hiába. Akkor már a párttól is megkaptam, hogy: "A kétharmados demokratikus többség megválasztásával nincs baj, csak közben ez a többség leépíti a jogállamiságot, ami alapján létrejött." Így beszél egy igaz keresztény, egy konzervatív? Hol a szolidaritás, a megértés, a pajzs ami a seggem védi, he?!

Ennyi harc, ennyi vér, veríték és küzdelem, ennyi állkapocsizom húzódásos szájkarate után ez a 249 nem vagyok én? Egy Tavares konyec? 

Ha legalább név szerinti szavazást kértünk volna! Akkor most mazsolázhatnám miért nem 298 az a kiszámítható biztos nem, hisz ennyien vagyunk a néppárti frakcióban. Elárultak. Szabotáltak. Kihátráltak. Külső Mordort emlegetve nyihogtak a hátam mögött. Én meg állok itt egymagam, a támaszok után kétségbeesetten matató kezem a levegőt markolja, néma sikolygrimaszba torzult arcom néz vissza a buditükörből megtört kétségbeeséssel, de....

Abból nem esztek, az anyátokat! ENGEM NEM FOGTOK MEGTÖRNI ! 

Adok én nektek csak várjatok! RESZKESSETEK KUTYÁK ! Arcotokba robbantom a ganétortát, ha addig élek is!  A Magyar Parlament el fogja fogadni a mind'teket elítélő határozatot, bibí! 

orbán-army.gif

Hogyhogy honnan tudom előre? Ez meg miféle kérdés már megint?!  Minálunk ez a kráciaizé van, na mondjad már, megvan, szóval trafikrácia van és nem kézivezérlés. Megmondtam, vagy nem mondtam meg? Úgyhogy legrosszabb esetben is azt állítom ha muszáj, hogy dörzsölt félázsiai parasztgyerek vagyok kiemelkedő empatikus képességgel, oszt kitanátam egy nappal előre. Na, erre varrjál gombot kötekedő sztálingyökér. Most mér' olyan hihetetlen ez? Köztudomású tény, hogy annyi mindenben kétségbevonhatatlanul jó vagyok, nem értem miért pont a jövőjóslás Gaál Noémije ne lehetnék? 

Különben is!

Aki énbennem nem bízik az önmagában sem bízik! Aki énbennem nem bízik az a fényes jövőben sem bízik! Aki Európa és benne Magyarország fényes jövőjében sem bízik, az áruló! 

Úgyhogy jó lesz ehhez tartani magatokat tökikéim! Ne gyertek majd nyafogni, hogy Gyurcsány - Bilderberg bérencnek és rezsidémon üldöző pribékeknek nyilvánított titeket a parlamentünk, és juj, foltos lett a pedigrétek. Előbb kellett volna gondolkodni, előbb szeretni, ajnározni és polírozni ehelyett az aljas indokból, előre megfontolt szándékból történő faképnél hagyásnál! Ti nem mértétek fel mivel - és kivel, höhö - szórakoztok! Ha akartam volna alaptörvénybe foglalhattam volna a holtig tartó napi hálaimát nektek mindjárt a déli harangszó után, erről a Tavaresről utcát nevezhettünk volna el Tunyogmatolcson, és talán, ha nagyon igyekszem még a köcsögadatbázisba is berakathattalak volna titeket sürgősséggel, az úgyis divat. 

De már késő. Már nem leszek veletek ilyen kedves, potyázzatok mások, árulók! 

 

 

755 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr15390271

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.04. 12:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"EL KELL MENNIE, HOGY MILLIÓK MARADHASSANAK!" Bajnai Gordon 2012. 10. 23.
Mára ez jutott: vidám hajnal.
Vidám hajnalt!
""...dörzsölt félázsiai parasztgyerek vagyok kiemelkedő empatikus képességgel, oszt kitanátam egy nappal előre.""

Ez semmi!

Rubovszky szerint Semjén nem plagizálhatott Molnár Attila Károlytól (dolgozata egy évvel korábban jelent meg, mint Molnáré), mert látomása volt.
Az USÁ-nak legalább hadat üzentünk már?
A Kedves Vezető nem csapkodott a cipőjével?
Tarthatatlan! És közben még a buzik is büszkék rá, hogy buzik! Ejnye no, hát mi lett itt a szép keresztyén ezeregyszáz éves magyar állammal?
Fabi nagyokat idézni dicsőség, íme, te:
"Ha legalább név szerinti szavazást kértünk volna! Akkor most mazsolázhatnám miért nem 298 az a kiszámítható biztos nem, hisz ennyien vagyunk a néppárti frakcióban. Elárultak. Szabotáltak. Kihátráltak. Külső Mordort emlegetve nyihogtak a hátam mögött. Én meg állok itt egymagam, a támaszok után kétségbeesetten matató kezem a levegőt markolja, néma sikolygrimaszba torzult arcom néz vissza a buditükörből megtört kétségbeeséssel, de..."

miután felfedeztem az ünneplő gumicsizmát az acélkék öltönyhöz amint a fűben keresgéli a jövőt...szóval ez a hátamegett vihorászás ez kurva jó

a nevetségesség öl butít és nyomorba taszajt...ugye vigyázó szemetek Kairóra vessétek...persze a törökök sem akármi...

közben államcsőd...már kérdeztem, ha államcsőd van akkor jár a zsé a zejútól? vagy annak feltételei vannak?

a hon már kb 12 hónapja totális államcsődben van a zejú tartya el

brühüyyy
@nemecsek ernő áruló:
egy frászt 12000 éves már a Holdon is volt magyar abban a csúcsos szőrmesisakban, láccik is a hold arcán rá van marva...

levédia örök és a bibliát is megelőzi

brühüyyy
@rodeo36: Jajjhát megbocsásson az úr, hogy mondhattam ilyen csacsiságot! :D
@nemecsek ernő áruló:
a NER kábít és nyomorba taszajt

brühüyyy

én nertelen vagyok
És az a rengeteg kiosztott koki,meg saller?
Az mind hatástalan maradt?Szent Makarenkó!
Mára tényleg nem maradt más,csak az ágyúnaszád,és a viharos tengeren süllyedő gőzmozdony!
Piktor egy fasz, én meg elmentem nyaralni! :)
(Egy kisebbrendűségi komplexusban szenvedő, mentális betegre ennyi karaktert vesztegetni felesleges, a hárombetűs, jelzős szerkezet bőven...)
Jók legyetek, rosszat ne halljak felőletek.
Békemenetet Rodoszra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez az egész tipikus Orbán és Fidesz reakció. Hoztak egy ilyen döntést? Mit csináljunk? Olvassuk el, és gondolkozzunk rajta, hogy van, amiben igazuk van? Nem. Hiszen nekünk van igazunk, mindig, mindenhol, mindenben.Ezért hozunk egy parlamenti határozatot, hogy irgum-burgum, meg, hogy a magyar nép kikéri magának, és ha még egyszer ilyet csinálnak velünk, akkor lesz nemulass. Aztán jól az asztalra csapunk, elmondjuk, hogy rezsicsökkentés, meg Gyurcsány-Bajnai, elszívunk egy cigit, megiszunk egy kupica pálinkát, és megszavazzuk azokat a törvényeket, amiket Áder visszaküldött ugyan úgy, mint először. Ez ma Magyarország!
Az esti "esszem" utan nem allom meg, hogy ne irjak.

Bar a szosorrend nem tokeletes, de mondani valoban tokeletesen passzol Janicsak mester opusza a Faképnél történő hagyás temakoreben:
www.youtube.com/watch?v=HhR5eaiWbEc
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sőt, ki is nyomtattam kiskomám! :))
Klasszikust? Ne'marhujjá!

Ezt olvasgasd:

"Magyarország olcsóbb, mint Ausztria, ezt a lemaradást az állam vaskos adókkal igyekszik legyűrni. Az eredmény: bár a magyarok egy-egy termékért kevesebbet fizetnek a boltban, az állami kasszába így is több jut.
Aki kiruccan Bécsbe, és megiszik egy üveg sört, aligha lepődik meg, hogy drágábban jut hozzá, mint ha Magyarországon veszi meg ugyanazt a márkát. A nem túl boldogító meglepetés viszont a részletekben van: míg a bécsi sör árának 27 százaléka adó, addig a Magyarországon vásárolt üveg 37 százaléka megy az államkasszába.

Ausztriában magasabbak a bérek, emiatt nem meglepő, hogy az árak is magasabbak. Egyrészt azért, mert a cégeknek nagyobbak a költségeik a magasabb bérek miatt, másrészt az osztrákok vásárlóereje lehetővé teszi, hogy drágábban adják el nekik a termékeket. Az adótartalom viszont egy olyan mutató, amely független attól, hogy mennyit keresnek egy országban."

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20130701-a-magasabb-adotartalom-miatt-nem-olyan-olcso-magyarorszag-mint-lehetne.html
"A magyar külügy szerint Egyiptom “alapvetően biztonságos”
akiraly július 2., 12:28 KÜLFÖLD3 43
De nem árt az óvatosság. Hogy ezt megtudja, hatot kell kattintani. A külügy szerint ez így van jól."

:-))))))

444.hu/2013/07/02/a-magyar-kulugy-szerint-egyiptom-alapvetoen-biztonsagos/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nu, ha kinyitod majd a szemed, megnézheted a városháza előzz Európa leghosszabb zebráját:-) kb. 400 méteres:-))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jajj, elfelejtettem... ha még vagy. Szombatokon este 8 kor a városháza előtt, a nagy görög zászlónál katonai zászlólevonás zenekarral, utána térzene a piac előtt és tánc:-) A zenekar nagyon jó:-)
A felcsúti tolvajszarka vezér egy olyan állatfajta, amelyik a környezetében lévő élőlényeket igyekszik szétmarcangolni, megsemmisíteni. Ellenségképe folyamatosan tágul, míg a látásszöge beszűkül. Mint ilyen, fokozottan veszélyessé vált és nem csak a közvetlen környezetére.

Lehet, hogy ő a nagy német vezér modernizált változata?
@Dr. jenőke (jenőke):
az enyém Omega

de sokféle óra van?

brühüyyy
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az már emberiség elleni bűncselekmény lenne.
(bár, viktor puszta léte is az,tehát nagy csapást, nem jelentene)
Egyiptomot pedig kifejezetten a beteg gyereket nevelőknek javasolják."Spórolós állam" jeligével.
Hallottam a hírekben tennap,a kűlügyérünk - nem a petya,a másik - megkérdezte az amikat,hogy netán nálunk is kémkedni tecettek?
Mintha a magyar "elit",nem egymás kezéből rángatna az USA nagykövetség kilincsét,hogy "hitelesen,és átfogóan tájékoztassák" a szövetségest.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
kibaszottúl néz ki, olyan leszart kilóméterkő jellegű

brühüyyy
Na most aztan bankodhat az EU, hogy majd a kis csizmaskandur suhint egyet felelmetes kokemeny macsocskajaval bokamagasan :>

Hozza esetleg odabicceni szijarto is a kis eszak-koreai hajtetot, aztan szarhatnak csoportosan viktorka kinthagyott gumicsizmajaba elzoldulve :(((

Es a szentkorona, na bazdmeg, attol magam ala ronditottam egyenest, hogy nem szidhatom vagymi. Ezt? Minek? :>>>

Es a neppart, na basszameg. Ha mar itt kifarolt vagy 50 tag, akkor a egy kisebb eljarasnal - van belole a kis bugrisnak par szaz - 200 fog kiugrani, aztan ugy vagjak ki a kis fosdarabot egy cent nelkul emberkedni a parszaz felhulye meghasonlott buzinak, hogy majd nez egy nagyot :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mi ez a logas?! A haza veszelyben, te meg gorogoknel kibicelsz?! Ez megengedhetetlen!:)
@SzaGyu:
Modernizált?
Hacsak annyiban nem,hogy a buzik után,most egy cigány akar fasizmust.
@rodeo36:
Azon töprengek, hogy nagyon meg kell gondolni, mikor és mit, főleg miről beszél az ember.
Parlamentben egy szenvedélyes Gyurcsány-beszédben az "ütött az óra!" szöveget Kövér házmester legkevesebb 600 ezer forintra értékelné, látleletet vetetne fel Doktor Papcsákkal, a díszőrséggel kivitetné az összes jelenlévő képviselőt, hogy négyszemközt maradhasson Gyurcsánnyal, akitől megkérdezheti: hogy, hát ez meg?
@a kormány embere: en az amik helyeben ravagnam, hogy nem. :) Ennel jobban megserteni viktort nem lehetne.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hajaj, egy rossz mondat es befigyel az egy ev aristom :)))

nol.hu/belfold/matol_egy_ev_borton_var_arra__aki_gyalazza_a_szent_koronat

Ugyhogy nem mondani ra, hogy elbaszott olcso plehlemezes hajlitott kovacsmunka, vagy netan szanalmas kis fosadvany!!! Idoben szoltam!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Légy egészen nyugodt!Ezt fogják mondani,és a magyar "elit" gyakorlatának ismeretében,nem is hazudnak.
viktort, ennél jobban megsérteni?Legfeljebb,ha váratlanul meghínnák a Fehér-házba.Talán.
@a kormány embere: hallottál valamit? van valami fullajtár állás obamáéknál? vagy kutyasétáltatót keresnek? én az utóbbira saccolok. a kutya legalább magától hazatalál:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na igy bizony! Bar koztunk szolva a dicseretet meg jutalmazhatnak erzsebet utalvannyal vagy kozgep darumolinon valo koszontessel :( Igyaztan maradunk jobbara olyanok, mint eddig: le se szarjuk a koronat :>
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
de ott belekémkednek a bundád alá is meg a többi mozgatható részeid alá is...felrángattyák, hátha van alatta snowden vagy asszanzse vagy a belfegor...vannak jobb helyek

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):
pedig ők ketten nem sok újat tudnának mondani egymásnak, bár a gyurcsány nem volt a mszmpkb-ban

brühüyyy
@Megdobbent: no lam dopeman kis himnusz feldolgozasa ma mar bortont erne. Az istenkaromlas higyhogy nem kerult bele?! De szerintem buntetni kellene az elore megfontolt szandekbol kreten torvenyalkotast is. Szogoritott fegyhaz, alsohatar eletfogyt. Anyam borogass. De megerne egy ab beadvanyt. Az en szolasszabadsagom erosebb vagy egy korona?
Volt már Mszp-Együtt megbeszélés, amióta utoljára találkoztak? Kerestem a neten, de nem találtam róla semmit. Vagy Mesterházynak nem is olyan sürgős?
@V-PORT: Tegnap volt ATV Bajnai. A válasz: nem volt. Még gondolkodnak az MSZP-s kretének.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az majd a felsegsertesnel lep torvenybe, tudod ugy Svejkesen es legyszarosan, tele a hocipom ezzel a balvany imadassal, mert ez a korona szarakodas is pontosan az.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Min? Eddig akkor miért rinyált Mesterházy? Furcsák. De most ráfogják Horn temetésére, hogy azért nincs. Vagy megsértődtek valamin.
A CÖF megindult már Brüsszelbe?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hat ha meg a hircsarda is bajnai lmp-sedesen mulat ertheto.:) amugy meg minek elkapkodni?! Hiszen bajnai tamogatoi inkabb bortonben latnak az mszp-t mint bajnaival koalicioban.
@BadSimpson:
Budapest(BUD)-Brüsszel(BRU): kedd 21:05 SN2826 járaton egyetlen gyalogos sem volt jelen.
(helyben járva - menetelve - is el lehet jutni Brüsszelbe)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: egyetertek. Tipikus jobboldali potcselekves. Kemenykezu fasza szabadsagparti madzsarok vagyunk, de ha beszolsz a koronara vagy poraz nelkul setaltatod a kutyadat megtoszunk. Ez nem fer a fene nagy szabadsagukba.
@nemecsek ernő áruló: "És közben még a buzik is büszkék rá, hogy buzik!"

Az már régen kiderült, hogy a Budapest Pride (amelyet az általa felkorbácsolt indulatok nyomán teljes nyugodtsággal hívhatnánk Budapest Hate-nek) lényegét tekintve egyetlen dologról szól: a provokációról. Ezt bizonyítja a rendezvénysorozat évről évre igénytelenebb programsorozata, és az a teljes szellemi-erkölcsi nihil, amely az intoleranciával nehezen vádolható Bajnai Gordont is szemforgatásra késztette. Ennek a ballib mércével mérve is szélsőséges alakulatnak az egyetlen reménye, hogy jól szétverik őket, és aztán telesírhatják a világot, hogy ebben ez a balkáni ország milyen messze van Európától, és itt üldözik a melegeket.

A felvonulással nem az a legnagyobb baj, hogy a többségi társadalmat vizuálisan sokkolja. Igazi bűne, hogy egyszerre kriminalizálja a szexuális érintettség tekintetében többségi és kisebbségi társadalmat.
A kisebbséget azért, mert álságos módon azt próbálja elhitetni, hogy ilyenek a melegek. Ez pedig ordas nagy hazugság, mivel egy normális értékrendű, saját neméhez vonzódó fiatalnak vagy idősnek esze ágában sincs a Budapest Pride-hoz hasonló gusztustalan tangarázáshoz asszisztálni. A másik oldalról, a heteroszexuális többséget azzal bombázza, hogy ha nem fogadja el a szexuális exhibicionizmusnak ezt a szélsőséges fajtáját, akkor jó esetben homofób, de valószínűbb, hogy rasszista is. Így uszítanak minket szépen egymás ellen, normális gondolkozású heterókat és homókat. (Érdemes erre a linkre kattintva elolvasni annak a lánynak az írását, aki a tavalyi Pride szervezőjeként leírja, a többi rendező hogyan közösítette ki az egyenlőség nevében heteroszexuálissága miatt.)

pixel365.blog.hu/2012/07/26/budapest_pride_belulrol_kulonvelemeny
@a kormány embere: na egy meghivasert eddig is szopott, nyalt, gombot varrt, megse jutott 2 km-nel kozelebb az elnokhoz. Nem valoszinu hogy most jobb esellyel indulna. Akkor se, ha erforsz vanja lesz:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pedig bőven elég lenne, ha kölcsönösen tisztelnénk mindenkinek az érzékenységét, mindabban amit ő értékesnek vagy tiszteletreméltónak tart.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
tudtommal nyugdíjba vonúlt legalább 3 éve, nem hiszem hogy maradt még hangja a leukémiája után, bár annak idején amikor én élőben hallottam a Pesti Operában Álarcosbált énekelni ő volt az akire a von Karajan azt mondta, hogy az égi angyalok hangja...és az egyik lemezén az éppen hisztériázó domingo-t lecserélte a Carreras-ra

de neked nem felel meg, nagyon katalán ugyanúgy mint a Montserrat Caballe akit szintén láttam hallottam élőben a pesti operában Trubadúr-t énekelt

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egy neked nem tetszo himnusz feldolgozas nem jelent tiszteletlenseget. Massagot jelent. Pont azt amit a jobboldal nem bir elviselni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most komolyan, te a Deres TV-nél dolgozol? Annyit foglalkozol ezzel a témával, hogy kezdesz gyanússá válni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "esze ágában sincs"
Én például nem megyek ki pride-ra. Az, hogy te gyűlöletet látsz benne, saját elnyomott frusztrációd miatt lehet. Megint linkezel, bizonyítandó, hogy a csordaszellem megvan, önálló gondolatod nincs. Nem érdekelsz, és a linkjeid se. Meg a pride se.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a bog iroja egy kreten. Es istenien peldazza az elobbi kommentemben leirtakat. A jobbik vonulgatasa a hate parade kiccsillag. Nem par bator ember kiallasa azert hogy ellenetek is felvallalhassa sajat magat a vilag elott.
@nemecsek ernő áruló: en viszont kimegyek. Egyreszt azert mert kivancsi vagyok ra. Masreszrol pedig szerintem ha tobben megneznenk (mert szerintem sokan szeretnek ha nem lenne a szelsojobb) gabriel es tarsai a kornyekre se mereszkednenek. Mert ok gyava fergek es a gyengebbet tamadjak. Melegeket, kissebbseget, zsidokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

menj el rá, közben keresd meg van egy Turandot felvétel Marton Éva és Carreras, magyar hungaroton, abból sok mindent megtudhatsz, a 70-es évek végén leukémiát kapott amit a Plácido Domingo személyes segítségével tudott gyógyíttatni, de a hangja már utána nem volt a régi, már a 3 tenor felvételeken sem...én Alfredo Kraus-t nagyobbra tartom

brühüyyy
Orbán EP-akciójához...
endresy.blogspot.hu/2013/07/orbani-ketharmaddal-nepi-negyotod-ellen.html

Egyébként sok szempontból van rendszer a hülyeségében
@V-PORT: szegeny gabriel bezarva el egy szeljobber ajtatos homofobba zarva pedig o a tobbi pillangoval szallna a parade-on. Ertheto ha fusztralt picit.:)
off...

a mai nap vicce:-))))))))

"Túl korán jött haza a 150 milliót sikkasztó ügyvéd
Azt hihette, elévült a bűncselekménye, amikor visszatért Madagaszkárról."

www.origo.hu/itthon/20130704-tul-koran-jott-haza-a-150-milliot-sikkaszto-ugyved.html
@magándemokrata: Ennek a hazug, rabló, gerinctelen agyilag zakkant, féregnek még a magyar földről is takarodnia kell a seggyny@lóival együtt!!! Előtte vagyon elkobzás!!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Massagot jelent. Pont azt amit a jobboldal nem bir elviselni."

Viszont te egy jobboldali másságát 100%-ban el tudod fogadni, és még ki sem röhögöd ugyebár :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lehet, hogy ő frusztrált, de te meg azzal frusztrálsz, hogy nem használod az ékezeteket. :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez a te véleményed. Szerintem elég pontosan körbeírja, hogy milyen mértékben provokáció ez a normális homók és heterók irányába egyaránt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egyáltalán nem vagyok frusztrál, ahogy a Deres TV munkatársa sem. :)
@V-PORT: Állandóan arra hivatkozik, hogy mobilról ír. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: keretik nem altalanositani, hisz normalis jobboldali nem ilyen, jah hogy nalunk nincs normalis, ebben a tarsadalomban ez a felhozatal, sajnos part es vilagnezettol fuggetlenul.
Tisztelni lehet mas erzekenyseget, de buntetni, meg torvenykezni a mas velemenyt, olyan igazi kozepkoiras, idiotaba hajlo baromsag, de mit is varunk olyanoktol, akik zsigeri gyulolettel szemlelik a massagot, es a kozpontol eltero gondolatokat.
Hol a koltoi es velemeny szabadsag, hol a vallas szabadsag, jah hogy ezek alapozzak meg a normalis demokraciakat, mi mar regen nem vagyunk normalisak, sem emberileg, sem tarsadalmilag.
Hanyok a nagymagyarkodastol, a szentkoronazastol, a csakrazastol, a turultol, a vallasi kozepkortol, de foleg a tudas es az informaciok visszatartasatol. Setet kozepkor rilodid, csak hogy az urakat kiszolgalhassak a birka zsellerek, es jobbagyok.
Szanalom es felelmetes latni, a moriczi vilag ujrateremteset, hozza csapva a torok igazgatasi rendszer baksisos fuggosegi vilagat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "gabriel es tarsai a kornyekre se mereszkednenek. Mert ok gyava fergek es a gyengebbet tamadjak. Melegeket, kissebbseget, zsidokat."

Megint az a fránya ex cathedra ugyebár.:) Halkan megsúgom, hogy én soha nem támadtam meg se meleget, se zsidót, se cigányt.
@rodeo36:
Amin már szárba szökkent a penészvirág.

Broooááááááf!
@Megdobbent: "Ugyhogy nem mondani ra, hogy elbaszott olcso plehlemezes hajlitott kovacsmunka, vagy netan szanalmas kis fosadvany!!! Idoben szoltam! "

Ne is. De ne a börtön miatt. vs.
"egyetértek azzal, hogy tisztelni kell a nemzeti jelképeket. Bármelyik nemzetét. Azért, mert ezen jelképek mögött emberek, emberek meggyőződése van. Aki tehát degradálóan beszél róla, mindenképpen embereket sért meg. Azonban ez kultúráltság, neveltetés, nevelés, és szociális intelligencia kérdése. Nem büntetőjogi kérdés, mivel a kimondott, leírt szavaktól független. "
endresy.blogspot.hu/2013/06/korona-kisajatitas.html

Nem vagyok jobboldali, nem vagyok fasiszta, nem hiszem, hogy bármelyiket alappal tudnád rámsütni. De olykor megkönnyezem a Himnuszt, és megvetem a gyalázóit. Dopemant is. Nem csuknám börtönbe, mert nem csinálnék belőle mártírt. De az, aki szándékkal sért meg másokat, egy barom.
@rodeo36: Anyut kéne rá elvinni, mert ő nagyon szereti. Ha minden igaz ez egy 2012-es felvétel. Szerinted milyen a hangja??

youtu.be/wOHgozTm2KY
Biztos vagyok benne, hogy aki ezt megszavazta, azt a Fidesz és holdudvara egyenként fogja levadászni.
@V-PORT: Nem hiszem, mivel nem vagyok híve az erőszaknak.
Talán ez is ide tartozik: Megszűnik az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója, a Rádió Szombathely. Helyette "közszolgálati" rádió lesz, na vajon milyen párthoz kötődik majd? www.nyugat.hu/tartalom/cikk/nyugodj_bekeben_radio_szombathely
Egyébként, most mi lesz?
A zunijó mostan akkor be van/lesz tojva, denagyon, hogy ezek az izék elítélik?
Összecsinyájják a lábukszárát, hogy kapnak a magyar "bolondokházától" egy 2/3-os, írásbeli ejnyebejnyét?
zabszem szinrómások, hogy megen röpködny fognak a kokik meg a sallerek?
Vagy mi lészen mostan má' akko'????
@miaturo: a legitimáció kérdéséhez hoztam a linket korábban @GeoCracker:
Orbán gyakorlatilag egy négyötödös legitimációt hány szembe most.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Halkan megsúgom, hogy én soha nem támadtam meg se meleget, se zsidót, se cigányt."

Ó dehogynem. Reggeltől estig ezt teszed itt verbálisan.
Perverz módom rámentem Orbán Facebook oldalára. Ez a csákó mostanában csak átad, átad, néz, eszik, átad.
@Orica Középföldi: Butaság, de ha így nézzük te ugyanezt teszed mondjuk a jobberekkel nem?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nézd, ti nem vagytok zenekritikusok, nektek az esemény kell meg a nagy név azt megkapjátok...hadd ne mondjak semmit erről amit itt csinál...nagy show lesz és sok szép zene, az a fő, hogy énekel

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindig jössz ezzel, hogy mi baloldaliak/liberálisok ugyan ezt tesszük a jobboldallal. Igen van, amit kinevetünk, de inkább kínunkban, és ezt teszi a jobboldali is. Viszont én például nem gondolom betegnek, deviánsnak, undorítónak, vagy a társadalomra károsnak a jobboldali gondolkozást.
@GeoCracker: igazad van, talán éppen ez volt a cél. Van benne rendszer, és talán nem is hülyeség. www.youtube.com/watch?v=bVLbXqV8zB4&list=PLLbVIN5-thkoeCwtqy98KGoEneF19a_ix&index=17
@rodeo36: Értem és köszi a diplomatikus választ. :)
@GeoCracker:

POLONIUS
Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer.

HAMLET
Mert ki viselné a kor gúny-csapásit,
Zsarnok bosszúját, gőgös ember dölyfét,
Utált szerelme kínját, pör-halasztást,
A hivatalnak packázásait,
S mind a rúgást, mellyel méltatlanok
Bántalmazzák a tűrő érdemet:
Zseniális ez a fotó.
Azt hiszem ez az a pillanat, amikor dönt az EU 2/3-os elítéléséról és látja a jövőt.

eurologus.444.hu/2013/07/03/orban-az-ep-ben/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bantottalak valaha azert mert mas vagy?! A politikai nezeteidet biralom. Ez pedig nem massagrol szol, hanem vitarol. Hidd el engem nem erdekel ha gumimacinak oltozve jarod a varost.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaj dragasag. A kilometeres bemasolas elejerol mintha hianyozna az elhatarolodasod. Annak fenyeben hogy Fabe vagott ki zsidozasert plane vicces vagy.
Basszus gyerekek!Nálatok azért antiszemita vagyok,mert a Roschild-gyerekben nem a szegény túlélőt látom!
www.origo.hu/gazdasag/20130703-105-bol-csak-1-nyer-a-duna-takarek-meguszhatja-az-allami-gyamsagot.html
Minden nap azt gondolom, hogy nincs lejjebb, aztán mindig rájövök, hogy van. Egyiptomban ezért kevesebbért is milliók mennek az utcára.
@kifordított nagyanyó: Rotschild.
nem gyermekem, de róluk nem is volt sosem szó
@Penivaldes: Kösz. A t-t tudtam,a többit nem,ezért megnéztem.
Véletlenül maradt ki.:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rosszul emlékszel, mert nem azért vágott ki. :)
@V-PORT: így van, mi csak ülünk, mint a béka a forrósodó levesben. Sajnos, tehetséges politikus vezéregyéniségek nélkül meg is fogunk főni.
@kifordított nagyanyó: ok, de nem akarnád, hogy a bankár családról beszélgessek veled..)
Ez mekkora szánalmas már megint!!!
Először is akik itt ezt a jelentést nyomatják és itt fröcsögnek ezen, szépen bebizonyítják közük nincsen a demokráciához !!
Vagy is, ha Orbán szól bele valamibe, akkor vége a demokráciának, de ha a jó ballibes elvtársak ugatnak bele dolgokba az nagyon rendben van!!
Megint fénye bizonyítéka, hogy demokrácia= ha az van a mit a ballibesek akarnak!
Hát az európai parlamentbe többségben vannak így lehet ilyen teljesen egyoldalú dolgokat csinálni, amit jééééééé itthon a Fabius és elvtársai nagyon antidemokratikusnak tartanának Orbántól!! De így már nem az sőt nagy jó!!
És Fabius értem én a csalódottságodat, és a frusztráltságodat, de a tegnapi szavazás pont azt mutatta meg, hogy nagyon nem gondolkodik úgy mindenki hazánkról, mit te és elvtársaid szeretnék!
249 ellen szavazat mellet 82 tartózkodás mellett 370 szavazattal szavazták meg, ez egy vékony többség! De hát a ballib elvtársak vannak többen így törvényszerű volt ez! Ha itt mindenki megszavazza, akkor lehetne itt verni a nyálat, de messze nem ez történt! A többségben lévő oldal átvitte az akaratát!
Csak hát ettől itthon, még kisebbségben vagytok és nem azért, mert a kormány maga a tökéj, hanem , mert annyira gusztustalan a ballib frusztrált gyűlölködő magatartása, hogy a hithű katonákon kívül itt értelmes ember a ballib oldalra nem szavaz! Főleg, mert már annyira kilóg a lóláb a kettős mércével, meg ezzel a szánalmas mi vagyunk a demokraták dologgal!!
@irógép:
Ennek fuss neki még egyszer!
Szerintem.
@irógép: vigyázni kell ám az agyvérzéssel, ebben a melegben...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez izgi, én is kimegyek asszonnyal, pont otthon vagyunk péntektől :)
@Penivaldes: :D
Lehet, hogy jobban járnánk. :)
Je egy narancs troll, tessek megbecsulni, fogyatkozo allatfaj ;)
@irógép: Olyan frusztráltnak és csalódottnak tűnsz. Rájöttél, hogy az EU-ban kisebbségben vagytok, mert annyira gusztustalan a konzervatívok frusztrált gyűlölködő magatartása, hogy a hithű katonákon kívül itt értelmes ember a konzervatív oldalra nem szavaz! Főleg, mert már annyira kilóg a lóláb a kettős mércével, meg ezzel a szánalmas mi vagyunk a demokraták dologgal!!
Az ismert nóta - enyhe módosítással - jól illik az egészre:
Én vagyok a falu rossza egyedül
Engem ugat minden kutya messzirül
Hogy az anyád, hogy apád!- azt mondják
De vannak olyan finom lelkek
Kik nem mondják, csak mutatják
@irógép: Vége van a reggeli párt meetingnek? :D Szólj már odabent hogy nagyon uncsi ez a kettős mérce, ballib dolog, mert ezt már csak az olyan agymosottak hiszik el mint te vagy :D
Nicsak nicsak. :)

Fájó sebet tépett fel Orbánnál Áder vétója

A hvg.hu úgy tudja, már le is mondtak arról, hogy idén új elnököt válasszanak a médiahatóság élére, ám az átmeneti megoldásként kitalált törvénymódosítást Áder János megvétózta. A tét óriási: rövidesen dönteni kell a milliárdokat érő mobiltelefonos frekvenciákról.

hvg.hu/itthon/20130704_Orban_Szalai_mobiltender_mediatorveny
@Marcellusca: @miaturo:
Pontosan tudom, milyen blog ez, úgyhogy tudom, hogy itt mik a reakciók!
Nem szeretem azt a hülye ex Ballónét, de tegnap előtt igazat szólt, sosem senki nem tett az ország összefogásáért ennyit, mint ez a Tavares meg Tabajdi és társai!
Ez egy politikai döntés az ország ellen, és a ballib oldal viselkedése mutatja közük nincs a demokráciához kizárólag az fáj nekik, hogy el lettek picsázva a hatalomból. És hát pont az ilyen viselkedés miatt nem is fognak visszakerülni azt hiszem egy jó ideig. De nem is baj.
@Erhardt von Rheindars:
Ja bocsi, ha valakinek van véleménye, és felháborítja, ha kívülről beleugatnak az ország dolgaiba. Téged nem kell.
Szép is az amikor a nehézsúlyúak beszélgetnek. :)

Szanyi vs. Deutsch: "pont olyan hülye vagy, mint egy kövér segg"

Összecsapott Szanyi Tibor és Deutsch Tamás az internetes közösségi oldalakon. Mindketten hozták a formájukat, amikor a ma elfogadott Tavares-jelentésről twitteltek, facebookoztak.

hvg.hu/itthon/20130703_Szanyi_vs_Deutsch_pont_olyan_hulye_vagy_m
@V-PORT: Frusztráltnak te meg elvtársaid tűnek, mert lehet az EU-ba az elvtársak többségben vannak, de itthon nem, és amilyen gusztustalanul viselkedik a ballib oldal nem is lesz egy ideig.
@irógép: Embör, arra gondoltál-e már, hogy a kívülről jövő pénzért viszont úgy ugrál a Gazda mint a tüllbe tekert táncos majom a manézsban?
Oké, ha beugatás nem kell akkor a pénz-paripa-fegyver se kelljen már, Te kettős mérce doktor, Te...
@irógép:

Ne tegyél egyenlőségjelet az ország és a kormány közé!!
Innentől okafogyott a szöveged.
@irógép: Te hol élsz? Orbánisztánban? Látod, hogy mi zajlik körülötted, vagy annyira benne vagy Orbán hátsójába, hogy semmi mást nem látsz?
Ki bántja az országot? Senki. Itt Orbánt és a haverjait csesztetik, mert nem tartják be a demokratikus játékszabályokat.
Ezzel a ballib dumával meg ne gyere. Egy ilyen három év után ne. Ha nyolc év alatt ennek a negyedét is tették volna a ballibek, már egész Magyarországot felgyújtottátok volna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szevasz anyabaszó náci patkány! Ki a kibaszott kurva anyátoknak van problémája a fajtádnak a buzikkal???

"A Jobbik a múlt héten a középkori szintű tiszaeszlári vérvádat adta elő, de ezen a héten is sikerült „villantania". Új törvényjavaslatuk akár börtönnel büntetné a melegség „propagálását", de büntetné azt is, ha egy meleg pár kézen fogva jár az utcán. Mivel a jobbikosok is tudják, hogy a javaslat durván sérti az emberi alapjogokat, ezért egy mozdulattal az alkotmányt is módosítanák ennek érdekében. A javaslat abszurditását jól jelzi, hogy ennek alapján még Morvai Krisztinát is börtönbe lehetne dugni, hiszen korábban például a leszbikus szülők nevelte gyereket is szeretettel fogadó óvodát nevezte követendőnek. (Morvai, a Jobbik 2010-es és jelenlegi államfő-jelöltje egyébként is segítője volt a melegjogoknak, nem véletlenül kapta meg a Queen biszexuális énekeséről elnevezett Freddie Mercury-díjat).

A Jobbik keménykedő javaslata kapcsán persze jót lehetne poénkodni, hogy miért éppen a pornószínészekkel, házasságtörőkkel és péniszpumpával dúsított szittya párt akar mások magánéleti szokásaiba beleszólni. Mi most megelégszünk a Jobbik korábbi szóvivőjének, Király Andrásnak egy képével. Ez ugyanis bizonyítja: a melegfelvonuláson még közvetlen érintéssel se lehet elkapni a homoszexualitást..."
m.blog.hu/eg/egyenlito/image/12_04/kiraly_andras_jobbik_szovivo_melegfelvonulas.jpg

Szóval faszfej nem gondolod miután mélyen magadba néztél el kellene húznod a picsába?
@irógép: Kitartás, az ápolók már úton! :D
@irógép: Szevasz fideszpatkány!
"249 ellen szavazat mellet 82 tartózkodás mellett 370 szavazattal szavazták meg, ez egy vékony többség!"
Ez egy 121 fős többség te rakás szar. Mi a televert mocskos kibaszott ribanc anyádról böfögsz?
@V-PORT: Itt élek az országban, és valahogy nyomát sem látnak annak a sok rettenetnek, amikről itt folyton szó van.
Az igaz pl. a munkámat elvesztettem hála kormánynak, csak hogy ne gondolod valami nagy kormány ember vagyok, és nem a kormányt védem elsősorban, hanem felháborít asok hazugság amit kitalálnak az országgal szemben, csak, mert egy szűk elit el lett picsázva a hatalomból!
Téged nem kell, hogy felháborítson, engem igen!
Pont hétvégén akadtam össze pár Belga itt nyaraló sráccal, akik mondták, hogy egyetemi tanáruk nem tudom milyen képet festett le az országról, kb. pont ezért jöttek ide, hogy ezt megnézzék, azt mondták nagyon jól érzik magukat és nyomában sem tapasztalják azt amit otthon vetítettek nekik!
De mondom, téged nem kell, hogy zavarjon , ha a hazádról hazudnak, szerencsére van elég ember akit zavar.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): :))))))))))))
ennyi jutott neked?:)
nem baj egészségedre!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Szia Fingocska. Mizujs még mindig nem jutott dinnyeföld neked Lázárlenben és azt hiszed kurvanyázással kompenzálni tudod a frusztráltságodat???

A többi röfögéseddel meg még foglalkozni sem érdemes, hiszen méretes csúsztatásokat tartalmaz, de már ezt is "megszokhattuk". :)
@miaturo: @Dr. jenőke (jenőke):

Végső soron egy paranoid skizofrén a saját rendszerén belül logikus :-)
@irógép: Csak neked és a többiektől elnézést az ismétlésért.
Az ország nagyobb legitimitással csatlakozott az EU-hoz, mint amekkora Orbánnak van.
endresy.blogspot.hu/2013/07/orbani-ketharmaddal-nepi-negyotod-ellen.html

Jobbulást Néked és Vezérednek is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne bántsd Fingocskát, hangosan röhögtem, ahogy olvastam, jó ez:))
A belépés után elkoptattam a tahótlanító gombot. Remélem több nem jön, mert akkor védtelen leszek.

Brüsszeli eparlamenti ismerősöm tájékoztatása alapján közlöm: rohamtempóban megkezdődött odakint a titániumbetétes dártvédersisakok legyártása, amik védenek a orbánista kokik és a sallerek ellen. Rettegés van, mi lesz, ha a magyar parlament elfogadja az eu-t elítélő pokolmációt, vagy mit. Állítólag feloldották az M-zárolt nyugtatókészleteket is a lakosság nyugalmának megőrzése érdekében, és pszichológus kommandók járják az eu-t, hogy felkészítsék a hétköznapi embereket az elítélésükre. No, így is képzeltem én versusunk kiváltotta reakciókat.
@irógép: Miket hazudnak Magyarországról?
@irógép: Faszfej ha szerinted a 121 fős többség "vékony" akkor jó lenne ha szólnál az ápoló bácsinak hogy nem hat a kezelés :D
@GeoCracker: És?????????????
Bameg, annyira szánalmas ez 80 as évekbeli hozzáállás, mikor az ember állt a dollárbolt előtt és csurgatta a nyálát, és azt hitte minden jó ami nyugatról jön!
Az Eu egy nagy rakás szar, azontúl meg pár ország akaratának érvényesüléséről szól, és hatalmi érdekekről! Köze nincs ahhoz, amikor nagy meghatódva az Örömódát énekelve azt hitte mindenki, itt tényleg testvériség, egyenlőségről van szó!!
És legyen már annyi elvhűség az ellenzékben, ha Orbántól zavarja, ha beleugat a dolgokba, mástól is zavarja már!! de nem itt arról van szó, ha az ő elvtársaik ugatnak bele, akkor az mehet az már frankó!
elvtelen politikai hazudozás az egész, de itthon egy szűk kisebbséget azért kielégített:)
@V-PORT: Ezt most nem kérdezed komolyan ugye??????
@V-PORT: Megtettem én is.. Láttad a hozzászólásokat? Azt a sok nyalást, hamis tényekre alapozott dicshimnuszokat?Éppen a EP-S "győzelméről" volt szó.Gyorsan klaviatúrát ragadtam és bőszen írni kezdtem, " hogy gyakorlatilag az EP-ülésen Apátok csak terelt, meg hazudott,stb", de azután nem küldtem el, mert nem tudom, hogy illik-e olyan hangnemben a személyes oldalára beírni, mint például egy ilyen blogban..Valószínűleg még most is kapnám a gyalázkodó leveleket a hívektől:-)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): 82 en tartózkodtak, tehát ők sem szavazták meg koma! Amúgy nagyon vicces ez a 70-es évek gyenge retró pornó színvonal amit itt elővezetesz:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Náci korcs miért van az hogy a fajtád a poszthoz érdemben hozzá szólni nem tud, de zsidózni,cigányozni buzizni annál inkább?
Megértem hogy szarházi náciként kellemetlen számodra anyád zsidó illetve apád cigány származása. De hidd el azért sem kell hogy frusztrált legyél mert a szüleid nem engedték meg hogy 18 évesen magassarkúba járj.
Egyébként voltál vona gabesz Bar Mitzvah-ján ? :D
@GeoCracker: Ja és ez egy olyan választás ami 100 vagy ezer évre szól ugye??? :)
@irógép: Hallgatlak! És igen komolyan kérdezem. Szóval sorold fel a hazugságokat, amit ezek a piszok ballib európai uniós képviselők kitaláltak.
@irógép:

Hát, hogy kormányseggnyalonc vagy-e azt nem tudom, de hogy

1, nem olvastad a Tavares-jelentést, az biztos (amúgy rendben van)

2, még azt se tudod, mert máshonnan se olvastad, csakafidesz, hogy mi szerepel benne.

De ládd-e, én olyan vagyok, mint egy falat kenyér, segitek neked.

portal.dkp.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/4620-a-demokratikus-koalicio-alatamasztja-a-helytallo-tavares-jelentest

Olvasd el. Hátha te is rájössz, mi a Tavares-jelentés lényege, és miért szánalmas ez a gátőr, ahogy handabandázik miatta.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Mindíg lenyűgözött az önbizalmad és az is, hogy kommunikációd alapján még értelmes valamint érdemi válaszra méltónak is tartod magad. :)
@irógép: Faszfej tudom agyhalott fideszpatkányként nehéz a dolgod a számokkal.
Tehát: 370 IGEN 249 NEM ennyi.
Próbálj gondolkodni te okádék. Ha úgy van ahogy böfögöd akkor a gazdádra 2010-ben 2.700.000-anmondtak igent. 3.000.000-an "tartózkodtak, tehát ők sem szavazták meg koma!"
Felfogod mit böffentettél ide baromarcú?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Engem meg az nyűgöz le hogy a környezetedben élő normális emberek még nem vertek agyon :)
Mélyszegínség a javából. Eszmerálda ballagási bulija :)

youtu.be/ndyzVreA0do
@irógép: nem tudom, hogy a belga (kisbetű!) egyetemi oktatók mit tanítanak manapság a hallgatóknak (ráadásul ugye azt sem tudom, hogy közgazdászok, jogászok, politológusok, mérnökök, kultúrantropológusok, mi a csudák, ahány szakmai terület, annyifélét lehet tanulni K-Eu-ról és benne Mo-ról). Azt viszont itt is tanítjuk a turizmus és idegenforgalmi szakterületen belül (és mindenütt a világon), hogy a kultúrák felszínes találkozása, amelynek egyik leggyakoribb példája a nyaralóturizmus, miben különbözik az életvitelszerű ott-tartózkodástól már ami az adott kultúrával kapcsolatos élményeket és azok értelmezését illeti.
Viszonylag körülményesen arra szeretnék utalni, hogy a belga nyaraló fiúk (akik talán beszélnek valamennyire magyarul, de sokkal valószínűbb, hogy nem) itt szerzett élményei semmivel nem pontosabbak, mint az oktatóik könyvekből és cikkekből gyűjtött és rendszerezett ismeretei. Élményszerűbbek, de jóval szűkebb körűek. Úgyhogy az, hogy a nyugati turisták jól érzik itt magukat, nem sokkal jobb érv, mint ha Egyiptom 2011-es szilárdsága mellett érvelnénk vele.
@irógép: És engem, válaszra se? Szóval miért is kell az EU mocskos balisbizsidóbolsi pénze ha a beleduma nem kell?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Tudod ez azért van mert nekik nincs fingocska szemüvegjük, amin keresztül látnak engem. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te náci féreg figyelj csak! Gondolom a pártban már összeírtátok hogy mennyi zsidó,buzi illetve buzi zsidó tagotok van? Ja az ex-pornósokat ki ne hagyjátok :D :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vagy talán azért mert a valóságban éled a magad kis langyi ballibsi élét. Itt a virtuális térben meg kompenzálsz 1000x -el :D :D :D
@V-PORT: Hát meg kell mondanom a fideszpatkánynál csak a szarházi náci férgeket rühellem jobban.
@V-PORT:
Nos természetesen teljesen értelmetlen elmondanom, de ha már kérdezted, a rasszizmustól kezdve a sajtószabadságon át minden vád amit az EU nyomat baromság!
Értem én, hogy a ballib oldalnak fáj, hogy a média viszonyok kiegyenlítődtek, és már nem 90 5 százalékban az övék minden, mint még kb 10 éve volt, de attól még nettó hazugság, hogy nincs sajtó szabadság. Ezt az ellenzék nap mint nap zúduló frusztrált gyűlölködés bizonyítja a legjobban, ugye bár egy diktatúrában ilyet nem lehet csinálni. Az antiszemitizmus jelen van hazánkban sajnos, bár ennek meg vannak a maga okai, de messze nem olyan méreteket ölt, mint ahogy azt beállítják! Főleg azért szánalmas ezért pl. Orbánt fikázni, mert a jobbikosok pont őt szídják a legjobban pl egy kurucinfon, hogy leáll a zsidókkal egyezkedni.
Gazdaságilag meg elhiszem, hogy támadni kell minket, hiszen sajna nem tudnak kivinni az országból nem tudom mennyi száz millió nyereséget brühü-hü. Vagy, mert az MNB az ország gazdaságát szolgálja végre nem a külföldi érdekeket. Úgyhogy nagyon is értem én, ezt a baszogatást! Csak, hogy ez egy nettó politikai hazugság, ami érdekekről szól!
És bevágom amit fentebb írtam

és annyira szánalmas ez 80 as évekbeli hozzáállás, mikor az ember állt a dollárbolt előtt és csurgatta a nyálát, és azt hitte minden jó ami nyugatról jön!
Az Eu egy nagy rakás szar, azontúl meg pár ország akaratának érvényesüléséről szól, és hatalmi érdekekről! Köze nincs ahhoz, amikor nagy meghatódva az Örömódát énekelve azt hitte mindenki, itt tényleg testvériség, egyenlőségről van szó!!
És legyen már annyi elvhűség az ellenzékben, ha Orbántól zavarja, ha beleugat a dolgokba, mástól is zavarja már!! de nem itt arról van szó, ha az ő elvtársaik ugatnak bele, akkor az mehet az már frankó!
elvtelen politikai hazudozás az egész, de itthon egy szűk kisebbséget azért kielégített:)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Mert nem erről szól, hogy ők adnak pénzt, ezért ők bármibe beleugathatnak! Arról nem is szólva, hogy az EU kurva szépen kaszál rajtunk az ideömlesztett nulla minőségű árukkal, úgyhogy nem járnak rosszul ők sem.
@ftk: Természetesen ebben igazad van, nyilván nem lehet egy nyaralásból mindent megítélni. Bár ahol az ember eltölt egy kis időt azért észreveszi, hogy itt akkor tényleg cigány gettók vannak, meg agyon verik a zsidókat, ahogy kb kint ezt sokan hazudják.
és ők kérdezték, pont azért , mert nem találkoztak ezekkel a jelenségekkel, pedig nekik kb így festették le az országot.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Te meg szerintem látens náci vagy, miközben megjátszod a nagy "demokrata" fideszgyűlölőt. :)
@irógép: Ha ennyire szar az EU akkor lépjetek ki. Ja akkor nem tudnátok stadiont építeni? És ennyit nem érne meg?
Az nem sajtószabadság, hogy most a másik oldalon lesz 90%. Az is érdekes, hogy a ballibsi érában, hogy meg tudott erősödni a jobboldali sajtó, míg most ez nehezen megy.
És igenis van antiszemitizmus. Pont a kormányzó pártok nem mennek el a Budapest Pride egyik rendezvényére? Tudod miért? Mert ugyan azt gondolják róluk, mint a zsidókról, csak ők tőlük nem remélnek pénzt.
Ezzel a külföld kitalicskázza a pénzt, meg már elegem van. Ki az a hülye, aki szívjóságból fektet be? Senki. Még Orbán kedves, oligarchia barátai sem. Ti már nem csak az extraprofitot veszitek el, hanem a fejlesztésre szánt pénzt, majd siránkoztok, hogy három napig nincs áram.
Körül kéne nézni a világban. Lehet, hogy először furcsa volna, de előbb-utóbb még jó is kisülhetne belőle.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
magadat minek definiálod? Nagyon érdekelne!
Mert sok hülye kommentelővel futottam már össze, de azért te viszed a lécet simán:) Egy szombat esti BP tévés nóta műsor is színvonalasabb nálad...
pedig itt még jópaszban van a trafikügynél... lézerdzsonivall..

cifrakaloda.blog.hu/2013/07/02/trafikrablas_az_utolso_tango
@irógép: Abban tökéletesen egyetértek, hogy a hazugság csimborasszója, amikor az EU a demokrácia "megvédésére" hivatkozik. :)
@V-PORT: miért kéne elmenni a kormányzó pártnak a Pridera? elég ha nyugodtan letud folyni, de odamenni bohóckodni hülyeség
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Énszerintem meg mindketten nem vagytok normálisak, de hajrá, kóstolgassátok egymást nyugodtan
@Penivaldes: Lehet, hogy félreérthető voltam. Én erről beszéltem:hvg.hu/itthon/20130703_fidesz_pride
@V-PORT: más, ez gyávaság a kormány részéről
@V-PORT: A világban??? A világban azt látom, hogy gazdasági és morális válság van! És Kína meg India pár év tized múlva , simán elsöpri ezt a dicső európát, ha így megy tovább.
A sajtóról meg annyit, hogy messze nem 90 % ban van a jobb oldali kézben a média, kb fel fele, ami tudom nagyon nagy diktatúrának tűnik a ballibeknek, minek után eddig kb minden az övékké volt.
Mi az a Budapest Pride?
És igen igazad van nyilván a haszon a cél sajnos a gazdaságban, de akkor ha Orbánék is csak ezt teszik, akkor ők miért lesznek hirtelen rosszak???
Amúgy meg sjna azért ez a hülye Orbán kormány csak növekedésre állította az országot, pedig egy éve még a nagyon okos nagy külföldi megmondók azt mondták évekig nem lesz itt növekedés! A deficit eljárásról nem beszélve, amiből fájdalmas kijönni, épp ezért nem is kellett volna belevinni az országot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azért jó sokan bekajálják szépen, mint láthatod, bár szerencsére a többség már nem veszi be ezeket az álszent hazug EU-s handabandákat. És van egy érzésem egyre több országnak fog kinyílni a csipája lassan majd...
@Penivaldes: Sajnálom, hogy mindig ő kezdi a faszakodást. :)
@irógép: De miért mindig csak Orbán haverjaiknak van haszna? Irigyellek. Vagy inkább sajnállak. Védeni a védhetetlent, ha ahhoz erős gyomor kell.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Engem nem érdekel ki kezdi, de látom, hogy mindketten olyanok vagytok mint a kisdedósok.
@irógép: a csatlakozást Orbán előző kormánya kezdte....
@V-PORT: mert most Ov van hatalmon, ha más van akkor az ő haverjainak, és ez így megy körbe. mi meg szépen megdöglünk miközben rohadtorbánozunk, csúnyabajnaizunk. fent meg kacagnak rajtunk, hogy nektek mi kellünk?..akkor egyétek is meg
van még kérdés?

A jó ütemérzékkel megáldott Duna Takarék lehet az egyetlen, amelyik megússza a több mint száz takarékszövetkezet közül, hogy az állam átvegye felette az irányítást. Ez a szövetkezet annak a Garancsi Istvánnak az érdekeltsége, aki Orbán Viktor kormányfő ismerősének és a Videoton futballcsapat tulajdonosának számít.

www.origo.hu/gazdasag/20130703-105-bol-csak-1-nyer-a-duna-takarek-meguszhatja-az-allami-gyamsagot.html

---------------------

Tömeges cégbezárásokat hozhat egy új jogszabály

Jövőre jelentős átalakulás indulhat meg a magyarországi cégpiacon, mivel a kft.-k működtetéséhez szükséges tőkekövetelmény a többszörösére, 3 millió forintra emelkedik. Ha már működő cégekre is vonatkozik majd a szabály, akkor több 100 milliárdos tőkeigény keletkezik.

hvg.hu/kkv/20130704_Tomeges_cegbezarasokat_hozhat_egy_uj_cegs

----------------------

Bomba üzlet a magyar államnak a diploma

Magyarországon az államnak is bomba biznisz a felsőoktatás, vagyis a diplomások által befizetett adóból sokkal több bejön, mint amennyibe az oktatás kerül. Egy diplomásba történő befektetés 250 ezres nettó hasznot jelent a magyar államnak.

hvg.hu/gazdasag/20130704_Piszok_jo_befektetes_a_magyar_allamnak_a

------------------

Új elnöknek ágyaznak meg médiatörvény módosításával

www.napi.hu/magyar_gazdasag/uj_elnoknek_agyaznak_meg_mediatorveny_modositasaval.558488.html
@V-PORT: Nem védem Orbánt, csak nem fogok valakit azért elítélni, amit mások pont úgy csinálnak!! Most nekik van hasznuk, eddig kiknek volt??????????? Másoknak, és mivel most nem nekik van, pont ez fáj nekik, és ezért ilyenek!
Most zavar a Közgép?? Eddig nem zavart a Strabag???
@irógép: mocsármentalitás. amivel örökre lent maradunk morálisan
@Penivaldes: Egyébként nem azzal van a baj ha kóstolgat, inkább az alpári stílussal. Én mindenkinek megadom a tiszteletet.
@GeoCracker: Orbán nem EU ellenes most sem! Nem akarna kilépni.
Amúgy meg ez az EU jó nagy átbaszás lett, ahhoz képest, amiről szó volt.
Bár csak meg kellett volna nézni az európai történelmet, végül is mitől gondoltuk, hogy a németek meg a franciák majd most nagy frankó jó fejek lesznek...
Kurva nagy ramazurit rendezek, ha tovább etetitek a trollt, és ideszarik nekem, ahol nem esznek késsel-villával.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ki-e léptünk-e már az euból-e?
@V-PORT: +1!:)))
ezt frankón megbeszéltük:)
"Bár még forgatókönyv, pontos tervek és sztori sincs, Zámbó Krisztián már most elgondolkozott rajta, hogy le kéne fújni az életéről szóló filmet – írja a Blikk."

Ne tedd ezt velünk, izé, ha már a te életedről sem készül filmeposz, akkor mi marad nekünk a királytévén kívül.
@Bakter: nagy hiba lenne. a népnek szüksége van hősökre, és JFK az.
"A cégek áthárítják, beépítik az árakba a rájuk kivetett különadók felét, közben beruházásokat halasztanak el, és az egész gazdaságot is negatívan érintik a szektoradók, mutat rá tanulmányában a LeitnerLeitner. Tizenkét különadó van Magyarországon, ez világviszonylatban is nagyon sok."

Zsidalyok ezek, azt hazudják, amit a powerszakos bajnaigárda parancsol nekik.
@irógép: amig van lenyulható pénz, elhiszem, h. Nem eu-ellenes.
Aztán majd igen. De a szöveg alapján fogytán lehet.
@Penivaldes:
Népnek megvan a hőse, most tiporja éppen különadókba a burzsoáeurópát. Nem kell konkurencia.
"Eddig három letelepedési államkötvényt igényeltek külföldiek, a vásárlók a Magyar Nemzet szerint kínaiak voltak."

Mennyit tolonghattak előtte.
Mindegy, nektek nagyon jó, hogy tudjátok a frankót így mindenről!
Én viszont nem fogom Orbánt elítélni azért, mert valakik érdekeit sérti, és azok semmivel sem tisztább eszközökkel mennek ellene!
A háttérbe nem látok bele, nem tudom mik zajlanak, de azt látom akik elítélik Orbánt azok a politikusok,pont olyan mocskolódó hazudozók!
Schifferék talán a kivételek. A többi vöröslő fejjel gyűlölködik, mert nem ő van a hatalomba.
@GeoCracker:
Az Eu sem jár velünk rosszul picit sem. Nekik sem érdekük, hogy az ilyen országok, mint mi kiessünk.
Alapjába véve kéne egy EU, de ezt én egy nagy rakás szarnak tartom már!
Arról nem beszélve micsoda pénzt emészt fel ez a mamut bürokrácia, ami nem szól másról, mint politikai mocskolódásról, és önös érdekekről!
Ennek köze nincs egy igazi együtt egymásért európai eszméhez, ami itt zajlik!
@irógép: Bazd meg faszkalap. Kb. hasonló szavazati aránnyal 3 éve itt tomboltok, basszátok szét az országot a szent 2/3-ad nevében. Simán elhúzhatsz a faszba!
(Az engem nagyságól itt ismerőktől a vulgaritásért elnézést kérek, dee ez az idióta barom felbaszta 0,2sec alatt az agyvizem)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát ő nem gyűlölködik vöröslő fejjel, és még ész érvei is vannak, ezért aztán mindenképpen hitelesebb ex kollégáinál meg új csatlósaiknál.
@Penivaldes: \o/ éppen írni akartam, de gyorsabb voltál ;)

@Bakter: ugyan már, hisz szárnyalunk:

1,5 százalékos GDP-növekedést vár a Kopint-Tárki jövőre

Idén 0,3, 2014-ben pedig 1,5 százalékkal nőhet a bruttó hazai termék (GDP) Magyarországon, miközben a beruházások csökkenése várhatóan csak 2014-ben áll meg - ismertette a Kopint-Tárki vezérigazgatója a kutatóintézet legfrissebb, nyári előrejelzését csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

hvg.hu/gazdasag/20130704_15_szazalekos_GDPnovekedest_var_a_Kopint

---------------

kijafaszom Tomi:

Elég egy felsőfokú a médiahatóság elnökének

www.origo.hu/itthon/20130704-eleg-lesz-a-felsofoku-vegzettseg-a-mediahatosag-elnokenek.html
@irógép: abban tagadhatatlanul igazad van, hogy érezhető hogy fáj nekik hogy kidobták őket a piskótából. de ennek nem kéne azt jelenteni hogy behunyjuk a szemünk, mert ők is. nem ők sem, meg azok sem tehetik meg ezt normális országban következmények nélkül. Ideje elfeledni azt a gondolkodást, amely akkor megvédi az övéit ha azok bankot rabolnak
@irógép: áááááááá ő nem, keressek gyűlölködésre, vagy találsz magad is, nem nagy munka
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bocsi én nem csinálok semmit, mert nem dolgozom a kormányba. Az országot, amúgy a ballib oldal baszta szét, amit 8 éven át basztak szét, sajna nem lehet 3 év alatt faszán helyre rakni.
Főleg , hogy most is vannak jócskán hibák, de legalább nem befelé megyünk a szarba, ahova korábban vitték az országot!
A stílusért meg semmi gond, minősít azt ennyi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
-40%-ról 1,5% növekedés, valóban szárnyal, mint a Saturn-5.
@irógép: Az biztos, hogy az EU-t megálmodó alapító atyák forognak a sírjukban. :(

youtu.be/bmdfMeupDEc
@irógép: "csak hogy ne gondolod valami nagy kormány ember vagyok.." Nem is gondoltuk. Egy sima, leütésbéres mezei fideszpatkány vagy. Úgy is kezelünk.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem csak vannak önálló gondolataim, elhiszem, hogy ez neked újdonság! Inkább csapd fel a népszabid azt olvasd el, mit kell mantráznod!
Én nem patkányozlak le, mert azért erre szintre nem süllyedek...
Alakul ez kéremszépen. De semmim aggodalom elvtrársak. Rányomunk még dobozonként 20 forintot (biztonsági- megőrzési díj címén) a cigire, oszt a Pintérsanya emberei 0-24-ben fogják őrizni a haverok bótjait.

most.444.hu/assets/sites/2/nemzeti.jpg
@Bakter:

A cégek nagyon optimisták, tán tudnak valamit?

Jelentősen megugrott a K&H kkv bizalmi indexe, bár még így is a negatív tartományban tartózkodik.<<<<<<<<<<

hvg.hu/kkv/20130704_A_cegek_nagyon_optimistak_tan_tudnak_vala

Az Proton-M lesz:

www.technet.hu/hir/20130704/lezuhant_az_orosz_muhold-szallito_raketa/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nekunk is azt kellene csinalni mint az egyiptomiaknak , kimenni 3 millioan es nem menni haza amig le nem mond a vezer
@irógép:

Picit frusztráltnak tűnsz. Orbán kapta a sallert és téged viselt meg?

Végül is szomorú azt látni, hogy a kontinensnek is mennyire elege van Viktorból, úgyhogy megértelek.
@Husz_János_Puszita: esélytelen, már csak az elöregedett társadalom miatt is, nem véletlen, hogy ennyire nyomulhatnak vezénylóék. Kevés fiatal próbálkozott, és mostanra inkább lábbal szavaz. Középiskolások, főiskolások 2/3-a külföldre menne, és vissza is csak töredék jönne évek múltán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

jovore igen 1 evig a gazdasag onkorrekcioja miatt aztan utana 0
@Fabius:
Előbb-utóbb - mint az egyébként várható volt - a művel, intelligens és türelmes úriemberek is megunják ezt az ostoba, gőgös és alpári beugatáscunamit, amit a legkisebb és legsuttyóbb királyfi okád rájuk.
@Fabius: Hm, hát mivel rengetegen ellene szavaztak vagy tartózkodtak messze nem úgy tűnik, hogy elege van mindenkinek.
Idővel egyre több ország fog rájönni, mekkora gy szenny ez az EU már így.
Amúgy frusztrált nem vagyok, mert az az EU, a lényeg itthon messze van a ballib oldal a hatalomtól szerencsére, asszem ezért is okoz ekkor ejakulációt nálad és pár hívőnél, hogy egy ballib többségű parlament nyert egy szavazást!
Amúgy, ha picit is hiteles ember lennél és amiket évek óta mantrázol itt Orbán ellen, hogy zavar, pont neked is felháborítónak kéne tartanod egy ilyet! de mivel elvtársaid követik el, így hopp volt nincs a nagy demokrácia érzékenységed!
Az a baj veled is és a ballib oldal nagy részével, nem véletlenül vannak lemaradva jócskán, hogy ez a kettős mérce amit itt a demokráciával kapcsolatban alkalmazol te is és az ellenzék jó része az már minden értelmes ember szemét kiböki!
Egy kis szines. Reggel véletlenül az MTV csatornájára kapcsoltam,lapszemle volt. Magyar Nemzet: A Gyurcsány és pártja a Demokratikus Koalició támadást inditott a trafikok ellen. A képen egy trafik van falára irva fizess a fidesznek.Népszabadság,lemondott a Belga király...,)
@irógép: Önálló gondolat? Ezzel most minket akartál sértegetni vagy magadat dicsérni? Egyik sem jött be. Plusz olyan Cöf íze van az önálló gondolataidnak.
@Husz_János_Puszita: keveseket erdekel az egy ev mulva, majd kulonadoztathatja a mar haveri korben levo cegeket, akik majd jol nem haritjak tovabb azt. Rezsi az egekben, szolgaltatasok akadozva, aru meg elvetve a keveseknek, csau cseszki rilodid.
@V-PORT: én hiszek neki, és örvendek neki hogy itt van. több szem jól jön
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Náci amióta ide jársz, az adott poszthoz van egy jobb esetben két érdemi hozzászólásod.
Aztán előhozod a zsidókat, cigányokat, buzikat... rohadtul szánalmas.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tobb nyugdijast lattam a tunteteseken ahol voltam mint fiatalt, de tudom hogy eselytelen

sogorom egyiptomi o mondta elore hogy ez lesz, a Mubarak siman bezsuppolta az iszlamistakat, a kozbiztonsag kivalo volt

delen oriasi a tudatlansag es ott a legnagyobb a nepessegrobbanas, a szegenyseg, ott a feszkuk az iszlamistaknak

azt hittek hogy ha elzavarjak lesz mit enni, a helyzet rosszabb lett
@Penivaldes: Te most annyira, de annyira liberális lettél, mintha Schiffer és Fodor Gábor édes gyermeke lennél. :)))
A felháborodás tárgya

Tavares semmilyen uniós szerződést nem ír felül. Szöges ellentétben azzal, amit a felháborodó három éve művel.

hvg.hu/velemeny/20130703_A_felhaborodas_targya
@V-PORT: komolyan örvendek neki, én mindenki véleményét aki azt képes kurvaanyázás nélkül mrgfogalmazni örömmel veszek
@irógép: Gyökér, ha érdemben nem tudsz hozzászólni akkor mássz vissza anyádra.
Megpróbálok lemenni a szintedre hátha így megérted.
orbán egy rohadt mocskos pszichopata , az oligarcha híveivel együtt.
rátámadtak Magyarország lakosságára,
börtönbe a fideSSnyik csürhével, a jobbiknácikkal együtt !
@V-PORT:
Hát én így gondolom a dolgokat. Orbánt is elítélem sok mindenért, de azt álszent magatartást amit itt a ballib oldal elővezet olyan 8 év után, amikor mindent nyúltak mindent csaltak mindent nyakig adósítottak, az nekem nem jön be, sőt inkább hányok tőle.
Miért neked nem saját véleményed van??
Bár az igaz, az itt hozzászólók véleményét el lehet olvasni a népszabiban is mindig már előre.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Ez volt az érdemi hozzászólás, amit most itt elővezettél??:)) Atyám, milyen amikor primitív vagy, ha neked ez az alap szint....
@Penivaldes: Te annyira nyugodt vagy, hogy az gyanús. Senki sem hoz ki a béketűrésedből. Te, nem...? Nem, te nem lehetsz ő. :))))
@irógép: Érdekes én nem szoktam olvasni a népszabit. egyébként ha már ott elolvasod akkor miért olvasod el itt újra?
@irógép: Ja és nem zavar, hogy itt kisebbségben vagyok a véleményemmel, pont azért nem értem egy két ember primitív megnyilvánulását. Nem kell primitívkedni attól nem lesz meggyőzőbb, és a véleményemmel így is úgy is alulmaradok itt.
@irógép:
Biztosan vannak önálló gondolataid is, de azokat nem ide írod, az biztos.
A szinted alapján a következőek lehetnek a bizonyos önálló gondolataid:

- Éhes vagyok
- kakilni kell
- jajj, bekakiltam
- mikor jön már a fidesz körlevél?
@Husz_János_Puszita: de jelentős tömeget csak a diákok tudtak felmutatni, és az összefogás nélkül az is eredménytelen volt.

Vicces ez is:

Elhúzódik a trafiknyomozás

Nem végeztek az eredeti határidőre, novemberig kitolták.

www.origo.hu/itthon/20130704-november-3-a-trafiknyomozas-meghosszabbitott-hatarideje.html

------------

ez meg siralmas, és szánalmas a jobbikra nézve:

Bíróságra mehetnek a "köcsöglistán" szereplők

Az adatvédelmi hatóság elnöke szerint bíróságon kérhetnek jogorvoslatot azok a személyek, akiknek a nevét és fényképét egy internetes oldalon - a hozzájárulásuk nélkül - ismeretlenek közzétették azért, mert várhatóan részt vesznek a Budapest Pride szombati budapesti felvonulásán.

hvg.hu/itthon/20130704_Birosagra_mehetnek_a_kocsoglistan_szerepl
@irógép: 1. Régen olvashattál Népszabit. 2. Az szerintem hülyeség, hogy azzal védekezel, hogy a ballib mit csinált 8 évig. Tudjuk. Meg is buktak. 3. Az meg még jobb, hogy akkor most mi lopunk, ha már ők is loptak.
@Penivaldes: Ez nem gyávaság, hanem színtiszta számítás, választási matematika, szavazatmaximalizálás. Ahogy tetszik.
@irógép: Tegnap előtt sokan elgondolkodhattak az EP-ben, mikor hallgatták a 3xbóvlist, hogy honnan is szalajtották ezt a bugrist, mit keres egy ilyen értetlen idióta alak ott közöttük? Semmi magyarázatot nem adott (csak vagdalódzott, szajkózta a baromságait), ebbe aztán karakánul besegített neki Szajer pipi és a tintás Morvay a transzparensével.
Egy-egy ilyen szemétségért, amiket ezek megengednek maguknak, Amerikában már az adósok börtönében ülnének.
A probléma a fejekben van, hülye, elmebajos embereken nincs segítség, az a tábor maradjon is meg nekik, mert ugye összenő, ami összetartozik.
@irógép:
"...és a véleményemmel így is úgy is alulmaradok itt." - Akkor el is húzhatnál a SÜLETLEN HAZUGSÁGAIDDAL (akarom mondani: pártpropagandáddal) a náthás picsába!
hmmmmm

A MÁV-ingatlanok tulajdoni helyzetének jogi rendezésére több mint nettó 1,2 milliárd forintot költ az MNV Zrt. A nyertes győri Horváth Ügyvédi Iroda és a budapesti Dr. Pacsika Ügyvédi Iroda a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetnek is dolgozik.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/milliardos_tanacsadoi_szerzodesek_az_mnv-nel_a_botrany_tenderes_ugyvedi_iroda_is_nyert.558465.html
@V-PORT: ki nem lehetek?:)))
valóban nehéz kihozni a sodromból, bár ehhez szólva az öregember vagyok a történetből.
újság megírja hogy vidéken egy idős bácsi fejszével megölte a feleségét. Riporterek lemennek falura, kérdezgetik a szomszédokat. Szomszédok mondják hogy nem értik, hiszen a bácsi az olyan csendes, nyugodt ember, a felesége bezzeg egy hárpia volt. Elmennek a bácsihoz is, kérdezik. Miért ölte meg a feleségét? Hiszen leéltek már annyi időt együtt, azt a pár évet miért nem bírták ki?
Öregember: Elég volt!
na én is ez:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egy szociopata a törvények fölött állónak tartja magát – őt ilyen “gyarló” földi, önmarcangoló kérdések nem aggasztják!
Ehhez statisztál a holdudvara, a tapsihapsik, a gombnyomogatói, a bérbirkamenetesei, a savasember, a kézcsókmama, a dunsztjasincs miről ír – na ezek a lények hitetik el vele, hogy valaki, aki esetleg még államférfi is lehet, pénzért teszik, egyesek sok-sok pénzért és ilyenek beszélnek hazaárulásról az ellenzékkel kapcsolatban!
Sólyom Lászlótól idézek, aki egyáltalán nem a gerincesség mintapéldánya a szememben, mert ő is hagyta, hogy idáig juthassunk, de ebben következetes:
“A Tavares-jelentés alapos, a Velencei Bizottság tekintélye megkérdőjelezhetetlen!”
Azer a tapsihapsiknak ez már kellene, hogy mondjon valamit, mert a sok hülye ott az autópályán, mind szembejönne?!
Szégyen és gyalázat, hogy ezek után még mindig arról szól a történet, hogy a szocik áskálódnak!!!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): nahhh, látod megy ez kulturáltan is, nem kell az anyázás, azt hagyd meg vezénylóra, mert ő meg is érdemli ;)
@Penivaldes: Én sokféle dolgot elolvasok, ha időm engedi, pont azért, hogy ne egy síkúan lássak mindent. És értelmes vitáknak van értelme, sajnos itt ez a kurva anyázós, aki nem gyűlöli elvből Orbánt az fideszpatkány szint megy, úgy hogy már egyre ritkábban olvasom igaziból. Mert tisztelet itt egy két emberkének, még ha nem is értek egyet velük, de a legtöbb kommentnél, ha valaki másképpen gondolkodik valamiről, a színvonal még egy kurucinfos komment szintjét is alig üti meg.
@Penivaldes: Sajnos nem fedhetem fel valódi kilétedet. De én bírom, hogy ilyen nyugodt vagy. Még rád is szavaznék. ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nehezem tudom magam türtőztetni ha amikor elvtelen a kormány mocskát pénzért védő emberekkel találkozom :(
@irógép: " Orbánt is elítélem sok mindenért," irnál néhányat? Érdekelne, hogy neked mi nem tetszik!
@Penivaldes: @V-PORT:
Mijezanagy összeölelkezés?
Összeborultatok, mint kocsma előtt a biciGlik. :D
@V-PORT: titokzatos vagy:)
Á rám ne szavazz, nem indulnék:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Miért nem fogadják el a EP határozatát? Miért hasonlítják Sztálin koncepciós pereihez az eljárást?

Mert szabad rablásba kezdtek és ez a jelentés gátolja őket ebben azzal, hogy felhívja a figyelmet demokráciaellenes lépéseik sorozatára, egy rendszerszintű eltávolodásra európától.

Mert miként is lehet értelmezni a takarékszövetkezetek álköntösbe _- integrációba – bujtatott
államosítását.. Rablásnak.

Mi a célja ennek ? A másik rabláshoz történő forrásszerzés.

Miként lehet önkényesen földet juttatni a csókosoknak , hogy nagyobb méretű gazdaságokat vehessenek. A most elfogadott földtörvénnyel.

Ja hogy nincs pénzük hozzá? Akkor előbb államosítjuk a takarékszövetkezeteket, a magánpénzek százmilliárdjait, majd ezt az egészet átjátsszuk a haveroknak.

Az államilag ellopott pénzt aztán átadjuk a haveroknak akik ebből. alacsony áron földet vásárolnak a most megnövelt mértékben és a családi kezében már nagybirtok is lehet.

Majd az ellopott pénzből ellopott magyar földet eladják tízszeres áron a “tagállami” uniós országok külföldijeinek. A lopott vagyont pedig kimentik az országból.

Na szép államot építenek ezek itt.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=658937
@irógép: nem teljesen értek egyet, valóban vannak itt olyanok akik félnek Orbántól mint a tízcsapástól, de többségében lehet velük beszélni
@Penivaldes: Most kicsit szomorú vagyok. Mert ha jobban figyeltél volna rám, rögtön levetted volna a dolgokat. :))
@Marcellusca: Van aki értékeli a bennem lévő szellemet:)
@irógép: "Nem csak vannak önálló gondolataim, "

Akkor aztadd elő, de gyorsan, és nem a hülye rizsát.

Megtámadták az EU_-an Magyarországot!

Rezsicsökkentés-ellenes hadjárat az ország ellen!

A francba a populista hülyeségekkel már.

Nagyon jól tudták, hogy ez lesz, ha odaszarnak, ahonnan esznek. Még a saját elemzőik is már hetekkel ezelőtt látták,hogy ezt a meccset elveszítették. Ekkor kezdtek bele a PR-dumákba
@Penivaldes:
Reméljük Európa tanult az 1930-as 40-es évek eseményeiből, a Tavares-jelentes elfogadása ugyanis erről tanúskodik. Nem lehet hagyni, hogy még egyszer egy ilyen őrült, szétzúzza a kontinens békéjét, a közel 200 éves, nehezen megszenvedett, kiizzadott demokrácia intézményeit. Hogy a magyar miniszterelnök erről hogyan vélekedik, az legyen az ő szociális problémája. Mindenesetre jobb lenne, ha tartózkodna attól, hogy állandóan a magyar népre hivatkozzon, ugyanis már régen nincs mögötte a társadalom többsége, mint ahogy ezt előszeretettel mantrázza. Azt hiszi, hogy a megfélemlített tömegek hallgatása, lapulása egyszersmind az általa képviselt politikai filozófia elfogadását is jelenti.
Az EU parlament résztvevői nagyon is tisztában vannak azzal (legalább is a többségük), hogy milyen veszéllyel néznek szembe OV személyében (akárcsak annak idején Václav Havel is nagyon jól látta).
Lehet itt szabadságharcot hazudni, meg nyivákolni, hogy olyan eszközökkel él az Unió, ami eddig nem volt szokásban, a lényegen mit sem változtat. Azért kénytelen az EU új megoldásokat keresni, mert olyan tagállama még nem volt, mely ekkora romboló potenciált jelentett volna a közösségre nézve.
Mindez egy jelenleg regnáló hazug, cinikus ámokfutó miniszterelnök és velejéig romlott bandája miatt.
@V-PORT: Ne haragudj:) elmagyaráznád érthetően?
@Penivaldes:
Igen lehet akikkel itt lehet beszélni, de az kurva unalmas, ha az ember nem zsigerből Orbánfóbiás, és másokat is elítél pont azért, amikért Orbánt utálni kell, akkor rögtön biztos a pártszékházból jöttem!
Mikor, az itt lévők többsége ugyan azokat mantrázza, amiket a ballib média nyomat mindennap!
TGM- nek igaza volt múltkor, Orbánt utálni már egy vallás, és ez ami nagyon gáz. Mert Gyurcsányt én is utáltam, de ilyen vallás szinten nem tudom utálni.
És mind emellett még a fideszeseket csúfolják hívőknek, okié vannak is olyan belátom, de hát ahogy itt elnézem meg az életben hívők vannak a másik oldalon is jócskán!
@Penivaldes: Hagyjuk! Most lassan el kell indulnom intézni a hivatalos ügyeimet. Hiába, egy pártalapítás sok macerával jár!

Addig ide másolom újból:Te annyira nyugodt vagy, hogy az gyanús. Senki sem hoz ki a béketűrésedből.Gondolkozz! :))))))
@irógép: Ecsém a te önálló gondolataid kb 3 éve minden fidesz iroda budiajtaján ki vannak szögezve... szóval nem kell ez a nagyarcpos rablóduma... nem mellékesen a csodálatos gondolatmeneted ömlik minden közszarnak hazuudott médiából.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Nem végeztek az eredeti határidőre, novemberig kitolták."

Lesz az még párszor hosszabbítva, elutasítva, újraindítva. Aztán csak jön a választás.
@Fabius: Azt hiszed érdekli, hogy mennyire van teli a töke Európának Orbánnal? Az imént írta: Európát mingyá elfújja a valagba a Kelleti Bélszél.
@irógép: hívők mindenhol vannak. de nem kell azzá válni, és ha valamiről azt mondom hogy nincs rendben, akkor az nincs rendben. vagyis olyan nincsen hogy ha ők loptak akkor mi is lophatunk. mert gyakran tapasztalom ezt a kormány kommentelőknél.
@CSENDES: Igen lehetett tudni, hogy ez lesz! És? Lehetett előre tudni, hogy egy ballibes többségű EU ilyen lesz. Ettől akkor hasra kell vágódni nekik?? Igen igen Feriék ezt csinálták, épp ezért tusoltak el olyan ügyeket, mikor meghamisították a jelentéseket az EU felé. Ez van. Bebizonyítják, hogy semmivel nem jobbak ők sem!
És hosszú távon egyáltalán nem biztos, hogy az EU nyer ezzel, ha elkezdenek itt beleszólni mindenki belügyeibe.
@irógép:

Meséld már el te bullshitgyár, mitől baloldali többségű az EP.

Mellesleg magyarázhatod ahogy csak akarod, a tény az, hogy a pártcsaládban is kibaszottul elegük van Orbánból. Amikor egy frakció nem hajlandó már asszisztálni az tudod mit jelent, ugye?

Na, ehhez képest kapott 249 nemet Orbán mindenkitől, a széljobber szkeptikusokat is ideértve. Úgyhogy nem kell a duma meg a baloldalon nyifogás.
@Husz_János_Puszita: Érdekes amit a sógorod mesélt. Talán annyit tennék hozzá, hogy az Iszlám esetében is érdemes differenciálni a dolgokat. Nekem úgy tűnt, hogy Morsiék szintén a bal oldalon látható verziót valósították meg. :(

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1006216_540964029294350_1690581331_n.jpg
@V-PORT: gondolkodok én, de nem jövök rá..)
siess a pártalapítással.
@Penivaldes:
Olyan tiszta politika nem lesz soha, és hát nem is volt, főleg nálunk nem! De ezt már Karinthyék megírták 100 éve!
Teljesen értelmetlen ezen filózni a politika mindig korrupt, és mindig érdekeket szolgál, és általában nem a kis emberekét.
@Hetero Sapiens:

A

- juj, megjött a Fidesz körlevél, bekakiltam, csuhaj!

kimaradt.

:-D
@irógép: persze, de törekedni kell rá, hogy legyen. persze lehet ülni hogy mi ilyenek vagyunk, és rágni a gittet, de ennyi erővel barlangokban is ülhetnénk. másrészt ez is kettősmérce, hiszen az ellenzék stiklijeit észreveszi de a saját oldaláét már nem
@Penivaldes: Most lépek. Te pedig maradj ennyire nyugodt, csendes, határozott. Gondolkozz, abból nem lehet baj. :))
@Fabius: Én inkább úgy fogalmaznék hogy a három jelentősebb ballib tömb, (Európai Szocialista Párt, Európai Liberális Demokrata és Reform Párt, Zöldek) nagyobb létszámot képviselnek, mint a néppárt egyedül.

Ettől függetlenül való igaz, hogy utóbbiak nem voltak teljesen egységesek Viktorunk "megvédésében". :)
@irógép: “A haza nem lehet ellenzékben.” mondta a baltás gyilkos cinkosa 2002-ben.
Most azt mondja, hogy nem fogadjuk el az EP határozatát. Magyarra fordítva:
“A nacionalista párt nem lehet ellenzékben.”
Még magyarabbra fordítva: “Én nem lehetek ellenzékben.”
Európaira fordítva: “A fasizmus nem engedelmeskedik holmi demokratáknak.”
Ez ugyanúgy nyílt hadüzenet, mint a 2002-es volt. Meglátjuk, hogyan reagál az európai közvélemény, és hogyan reagál az EU
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ennél már csak a stílusod szánalmasabb. Vegyél példát mondjuk Peniről és sokkal kevésbé fogod magad lejáratni. Hidd el megy az neked, csak direkt nem akarod. :)
@V-PORT: igen a bársonykesztyúbe bújtatott vaskéz vagyok
@Fabius:
Azért mert egy van egy két ember aki a pártcsaládban nem bírja Orbánt, erre élvezkedsz itt??
Apafej politikáról beszélünk, ahol minden hol érdekek vannak, még az azonos nézetbeliek között is. Elég, ha csak az itthoni ellenzéki marakodásra nézel.
Mindegy örülj ennek azt ennyi. Született egy politikai érdekekből létrejött csúztatásokkal teli iromány amit megszavaztak Orbán ellen, örülj neki!! Azért arra is figyelj, hogy ez veszélyes lehet, mert pont te nem szoktad szeretni, ha valakik csak úgy bele szólnak a dolgodba. de ez már elvhűség kérdése lenne...
OFF

Érdekes írás viktorunk felvidéki nemzetmentő "harcairól".:(

Új fejezet, üres lapokkal

www.felvidek.ma/nezopont/velemeny/40513-uj-fejezet-ures-lapokkal

ON
@Bakter:

A királyfinak legkésőbb áprilisban feltűnhetett volna, hogy ez így nem fog menni. A Tavares vita után Hankisst elég alaposan a helyére tették a néppártból többen is.

Viktor meg továbbra is azt hitte, hogy, közben meg dehogy. Kihalt belőle a realitásérzék.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tegnap előtt szinte nem volt felszólaló ( az egyébként nagyon gyenge szinvonalú) vitán ,aki ne hangsúlyozta volna ,hogy orbán és a
jelenlegi magyar kormány NEM AZONOS MAGYARORSZÁGGAL ÉS A MAGYAR NÉPPEL!!!!!!!! Ezt világosan kimondták.
A többi dolog a lehető legjobban alakult. Most az egész unió láthatta ,hogy ki ez a grimaszoló, vigyorgó- vihogó elmebeteg. Remélem ,holnap olyan választ fogadnak el rogánék ,ami a létező összes biztositékot ki fogja verni . A csutin látszik ,hogy már teljesen elborult az agya. De a többi fideszes felszólalónak is elgurult a gyógyszere . vitézy dávid anyukája, handó tünde férje,az örjöngő gál kinga, a rángatózó(!!!!!!!) gyürk andrás, A volt (mdf -est) zsaroló bagó zoltán
Totális katasztrófa volt az egész. A jobbikos matyó izét nem is emlitem.
Jó ez igy. Kibirtunk már 38 hónapot, nehogy már most kezdjenek észhez térni.
Ti meg ebben a csomó rosszban ,lássátok meg a “jót”.Mindig azt mondom ,hogy “CSAK A FIDESZ!” Igy senki nem tudja lejáratni őket ,mint saját maguk.
“SOKAT” várok a mai naptól!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Most úgy értsem Orbán szerinted fasiszta, aki hadat üzent Európának??
@Orica Középföldi: Neeeemmmm is:-)Itt olvasgattam ártatlanul, gyanútlanul és valaki-galád módon-beillesztette a Kedves Beteg Facebook oldalát link formájában.Mit lehet tenni,elolvasgattam a hozzászólásokat és láss csodát: egy neheztelő véleményt nem kapott ez a "drága ember". Ki érti ezt....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egy szövetségi szerződés fennmardásáig.
De nem lehet egyszerre dugni, pénzt kérni érte és szűznek maradni. Ezt kéne írógép kartácsnak, de Orbán elvtársnak is tudomásul venni.
@irógép:

Blablablabla.

1: Szóval nem derült ki ugyan mitől is baloldali többségű az EP. Nem csoda, mert nem az.

2: Hiába próbálod relativizálni a dolgot, nem egy két emberről beszélünk a néppárti frakcióban sem. Sőt, ha figyelembe vesszük, hogy a szkeptikusok többnyire nemmel szavaznak egy ilyenre, akkor a néppárti frakció minimum harmadáról.

Ezek után talán homályosítsál fel minket, miféle "politikai érdek" mentén hagyták elsüllyedni a Vezért a sajátjai. Már azon az egyszerű megállapításon kívül, hogy az Európai keresztény konzervatívok szerint is a 4. módosítás után már csak Mordor külső van.
@GeoCracker: Könyörgöm, te meg azt értsd már meg az EU kurva jól jár velünk! Nem arról van szó ők adnak egy csomó pénzt ez a hálátlan Orbán mg meg mer szólalni. Nekik is szükségünk van ránk.
@irógép: ugye nem azzal akartad folytatni, h.bezzeg a zorbán, aki nem nyul le unios pénzeket, nem tart el egy baromi bürokretén réteget, és nem mocskolódik?
Amugy meg cserélj lemezt.
@irógép: Mesélj már... miért is? De ne a luxusprofit-európa szemete kombót mantrázd. Tényeket kérek.
@irógép:
"Főleg , hogy most is vannak jócskán hibák, de legalább nem befelé megyünk a szarba, ahova korábban vitték az országot!"

A hibákat látja mindenki, de mondj már valami jót is, azt kevesen látják. Pedig nem is vakok, mint némely komondorok:)
Nem akarok igazságot szolgáltatni,de Orbán diktátorból már elegem van!Ez az ember egy dologra játszik:a hatalom megőrzésére,mert pénz csak ebből származik!És OV.csak erre,de leginkább a hatalom megőrzésére törekszik,mert egy diktátor hajlamú ember,aki képtelen felfogni,hogy rajta kívül más is létezik kis hazánkban!OV.,és a bandája: (Lázár,Navracsics,a köztársasági elnök,Áder János,Rogán úr,aztán a
felcsúti Mészáros család,akik már nem tudják,
hogy tobzódjanak a Viktorka által felkínált
lehetőségekben.Kérdésem:elég vastag a bőr a képükön ahhoz,hogy elviseljék ezt a terhet??
No Comment!!!
@Penivaldes:
"igen a bársonykesztyúbe bújtatott vaskéz vagyok"

Oda is sujtasz, ahová köll ?:)
@xaverta: Neked nem elég a Simicska-Nyerges duó látványos gazdagodása? Nem elég az a kb 5000 ember, vagy mennyi, akinek 20 évre előre magadatott a békés nyugodt egzisztencia? Nem elég, hogy a Lázár testvérek CBA-ja, minr anno Lacibácsi népkonyhája, már majdnem az egész népet eteti? Neked nem elég, hogy Matolcsyné férje zsebében ott laőpul a banktrezor kulcsa? Neked nem elég, hogy a Videoton, de lehet, hogy nem az (nem érdekel) megnyerte a megyei bajnokságot? Neked nem elég, hogy ha akarod, hannem naponta százszor az arcodba kapod, hogy milyek kurvajó neked, mert megmentettett hős, dicső kormányod a rezsidémon gyomorba karmoló horgas zsidó orrától? Neked nem elég, hogy már a WC papír is nemzeti? Mi kéne még?
@Fabius: Jaja sokan meg nemmel szavaztak, úgyhogy ez van.
Amúgy szabad országban szabadon elmondhatod a véleményedet, és ki is mehetsz tüntetni azt még agyon sem rúgnak és a szemedet sem lövik ki.
Ez a lényeg, a véleményedet meg szabadon kifejtheted.. és így van ez jól.
Lacibácsikonyhája helyett lehyen Róbertbácsi népkonyhája... úgyis arrafelé tartunk.
@GeoCracker: nem nem ezt akarom mondani, mert ő sem szent messze.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Nézd majd viktorunkat, fél 3-tól élőben fog napirend előtt beszélni a parlamentben. :)
@irógép: Na látom előkerült a leathal weapon a szuemkilövő parittya... na innen mentél a helyedre... kuka...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Tényleg nincs ránk szükségünk? Akkor miért vettek be ezek az aranyszívű fiúk?? És miért bővítik az EU-t?
ugye azért elég megnézni az a történelmet, és a sok sok háborút a nagy nemzetek között az érdekek miatt! Miért kell azt hinni, hogy ami nyugat az mindig jó, és nekik van igazuk???
@xaverta: nem, én a csendes bosszú híve vagyok:)
@irógép: bizony nem éppen tegnapi hír volt, hogy három emberkét kirúgtak, mert nem ment el egy bajnai ellenes tüntetésre:-)) Rohadt mocskos MSZP! Ilyet tenni:-))
@irógép: gondolom neked is feltünt,h.terelsz,és menekülsz a tények elől.
Egyébként hol irtam, amit emlegetsz?
Tudtomnal sehol.
Fenntatva,h.egy szerződés akkor jó,ha mindkét fél nyer.
Orbán ettől függetlenül egy cezaromán marha.
@irógép:
"Most úgy értsem Orbán szerinted fasiszta, aki hadat üzent Európának??"

Á, dehogy. Hitler sem volt fasiszta, csak nemzeti érzelmű. Meg a többi nemzetet nem kedvelte. És ennek az érzésnek teret is engedett. Hogy ezeket lágereknek hívták ? Na és.:)
@Penivaldes: Én is az vagyok... csendesen tudon nézni, ahogy a seggébe dugják a tüzes acélrudat... hogy az üvöltésével megzavarja az áhitat csendjét? Ezért is megérdemli a beste:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tudod piac vagyunk nekik, és befektetési lehetőség. Vagy ezeket a drága Franciákat, Németeket stb, megszállta a szent lélek, hogy tegyünk már jót csak úgy Magyarországgal? Azt ezek a szemetek meg nem értékelik a vizezett kólát meg stb.
@GeoCracker: és akkor gondolom ennek sincs semmi alapja viktor részéről??? :)

"Nem tudjuk elfogadni, hogy azt az alapszerződést, mely alapján – népszavazással is megerősítve – beléptünk az Európai Unióba, most valaki egyoldalúan felül akarja írni”

Egyébként én azt szeretném kikérni magamnak, hogyha kritikát fogalmazok meg az EU szervezetével szemben akkor:

1. orbán szekértolója vagyok
2. meg még büdös náci is, aki utálja a bankokat, multikat, stb.

Tök jó lenne úgy vitatkozni és gondolkodni egymásról, hogy nem állandóan a ló túlsó oldalára lendülve szemléljük egymást.
Az előzőekhez annyit:tudom,hogy olyan vastag bőr van a képükön,ami mindent elbír!Szomorú,
hogy ez így van,de sajnos egyenlőre nem tudunk mit tenni ezzel a gazember bagázzsal!Fideszes
szavazók!Gondoljátok végig!Kell nektek ez a diktatúra? Kell nektek ez a kizsákmányoló,a
kis embereket semmibevevő,csak a saját zsebre menő rablógazdálkodás? Vegyétek észre:itt a
történet csak arról szól,hogy a Fidesz arra
játszik,hogy kirabolja azt a kicsi vagyont,ami még létezik ebben az országban,"oszt annyi!!"
@xaverta: Lágerek voltak a ruszkiknál sőt még az amcsiknál is. :)
@xaverta: Értelek, és nulla hadseregünkkel és 10 vadászgépünkkel, épp készülünk lerohanni európát?:))
Annyira vicces, ha valaki nem nyal be csontig pl. a Németeknek, ha már Hitlert emlegetted akkor az már egy hülye fasiszta:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elég halkan kéne súgnod, mert látom, mit írsz. és itt vagyok élő példaként, hogy de.
Sajnálom,hogy az üzenetem első része eltűnt,
pedig volt valami üzenetértéke!
@irógép: most,h.a vezér szerint a demokrácia jele a rendőrterror kicsit elavult a szemkilövős lemez
@irógép: aha 10 milla lakosbol, kb 4-5 millas piac, huuubakker mekkora diiil :)
@Fabius:

fideszkorlevelre orgazmus jon nem kaksi : D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Neked nem elég..."

Hát nem. Telhetetlen vagyok. Nekem nem megyei bajnokság kell, hanem Bajnokok ligája győzelem. Nyerges-Simicskát a válogatottba, mert ezek akárhol indulnak, mindenhol nyernek.:)
Na léptem, úgyhogy most már nagy egyetértésben lehet egy oldalúan megközelíteni a témát, és szidni, hogy mekkora egy patkány vagyok, mert másképpen merek gondolkodni:)
@irógép: Nem a németeket, franciákat, hanem az EU-t. Ha jól tudom, (majd kijavít valamelyik hozzáértőbb) 15000 eurót nyomtak eddig az országba, és még kb ennyi kinéz, vagy több is (na ezért szordínós egylőre Orbán sikoltozása) felzárkóztatásra. Nem a németek, nem a franciák, és éppen azért, hogy a belső különbségeket csökkentsék, az EU kívüli piacokon versenyképesek maradhassanak, ne az ilyen szaralakokra menjen el az energia, mint a kedves vezetőnk...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Nem tudjuk elfogadni, hogy azt az alapszerződést, mely alapján – népszavazással is megerősítve – beléptünk az Európai Unióba, most valaki egyoldalúan felül akarja írni”
Gondolom Orbán önmagára gondolt, mert
1. Nem cáfolta Tavarest, hanem vagdalkozott;
2. Semmivel nem támasztotta a fennti állitást alá
Ja, azért szép napot mindenkinek!
@Penivaldes:
"nem, én a csendes bosszú híve vagyok:)"

Értem a szavaidban rejtőző figyelmeztetést.:)
@irógép: Gábriel másként gondolkodik,de túl tud lépni a lozunfokon.
Te nem másként, hanem szinte alig.
@irógép:

Felőlem nyugodtan gondolkodhatsz másképp Orbánról és az alkotmányosságról magáról is. Legfeljebb egyetérteni nem fogunk soha.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Na, látod. Ezt hívják populizmusnak. Mert mit is mondott ezzel Orbán (ezzel az egyoldalú felülírással)?

Tény: indítványozták az alapszerződés módosítását, egy olyan szervezet létrehozását, ami többek között Magyarországot is megfigyelné az alapjogok betartása tárgyában.

Lehet e indítványozni valamit? Lehet. Jogos lehet az indítvány? Igen.
Lehet indítványozni olyan szervezet létrehozását ami már van az ? Nem lehet, és nem is kell, hiszen már van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Lágerek voltak a ruszkiknál sőt még az amcsiknál is. :)"

Volt a keresztényi szeretetről papoló egyháznál is inkvizíció. Szigorúan a bűnös lelkek érdekében persze.:)

A gulagokat sem lehet magyarázni természetesen...
@irógép: a patkányság stimmt... a másként gondolkodás önaposztrófálása kissé eposzi magasságokba emelt:-)
@Penivaldes:

pride-ra buntudattal vegyes bizserges : D
@Fabius: Azt azért érdemes hozzá tenni az igazsághoz, hogy orbániában az írott és az elektronikus média 98.9%-a a csúti suttyó csicskásainak a kezében van.
Hallgass meg egy déli krónikát az orbán rádióban, vagy nézz meg egy esti híradót az orbán egyesen.

Az ország fejlődik, a munkanélküliség csökken, a foglalkoztatottság nő, a reálkeresetek nőnek, csökken az infláció, nő a fogyasztás, rezsicsökkentés van. Szóval egy ilyen csodálatosan fejlődő országban miért kellene tüntetni? :( :(
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): és legyőztük a ZEUT, a Zárvizet, a Zagyvizet, a békési kolbászt, rugalmas elszakadással támadjuk a rezsidémonokat etc.
Szomoruan jo iras!!!!
Eloszor jot nevettem,...aztan pedig elkeseredtem. Nem eloszor!
@irógép:
"Értelek, és nulla hadseregünkkel és 10 vadászgépünkkel, épp készülünk lerohanni európát?:))
Annyira vicces, ha valaki nem nyal be csontig pl. a Németeknek, ha már Hitlert emlegetted akkor az már egy hülye fasiszta:)"

Hát a magyar virtus neked már semmi ? Most akkor merjünk nagyot álmodni, vagy sem ?:)

Más nem benyalni, és más fejjel a falnak rohanni ész nélkül.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

kis szadomazo meg belefer de m1 hirado az mar perverz, menj el dokihoz : D
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): És Pintérsanya mosolyog, Orbántestvér pedig hetente cseréli a gumicsizmában a kapcát és mossa a hóna alját...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

15000 euró alig négy és félmillió forint, ennél "egy picit" többet nyomtak az országban :-D :-D

De ha számszakilag érdekel itt a mérleg:

www.mfor.hu/cikkek/Tudja_mennyit_fizet_az_EU_kasszajaba__es_ebbol_mennyit_kap_vissza.html
@Penivaldes:
"te érted már titkom.)"

Kész szerencse, hogy nem tapasztali úton tettem szert a tudásra.:)
@Fabius: jóvanna.. meleg van... és mocsok dolog, de te is negyvenkarton cigarettáztál:-) Ilyenek vagyunk .
Természetesen 15 ezermilliárdra forintra gondoltam:-) Vagy akármennyire:-)
Amugy ki irta ezt? Mert jo. De illett volna idezojelbe tenni, amit egy filmbol cital!!! Ez a minimum, ha valaki tisztesseges ujsagirasbol probal megelni.
Na inkább nem írogatok számokat. Mentségemre szóljon, jeleztem: matolcsival együtt jártam iskolába. Ott meg a kettő is három volt:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A lágerezést a brit birodalom kezdte, Afrikában. Aztán sört neveztek el róla.
@Bakter:
"A lágerezést a brit birodalom kezdte, Afrikában. Aztán sört neveztek el róla. "
Ez vicces! :o)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Ez azért nem egészen így van. A királyi média 100%-a igaz és a hírszelekció is. De azért aki akar annak van honnan tájékozódni földi sugárzású tévéből - ATV - rádióból - Klubrádió - nyomtatott sajtóból - Népszabó-szava-HVG stb. és ugye az internetről.
Van egy papírkám a szomszédos CBA adott termékeinek árát jegyzem fel. Ma voltam vásárolni.
Hercsi baromfi párizsi "füstölt ízű" 2010 gyarán 429/kg most 799/kg
Import (szlovák) trappista sajt 2010 899/kg most 1199/kog
Import (szlovák) UHT tej 2010 109/liter most 209/liter
CBA kenyér 2010 149/kg most 199/kg

Az is feltűnt hogy egyre több az EU-n kívülről érkező olcsó termék. Ukrán illetve szerb étolaj, ukrán liszt, szerb cukor, albán??! száraztészta, több féle szerb tömény alkohol és sör.
Lehet hogy a CBA már a keleti nyitásra készül :)
Egyébként mi van itt? Minden második hsz vrájtmasint akarja meggyőzni arról, amit mindenki más tud róla. Csökken a rezsi és nő az energia? Pazarolni nem kéne.
@nemecsek ernő áruló: Arról nem tehetek, hogy antiszemitizmusnak veszed, ha kritikával élek mondjuk a cionizmus vagy a zsidó eszmerendszer irányába.
Azaz senkit sem ítélek el származása miatt,de senkinek a bűnét nem hallgatom el a származása miatt.
@Fabius: Ismerősi körben sok a 60-70 éves ember. Ők csak az ingyen fogható illetve hozzáférhető médiákból tájékozódnak (mindígtv 7 csatorna), a "lecsúszott" emberek is sajnos :(
@Bakter: Igen ez már csak pluszbónusz az ügyben. :)
@Attilajukkaja:

Amúgy én írtam, de speciel nem vagyok újságíró és nem ebből próbálok megélni.

Plusz az sem világos mit citáltam filmből, mert leginkább semmit.
@Fabius:
Érdekes módon a felmérések alapján a hitzsidókomcsiballib ATV a legkiegyensúlyozottabb médium, nagyjából egyforma arányban kapnak szót benne a kormánypárti és az ellenzéki erők. Orbán csicskásainál kissé más az arány. Kissé...
@Bakter: na akkor erről szeretnék eloszlatni egy tévedést. a búr háború alatti lágereket nem lehet haláltábornak nevezni. az ott bekövetkező halálesetek a rossz körülményeknek tudhatók be. az igazi haláltábort a németek csinálták meg a Cápa szigeten Namíbiában, ahová két törzset deportálnak, és módszeresen halálra dolgoztatnak, vagy főbe lőnek mert megpróbált inni.
ami a legmegdöbbentöbb hogy a későbbi náci vezetők nagy részének köze van ehhez, hisz pl Göring apja is az afrikai német gyarmatokon dolgozott, és rajta kívűl még páran kint éltek, és vezető pozicióban dolgoztak
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

ez oké, de a mindig 7 csatornája közül az egyik az ATV.

Szóval szerintem a tájékozódásra való igénnyel nagyobb baj van, mint a honnan tájékozódjakkal magával.
@Bakter: "hitzsidókomcsiballib ATV" :D Azért furcsa hogy a nagy egyházritkításból kimaradt a hitgyüli ugye? Erdős Petya pedig még levelet is írt az ügyben a csúti suttyónak :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Csakhogy a koncentrációs táborok között azért elég jelentős különbségek vannak. Az üldözési mániában szenvedő jenkik a saját állampolgáraikat zárták táborokba, ahogy Dzsugasvili bácsi, mégsem lehet egykalap alá vonni őket, nemigaz. A tökélyre fejlesztett náci táborokkal pedig pláne. Mindezt csak a történelmi tényszerűség kedvéért.
@Fabius: A korrektség kedvéért a támogatás összegénél a felmerült költségeket is néznünk kell. 2007-2013 között hazánknak 8,3 milliárd eurós befizetési kötelezettsége van, az EU 32,8 milliárd eurónyi forráshoz biztosít hazánknak hozzáférést. Ez az összeg azonban nem azonos azzal, amennyit Magyarország ténylegesen le tud hívni a támogatásokból.

Tehát az EU-hoz való csatlakozás tulajdonképpen a rendszerváltás pillanatában elkezdődött. A közép-európai országok különösebb védőintézkedések nélkül nyitották meg piacaikat a nyugati áruk és a tőke előtt. A gyors liberalizáció jelentős, úgynevezett transzformációs veszteséget okozott. Ennek mértékére vonatkozóan szakemberek készítettek számításokat. A nemzeti jövedelem esetében feltételezik, hogy az a nyolcvanas évek közepes növekedési ütemében, évente 1,5 százalékkal nő, és nem következik be visszaesés, ahogy az a rendszerváltással megtörtént. A transzformációs veszteség összegét úgy határozzák meg, hogy a potenciális GDP-t kivonják a valós GDP-ből. Összességében hazánk 289 milliárd dollár veszteséget szenvedett el 1990-es összehasonlító árakon amiatt, hogy a növekedési üteme elmaradt az átmenet után a potenciális ütemtől. Forintban számolva 80 261 milliárd forintnyi veszteségről beszélhetünk. Ha ezt a kiesést mérlegre tesszük, és a mérleg másik serpenyőjébe a 2004-2009 közötti uniós támogatás 1624 milliárdos nettó támogatását tesszük, kiderül, hogy a Brüsszelből folyósított kifizetések messze elmaradnak attól az áldozatvállalástól, amelyet hazánk hozott azért, hogy a közösség tagja legyen.

Összegzésképpen: 2007-2013 között 8000 milliárd forint bruttó támogatást kaphat Magyarország az Európai Uniótól, ezzel szemben áll az 1989-2008 közötti időszak csatlakozási vesztesége, 80 000 milliárd forint.
@Penivaldes:
Nem haláltáborról beszéltem, hanem arról, hogy a koncentrációs tábor létét a búr háborúban létrehozott brit intézményektől datálják. A többit lásd fentebb.
@Fabius: Sajnos a hét ingyenesnek nem része az ATV.
mindigtv.hu/csatornak
Magyar Televízió 1
Magyar Televízió 2
Duna Televízió
Duna World
RTL Klub
TV2
euronews
Az euronews egy többnyelvű, pán-európai hírcsatorna. A MinDig TV földfelszíni digitális televíziós platformon magyar, angol, német és francia nyelven érhető el.

Rádiók:
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
@irógép: jó sok tartalom nélküli butaságokat hordoztál ide
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nehezen türtőztetem magam hogy normálisan szóljak hozzád!

Mennyit fizet be Magyarország az EU költségvetésébe és hogyan részesül az uniós forrásokból?

Az Európai Unióba történő belépést követően Magyarországnak - mint minden tagállamnak - „tagdíjat” kell fizetnie, ennek meghatározó elemeit a GNI forrás és az áfa-alapú befizetések képezik.

Az áfa-alapú befizetések a harmonizált áfa alap 0,3%-át teszik ki. Amennyiben ez az áfa-alap meghaladja a bruttó nemzeti jövedelem (GNI) 50%-át, úgy az ezt meghaladó rész után nem keletkezik befizetési kötelezettség.

A GNI források mértéke - ahogyan a nevében is szerepel - a tagállamok bruttó nemzeti jövedelmével arányos, minden tagállamban egyforma kulcsot alkalmaznak, így a befizetések az egyes országok teherviselő-képességét is figyelembe veszik.

A befizetésekkel szemben a lehívható források állnak: például a jelenlegi 2007 és 2013 közötti hétéves költségvetési keretterv alapján hazánk részére az Európai Unió (2004-es árakon számítva) 32,8 milliárd euró értékű kötelezettségvállalást tett. Ez alatt a hét év alatt hazánknak 8,3 milliárd euró a befizetési kötelezettsége.

Magyarország jelenleg a nettó haszonélvező országok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nagyobb támogatásban részesül, mint amekkora összeggel hozzájárul a közös költségvetéshez. Az ún. nettó pozíció kiszámításakor figyelembe kell venni az uniós költségvetésből Magyarországnak ténylegesen kifizetendő támogatások és a költségvetésbe befizetendő magyar hozzájárulás adott évi egyenlegét.
www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=292
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"senkinek a bűnét nem hallgatom el a származása miatt"
Vannak ilyen bunok? Szarmazas altal tovabbitott bunok? Vagy ellenkezoleg? A szarmazas ment fel egyeseket a sajat buneik alol?

@Fabius:
"Aki énbennem nem bízik az önmagában sem bízik! Aki énbennem nem bízik az a fényes jövőben sem bízik!"
Tenyleg kekeckedes azt mondani, hogy ezt halottam mar valahol? ;o)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A korrektség kedvéért használhatsz idézőjelet.

Egyéb köze nem sok van az írásnak a korrektséghez. A jobbikos hiedelemvilág szokásos marhasága.
@Attilajukkaja:

Nem kekeckedés, éppen csak a MHSZ 257 pontja szerint:

"Mások szavainak némiképp megváltoztatott, vagyis úgynevezett tartalmi idézésekor nem használunk idézőjeleket"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez a potenciális növekedési ütem? Úristen, ezt el is hiszed? Nyolcvanas évek közepének ütemében? Amikor a fost is elfogadó szovjet piacra szállítottunk?
A nyitás a rendszerváltással kezdődött, egyszerűen azért, mert megszűnt a KGST védettsége (ugyanis ugyanúgy, ahogy mi sem MZ motorral jártunk, kivehető ajtós NDK robotgépet vettünk, meg Robotron programozható írógépet, meg Trabantot és Daciát, ugyanúgy tőlünk se vették meg a vackainkat. Volt olyan termék, amelynek az importtartalma nagyobb volt, mint a késztermék nyugati ára.). Aztán vond ki mindebből mindazt az exportot, amelyet az EU piacokra kivittünk, különösen, amelyet az EU befektetők által létrehozott üzemek vittek ki (a magyar export mintegy 8ö%-a).
Megjegyzem csendesen, csak a középiskolai számtani korrektség kedvéért, hogy míg az elképzelt veszteség adott, 2013-ban nincs vége a világnak.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): A szci-k is. Pedig állítólag pont miattuk találták ki az egészet. :D
@Fabius:
"speciel nem vagyok újságíró és nem ebből próbálok megélni."
Bocsi, hogy ezzel "vadoltalak". De akkor is hasznosnak tartom, ha egy irasabol kiderul, hogy ki a szerzoje.
@Bakter: Szerintem a koncentrációs táborokban történtek és az áldozatok számának megítélésébe most ne menjünk bele, mert az utóbbi többször is változott pld. a leghíresebb láger esetében is.

www.hazankert.com/05may4.html

Ettől függetlenül nekem természetesen 1 db áldozat is sok, bárkiről is legyen szó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elég érdekes fogalmaid vannak a "kritika" jelentéséről.
@Bakter:

Erről nem tudok nyilatkozni, mert nem nézem. Azt sem. A híréhségem 100%-ig a netről elégítem ki, ha valami érdekes volt mittom a kálmánolgánál, azt is itt nézem.
@Fabius:
OK. Elfeledkeztem az MHSz 257 pontjarol. Igazad van. Koszi!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mi az az alapszerződés? Azokat a szomszédos országokkal kötöttük. Az EU-nak két szerződése van. Az Európai Unióról Szóló Szerződés és az Európai Unió Működéséről Szóló Szerződés. Ennyit a tárgyismeretről.
Nem tudom, mit jelent a "valaki egyoldalúan felül akarja írni". A szerzősé 2. cikke tartalmazza azokat az alapelveket, amelyen az EU alapcsik. Aki ezt nem tartja be (abban remélem egyetértünk, hogy OV nem tartja be, különben ül az orbánseggnyaló minősítés - de ismerve a többi hsz-odat, biztos vagyok benne, hogy egyetértesz), az megsérti a Szerződést. A Szerződésnek (főleg az elsőnek, amelyet lehet alapszerződésnek nevezni) nem felülírása, ha ezek számonkérésére egy új mechanizmus jön létre. Ez lehet a jelenlegi szerződéses kereteken belül, ekkor a szerződés nincs felülírva, vagy valamelyik Szerződés módosításával. Ennek fix eljárásrendje van, szó nincs egyoldalú felülírásról. Pont attól ninsc még hatékony meechanizmus, hogy a tagállamoknak kell maguk fölé egy felügyeletet rendelniük, és ezt csak akkor teszik meg, ha komoly okuk van rá.
@irógép:

Teljesen igazad van, fideszmagyarul nem úgy mondják, hogy 'segghülye vagy', hanem úgy, hogy 'unortodox a gondolkodásod'.
melléklet:

"Ennél több kell ahhoz, hogy Orbán Viktorra hatni lehessen"

A Tavares-jelentés európai parlamenti vitájáról közölt cikket a La Libre Belgique belga, a Neue Zürcher Zeitung svájci és a Libération francia napilap, míg a szintén francia Le Monde az európai nyári fesztiválokról készült körképben a Sziget Fesztivált mutatta be.

hvg.hu/vilag/20130704_Ennel_tobb_kell_ahhoz_hogy_Orban_Viktorra

------------------------------

Így ítélnék el Orbánék az EU-t

Durván megsértette az uniós közösségi jogot az Európai Parlament a Tavares-jelentés elfogadásával, a "hatalmi visszaélés" mögött pedig üzleti érdekek húzódnak meg – ez áll abban az országgyűlési határozati javaslatban, amelyet Rogán Antal, Kocsis Máté és Gulyás Gergely nyújtott be a parlamentnek csütörtökön.

hvg.hu/itthon/20130704_Igy_itelnek_el_Orbanek_az_EUt

---------------------------------------

és többekben felötlött lehetőségek:

Európa tesztje: Orbán Viktor

Az Orbán-rendszer elleni föllépés az EU védőoltása, immunizál a későbbiekben bekövetkező hasonló esetek ellen. Ha tagok maradunk, később még nekünk is hasznunk lehet belőle, ha viszont a kormány sikeresen kivezet minket, az az EU-nak nem fog nagyon fájni, viszont a többi renitens garantáltan érteni fog a példából.

hvg.hu/velemeny/20130704_Europa_tesztje_Orban_Viktor
@Fabius: :)
Ez borzaszt el egyébként. Havi ezer forintba kerülne hogy normálisan tudjon tájékozódni. 1 doboz nemzeti bagó ára....
így van, meg is kell mutatni, hogy mi az a demokrácia, majd a fidesz kdnp (és a jobbik) megmutatja, hogy lehet hozni 2/3-al is határozatokat, nem csak az ellenség szavazataival, meg tartózkodásaival, nah!

És így már a hüjeúnijó is tudni fogja, hol a helye!

És vazzeg van aki ezeket komolyan is gondolja!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ha tagok maradunk, később még nekünk is hasznunk lehet belőle, ha viszont a kormány sikeresen kivezet minket, az az EU-nak nem fog nagyon fájni, viszont a többi renitens garantáltan érteni fog a példából."
100% hogy a csúti suttyó ki akar lépni az unióból, teljesen megszűnne felette a kontroll.
Persze azt nem érti a barom állat hogy akkor schengen-ből is kilép az ország. Megint jön a vízum meg a védővámok.
Az EU nélkül orbánia szerintem max 3 hónapig tudna vegetálni.
Senki nem engedte el OV kezét. Jövöre kudarcot vall a ballib csürhe az EP szavazáson és a ballib szarkupacok a magyarországi választásokon os!!!!
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Faszfej ha kilépünk vagy kivágnak az EU-ból, te is a gazdád mellett fogsz himbálózni a lámpavason!!!!
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Részben igazad van fideszpatkány! A csúti suttyó ezét nem engedték el, pofánköpték az a nagy rakás szart.
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Így van! Magyarország jómódú lett. Béke van, szabadság és egyetértés.
maj vitya küld egy engesztelő képeslapot

üdvözlet emóról,
öltönyös vitya

humoros.hu/pictures/2013/07/04/magyarorszag-horvatkut.jpg
@Fabius:
A múltkor odakapcsoltam, az a műsor volt, amiben jobb és bal képviselői vitatkoznak. Éppen kerényi volt a képen. Gyorsan mentem tovább. De azért ahhoz elég nagy kiegyensúlyozottság kell, hogy az aktuális túloldal legnagyobb pojácát is meghívják vitatkozni.:)
Egyébként az állításomat attól az intézettől vettem, amelyik éppen médiaegyensúlyt vizsgálja - nem jut eszembe a nevük.
Tiszteletet és egyenlő bánásmódot követel meg az Európai Unió intézményeitől a Fidesz abban a parlamenti határozati javaslatban, amellyel a Tavares-jelentésre válaszol a magyar Országgyűlés. A dokumentum szerint az Európai Parlament túllépte hatáskörét Magyarország elmarasztalásával.
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: ne legyünk azért naívak, nem a magyar OGY, hanem annak kétharmada ami a fidesz meg a kdnp...
parlamenti határozati javaslatuk is van már? némmá baszki, mire ki nincs az eszük

ahogy szokták: megszavazzák maguknak azt kész, ezét van 2/3-uk

én ugyanúgy kiröhögöm őket, mint eddig
"A Tavares-jelentésre válaszul kimondják, hogy a kormány nem engedhet az EU nyomásának."

Visszaküldik a pízt, amiből a közmasín építi a mutyit?
Nektek nem jut eszetekbe erről az izmozásról egy filmrészlet? Amikor Piedonét lelkesen le akarja karatéjolni egy 40 kilós kici dugac?
Varánusz,igazi gyík vagy (csak melyik? komodói, szalagos, bengáli, vagy más?). Miről beszélsz:
A néppárti képviselőcsoport közleménye szerint „a baloldali pártok által elfogadott Tavares-jelentés messze túllép az Európai Parlament hatáskörén. A jogalkotásra vonatkozó ajánlások tucatjainak és a végrehajtás értékelését célzó monitoring-eljárás létrehozásának nincs jogi alapjuk és teljességgel elfogadhatatlanok” – áll a Manfred Weber német képviselő által jegyzett nyilatkozatban. Akkor most ki engedte el kinek a kezét?
Oralis koncantracios taborelmelet, feler a fizikaival foleg, hogy az alapozza meg a fizikai megsemmisitest.
Most is,mint a szocialista időkben:
NYOMJÁK KRAHÁCSOT!
"...Mi, magyarok, nem akarunk többet olyan Európát, ahol a szabadságot korlátozzák, és nem kiteljesítik..."

honnan veszi ez a pöcs a bátorságot, hogy az én nevemben beszéljen?

ez asziszi hogy ebben a katlanban csak egy vélemény van: az övé

hát a lófa*t

különbenis, én már kirúgtam vityát, mit keres ez ott?

..a kutya nem kíváncsi erre a paprika jancsira, a feszkó gerjesztésén kívül kaki a munkája
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
nem az országot marasztalták el.

Tavaresnek akkor is igaza lenne ha sose írta volna le.
Mikozben Orban most a demokracia leepitese ellen tiltakozok ellen tiltakozik, megint alkotmanyellenes torvenyt hoznak 2 nap alatt amivel most 300 milliardos vagyonra teszik ra a mocskos mancsukat.
Ader persze elobb visszakuldi hogy elcsituljon kicsit a botrany aztan szepen a lenyegen nem valtoztatva alairja.
@susu64: "áll a Manfred Weber német képviselő által jegyzett nyilatkozatban."
Tehát egyéni szoc probléma. Hiába próbálják csapatnyilatkozatnak beállitani.
@gnme: helyesen: ...Mi, magyarok, nem akarunk többet olyan _Magyarországot_, ahol a szabadságot korlátozzák, és nem kiteljesítik... Ezt csak a fidesz akarja.
Csak nem focim, jonnek az agyatlan narancsdroidok.
Valaszolni felesleges, informacio megertesere es feldolgozasra, az egyedek nem alkalmasak.
@Fabius: Tuttam én:-) Persze aki szíjja, na, annak nagyonnemmindegy:-) Bármi is legyen a szívnivaló:-)
@Kakimaki0123456789: ezt a mandrit mielőbb intézetbe kéne zárni, mielőtt magában kárt tesz

mert vannak hülyék és őrültek is .. vannak

de magában ne tegyen azért kárt .. ilyet nem illik kívánni
A Vezerlo faszparaszt beszel, csinovnyikok idozitese nem veletlen, az kumminista agitprop mukodik, nincs itt semi latnivalo.
sok ballib kis tetű hogy örül ma. én akkor fogok mikor 2014-ben is a fidesz alakít kormányt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: te beszélsz aki napi 24 órában nyalja a varánusz végbelét? lol.
@gnme: nem a te nevedben beszél hanem a magyarok nevében.
@GeoCracker: talán problémát jelent az olvasás, ezért mégegyszer:

A néppárti képviselőcsoport közleménye szerint „a baloldali pártok által elfogadott...

Tehát a néppárti képviselőcsoport közleménye szerint. Ha ezután sem világos, kérdezz újra.
emóba az a szép, hogy olyan buták benne az emberek, hogy kétféle létezik

(aki hugyintás előtt mos kezet és aki utána)

fideszes és balliberális

rendesen buták a magyarok, meg kell hagyni
"Orbán Viktor ugyan nem tudta, hogy meghívták a melegfelvonulásra, a Fidesz pedig távol tartja magát minden melegjogi megnyilvánulástól, de a párt zsebszervezete mégis határozottan állt ki a Budapest Pride mellett. Az eddig kormánytámogató menetekkel jelentkező szerveződés most társvonulássá fogadhatta a szombati melegjogi menetet is, ugyanis a Békemenet oldala mostantól a Budapest Pride hivatalos oldalára mutat.

A Békemenet eddig csak a Fidesz Bajnai és Gyurcsány ellen indított lejáratókampányában vett részt, továbbá az EU-t támadta, így figyelemreméltó a lépésváltás. Egyesek szerint viszont az is előfordulhat, hogy valakik meghekkelték az álcivil szerveződés honlapját."
@$$$=$$$: hehe
Idezd hol nyalom, mert a te fidesz zrt nyalasod eleg jol dokumentalt ;)
Vezered beszel, hallgasd ahitattal, ahogy igaz csinovnyikhoz dukal.
Valaki írta ma reggel, tán Geo, de lehet Totaw (olvasod NatGeo? Mennybe emeltelek:-), hogy a FIDESZ-JOBBIK leosztában a Ballik kapja meg a népszavaáz keresztülverését, természetesen FIDESZES infrastrukturával. Nos, Vona megütötte az eingangot. DTV Parlament
Az EU ugyancsak választással bekerült képviselői a megfelelő eljárásrendben megszavaztak egy javaslatot, teljesen normális dolog, ez is egy parlament. Arra hivatkozni, hogy a többség visszaélt a hatalmával, ez esetben roppant cinikus és hányingerkeltő, miután a jelenlegi magyar parlament kétharmados többsége pontosan ezt teszi nap mint nap, esélyt sem adva egy értelmes párbeszédre. Az már csak hab a tortán, hogy a néppártiak többsége is megszavazta, gondolom ez verte ki a biztosítékot...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Vonának speciel abban is igaza van, hogy sok félbites, zsidózó és cigányozó dzsobbikos szavazata által ott van tűz közelében, és jól ellébecol, a zavarosban pecázva ki az aranyhalakat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jahh, mert szerinted mikor nem volt igaza? Nem mellesleg szerintem meg nem, ugy hogy ismet nem egy platformon vagyunk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: inkább hallgatom az orbánt mint a kohn benditet akibe te szerelmes vagy.
Ennyire nincs gerince, tartás a fideszeseknek? Ezeknek mindig minden jó amit a gnóm diktátor mond?
Soha nincs ellenvélemény, tükörbe nézés, lelkiismeret vizsgálat, szégyenérzet?
Milyen emberek vagytok, semmi tartásotok nincsen? Ha a fejedre szarnak akkor kérsz a vállaidra is mert milyen jó meleg?
Az egész világ hülye, mindenki minket támad, csak mi lehetünk okosak?
A torz és beteges gazdasági vezetés mellett a lelki terror, megfélemlítés, listázás, lopás, simli, jellemtelenség az igazi komcsi időket idéző.
A fidesz a szocikon szocializálódott, már jóval túlhaladva szarháziságban mesterét!

Orbán Viktor, a cseh bukás szele már megcsapott tegnap, de ide fog érni a vihar is.

Takarodj még van egérút!
Csak a másik fél meghallgatása végett ezt FAB vagy bárki más olvasta egyébként??? Főleg az oldalt található PDF-ekre gondolok. :)

www.kormany.hu/hu/kulugyminiszterium/eu-ugyekert-felelos-allamtitkarsag/hirek/gyori-eniko-ragaszkodni-kell-a-tenyekhez-a-tavares-jelentesben-is
„Nem akarunk olyan Magyarországot, ahol gyámság alá helyeznek, a szabadságot korlátozzák és nem kiteljesítik... ahol a nagyobb visszaél az erejével, és a többség visszaél a hatalmával... ahol kettős mércét használnak, és ahol csak a kisebbnek kell tisztelni a nagyobbat.”
"Vége van. Vége. Ennyi volt."

Mar megint? :D
3 eve mindenre ezt mondogatjak kicsi bogaraim, aztan se allamcsod nem lett - pedig hogy vartatok - se nem jott vissza a libatolvaj. Akkor most mi van?
orbánnak hónapjai, hetei vannak már csak vissza. Ez a tanulatlan köcsög cigány faszparaszt pedig nem vette észre még mindig. Fogy körülötte a levegő, lassan már vérszegény ecetmuslincának sem marad elég.
@Bakter: Erről nem volt szó. Én inkább arra gondoltam, amit a ballib (MSZP) és jobblib (Fidesz) színdarabjáról és annak kutyakomédiájáról mondott. :)
Hehhe... a hülye KDNP-s faszparaszt Harragh, vagy ilesmi... neve sem jut eszembe, keressetek rá... lisszaboni szerződés helyett LIBANONI szerződést emlegetett... kicsit nagy kacaj mindenhol...a Jobbik kényelmetlenül faszong:-) Rogány end Thomi pedig oszta az észt a rezsitámadással.-) Szegény ÉN:-)
@s: "orbánnak hónapjai, hetei vannak már csak vissza"

ezt kb a kormányra kerülése óta hallgatjuk de még mindig nem jött össze nektek az eltávolítása te kis csíra, pedig már az eu-nak a végbelét is nyaljátok hogy segítsen. szánalmas.
@s: ezt nagyjabol minden honapban leirod. Aztan csak nem jon ez? Minimum 8 ev van meg, de amig az ellenfel a szarszoi all-star csapat, addig 12-16 is.
Tóni simán összemossa a Krumplijutyát a velőscsonttal... szerinte "Magyarország ellen rezsieljárás folyik!" Setétség hercege.
@$$$=$$$: bakker bebuktam, en a buziballibzsidocigany lebuktam elotted, mester gyere nevelj es tanits, iszom magasztos szavaid, te fenylo ertelem csillaga.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem TE csak ne mesélj! Ültél a Báden-Fürstenbergi vonaton, oszt amikor eccer csak zökkent, oszt egy másik magor megkérdezte, hol is jártok, lazán közölted: Nem figyeltem, de várjál csak? Megvan! EINGANG! Most olvastan a táblán:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Amúgy meg az összes temető teli van meg nem értett zsenikkel... csak a kutya emlékszik rájuk:-) Nyami... az a velőscsont....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: neked a tanítás nem használ. egy idegenszívű magyarországon élő hülye maradsz egész életedben.
Saller vagy koki? Meséljetek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Külömben is: Magor embör bort iszik. Levédiai hagyomány! A kumisz is kancabor... nem lófrál a káposztazabálókhoz sert vedelni, különösen nem kocczogtatt a sereskriglivel, mert él az 1867-es virtigli magyar sztájl... elárultk a burkusok!
@$$$=$$$: hehe, köszi, tőled ez dicséret, nem akarok olyan magyar lenni mint te, még nyomokban sem. Csak úgy mellékesen megjegyzem: Magyarországon, tudod ez egy tulajdonnév ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és ha tudnád, kik voltak még az asztalnál, cseh, szlovák, német, osztrák, zsidó, keresztény, na akkor mit szólnál, te másik NERtelen idegen szívű, nem magyar :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: te sose leszel magyar, szóval ez a veszély téged nem fenyeget.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jahhh, vonat nem volt, de magyar az sok, és még javasolták is, merre kell még menni nézni, meg látni :D

Az autópálya pihenőben lévő menő wc-be betérő turista aki eltátotta a száját, és önkéntelen csodálat hagyta el a száját, na az is magyar volt, és már a kibukó szó előtt tudni lehetett róla.
Magyarország nem egyenlő Orbánnal. Ha valaki nem fogja fel, hogy ez az egész Eu vita róla szól és nem az országunkról az nem itt élt három éve.
Taknyos orrú karvalytőkések túllőttek a célon
@s: Megfigyeltétek, hogy van egy roma az országban, akit még a libsik szerint is lehet cigányozni?? ;)
@$$$=$$$: és akkor most sírnom kell, vagy mit kell tennem, avagy már meg van a helyem a marhavagonban, te igaz nagymagyarok gyöngye?

Nyomd a sódert, add rám a skarlát betűt, hisz te vagy az aki dönt emberről, aki mindent tud, és mindenkit ismer. Tán te magad vagy a Vezér, a mindennek tudója, vagy első jobbkeze?

Iszom szavad, mond csak, gyújts fényt setét elmémben.
@$$$=$$$: @Kim Jong Un: orbán papa folyamatosan emeli a tétet. Ez lesz a veszte. Ha kussolna, és ülne a valagán, talán meg is úszhatná, de nem. Ő megy, és megbasz mindent maga körül. Addig próbálgatja a szerencséjét, ameddig egyszer csak el nem fogy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mindegyiket lehet. Demokrácia van. Bár sokaknak ez egyre kevésbé tetszik.
@V-PORT: Aki meg még elhiszi, hogy a nyugat és az EU felemel minket magához az 23 éve nem itt él. ;)
Tavaly közel 50 százalékkal növelte bevételeit a Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó Hung-Ister Zrt., amivel már az RTL Klub és a TV2 műsorbeszállítóit is megelőzte. A másik műsorgyártó Simicska-cég, a Show and Game Kft. 65 százalékkal teljesített jobban.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/simicska_a_televizioban_is_tarol.558495.html
@ephart: Írhattál volna zsidókat is. Most mit finomkodsz? Plusz kevesebb helyet foglalt volna.
@Bakter: Nem kell az effajta felméréseknek hinni, nézni kell az atvt, "az objektív hírforrást". Szinte csak baloldaliak szerepelnek benne....De azért atv....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ellenben egyedül, vagy előtte az oroszok, avagy mostanában a kínaiakról hiszi ugyan ezt, az meg nem normális. Nem is az a dolguk, hogy felemeljenek, hanem az, hogy lehetőséget, kereteket, segítő kezet biztosítsanak annak aki fel akar emelkedni, és nem csak kuncsorogni és szájalni tud és akar.
@peti6:
Ja, természetesen csak azoknak a felméréseknek kell hinni, amik szerint csökken munkanélküliség és nőt a bérek, nyugdíjak vásárló értéke, hasít a gazdaság, stb.
De legalább békemenet lesz?
@s: ertem. De hogy is fog megbukni? szoval hogy gondolod mi lesz a modja? A valasztast nyilvan vasatgon behuzza a fidesz, en nem latom az utcan a lazado tomegeket, nem latom azt az ellenzeki embert, aki ossze tudna fogni a patas orban elleni eroket, - a libassal meg a kurcsannyal ne vicceljunk mar - az EU gyakorlatilag semmit nem fog/tud tenni, ott meg booooooven van mit fesziteni a huron...szoval akkor hogyan is lesz majd a nem meguszas?
@V-PORT: Ismered ugye a mondást?? ;)

"Gyümölcseiről ismered meg a fát."
Pénzbehajtásra kell a rendőrségnek a rengeteg új traffipax?

Tavaly mintegy hatmilliárd forint, közlekedési szabálysértések és gyorshajtások miatt kiszabott bírság nem folyt be a költségvetésbe. Leginkább a külföldi rendszámú autósokkal szemben tehetetlen a rendőrség, rajtuk a bírságot nagyon nehéz behajtani. Novembertől erre is lehet megoldás egy nemzetközi megállapodás révén, lehet, hogy a kormány emiatt is rendelt több száz új traffipaxot. A cél valószínűleg a pénzbehajtás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én speciel olvastam, hozzáfűzni meg annyit tudok, hogy Győri Enikőnek ideje lenne felütni az értelmező kéziszótárt, és felfrissíteni mit nevezünk "tény"-nek.

Segítek, nem a fideszes alternatív jogértelmezést.
"kultúra harc"

Balog: Vidnyánszky odacsapott az asztalra

Számolják, hogy a pedagógusok után még kiknek és mekkora béremeléssel járó életpályát adhatnak. A miniszter közben részmunkaidőben kulturkampfot is vív, amiben a Nemzeti-igazgató is segíti.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F04%2Fb%2F

--------------------------

Simicska plakátcége kihátrált az ARC mögül
Egy simicskázó plakát miatt romlott meg a viszony.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F04%2Fplakatos_nem_tamogatja_a_plakatkiallitast%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sajnos demokrácia van, nem úgy mint a gyurcsányod idejében mikor vígan lőtték az embereket, úgyhogy nincs mitől tartanod.
@Kim Jong Un:

"az EU gyakorlatilag semmit nem fog/tud tenni, ott meg booooooven van mit fesziteni a huron..."

A 298 tagú néppárti frakció ellenére a tegnapi szavazáson tokkal vonóval - szkeptikusokkal együtt stb - kapott 249 nem szavazat azt jelenti, a húr éppen most szakadt el, Viktor meg hanyatt a falnak esett.

Nem kell ezt észrevenni magatoktól, csak ne pityeregjetek holnap, hogy háde ménem szólt senki???
@$$$=$$$: Lenne valami ilyesmire igényed?
@$$$=$$$: régi lemez, lerágott csont, akiket lőttek cseppet sem sajnálom, megérdemelték, engem nem lőttek, mert nem voltam ott, és nem dobáltam követ, nem kötöttem el tankot, nem vertem szét autót, se rendőrt.

Nem mellesleg vezéred egyik jobbkezének mondandója tanulságos, főleg a válaszod kezdő szavára rímelve: "sajnos demokrácia van"

Ami már messze nem igaz, de ezt is hanyagoljuk, hisz meghaladta az idő, mert címkézés az van, gyűlölet keltés is vastagon, amiben élen jár a fidesz és a jobbik is:

Budai Gyula válaszol

Budai Gyula a Rákosi-korszakban indult kuláküldözésről emlékezik meg. Mint elmondta, mintegy 71 ezer családot nyilvánítottak kuláknak. Mint mondta, a kifejezés maga is egy szovjet import volt, a "hazai internacionalisták" hozták be, minden nyilvántartásukban ott szerepelt a K-betű, ami erre utalt. Az adminisztratív megkülönböztetést felváltotta a fizikai megsemmisítés szándéka.

hvg.hu/itthon/20130704_Tavares_Orban_parlament/b40989
@Fabius: ezt en ertem. De ettol talan ma reggel nem kelt fel a nap? Vagy nem no ma a fu? Erted mire akarok kilyukadni. Az EU-nak kurvara nincsen semmilyen eszkoze azon a szinten, ahol minket basztatnak, szoval onnan ne varjatok, hogy majd idejon "az EU" aztan beulteti a libast miniszterelnoknek.

Az EU pont emiatt gyenge, mert valojaban lofasz ereje sincsen befele, az egesz takolmany akkor mukodik csak, amikor eppen minden szep es jo - az egesz szarsag egy hurra optimizmusra epulo valami - de amint gaz van, teljesen tehetlenek. A gorogok pont ezert tudnak a pofajaba rohogni az egesznek, es ezert nem tud az EU megoldani semmilyen belso problemat.

Szoval szamolgathatod nyugodtan a szavazatokat, az egesznek semmilyen jelentosege nincsen. :D
@susu64:

Nyilván a véletlen műve, hogy csak a szád ízének megfelelőt idézed, és nem az egész cikket linkeled.

Mintha elsiklottál volna te is efelett:

"Ha az Európai Parlament által Magyarországról az utóbbi két évben elfogadott három jelentést vesszük alapul, elmondható, hogy ezúttal volt a legnagyobb a különbség az igen és a nem szavazatok között és a legnagyobb a tartózkodók aránya. 2011. júliusában, amikor a magyar alkotmány volt napirenden, 331-274-54 volt az igennel és nemmel voksolók, illetve a tartózkodók száma. A 2012. februári átfogó jelentés elfogadásakor pedig 315-263-49 volt az arány."

Két év alatt három mentés, most meg a szopás.

Ha esetleg megmagyarázná Manfred Weber képviselő hogyan is jött ez össze megköszönnénk. Merhogy nincs összhangban a szavazatokkal amit mond.
ilyet hányszor és mikor tettek anno gyurcsánynál, pedig ott piknikeztek a térszarók közül sokan, és a fityesz is néhány alkalommal:

Lezárta Orbán házának környékét a Terrorelhárítási Központ

Lezárta a TEK a kormányfő otthonának környékét, miután a devizahiteles demonstrálók arrafelé indultak a Kúria csütörtöki, számukra kedvezőtlen ítélete után.
@Kim Jong Un:

No, ha semmi jelentősége semminek, akkor tök rendben van, hogy elfogadták a Tavares jelentést.

Már csak a kormány takonyfújós hisztijét nem értem, mert határozottan úgy tesznek, mintha lenne.
@peti6: De csak azért, mert a jobboldal összes szóvivője nem győz a királyi TV-ben magyarázkodni, hogy rezsi-vagy rizsa, hogy jobban teljesít, hogy nekünk van igazunk, hogy hülye EU, hogy minden kurvára alkotmányos,még az is ami alkotmányellenes...
Ki győz ilyenkor más oldali műsorokba járogatni?
Azt ott van még a HÍR TV, ECHO... csoda hog nem győzik?
Ha a magyar baloldal rá tudta venni az Eu-t, hogy csináljon egy ilyen jelentést, plusz szavazza is meg akkor itt sima baloldali győzelem lesz 2014-ben. Ki másnak van ilyen erős baloldala? Igaz, hogy ezt én nem látom, de biztos így van. :)
@Fabius: hat fura, szerintem ma semmi sem lett mas mint tegnap, pedig hat elfogadtak a tavares jelentest, es az aztan mekkora dolog. A kormany reakcioja meg belso marketing a sotetebbnek, ennyi. Ennek az egesznek ti tulajdonitotok jelentoseget, mas olyan nagyon nem.
@V-PORT: Majd beleírják az alkotmányba, hogy az EP-t a magyar miniszterelnök nevezi ki 9 évre :)
@V-PORT: pedig így van, és tényleg. a baloldal sosem magyar hanem mindig internacionalista
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mert nem tájékozódnak a tüntetők. OV most a Parlamentben van. Miért rohangálnak máshova? Csak pár utcával kellett volna arrébb menniük.
@V-PORT: a baloldalnak nincs hazája, csak az eszme amiért feláldoz mindent, bemocskolja akár a saját anyját is.
@Penivaldes: Három órára megyek el, és mire jövök vissza. :)) Sokat voltál a napon?
@Kim Jong Un:

Alkotmányról szavazáskor 331 voks Orbán mellett,
átfogó jelentéskor 315 voks mellette,
Tavares jelentéskor 249 voks mellette.

Igazad van, semmi jelentősége. Én sem szeretném, ha a látványosan zuhanó támogatottsághiány bárkinek is feltűnne.

Még tennének ellene a végén.
@V-PORT: nem megyek napra, de ez így van. én igazán boldog vagyok mikor látom a baloldal vergődését, amikor Viktor beszél, és lesöpri őket. hidd el én lennék a legboldogabb ha normális baloldali embereknek lenne hová szavazni, de nincs nekik hová. a magyar bal ugyanis csak gyűlölködik, és árulkdik Brüsszelben, mert nem bírja elviselni hogy a választók kiebrudálták őket
PM tiltakozás a Parlamentben: Nem akarunk olyan Magyarországot, ahol a nagyobb visszaél erejével, és a többség visszaél hatalmával. ( A képen talán Pokornit kéne megnézni, tanulmány) ORIGO
@Fabius: elbeszelunk egymas mellett. Nem errol van szo. Arrol van szo, hogy GYAKORLATILAG ezt az egeszet le lehet szarni. Most egy ilyen kis libsi senki mint ez a porbafingo tavares ir rolunk valamit, aztan a nulla hatalommal rendelkezo eu-s bolhacirkusz meg megszavaz, ez a magyar ballibsi sajton kivul senkit sem izgat, es semmi kovetkezmenye nincs. Ettol ma nem lett dragabb a kenyer a boltban, a HUF ma kifejezetten jol erzi magat, es nem latom az orszagba bevonolu ENSZ csapatokat sem. Annak az idonek vege, amikor egy ilyentol barki is beszarna.
Bakker a mi jogainkrol es zsebunkrol van szo nem az eu parlamentrol

terelnek hogy ne a sajat parlamentunkkel foglalkozzunk molotov koktellal a kezunkben
@Penivaldes: Te szívatsz engem? Biztos. Vagy nem?
@susu64:
Az EP -jelenleg:

European People's Party (EPP): the main centre-right group. 271 members.
Progressive Alliance of Socialists and Democrats (S&D): the main centre-left and socialist group. 190 members.
Alliance of Liberals and Democrats for Europe (ALDE): the main liberal and centrist group. An amalgamation of the European Liberal Democrat and Reform Party, and the centrist European Democratic Party. 85 members.
Greens/European Free Alliance (Greens/EFA): a mixed grouping of environmentalists, regionalists and nationalists. 58 members.
European Conservatives and Reformists (ECR): newest right-wing party which is a breakaway group of the EPP and opposes their pro-European stance. 52 members.
Confederal Group of the European United Left (GUE)/Nordic Green Left (EUL/NGL): a far left and Communist grouping. 34 members.
Europe of freedom and democracy Group (EFD) a group of staunch nationalists and Eurosceptics. 34 members.
Non-attached: there are 30 independent members.
www.civitas.org.uk/eufacts/FSINST/CIT3.htm
Ebből az következik, hogy a konzervatívok, a néppárt és az EU-szektikusok 10 fő eltéréssel vannak kisebbségben. A 30 független megnyerésével simán leszavazhat bárkit.

Az előbbi megjegyzésemben valóban tévedtem, de abban nem, hogy azért nem egészen a baloldal hihetetlen gőzhengere áll a dolog mögött. Weber is kereshet magyarázatot, és bűnbakokat. Ettől még nem lesz feltétlen igaza.
@V-PORT:
Netán azt tényt mered kétség bevonni, hogy a zeurópai, orbán-kormányt vegzáló intézkedései mögött gyúúúcsány áll? Hát pedig de! Nézd meg a felvételeket, ott áll az oszlop, aztán meg a függöny mögött, és onnan kézjelekkel vezérel. Miközben a bajnaigárdisták macskapöcsepaprikát nyomnak eu-s parlamenti képviselők bordái közé szavazáskor. Hát ilyen erős a mi baloldalunk, baszki, jobb ha tudod. Állítólag már a mcmurdoi oroszlánfókák is attól rettegnek, hogy odáig ér az internacionáléjuk.
@V-PORT: Tudod téged azért kedvellek mert te benend még van remény.
@Kim Jong Un:
Részben igazad van szerintem. Aki a Tavares-szavazástól várt bármit az boritékoltan el van tévedve. Ezt mondtam tegnap is, még a szavazás előtt:
endresy.blogspot.hu/2013/07/csodavarok-csalodasa-varhato.html

Nem azért, mert Tavares porba, vagy bödönbe fingik. Hanem azért mert a belső mozgolódás hiánya miatt az EU szemében Orbán és a Jobbik nem destabilizáló tényező. Meg messze is vannak.
Miközben a belpolitikai céljainak nagyon is megfelel a jelentés elfogadása. Ezért bőven belefér, hogy szándékosan hergelte a függetleneket, és akár népány EPP-s szavazót is.
@Fabius: Igen, és az a 249 jelzi azt, hogy az EPP 271 tagjából sem mindenki szavazott mellette. Miközben, mint azt az előbb @susu64: -nak írtam @GeoCracker: , számszakilag, pusztán összeadva és kivonva sem lehet balos gőzhengerről beszélni.
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Katolikus semjénféle suliba jártál, hogy ilyen kifinomult a szókincsed?
"Egyre öregebb és olcsóbb autókat veszünk"
Gondolom ez is az emelkedést mutatja.
Olyan uncsi vagy, de Fabiábusz, hogy az gáz.
Miért az anyád picsájáért nem foglalkozol valami hasznosabbbal ehelyett a blogmaszturbálás helyett? Mert sem eszed, sem tehetséged hozzá.
Inkább etetnéd a szájadból a galambokat a Diák téren. Te sem vagy különb annál a csövesnél. Egy milliméterrel sem. Tehetségtelen idióta.
@Kara kán: ne bantsd szegenyt, ezert kapja a fizeteset. Libasnak van mibol adnia.
@GeoCracker: leginkább a baloldal hihetetlen mocsoksága, elég volt csak a kócos Gönczöt meg alkoholista párttársát, a jó Tabajdit látni- hallgatni. Ezt hívják hazaárulásnak. Cohn-Bendit, aki igazán nem a szívem közepe 8a kis pedofil) ma bezzeg nem szavazta meg Marie Le Pen felfüggesztését, pedig messze nem egy pártban vannak, csak egy hazában. azután a konzervatívok között ilyen figurák ülnek, mint Bokros. Úgyhogy, a Néppárt jelen lévő tagjai nagy valószínűséggel nemmel szavaztak. Amúgy meg hihetetlen mutatvány vol, amit az EU parlament bemutatott, vita címén. Ennél még az itthoni is megasabb színvonalú. Azután. a vitán a képviselők kevesebb, mint fele volt, a szavazásra meg majdnem teltház lett. Honnan a francból tudták, hogy mit szavaznak? Sehonnan, egészen egyszerűen: párthovatartozás alapján. akkor meg ez egy nettó politikai ítélet. Büszke lehet a nemzetközi munkásmozgalom, a magyar élharcosaival együtt.
@GeoCracker: Basszus, államalapítástól kezdik?
@Penivaldes: Ez annyira szép volt. Teljesen meghatódtam. Tudsz még ilyeneket? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hogy mikek fel nem tűnnek itten ma. Majd jól megkapjuk, hogy se nem tehetségünk, se nem eszünk sincsen a kommenteléshez, és állatokat kellene etetnünk. (Nem mellesleg ezt mindennap megteszem a privát állatkertemben, ahol még a gyíknak is több intelligencia csillog szemében, mint itt ezeknek az agyában.)
@Kara kán: "Miért az anyád picsájáért nem foglalkozol valami hasznosabbbal ehelyett a blogmaszturbálás helyett?"

Mesélj. Októberben milyen ellenállhatatlan ajánlatot kaptál Kumin-tól, hogy abbafejezted a saját blogod írását?
@GeoCracker: ja, ez csak azért hülyeség, mert kb. 70 képviselő hiányzott. 271-249=22. bőven benne lehet a 70 - ben, tételezzük föl.
@CSENDES: Azért tettem ide.
Ja, és hivatkoznak '89-re, miközben Wittner, aki az azt elindító Horn-nal szemben tudjuk, miként nyilatkozott, máig Fidesz-képviselő.
@Bakter:
LOL
és tényleg!
szerintem meg annyi történt, hogy a bekemenet.hu-t egy évre foglalták le a CÖF-nél, és az első élelmes user megvette :D
@susu64: Látom, az olvasással gondok vannak.
ld @GeoCracker:
A Néppártiak sem mind szavaztak a jelentés ellen, és számszakilag sem igaz a baloldali gőzhenger.
Tudom: " a Néppárt jelen lévő tagjai nagy valószínűséggel nemmel szavaztak. "
Legutóbb mintha Orbán sme szavazta volna meg a saját pártja előterjesztését. Tudom, hirtelen technikai hibák lakultak ki a Föld-törvénynél.
Hagyjuk ezeket a mellébeszéléseket.
@susu64: Elvitte őket a cica. tudom. Nem kedvesem. lehet, hogy nem akartak talán Orbán ellen szavazni, de összeveszni sem a társakkal. Egyszerűen leszarták, hogy a jelenleg még néppárti csapatban focizó rugólábú bajnok mit bénázik.
magyarország jobban tejjesít !
@Fabius: Valamit félreértesz, kedves fabius: az igen itt is azt jelenti, hogy MO ellen szavaztak. A trend tehát a három szavazás alapjáan: MO ellen 331 -315-370, mellette 274-263-249, tartózkodik: 54-49-82. De végülis tök mindegy, ha igazán becsületesen és őszintén elgondolkodunk, mindez azért, mert MO -n nem ballib kormány van. Teljesen mindegy, hogy egy jobboldali kormánynak ki lenne a vezetője, ugyanezt a cirkuszt csinálnák. (Ezt csinálták Ausztriával is, amikor nem tetszett egyeseknek, hogy haider is bekerült a parlamentbe). Milyen jogon?
@GeoCracker:

Figyu: ne beszélj félre!
Én értékelem a baloldali, libsibolsi humort is. Pl. Sas Jóska (bármennyire is habzószájú komcsi és adóelkerülő) humora, csakúgy, mint az oligofrén Hofi Géza kabaréja szórakoztató, az ember agyonröhögi magát.
Meg még vannak ott, a rossz oldalon páran, akik tehetségesek, és sajnos emitt, a jó oldalon is rengeteg a tehetségtelen mitugrász.
Fábiánusz egy annyira pitiáner pojáca, hogy csak na! Egyszerűen nem üti meg a színvonalat. Annyira szomorú vagyok. :-((
Azért nem fogok kardba dőlni!
:-D
@susu64:
Ez az indoklás olyan, mintha azt mondanád, hogy Magyarország ellen szavazni olyan, mint az Arktisz ellen szavazni. Csakhogy az Arktiszon nem hoznak például visszamenőleges hatályú törvényeket.
Persze lehet, hogy a fókák (nem 2/3, hanem 3/3 !!) nem tiltakoznának, de ez legyen az ő problémájuk.
@susu64: Nem is értem, hogy mi bajuk volt Haiderrel.
@Kara kán: És ki döntötte el, hogy ki áll a jó és a rossz oldalon?
249 + 82 nem támogatta a javaslatot. Pedig az ellenzéki propaganda arról szólt, hogy az unió egységesen ítéli el az Orbán-kormány ténykedését, meg így a demokraták, úgy a fejlett nyugat. Erre kiderül, hogy az ET lepasszolta a témát, az EP-ben meg csak az aktuális erőviszonyoknak megfelelő papírforma érvényesült, és szó sincsen egységes álláspontról az Orbán-kormány ellen. Súlytalan bohóckodás, remélem le is került ezzel a napirendről ez az egész cirkusz.
kijafasz az a tavares??
a váltás gyengébb a napközbeniknél, nem kicsit
@susu64: ennél nagyobb ostobasagot nem hallottam. Próbald újra. Azért kapunk mert anidemokratkus barmok alkotjàk a szentsėges 2/3-ot. Ugye mennyivel igazabban hangzik?
@V-PORT: Azt én sem, főleg, hogy a libsik a végére még azt is kiderítették, hogy meleg. Igazi ikon lehetett volna.;)
@Penivaldes: "a baloldalnak nincs hazája, csak az eszme amiért feláldoz mindent, bemocskolja akár a saját anyját is." Hát hogy is mondjam. A kis hazánkban trianon ellen két baloldali zsidó harcolt fegyverrel. Valami Kun Béla, meg Stromfeld Aurél.
Márait szereted?
"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a 'jobboldaliság' címkéjével ismert különös valamit; a tudatot, hogy ő mint 'keresztény magyar ember', előjogokkal élhet e világban; egyszerűen azért, mert 'keresztény magyar úriember', joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem 'keresztény magyar' vagy 'úriember', tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság igazi értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a 'jobboldali, keresztény, nemzeti' világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. (...) Ez a fajta soha nem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."
Mekkora a magyar államadósság növekedési áldozata?
DEWIL-index, avagy amiben a magyar és a görög gazdaság hasonlít egymásra.

www.portfolio.hu/gazdasag/mekkora_a_magyar_allamadossag_novekedesi_aldozata.1.186178.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezek megvesznek a harcért. A magyar jobboldal szeret pofonokat kapni. Perverzek.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "kis hazánkban trianon ellen két baloldali zsidó harcolt fegyverrel. Valami Kun Béla, meg Stromfeld Aurél."

Ezt melyik töri könyvben olvastad?? ;)
kilövési engedély a Kúriára:

Felháborító a Kúria döntése a Fidesz szerint

A Fidesz véleménye szerint a Kúria csütörtöki döntésével a bankok oldalára állt a devizahitelesekkel szemben – mondta budapesti sajtótájékoztatóján Kocsis Máté.

hvg.hu/itthon/20130704_Felhaborito_a_Kuria_dontese_a_Fidesz_szer
@V-PORT:
A női lét egyik eddig kevéssé ismert előnyére derítettek fényt amerikai tudósok: nőkbe ritkábban csap a villám, mint férfiakba.
Leginkább horgászokkal végez villámcsapás - állapítható meg az Egyesült Államok baleseti statisztikáiból.
A Haider menykőre nem találtam magyarázatot, csak a mondást: "csapjon beléd..."
@CSENDES: tudom kinek nem lesz még irodája 2014-ig.:) meg fizuja se.
@Kara kán:
Nehéz sorsod lehet. Az általad indított blogra gyakorlatilag a kutya sem kíváncsi, így egy pár percnyi figyelemért kénytelen vagy végig trollkodni a fél internetet...

@zobod:
"Súlytalan bohóckodás"
Tényleg súlytalan, gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy elfogadták a jelentést vagy sem. Orbánnak viszont kifejezetten jól jött. Most ismét lehet a szabadságharcost játszani. Lehet az EU-t, a nyugatot, a nemzetközi cégeket szapulni. A nálunk is egyre erősödő EU ellenes hangulatot is ügyesen ki lehet használni a választásokig.
Ha megszavazták, megszavazták. Tegyetek ellene, ha nem tetszik.
@Le_Penseur:
"""4. A nép lelkét csak akkor sikerül megnyernünk, ha saját célunkért folyó pozitív küzdelmünkön kívül egyúttal tönkretesszük céljaink ellenségeit is. A nép az ellenfél
könyörtelen megtámadásában a küzdelem jogos voltának bizonyítékát, míg az ellenféllel való megalkuvásban a bizonytalanság jelét látja.
A nagy tömeg csak alkotó része a természetnek, és nem képes megérteni azt, ha olyan emberek fognak kezet egymással, akiknek nézetei merőben ellentétesek. A természet ui. azt kívánja, hogy az erősebb győzedelmeskedjék, és a gyengébb elpusztuljon, vagy pedig feltétel nélkül adja meg magát.
A nagy tömeg nacionalizálása csak akkor sikerülhet, ha népünk lelkiségéért folytatott pozitív harcunk mellett népünk nemzetközi megrontóit kiirtjuk."""
Orbánt tőlem már akár ma délután elkergethetjük, de azon józan fejjel nemigen van mit vitatkozni (mármint ha valaki vette a fáradtságot, és el is olvasta), hogy a Tavares-jelentéssel az EP-többség köpte szemen a demokratikus alapértékeket.

Orbánnak akár még fájhat is egy kicsit - átmenetileg, de a kontinens összes euroszkeptikusa most komoly muníciót kapott.
@Kim Jong Un: Ezt nem sokkal délután négy előtt írtad. Most pár perccel múlt hat óra. Budapesten vagy egyébként? Ha nem akkor pattanj már fel valamelyik hír oldalra.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Amiről Márai írt, azt maradéktalanul felszámolta a vesztes világháború és a negyven év bolsevik bábkormánnyal súlyosbított szovjet megszállás.

A magyarországi baloldal viszont azóta tekinti magát folyamatosnak, beleérve a négy évtized diktatúrát is.
"Pártja is elengedte Orbán kezét"
Még jó, hogy a komoly politikai kérdések nem külvárosi talponállók standjainál dőlnek el a délutáni műszak lejártakor :)

Az EP-ben nagy, és indulatoktól egyáltalán nem mentes vita volt. Voltak felszólalók pro és kontra. A kormány mellett például a Néppártól egy német képviselő, de volt lengyel oldalról is támogatás (többek közt). Ellen oldalról német, illetve osztrák képviselők szólaltak fel (szintén többek közt). Persze ehhez tudni kellene nyelveket (minimum angolul), és olvasni a külföldi sajtó elég tág spektrumát. Nem csoda, hogy a sok panelproli inkább a saját egyszerű világképének megfelelő verziót próbálja erőltetni ("kint egységesen leb***k a kormányt"), azt még ő is és a baráti köre is megérti. Sőtt a butábbak között még játszhatja a jól értesültet is... :)
@s: jaja, es mind a tavarez jelentes miatt vonul fel, es veletlenul sem a deviza hiteleik miatt, amit a kurcsanyi vetetett fel veluk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem igaz mert Péterünk ma megmondta a frankót,

"EURÓPAI SIKERTÖRTÉNET épül,... az ország EURÓPAI SIKERTÖRTÉNET."

hvg.hu/itthon/20130704_Tavares_Orban_parlament

holnaptól ez váltja a "Magyarország jobban teljesít"-et. Minden fide$$droidnak ezt kell fújni éjjel-nappal.
menyni po:cs fidesnyik troll van itt...
A libsik azt hiszik, történt valami. Pedig enm történt semmi.
@Kim Jong Un: Mindegy, ki vetette fel velük. Egyébként is, ez egy faszság. Nem lehet valakivel megcsináltatni azt, amit józan megfontolásból nem akar. Az a lényeg, hogy kinek a veséjét verik le, és nekem már az is mindegy, hogy miért. A devizahitelesek és orbán megérdmlik egymást. Hiú és teljesíthetetlen ábrándokat ültett el a korcs elméjükben, és nekem tök mindegy, hogy azért baszódik meg, mert nem teljesíti, vagy azért, mert megpróbálja. Pusztuljanak ezek a szellemi nyomoroncok, nyírják ki egymást.
Ennek a blognak az amúgy sem túl magas színvonala meredeken zuhan az utóbbi időben... Már csak a totál értelmetlen fröcsögésre telik, úgy látom.
@Kara kán: Nem félrebeszélés kérdése. Egy bloggal kapcsolatban két döntésed lehet.
olvasod/vagy nem olvasod.
Ha olvasod vagy tetszik/ vagy nem
A vagy nem esetben
a/ nem olvasod többet
b/ segítő kritikát foglamazol meg.

De fikázni, és a blog voltát fikázni úgy, hogy magad is belekezdtél, majd tehetségtelenség okán felhagytál egy bloggal csak akkor értelmezhető, bunkó vagy.
Vagy megfizetnek érte.
Válaszd ki melyik igaz.
@Kim Jong Un: AZért persze érdemes tudni, hogy a fideszes önkormányzatok is jócskán vettek fel deviza-hiteleket. Lázárral az élen. Ja, és nem vetették fel senkivel. Önként vették el.
@s: micsoda szocialisan erzekenye liberalis hozzaallas. :)) Na ezert nem fog a te fajtad 16-20 evig a hatalom kozelebe se visszakerulni latod. Aztan csapkodhatod magadat majd a foldhoz, akkor sem lesz maskepp.

A kurcsanynak ez meg csak egy volt a sok vegzetes bune kozul, sokminden masert is bitofat kene kapjon a libadekkal egyutt.
@Attitude Adjuster: "Amiről Márai írt, azt maradéktalanul felszámolta a vesztes világháború és a negyven év bolsevik bábkormánnyal súlyosbított szovjet megszállás."

Amiről Márai írt, az gyakorlatilag a jelenlegi fidesz.
@Kim Jong Un: "Na ezert nem fog a te fajtad 16-20 evig a hatalom kozelebe se visszakerulni"

De hát én nem is akarok. Nekem épp elég szórakozás az, ahogyan nézhetem a TV-ben, hogyan húznak az ilyen pöcegödör töltelékre traktorgumit, locsolják le benzinnel, és gyújtják fel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egy üzenet márciusból.
" Holott azt üzenni egy demokráciában a bíróságoknak, hogy a hatályos jogszabályok alapján meghozott döntésük botrányos a hatalom szerint, szintén nem kockázattól mentes. Márpedig Orbán Viktor pontosan ezt közölte a saját hatalmától, befolyásától némileg elvakultan. Azt ennek kapcsán természetesen lehet talán vitatni, hogy a miniszterelnök, mint azt Gyurcsány Ferenc vélelmezi, a demokratikus kontrollját vesztette-e el, vagy csak az önkontrollját. Az azonban nem annyira vitatható, hogy Kontrát Károly államtitkárt igencsak nehéz helyzetbe hozhatta annak értelmezése okán, miszerint a jogrend mindenkire érvényes. A kormányzat ugyanis azzal, hogy az energiacégek mellett a bíróságok elleni egységfront kialakítására szólítja fel híveit, végső soron egy ennél sokkal súlyosabb üzenetet is kipostázott. Az ugyanis csak egy retorikai fordulat, hogy Orbán Viktor botrányosnak nevezte a bíróságok döntését. Az Rogán Antaltól pedig egy alighanem elvárt szóvirág volt, hogy a bíróságokat is besorolta a magyar állampolgárok ellen fellépő nyomásgyakorlók sorába. Még azt sem lehetne tiszta szívvel állítani, hogy a Fidesz frakcióvezetőjének politikai előéletét tekintve ez roppant meglepő fordulat.

A súlyát a kialakult helyzetnek egyrészt adja, hogy ezt követően nem lehet következetes szabálykövetést elvárni senki mástól sem. Ami felértékeli a Jobbik részéről elhangzott, és a közbiztonság állapotát felhánytorgató hozzászólásait. "
endresy.blogspot.hu/2013/03/hogy-ki-bunos-orban-dont.html
@s: kulfoldon egy hazatlan senki leszel eleted vegeig, es ezt legbelul te is nagyon jol tudod te szarhazi. :))) Ha meg itthon vagy, es ezt kivanod, akkor meg szimplan csak egy szardarab vagy.
@Blogger Géza: ja ja... de szerencsére a kormány és az ország jobban tejjesít !

az osrszág és a kormáyn emelkdeik színvonalilag ...
enyni vigazsunk lehet csak, nekünk orbán komcsi náciknak...

ajvékolnak és nyüszítenek a libsik,
ebből tuggyuk hogy jó az irány
@Kim Jong Un: "Ha meg itthon vagy, es ezt kivanod, akkor meg szimplan csak egy szardarab vagy."

Te hol vagy itthon, mert nem hiszem, hogy Magyarországon írogatsz.
@Buga.Jakab: "ebből tuggyuk hogy jó az irány"

Az irány jó, csak kérdés, hova vezet?

Ugyan ezt lehetett mondani Ferke idejében is. Az irány jó, mert a fidesz nyüszített.
@félázsiai 2llkedő: de én itthon vagyok Magyarországon. 2 évet éltem a Briteknél, 2 évet a Németeknél, ezért tudom, hogy ott mindig idegen maradsz, hiába élsz jól és hiába dolgozol és élsz ugyanúgy mint az "őslakosok".
@Kim Jong Un: Ugyan már. Most mit érzékenykedsz? A végén még el is sírod magad. Ez undorító.

Arról van szó, hogy lassan a helyére kerül minden. Az, hogy nem egyszerre és azonnal történik, még nem jelenti azt, hogy nem is fog bekövetkezni. Sok embert hosszú időn keresztül nem lehet átbaszni. Rengeteg példa volt már erre a történelemben, orbán csak egy lesz ebben a végtelen sorban. Lehetett volna máshogy, de ő ezt választotta. Öngyilkos alkat.
@Kim Jong Un: Jé? Megtaláltad az ékezeteket?
@félázsiai 2llkedő:

"Amiről Márai írt, az gyakorlatilag a jelenlegi fidesz."

Amiről Márai írt, az legkésőbb a Rákosi-korszakban totálisan megsemmisült. Elhurcolták a Gulagra, kifosztották, kitelepítették, külföldre üldözték vagy bebörtönözték.

"Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett"

... az ma már csak felirat egy sírkövön.
@Kim Jong Un: Így van, most is a Bajnainál van pénzosztáson
@Kara kán: Fabius a te színvonaladat csak megközelítené, soha nem olvasnám. Vedd már észre milyen szánalmasan érvelsz
@Le_Penseur: Szerintem fordítva is igaz lehet, ha a balfasz ellenzéki összefogás ki tudja használni a lehetőséget. Ez magas labda olyan szempontból, h az eu pártiak teljesen elfordulhatnak a fidesztől és főleg orbánctól. Most kéne hangsúlyozni az eu előnyeit, az ide áramló lóvé mennyiségét, a szabad munkaerő áramlást és sorolhatnám.
Ez az orbáni harcosság lehet a veszte is, ha ügyes a demokratikus ellenzék. (nem ügyes egyébként)
@Kim Jong Un:
Ellenkezőjét tapasztalom. Bár a jólét es ami fontosabb: tisztelet, tisztesseg megvannak.
@félázsiai 2llkedő: mindig is ott voltak, csak te vagy olyan hulye, hogy azt hiszed, hogy az ekezetek nelkul valo iras egyenlo azzal, hogy nem itthon vagyok. :D

@s: valamit te nem ertesz meg. Meg ez ugy altalaban a ballibekkel a problema. A fideszre szavazo emberek nagyon nagyon jol tudjak, hogy micsoda svindlik mennek itt, es micsoda atbaszasok vannak. Orbanek ezt nagyon kendozetlenul es pofatlanul csinaljak, ez tenyleg csak egy hulyenek nem tunne fel. DE. Amig a masik valasztas a szarszoi teddy all star csapat, addig tokmindegy. Addig minden mehet, mert az emberek csakazertis behuzzak oket mert ok a kisebbik rossz. Nagyon sok fideszes ismerosom van, akik ugyanugy szidjak Orbant. Utcanev atnevezesek, trafikmutyi, ado ado hatan, kozgepes svindlik, stb stb...ezt mind tudjak fejbol. De azert is rajuk fognak szavazni, mert a masik oldalon mit lat? A hibbant kurcsany uvoltozeset? A normalatlan vadai csapkodasat? A mindig reszeg szanyit? Az eltevedt ovodast jatszo hiteltelen bajnait? Azt a narcisztikus mesterhazy gecit? Mit gondolsz miert fog a fidesz maradni?

Masreszt meg. A csalodott fideszesbol nem balos szavazo lesz, hanem Jobbik szavazo, ebbe az iranyba talan meg egyszer atdolhet a merleg, es akkor nektek ballibeknek tenyleg annyi lesz!
@Attitude Adjuster: .( és a Rákosi rendszer nem csupán az úrhatnámságot tüntette el, hanem eltaposott mindent ami polgári, és ami nem alja mocsár volt. elhintette azt az ostobaságot, hogy az arisztokraták naplopó kizsákmányolók, elvette a gyönyörűen berendezett házakat az elvtársaknak.
az ország legnagyobb tragédiája volt az.
@Kim Jong Un: én a fideszes szavazókra nem tekintenék homogén csoportként. gyüjtőpárt
@Attitude Adjuster: "Amiről Márai írt, az legkésőbb a Rákosi-korszakban totálisan megsemmisült."

Márai nem konkrét személyekről írt.
Márai egy jobboldali embertípusról írt. És ez a jelenlegi fideszre jellemző. Ők a nemzeti keresztények.
@Kim Jong Un: Ha itthon vagy Magyarországon, akkor írjál magyarul ékezetekkel.
@Penivaldes: nem is kicsit. Itt az eredmenye. Ketharmad. Es jovore is az lesz.
Amugy meg tenyleg gyujtopart es tobb nagy csoportjat is siman elvesztene, ha lenne alternativa. A kemeny magja aki csakazertis fideszes max 300-400 ezer ember lehet.

@félázsiai 2llkedő: te hulye, teeee. :D
Egyébként annak érzékeltetésére, hogy Orbán mennyire a biliben keltett vihart üli meg itthon.
Itt a plenáris ülésszak napirendje.
A magyar ügy egy apróbetüs bekezdés ebben.
www.europarl.europa.eu/news/en/headlines/content/20130624FCS14305/1/html/Strasbourg-plenary-session-1-4-July
@Myrath: De jó, hogy csak egymás ellen tudunk gondolkodni.

Megérett az ország Mohácsra.
@Kim Jong Un: orbán sok ellenséget szerzett magának idő közben. Majdnem mindenkit a társadalomból. Amit te itt mondasz, az egy hit abban, hogy bérlete van a fidesznek a hatalomba. Senkinek nincs, a fidesznek sincs. A jelenben élsz, és nem látod a folyamatot, azt, hogy mi honnan hová tart. Az ilyenek lepődnek meg a végén a legjobban, és ilyesmiket dünnyögnek, "ezt azért álmomban sem gondoltam volna". Pedig végig ott volt a szemed előtt, csak nem vetted észre. Gondolkozz!
@Kim Jong Un: nem biztos hogy annak kéne lenni. persze én megértem és együttvagyok azokkal akik azt mondják, hogy amit lehetőségnek kínál a másik oldal azt inkább nem. csak szerintem ennek nem kéne azt jelenteni hogy leszavazok rájuk, hogy ők ne legyenek. én ezt tartom veszélyesnek, és ez független a fidesztől.
de nincsen alternatíva:) így muri van
@s: persze senkinek nincsen, de nem igazán lehet látni a váltóerőt
@s: meg mindig nem erted mit mondok. Amit leirtal az igy van, berlet nincs ide. Elobb utobb biztos, hogy vege is lesz, es teny, hogy orban kurva sok embert forditott maga ellen. De meg igy is sima ugy a gyozelem nekik. Mondom akkor megforditva. A fidesz igazi erejet nem orban vagy maga a fidesz adja. A fidesz erejet a libas, a kurcsanyi, a vadai, a szanyi, a fodor, a kuncze, es a tobbi ballib szemet adja. Amig ezek a felszinen vannak - jo, hat a szar az uszik mondjuk - addig a fidesz tenyleg szinte barmit megtehet, es meg megmagyarazni sem kell.
@Penivaldes: szerintem mar ez a ketharmad is kurva nagy hiba volt. Mondjuk en Jobbikra szavaztam, szoval rajtam nem mult. :)
@Penivaldes: csak tisztaba teszem a dolgokat :)
Ez meg egy interjú, amikor még sehol nem volt rezsicsökkentésről szó.
Szóval akkor most miről ugat a vezér-csapat?
www.europarl.europa.eu/news/hu/headlines/content/20120928STO52499/html/Rui-Tavares-Nincs-kett%C5%91s-m%C3%A9rce-Magyarorsz%C3%A1ggal-szemben

Kiemelném az elejéről a droidoknak
"Miért küldött az EP tényfeltáró küldöttséget Budapestre? Mi volt a küldöttség feladata?

Az ötletet Orbán Viktor vetette fel a januári, strasbourgi plenáris ülésen tartott vitán. Az a vita elég sok vihart kavart, de mindenki egyetértett abban, hogy az EP-nek el kell látogatnia Magyarországra, és helyben kell tájékozódnia a jogszabályi és alkotmányos változtatásokról. "
@Kim Jong Un: Szerintem meg a történelem sokszor átértékeli a pillanatnyi tetteket. A választók is átértékelik az elmmúltnyócévet, azért főleg, mert most még szarabbul élnek, szűkülnek a lehetőségeik, fogy a tartalék, vagy egyszerűen elvették a jövőképüket, nem látnak pozitív változást. Lopást, korrupciót, szélhámosokat látnak most is, akik betömik a szájukat alaptörvénnyel, adókkal, szabadságharccal meg turulfasszal. Sokan vannak, akik látóköre ennél szélesebb.
@Kim Jong Un: mondjuk lesz 65%-os a részvétel, az 15% bizonytalan, simán benne van egy baloldali kétharmad, ahogy az is, hogy ennek nagy részét a jobbik és az lmp hozza el. nem tudni. de ebből a 15%-ból (szerintem 65% körül lesz a részvétel, s talán még afölött is) nem sokan fognak a fideszre nyomni, az beállt a 1.5 milliónál, ami 50%-os részvételnél fasza, de ha sokan mennek el szavazni, a fidesz cokizni fog, éspedig kúrvan agyot: vagy a baloldal, vagy egy nagyon erős jobbikkal és erősödő lmp-vel.

az a baj, hogy kúrva nagy arcotok van. aztán meg pislogtok, mint a hal 2002-ben a millenárison egy szatyorban.
@Myrath: a széleslátókörű embernek jó a memóriája és nem szépül meg a múlt a fejekben. hanem tartja meg az elveihez, ha van neki
@xvxvxv: nagy arc, de van nekik mire valljuk be/valljátok be. 2002-ben azért nem egy szerencséltlenkedő mszp/bal indult neki
@Penivaldes:
"""Kikhez kell a propagandának szólnia?

A művelt intelligenciához, vagy a kevésbé képzett tömegekhez?
Mindig csak a tömegek felé kell irányulnia!

A propaganda feladata nem az egyesek tudományos kiképzése, hanem a tömegnek bizonyos tényekre, eseményekre, szükségszerűségekre stb. való figyelmessé tétele úgy, hogy azok jelentősége a tömeg érdeklődésének középpontjába kerüljön.
Minden propagandának népszerűnek kell lennie és szellemi színvonalát a felvilágosítandók legkevésbé képzett rétegének befogadóképességéhez kell szabni.
Minél nagyobb az a tömeg, amelyre hatást kell gyakorolni, annál kevésbé legyen magas a propaganda szellemi színvonala. Ha tehát a propaganda a háborúban való kitartás fokozását célozza, és éppen ezért az egész népre irányul, a túlságosan magas szellemi előfeltételek kerülésére a legnagyobb gondot kell fordítani.
Minél kisebb a tudományos tehertétel és minél inkább a tömeg érzelméhez szól a propaganda, annál átütőbb az eredmény. Ez a propaganda helyességének és helytelenségének legkitűnőbb fokmérője, és semmi szín alatt sem egynéhány tudósnak vagy esztétikai ifjoncnak a kielégítése.
A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny és éppen ezért nagyon feledékeny. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék. Ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételni, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk. Mihelyt az ember ezt az alaptételt feláldozza és sokoldalú akar lenni, akkor a hatás elaprózódik, mert a tömeg a nyújtott anyagot sem megérteni, sem megemészteni nem tudja. Ezáltal azonban az eredmény is tovább gyengül mígnem végleg elmarad."""
@Myrath: amig a kurcsanyitol valo - jogos - felelem ennyire eros, mindent felulir. Hidd el nekem.

@xvxvxv: 2002-be nagyon kapaszkodtok latom. Ott eleve kurva szoros versenyt igert mar elore minden kozvelemenykutato. Itt ha megnezed, kvazi sima ugy lesz az egesz az o becslesuk alapjan. Jo jo tudom, azok hulyeseget mondanak meg hazudnak, meg a libas se 4%on all, meg a kepek is hamisak amikor az orszagos road shown ures terem varja, stb stb...bezzeg ha a libatolvaj emelkedik 1%ot, akkor aztan az igaz, na meg majd most megmutatjuk, bla bla blaaaaaaa....
@Kim Jong Un:

"A csalodott fideszesbol nem balos szavazo lesz, hanem Jobbik szavazo, ebbe az iranyba talan meg egyszer atdolhet a merleg, es akkor nektek ballibeknek tenyleg annyi lesz!"

Aztán meséld már el, hogy ez esetben pl. nekem, mint "ballibnek" hogyan lesz annyi? Dunába lövés, gázkamra, vagy csak Recsk, mire számíthatunk? Esetleg numerus clausus - ja, bocs, ezt nem tudod, micsoda - üzletek elkobzása, állásokból kirugás - mondjuk, ha sokáig kell várnotok, erről lekéstek, ez lassan meg is lesz. Mégis, mire számíthatok? Kiváncsivá tettél.

És ha a "ballibnek" ennyi lesz, mi lesz a zsidókkal?
@félázsiai 2llkedő: a plebsnél rosszabb nincsen, és a plebs dönti el a patriciusok sorsát
@Penivaldes: "de nem igazán lehet látni a váltóerőt"

"""Ha kivágtad az utolsó fát és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni arra, hogy a pénzt nem lehet megenni."""

Ha kizársz mindenkit ilyen-olyan indokkal, akkor rájössz, hogy egyedül maradtál.
@félázsiai 2llkedő: valójában nekem a látszattal ellentétben nincsenek hű de nagy elvárásaim, csak sajnos a politukosaink még ezt sem tudják megugorni
GeoCracker · endresy.blogspot.com/ 2013.07.04. 18:44:34

Tényleg egy elmebeteg rapplijai szerint kell egy országnak igazodnia?

Orbán kiprovokálta, hogy az EP lecsűrje – őt és nem az országot. Ma meg nekimegy a bírósági döntésnek, máris hergeli a népet. Korábban már harcolt a bankok ellen, a közműcégek ellen, a manyupok ellen, a dohányzás ellen – és a sor folytatható.

A rendszerváltás után Für Lajos felidézte a körkörös védelmet. Most viszont Orbánt feltalálta a körkörös támadást !!!
@Penivaldes: "és a plebs dönti el a patriciusok sorsát"

Csak hazudni kell eleget.
@Vigyázz autókihajtás!:
A panelproli, az egy nagyszerű kifejezés a melósra.
Sőt, nem is dehonesztáló...
@DarthVader: nagyjabol ezekre. Szerintem keves lesz Budapesten a lampavas.
@Kim Jong Un: Ne kívánd más halálát, mert nem lesz aki megment.
@Tamás Csacsicska:
Piktor Magyarországon felért a csúcsra. Most az EU következik.

Fogja még Magyarország határát Óceán mosni, meglátjátok!
@Penivaldes: igaz. De a csotanyt is eltaposod, es nem erzel lelkiismeret furdalast.
@Penivaldes: "ez a politika. vagy nem?"

Nem!
@Kim Jong Un: És az fasza lesz? Mi van ha téged is felhúznak? Mert miért ne?
@Penivaldes: Nem az én szavaim, ha nem vetted volna észre. Idézgetek.
@Kim Jong Un: az ember nem csotány, akkor sem ha nem értesz vele egyet. életet ne végy el.
@félázsiai 2llkedő: nyugodj meg észrevettem. magadtól nem jött volna össze, de azzal hogy idézed magadévá teszed a szavakat
@Penivaldes: ok elveszik masoket nap mint nap, es tudod...szemet szemert, fogat fogert...
@Penivaldes:
"de azzal hogy idézed magadévá teszed a szavakat"

Az eszedbe se jut, hogy figyelemfelkeltés céljából idézek?
@Kim Jong Un: igen, és Égetésért égetés jár. de azt is tudom hogy a bosszú a tömeg hisztéria nem vezet sehová. vagyis egyfelé vezet a földi pokol felé
@Kim Jong Un: Az az ököljog, nem jogállam.
@Penivaldes:

Ezzel speciel egyet értek:

„”””Az államnak pártatlannak kell lennie . Nem ügyeskedhet, nem változtathatja kénye-kedve szerint a törvényeket és a szabályokat. Ha az állam részrehajló, és magánérdekek kiszolgálójává alacsonyodik, magánérdekek foglyává teszi a törvényhozást, akkor saját működésének értelmét számolja fel. Ha az állam azt akarja, hogy tiszteljék, akkor tiszteletre méltónak is kell lennie.””””

„”””Magát az államot sem övezi erkölcsi megbecsülés, mert maga sem viselkedett erkölcsös módon. Miközben folyamatos áldozatvállalást várt el polgáraitól, egyre kevesebbet adott cserébe . Az államon sokak szerint valójában nincs már mit tisztelni, maradék tekintélye pedig a korrupciós botrányok sorozatával tovább porladt . Az állam a magánérdekek kiszolgálójává vált, a törvényalkotás lobbicsoportok áldozatául esett .””””

/ A Nemzeti Együttműködés Programja
Irományszáma: H/47
Érkezett: 2010. máj. 22. /

Ezért van ellenemre Piktor és tsa-i működése.
@Kim Jong Un:
Elnézést hogy zavarlak de mostmar engem is erdekelnek a kivalasztas kriteriumai.
Azt is szeretnem tudni miert kell egy lincseleshez (pogrom?) megvarni a valasztasokat. Hacsak nem a fegyverek miatt.
@Penivaldes: "ne ferdíts"

Hol van ferdítés?
@Penivaldes: Be is kék tartani, és tartatni kedves jobboldaliak.
@Penivaldes: Ja? Hogy nem tudsz válaszolni? Ezzel magadat minősíted.
Szerintem tök rendes a béke menettől, hogy támogatják a Pride-ot. :)
@Penivaldes:
Piktor saját maga által felállított játékszabályokat se tartja be, nem hogy egy társaság játékszabályait.

Nem csoda, hiszen ikrek jegyben született. A kettősség jellemző rá.
@félázsiai 2llkedő: nem szokásom ballib bérenceknek válaszolni akik nem tudnak kimászni a Libás seggéből
@Penivaldes: Hogy jön ide a Libás? De nyald csak Piktorod seggét.
No pá!
@Penivaldes: Te egyre durvább vagy. Nem tudom mi van, de, hogy nem ilyen voltál az tuti.
@félázsiai 2llkedő: lüke, szerinted attól hogy nem esek hanyatt a Libástól Viktor imádó vagyok?
@Penivaldes:
Szia Peni!
Megint megszállt Steffyke szelleme?-:)
Múltkor jó volt!
@Penivaldes: Most komolyan. Te voltál itt az egyik legnormálisabb, most meg kezdesz átmenni tahóba, és már abban sem vagyok biztos, hogy azon az oldalon állsz, ahol gondoltam, hogy állsz. Vagy az egész eddigi volt egy hatalmas hazugság, vagy most blöffölsz.
@Knósszosz: nem szállt meg engem semmi. hidd el látom hogy vannak hibák de inkább ők mint a Gyurcsány

Tzaziki:)
@V-PORT: Én szeretem Viktor pocakját! Na
Az én oldalamon ahol állok kevesen állnak. Oda nem lehet csak úgy kerülni ám!
Én most is normális vgyok
@Penivaldes: Meg ahogyan megmondja akkor megnedvesedik a szemem
@Penivaldes: Legyél vele boldog. De hol van az, az oldal? Mert, hogy most már fogalmam sincs.
@V-PORT: jaj cicám, hát ott ahol délelőtt hagytál:)
én valójában mind OV-től mind a többitől....csak most megtestesítettem a elvakultat
@Kim Jong Un:
"Szerintem keves lesz Budapesten a lampavas."

Ne túlozzunk.
Nincs ennyi jobbikos.
:)))
@Penivaldes:
Háén nem pont erre gondoltam, hanem arra, hogy osztottad az észt a sváb parasztlány módjára-:)
Még volt, aki be is dőlt nekije.

Amúgy meg ők/ezek inkább ne!!
Ha szabad kérnem, jó?
@Penivaldes: Ezt nagyon jól csinálod, már, már félelmetesen. Ezzel a tudással, és egy kicsit hosszabb nyelvvel Orbánéknál még sokra viheted. Csak azt kell mondanod, hogy rezsieljárás.
@V-PORT: rezsieljárás..az a fideszéknél a f.sz és a p.a megfelelője?
(ez durva volt tudom)
@Knósszosz: így van. elmúltnyolcév. meg szellemi honvédelem
@V-PORT: 3 éve olvasom a jobber kommenteket a mandineren. könnyen megtanultam
@Penivaldes:
"nem öldöklünk "

Ez spec nem így működik.
85-ben egyetlen jugoszláv sem gondolta, hogy pár év múlva egymást fogják ölni.
Oszt lett belőle napi gyakorlat.
Csak egyszer kell valakinek nekifogni, onnantól a dolog önjáró.

És lehet szépelegni, hogy jajdecsúnyadolog, csak a szépelgők egyrészt kicsit későn szoktak ebbe belefogni, másrészt meg általában ők maguk is rendkívül sokat tesznek azért, hogy a helyzet eldurvuljon.

Te sem vagy kivétel.
@Nero Bianco: igaz, öldöklünk, és hagyjuk hogy a másikat megöljék. mert a pofánk nagy, de amikor ot állunk csak kevesen vagyunk bátrak. és sosem azok akik hangosak voltak, ők elfutnak.
pedig hagyni hogy ártatlanok szenvedjenek bűn, főleg ha tehetsz is ellene.
és megint megszegtük a Ne ölj parancsát
@Penivaldes: De ne hogy benne maradj. Tudod: Sose szabad fullba nyomni a kretént.
@Penivaldes: Te jó úton haladsz. 2014-ben ha véletlenül elveszti a Fidesz a választást még hidat fogsz foglalni.
@Penivaldes:
"pedig hagyni hogy ártatlanok szenvedjenek bűn"

Viszont szerencsére te sem teszel ellene semmit, leginkább csak fikázol mindenkit.
@Nero Bianco: én csak azokat fikázom akik okot adnak rá
@V-PORT: építem le magam itt lassan. hogy majd ne hiányozzak
@Penivaldes:
"én csak azokat fikázom akik okot adnak rá "

Nem, te mindenkit fikázol.
Pusztán mert szerinted fikázni jó.

Olyan mostanság nem olvastam tőled, hogy akkor mégis mi is lenne a jó.
Csak azt, hogy mindenki hülye te meg helikopter vagy.
oops:

Szemétszállítási gondokra készül a kormány?
Összesen egy évre közérdekű szolgáltatót jelölhet ki az állam, ha adott településen nem akad megfelelő szolgáltató - legalábbis ha az Országgyűlés elfogadja a belügyminiszter javaslatát, amely az üzemanyagjelölést is jövőre halasztaná.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szemetszallitasi_gondokra_keszul_a_kormany.558566.html
@Penivaldes: "elvette a gyönyörűen berendezett házakat az elvtársaknak. "

Penike, a gyönyörűen berendezett házak berendezését első körben a magyar kispolgár és lumpenproletár, valamint vadparaszt tette magáévá, miután kiürültek a deportált zsidók lakásai, valamint amiután az arisztokraták egy része nyugatra menekült az oroszok elől.

Utána meg, minthogy a dicsőséges keresztény jobboldal által a fejünkre hozott háborúban, a hat hétig tartó ostrom alatt a főváros lakásainak mintegy 70%-a elpusztult, vagy lakhatatlanná vált, ezért a meglévő lakásokat államosították, és felszabdalták. Mert úgy gondolták, hogy lehet, hogy nem elégítik ki Penike esztétikai igényeit, viszont az embereknek lesz tető a feje felett.

Tény, hogy néhány tucat lakást megkaptak a vezetők. Nézz körül például a Béla király úton: a diplomata, meg a repi lakások közül vajon melyik kié volt hetven évvel ezelőtt? És miért nem kapták vissza a tisztelt polgári Antall-kormánytól?
@Penivaldes: "az ország legnagyobb tragédiája volt az"

Az ország legnagyobb tragédiája az volt, hogy az idióta háborúba lépés miatt Magyarország szovjet befolyási övezetbe került.

Mérlegeld a szavak súlyát, ne orbánoskodj.
@Penivaldes: "a széleslátókörű embernek jó a memóriája és nem szépül meg a múlt a fejekben. hanem tartja meg az elveihez, ha van neki"

Penike, van egy régi latin mondás: csak az ökör következetes.

Ez azt jelenti, kislányom, hogy a széles látókörű ember képes belátni, ha az elvek, amelyekhez ragaszkodik, nem tarthatók.

Ez különbözteti meg őt a szektariánus bolsevikoktól, és fidesznyikektől.
@Penivaldes:
"én a fideszes szavazókra nem tekintenék homogén csoportként. "...de demokrataként se...és lassan azt kell mondjam hogy normálisként se...
Kumin angolul fényezi a kormányt ( = degradálja az ellenzéket ) :

Ráadásul úgy, hogy az összes résztvevő közül pont azt a két embert próbálja lekaraktergyilkolni, akiknek a neve jó eséllyel mond is valamit az elképzelt európai olvasónak. Heller Ágnest és Konrád Györgyöt, a két, politikai oldaltól függetlenül világszerte elismert magyar értelmiségit".

A mérgezett egerek is kb. ilyen mentalitással rohangálnak ...a falnak...
@Penivaldes: " nem szállt meg engem semmi. hidd el látom hogy vannak hibák de inkább ők mint a Gyurcsány "

Fóbiád van ? Ki akarja itt Gyurcsányt ?????Senki !
Szétröhögtem magam a gifen. Különösen, mert a felcsúti ganajtúró pont így fog járni. Ha nem 2014-ben, akkor utána egyre növekvő eséllyel hamarosan. Vajon mi lesz azután a sok agyhalott narancszombival a vezérkolomp nélkül?
@dr kíváncsivagyok:
"Ki akarja itt Gyurcsányt ?????Senki ! "

Ezen azért fuss még egy kört.

Komolyan röhejes már az a magyar politikai hozzáállás, amelyik csak és kizárólag a saját kedvenceivel foglalkozik, és nem veszi észre, hogy a magyar társadalom rendkívül heterogén.

Igen, vannak akik orbánt, vannak akik Bajnait, vannak aki Vonát, vannak akik Gyurcsányt, vannak akik.....
Egy civilizált, demokratikusan működő ország sikeresen szokta összerakni az ellentéteit.
@Kim Jong Un:

"szemet szemert, fogat fogert... "

Ja. Cigánytempó. Halálért halált.

Vazeg, eddig a jobberekről csak az derült ki, hogy 1, buzik meg ratyikedvelők, 2, pornóznak, 3, cigány viselkedésűek. Az még véletlenül se, hogy okosak lennének. Mily érdekes :)
@Parajpuding:
Kolomp?
Hát, ja.

De a felismerésig sajna eltelik még egy „kis” idő és addig pusztít a pestis folyamatosan.
Ez a birka nép rendezett falanxban, kolompolva masírozik a kedves vezetője által kijelölt úton. Elképesztő megtapasztalni, hogy mennyire képtelen a saját sorsáért kiállni valami mellett/ellen.
Nem általánosítok és tudom azt is, hogy ennek számos oka van, reggelig lehetne vitázni róla, de egy (főként) kívülről szemlélődőnek az jön le a tapasztaltakból, hogy:

ez a nép elfogadja a három év alatt bevezetett harmincmittudoménhány új adónemet, elfogadja a MANYUP pénzek teljes ellopását - miközben az államadósság ennek ellenére nem csökkent, hanem másfél éves csúcsra ugrott - elfogadja, hogy az iskolákban tolvaj, hipokrita, keresztény csürhe oktassa erkölcsre a nebulókat, elfogadja a média pofájának a befogását, elfogadja vasárnapi ünnepi ebédnek a csirkefar-hát pörköltet, elfogadja a radioaktív benzint a tankjába egy genetikai selejt ember tovább gazdagodását elősegítendő és elfogadja az újabbnál-újabb, burkolt (nem adó - áá... dehogy!!) dézsmák megfizetését.
Itt a legújabb:
www.hir24.hu/belfold/2013/07/03/kaosz-lesz-budapesten-betilthatjak-az-utcai-dohanyzast/~~fokusz

Az én olvasatomban ez adó a javából, ha nem is annak tűnik.
Ugye, ha valamit tiltanak, annak a betartását ellenőrizni kell, stimm? Ha az ellenőrzés szabálysértés tényálladékának fennforgását állapíccsa meg, akkor azt szankcionálni kell, tehát jönnek a vaskos büntetések, ez is stimm? Szóval ez komoly bevétel lesz a költségvetés számára, mert kurvára le fogja szarni a polgár, hogy ő nem gyújthat rá az utcán és különben is, ha nem lát szürke egyenruhás közterületest akkor mitől parázzon, rágyújt oszt kész. Na, ez majd meg lesz oldva, felvesznek egy csomó ellenőrt akik civil rendszámú autóból kiugorva igazolják magukat, kicsavarják a cigarettát a vétkes kezéből amiről fénykép is készül, aztán mennek tovább a következő hőstettüket végrehajtani, megbírságolni egy délutánra szarrá fáradt kőművest, mert az erkölcstelen szemettyének van a pofáján bőr egy doboz hideg sört az utcán meginni!! Hát hová vezetne ez, ha hagynák az ilyesmit? Egy ilyen erkölcsös országban?

Kispesten 3000 forint jár a sörkortyolgatásért, de nem minden kerület ilyen szigorú. Például a Nagykőrösi út túloldalán ami már Pestszenterzsébet (ezdeszép…), nyilvánosan a közterületes előtt atomrészegre vedelheted magad. Most akkor mi alapján és hogyan dönti el egy kerület... áá, nem is érdemes továbbgondolni, mert belebonyolódik az ember, mint győzike az ábécés könyvbe.

Amúgy a civil rendszámú önkormányzati autó nem utópisztikus kategória, például a kispesti rendőrök egy fehér Suzuki Swifttel grasszálnak, amivel gyanútlan állampolgárokat szopatnak. Többször láttam, nem kamu. Szóval jön a Nemzeti Dohánybolt után, a Nemzeti Ellendohány Kommandó??
@félázsiai 2llkedő:

"Amiről Márai írt, az gyakorlatilag a jelenlegi fidesz."

Nem.

Márai komolyan megrémülne, ha hallaná.

A fidesz egy üzleti vállalkozás volt a kezdetektől fogva. amíg jól fizettett, addig liberálisok voltak, azután hogy az mdf összeomlott, átaraszoltak a helyükre, most hogy "kétharmaduk" lett megmutatkozott az igazi arcuk. Azaz arra szövetkeztek, hogyan is lehetne a politikából közpénzen meggazdagodni. a fidesz zrt. hosszú idő óta nem enged be senkit a belső körbe.
most se nem jobboldaliak, se nem baloldaliak, se nem közép. ők az önérdekűek szövetsége. csak kellett hozzá a 2/3
@jaegtoer:
A legszarabb az egész történetben, hogy ha elzavarják ezeket a hatalomból (majd, valamikor…), az üzleti érdekeltségeik megmaradnak nekik.
A cigi húsz évig, meg a franc tudja mit fideszizálnak addig még a piacból?
Most akkor ha seggbe lesznek rúgva és eltakarodnak, fognak röhögni?
Fognak.
Pénz beszél, ellenzék ugat, oszt?
Visszamenőlegesen meg , megszüntetni egy új kormánynak azt, amit?
2006 és a dzsobbik… oszt jónapot.

Ördögi kör, a megoldás egyenlőre ismeretlen.
@Hüvelykmutyi: végre, hogy helyére teszi valaki ezt a beképzelt ám okos kis fruskát
@félázsiai 2llkedő: ez tuti, csak nem Orbán, hanem a felmelegedés miatt :(
Biztosan volt már a kérdés, de:

A jelenlévő 701 tagból, 331 nem szavazta meg a jelentést. A Néppárt 265 tagú (az ECR pedig 55). A ballibek és a frakción kívüliek 416 tagot számlálnak. Akkor nem inkább azt kellene mondani, hogy az utóbbiból hátráltak ki páran? :)
Most mi van? Nem ítélte el a parlament az EU-t?
@DarthVader:

""szemet szemert, fogat fogert... "

Ja. Cigánytempó. Halálért halált. "

Nem. Meg annal is rosszabb. Ugyanis a szemfogat szemfogert elv az Otestamentumban szerepel, pontosabban Mozes 2., 3. es 5. konyveben is. Vagyis a ZSIDOK torajaban. Vagyis kerlek ez ha ugy tetszik, zsidotempo a javabol.

A jezusi kereszteny elvek ezzel szemben a megbocsatast favorizaljak, de a nagy kereszteny jobboldalon ezt senki nem vallja magara kovetendonek.

"38
Hallottátok, hogy megmondatott: Szemet szemért és fogat fogért.
39
Én pedig azt mondom néktek: Ne álljatok ellene a gonosznak, hanem aki arcul üt téged jobb felől, fordítsd felé a másik orcádat is."
"......Pártunk most a dolgozók életszínvonalának erőteljes emelésére vesz irányt. Tudja ezt az ellenség is. Azt is tudja, hogy a dolgozó nép életszínvonalának emelése erősíti, szilárdítja a munkás-paraszt összefogást, erősíti, szilárdítja népi demokráciánkat. Ezért a maga részéről mindent meg fog tenni, hogy tervünket megzavarja és keresztezze. A belső ellenséget támogatják minden erővel az imperialista háborús gyújtogatók. (...) A béketábor eredményeivel szemben az imperialista táborban nőnek a gazdasági bajok, kiéleződnek az ellentétek az Egyesült Államok és csatlósai között. Ebben a helyzetben az imperialisták lázas aktivitást fejtenek ki, igyekeznek növelni nyomásukat a béketáborra (...) Sok százmillió dollárt fordítanak a provokációk, szabotázsok szervezésére, s aktivizálják ügynökeiket, kémeiket, provokátoraikat. (...) Nem kétséges, hogy az imperialisták és ügynökök itthon, nálunk is meg fognak próbálni mindent, hogy zavarják szocialista építésünket, dolgozó népünk életszínvonalának emelését. Ebben a helyzetben fontosabb, mint bármikor, hogy mindenki világosan lássa: pártunk és vezetése egységesebb, összeforrottabb, mint valaha. (...) A mi erős és egységes pártunk a felszabadulás óta megoldott minden feladatot, ami elé a történelem állította. Dolgozó népünk üdvére és felvirágzására megoldja azokat a célokat is, amelyeket most tűztünk ki magunk elé. De ehhez az kell, hogy pártunk minden tagja (...) népi demokráciánk minden őszinte híve álljon csatasorba, menjen ellentámadásba. Újra mozgósítanunk kell mindazt, aminek annyi sikerünket köszönhetjük: a türelmes meggyőzést csakúgy, mint a bátor helytállást, az áldozni tudást, a közérdek önzetlen szolgálatát. Lássa az egész ország, hogy pártunk egységes, összekovácsolt, hogy minden tagja, minden szervezete, minden agitátora és népnevelője helyesli célkitűzéseinket, hogy el van szánva arra, hogy leleplezi, visszaveri és szétzúzza az ellenség minden támadását, mely dolgozó népünk életszínvonalának, jólétének emelkedését meg akarja gátolni. Dolgozzunk bátran, magabiztosan, jó ügyünk igazába és helyességébe vetett hittel, és a siker, a győzelem, mint annyiszor, újra a mienk!...."

Rákosi Mátyás, 1953. július 11. A Központi Pártaktíva előtt.
@Knósszosz:

"A cigi húsz évig, meg a franc tudja mit fideszizálnak addig még a piacból?"

Azt hiszem ez a Fidesz utan legkonnyebben megoldhato problemak egyike.
Bizonyara lattal mar az uj trafikok helyet mutato terkepeket kulonbozo telepulesekrol.

Nos az uj kormany egyszeruen liberalizalja a dohany arusitast, vagyis a kisboltok ha tulelik a hatra levo bo evet, akkor ujra arusithatnak majd cigit. Marpedig amikor valaki beugrik hozzajuk venni ezt-azt, akkor jo esellyel megveszi a cigi adagjat is. Hasonloan a benzinkutak, es a szupermarketek.
Ugyanakkor az egymas hegyen-hatan nyitott Nemzeti Dohanyboltok eppen egymast fogjak gyilkolni a beszukulo piacon.
@Knósszosz:

Tanulmányozták, hogy mit csinált az mszmp 1980-1990 között. modellezték, és ez jött ki, hogy a hülyének is megéri, mert 20 évig úccse lehet kibillenteni a feltőkésített mikutyánkkölykét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" a jobbik menedékjogot adna snowdennek"

mi kitől kérjünk menedékjogot? ötlet?
@simple observer 1.0:
A legkönnyebben megoldható problémák egyike?
Talán igazad van.

Ha sor kerül itt egy nem tipikusan békés hatalomváltásra (nem szeretném), akkor ezek a nemzeti dohányboltok fognak elsőként a klímaváltozás okozta globális felmelegedés következtében öngyulladás áldozataivá válni, mint a gyűlölt hatalom jelképei.

Sarkítva a véleményed...
@rodeo36:

'rendőrsorfal a kormányfő házánál'

hiába, a kétharmados népszerűség átka:)

nálam lehetne simán sörfal, nekem az is megfelelne.

egyébként mióta az övé? mekkkapta örökbe? vagy a törvény csak ezután jön?:DD
@rodeo36:
Csak, de!
A lánglelkű kerti budi forradalmár összeszarta magát. Még ilyet?
Az asszonyt kiküldi megmagyarázni... ez aztán az államférfi!

A galaxis szégyene ez a tetű, persze Balog nőverő fideszes szarházi után, ő már simán küldheti a feleségét százötven ember elé, nem?

A fidesz trollok most miért nincsenek itt? Erre ugyan mit lehetne mondaniuk?
Komenyista ármánykodás az, hogy a főnök teleszarta a gatyáját, vagymijafasz?
Elképesztő, hogy egy ilyen senkiházi, gyáva, szartartály vezethet egy országot ( a szakadékba ), 2013-ban Európában. Vicc.
@jaegtoer:
Ez a modell még rájuk dől.
Törvényszerűen.
Az a kérdés, mikor? Nem jövőre sajnos, mert van agyhalott hívőjük bőven.
Viszont nekem nincs időm szarakodni egy ilyen moslékosdézsával, szeretnék picit még élni.

Kazán!
@Knósszosz:

"Ördögi kör, a megoldás egyenlőre ismeretlen. "

Dehogy ismeretlen. Orbán gyakorlatilag a béka segge alá írta magát és a saját seggnylóit, náluk lejjeb nincsen.

Tehát: Jobbik, MSZP, E2014, PM, stb: közös jelölt minden választókerületbe az egy szem Fideszes trafikossal szemben, oszt jónapot elvtársak.

Kb. 4/5-öd lesz, azzal két-három hónap alatt elintézhetik Polpot Pétert, Hagyó Tündét, Lézer Dzsonit, satöbbi Fideszes maffiózókat, mindenkit a helyére, legalább Zuschlag nem fog unatkozni.

Aztán lehet újra demokratikusan ide-oda szavazgatni, mint Európában szokás, és nem kell fosni, hogy kirúgnak ha nem mész el előírásszerűen tüntetni a Fidesz mellett.
@P.Freddy:

+b

Illetve ismét szabad lesz majd például Kodály zenéje, nem tiltják be mint azt a Fideszes köcsögök tették. Ez se utolsó szempont :-)
@P.Freddy:
Ez szép és rendben is volna, ha mondjuk egy borsodi zsákfaluban is olyan szinten terjednének a valós hírek, ahogyan itt a neten.
Mi itt tudjuk, merre tart a hurrá propaganda, de az olyan településeken, ahol ezer lakosból kettő használja világháló nyújtotta tájékozódás lehetőségét, ott szar van a palacsintában.

Értem mit mondasz, mit óhajtasz... szeretném magam is, meg itt nagyon sokan.
De sajnos a tényen nem tudsz változtatni, hogy tudniillik a társadalom nagy többsége nem rendelkezik az internetes kommunikáció lehetőségével. Nem lesajnálva de objektív értékelés szintjén; vagy nincs fizikai készsége hozzá, vagy felhasználó szintű minimális tudása.

Ez nem fikázás, ez a valóság.
Sajnos.
@simple observer 1.0:
Ott is-
Wikipédiából: A Hammurapi-féle „törvénykönyv” két jogrend összefonódását mutatja: a compensatio elvén alapuló hagyományos mezopotámiai jog, és a törzsi jog talio elve („szemet szemért, fogat fogért, életet az életért”) szerint készült.

Azt azért tegyük hozzá, hogy Hammurapi esetében az elkövetéssel arányos büntetés megfogalmazásáról van szó. Pénzbeni meg, vagy kiváltás is lehetséges volt.
Ez nem ugyanaz, mint az Ótestamentumi szemet szemért, fogat fogért, kezet kézért, lábat lábért; Égetést égetésért, sebet sebért, ...
Tegnap mar irtam egy 5000 karakterest, de a mai posztban megint ropkodnek a nagy szavak, igy aztan ugy erzem a kep tovabbi tisztazasara van szukseg. Merthogy a Neppart nem hogy elengedte Viktor kezet, hanem epp ellenkezoleg.

A Neppart kilobbizta, hogy az eredeti jelentes helyett csak egy kiherelt verzio keruljon szavazasra, amit aztan atengedtek. A jelenlegi szituban (ismerve pl. a Velencei bizottsag allasfoglalasat) ez volt a maximum, amit megtehettek. Ezt viszont maximalisan kiharcoltak.

Ebben nyilvan voltak szemelyes ellenerzesek, mint pl. Merkel es kovetoi, Barroso Joska es kovetoi, es egyeb joerzesu konzervativok nemtetszes. Valo igaz, hogy az Orban melletti kiallast sem eroltette a jobb oldali tobbseg, ahogy a szavazat szamok is mutatjak.

Ugyanakkor Orban (szerintem a tanacsadoi) jol ertette meg, hogy ez a maximum, amit - akarhogy is utalja ot esetleg Angela - a Neppart fegyelmezesi szandekkal bevet ellene, es valoban nem volt veletlen Merkel Steinbrucknek adott valasza, hogy meg mindig jobb hazon belul tartani Viktort, mint hogy esetleg elcsamborogjon.

Mert hat lassuk:

en.wikipedia.org/wiki/European_Parliament

Az EP ket nagy frakcioja a
Neppart : 274 kepviselo (79 fovel nagyobb a szocikenal)
Szocialistak: 195 kepviselo

2009-hez kepest a politikai inga a nagy jobbos kilenges utan ugy tunik picit balra lendult. Ugyanakkor az utobbi 2-3 evben erosodnek a szelso jobbos, EU-szkeptikus/ellenes partok is. SOT.

A francia es nemet helyzetet nem elemeznem, hiszen ugy erzem, hogy erdemben nem valtoztatnak a helyzeten.

Kezdjuk a szocikkal:

Varhatoan a valasztasok nagy nyertese a Labour lesz, amely akar 10+ kepviseloi pozicioval is tobbet nyerhet mint 4 eve. Ezzel a nemet szocikat is megelozhetik az EP frakcioban.
en.wikipedia.org/wiki/European_Parliament_election,_2009_(United_Kingdom)

Es europa szerte is a tobbi part szereplesevel, osszessegeben realisnak tunik, hogy az EP Szocialdemokrata frakcioja akar 20-25 plusz helyet szerezzen.

A Neppart:

2 nagy lelekszamu helyen is gondban vannak:
Spanyolorszag: ahol az akkori nyertes
en.wikipedia.org/wiki/European_Parliament_election,_2009_(Spain)
PP(42%) 23 hely, mara 30% kornyeken tart, ami akar 5-6 hely elveszteset siman jelentheti.
melybol nehany szinten balra mehet az IU reven:
en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_next_Spanish_general_election

Hasonlo a helyzet a lengyeleknel is:
en.wikipedia.org/wiki/European_Parliament_election,_2009_(Poland)
polishpartypolitics.com/category/party-polling/
Itt cirka 5 kepviseloi hely mehet Tuskektol Kacinskiekhoz.

Osszesitesben pedig egy 20-25 fos veszteseg a jelenlegihez kepest konnyen elkepzelheto, es realisnak tunik a Neppart szamara.

Vagyis a Neppartnak ugy (250-)255 kepviseloje lehet, a szociknak pedig cirka (215-)220.
Es ez a helyzet meg valtozhat ha a Neppart "valsagmenedzseleset" kidomboritjak a baloldali partok, hogy mit csinaltak a gorogokkel, es hogyan hagytak csodbe menni Ciprust...

Ehhez meg jonnek a gondok (Merkelnek), miszerint a baloldali(nak tartott) partok jo esellyel (bar nagyon vekonyka) tobbsegbe kerulnek az EP-ben, es a jobboldalon is erzekelhetoen megno majd a szkeptikus/EU-ellenes partok szava. Es ugye a nemet francia tandem egyik tagja mar amugy is szoci.

Vagyis Angelanak elorelathatoan nagyon nehez dolga lesz, ha konzervativ programokat, terveket akar majd atszuszakolni az EP-n.

Neki tehat egyaltalan nem hianyzik, hogy Orbant vegkepp kiutaljak a Neppartbol, akinek karrierje a partcsaladban az alelnokseg elvesztesevel gyakorlatilag veget ert. Ez egyreszt 12-13 kepviseloi hely elveszteset jelentene, es ki tudja vajon hany part akarna meg hasonlo modon partcsaladot valtani. Mert hiszen jelenleg Orban termeszetes helye orszagos cimboraja(i) Kacinsky es Klaus/Necas partjai mellett lenne az ECR-ben:
en.wikipedia.org/wiki/European_Conservatives_and_Reformists
(szegeny Bokros milyen tarsasagba kerult).

Raadasul ebben a partban a cseh part osszeomlasa, es a Toryk 10+ kepviseloi helye elvesztese utan Orban a maga 12-13 helyevel akar a fonoksegre is palyazhatna.

Osszessegeben tehat a Neppart nem tehet komolyabb intezkedeseket Orban ellen. Ezert is lehetett Viktor olyan nyugodt, hogy a vita elo adasaban folyamatosan haza, a szavazoinak beszeljen.
@simple observer 1.0:

Tanács: ne legyen egy kommentben ötnél több link, mert a hatot már tőlem függetlenül moderálásra küldi a blogmoci spamszűrő, és addig nem jelenik meg amíg külön kézzel be nem engedem.

Mint most.
@Knósszosz:

Fene tudja, én azért megpróbálnám a zsákfalukkal együtt is. Nem létezik, hogy a népesség felénél több síkhülye létezzen iksz területen, ez genetikailag ellentmondana Kertész Ákosnak. Márpedig neki nincs igaza, úgy mondták a mai okosok :)

Olyan érdekes lesz, amikor azok, akik gyurcsányékat 1,2milliárd TERVEZETT beruházás miatt megrángatták, és utána konkrétan elkúrtak 150milliárdot csak a MOL paketten a zemberektől, azok hogyan magyarázzák majd ki magukat. Mint az Árpád, a Fogarassi, vagy a nővérje? :)
@jaegtoer: "Azaz arra szövetkeztek, hogyan is lehetne a politikából közpénzen meggazdagodni. a fidesz zrt. hosszú idő óta nem enged be senkit a belső körbe."

"""de szíve mélyén örökké visszasírja a 'jobboldali, keresztény, nemzeti' világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. (...)"""

A legyilkoláson nem feltétlenül a tényleges tettet kell érteni.
MAJD AMIKOR MEGDÖGLIK EZ A NEMZETI GAZEMBER...AKKORTÓL LESZ JOGÁLLAM ÉS SZABADSÁG MAGYARORSZÁGON ÚJRA!
@Knósszosz: Semmi gond, az uj kormany majd vagy megszünteti a monopóliumokat (traffik stb) aztán mindenki árulhat.

Akkor kiderül, hogy ezek SEMMIHEZ sem értenek a való gazdsgi vilagban.

EMLEKEZZUNK, hogy Simicska, Kover, Stumpf, Pinter-Gergenyi cegei MIND BECSODOLTEK ha nem allami monopóliummal, megrendüléssel mentek!

De lehet külön EÜ vagy profit adót is kivetni a dohány árusokra jó bankadó módra. Es megy az EU kasszájába

Érdekes lenne látni amint a fideszsek panaszkodnak, hogy de nekik extra profit kell nem akarjak fizetni és dögöljenek meg az EU-ben.
@felcsutisuttyo:

Azert rohej, hogy Orban eloadhatja a parlamentben hogy "azt hitte elmultak az idok amikor hazaarulast vegeztek egyesek"

ES NINCS SENKI szoci, LMPs, JObbikos aki felallna es szembesitene, hogy 8 evig a FIDESZ HAZAÁRULÓ MÓDRA JELENTGETETT FEL az EUban.

Orbán Lisszabonba el is fogadtatott egy "tavares" jelentest! Plusz megvonatta volna az EU támogatást!

Szájer egyenesen követelte az EU bizottságtól hogy csapjanak ide keményen!

Martonyi meg külföldi jogi gyámságot akart!

Járaiek meg azon sajnálkoztak miért nem büntetett az EU keményebben!

Es NINCS SENKI AKI SZEMBESÍTENÉ Orbánt ezzel.

Van helyette dedós, hülye lepedőzés az LMP-tol.
@Kék az ég: Volt. Mesterházy odacsapott vikinek, hogy anno még az EUs pénzek megvonását is kérte.

Itt megnézheted a beszédet:

www.youtube.com/watch?v=_wQqRJu-ATE
Tegnap átkapcsoltam az ATV re a kis kerek fejű kopasz Magyarország szépével beszélgetett aki bejelentette Orbán Viktor bukását. Mi a gond megvan a döntés már csak egy kis türelemre volna szükség. Utána meg majd jön a polgárháború a Pressburgi csata II. Vona lesz Árpád II. aki majd elesik a csatában. Ha Putyin nem lép közbe akkor ez végre elhozza Mo. államiságának végét. Hurrá csatára fel!!!!
Ezt a Tavares csatát Orbán nyerte. Nem vicc.
emiksz.blog.hu/admin/post/edit/5391997
@felcsutisuttyo: Ja, Bajnaival és az SZDSZ hazaárulóival.

Te nem vagy magadnál.
@Emiksz: ennek fuus neki mégegyszer

ez nem műxik... vagy ha vicc akkor nem értem, bár a kép jópofa
Tisztázzunk valamit:

Orbánnak a hazai választásokat kell megnyernie, márpedig a balliberális kormány által választott gazdaságpolitikával ez nem lehetséges. Ezt bebizonyította 2002-2010.

Csak olyan gazdaságpolitikával lehetséges, ami egyértelműen bassza az EU néhány multijának és az USA néhány zavarosban halászó politikusainak csőrét, akik ezért a hazai balliberálisokban érdekeltek.

Miről beszélünk? Nyilvánvaló, Orbán nem fog olyan gazdaságpolitikát folytatni, amivel elveszti a választásokat. Akkor sem, ha Ausztriában EU-s tankok sorakoznak fel.
Néztem az Egyiptomi eseményeket és az jutott eszembe, hogy nekünk még erre sincs esélyünk. Amennyi seggnyalóval bástyázta körbe magát ez a hazudozó felcsuti, elképzelni sem lehet, hogy Hende Csaba letartóztatja és házi őrizetbe vágja. Azért álmodozni szabad.
@simple observer 1.0: És a két, egymás mellett lévő Nemzeti Dohánybolt közül az egyiknek az ajtajára ki lesz írva: Főbejárat.
@♔batyu♔: Tisztázzunk valamit. Végigolvastad-e a Tavares-jelentést?
@Penivaldes: Neked ez ferdítés? Ezek tények!
@Penivaldes: Ne inkább Rákosi?Hozzá a viki jobban hasonlít!
@dr kíváncsivagyok: Tévedsz hidd el nagyon sokan.Speciel én nem.
@Mizantrop: Mintha Vikit hallanám! Csak nem rá gondoltál?
@Knósszosz: De van ha igaz pénztárcája s ha abba belenéz akkor talán ő is a fejéhez kap.
@irógép:
Nem akarom most egyik hsz-edet sem idézni, mert egyik borzasztóbb, mint a másik, röviden csak annyit: ha olyan messzi laknál, mint amilyen hülye vagy, sose érnél haza.
süti beállítások módosítása